Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/53 oldal   Bejegyzések száma: 525 
Tarlós már földön csúszik gazdái előtt: "rosszul időzített t
  2013-03-31 10:09:36, vasárnap
 
  2013-03-30. 11:25
Tarlós már földön csúszik gazdái előtt: "rosszul időzített túlbuzgóság" volt a zsidó lebuj razziája

Röviddel éjfél után rendőrök tartottak fokozott ellenőrzést a Sirályban. Schönberger Ádám, a Sirályt működtető Marom Budapest Egyesület képviselőjének beszámolója szerint a helyen 100-150 ember tartózkodott, amikor több tucat rendőr szállta meg a szórakozóhelyet. A VI. kerületi önkormányzat emberei ezzel párhuzamosan ellenőrzést tartottak a Sirályban, ahol megállapították, hogy a szervezők korábbi közlésének megfelelően nem végeznek tiltott kereskedelmi tevékenységet.

A rendőri akció idején a Sirályban a Negyed6negyed7 Fesztivál programja zajlott éppen. Meg nem erősített hírek szerint a Sirályból két embert állítottak elő, akik nem tudták igazolni magukat. A rendőrök valamivel egy óra után hagyták el a szórakozóhelyet.
Március 22-én a főváros megpróbálta bezárni a Marom Egyesület által üzemeltetett, az önkormányzatnak bérleti díjat nem fizető, illegálisan kereskedelmi tevékenységet végző zsidó szórakozóhelyet. Az incidens után Tarlós István főpolgármester mégis megengedte, hogy pészachig a zsidók megtartsák a Sirályt.
Frissítés: Tarlós már földön csúszik gazdái előtt: "rosszul időzített túlbuzgóság" volt a zsidó lebuj razziája
Feleslegesnek és a kerület "rosszul időzített túlbuzgóságának" nevezte Tarlós István budapesti főpolgármester a Sirály nevű belvárosi zsidó klubban tartott éjszakai razziát. Szerinte ezzel kommunikációs felülethez segítettek egy "zavaros motivációtól vezérelt csoportosulást".
A főpolgármester szombat délelőtt közleményben reagált a történtekre. Tarlós István azt írta, "az utóbbi napok fővárosi intézkedéseinek ismeretében feleslegesnek tartom a kerület rosszul időzített túlbuzgóságát: az eredménytelen húsvéti éjszakai razziát". Álláspontja szerint ezzel csak "érdemtelenül kommunikációs felülethez segítettek egy szabálytalanságot szabálytalanságra halmozó, zavaros motivációtól vezérelt csoportosulást, alkalmat adva a közvélemény ismételt félrevezetésére".
A főváros vagyonkezelő cége múlt pénteken szerette volna birtokba venni a VI. kerületi Király utcai ingatlant, de mintegy 80 fiatal megakadályozta azt. A klubhelyiség használatáról vita támadt a bérleti díjat nem fizető Marom Egyesület és a főváros között. Másnap a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) nyílt levelet intézett a főpolgármesterhez. Feldmájer Péter elnök és Zoltai Gusztáv ügyvezető igazgató azt kérte Tarlós Istvántól, hogy "Magyarország Alaptörvényének szellemében" függessze fel a Sirály Klub bezárásának végrehajtását a zsidóság egyik legfontosabb ünnepe, a pészach végéig, azaz április 3-áig.
Kérésüket azzal indokolták, hogy a Marom Egyesület ebben az évben is meghirdette a szokásos közösségi széder estéjét, amelyen sokan szeretnének részt venni. Ezt követően Tarlós István vasárnap közölte: a zsidó pészachra és a keresztény húsvétra való tekintettel haladékot kap a Sirály. A városvezető az MTI-nek azt mondta: az ünnepek után az érintetteknek el kell hagyniuk a fővárosi tulajdonú ingatlant.
(Kuruc.info - HVG - Index - MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/110037/#ixzz2P6RKwqk6
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Beismerés: mazsihiszes vágatta ki otthonából a hóesésben a d
  2013-03-31 10:03:25, vasárnap
 
