Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/13 oldal   Bejegyzések száma: 127 
Fidesz-KDNP Főnix naggyűlés a Hősök terén
  2014-03-29 16:18:25, szombat
 
  Ma Orbán Viktor a trianoni biblia olvastatása és végrehajtása után születésem óta az embereken előző magyarok ellenes támadóként népével, romániai tolvajokkal és a Vörös Oroszlán vallásokkal a kiliáni drótgyári kezdet, Porácsné Dóra néni pálinkás üvege szimbóluma, a római egyházas Ion oszlopok előtt a Vörös Oroszlános vasfüggönyös népei előtt, melyeket egyesével megmentettek emberek megáldozásával beszédet mondott Rima Jeruzsálemként az ország és a trianonként kinyitott Feketevonatos Erdély és székely hullaszállítók képviseletében a börtönből Révész utcáról és Vajdaság Vajda névből lett történelem írásával egykori Miskolcnak újhelyi zsidó Ktsz-ből berendezett Pásztor Lászlóval a börtönből népünnepélyt tartott, hogy kivívták közösen titkosan az emberek megáldozásával Magyarország jövőjét Jeruzsálem és az emberek csapásaiként. Jelen volt Déva vár képviselője a börtönből, mint Leninváros a Rákóczi tér egyik központja a Vas megyeiekkel és az Uniós képviselete a Bertalan utcai Pszichografológiának. 666 átlépett a jövőbe ezzel, csak az embereket kellett legyilkolnia Oláh Ibolya izraeli vasfüggöny emelőivel a Varga börtönnek,felszabadítani a vasfüggönyösöket a főnixes Csepregi Éva már megöregedett bárány zsidóival.

A vallási fanatikusokat Müller Péter Sziámi mentette meg a roma Farkas börtönnel a Bertalan utcáról. Magyarország ünnepli az emberek titkon való likvidálását trianonként biblia olvastatása után húsz évvel, mint szerepjátékos és csapás megmentésével csonkításával és gyalázatával a 666 Rákóczi terének, amit Lévai Anikó és borsodi Románia csapásai jelentenek.

Mivel a börtön szerepjátékosai éppen ezer éves karmikusok, amik könyveiket Kiss Tábornok utcai református Kata kocsmás alkoholista kezdetével Busta írása szerint a szerepjátékosok, mint labirintus lett volna az övé, az összes többi Imrés könyvével a borsodi Ufóknak, amik értelmiség legyőzést hajtottak végre Müller menhelyével a roma börtön Farkasával, mint állandó honfoglalójával egy-egy világrésznek Kohut Ágnes vasfüggönyöseivel és Kohut Imre orosz börtön névvel mentek végig az elmékkel a börtön könyvein, valamennyire börtön feszületes a börtönt jelentette, nem engem, amit itt kék szemű üvegese kezdett el Szirmabesenyőnek két Gabi fogkiszedő református életének végrehajtásával a családomon, állandó szerepjátékosaként a reformátusoknak a börtönből. A dögök vitték el őket, sötétkapusai Miskolcnak az én kínzásommal a halál nép helyett, mint Csiba Gábor helyett is Csiba Katalin néven.

A börtön fogságában vannak az egykor bolygókon éltek is, így került hozzám a Jupiter-lány születésemkor, hiszen ezer éve rendezik be a világot feszületekkel, ami most én vagyok egyedül, így mennek a börtönből romániai Jézus megjelenéssel tisztulva nyaralni. Marsi Anikóékat a Herman Ottó környezet ellenes csapásaiként hozta létre Katalin néven Zétényi Lilivel együtt. Még a Napot is ki akarják oltani, jégkockákat tologattak, amit a média mutatott, mindent elpusztítanak, csak homok marad utánuk. Az ember deformálók Demjén Rózsi miskolci sötétkapus csapásait jelentik a mindenkori református szerepjátékosainak egykori Romániának.

A börtön kezébe kerültem születésemkor azért, mert a magyarok a börtön fogságában voltak, mint trianoniak. A vasfüggönyösök ünnepelnek kiliáni börtönből Orbánékkal. Rosszul van az ember a rengeteg babiloni csapásától a börtönnek.

A börtön 1956-osokkal írta meg az összes könyvét a magyar történelemnek, így lett István kereszténysége ezer éves, amióta berendezik a bibliás világot az újhelyi magát felakasztó Tóth hecskei kezdetével a börtön bibliának. Mint írtam István napkirály volt, így mentek végig születésem óta Cserép Imre neve alapján az egykori korok történelmén járványtemető és zsidó focizó Jehova temető kezdetével.

A börtönnel Orbánnak, amik skizopren elméje születésem óta három gyerekesekkel berendezve az ember gyilkosokat mennek végig a börtön könyvein a szőkék mentésével, mint Orbán Kudlik Júlia szőke Rákóczi téri emelésével mutatta be a Bertalan utcáját Antal Imrének az elmeosztályáról. Ez Keller Dezső is, amelyik idehívta az összes maffiát kislány koromban, bemutatva nekik gitárral a kezemben, így ment végig a gitárom az egész világon, valamennyi egyházzal együtt, hogy mind belőlem van vasfüggönyösként.

Nem ez volt a módja a börtöntől való megszabadulásnak az ezer éves szereplőknek.

A náci ismétlését Varsányi lábmegrántóimnak vörös botos Talmudjuk alapján Jézus-Vénusz áldozással a pszichografológiából a két utcának, amiből Orbán Viktor is van a skizoprenekkel Alexandriai Katalin néven engem kerékbetörve elmeosztályától helyette ismétlésben is hivatalsegédekkel rendezte Sátoraljaújhelyben, szabályszerűen legyilkolták a Szörnyeteg koporsójával Rákóczi tér hosszabbítással a várost. Turcsányi Katalin néven szereplek én a genyóként berendezett helyett, így mentek ki a városból a hivatalsegédi kezdetek, először apára kiabálta ezt a volt férjem, majd engem így nevezett 1978. óta, azóta van megtartva a szomszéd Gyula és már ismételt szőke feleségével, amelyik már nem használja ki, minden férjét kihasználó árnyék és szőke helyett minket támadtak meg, nemcsak a deformációs karmikus külsejük végett. Húsz éve hosszabbítanak, elválnak, jönnek a férjek az Okos Kati borsodi cigányteleppel idehozott Bodor Keresztöltés népéhez Kelet nyíregyházi központ Téltakarító könyve alapján, gyerekek egyetemen Okos Kati néven, így kapnak laptopot is a Rákóczi téri ember áldozásból megmaradtak, betegségeik miatt engem végig gyilkoló elmeosztályukkal.

Nem Orbán Viktor skizopren híveit támadták meg Magyarországként, hanem engem egyedül a testvéreimmel, anyám apja sorsával járva körbe folyamatosan romániai csapásokkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Japán kezdet és Révész utcai 666 folytatása Yamaha
  2014-03-29 08:59:10, szombat
 
  Japán volt a születési kezdet sárga focizó kutyájukkal, japán szereplőkkel együtt. 1983-ban a japánok hovatartozással átjöttek a Révész utcai 666 népéhez, ekkor kiadták a kezdeti Kodályos fafurulya után a Yamaha furulyákat falsként. Nekik közvetít az értelmiség legyőző Forgószeles Hajós és társai, amik végigmentek egész Újhelyen a zsidók névtárával együtt. Hajós a börtön elméről ember gyilkos, ráérnek szórakozni a borsodi elmeosztályokkal vasfüggönyös trágyaként. Japánt azért csúfolják, mert folytatta a Kodály módszert, ami ellen egész Borsod ránk támadott, ott voltak az iskolában Illés apokalipszis folytatói.

