Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
Papíron javuló számok
  2013-10-05 17:52:32, szombat
 
 
Papíron javuló számok : "...A Fidesz 2010-ben még 4-6 százalékos gazdasági növekedést, beruházási boom-ot meg egymillió új, adófizető munkahelyet ígért. Ma a közmunkaprogrammal együtt is kevesebben dolgoznak Magyarországon, mint a kormányváltáskor. A növekvő foglalkoztatás továbbra is nagyobb részben a közmunkaprogramoknak köszönhető.."Ráadásul jelenleg a közmunkások éhbérért dolgoznak, hiszen 2010-ben még 60 200, míg most alig több mint 49 ezer forintot kapnak, vagyis dúskálhatnak, főleg ha még egy kecske meg egy kis gomba is jut mellé, legalábbis egyes kormánypolitikusok szerint" .. a munkanélküliség valójában stagnál, méghozzá úgy, hogy a segély időtartamát 9-ről 3 hónapra csökkentette az Orbán-kormány. Valójában sokakat "kilöknek" a rendszerből, akik semmilyen soron sem jelennek meg, és természetesen semmilyen szociális ellátásban nem részesülnek. .."Népszava
-Márpedig a munkahelyteremtés jól halad. Igaz nem idehaza, hanem külföldön. Az elmúlt három évben soha nem látott tömegek hagyták el az országot. Mára már több, mint 550.000 ember dolgozik külföldön. London a második legnagyobb magyar város.
Aki csak tud menekül ebből az országból. Főleg a fiatalok. Nem is kívánnak visszajönni. Sokan már a családot is kivitték. Generációk fognak itthon hiányozni. Itt lassan csak a közmunkások maradnak. A göbbelsi propaganda viszont reggeltől estig folyik a köztévéken+rádiókban !Emberek ébresztő!!Orbanisztán kqrva sz@rul teljesít!/K.
MINDENKINEK EL KELL MENNIE SZAVAZNI!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyorshír: Megszökött az őrizetből az ároktói gyilkos cigány
  2013-10-05 17:36:20, szombat
 
 

Gyorshír: Megszökött az őrizetből az ároktói gyilkos cigány banda két tagja
2013. október 05. 13:17
Hunhír.info

Megszökött a házi őrizetből az idős emberek sérelmére, brutális kegyetlenséggel elkövetett rablógyilkosságokkal vádolt ároktői cigány banda két tagja. A rendőrség a honlapján szombat délelőtt annyit tett közzé, hogy fogolyszökés miatt indult eljárás a 26 éves Rostás Henrik és az 51 éves Rostás Elemér ellen, akik pénteken éjjel a házi őrizet szabályait megszegve ismeretlen helyre távoztak

A hattagú kegyetlen, brutális CIGÁNY banda az ügyészség szerint 2008-2009-ben gátlástalan, brutálisan kegyetlen módon tucatnyi alkalommal támadt rá éjjel otthonaikban 70-80 éves magyar emberekre Budapest peremkerületeiben, illetve vidéki településeken. Ketten belehaltak sérüléseikbe. Az ügyészség tényleges életfogytiglani börtönbüntetést kért a tagokra, ügyvédeik azonban fellebbeztek.

A police.hu-n olvasható, hogy a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság jelenleg rendelkezésre álló adatai szerint a két férfi 2013. október 4-én éjjel a bíróság által elrendelt házi őrizet szabályait megszegve ismeretlen helyre távozott. A rendőrség azonnal megkezdte a két személy felkutatását.

Rostás Henrik körülbelül 175 centiméter magas, rövid, fekete hajú, sportos testalkatú cigány férfi. Utolsó ismert ruházata: világoskék színű farmernadrág, fekete színű Adidas pulóver, kék színű Adidas sportcipő.

