Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
A MINISZTER KÖZBELÉp
  2012-12-14 15:54:58, péntek
 
  A MINISZTER KÖZBELÉP

ALAPTÉZIS:
Van nekünk egy olyan kemény bevándorlási miniszterünk, legalábbis itt Kanadában, hogy messze földön nincs hozzá hasonlítható. Naná. A neve Jason Kenney, az arca kerek, a tekintete bájos és megnyugtató, a feje búbján (a fényképek ezt mesélik) csak haj van. Csak. Még. Most.
Szóval a srác valamikor 2010 környékén eldöntötte, hogy ki kell baszni dobni az országból az összes magyarországi cigányt. Ezért aztán elég keményen kampányolt, olyan sokáig maradt bent az irodában esténként, hogy már a saját titkárnője is arra gyanakodott, hogy megcsalja, de lám: a hosszú terveknek meg is van az eredménye! Törvényileg kidobhatja a szemetet az országból, de már azt követően, hogy ez a szarszemét egyáltalán besöprődik oda.
Nem kétértelmű a mondat.
Igen ám, de mivel Magyarország mégis csak az Európai Unió tagja, Kenney most repülőre ült és ellátogatott oda, ahonnan a sok-sok cigány özönlik Kanadába. Nyakába vette Miskolc városát - of course.
Innen mondom a magamét.

LINKEK:
http://index.hu/belfold/2012/10/10/romakhoz_latogatott_miskolc_kornyeken_a_kanada i_bevandorlasi_miniszter/

ÉS AHOGYAN ÉN LÁTOM:
Remélem, szép sorban olvasod a cikket, vagyis az alaptézis után nekiállsz a linkeknek (ebben az esetben csak ennek az egynek), így nem kell magyaráznom a dolgokat. Jöhet az, amiért most is itt hányok kicsit.
Szóval Kenney Baba szólt az embereinek, hogy jött egy telefon abból a parányi kis országból, a vonal végén egy érdekesen, már-már jiddis tájszólással krákogó ősmagyar nézett le rá, és szóltak neki, hogy ha egyszer elkezdte a színjátékot, akkor folytassa is emelt fővel. Vagyis üljön szépen repülőre, nézze meg az elnyomott, az üldözött, a megvetett és kiközösített, nagyon rettegésben élő cigányokat, aztán nyilatkozzon a világsajtónak. Nagyjából hülyeségeket, de valamit igenis nyilatkozzon.
Megtette.
Kenney Baba szépen előre küldött pár kemény tökű kanadai leányzót, hogy csináljanak neki egy programtervet. Tudod, olyasmit, amit az ilyen balfaszoknak meg kell csinálni, mert maguktól azt sem tudják, hogyan kell lehúzni a vécét kisdolog után. Szóval a nagyfarkú kislányok jöttek, láttak és döntöttek. Jó lesz ez a program, gondolták - és várták a főnököt.

Jason Kenney megérkezett, rögtön kocsiba vágták, hogy Miskolcra vigyék. Persze, nem úgy volt a dolog, hogy este 8 után elment az Avasra, föl a Szécsényi utca 18-ba, a 7/C-be, hogy Barátok közt-tel üsse el az időt, amíg be nem osonnak hozzá a ,,trükkösök", hogy aztán őt üssék. Ezt ő nem vállalhatta be, mert koszos lenne az öltönye. Leginkább az agyveleje vagy a nyakából kiöntött vére mosódna szét rajta - amit nem engedhet meg, hiszen halszálkás, drága. Ez a hangember, minden bevándorlási miniszter példaképe a 7/C-s hangulat helyett inkább cigány vezetőkkel találkozott, oly' derék legényekkel, akik hiába próbálták behúzni a potrohukat, abból semmi jó nem származott, mert így a fejük lett rákvörös.
Szóval a cigány kisebbségei vezetők, akiknek csukott szemmel is fejenként három-négy betörés, lopás, rablás és fenyegetés, testi erőszak, néhány kisebb kihágás (jogsi nélküli száguldozás, lejárt forgalmival menekülés a bodzaföldeken, ilyesmik) van a tarsolyukban, előnyösen villantották már-már férfiasan tökéletes, 16-21 törött gyökérből álló, igen hiányos és feketedő fogsorukat, hogy mindenféle vérmes hazugságokkal illessék a messziről jöttet. Tehették, mert ez a Kenney rohadtul nem tud semmit sem Magyarországról, a cigányokról - de talán még az európai emberekről úgy általában sem. Ez egy echte kanadai faszfej, akinek tényleg még azt is meg kell mondani, hogy hányszor érdemes kisdolog után kirázni - nehogy véletlenül maszturbálásnak higgyük a műveletet.

De nem ez a lényeg.

Ami eléggé felbaszott felbosszantott, az a következő. Kenney találkozott pár cigánykölökkel az iskolában (mi ez, valami sci-fi?), aztán mindenféle miniszterekkel a Hazugok Kormányából (ezek olyan lények, akik valamikor embernek születtek)(csak hogy be tudd őket azonosítani)(Martonyi meg Pintér, meg ilyen ,,magyarok"), később még Flórián Kancigány is megjelent a színe előtt (na, mibe fogadunk, hogy nem volt sorszám a rabruháján, miközben hajlongott a kanadai fasz előtt?), de ezt követően...
Itt a lényeg.
Ezért is sejtetem, hogy az a telefon, aminek hatására Kenney Baba villámgyorsan repülőre ült, egy pipás... vagyis haragos... vagy kipás (ha-ha-ha) emberke telefonja volt, aki aközben, hogy le-föl vakargatta a füle mellett a szőrzetet, elmagyarázta a bevándorlási miniszternek, hogy hogyan is gondolja ezt a látogatást. Vagy inkább: ők hogyan gondolják, mit kell tennie egy független állam demokratikusan választott (he-he-he), széles látókörű és megfontolt miniszterének.
Kenney Baba azt tette, amit a Gazda elvárt tőle.