Japán tehát a börtönéhez tartozik a Sátán népének, fekete alagútként ábrázolta a média filmjében az 1983-as ember gyilkosság kezdetét az összes nemi és értelmiség legyőző csapásukkal, onnan emelt politikai elmeosztályukkal. Így állnak szóba a magyar elmeosztállyal. Ének tanárnőm kezdetével kezdték a filmeket egykori Braziliában és a börtön Mexikóban a Bestia népével, így állították be Eszmeraldát a járványtemetői történetből a hasonmásomként Erős Antónia elmeosztályával. Már itt 1983-ban a kommunisták kivégeztek engem angol kommunizmus befejezése után a főnixesekkel, Zoltán Erika szőkeinek Merlin Monroes agyi támadásával, a zsidók csernobili Sátánjával a börtönnek, Hantosék pondrós szellemvilágával együtt, mert Ágiként kiválasztott, valamint a magyar börtön Kis Ferenc-féle priccses utcanépével. Ez végig Ágnes asszonyait jelentette kezdettől a börtönnek születésem pillanatától.

Japán a Kelet vasbibliás földjének Cseh 1991-es könyve szerint Aranyhálós pók népével maga és gésái helyett engem emberként megáldozott, amit itt 1998-ban ismételtek Zoltán Erika népével, hogy belém tették a napot a méhembe. Japán, mint egykori Pszichografológiai berendezett nagy-Pán népe iszonyatott tett az idejött japánjaival a Tatárdombnak, ember gyilkosok a Yamaha céggel kezdőzött Kínával és Törökország indiai cigánytelepével és valamennyi sivatagi csapásával Jeruzsálemnek a patkányokkal gyilkoló Yoko Onojával a hamvasi művek képviselőjének. Így könnyű gazdagnak lenni a nemi csapás Töreky arabjainak a börtönből, meg az izraeli határ lezáróknak Varga elmeosztályával vasfüggönyként.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Antológia Humana Kék csillag Múzsája
  2014-03-29 07:44:42, szombat
 
  Az Antológia Humana Kék csillaga magyarok csillagaként 17-szeres könyvanyaggal 17-es szám alatt a Benedek utcában én voltam a hatvanas évek óta kék ruhában, melyhez hozzátették az amerikai zsidók pálmajelét, a három margarétáját a maja egykori időnek, amiből most vas termékenységi nemi népe van a vasfüggönyösöknek, a három lírai karám jelét, a költői teremtőkét, a gitárosokét és a festőkét, így éltek belőlem emberi életet a lírai karámok.

A Kék csillagot lehozták a földre, hogy átrendezze nekik a világot Múzsaként. A Múzsát nem lehet megérinteni, nem lehet vele együtt élni, nem lehet meggyalázni, kifosztani, nyomorba dönteni, elhordoztatni vele a bibliás csapások és börtön gyalázatát, világ végi begyűjtéssel magyar kislányként beöltöztetve a vasparasztság emelésével.

A Kék csillag egykori magyarok történelme volt, melynek verse: Azért születtem a földre, hogy tanítsam az erő lényegét, mely mélységéből merítve formálja az ember lényét. Szeretet csillag volt, Nyolcágú csillagként is berendezve van Vas megyében. Cseh a Kék csillagát az orosz történelemnek úgy írta meg, hogy Nyika Turbina a Kék csillag vers írója azt fogalmazta meg, hogy úgy akar meghalni, mint a Sátán, villámlásként lehullani a földre. Kék csillag együttessel kezdtek már a füvesekkel a Kata kocsmaiak, 1995-ben már a korláti 666 központ Kék csillag együttesénél jártak a börtönnel, azóta gyilkolnak közösen Isten gyermekeiként megjelölt kézfejével az Igazi gazdagság egykori tizes egyetlen istene eredetével bíró történelemből szörnyeteg istenükkel.

Az Antológia Humanát az összes vastrágya lírai karám tanulta, nagyfeszültségben élt az összes bevatás miatt a Révészről kiválasztott Média által hozott Cseh Károly Látója a Pszichografológiának Horváth Gyulával együtt. 1995-ben a szirmabesenyői reikis közölte fotója megmutatásakor, hogy mindent tud a világról, de elmeosztályra fog kerülni, amitől a vas lírai karám annyira félt, hogy engem hozott az orvosokhoz maga helyett. Én kerültem Zoltán Erika bennem növő szőkék helyett támadó médiájával nagyfeszültségbe, meg a cseremisz pusztító miatt az Antológia Humanából, svédek átrendezőjétől. Ez okozta a nagyfeszültséget. Itt van rajtam.

Ennyi volt itt a Múzsa, akit nem lehet megérinteni, akit csak csodálni kell.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egzalt lelkivilágom van börtönelme Rózsa megmentett szerint
  2014-03-29 06:49:05, szombat
 
  Előre bocsátom, hogy én inkább megölném magam, minthogy leírjam, kik helyett gyilkoltak le. Tudom, hogy ez az egy járható út van, már nekem mindegy. Mivel nincsen lelkem, a szívem rándul össze, a félelem születésem óta megbénít, mert akkor az egyik Ufó, Jupiter-lány régi magyar történelem főszereplője helyett lettem félelembe téve velük együtt, ugyanis itt vannak velem. Ellenük jött lére az elmeosztály képviselője, a nagyobbik lányom szájának tönkre tevője, Marsi Anikó az elmeosztályával, a sötétkapusoktól, ugyanis ez egész Borsodot jelenti 130 éve. A Jupiter lány többszáz éves, kinn éltek az űrben. Hatalmas félelmem végig kísért az életen, ők nem tudtak odanézni, mit tesz velem a vasfüggöny, a Zöld Média és a főnix Rákóczi téri gyalázóival. Én nem vagyok fajgyűlölő, de el kell mondani, hogy Románia az indiai cigányteppel elfoglalta az egész világot, utánuk nem maradnak emberek. Fáj, hogy lepleznem kell, rákényszerít az, aki nem enged meghalni, miközben a Szörnyeteg koporsója, Mészáros Kata kocsma Mészáros Ági Rákóczi tere, amelyik születétésem óta deformál a sötétkapusokkal, itt van minden részemben az elmeosztályokkal együtt.
Nem vagyok világrendező, bár Békesség virág indiai lótuszvirágos szerepemet Ufó begyűjtéssel is ismételték, tudom, hogy mindenkinek vannak jogaik, nevüket nem lehetne leírni, de nincs más választásom, mivel ez a város az egész világot jelenti az összes innen emelt politikussal, médikus celebbel, Magyarország felszámolóit, amik most főnix választást rendeznek a vasfüggönyösökkel. Kétszínű lettem, míg szóba állnak időnként velem azok, akik belőlem éltek, én elfogadom és kedvesen válaszolok, ugyanakkor leírom itt már másodszor, hogy belőlem vannak, s nem tudnak róla, élték az árnyék életüket. Tudom, ha valakik segíteni tudnának, s megszabadulnék, abban a pillanatban meghalnék, mert a szívem nem bírná ki azt, ami történt.

A Jehova sárga focizó kutyás Hecskés magyar, német egykori létrehozója a japán kezdetnek nálunk volt berendezve anyámmal és apámmal, így indult el a történelme a két temetőnek, a zsidónak és a járványtemetőnek, amik mentek végig filmeken, míg a Talmudosok tisztítani nem kezdték ember gyilkosságal Barziliát, új-Mexikót, Kínát, törököket és valamennyi Pszichografológiai rokonságot a börtönnel.

Feltettem egy irodalmi oldalra a kezdetét a családnak média berendezéssel, mely miatt rám támadtak a Zöld média suttogó szörnyetegének képviseletei amelyek az irodalmi oldalon lévő suttogóval átléptek a Pszichografológiával a három gyerekesként Titussal, Vargával, Farkassal, Tóthokkal, skizoprenekkel a jövőbe születésem óta a Vörös Oroszlán állandó szerepjátékosaival együtt.Gyöngy az Időjelek testenyészeteként születésem óta tartósítva Kádár Sára Kádár János Sári babás Rákóczi téri orosz folytatásával a romániai vasfüggönyösök közül, Simon Simon Éva börtön kezdete az engem lenéző anyámnak mártírjaként Romániának Révész utcai 666 központból, de mindegyik ember gyilkosságból maradt meg már hetven évesnél régebbiek is, semmit sem érzékelve a világ gonoszságából, amit a népük jelent mint Románia. Románia nem tudom, mit szól a csapásai szerepeinek végrehajtásához, magyarok megtámadása után ismétlésben, az emberek felszámolásához Fekete városával.