Id. Rostás Elemér körülbelül 170 centiméter magas, kopasz, pocakos cigány férfi. Utolsó ismert ruházata: világoskék színű farmernadrág, fehér színű Adidas sportcipő és szabadidő felső.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/49/544-290 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Nagyon reméljük, hogy a zsaruk bekerítik őket, ezek megtámadják a rendőröket, a mesterlövészek meg szétdurrantják a fejüket. Persze a gyilkos patkányok nem ilyen nagy fiúk, ha fegyveresekkel állnak szemben. Csak akkor királyok, ha idős, védtelen, beteg magyarokat kell brutális kegyetlenséggel agyonverni és kirabolni.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=69276
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Klik: süllyed a hajó?
  2013-10-05 17:31:24, szombat
 
  Klik: süllyed a hajó?

TT 2013.10.05.10:59
A rendszer és az évkezdés a hoffmanni szentencia ellenére sem működik zökkenőmentesen. Menekülnek a szakemberek.

,,Egy üvegfalú panorámalift felrepít bennünket a tetőteraszra, ahol csupazöld környezetben, a város templomtornyait számolgatva kortyolhatjuk a kávénkat."

A hideg idő és a mínuszok ellenére ma is csak feljöttem ide, a teraszra, hogy a csupazöld környezetemben, templomtoronyszámolgatás közben, kávét kortyolgatva elelmélkedjek kicsit a ,,klikkről". Elmélkedésemet pedig az a pletyka táplálja, amit pár nappal ezelőtt hallottam, ugyancsak idefent, néhány megkeseredett tanerőtől. Azt mondták: az eltelt 9 hónap alatt sorban húznak el a jobbnál jobb szakemberek a debreceni tankerületből. Pappné ugyanis (állítólag) mérgezi a levegőt...
.

Ahogy elém tárul a Kistemplom csonka tornya, azzal szemben pedig a városháza, rögtön bevillan az egykori igazgató, főosztályvezető, tankerületvezető, fő dáma, polgármester és neje kegyeltje, Pappné Gyulai Katalin arca, ahogy pöffeszkedve ül Kósa Lajos mellett a tanévnyitón. Karrierje szépen ível, a kormány nagyszabású oktatáspolitikai átalakítása, annak összes lépése az ő feljebb jutását is szolgálja. Miután Hoffmann Rózsa államtitkártól mindenki értesült szeptember elején, hogy zökkenőmentesen indult a tanév, talán sokan megnyugodtak, hogy ha ő mondja, akkor úgy is van. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ debreceni (megyei) tankerületéből mégis úgy menekülnek a szakemberek, mintha süllyedne a hajó. A Klik 2013. január 1-jén indult, és - mondják az érintettek - tényleg hozzáértő embereket szipkázott el az iskolákból. Most viszont mindenki arról beszél, hogy vajon miért távozott például Végh Attila, a szervezet szakképzési-vezetőhelyettese. Ő korábban középiskolai tanár volt, majd a balmazújvárosi Veres Péter-gimnázium igazgatója lett. ,,Végh Attila vezetése alatt középiskolánk nemcsak új külsőt, hanem energiát és lendületet kapott az újjászületéshez" - írják róla egykori munkatársai.

És vajon miért távozott a klikkből a kereskedelmi-szakközép volt igazgatója, Makai Mária, a Péchy Mihály-építőipari volt igazgatóhelyettese: Németh István, a Baross Gábor egykori műszaki igazgatóhelyettese, Boros Zsolt (aki pár éve a legjobb vizsgaeredményt elérő tanulónak járó ,,Aranyrajztű-díjat" alapította ) vagy a könnyűipari volt igazgatója, Pécsi Beáta? És jó lenne tudni, miért ment el Nagyné Fülöp Teréz is, aki Pappné tankerületi kinevezése után két hónapig megbízott oktatási osztályvezető volt a hivatalban.

Beszélnek mindenfélét, állítólag volt olyan, akinek a férje adott ultimátumot: vagy ő, vagy a tankerület, de a kettő együtt nem megy, ám végül mindenki arra jut, hogy Pappné egyszerűen mérgezi a levegőt.

