Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/35 oldal   Bejegyzések száma: 345 
Draskovics és a fasizmus
  2009-08-30 22:07:28, vasárnap
 
  Draskovics és a fasizmus

2009. augusztus 30. 21:48
F. M. - HunHír.Hu

draskovics250.jpgLassan két hónapja, hogy a Gárda-perben megszületett a jogerős ítélet. Azóta a Magyar Gárda Mozgalmat folyamatosan vegzálja a Draskovics-Bencze tandem által vezérelt, rendőrségnek nevezett párthadsereg. Friss hír, hogy a Mozgalom Kerepesre tervezett szeptemberi rendezvénye kapcsán a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságnak nevezett maffiaszerű képződmény bűncselekmény és szabálysértés miatt eljárást indított, mert a kerepesi találkozó ,,megalapozza az egyesülési joggal való visszaélés gyanúját". Ezen már csak röhög az ember.

A Gárdát lehet kedvelni és nem kedvelni. Ez mindenkinek szíve joga. A gárdisták állandósuló vegzálása azonban nem szimpátia kérdése: ahol az alkotmányos jogokat a hatalom lábbal tiporja, ahol bírói ítéletet a rendőrség führere önkényesen értelmez, ott demokratikus normákról beszélni már nem lehet. Ott senki sem lehet biztonságban. A mai Magyarországon az állam törvényt sért: tudatosan, megfontoltan, politikai érdekből. Az állam bűnözővé vált. Erkölcsi parancs tehát az üldözöttek melletti kiállás, mert ezzel a szabadság, az igazi demokrácia eszményét védelmezzük. Az erőszakmentes ellenállás és a polgári engedetlenség jogával kell élnünk, csak ezzel lehet meghátrálásra kényszeríteni a mind jobban terjeszkedő fasiszta ,,jogállamot".

Draskovics fasisztavezér és terrorlegényei a Gárdával kapcsolatban - jó farizeus módjára - mindig a bírósági ítéletre hivatkoznak. Törvénytelen fellépésük okain fölösleges töprengenünk, nekünk csak azt kell tudatosítanunk, hogy szándékosan, előre megfontoltan bűncselekményeket követnek el. Nézzük meg hát alaposan a Gárda-perben született ítéletet. Ne forgassuk ki farizeusi módon a bírói döntés szövegét, ragaszkodjunk a magyar nyelv szabályaihoz. S azt is rögzítsük elöljáróban, hogy a törvények, jogerős bírósági ítéletek mindenkire kötelező érvényűek: rendőrre, miniszterre, gárdistára, nem-gárdistára egyaránt. Minden magyar állampolgárra.

A Fővárosi Bíróság 2008. december 16-án kelt, 19. P. 26.453/2007/126. számú ítéletének rendelkező részében ez olvasható:

,,A bíróság a Fővárosi Bíróság 2007. június 18-án kelt, 11. Pk. 60.357/2007/3. számú végzésével 12.583. szám alatt nyilvántartásba vett Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesületet feloszlatja.
A bíróság elrendeli a feloszlatott szervezetnek a bírósági nyilvántartásból való törlését.
A bíróság megállapítja, hogy az alperesi egyesület bankszámlán lévő készpénzvagyona állami tulajdonba kerül."


A rendelkező rész tartalmazza még, hogy a bíróság megkeresi az egyesületi bankszámlát vezető OTP Bank Rt-t, hogy az ítélet jogerőre emelkedése után a feloszlatott egyesület készpénzvagyonát utalja át a Magyar Államkincstár ,,Egyéb pénzügyi lebonyolítások" nevű letéti számlájára (számlaszám az ítéletben).

Köztudott, hogy minden ítélet két részből áll: rendelkező részből és Indokolásból. A rendelkező rész tartalmazza a bíróság döntését a perbeli ügy érdemében. A rendelkező rész ,,akaratkijelentés": a bíróság kötelezi az elmarasztalt felet valamilyen szolgáltatásra. Jelen esetben arról van szó, hogy az alperesi egyesületet a bíróság feloszlatja, és készpénzvagyonát elkobozza. Az Indokolás rész a rendelkező részben foglalt érdemi döntés meghozatalához szükséges tényállást, bizonyítékokat foglalja össze, s megjelöli azokat a jogszabályokat, amelyek alapján a bíróság a rendelkező részben foglalt ítéletét meghozta.

A Polgári perrendtartásról szóló törvény (Pp.) kommentárjából idézünk: ,,Az ítélet rendelkező részének olyan világosan érthetőnek és minden kétséget kizárónak kell lennie, hogy annak szövege a végrehajtás során ne okozzon nehézséget."

A Gárda-per ítéletének rendelkező része világosan értelmezhető: a 2007-ben néhány magánszemély által létrehozott egyesület feloszlatását mondta ki a Fővárosi Bíróság. Köztudott, hogy a feloszlatott egyesületnek a Magyar Gárda Mozgalom nem tagja, így a mozgalomra az ítélet hatálya nem terjed ki.

Az elsőfokú ítélet Indokolás részében - a 30. oldalon - a Fővárosi Bíróság ezt világosan, minden kétséget kizáróan ki is mondta: ,,A bíróság fontosnak tartja annak rögzítését, hogy az ítélet hatálya közvetlenül nem terjed ki a Magyar Gárda Mozgalom elnevezésű szerveződésre, mert bár a bíróság az összes körülmény mérlegelésével a korábbiak szerint arra a következtetésre jutott, hogy az alperes (értsd: az egyesület) éppen a Mozgalom létrehozásával, irányításával, jogsértőnek minősített megnyilvánulásaival adott alapot a feloszlatás kimondására, önmagában ez a jogi személyiséggel nem rendelkező, ezáltal közvetlenül perbe nem vonható Mozgalom helyzetét közvetlenül nem érinti, már csak azért sem, mert közvetlenül erre vonatkozó kereseti kérelem nem került (kerülhetett) előterjesztésre. A jelen ítélet semmilyen módon nem jelenti gátját annak, hogy akár egyének, akár csoportok bármilyen karitatív vagy közhasznú munkát végezzenek, ezt a döntés nem tilalmazza és még véletlenül sem tekinti jogsértőnek." Ez is világos, érthető megfogalmazás: a Magyar Gárda Mozgalomra az ítélet nem vonatkozik, a felperesként eljáró ügyészség is csak az egyesület feloszlatását kérte keresetében. A Mozgalom nem tartozik a sokat hivatkozott Etv. (egyesülési jogról szóló törvény) hatálya alá: nem kell bíróságon nyilvántartásba venni. Amit pedig bíróság nem jegyzett be, azt föl sem oszlathatja. Mert a Mozgalom nem perképes, tehát nem is perelhető.

