Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Tisztelt Vodafone !
  2021-08-28 03:01:04, szombat
 
  Bizonyítani és mérni tudjuk, hogy az 5G mennyire árt az élővilágnak és a természetnek, sajnos az embereknek is. Nem kérjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A méhészekkel összefogva kihívjuk a TV-ket és nyilvánosan semmisítjük meg az 5G szolgáltatásait. Önök gyilkosok és emberölési kísérletért feljelentést teszünk a hazai, az európai és a nemzetközi bíróságokon. Több országban már leverték az antennáikat és beszüntették az 5G sugárzást. Oldják meg a szolgáltatásaikat vezetékes rendszereken és a 1G,2G,3G és 4G rendszerekkel, mert ez még nem árt a méheknek és a kis hasznos madaraknak. Az 5G a koronavírusasl beoltottakat egyéni immunrendszer erősségüktől függően rövid időn belül megöli.Önök gyilkosok. Az élővilág, s ide az ember is beletartozik, bioelektromos rendszerei nem koax kábelen futnak a testekben és nem is Bergmann csövekben, ezért a külső nagyfrekvenciás sugárzások megzavarják a sejtek és a sejtrendszerek, szervek bioelektromos rendszerét.
Kérjük, hogy ne terjesszék a gyilkos elektromágneses frekvenciákat!
A méhészek és mi is elszántan fogjuk védeni a méheket és a természetet! Ha nincsenek méhek, nincs beporzás ás két éven belül nem lesz élet a Földön, s Önök is a holtak között lesznek!
Ha harc, akkor legyen harc! Mi a végsőkig harcolni fogunk a Föld élővilágának és a méhek életéért!!!!!!!!!

Vodafone Magyarország <hirlevel.hu@vodafone.com> ezt írta (időpont: 2021. aug. 26., Cs, 13:08):



Kedves Ügyfelünk!
Vodafone
Újabb extra 5GB, hogy ne maradj mobilinternet nélkül
Hétfőtől (08.23.) újabb extra 5 GB belföldön és roaminggal is felhasználható díjmentes adatot aktiválunk a lakossági (havidíjas és feltöltőkártyás) és üzleti (egyéni vállalkozói és kisvállalati) mobilelőfizetéseken, amit egészen szeptember 19-én éjfélig használhatsz fel. Így nem maradsz mobilinternet nélkül akkor sem, ha az applikációban ideiglenesen nem tudsz extra adatot vásárolni. A díjmentes adatot automatikusan aktiváljuk a fiókodon, további tennivalód nincs vele. Az extra 5 GB adat a tarifacsomagod adatkereténél nem jelenik meg és külön SMS-t nem küldünk az aktiválásról.

Változások a számlázásban
Felhívjuk figyelmed, hogy előfordulhat, hogy az átállással összefüggésben aktuális havi számládat, számlázási gyakorlatunktól eltérően későbbi időpontban kézbesítjük, azonban erre figyelemmel ilyen esetben a fizetési határidőt is meghosszabbítjuk. Az aktuális fizetendő összegről és annak fizetési határidejéről SMS-ben, valamint e-számla esetén e-mailben is értesíteni fogunk. Tájékoztatunk, hogy a korábbiakkal összhangban az eszamla.vodafone.hu felületünk az átállással megszűntetésre került, korábbi számláidhoz azonban a továbbiakban is hozzáférést biztosítunk, az ezzel kapcsolatos további információkért kérjük látogass el oldalunkra.

Segítség a számláiddal kapcsolatban

Köszönjük szépen a türelmedet!
Vodafone


Vodafone
A jelen elektronikus levélben megjelenő valamennyi információ és adat kizárólag tájékoztatásul szolgál, marketing ajánlatot nem tartalmaz.

További információért írjon az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. Tájékoztatjuk, hogy az előfizetők és felhasználók személyes adatainak kezeléséről részletesen az ÁSZF 3. számú mellékletében (Vodafone Magyarország előfizetőknek és felhasználóknak szóló adatkezelési tájékoztatója) olvashat a https://www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon.

Dr.Weixl-Várhegyi László
drweixl@gmail.com
T.:06-27-350-204

forrás:Link

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2021.07 2021. Augusztus 2021.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 6 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 36
  • e Hét: 289
  • e Hónap: 470
  • e Év: 6486
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.