Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/45 oldal   Bejegyzések száma: 440 
Gratulálunk: Már Lieberman is
  2010-01-31 08:39:09, vasárnap
 
  Gratulálunk: Már Lieberman is a Jobbiktól fél

2010. január 31. 00:28:42

A Népszabadság január 27-én érdekes interjút közölt a három napig (!) Budapesten tartózkodó Ávigdor Lieberman izraeli külügyminiszterrel és miniszterelnök-helyettessel. Dési András a fölvezetőjében közvetetten ugyan, de leszélsőségesezi az egyébként galamblelkű politikust, majd mások szélsőségességéről faggatja.





Ávigdor Lieberman, aki nemrégiben ellenzékiként még arra ösztökélte az izraeli légierőt, hogy bombázza le a Szudán és Egyiptom határvidékén épült hatalmas Asszuáni-gátat, Budapesten kijelentette, hogy kormányzati szerepvállalásával fölfogásában semmit nem változott. Persze ez utóbbit mi a Népszabadságnak adott interjúja előtt is tudtuk. S amikor a tervezett budapesti útja kitudódott, megírtuk azt is, hogy a szélsőségesen rasszista, véresszájú Lieberman tökéletesen megfelel az őt meghívó, vendégül látó, szintén zsidó fajvédő hazai politikai és vallási vezetőknek.

Ávigdor Liebermant budapesti útja előtt - vagy alatt - jól fölkészíthették az itteni helyzetről, mert a Népszabadságnak adott interjúban többek között kijelentette: Izraelben aggodalommal figyelik az új minőségi szakaszt jelentő trendhez tartozó Jobbik előretörését.

Az izraeli külügyminiszter ezenkívül szinte szóról-szóra megismételte Éli Wieselnek a budapesti Parlamentben elmondott, fenyegetéssel fölérő követelését, hogy Magyarországon törvényhozással tömjék be a holokausztcáfolóknak, illetve mindenkinek a száját, aki olyant mond, vagy akárcsak gondol, ami nem tetszik a zsidóknak.

A szarkasztikus újságírói megjegyzésekkel tarkított interjúban Lieberman szorgalmazta a Magyarországon fölnövekvő korosztályok megfelelő "oktatását". Mármint a zsidó holokauszt történetének célirányos tanítását és a megfelelő következtetések levonását. Magyarán, nincs elég holoműsor a tévécsatornákon és egyebütt. (Egyébként valóban nincs, s fölháborító, hogy ebben az országban szinte semmit nem lehet hallani a zsidó holokausztról, miközben éjjel-nappal az 1944-45-ös délvidéki magyarirtással és a felvidéki magyarok Csehországba deportálásával, illetve a Dunán lélekvesztő ladikokon történt átúsztatásával van tele az írt és az elektronikus sajtó - M. Á.)

Lieberman megemlítette azt is, hogy Magyarországtól, mint az EU soros elnökétől, előítéletek nélküli, kiegyensúlyozott megközelítést vár a közel-keleti helyzet megítélése terén. Nos, el kell keserítenünk az izraeli külügyminisztert, mert Magyarország jelenlegi politikai vezetése - de nem lesz különb a Fidesz sem - zsidó- és Izrael-ügyekben képtelen az előítéletek nélküli, kiegyensúlyozott politikai vonalvezetésre.

Breuer Péter, Hiller István zsidóügyi főtanácsadója három esztendővel ezelőtt kézen fogta Orbán Viktort, kikísérte Izraelbe és jószolgálati tevékenységének köszönhetően létrejött a testvérpárti kapcsolat a háborús bűnös Áriél Sáron vezette Likud és a Fidesz között. A Mazsihisz belső köreiből származó bizalmas információnk szerint Breuer ismét Viktor-Viktor segítségére sietett és összehozta őt a Budapesten holokausztozó Ávigdor Liebermannal.

