Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/8 oldal   Bejegyzések száma: 77 
Jézus festmény a szamaras istállóból gyerekszobában
  2014-04-25 21:05:46, péntek
 
  Szenci szódás szamaras zsidó házában volt az istállóból létrehozott gyerekszobánk. Odajött minden évben karácsonykor csengettyűvel Jézuska. Még akkor nem tudhattam, hogy a fenyő ünnep, mint szeretet ünnep valójában Írisz nevéhez fűződik a csengettyűvel együtt.

Fejünk felett a kettős ágy felett egy hatalmas, csodálatos festmény lógott. Az igazi, egykori Jézus volt látható rajta kisdedként, Mária tartotta az ölében és József kínálta neki a gyümölcsökkel megrakott tálat.

Pár évvel ezelőtt ezt a nagyon értékes, egyedi régi festmény felvásárolták a városban, anyámnak ötszáz forintot adtak érte. Késő szólt nekem, mondtam, hogy felbecsülhetetlen volt az értéke.

Jézus egykor valóban élt, emlékét őrzik a Vár-hegyek, mint a sátoraljaújhelyi is, meg Illés dalal az újra várunk rád kezdettel. Ahány Vár-hegy, annyi Jézus várás történt már eddig. Az újhelyi Vár-hegy mellett ott látható annak a régi Antikrisztusnak a Sátor-hegye, aki felevenÍtette régen a Jézus legendát. Elohim élő hírnökének írtam meg az Antikrisztus Jézusát a kilencvenes években, amitől itt igazi hírnökök, új hírnökök lettek, megannyi Krisztussal.

A festmény festője aláírta a nevét, ha látnám, megismerném, azt hiszem, nagyon nagy kincset jelent.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Győzike ismétli a helycserés Fonók és Éva börtön könyvet
  2014-04-23 21:38:36, szerda
 
  1998-ban támadtak rám a lakásban a szörnyetegek, folytatták a Révész és Bertalan utcai apokalipszist átírva sorsuk megváltásával, ember kínzással, csonkítással, valamennyi elmeosztályuk emelésével, RTL klub német elmeosztály pszichografológiai Bertalan utcai reformálásával a Müllereknek és többi innen eredő 666 német elmeosztályának.

Mint említettem a kastélyokban is elszállásolták a 666 népét, így Jászteréket is Begaláékkal együtt, anyám anyjának családjával, akiket én nem szerettem, bár sorsát folyamatosan ismétli a két elmeosztálya Balázsné Győri kapui Jancsi és Juliska mesét gyalázattal végrehajtóinak a korláti központnak.

Támadóim szerint Kiszely Ottónak és Jászter Gyulának kellett feleségcserét rendezni a folyamatosan rajtam végrehajtott Imrés börtön könyve szerint, amit Győzike ismételt a médiában, vagyis Jászter Gyula megöregedett kommunista kedvenc a Révész utcai berendezettek közül feleségével a Talmudból ember gyilkosságból vanmegöregedve, utcabálokat rendeznek a Trisztállal mai napig Niczky Gézával, amelyik sorsához Led-niczkyvel mentek két irányba, egyik volt a száz éves művészeti sorozat, másik Niczky Géza Hogy az Éva feleséggel Hogy a Mária kiválasztottjával Sátoraljaújhelynek, amelyik Sütő László sánta romániai csapással hatalmas karriert futott be, megöredve élnek a legnagyobb nyugdíjból, amit az elmeosztállyal elérhettek.

Jászter felesége Ostváhné Réti Mária már elhunyt külvárosiból lett párttitkár, majd elnök zsidók helyetti ember áldozó kedvence volt. Egyetlen egy akadt, aki kiállt mellettem mosónő koromban oly módon, hogy a mosógépüket ráengedte az új lakásukra, ennyi csapás érte a 666 kommunista házaspárját.

A Trisztál nem tud gitározni sem, ennek ellenére híresek a kisvárosban, mert a kommunisták átadták a zenei művészetet a parasztok és zsidók, mint kezdeti kislány áldozók kezébe a főnixes Rákóczi térrel együtt.

Kovács Csaba a Trisztálból a Révészre volt Kovácsokkal együtt berendezve. Ő volt az, aki lehülyézte az osztályt, azért, mert mi ezt a szót nem használhattuk. Azt hiszem, a jegyzőnővel, mint Rákóczi térivel együtt, ha valaki Barna Gabriella és Adamek Gábor párossal együtt a két utcai apokalipszist összeszedi, meglátja, mennyien élnek ember és magyar gyilkosságból, s hogy folyamatosan ismételnek sorsuk elhordoztatásával. Kormos Kornélia is a Révészen jelentkezett feleségnek a volt férjemhez, addigra Kormos könyvét rajtunk végrehajtották. Börtönt jelent, szép életet élt, apja mondta a volt férjemnek, hogy őt ütheted, de kiürítette azt a házat is, amit az én pénzemen vettek meg Bertától, a 666 központhoz tartozótól, amelyik még fiatal élettársat is kapott, helyette engem támadtak meg árnyékvilága emelésével Pácinban.

Nem tudom mindenkinek a nevét, aki 1983-ban került berendezésre, de a munkahelyek, amiken végig üldöztek a rendőrség infantilisei helyett mind 666 korláti központot jelentenek.

Tehát Jászter Gyula és felesége ugyanazt a népet jelenti, mint Győzike és Bea asszony, akik helyett gyalázást hajt végre a Rákóczi tér húsz éve ismétlésben, élőben 1986. óta, amióta a csernobili robbantás megtörtént, de már ott voltak 1983-ban, sőt születésemkor is, ezt mutatta a rengeteg Talmudos szörnyek általi baleset és a menhely cigányainak, indiai cigányságnak az ember áldozása a börtönnel.

Trisztál megöregedett, méltóságot kapott a városától. Cseh Károly is lement helyettem oda vastrágya feszületre téve engem a karjaira 1991-ben műsort adni, pedig még a postát is hosszú ó-val írta, hatalmas munkát végzett a 666-nak, összehozta a bibliás földet a Törökvész utcaiakkal és a médiával, akik kísérték II. Jánost is hatalmas arcokkal. Ráérnek, skizoprenek és szörnyetegek.

