Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/81 oldal   Bejegyzések száma: 801 
Orbán: Harcom
  2011-10-31 18:04:34, hétfő
 
  Orbán: Harcom



Ma egy adófizető tíz személyijövedelemadó-forintjából hét forint megy el az államadósság törlesztésére, ezért kell megnyerni a harcot. A mostani államadósság-csökkentés mértéke az EU-n belül csúcsot jelent - jelentette ki a miniszterelnök.

Gondolkozom azon, vajon mégis miben különbözik ez a tett, a bokros-féle áruló mentalitástól?

Az államadósság csökkentése szempontjából az "aranykor" a második szakaszt végig meghatározó Bokros csomaggal kezdődő 1995-2001-es időszak volt.

A kommunikáció nagyon progresszív:

Orbán megismételte korábbi kijelentését, hogy az államadósság nem egy közgazdasági tényező, hanem egy ellenség, amit le kell győzni. "Az ellenséggel szembeni háború első csatáját ma megnyertük, ezzel fontos lépést tett Magyarország a függetlenség felé" - fogalmazott Orbán. A kormányfő utalt a szovjet csapatok húsz évvel ezelőtti kivonulására, és hozzátette, ennek ellenére az elmúlt húsz évben Magyarország nem volt független az államadósság miatt.

csakúgy mint a "bankadó", meg hogy "nem hagyjuk, hogy az unió diktáljon nekünk", meg beleírják az alkotmányba hogy "a kommunista bűnök nem évülnek el".

már megint A "majd jobb lesz, csak most kell összébb húzni a nadrágszíjat" taktika. persze "nektek, nem nekünk". csak ezt én már nagyon unom!

ezt a magyar népet már kétszáz éve ezzel hitegetik. de inkább száz vagy nyolcvan éve. nem lehetne a külföldi bankok hizlalása helyett inkább a magyar népet támogatni a magyar nép pénzén? adóján? nem kell "kivonulni a civilizációból" akkor se, ha csak két forintot adunk nekik, a maradék nyolcat pedig önmagunkra fordítjuk.

Nem véletlen a cím hitleri utalása. Hitler volt az, aki kijelentette: nem fogjuk többet fizetni a jóvátételt.





Jóvátétel

A legyőzött állam által a győztesnek fizetendő megállapított összeg, amellyel formailag a másik országnak okozott háborús károkat, ill. annak meghatározott részét téríti meg. Az I. világháború után pl. a győztes imperialista hatalmak olyan mértékű jóvátételt róttak ki Németországra, hogy az képtelen volt pénzügyileg megszilárdulni. Az így okozott helyzet nagyban hozzájárult a tömegek egy részének jobbratolódásához, a nácik társadalmi bázisának növekedéséhez. A II. világháború után is kiróttak a vesztes országokra jóvátételt, de óvakodtak a korábbi helyzet megismétlésétől. A Mo.-ra kirótt jóvátétel összege 300 millió dollár (200 millió a SZU-nak, 70-30 millió Jugoszláviának és Csehszlovákiának), melyből az 1948. júl.-ig ki nem fizetett részt a SZU elengedte.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Narancsék agya valahogy furcsá
  2011-10-31 17:58:21, hétfő
 
 

Narancsék agya valahogy furcsán működik.

Egyszerre kéne nekik a kínai gazdasági növekedés, de úgy, hogy dolgozni viszont nem akarnak.
Valóban, ezeket el kéne zavarni egy szezonra valami kínai munkahelyre. Mondjuk valami textilgyárba, szénbányába, vagy öntözőcsatorna építésre. Kíváncsi lennék rá, vajon akkor mi lenne a véleményük a kínai modellről, már persze azoknak, akik túlélnék a "kirándulást".

Ezeknek éppúgy agyára ment a jólét, mint az egykori 68-as nyugati lázadóknak. Sokat mondó, hogy ma sem a kétkezi munkások álmodoznak kínai modellről és a jóléti állam végéről, hanem azok a fideszes egykori hülyegyerekek, akiknek már a szülei is jólétben éltek, a s*ggük is ki volt nyalva a kádár-rendszerben apjuk anyjuk és ők is valami jól fizetett állami beosztásban voltak és vannak

A kínai modell utáni vágyakozásukban az van, hogy azt a rendszer is úgy képzelik el, hogy ők még véletlenül sem munkások lennének, hanem jól fizetett állami apparatcsikok, mint most, akik felügyelnék a rabszolgaként, "hatékonyan" serénykedő, szó nélkül dolgozó tömeget.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy szélhámos mindig akkor buk
  2011-10-31 17:54:19, hétfő
 
  Egy szélhámos mindig akkor bukik el,


Gyorsan kell cselekednünk, ahogy Orbán mondja. Erőltetett ütemben kell csökkentenünk, visszafizetnünk az adósságunkat a nyugati bankoknak, mielőtt azok összeomlanának és nem lenne kinek visszafizetni... Sóval érted!? Ez maga a fülkeforradalom pengeéles logikája.