Azt követően, hogy megsajnálta a cigányokat, poénból búbot nyomott néhány matekból és fizikából igen erős cigánypurgyé fejére, úgy megcsapkodta a Cigány Önkormányzat a rózsaszín gyönyörtől szinte már elalélt, önkívületbe esett vezetőinek potrohát tarkóját vállát, hogy több kilónyi por hullott le a nagyon régen lopott, de ritkán mosott zakókról, Kenney Baba kocsiba ült, hogy teljesen hétköznapi, mindenki által természetesnek vett módon megnézze a Wallenberg-emlékművet.
Ez még el is megy. Ha neki az tetszik és nem a Szoborpark vagy esetleg a kettős kereszt valahol Dunakeszin vagy Pannonhalmán... tegye!
De ezt követően nem a Hősök Terére tartott, hogy lelkesen tapsoljon a Magyar Gárda újabb szép szál legényeinek és leányainak avatásához, hanem inkább elhajtott a Holokauszt Emlékközpont ajtajához, hogy tapsizmait ott vesse be. Naná. Ezután pedig a Dohány utcai zsinagóga jött, ahol a főrabbi krákogott hozzá pár sort - nézd már: kipában van és vakargatja a pajeszát! Talán ő ült a telefon másik végén pár napja?
Nem lehet tudni.

Addig, amíg egy ilyen ocsmány, undorító látogatás kivitelezhető a mai világban, nagy a baj. Ha ezt ostoba, backstab emberkék nem látják, nem látnak ezen tények mögé, akkor eléggé el van baszva a világ. Mert mi az, hogy egy másik ország bevándorlási minisztere a megszorításokat követően meglesi, honnan is érkezett az a sok mocskos szemét, akik lehúzták az országot (1-2-3-4), az egészségügyi ellátást, a segélyeket, akik szanaszét lopkodják (még most is) a boltokat, akiktől hemzsegnek a helyi lapok - rablások, fosztogatások, átverések, rabszolgatartás... folytassam? Ez a miniszter ne menjen Magyarországra, ne nézegessen a Miskolc külvárosában, ízléstelenül berendezett irodákban kevés fogú cigány vezetőket, akik persze ismertetik vele a ,,rasszistanáci" magyarok viselkedését és a vele járó rettegést, és egy ilyen miniszter nehogy már csak és kizárólag zsidó érdekeket lessen, oda látogasson, ahol akkora számban vannak jelen a nehezen tüsszentők, hogy egy-egy hatrétegű papírzsebkendőt előállító gyáregység kizárólag csak számukra termel, többször is kemény túlórában, hétvégén is három műszakban. Valahogy ezt én gusztustalannak tartom.

Elmehetett volna a Várba egy olyan kiállításra, ahol a magyarok történelmével foglalkoznak. Vagy a Szépművészeti Múzeumba. Vagy megnézhette volna a gödöllői kastélyt, esetleg a gyulai várat - miért ne? Vagy Ópusztaszerre is visz az Audi A8-as... szerintem.
Nem tudom. Nekem mindegy, hová mennek ezek a láthatatlan kipával hajbókoló seggfejek, csak ne nézzenek már ennyire ostobának, hogy nekem ezt szó nélkül el kell tűrnöm, hogy a cigányok simogatása után ennyi kibaszott zsidónak (és érdekeiknek) szopkodják a faszát.

Bocsánat. Kezdem megtalálni a hangomat - ha tetszik, ha nem.

Véleményem szerint egy ilyen ország, mint Kanada, amelyik Kenney Babához hasonló kis görény miniszterekkel kormányoz, mindössze katonailag és gazdaságilag (így-úgy) erős, de gerince, állóképessége nemigen van. Ezért tartunk ma ott, hogy a Kanadához hasonló országok (az USA mellett említhetjük Nagy-Britanniát, Franciaországot, Ausztráliát és a többi majmot) sorra viszik a ,,demokráciájukat" az egyébként békés, másokat nem fenyegető területekre. És ezért van az is, hogy például Dél-Amerika, mint egyetlen óriási közösség, közös gazdasági és katonai terveket épít, hogy Kína egyre erősebben fegyverkezik, hogy az oroszok olyan szintre emelték a technikai tudásukat, hogy már az indiai programozók is sírva könyörögnek a receptért...
Mert ezen szar országok miatt erre most szükség van.

De ez egy másik történet.

A lényeg ma ez: baszódj meg, Jason Kenney, amíg nem vagy hajlandó érdemben tájékozódni és az alapján véleményt alkotni mind Magyarországról, mind a magyarországi cigányokról, erről a hihetetlenül eltúlzott ,,cigányüldözésről", a ,,fasisztákról és nácikról", mindenféle ,,zsidóverésről" meg ilyen kitalált, de a média által profin alapozott és szétfröccsentett hazugságokról.
Ja, most van egy utóiratom is, ha már ennyire vadultam itt kicsit.
Ha a kanadai titkosszolgálat, amelyik azért imád szimatolni a Neten és mindenképpen felfigyel majd a ,,gipsy" (or ,,gypsy", ,,hungarian gypsy"), no meg a ,,Jason Kenney", illetve a ,,Jason Kenney goes to Hungary" címszavakra, felfigyel erre a magyar nyelvű, de vagy lefordítható, vagy kis magyar tudással értelmezhető cikkre, szívesen várom levelüket a BLOG.HU által könnyedén beazonosítható elektronikus címemre, hátha szót tudunk érteni ebben-abban.
Nem keresem a bajt, de azért hadd ne fogjam már be a pofámat, mikor az országomat gyalázza egy kis hülye, senki kanadai faszfej, miközben fogalma sincsen, mi folyik a háttérben, ki milyen szinten áll/ül/dolgozik/élősködik arrafelé.

Éljen a szólásszabadság, Kanada!
Éljen a szólás...... ......., Magyarország!
Demokratikusak voltunk.

http://agymosott.blog.hu/2012/10/11/tom_bobb_radikalis_reakcioja_930#more4832018
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meyer Dietmar: Generációs váltás
  2012-12-14 09:52:13, péntek
 
  Meyer Dietmar: Generációs váltás

2012.12.13. 01:51


Magyarország helyzete mennyivel változott a külföldhöz képest?