Rózsa Hevesi Tamás esernyőjével értelmiség legyőzőként a megyéjével megöregedve Molnár Rózsa születési kezdet óta, Rózsa kiadóval összefoglalva ember áldozásokkal a Rózsákat, azt írta nekem elmeosztály eredetével, hogy én egzalt lelkivilágú vagyok a Jehova sárga fozió kutyás történetem miatt. Nekem nincs lelkem, én nem vagyok fekete lelkű elmeosztály tagja a Pszichografológiából.
Elég szomorú, hogy a holnapba lépett börtön elmeosztály versírói nincsenek tisztában azzal, hogy anyám apjának több, mint hetven éve, mint finn-ugor magyarnak, majd az emberek gyilkosaiként élik szerető életüket a Bertalan utcai eredethez berendezve, amiből élnek, esznek, szeretkeznek az emberek szívét elvéve, csúfolva, amikor valamit leírok abból, amit a népük végrehajtott, engem gondolva maguk helyett skizoprennek, mint Titus, Nagy névvel három gyerekesként Jártó Róza Varga Rózsa börtön képviselettel együtt Debreczeni Omegás kezdetű férjével.
Germain Gábor Kohut Gábor néven megtapasztalta a romániai angyalokat, amik kíséretet jelentik a Vörös Oroszlánosoknak, melynek főnix központja a Bertalan utca, innen van Friderikusz Sándor 1971-es hosszabbításával légyként, virágkertészetbe én kerültem dolgozni 13 éves koromban a Rákóczi tér üldözésében. Ott a Ferenczy-féle Rákóczi téri börtön dolgozott.

Szőllősi Dávid már 1942. óta atlantiszi halakként van még anyám áldozásából a Vörös Oroszlánból, bejárta egész Oroszországot, illetve a Szovjetuniót az Uniós kezdet idejétől, végig nyaralta a csapás életét, de mindegyik ez, amelyik a neten van Annna dalai lámás indiai cigánytepének Vörös Oroszlános nemesi és Koncz Zsuzsa orosz szaturnuszi kommunizmus börtön kezdete óta a kezdeti kommunizmusnak, még Kata és Lila kocsma előtt. Ide vannak berendezve Szarvas Kohut Zsuzsjával együtt, Kovács Zsuzsa és Csal a Zsuzsa, Siess Zsuzsa és belőlem lett börtön társaikkal együtt.

1995-ben a szirmabesenyői Kohut Marianna postás feleséggel dolgozott Marianna nevet a nevemhez hozzátevő ember gyilkos felém tette az Igazlátó fiú labor Jézusát, ami amerikai gyerekeknél szokott megjelenni erős alkoholos szagával a börtönnel együtt az ezoterikus könyvkiadó könyvein végig menve, amiből itt Ciprusi mágus egyház van valamennyi elméletével a hívő skizopren országnak. A Ciprusi mágus miatt történt a fogcsonkításom, azért, mert az írta az egykori többezer évvel ezelőtt élt Jézus híve, mint famanók kíséretével egykor elektromossággal harcoló fekete mágus, hogy karmikusan átvállalja más sorsát és kinöveszti a fogakat, a miskolci egyház abból jött létre, hogy ezt az öcsémen ismételte dr. Tűzkő Judit a Talmudos elmeosztályával bal szemem tönkretevőinek Darnyi Tamás népének. Ezeket helyezte el az osztályán, majd megtámadtak a csapásaik miatt a menhellyel.

Friderikusz világ gyilkos főnixes börtönnel, mellyel 1998. óta ismételték az összes gyilkosságukat a börtönnel elenleg Ének iskolát fog a börtön médiájával közvetíteni. Születésem óta belőlem van a légy a főnixes szívre támadóktól maguk helyett, mert övék volt az apokalipszis.

Minden egyházat belőlem emeltek az elmeosztályról, a gitár engem jelent szerte a világon. Balogh és társai a börtönből üzemeltetik a börtön falvainak templomait az elmeosztályokkal, amiket Dávid Mónika emelt majdnem húsz éve fanatikusként az én gyilkolásommal a Rákóczi terével. A Rákóczi tér a legerősebb, onnan van egész főnix hármas hosszabbítással német elme a szőke Derláné náci bárány mellett Csepregi Éva Rákóczi tér bárányával.

A jelenlegi ózdi Rózsájuk helyett nekem hordta az ennivalót a volt férjem, férjhez adásomban a Bizottság beállítása szerinti szakállas, kalapos zsidókkal az újhelyi temetői történelembe írva magukat focizással együtt és az ortodoxokkal részt vettek a romániai Kukó cigánysággal.
Most archeimes kórban szenved a primitív ember gyalázó család börtön leszármazottja, nyugdíjasként megöregedve a nemi csapás. Sajtos református nyugdíjasként reformátusok csapásaként együtt indult Hámori Ildikó apokalipszist végrehajtóval, Szirtes újhelyi névvel a bölcsődéből, akit szíven szúrtak, így szüntették meg a várost, Dóra lánya pandora a menhelynek minden Dórával. Sajtosból hozták létre az angol nőket, beutazta az egész világot három gyerekével, férje infarktusa miatt apát ölték meg a többi infarktusa miatt is. Valamennyien börtönt jelentenek. Mivel a Szörnyeteg koporsója és az Időjelek árnyékvilágai gyilkolnak vastrágya hosszabbításként a Sátán népével együtt, innen egy utam van, a temetőbe, de meghalni sem engednek, csak kínoznak éjjel-nappal a halál zsidói helyett húsz éve.
Ugyenez vonatkozik a Vörös Oroszlános avatáros Annás irodalmi oldalra és a nemesek Vörös Oroszlános indiai láma cigányteleppel emelkedett börtön Erdős Annás kezdetére az egykori kommunizmusnak erdő néppel, amely megtisztult ember áldozással Nagy Karola népeként. Harcolnak a Feketevonatért, amit Erdélynek neveznek Fenyő Miklós léggyel folyamatosan kezdve előlről a Vörös Oroszlános főnixes ember gyilkosságukat Vas megyével együtt, valamennyi falvával a vasasoknak, mint Veresegyházával. A rendes Szelep sorsa miatt folyamatosan engem támadnak 1972. óta, hatalmas emberré vált ember gyilkossága óta.

A Kiss Tábornok utcai ceruzarajzok az Időjelek testenyészeteiként, meg árnyékoskerti kommunisták festenek és újítanak, mióta 1961. óta a sötétkapus dögökkel megtámadták Újhelyt, embert gyaláznak a Rákóczi terükkel, kihalatva a német embereket, teszik ezt gátlástalanul, semmiről sem tudva, ha valaki kimondja az igazságot, elmebetegnek nyilvánítják, mert nyugodtan élték le könyveiket végrehajtva rajtam az elmúlt 56 évet. Az Íziszes Városgondnokság gondoskodik a tisztaságukról és jólétükről.
A bányászok itt a börtönt jelentették a cigánysággal együtt, a vasas Digépjével és LKM-mével együtt, amiből most Pataki Attila börtönével Acélváros lesz.


Az egyik ceruzarajz deformált álla miatt az öcsémet 1971-ben támadták meg arca külsejére defomálva a sötétkapus dögökkel, állandó református kíséretével Romániának. Az egész város romániai csapása a 666-nak Rima Jeruzsálem néven, a Rákóczi térrel együtt, ami elvált támadásunkkal a vadállati férjektől Pogányné kezdetével a Győri kapuban.

Nem is tudom, hogyan lehetne felvilágosítani a Kiss Tábornok utcai lakosokat, hogy egyik ezer éves játékos saját könyvét rajtam végrehajtó Gunda, Erikaként én vagyok a lelkibeteg helyette, nekem kiabálja az egészségügy börtön képviseletében, dög férje leszokott a cigiről az áldozásommal, falását rajtam hajtották végre húsz évvel ezelőtti támadásomkor az elmeosztályával. Az összes többi szerepjátékos, egyedül a szőke jehovák vigyorogtak, ők tudták, hogy elmebetegek. Konczwald néven van összeötvözve náluk Koncz saturnusi kommunizmusa az újhelyi támadókkal Wald zsidó iskolaorvos nevéből megöregedve mindegyik.