Lieberman egyébként a Wikipediára kitett héber nyelvű anyagból is tanulmányozhatta a Jobbikot. Az itt olvasható beírás rövid, de a Jobbik történetéről szólva helyesen állapítja meg, hogy megalakulása után elszívta a MIÉP legtöbb szavazóját. Vona Gábor pártelnök mellett említés történik Morvai Krisztináról is, aki ,,azért kultiválja az antiszemita, Izrael-ellenes és anticionista érzelmeket, mert a nők hátrányos megkülönböztetése ellen küzdő ENSZ-szervezet képviselői posztjáról lecserélték egy zsidó történésznővel".

A héber Wikipedia a külső hivatkozások előtt ezzel a mondattal fejezi be a Jobbik bemutatását: ,,A Jobbik vezetősége megalapította a Magyar Gárda nevű jobboldali milíciát, amely a Nyilaskeresztes Mozgalom folytatójának tekinti magát".

Mikó Áron - Kuruc.info

Forrás: kuruc.info

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=64829
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A svédek cáfolják az MSZP-t Ne
  2010-01-31 08:35:23, vasárnap
 
  A svédek cáfolják az MSZP-t Nem hetven, hanem hatvanegy év a nyugdíjazás korhatára a skandináv államban
2010. január 30. 17:03:06

Leghamarabb 61 éves korban lehet Svédországban nyugdíjba menni, és 65 év felett automatikusan megemelkedik a járadék összege a svéd egészségügyi és szociális minisztérium adatai szerint. Mindezt a budapesti svéd nagykövetségen is megerősítették. Az Eurostat adatai szerint a svédek átlagosan 63 éves korukban mennek nyugdíjba, az átlagnyugdíj négyszerese a magyarnak. Nálunk a szocialista kabinet tavaly 65 évre emelte fel a nyugdíjkorhatárt.

Nem támasztja alá a Magyar Szocialista Pártnak az ellenzékre vonatkozó közléseit a svéd egészségügyi és szociális minisztérium (Riksförsäkringsverket) társadalombiztosítási rendszerre vonatkozó törvénye, amely szerint 61 éves kortól nyugdíjba lehet vonulni Svédországban.

A budapesti svéd nagykövetség illetékesei is úgy tájékoztatták lapunkat, hogy a nyugdíjkorhatár rugalmas, 61 éves kortól úgynevezett jövedelemalapú, illetve prémiumnyugdíj egyaránt igényelhető, és a nyugállomány mellett lehetőség nyílik a további munkavégzésre is.

A prémiumnyugdíj is része az állami nyugdíjalapnak, de ez esetben a járulékfizetők maguk határozhatják meg, hogy milyen befektetésekbe kerüljön a pénzük.

Forrás: MN
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brutális áremelés jön hétf
  2010-01-31 08:16:42, vasárnap
 
  Brutális áremelés jön hétfőtől!



Belföld
A hivatalos indoklás szerint feltérképezhetőbbé válnak az utazási szokások, és tervezhetőbbé a finanszírozási igények.


Hétfőtől átlagosan 10 százalékkal drágulnak a MÁV-Start, a GYSEV és Volán járműveire érvényes havi bérletek, a jegyárak pedig 15 százalékkal emelkednek. A tarifákat szabályozó rendelet bevezeti a regisztrációs jegyet is. Az ingyenes utazásra jogosultaknak (így a hat éven aluliaknak, a 65 év felettieknek, a vasúti és a Volán-dolgozóknak) ezentúl díjmentes regisztrációs jegyet kell váltaniuk.
Ez az utazás időpontját, az indulás helyét, valamint a célállomást tartalmazza majd. Ezzel feltérképezhetőbbé válnak az utazási szokások, és tervezhetőbbé a tömegközlekedés finanszírozási igényei. Árat emel a BKV is - átlagosan négy százalékkal. Egy vonaljegyért az eddigi 300 helyett 320 forintot kell majd fizetni, a havi bérlet 9800 forintba kerül február elsejétől.