Még egyszer leírom, hogy nem tarthatnak káoszos hol o káosz ünnepeket a gyilkosok, főleg nem a valódi káoszos vallási ömlesztések, akik rajtam ismételték ugyanezt születésem óta az összes könyvükkel és világ végékkel folyamatosan Rózsi névhez érve. Nincsen a 666 népének hol o kausztja, csak káoszos vastrágyája népével együtt, azzal a rengeteg teóriával, amit az internet világa jelent. A csapások, mint a barakkosok nem áldozatok, hanem ide vannak berendezve magyarok és emberek gyilkosaiként Simonokkal együtt, amik azt írják, mártírok voltak, mert oroszok büntették őket a vastrágya nemesekkel együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már minden mindegy
  2014-04-23 18:19:34, szerda
 
  Ma háborgom, mert nem akarok élni. Azt hiszem, az az ember, akinek már minden mindegy, általában így van ezzel, halála előtt kitálal, mint ahogyan én leírtam azokból pár nevet, akik apokalipszist hajtottak végre maguk helyett rajtam folyamatosan körben járva sorsuk ránk terhelésével. Nem fogtam fel, nem tudtam agyi defectem miatt jeruzsálemi költő helyett gondolkozni, állattá tettek, aki akkor eszik, amikor mások akarják, akkor gyújt rá, amikor mások ráerőltetik. Nagyon gonosz szörnyek vannak rajtam és bennem, nem engednek meghalni, születésemkor már a cigányság helyett gyilkoltak, folyamatosan ismételve az összes kiadott könyvét valamennyi országnak. A törökök együtt ismételték Törökvész utcai nagykövetséggel az ember áldozó könyveket, s ki tudja, hány ország vett még ebben Barzlián és Ázsián kívül még ebben, no meg ott van a német trianoni kezdeti berendezés, a hatalmas Pszichografológiai központi skizoprenekkel, ami itt az egész megyét jelenti. Soha nem lesz vége, ezért tart a gyilkosságom, ami szerintük Játék volt már 56 éve, valamennyi betegségével az orvosi könyveknek, a belőlünk született csapások, deformációk miatti támadásunkkal. A rendőrség, amivel a Zöld Medeia szüleim áldozásával indult emberség ellenes világ bűntettként soha nem tenne semmit az érdekünkben és már nem is érdekes, egyetlen gyalázatot és csonkítást, betegséget sem lehet meg nem történtté tenni, egyetlen évet sem, egyetlen pillanatát sem az állandó kínzásomnak a halál reformátusok és sötétkapusok helyett, ezek emelésével. A Halak szülöttek közül már sokan meghaltak, mint Szabóné Kiliánban, Salankó István áldeformálóm népével, mint alkoholista Halakja a Hegyalja Mgtsz-nek talán már nem is él. De virít Csernus a füvesekkel, mint budapesti elmeosztály tagja a börtönből atlantiszi énekes halként, mint az összes többi, bár Gina Lolobrigida be volt rendezve áldozatként a 666-hoz atlantiszi aranyhalként. Minden 666 csapás sorsát végrehajtották szerepeikkel, könyveikkel együtt. Értelmetlenségek sorozatát bogoztam széjjel, felfogni képtelenség, az ok érthetetlen, annyi, hogy skizoprenek és nem emberi viselkedésűek a nemi csapások, meg defomáltak a karmikusok.

Minket kihalatott a Rákóczi tér, soha többé nem leszünk, a nevünket a Rákóczi tér viszi tovább. Nem szeretném, ha ennyi gyilkosság szóval és leplező kirohanásokkal maradnék fenn, csupán azért, mert irigyeltek tőlem mindent.

Találkoztam egy emberrel a neten. Neki éltem, miatta. Még apa óta nem találkoztam egyetlen emberrel sem, itt nincsenek, megölték őket születésem után. Nem bírom elképzelni sem, milyen lehet egy másik emberrel való beszélgetés, olyannal, aki hozzám hasonló. Vallani kezdtem neki, mint mások egy pszichológusnak abban a reményben, hogy talán ő megért, közben fokozatosan visszatért a gondolkozásom annyira, hogy megértettem, mi történt velünk. Közben féltettem is, mert ezek az elmeosztályok képviseletei, féktelenek, tetteik kiszámíthatatlanok, meg cigánytelepe Dávid Mónika születési kezdetének a Mónika Show újhelyi hegyet jelentő Szörnyeteg koporsójának. Senki sem tud rajtam segíteni, ezért kértem eutanáziát 2001-ben, de csak nevettek rajtam. Mindenki elhagyta az országot, aki nem akart részt venni emberek megölésében az orvosok közül is.
Kénytelen voltam megszüntetni a vallomásom befejezésével állapotomról a kapcsolatot vele, mert nem akarom, hogy elveszítse azt, amit szeret, hogy baja essék, meg bánt a némasága. Tudom, hogy engem így nem lehet szeretni, engem még soha senki nem szeretett, ezért meghatott a törődése. Én magam láttam el mindig, gyerekkorom óta mostam, főztem magamra piritott grizt, meg amit éppen találtam. Senkim nem volt, tőlem elvárták a békítő bíró szerepet, a másokkal való törődést, amivel a népeik az általam emberré tettnek folyamatosan visszaéltek.

A neten az emberek egymás után skizopreneznek le, mert apokalipszisről és világ végéről írtam versekben, amit Nagy Anna helyett rajtam hajtottak végre. Nem vették észre az országban a változást, a multik leszállítását húsz éve az űrhajós ózdi központtal korláti cigányteleppel együtt, amelyik saját apokalipszisét hajtotta végre a menhellyel együtt. Feszületes Jézushoz írnak, ami itt én vagyok születésem óta a Talmud kezdetével.

A gyerekeimnek próbáltam mondani, mi történt két éve, de azt mondta dr. Tűzkő Judit belőlem orvossá tett nemi füvesek csapása és a győri Tóth idetartozó pszichiáter, hogy én súlyos skizopren vagyok, bár én még életemben orvossal egy szót nem beszéltem, engem csak bevittek háromszor és leinjekcióztak,legyógyszereztek, nem tudtam kitől segítséget kérni.