2009. július 2-án a Fővárosi Ítélőtáblán megszületett a másodfokú, 5. Pf. 20.738/2009/7. számú jogerős ítélet. A rendelkező rész világosan, minden kétséget kizáróan fogalmaz: ,,A Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú ítéletet helybenhagyja. Megállapítja, hogy a le nem rótt fellebbezési illetéket az állam viseli. Az ítélet ellen fellebbezésnek nincs helye." A Fővárosi Ítélőtábla tehát helybenhagyta a Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesületet feloszlató ítéletet, amely a Magyar Gárda Mozgalmat nem érintette. Világos, érthető. De most jön a csavar: a jogerős ítélet Indokolás részének 13. oldalán azt olvassuk, hogy bár ,,a kiegészített tényállás" alapján a Fővárosi Ítélőtábla egyetért az elsőfokú bíróság döntésével, annak indokolását ,,pontosítja és kiegészíti". Ez fontos momentum, mivel a jogerős ítélet 15. oldalán az elsőfokú ítélet indokolását részben megváltoztatja az Ítélőtábla, amikor megállapítja, hogy ,,az alperesi egyesület a Magyar Gárdát szervezeti egységként magában foglalja, ennél fogva a jelen jogerős ítélet mindkettőre kiterjed, vagyis az egyesület feloszlatása kapcsán a bíróság a Magyar Gárdában tevékenykedő természetes személyek együttműködésének az egyesülethez kötődő szervezeti kereteit is megszünteti."

Az idézett szövegrész ellentmondásos. Először is rögzíti, hogy a Mozgalomra is kiterjed az ítélet hatálya, amit az elsőfokú ítélet nem tartalmazott. S ez rögvest fölvet egy lényeges jogi kérdést: bár a jogerős ítélet rendelkező része helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, amely csupán az egyesület feloszlatásáról rendelkezett, az Indokolás rész mégis kiterjeszti az ítélet hatályát a Mozgalomra. Ez jogi nonszensz: a Fővárosi Ítélőtáblának az ítélet rendelkező részében kellett volna rögzítenie, hogy részben megváltoztatja az elsőfokú ítéletet (lásd Pp. 253. § /2/ bekezdését), s az a Mozgalomra is kiterjed. Ez nem történt meg, ezért az elsőfokú ítélet emelkedett jogerőre, amely a Mozgalom tevékenységét nem érintette. A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla törvénysértő módon járt el, hiszen ítélete és annak indoklása egymásnak részben ellentmond. Jogkövető állampolgár az ítélet rendelkező részére hagyatkozik (az indokolás másodlagos), az pedig nem vonatkozik a Mozgalomra. A rendőrség azonban nem a jogerős ítélet rendelkező részére, hanem az Indokolás önkényesen kiemelt, ellentmondásos szövegrészleteire hivatkozik. De a rendőrség itt is téved: bár a jogerős ítélet Indokolás részének idézett részlete szerint a Mozgalomra is kiterjed az ítélet hatálya, ugyanakkor a szövegből az is kiderül, hogy az elsőfokú ítélettel ellentétes, felettébb zavaros Indokolás szerint az Ítélőtábla csupán a Magyar Gárda Mozgalomnak a feloszlatott ,,egyesülethez kötődő szervezeti kereteit" szünteti meg. Ez meg is történt: a feloszlatott egyesülethez semmilyen szervezeti keret nem köti a Mozgalmat, az már önállóan működik.

Az Ítélőtábla zavaros indokolása aztán tisztább lesz, amikor megállapítja, hogy ,,a bíróság döntése a Magyar Gárdát alkotó természetes személyek jövőbeli egyesülési és gyülekezési jogára - mint anyagi jogi jogosultságra - kihatással nincs, az e jogok jövőbeli gyakorlásával kapcsolatos kérdéseket nem dönti és nem is döntheti el". A Magyar Gárda Mozgalmat alkotó természetes személyek éltek a bírósági indoklásban is rögzített egyesülési és gyülekezési jogukkal: a jogerős ítélet megszületése után másfél héttel tiszta helyzetet teremtve megalakították az Új Magyar Gárda Mozgalmat. Eljárásuk a jogerős ítélettel is alátámasztottan törvényes volt, jogszabályba nem ütközött, az új mozgalmat létrehozó magánszemélyek éltek alkotmányos jogukkal. Amikor tehát a Draskovics-Bencze tandem által felügyelt párthadsereg zaklatja a gárdistákat, illetve a rendezvényeiken megjelenő szimpatizánsokat, akkor alkotmányos jogokat sért, s bűncselekményt követ el. Ráadásul Draskovicsék - a Mozgalommal ellentétben - perképesek, tehát perelhetők.

Tudjuk, a párthadsereg irányítói szerint a gárdisták alakzatban való vonulását, sőt a gárdista öltözéket is betiltotta a bíróság. Draskovics, Bencze és bűntársaik hazudnak, éppen a jogerős ítélet szövege cáfolja meg őket. Ráadásul ezek a jogot végzett maffiavezérek azt sem tudják, hogy bakancs, nadrág, mellény viseletét, az alakzatban való vonulást betiltani nem lehet. Erre vonatkozó jogszabály ugyanis nem létezik. Ezért a bírósági pernek sem volt tárgya az öltözék vagy a masírozás, az csak a maffiavezérek szivacsos agyában számít törvénysértésnek.

