Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/12 oldal   Bejegyzések száma: 118 
Horoszkópod elárulja, milyen a hatodik érzéked
  2015-08-27 10:43:49, csütörtök
 
  Hatodik érzéke mindenkinek van, csak valaki jobban elő tudja hívni, képes figyelni rá. Ha azonban nem érted, mire figyelj, és használni sem tudod, most eláruljuk, milyen hatodik érzékkel rendelkezel, milyen jóslás illik a legjobban hozzád.

ESP, vagyis Extrasensory Perception, azaz a hatodik érzék egy olyan képesség, ami túlmutat a szokásos öt érzékelésen: a tapintáson, szagláson, halláson, látáson és az ízlelésen. Sokan megérzésként, intuícióként emlegetik, és úgy tartják, hogy csak kevés ember rendelkezik vele. Hatodik érzéke pedig mindenkinek van, és fejleszthető is, csak tudni kell, hogy mire figyelj oda. A hatodik érzékedet felhasználva akár különleges képességeket is kifejleszthetsz, olyat, mint például a jóslás.

Kos:

A tüzes jegy szülöttei különleges kapcsolatban vannak a tűzzel. Ezért a tűzből tudnak a legjobban jósolni. Képesek ugyanis a tűzből kiolvasni üzeneteket és jeleket. Ha sokáig nézed a például a gyertya lángját, akár a jövőt is megismerheted belőle, üzenetek és jelek formájában.



Bika:

A föld jegyű Bika számára fontosak az érintések, ezért a tenyérjóslás áll hozzá a legközelebb. A kéz fizikai érintése közben a bBka jegyűek képesek a hatodik érzéküket használva kiolvasni a jövőt a tenyér vonalaiból. Akár a múlt és a jövő összefüggéseit is meglátja, kiolvassa mások tenyeréből.

Ikrek:

Az Ikrek igyekeznek a személyiségük kettőségét harmóniába, összhangba hozni. Ezért a leginkább személyre szabott jóslási forma az írott szavakon alapuló jóslás. Ez az egyik legrégebbi jóslási mód, ami az Ikrek hatodik érzékéhez tökéletesen illik. Akár egy könyvet találomra kinyitva is képes a jövőbe látni a jegy szülötte.

Rák:

A Rák számára a család és az otthon a legfontosabb, ezért a hatodik érzéke is ezek körül forog. A feng shuival a lakás energiáira koncentrálva az élet különös dolgait is megértheti. Az ősi kínai művészet ugyanis a minket körülvevő környezet megértéséről szól, amire a Rákok különösen fogékonyak.

Oroszlán:

Spontán és érzékeny, ugyanakkor gondoskodó is. Legfőképpen a szellemi világ felé tud nyitni, ahonnan a lelkek kommunikálhatnak vele. A lelkek jönnek-mennek, az Oroszlán pedig eldöntheti, hogy nyitott-e feléjük.

Szűz:

Fontos számára az egészség és a kézzelfogható dolgokat szereti. Ezért különösen a tealevelekből tud jól jósolni. A teából kiöntött tealevelek formája, elrendeződése sok mindent elárulhat egy Szűz számára.



Mérleg:

A vizualitás és a szépség iránt fogékony. A tartotkártya a legjobb választás számára, mivel képes észrevenni a kártyák rejtett jelentését. Akkor is találhat jeleket, amikor mások csak keresnek, néha a hatodik érzékének köszönhetően képeket láthat a jövőből.

Skorpió:

A Skorpió jegy szülöttei olyan szenvedélyesek és céltudatosak, hogy egyfajta megérzés számukra nem elegendő. Mint médium, a holtak egész birodalma nyitva áll előtte. Ez tökéletes, mert a Skorpiók egy kicsit félnek, de emiatt képesek a holtak és az élők közti kapcsolatra.

Nyilas:

A Nyilasokat a jövőbeli intuícióikról ismerjük, vagyis hogy hatodik érzékükkel nagyon jól el tudják képzelni a jövőt. Ez teszi őket látnokká, vagyis tisztánlátókká. Optimizmusa érzékeit ebben csak támogatja.

