Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Ima kilenced Szent Pió Atyához a betegekért
  2014-04-09 13:02:11, szerda
 
  II. NAP

Ő nemcsak életében segített a rászorulókon, de most is nagy szószólónk az égben, amint ezt sokak tapasztalata bizonyítja. Forduljunk hozzá bizalommal és meg fogjuk tapasztalni segítségét!

2. Nap
Pió Atya, te, aki most Jézus Krisztus oldalán állsz, annak idején tudtad, hogy hogyan kell a gonosz kísértéseinek ellenállni.
Te elszenvedted azokat az ütéseket és kínzásokat, amelyeket a pokol démonai okoztak neked, mert meg akartak akadályozni téged abban, hogy tovább haladhass a szentség útján. Könyörögj érettünk a Mindenhatónál, hogy a te segítségeddel és az egész Mennyország lakói segítségével, ellent tudjunk mondani a bűnnek, és hogy hitünkhöz halálunk napjáig hűek maradhassunk.

PIÓ ATYA IMÁJA JÉZUS SZENT SZÍVÉHEZ

1. Jézusom, Te mondtad: 'Kérjetek és kaptok, keressetek
és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek!' Mt 7,7
Íme, zörgetünk, keresünk és kérjük betegeink gyógyulását.
Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség
Ima: Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned! Amen.

2. Jézusom, Te mondtad: 'Bármit kértek az Atyától a nevemben, megadja nektek.' Jn 16,23
Íme, most a nevedben kérjük az Atyától a szentek közbenjárására által a kegyelmet, hogy a betegség keresztjét hordozó testvéreink gyógyulását az Atya akarata szerint.
Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség
Ima: Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned! Amen.
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
Ima kilenced Szent Pió Atyához a betegekért
  2014-04-09 12:59:52, szerda
 
  I. NAP
Ő nemcsak életében segített a rászorulókon, de most is nagy szószólónk az égben, amint ezt sokak tapasztalata bizonyítja. Forduljunk hozzá bizalommal és meg fogjuk tapasztalni segítségét!

1. Nap
Pió Atya, te a testeden hordtad Jézus Krisztus kínszenvedésének jeleit. Magadra vetted a keresztet, és annyi éven keresztül elviseltél minden testi és lelki szenvedést, hogy a lelkek megmenekülhessenek a pokol tűzétől. Könyörögj érettünk az Atyánál, hogy mi is meg tanuljuk a keresztünket hordozni, bármilyen szenvedéssel is járna, hogy általa kiérdemeljük az Örök Életet.
'Jó a szenvedésekhez hozzászokni, amelyeket Jézus megenged nektek. Jézus, aki nem tudja elviselni, hogy szenvedni lásson benneteket, el fog jönni, hogy megkönnyebbülést hozzon, hogy megvigasztaljon, és hogy újabb bátorságot öntsön lelketekbe.'
Pió Atya

PIÓ ATYA IMÁJA JÉZUS SZENT SZÍVÉHEZ

1. Jézusom, Te mondtad: 'Kérjetek és kaptok, keressetek
és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek!' Mt 7,7
Íme, zörgetünk, keresünk és kérjük betegeink gyógyulását.
Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség
Ima: Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned! Amen.

2. Jézusom, Te mondtad: 'Bármit kértek az Atyától a nevemben, megadja nektek.' Jn 16,23
Íme, most a nevedben kérjük az Atyától a szentek közbenjárására által a kegyelmet, hogy a betegség keresztjét hordozó testvéreink gyógyulását az Atya akarata szerint.
Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség
Ima: Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned! Amen.
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
Ima Szent Mártához
  2014-04-09 12:52:40, szerda
 
  Ó csodatevő Szent Márta, hozzád fordulok segítségért szükségeimben, és erősen bízom benne, hogy megsegítesz engem problémámban. Hálából ígérem, hogy ezt az imát terjeszteni fogom! Alázattal esedezve kérlek, vigasztalj meg gondjaimban és segíts nehézségeimben. Nagy örömödre, mely akkor töltötte el szívedet, midőn betániai házadban szállást adtál a Világ Üdvözítőjének, és a te hitedet látva Jézus feltámasztotta a testvéredet Lázárt, aki már 4 napja sírban volt, kérlek, esedezz értem és családomért Jézusnál, hogy Isten mindig megőrizzük szívünkben és így kiérdemeljük a segítségedet szükségeinkben. Különösen abban a gondban segíts, amely most nyomost ...... ............ (egy ima szándék, egy eseményért, vagy 1 személyért - 9 kedden át ugyanaz a szándék legyen).


