Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/102 oldal   Bejegyzések száma: 1018 
Utazók vagyunk egy kozmikus utazásban
  2016-10-30 20:21:05, vasárnap
 
  UTAZOK VAGYUNK EGY KOZMIKUS UTAZÁSBAN ...

Utazók vagyunk egy kozmikus utazásban - csillagpor, amely a végtelenség örvénylésében kavarog. AZ ÉLET ÖRÖK. Az élet kifejeződései azonban tünékenyek, elsuhanóak, mulandóak. ...

Egy pillanatra megálltunk, hogy találkozzunk egymással, érezzük, szeressük egymást és részesüljünk egymásból. Ez becses pillanat, de futólagos. Kis epizód az örökkévalóságban. ... Ha gondoskodásban, tisztaszívűségben, szeretetben részesülünk, gazdagságot és örömet teremtünk egymás számára.

És akkor ez a pillanat megérte a fáradtságot.

(Deepak Chopra)

Csillag Sziget Csillagforrás

Elérhetőség http://csillagforras.blogspot.hu/p/elerhetoseg.html
Facebook oldal https://www.facebook.com/csillagforras
YouTube csatorna https://www.youtube.com/user/csillagforras



 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
8 jó tanács a Mindenszentekre és a Halottak Napjára
  2016-10-30 20:15:00, vasárnap
 
  Azt hiszem ezekkel érdemes tisztában lenni!

8 jó tanács a Mindenszentekre és a Halottak Napjára az angyaloktól - Fogadd meg őket!
Wadolowska Balogh Orsolya





Természetesen az angyalok számára is ugyanolyan eseménydús a Mindenszentek és a Halottak Napja, mint nekünk. Hiszen ilyenkor különösen oda kell ránk figyelniük, hogy távol tartsák tőlünk a rossz szellemeket, megóvják lelkünket a fájdalomtól és attól, hogy meggondolatlan dolgokat kövessünk el. Éppen ezért szolgálnak most erre az időszakra 8 jó tanáccsal, hogy légy te is tudatában mi történhet veled!

Fogadd meg ezt a 8 jó tanácsot az angyaloktól Mindenszentekre és Halottak Napjára!

1. Kerüld a mások iránti részvétet

Ez most talán gonoszul hangzik, de mindjárt megérted! Amikor részvétet nyilvánítasz valakivel szemben, akkor osztozol a fájdalmában, ami egy szép dolog, de ebben az időszakban veszélyes, hogy átvedd mások érzéseit. De ha nincs más mód, és ki kell mondanod, legalább ne érezz úgy és zárd le magad. Ám mindenképpen kerüld az idegen emberek sírjánál történő időzést, ha temetőbe mész meglátogatni egy rokonodat, akkor csak is nála tölts időt, ha nem szeretnél másokat haza vinni.

2. Gyújts gyertyákat otthonodban!

Gyújtsd gyertyát az elhunyt szeretteidért. A gyertya egy fényes ösvény számukra, a hozzád felé vezető és a túlvilág közötti utat testesíti meg, így ebben a két napban meglátogathat téged és biztonságosan visszatérhet. De csak is annyi gyertyát gyújts, ahány elhunyt szeretted van, éppen ezért megnevezheted a gyertyákat, hogy melyik ki-é. Ha több gyertyát gyújtasz azzal másokat is becsalhatsz ezekben a napokban az otthonodba.

3. Ügyelj a fokozott szellemtevékenységre!

Ilyenkor az elhunyt rokonok előszeretettel járnak vissza az élőkhöz és meg is próbálnak kapcsolatot létesíteni velük. Ezért különösen figyelj oda az álmaidra vagy a megérzéseidre, mert súgnak neked. Akár megpróbálhatsz meditáció útján is kapcsolatba lépni velük.

De természetesen más szellemek is ólálkodhatnak a környezetedben, amit a szokatlan paranormális tevékenységek is jelezni fognak.

4. Bocsáss meg!

Ha van olyan elhunytad, akinek eddig nem sikerült megbocsátanod, akkor itt a remek lehetőség rá. Ideje megbocsátanod neki az életben elkövetett bűneit, hibáit. Ezzel nem csak az ő lelkét szabadíthatod fel, hanem a tiedét is, és mind a ketten jóval boldogabban élhettek tovább, ki-ki a maga világában.