Bak:

Szereti a rendet és a rendszerezett dolgokat. Hozzá legjobban ezért a számmisztika áll. Gyakorlatias gondolkodása miatt sikeresen olvassa ki a számok rejtett jelentését.

Vízöntő:

Ők a legjobb asztrológusok, mivel szinte a csillagok térképével a fejükben születnek. A csillagokat és a bolygókat könnyen, szinte eszközként használják a jósláshoz. A csillagok mozgásából kiolvassa a múltat és a jövőt, és ha rendelkezik a megfelelő információkkal, tisztán láthatja a dolgokat.

Halak:

A jegy szülöttei különleges kapcsolatban állnak a vízzel. Minden élet a vízből indult ki, ezért a Halak könnyedén megértik a víz jeleit, a kristálygömböt használva akár a múlt és a jövő eseményeit is láthatják.

Forrás: http://www.life.hu/horoszkop/20110309-horoszkopod-elarulja-milyen-a-hatodik-erzek ed.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A valódi szeretet - az elveszett boldogsá
  2015-08-27 10:11:39, csütörtök
 
  Születésed pillanatában, amikor végleg bezáródsz a testedbe (erre az életedre legalábbis), elveszted az egység és a biztonság állapotának boldogító érzését. És bár nem is tudsz róla, de egész életedben ezt az idilli egység állapotot keresed, hajszolod.

Ezért aztán eszeveszett vágyakozással keresgéled a barátságokat és a szerelmeket. Keresed a külvilágban az ,,elveszettnek" hitt többi részedet, kutatod a másik feledet, mert mélyen belül azt érzed, hogy egy másik féllel való újraegyesülés visszahozza neked ezt a biztonságot és boldogságot. Tulajdonképpen kapcsolat függővé válsz. De ez a függőség egy természetes állapot, a földi létezésed velejárója.



Életed során a szeretet csodálatos érzése lesz az, amiben néha felsejlik, és amiben megtalálhatod az elveszített boldogság mézédes ízét. Amikor szeretsz, és amikor téged is szeretnek, kicsit úgy érezheted, hogy visszataláltál az elveszettnek hitt biztonsághoz és boldogsághoz. A szeretet érzése melegséggel, biztonsággal és boldogsággal tölt el.



Mivel jelenlegi személyiségednek alapját képezi a racionális gondolkodásra teremtett egód, a szeretetet is rajta keresztül próbálod meg ,,értelmezni". Márpedig az ego, az egós elme csak korlátok, logikus rendszerek között bír létezni. Csak így képes felfogni a világot. Szüksége van a keretekre, határokra, viszonyítási alapokra, hogy logikusan értelmezni tudjon mindent.



A probléma mindössze annyi, hogy a világ valójában nem racionális, a létezés nem szorítható bele egy dobozba, nem írható le logikus képletekkel. Főleg nem a szeretet. A szeretet nem követ semmilyen racionális szabályt és elvet. Nem használja a logikát.Elmével fel nem fogható. Mégis csontig hatóan érezhető. A szeretet adta boldogság ereje minden egyes sejtedben tomboló tűzként érzékelhető.



Az ego mindenáron értelmezni és irányítani próbálja a szeretetet. Érzi és tudja, hogy a benne rejlő erő milyen hatalmas. Ezért aztán folyamatosan irányt akar neki adni. Szabályozni, uralni akarja. De a szeretetet nem lehet sem irányítani, sem szabályok közé szorítani. A szeretettel egy dolgot lehet tenni: érezni.



A szeretet nem kell, hogy párosuljon cselekvéssel. A szeretet egy állapot. A szeretet csak úgy van. Mindig, minden létpillanatban megtalálható. Ha nem állsz ellen, csak hagyod, hogy átjárja lényedet, bármikor és bárhol érezheted. De ha logikusan meg akarod érteni, ha irányt akarsz neki adni, vagy ha kötöd valamilyen külső formához, már el is vesztetted.