Heti Válasz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A görög példa
  2010-01-31 08:15:06, vasárnap
 
  A görög példa

2010-01-30 11:43:58

A görög államháztartási hiány elérte a bruttó hazai termék - a GDP - 13 százalékát. Ez kilenc százalékkal több, mint a jelenlegi magyar hiány. A görög gazdaság összeszűkülése 2009-ben 2,7 százalékos, míg a magyar gazdaságé 6,7 százalékos volt. Görögország az 53., Magyarország pedig a 45. a nemzetek versenyképességi listáján. Görögország helyzete tehát sokkal rosszabb, mint a miénk. Egyetlen mutatója, a GDP csökkenése tekintetében előz csak meg bennünket. Mivel azonban enyhébb a gazdaság teljesítményének csökkenése, ezért a munkanélküliségi szintje 9,8 százalékos, miközben a miénk már megközelítette a 11 százalékot. Görögországtól mégsem követeli olyan keményen és határozottan az államháztartási hiány csökkentését az EU, mint tőlünk. Pedig Görögország az eurózóna tagja, ezért hiánya nem haladhatná meg a maastrichti kritériumok szerinti három százalékot. Ennek ellenére Görögországban a hiány ennek több mint négyszerese. Igaz, az Európai Bizottság figyelmeztette Athént, hogy tegyen meg mindent a hiány csökkentése érdekében. A görög kormány meg is ígérte, hogy esetleg kisebb megszorításokat vezet be. Azonban azt is rögtön hozzátette, hogy az IMF hitelére nem tart igényt, mert saját erőből, saját döntésekre támaszkodva kívánja megoldani problémáit. Az egyik módszer, amelyet használni fog, az az indokolatlanul elfolyt, elpocsékolt pénzek hollétének kinyomozása és a pocsékolók, korrupcióba keveredettek megbüntetése lesz. A görög társadalom élénken figyelt kormánya szavaira. A megszorítások bejelentésére az emberek azonnal az utcára vonultak, és azt követelték, hogy a politikusok tetteiért, a rossz gazdálkodásért, pocsékolásért ne nekik kelljen fizetniük. Ezért a görög politikusok visszakozót fújtak, és már az EU sem erőlteti túlzottan a megszorításokat. Helyette egyes uniós politikusok azt mérlegelik, hogy Görögországot, legalábbis ideiglenesen, ki kellene zárni az eurózónából, és lehetővé kellene tenni neki, hogy visszatérjen korábbi pénze, a drachma használatára. Ez azonban politikailag veszélyes lépés lenne, ugyanis mindenképpen az eurózóna gyengülését és az euróba vetett nemzetközi bizalom megingását hozná. Itt van tehát a magyarnál sokkal nagyobb görög probléma, és az EU vezetői, valamint a nemzetközi pénzvilág képviselői eléggé kesztyűs kézzel bánnak vele.

Ezzel szembeállíthatjuk a magyar helyzetet: a megszorításokat, az ezek következtében egyre romló gazdasági teljesítményt, a folyamatosan növekvő munkanélküliséget, a drámaian romló életszínvonalat, a kilakoltatásokat és az élelmiszersegélyre szorulók növekvő tömegét. Lecsúszásunk oka - ismételjük meg! - az a megszorítássorozat, amelyet a helyi MSZP-SZDSZ együttműködők teljes támogatásával, az IMF, a Világbank és az Európai Unió ránk kényszerít.