Hogyan mondjam el a lányoknak, hogy a Bertalan és Révész utcai apokaliptikus csapások és a Talmud ezer éves reformátusai az összes református sorsát végrehajtották a börtön könyveivel együtt, világ végét rajtam a varjús színben, Jeruzsálem helyett, amikor ott hagytak a náci iker házban egyedül, vitték az egyiket a Paviás családhoz elválasztani Király Évát a vadállat férjétől, jött a felmentő Imre a börtönből, egész Perecest a gyerek megáldozásával tisztították meg és nekem ezt szótlanul végig kellett néznem, nem volt kitől segítséget kérnem, amióta azt mondták, hogy primitív Paviás, nem való a lányomhoz, nem engedte gimnáziumba sem járni. Hogyan mondjam el neki, hogy Szelep miatt a Rákóczi tér a Talmuddal dührohamokat rendezett nála egy éves kora óta, mert Szelep hisztesnek született, hogy végig minket támadtak az Időjelek és a kommunisták helyett, amikből most vastrágya egyház lett a börtönnel?
Hogyan mondjam el, hogy a bal szemem tompalátásával húsz éve cipelnek és gyaláznak, kínoznak az Időjelek testenyészetei helyett? Hogyan mondjam el nekik mindazt, ami velünk történt, hogy meggyaláztak és kihalattak minket? Mi van itt berendezve? - förmedt rám Alberle Lajos, amikor egyetlen mondatot kezdtem el, már érteni kezdtem azt, amihez Kobold Tamás nyújtott segítséget fertelmes gyalázóim ellenére, hogy Miskolc a világ négy égtájának berendezett városát jelenti, de már akkor mentek végig az összes elköltözött könyveinek világtájain? Hogyan mondjam el, hogy őket átcserélték cigányságra, ők mentek a média sötétkapusaival iskolába?

Nem akarok Magyarországon élni abban az országban, ami tele van olyan csapásokkal, parasztokkal, amik belőlem éltek szép és szerető életet, más ország meg nincsen Szlovákián kívül, ahol emberek élnek, s ők meg szerepet játszottak, ismételték a régi áldozásom történetét. Nincs hová mennem, itt igazság szerint mindenki belőlem van, belőlem él 1961. óta, ha méltóság lenne bennem még, senkivel sem állnék szóba sem a városban, a megyében, sem a net világában. Elgondolkozom, hogy a nyugdíjba vonult három gyermekesek és a két utcai névtár népei hogyan fejezik be csodálatos életüket, s mi lenne, ha egy hatalmas erő hirtelen megszabadítana, ha tudnának segíteni valakik. Nem élhetnék egy világon, egy országban akkor sem velük, meg sem lehet őket büntetni, mert sokan még azt sem tudják, hogy ember áldozásból élnek szép életet.

Emberre volt szükségem, törődésre, amit még soha nem éreztem. Velünk emberekkel csak állati módon lehetett bánni, megalázni minket naponta, éheztetni és lenézni mindenkinek. Bocsánatot kérek a leplezésemért mindenkitől, éljenek tovább nyugalomban és szeretetben, mint eddig is. Én lefekszem, hátha a cigánytelep enged meghalni. Helyettük küldött a Tigáz munkanélkülire 1990-ben, indiai depressziós Baloghné helyett gyilkoltak le ugyanabban az évben, ez mind Horváth Gyula Időjelek népe Deák Bill Gyulával együtt. Arról szól majd a jövő történelme, hogy a Rákóczi tér a cigánysággal meggyalázta, megcsonkította és felszámolta az embereket. Nekem tilos az ember szeretet, a tisztelet, a szerelem még jobban, mert minden kortól, Istentől, királytól elpöröltek. Az ember nem szexuális beállítottságú, egyetlen egy gyalázat elég ahhoz, hogy szíve megszakadjon, de így is kezdték Sárközi Anita szív ellenes merényletét szavakkal. Nem akarom sorolni, kik helyett éltem a gyalázatos életüket. Jelentsenek fel rágalmazásért, szállíttassanak be a kórházba, mint eddig maguk helyett háromszor megtették. A rendőrség a pszichés ügyeket nem vizsgálja maga életét kímélve, mert saját sorsukat végrehajtották születésem óta. Nekem már minden mindegy, játszanak a szívem gyalázói velem. Nem akarok itt és sehol sem élni soha többé, én nem akarok így megöregedni.

Jó volt pár évig azt hinni, hogy ember vagyok legalább szavakkal, ha sem testemmel, sem szívemmel, sem életemmel, sem külsőmmel, sem tehetségben nem lehettem nemhogy ember a határlezáró Vargák állandó kitermelése helyett, hanem semmi, az arcom nem ismerős. Ringattam magam a reményben, de elveszett. Állat vagyok húsz éve, az emberhez való élettel Majláth Júlia vasfüggönyösei már majdnem ötven éve gyilkolnak emberfeletti életmóddal a szőkéivel a korláti központnak. Ők a jövői a Földnek, az embereket kihalatták. Vigyázzanak a pár emberre Alföldön, nagy kincsek, egyetlen életük van, ne támadják meg őket a szívük miatt és ne halassák ki őket, mert a Föld ember nélkül megszűnik létezni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Forrázása a gyereknek Egri csillagok - törökök helyett 1980.
  2014-04-22 22:54:25, kedd
 
  A 666 borsodi apokalipszise csapásainak sorsát egyesével hajtotta végre az embereken hetven éve, születésemkor kezdte előlről Benkő Dániel elmeosztályának ismétlését Zöld Medeiájával az utcanépnek.

666 minden Rákóczi térit ember gyalázással tisztított, a rendőrség ember áldozással lett születésemkor feállítva a börtönből, nekik természetes volt, hogy 1983-ban összeállították a sátoraljaújhelyi Révész utcában azokat, akik helyett addig is gyilkoltak, s folytatták tovább tudtukkal, velük együtt, sőt helyettük történő munkahelyi meghurcolással az összezúzásomat, ahogyan egyikük fia elmondta 1986-ban, hogy el kell menjek Borsodból, mert tönkre fognak tenni.