  Beismerés: mazsihiszes vágatta ki otthonából a hóesésben a devizahitelest
2013. március 31. 07:52
Kiss Péter - Hunhír. info

Még az egyik multikulti gagyitévé ingerküszöbét is elérte az a vérlázító est, amikor szakadó hóesésben vágtak ki ki otthonából egy bedőlt magyar hitelest, mert a lakást fillérekért megszerző lelketlen emberek azonnali kilakoltatást követeltek. A mazsihisz honlapján ismerte el, hogy köreikbe tartoznak ezek az érzéketlen honfitársak. Persze csak úgy, mazsihiszes módra.

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Prof. Szabó Máténak az alapvető Emberi Jogok Biztosának haladéktalan fellépését kéri a szélsőjobb-oldali mozgalmakhoz közelálló internetes oldalon közzétett antiszemita indíttatású jogsértések miatt.

A portálon megjelent hír szerint a Jobbik, debreceni önkormányzati képviselői egy törvényes végrehajtási eljárás során felléptek, az adós védelmében. A cikkben nem csak a végrehajtást kérő nevét, hanem édesapjáét is megjelölték, és egyben vallási hovatartozásukat is nyilvánvalóvá tették, és közölték fényképüket és telefonszámukat is. A végrehajtást kérő és családja zsidóságának közzététele nyilvánvalóan alkalmas zsidósággal szembeni ellenérzések felkeltésére.

Ezzel súlyosan megsértették a magyar alkotmányos rendet, mert különleges személyi adatokkal visszaéltek azokat nyilvánosságra hozták.

A Biztosnak haladéktalanul intézkedniük kell a jogsértések megszüntetése iránt, és egyben a bűnüldöző hatóságoknak meg kell indítaniuk a nyomozást az egyelőre ismeretlen elkövetőkkel szemben - olvasható a zsidók honlapján.

Na,vegyük csak sorjában szemügyre a dolgokat. Az már alap, hogy úgy játszanak a zsidó fogalommal, mint az Izraelben letartóztatott csúcsrabbi a lányaival. Hol ez, hol az, hol amaz. Most éppen vallás. Tehát egy vallásos ember volt olyan toleráns, hogy szakadó hóesésben vágatott ki otthonából egy szerencsétlen nőt, mer a banktól fillérekért megszerezte annak lakását. Miután kiderült, hogy ez a lelketlen ember a mazsihiszhez tartozik, a toleráns hitközség nem a nyilvánvalóan antihumánus akciót ítélte el, hanem egyből amiatt kezdett nyüszíteni, hogy a lelketlen, érzéketlen ember zsidóságának nyilvánosságra hozatala "nyilvánvalóan alkalmas zsidósággal szembeni ellenérzések felkeltésére." Micsoda freudi elszólás. Az már eszükbe sem jut, hogy mi volt a történet alapja, és egyből hatósági fellépést követelnek. Az a bűncselekmény, hogy egy embert átvertek a pénzintézetek, és hajlékát fillérekeért megszerezhetik azok, akik részesei ennek a bűnös folyamatnak.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63306
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Korrupció elleni harc: klónozzunk Simicskát!
  2013-03-31 09:17:46, vasárnap
 
 
2013.03.26. 04:52
Korrupció elleni harc: klónozzunk Simicskát!


Megvan annak a maga hahotafaktora, mikor az offshore-keresztények pártjából a korrupció elleni harcról beszél valamelyik főokos. Rétvári Bence államtitkár nem tartja magában a tutit, kirámolja magából az asztalra a belülről már nagyon feszítő Bődületes Igazságot: sok kis pinduri Közgépecskére lenne szükség, mert képzeljük el az milyen csudajó lenne az ország, és mennyivel egyszerűsödne a korrupció elleni harc is.