5. Tisztítsd meg otthonodat!

Miután lement a két nap, a harmadik napon feltétlenül végezz nagytakarítást, de minimum egy tértisztítást zsályával és sóval, hogy a megjelent rokonok lenyomata és az esetleges idegen szellemek eltávozzanak az otthonodból. Ezzel az energiákat is felfrissítheted, és ismét az életet energiák veszik át a szerepet a lakásodban a halott energiák felett.

6. Imádkozz a lelkekért!

Azrael a Halál Angyala és ő gondoskodik túlvilágra átkeltek lelkéért. Ha úgy érzed, nyugodtan imádkozz hozzá vagy akár más angyalokhoz, hogy biztosítsák az elhunyt rokonod számára a békét és a boldogságot. Sőt, ha úgy kívánod, akkor imádkozz azért is, hogy az illető újra leszülessen.

7. Ne legyél egyedül!

Lehetőleg ebben a két napban ne légy egyedül. Inkább menj át egy rokonodhoz vagy barátodhoz. Ilyenkor az ártó szellemek szívesen sugdosnak az emberek fülébe és próbálják őket meggondolatlan dolgokra rávenni. Arról nem beszélve, hogy általában véve is maga alatt lesz az ember és gyászol, miközben fáj a lelke. De ha nincs más választásod, akkor legalább próbáld magad megvédeni szent tárgyakkal, amulettel vagy esetleg kisebb rituáléval.

8. Ha sírnod kell, ne fájdalomból sírj!

Ez sem tartozik a könnyű feladatok közé, hiszen szeretted az illetőt és hiányzik. De ha fájdalomból sírsz, akkor azt fogja látni, hogy szenvedsz, és a legkevésbé sem vágyik erre az a lélek. Már meggyászoltad, már elejtetted érte a keserű könnyeket. Ha nem tudsz kicsit se mosolyogni, és sírnod kell, legalább próbálj meg szeretetből sírni. Légy boldog azért, mert ő már más helyen van, nem szenved. Gondolj arra, hogy egyszer úgyis újra találkoztok és addig is kapcsolatban vagytok, nem veszítettétek el egymást teljesen.

Forrás: Link

 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Cseppely Zsuzsanna: Becsukódik szemem
  2016-10-30 11:21:55, vasárnap
 
  Cseppely Zsuzsanna: Becsukódik szemem

Becsukódik szemem
Átölel a Fény
Ringatozik lelkem
A béke tengerén.
Létem Fénye kibomlik
Mint a nyiló rózsa
Fénylények emelnek
A csillagokon túlra.
Gyógyító érintés
Isteni Kegyelem
A Szeretet óceánjában
Örökké létezem!
2016.10.27



 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Az ünnepek margójára...
  2016-10-30 10:54:11, vasárnap
 
 



Fogadjátok szeretettel hétvégi gondolatébresztőként az ünnepek margójára!


Lassan már egy éve, hogy a Barátom, a lovacskám, Aramis kilépett a földi létből. 12 év csodálatos együttlét után súlyos betegségtől gyötörve hagyta itt a világot. De az a tizenkét év tele megnyugtató megoldásokkal, könnyekkel, számtalan bensőséges pillanattal beégett a lelkembe. Érettebb lettem mellette, megértettem, mi a felelősség és a mély barátság.

A vele töltött idő bearanyozta a napomat! Órákig barangoltunk a környező dombokon, száguldottunk, vagy csak úgy poroszkáltunk. Olykor előredőltem a nyeregben és átöleltem a nyakát, hogy érezhesse, én is itt vagyok neki. Cserében megbízhattam benne. Amikor a hátán ültem vigyázott rám, higgadt volt, mert felelős volt értem, a forgalomban közlekedve, vagy akkor is, ha egy mérges kutya utánunk eredt dühös csaholással. Óriási űrt hagyott bennem, az időmben, a gondolataimban, amióta tavaly elbúcsúzott tőlem.

