Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Börtön karmás vagyok minősíthetetlen álmokkal
  2013-01-14 09:09:01, hétfő
 
  1991-es II-es idegosztálybeli hangelmenéses média gyalázásom, elektromosság kapásakor a kezeimbe, testembe fénytesttel hatolásuk idején mondta a főorvosnő, hogy kezdjem el vezetni az álmoskönyveimet, melyeket 1997-ben a menhely hatalmas erővel - mely mai napig személyiség megszűntetéssel részt vesz maga helyetti emberekre zúdított apokalipszisben Müller Péter Sziámi népével - bezúzott az összes anyagommal együtt. 17 könyvanyagom volt készen, több daljátékkal, mind az életemről szólt, mint az Annás novellák a Vörös Oroszlán karmikus sorsú egykori kommunista kor ismétlőiről, a mesék a nemesekről, ( már meggazdagodott felemeltekről, Jehova johannás kutyáról), ezért került bele a börtön kígyója a gyermekversek közé, mert a nemesek is a börtönnel emelkedtek, éltek szép életet, a börtön pedig a sötétkapus dögökkel van a láthatatlan világban a lakásokban.

Közösen ismételték Orbán Viktorékkal és a médiával az összes írásomat a már médiába került börtön népekkel, köztük a média által emelt termékenységi népekkel, végtelen szappan tisztuló sorozatokkal, mexikói és barzil börtön népekkel. Már eleve az öngyilkosságoknak csak a börtönt szabadna érinteniük, s itt anyámon kezdték el a naponkénti öngyilkosságot gyerekkoromban, mert minket, embereket senkinek sem volt szabad szeretni, míg a karmikusok, a börtön és elmeosztályok szerető családban nőttek fel. 1995 óta kaptak férjet, feleséget, rendezték életüket már ismétlésben is, sokan hívő fanatikusként, de mint írtam a két utcai közös berendezettek és a buta szőkék, könyvben kiadottak emelkedése emberek támadásával már száz esztendeje is tart.

1995-ben elhangzott Júlia jósnőtől a mondat, hogy engem a börtön karmájába löktek. Már a Főnixes daljátékot karmikusan írtam meg, Anna főszereplője én lettem, a megváltója valamennyi zenésznek, kereszten rózsásnak, amit itt Borsodban a 666-ként megírott Hamis próféta korláti cigányai is képviselnek, akiket ufóknak kellett volna megtámadniuk, mindegyiknek megvolt a maga ellensége, de megmentették sorban őket. Akkor az egészségügy az elmebetegek megmentésébe, a nyomorultak 1967-es együttessel beállított kezdetéhez tért vissza az ismételt nyomorba döntésemmel, a nyomorultak emelésével. Alkoholisták, boszorkányok lettek híresek és nevesek Jung és okkultista elméletek megtanulása mellett az egészségügyben, a Titok népe tanításaival, cigiről szoktak le, én a cigizést (illetve dohányzást, mert cigire nem telik, a dohányt is ritkán veszem meg) a kínzásom miatt nem tudom abbahagyni. . Kávét kezdtem inni, holott egyszer ittam életemben Dupla kávét véletlenül, amit együttessel szintén beállítottak, mint a Bonbont is, majd visszatértek a Tejkaramellás operettek idejébe. Ez már mind nyomorult volt, jólétbe kerültek. Borsod valamennyi sötétkapus, árnyékvilág szülöttjét megmentették betegségéből, puffadásukkal együtt én is puffadok. Az ember áldozó orvosi bizottságon részt vevők egyik orvosa a felpuffasztott testemet úgy írta le, hogy jól táplált nőszemély akkor, amikor havi tízezer forint szociális ellátást kaptam, nem volt mit enni. Most is egy hónapig eszem a legolcsóbb pulyka parizert, egy vajkrémmel.

A cigányokat a pszichografológia alapján születésem óta emelik megváltóval, emberi felmutatással, az én áldozásommal a zsidósággal és keleti népekkel együtt, egyetlen közös nagy áldozással.