A bírósági ítéletet követően, július 11-én újjáalakult a Mozgalom - Új Magyar Gárda Mozgalom néven. A Bajnai nemzetvezető irányítása alatt álló, kormánynak nevezett bűnszövetkezet viszont késve reagált az ítéletre. Július 14-én - tehát a Mozgalom újjáalakulása után három nappal - született meg a 146/2009. számú kormányrendelet, amely módosította az egyes szabálysértésekről szóló 218/1999. számú kormányrendeletet. A válságban tapicskoló vörös maffia vezérkara új szabálysértési ,,tényállást" hozott létre, amely a feloszlatott társadalmi szervezet tevékenységében való részvétellel valósul meg. Az új rendelkezés szerint, aki bíróság által feloszlatott társadalmi szervezetben tevékenységet végez, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. A rendelet módosításának célja világos: Bajnai nemzetvezető ,,válságkezelőnek" nevezett programja a bármi áron történő pénzlenyúlás programja. Csak az a bibi, hogy az Új Magyar Gárda Mozgalom a rendelet módosítása előtt alakult meg, s köztudott, hogy egyetlen jogszabálynak sincs visszamenőleges hatálya. Ráadásul a Magyar Gárda Mozgalmat semmilyen bíróság nem oszlatta fel, a jogerőre emelt ítélet szövege is bizonyítja, hogy a Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesület feloszlatásáról döntött a bíróság. A bűnöző Draskovics-Bencze tandem pribékjei tehát hiába indítanak büntető- és szabálysértési eljárásokat gárdista ruhát viselő személyek ellen. Nem a gárdisták, szimpatizánsok követnek el jogsértést, hanem a rendőrségnek nevezett maffiaszerű képződmény: egyrészt a Btk. 225. § szerinti hivatali visszaélés, másrészt az egyesülési és gyülekezési szabadság megsértése (Btk. 228/A. §) bűntettét követik el a párthadsereg irányítói.

A gárdisták és szimpatizánsaik természetesen akkor járnak el jogszerűen, ha igazoltatáskor nem ellenkeznek, hanem átadják személyi igazolványukat. S mivel jogszerűen viselkednek, tartsák szem előtt a rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 29. § (3) bekezdését: ,,Az igazoltatás csak a személyazonosság megállapításához szükséges ideig tarthat. Az igazoltatottal az igazoltatást követően kérelmére közölni kell az igazoltatás okát, kivéve, ha ez a közbiztonság érdekét veszélyezteti." Tehát igazoltatás után éljünk törvényben biztosított jogunkkal, érdeklődjük meg a pribékektől, mi volt az igazoltatásunk oka, s ne elégedjünk meg a kitérő válaszokkal. A pribékek válaszát lehetőség szerint rögzítsük videón, mert a későbbi eljárások során ezek is perdöntő bizonyítékok lehetnek.

A jogtalanul zaklatott személyek ne adják fel azt a jogukat, hogy szabadon tarthatnak rendezvényeket, összejöveteleket. Ha ,,rendőri intézkedés" történik, a távozásra szóló felhívásnak ne engedelmeskedjenek, mert törvénytelen intézkedést megtagadni nemcsak jog, hanem kötelesség. Pribéki zaklatás után pedig minden esetben tegyenek feljelentést hivatali visszaélés, egyesülési és gyülekezési szabadság megsértése bűncselekményének gyanúja miatt.

Isten malmai lassan ugyan, de - őrölnek. A jövő évi választások után lesz bőven munkája ügyészségnek, bíróságnak. A törvénytelen parancsokat kiadó maffiavezérek ott fognak csücsülni majd a vádlottak padján. Szép lesz, amikor a draskovicsi fasizmus alkonya után felvirrad a valódi jogállam napja.


http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=22548
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hatvankilenc évvel ezelőtt le
  2009-08-30 21:21:58, vasárnap
 
  2009-08-30. 16:39


Hatvankilenc évvel ezelőtt lett újra magyar terület Észak-Erdély


Horthy Miklós1940. augusztus 30-án délután 3 órakor hirdették ki a tengelyhatalmak — Németország és Olaszország külügyminiszterei, Joachim von Ribbentrop és Gian Galeazzo Ciano — a bécsi Belvedere-palotában a második bécsi döntést, amely 43 ezer négyzetkilométernyi észak-erdélyi területet juttatott vissza Magyarországnak 2,5 millió lakossal. Visszakerült Nagykároly, Nagyvárad, Kolozsvár, Szatmárnémeti és Marosvásárhely, valamint az egész máramarosi terület és a Székelyföld.
A döntés előzményeihez tartozik, hogy a romániai Szörényváron (Turnu Severin) 1940. augusztus 16-24 között folytatott román-magyar tárgyalások nem vezettek eredményre a terület-visszaadás kérdésében. A tengelyhatalmak mindenképp el akarták kerülni a fegyveres konfliktus kirobbanását, így a német és az olasz kormány a magyar és román kormányok képviselőit Bécsbe rendelte, hogy a közöttük folyó vitát döntőbíráskodás révén rendezze. A magyar kormányt gróf Teleki Pál miniszterelnök, gróf Csáky István külügyminiszter és Hory András diplomata képviselték. Ciano olasz külügyminiszter naplója szerint — de ezt maga Mihail Manoilescu is elismeri visszaemlékezéseiben — a román tolvajkormány külügyminisztere elájult a döntés kihirdetésekor. Pedig az igazság csak részben állíttatott helyre.



Bevonulás Nagyváradra

http://imgsrv09.kuruc.org/galeriaN/egyeb/00000000001horterd01.jpg


Erdély, a második bécsi döntést követően

http://imgsrv09.kuruc.org/galeriaN/egyeb/00000000001horterd02.jpg


Bevonulás Szatmárnémetibe

http://imgsrv09.kuruc.org/galeriaN/egyeb/00000000001horterd03.jpg

Díszszemle Kolozsvár főterén

http://imgsrv09.kuruc.org/galeriaN/egyeb/00000000001horterd04.jpg


Horthy Erdélyben

http://imgsrv09.kuruc.org/galeriaN/egyeb/00000000001horterd05.jpg

A magyar csapatok, a 2. magyar hadsereg egységei 1940. szeptember 5-13 között vonultak be a visszakapott magyar területre. Az 1941. évi népszámlálás adatai szerint a visszacsatolt Észak-Erdélyben 1 344 000 magyar, 1 069 000 (részben már betelepített, azaz betolakodó) román és 47 000 német lakos élt. Dél-Erdélyben körülbelül 400 000 magyar maradt.