Utóbbival nehéz is lenne vitatkozni, az elaprózódás helyett LaliZsolti kezében lenne az egész, nem kell a többiekkel piszmogni és egyesével minden hűbérest számon tartani. Ideális megoldás lenne a központosítás, szerintem régi jó Fidesz hagyományokat követve államosítsuk a korrupciót is. Úgy a harcot is be lehet szüntetni nyomban, úgyse mennek vele semmire. Mondjuk úgy nehéz is harcolni, ha a közbeszerzés offshore-keresztény tótumfaktuma Ciprusi cég felügyelőbizottságában székel, és ez a lovagüldöző és korrupcióharcos párttársainak sem tűnik fel. Pedig micsoda szám lehetett volna, ha az említett párt ifjúsági tagozata megtalálja tökét a nadrágban, és nem csak a nulla kockázattal járó parlament hülyéjéből - Szanyi Tiborból - mernek viccet csinálni az ajándék konyhakesztyűvel, hanem a ciprusi bankpánik és csődhírek alkalmából egy önhajtányos talicskával Seszták Miklóst is meglepik.

seszták miklós.jpg

Hááát, ez a gyorsnaszád már elment, meg különben sem vártuk a vakok és süketek pártjától, hogy széllel szemben próbáljanak meg a tatról pisálni. Éppen elég, ha Rétvári államtitkár kiáll, és a süketeléssel hülyét csinál magából ezredszer.

Átláthatatlan a renccer - szipogja - és ez korrupcióra ösztönöz. Mit nem mond, ugye, csodálom, hogy a szempörgetéstől le nem szédül a székről. Mintha nem írtak volna maguknak és a Legkedvesebb Nemzeti Oligarcháknak új közbeszerzési törvényt, ami lehetővé teszi az átláthatatlanságot. A szolgáltatásoknál és árubeszerzéseknél 25, az építőipari beruházásoknál 150 milliónál meghúzott határok alatt köszönték a nyilvánosságot nem kérték. A feltétel mindössze annyi, hogy meg kell hívni 3 céget a pályázatra, hogy aztán a haverok kenyere mindkét oldalon vajazható legyen. Mennyivel egyszerűbb lenne ez is, ha klónoznánk Simicskát? Lenne sok pinduri Közgépecskéje a nernek, és minden pályázatra nevezhetne a Közgép I. ; Közgép II. ; Közgép III. ; és valamelyik jól megnyerné az egészet.

De továbbgondolva azért is jó lenne a Laliékat klónozni, mert a Papcsák javaslatára szintén átláthatatlanná tett jogi tanácsadást is elintézhetnék házon belül.

Nem lenne üdvös mindenkinek, ha egyszerre lehetnének ott mindenütt? Tiszta haszon, kevesebb ügyeskedésbe és takargatásban fektetett energia, feleslegessé vált meddő erőlködés a korrupció elleni harccal. Ja, várjunk. A klónozást tiltja az alaptörvény. De végül is még az 5. módosításba gyorsan beleírhatjuk, hogy Lajossal tehetünk egy apró kivételt a haza üdvének érdekében. Ki okoskodhatna bele? Bizony, a 4. módosítás után már senki.

http://varanus.blog.hu/2013/03/26/korrupcio_elleni_harc_klonozzunk_simicskat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fidesz: a baloldal tehetetlenül nézte a népességfogyást
  2013-03-31 09:08:41, vasárnap
 
  Fidesz: a baloldal tehetetlenül nézte a népességfogyást


A jelenlegi kormánytöbbség mindenáron kiáll a családokért, mondják. Milyen családokért? A cigány családokért, a fideszhez közelállók családjaiért, a jómóduak családjaiért. De az átlag magyar családok, a dolgozók családjai valahogy mindíg kicsúsznak a körből. Vajon hány magyar családot lehetett volna talpra állítani a holokauszt támogatásokból, a sikertelen segélyezési programokból, és egyéb elpazarolt pénzekből? Osszunk el mondjuk csak egy egymilliárdos kidobott összeget: ebből ezer magyar családot lehetett volna megtámogatni egyenként egymilló forinttal. Hány milliárd forint mehet el évente olyan dolgokra, amihez valójában semmi közünk nincsen, sőt inkább pont a mi helyzetünket rontja?