Egy szélhámos mindig akkor bukik el, mikor már annyit hazudozott, annyi mindenkinek, hogy azt sem tudja, előző nap mit hazudott. Ekkor teljesen összezavarodik. Orbán most ebben a stádiumban van.



2011. június 22. : " A magyarok mindig is irigyelték Norvégiát, mert mi is szeretnénk ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott és jómódú viszonyok között élni, mint a norvégok - jelentette ki Orbán Viktor szerdán Oslóban..."


2011. július 23. : "Vége a jóléti társadalomnak... A nyugati életmodell bukásával, a hanyatló Nyugat és Európa válságával magyarázta Orbán Viktor azokat a változásokat...Szerinte régi, meghalandó reflex a Nyugat követése, hiszen magyarok már egy-két lépéssel az európai nemzetek előtt jár..."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az 1944-45-ös mészárlásre emlé
  2011-10-31 17:20:43, hétfő
 
  Az 1944-45-ös mészárlásre emlékeztek Újvidéken és Csúrogon

2011. október 31. hétfő, 11:13 MTI


Koszorúzásokkal és beszédekkel emlékeztek meg vasárnap a délvidéki Csúrogon és Újvidéken az 1944/45-ös mészárlás ártatlan áldozatairól.

Kora délután Csúrogon, a település határában, a sintérgödörnél gyűlt össze az emlékezők több száz fős tömege, azon a helyen, ahol 1944 őszén a környékről összegyűjtött több ezer magyar férfit lemészárolták a szerb partizánok. A megemlékezés szervezője Teleki Júlia volt, akinek édesapja is a megtorlás áldozatául esett, és családtagjait a közelmúltban rehabilitálták.

Ékes Ilona a magyarországi Nemzeti Összetartozás Bizottsága nevében szólalt fel. "Itt azokra a magyar áldozatokra kell emlékeznünk, akik borzalmas kínok között vesztették életüket. Az emlékükre felállított keresztet többször meggyalázták, ledöntötték, összetörték" - emlékeztetett.

Az ünnepségen jelen volt a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) négy szerbiai parlamenti képviselője is. Varga László képviselő elmondta: parlamenti eljárásba került a rehabilitálási törvény tervezete, és mindazoknak, akiket a kollektív bűnösség elve alapján ítéltek el vagy ítélet nélkül végeztek ki - a csúrogi áldozatok közéjük tartoznak -, a törvény erejénél fogva jár a rehabilitálás.

Korsós Tamás, Magyarország szabadkai főkonzulja kijelentette: "A halottak napján hajt fejet a 67 évvel ezelőtt elkezdődött atrocitássorozat legalább 3000 környékbeli áldozata előtt, akiknek annyi volt a bűnük, hogy magyarnak születtek. Csúrog magyar lakosságából csak néhány százan maradtak életben. "Ha a szerb törvényekben benne marad a magyarokat érintő kollektív bűnösségi elv, Budapest még Szerbia tagjelölti státusát sem fogja támogatni" - tette hozzá.

Vasárnap kora este Újvidéken, a katonai temetőben tartottak megemlékezést azokról, akik az 1944/45-ben elkövetett magyarellenes atrocitások áldozatai voltak a városban. Az egybegyűlteket Matuska Márton közíró, a délvidéki vérengzések részleteinek avatott ismerője köszöntötte.

Becsey Zsolt, a magyar miniszterelnök tanácsadója beszédében kiemelte: azért öltek meg itt embereket, mert magyarok voltak. Magyarságukért, nemzeti alapon, a magyar kultúrához, a magyar nyelvhez, a magyar nemzethez való tartozás miatt haltak ezek az emberek mártírhalált. Beszédében külön kitért a jogkövetés tiszteletének jelentőségére. Úgy véli - mondta -, hogy "akik katonai kötelezettségüknek az európai kötelességtudó szellemiség jegyében tettek eleget, azokat nem lehet kollektívan megbélyegezni, hanem mivel jogkövető magatartást folytattak, kárpótlásra, rehabilitálásra is igényt tarthatnak".

