Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
A négy testőr, avagy a Milady bosszúja
  2021-01-02 23:09:15, szombat
 
  Amerikai-angol-spanyol kalandfilm, 108 perc, 1974
D'Artagnan, a királyi testőrség, vagyis a muskétások csapatának legújabb tagja nem pihenhet frissen szerzett babérjain. A kötelesség hadba szólítja három barátja, Athos, Porthos és Aramis oldalán: előbb La Rochelle ostrománál segédkeznek, ám az igazi megpróbáltatások csak eztán várnak rájuk. Richelieu bíboros rosszul viseli a vereséget, a bosszúszomjas Milady pedig régi szeretője, Rochefort segítségével az életükre tör. A végső összecsapásnál már csak a kardok beszélnek, s fény derül Athos szigorúan őrzött titkára is

Részletes leírás Link

Videa Videó Link lejátszási idő 1 óra 40 perc A négy testőr 1974. mp4

Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Olimpia 2020  
Máris megvan az olimpia új időpontja
  2020-03-30 13:02:27, hétfő
 
  A New York Times és az NHK japán állami műsor szolgáltató egyaránt úgy értesült, hogy 2021. július 23-án veszi kezdetét a tokiói olimpia, és augusztus 8-án ér véget.
Az ötkarikás játékokat a koronavírus-járvány miatt kedden halasztotta el a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, amely pénteken azt közölte a nemzetközi sportági szövetségek és a nemzeti olimpiai bizottságok vezetőivel, hogy a széleskörű egyeztetéseket követően három héten belül jelenti be az új időpontot.
Az amerikai napilap szerint sokkal valószínűbb, hogy korábban, akár már napokon belül megtörténik az új dátum hivatalos bejelentése, erről árulkodik az is, hogy vasárnap rendkívüli ülést tart a NOB végrehajtó bizottsága.
A cikk szerint nem véletlen, hogy szinte napra pontosan ugyanakkor rendezhetik az olimpiát jövőre, amikor idén nyáron lett volna, hiszen ez a legjobb időszak az NBC Universal számára, amely több mint egymilliárd dollárt fizet a játékok egyesült államokbeli médiajogaiért.
Ez változatlanul azt jelenti, hogy a tokiói nyár legmelegebb periódusában zajlanak majd a versenyek, pedig néhány nemzetközi sportági szövetség az enyhébb időjárás miatt javasolta a tavaszi rendezést, ez azonban sértené a legjelentősebb európai labdarúgó-bajnokságok, valamint az észak-amerikai profiligák (NHL, NBA, MLB) érdekeit. A NOB ezen kívül biztosan el akarja kerülni az ütközést a szintén jövő nyárra halasztott labdarúgó Európa-bajnoksággal is.
Az Oregon állambeli Eugene-ben sorra kerülő atlétikai világbajnokság elvileg nem okoz fejfájást a NOB vezetőinek. Sebastian Coe, a nemzetközi szövetség elnöke ugyanis pénteken közölte, hogy azt szinte biztosan elhalasztják 2022-re.
Mark Adams, a NOB szóvivője szombaton csupán annyit reagált: az új időpont egyelőre csak spekuláció.

Forrás: M4 sport hírek 2020.03.29
 
 
0 komment , kategória:  Olimpia 2020  
„Az időpont változott, a cél ugyanaz”
  2020-03-25 18:10:56, szerda
 
  Sportolói reakciók a halasztásra
A sportolók és edzők döntő többsége egyetértetett abban, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem tehetett mást, minthogy elhalasztja a nyári tokiói játékokat a koronavírus-járvány miatt, ugyanakkor akad olyan, aki csalódott és nem tartja korrektnek a módját.
...... .........


Bíró Attila, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya (MVLSZ):
,,Az olimpia elhalasztása logikus és helyes döntés. Nekünk egyelőre a legfontosabb az olimpiai selejtező sikeres megvívása. Tekintettel arra, hogy a nemzetközi szövetség az új időpontot május 17-24-ben határozta meg, úgy készülünk, ekkor kell majd játszanunk, ám nem lepődnénk meg azon, ha ez a dátum is tolódna. Ami a rosszban a pozitívumot jelenti, hogy fiatal a csapatunk, még egy év tapasztalatszerzés sokat segíthet. Kevés ilyen fejlődni képes csapat van a női mezőnyben, mint a miénk, szóval bármennyire szomorú az olimpia elhalasztása, akár még jól is kijöhetünk belőle."