Mai napig ismétlik átírva az álmaimat, mint az atlantiszi földrengést. Ma hajnalban is minősíthetetlen álomra ébredtem. Éppen orvosnál voltam, s nem tudtam tájékozódni, eltévesztettem az ajtókat. Most azoknál járhatnak a börtön karmások közül, akik tájékozódási képtelenségben szenvednek. 1986. óta a boltfóbiás én lettem, vagyis már akkor az elmeosztály betegségein haladtak végig, az összes eddig kiadott betegségen. Az egész családot belekeverték az álmaimba, nem tudom, kitől lehetne segítséget kérni. Idegen házakban járok, kifosztanak, mindig alárendelt helyzetben vagyok, már 1998. óta kimondottan cigánysággal és fajtalankodókkal függnek össze az álmaim, míg azelőtt az életemről szóltak, illetve a szerepekről.

Sebek jönnek ki rajtam öt esztendeje. Itt vannak a lakásban velem a lyuggatók 1995. óta, melyek nemcsak a ruháimat, fehérneműimet, hanem a testemet is lyuggatják, mert a cukorbetegségek szövődményein is végig haladnak egyéb betegségeikkel a forgószél hadművelet névlistájának. Miután tönkre teszik valamelyik testrészemet, felszámolják még az egészségügyi részlegét is azoknak, akik részt vesznek az ember áldozásban. A vasgyári sebészeten egy cigány röntgenes és egy orvos nem volt hajlandó begipszelni a bokámat pár évvel ezelőtt. Még a papír is eltűnt a lakásból, hogyan hívták az orvost. A cigány közölte, hogy nekem agyi eredetű a bokaficamom, vagyis utalt a börtön rontására.

Mivel rajtam van, a hátamon, melleim alatt körben a Rákóczi tér, elme iszonyata, amelyik elvette a hangomat fullasztó szorításával, senki és semmi sem tud rajtam segíteni.

Most olvasom, hogy a nemesek mennyire szép életet éltek, s a már megtisztult Jeruzsálem emelte, tüntette őket ki. A zsidók kezdték a Bizottság avantgard beállítása szerint az ember áldozást, 1995-ben zsidók helyetti teljes begyűjtést és biblia olvastatást tartottak a Tatárdombon.

Egyetlen életem összezúzása a börtön és elmeosztályok által mutatja, hogy azt tesznek, amit akarnak, senki és semmi sem tud segíteni, mert mindenkit megöltek, aki szeretett engem valamikor.

Nekem nem járt a szép élet, az emberi egyetlen életemben, mindent irigyeltek tőlem, nemcsak a tanulást, az okosságot, az ének-zene, magyar tehetséget,a beszédemet, az akusztikai nyelvi tehetségemet, a külsőmet. Mindent elvettek és megsemmisítettek, rémségessé leszel és többé örökre nem leszel - ez lett az én sorsom, amint a bibliájukban megírták az egykori tökéletes angyalnak, Tirus fejedelmének. Emberhez méltó sors a karmikus börtön és teremtményeinek, mint az Időjelek testenyészeteinek, jólétben, gazdagságban élnek luxus körülmények között. Átléptek a holnapba, én vagyok a Voltam az RTL klub fórumosai szidalmai alatt, mikor a kezeimben lévő elektromossággal össze-vissza ütöttem a billentyűket és minden buzinak, fertelmesnek elmondtak engem. Volt koncerteket is ezért rendeznek a karmikus börtön szülöttek. Közéjük tartoznak a süketek és némák is, ezért törték el a bal fülemet és kaptam belé egy hatalmas misztikus rontást, mely hatalmas fájdalommal és egyensúlyzavarral jár, de hat éve az egyik betegük miatt a füleimbe kaptam újabb misztikus rontást, amiatt rángatódzik a szám, mert ez is a pszichiátriai gyógyszerük mellékhatása, mint a lábdeformáció, amit én lyuggatással kaptam. El kell ismernem, valóban sok rontás van a testemben, sokan vagyunk, ezt elnevezték skizopreniának, különösen a Zoltán Erika elektromos puffasztója dagad bennem a legjobban. 1998. óta az Idegenhangú Évás forgószeles árnyékvilág helyetti puffasztást hajtanak végre, közéjük tartozik Staller Ilona is a szőke túlélőkkel, a Rákóczi térrel, a Heti hetes gárdájával, ezért nevezték felete levesnek magukat, fekete árnyék az eredeti külsejük, népeik emberi testeket deformálnak.