Bízik-e a generáció változásában?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tBW3d8tUqRo

Amiért Csányi és Lázár összekapott

Egy csődközeli helyzetbe került élelmiszeripari cég, a gyulai és csabai kolbászt is gyártó húskombinát miatt különbözhetett össze Lázár János az OTP elnök-vezérigazgatójával. A Fidesz frakcióvezetője az állam segítségéért lobbizik a Gyulai Zrt. megmentése érdekében, ám ez információink szerint nem lenne ínyére a Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó vetélytársnak, a Bonafarm-csoportnak. Miközben - Csányi nevét ki nem mondva - Lázár egy interjújában arról beszélt, hogy a bankár vállalkozásai polip módjára hálózzák be az országot, a fideszes politikus családjának érdekeltségébe tartozó agrárcég üzleti kapcsolatban áll a Bonafarmmal.

,,Egy-egy bankkonglomerátum születéséről az elmúlt húsz évben, hogy hogy jött létre egy magyarnak tűnő nagy bank, annak a vezetője milyen hatást gyakorol a magyar gazdaságra, a magyar társadalomra, a magyar politikára. Polip módjára hogyan hálózza be az országot, erről kellene beszélni" - mondta a Rádio Q-nak adott március 8-i interjújában Lázár János, amikor a nagy politikai befolyással bíró gazdasági szereplőkről beszélgetett a műsorvezetővel.

A Fidesz frakcióvezetője az interjúban azt hangsúlyozta, hogy a demokráciára nem Puch László (az MSZP volt pártpénztárnoka - a szerk.) vagy Simicska Lajos (a Fidesz gazdasági holdudvarának meghatározó szereplője - a szerk.) jelenti a valódi veszélyt. Lázár szerint azért folyik az ,,oligarcházás", ,,ezért megy ez az egész cirkusz, hogy a legérintettebbről óriási erőkkel elterelik a figyelmet".

Bár a műsorvezető, Fiala János többször rákérdezett, hogy Csányi Sándorról beszél-e, Hódmezővásárhely polgármestere nem akarta kimondani az OTP elnök-vezérigazgatójának a nevét. Lázár János múlt hétfői sajtótájékoztatóján pedig azt mondta, nem vonja vissza, amit mondott, igaz, hozzátette, ő ,,nem kevert gyanúba senkit se", csak elmondta ,,egy bizonyos kérdésben" a véleményét.

A hvg.hu több agrárpiaci és fideszes forrásból is úgy értesült, a kormánypárt frakcióvezetője és az élelmiszeripari, mezőgazdasági érdekeltséggel rendelkező Csányi Sándor az utóbbi hetekben egy dél-magyarországi, milliárdos tételű agrárgazdasági ügyben különbözött össze. Információink szerint Lázár János a térség befolyásos politikai szereplőjeként - aki maga is érdekelt egy nagy mezőgazdasági vállalkozásban -, a bankár pedig a Délhús márkát is magába foglaló Pick Zrt. közvetett tulajdonosaként lobbizik a rendkívüli nehéz helyzetbe került Gyulai Húskombinát ügyében. Csakhogy ezt eltérő, ütköző érdekek mentén teszik, ebből eredhet a konfliktusuk.

Furcsa helyzet állt elő január elején a parlamentben: az Orbán Viktorral napi kapcsolatban álló Lázár írásbeli kérdést intézett a miniszterelnökhöz, melyben arról érdeklődött, hogy ,,tervezi-e a kormány a Gyulai Húskombinát Zrt. megmentését, a konszolidációjában való tevékeny részvételt, és ha igen, mikorra várható a folyamat elindulása".

A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője tehát arról kérdezte a miniszterelnököt, hogy a kormány hajlandó-e állami pénzzel megmenteni a magántulajdonban lévő vállalatot, melynek egy magánvállalkozás, a Hage Hajdúsági Agráripari Zrt. a többségi tulajdonosa. Több, az élelmiszeripari folyamatokat ismerő - az ügy politikai vonatkozásai miatt nevűk elhallgatását kérő - forrás a hvg.hu-nak megerősítette, a 2009-ben egyszer már megmentett gyulai cég ismét komoly gondokkal küszködik, ami átrendezheti a hazai piaci viszonyokat is, ahol jelenleg is meghatározó szerepe van a Csányi érdekeltségébe tartozó, a szegedi Picket is magába foglaló Bonafarm-csoportnak. A gyulai kombinát csődjével ugyanis Csányi csoportja már-már monopolhelyzetbe kerülhetne.

Miközben Lázár a rádióinterjúban nekiment Csányinak, Hódmezővásárhely polgármestere maga is érdekelt egy olyan mezőgazdasági cégben, amelyet üzleti kapcsolat fűzi a Bonafarm-csoporthoz. Lázár tavaly szeptemberben egészítette ki a város honlapján található vagyonnyilatkozatát, feltüntetve benne, hogy hatmillió forintnyi részvényt vásárolva 1,7 százalékos tulajdoni hányadot szerzett a Gorzsai Mezőgazdasági Zrt.-ben. A januárban nyilvánosságra hozott parlamenti vagyonnyilatkozatában már 2 százalékot tüntetett fel.

A cégbírósági adatok szerint Gyapjas Károly a Gorzsai Zrt. többségi tulajdonosa, aki Lázár János anyai nagybátyja. Lázárt 2001 júniusában - még polgármesterré választása előtt - választották be a cég igazgatóságába, melynek azóta is tagja, tisztsége után vagyonbevallása szerint havi 82 ezer forintot kap. A 348 millió forint jegyzett tőkével rendelkező Gorzsai Mezőgazdasági Zrt. 2010-es mérleg szerinti főösszege meghaladja a 2,4 milliárd forintot, mérleg szerinti eredménye pedig elérte a 121,3 millió forintot. A részvénytársaság 3230 hektár földterületen gazdálkodott tavaly, ennek egy részét az államtól bérli.