Ez olyan, mint amikor a falvak árnyékvilága tanult tiszta udvar rendes házat, mint állandó uradalmi cselédségek. De Kata kocsmai világ gyilkosok jólétben, az ennivalót is elvették tőlünk a Rákóczi térrel, ami mai napig Szelep Talmudos bal szemem csapásával cipel Szelep népeként, mert tompalátóként lett lérehozva az árnyék testenyészet Időjelekéből Rákóczi téri folytatásként 1972-ben, azóta ő él helyettem, engem eltemettek emberként.

Hihetetlen, nem tudom olvasni, amiket írtam, mert borzalmas az állapotom és minden, ami megtörtént. Sok a gyilkosság, a gyilkos szó, az egész életem erről szól, az emberek megöléséséről, kínzásásról a reformátusok helyett zsidók áldozásával és médiájukkal. A média minden szereplője ember gyilkos, belőlünk tették őket miskolci központtal, deformációik miatt deformáltak minket, még a szájszaguk miatt is, mint Ágnes miatt a Keresztöltéstől. Hegyi Barbara szőkeként és Máté Krisztina szintén szőkeként utalt arra Bárdos Andrással pár éve, hogy itt ember áldozás történik, akkor kezdtem elolvasni a Kelet írásait, amin már a nagykövetségekkel a média ment végig a törökökkel együtt. Együtt támadták meg az országot a borsodi 666 központtal, amit rajtunk ismételteltek valamennyi könyvével az 1956-osoknak a börtönnel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horvátország Uniósként együtt indult a vas-Kelettel
  2014-03-28 14:30:38, péntek
 
  Horvátország ide lett berendezve a Pszichografológiájába a Hecskéből lett Nagy-Pánnak a szörnyetegekkel, együtt indult egykor a vasbilonos Kelettel csuvasokkal Cseh sorozatai szerint, Japán nagyhasú gésájával az Aranyhálónak, benne Argentina történelmével Ravaszné Raffai Csilla megmentettjével az alkoholistáknak Kilián börtönéből.

Horvátországra Cseh azt írta, hogy egy part voltak egykor, de soha többé nem találkoznak, szétváltak útjaik. Ott a Pszichografológiai nyugodtan él a Pázsit e mese szörnyetegei nélkül. 1989-es rendszerváltáskor a Horvátok a Müllerekkel házasodtak, az ő szabadságukat jelentette, vagyis a Pszichografológiai Horváth börtönt a német Mülerrekkel Borsodból.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ördög Nóra utcanépe ismételte Hamvas műveit
  2014-03-28 14:26:48, péntek
 
  Ördög Nóra utcanépével kezdték ismételni Hamvas Béla Lila kocsmai alkoholistáival Hamvas Béla svájci sapkás raktáros egykori összes írását, mint Románia elmeosztályának csapásának műveit. Miatta tettek engem Csernayné Katalin szülésire küldésének idején Szabó Máténé Erika ricsei lágeres náci kiválasztásával menhely helyetti apokalipszisével Péterné Csillának és a Gyöngyi gépírójának a fűzérradványi idegosztálynak a börtönből Gulácsiné szőke kiválasztottal, Együd Imre börtönnel és felesége szexuális csapásaival a nácinak elvitt náci Kovácsokkal amerikai konyhás csodás családi házba Halásztelekre, mint Fidesz nácijainak egyesített szociális intézményének össze tagja helyetti gyilkosságában a szociális hálózatnak, amik mind magyarság ellenes csapások voltak, 56 éve ember gyilkosok. Én lettem a raktáros Béza Dániel Telefongyári Pataki utcai börtön népe elutsítása után Íziszként azzal, hogy egy kicsit megengedte, hogy megpihenjek a börtönével. Hamvassal jártak körben Ördög Nóra nevével, még az apjáéval a két utcáján az apokalipszisnek, atlantiszi mágiájával együtt. Svájcot Románia még az ő idejében alakíthatta át és rendezte be apokaliptikus csapásokkal, ahogyan mutatták, totál erkölcstelenség volt ott, míg a zsidó bankárok Soros járványtemetőből vett névvel vígan élnek.

Ördög Nóra a Zöld Médiával ismételte ember gyilkosságban a Syrius Ördögi felvonulását 1971-es Harangozó Teréz kancsal Isaorás kezdetével a Gyarmati névnek besenyőben és a Beratalan utcában, elvitt zsidóival a világ-könyvtár képviselőjének varjús színben.

Ördög Nóra a börtönből szép külsőt kapott, embernél különb éetet él saját könyvét végrehajtva rajtam, berendezve az egész világon, így mulatnak a nyomorultakkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ének az esőben - Csepregi Éva Rákóczi téri Főnixes 666
  2014-03-28 10:47:49, péntek
 
  A Bródy Illés apokalipszis hintás magyar kislánynak való beöltöztetésemmel nemcsak az összes vasbabiloni parasztot vitték városokba értelmiségnek a kommunisták Kádár János kezdetével Katalin névből már Kádár Sáraként berendezve a Sári babás korszakát az oroszoknak ballagásomkor, 1972-ben. Megvolt a szereplőjük, megmentve van, semmiről sem tudva egykori Románia területén. Mindegyik megszületett.

A borsodi Rákóczi tér 666 Főnixes világ végét váró központja Csepregi Éva báránnyal az ember gyilkosoknak és gyalázóknak a szája miatt, szopós lett az egész elmeosztály, amiért ismét támadtak, mert ők gyilkoltak le Csepregi Éva gyalázata miatt, aki sejtorvosságtól, mint geczitől szépül, így lett létrehozva. Nagy Feró csótányának a punk műanyag kommunistáknak, amelyik nagy házban él élősködőként jó szíve van, mert ezt kimondta.

Ének az esőben a Főnix esernyővel beállított értelmiség legyőzését jelenti Müller Péter menhelyével a 666 központnak Farkas börtönnel Romániából.Itt Farkas Ágnes Ágnes asszonyként való nyomorult mentésével kezdtek ezelőtt 18 évvel, nácik elvitelélével a helyesírni nem tudó, öcsém gyilkolásából emelt börtön csapását az egészügynek szülésznővé téve.

A 666 börtön orvosait a börtön elvitte külföldre dolgozni, majd folytatják másutt a tudományukat, mint börtöntől megmentettek, valamennyien romániai csapásokat jelentenek rima Jeruzsálemből.

Farkas ágnes még csak nem is köszön, átnéz rajtam, lenéz engem, holott őket kellett volna megszüntetni. Árnyék bűz anyja már megöregedett, amióta körben járnak a két utcán mindig Farkas honfoglalás kezdetével Román bűnözőknek. Eljátszották 1998-ban, hogy a rendőrség követi őt utcán, hogy lássam, mi lenne a sorsa.

Tehát valamennyi szórakoztató filmet és könyvet átírtak a vasmagyarországi jövő történelmével együtt.

Ének az esőben kivégző csapásait jelenti az ufóinak Miskolc városának, amivel engem kivégeztek a Révész utcán a zsidókkal, hogy a történelmük újhelyi temetői kezdettel megmaradjon a börtönnel, baszógépükkel együtt Kis Ferenc néven. Valamennyi Kis Ferencen akkor végig mentek, így haladnak végig a két utcán a világ minden részéről a pszichografológiai magyarok névtábláján.

Párat állítottak be a Zöld Medeiába esernyővel, ez Staller Ilona népe is a Heti hetessel, forgószélként, vasfüggönyösként Új Éva névvel berendezve, meggyszín ruháját rám adták. Új Éva a neten fellelhető. Ezeket az értelmiség legyőzőket vitték el Borsodból 1998-ban.