Ma leforrázta otthon a gyerekét egy asszony. A rendőrség nyomoz az ügyben kiskorú veszélyeztetése címen.

Az én gyerekemet 1980-ban, mikor a pártbizottságon dolgoztam gyors-gépíró munkatársaként a Jubileiumi Óvodájában Marosinénak és Rácz Marinak forrázták le, de Felföldi újhelyi sebész nem tett feljelentést a rendőrségen, sőt dr. Tomka Emilia 666 orvosa, amelyik foxterrier kutyáját anyám hozta meglepetésként nekem összerágatni a bútoromat vele kitámadott engem, hogy miért híresztelem én szegény óvónőket, holott kisváros volt, két nap alatt híre elment annak, hogy az óvoda több, mint száz fokos gulyáslevessel leforrázta a lányomat, amiért fizetni sem volt hajlandó, s nekem nem is kellett a pénz, mert pénzem nem lehet megvenni az egészséget. Volt férjem aznap este aláírta nekik, mert meg voltak ijedve a nyilatkozatot, hogy lemond a kártérítésről, a nagy életbiztosítását a gyereknek magánál tartva nem vettük fel a kártérítést, a biztosíító később nem volt hajlandó fizetni, mikor műtétre vittem Pestre.

Hegyi Barbara Bertalan utcai szőkeként ember gyilkosságból színésznővé vált elmondta, hogy azért gyilkoltak le minket emberként, mert ő szőke és hogy az 1980-as gulyásleves forrázás az Egri csillagokat jelentette, a gyerek jelentette a törököket, rajtunk hajtották végre, mert féltek a török cigányteleptől.
Dobó Kata és más Dobó jelenti az Egri csillagokat, saját könyvüket jelenti az Egri csillagok, mint mindegyiknek megvan a saját könyve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Ének az esőben (1952)
  2014-04-22 22:42:22, kedd
 
 

Magyarul beszélő amerikai zenés vígjáték
Rendező:
rendező: Stanley Donen,Gene Kelly
forgatókönyvíró: Betty Comden, Adolph Green
zeneszerző: Nacio Herb Brown, Lennie Hayton
operatőr: Harold Rosson
vágó: Adrienne Fazan

Színészek:
Gene Kelly (Don Lockwood)
Donald O`Connor(Cosmo Brown)
Debbie Reynolds (Kathy Selden)
Jean Hagen (Lina Lamont)
Millard Mitchell (R. F. Simpson)
Cyd Charisse (táncos)

A film 1927-ben játszódik, a némafilmek korában. Don és Lina, a szőke szépség híressé vált Californiában a néma filmekből, bálványozza őket a nép. Mikor megkérdezi egy riporter a tömeg előtt az éppen megérkező párt sikerük titkáról, Don azt feleli: ,,Méltósággal kell élni". Nem engedi Linát, a partnerét szóhoz jutni iszonyatos beszédhangja miatt. Majd faggatásra beszélni kezd életéről, mely kezdete jó barátjával, Cosmoval gyerekkori táncolás volt. Már akkor megmutatkozott ének és tánc tehetsége. Később is mindent elvállalt, ami ezekkel függött össze, de volt kaszkadőr is, amikor Californiába megérkezett. Minden munkát méltósággal viselt, vállalt. Egyenes jelleme végig kísérhető a filmben.

Fogadásra készül Don, autóval indul neki barátjával az útnak, de lerobbannak és a tömeg szabályszerűen megrohamozza. Egy busz tetejére menekül, majd Kathy autójába ugrik, aki ellenkezik a betolakodóval, rendőrtől kérve segítséget, aki azonnal felismeri Donban az ünnepelt sztárt. Kathy azért nem ismerte fel Dont, mert csak egyetlen filmjét látta. Annyi is elég volt a némaságból. Szerinte az igazi művészet, Shakespeare és a többi költő verse, írók műve csak élőben szólalhat meg, úgy mutatkozik meg az igazi tehetség. Maga is színésznőnek készül New Yorkba, színházban játszott. Érdekes, hogy Kathy is a méltóságát hangsúlyozza az igazi művészetnek, amit csak élőben lehet előadni a közönségnek, nem mutogatni pojáca módon a némafilmekben.

Első látásra fellángolás követi a találkozást, majd nem sokkal később ismét összetalálkoznak, Kathy éppen egy tortából ugrik ki, mint énekes táncosnő a fogadáson, ahol bemutatják az első hangos filmet.

Mondani sem kell talán, hogy a következő elgondolás a hangos film, csak egy a gond, Lina nevetséges beszéd és énekhangja.

Igazi vígjáték, bővelkedik sziporkázó mondatokban, csodálatos betétdalokkal és igazi steppelő táncokkal, csodálatos táncosnőkkel.

A film címadó dala itt látható:

http://www.youtube.com/watch?v=LmSkNaVdScg

A film ezen a linken tekinthető meg:

http://www.mozicsillag.com/watch_embeded.php?host=148532&id=13072

Nagyon jó szórakozást kívánok!

2014. április 22.

 
 
0 komment , kategória:  Filmajánló  
Kohut Katalin: Költősors
  2014-04-22 18:44:04, kedd
 
 

Hatalmas, nemes feladat
felmutatni tényeket,
igazságos minden adat,
mely feltárja a híreket.

A lírai karám után
őrködni hazátlanon,
könyvek leplezése során
segít'ni ember-bajokon.

A költősors, mint a kenyér,
görcsös ujj markolja meg,
szüntelenül ihletet kér,
örök-kovászt érlel, s megy,

végzi igazak munkáját,
a becsület csak erény,
s ha szeretet vezeti pennáját,
a jövőkép csupa remény.

2014. április 22.