Akárhogy is nézzük, itt mindenre van pénz, csak arra a magyar családra nincsen, ami a jövőnk záloga lehetne. A demográfiai helyzetről újabb rémséges jelentés jelent meg, ami az eddig is nyilvánvaló tényeket, jóslatokat csak tovább egyértelműsítette. Most már mindenkinek tiszta lehet: itt mindenki fejlődik, gyarapodik, csak a magyar nem. De ezek még csak a számok, mint tudjuk itt nem csak a cigánygyerekek arányáról van szó. A maradék között is lehet különbségeket tenni. Bizony nagyon kevés a tisztességes, egészséges családba születő gyermek! A szellemi, erkölcsi szint a béka feneke alatt van. Már a mostani tizen, huszonéves generációval is igen súlyos gondok vannak - ezt pedig szintén a rendszernek köszönhetjük, aminek a része ugyanúgy a mostani kormány, mint a baloldalinak mondott aktuális ellenzék.

A folyamatot nem a Gyurcsány-Bajnai-kormány idézete elő, hanem az összes eddigi kormány. Ez a folyamat már 1990 előtt kezdődött, és hamarosan olyan mértékeket ölt, hogy ettől egymagában fel fog borulni a gazdaság, és etnikai polgárháború törhet ki. A Fidesznek mégis az a fontos, hogy rákenje a saját felelősségét is másokra. Családellenes intézkedésekre hivatkoznak, mikor az egész rendszer, az egésznek a szellemi háttere a nemzet, erkölcs, szellem, faj, család felbomlasztására irányul.

Statisztikákkal operálnak, de nem merik beleszámolni a magyarság részarányát. Amikor segítő programok vannak, a magyar jelentkezőket egyre többször azért nem veszik be, mert nem cigány. Amikor magyar családokról beszélnek, meg sem próbálják célzottan a társadalmilag hasznos rétegeket célozni támogatásokkal. Ahogy éppen sikerül, de többnyire rosszul. Vagy szándékosan rosszul.

A jelenlegi kormánytöbbség nem áll ki mindenáron a családokért. Mert nem húzta meg a vészharangot, nem mennek reklámok a TV-ben éjjel nappal arról, hogy ha nem térünk vissza a tradicionális családmodellhez, akkor Magyarországnak befellegzett. Nem cenzúrázzák a női magazinokat, nem tíltják be a szingli propagandát, nem verik szét a rendőrök azokat mindenhol országszerte, akik rettegésben tartják a falusi magyar családokat, és még sorolhatnám.

A Fidesz, pont úgy mint az MSZP - a liberális nyugati öngyilkosokhoz hű, az ő módszereiket követi mindenben. Ha nem így lenne, akkor erőn felül segítenék anyagilag csak a magyar családokat, és nem csak általában beszélnének gyermekvállalásról. Ha a kormányt érdekelné a magyarság jövője, akkor tenne is érte. De ha érdekelné is, nem szabad neki, megtiltották külföldről.

Vészői Gyula - Jövőnk.info
2013. március 29.

http://www.jovonk.info/2013/03/29/fidesz-baloldal-tehetetlenul-nezte-nepessegfogy ast
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyorsabban jön, mint a hó: "Fel kell készülnünk a legrosszab
  2013-03-31 08:59:31, vasárnap
 
  Gyorsabban jön, mint a hó: "Fel kell készülnünk a legrosszabbra is"
Ma | 07:21

[Belvízzel elöntött kiskertek Nagykanizsán, a kiskanizsai városrészben - Fotó: MTI]

Korai az optimizmus a mezőgazdaság idei teljesítményét illetően - jelentette ki Gőgös Zoltán, az MSZP szakpolitikusa. A tavalyi, aszályos év után a kormányzat 17 százalékos növekedést vár az ágazattól - ennyi kéne, hogy teljesüljön a 0,9 százalékos GDP növekedési terv.

