Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/7 oldal   Bejegyzések száma: 69 
Angyali üzenet
  2012-07-25 22:27:11, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szép napot, vasárnapot!  
Események
  2012-07-25 22:26:11, szerda
 
  ESEMÉNYEK






2012.07.25


A tudati hangolások során olyan gondolati képek szabadultak fel, melyek megterhelték az energiarendszert, így kollektív tisztítás indult el a térben.


Ez az energia kicsit nehéz (álmosító), feladata magába zárni (elmosni) és átalakítani az alacsony rezgésű gondolatmintákat.


A kiszabaduló energiaképek mint sűrű köd lebegtek a föld felett, és megtapadhattak azokon az auratereken, melyekben ugyancsak léteztek velük együtt rezgő minták.


Ilyenkor az emberben idegen gondolatok és furcsa, megmagyarázhatatlan érzések keletkeznek.


Ezek idegen befolyású energiák, fel kell ismerni őket és ki kell tenni a saját rendszereinkből, hogy ne befolyásolhassanak.

Jelentsd ki magadnak, hogy nincs rájuk szükséged, elengeded őket:

- Minden idegen, befolyásoló, hátráltató energiát most kiteszek magamból, átadom az angyaloknak, alakítsák át a fénnyel!

- Töltse fel bennem helyüket a szeretet!

- Köszönöm Istenem, elfogadom!

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya

Link
 
 
2 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Angyali üzenet
  2012-07-25 22:23:22, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
Szép estét!
  2012-07-25 22:22:44, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szép estét!  
Angyali üzenet
  2012-07-23 23:44:52, hétfő
 
 

 
 
3 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
Események
  2012-07-23 20:24:02, hétfő
 
  ESEMÉNYEK





2012.07.23


A mai nap a budhista tanok szerint sorsfordító, 10 milliószoros energiájú.

Olyan tudatosság-kódok aktiválódnak az emberi gondolati rendszerekben, melyek a belső inspirációt és az intuitív Én működését segítik.

Ma figyeld tudatosan minden gondolatodat, hogy szíveddel irányíthasd azok áramlását. A beavató tűz elemi ősenergiák érkeztével, agyi területeinken is csatornák aktiválása és tisztítása kezdődik, hogy szellemi bölcsességünket és tudatosságunkat beengedhessük gondolati tereinkbe.

Mantrázd ma:

Tiszta, isteni gondolat,
Tiszta, isteni érzés,
Tiszta, isteni akarat vezérel engem utamon...
Fény Vagyok!

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya

Link
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Szeretetben eltöltendő hetet!
  2012-07-23 20:20:41, hétfő
 
  Kedves Barátaimnak, kedves Látogatóimnak

Szép estét!
és







(Szeretettel meghívlak:

Nézz be ide, - ha tetszik regisztrálj és legyél a társunk:
Lélek-Világ a Kassák Könyv kiadó Fóruma
Görögország szerelmeseinek különösen ajánlom - az utazási,- zenei,- könyv bemutató
és a görög étel recept oldalakat.)
A régi linken az oldal nem érhető el, új link:
Link

(Nézz be ide is, ha kedved van lépj be és gazdagítsd az oldalt írásaiddal, képeiddel, képekkel, videókkal. A képek egyszerűen, tallózással a gépedről feltehetők - nem tűnnek el, bárhová továbbvihetők egyszerű másolással, beillesztéssel.
Megnézhető link táramban címre történő kattintással: Beszélő képek-csak úgy...Neked-Nekem-Mindenkinek és Angyali üzenetek-írások, történetek.)
 
 
0 komment , kategória:  Hetet  
Kovászos uborka télire
  2012-07-22 23:56:14, vasárnap
 
  Kovászos uborka télire

Hozzávalók:
uborka
kapor
víz

kenyérszelet
ízlés szerint esetleg fokhagyma

Elkészítés:
A szokott módon elkészítjük a kovászos uborkát. Amikor már jó íze van, leszűrjük a levét egy tálba. Egyenként megmossuk benne a kovászolt uborkákat, és üvegbe tesszük őket. Ha kész, a levet sűrű szövésű anyagon ismét átszűrjük, kevés tartósítószert keverünk bele, és az uborkákra öntjük. Lekötjük az üveget, és kész. Évekig is eláll.

Megjegyzés:
A receptet Etelka66 küldte. Köszönjük!