(Történelemportál.hu nyomán, képek: Kuruc.info)


http://kuruc.info/r/6/45889/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi készül?
  2009-08-30 21:08:52, vasárnap
 
 
Mi készül?
2009. augusztus 27. 12:52
HunHír.Hu

A legtöbben Magyarországon még nem is hallottak róla, akik hallottak az új, gender mainstreaming-nek nevezett, kéretlenül benyomuló ,,eszméről" értetlenül, megdöbbenve, tanácstalanul viszonyulnak a dologhoz.

A többség nem kér belőle. De kér vagy sem - kapja. Már a legkisebbek is, az iskolában. Engedve az agresszív lobbicsoportoknak, az unió hatalmas pénzt áldoz az új életérzés népszerűsítésére: tíz- és százmilliókat, vagyis sok-sok forintmilliárdot. A közösség pénzét használják - a közösség kárára.

,,A férfi és nő közti nemi megkülönböztetésre használt régi ,,sex" szót az ENSZ-ben és az Európai Unióban felváltotta a ,,gender" fogalma. Ez a fogalom azt sugallja, hogy minden szexuális orientáció - heteroszexuális, meleg, leszbikus, biszexuális és transzszexuális - egyenértékű, és a társadalomnak ezt el kell fogadnia. Célja a ,,kényszer-heteroszexualitás" meghaladása és egy új ember megalkotása, akinek szabadságában áll szexuális azonosságát megválasztani és kiélni - biológiai nemétől függetlenül. A ,,gender mainstreaming"-nek való ellenszegülés diszkriminációnak minősül, és ezért diszkriminációellenes törvények segítségével büntetőjogilag üldözhető. Tehát üldözhető bárki, aki vitatni meri, hogy a "férfi vagy nő legyek" dilemma csupán szabad választás joga A gender-ideológia a nyilvánosság háta mögött férkőzött be az állami intézményekbe, az egyetemekre, az iskolákba, sőt az óvodákba is.

Az ideológia képviselői miközben a szabadság, a tolerancia, az antidiszkrimináció értékeivel operálnak, azon vannak, hogy eltöröljék a véleményszabadságot, kiiktassák a másként gondolkodókat, és programjukat totalitárius módon keresztülvigyék. A keresztény társadalmi befolyás lehetősége egyre szűkül, veszélyben van a keresztény értékek továbbadása a következő nemzedéknek, mivel az állam és a média egyre jobban hatalmába keríti a gyermekeket és az ifjúságot, a szülők nevelési feladatát pedig kiüresíti. (Forrás: www.piarista.hu 2009-05-29 )

,,Mi is az a Gender Mainstreaming?

Gender Mainstreaming/gender áramlat egy stratégia - egy alig átlátható fantomja a korszellemnek.Kevesen tudják, milyen teória rejtőzik a Gender Mainstreaming mögött - mint pl. annak a tézise, hogy a férfiasság és a nőiesség kizárólag "társadalmi konstrukció". A gender-program védelmezői ezért azt állítják, nincsen természetes különbség férfi és nő között, ezért "nemi szerep" és minden, ami a nemek közötti különbségekre utal, eltörlendő.

Ez egy kísértet ami rohamosan megy szét a világban. Alig ismerik nevét, jóllehet fölöttébb hatalmas úgyannyira, hogy nemzetközi és állami intézményeket befolyásol. Ez a kísértet a következőkön munkál: Új /gender/ embert teremteni, akinek szabadsága legyen arra, hogy saját nemét és szexuális orientáltságát megválassza, akaratlagosan eldöntse, férfi vagy nő akar-e lenni, heteroszexuális, homoszexuális, leszbis, biszexuális vagy transszexuális.

Minden szexuális irányultság egyenértékű - hirdetik a felkentek -, és a társadalomnak ezt el kell fogadnia.
Megvan már a gender prototípus, kész a gender embereszmény, és készülőben az elfogadtatásához szükséges szabályrendszer.

Ez a vélemény a szabadságról és szexualitásról az UN, az EU és az országok kormányai akaratából már a bölcsődétől kezdve kell hogy a gyerekeket befolyásolja.

A 'gender' szó a hetvenes évekig egy nyelvtani fogalom volt a genus/nem megkülönböztetésére. Ezt a radikális feministák a nemzetközi homo és leszbikus szervezetekkel népszerűsítették, hogy azt a felfogást terjesszék, mi szerint a "szociális nem" független a biológiai nemtől. Nincs két nem, hanem hat vagy több, a szexuális kedv szerint.

A "gender-perspektíva" áttörését a feminista és leszbikus képviselők harcolták ki a Nők Világkonferenciáján Pekingben az 1995-ös évben. Ők tudták, hogy társadalmi változás a nyelv megváltoztatása nélkül nem érhető el - közismert kifejezéseknek új értelmet kell adni. Elképesztő stratégikus széleslátással sikerült nekik, a szót - szex, ami a két neműség kifejezője, a hivatalos dokumentumokon a - gender kifejezéssel behelyettesíteni. Olyan, hogy pedofil, már nincs, hiszen azt már generációk közötti szexuális kapcsolatnak nevezik. Egy felnőtt férfi leszólíthat egy kislányt.

Az új, kötelezően követendő ,,eszme" semmiben nem respektálja az emberi méltóságot, igyekszik a család intézményét szétrombolni, ignorálja a házasságot, ledegradálja az anyaságot, támogatja a perverz praktikákat, szexuális promiszkuitást és tinédzserek közötti szexualitást.

Az abortusz a gender-perspektíva globális velejárója. 2008. ápr. 16-án az Európa Parlament gyűlésén eldöntötték, hogy a 47 tagállam az abortuszhoz való jogot biztosítsa.

Állami utasítás a kisgyermekek szexualizálásához: Bölcsőde, óvoda kötelező, egész napos iskola. De mire nevel az állam? Az új gender-embert kell megteremteni, aki maga határozza meg, férfi vagy nő akar-e lenni, hetero, leszbikus, biszexuális, homoszexuális vagy transzvesztita.

Abszurdnak hangzik? Igen, ez van folyamatban ez a vezérfonala a kormánynak. A Család és Szociális Minisztérium terjeszti az anyagot a gyerekek és tinédzserek szexualizálásához.