A szeretet valójában benned van. Belőled fakad fel. A szeretet maga a boldogság. Amikor szeretsz, boldog vagy. Ha bármilyen kellemetlen érzést érzel, legyen az féltékenység, szomorúság, melankólia, csalódottság, akkor tudd, hogy éppen nem szeretsz. Nincs ott a szeretet, nincs sehol a boldogság. Ebben a pillanatban csak az egód tombol, a szeretetnek ehhez sosincs semmi köze.



Az egós elme természetesen képtelen felfogni azt a határtalan és rendszertelen energiaáramlást, amit a valódi szeretet és a boldogság jelent. Ezért mindig próbálkozik ezt az érzést valamihez kötni, hogy értelmezni tudja. Számára az tűnik logikusnak, ha kapcsolni tudja a boldogság megfoghatatlan érzését egy tárgyhoz vagy egy személyhez. És próbálja veled elhitetni, hogy ezek egymásból logikusan következő ok-okozati összefüggésben vannak.



De a valódi boldogságra nem lehet, és nem kell okot találni. A boldogság, a szeretet egyszerűen csak van. Nem kell keresni, nem kell hajszolni. Csak hagyd, hogy átjárjon, és engedd meg magadnak, hogy érezd.



Szeress hát és légy boldog!

Földi Gábor

Forrás: http://szabadonebredok.info/a-valodi-szeretet-az-elveszett-boldogsag/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
India Ereje
  2015-08-27 09:58:26, csütörtök
 
  India Ereje
Férfi: Hol rontottam el Mester?
Mester: Mindenhol fiam!
Férfi: Az hogy lehet, úgy érted mindent rosszul csináltam?! Az nem lehet, én megtettem mindent.
Mester: Nem fiam, Te tettél, de épp a "mindent" nem tetted meg!
Férfi: Hogy érted ezt?
Mester: Anyát akartál, fiam, megkaptad! Mond mit jelent szerinted az, hogy "anya"?
Férfi: Aki elvégzi a háztartást, ellátja a gyerekeket meg ilyesmi...
Mester:No, ez az látod, nem ezt jelenti!! A nőt jelenti fiam, aki szerelmével táplálja a családot!! De a tüzet nem csak őrizni, de táplálni is kell! S Te nem törődtél a Fényével!
Férfi: De mi lett a szerelmével??
Mester: Megölted!
Férfi: ÉÉÉN? Én öltem meg? Az nem lehet, én szerettem!!
Mester: Valóban? Akár egy háztartási gépet!!! S pont úgyis birtokoltad! Gondolod egy házassághoz elég ez?
Férfi: No, de hol hibáztam, Mester?
Mester: Megfeledkeztél róla fiam, hogy ott él benne a lélek! Mert a nő szerelme a lelkéből fakad! Három kör egymás körül: Lány, a belső kör, nő a középső, s anya a legkülső. Te csak az anyát szeretted, de közben megfeledkeztél a nőről!! S egyáltalán nem érdekelt a benne élő lány, a tiszta gyermek! Te voltál az ő tükre, de Te önmagaddal voltál elfoglalva, ahelyett hogy ővele foglalkoztál volna!! Neked csak az anya kellett, de nő nélkül nincsen anya, s ha elhal a gyermek, kihuny a szerelem tüze!. Magára hagytad, elfordultál tőle, s lassan halkul, elsorvadt a lángja a Fénye!!!
Férfi: De mit tegyek most Mester?
Mester: Figyelj, s tanulj tőle!!
Férfi: ÉN tanuljak tőle? De hát én vagyok az erő, mit tanulhatnék egy gyenge nőtől?
Mester: Ezt fiam. Gyengédséget! Mert ez az Ő ereje. A szíve! Messze felül van ez a Te erődtől!
Férfi: De hogyan tehetném ezt Mester?
Mester: Mondtam már! Figyelj! Figyeld és csendesedj el!! Kérdezd és hallgasd! Ne, Te legyél a fontos, hanem ő! Ismerd meg. Nem csak kívül, belül is! Mire vágyik, mit kíván, mit szeret!! S hagyd el a kifogásaid!
Férfi: Na, de Mester én nem fogom feladni önmagamat!!
Mester: Akkor bizony elvesztél fiam. Mert ő a Te Forrásod, Ő az, aki téged táplál, s őnélküle Te csak félember vagy!! Persze kereshetsz másikat, de amíg meg nem érted, el nem fogadod minden nőben él a lélek, csak egy üres tükör maradsz!! Tehát Te döntöd el megtöltöd-e tükrödet a Tűz fényével, vagy csak nyers erődben fürdeted magad! Engedd meg, hogy megmutassa magát Neked, szeresd, óvd, és öleld, hogy biztonságban érezze magát, s akkor megnyitja majd neked fiam, a Gyönyör kapuját!!
Mert a nő a tudás, a bölcsesség forrása, s tudatása azért adatott, hogy tápláljon, s erőssé tegyen Téged, ha Te befogadod. De a forrást óvni és táplálni kell, tükrözni, mert elapad! S ő felemel Téged, fiam azért, hogy Te is emelhesd őt!! Így működik! Koronázd meg a nőt, hogy királya lehess!!S óvd, mint a legbecsesebb ékszert, mert Ő a Te igazi kincsed!! S nélküle erőd tán lesz, de elsorvad a szíved!!
Férfi: Köszönöm, Mester! Tehát ez a minden, a lelke, a Forrása! Így lesz! Királynővé teszem a nőmet, s a királya én leszek!
S azt hiszitek ez mese?! Pedig nem az! Ez az igaz szerelem! Ahol a Nő a Föld, s a férfi az ő Napja. Hiszen a Földben van elültetve a Mag, benne él a tavasz, a nyár, minden virág, s az új élet belőle fakad . De mit ér a Föld s a Mag, a Nap fénye nélkül, s mit ér a Nap fénye a Föld nélkül.. ahol fű, fa, virág a Nap fényét szomjúhozza? S mit ér a sivatag, ahol a Nap fénye elpusztít minden növényt, s helyén csak kopár sivatag marad?
Tanulságos!!
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
Az íjászmester és a szakadék
  2015-08-27 09:33:16, csütörtök
 