Jelenleg a cigány elmeosztályok emelésése a Pán-Európai Unió Pszichografológiája alapján ott tart már Borsodban, hogy Világsátrat létesítenek a cigányok további emelése érdekében. Egyetlen áldozással megváltották az egész világot, hiszen innen emeltek minden országot, mely érintett volt az országba hozott, lefordított, megjelentett könyvekben, melyeket a börtön készített elő 1956. körül. Még Göncz Árpád valdens is börtön téglás, ezért hangzott el a mondat, hogy "Ha én egyszer kinyitom a számat", de nem reagált rá. Száz éve számolják fel az embereket a pszichografológia alapján Magyarországon, hiszen itt éltek a legtöbben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Szeretlek
  2013-01-12 18:29:48, szombat
 
  Kohut Katalin: Szeretlek

Szeretlek, olyan hiányod,
mint az eső nélküli föld,
de panaszkodni nem látod,
darabos, száraz a göröngy.

Permetezzen égi áldás,
friss zivatar, ha elkerül,
nem tud sírni szegény szántás,
arcára ború nem kerül.

Nem szóltam semmit soha,
nem pereltem sorsom miatt,
az életem itt mért mostoha,
megértettem, ennyi maradt.

Kegyetlenek játékára
szükség volt-e? Már tudhatom,
felfogni sem tudják mára,
s perceimet nem számolom.

Ha szörnyűséges lesz a végem,
ellene tenni nem tudok,
segítséget nem remélem,
a játékszernek volt túl sok.

Szeretlek, tudd, bárhol legyél,
sosem voltál a kedvesem,
emlékezz rám és szeressél,
mindenki neje én lettem,

a világtól elpöröltek,
minden kornak királya
férjem volt és jót röhögtek,
megmentett és arája.

Apáim voltak istenek,
misztikus ez a rég-titok
és okkultista regének
sok főhőse nem elbukott.

Túlélők, ember volt az ár.
De te szeress igazán,
ki szeret, elviszi a halál,
nincs erős hatalom talán.

Szeretlek, bár nem ismerlek,
sírni sem tud már két szemem,
halálra várok, s figyellek,
hátha szembe jössz énvelem.

2013. január 12.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Dr. M. és a megmentett megyei kórház elmeosztálya
  2013-01-09 08:09:23, szerda
 
  Születésem óta a családi házban tartózkodott a média és többi elmeosztályt, börtön bűnözőket emelők Mónika Showban bemutatott tartamú népe a láthatatlan világban. Vannak közöttük cigányok, melyek ismételték a romániai és magyar területen végrehajtott egykori trianoni széthullást, a menhelyiek bibliai olvastatásával egyidőben, vannak közöttük sátánisták hatalmas erővel, buzik, fajtalankodók, fertelmesek. Nemcsak a börtön által megteremtett testenyészeti Időjelek antológiájában az Új Bekezdésnek bemutatottakat emelték fel már születésem előttől jóval, mentették őket meg, ismételték másodszor is sorsukat rám és családomra vetve, hanem a börtön bűnözők Szent Annás fekete kenyeres ünnepét is ismételték a vasrácsos Krisztus feszületesek helyetti keresztre feszítéssel szirmabesenyői központtal.