A céges részesedésén felül Lázárnak több mint 40 hektárnyi föld van a tulajdonában. Vagyonnyilatkozata szerint 19 éves korában vásárolta az első birtokát, földjeinek bérbeadásából 2011-ben 4 milliós eseti jövedelme származott. A fideszes politikus szülei is a mezőgazdaságból élnek, Lázár tavaly azt nyilatkozta az Origónak, hogy édesapja 150 hektáron gazdálkodik.

hvg.hu

Orbán Viktor Csípőtelken (Magyarbóly és Beremend között) adja át a Bonafarm "közép-európai viszonylatban is legnagyobb és legmodernebb technikákkal fölszerelt" szarvasmarhatelepét - közölte a Miniszterelnökség hétfőn. A Bonafarm Zrt. vezérigazgatója Csányi Attila, az OTP-vezér Csányi Sándor fia. A Bonafarm csoport Csányi Sándor százszázalékos tulajdonában van.


http://kkbk.blog.hu/2012/12/13/meyer_dietmar_generacios_valtas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kúria: a devizahitel kockázata végig az adósé
  2012-12-14 09:38:05, péntek
 
  Kúria: a devizahitel kockázata végig az adósé
2012, december 14 - 07:07

http://barikad.hu/kuria_a_devizahitel_kockazata_vegig_az_adose-20121214

A hitel bedőlése után, a végrehajtás alatt sem mentesülnek a devizahitelesek az árfolyamkockázat alól - írta a Magyar Nemzet pénteken, idézve a Kúria által kiadott ajánlást.

A törvényszékek számára készült dokumentumban a Kúria - a polgári törvénykönyv (Ptk.) rendelkezéseire alapozva - rögzíti: nem felel meg a jogszabályoknak az a megoldás, hogy a bíróság, a hatóság, esetleg a közjegyző már a kölcsönszerződés megszűnésekor vagy a bank végrehajtási kérelmének benyújtásakor forintra számítsa át a devizahitel összegét.

A jelenlegi magánjogi kódex - és a készülő új Ptk. is - arról rendelkezik, hogy a tartozás pontos értékét a fizetés helyén és idején érvényben lévő árfolyam alapján kell kiszámolni. Fizetés alatt azt kell érteni, amikor a pénzt, a behajtott összeget a végrehajtást kérő, azaz a bank megkapja.

Ezért a svájci frankban, euróban, dollárban vagy jenben felvett adósság mindaddig devizában számolandó, amíg az összeg behajtása, az ügyfél vagyontárgyainak elárverezése be nem fejeződik. Az ennél korábbi időpontra eső átszámítás a törvényi rendelkezésekkel ellentétben legalább részben a végrehajtást kérőre, tehát a pénzintézetre hárítja át az árfolyamváltozásból eredő kockázatot, s így a veszteséget - áll a Kúria dokumentumában.

MTI - barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ne feledd! - a parazita, ha vesztét érzi, akkor is öl, ha tu
  2012-12-14 09:33:15, péntek
 
  Ne feledd! - a parazita, ha vesztét érzi, akkor is öl, ha tudja, hogy a gazdaállattal maga is elpusztul.

Egy öreg zsidó az alábbiak szerint adja tovább a nagy zsidó titkokat:

1. Létrehoztunk egy demokráciának elnevezett rendszert, amit az ostoba barmok szabadságnak hisznek. Nem ismerték fel, hogy a mindenkori jelölőé a hatalom. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni. Folyamatosan biztosítani kell, hogy a pártok vezetését, a mi rendszerünkbe tartozó titkos szervezetbe tömörítsük. Csak olyanok kaphatnak meg kulcsszerepet, akik a mi irányításunkat elfogadják, és tudomásul veszik.

2. Ha a látókörünkbe kerülnek olyan egyedek, akik olyan szervezettekkel ápolnak kapcsolatot, amely nem a mi irányításunk alatt állnak, haladéktalanul likvidálni kell őket. Érdekeinket kevésbé veszélyeztető esetben, elég köztörvényes bűncselekménnyel megvádolni, és börtönbe zárni az illetőket.

3. Az általunk irányított pártjaink vezetését és tagságát, szigorú ellenőrzés alatt kell tartani. Az arra kiképzett szakértőink pontos választ adnak arról, hogy ki milyen mértékben megvesztegethető, ki milyen mértékben zsarolható, ki milyen módon fenyegethető, és ki az, aki teljesen a mi oldalunkra átállt egyén, aki élvezetből is elárulja sajátjait. Kinek mi jár, a szerint kell kezelni.

4. Különös figyelmet kell szentelni, a saját fajtája iránt elkötelezett, tehetséges, népszerű emberek irányába. A likvidálás nem minden esetben célra vezető, mert könnyen mártírrá válhat az illető, ami részünkről nem megengedhető. Az ilyen embereknek állami megbízást kell adni, mégpedig úgy, hogy amit ellenünk tesz, azt a mi utasításunkra, a mi igényeinknek megfelelő módon tegye. Ügyelni kell, hogy az illető száját, mindig a víz közelében kell tartani, hogy szükség esetén bármikor le lehessen nyomni a víz alá. Lehet, sőt kötelező ősi történelmi alapokon nyugvó társadalmi szerveződések életre hívása, de nem vezethet a magarok hőn áhított egységéhez. Össze kell egy csokorba gyűjteni a hőzöngő hazafiakat, de megfelelő vezetés mellett, egy helyben topogásra kell kárhoztatni őket. Ha valami véletlen folytán mégis összeverődne egy - nem mi általunk vezérelt - csoportosulás, akkor azonnal rágalomhadjáratot kell indítani ellenük, mégpedig úgy, hogy a saját sírhelyeinket, emlékműveinket gyalázzuk meg. Ezután erre való hivatkozással, bíróság elé citálunk valakit közülük, akit a mi bíróságunk, megfelelő média támogatással, jogerősen elítél.

5. Ügyelni kell arra, hogy az általunk megalkotott törvények, rendeletek, határozatok megfelelően pontatlanok legyenek, egymásnak ellentmondjanak. Ennek okán, a kizárólagosan közülünk kikerülő ügyvédi kart folyamatosan eltartatjuk, mert állandóan szükség lesz munkájukra. Továbbá pontosan informálódhatunk ügyvédeink védenceiről.

6. A helyi közigazgatási szervek tudomása nélkül, minden gazdasági és stratégiai pozícióba, saját jól kiképzett csatlósainkat kell helyezni. Csatlós csak ott foglalhat el tiszti pozíciót, ahol a beépített embereink már jelen vannak.

7. A rendfenntartó erők vezetőinek megengedett bárminemű bűnszervezet fenntartása, és működtetése, csak tudj róla, és vedd el a haszon nagyobb részét.

