Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Hozzon a mai nap belső békét számodra.
  2022-04-18 10:04:46, hétfő
 
 




Hozzon a mai nap belső békét számodra. Bízz az Istenben annyira, hogy tudd, pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Ne felejtsd el a végtelen lehetőségeket, amelyek a hitből erednek. Használd az adottságokat, amelyeket kaptál, és add tovább a szeretetet, amely megadatott számodra. Légy elégedett abban a tudatban, hogy az Isten gyermeke vagy. Legyen ez a tudat teljesen a tiéd, és adja meg lelkednek a dal, a tánc, a hála és a szeretet szabadságát. Ez mindannyiunké.

Teréz Anya
 
 
0 komment , kategória:  Teréz Anya  
Ima a Békéért
  2022-02-28 10:36:46, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Teréz Anya  
“Olykor azt gondoljuk, a szegénységről
  2021-10-19 10:24:43, kedd
 
 




"Olykor azt gondoljuk, a szegénység: éhesnek, mezítelennek és hontalannak lenni. Mégis a legnagyobb szegénység nemkívántnak, nem szeretettnek lenni és tudni, hogy senki sem törődik veled. El kell kezdenünk gyógyítani ezt a szegénységet a saját otthonainkban."

/Teréz anya/

 
 
0 komment , kategória:  Teréz Anya  
Teréz Anya: Adj időt
  2021-09-02 11:42:17, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Teréz Anya  
Azt gondolom, hogy a mai világ fejtetőre van állítva
  2021-07-19 12:54:52, hétfő
 
 




Azt gondolom, hogy a mai világ fejtetőre van állítva, és sok a szenvedés azért, mert oly kevés a szeretet az otthonokban és a családi életben. Nincs időnk a gyermekeinkre, nincs időnk egymásra, nincs időnk élvezni egymás jelenlétét.
A szeretet az otthonainkban kezdődik; a szeretet az otthonokban lakik és ezért van a sok szenvedés és szerencsétlenség a világban... Úgy tűnik, manapság mindenki szörnyű sietségben van, türelmetlenül a minél nagyobb siker, fejlődés, gazdagság és más hasonlók elérésében, a gyermekeknek pedig szüleik idejéből oly kevés jut. A szülőknek nincs idejük egymásra és így a családokban kezdődik a világ békéjének felbomlása.
Szükségünk van megtalálni Istent, de Őt nem találhatjuk meg a zajban és nyugtalanságban. Isten a csend barátja. Nézzétek a természetet, ahogy a fák, a virágok, a fű csendben növekszik; nézzétek a csillagokat, a Holdat és a Napot, ahogy csendben haladnak... Szükségünk van a csendre, hogy megérinthessük a lelkeket.

Szent Teréz Anya

 
 
0 komment , kategória:  Teréz Anya  
Soha ne add fel önmagad, és az álmaid!
  2018-08-09 10:19:04, csütörtök
 
 





"Soha ne add fel önmagad, és az álmaid!
Szállj szabadon, mint a madár,
ne hagyd, ...hogy a világ letörje szárnyaid!
Ahhoz, hogy ne csak létezz, hanem élj,
önnön lényeged őrizd meg, és bízz a sorsodban.
Járd a saját utad!
Légy önmagad!
Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek..."

Teréz Anya


 
 
1 komment , kategória:  Teréz Anya  
Teréz anya: a szeretetről
  2018-07-21 14:50:39, szombat
 
 





"Ossz szeretetet, bárhová mész: Legfőképpen a saját házadban... ügyelj rá, hogy mindenki jobb érzésekkel és boldogabban távozzék tőled, mint ahogyan jött. Légy Isten jóságának élő kifejeződése; jóság ragyogjon a szemeidben, a mosolyodban, meleg, üdvözlő szavaidban."

(Teréz anya)







"A kedves szavak rövidek és könnyen kiejthetőek, de a visszhangjuk valóban végtelen."

(Teréz anya)







"Senkit se eresszetek útjára úgy, hogy jobbá és boldogabbá ne tennétek!"

(Teréz anya)






"Ne mond, hogy nincs időd semmire! A te napod sem rövidebb mint Michelangelo, Pasteur, Teréz anya, Leonardo da Vinci, Albert Einstein vagy Jézus napja!"

 
 
1 komment , kategória:  Teréz Anya  
A reménység imája
  2018-07-13 06:47:56, péntek
 
  A REMÉNYSÉG IMÁJA KŐTÁBLÁRA VÉSVE


URAM!
VEZESS ENGEM A HALÁLBÓL AZ ÉLETRE, A HAZUGSÁGBÓL AZ IGAZSÁGRA!
VEZESS ENGEM A KÉTSÉGBEESÉSBŐL A REMÉNYSÉGRE, A FÉLELEMBŐL A BIZALOMRA! VEZESS ENGEM A GYŰLÖLETBŐL A SZERETETRE, A HÁBORÚBÓL A BÉKÉBE!

ENGEDD, HOGY BÉKE TÖLTSE BE A SZÍVEINKET, A MI VILÁGUNKAT ÉS AZ EGÉSZ VILÁG-MINDENSÉGET!