Hát, ha így van, ha nem, a rendszer és az évkezdés a hoffmanni szentencia ellenére sem működik zökkenőmentesen.

http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/5541_klik_sullyed_a_hajo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyarok értékrendje érezhetően torzul
  2013-10-05 17:27:24, szombat
 
  A magyarok értékrendje érezhetően torzul, mert már észre sem vesszük, mi folyik körülöttünk. Vagy észrevesszük, de csak legyintünk! Már nem győzünk felháborodni. Azért néha-néha felkapjuk a fejünket, mint amikor a Szolidaritás a szokásostól eltérő módon próbálta láttatni Orbán diktátori valóját! A szolisok merészek voltak, és kétségtelenül kicsit mesterkélt performanszt alkottak (ízlés dolga), DE az üzenet nagyon is helyénvaló volt! A baloldal azonban még ebben sem tudott egységesen fellépni. A teátrális megnyilvánulásoktól (lásd: Schmuck Andor) a visszataszító kétszínűségig (lásd: LMP reakciója) volt itt minden! A jobboldal meg álszent módon versengve igyekezett leütni a magas-labdát. Csak azt nem vették észre, hogy közben mennyire leleplezik önmagukat is. Mert akinek egy csepp objektivitás is szorult a fejébe, megkérdezhette: hol voltak ezek a nagy demokraták a 2006 -ban, amikor a háttérből feltüzelt, kődobáló, autókat felgyújtó futballhuligánok tetteit kellett volna elítélni (ők kis híján élő embereket csinálták meg mindazt, amit a szolisok egy hungarocell szoborral). Hol voltak akkor, amikor akasztott bábuként hordozták körbe a Gyurcsány Ferencről mintázott alakot, vagy amikor koporsóval jelentették meg a baloldali kormányzat vezetőit? (Azt skandálva: ,,Gyurcsányt a Dunába, a többit meg utána!")

Torzult erkölcsök korát éljük, amikor az az elfogadott, ha egy önmagát kereszténynek beállító párt a szegényeket sanyargatja, amikor a kormányzat csak saját embereit jutalmazza, (megosztva ezzel az országot), amikor teljesen elfogadható, hogy a kormányfő haverját nemzetközileg körözik, és amikor a hatalmon lévő párt simán elcsalhat egy választást! Más országokban, ahol a demokrácia valós és nem látszat értékrendet képvisel, egy olyan eset után, amelyben kiderül, hogy a kormányzatnak bármi köze van egy választási csaláshoz - és erről bírósági döntés is születik - már rég lemondásra kényszerült volna a miniszterelnök! Mi ettől messze állunk! A Fidesz még ezt is megússza. Pedig csalt. És kiderült. És mégis. ... Nálunk minek kell történnie ahhoz, hogy mondjuk egy ízig-vérig Fideszes is megcsóválja a fejét? Majd ha 2014 -ben a Fidesz székházakban osztogatják a kék színű szavazócédulákat, megmozdul valami? Vagy akkor sem? Én kétlem. Ez az ország egy morális lejtőn csúszik lefelé, fokról fokra.


http://democrat.blog.hu/2013/10/05/a_torzult_ertekrend_es_erkolcsok_orszaga
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hangosbemondóval kampányol a Fidesz Baján
  2013-10-05 10:30:26, szombat
 
  Hangosbemondóval kampányol a Fidesz Baján
ma, 08:42 propeller.hu 2 hozzászólás

Hangosbemondós furgonok járják a bajai 32-es számú szavazókört, ahol a Fidesz kampánycsendsértése miatt jövő vasárnap meg kell ismételni az időközi önkormányzati választást - írja az Index.

A lap szerint a kormánypárt már most nagy erőket mozgósított, hogy "ne az utolsó pillanatban keljen az urnákhoz szállítani az embereket." A 450 fős szavazókörben aktivisták kezdték meg a családlátogatást, a Fidesz-jelölt Kovács Csaba plakátjával díszített autókból sugárzott felvétel pedig arra szólítja fel a helyieket, hogy vegyenek részt a választáson, ne féljenek Bajnaitól, Gyurcsánytól, Mesterházytól.

"Ne hagyja, hogy átverjék és üldözzék! Ne féljenek Bajnai, Gyurcsány, Mesterházy embereitől! Ne higgyen Teket Melindának és társainak! A Fidesz megvédi Önt!"

