Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/56 oldal   Bejegyzések száma: 558 
A kikapcsolt telefont is követi az NSA
  2013-07-26 19:25:40, péntek
 
  A kikapcsolt telefont is követi az NSA
2013. 07. 25. csütörtök. - 08:50

Az amerikai titkosszolgálat, az NSA nagyon sokféle megfigyelésre képes, a nemrég kirobbant botrányban az is felmerült, hogy monitorozták a webes kereséseket és felveszik a telefonbeszélgetéseket (a netes követést több érintett cég tagadta). Ezzel azonban még nincs vége: kiderült, hogy az ügynökség képes követni a telefonokat akkor is, ha azok ki vannak kapcsolva.

A Washington Post hétfőn közölt összeállítást arról, hogy 9/11 után hogyan nőtt az NSA. Ebben volt egy apró részlet: 2004 szeptemberében kifejlesztették a The Find névre keresztelt technológiát, amelyet az ügynökök arra használtak, hogy megtalálják a mobiltelefonokat, még akkor is, ha ki vannak kapcsolva. A cikk szerint ez segített beazonosítani több ezer új célpontot, köztük az Al-Kaida tagjait.

Nem fejtik ki bővebben, a technológia hogyan működik, de valószínű, hogy az ügynökök trójaival fertőzték meg a telefonokat, amely kényszerítette a készülékeket, hogy készenléti állapotban is küldjenek jelet, egész addig, amíg az akkumulátort ki nem vették. A legtöbb esetben a telefon kikapcsolása azt jelenti, hogy befejezi a kommunikációt a közeli adótornyokkal, így nem határozható meg a helye.

Még 2006-ban kiderült, hogy az FBI terjesztett egy kémprogramot, ami a fertőzött telefonokról kikapcsolt állapotban is továbbított adatokat. Az NSA valószínűleg hasonló technológiát használt, csak sokkal szélesebb körben: több ezer felhasználót fertőzhettek meg. A tömeges célzás nehéz, de lehetséges: 2009-ben több ezer Blackberry-felhasználót fertőztek meg az Egyesült Arab Emirátusokban azzal, hogy valódi frissítésnek álcázták a vírust. A program nagyon merítette az akkumulátorokat, ezért a kutatók hamar megtalálták: kiderült, hogy a szoftvert egy amerikai cég, az SS8 készítette a kormánynak.

(index.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felvennék ma egyetemre a fiatal Orbán Viktort?
  2013-07-26 19:24:35, péntek
 
 
Felvennék ma egyetemre a fiatal Orbán Viktort?

Középszerű teljesítményt nyújtó fiatalokat nem érdemes közpénzből egyetemre járatni, mondta a miniszterelnök a péntek reggeli rádiós észosztáskor. Szerinte, aki csak középszerű teljesítményre képes, és ezért nem jutna be egyetemre, mert megemelnék az ezévi igen alacsonyan húzott ponthatárt, az ne diplomát akarjon, hanem a szakképzés rendszerében szerezzen szakmát.
Nocsak, nocsak...
Orbán Viktor alig egy éve azt nyilatkozta a Policity portálnak, hogy úgy jelentkezett a jogi karra, hogy fogalma se volt róla, mit csinál egy jogász. Mint mondta , nem volt elég jó magyarból és történelemből ahhoz, hogy felvegyék a bölcsészkarra, de nem volt elég jó matematikából és fizikából sem ahhoz, hogy műszaki, vagy természettudományos területen tanuljon tovább.

"Egyetlen lehetőségem volt: a jogi kar. Megcéloztam és elértem." - mondta Orbán Viktor tavaly nyáron. Majd hozzátette, hogy valójában futballista szeretett volna lenni, nem diplomás. Arról nem beszélt, hogy a célzásban és a sikeres felvételiben mennyit segített a párttitkár apuka.