Vajon mi ennek a teljesen eltérő hozzáállásnak az oka? Az államháztartási hiány nagysága nem lehet az ok, hiszen az nálunk már alig nagyobb a maastrichti kritériumok által előírt három százaléknál, pedig mi nem is vagyunk az eurózóna tagjai. A görög államadósság a nemzeti jövedelem több mint 110 százalékára rúg. A magyar államadósság a GDP körülbelül 80 százaléka. Ez sem indokolja tehát az eltérő bánásmódot. Sőt! Ez éppen hogy rámutat arra az álságos indokra, amely szerint nálunk azért kell különösen szigorú megszorításokkal sanyargatni a népet, mert nemcsak a hiányunk, de az adósságállományunk is magas. Hiszen látjuk: Görögország mindkét mutatója sokkal rosszabb. Ha pedig gazdasági magyarázatot nem találunk, akkor máshol kell keresnünk az okokat. Az egyik lehetséges ok a társadalom, az emberek viselkedése. A magyarok - ellentétben a görögökkel - a sokadik, helyzetüket egyre reménytelenebbé tevő megszorítást is békésen eltűrik. Pedig mára már nyilvánvaló lehet mindenkinek, hogy a megszorítások semmilyen eredményt nem hoztak, a gazdaságban, a társadalomban és az emberek egészségében viszont egyaránt óriási rombolást végeztek. A második ok az lehet, hogy a magyar emberek növekvő nyomora, a gazdaság elsorvadása a legkisebb mértékben sem érdekli sem az EU, sem pedig az IMF vezetőit. Ha már kellemetlen nekik az éhezők számának növekedése, akkor - mint korábban a gyarmatokra - küldenek egy kis élelmiszersegélyt. Közben viszont, elszegényedésünk miatt, egyre könnyebb lesz megszerezni a még megmaradt értékeinket: a földet és a vizet. Görögországban a mezőgazdaság a nemzeti jövedelem 3,7 százalékát termeli meg, és a munkaképes lakosság 12 százalékát foglalkoztatja. A görögöket mégsem biztatják arra, hogy a gazdák adják el a földjüket, vagy vágják ki a szőlőjüket.

Mindebből nyilvánvalóan következik az a tanulság, hogy nálunk sem indokoltak a megszorítások, és az IMF- hitel felvétele sem volt hasznunkra. Továbbá, hogy mezőgazdaságunkat kincsként kellene védenünk, hiszen stratégiai értéket jelent a számunkra. Az új kormánynak pedig elsősorban azt a következtetést kellene levonnia, hogy a magyar gazdaság sorsát csak saját értékek és érdekek szerint lehet rendbe hozni.

Csath Magdolna
magyarhirlap.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cigánybűnök.mp4
  2010-01-31 08:05:42, vasárnap
 
  Cigánybűnök.mp4

http://www.youtube.com/watch?v=NSd4PvUIvY0&feature=player_embedded
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Közel 500 állami vezetőt beto
  2010-01-30 15:34:04, szombat
 
 
Közel 500 állami vezetőt betonozott be a szocialista-liberális kormány


A Fidesz kérdésére válaszoltak a minisztériumok, nem is szégyellik, ahogyan eljártak.


chubakka, szo, 2010/01/30 - 12:47

A Gyurcsány- és a Bajnai-kormányok 479, hat évre kinevezett államigazgatási vezetőt hagynak örökül a következő kabinetre. Ez derül ki 14 tárca a fideszes Répássy Róbert írásbeli kérdésére adott válaszából.

Az Országgyűlés honlapján olvasható adatok szerint Répássy, a Fidesz frakcióigazgatója január 11-én minden minisztérium vezetőjének ugyanazt az írásbeli kérdést tette fel: hány köztisztviselőnek van jelenleg hat évre szóló vezetői megbízása a miniszter által felügyelt hivatalban; mikor jár le ezen köztisztviselők vezetői megbízatása?

A minisztérium felügyelete alá tartozó központi államigazgatási szerveknél, valamint ezek területi és helyi szerveinél hány köztisztviselőnek van hat évre szóló vezetői megbízása; mikor jár le az ő vezetői megbízásuk? - firtatta még.