A 2012-es aszály komoly károkat okozott a magyar és a környező államok mezőgazdaságában. A tavalyi, 1,7 százalékos GDP-visszaesést a kabinet előszeretettel magyarázza ezzel, bár szakértők szerint az ágazat siralmas teljesítménye legfeljebb 0,5 százalékot rontott az amúgy is tragikus adatokon.

Ahhoz, hogy ebben az évben teljesüljön a kormányzati elvárás, vagyis 0,9 százalékos GDP-bővülés legyen 2013 egészében, legalább 17 százalékkal jobban kell teljesítenie az agráriumnak. Noha az őszi körülmények már sokat ígérőek voltak, a hosszan tartó és csapadékos téli időjárás, amelyet a hóolvadással együtt bel- és árvizek követnek, kérdésessé teszi, mennyire lesz sikeres az idei esztendő.
- Igazán jó termés csak akkor képzelhető el, ha akad némi belvíz - mondja Gőgös Zoltán. - De most a szükségesnél biztosan sokkal több lesz. Elképzelhető, hogy elérjük a néhány évvel korábbi, 3-400 ezer hektáros csúcsot.

Az ellenzéki szakember szerint a legnagyobb problémát az jelenti, hogy a kormányzat megvonta a termelők és a központi költségvetés szabadon felhasználható támogatását a víztársulásoktól. Ezért az összefogásoknál legfeljebb annyi forrás áll rendelkezésre, amennyiből a szivattyú-telepeket képesek üzemeltetni, de arra már nem futja, hogy közmunkásokkal kitisztítsák a vízelvezető árkokat és renoválják a régi, eltömődött vezetékeket a földekben.

- Ezzel párhuzamosan a víztársulások operatív irányítását átvette a Belügyminisztérium, miközben a rendeletalkotás az agrártárcánál maradt, így más hozza a szabályokat és megint más hajtja azokat végre - emeli ki a szakpolitikus. - Ha pedig a katasztrófavédelem és a belügy kommunikációja ugyanúgy szétesik, mint történt ez a hókáosz alatt, akkor hatalmas gondban leszünk. Az árvíz ugyanis sokkal gyorsabb a hónál.

Belvízzel elöntött terület a Tapolcát Szigligettel összekötő út mentén
Fotó: MTI

A képviselő szerint igaz, hogy a tavalyi ősz már kedvező volt az agrárium számára, ebből azonban szerinte elhamarkodott lenne messze menő következtetéseket levonni.

- Az igaz, hogy a gabonafélékkel most jól állunk, szinte biztos, hogy több lesz idén a búza, mint volt tavaly - magyarázza a szakember. - Azonban jelen pillanatban meg sem lehet közelíteni a földeket, vagyis minden tavaszi munkával már most el vagyunk késve. Aki ilyen helyzetben hosszú távú jóslatokat tesz, az felelőtlen. Nem tudjuk pontosan, mekkora károkat okoz majd a belvíz, de fel kell készülnünk a legrosszabbra is.

A gazdasági szakemberek már az év legelején, a tél elhúzódását nem is sejtve jelezték: kizárt, hogy a gazdasági tárca által kalkulált GDP-növekedés realitás lenne. Az IMF legújabb országjelentése szerint legkorábban 2014-ben kanyarodhat ki Magyarország a recesszióból, azonban a költségvetési hiány 3 százalék alatt tartásához addig komoly megszorításokat kell majd bevezetni, ami elképzelhető, hogy kitolja a Kárpát-medencei lokális válság idejét.

http://www.stop.hu/belfold/gyorsabban-jon-mint-a-ho-fel-kell-keszulnunk-a-legross zabbra-is/1135210/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rákkeltő alumínium port, cinket és báriumot permeteznek a le
  2013-03-31 08:45:06, vasárnap
 