Talán mindannyian jobban jártunk volna, ha a 80-as évek elején, amikor bejutott az ELTE ÁJK-ra, Orbán Viktor belátta és elismerte volna saját szánalmas középszerűségét, és ahelyett, hogy közpénzeken jogásznak tanul, amely hivatást életében egyetlen napon át sem gyakorolta, inkább a focinál marad, és mellette kitanult volna valamilyen szakmát.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT, a KORMÁNY MEG SZARUL!
  2013-07-26 19:00:22, péntek
 
  2013. július 26., péntek 14:15 (NAPI)

Nem sikerült az áttörés - nagyobb a lemaradásunk, mint a válság mélypontján


Még mindig nem tudta korrigálni lemaradását a BUX index a vezető tőzsdékhez képest. A magyar részvényindex mínusza a német DAX-hoz képest most nagyobb, mint 2009 tavaszán volt.

A Napi Gazdaság pénteki számának cikke

Szomorú képet fest a magyar részvénypiac állapotáról a BUX index euróban mért relatív teljesítménye a DAX indexhez képest, a magyar indexnek a június végi rally ellenére az első komolyabb ellenállást sem sikerült leküzdenie, s visszaesett csökkenő trendjébe. A technikai elemzés két piac, eszköz vagy eszközosztály egymáshoz mért teljesítményének mérésére használja a relatív erő mutatót (RS). A két termék árából számított hányados grafikonján ugyanolyan törvényszerűségek érvényesülnek, mint egy egyszerű árfolyamgrafikonon, a csökkenő trendeket csökkenő csúcsok és mélypontok sorozata jellemzi, míg az emelkedőket emelkedő csúcsok és mélypontok.
Kapcsolódó cikkek

Beszálltak a nagyok is a buliba - lehet, későn
Csúnyán zárták a hetet a gyógyszergyártók
Gyenge maradt a forint
Mínuszban nyitott Amerika
Felemásan indult a nap Európában
Itt a részletes adóslista - gázcég és filmes a lagnagyobb tartozó

A magyar piac relatív alulteljesítése 2010 tavaszán kezdődött, azóta euróban mért értékének teljesítménye rendre lemaradóban van a német DAX indexhez képest. A relatív teljesítmény az azóta eltelt időszakban három alkalommal zuhant nagyot. Először az új kormány hivatalba lépését követő politikusi megnyilvánuláskor, amely Magyarország helyzetét Görögországéhoz hasonlította, második alkalommal a magánnyugdíjpénztárak államosításakor, a harmadik esést pedig a végtörlesztési törvényjavaslat váltotta ki. E nagyobb eséseket követően a relatív teljesítmény ugyan emelkedni tudott, azonban végül mindig alacsonyabb csúcsokon kötött ki, s általában az első fontosabb ellenállásnál elakadt. Idén márciusban a vizsgált mutató már a 2009 márciusában, a Lehman-összeomlást követő krach legsötétebb óráiban tapasztalt mélypont alá süllyedt (akkor 0,83 körüli értéket állított be), s ez a mélypont most ellenállássá vált, március óta a BUX index összes emelkedési kísérlete nagyjából ebben a magasságban akadt el a DAX indexhez képest.




Ez azt jelenti − mivel az RS értéke jelenleg 0,74 körül áll −, hogy ha a BUX index a következő időszakban 12-13 százalékkal felülteljesítené euróban a DAX-ot, akkor is csak tetemes lemaradásának ledolgozásáról lehetne beszélni, trendfordulóról nem. Ebben első körben akkor lehetne reménykedni, ha a mutató legalább 20 százalékkal erősödne, az lehetne ugyanis az első jel arra, hogy talán jobb lehet magyar részvényeket vásárolni, mint németet.

http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/nem_sikerult_az_attores_nagyobb_a_lemaradasunk_ mint_a_valsag_melypontjan.560432.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tatjána levele Viktorhoz
  2013-07-26 18:54:36, péntek
 
  Tompa: Tatjána levele Viktorhoz

2013.07.26. 16:05

Tisztelt Miniszterelnök úr, kedves Viktor, szeretném jelezni, hogyTied szívem, téged szeret, mingyá jön egy Békemenet. Ó, tudtam én, el fogsz te jönni, és rendbe teszed az ország pénzügyeit. Nem te hajolsz párnámra éjjel és azt súgod fülembe, hogy várj, galambom, egy picit, megszűnik a deficit?