 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
2001-es Időjelek és Észak rajzai szerepeim - meghurcolás
  2014-04-22 17:55:17, kedd
 
  Az Észak-Magyarország forgószelesei iderendezve jártak körben ezer forintosként maffiával a Révész és Bertalan utcán a mi emberként történő áldozásunkkal majdnem száz évig visszament történelemmel állandóan megmentve az apokalipszis csapásait, maguk is ide lettek berendezve Lévay Gyöngyi kommunista alkoholistával, Hajdú Imre könyvvel rendelkezővel, Fecske Csaba Kelet Révész utcai születési kezdetemmel a vastrágyáknak lírai karámként, Cseh Károly kezdetével, amelyek önvédelmet végeztek, ha bajuk történt, kíséretük támadott.

A Északban minden írásomat Cseh és Urbán Tibor iderendezve az utcába ember áldozóként Szamosvölgyi már elvittel együtt, amelyik Újhely polgármestere lett emberek meggyilkolásából, magyarok egykori támadójaként - rajzokkal jelentették meg, Tömegben egyedül és hasonló címeken. Köztük volt, ami nincs meg a csontvázjeles fasiszta nép rajza is, hogy ember gyilkos, a bárány fekete árnyékával a cigánytelepnek, amik bezúzták az újságot és ezer forintért vitték el szatyorban, a többit bezúzták Erdély fenyő kislány áldozásával együtt. Mindegyik más volt, megvannak a szereplőik. Az Időjelek kivágott lapjaival rontásaimnak, melyeket a testenyészetek helyett kaptam nem tudva semmiről cipeltem magammal Szombathelyre a kisvárdai elmeosztályt emelő Buda Botondhoz és Nyírő Gyula Kecskés kivégzőihez, ahol nevettek rajtam, s azon, hogy Szelep szállított be az Időjelekből maga helyett, illetve a legnagyobb Süveges lány helyett, amelyik bárkit leüt az utcán. Agyi defectet írtak ekkor Dudás Sándor költője helyett Jeruzsálemnek. Valamennyi bibliai írást író apokaliptikus csapás, ellenkezik az ésszerűséggel, nem idevaló, ahol csak hét hegy jelezte az egykori történelmi maradványokat együtt a vaskapujával Jókainak a többi kapuval együtt.
Az Időjelekből Szelep és Árvay Róza unokaöccse a szemhéjam dudorával, Vicizián Sándor összekötött lábú ikertestvére van itt egyedül Borsodban, a többi a médiában Deák Bill feszületes cigánytelepével, Egyiptommal, egykori sumerekkel, majmokkal, kutyákkal, száz tagú cigányzenekarral, amik tékozolnak és pazarolnak a borsodi cigány politikusokkal, zsenikkel, Vargákkal, mint határlezárókkal, felsorolhatatlan néptömeggel jelenti a rontásaimat, amikkel kétségbeesetten jártam rajtam körben a Rákóczi térrel, bennem a két elmeosztály szörnyetegével húsz éve már. Bermudások is hozzájuk tartoznak Szulákkal, megtámadtak, mert tágul és szűkül a két elmeosztályról. Mákostésztás Ébredő játszótér egyházai hintás magyar kislányával az elvitt Motsilnik Katalinnak. Medúzás Ferike, Pogány Balázs, Vass Tibor, Utry Attila, Laboda Kálmán, Horváth Gyula látókör ember áldozója a Pszichografológiából, 666 cigánytelepéhez tartozó német díjas. Minden vastrágya hosszabbító elmeosztályról van, pszichopaták az Időjelek megrajzolói, maguknak adták ki a könyveket a rontásaimmal minden testrészemben, főnixesek rontásait jelentik Mary Zsuzsa angyalként benne lévő helyett is.

Ezért valamennyi fanatikus, ahogyan Dávid Mónika emelkedésekor a vastrágya egyházainak nekem írta, skizopren. Én kénytelen vagyok azzal foglalkozni, ami történt, leplezni a világ és az emberek gyilkosait, hiszen a szappantisztító sorozatok már bejárták az egész világot, jelenleg már indiai cigánytelep is tisztul rajtam Kolcza Mari helyett.

1999-ben nagynénémet megölték az Északban megjelent rajzok és ábrák miatt, múmiaként volt összeaszalódva. Megölték azt a német embert, akinek a gyerekeit magyarrá tették egy bíróval kötött házassággal, tönkretették, egyiküket megnyomorították Godzsák helyett púposként létra dobálással a felszámolt Pályafenntartásán az elméknek. Cselényi a spartacus focicsapat tagjaként idetartozott a vasúton a többiekkel együtt a 666 központhoz. Jutka haját egyetlen szőkeként levágták, fogait szétlyuggatták a Gáborok és Gabriellák kíséretei. Nem szeretettek és tisztelhettek engem Puskás helyett, B-né Ágnes helyett, Simon Éva helyett és a sportolók helyett, nekem kellett a családot összetartanom.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hantos Ágnes Ady Cerberusos apokalipszise 1986 - 1995.
  2014-04-22 16:38:35, kedd
 
  Hantos Ági helyetti ember áldozással még a bölcsődében indult az egyiptomi Cerberus népe, ahová Ady is tartozott, apokalipszist írt és hozott létre Szepes Mária könyveinek bizonyítéka szerint, amelyiknek azt kell mondani, hogy szeretlek és megtisztítani a pondróktól. Halál világot jelent, Ágnes a 666 népeként került Kamillás apokalipszisével a Csend mennydörgése az éj, de nem vigasz ma, te nékem mint a fahéj, vagy kamilla sorok kezdetével Rab Zsuzsának kiválasztásra. Leforrázta a gyerekét ekkor kamillával, amikor engem az anyja pondrós lába miatt megtámadott a szörnyetegük, belém költözött bűzzel, szellemvilág.

1995-ben ismét Ady apokalipszisnél jártak a világ végi begyűjtés közben, ekkor körbevett a pondrós állatuk, még a fejem tetejéről is a kályhájára a náci iker tornyosnak pondrók hullottak. Ezt az értelmiség legyőző forgószeles két utcán körben járó Heti hetessel az elmeosztály pondrókkal be is mutatta, amin nevetett az egész ország.