Az ellenzéki politikus egy, a Gyurcsány-kormány alatt elfogadott, 2007. július 15-én hatályba lépett, a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény módosításra hivatkozott a kérdésében. E szerint a központi államigazgatási szervek, valamint területi és helyi szerveik, továbbá a minisztérium főosztályának vezetésére adott kinevezés, megbízás - ha törvény eltérően nem rendelkezik — hat évre szól. A 14 miniszteri válasz - amelyek szintén olvashatóak a parlamenti honlapon - határidőre megérkezett.

A válaszok összesítéséből kiderül: a Gyurcsány- és Bajnai-kormányok összesen 479 vezető köztisztviselőt neveztek ki; közülük 297-nek 2013-ban, 96-nak 2014-ben, 76-nak 2015-ben, kettőnek pedig 2016-ban jár le a vezetői megbízása. A miniszterek válaszleveleikben leszögezték: a hatéves kinevezés a közigazgatás szakmai stabilitásának megerősítését szolgálja, az semmiképpen nem tekinthető ,,bebetonozásnak".

Hozzátették azt is, hogy ha egy hat évre kinevezett vagy megbízott vezető rosszul végzi a munkáját, a vezetői kinevezése vagy megbízása visszavonható. ,,Kétségtelen, hogy ez a törvényi rendelkezés akadályát képezi annak, hogy a közigazgatási szakemberek körében politikai tisztogatást lehessen végezni, lehetővé teszi azonban azt, hogy a munkáját szakmailag rosszul végző vezetőktől meg lehessen válni" - teszik hozzá.

(MTI)


http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_01_30_kozel-500-allami-vezetot-betonozot t-be-a-szocialista-liberalis-kormany?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&am p;utm_campaign=Feed%3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magy ar+Jelen%29
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Magyar pártoknál landolhatot
  2010-01-30 15:29:16, szombat
 
  2010-01-30. 11:28


Magyar pártoknál landolhatott a MÁV Cargo-s pénz

Napokon belül feljelentést tesznek a Szövetség Ausztria Jövőjéért (BZÖ) frakció képviselői a MÁV Cargo megvásárlásával összefüggésben, mert közel 3 milliárdos sikerdíjat kapott a MÁV Cargo eladása után egy bizonyos Geuronet Bt.. A feljelentők gyanúja szerint az Osztrák Szövetségi Vasút által kifizetett pénz végül magyarországi pártoknál landolt - írja a Magyar Nemzet. Magyarországon a Nemzeti Nyomozó Iroda 2008 márciusa óta nyomoz befolyással üzérkedés gyanúja miatt az ügyben, de nem túl sok eredménnyel.
A lap hivatkozik a Hír Televízió péntek esti műsorára, amelyben többek között nyilatkozott Gerald Grosz, a BZÖ parlamenti képviselője, aki szerint a megbízás nem volt átlátható, és nincs összhangban az Ausztriában nemrég elfogadott korrupció ellenes intézkedésekkel sem.
A Hír Televíziónak az állami tulajdonú Rail Cargo Austria rövid közleményben kommentálta az ügyletet, amely szerint "objektív kritériumok alapján választották ki" a magyar céget, a részletek pedig üzleti titkot képeznek.

(FN)

http://kuruc.info/r/8/54427/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
szétlövet vagy szétveret?
  2010-01-30 15:17:31, szombat
 
  szétlövet vagy szétveret?



http://www.youtube.com/watch?v=1NCQSvmjXhs&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=HcpvoRFsR2U




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ELMEBETEGEK!-a panamás pár le
  2010-01-30 15:16:34, szombat
 
 
ELMEBETEGEK!-a panamás pár le akarja bontani a panelházakat,-"szél kell nekik"-ADJUNK!




http://bastya.nolblog.hu/archives/2010/01/15/Bstya_elvtrs_s_a_szlcsatorna/


http://www.magyarhirlap.hu/pp_hir_nyomtat.php?hir_id=187344

Létrehozás ideje: 2010-01-19 Szerző: Pindroch Tamás

Panelben lakók érdekeit védi a Fidesz-KDNP

Meglepő ötlettel állt elő az MDF budapesti elnöke, Lévai Zoltán: emeleteket bontana vissza a budapesti panelházakból, hogy biztosítsa a főváros szélcsatornáját. A politikus egy blogon részletezte elképzeléseit. A Fidesz megvédi Bokros Lajos pártjának javaslatai ellen a budapesti lakosokat.