Mint ahogyan a pszichografológiai Tóthokat egyesével vitték ki a városból értelmiségként vannak már 130 éves szlovák történelemként berendezve adventistákkal, minden elmélet képviselőjével együtt Tóth atyafiakként Tóth Gabi nyomorulttal és Vera testvérével ember gyilkosságból ismételtek, de a Tóthokat és Szabókat továbbra is emelték, mint 666 csapásait. Ez itt az egész megye Magyarország felszámolóival, a világ négy égtájának csapásaival, könyveivel, amin a börtön ment végig az elmeosztályokkal, amikkel kezdtek a hatvanas években, hogy félnem kell a rendőrségtől a börtön helyett, az orvosoktól az elmebetegek helyett. Mónika Szörnyeteg koporsója rontotta meg a főnix elmeosztályát kielégítőnek. Ezek ilyen fertelmesek, ez van rajtam, ez emelte gyalázással a cigányságot a két elmeosztályról engem kávéztatva, cigiztetve, így szoktak le a cigiről, kávéról a vasfüggönyös elmebetegek, megtisztulva az amerikai elmeosztályokkal együtt. Le kell égetni rólam a kígyóját Katona Klári fő gyalázónak Dávid Mónikával együtt a termékenységi börtön csapások képviseletében.

Születési azték szél horoszkópomból született Szél Bernadett poltikus 1977-ben atlantiszi aranyhalakként ember gyilkosságból élve 37 éve.

A főnix népe fekete árnyékokat jelent a médiával együtt, ezért éneklik, hogy emberhez méltó sors az övék, ugyanilyenek az amerikai vak Stewe Wander népei is. A rock-nagymama Katalin ember áldozással sivatagi sziklából jött elő Eszenyi Enikő igazgatónővel együtt a Siriat Várkonyi könyv alapján. Most ismét egér koncert jön John névvel, fél Budapest részt vesz rajta a hírek szerint. Psota Irén Indiát jelenti, egykori történelem ismétlésből került ide idegbetegként. Almássy Éva parát jelent a Ringasd el magad megmentett legyeinek Évájaként Presser Pici Pszichografológiájából a foglyuggatóknak, meg ruha lyuggatóknak a börtönből. Tina Turner bal arccsont törésemet a Bertalan utcába rendezték be, ekkor jött Kazincbarcikára az egyik sportolóhoz. Liy Taylor atlantiszi halak puffadással szintén ide volt berendezve a Szabó Erzsébetekkel együtt, köztük az émelyítő édeskés szagú hullanépével a Kuruc utcának Romániából.
Burton a börtönt jelentette a Pszichografológiából, mint Brigitte Bardot szőkeként megmentve Bardot fekete haláljaként zöld-fehér csíkos nadrágjába én kerültem. Zalatnay magyarként szintén idetartozik mellműtétjével, ahová engem vittek helyette 1986-ban dr. Kartik Ilonához azzal, hogy ördög, felmérték a viselkedését az emberekkel a Szövetség utcai plasztikai sebészetnek. Előtte leforrázták a gyereket az Egri csillagok magyar-törökjei helyett a II-es elmeosztályukkal 1980-ban azért, hogy megnézzék, az újhelyi dr. Felházi sebész hogyan bánik az emberekkel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Negyven nap múlva megváltatol - római feszület 1998.
  2014-03-28 07:09:35, péntek
 
  Müllerék az elmeosztályokkal korláti központtal 1998-ban támadtak rám a Bertalan utcai 1991-es legyilkolásomat ismételve az álom apokalipszist átírva rajtam folytatásban végrehajtva az árnyékok helyett, az utcába állított Árnyékoskertiek helyetti kivégzéssel. II. Jánost hozták Magyarországra, vele együtt parkinson kórral végeztek ki azzal, hogy én megyek vele Rómába nászútra az Ottó katalógusáruház kék ruhájában. Ez lehetett a Hagia Sophiája Sárossy Katalinnak, innen lehet tudni, hogy a kiliáni tégla börtön is itt van, embergyilkos 130 éve, a Talmudosokkal együtt, mivel végigmentek az összes kiliáni bűnöző utcanép mentésén Jenei Viktória nyomorult futtatásával az egészségügyi pályája helyszínein, az Időjelek vastárgya Új Bekezdés népeinek elhelyezésével fontosabb állásokban.

Csiba Gábor 1998. óta engem gyilkoló elmeosztályát a Gábor Áron rézágyújának saját könyvével Csák Verásan, amit rajtam végrehajtottak ismételt emelésekor beiskolázása óta Csiba Katalin néven az orosz politikába rendezték be, ezért a börtöne húsz éve folytatta az ember csonkítását kínzásával Dávid Mónika Rákóczi terének az összes elmebeteg kommunista és egyházas fanatikussá engem nyilvánító elmeosztály egyházi képviseletével. Shwarzeneggert is innen emelték kormányzóvá a nyakamban lévő Sátán zsidójaként a 666 központból kiskunhalasi történelemmel.

Negyven nap múlva megváltatol - hangzott az egész bérházban a suttogó szörnyeteg hangja Zoltán Erika médiájának. Ekkor ismét a börtön egyik feszületét hajtották végre, mivel azt közölték, hogy sok kicsi feszülete után a börtönnek egy naggyal feszítenek a világ felé kék szemű ufó központjával a Bertalan utcának. A Lengyel névhez érve a Gulyással együtt kezdték a varsányi lábmegrántásommal a római egyház feszületét együtt II. Jánossal, aki Katalin név alapján került a Vatikánba. Együtt végeztek ki minket. Gulyás Jászapátitól kezdve minden részen be van rendezve az országban a börtönből, ők vezették be a gyogyó helyett a romák integrációját innen vett cigány képviselőkkel emberjogi bizottságokkal együtt. Minden emberjogi bizottság a börtöntől van, régen a hippik képviselték Amerikában. Hippik a hulla hopp karikából jöttek létre a börtönből. Én vagyok a hulla a halálnép helyett 1995. óta református halál népe kezdetével Nagy Annának, folytatva Jeruzsálem összes országával, Weiser Mari Juhász Piroskás Libiájával, Tátraiékkal, Rákóczi tér tisztulásával ismétlésben.

Frízer Zsolt börtön árnyék sorsa következett, Jenei Viktória semmihez sem értőn húsz éve futtatott leszbi Mucus tartósítva megöregített férfias lánya, akit vittek a rehabilitációra a denevér köpenyes orvoshoz, majd Ravaszné Raffai Csilla argentin börtön szereplőjéhez az Időjeleknek a szociális otthonba, ahol igazgatónő lett az ember gyilkos, jelenleg Felsőzsolcán él Hamarral és a többi Antal Jenő tömeggyalázóival Pusztai Lászlónak a kávésokkal az Új Hírnökből.
Frízer Zsoltnak izzadós, büdös gombás volt a lába, amiért engem támadtak meg fertőzéssel együtt, Az összes börtön bűnözőjén végigmentek a téglaházaknak, kezdtek Süvegesékkel, a Pandorás Porácsné Bodrogba fojtásommal előző élete vízbe fúlása miatt, mentek végig az összes orvosán a megyének, amiket belőlem tisztítottak emberré méltó életre, így csak Mariannák, Ildikók, Katalinok, Gabriellák, Gáborok, Imrék, Jánosok, Ágnesek, Piroskák, Gyulák, Palik,Gáborok, Gabriellák, Erikák, Margitok és szőke hajúak jelentik a szociális hálózatot a két utcai apokalipszissel, köztük Szabó István kommunizmust játszó igazságügyi elmeszakértővel a börtönnek 1981-es emelésével ismételten az összes Szabójával a városnak, akiket kivittek innen és a tégla házakból-Kisek és Nagyok szintén idetartoznak az egész országban. Romániát jelentik az ezeréves állandó szerepjátékosok, amik könyveit ismétlésben is végrehajtották skizopren refrénnel ufókkal együtt, ami a börtön Imréinek kíséretét jelenti. Ez Bajor Imre is az elmeosztályról Havas Henrikkel Hócipősként és Verebes Ivánjával a tüdőtámadóimnak Szenes Andrea Zizi Magazinos egykori Titus korát végrehajtóival. . A rendszerváltás, mint írtam a kiliáni taxissztrájk idején a Müller németek borsodi zsidóinak és a Horváth Pszichografológiai Horvátország zsidóinak szabadságát jelentette, mivel a vastrágya Kelet együtt indult Horvátországgal, ahová a Rákóczi téri Főnix központ a világgal nyaralni jár Uniós országként. Ott nem áldoztak embereket, mivel nem voltak, Pszichografológiai csapások a horvátok a németekkel együtt.