Ady apokalipszis része a melyik a legkisebb virág egri kérdéssel a fukszia, melyik a legkisebb állat, a kolibri. Ezután az ember gyilkosság után Kolibri színházat hoztak létre azzal, hogy ők mimózák. Az ember nem az, nem érzékeny, bármit meg lehet vele tenni, mindent kibír Nacsaként és Bagiként dr. Sági Ilona apokalipszist ismétlésben is végrehajtó szerint fekete angyalokkal. Ez a római egyház, amelyik Cseh szerint reggelre kihűlt csillagokat jelentett rajtam, ott hagyták a fekete angyalok lábnyomukat izzadt homlokomon, fejemen. Verítékben úszott mindenem, ezt az egészségügy hajtotta végre 1991. óta.

Még egy apokalipszis történt Adyval együtt, robotok voltak a fejem felett, miközben a bal szemem Talmudos Időjelek tompalátása szemezett Szelep sorsának folytatásaként egy szakállas, rövid drapp bőrdzsekis másik világban a csapásokat figyelő férfivel, akit még soha nem láttam, feltételezés szerint reikis volt, amik Anna Felébredése főnixes média végéhez érve közölték, hogy a szellemvilág és halottak, démonok tisztulni jöttek hozzám, terelgették a halottakat démonokkal együtt Strukkerné szirmabesenyői reikis tanítványaként Marianna nevemet használó postás feleséggel. A megtisztult szellemvilág a halottakkal és a démonok végig nézték a gyalázatomat a Száműzött Nap daljáték kezdetével a Békesség virág indiai történelem ufós folytatásával a világ végi begyűjtésnek Zámbó borsodi Rákóczi téri zenéjére történő nemi gyalázását a varjús szín kezdetének, így kezdődött a Rima Jeruzsálem ellenes világ vége biblia olvastatással bírók berendezésével, mint Katalin, Demjén, Varjú.

Szelep Időjelek tompalátásom emberré válásával való állattá tételem mai napig tart születése óta Talmudos és Rákóczi téri hosszabbításként a sötétkapus dögjeivel anyjának és Talmudos Íziszes tenyérlenyomatos apjának összes címerrel, könyvvel, ezer éves szerepjátékosok szerepének végrehajtásával, emberfeletti élettel, jólétben, támadva minden hisztiért, s rossz tulajdonságért engem és a gyerekeket 1972. óta.

Robotok voltak a pondrós féreg felett, csápoltak hangosan. Így jártam hónapokig, addig, míg Pataki Attila hatalmas elektromos szemekkel teli árnya be nem lépett naponta az ablakon hatalmas ijedtségemre, szemezett velem, miközben a bolhahegyi ufói a Tatárdombnak megtámadtak, odaszegeztek a földhöz, mint csillagok vannak az égen, ezek is a Duna tévé csapásai, s lábnyomokat hagytak a hóban, hatalmas 46-os lábnyomot, de senkit nem láttam. Az ember nem tud megbolondulni, itt más történt, sokkal rosszabb. Az orvosok rendezték mindezt az elmeosztályokkal és a börtönnel, mindent tudtak, én soha senkinek nem panaszkodtam, a börtön cipelt a kórházba az elmeosztályokkal, jeruzsálemi nemi csapásként gyilkolt le az egészségügy a pszichiáterekkel ekkor már Malek gyalázó és Medveczky, Madonna hosszabbítása után.

Hantos Ágiék elevenen a féreg állattal elmetettek engem, sírásóként mutatta be Katalin Gálvölgyije az értelmiség legyőző forgószeleseknek Miskolcról.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kolcza Mari sztiptíz táncosa a mexikói Talmud sorozatnak
  2014-04-22 09:43:02, kedd
 
  A rajtunk végrehajtott apokalipszis szerint Kolcza Mária bolond nemi csapás családból a Nagy-Hecskéről kiválasztott lett születésemkor. Az álmos füzetek szerint Bestia apáca ének tanárnőm tanította be kör alakú helyiségben a sztiptíz táncokat, én mondtam, hogy nem mehetek, mert terhes vagyok. A másik helyiségben barna bőrű férfi elé helyeztem két T alakú tojáskocsonyát, majd mosakodni mentem egy függönnyel elválasztott helyiségbe szappannal. Így kezdődtek a mexikói járványtemetővel a szappan tisztító sorozatok Erős Antónia és Puniella színésznőjük Mexikóban leértékelt zöld-sárgával, mint magyar kislányával a Kex-nek pokol angyalaival és hobokkal skizoprenként folytatódott Földi, Földessy neveivel a 666 központnak 1971-ben az Országos Népdalfesztivál után. A nyolcvanas években vittem felvételizni nagyobbik lányomat a Kodály ének-zene osztályba, ahol már belőlem lett ének tanárnő a hivatalsegéd kezdet Talmudos zsidóként, Hédi, Tálas Juliannával együtt nem akartak megismerni, mivel embert áldoztak Kolcza Mária helyett, mint 666 népei Miskolcról.

Kolcza sorsát születésem óta hajtották végre, s mivel kihasználta Varhola börtönőr férjét, ezért az egészségügy és szociális hálózata a 666-nak az elmeosztályokkal hatalmas erővel összezúzva minket öcsémen ismételte Kolcza Mária sorsát Varholával és a borsodivánkai elmeosztállyal dr. Tűzkő füves és alkoholista népének irányítása mellett, a Petőfi iskola sötétkapus dögökkel való felszámolását a miskolci zeneiskolások megnyitásával iderendezett romániai elmeosztály csapásokkal, mint Árgyéllal a börtönből nemi csapás anyjával, akit Dr. Csutak tatárdombi levegőben felemelkedett csutakból tettek orvossá felmentett, meggyógyított értelmiségként. Csutak 2004-ben Varsányi-Varga helyetti ember gyilkosságában azt mondta nekem, hogy mászkáljak állatként a földön, amikor meg sem tudtam állni a rajtam lévő szörnyektől, egyensúlyzavarom van, nemcsak a szőkék miatt. A magyar-szlovák Tóth szörnyekkel gyilkoló magyar néven szereplő Farkassal berendezett egykori szlovák terület magyar csapásai ismételtek két Tálas néven, egyikük a Zeneiskolában az én gyalázásommal, összezúzásommal Kolcza férjét kihasználó sorsát Simon Éva anyja lenézi sorsával egyidőben, tisztításukkal, jólétükkel együtt a börtönből.