1983-ban a nyomorultak főnixes serege, melyeket még Soros György kezdett el emelni, mint Friderikusz Sándort 13 éves korában - velem együtt ment dolgozni, akkor is elment a hangom -, hanem a hatalmas nagy Rákóczi téri Mónika Shov 1956-tól itt fertelmeskedő és gyilkoló, forgószeleket rendező Rákóczi teret is, melyet szintén elmeosztály hozott létre az egykori olasz Rákóczi térrel együtt, ők a lakásból eltűnt sárga cédulás Időjelek szülöttjei voltak.
Valamennyi együttest név szerint a politikának megfelelően elmeosztály állított be és emelt fel aszerint, éppen melyik ember áldozó vallásnál, kornál járnak.

Dr. M-et Pestről helyezték ide a Szentpéteri kórházba, előre tudván, hogy én Koncz Zsuzsa megmentett tűzkutya- Halak helyett a Bródy elmeosztályi történelméből ide fogok jönni majd, hiszen 1986-tól a borsodi falvakon haladnak végig, azok kitermelésénél, akik a megyei kórház I-es Pszichiátriájához tartoztak, már nagyon sokan jogosítvánnyal rendelkeztek. Koncz Zsuzsa a politikai pályafutásáért az ország elmeosztályaitól Kossuth díjat kapott, a megmentett francia nép is kitűntette, akár Anglia a magyar elmeosztályokat, melyek itt hajtották végre az angol kommunizmust rajtam, az én Annás főszereplésemmel, mely novellákat a börtön elme bezúzott, bár novellákban megírni a Vörös Oroszlán karmikus kommunizmusát értelmetlennek tűnik utólag is, mint a Ki az úr a házban történetet, melyet meg is filmesítettek, természetesen egészen másképpen. Németország vasfüggönyét mai napig ismétlik Szombathely berendezésével, Vas megyei neveken, utcákon való végighaladással egykori trianonént a fatimei jóslatával együtt Cs.K. keletes sárga cédulásként önmagát kiadó halmaji költőnek.

A tiszaújvárosi hazugságot, mint Fábryt, az irigységet már ismételten emelték ekkor a mesekönyvben szereplő férjével együtt, melyen az elme haladt végig, Noé bárkáját építettek az állatokként megnevezettek az elméről.
Dr. Tass küldte be az 1972-től engem maga helyett eltemető dr. D. Mónika sánta karmikus elme szülött kommunista pszichiáterének a kezét virággal megkérni. Dr. D. Mónika semmihez sem értett, hangzott el 1995-ben is, amikor már 1972 óta én lettem eltemetve Dávidként helyette, s ekkor igazságügyi szakértővé emelte az elmeosztály. Mivel biztonságban érezték magukat, senkitől és semmitől többé nem tartottak, mint Orbán Viktor és Lévai Anikó, a forgószél hadművelet és a Pszichografológia képviselője, vagy Lendvai Ildikó, akinek a sorsát öcsémen hajtották végre Kőszegen, személyiségét is összezúzták. Így került hatalomra Vona Gábor is.

Dr. M-hez 1995-ben kerültem ambíció terápiára. A fényképeimet születésem óta folyamatosan lopkodták és zúzták össze. Pár megmaradt fotót vittem be dr. M-nek, amikor az Időjelek tompalátásának ismételt sorsához értek, amelyik szintén 1972-ben született meg a Rákóczi tértől. Mai napig tart a helyette és a szomszéd Halak szülött Ági helyetti áldozás, aki barna gyereket kapott a börtöntől annak idején, mint termékenységi Pók népének képviselője, kiszedte a fogait is a gyerek, ahogyan dr. Balogh börtön orvos annak idején mondta anyámnak, hogy a gyerek kiszedi az anyja fogait.