  Volt egyszer egy íjász, aki olyan tehetséggel bírt, hogy már egészen fiatalon megnyerte a szülővárosában rendezett íjászversenyt.

Látván tehetsége csíráit, a szülei különböző íjászmesterekhez küldték tanulni. Bárhová is került az ifjú, a versenyeken, melyeken elindult, pontosságának köszönhetően mindig elhozta az első helyezést.

Számos év telt el így, és a fiúból fiatalember lett. Tudomására jutott, hogy él egy öregember egy kis falucskában, akiről az a hír járja, hogy ő a mesteríjászok legkiválóbbika. Felkereste hát az öreget, és kihívta, hogy mérkőznének meg.


Felvéve az íját, a fiatalember megcélzott egy távoli fát, lőtt, és a nyíl a fa törzsének pontosan a közepét találta el. Az öregembernek ez nem imponált különösebben, így a fiatalember előhúzott még egy nyilat a tegezébol és újra lőtt, s a nyíl ez alkalommal az előzőleg kilőtt nyilát épp kettéhasítva fúródott a fába. Az öregembert még ez is hidegen hagyta, így a fiatalember azt mondta:


- Állítólag te vagy a legjobb íjász a világon, mutasd hát meg, milyen jól tudsz lőni.
A mester szó nélkül elindult, és a fiatalember elbizonytalanodva követte őt. Végül egy mély szakadékhoz érkeztek, amely fölött egy kidőlt fa feküdt keresztben.

Az öregember nyugodtan rálépett a fatörzsre, és azon állva megcélzott egy fát a szakadék túloldalán lévők közül, majd lőtt. Miután íja célba ért, visszalépett a talajra, és hívta a fiatalembert, hogy hajtsa végre ugyanazt, mint ő. Csakhogy a fiatal íjász képtelen volt rálépni a szakadék fölé nyúló fatörzsre. Az öreg mosolygott egyet, és azt mondta:


- Mi a jó abban, hogy mestere vagy az íjadnak, ha még a saját tudatodnak sem vagy a mestere?