Az állami gyermeknevelésnek a bölcsődével kell kezdődnie. De mi a célja egyáltalán az állami nevelésnek a bölcsődékben és óvodákban? Milyen "értékeket" közvetítenek? Hogyan hajtják végre konkrétan a gender-programot?

Ingyenes 'felvilágosító' és 'tanácsadó' brossúrák milliós méretekben történő terjesztésével. Pl.: "Tanácsadó szülőknek a gyermek szexuális neveléséhez 1-3 éves korig" - egy részletes utasítás a kisgyermek szexualizálásához. Részletesen le van írva a skálája a stimulációknak miként ingereljék apák, anyák, nagyszülők szekszuálisan a kisgyermeket a fürdetéskor, tisztába tevéskor, stb. 4-6 éveseknek folytatódik tovább a 'felvilágosítás' a szülők és nevelők részére, és a gyerekeket drasztikusan beleviszik a szexualitásba.

Tanóra a védekezésről: Az óvodából az iskolába, az állam kívánsága szerint egész napos legyen az. Ha a pornográfia otthon a családban nem található meg, megkapják az iskolában. 9 évesen megkezdődik a szexuális oktatás és a védekezés tanítása, műanyag tagon a kondommal.

Homoszexualizálás tanóra keretében: 10 évtől az iskolákban (mint Berlin, Hamburg és München de máshol is, csak nem olyan drasztikusan) reklám és képzés a leszbikus és homoszexuális életmódról. Információs anyagok, összeköttetés a helyi homo és leszbi-klubbal, előadók meghívása e helyekről, filmvetítések stb.

A gender-perspektíva célja. amit a nemzetekre kényszerítenek röviden:

1. A világnak kevesebb emberre van szüksége de több szexuális szórakozásra. Ehhez szükséges a férfiak és nők közötti különbségeket megszüntetni, valamint a teljes idejű anyaságot.

2. A több szexuális szórakozás több gyermeket eredményez, szabad utat kell biztosítani a védekezéshez és abortuszhoz, támogatni a homoszexuális irányzatokat - mert ezáltal nem következik be fogamzás.

3. Szükség van szexuál-oktatásra gyermekek és tinédzserek számára, amelyben szexuális kísérletezésre bátorítanak; ehhez szükség van a szülők jogainak lerombolására.

4. A világnak 50/50 férfi/nő arányra van szüksége minden munka és életterületen. Minden asszonynak lehetőleg minden időben dolgoznia kell.

5. Vallások, amelyek nem akarnak ezzel menetrenddel haladni, nevetség tárgyaivá kell tenni őket.

6. A születési arányszámok csökkentése: A gender-program következménye a család összeomlása és a születések számának csökkenése amit nem lehet kivédeni. Nyilvánvalóan nem is akarják."

(Forrás: Katharina Becker)

Az Egészségügyi Minisztérium honlapján évek óta olvasható egy anyag a "Gender mainstreaningről".
http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=22437
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért?
  2009-08-30 20:52:42, vasárnap
 
 
Miért?

Volt, aki megkérdezte tőlem, miért készítek ilyen számításokat, s honnan veszem az adatokat.
Ezért most egy fel nem tett kérdésedre adok választ.

Korábbi szakmai múltam révén szeretek globálisan gondolkodni, s az összesített adatokat olyan módon leegyszerűsíteni, hogy azok "fogyaszthatóak", megjegyezhetőek legyenek.
A híradásokban rendszeresen elhangzanak különféle adatok, amelyeket lejegyezek, s ha megtalálom köztük az összefüggést, következtetésekre szeretek jutni.
Sokan az adatokra oda sem figyelnek, de őszintén szólva, mennyire fogható fel mondjuk a 168 ezer milliárd forint, mint összeg.
Én megpróbálom ezeket az adatokat úgy leegyszerűsíteni, ami "fogható" és közvetíthető.

Például: hazánkban az elmúlt 20 évben minden állampolgártól elloptak évente egy millió forintot, s a továbbiakban ugyanennyi kárt okoztak. (Mindenki fordítsa le ezt családi szintre, hol tartana most!)

Nem a KSH adataival számolok, a forrásom a rádió és a TV, elképzelhető, hogy néha nagyobb eltérés van a számításaim és a tények között, de nem nagyságrendekben!!!
Sokszor hallottam, hogy biztos sok tízmillióval kurtították meg a magyar nemzetet. Ez gyermekes állítás, de érzelmileg tükrözi azt, hogy valami nem stimmel. Szeretném a helyére tenni ezt a kérdést, mert nem több tízmillióról van szó, hanem több tízezer milliárdról.

Kedvenc példám:

Három éve, 2006 augusztusában a Televízió Híradójában bemutattak egy Indonéz központi napilapot, címoldalán Gyurcsánnyal és Kókával. A nagybetűs feliraton szerepelt, hogy az ő érdekkörük 4 millió dollárt ruházott be Indonéziában alternatív energiaforrások fejlesztésére.
(Akkor a TB éves hiánya ennek a fele sem volt, azaz 415 millió Ft.)

Rögtön betettem a videót, hogy a következő híreket felvegyem. A hírt azóta sem ismételték meg. A példákat sorolhatnám. Feljelentés nem született egyik esetben sem, helyreigazítás sem történt, vajon miért?????????

Nagyon szeretném, ha minél több emberhez eljuthatnának ezek a számítások, s ennek több formája is lehet, kinek-kinek a lehetősége, ideje és kapcsolatai szerint. Én nem megyek ki az utcára, nem szeretek gyűlésekre járni, de szeretném kivenni a részem a szemek felnyitásában.

(zsoltibácsi)
Köszönöm azoknak az együtt gondolkodását, aki támogatóan válaszoltak.

Tudtad-e?:
- hogy, ha nem loptak volna el 20 év alatt minden magyar állampolgártól 20 millió forintot (lásd. 2. rész), akkor ez a működő tőke a jövő évben, 35 %-os adó mellett, országos szinten 7.000 milliárd többletbevétellel járna, ráadásul úgy, hogy előbb a teljes államadósságot fizettük volna vissza,
- hogy ez a magyar államadósságnak az egyharmada,
- hogy ez a GDP-nek az egynegyede,
- hogy ennek az összegnek az egyötödét (azaz 1.400 milliárd forintot) akarja most az állam beszedni adók és megszorítások formájában, a szociális juttatások megkurtításával,
- hogy ebből a képzeletbeli "plusz" adóból 2010-ben 7000 kilométer autópálya, vagy 40 szuper kórház, vagy 1000 jól felszerelt iskola lenne megépíthető?