Csipes Tamara, olimpiai bajnok kajakos (Budapesti Honvéd SE, Facebook):
,,Úgy gondolom, jó döntés született, mert az utóbbi időben a felkészülés már demotiváló volt. Egy csonka olimpia rendezése vétek lett volna, ezt senki sem akarta. Vannak pro és kontra érveim, de azt kell mondjam: engem nem vág földhöz, hogy egy évvel elhalasztják a rajtot. A menetrend nyilván át lesz variálva, de az én szempontomból nem érzem azt, hogy bármiféle akadálya lenne annak, hogy jövőre is úgy teljesítsek, ahogyan idén szerettem volna."

Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakos
,,Az idei év egy kicsit kacifántos lesz, valamiért mindig minden olimpiai esztendő egy kicsit más, különlegesebb, de ez a mostani nagyon is más... Mindentől függetlenül ugyanolyan lelkesedéssel és alázattal készülök nap, mint nap, mint tízévesen életem első versenyére. Biztos vagyok benne, hogy idén is lesz lehetőségünk megmutatni a tudásunkat, de most türelemre és összefogásra van szükségünk nekünk is és mindenkinek a világon."

Kapás Boglárka világbajnok úszó
,,Az időpont változott, de a cél ugyanaz maradt! Tokió 2021, jövünk!"

Kozák Danuta ötszörös olimpiai bajnok kajakos :
,,Jelen helyzetben az olimpia elhalasztása minimum ésszerű döntés, amit kicsit azért természetesen sajnálok, de mindannyiunk egészsége ennél sokkal fontosabb. Jelenleg én is önkéntes karanténban vagyok a családommal, mert úgy gondolom, hogy ezen az időszakon közösen, a lehető leghamarabb így tudunk túl lenni."

Märcz Tamás, az Európa-bajnok férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya
,,Az elmúlt hetekben, napokban tapasztalt fejlemények után nem volt meglepő a NOB döntése, amely az olimpia elhalasztásáról szól. Alapesetben természetesen nagyon szerettük volna nyáron megméretni magunkat az olimpián, sportszakmailag is jó időpontban lett volna, ám a sportszakmai szempontokat felülírja az egészségügyi helyzet. Mindannyiunk számára a legfontosabb az egészség, az, hogy egy ilyen nagyszabású eseményen mindenki biztonságban érezhesse magát. Ahogy hallatszik, minden bizonnyal 2021 nyarára tolódik az esemény, ami olyan szempontból rossz, hogy így ez a nyár válogatott esemény nélkül zárulhat."

Márton Anita világbajnok atléta :
,,Személy szerint egyáltalán nem örülök neki, de ez volt a lehető legjobb döntés ebben a helyzetben. Várható volt, hogy végül a halasztás mellett döntenek, a kérdés igazából a mikor volt, felmerült opcióként az ősz, a jövő év vagy 2022 is. Nekem most ez egy kicsit dilemmát okoz, mert a férjemmel úgy terveztük, hogy az ötkarikás játékok után családalapításba fogunk, szeretnénk majd egy kisbabát. Ez most keresztülhúzza a terveket, de ennél többet erről nem tudok mondani, mert elég friss a hír, és ezt most hagyni kell egy kicsit ülepedni, és utána átgondolni a dolgokat."

Medveczky Erika világbajnok kajakos (Budapesti Honvéd SE, Facebook):
,,Én is úgy hiszem, hogy jó döntés született. Az olimpiai játékok jelszava a »fair play« és a jelenlegi helyzetben a fair play nem él, hiszen akik karanténban maradtak otthon, nem tudnak készülni, felfüggesztették a doppingellenőrzéseket, megváltoztak a körülmények minden szempontból. Nyomasztó volt az elmúlt időszak, nekem ez most egy lélegzetvétel, mert annyira benne volt már a levegőben és nem mondták ki."