Tehát Kolcza Mária lenne a szappantisztító sorozatok áldozata.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Korláti apokalipszis két utcájából 1971-ig, 1983-tól
  2014-04-22 09:10:28, kedd
 
  1971-ben összepakolták a születésem óta minket emberként áldozók Bertalan utcai vérfürdős utcáját Miskolcon, hosszú utca, már a tíz emeletesek a magyar kislány jelmezemből 1962-ben Bródy János Katalin börtön elme képviselet Időjelek Medúzás dalai alapján benépesült a falvak parasztjainak kitermelt értelmiséggé tett névtárával Kovács Zsuzsa elmeosztályának végrehajtásában a borsodi elmeosztályok médiájával.

A Zöld Medeia a Benkő családot tette tönkre, Benkő Dániel 1998-tól itt ismétlő szörnyetegei a két elmének médiájával együtt a Familia Kft-vel kezdődően anyám és az anyja sorsát ismételte úgy, valamennyi csapásával a korláti 666 központnak, lábaim tönkretevésével háromszög alakban két hatalmas sebbel a bokámon az elmeosztályok gyógyszereinek mellékhatása miatt.
A Zöld Medeiáé a Katik és a Jánosok, Mariannák, mindenütt elmeosztályt jelentenek.

Már 1971-ben a szőke Turcsányiné itt volt, férjével, mint a házmesterek és hivatalsegédek apokaliptikus kezdetével az Illés apokalipszisnek azóta nyaralgatnak, saját nyaralójuk van Mályiban a börtönüknél, végig genyózva engem ismételtek 1971. után is folyamatosan a szőkék helyetti fejtámadással. Valamennyi szőke 666-é. 1983-ban már berendezték a borsodi 666 központ Ágneseit Talmudos Hantos Ági kezdetével a bölcsődében, Erikáit és Ildikóit, Sátán felesége kezdetével Godzsák Ildikóval, így a Varga vasfüggönyös határlezáró is sajátjuk, valamennyi Vargával együtt születésem óta élnek szép és szerető életet. Valamennyi Halak szülött 666-é. Éppen most törölte egyik versem miatt magát Edwin Chat Tóth eredeti néven Halakként élve belőlem skizoprenként egyik versem miatt, mely az 1995-ös világ végéről szólt. Engem hisz mindenki elmebetegnek, mert az orvosok azt mondták a gyerekeimnek is, hogy a megszállottság szörnyetegekkel, Sátánnal skizopreniát jelent, nem ember gyilkosságot, mint skizopren refrenek, könyvek és csapások helyetti ember gyilkosok.
Nagy Erika már 1983-ban három gyerekesként születése óta élt ember gyilkosságból, táguló orrlyuka miatt megtámadtak gyerekkoromban, mint férfifaló helyett. Ide volt berendezve Kolcza bolond család a Hecskéről. Tálas Julianna, aki elkezdte a mexikói szappantisztító sorozatokat 1971-ben, álmos füzetek szerint sztriptíztáncot tanított be az egyik Révész utcai Kolcza Mari sorsaként, amelyik kihasználta a férjét, hangzott el mondat Varhola szociális hálózat ismétlésében is Miglécz Gabriella karmikus református foglyuggató kísérettel bíróval együtt, mindketten kihasználták a férjüket, ezért Szabó Pistike párttitkár elmeosztályról nekem mondta, hogy kihasználtam a férjemet Kiszely Ottóval a 666 központból, Dévényi Erzsébet megtartóival, Soós Istvánnal és Soós Katalinnal. Valamennyi Erikán és Ildikón itt ismét végig mentek, ami mai napig tart, már belőlem öregedtek meg értelmiségként. Áriásnak termelték ki nemrég Erikájukat, Szabó Máténé így került a ricsei elme szociális otthon felé bőrruhás kurvaként, öccsével együtt eljöttek Ricséről, mint 666 népei, a fekete sárkány népével együtt, mint Réfi Gyöngyivel, amelyik már Rudabányácskán vett házat, amióta engem űzött sorsaként a volt férjem az utcán, hogy megöl engem, majdnem széttörve a fejemet a Pázsit Rozmaring utcájának falában. Nádas és Nádasdy a kelet sorozatból Szandi cigánytelepével együtt, Avonnal, Orifllimmel, Ottóval, Farkas Bercivel magyar honfoglalók a 666 központból oroszokkal együtt, itt emelték ki a cigány honfoglaló Farkas Flóriánt Elek András hegyközi cigányság általi megöléséből, vagyis szörnyeket jelent a Pszichografológiából.
Valamennyi Gábor és Gabriella 666 központhoz tartozik, így a 666 az összes csapásának és szerepjátékosának a sorsát és életét végrehajtotta az embereken a cigányságával Yosénak, aki idetartozik a Bertalan utcához Láma képviseletében.

1986-ban láttam meg Pesten azt a Straub Dezsőt, amelyik az apokalipszisében a 666 teremtőjének 1992-ben jelentkezett űrhajóval. Én fehér vászon ruhában voltam és huzigáltam térdemen az egyik utcai berendezett helyett, mert ki volt a térdem, viszont Straub Dezső ember áldozásból nyitott az Észak-Magyarország szerint vállalkozást, s a médiában szoknya dobálással ismételte az álmot.