/ismeretlen szerzőtől/

Forrás: http://karmaguru.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szent Mihály arkangyal kilenced
  2015-08-26 19:08:53, szerda
 
  Szent Mihály arkangyal kilenced
3. Szent Mihály Arkangyal, a Paradicsom legyőzhetetlen bajnoka, tisztelettel kérünk, hogy a Szent Angyalok harmadik karának, a Trónusok karának fejedelmével együtt védelmezzetek bennünket, Isten Gyermekeit, igaz híveit, a pokolbeli szellemek gonosz csapdái, vagy testi, lelki, szellemi betegségeket okozó csalárd tettei ellen! Óvjatok bennünket, vigyázzatok ránk! ☼ †
3 Üdvözlégy, 1 Miatyánk. + Szent Mihály Arkangyal védelmezz minket a harcban, hogy el ne vesszünk, és erősíts bennünket, amikor Krisztus oldalán küzdünk. Kérünk Téged Égi Seregek Vezére, hogy segíts minket, Isten földi harcosait az Úr dicsőséges győzelmére! Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Ima kilenced  
Simogató kezek
  2015-08-25 13:21:31, kedd
 
  Kovács Sándor - Simogató kezek
Két kezeden látom,
Hogy telnek az évek-
Együtt voltunk végig,
Az emlékek szépek.
Ezek a kis kezek
Hányszor simogattak-
Ha rossz kedvem támadt,
Rögtön vigasztaltak.
Cirógattak reggel,
Kényeztettek este-
Felkelő napsugár
Ablakon át leste.
Kíváncsi égitest
Azon csodálkozott,
Hogy a múló idő
Változást nem hozott.
Két kicsike kezed
Simogat, mint régen-
Irigy ránk a napfény
Odafent az égen.
Nemcsak simogattak
Ezek a kis kezek-
Miközben dolgoztak,
Jöttek a gyerekek.
A sok munka közben,
Ott voltam én Veled-
Kényeztettük egymást,
Simogatott kezed.
Boldog volt a család,
Megköszönöm Neked-
Százszor megcsókolom
A két dolgos kezed.
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Mit árul el egy férfi keze?
  2015-08-25 12:40:04, kedd
 
  A kézelemzés módszere olyan információkat is elárulhat az emberről, melyek egy beszélgetésből nem biztos, hogy kiderülnek.

Az elmúlt harminc évben az alapvető kézformák azonosítására létrejött és népszerűvé vált egy rendszer, mely a négy alapelem, a Tűz, a Föld, a Levegő és a Víz elvének használatára épül. Ezek a karakterjegyek árulkodnak az ember jelleméről és tulajdonságairól, így arról is, hogy mit vár a szerelemben. A meghatározás módja egészen könnyű, a kéz alakját és az ujjak hosszát kell figyelembe venned.

Hosszúnak tekintik az ujjakat, ha a középső ujj ugyanolyan hosszú, vagy hosszabb, mint a tenyérnek a középső ujj tövétől a csuklóig mért távolsága. Az ujjak rövidnek tekinthetők, ha a középső ujj rövidebb, mint az említett távolság. A te kiszemeltednek milyen a keze?

Tűz kéz

Az ilyen kéz jellemzője a téglalap alakú tenyér és a tenyérnél rövidebb ujj. Sok esetben az ujjak az ujjbegynél kissé szélesedhetnek. Az ilyen kézzel rendelkező ember extrovertált, kifelé forduló természet, akinek remek vezetői képességei vannak. Szellemileg éber, és társától is azt várja, hogy intellektuális partnere legyen, lehessen vele jókat beszélgetni, és kellő nyitottsággal, tájékozottsággal álljon a világhoz.

Mivel társasági lény, ritkán vágyik arra, hogy otthon üljön, de szeretné, ha a párja is vele tartana. Kissé ellentmondásos jellem, mert, bár nehezen viseli a korlátozást, a társától várja, hogy kissé szabályozza őt.