Sastin Marianna világbajnok birkózó (Magyar Birkózó Szövetség,
,,Nem tudom szépíteni, nagyon el vagyok keseredve. Tisztában vagyok vele, hogy nem leszek már fiatalabb. Thomas Bach NOB-elnök néhány napja még azt nyilatkozta, kivárnak négy hetet, hogy lássák, mik a további fejlemények, és csak ezután döntenek. Jó lett volna, ha így történik, hiszen négy hét rengeteg idő, ehhez képest egy-két nap alatt meghozták az új döntést, ezt így nem tartom túl korrektnek. Mint ahogy azt sem, ahogy a kanadaiak és az ausztrálok kvázi elkezdték zsarolni a NOB-ot. Persze, megértem a döntést, és el is fogadom, csak ez így, ebben a formában fáj, főleg úgy, hogy még csak egy körülbelüli időpontot sem közöltek a pótlást illetően. Annyit mondtak, hogy legkésőbb jövő nyárig sort kerítenek az olimpiára - de ez roppant tág intervallum, így azért elég nehéz készülni... Így jelenleg nem tudok nyilatkozni a folytatásról, csak majd ha már meglesz a konkrét időpont. Mindenesetre nagyon remélem, nem egy teljes évvel tolják el."

Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó
,,Meglepődtem, hogy ilyen gyorsan hoztak döntés. Egy kicsit le is taglózott, de nem ért teljesen váratlanul, mert az elmúlt hetekben már sejthető volt, hogy nem az eredeti időpontjában lesz az olimpia. A NOB teljes mértékben felelős döntést hozott, ami nekünk élsportolóknak nagy hiányérzetet okoz. Nehéz feldolgozni azt, hogy amire négy évet készültünk, azt elhalasztják és még egy évet kell ebbe beleölnünk, de fel fogjuk tudni dolgozni."

Forrás: M4 sport hírek 2020.03.24
 
 
0 komment , kategória:  Olimpia 2020  
Tokió 2020: a WHO-döntés ellenére változatlan az olimpiai
  2020-03-17 20:08:03, kedd
 
  Tokió 2020: a WHO-döntés ellenére változatlan az olimpiai játékok időzítése

2020.03.12 Nemzeti sport Link

*
-Tokió 2020: a NOB továbbra is elkötelezett az olimpia megrendezése mellett
2020.03.17 Nemzeti sport Link
 
 
0 komment , kategória:  Olimpia 2020  
2020. évi nyári olimpiai játékok Júl 24 - aug. 29
  2020-03-17 20:04:46, kedd
 
  A 2020. évi nyári olimpiai játékok, hivatalos nevén a XXXII. nyári olimpiai játékok több sportot magába foglaló nemzetközi sportesemény lesz, amelyet 2020 nyarán Tokióban rendeznek. Wikipédia
Dátum: 2020. júl. 24., P - 2020. aug. 9.,
Hely: Tokió, Japán
Stadion: New National Stadium
Olimpiai stadion: Nemzeti Olimpiai Stadion
Versenyszámok: 33 sportág, 339 versenyszám
Sportolók: kb. 12 000
A láng az olimpia július 24-i rajtjáig 121 napon át, 47 japán prefektúrán keresztül mintegy 20 ezer kilométert tesz meg.
...... .......



