Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/13 oldal   Bejegyzések száma: 129 
Minden elmúlik......
  2015-12-28 19:06:18, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Barátaimnak.......
  2015-12-28 19:02:09, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Karácsonyi fohász......
  2015-12-28 18:50:41, hétfő
 
  Link

Celine Dion és Andrea Bocelli - The prayer

Képeslap helyett sok szeretettel küldöm mindenkinek !



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-12-28 18:03:56, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-12-28)


Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Kettősség hatja át.



Selyem - hűvös tisztaság, lágyság, nőiesség

Ékességet, könnyedséget, a lágy és akadályok nélküli kommunikációt hozza el a számodra. A lelki - és persze akár a valóságos, anyagi - gazdagságra is utalhat. Figyelmeztet az alázatra és az elfogadásra. A selyem, olyan mint a lelked ebben az élethelyzetben. Jól dönthetsz, és ezt megfelelően tudod kommunikálni a környezeted felé. A selyem évezredek óta ismert és előállított természetes, nemes anyag, melyből mindenféle értékes ruhadarab készül. Manapság már a kozmetikai ipar is felhasználja különböző gyógyhatásai miatt. A luxus, az elegancia, a báj, de egyben a hűvösség megtestesítője is. Régen csak a királyi és arisztokrata családok hölgytagjai viselték borsos ára miatt. A mai napig nem veszített értékéből, fényéből.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek simulékony, de egyúttal hűvös nap. Selyem lepedőn különleges erotikus kaland. Párkeresőknek flörtölésre alkalmas nap.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az ősi értékek a mai világban is megállják a helyüket- keresd meg életedben a maradandó dolgokat.
Érdemes elgondolkodnod azon, hogy mik az örök érvényű bölcsességek. Miket lenne célszerű elfogadni a régi tanításokból?
Ha teljes mértékben nem is tudod elfogadni, de át kellene gondolnod szüleid, nagyszüleid, vagy idősebb barátaid, ismerőseid tanácsait.

Erre is gondolj: Simogass ma eredeti selymet! Nézz meg egy selyem festmény kiállítást! Olvasd Heine versét marie Antoinette-ről ,,Nézd, ezt a selymet itt hagyom nálad, / hogy nézd csak, hogy árad! Mert nincs olló, / mi tengerének korlátot szabna -/ ám ragyogása betölt mindeneket."/ ,,Körben áll vagy kis zsámolyon ül / Sok cicomás udvari dáma; / csupa csipke, selyem, brokát valahány, / S nincs ékkőben sem hiánya."




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-12-28 17:45:50, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-12-27)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Felemelkedés hatja át.



Templom - Isteni hajlék, testünk, irányjelzés

Isten megnyugvása benned. Isten hív. Ha nem vagy hívő, a lap akkor is elgondolkodtat az élet legmélyebb kérdéseiről. Jelentése védelem, menedék, szorult helyzetben érkező segítség. A templom az áldozat bemutatásának helye. Ha képes vagy lemondani valamilyen szükségletedről, áldozatot ajánlasz fel valamiért, visszahúzódhatsz lelked templomába. A templom az épület, melyben a Szent lélek lakozik, vagyis tested, mely körülöleli lelkedet. Ezért jelölhet testi tüneteket, esetleg betegséget. Minden testi tünetnek lelki háttere van, s fordítva: minden lelki változás testi tüneteket hoz létre. Üzeni, hogy meg kell erősíteni a hitedet, főleg önmagadban. A templomtorony iránymutatás, a helyes út kijelölése. Jelzi, hogy jó úton jársz: ,,Haladj tovább torony iránt."

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek, ha még nem házasok, jelölhet templomi házaságkötést. Házasoknak pecsétet kapcsolatukra, vagy szakítópróbát, melyben az egymásba vetett hit lehet a megtartó erő. Párkeresőknek azt üzeni, hogy olyan társat válassz, akinek hitrendszere azonos a tieddel.

