Belépés
foldinefehereva.blog.xfree.hu
Embernek lenni nehéz, de másnak lenni nem érdemes. földes éva
2010.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Valaki vagy él
  2016-10-15 18:49:33, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Idézet képen  
Hajlamosak vagyunk...
  2016-10-15 18:10:45, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Idézet képen  
Sors, csapás, irány
  2016-10-15 18:05:55, szombat
 
  Igen, a sorsunk bizonyos értelemben ,,elrendeltetett"- én legalábbis hiszek benne-, de mindent a sors ,,nyakába varrni", mindenért a sorsot hibáztatni, minden baj okát tőlünk független, külső körülményekben, illetve másokban keresni, ez csak menekülés önmagunk, a felelősségvállalás és a félelmeink elől. A sors feladata nem más, mint egyfajta iránymutatás, egy útjelző tábla, hogy merre érdemes elindulni, de hogy előre lépünk-e vagy vissza, vagy egész más utakon kalandozunk, ez csak rajtunk múlik. Miénk a döntés szabadsága, a választás lehetősége, csak rajtunk áll, hogy földre szegezett tekintettel egy helyben toporgunk, esetleg az önsajnálatba mélyen beletemetkezve a múltunkon siránkozunk, vagy nem kevés energiát és időt elpocsékolva épp a jövőnk miatt aggodalmaskodunk. Ha az útirány adott, s a lehetőségek és az álmok is összhangban vannak, akkor hajrá, teljes gőzzel előre! Lépni, tenni, cselekedni senki sem fog helyettünk.
Kerecsényi Éva



 
 
0 komment , kategória:  Idézet  
Csányi Sándor beszédet mondott volna az MTK stadionavatóján,
  2016-10-14 19:23:08, péntek
 
  Csányi Sándor beszédet mondott volna az MTK stadionavatóján, csak elfelejtették meghívni

Nem hívta meg az MTK Csányi Sándort az Új Hidegkuti-stadion nyitómérkőzésére, és nem kaptak meghívót az MLSZ elnökségi tagjai sem.
Ez önmagában is elég mulatságos lenne a stadionok országában, de a legjobb az egészben az, hogy Csányinak a programfüzet szerint beszédet kellett volna mondania az avatóünnepségen.

A történetet egy szövetségben dolgozó forrás mesélte a 444-nek, amit aztán megerősítettek a kommunikációs részleg munkatársai is.
Nagy összeesküvést azért nem sejtenek a mellőzés mögött, valószínűleg csak tényleg akkor a fejetlenség a kék-fehér klubnál, hogy Medveczky Ilonát nem felejtették el meghívni a VIP-páholyba, az eredeti tervek szerint köszöntőt mondó Csányi Sándort, és az elnökség többi tagját viszont igen. Így aztán nem is volt ott a Hidegkuti-stadion avatásán, és nem látták a szövetségi elnökség több tagját sem.
Csányi rövid szöveges köszöntőjét - Seszták Miklós, Balog Zoltán miniszterek, Deutsch Tamás MTK-, és Bruno de Carvalho Sporting-elnök és Aleksander Ceferin UEFA-elnök méltatása mellett - leközölte a hivatalos programfüzet is. Csányi ebben azzal köszöntötte a klubot, hogy eredményeikkel kiérdemelték az új stadiont.

És egy újabb részlet a hivatalos programfüzet 5. oldaláról.
Tényleg, nem lehet mondani, hogy az MTK új stadionja ne szolgáltatna kellő beszédtémát szurkolóknak, és a foci iránt kevésbé érdeklődő közönségnek egyaránt.
Eleve 1 milliárddal többe került a legutolsó, erősen sokallott 6 milliárdos árhoz képest, és székre lebontva ez lett az ország legdrágább stadionja.
Aztán heteken át húzódó mizéria kezdődött, miután Jom Kippur miatt másodjára is új időpontot kellett kijelölni a Sporting Lissszabon elleni stadionavató rangadóra.
Volt cécó abból is, hogy viszonylag unorthodox módon, betonfalak határolják a stadion kapu mögötti szárnyait, amikor pedig pornójelenettel tesztelték az eredményjelzőt, szinte mindenki biztos volt benne, hogy ezt már direkt csinálják, és profi kommunikációs stáb próbál extra felhajtást csinálni az új aréna köré.
És akkor még el se kezdődött a meccs, amin a Sporting az ígértek dacára B-csapattal vett részt, a hálátlan kék-fehér közönség pedig kifütyülte a miniszterelnököt. Ha ezek után nem lesz legalább félház minden hazai meccsen, arról már tényleg nem a klub, csak az maximum az aranylábú fiúk tehetnek majd.