Puskás Katalint a buzi sátánisták selyemréti központtal vitték ki Budapestre szőke haja miatt megtámadva az embereket, mint egykori svédek elpusztítóinak értelmiség legyőzőjét. Valamennyi Süveges sorsán végig mentek, vannak egy páran a Halak atlantiszi börtön szülöttől, a legnagyobbik lány utcán bárkit leütőivel a Nyírő Gyula zsidó kórházhoz tartozik, ezért engem gyilkoltak le a TV2-jükkel, ahová Süvegest beállították Zsókákkal a cigánytelepi Vologdáról, Andó Mariannával, amit a szőke haja miatt mentettek, Antal Jenő thaiföldi szex vastrágya népével. A Vas babilon ruháiba öltöztettek be születésem óta, az egykori náci népét vitték ki a megyéből feszületre téve velük együtt, mivel szerepüket végrehajtatták Urbán Tibor szerint embereken, ez itt természetes volt. Szamosvölgyit innen vitték polgármesternek az elmeosztályával Újhelybe a börtön képviseletében. A Dobos-féle kommunizmust végrehajtó öreg vasfüggönyösök járják a falvakat pályázatokkal, így Bodrogközt is egykori népviseletbe öltözött vastrágyák emelésével, kisebbségekkel együtt. Dobos Attila vasfüggönyös nyugodtan öregedett meg Németországban, Svájc Markós balettes buzi központ svájci sapkával kezdődött a médiában Rajz Jánossal, rajzaival a médiának, amiből létrejöttek a megmentettek, végig emberek támadásával megmaradva. Svájc visszaadta a pénzét a náci központnak a világ vége idején, varjús cserépkorához érve Panninak, egykori történelemből, amit a Rákóczi tér hajtott végre a Zöld Medeiájával az lánya tartja el Romániának, amiknek koldulni kellett volna és visszamenni a két elmeosztályra. Minden miatt legyilkoltak, ami nem volt emberi tökéletes külső és belső, ami az elmét és a börtönt jelenti.
Így rendezték az egykori sivatagot a cserepeimen, könyveken való végighaladással a Pszichografológiából lett helyszíneken, a börtön nyaraló bűnözőit végig ember gyilkossággal tisztítva a bibliás csapásokat valamennyi jeruzsálemi csapással, mint a maffiákkal.

Végig mentek a diósgyőri Árpád és Kuruc utcai történelmeken, a börtön csapások szerepein, majd a Szentpéteri kórház hatalmas Katowices sátánistái következtek végig buzikkal, amik a görömbölyi pályaudvart jelentették, a város teljes egészével. Görömbölyi Lászlóval volt berendezve Görömböly, mint Tiszaival a miskolci Tisza menti lakosság Imrés könyvével. Ez végig Dávid Mónika halálra ítélt 1972-es ismétlése volt. Szepyk innen vannak a Virtus elektromos médiánál, meg szerte az országban focizóival a Ferencvárosnak. Minden focista akkor veszi fel a nevet, amikor ismétlésben odaérnek valamelyik ember gyilkoshoz, ilyen volt a madár Kozma Máltai szeretetszolgálat alapítójának megtartásakor odakozmált tejként erdő tisztuló kommunistájaként a vastrgyának a Révész utcából, akit az egész ország gyászolt, mint börtönt madárt a bibliás föld Keletjétől, akik helyett Cseh azt írta, hogy minden gally és ág az égre lázad és az erdő azt sem tudta, hogy létezett. Ez a lámás Erdős kommunista erdeje a vasfüggönyös Vörös Oroszlános nemeseinek a nyugatosoknak elmeosztályokkal, meg a börtönnel berendezve ismétlésben visszament időben, ahol jelenleg vannak a politikával. Árpád utcai Kati szőke miatt a kezeim dagadnak 18 éve már, az orvosok beutalták a kézdagadásával szanatóriumba, valamennyi betegségét így hajtják végre rajtunk. A megmentettek hatalmas börtön és skizopren serege a jelenlegi költőket jelenti az alkoholistáival az új-jungista Mária áldozó Kassai Csilla szlovák történelmének kassai központból, amivel a politikusok frigyet kötnek, mint Talmudos Meni italdémon csapásaival. Én volt vagyok Mülleréknél, a suttogóval a börtön és skizoprenek megöregedve már Farkas táncosnő kezdetével átléptek a jövőbe miskolci börtön Dévényi szervezésében valamennyi lapkiadóval és könyvkiadóval együtt, értelmiséggé tett börtön népével a Molnároknak a Rákóczi térről, amiket elvittek a városból, s már nyugdíjazva lesznek tanárnőként belőlem.

A taxisok a kiliáni börtönhöz kerültek berendezésre, amik a sztrájkkal szembe álltak 1989-ben a skizopren tolvajokkal és romániai csapásokkal, amik kormányra álltak a Révész utcai kivégzésemből, már Miskolcra hozva túszként Jakubcsek Gabriella elmeosztályával a Hegyalja Mgtsz-éhez a Vándor utcára, a belőlem tartósított Pszichografológiai gyilkosoknak, Salankó István állam deformációjával az alkoholista atlantiszi aranyhalnak, Orosszal, Barnával a Bíborszél Ki Mit Tud-os börtönből, Kalináné Katalin néven kiválasztott nemi csapásával Szirmabenyőnek, kiliáni leánya miatti nemi támadásommal, Némettel, Mátainé Katikával az én áldozásommal Katikaként sok Katikával együtt, Szendreivel, nemi csapásként, Molnár Ibolya elmeosztályával, Pálffyval, Tóth Bandival Bodrogközből hatalmas házzal, Juhász Istvánnal impotensként Weiser Mari Piroskája miatti gyalázatával a zsidóknak, végig a nemesi láma és lovagok miatt hozták Nagy Karola hasi érgörcsben meghalt fekete mágus mimóza könyve alapján az egykori Vörös Oroszlán nemeseit Balogh Tibor karcsai paraszttal összeverekedett indiai depressziós feleségének lányával és cigánytelepével az Idegosztálynak. Sokkal súlyosabb kivégzők tartoznak az Idegosztályokhoz, mint az elméihez a skizopreneknek. Ilyen a tatárdombi újságos, börtön férjével, akinek saját szerepe volt, amit rajtam hajtottak végre. Harcolnak a cukorbetegekért, lábukért, ezért dohányoztatnak engem is 18 éve folytatásban, de valamennyien nagymama támadóit jelentették még Gyula utcai börtönnel együtt.

1989-ben okirat hamisítával Barna Gabriella Csabai fehér mercedesét hozó Révész utcai náci ügyvéddé belőlem tett cigányságával kerültem a kiliáni tégla börtön házába a születési kezdetnek Porácsné Dóra nénihez, aki helyett árvízzel ismételték a Bodrogba fojtásomat a romániai parasztsággal. Bosznia-Hercegovina ózdi romániai csapásokat jelent magyarság felszámolót a Parabrutális romákkal együtt, mint a többi körben lévő ország is. Herceg névből lett Hercegovina a börtönből.

Barna Gabriella náci Gabi fogkrém Adamek Gábor zsidó népével szövetségben a Rákóczi térrel tartozik együtt a Révész utcai Dévényi Erzsébet szépségként csodált kezdetéhez a zsidóknak, comb deformációja miatt támadtak meg. Róla és férjéről írta Horváth Gyula német kitüntettje a Pszichografológiának a Furhman Imre börtönből, hogy irodisták rokonai az adminisztrátorok, a romániai Sütő András egykori szalagjába volt rendezve a Lantos ktsz kezdetével, ismétlésben AB aegonnal, lantjával a sárga könyves Bródy Jánosnak szöveggyűjteménye szerint, amit Müllerék bezúztak, mint bizonyítékokat, a hippik is ezt jelentik.