Az Index úgy tudja, hogy három hangosbeszélős furgon járja a szavazókört, ezeket Budapestről vezényelték le, és jövő szombatig, a választás előtti napig bérlik őket, hogy így támogassák a Fidesz jelöltjét.


http://propeller.hu/itthon/2792643-igy-kampanyol-fidesz-bajan#v950055
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiírás a tanáriban: "Kedves kollégák, engedjétek, hogy a gye
  2013-10-05 09:35:46, szombat
 
  Kiírás a tanáriban: "Kedves kollégák, engedjétek, hogy a gyerekek kabátban üljenek az órákon, mert még mindig nincs fűtésünk. Igazgató."
A csúcshőmérséklet 14 fok volt.
És támogatjuk a határon túli oktatást - néhány nyomorult szavazatért...meg épülnek a stadionok...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elegük lett a rendőröknek is: sorra hagyják el a pályát
  2013-10-05 09:14:49, szombat
 
  Elegük lett a rendőröknek is: sorra hagyják el a pályát
2013, október 4 - 18:05


Számtalanszor hallottuk Pintér Sándor belügyminisztertől és még többször Kontrát Károly államtitkártól, hogy többek között úgy próbálják rendbetenni a közbiztonságot, hogy újabb és újabb rendőröket avatnak. Azonban arról soha nem esik szó, hogy mennyien hagyják el a pályát.

A Figyelő Online cikke szerint ugyanis százával hagyják el a pályát, melynek oka a fizetések mellett a szakmai kudarcok.

A portálnak éppen leszerelő rendőrök fakadtak ki és elmondták: zt mesélték, az állományból nagyon sokan csalódottak, s nem csak a pénz miatt. Kilátástalannak tartják a munkájukat, egy szokásos, az előbb említett betöréshez hasonló bűncselekmény felderítése szinte reménytelen. Tisztességből elvégzik a kötelező feladatokat, de közben egy percig nem ringatják abba a hitbe a károsultat, hogy valaha is előkerülhetnek az ellopott értéktárgyai. A rendőrök panaszkodnak az állomány szegényes felszereltségére, a bűnözőket inkább segítő jogszabályokra.

A problémával kapcsolatban Orbán Viktor is elszólta magát, amikor a Blikk szerkesztőségében olvasói kérdésre azt felelte: hogy előbb a pedagógusok kerültek sorra (,,úgy döntöttünk, hogy elsőbbséget adunk a gyerekeinket nevelő pedagógusoknak"), de most a rendőri állomány altisztjeivel foglalkozik, mert veszélyes pályaelhagyási jeleket lát.

A Figyelő Online információi szerint Az elmúlt bő öt évben, tehát 2008 és 2012 között 9074 rendőr távozott a pályáról - ez a jelenlegi, 47 918 fős teljes foglalkoztatotti létszám csaknem ötödét teszi ki. Idén sem tört meg a trend, január és augusztus között már 629 dolgozó munkaviszonya szűnt meg.

Eközben az iskolapadból tavaly, illetve idén az eddig eltelt időben 1534 új rendőrrel bővült az állomány. Igaz, hogy két évvel ezelőtt egyetlen év alatt 4141 főt neveztek ki, akik a rendőrségi oktatási intézményekből kerültek ki, de ezzel együtt is a létszám apadása olvasható ki az Országos Rendőr-főkapitányság lapunk rendelkezésére bocsátott adataiból. Ennek üteme azonban nem növekszik, hanem csökken - állapította meg saját adataiból az ORFK.

A Központi Statisztikai Hivatal kimutatása szerint a költségvetési szektoron belül a közigazgatás, védelem; kötelező társadalombiztosítás területén (ide tartoznak mások mellett a rendőrök is) a dolgozók rendszeres havi bruttó átlagkeresete 2012-ben 234 576 forint volt, miközben a költségvetési átlag 192 491 forint volt ugyanebben az időszakban.

figyelo.hu - alfahir.hu

http://alfahir.hu/eleguk_lett_a_rendoroknek_is_sorra_hagyjak_el_a_palyat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zárolt milliárdokat csoportosít át a kormány
  2013-10-05 09:01:50, szombat
 
  Zárolt milliárdokat csoportosít át a kormány

Forrás: MTI | 2013. október 04. péntek 21:35 | Betű méret növelése Betű méret csökkentése

A költségvetés Ügyészség fejezetéből 340 millió, a Vidékfejlesztési Minisztériumtól 440 millió, a Nemzetgazdasági Minisztériumtól 500 millió, míg az Emberi Erőforrás Minisztériumtól 2 milliárd 466 millió forint zárolt előirányzat átcsoportosításáról döntött a kormány - a határozat a pénteki Magyar Közlönyben jelent meg.