Számítások:
- privatizációs árbevétel: 50.000 milliárd Ft, egy főre: 5 millió Ft,
- államkölcsönök (amelyet nem az ország javára fordítottak): 22.000 milliárd Ft, egy főre 2,2 millió Ft,
- értéken aluli (az állami tulajdonnak 30 %-on történő kiárusítása) privatizáció: 118.000 milliárd Ft, egy főre: 12 millió Ft,
- összesen: 190.000 milliárd Ft, egy főre: 19,2 millió Ft.

Magyarországnak egy normális életvitel- és egy átlagos fejlődés mellett, privatizációs bevételek és államkölcsönök nélkül is előbbre kellett volna jutnia, mint ahol most tart!!!

Azaz nagyobb összeggel lett az ország megkárosítva, mint a fenti tételek, sok beruházás 2-3-szor nagyobb költségen történt, mint ami indokolt lett volna.

De maradjunk csak a 190 ezer milliárd forintos kártételnél. Ez az összeg normális esetben működő tőkévé vált volna, befektetésre került volna. Vonjuk le az összegből a 22 ezer milliárd forint államadósságot. Marad 168 ezer milliárd forint, ami működő tőke lehetett volna.

Csak 12-14 %-os profittal számolva 20 év alatt 200 ezer milliárd profitot hozott volna, s csupán 35 %-os kamattal számolva, az adóbevétel 70 ezer milliárd lett volna.

Mekkora az országos szintű és az egy főre jutó kártétel:
- "ellopott" vagyon: 190 ezer milliárd Ft, 19 millió Ft/fő,
- elmaradt befektetés 168 ezer milliárd Ft, 17 millió Ft/fő.
- elmaradt adóbevétel (35 %): 70 ezer milliárd Ft, 7 millió Ft/fő,
- elmaradt ÁFA bevétel (csak 15 %-al számolva): 14 ezer milliárd Ft, 1,4 millió Ft/fő,
- elmaradt tőkenövekmény (a profit 25 %-a) 50 ezer milliárd, 5 millió Ft/fő,
- elmaradt vállalkozói (alkalmazotti) haszon (a profit 40 %-a) 80 ezer milliárd Ft, 8 millió Ft/fő,
- népgazdasági szintű összes kártétel: 442.000 milliárd Ft, 43 millió Ft/fő,
- ez egy évre vetítve 22.100 milliárd Ft, több mint 2 millió Ft/fő.

Az elmaradt 70 ezer milliárd forint jövedelemadóból, és 14 ezer milliárd forint ÁFÁ-ból a teljes egészségügyet és oktatást világszintre lehetett volna fejleszteni, s nem szétverni..

Dr. Vinczeffy Zsolt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Választottak a németek: tarol
  2009-08-30 20:49:42, vasárnap
 
  2009-08-30. 20:25

Választottak a németek: taroltak a komcsik, egy tartományban bent van NPD

Elvesztette eddigi abszolút többségét a Saar-vidéken és Türingiában az eddig egyedül kormányzó konzervatív CDU a vasárnapi tartományi választásokon -tűnik ki az exit poll felméréseken alapuló első televíziós előrejelzésekből.
Ami viszont megnyugtathat minket - és pont ennyire idegesíti a cionista kormányt -, hogy az NPD, a szociális érzékenységgel megáldott német nemzetiek ismét bejutottak Szászország parlamentjébe.
Türingiában egyelőre az 5%-kos határ alatt vannak, ám itt a Die Linke (a Honecker-féle volt komcsi utódpárt) gyakorlatilag tarolt, 27%-kot szerzett, övék lesz a tartomány. Itt az NPD jelenleg 4,8%-kon áll.
A Saar-vidéken is a volt komcsik erősödtek meg, az eredményük húsz százalék feletti, az NPD itt is közelíti a bejutáshoz szükséges 5 százalékot (jelenleg 4,6%-kon állnak)
A CDU gyakorlatilag 30% felett áll mindhárom tartományban.


(Köles tudósítása alapján, Kuruc.info)

http://kuruc.info/r/4/45895/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagy lopást támogat a kormány&
  2009-08-30 20:46:32, vasárnap
 
  Nagy lopást támogat a kormány"



2009-08-27 11:57

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=284734

A sukorói kaszinóberuházás nem más, mint a kormány által támogatott
nagy lopás - közölte Balogh Gyula. A Magosz szövetségi igazgatója
szerint eddig az állam és az adófizetők 700 millió forintot buktak a
pilisi valamint a sukorói területek cseréjén.

A kaszinóprojektből az is kiolvasható - fogalmazott Budai Gyula -,
hogy a törvénytelen jogügyletben cinkosan együttműködik a monori és
ceglédi földhivatal, a nemzeti vagyonkezelő vezetése, a Nemzeti
Vagyongazdálkodási Tanács, valamint a kormány - élén Oszkó Péter
pénzügyminiszterrel.

Kijelentette, hogy a szerződést felül kell vizsgálni, és egy
kormányváltás esetén a nyertes pályázatot meg kell semmisíteni, a
résztvevőket pedig felelősségre kell vonni.