Éppen Malek Andrea Pszichografológiájához értek a könyvek ismétlésében, azóta is, mint születésem óta tart a benne lévő lelki betegek, karmikus betegek megváltása, sorsának jobbítása ember áldozással, kelet és a cigányság emelésével, ahogyan ezt Szepes Mária megírta. Dr. M. a 13 napig tartó Ufó és börtön láthatatlan világbeli felvonulás után, melynek idején már az írásaimon haladtak végig, mint az egri ZIZI Magazin Szandi sorsát mentő földönkívüli találkozásán, s ekkor Szenes Andrea légy horkoló rajzához érve megtámadta a népe a tüdőmet. Dr. M. a szomszéd V-né címére állította ki a kartonomat, aki gyerekkorában ufókat látott.
A borsodi szociális hálózat kiiktatott az emberek közül hosszú évekre azzal az indokkal először, hogy fanatikus vagyok, ekkor emelték a börtön egyházait és az 1956-osokat, másodszor, hogy félrebeszélek, mert olyanokat mondok, hogy Miskolc utcái be vannak rendezve apokalipszis szerint, s hogy én rendetlen vagyok. Ekkor emelte az elmeosztály Amerikában is az összes rendetlent.

Dr. M. közölte velem, hogy ráncoljam a homlokomat. Nem tudtam ráncolni, tehát a homlokráncolók ugyanúgy, mint az ádámcsutkások a borsodi I-es Pszichiátriához tartoztak. Az Idegosztály betegein születésem óta haladtak végig, ezek megmentésén, sorsán, ezek nagyon veszélyes betegek.B-né Anikó homlok ráncolással azután lépett a család sorsába, azóta az ember áldozó Avon segítségével hatalmas nagy házat épített, lányát királynőként tartja, jó szakmát kapott testvérével együtt a kezébe, megtisztelt és népszerű személlyé tették, míg én cipelem mai napig a sorsát.
A Horvátok közül a Bertalan utcai Forgószélből emeltek már majdnem száz éves ember áldozóknak számítanak, mint a Margitok, Piroskák, apát túlélő Gyulák, a Tótok hatalmas serege. Horvátokat olyan hatalmas erő emeli, adja a családi házukat, tulajdonukat, mely álomvilágba tesz akárkit, a Szemetekbe bújok Új Bekezdés népének számító teremtő, így kerültek a rendszerváltás után további szép és csodás életre, adott nekik az állásuk, az egészségük, hiszen valamennyiük karmikus sorsát embereken hajtották végre.

Dr. M. búcsúzáskor közölte velem, hogy ne igyak majd annyi kávét. Azóta internetes kávé portálokat nyitottak a börtönnel, amelyik Zoltán Erika helyett tett tönkre engem 1986-ban a csernobili atomreaktor robbantáskor, a Kígyó vagy Begyó? gyerekvers vall a kígyó nevű strumájukról, mely felmegy egészen az agyamba, ezért is kellett az írásokat bezúzni, ezért kiáltott fel dr. M, hogy a mesékkel baj van, nemcsak koroktól, Istenektől való elpörölés zajlik itt a Szívdobbanásokban megírott versek, írások, fordítások alapján.
Az infantilis fékezetlenségben szenvedő rendőrséget, amelyiknek több hivatást kellett volna végeznie 1986-tól mentik, emelik szintén, maguk is részt vettek az ember mészárlásban, ahogyan az egyik rendőr fia elmondta 1986-ban, el kell költöznöm Újhelyből jó messzire, mert tönkre akarnak tenni, ez a rendőrség tudtával történt.

Szóval a kávé ivás az elmebetegségei közé tartozik dr. Túri Ferenc politikailag Időjelek Medúzájának nevéből emelt Ferenc kiadott könyvei szerint, éppen a kávéivás szokásairól írt szakdolgozatot megmentése, 1991 utáni időkben, nemrég ismételt emelkedést hajtott végre, így az orvosok is beléptek az ember áldozók körébe.

Koncz Zsuzsa Bródy sorozat alapján a Vörös Oroszlán alapján lett sztár, megmentetté vált születésemtől, hiszen egy napon születtünk, azóta én játszom a sorsát tudtomon kívül.