A költségvetés Ügyészség fejezetéből 340 millió, a Vidékfejlesztési Minisztériumtól 440 millió, a Nemzetgazdasági Minisztériumtól 500 millió, míg az Emberi Erőforrás Minisztériumtól 2 milliárd 466 millió forint zárolt előirányzat átcsoportosításáról döntött a kormány - a határozat a pénteki Magyar Közlönyben jelent meg.

Az összesen 3 milliárd 746 millió forint az átcsoportosítás során több kisebb és nagyobb összegre oszlik. Például a Milánói Világkiállításra 340 millió, a Miniszterelnökség működésére 455 millió, gyermekjóléti feladatokra 248 millió, a közgyűjtemények működtetésére pedig 136 millió forint jut.

Részesednek az átcsoportosításból az állami tulajdonba került gyógyszertárak 100 millió forinttal, míg a debreceni stadionra 200 millió, a gazdasági társaságok által ellátott kulturális feladatra pedig 350 millió forint jut. Ugyancsak 350 milliót kapnak az egyházi beruházások, és 200 milliót közelebbről meg nem nevezett stadionfejlesztések.

A határozat ezeken túl kijelöli azokat a célokat, amelyekre a következő évben és 2015-ben, az illetékes minisztereknek meghatározott összegeket kell beterveztetniük a költségvetéseikbe. Így például a Nemzeti Kézilabda Akadémia jövőre 2,3 milliárd, 2015-ben pedig 1,5 milliárd forintot kap. A debreceni és a Fradi stadion 800-800 millió forint támogatásban részesül jövőre. A Nemzeti Lovarda támogatása a következő évben 600 millió, míg 2015-ben 1,3 milliárd forint.

A kulturális célú költségvetési támogatások körébe tartozik az Országjáró Múzeumok projekt jövő évi 293 milliója, valamint a rendszerváltás 25. évfordulójának az előkészítése 800 millió forintból.


************

Ez nálam kiverte a biztosítékot! A magyar nemzeti vagyon szétrablását lehetővé tevő rendszerváltozást megünnepelni készül pártunk és kormányunk.

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/10/04/21/Zarolt_milliardokat_csoportosit_at_a_kor many_.aspx
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Varga Mihályhoz fordult a Corvinus rektora
  2013-10-05 08:52:41, szombat
 
  Varga Mihályhoz fordult a Corvinus rektora
2013, október 4 - 21:55


Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterhez fordult segítségért Rostoványi Zsolt, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora, arra hivatkozva, hogy az intézmény vezetésének nem sikerült megfelelő együttműködést kialakítania az egyetem gazdasági igazgatójával, aki állítása szerint nagy összegű források tekintetében ellenjegyzési jogával is visszaélt.

Rostoványi Zsolt az egyetemistáknak és kollégáinak írt, az MTI-hez péntek este eljuttatott levelében kifejtette: az egyetemi vezetés igyekezett és folyamatosan igyekszik - a nemzeti fejlesztési miniszter által kinevezett, és jelenleg munkáltatóként a nemzetgazdasági miniszter által felügyelt - gazdasági főigazgatóval az egyetemi érdekeket figyelembe vevő együttműködést kialakítani, de ez nem járt sikerrel, és a véleménykülönbségek már konkrét működési zavarokat okoznak.

A rektor szerint ennek oka, hogy "a gazdasági főigazgató az egyetemi döntés-előkészítési folyamatokból rendszeresen és tudatosan kimaradva, hatáskörét és feladatkörét sajátosan értelmezve és sok esetben azokon túllépve hoz intézkedéseket", mindezt anélkül, hogy ezeknek az intézkedéseknek az egyetem szervezetére, az egyetemi munkafolyamatokra, illetve az egyetemi polgárokra gyakorolt hatásait vizsgálná, figyelembe venné.