Jakvampisu, csivózse bolje. Én írok levelet magának - Kell több? Nem mond ez eleget? Örömpisiztem, mikor kinyitottam a postaladát és kidőlt belőle az én királyom újabb levele, ráadásul elsőbbségi! Anyám, Sztaraja Kiszka Larionova mondta, hogy a rosseb kérte, hogy írjon, ezúton is szeretném jelezni a tisztelt hatóságnak, hogy anyám rendre olyan dolgokat mond, hogy az első miniszter úr pont úgy kormányoz, ahogy focizik, hogy ez NB XXXIII., és hogy pont annyit ér a kormánya teljesítménye, mint a magyar focicsapatoké, akik idén már a BL és az EL kezdete előtt kiestek a kupákból, csak ez nem látszik, mert első miniszter úr óvakodik a nemzetközi megmérettetéstől, meg hogy azért rühelli az EU-t is, mint a kukoricagölődint, mert ott nem kispályán fociznak, és meg akarja óvni az ő kedves közönségét a versenytől és a piactól, nincsenek szokva azok a megmérettetéshez, hisz' mind első miniszter úr csecsén csüggne csállandóan, és olyanokat is mond, hogy nem kéne az asztalra pökni, amiről eszünk, mert a beruházások 97 %-ban van uniós pénz, és anyám, aki Moszkvában végzett és régi kulákcsaládból származik, minősíthetetlen, nyomdafestéket nem tűrő szavakkal reagált az Ön levelének arra a kitételére, hogy Magyarország egy fontos csatában győzött. Tisztelt Miniszterelnök úr, kedves Viktor, szeretném jelezni, hogy Tied szívem, téged szeret, mingyá jön egy Békemenet. Ó, tudtam én, el fogsz te jönni, és rendbe teszed az ország pénzügyeit. Nem te hajolsz párnámra éjjel és azt súgod fülembe, hogy várj, galambom, egy picit, megszűnik a deficit? Végzem, átfutni nem merem, azért még egyszer felhívnám a tisztelt hatóság és a TEK figyelmét idegenszerű anyám, Sztaraja Kiszka Larionova bomlasztó tevékenységére.

http://fn.hir24.hu/poszt-itt-tompa-imre/2013/07/26/tompa-tatjana-levele-viktorhoz /
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Görög nacionalisták szállták meg a pakisztáni erőszakolót s
  2013-07-26 18:53:46, péntek
 
 
Görög nacionalisták szállták meg a pakisztáni erőszakolót szállító hajót


Görög nemzetiszocialisták megszálltak egy hajót, hogy megpróbáljanak méltó módon megbüntetni egy pakisztáni nemi erőszakolót.

Az ázsiai bevándorló egy 15 éves görög lányt támadott meg a görög szigetvilág egyik fürdőzőhelyén. A második DNS-teszt után bebizonyosodott, hogy az elkövető ismét a színesbőrű illegális migránsok egyike volt, ezért a görögök körében méginkább felkorbácsolódtak az indulatok a bevándorlók ellen. A pakisztáni a bíróság előtt végül bevallotta, hogy megtámadta a kislányt, hogy elvegye a mobiltelefonját, ám mikor az nem engedte el, beleverte a fejét egy sziklába, majd megerőszakolta.

A családja leszaggatott fürdőruháit követve talált rá, eszméletlenül. Állapota a kórházba kerülése után is válságos. A pakisztánit gyilkossági kísérlettel, nemi erőszakkal és rablással gyanúsítják.