Medveczky Ilona régi Mici mackós II-es elmeosztályához a börtön 1997-ben ért, akkor már a parkinson kórosak és epilepsziások helyett is legyilkolásra kerültem, lábaimba hatalmas energiákat kaptam, hátamra az Időjelek árnyékvilágát, mely folyamatos gyalázást hajt végre, kezdve a zsidók egykori sorsával a Tatárdombon, hiszen ott Izrael helyetti begyűjtést hajtottak végre, mint Rima Jeruzsálemen a bibliában leírtak alapján haladva végig minden elméről született bibliai szereplőn és népén, országán a többi könyvben megírt országok népének emelésével együtt, így lépett be a cserepeimen nőként megfestett Palesztina elnöke a nőn lévő kendővel a magyar politikába, melyet a börtön irányít már több, mint hetven esztendeje.

A média folyamatosan állította be azokat, akik belőlünk lettek létrehozva. Azt mondták a régiek, a ház, ahol éltünk, a Szenci Molnár szamaras zsidó háza fehér házi kígyó védelemmel ellátott volt, az járt ki-be a falakon. Így került fehér sál Komár és pár társa nyakába, talán még Michael Jacksonéba is. A vörös sálasok Ady által megírt vörös sárkány népeit jelentik, míg a fekete a fekete turbános időben divattá vált - volt fehér turbános is - araboké, a régebbieké. Dévényi 1992-ben, amikor a Nők lapja Mária Duval jóslatával egy talizmánt küldött és ráírtam három kívánságomat - mint a munka, gyerekek, gyógyulás -, Dévényi fehér sálassal állította be a Három kívánságot, a zsidókkal, mint Keller Dezsővel már három maffiával áldoztak meg kislány gitáros korom óta.

A kisolló repült a szemembe pár éves koromban, majdnem kiszúrva a bal szememet, éppen a sarkában állt meg, melyet öcsém dobott Peter Falk nyomoz a direktor Elos könyvben megjelent ballonkabátos apokalipszis szereplő szeme miatt, majd darabokra törték a könyökömet, térdeimet hatalmas erővel fellökve a kerékpárral a saját nevelt lányával élő francia színész sorsát rám terhelve, neki volt, Woody Allennek ez a sors megrajzolva.
A termékenységi népeket is barna bőrűnek kikiáltott termékenységi Innin elmélet alapján emelték a Pszichografológiai börtön karmikusok, így löktek rá a férfi kerékpár vázára, hogy ketté csattant a nemi szervem, mert ilyen vessző jelet viselnek a termékenységi törzsek. Minden természeti népet a magyar börtön politika emelt, így kerültek hozzájuk az elmeosztály által született pártbizottsági feladatukat abbahagyó egykori felelős vezetők. Minden történelmi könyvnek létrehozták a saját népét, mint a lenini egykori szocializmusnak is, mint Egyiptomnak, de a Nyírő Gyula és a borsodi elmeosztályok, a honfoglaló bolondok voltak a legerősebbek, mint ahogyan azok a mai napig, hiszen az elmebetegek minden elméletet kijártak, minden hatalmas erőt képviselővel kikezdtek, így kellett volna a média elmebetegeinek is fogatlanul visszamennie 1995-ben az elmeosztályokra, mint Bajor Imrének és a Heti hetest közvetítőknek, köztük a Rákóczi téri Staller Ilonának.

Szóval dr. M-mel nem nekem kellett volna találkoznom, hanem Koncz Zsuzsa Halak megmentettnek Bródy sorozatai alapján, amelyik első elmeosztály által végrehajtott száma volt a Sajnálom szegényt, a következőt, ezért énekelte a börtön ezt a számot a médiában.

1972-ben az elmék Pogány Judit és Koltay páros kezdetével már az elmék menhelyi részlegének emelésénél tartottak, így lettem én az akkor politika által létrehozott Unió együttes neve alapján képviselt Pán-Európai Unió Bíborszárnyú alkonyatának főszereplője egy menhelyi kislány helyett.