Mivel nem mindig tudja irányítani természetes tartalékait, azok önpusztításban mutatkozhatnak meg. Nem szereti, ha leveszik a válláról a férfias feladatokat.

Föld kéz

A Föld kéz jellemzője a négyzet alakú tenyér, rövidebb ujjakkal. Az ilyen kéz birtokosa megbízható, hűséges társ, a kapcsolatokban is a hagyományok tisztelője. Párjától is hasonló hozzáállást vár, és imponál neki az, aki nem utasítja el a hagyományos férfi-női szerepeket, és melegséget sugároz felé. A szerelem számára biztonságot jelent, és azt, hogy a párja olyannak fogadja el őt, amilyen. Rendkívül érzékenyen érinti, ha felemlegetik a hibáit, a számonkérést pedig különösen nehezen viseli. Mindennél többre értékeli a nyugalmat, és elvárja, hogy párja ezt biztosítsa számára. Könnyen elbizonytalanodik, ha a párja nélküle tervez esti programot, vagy más férfiak társaságát keresi.

Levegő kéz

A levegő kezet négyzet alakú tenyér jellemzi, és a tenyérnél hosszabb ujjak. Kiegyensúlyozott, megbízható ember, ugyanakkor változatosságra törekszik. Mások előtt nehezen enged fel, és nehezen fejezi ki magát érzelmi témákban, ezért sok megerősítésre van szüksége ahhoz, hogy megnyíljon, és a kapcsolatban is biztatást és megértést vár a másiktól. Számára a szerelem a biztonságot is jelenti. A személyes kapcsolatokban felmerülő problémákkal nehezen boldogul, gyakran nem is látja tisztán, hogy mi a probléma. Örül, ha nem kell ilyesmin sokat gondolkodnia, és a társa nem zaklatja számára megoldhatatlannak tűnő kérdésekkel.

Víz kéz

Ha a férfi téglalap alakú tenyérrel és hosszú, már-már kecses ujjakkal rendelkezik, akkor elsősorban az érzelmei irányítják őt. Ennek is köszönhetők gyakori hangulatváltásai, illetve az, hogy szerelmi kérdésekben nem mindig megbízható. A párjától azt várja, hogy kezelje, de meg is értse a hangulatingadozásokat. Érzelmileg sérülékeny, könnyű őt megbántani, ám különösen romantikus alkat. Minden új kapcsolat kezdetekor - ami gyakran előfordul az életében - álmai és illúziói között találja magát, és nem biztos, hogy mindezt le tudja választani a másikról. Sokszor inkább a szerelem érzésével esik szerelembe, mint annak tárgyával.



szerző: Papp Zoé
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha a Tiéd, visszatér –mert az igaz szerelem szálai elv
  2015-08-25 12:37:49, kedd
 
 
"Hidd el, hiába kóborol, kalandozik. Hiába fut a világ végére is önmaga- és a saját érzései elől. Hiába is próbálkozik újra meg újra...Visszatér Hozzád. Hiszen az igazi szerelem nem térben és időben van. A lélekben köttetett. Azt pedig nem tudjuk levetni." -Mohácsi Viktória



Sokféle kötelék létezik lélek és lélek közt. Az igaz szeretet szálai elvághatatlanok. Két ember összetartozást nem írhatja felül semmi és senki...


Még akkor sem, ha a másik éppen máshol van, és más mellett dönt.

A Földön szabad akarat van. Az Univerzum, Isten és az angyalok hagyják, hogy szabadon döntsünk, melyik utat válasszuk: az ész (ego) vagy a szív (lélek, felsőbb én) hívó szavát követjük-e.

Valódi boldogságot csak az hoz, ha szívből, szeretettel döntünk. Valódi összetartozást csak az igaz szerelem adhat.


A félelem kötelékei mulandóak, és bizonytalanok. Szárnyakat nem adnak, csupán leláncolnak. Függőségben tartanak és bizonytalanságban.