Mikor a 21 éves pakisztáni bevándorlót szállító, Syrosból Pireuszba tartó hajó befutott a kikötőbe, a nemzetiszocialista Arany Hajnal körül-belül 20 tagja megszállták a hajót és megpróbálták kiszedni a fedélzeten parkoló rendőrfurgonból az erőszaktevőt. Másodpercekkel később a rendőrjármű betört szélvédővel, szirénázva hajtott le a fedélzetről, így végül meghiúsult a terv, hogy méltó módon megbüntessék a tettéért.

Görögország az Ázsiából és Afrikából érkező illegális bevándorlók legfontosabb európai átjárója, ahonnan megpróbálnak tovább utazni Nyugatra, általában a szociális segélyezés reményében. A becslések szerint évente körülbelül százezer bevándorló lépi át a görög határt. Görögország számára óriási szociális problémát jelent a bevándorlók áradata, a közbiztonság például az utóbbi időben megszűnt létezni a görög fővárosban.

A bevándorlók beáramlásával párhuzamosan felvirágzott a prostitúció, a drogkereskedelem, valamint elszaporodtak az életellenes bűncselekmények, de az is gyakori, hogy a felfegyverzett bevándorlók csoportjai egymásnak esnek. A 11,5 millió görög állampolgár mellett több mint egymillió, távoli térségekből érkezett színesbőrű bevándorló él, fele részük az utóbbi három évben érkezett az országba.


http://harcunk.info/index.php/jelentesek/281-gorog-nemzetiszocialistak-szalltak-m eg-egy-hajot-hogy-vegezzenek-a-rajta-szallitott-pakisztani-eroszakoloval
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kérés Orbánhoz: próbáljon meg igazat mondani
  2013-07-26 18:38:07, péntek
 
 
Kérés Orbánhoz: próbáljon meg igazat mondani

Az MSZP szerint a kormányoldalon lévők "a maguk számára" tették rendbe az országot - mondta a párt alelnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Gúr Nándor úgy fogalmazott: hosszú időre szóló földhaszonbérleti szerződéseket kötöttek a "tűzhöz közel álló haverokkal", trafikokat osztottak egymás között, majd a pályázatokat követően a dohánytermékek árrését is felemelték.

Az emberek viszont az látják, hogy az elmúlt három évben "elraboltak tőlük háromezer milliárd forintot", ráadásul nem látszik, hogy ez hasznosult volna, mert az államadósság mértéke ma 82,4 százalékos és annak összege kétezer milliárd forinttal több mint a kormányváltáskor - mondta.
Gúr Nándor közölte, hogy a kormányzat különadókat vezetett be, amelyeket áthárítottak a szolgáltatók, és amikor rezsicsökkentésről beszélnek, akkor "megint csak hülyítik az embereket". Példaként említette, hogy a szemétszállítás díja egyes városokban 30-80 százalékkal nőtt, amit most tíz százalékkal csökkentenek.

Azt is hozzátette, hogy 2009-ben egy köbméter gázért a kisfogyasztók 86, a magasabb kategóriába tartozók pedig 113 forintot fizettek. Hangsúlyozta, hogy 2012-ben a kisfogyasztóknak egy köbméter 136 forintba került, ami számításai szerint tíz százalékos csökkentés esetén is negyven forinttal több, mint korábban volt.

Eközben Orbán Viktor "levelezget" a választókkal, ami mára nagyjából öt-hat milliárd forintot emésztett fel - tette hozzá. Ebből az összegből minden járásban öt-öt mentőautót lehetett volna venni - hívta fel a figyelmet.

Az országgyűlési képviselő arra is kitért, hogy a korábbi kormányzati ígéretekkel ellentétben tavaly 1,7 százalékkal csökkent a gazdaság teljesítménye, az elmúlt években adónemek sokaságát vezették be, az adóterhelés mértéke pedig nőtt. Hozzátette: a beígért egymillió munkahely helyett mára több százezerrel kevesebben dolgoznak, mint a kormányváltást követő első negyedévben.