 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Kohut Katalin: Találkozás
  2013-01-06 08:38:06, vasárnap
 
  Találkozás

Meglátogatott festőművész barátom, csak kiváncsi volt rá, hogyan élek. Én lázban égtem, randevúra készültem. Boldogan újságoltam el Sanyinak, hogy találkozom a Tanácsház téren az egyik költővel, akinek megmutattam szerelmes leveleit is.
- Ez nem akar mást Tőled, mint kihasználni - felelte a szépen, költőien, de hízelgőn megírott levél elolvasása után barátom.
Furcsának gondoltam a levél szövegét én is, a felét nem is értettem.

Felvettem egy áttetsző rózsaszín gézruhát, mely bő szabású volt, bokáig érő, felül tiszta csipke, s nem volt alatta csak egy csipke fehérnemű, melltartót soha nem viseltem, csak akkor, amikor elegáns helyen jelentem meg. A ruha sejtette az alakomat. Rózsaszín fülbevaló, karkötő egészítette ki a garnitúrát és fehér tűsarkú szandál retiküllel.

Sanyi elkísért egészen a randi színteréig villamossal, ott leszálltam és kerestem a helyet, ahol meglelem a már arcról ismert költőt. Nyugtalanul forgolódott az egyik lócán ülve, s ez is elgondolkoztatott engem. Már előzőleg felfigyeltem izgő-mozgóságára, nem értettem a nagyfeszültséget, melyet képviselt. Odaértem hozzá, felállt, átnyújtott nekem egy szál vörös szegfűt. Szívem hevesen reagált a romantika apró jelére, első virág életemben, amit férfitől kaptam.

Beültünk a Rácz cukrászdába. Bár elhatároztam, hogy kimért és hűvös leszek, hamar levett a lábamról bókjaival, s már a második pohár vörösbor után összehajolva beszélgettünk.
Nem hiába mondják, hogy az emberi tartás méltóságának megtartásához nem szabad soha alkoholt fogyasztani, mert olyankor meggondolatlanná válik az ember. Én szerelmes lettem, ez kölcsönösnek látszott. Kéz a kézben sétáltunk gyalogosan hazafelé és egy felejthetetlen éjszakát töltöttünk el egymással. Mikor méhem beengedte magába egyesülésünkkor a teljes összeolvadás extázisa elérése miatt, számat negédes nektár illat telítette.


Csodálatos érzés a szerelem, olyankor a nő kinyílik, mint egy virág, szíve, egész teste várakozik, hogy befogadja imádata személyét. A szerelem eltompítja a logikát, a gondolatokat sutba dobva csak az érzéseknek engedelmeskedik.

Másnap hosszú csókkal búcsúztunk, s már akkor eldöntötte, hogy hozzám akar költözni. Éppen a kisvasúttal utaztam Lillafüredre kirándulni, felhőtlenül gondtalannak és szabadnak, boldognak éreztem magam, madarat lehetett volna fogatni velem, lépteim táncoltak, csípőm apró ringásokra késztette lábaimat. Felfokozott érzelmi állapotom nyilvánvalóvá vált külső szemlélő előtt. Zöld szemeim csillogóvá váltak.

Két nap múlva kiderült, én lettem a Múzsa, attól a pillanattól minden vers rólam íródott.
Versének olvasásakor egy világ dőlt össze bennem. Csillaghullásnak nevezte nekem címezve a szerelem csodáját.

Honnan tudta Sanyi, hogy csak ki akar használni előre? Minden hízelgés arra irányul, hogy testet kapjon valaki szív helyett? Hiszen neki is voltak érzései, menekülni akart hozzám odaköltözéssel is akár?

Soha többé nem randevúztam, mérhetetlen dühöt éreztem évekig, mikor olvastam verseit nekem címezve. Kijózanodtam, bár még évekig erőltettük a barátkozást, melyet ő nem akart elfogadni, s az önzetlen segítséget sem tudta elképzelni.

Találkozásunk örökre összeköt bennünket.