Esedezve kérlek, mint hathatós segítőmet, úgy győzd le e nehézségeinket, mint ahogyan legyőzted a sátánt is, míg lábaid előtt nem hevert.

1 szer Miatyánk ...
3 szór Üdvözlégy Mária ...
1 szer Dicsőség az Atyának a Fiúnak és a Szentléleknek ...

1 szer Szent Márta könyörögj érettünk

Szent Márta 9 keddje! Betániai Márta, Lázár és Mária testvére gondoskodott vendége, Jézus testi jólétéről. Az ő alázatos könyörgéséért támasztotta fel a már holtan fekvő Lázárt. Szent Márta ünnepe júl. 29. van. A Szent Márta kilenc keddje imádságánál megszentelt gyertyát gyújtunk és az ima olyan hatásos, hogy ha hiszünk, akkor kilencedik kedd előtt teljesül a hozzáirányuló kérés, bármilyen nehéz is legyen, de Isten néha másképpen teljesíti ezeket a kéréseinket, a saját módra, mert ő jobban tudja, hogy mi a jó. A legjobb, hogy az aki imádkozik tiszta lelkű legyen, Isten kegyelme legyen a szívében (a szentgyónás után), de fontos hogy hittel forduljunk Istenhez! Aki imádkozik ezt az imát kell, hogy terjessze ezt is a barátai közé.
 
 
0 komment , kategória:  Szentek  
Gyógyfűszerek és gyógynövények a természetgyógyászatban
  2014-04-09 09:17:12, szerda
 
 

A gyógyfűszerek és gyógynövények sok évszázad óta bizonyítanak. A növények és fűszerek gyógyászati célra történő alkalmazása kétségkívül a legrégebbi és legátfogóbb kezelési forma.
Az emberiség kezdete óta generációról generációra adódik tovább a tudás a növényi gyógyszerekről.

A legrégibb ismert feljegyzések a gyógynövényekről Észak-Kínából származnak; ezek Krisztus előtt 3000 körül keletkeztek, és kb. annyi idősek, mint az első egyiptomi papirusz, amely először jegyezte fel a gyógynövények alkalmazását a nyugati világban. A gyógynövények, amelyeket ezekben a feljegyzésekben azonosíthatunk, mint a mirha és a tömjén, még ma is használatban vannak.

Egy időben mindenesetre a szintetikus gyógyszerek fejlődése kiszorította a gyógyító növények közvetlen alkalmazását, azonban soha nem az egyszerű társadalmakban, mint például az indiánoknál Dél-Amerikában, vagy a különböző néptörzseknél Afrikában és Ázsiában.

Csak viszonylag rövid ideje éledt fel újra az érdeklődés a növénygyógyászat iránt, ami egy (viszonylag) veszélytelen, természetes és olcsó kezelési rendszer. A gyógyszeripari vállalatok sok milliót költenek évente arra, hogy Afrika és Amerika területén ,,egzotikus" gyógynövények után kutassanak, annak reményében, hogy új hatóanyagokat találnak.

A gyógynövényeknek és gyógyfűszereknek elsősorban a test öngyógyító erejét kell serkenteniük, amennyiben a szervezet egyensúlyát állítják helyre, és a testet a méreganyagoktól megszabadítják.
Mint a hagyományos orvostudomány szintetikus hatóanyagainak, sok gyógyfűszernek és gyógynövénynek is antibakteriális és antivirális tulajdonságai vannak. A megfelelő szintetikus szerekkel ellentétben a szervezetet kimerítő és káros hosszú távú mellékhatások nélkül hozzák egy egészségesebb állapotba.

Helyes alkalmazással a növények keverve összehangolhatók úgy, hogy a testben minden szervet regenerálni, támogatni vagy erősíteni tudjanak - ha a szövet vagy szerv működésében zavar támad. És így a gyógynövények a legkülönbözőbb betegségeknél kerülhetnek felhasználásra: akné, allergia, reuma, álmatlanság, hólyaghurut, hasmenés, megfázás, bőrproblémák, köhögés, görcsök, emésztési problémák vagy szemölcsök.
Impulser Magazin
 
 
0 komment , kategória:  A természet gyógyszertárából  
A diétás italokban lévő aszpartám nőknél korai halált okoz
  2014-04-09 08:19:02, szerda
 
 

(NaturaHirek.hu) 60 000 diétás italokat fogyasztó nőt vizsgáltak egy évtizeden át. Az eredmény?