"Orbán Viktor - teljes meggyőződésem szerint - akkor is hazudott, amikor azt mondta, hogy nem hazudott" - jelentette ki a képviselő. A miniszterelnök hiteltelenné vált és ilyen szintű hiteltelenséggel nem lehet kormányozni - közölte a politikus, aki azt kérte a kormányfőtől és kabinetjétől, hogy a ciklusból hátralévő idő alatt "próbáljon meg igazat mondani".

http://www.stop.hu/belfold/keres-orbanhoz-probaljon-meg-igazat-mondani/1167976/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Matolcsyról nevezte el fiát Vilmos herceg
  2013-07-26 17:36:37, péntek
 
 
Matolcsyról nevezte el fiát Vilmos herceg

2013. július 26., péntek

,,Meglepő, de nem érdem nélküli megtiszteltetés." - kommentálta a névadást a Nemzeti Bank elnöke.



Nem várt helyről kapott elismerést a magyar vezetés, a kormány közleménye szerint ugyanis egyértelműen a hazai gazdaság és a jobboldali politika eredményeinek méltatásának tekinthető, hogy többek között Matolcsy Györgyről, a Fidesz-kormány volt pénzügyminiszteréről nevezte el fiát Vilmos herceg.

,,George, you know." - nyugtázta a megtisztelő hírt a jegybankelnök, majd felhívta Pintér Sándort és Simicska Lajost, hogy nekik is gratuláljon. A hírek szerint a kis György máris keresztapja nyomdokaiba lépett, már ami a csomagokat illeti, hiszen egy ideig napi több package is várható majd tőle.

http://hircsarda.blog.hu/2013/07/26/matolcsyrol_nevezte_el_fiat_vilmos_herceg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az akadémián nem sikerült egy épkézláb centert felnevelni az
  2013-07-26 17:30:49, péntek
 
  Az akadémián nem sikerült egy épkézláb centert felnevelni az elmúlt hat vagy hét évben.


A fociban így ismerik be: szarul dolgoztunk
2013.07.26. 14:47 - Ághassi Attila

|



A hír talán még az NB I.-et sem rengeti meg, az emtékás Tischler Patrik Felcsútra, a Puskás Akadémiához igazolt az utolsó pillanatban, a pénteki rajt előtti utolsó órákban.

Ahhoz a csapathoz, amelyik több mint 3 milliárdért üzemelteti az akadémiát, amelyiken egy gyerekre több mint ötmillió forint jutott tavaly. Azon az akadémián olyan szakmai munka folyt, hogy az agárdi rivális intézményből hoztak el egy csatárt.

Ezt a miniszterelnök által alapított akadémiát vezette két korábbi kapitány: Mezey dr. és Gellei Imre. Az akadémiáról, ahol minden feltétel adott, ahol vannak pályák, meleg víz, öltöző, még a számítógép sem viszi el a gyerekeket a futballtól, nem sikerült egy épkézláb centert felnevelni az elmúlt hat vagy hét évben.

Az ott dolgozó szakemberek mindig időt és türelmet kérnek. Rendben. Eközben Agárdon mintha minimálisan jobb munka és kiválasztás folyna.

Bár olyan nagy megnyugvást nem jelenthet, hogy Tischlerért nem külföldről, hanem belföldről jött álomajánlat és álompénz, amivel nyilvánvalóan az MTK biztosan végigjátssza a szezont.


http://sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2013/07/26/a_fociban_igy_ismerik_be_sza rul_dolgoztunk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ahol töretlen a növekedés: június végén 22 238 milliárd fori
  2013-07-26 17:26:04, péntek
 
  2013-07-26. 12:37
Ahol töretlen a növekedés: június végén 22 238 milliárd forint volt az államadósság