  Rákkeltő alumínium port, cinket és báriumot permeteznek a levegőbe.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uENITui5_jU

Aztán gondolkozz el a Haarp hatásán napi egy óra séta segít



http://pilishu.wordpress.com/2013/03/31/aztan-gondolkozz-el-a-haarp-hatasan-napi- egy-ora-seta-segit/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Le sem tagadhatnák a szocik, ki a főnök
  2013-03-31 08:38:43, vasárnap
 
  Le sem tagadhatnák a szocik, ki a főnök
2013, március 30 - 22:40


A budapesti MSZP arra szólította fel Tarlós István főpolgármestert, hogy követelje a Sirály nevű belvárosi klubban tartott éjszakai razzia kivizsgálását - számolt be a távirati iroda.

A szombatra virradóra tartott akcióról több hírportál is beszámolt. Az Index azt írta: a bent tartózkodóktól megtudták, hogy általános fokozott ellenőrzésre hivatkozva éjfél körül 20-25 rendőr razziázott a Király utcai Sirályban. Mindenkit igazoltattak, és senki nem hagyhatta el a helyiséget.

Tarlós István a nap folyamán feleslegesnek és a kerület rosszul időzített túlbuzgóságának nevezte a klubban tartott éjszakai razziát. Szerinte ezzel kommunikációs felülethez segítettek egy "zavaros motivációtól vezérelt csoportosulást".

Komcsizik a komcsi

A budapesti MSZP az MTI-hez szombat este eljuttatott közleményében azt írta: a Fidesz "ráküldte rendőrségét" a Sirályra, az "ellenzéki" fiatalok egyik feltételezett gyülekezőhelyére. A szocialistáknak volt pofájuk azzal példálózni, hogy ilyen típusú jogtiprást legutóbb 1987. március 14-én éjjel követett el a regnáló hatalom, amikor a kor ismert ellenzéki gondolkodóit begyűjtötték, mert féltek fellépésüktől a másnapi nemzeti ünnepen. "És úgy látszik, 26 év után visszatért az állampártot kiszolgáló politikai rendőrség, amely parancsra zaklatja a másképp gondolkodókat" - fogalmaztak.

A főpolgármesternek az ügyben kiadott közleményét vérszegénynek nevezték, és azt kérdezték tőle, csak az időzítés-e a problémája. "Az, hogy az Önt támogató Fidesz rendőri eszközökkel próbálja megfélemlíteni az ellenzékét, az nem?" - faggatták Tarlós Istvánt, és arra szólították fel: követelje a "hatalmi túlkapás" kivizsgálását.

Nem fizettek bérleti díjat, a Mazsihisz és az MSZP pedig szurkol nekik

A főváros vagyonkezelő cége múlt pénteken szerette volna birtokba venni a VI. kerületi Király utcai ingatlant, de ezt mintegy nyolcvan fiatal megakadályozta. A klubhelyiség használatáról vita bontakozott ki a Marom Egyesület és a főváros között. Másnap a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége nyílt levelet intézett a főpolgármesterhez. Feldmájer Péter elnök és Zoltai Gusztáv ügyvezető igazgató azt kérte Tarlós Istvántól, hogy "Magyarország alaptörvényének szellemében" függessze fel a Sirály Klub bezárásának végrehajtását a zsidóság egyik legfontosabb ünnepe, a pészah végéig, azaz április 3-áig. Kérésüket azzal indokolták, hogy a Marom Egyesület ebben az évben is meghirdette a szokásos közösségi széder estéjét, amelyen sokan szeretnének részt venni.

Ezt követően Tarlós István vasárnap közölte: a zsidó pészacra "és a keresztény húsvétra" való tekintettel haladékot kap a Sirály. A városvezető az MTI-nek azt mondta: az ünnepek után az érintetteknek el kell hagyniuk a fővárosi tulajdonú ingatlant.