8. Fontos, hogy az egészségügyben, az oktatásban, a közművelődésben ne legyenek megfizetve az alkalmazottak. Így biztosíthatod, hogy az elsilányodjon. Eredeti történelmüket el kell venni. Az annak valódiságát hirdető tanokat nevetségessé kell tenni, tudománytalannak titulálni. Hitvány bűnös nemzet tudatát kell beléjük nevelni. A szakrális királyságok tényét tagadni kell. A királyok zsarnokságára és kegyetlenkedéseire kell fektetni a hangsúlyt. Nem szabad engedni, hogy a közgondolkodás eljusson a királyság, mint intézmény, vágyáig.

9. A közhivatalokban elbutult, ostoba, rosszindulatú személyeket kell pozíciókkal ellátni. Egyes ügyekkel, több osztálynak, alosztálynak és csoportnak kelljen foglalkozni, de döntést egyik se tudjon hozni a másik jóváhagyása nélkül. Semmiképpen nem engedhető meg normális működésük. Így el lehet érni, hogy semmi ne működjön, ami nem a mi fajtánk érdeke.

10. Csak azokat a csatlósokat szabad kitüntetéssel ellátni, akik nem akarnak túl látni egy-egy probléma körön, és nem fognak annak analizálásába.

11. Minden határon belüli termelést vissza kell szorítani. A mezőgazdaság tevékenységét veszteségessé kell tenni, így az magától, szinte észrevétlenül, kihalásos módon elsorvad. Az ipart, ha már tönkretettük, nem szabad hagyni, hogy ismét talpra álljon. Mesterségesen ki kell vonni a pénzt a gazdaság vérkeringéséből. Jogos járandóságok kifizetését meg kell tagadni, a vállalkozókat el kell lehetetleníteni, ki kell véreztetni. Amennyiben perre kerül sor, úgy ügyvédeink megint jól járnak. Hirdetni kell a fizikai munka alantas jellegét. Csak a szolgáltató ipar működjön kedvünkre, mert így mi dönthetjük el, kinek adjunk munkát, ezáltal megélhetést. A nem zsudák származásúak között a cserekereskedelem szigorúan tiltott. Ez a tevékenység kieshet az ellenőrzésünk alól, és így elmarad a jogos hasznunk.

12. Mondanom sem kell, annyira természetes, hogy az írott és elektronikus média minden jelenleg ismert formáját, tulajdonosi szinten ellenőrizni kell.

13. Minden tudományos kutatóintézet fokozott felügyeletet igényel. Minden egyes találmány kizárólag a zsuda nemzet fejéből pattanhat ki. Ha nem lehetséges az eltulajdonítás, az ötletgazdát örökre el kell némítani.

14. A megélhetéshez szükséges valamennyi közmű, így az ivóvíz, energia, szennyvízelvezetés, saját tulajdonlásban tartása. A szolgáltatás ellenértékének mértékét, állandóan az elviselhetetlenség határán kell tartani. A felhasználó így kénytelen állandóan rettegni attól, mit hoz a holnap. A létbizonytalanság, a rabszolgasorsban tartás eszköze. Ezért az egyénnek, a közmű hálózat bármely rendszeréről való lekapcsolódás nem megengedhető.

15. Tizenötödször. A gyógyítás természet adta módszereit szigorúan tiltani kell. Kizárólag a tulajdonunkban lévő orvosságok nyújthatnak átmeneti javulást állapotukban. A mellékhatások kiküszöbölésére megvásároltatott újabb, és újabb gyógyszerek úgyis biztosítják a folyamatos árbevételt, és a megfelelő hasznot. Ki kell fejleszteni olyan vírusokat, aminek az ellenszerét csak a mi fajtánk ismerheti, és használhatja. Másik megoldásként úgy kell ezeket a bakteriális törzseket megalkotni, hogy a mi génállományunkban ne tehessenek maradandó károkat. Az élelmiszerüket olyan módon kell az asztalukra tenni, hogy az soha ne lehessen friss. Hirdetni kell a konzerv és a fagyasztott áruk nagyszerűségét, így kellő mennyiségű mérgező vegyi anyagot juttathatunk tartósítószer címén a szervezetükbe. Ezáltal ismételten, jelentősen növelhetjük gyógyszergyártó iparunk hasznát.

16. Tűzzel, vassal irtani kell a többszöri élet valóságába vetett hitet. Porból lettünk, porrá leszünk: ez legyen a hittétel. Nem kell, hogy átlássák, hogy minden cselekedetüknek súlya van. Éljék le csak úgy az életüket, abban hitben, hogy nincs több esélyük. Költsenek, szórakozzanak, éljenek csak egészségtelen életet a mi hasznunkra.

17. Az ellenőrző szervek ellenőrzésének az ellenőrzését is ki kell - megfelelő besúgó, és fizetett hálózattal - építeni.

18. Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek, bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a világ más részein élő, fajta testvéreink számára.

19. A semmire való tzigókat ragyogóan fel lehet használni a magarok ellehetetlenítésére. Adj nekik jogokat, kötelezettségek nélkül. Megfelelő rendeletekkel szaporítsd fel állományukat, majd a jog szerint járó segélyek terheit rakd a magarok vállára. A nációk között biztosan felmerülő vitás jogi kérdésekben, minden esetben a tzigót részesítsd előnyben.

20. A család szentségét tedd tönkre. Tedd divatossá az egyedüllétet, és az egyneműek párkapcsolatát. Engedd, sőt támogasd a magzat elvételét.

21. Utoljára, de nem utolsó sorban termőföldjeik tulajdonjogát mindenáron meg kell szerezni. Nem baj, ha nem művelteted. A lényeg, hogy a magyar se tehesse.

Az utolsó lehetősége lenne az életbe maradásukra.

Nem engedheted!

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/424-par-truekk-a-magya rsag-ellen
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tovább tart az orvosok elvándorlása
  2012-12-14 09:27:21, péntek
 
  Tovább tart az orvosok elvándorlása

2012. december 14. péntek 8:33

Forrás: AN


Tovább tart az orvosok elvándorlása

Budapest - Éger István, a magyar orvosi Kamara elnöke még a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon vezette kormányok idején kijelentette, hogy az egészségügyi tárca minden intézkedésnek keresztbe fekszik. Szép gondolat ez egy ágazati vezetőtől, ám mostanra Éger úr számára is világossá vált, hogy a dolgok bonyolultabbak annál, mint amilyennek elsőre látszanak.