Hónapokig tartott, amíg magamhoz tértem, és belenyugodtam, hogy nincs többé lovacskám... Azonban, ma reggel úgy döntöttem, kiballagok az istállóba, megsimítom a nyergét, a szerszámait és gondolatban vele leszek. A napokban egy új fiatal kanca is érkezett oda, és ahogy a nyeregre tettem a kezem, finom bársony orrával megbökte a karomat. Megpaskoltam a nyakát, megsimítottam az orrát, és azt gondoltam: mi lenne ha... A gondolatot tett követte. Lekaptam Aramis nyergét a vasról, gyakorlott mozdulattal átvetettem a kis kanca hátán, felszerszámoztam, és szinte tökéletesen illett rá. Így felöltöztetve még hasonlított is egy kicsit Aramisra.

A környező dombokon galoppoztunk, majd ritmusos szárnyalásba kezdtünk a végtelen tarlón. Előre dőltem a nyeregben, átöleltem a nyakát, újra éreztem a szabadság illatát, a mély hálát és a békét a lelkemben. Tudtam, hogy a kis kancán keresztül Aramis üzent nekem. Azt hogy nem veszítettél el, hiszen az érzésben egyek vagyunk...

Tania Gottfried


Üdvözlettel,
Holló-Szabó Julianna és a GHV csapata

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép történetek  
Átváltozás
  2016-10-30 10:43:35, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  GIF Képek másoktól  
Tündérmuzsika
  2016-10-30 10:30:45, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  GIF Képek másoktól  
Internet barátság
  2016-10-30 10:28:58, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  GIF Képek másoktól  
Virágok lánya
  2016-10-30 09:57:28, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  GIF Képek másoktól  
A vasárnapi nap Angyal üzenete – Isten ajándékai
  2016-10-30 09:52:17, vasárnap
 
  A vasárnapi nap Angyal üzenete - Isten ajándékai





"Mi, angyalok a Teremtődtől hozunk ajándékokat. Nyílj meg a befogadásukra."

"A mennyország végtelenül hatalmas, és egyre csak tágul, mert folyamatosan szeretetet ad és kap. Ez a szeretet számtalan alakban érkezik el hozzád, és feladatod csupán annyi, hogy elfogadd. Az imáidra adott válaszok most csak arra várnak, hogy hajlandó legyél befogadni őket. Tárd ki a karod az ajándékok előtt! Teremtőd azt akarja, hogy boldog és egészséges legyél, gondtalanul élj, és semmiben se szenvedj hiányt. Engedd el az elfogadás iránti félelmeidet!"





Sandalphon egyik fő feladata közvetíteni a fohászainkat és a rájuk adott válaszokat. Azt mondja, hogy minden ima meghallgattatik és megválaszoltatik (noha lehet, hogy nem az elvárásaink szerinti alakban). Az égben minden fohász egyformán fontos, és seregnyi angyal serénykedik, hogy valamennyi emberhez eljusson a segítség. Akkor forduljunk Sandalphonhoz, amikor az elfogadáshoz van szükségünk támaszra.

Doreen Virtue Angyalkártya

Kártyát húzta: Sándor Judit


 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Magdolna Kun: Magányos estéken
  2016-10-30 09:43:42, vasárnap
 
  Magdolna Kun: Magányos estéken

Magányos estéken, mikor senki sincs velem,
nézem a fotód mama, és rád emlékezem.
Ujjammal megsimítom áldott arcodat,
s azt kérdem magamtól, vajon most hol vagy.

Ott ahol szép lelked otthonra talált,
van-e olyan drága mama, aki úgy ölelhet át,
ahogyan én öleltelek, ahogyan én szerettelek,
mikor még kezembe tarthattam fáradt kezedet.

Magányos estéken könnyem hullatom,
mert napról-napra nagyobb azon bánatom,
hogy a kettőnk közti távolságot le nem győzhetem,
bárhogy fáj is mama, hogy nem lehetsz velem.

Kun Magdolna



 
 
0 komment , kategória:  Versek  
     2/102 oldal   Bejegyzések száma: 1018 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1018 db bejegyzés
e év: 8924 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1859
  • e Hét: 3692
  • e Hónap: 12227
  • e Év: 59820
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.