(hírTV)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pokorniék ígérete - vagy csődb
  2009-08-30 20:43:12, vasárnap
 
  2009-08-30. 16:02


Pokorniék ígérete - vagy csődbe viszik az országot, vagy hazudnak

A holokauszt-emléknapot bevezető Pokorni kijelentette: ha a Fidesz kerül kormányra, minden ledolgozott 8-10 év után egy év (fizetett) pihenőidőt kapnak a pedagógusok, hogy kipihenjék a munkahelyi fáradalmakat. Mindez persze szép és jó (lenne), bár akkor ugyanezt a tűzoltókkal, orvosokkal és mindenkivel meg lehetne-kellene csinálni, akiket sok stressz ér munka közben. A jelen gazdasági helyzetben viszont teljesen abszurd egy ilyen felvetés. Ne tévesszük össze a helyzetünket valamely skandináv országéval - arrafelé egyébként maximum elrettentő példaként szoktak ránk hivatkozni.
Abban a gazdasági helyzetben, amikor sok a nyugdíjas, egyre kevesebb a fiatal és egyre több a cigány, akiket segélyezni "kell" - ez még a nálunk jobb helyzetben lévő Szlovákiában is súlyos gondot jelent, és odaát komolyan aggódnak, hisz látják, a jövőben Szlovákia könnyedén finanszírozhatatlanná válhat. Nálunk meg még rosszabb a helyzet, mert itt ráadásul jól el is kúrták az egész országot, már jó ideje a szakadék szélén állunk. Egy ilyen fideszes javaslat megvalósulása esetén viszont egy újabb lépést tennénk a mélység felé.
Innentől pedig jöjjön a Vastagbőr nevű blog írása.
Kezdődik az ősz, fél év múlva választások, a Fidesz 55%-on áll, az MSZP 8%-on. Mit tennék én, ha Fideszen politikus lennék? Kussolnék, és hátradőlve élvezném az MSZP-SZDSZ showt.
Mit tesz valójában egy Fideszes politikus? Ígérget. Nyilatkozgat. Sajtótájékoztatókat tart. Bajnai a hibás! A kormány alkalmatlan! Ezredjére is, pedig a fenti megállapításokat pontosan tudjuk... Ezek tényleg nem tanultak semmiből...
"Kormányváltás esetén bevezetnék, hogy minden ledolgozott nyolc-tíz év után a pedagógusok pihenőévet kapjanak, melynek folyamán mentesülnének az iskolai munkavégzés alól" - a teljes Pokorni szöveg erre.
Csak úgy, képzeljük el, hogy a multinacionális cégnél dolgozunk, és egyik nap behívnak a HR osztályra, hogy "kedves xyz, jó híreim vannak, Ön már 8 éve dolgozik, nagyon meg vagyunk magával elégedve, látjuk, hogy a maximumot is kihozza magából, szeretnénk megkérni, hogy 1 évig pihenjen otthon, fizetett szabadságot kap, amely idő alatt a cégünk a profitjából minden hónap 5-én utalja Önnek a fizetését! Érezze jól magát, pihenjen, és 1 év múlva várjuk vissza!"
Pokorni, osztogatunk, osztogatunk? Seggünk kilóg a gatyánkból, de máris osztogatunk?
A közoktatásban foglalkoztatott főállású pedagógusok száma 2006-ban 165 253 fő volt. Ha 8 évente elmennének 1 év fizetett szabadságra, akkor kb. 20 000 pedagógus mindig szabin lenne. Viszont osztályok nem maradhatnak tanárok nélkül, így fel kellene venni a pótlásukra 20 000 tanárt. A költségvetésből gondolom minderre futja ...
A szakszervezet persze támogatja, de legalább bennük van egy cseppnyi racionalitás:

"A PSZ üdvözli azt a javaslatot, hogy nyolc-tíz ledolgozott év után a pedagógusok pihenő évet vehessenek igénybe, amely alatt mentesülnének az iskolai munkavégzés alól. Nincs olyan pedagógus szakszervezet, amelyik nem támogatná ezt a javaslatot. Félő azonban, hogy nem fog megvalósulni, mert az ország gazdasági helyzete nem teszi ezt lehetővé."
Most komolyan, 55%-on ennyire kell ez a 165 253 szavazat, Pokorni? Nem szeretnék véleményt mondani a tanárok napi/éves munkájáról, majd egy érintett biztos kifejti, de mi van az ápolónőkkel? A tűzoltókkal? A rendőrökkel? Ők is stresszes körülmények között dolgoznak, nekik is szükség lenne a pihenésre. Sőt, minden állami alkalmazottnak szükség lenne, így akár a szerződéses katonáknak is járna az 1 év fizetett pihi, hiszen nagyon stresszes védeni a hazánkat. Amúgy igazából minden dolgozó állampolgárnak jól jönne ez az 1 év pihenés. Akkor miért pont csak a tanárok?
Mi lesz itt, ha a Fidesz nyer? Az egy dolog, hogy a blogot nem kell bezárni "esetek/ügyek" hiányában, de mégis, mi a fenét fognak még összeígérgetni 2010 áprilisáig? 13. havi nyugdíj reload? Ingyen gáz? Sör, virsli, olcsóbb hitelek?
Nincs a Fidesznek egy politikai tanácsadócsapata, aki szólna, hogy jobb lenne csendben maradni? Tavaly már megírtam, hogy a Fidesz nem igazán jó úton jár (A Fidesz a 2010-es harmadik vereségért dolgozik?), úgy látszik nem tanultak.
Hajrá fiúk, csak így tovább! Ebből államcsőd lesz és/vagy őszödi beszéd II. !



http://kuruc.info/r/6/45883/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A megváltozott munkaképességűe
  2009-08-30 20:36:09, vasárnap
 
  A megváltozott munkaképességűekre is lecsap a kormány

2009.08.30.-16:25:43
Szeptembertől befagyasztja a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató cégek bértámogatását a kormány. Új igények augusztus 31-ig adhatók le.

Az érintett társaságok öt napot kaptak a kormánytól, az újabb fiskális megszorításról szóló jogszabály-módosítás augusztus 26-án jelent meg.

Dobozhajtogatás, gyógyszerkartonozás és üvegcímkézés. A munka nagy részét megváltozott munkaképességű, mentálisan vagy fizikálisan sérült emberek végzik. Magyarországon körülbelül 1000 olyan akkreditált vállalat van, amely fogyatékkal élőket alkalmaz. A munkások után bértámogatás igényelhető. A napokban megjelent rendeletmódosítás az új bértámogatási kérelmek benyújtási határidejét augusztus 31-ben állapítja meg. Szeptember 1-jétől kezdve a kormány nem járul hozzá új munkahelyek létesítéséhez.

,,Megakadályozzák a munkaerőpiaci részvételt"

Komoly kritikát fogalmazott meg az új rendelettel szemben a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének elnöke. Megakadályozzák valamennyi megváltozott munkaképességű ember a munkaerőpiaci részvételét - jelentette ki a hírTV-nek Hegedűs Lajos. Az érdekképviseleti vezető szerint a bértámogatás befagyasztása ellentmond az eddig hangoztatott kormányzati terveknek. Hegedűs megjegyezte, a bértámogatás felét adó és járulék formájában visszakapta a költségvetés.

hírTV
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
szadeszes hazudozók figyelméb
  2009-08-30 20:34:42, vasárnap
 
 

2009. augusztus 30.