2013. január 6.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Haikuk
  2013-01-05 17:22:35, szombat
 
  Add meg nekem
Haiku
Írta: Kohut Katalin

add nekem kérlek
örök-bizodalmamat
csalódás nélkül

Szórnám a fényt
Haiku
Írta: Kohut Katalin

fényt szór két kezem
a sötét fellegekre
ízzon kék ege

Álom
Haiku
Írta: Kohut Katalin

álmom ólomsúly
hajnalban megrémiszget
kell a nyugalom

Szeretet
Haiku
Írta: Kohut Katalin

szeretetre vár
minden ember a földön
szívével repdes

2013. január 5.









 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Nem sírok a halálnak
  2013-01-05 10:50:55, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Bizalom
  2013-01-04 23:38:49, péntek
 
  Kohut Katalin: Bizalom

A csecsemő első kézfogása
a bizalom kezdete.
A szülői biztonság megadása
bizalom letétele.
A szerelmünk örök ígérete
a bizalom megléte,
hűség-barátaink óvó szeme
bizalom szeretete.

Bizalom nélkül élni nem lehet,
odavész az emberség,
meggyöngül a biztonságérzet,
kerülget a betegség.
Megelőlegezzük számtalanszor,
néha csalódás a vég,
de újra kezdjük mindahányszor
szívet lángoltat a szép.

Bizalmunkat adjuk át bátran
az embertársainknak,
s ki visszaél vele, azt nyugodtan
engedjük át a múltnak.
Bizalmatlanság emészt néha,
vesd el majd a rossz érzést,
aki nem emberi, könnyű, léha,
nem érdemel szív-féltést.

Történjen bármi a világon,
bizalmam nem gyengülhet,
erős bástya az emberség bárhol,
szavaitól bú enyhülget.
Egy hazugság és hamis szavak
lerombolnak bizalmat,
de akiben nem csalódunk, marad
Nagyember egünk alatt.

2013. január 4.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Tina Turner és a Caterinák, Mariannák, Jánosok, Gabik...
  2013-01-01 12:50:08, kedd
 
  Tina Turner Zirkuli Péter egykori történelmi Katalinjai becenevéből lett a média által kitermelve a sivatagi ízelt lábú mutánsoks által sztároltan. Mikor élettársa megütötte az arcát, a volt férjem részegen eltörte a bal arccsontomat, ezután már töretlen volt a sikere, innentől már ember áldozással emelkedett, mint a magyar médiából minden zenész, énekesnő, színész. A Gáborok, Gabriellák, Erikák, Ildikók karmikus sorsát az elmeosztály az embereken végrehajtotta, ők szaporodtak, jólétben élnek és gyermekeik egyetemeken tanulnak tovább. Még a rossz természetüket, hogy kihasználták férjüket, feleségeiket is ismételték az embereken. Ildikók és Erikák, mint Zoltán Erika sorsát az elmeosztálya folyamatosan hajtotta végre. Először gyermekkorában, majd kitermelésekor Szerelemre születtem számával együtt, a japán hintás gésás kornál jártak ezután a világrészek felemelésénél éppen. 1998-ban felpuffasztották az orvosok - mondta -, s akkor én lettem megszállva helyette, puffadok egyre jobban. Catherina Witt szintén Zirkuli könyv által emelt sok már híresember társával együtt.

Tina Turner már rock nagymama korba lépett, mutációsok közül, árnyékvilágból emelt társaival együtt világhírnévnek örvend, s már nincsen Hofi Géza sem, hogy ábrázolja valódi külsejüket. Az elmúlt években Kazincbarcikán bukkant fel egy táncversenyen, vagyis Borsod megyei elmeosztállyal emelték fel és tették népszerűvé, mint Madonnát, Malek Andreát, Szulák Andreát, s még lehetne sorolni az elmék által ismételten kitermelt ismeretlen eredetű sztárokat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Ringy-rongy király
  2013-01-01 00:42:43, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2012.12 2013. Január 2013.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 327
  • e Hét: 1456
  • e Hónap: 3815
  • e Év: 56081
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.