*
- Miközben a világon egyre inkább tomboló koronavírus-járvány miatt az élsport szinte pár nap alatt került (tetsz)halott állapotba, addig a Nemzetközi Olimpiai Bizottság mintha nem akarna tudomást venni arról, mi történik most a Földön. Bár az elmúlt napokban már Japánból, a 2020-as nyári olimpia helyszínéről is érkeztek olyan nyilatkozatok, amelyek szerint el kellene halasztani az idei ötkarikás játékokat, a Thomas Bach vezette NOB a végsőkig kitart.
Kevés olyan dolog van a világon, amelyre nincs ráhatással az Egyesült Államok mindenkori elnöke. Donald Trump pár nappal ezelőtt a Fehér Házban azt mondta, hogy a 2020-as nyári olimpiát egy évvel el kellene halasztani. Nem kell hangsúlyoznunk, mi a különbség, ha mindezt Japán egykori védelmi minisztere mondja (mondta ő is!), vagy a szuperhatalomnak számító amerikai elnök.
És elképesztő az a kommunikációs cunami, ami a világra zúdul az olimpia ügyében.
Volt olyan nap, hogy Tokióban két különböző beosztásban lévő ember egymásnak homlokegyenest ellenkező véleménnyel állt elő az olimpia rendezésével kapcsolatban. A NOB ugyanakkor mintha a füle botját sem mozgatná. Jó oka van erre, miközben a megroggyant sportvilágban egészen elképesztő események zajlanak.

Bővebben Link

- Nő az aggodalom az olimpia megrendezése miatt
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) kedden egyeztet a nemzetközi sportszövetségek vezetőivel a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetről. A megbeszélésre annál is inkább szükség van, mert alig több mint négy hónappal a tokiói olimpia tervezett rajtja előtt egyre többször vetődik fel a kérdés, meg lehet-e rendezni a játékokat az eredeti időpontban.
A vírus terjedése miatt számos országban komoly korlátozásokat vezettek be, és az intézkedések között szerepel a sportesemények törlése, halasztása. A nemzetközi versenynaptár teljesen felborult, és sok olimpiai kvalifikációs viadal elnapolásáról határoztak a szövetségi vezetők. Ezek nyomán is egyre nő az aggodalom az olimpia megrendezését illetően.
Abe Sindzó japán miniszterelnök és az olimpiai szervezői egyelőre kitartanak az eredeti időpont mellett, és rendszeresen úgy nyilatkoznak, hogy július 24-i megnyitóval számolnak, az előkészületek pedig a tervek szerint zajlanak.
A NOB folyamatosan egyeztet a japán partnerekkel a naponta változó helyzetről, illetve a nemzetközi szövetségekkel a kvalifikációs versenyek átütemezéséről. Kit McConnell sportigazgató már a múlt héten is több szövetséggel folytatott megbeszélést a lehetséges lépésekről, közben pedig levélben arról tájékoztatta a partnereket, hogy a NOB létrehozott egy munkacsoportot, amely szükség esetén hatékonyabban intézkedhet, gyorsabban engedélyezheti a kvalifikációs rendszerben szükségessé váló változtatásokat, mint a végrehajtó bizottság. A lehetséges módosítások között szerepel a kvalifikációs időszak megnyújtása - de nem tovább, mint június 30. -, a kvótakiosztás rendszerének áttekintése, valamint egyes nevezési feltételek kivétele a rendszerből.

Forrás: V.G. oldal 2020. 03. 16.

*
- A tokiói olimpia 2020-as programja sportágankénti bontásban.
Itt olvasható Link
 
 
0 komment , kategória:  Olimpia 2020  
Az olimpiai láng meggyújtása
  2020-03-12 21:34:40, csütörtök
 
  Youtube Videó Link

M4 sport videó Link

*- Nézők nélkül lobbant fel az olimpiai láng, de rég nem volt már ekkora jelképes ereje.
Korona vírus ide vagy oda, mégiscsak tüzet loptunk az istenektől.
...... ..........