Az orvosok és úgy általában, az egészségügyben dolgozó elvándorlása ugyanis nem állt meg, az egészségügy problémái pedig, nem hogy csökkentek volna, kifejezetten sokasodtak Orbánék regnálása óta.

A Magyar Orvosi Kamara elnöke most úgy látja, hogy ,,eseménydús volt és pozitívumokat is hozott 2012 az egészségügyben, de ezzel együtt a jövőkép továbbra is borongósnak látszik."

Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal adatai szerint idén szeptember végéig összesen 779 orvos és 164 fogorvos kérte a külföldi munkavállaláshoz szükséges engedélyt. Csak a harmadik negyedévben 261 orvos és 51 fogorvos fordult a hivatalhoz, s ez Éger István szerint azt jelenti, hogy az orvosmigráció a tavalyihoz képest nem csökkent, és nem lassult le.

Azért vannak eredmények nis, ezeket se hallgassuk el: a Magyar Orvosi Kamara felemelte az éves tagdíjat, ezzel lehetővé vált, hogy Éger István javadalmazása az inflációt követően emelkedhessen.

http://nepszava.com/2012/12/magyarorszag/tovabb-tart-az-orvosok-elvandorlasa.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem csak élni, meghalni is többe kerül Budapesten
  2012-12-14 09:24:30, péntek
 
  Nem csak élni, meghalni is többe kerül Budapesten


2012. december 12. szerda 16:56
Forrás: MTI



Nem csak élni, meghalni is többe kerül Budapesten

Budapest - Átlagosan nettó 4,5 százalékkal emelkedik a kéményseprő-ipari szolgáltatások díja, 4,2 százalékkal drágul a temetés. A szennyvízszippantás költsége az ingatlantulajdonosok nagy részénél változatlan marad és a légzésért, valamint a gyalogosan történő helyváltoztatásért (járásért) egyelőre nem kell fizetni.

A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. által készített díjmódosítási javaslat szerint 7,3 százalékkal drágul a hagyományos földbe temetés, 3,4 százalékkal a hamvasztásos és 1,7, százalékkal a szórásos temetés. Újdonság, hogy a sírhelyek újraváltási díját kamatmentes részletekben is kifizethetik az ügyfelek, s ezt a már folyamatban lévő esetekben is lehet majd alkalmazni.

A képviselők megszavazták azt is, hogy az ingatlantulajdonosok nagyobb részét érintő, az ivóvízfogyasztáson alapuló folyékony hulladék gyűjtésének és elszállításának díja nem változik, köbméterenként 337,7 forint plusz áfa marad. A mért fogyasztással nem rendelkező ingatlanokról elszállított szennyvíz, illetve mért fogyasztás esetén az azt meghaladó mennyiség esetében 4,5 százalékos emelés lesz, ami köbméterenként 82 forintot jelent - így egy köbméter szennyvíz kezelése nettó 1898 forintba kerül majd
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aforizmák a zsidókról
  2012-12-14 09:23:45, péntek
 
  Aforizmák a zsidókról
társadalomtudományi eredmények alapján.