Ezt mondja neked:
Mélyedj magadba, keresd a belső forrást - Hiszel valamiben? Ha igen, mi a te hited?
Menj gyülekezetbe, ezoterikus körbe, vagy filozofálj a fórumon olyan barátokkal, akik hasonló kérdésekkel foglalkoznak, mit te magad.
A templom közösségi ház, nem rekeszt ki senkit, de csak annak van helye, aki képes alázattal részt venni a szertartásban, vagy karizmatikusan tudja vezetni azt.

Erre is gondolj: A cigánykártya Pap lapja. Menj ma egy olyan templomba, vagy imahelyre, mely vallás tanításit nem ismered, vagy mellyel eddig nem értettél egyet. Csöndesedj el ott, esetleg beszélj egy pappal, vagy hívővel, ha találkoztok. Olvasd Petőfi Bolond Istók című versét: ,,Amidőn a templomból mint / Feleség s férj jöttenek, / E szavaknál egyebet / Nem mondhatott az öreg: / Gyermekeim, legyetek / Mindig ilyen boldogok ... / Már én is tudom, mi a / Boldogság, meghalhatok." Olvasd Túrmezei Erzsébet megható keresztény verseit.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-12-28 17:34:55, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-12-26)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Objektivitás hatja át.

Ezüst - Lelki gazdagság

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. Az ezüst mint szín, a tudattalan tartományok szimbóluma. A kártya hatása nagylelkűvé, szavahihetővé és romantikussá tesz. Erős pajzsként véded szeretteidet. A szín nőknek romantikát és jóakaratot, férfiaknak keménységet és erőt sugall. A Hold uralma alatt álló szín figyelmeztetés arra, hogy önértékelésünket billentsük helyre.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élsz? Ne hamarkodj el, ne sürgess semmit a kapcsolatodban. Légy te a biztos támasz! Ha párt keresel, egy idősebb partnerben támogatóra lelhetsz.

Személyes üzenete:
Olvasd el a Rák jegynek szóló horoszkópot akkor is, ha nem ebben a jegyben születtél - ennek hatása ma különösen igaz rád!
Gondolkodj el értékeiden, írj listát arról, mik a legelőnyösebb tulajdonságaid. Belső értékeid fontosak!
Látogass el a Harmónia Színjósdába!

Erre is gondolj: Hold. Rák csillagkép, a cigánykártya Kispénz lapja, a tarot Hold lapja.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-12-28 17:24:22, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-12-25)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Irányítás hatja át.



Futás - Futás - félelem, menekülés,

Ez a kártya a félelmeidet, vagy a félelmeidtől való megszabadulás vágyát, a félelmekkel való szembesülést jelzi. Meg szeretnél szabadulni valamitől, ami nyomaszt, terhes, vagy bántó. Ez az időszak próbára tesz téged, de erőd elegendő ahhoz, hogy célba is érj. Másrészt a futás igazi egészséget is jelent. Egységet a természettel, az erőkkel. Mehaladhatod általa saját határaidat. Olyan pillanatokat ad, amikor mindkét lábad a föld felett van, képes vagy átlépni az akadályokon. Amíg futni tudsz, sejtjeid megújulnak, gyorsabban kerülsz kapcsolatba a külvilággal.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek menekülést jelent a nehézségek elől. Jelzi, hogy ne futamodjatok meg a problémáktól, beszéljétek meg, nézzetek szembe mindennel. Párkeresőknek jelzi, hogy ne ragadj meg kicsinyes nehézségeknél, emelkedj föléjük és szeress gondtalanul.

Ezt mondja neked:
Ne félj a jelen problémáitól, azért jönnek, hogy megoldd őket, s pont olyan nehezek, melyekkel meg tudsz birkózni.
Fuss minden nap. Futógépen, természetben, vagy ahol szeretsz. Válassz egy jó cipőt! Ez megőrzi egészségedet!
Ha kora reggel képes vagy a szabadba menni, vagy csak nyitott ablaknál lélegezni, végezz Napfelkelte-meditációt! Gondolj a dervistáncra, mely megszabadít minden gondodtól.