Csúrogon szerb civil szervezetek helyeztek el virágot az áldozatok emlékére emelt és oly sokszor meggyalázott keresztnél, az újvidéki megemlékezésen pedig Branimir Mitrovic, a vajdasági képviselőház alelnöke azt mondta, "érzése szerint el fog jönni az idő, amikor egymás szemébe nézhetünk, és megtisztulva a mocsoktól, a bűntől, megszabadulva a gyűlölettől kezet nyújthatunk egymásnak, és kimondhatjuk azt a nehezen felszakadó mondatot: Bocsáss meg!".

Pásztor István, a VMSZ elnöke ígéretet tett beszédében arra, hogy a VMSZ csak olyan törvényre fog szavazni, amely végérvényesen letörli a vajdasági magyarság homlokáról a bélyeget, amelyet rásütöttek.

Az újvidéki megemlékezést zárva Matuska Márton elmondta, hogy az 1944/45-ös megtorlás áldozatainak emléktornyot emelnek, amelyet a nemrég elhunyt Makovecz Imre tervezett.

http://www.bombahir.hu/hataron-tul/az-1944-45-os-meszarlasre-emlekeztek-ujvideken -es-csurogon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ÖTSZÁZ CSALÁD ZSAROLJA A MAGyA
  2011-10-31 16:58:41, hétfő
 
  ÖTSZÁZ CSALÁD ZSAROLJA A MAGYARHONT

Megdöbbentően beteljesedett Kuthy jóslata a magyarság szellemi és gazdasági leigázásáról ötszáz családnak mindenekfölött való hatalmáról, melyről eképpen jövendöl a továbbiakban Löbl Simon:

"Csak nézzen szét excellenciád, hová vittük pár év alatt a közerkölcsöt. Író és művész fut, fárad, éjjelez s Szilveszter estélyén nem marad fillérje, mit újév napon koldusnak adjon. A közhivatalnok teng, nyomorog, nélkülöz, özvegye mégis kéregetni jár, a földbirtokos kétezer holdból nem képes családját ellátni s az igavonó nép éjt napot eggyé tesz, mégsem lakik jól egész év hosszában. Minden munkásosztály sínylik s érzi a pénz szűkét, és csak a korhely uzsorás viheti véghez, hogy hatezer forint kamatjából a fővárosban keresetág nélkül, kényelemmel éljen s négy év alatt mégis tizenkétezer pengő tőkét tegyen félre. II. Endre korában nem sanyargatták jobban excellenciátok őseit őseink. Pedig, ha az üzéreket kútfejökre vissza visszük s kit-kit helyére sorozunk, nem több, mint ötszáz család zsarolja Magyarhont. Ennek van alárendelve 14 millió ember sorsa, jövője, erkölcse. Ennek adózik az ország hallatlanabb kulcs szerint, mint valaha a legzsarolóbb hódítónak... Mindez tagadhatatlan tény s mindez közönyösen foly, mintha úgy kellene folynia."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hát persze, hogy a holokauszt
  2011-10-31 16:57:14, hétfő
 
  Hát persze, hogy a holokauszt


2011. augusztus 31. szerda, 02:12 Tomcat


Golyónyomok láthatóak a Margit híd környékén, a Duna medrében talált negyvenes évekbeli csontvázakon, tehát ők a holokauszt áldozatai - közli kétséget nem tűrően az MTI. Pedig nem feltétlenül van így: voltak más tragédiák is akkoriban.

Tudniillik a várbeli kitörés, amelyben kivénhedt népszavás elméletgyártók bánatára nem csupán "nyilasok és német fasiszták" vettek részt, hanem kétségbeesett magyar civilek tízezrei is, akik menekülni próbáltak a - fogalmazzunk finoman - félelmetes ellenség elől. Ők is nagyjából annyi sikerrel élték túl, mint a katonák, vagyis ezerből egy. Másnap a Széna tértől a Kútvölgyig méter magas hullahegyek maradtak utánuk. Felszabadítóink pedig nem kívántak sokat foglalkozni velük, így miután megállapították, hogy a tankkal való széttaposáshoz túl sokan vannak, teherautóra dobálták a holttesteket, és a felrobbant Margit hídhoz vitték, ahol a megmaradt egyetlen budai ívnyílás végéről a Dunába borították őket. (Nem kell megijedtni, egyetlen karóra vagy más érték sem veszett oda.)