Link

 
 
0 komment , kategória:   HÍREK  
A fáról egy levél leszállt,
  2016-10-09 19:01:12, vasárnap
 
  A fáról egy levél leszállt,
S szól: "Már rég szándékomban állt."
Nyugati szél kerekedett,
S szólt a levél: "Irány kelet."
Keletről nagyobb szél támadt:
"Bölcsen váltottam pályámat."
Ugyanúgy fújtak a szelek.
S ő szólt: "Döntöttem: lebegek."
Végül pedig elállt a szél;
"Most leesem" - így a levél.
"Maradj az első gondolatnál?" -
Ez lenne hát a nagy tanulság?
Nem. Ám akárhogy intézed,
Tudd meg: úgysincs benne részed.

Ambrose Gwinnett Bierce



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rengeteg embert átver egy magyar festő az interneten
  2016-10-09 18:31:43, vasárnap
 
  Rengeteg embert átver egy magyar festő az interneten

Eredeti festményekről készült fotókra illeszti rá a nevét egy udvarhelyszéki férfi, azt sugallva, hogy hű másolatot tud festeni. A képek Dániától Ausztráliáig több magyart megtévesztettek már, akik egy-egy képért gyakran 100-150 eurót is hajlandóak voltak kifizetni. Volt, aki semmit sem kapott a pénzéért, más pedig egyáltalán nem azt kapta kézhez, amit megrendelt. Többen gondolkodtak azon, hogy feljelentik, de félnek tőle.
Van egy titkos és zárt csoport a legnagyobb közösségi oldalon, amely egy Erdélyben élő festő csodálatos, de hamis képeit gyűjti. Szinte napról napra
kerülnek fel új képek, és jelentkeznek új áldozatok, hogy megosszák egymással, hogyan csapták be őket.
A történetek kísértetiesen hasonlítanak egymásra. Több áldozattal is felvettük a kapcsolatot, egyiknek sem írjuk le a nevét.
A festék is lepregett a képről
Kétségtelen, hogy ez a szemét alak nem, hogy ellopja más festők témáját, de lehúz mindenkit, aki tőle rendel valamit. Már nagyon ideje lenne, hogy a sitten kössön ki
mondta az Origónak egy Bécsben élő férfi.

Mi vettünk tőle két képet, a pénzt bankon keresztül átutaltuk, de amikor megkaptuk őket, mindjárt láttuk, hogy azok nem az eredeti képek voltak, amiért fizettünk.
Úgy tűnt, hogy géppel másoltak, a költsége talán 10 euró lehetett, de nekünk a kettőért, ha jól emlékszem, valami 370 eurót számolt el.

Itt-ott festéket is használt, ami kis idő múlva le is mállott a képről."

A férfi megpróbált egyezkedni a festővel, de nem jutott vele dűlőre. A "festő" egyszerűen letiltotta őt a közösségi portálról.

tovább... a linken
Link
 
 
0 komment , kategória:   HÍREK  
Újrafelhasznosítás
  2016-10-04 23:16:55, kedd
 
  Újrafelhasznosítás level sok: szemétből épített tutajt magának
A képen látható Lizzie Carr nagyon szeretett volna tenni valami a környezetéért, ezért az angliai Trent folyóból tudatosan elkezdte kihalászni a beledobott műanyag palackokat. Mivel volt nyersanyag bőven, az összejött 900 üvegből épített magának egy kis tutajt, amivel szelheti a Nottingham mellett csordogáló folyót.



 
 
0 komment , kategória:   HÍREK  
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 287 db bejegyzés
Összes: 9027 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 414
  • e Hét: 1365
  • e Hónap: 10387
  • e Év: 78152
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.