Erre is gondolj: Nézd meg a Forrest Gump című filmet, idézd a filmből lett szlogent: Fuss, Forrest, fuss! A Kos jegyével analóg. Ma menj, és fuss egy kicsit! Legalább annyit, hogy a buszt elérd!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-12-28 17:13:02, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-12-24)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Gazdagság hatja át.



Tél - befelé fordulás, alvás/álom, halál

Életedben az önvizsgálat szakasza jött el. Tetszhalálba dermednek a dolgok, elveszted, amiről azt hitted, örökkévaló. Most hideg fejjel levonhatod a következtetéseket, megélheted a korábbi időszak tanulságait. Alvás, megnyugvás, megbékülés hatja át ezt a kártyát. Gondolj a fára, mely télen erőt gyűjt a nyugalomban, hogy tavasszal újra kihajtson. Ne siettesd az időt, engedd, hogy a hó jótékony, puha paplanként befedje a világot - világodat. A magány időszaka ez. Kívül hideg van, csak szíved melege felé fordulhatsz. Ha önértékelésed, belső tartásod stabil, megtart téged. Asszociál az "orosz télre", a hómezőkre. Vezess álom-naplót, emlékezz vissza álmaidra!
A tél sportjai vidámak: sí, korcsolya, szánkó, fakutyázás vár. Télen kapni ezt a kártyát szerencse.

Szerelmi üzenete: Ha kapcsolatban vagy, bármilyen évszak is van, gyújts gyertyát, próbálj meleg romantikát csempészni estétekbe. Odahaza van a legjobb hangulat a meghittséghez! Ha párt keresel, ez nem a legjobb időszak. Pihenj meg, és készítsd fel magad lelked tavaszára!

Ezt mondja neked:
Keresd meg régi barátaidat, írj nekik, hívd fel őket. Keress hasonlóan gondolkodó barátokat online, akár itt, a HarmoNeten!
A tél magában rejti a karácsonyt (a zsidóknak a hannukát), vagyis a legsötétebb pillanatban a fény ünnepét - így ez a lap is jelzi, hogy van megváltás, van remény!
Kezdeményezd a békülést mindenkivel, akivel esetleg összevsztél, vagy feszült a kapcsolatod. Ne félj a visszautasítástól, hagyj nekik is időt, hogy átgondolják a kapcsolatot.

Erre is gondolj: A tarot és a cigánykártya Halál lapja, valamint a tarot remetéje is analóg a téllel. Az összes téli csillagjegy szülöttének erősebben szól. A magyar kártya minden évszakot megjelenít. Olvasd újra a Hókirálynő, vagy Holle anyó meséjét. Olvasd Petőfi sorait a Téli világról: ,,Hol a boldogság mostanában? / Barátságos, meleg szobában." ,,Mivé lesz a föld?... megfagy-e, elég-e / Én úgy hiszem, meg fog fagyni végre, / Megfagyasztják a jéghideg szívek, / Amelyek benne és beléfekszenek."




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-12-28 17:04:20, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-12-23)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Tanulás hatja át.