MTI - alfahir.hu

http://alfahir.hu/le_sem_tagadhatnak_a_szocik_ki_a_fonok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gondolkozzatok mielőtt újra bedőltök a ZSIDESZ hazug türkjei
  2013-03-31 08:36:49, vasárnap
 
  Gondolkozzatok mielőtt újra bedőltök a ZSIDESZ hazug türkjeinek!!!
Hiába csökkentik a rezsit ha az embereknek nincs jövedelme!
Csak annak jó a rezsicsökkentés és jelent is valamit kik sokat fizetnek mint a luxus élősködőink akik szaunát úszómedencét díszkivilágítást és mindenféle luxust megengedhetnek maguknak. Nekem az éves rezsim 300.000 Ft annak a 10% 30.000 Ft. Luxus élősködőink havi számlája több mint az Én évet számlám!!! Akkor kiknek is kedvez a rezsicsökkentés? De már előtte ÁFÁT többet emeltek mint amennyivel csökkentették a rezsi mértékét. Az ÁFA pedig az élelmiszer árakat is nagy mértékben növelte. Nem beszélve a rengeteg + adóról!!! Nem csak a felszíni dumát kéne figyelni hanem a valós megszorításokat és a nép elszegényítését a gazdag élősködőink javára!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szokásos cigányterror Fegyvernek "Chicago" nevű részén
  2013-03-31 08:23:59, vasárnap
 
  2013-03-31. 08:12
A szokásos cigányterror Fegyvernek "Chicago" nevű részén

Tisztel Kuruc.info!
A következő esetet szeretném megosztani. Történt 2013. március 21-én Fegyvernek "Chicago" nevű részén:
A késő esti órákban az ablakunk alatt randalírozott egy 4 fős cigány társaság. Hangoskodtak - a szokásosnál is jobban -, szándékosan provokáltak. Hozzáteszem, a szomszéd házban laknak és mindennapos a hangoskodás, zenebömböltetés, kocsizúgatás, kiabálás stb. Utóbbi esetet megunva kimentem szólni nekik, hogy nem kéne ezt csinálni, mert pihennénk, korán kelünk, reggel dolgozni kell menünk.
Erre fellázadtak, és hívták a népes családjukat. Kb. 40-en jöttek kardokkal és vasvillákkal felszerelkezve. Értesítettem a faluőröket, akik szerencsére nagyon gyorsan a helyszínre értek. Az ő határozott fellépésének köszönhető, hogy nem mészároltak le bennünket.
Szitkozódtak, hogy elvágják a torkunkat barátnőmmel és anyámmal együtt, és ne merjünk elaludni, mert visszajönnek és lefejeznek bennünket, az utcán is - ha megfognak - le leszünk szurkálva, fejezve stb.
Megjegyzem, barátnőm veszélyeztetett terhes, az 5. hónapban van. Anyu bentről hívta a rendőröket, hogy azonnal jöjjenek, mert nagy baj van. A hívást követően 45-60 perc múlva jött ki kettő rendőr, amikor a rendőrőrs 800 méterre van a házunktól. A provokálás oka lehetett az is, hogy anyut és bátyámat, ugyanez a család megverte és kirabolta 3 évvel ezelőtt, akkor az itteni nyomozó a rablás vádját nem adta le a bíróságnak. Valószínű, hogy meg akartak félemlíteni minket.
A szomszédban laknak normális, dolgozó cigányok is, akik eljárnak 100 km-re minden nap dolgozni, és őket is ugyanúgy zavarja ez a család, mint minket. Ezzel az egy népes családdal van baj, de velük nagyon sok! Barbár módjára élnek, képtelenek civilizálódni!
Kérdem én, hogy engedjem így el nyugodtan a család tagjaimat itthonról? A rendőrségre nem lehet számítani, én, ha szólni merek, rögtön kardokkal és villákkal támadnak többedmagukkal, akkor mit csináljak? Vegyek fegyvereket? Akkor meg én ütöm meg a bokámat, de nagyon. Jó lenne már, ha a kedves Pintér úr találna megoldást végre, mert a 2 hét már nagyon régen letelt, és a helyzet csak egyre romlik itt Fegyverneken is.
Üdv:
a sértett