Lungo Drom: Nem üldözik Magyarországon a cigányságot
2009. augusztus 30. 17:22


MNO - PL


Magyarországon nincs politikai üldöztetés, nem üldözik a cigányságot, és aki ezt állítja, az riogat; ezzel pedig csak feszültséget kelt romák és nem romák között - jelentette ki a Lungo Drom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezetének elnöke vasárnap, miskolci sajtótájékoztatóján.

• Kolompár arra kéri a cigányokat, hogy ne menjenek el



Farkas Félix ezzel arra utalt, hogy Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke kedden azt nyilatkozta: fővárosi és vidéki romák több száz aláírással ellátott kérelemmel fordultak hozzá, segítse kivándorlásukat a népcsoportot ért sorozattámadások és a diszkrimináció miatt. Farkas Félix ennek kapcsán úgy fogalmazott: ne riogassanak ezzel se romát, se magyart, mert nem zajlik semmilyen politikai üldöztetés a cigányság ellen Magyarországon.

Ha valaki külföldön próbál szerencsét, azt a jobb megélhetésért teszi, így a magyar szakemberek - például orvosok - is ezért választják sok esetben ezt a lehetőséget. Borsod-Abaúj-Zemplénből nincs olyan információjuk, hogy bárkik csoportosan készülnének kivándorolni a romák közül, kockára téve ezzel azt a csekélyke értéküket, vagyonukat, ami még van, megmaradt. Egyénileg lehet, hogy közülük is kimentek, illetve kimennek külföldre, de ez nem politikai üldöztetés miatt történik, hanem a kialakult gazdasági helyzet okán, ami cigányt és nem cigányt egyaránt érint - fejtette ki álláspontját a megyei elnök. Hozzátette: Magyarországon a kormány a felelős a kialakult gazdasági helyzetért, ,,teremtsen megélhetést, teremtse meg a közbiztonságot" és az életlehetőséget ahhoz, hogy a magyar embereknek ne kelljen egymással ellenségesen szembenézni - mondta.

Véleménye szerint szigorúbb büntetésekre van szükség, és a gazdaság helyreállítására. A magyarországi cigányság helyzetének kapcsán pedig kijelentette: olyan személyeknek kell képviselniük a romákat, akik ,,tiszta kezűek", becsületes, törvénytisztelő emberek, nem volt és jelenleg sincs ellenük semmiféle büntetőeljárás.

Kitért az olaszliszkai tragédiára, amely után - mint mondta - érzékelhetővé vált a feszültség a társadalomban, de az érintettek - politikai és kisebbségi vezetők - nem tettek annak érdekében semmit, hogy ez mérséklődjön, vagy megállítható legyen. Úgy fogalmazott: a romákat ért sorozattámadásokban meghalt hat ember, azt várják a többségi társadalomtól, hogy velük együtt könnyezzék meg az áldozatokat, akiknek csak azért kellett meghalniuk, mert cigány származásúaknak születtek.

Úgy értékelte, hogy a gyanúsítottakat bár elfogta a rendőrség, egyik napról a másikra nem múlik el a cigányság jogos félelme, de arra kéri valamennyiüket: ne önállóan cselekedjenek, hanem gondjaikkal, problémáikkal keressék meg a rendőrséget. A hatóságoktól pedig azt várja, hogy a cigányok ellen elkövetett bűntettek gyanúsítottjai is kapják meg a méltó büntetésüket, ha ők a tettesek.

Kifejtette: vannak bűnelkövetők a többségi magyar társadalomban - lásd a romák elleni támadások gyanúsítottjai is - és a cigányság körében is, de ezért az össztársadalmat, vagy a másik esetben a teljes roma közösséget nem lehet büntetni. Minden bűnelkövető feleljen tettéért, de azok a kijelentések, hogy az országban politikai üldöztetés zajlik a cigányság ellen, csak még nagyobb feszültséget keltenek - fűzte hozzá.

Olyan személy pedig - mint Kolompár Orbán -, aki ellen büntetőeljárás folyik, vonja le a megfelelő konzekvenciát. Távoznia kellene a közéletből, mert hiteltelenné vált mind a cigányok, mind a magyar társadalom körében - mondta a Lungo Drom megyei elnöke. Hozzátette: mindez nemcsak az ő álláspontja, azért hívta a vasárnapi sajtótájékoztatóra a megyében található szinte valamennyi romaszervezetet, azok képviselőit, hogy megmutassák az egységet, szimbolizálják a megyében az összefogást és a közös álláspontot.

(mti)
http://www.mno.hu/portal/659462
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elfogadta a jövő évi sarcterve
  2009-08-30 20:14:13, vasárnap
 
  Elfogadta a jövő évi sarcterveket a szocionista frakció


2009.08.29.-21:31:15


Az MSZP-frakció vezetése elfogadta az önkormányzatokat és a közösségi közlekedést érintő jövő évi forráskivonás mértékét, de további egyeztetést tart szükségesnek ezek a részletekről -

értesült az MTI szocialista forrásból szombaton délelőtt azt követően, hogy Bajnai Gordon miniszterelnök a 2010-es költségvetés előkészítéséről egyeztetett a képviselőcsoport első embereivel.

Elfogadta a kormányon levő szocionista frakció az önkormányzatokat és a közösségi közlekedést érintő jövő évi sarcokat, bár a mértékéről még egyeztetnek. A ,,demokraták" ezt nevezik kormányzásnak, mi inkább szándékos népirtásnak. A véreskezű Libajnai Gordon elégedetten távozott a Parlamentből, hisz a szocionista frakció egy emberként sorakozott fel mögötte.

(MNO nyomán Kuruc.info)

http://www.kormanyvalto.hu/index.asp?inc=blognezet&id=13018
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/35 oldal   Bejegyzések száma: 345 
2009.07 2009. Augusztus 2009.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 345 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 310
  • e Hét: 649
  • e Hónap: 4394
  • e Év: 157890
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.