Forrás:Mindmegette.hu
 
 
1 komment , kategória:  Receptek - savanyúság eltevése  
Kétnapos kovászos uborka
  2012-07-22 23:53:08, vasárnap
 
  Kétnapos kovászos uborka

Hozzávalók:
kovászolni való uborka

friss kapor
kenyér csücske

Elkészítés:
Az üveg aljára lerakjuk a kenyér csücskét, egy adag kaprot és elkezdjük rakosgatni a végüktől megszabadított, és nem egészen négybe vágott uborkákat. Majd a tetejére ismét teszünk kaprot, ide már csak az tesz kenyeret, aki úgy gondolja. Az uborkákra rászórunk annyi kanál sót, ahány literes az üveg, és felöntjük meleg vízzel. Teszünk egy tálat az üveg alá és kirakjuk a napra. Nagy melegben akár másnap megkóstolhatjuk, de általában 2-3 nap alatt lesz teljesen jó!





Megjegyzés:
Ez az eredeti recept, és az eredeti íz!
Lehet bele fokhagymát, babérlevelet, ecetet stb. rakni, de minden egyes hozzávaló változtat a ízén. Először érdemes így kipróbálni, majd a magunk ízlésére finomítani. Zárható dobozban, kicsi lével, hűtőben tovább eláll.

A receptet Szyvyke küldte. Köszönjük!

Forrás:Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek - savanyúság eltevése  
Zöld és savanyú, mégis imádjuk
  2012-07-22 23:48:31, vasárnap
 
  Zöld és savanyú, mégis imádjuk

Találós kérdésünk: kevés és könnyen beszerezhető hozzávaló, majdnem mindenki szereti és ráadásul el is áll. Mi az? Eltaláltad: a koviubi.


Kovászos uborka:

A nyár egyik kedvence ez az erjesztett savanyúság. Ilyenkor sok teraszon, erkélyen, ablakpárkányon díszelegnek kisebb-nagyobb befőttesüvegek, tányérkával leszorítva. Napoznak a koviubik. Miután picit lebarnultak, hideg lében fürdenek, majd lecsúsznak a torkokon zsíros kenyér, paprikás krumpli, hideg sültek mellé vagy a savanyú lé nyári üdítő gyanánt. Készülhet belőle isteni frissítő leves is, darabolhatjuk salátába is az uborkát, de ne felejtsük el azonnal legyártani a következő adagot, hogy folyamatos utánpótlásunk legyen. 96%-os víztartalma miatt igazán frissítő, energiaszegény és zsírt sem tartalmaz, így fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják.




Egy nagy üveg, uborka és fűszerek

Az uborka, császárok kedvence:
A több ezer éve ismert uborka nálunk a 17. század óta elterjedt. Rokonai a cukkini és a különböző dinnyefélék, de igazából ez egy tökféle és ezek közöl is az egyik leggyakrabban fogyasztott zöldség a világon.

Tiberius császár annyira kedvelte, hogy hadjárataira hordozható üvegházakat vitt magával. A kovászoláshoz 8-10 cm-es fürtös csemege fajtát használunk. A zöldségesek, áruházak szerencsére ,,kovászolni való" jelzővel segítik a kezdő kovászolókat.




Kell neki a meleg

De mi is az a kovászolás?
Egy olyan kémiai folyamat, amely során a cukorból alkohol lesz az élesztő segítségével. Az okosok ezt tejsavas erjedésnek hívják, amiben a sónak is nagy szerepe van. Kenyér nélkül, csak liszttel, tehát ne nagyon álljunk neki kovászolni, viszont a napfény nem kötelező, inkább csak a meleg. Az uborkán kívül kovászolhatunk patisszont, cukkinit, fokhagymát és káposztát is.




Kovászoljunk!

Kovászos uborka készítése:

Az uborkát jól megmossuk, két végén félig bevágjuk. Így 4 részre vágtuk az uborkát, de egyik végén sem esik szét.

Egy nagy befőttes üveg aljára rakjuk a kaprot, szép sorban beleállítjuk az uborkákat. Borsot, fokhagymát is tehetünk bele, van, aki más fűszereket (csombort, babérlevelet, tormát) is tesz bele, majd a tetejére egy darab kenyeret. Langyos, sós vízzel felöntjük. Lefedjük, de nem teljesen légmentesen, és kitesszük a napra. 2-3 nap alatt jó időben megérik.

Ekkor kidobjuk a kenyeret, az uborkákat egy zárható edénybe szedjük, leszűrjük a levét, amit aztán az uborkákra öntünk, és hűtőben tároljuk.

Van, aki kenyér helyett krumplival készíti, így ropogósabb uborkákat kapunk. Télire is eltehetünk kovászos uborkát.

Forrás:Mindmegette,hu
 
 
0 komment , kategória:  Receptek, írások - vegyes  
     2/7 oldal   Bejegyzések száma: 69 
2012.06 2012. Július 2012.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 69 db bejegyzés
e év: 1342 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 929
  • e Hét: 7730
  • e Hónap: 12768
  • e Év: 142475
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.