Megerősítést nyert, hogy az aszpartámmal ízesített diétás italok fogyasztása a szívinfarktus kockázatát 30 százalékkal, a nők korai elhalálozását pedig 50 százalékkal növeli.

Az eredményeket az “American College of Cardiology" mutatta be. Az eddigi gyakorlat az volt, hogy a diétás, aszpartámmal ízesitett italok fogyasztásának negatív hatásait hamis magyarázatokkal a szőnyeg alá söpörték. A gyártók minidg azzal érveltek, hogy ezek az italok nem feltétlenül okozzák a fent említetteket.

AZ ASZPARTÁM EGY NEUROTOXIN
Az adatok egyértelműen azt mutatják, hogy az aszpartám fogyasztás és az elhalálozási kockázat közti összefüggés igen erős. Miért halálos az aszpartám fogyasztás?

Az aszpartám egy génmódosított baktériumtörzs ürülékéből készül. Nem természetes cukor, hanem egy ipari laborban létrehozott kémiai vegyület. Diétás italokhoz adva számos kémiai vegyületté bomlik a testben, beleértve a formaldehidet és a metanolt. Az emésztés során a formaldehid hangyasavvá oxidálódik, ami az emlősökben jól ismerten toxicitást, mérgezést okoz. A hangyasav egyébként is a hangyákról kapta a nevét, mert a hangyák “vegyi fegyverként" használják azt önvédelmük arzenáljában.

AZ ASZPARTÁM FOGYASZTÁS NEUROLÓGIAI PROBLÉMÁK HOSSZÚ SORÁVAL KÖTHETŐ ÖSSZE
Az aszpartám mellékhatásainak tagadói állítják, hogy a formaldehidnek, a metanolnak és a hangyasavnak semmilyen hatása nincs az emberi egészségre. Érvelésük megegyezik a génkezelt termékek védelmezőivel: “a GMO-k ártalmatlanok!" Ugyanaz az érvelés a higany hatásainak tagadói közt is: “A higany ártalmatlan!"

Akkor miért van az, hogy az aszpartám-amit legtöbbször diétás italok formájában fogyaszt el az ember- oly gyakran kapcsolódik homályos látáshoz, fejfájáshoz és idegrendszeri problémákhoz? Sőt, több mint 90 mellékhatás kapcsolódik az aszpartám-fogyasztásához: beleértve a fejfájás / migrén, szédülés, görcsök, hányinger, zsibbadás, kiütések, depresszió, ingerlékenység, álmatlanság, halláskárosodás, látási problémák, ízérzésvesztés szédülés tüneteit és a memória elvesztését.

Az üditőipari nagyvállalatok és a félretájékoztatott orvosok szerint az emberek csak beképzelik maguknak a fejfájást, homályos látást, zsibbadást, álmatlanságot és így tovább. Ennyire etikátlan az üditőipar: megmérgezi saját ügyfeleit egy neurotoxinnal, aztán azt állítja, hogy a beteg beképzeli magának az idegrendszeri mellékhatásokat.

HA DIÉTÁS ÜDITŐT ISZOL, AKKOR LASSAN, DE BIZTOSAN MEGÖLÖD MAGAD
A lényeg ebben az egészben? Ha diétás kólát iszol például, akkor lényegében megölöd saját magad. Nevezzük ezt “lassú öngyilkosságnak."

Ezer olyan ital van, ami egészségesebb mint a diétás italok: ilyen a szódavíz, tea, gyümölcslé, ásványvíz, nyers mandula tej, tehéntej ... még a nem-diétás üdítőkkel is jobban jársz, mint a diétás üdítőkkel! (A diétás italokról pedig már meggyőzően bebizonyították, hogy semmiféle hatással sincsenek a fogyásra. Így fogyasztásuk egyébként is egy haszontalan étrendi szokás.)

Találj tehát egy egészségesebb alternatívát és ne mérgezd magad halálra!

Forrás: naturahirek.hu

KÖZZÉTETTE - TUDNODKELL
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünkről   
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 218 db bejegyzés
e év: 1742 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2552
  • e Hét: 5419
  • e Hónap: 11791
  • e Év: 62582
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.