László Tamás, a legnagyobb ellenzéki párt országgyűlési képviselője emlékeztetett, az egykori Bokros-csomagba majdnem belerokkant az ország (Fotó: Hegedüs Róbert)

,,Ha kell, bontsuk vissza a szélcsatornákat elzáró paneleket, magas épületeket! Az önkormányzat, elővásárlási jogával élve, vásárolja fel ezeket, és a szélmozgást lassító emeleteket bontassa vissza. Tartsuk meg és bővítsük a zöldterületeket, alakítsunk ki zöldfolyosókat!" - olvasható az MDF budapesti elnökének szmog elleni elképzeléseit részletező sajtóközleménye egy blogbejegyzésben, amely január 15-én került fel az internetre.

A szélcsatorna-tisztító MDF-programra az uniós pénzeket szétosztó Környezet és energia operatív program (KEOP) 26,3 milliárdos keretét használná fel Bokros Lajos pártja. A Panel.blog.hu-nak megküldött magyarázatukban nem kertelnek: nem válogatnának az épületek között, a már felújított panelek sem maradhatnának meg, ha a város jó levegője miatt szükséges a részleges vagy teljes lebontásuk. De nemcsak a panelházak, hanem minden olyan épület - például az Arena Plaza - lebontásának lehetőségét is megvizsgálnák, amely a friss levegőt hozó szél útjában áll. Az MDF Smog and go? című tanulmányába azonban egy éppen dózerolás alatt álló lakótelep képét tették be. Lévai Zoltán a Panel.blog.hu-n kifejtette, hogy ha indokolt, akár a teljes lebontás is szóba kerülhet. Az MDF önkormányzati és állami lakásokkal kompenzálná az érintetteket.

A Fidesz úgy véli: Bokros Lajos újra a családok életének megkeserítésére készül, az MDF el akarja venni az emberek lakását, szívtelen módon földönfutóvá, hajléktalanná tenné a családokat. László Tamás szakpolitikus emlékeztetett, hogy a kilencvenes évek közepén Bokros Lajos akkori pártja, az MSZP, egyszer már végrehajtott egy olyan programot, nevezetesen a Bokros-csomagot, amelybe majdnem belerokkant az ország. Hozzátette: az MDF miniszterelnök-jelöltje tipikus szocialista bankár, aki családok tízezreit akarja kilakoltatni. Hangsúlyozta azt is, hogy a Fidesz ezt nem fogja hagyni, megvédik a budapesti családokat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Simon Perez Németországban jár
  2010-01-30 13:02:35, szombat
 
  Simon Perez Németországban járt





A Bundestag-ban, amely egy idő óta a berlini Reichstag épületében ülésezik, január 27-én, az Auschwitz-i tábor felszabadításának évfordulóján, mint minden évben, most is a nemzeti szocializmus áldozatainak napját ünnepelték. A képviselők többsége feketében érkezett.

A sztárvendég Simon Perez volt, aki elmondta, hogy büszke atyái örökségére, büszke Izrael állam alapítására és arra, hogy ők, Izrael fiai, a náci-terror ősellenségei. - Senki nem moshatja tisztára a Harmadik Birodalmat a náci-terror és a holokauszt felelőssége alól - mondta -, de azokat az országokat sem szabad kihagyni a holokauszt történetének elbeszéléséből, amelyek ezt a gyakorlatot átvették - felsorolva itt Magyarországot, Romániát, Szlovákiát, Bulgáriát és Horvátországot.