Ringasd el magad politikusai idejében már 666 volt az ország irányító politikája egymást követő kommunista koraival a két elmeosztálynak. Most még mindig azon beszélnek, hogy Kádár János, akit Kádár Sára Hajnalka vitt tovább ember áldozásával a romániai magyaroknak vissza korban Sári babával 1972-ben ballagásomkor orosz történelem kezdetéig a Lila kocsma babáival tiltotta a Ringasd el magad politikai legyeinek a zenéit. Magyarok és emberek gyilkosait jelentik, 1998-ban támadtak meg azzal, hogy mennyire szeretjük egymást, ringattak engem az ölükben a fertelmek a tanárnője helyett a Bertalan utcai börtönnek. Presser Gábor légyként ide van berendezve egy tanárnővel Republiccal együtt. Külön adventi sorozatot hajtottak végre Erdélyi néven Erdélyi utcával a vasfüggöny lezárása óta. Yoko Ono Patkány Illés apokalipszissel, Bródy Jánossal, Koncczal a Vörös Oroszlános kommunizmus kezdetével angol véggel ide van berendezve a korláti 666 központba, Shuszter Lóránt sokszorózódó patkánnyal, amelyik a svábokkal gyilkolt nyolcvan éve, Fejjel Máriával ismételték Károlyfalváról a pofot, amit Begala Mihály adott anyám anyjának,amikor a zsidó cipésztől gyereke lett Zuki néven az apokalipszishez cukor jelentéssel. Ezen jár körbe a börtön és az elmeosztály. A Begala család többi tagja 666-ként áldozta meg az embereket, kastélyba telepítetten. Mindegyik kastélyba volt téve először csapásként. A római egyház ufósai 666-ot jelentenek az Iker toronnyal, nácikkal együtt, pusztítóval, valamennyi együttessel, szívhez küldött slágerek énekeseivel főnixes feketék gyilkossága kezdetével, Derláné Éva náci bárányával együtt ezer éves református Talmudos szerepjátékosaival Bustának Szabó István lyukas szíve miatt megtámadott reformátusaival.

Kállai börtön babákkal, Hornyák Babi és Ildikó a mosónőivel a Józsefvárosnak szőkeként sorsát végrehajtva Rózsa anyával nagymama támadásával a boszorkányok helyett, az egész kommunista erdő medvékkel együtt 666 népe a szabadköműves Moldovánékkal I. emeletes rokonsággal, Zoltán Erika elmeosztályával a börtönből, amelyiknek puffadásos vég lett megírva 1986-ban, azóta gyilkol a börtönük.
Popposok, interpopposok, punkok, Nagyok, Kisek, Novákok, mint utcanépe a sógornőmnek Keresztesi család szlovák Tót rokonságával, Vartnal család, Dudások mindenütt az országban Hunnia elmeként is, Dudás Sándor olajfák hegyi költővel 666-é, Kelet művészeti egyesület Cseh Károly lírai karámja, akit most is gyászolnak, mint Íziszes Bibliás föld vastrágya létrehozóját, akinek a könyvét a török indiai cigánytelep ismételte a 666 központjával Borsodnak, mint Villás Médiájával egykori Hitlernek, ugyanis a zsidók a mi nevünket vették fel annak idején.

A Barakkosok teljes egésze Barachkkal együtt korláti 666 központot jelent, mint a termékenységi népei cigánysággal beállítva a vasfüggönyösöknek. Csepregi Éva főnixes népei fekete világ képviselete árnyék formában Erdős nevekkel együtt 666 központot jelentenek Kata gyümölcsei kommunista írásommal párhuzamosan, ugyanis az az írás az orosz történelem volt, amiért a Rákóczi tér odament Kata néven gyilkolni, miután itt befejezték a Mészáros Kata kocsmát Okos Kata laptojával a cigánytelepnek, amit ma fogok átvenni a saját életem vérén a cigányságtól, ami a nácikat idehozta hosszabbításként a Rákóczi térhez.

A Rákóczi tér teljes egésze 666 mindhárom hosszabbítással, a Vörös Oroszlán kommunistáival, a romániai halál reformátusokkal, a börtön bűnözőivel a priccseseknek, Egyitpom, beduinok, törökök, boszorkányok, Talmudosok, mint Jézus áldozók születésem óta, kis fehér kutyásai az egykori Tarot beállítóinak, Simon Éva szaga miatt kiválasztott kezdete a karmikusoknak, amelyik ekkor mondta Kolcza mexikói szappantisztító sorozat főhősével a nemi csapásnak, hogy ne engedjek be férfit a lakásba, még szerelőt sem, Kolcza szerint már nekem minden mindegy. Tálas Julianna a Bestia apácája volt, amit szikszói könyvekkel is ismételtek Szikes szó megmaradásával 666 központból. Dögkutat üzemeltettek a turulmadárnak. Valamennyi munkahely, amin végigmentem minden tagjával 666, a Telefongyár Pataki utcájával együtt, az Elzett, a szociális hálózat teljes egésze a fideszes Csernainé Katival az élen, Gulácsinéval, Gulácsi László sántaként kiválasztottal, Budaiékkal miskolci televízióból is, Lévaiakkal, vagyis Orbán Viktor duplán erősít a 666 központjából. A nácik, a fasiszták, a pusztítók, a média, a füves utcanép, az alkoholisták, Ágnesek, mint Pszichografológiai kezdetek, a Tóth-Kecskés Katalin és Nyírő Gyula elmeosztályának Pán-Európai Uniója teljes egészében az Ensz-szel együtt a börtönből 666-é. Észak-Magyarország zsidói valamennyi 666-ot jelentenek, a Simonokkal együtt, amik helyett engem szállított be Szelep befulladással a kezükbe 1995-ben végig Melion helyett gyilkoltak, felesége Szörnyeteg koporsójával kihalatva minket, helycserét hajtva végre a cigányteleppel húsz éve pár emberrel, ennyien voltunk. Mariannák is a 666-hoz tartoznak Jánosokkal együtt, valamennyien Katalin néven vannak. Még a Beatles is 666-é volt a Kiss Tábornok utcáról hippikkel, punkokkal, műanyag kommunistákkal egész Tiszaújvárossal, Kazincbarcikával.

Mivel mindegyik szereplő be van rendezve, nem értem az emberek megáldozását sorsuk helyett a 666 központnak az összes elmecsapásával a magyaroknak. Amerikai szabadköművesek nem áldoztak embereket maguk helyett, mondta Busch. Itt normális dolog volt Vass Tibor pszichopatáival. Örjöngve ismételték hatalmas erővel rajtam az összes talmudos református könyvét Visnyei László árnyék kimentettjének a börtönnek, valamennyi korávan majdnem száz éve a 666-nak tetteivel együtt, egész Ázsiával.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/8 oldal   Bejegyzések száma: 77 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 133
  • e Hét: 2455
  • e Hónap: 8696
  • e Év: 60962
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.