Ha igazán szereted, elengeded. Hagyod, hogy tapasztaljon, tanuljon. Hagyod, hogy szabadon tanulja meg hallani a szíve hangját.

Hagyod, hogy ráébredjen saját erejére.

Hagyod...akkor is, ha éveket sőt!- Életeket vesz igénybe ez a folyamat...

Az igaz szerelem türelmes és kivár, mert a Tiétek nem más, mint a feltétlen szeretet tisztaságára épült örök időkre szóló szövetség! Ami nem bomlik meg akkor sem, ha a másik éppen elméjével nem emlékezik Rád... A lelke ismer. És alig várja, hogy hazatérjen Hozzád!


Sándor Judit Jóportál
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pio atya imája
  2015-08-25 09:48:06, kedd
 
  PIÓ ATYA IMÁJA a MINDEN KEGYELEM ANYJÁHOZ
.
1. Istennek Szent Anyja, a kegyelmek égi tárháza, énnekem is jó Anyám, Mária! Ó, örök Atya Leánya, hatalmának birtokosa, esedezve kérlek, szánj meg engem, és részesíts azokban a kegyelmekben, amelyeket oly lángoló hévvel kérek!
.✝
Amen.
.
Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes, az Úr van teveled,
áldott vagy te az asszonyok között,
és áldott a te méhednek gyümölcse, Jézus.
Asszonyunk, Szűz Mária, Istennek szent Anyja,
imádkozzál érettünk, bűnösökért,
most és halálunk óráján.
.✝
Amen.
.
2. Szentséges Mária, az isteni kegyelmek könyörületes osztogatója, az emberré lett Ige Anyja, a bölcsesség széke, tekintsd nagy fájdalmamat, és részesíts azokban a kegyelmekben, amelyekre legnagyobb szükségem van!
.✝
Amen.
.
Üdvözlégy, Mária...
.
3. Szentséges Mária, az isteni kegyelmek tárháza, a Szentlélek szeplőtelen Mátkája, bajbajutottak jóságos menedéke, szomorúak vigasztalója! Foglald le magadnak szegény lelkemet, és áraszd el azokkal a kegyelmekkel, amelyeket édesanyai jóságodtól teljes bizalommal remélek!
.✝
Amen.
.
Üdvözlégy, Mária...
.
4. Igen, igen jó Anyám! Te vagy a kegyelmek kincsesháza, a bűnösök menedéke, a szomorúak vigasztalója, a kétségbeesettek reménysége, a keresztények hatalmas segítsége! Határtalanul bízom Benned, és tudom, hogy Jézusodnak azt a kegyelmét, amelyért lelkem üdvössége érdekében esedezem, nem tagadod meg tőlem.
.✝
Amen.
.
Üdvözlégy, Mária...
. ✝
Amen.
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
Sz. Mihály arkangyal kilenced 2
  2015-08-25 09:44:52, kedd
 
  Sz. Mihály arkangyal kilenced 2
2. Ó, Fejedelme a Mennyei Jeruzsálemnek, alázatosan kérünk, hogy a Kerubok Fejedelmével együtt emlékezzetek meg rólunk, főleg amikor a pokolbeli ellenség ránk támad erős sugallataival, hogy veletek, akik legyőztétek a sátánt, a ti segítségetekkel harcoljunk, és Urunknak, Istenünknek hűséges és igazul, Jézussal együttműködően küzdő gyermekeivé váljunk! ☼ †
3 Üdvözlégy, 1 Miatyánk. + Szent Mihály Arkangyal védelmezz minket a harcban, hogy el ne vesszünk, és erősíts bennünket, amikor Krisztus oldalán küzdünk. Kérünk Téged Égi Seregek Vezére, hogy segíts minket, Isten földi harcosait az Úr dicsőséges győzelmére! Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Ima kilenced  
     2/12 oldal   Bejegyzések száma: 118 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 118 db bejegyzés
e év: 1028 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 302
  • e Hét: 3812
  • e Hónap: 5707
  • e Év: 56498
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.