Csütörtök délelőtt, a hagyományoknak megfelelően a görögországi Olümpiában, az ókori játékok helyszínéül szolgáló híres stadionban fellobbant a Tokióban tartandó 2020-as XXXII. nyári olimpiai játékok lángja, a csaknem háromezer éves hagyománynak megfelelően.
Az egykori Olümpiai játékokat időszámításunk előtt 776-ban tartották meg először, majd i. e. 393-ig négyévente, összesen 292 alkalommal szervezték meg.
A modern olimpiai játékokon 1936-ban vezették be újra a láng meggyújtásának hagyományát, amely eredetileg arra a mitológiai momentumra emlékezik, amikor Prométheusz ellopta a tüzet Zeusztól, és az embereknek ajándékozta azt.
A lángot most is egy papnő lobbantotta fel - akit ezúttal Kszanti Georgiu görög színésznő személyesített meg - a nap sugaraival, egy fémből készült parabolatükör segítségével,
- Videó Link
Héra istennő temploma és oltára között. A papnő a templom elől az ókori stadionba vitte a lángot, ahol átadta a staféta első tagjának, aki idén először egy nő volt: Anna Korakaki olimpiai bajnok görög sportlövő személyében. A hagyomány szerint ugyanis a lánggal sportolók futnak váltóban Görögországból a játékok aktuális helyszínére, ezúttal Tokióba.
A koronajárvány miatt egyébként a szokásos kétszáz helyett csak száz díszmeghívott lehetett jelen az ünnepi pillanaton, nézőket pedig egyáltalán nem engedtek be. Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke elmondta: 19 hét van hátra a tokiói megnyitóig, és a vírusjárvány ellenére elkötelezettek, hogy megtartják a játékokat.
Bár a láng elsősorban az emberiség egységét, és a kontinensek közötti békét hivatott jelképezni, egy ilyen válságos pillanatban szerepe felértékelődik. Emlékeztet minket, hogy - bár ez a mindennapokban nemigen látszik rajtunk - azért mégiscsak tűzet loptunk az istenektől (vagy legalábbis egy titán volt oly kedves, és ellopta nekünk), és valamicskével azért többek vagyunk az állatoknál. Nincs az a járvány, ami legyőzhetne minket.

Forrás: főtér oldal
 
 
0 komment , kategória:  Olimpia 2020  
A NOB újabb rendkívül erős üzenetet küld a világnak
  2020-03-05 10:48:37, csütörtök
 
  ...... .......


Egy nő és egy férfi viheti az országok nemzeti zászlaját a tokiói olimpia nyitóünnepségén.
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szerdán hozta meg döntését a hagyományokkal szakítva, a nemek közötti egyenlőséget hirdetve. Egyúttal arról is határozott, hogy mind a 206 küldöttségnek legalább egy nő és férfi tagja kell hogy legyen.
,,Minden nemzeti olimpiai bizottságot arra buzdítunk, hogy éljen a lehetőséggel. Ezzel a két kezdeményezéssel a NOB újabb rendkívül erős üzenetet küld a világnak: a nemek egyenlősége valóságos az ötkarikás játékokon" - fogalmazott Thomas Bach, a NOB elnöke.
A tokiói olimpián résztvevő 11 ezer sportoló mintegy 51,2 százaléka lesz férfi és 48,8 százaléka nő.
 
 
0 komment , kategória:  Olimpia 2020  
Női kézilabda Olimpiai kerete
  2020-02-25 17:01:54, kedd
 
  Danyi Gábor és Elek Gábor szövetségi kapitányok kijelölték a magyar női kézilabda-válogatott bő keretét a márciusi, győri olimpiai selejtezőtornára, amelynek mérkőzéseit az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.
Képen Elek Gábor és Danyi Gábor edzők
........


A 28 fős névsor tagjai közül 16 játékos léphet pályára a négyes torna rajtján. A kvalifikációs viadal során három cserére nyílik lehetőség.
A bő keretbe bekerült Szikora Melinda, az EHF Kupa-címvédő Siófok KC kapusa, illetve Szöllősi-Zácsik Szandra, az MTK bal átlövője is, akik a közelmúltban rendre remek teljesítményt nyújtottak.

A válogatott március 10-én kezdi a felkészülést.

A magyar női válogatott bő kerete:
kapusok:
Bíró Blanka (Ferencváros), Janurik Kinga (Érd), Kiss Éva (Győr), Szikora Melinda (Siófok)

jobbszélsők:
Faluvégi Dorottya (Győr), Grosch Vivien (Dunaújváros), Kovács Anett (Békéscsaba), Lukács Viktória (Ferencváros)

Jobbátlövők:
Kiss Nikoletta (Érd), Klujber Katrin (Ferencváros), Kovács Anna (Debrecen), Tomori Zsuzsanna (Siófok)