További részletek: http://kuruc.info/r/35/110077/#ixzz2P60Voq47
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Némi vigasz: a zsidók lélekszáma is csökken a világban (Izra
  2013-03-31 08:20:54, vasárnap
 
  2013-03-30. 21:03
Némi vigasz: a zsidók lélekszáma is csökken a világban (Izraelben növekszik)

A magyarországi népszámlálási adatok közzétételével egyidejűleg látott napvilágot a hír: Izrael zsidó lakosságának lélekszáma elérte a mitikus hatmilliót.

Izrael után az Egyesült Államokban él a legtöbb zsidó (5,5 millió, ebből 2,2 millió lakik New Yorkban), majd Franciaország következik (500 ezer zsidó), a negyedik helyen Kanada áll (380 ezer zsidóval), az ötödik pedig ebben a ,,nemes" versengésben Nagy-Britannia (ahol is 290 ezer zsidó dolgozik az ország felvirágoztatásán).
Az izraeli Belügyminisztérium adatai szerint a zsidó államban a 6 millió zsidó mellett él még 1,6 millió arab is, továbbá 350 ezer más nemzetiségű személy (akik főként különböző etnikumokhoz tartozó keresztények, bevándorlók stb.). Összességében tehát Izrael lakossága megközelíti a nyolc millió főt. A most nyilvánosságra került statisztika szerint továbbá félmillió izraeli állampolgár éldegél valahol a nagyvilágban, Izrael határain kívül. (Jó lenne tudni, közülük hányan tartózkodnak Magyarországon, és mi célból?)
Jó hír viszont, hogy a zsidók lélekszáma a világon összességében folyamatosan csökken. Sergio Della Pergola professzor, a Jeruzsálemi Héber Egyetem demográfusa a Yedioth Ahronoth kijelentette: "Jelenleg a világon 13 millió 800 ezer zsidó él. Miközben Izraelben tavaly növekedett a zsidók lélekszáma, azonban az Izrael határain kívül élő zsidók nem teljesítettek ilyen jól. A világ zsidósága összességében fogyatkozik."
A hatmilliós lélektani határ átlépése mindenesetre lázba hozta a zsidókat. "A hatmillió egy szimbolikus szám, azonban a zsidók többsége még mindig Izrael határain kívül él" - közölte Tom Segev izraeli történész a Daily Telegraph című lapnak nyilatkozva. De mint mondta, "öt, hét vagy tíz éven belül már elmondhatjuk, hogy a világ zsidóságának többsége Izraelben él, és akkor joggal ismételgethetjük a jól ismert frázist, hogy 2000 év elteltével a zsidók Izraelben vannak." ,,A kérdés akkor csak az lesz, mi fog történni a cionista ideológiával?" - aggodalmaskodott az izraeli történész.
Izraelen belül is érdekes népességmozgások zajlanak: az emberek nagy számban költöznek Tel-Avivba, továbbá a nagyobb városokba. (No meg a megszállt Ciszjordániába, ahol egyre több és több izraeli telep épül a palesztinok földjén - P.O.) A Háárec című lap összeállítása szerint 2025-re a zsidó állam lakosságának hozzávetőleg 80%-a Tel-Avivban és környékén fog tömörülni.
"Az izraeli nemzet a központi síkságon, Tel-Aviv metropolisz térségében koncentrálódik" - vélekedett Arnon Soffer földrajztudós, a Haifai Egyetem professzora, hozzátéve, hogy Galileában és általában a ,,perifériákon található városok lassan kiürülnek".
Perge Ottó - Telegraph - ibtimes.com nyomán

További részletek: http://kuruc.info/r/6/110071/#ixzz2P5zxu2RX
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/53 oldal   Bejegyzések száma: 525 
2013.02 2013. Március 2013.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 525 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1434
  • e Hét: 5198
  • e Hónap: 8943
  • e Év: 162439
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.