Barna sógora dührohamokat kapott az elmeosztályról, az ő sorsát hajtották végre, ő Mályiban építkezett a szőke pusztító óvónő feleséggel, kiválasztott a testszaga miatt. Kőrössy Katalin sorsát 1995-ben hajtották végre, mint tüzelő nemi csapásként hozta létre az elmeosztály, a tűzoltósághoz járt, hogy oltsák. Ekkkor támadott meg a menhely, egy hétig jártam égő és viszkető nemi szervvel. Rendőr tette tisztességessé a gyermekváros képviselőjét az elméjéről.
Máté 1994-ben jött a Bertalan utcáról megvenni a kiliáni börtön lakását a náciknak, minden koszosnak és rendetlennek elmondva engem a szőke fasiszta feleségével és barátnőjével, mert évekig nem volt pénzem sem porszívóra, sem arra, hogy a wc-t megjavíttassam, nem lehetett lehúzni, meg nem is tudtam beeengedni senkit a lakásba, én sem kimenni az utcára. Ez volt a születési kezdetem börtöne a Benedek utcában. Az kevés volt, hogy az autisták és felsőzsolcaiak ember gyalázói eláztak, meg a kiliániak. A pincében az egykori tankönyvek teljesen tönkre mentek, mindent ki kellett dobni a szemétbe, de már a tatárdombi cigányok vitték el a megmaradt matek és fizika könyveket is, mert a börtön csapásokat tettek okossá, az összes tantárgy ellenes csapás a főnixes Csepregi Éva apokalipszisre váró népét jelenti a korláti 666 központból.

Mátéék Perecesen építettek hatalmas házat, Zörgő Zsolt a keleti sorozat alapján berendezett zörgő és száraz lesz egykor, mint végítéletkor a menny János jelenéseiből beperelt engem, mert Mátéék fel voltak írva nála, mint ingatlanosnál az elmeosztályról. Máté a romániai nyanya kezdet után a két utcán való végigmenés politikáját képviselte Romániának. Müllerék a Zöld Médiával jártak végig Korláttal születésem óta a Révész és Bertalan utcai anyám apjának gyilkosainak utcáin az emberek megáldozásával, ez jelentette az összes kommunizmust Ázsia hidegháborújával emberek ellen.

Svájc befogadta a Heves megyei Rózsa szülöttek leszármazottjait, akik az Alpok alján élnek csodálatos életet értelmiség legyőzőként a börtön kezdet Markó Ivánnal Borsodból. Most nem mennék bele a svájci Alpok történelmébe, mely ugyanolyan, mint az újhelyi nincsen Pszichografológia és Keresztöltés, meg Szörnyeteg koporsója, meg Jézus várás, Magas-hegy minikkel, mint kilátóval egykori bibliai történeteit jelentette, az utolsó emberekkel kezdve Jehova sárga focizó kutyával úgy, hogy már Miskolc be volt rendezve Jehovákkal és börtön feszületesekkel. Egyesével mentették meg őket, mint a Bábu vagy vasfüggönyös bábjait, festményeiket is elvitték külföldre a debreceni Krisztusok. Al-pok mutatja, hogy nem egy pók volt egykor, s hogy hányszor rendezték be a világon az ezeréves játékosok a bibliai apokalipszist, amik könyveiket végrehajtották rajtam.


A nagy fehér házat Lillafüreden rendezték be 1989-ben a sity taxis Gábornál, akivel gyalázatot hajtott végre az egyetemvárosi méhkivett gépírója dr. Balogh Gizella börtönének az Idegosztályról. Szentpéteri Csilla jelenti Csillát a Szentpéteri kapuból a Dörmögő Maszkabálosainak csin-csin sárga villamosaként az Illés apokalipszisnek gátlástalanul, szerelmes volt a sity taxi központ vezetőjébe. Rajtam hajtották végre a szerepüket margarétás szájú Törőcsik Mari füves kommunista kezdetével Törőcsik néven focista berendezéssel. Tehát Gábor néven van itt az amerikai nagy fehér ház, innen emelték a mindenkori politikusait. A nagy fehér ház ezek szerint fogkiszedő, ha Gáborral rendezték be.
Gábor el akart költözni, lehet, hogy sikerült neki.

A Metrot a pokol angyalai kezdték építeni, kiosztották a csajokra a verseket és könyveket, amiket rajtam hajtottak végre, mint a Bársony János utcai tanítónő Harsányiné Lőrincz Gabriella nyomorultként nagyon szép egyetemvárosba tett ismétlésben Mondd mit érlel annak a sorsa című versét. Virág Ödön volt az igazgató virág kezdetével az azték horoszkópnak, aki segíteni akart a gyereknek angolból, azt elküldték munkanélkülire, de ez a város jutalmazza az értelmiség legyőző tanárokat az egész országgal együtt, a főnixes szívre támadó 666 központ ál-művészeivel. Magyarország gyilkos már kilencven éve, ember gyilkos a borsodi jeruzsálemi csapásokkal, valamennyi Új Bekezdés vastrágya hosszabbítójának a Kos pusztítónak a római egyházban. Az autisták embergyilkosok a többi csapással együtt, mint a parákkal, el kell olvasni az adventista sorozatát a Tóth Pszichografológiai csapásoknak Kelet vastrágya sorozatból a miskolciaknál. Törökország teljes egésze a római egyház cserepeihez tette magát indiai cigánytelepként. India az egész világot járta el Romániával, belőlük vannak az amerikai alvilág népei is, nemzetközi testvériségként a Dental Softtól és az új missziósoktól.

Annak ellenére, hogy én a kiindulási helyszínen születtem, ahol Vár-hegy jelenti Jézus várókat és Hecske a Pszichografológiai nagy-Pánt végig gyilkoltak az összes bibliai Jézus feszületesén az egykori vallásoknak főleg Indiából a cigánytelepével az elmeosztályoknak. Az összes csapást a bibliákból megtisztították.A jelenlegi értelmiség legyőzésből 56 éve megmaradt írogató nyugdíjba ment Rózsák Demjén deformáló kezdetével a Vargáknak, melyek lezárták a határokat, Titus kori ufókkal egri központtal Zizi Magazin ismétlésben nem is tudják, hogy ember gyilkosságban maradtak fenn, három gyermekkel és unokákkal szaporodva, vagy letagadják. Valamennyien születésem óta skizoprenek a Pszichografológiából. Lelkük van, fekete lelkük démonokkal. Azzal együtt alkotnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Anyám az egyetlen finn-ugor apja sorsának ismétlőivel
  2014-03-27 23:54:20, csütörtök
 
  Anyám apjának, Benkő Lajosnak a legyikolóinak az utcájában élek, a Pszichografológiai Pán-Európai Unió Bertalan utcájában. A Média Benkő Dánielék kezdetével ismételte a Bertalan utcai és a Révész utcai Pszichografológiai apokalipszissel folyamatosan körben járva a nácikkal, zsidókkal, vasfüggönyösökkel, mint főnixes Vörös Oroszlánnal, köztük a nemesekkel, István koronájával, Kisgazdákkal, Rákóczi tériekkel, Keresztöltéssel, Szörnyeteg koporsójával, Izraellel, mint náci Talmudos vörös központjával az iker toronynak, a római egyház missziósaival, a reformátusokkal, Egyiptommal, beduinokkal, Sátán zsidó népével, kommunistákkal, alkoholistákkal, aljanéppel, menhellyel, börtönnel, elmeosztályokkal, pusztítókkal az olaszliszkai központ megtámadását a politikusaival Romániának.

Azt írtam, hogy gyűlölöm a magyarokat, mert a börtönnel jöttek minket németként legyilkolni egykori széles arcúként, gyűlölöm a finn-ugorokat, ami itt egyedül anyámat jelenti, bár a Tóthok a Bertalan utcából és a vasfüggönyös Benkők nemesi családfát állítottak fel maguknak Finnországgal közösködve a média műsorai szerint. Anyám helyett az itt lakókat kellene gyűlölni, a Rákóczi tér kezdetével a Keresztöltés Keresztesi fogtalanítóit, amiket a Pázsitra vittek lakni, s tőlük van a családom kihalatója, a sógörnőm, aminek a Rákóczi tere 1971-ben öltöztetett be Joli szürke nadrágjába, azóta rajtam van tanÍttatva három gyerekkel népesítve a kihalatott bátyámat, majd folytatták velem romániai cigányteleppel beállítva a Klimaxx együttesét az apokalipszisnek.