A központi költségvetés bruttó adóssága 22 238 milliárd forint volt június végén, 473 milliárd forinttal nőtt a múlt hónapban és 1518 milliárd forinttal nőtt az első félévben - derül ki az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) honlapján olvasható adatokból.
A nemzetgazdasági minisztériumnak a hét elején kiadott jelentése arról számolt be, hogy az államháztartás központi alrendszerének hiánya júniusban 162,3 milliárd forint volt, az első hat hónapban pedig 721,7 milliárd forintot tett ki a deficit.
Az NGM a hét elején közleményben szögezte le, hogy hogy az ÁKK az első negyedévben egyfajta tartalékot képezett, hogy a nemzetközi befektetői hangulat esetleges romlása esetén is teljesíteni tudja törlesztési kötelezettségeit az ország. A bruttó költségvetési adósság első félévi növekedésének kétharmada, az 1518 milliárdból 972 milliárd az első negyedévre esett, míg március végétől 546 milliárd forint volt az emelkedés.
Az NGM elemzése szerint az első negyedévben a terven felüli forintkötvény kibocsátások növelték az adósságot. A második negyedévben az adatok tanúsága szerint ez felerősödött: a központi költségvetés állampapírokban megtestesülő forint adóssága az első negyedévben 395 milliárd forinttal, a második negyedévben 452 milliárd forinttal nőtt, azaz a teljes adósság növekedéséből 40,6 százalékkal részesedett az első, és 82,9 százalékkal a második negyedévben. A forintban denominált hiteladósság a második negyedévben 113 milliárd forinttal emelkedett, míg az első negyedévben nem változott.
A központi költségvetés devizaadóssága a második negyedévben szinte alig változott, csupán 72 milliárd forinttal nőtt 9040 milliárdra, miközben a PEMÁK (Prémium Euró Magyar Államkötvény) értékesítéséből 200 milliárd forintot meghaladó összeg folyt be, az IMF/EU-hiteladósság pedig 323 milliárd forintnak megfelelő összeggel csökkent. Az első negyedévben gyakorlatilag a 3,25 milliárdos dollárkötvény kibocsátás és a 180 milliárd forint IMF-adósság törlesztés hatására valamint a 208 milliárd forinttal egyenértékű belföldi devizakötvény kibocsátás eredményeként 640 milliárd forinttal emelkedett a költségvetés devizaadóssága.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/42/115525/#ixzz2aAKN85PK
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nemzet testében idegen a zsidó - lapszemle 1938-ból
  2013-07-26 17:21:17, péntek
 
  2013-07-26. 16:18
A nemzet testében idegen a zsidó - lapszemle 1938-ból

Róma, 1938. július 23. (Magyar Távirati Iroda)

Az olasz sajtó állandóan napirenden tartja a faji kérdést, és Virginio Gayda a Giornale d'Italia mai vezércikkében - ma először - állást foglalt a zsidókérdésben is.
- Nemzeti szempontból - írja egyebek között Gayda - nagy veszélyt jelent, ha a nemzetet alkotó fajba idegen fajok exponensei furakodnak be, akik nem tudnak közösséget vállalni a nemzet céljaival és törekvéseivel. Gayda Oroszország esetét hozza fel, mint jellegzetes példáját annak, hogy hogyan szolgáltatja ki magát egy faj egy másik fajnak, nevezetesen a zsidóságnak. A cikkíró szerint egyes európai államokban és Amerikában is az eredeti faj egyre jobban átitatódik idegen elemekkel, amelyek a nemzet testében állandóan idegen testek maradnak, és idegen eszméket igyekeznek terjeszteni. Olaszország azért foglalt most állást a faji kérdésben, mert felismerte, hogy a nemzeteknek meg kell tisztulniok, és vissza kell térniök őseredeti tulajdonságaikhoz.
Csak így lehet megtalálni a belső és a külső békét. A nemzetek hanyatlása és a nemzetközi rend felbomlása a népfronti rendszerekkel kezdődött, amelyekben igen nehéz felfedezni az egyes nemzetek faji tulajdonságait. A faji politika tehát tulajdonképpen nemzeti politikát jelent.

További részletek: http://kuruc.info/r/8/115538/#ixzz2aAJTE3oF
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/56 oldal   Bejegyzések száma: 558 
2013.06 2013. Július 2013.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 558 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 389
  • e Hét: 2311
  • e Hónap: 6056
  • e Év: 159552
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.