Rostoványi Zsolt hozzátette: a gazdasági főigazgató rendszeresen maradt távol egyeztetésekről, munkaértekezletekről, nem hajtja végre a számára munkahelyi vezetőjeként, általa megfogalmazott feladatokat, nem tartja be az előírt kereteket, határidőket és belső szabályokat, "ezzel szétzilálva" a gazdasági szervezet működését, az egyetem gazdálkodását, egyúttal az intézmény hírnevét.

A rektor levelében azt állította, hogy a gazdasági főigazgató nagy összegű pályázati elszámolások, kötelezettségvállalások és forráslehívások intézkedéseiben visszaélt ellenjegyzési jogával. Rostoványi Zsolt azt írta: a jogszabályokban előírt lehetőségeknek megfelelően utasította a főigazgatót a szükséges pénzügyi ellenjegyzés megadására, de ő "az erre vonatkozó egyértelmű és határozott rektori utasításokat sem hajtja végre", az egyetem érdekében szükséges intézkedések megtételére továbbra sem hajlandó, blokkolja az intézményi működést.

Kiemelte: miután a rendelkezésére álló valamennyi jogi eszközével élve sem sikerült rendezni a helyzetet, "az egyetemi vezetés egyöntetű támogatása mellett" a nemzetgazdasági miniszterhez fordult, kérve, hogy nyújtson segítséget ennek fenntarthatatlan helyzetnek a megoldásában.

MTI - alfahir.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Exkluzív: Cigány vérbosszú áldozata lett Kardos Krisztina
  2013-10-05 08:28:07, szombat
 
 
Exkluzív: Cigány vérbosszú áldozata lett Kardos Krisztina
in Híreink, Kiemelt híreink
4 okt 2013

Az áldozat férje lelőtt egy cigánybűnözőt a 90-es években. Mint ismert, Kardos Lajos rendőr volt korábban.

Rendőrségi forrásunk szerint a történet tömören: 15 éve Soroksáron, az Ócsai úti benzinkúton stricik között területi vita alakult ki. Kiérkezett a rendőrség és az intézkedés folyamán Kardos Lajos, Krisztina férje lelőtte az egyik bűnözőt - joggal, önvédelmi helyzetben.

A kisebbségi egyik családtagja pedig épp most szabadult. Ezzel a tettükkel torolták meg a tezsvír halálát.

Szerintünk nincs gond, ha végre van egy rendőr, aki le mer lőni egy cigánybűnözőt. Bár több ilyen lenne, talán akkor a fekete rasszisták sem lennének ilyen bátrak, nem hallanánk lemészárolt nyugdíjasokról, megfélemlített falvakról, lincselő hordákról, rabszolgatartó kisebbségiekről. S lenne tekintélye a fakabátoknak, hogy végre nem magyar autósokkal keménykednek, hanem erőszakos, közveszélyes bűnözőkkel.

Ez a vérbosszús mészárlás viszont azt mutatja, hogy az etnikai bűnözőknek áll a világ, bármit meg mernek tenni, mert kormányaink erőforrásnak, értéknek állítják be a deviáns közösségeket, s közpénzzel ösztönzik szaporodásra őket. Ez a borzalmas bűntény a cigánybűnözés egy minőségileg teljesen új formáját jelenti.

A rendőri tekintély pedig a nullával egyenlő. A bűnöző komolytalan paprikajancsiknak, az átlag magyar korruptnak és gyengének tartja őket, akiktől védelmet nem remélhet,

Mi azért reméljük az elkövetők nem készülhetnek hosszú életre a sitten sem. Főleg nem a rendőrségi fogdán.

magyarhajnal.com

http://magyarhajnal.com/exkluziv-cigany-verbosszu-aldozata-lett-kardos-krisztina/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
2013.09 2013. Október 2013.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 631 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 117
  • e Hét: 5849
  • e Hónap: 16960
  • e Év: 170456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.