Nem értem most sem, hogyan lehet, hogy nem szeretett Simon Éva és Ágnes kurvák helyett engem, hogyan küldött varrólánynak a menhely helyett, hogyan éheztetett határozatlan Medveczky Ilona műanyag virágos helyett, hogyan zúzta össze a média Gábor Zsazsa kezdettel ennyire a reformátusokkal, amiket egyesével visznek ki innen Pestre és külföldre.

Azt írtam, hogy a börtön ugrált elektromosságként az Émász mögött 18 évvel ezelőtti Rákóczi téri és sátánisták cigány kínzása kezdetével, holott a menhely volt elektromos sátánistákkal, az összes Hamvas könyvet végrehajtották a világ minden országának könyvével együtt, így vonultak ki a szerepjátékosok, bibliai csapások a tik sem vagytok magyarok romániai cigányteleppel, mert romániai csapások.

Anyám soha nem fogja tudni felfogni az életet, amit nekünk adott, nem tud gondolkozni a szőkék helyett, amit előlről kezdett az elmeosztály velem az összes szőke helyetti sors végrehajtásával rajtam, beleértve a cigányságot és az összes Halak szülöttet atlantiszi halakból, amit Ginával beállítottak, mégis engem támadtak meg mindegyiket utaztatva, jólétbe téve, emelve, mint a börtön zsidó Csernus Imrét, amelyiknek saját könyve is volt a Jónás cigányával együtt az apokalipszisnek.

Urbán szavaiból, hogy nen éljem magam bele a szerepekbe 1992-ben elhangzottan arra következtetek, hogy itt mindenki tudta, hogy a szerepeiket az ezer éves karmikusok rajtam hajtják végre, azt is tudták, hogy én ember vagyok, ezzel is fogadott az elmeosztálya Benedek Évának orvos nővérével együtt.

Miskolc az egész ország és világ ellenes csapásokkal megy ki innen születésem óta, amit a korláti cigánytelep húsz éve ismétel 666 központjával a Bródy apokalipszisnek Ébredő játszótér varjús végéhez érve darabokra hullott könyvekkel. A két Gábija Szirmabesenyőnek a Bertalan utcából világ gyilkosait jelenti, fogtalanítóként a börtön reformátusainak, sötétkapus dögök kísérik őket, amik születésemkor támadtak meg Demjén Rózsi deformáló népeként, de az arcom nem lesz ismerős Időjelek Vargáival, vasfüggönyös nácikkal a Pszichografológiai Vas-babilonként.

Lényegében haragszom anyámra, mert apával összeházasodott, de már apát a média megtámadta anyám előtt is filmeket végrehajtva rajta Miskolccal. Anyám utolsó magyarként hozta Benkő Dánielék perverzeit a főnix világ végét váróival bárányukkal együtt, sorsuk és szerepük eljátszásával az embereken.

Szeretni nem lehetett B-né Ágnes helyett engem és Simon Éva helyett le kellett nézni, Simon Ilona helyett engem sem szerethettek a gyerekeim. meg Jakubcsek Gabriella elmeosztálya helyett. Ez a Bertalan utcája a bal és jobboldalnak. A szomszédokat kellene gyűlölni és a borsodiakat, kénytelen vagyok velük élni gyalázatukkal együtt, amivel végig kísértek a nyolcvanas évektől válásukkal a szörnyetegektől és támadásaikkal. Azt mondta Cseh Károly 1992-ben, hogy nem nekem kell szégyenkeznem, hanem a magyaroknak. Itt cipelem az eldeformált testemet megcsonkítva húsz éve már anyám sorsának ismétlésében Müllerékkel korláti 666 központból.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Időjelek hintás magyar kislány Motsilnik Katalin
  2014-03-27 15:34:57, csütörtök
 
  Pázsitról lett mag támasztva a magyar zsidó Rákóczi térnek Motsilniknél, Motsilnik Katalin azután született meg, miután 1962-ben a vasfüggönyösök elkezdték a magyar ruhába öltöztetésemkor az Illés apokalipszist rajtam 666 borsodi központtal. Motsilnik Katalin magyar zsidó utánam született meg elmúlt történelemből ismétlésként, kivitték Sátoraljaújhelyből Budapestre Medve Marianna Kata kocsmás 666 kommunista szőke kiválasztott testvérrel a nyomorultak közül. Motsilnik Katalint felébresztették már ismétlésben, karmikus depresszióban szenvedett, maga jelenti a depressziót.

Érdekessége a magyar kislány sorsnak, hogy kettő van. Egyik a visszament időben náci Jézus megtámadásomkor izraeli születési kezdettel zöld szemmel a Talmudból Motsilnik Katalin, másik visszament időben a Vörös Oroszlán nemeseivel Illés apokalipszisből G. Maczó Ágnes, Ágnesként kiválasztva, mindkettő később született tőlem, mindkettő sorsát rajtam hajtották végre. Még ilyen gyilkosságokat, hogy a sorsát a szereplők elhordoztatják a nyomorult médiával és a Rákóczi térrel együtt, cigánysággal, a világ nem látott.

Az Időjelekbeli hintás kislányához a testenyészeteknek tartozik az ébredő játszótér egyházaival, a sünök és a kapufa. Az Illésé a Korlát község a világ csapásaival, világ végi begyűjtéssel.

Szintén a Pázsitra lett téve Godzsák Ildikó Sátán boszorkány feleségeként Romániából,állandó apokaliptikus szereplő Bajzáth férjével együtt, három gyerekesként élnek hatalmas házban már saját boltot üzemeltetve.

Dr. Vaszily Mária Vaszily népe a Pázsitra lett téve, itt már nyugdíjba vonult börtön elmeosztályáról igazságügyi elmeszakértője a börtön bűnözőknek, ember áldozóként. Itt valamennyi pszichiáter ember gyilkos a börtönnel és az elmeosztályokkal, beleértve Baltást, amelyik az Egyedül a kastélyban Kiszes Végh berendezése volt Mülleréknek a korláti központtal.

Én hamarabb születtem Motsilniknál, de volt tervezve, már egyszer eljátszhatta a szerepét az Időjelek Új bekezdéséből Rákóczi tériként a zsidó rokonsággal együtt, mivel a hajamat négy éves koromban rövidre vágta az öcsém a Talmud dr. Tűzkő Judit osztályán berendezettek segítségével,amik csapásait ismételten megkaptuk.

Pár névre emlékszem a Pázsitról a Keresztesi mellett,ami 1971. óta hosszabbít, befejezve a családomat Bodorékkal együtt, akik helyett nem szerethettek és tisztelhettek a gyerekeim a Rákóczi téri kezdettel születésem óta, pókjuk miatt a méhemet megrontották, húsz éve tart a gyilkosságuk ismétlésben Keresztesi Ildikóékkal.

A ricsei láger helyéről Rózsa utcába költözött cigánytelep szintén Pázsit e mesét jelenti, amiket az RTL klub német médiája ment menteni, bemutatni, saját csapásként a vastrágyából, ami a német vasbabilon nácijait jelenti, amik megrántották a lábamat, lezárták a határokat Vargával születésemkor, müncheniekkel elkezdve a Pszichografológiáját a Pán-Európai Uniónak. Hatalmas nagy a szimbólum tára a Pszichografológiának, minden régi kor jele Egyiptoméval, mexikói pillangóval, sumerekkel, izraeli, babiloni, káldeusi csillaggal megtalálható benne művészeti terápiásokkal együtt okkultizmusként a szörnyetegekkel kelet és a cigányság emelésével egyetlen közös áldozásában a leszbikus Ágnesnek, amivel kezdtek az én megtámadásommal aznap, amikor megszülettem. 56 éve tart Miskolc városa ember gyilkossága újhelyi támadással, helyszín megszüntetésével ismétlésben cigányság helyetti gyalázatommal 18 éve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/13 oldal   Bejegyzések száma: 127 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 598
  • e Hét: 1727
  • e Hónap: 4086
  • e Év: 56352
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.