A galíciai, román s általában a világ minden részéből megindult és szabadon folytatott zsidó invázió után kereskedelmünk ténylegesen megváltozott, s gyáriparunk lassú, szolid fejlődésében megakadt, csak a szeszgyártás vett erősebb lendületet, mivel a zsidók a szeszes italok ezerféle fajtáinak előállításában és értékesítésében igen na
gy művészetet fejtenek ki. A borkivitel egyszerre zsidó kézbe került, mert a zsidónak a világ minden részében van rokoni s ennek alapján üzleti összeköttetése, de ennek azután meg is lett a szerfölött káros következménye. A pincében termelt borok sokaságával igazi boraink értékét, nevét, hitelét a külföld előtt teljesen tönkretették, a termelő és fogyasztó közönségnek pedig kiszámíthatatlan károkat okoztak. Most drákói törvények s a bortermelők szövetkezeteinek megfeszített munkája sem lesznek képesek talán soha borainak régi nevét és hírét a külföld előtt helyreállítani.
* * *
A búzát meghamisítani nem lehet, de a búzaárak nálunk rendesen nyomottak, a lisztárak pedig túlságos magasak, mert amíg a búza a termelő kezéből liszt alakjában a fogyasztó közönség elé kerül, addig sok zsidókézen megy keresztül. Így jutunk abba a kellemes helyzetbe, hogy Berlinben a magyar búzából készült liszt olcsóbb, a magyar lisztből készült sütemény szintén olcsóbb és jobb, mint nálunk. Ezen a bajon az államnak feltétlenül segítenie kell, mert ez sokkal fontosabb közérdek, mint egyes zsidó gyárosoknak állami szubvencióval való felgazdagítása. A szegény földmívelő nép nem bír elegendő anyagi erővel magtárakat építeni, s különben is a kemény adóprés miatt kénytelen hevenyészve túladni termése nagy részén, a zsidó terménykereskedők pedig a termelő közönség ezen szorult helyzetét rohamos meggazdagodásra használják fel. Az államnak módot kell találnia hatósági magtárak, a főbb közlekedési vonalak mentén pedig állami közraktárak létesítésére. A zsidó malmok kárteleit, önkényes üzelmeit pedig szigorú állami kezelésben lévő malmok létesítésével kell megtörni.
* * *
Aki azt hiszi, hogy kereskedelmünk bármi téren és bármi tekintetben nyert a zsidó megrohanással, az szerfölött csalódik. A zsidó sohasem szolid cikkekkel üzérkedik, mert ezekkel csak szolid, polgári haszonra lehet dolgozni, ő pedig ezzel soha sincs megelégedve, mert neki sok pénz és előkelő megélhetés kell. A zsidó minden portékának megtalálja a fonákját, a cifra utánzatát, s minden kereskedői ügyeskedése abban áll és odairányul, hogy ezeket valódi, értékes cikkek gyanánt árusítsa el. Amennyi selejtes, fényes cifra rongyot a külföld termel, az zsidó kezeken keresztül mind Magyarországon talál piacot, ami az után azt eredményezi, hogy a szolid kereskedelem lehetetlenné válik, a kisipar tönkremegy, a szolid gyáripar pedig az állam mankóján sem tud boldogulni.
* * *
A zsidó nemcsak ipari termékekkel és gazdasági terménnyel, de emberrel is kereskedik; adás-vevés tárgya természetesen nem zsidó, hanem keresztény ember. Megboldogult Rudolf trónörökösünk megmondta, hogy a déli államokban egészen Egyiptomig mindenütt magyar elesett nőszemélyekkel találkozik az ember, akiknek nagy része olyan járatlan és tapasztalatlan, hogy önmagától a szomszéd vasúti állomásig sem tud elutazni, s csak ámítás és rászedés útján jutottak könyörtelen, szánandó helyzetükbe, s akik mind hontalanul és nyomtalanul vesznek el idegen földön, fogyasztva hazájukban, természetesen a becsületes, munkás kezek ezreit. Ha más államban történnék legfelsőbb helyről ilyen nyilatkozat, ez országos felháborodást idézne elő s kemény retorziót vonna maga után, de nálunk ez csak akkor történnék meg, ha keresztény kéz juttatna zsidó leányt hasonló sorsra.
* * *
A zsidó pincérügynökök működése beillik közönséges modern rabszolga-kereskedésnek. Náluk különösen nőszemély mindenféle minőségben, mindenféle árban, mindenféle célra kapható. Nemcsak a cseléd-közvetítés, hanem mindenféle üzleti vagy munkásszemélyzet közvetítése feltétlenül és szigorúan hatósági kezelés alá veendő.
* * *
A zsidó furfang ezerféle módot tud arra nézve is, hogy miként lehet az emberi munkaerőt, a becsületes munkáskezeket a leglelketlenebbül kihasználni. A munkásnép természetesen mindinkább tudatára ébred emberi mivoltának s lassanként gyűlölködésbe és ellenségeskedésbe keveredik munkaadójával, ami végül a társadalmi rend megzavarására és felforgatására vezet. Tudta ezt derék földmívelésügyi miniszterünk nagyon jól, midőn a munkásnép sorsán mindenféle humánus intézkedésekkel iparkodott enyhíteni, s midőn megalkotta majdnem túlhumánus cselédtörvényét; azonban hibázott a derék törvényalkotó abban, hogy törvénye hatályát tisztán a zsidó munkaadókra kellett volna kiterjesztenie, mert keresztény ember úgyis mindig humánusan bánt keresztény munkásaival.
* * *
A történetírás atyja Herodatus megmondotta, hogy egy államban soha sem az erősek, hanem ellenkezőleg a gyengék és erkölcsileg rosszak tartanak össze, mert különben ezek élni és erkölcstelen törekvéseikkel boldogulni sohasem tudnának. Azonban a rosszak elhatalmaskodása túlságos nagyra soha sem nőhet, mert ez az állam súlyos elbetegedését és halálát vonná maga után. Egy életerős államban mindig akadnak nagy emberek, kik az állam belsejében titkon elharapódzó végzetes bajt felismerik, azzal szembeszállanak, lokalizálják, avagy teljesen kiirtják, s ily módon az állam hajóját a viharok játékától, a zátonyra jutástól és elmerüléstől megmentik.
* * *
A magyar állam sok viszontagságon ment keresztül, sok vért vesztett, de azért él, mert élnie kell. Ezer év alatt sokat kiállottunk, sokféle ellenséggel állottunk szemközt; sokszor vált a magyar föld véres csatamezővé, melyen vérözönben hevertek az elesettek ezrei. Azonban az életerős törzsnek mindig fakadtak új hajtásai, kik újra kezökbe vették az eltiport véres zászlókat s újult erővel küzdöttek és vérzettek, mert a mi hazánk nem az egész föld; nekünk egy hazát adott végzetünk, melyen élnünk s halnunk kell. Nekünk mindig voltak nagyjaink, kik elméjök fényével világítottak előttünk, ha sötét éjszaka nehezedett látóhatárunkra, mindig voltak vezéreink, kik mindig előttünk jártak a vérrel öntözött csatamezőkön s velünk együtt tértek pihenni a véres csaták után. Nekünk nincs szükségünk idegen istenekre, idegen bálványokra és idegen erkölcsökre. Nekünk van Istenünk, kinek oltalma alatt vagy becsületesen élünk ezer éves hazánkban, vagy becsületesen meghalunk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fidesz-közeli cég az év nyertese
  2012-12-14 09:14:54, péntek
 
  Fidesz-közeli cég az év nyertese
2012, december 14 - 08:39



Közgép molino300 milliárd forint értékben nyert el megbízásokat idén a Fidesz gazdasági holdudvarának első számú vállalata, a Közgép Zrt.

Vasúti felújítások, útfelújítások, vízügyi fejlesztések: csaknem húsz közbeszerzési eljárás győztese volt 2012-ben a Közgép Zrt., és több mint 300 milliárd forint értékben nyert el megbízásokat ebben az évben egyedül vagy konzorcium résztvevőjeként - derül ki a Közbeszerzési Értesítő adataiból, amelyekből a Magyar Narancs állított össze listát.

Az idén elnyert közbeszerzési megbízások között a Gyoma és Békéscsaba közötti vasúti pálya rekonstrukciója a legnagyobb: a körülbelül 39 milliárdos munkát a Közgép két másik céggel együtt nyerte el. Ennek jóval kisebb, valamivel több mint 11 millárd forintos megbízás a sorban a Szamos-Kraszna-közi árvíztározó építése, amit a Közgép egy másik társasággal közösen kapott meg.

A Simicska Lajos vezette cég emellett részt vehet a 86-os főút Szombathely és Vát közötti szakaszának építésében, bezárt hulladéklerakók rehabilitációjában, vasúti hidak felújításában, valamint a keszthelyi városközpont rehabilitációjában.