BÉKE, BÉKE, BÉKE! ÁMEN

(Teréz Anya jövendölésében)

TERÉZ ANYA JÖVENDÖLÉSE


(2002. június 25-én jelent meg a Jövendölés c. folyóiratban, Evangeline McGrath karmelita nővér tollából.)

Teréz anya 1997. szeptember 5-én 21 óra 30 perckor halt meg a Kalkutta-i kolostor anya-házában. Kb. 20 óra 15-kor felébredt és maga köré hívatta a nővéreket, és a következőket mondta:

"Egy látomásom volt. Az Úr Jézus Krisztus megparancsolta, hogy önöknek kinyilatkoztassam, hogy fel legyenek készülve egy siralmas időszakra és a baj ellen védekezni tudjanak."

A négy lovas (Jelenések Könyve 6,1-9) felült a négy lóra és a "lovaglás" elkezdődött. Öt éven belül fogják a patájuk hangját hallani. Az első három lovas megfelel a JK-ben leírtaknak, de a negyedik - a halál - a sötétségből átváltozik a világosság, a remény tűzévé (Leuchtfeuer). Az első lovas - a pestis - kivonult kézíjjal a kezében. A második, egy vörös lovas hosszú kardokkal - a háborút jelenti. A harmadik egy fekete lovon ült, kezében mérleg volt, és éhség volt a neve. A negyedik lovas - kezdetben fakó színű - neve a halál.
(A pestis először Ázsiában tör ki ebben az évben, de a WHO nem veszi figyelembe, gyorsan elterjed és sok millió ember esik áldozatul. 2003-ban a Közel-Keleten háború tör ki. Ez egy merénylettel kezdődik, egy fontos személyiség ellen, az arab-izraeli konfliktusban. Ez a félelmetes esemény az öngyilkossági támadások egész sorát váltja ki az Egyesült Államok ellen. A fanatikusok támadásainak célpontjai: bevásárló-központok, tömb-házak, sport-létesitmények. Terroristák által vezetett repülőgépek zuhannak a kormány épületére, emlékművekre és Mount Rusmorera. Az elnök bejelenti, hogy az amerikai érdekek veszélyben vannak. Oroszország és Kína u.ilyen álláspontra helyezkedik. (Oroszország Amerikához csatlakozik, Kína az arabokhoz.) Egy nehéz, véres időszak következik. Amerika győztesen kerül ki, de nagy veszteségekkel az emberi életben, és a gazdasági rendszer is összeomlik. Ekkor jön a harmadik lovas, az éhínség! A világ-kereskedelem szétrombolása, a háborúk és csapások által elrothad a termés a földeken. Az egész világon éhínség uralkodik. Amikor mindez a tetőfokára lép, az egész földön kemény tél lesz.

Ekkor jelenik meg a negyedik lovas, mely nem a halál lesz, mint a JK-ben, hanem a REMÉNYSÉG. Kezében tart majd egy kőtáblát, melyre egy ima lesz bevésve. Teréz anya hangsúlyozta, hogy ez az ima egy fegyver lesz, mert mindazok, akik imádkozzák, megmenekülnek az első három lovas által okozott csapásoktól.
(New York-i polgárok milliói lesznek szem tanúi egy csodának: az iker torony ismét látható lesz, s azok is, akik ott meghaltak - fehér ruhába öltözötten. (Ez a jelenség majdnem egy teljes napon át lesz látható, majd a sötétség beálltával eltűnik.) Ez a reménység üzenete lesz Amerika, és az egész világ számára.

Emberek százai lesznek a tanúi annak az üzenetnek, amikor a Szűz-anya bejelenti a győzelmét a háborúk fölött és egy ezer éves béke kezdetét a földön. A Szűz-anya kinyilatkoztat egy kétezer éves titkot: SZENT-FIA VISSZATÉRÉSNEK IDŐPONTJÁT!
(Teréz anya hangsúlyozta, ez még azok életében lesz, akik most 80 évnél fiatalabbak.) Ezt követően Teréz anya lediktálta a megmentő imát, majd égre emelte kezét, arcán nagy megnyugvással és békével visszaadta lelkét Teremtőjének. (Teréz anya nem nyilatkoztatta ki a katasztrófa végeredményét, de azt igen, hogy az ima, amely a kőtáblára volt vésve, hatalmas erővel bír!
(Forrás:Író kilencek)


A MEGMENTŐ IMA:



 
 
1 komment , kategória:  Teréz Anya  
Éhínség nem azért van a földön,...
  2018-02-27 08:58:22, kedd
 
 

 
 
1 komment , kategória:  Teréz Anya  
Teréz Anya idézet
  2017-10-16 07:46:42, hétfő
 
 





"Az Úr a csend barátja. A fák, a virágok, a fű csendben nőnek. Nézzetek a csillagokra, a Holdra, a Napra - milyen hangtalanul járják útjukat."

(Teréz anya)







 
 
1 komment , kategória:  Teréz Anya  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2021.09 2021. Október 2021.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 42 db bejegyzés
e év: 438 db bejegyzés
Összes: 12990 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1353
  • e Hét: 4913
  • e Hónap: 12386
  • e Év: 129632
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.