A most megtalált csontvázak többségén inkább harci sebesülés, mint kivégzés nyoma látható: több lövés a lapockán, a medencén. Lehetetlen persze megállapítani, hol és mikor kapták, és igaz, éppen úgy kivégezhették őket a Duna partján, mint máshol. Elképesztő azonban az a kategorikus besorolás, amit az MTI minden alap nélkül megenged magának. Ezek az emberek nem "a holokauszt", hanem a második világháború áldozatai, ennyit lehet biztosan kijelenteni. Vagy talán már az is tagadásnak minősül, ha elismerjük, hogy akkoriban másoknak is rossz volt?

http://www.bombahir.hu/bombagyar/hat-persze-hogy-a-holokauszt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem egy nagy meló - Eltüntette
  2011-10-31 12:13:14, hétfő
 
  Nem egy nagy meló - Eltüntettek egy hidat a cigányok



Egy vasból készült híd felszívódott Oroszországban, ahogy a jámbor elkövetők is, akik egyébként ismertek. Az oroszországi Oreurnbg megyében a kazah határ közelében elloptak egy vasszerkezetes hidat. Az elkövető ismert, ám eltűnt, mint ahogy a híd is.


Az orosz-kazah határtól alig ötszáz méterre volt az a használaton kívüli híd, melyet szétfűrészelt egy környékbeli lakos, hogy eladhassa hulladéknak. A háromszor hat méteres konstrukció eltűnését heteken át észre sem vették, akkora viszont a híd eltűnt.

A fémhulladék telepen ugyan nem vették át okmányok nélkül, ám egy roma társaság 2500 rubelért (kb. 15 ezer forint) megvette és ismeretlen helyre szállította.

Azóta a társaságot sem találják, mint ahogy a szintén roma elkövető is eltűnt, egyszerűen átsétált a határon.

http://egerjobbik.blogspot.com/2011/10/nem-egy-nagy-melo-eltuntettek-egy-hidat.ht ml?spref=fb
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lenin Svájcban
  2011-10-31 11:56:16, hétfő
 
  Lenin Svájcban

http://imgfrm.index.hu/imgfrm/4/4/8/5/THM_0009494485.jpg

elvégre onnan indult útjára a gyönyörexpress... igaz szifiliszben végződött... na de legalább a tudósoknak is maradnak emlékei a kommunizmzus vívmányairól!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Köszönjük :( 420 Ft körüli szi
  2011-10-31 11:47:52, hétfő
 
  Köszönjük :(
420 Ft körüli szintre ugrik kedden a dízel ára.

Az áfát is beleszámítva mintegy 16 forinttal drágítja a gázolajat a jövedéki adó 13 forintos emelése november 1-től, az emelés valószínűleg más termékek és szolgáltatások árára is hatni fog, mivel a dízel fontos szerepet játszik a szállításban.

http://www.napiszar.hu/Thumbnails/4188.w-267.2.h0.q100.jpg

Lenyomnám Matolcsy torkán,aztán egy gyufát utána!


Pontosan 21 évvel ezelőtt volt az úgynevezett "TAXIS"-sztrájk (zsidó
háttérrel).
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidó Konrad Alberti (Sitten
  2011-10-31 11:30:53, hétfő
 
  A zsidó Konrad Alberti (Sittenfeld) írta 1899-ben:

A zsidók egyik jellemvonása a következetes törekvés az értékek munka nélküli előállítására. Ez azt jelenti - mivel az előbbi lehetetlen - mesterséges értékeket állítanak elő csalással, korrupcióval, különböző ügyködéssel, tőzsdei manőverekkel, hamis sajtóhírekkel és más hasonló módszerekkel, ezeket megszerzik, majd kicserélik valódi értékekre, amiket maguktól másokra hárított munkával állítottak elő.



ELVÉTVE AZÉRT AKAD EGY-EGY NORMÁLIS ZSIDÓ!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/81 oldal   Bejegyzések száma: 801 
2011.09 2011. Október 2011.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 801 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 174
  • e Hét: 5926
  • e Hónap: 9671
  • e Év: 163167
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.