Irányítók:
Kovacsics Anikó (Ferencváros), Lakatos Rita (Vác), Tóth Gabriella (Érd), Vámos Petra (Debrecen)

Beállók:
Kisfaludy Anett (Érd), Pásztor Noémi (Ferencváros), Szabó Laura (Érd), Tóvizi Petra (Debrecen)

Bal átlövők:
Csiszár-Szekeres Klára (Ferencváros), Háfra Noémi (Ferencváros), Kácsor Gréta (Vác), Szöllősi-Zácsik Szandra (MTK)

Balszélsők:
Fodor Csenge (Győr), Márton Gréta (Ferencváros), Puhalák Szidónia (Győr), Schatzl Nadine (Ferencváros)

*
Az olimpiai selejtező menetrendje:
március 20., péntek:
Magyarország-Kazahsztán 17.00
Oroszország-Szerbia 20.00

március 21., szombat:
Magyarország-Szerbia 17.30
Oroszország-Kazahsztán 20.30

március 22., vasárnap:
Szerbia-Kazahsztán 17.30
Magyarország-Oroszország 20.30
 
 
0 komment , kategória:  Olimpia 2020  
A női kézilabda olimpiai selejtező menetrendje:
  2020-02-20 23:23:01, csütörtök
 
  Hosszas tárgyalás-sorozat után a közmédia megállapodott a jogtulajdonossal, így az M4 Sport élőben közvetíti március 20-22. között Győrből a női kézilabda olimpiai selejtezőtornát, amelyről Danyi Gábor és Elek Gábor együttese kvalifikálhatja magát a nyári tokiói ötkarikás játékokra.
2020 kiemelten fontos év a magyar sportban. Nagy erőkkel készülünk a nyári olimpiára, és igyekszünk megmutatni már a magyar sportolók Tokióig vezető útját is, aminek tökéletes megtestesítője ez a torna. Hatalmas öröm, hogy nálunk követhetik figyelemmel ezt az óriási érdeklődésre számot tartó eseményt" - mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.
"Stratégiai partnerünk az MTVA és az M4 Sport, ráadásul a hazai válogatott mérkőzések hosszú évek óta kizárólag a közmédiában láthatóak - nem lesz ez másként az olimpiai selejtező alkalmával sem" - emelte ki Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség operatív igazgatója. "Óriási az érdeklődés a selejtező iránt, a helyszínen várhatóan telt ház, a képernyők előtt pedig reményeink szerint további százezrek buzdítják majd az együttest. A sportágon belül összefogást hirdettünk a sikeres selejtező érdekében, és ennek része főbb partnereink, így az MTVA aktív szerepvállalása is".
A magyar női kézilabda-válogatott eddig hatszor vett részt az olimpiai játékokon, legutóbb 2008-ban. Most, 12 évvel később ismét reális esélye van a kijutásra, amelyet hazai pályán, Győrben harcolhat ki. A tornára természetesen az M4 Sport stábja is kiemelten készül: helyszíni stúdióval, exkluzív interjúkkal hozza el a képernyőn keresztül a hétvége mérkőzéseinek minden lényeges mozdulatát.
Magyarország Oroszországgal, Szerbiával és Kazahsztánnal küzd a kijutásért. A négyes első két helyezettje jut ki a tokiói olimpiára. A magyar válogatott minden meccsét, továbbá a továbbjutást befolyásoló Szerbia-Oroszország mérkőzést is élőben közvetíti az M4 Sport, a többi mérkőzést pedig az m4sport.hu-n követhetik a nézők.
*
Audi Aréna Győr
Március 20., péntek:
17:00 Magyarország-Kazahsztán
20:00 Oroszország-Szerbia

Március 21., szombat:
17:30 Magyarország-Szerbia
20:30 Oroszország-Kazahsztán

Március 22., vasárnap:
17:30 Szerbia-Kazahsztán
20:30 Magyarország-Oroszország

A négyes első két helyezettje jut ki a tokiói olimpiára.
 
 
0 komment , kategória:  Olimpia 2020  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2022.11 2022. December 2023.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 415
  • e Hét: 7105
  • e Hónap: 19781
  • e Év: 253528
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.