A felsorolást nem az egyes eljárások Közbeszerzési Értesítőben történt megjelenése, hanem az egyes projektekre megítélt összegek nagysága szerint listázták - olvasható a magyarnarancs.hu-n. A Magyar Narancs ezen a héten egyébként friss fotót is közölt Simicska Lajosról, ami azért érdekes, mert a Közgép-vezérről utoljára az első Orbán-kormány idején készült lapfotó.



Magyar Narancs, hvg.hu - barikad.hu

http://barikad.hu/fidesz_kozeli_ceg_az_ev_nyertese-20121214
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horthy, a nürnbergi tanú
  2012-12-14 08:58:46, péntek
 
  Horthy, a nürnbergi tanú


,,Végig azon gondolkodtam, hogy miért is vagyok itt hadifogolyként. Mivel az amerikai odaadó nép és semmi helytelen dolgot nem csinálna, az egyetlen lehetséges magyarázat szerintem az, hogy amíg az amerikaiaknál vagyok, addig sem kerülök a bolsevikok kezére" - elmélkedett sorsáról Horthy Miklós tört angolsággal amerikai kihallgatói előtt 1945. október 22-én. A volt kormányzó ekkor már egy hete tudta, hogy az amerikai főügyész, Robert Jackson nem vádlottként, hanem csak tanúként számol vele a nürnbergi háborús főbűnösök perében.

A 77 éves Horthy mögött mozgalmas hónapok álltak. A sikertelen átállási kísérlet után a kormányzói családot a bajorországi Weilheim mellett, egy barokk kastélyban tartották fogva a németek. Horthy elmondása szerint éjjel-nappal a Gestapó emberei vigyáztak rá és családjára. Még akkor is, amikor kiment játszani a kertbe az unokájával. Itt tartózkodtak 1945. május elején, amikor az amerikai hadsereg katonái a városba érkeztek.

A volt kormányzó beszámolója szerint az amerikaiak megérkezése előtt három nappal az egyik Gestapó őr, akivel eléggé jó viszonyba került, egy Hitlertől származó írásbeli parancsot mutatott neki, amin az állt, hogy végezni kell vele és családjával. Erre, mint hozzátette, azonban nem került sor a szövetségesek gyors előrenyomulásának köszönhetően. Május 2. és december 17. között Horthy Miklós különböző amerikai hadifogolytáborokba került (Augusburg, Lesbois, Mondorf, Wiesbaden, Oberursel, Nürnberg). Ezután ismét Weilheilmben, majd 1949 januárjától Portugáliában élt.

Horthy Miklós 1945 után számos alkalommal kifejtette, hogy mit is gondol Magyarország és saját második világháborús szerepéről. A volt kormányzót az amerikaiak 1945-ben többször is kihallgatták Nürnbergben. Eleinte a náci vezetőkről, majd a magyar vonatkozású ügyekről kérdezték (július 17., augusztus 27., október 15., 22. és 26., november 20. és 26.). Mivel azonban vallomásait jelentéktelennek tartották, még tanúként sem idézték be a német háborús főbűnösök perében, jegyzőkönyvezett tanúvallomását azonban felhasználták az eljárásban. 1948. március 4-én a nyolcvan éves Horthy ismét Nürnbergben volt. Ezúttal az ún. miniszterek perében kellett tanúskodnia. Az amerikai megszálló hatóság által indított perben többek között Edmund Veesenmayer, Magyarország volt teljhatalmú birodalmi megbízottja ült a vádlottak padján.

A kihallgatási jegyzőkönyvek jól mutatják, hogy Horthy emlékezete időnként kihagyott, ő maga is hivatkozott erre, elsősorban a dátumokkal nem volt tisztában. Az 1948-as perben az ügyészség kérésére például negyvenöt percenként szünetet tartott a bíróság, hogy Horthy ki tudja magát pihenni, össze tudja szedni a gondolatait. A volt kormányzót egészségi állapotára tekintettel menye és egy ápoló is elkísérte Nürnbergbe. Horthy a saját, illetve a kormánya felelősségét akár csak messziről is firtató kérdésekre gyakran elkalandozott, olyan válaszokat adott, amelyek csak részben, esetleg egyáltalán nem kapcsolódtak azokhoz.

E forrásokból (is) világosan megállapítható, hogy Horthy Miklós nem nézett szembe az 1944 előtti szerepével, nem volt képes önkritikára, nem vállalt felelősséget a döntéseiért, illetve önfelmentő magyarázatokat adott. Visszatérő eleme volt mondanivalójának, hogy az ország kényszerpályán mozgott, másképpen nem történhettek volna az események, illetve, hogy nem avatták be döntésekbe, megtévesztették vagy egyszerűen eltitkoltak előle információkat.

(mult-kor.hu)

Megjegyzés: A főméltóságú úr pedig igazán felelhetett volna a zsidók begyűjtéséért, deportálásáért és sok más tényként számon tartott történelmi eseményért, amiket nemes egyszerűséggel letagadott, majd ezeket bolsevikok Szálasi Ferenc nyakába varrtak, akit részben ezekért a Horthy által elkövetett tettekért kivégezték.

Addig amíg rengeteg ártatlanul elítélt embert kivégeztek vagy Szibériába küldte egy kis munkára, addig a zsidó bankárok adományaiból Horthy vígan élte az életét és végelgyengülésben halt meg. Személye körül olyan misztérium alakult ki tévesen, melyet több elismert történész cáfolatai sem oszlattak el teljesen mind a mai napig.

Horthyt bíróság elé hazaárulással vádjával lehetett volna állítani. Az érvényben lévő magyarországi törvények szerint aki a szövetségese ellen támadna az hazaáruló. Emellett bűnei közé lehetne sorolni a Hungarista Mozgalom elleni folyamatos hadjáratát, a zsidó tőkéseknek biztosított szabadságot és ,hogy nem számolt le a magyarországi szociáldemokratákkal és kommunistákkal.


Fazekas Márton - Jövőnk.info
2012. december 13.

http://www.jovonk.info/2012/12/13/horthy-nurnbergi-tanu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elfogadhatatlan a tandíj
  2012-12-14 08:30:10, péntek
 
  Elfogadhatatlan a tandíj


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=chvV9mk_Exc
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
2012.11 2012. December 2013.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 583 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 450
  • e Hét: 1937
  • e Hónap: 13048
  • e Év: 166544
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.