Mint az izraeli atomprogram atyja hangsúlyozta, hogy állama elleni támadásként értékeli Irán atomdúsító programját. Párhuzamot vont a Harmadik Birodalom és Irán jelenlegi hozzáállása között.

Szívbemarkolóan mesélt nagyapjáról, az egykori lengyelországi rabbiról (akinek szülővárosa most érdekes módon Fehéroroszországhoz tartozik).

Páran hangosan nyeltek e beszéd alatt, még többeket viszont a szőnyeg alól kellet utána előhúzni.

Majd egy rabbi elmondta a kaddis-t, a halotti imát, amely alatt a képviselők nagy része felállt.

Angela Merkel kancellár beszédében hangsúlyozta, hogy Németország jóvátehetetlen bűnt követett el a holokauszt véghezvitelével. Ezért erkölcsi kötelessége minden erejével támogatni Izrael államot. A következő nagy veszély Izraelre nézve Irán viselkedése, amelyet Németország természetesen nem hagyhat annyiban és ezen a veszély megszüntetésében maximálisan támogatni fogja a zsidó államot.

Ugyanezen a napon volt a Bundestag vendége Hamid Karzai, afgán elnök is, akinek jelenlétében Merkel elmondta a sajtónak, hogy Németország még nem szándékozik kivonulni Afganisztánból. Előre láthatólag legkorábban 2014-től, fokozatosan, de pontos időpontot nem szándékozott megnevezni. Karzai csatlakozott a kancellár szavaihoz és üdvözölte azokat.

Mint láthatjuk, Németország ma is, mint mindig a történelem folyamán, rendkívül jól megél a háborúzásból és a zsidó államban remek szövetségesre talált, amely futószalagon szállítja neki a potenciális ellenségeket. Ezt sem csak a legutóbbi idők óta!

(www.radicalpuzzle.blogspot.com)

Jövőnk.info kommentár: Egy apró kiegészítést hozzáfűznék a cikk végén tett megállapításhoz, hogy Németország mindig rendkívül jól megélt a háborúzásból. Számomra ismeretlen, hogy milyen motiváció vezérelte a szerzőt, amikor ezt leírta, de példának okáért, a Harmadik Birodalmat egésze biztos, hogy nem ez motiválta a II. Világszabadságharc idején...

Ami viszont a cikk lényegi mondanivalója, az az, hogy Simon Perez az egykor szebb napokat is megélt Németországba látogatott. Ahol szabályosan megalázta a németeket, amihez persze hű kiszolgálói, a német nép elárulói készségesen segítségére is voltak. A Harmadik Birodalmat, de még hazánkat is megemlítette, - Romániával, Szlovákiával, Horvátországgal, Bulgáriával együtt - mint bűnös nemzetet. Perez azt állítja, hogy a "holokausztot" senki sem moshatja le a Harmadik Birodalomról. Én pedig azt üzenem neki, hogy róla és népéről (s mindazokról, akik segítkeztek ebben) nem moshatja le senki a világtörténelem legnagyobb csalását. Ez pedig a holokauszt! Az a rémmese, melyet ma már semmilyen épésszel elfogadható érv nem támaszt alá. Egyre világosabb a világ gondolkodni képes felének, hogy az egész nem más, mint egy merő kitaláció, melyet a világ zsidósága mint egy védő pajzsot tol maga előtt - a kárpótlásokról nem is beszélve - céljai megvalósítása érdekében. De hiába törvény, hiába a hazugság. Az igazság olyan, mint a víznek folyása. Ideig-óráig feltartóztatható, de végleg nem. A holo-mese úgy fog összeomlani, illetve úgy omlik már össze napjainkban is, akár egy közönséges kártyavár!

Lantos János - Jövőnk.info

http://www.jovonk.info/2010/01/29/simon-perez-nemetorszagban-jart
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/45 oldal   Bejegyzések száma: 440 
2009.12 2010. Január 2010.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 440 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 904
  • e Hét: 4668
  • e Hónap: 8413
  • e Év: 161909
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.