Ékszerek - Küllem, szépség, nemesség, imágó

Ez a lap ma fogékonnyá tesz a szépségre, a művészetek élvezetére, vagy gyakorlására.
Figyelmed a külsőségek felé fordult. Nagyobb jelentőséget kapnak a felületes kapcsolat(ok), a külvilág eseményei. Ma új ékszert vásárolni, vagy rég nem hordott ékszert felvenni szerencsés dolog. Az ékszer évszázadokkal ezelőtt a különlegeset, a nemességet, (királyságot) az egyedit, az anyagi érték kifjezését szimbolizálta, valamint misztikumot is hordozott magában. A legtöbb ősi kultúrában a társadalmi státuszt, illetve szerepet árulta el. Napjainkban a bizsu is ékszernek számít, ami csak a külső megjelenést hangsúlyozza, nem a tartalmat. Az ékszerek mára elvesztették szakrális jelentésüket. Vajon mit jelentenek ékszereid jelképei? Hogy szólnak ezek rólad? Ma átalakíthatod megjelenésed, válthatsz stílust, új frizurát készíttethtsz, vagy új holmikat vásárolhatsz.
A Magyarok kártyájaként a koronázási ékszereket jelenti. Eljegyzés (esküvő) napján kapni ezt a lapot különlegesen szerencsés házasságot ígér.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek egy felületes, csak külsőségeken alapuló, esetleg egy éjszakás kaland, vagy rövid kapcsolat. Párkapcsolatban élőknek közös műélevezet, esztétikai élményt adó programok, egymásban a szépség meglelése. Vásárolj ékszert párodnak! Jó nap az eljegyzésre, lánykérésre is!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy nem mind arany, ami fénylik, a káprázat ne csapjon be - az igazi értékek nem csak anyagi síkon értékesek.
Gondolkodj el azon, hogy amiket fontosnak tartasz, tényleg valódi értékek-e. Általában gyorsan, csak a külsőségek alapján ítélsz meg valakit, vagy hagysz időd a mélyebb megismerésre?
Üzleti életben ez a lap sikeres tárgyalást, üzletkötést, pénzügyi előrelépést jelöl.

Erre is gondolj: A Rák csillagjeggyel az igazgyöngyök, az Oroszlán csillagjeggyel az aranyak, míg magukkal az ékszerekkel a Mérleg jegye analóg. Bolygója a Vénusz.
Olvasd József Attila, Ó zordon szépség című versét: ,,Versemmel hogyha megelégszel / Kínáltam úgyis elégszer / Fogadd el: véres, könnyes ékszer."





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-12-22 23:02:05, kedd
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-12-22)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Jólét hatja át.



Pénz - Vagyon, gyarapodás, bőség

Ennek a kártyának szinte nem is kell magyarázat. Jelentése bőség, gazdagság, és ahogy Montekukori is megmondta; Pénz, pénz, pénz. Vegyél lottót, sorsjegyet, vagy ma beszélj a pénzügyi tanácsadóddal! Nézz utána a tőzsdének még akkor is, ha eddig sosem tetted. Adj ma minimum 10 percet pénzügyeidnek. Fejlessz pénzügyi intelligenciádon, olvass gazdasági kérdésekről, pénzkeresetről. A kártya arra is figyelmeztet, hogy a pénz - bár nélküle ebben a világban nehéz az élet - nem minden. A pénz bősége legalább annyi félelemmel és gonddal járhat, mint a pénz szűke. A pénzt, a javakat gondozni kell, rendben kell tartani, különben elpártol tőlünk! Szüntess meg magad körül minden pénzügyi rendezetlenséget! Keress újabb pénzforrásokat, pénztermelő esélyeket, ötleteket. Vállalkozz, ha megteheted.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a családi kassza rendbetétele, a családi vagyon rendezése, a pénzügyi helyzet átgondolása aktuális. Párkeresőknek a gazdag partner ígéretét hozhatja.

Ezt mondja neked:
Engedd el a pénzzel kapcsolatos félelmeidet, a gyarapodás egy teremtő energia!
A gazdagság-szegénység mindig viszonylagos. Gondold át, mennyi az a pénz, amennyivel Te beérnéd!
Ne dicsekedj, hivalkodj a javaiddal, mert a tolvajok nem alszanak.

Erre is gondolj: A Pénz kártyája a cigánykártyában. Keress pénzzel kapcsolatos mondásokat, szólásokat! (Pl.: A pénznek nincs szaga!) ,,Minden javok enyém hát, botom szolgái holtig, / A német pénz az én talján ládámba omlik." írja Vogelweide, Hej, nevethet Rómában... című költeményében.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/13 oldal   Bejegyzések száma: 129 
2015.11 2015. December 2016.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 129 db bejegyzés
e év: 2550 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 469
  • e Hét: 1027
  • e Hónap: 5987
  • e Év: 51194
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.