Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
Pince ürítés - mosónők kora még tovább tart - Józsefváros
  2016-12-17 13:53:47, szombat
 
  Szóltam egy cigány házaspárnak, kirámolták a pincét. Én már képtelen voltam oda egyedül lemenni az egyensúlyzavarom miatt. Hiába panaszkodnak nekem az apokaliptikus itt lakók, nem vagyok hajlandó szólni amiatt, hogy nincsen korlát a pincelépcső mellett. Születésem óta hajtják rajtunk végre a sorsukat, könyveiket, betegségeiket, mint a vasfüggönyösökét és kommunistákét, pusztítókét.

Elvitettem a Józsefváros sárga kádját, melyben kézzel mostam 1976. óta. 1967. óta mostam lavórban kézzel egyébként, kilenc éves korom óta, a Nyomorultak lírai karám apokaliptikus folytatásával az Illés-Omega-Metrónak, a magyarok elleni apokalipszis sátáni berendezésével az összes könyvével a világnak. Természetes volt Magyarország egészségügyének, hogy az elmeosztályok harcosai szerepeiket nem hajlandók végrehajtani. Közgyógyosok, eltartja őket a Nyugdíjfolyósító, végtelen az ember áldozásuk. A vasfüggönyösök sorsát befejezték a rokkantsági jelecskéjükkel 1998. óta engem bénítva meg helyettük. Most jelentkezett egyikük áprilisban csípőprotézissel, óvónőként anyám, majd az én áldozásomból vasfüggönyös nyugdíjasként Az elméjének köszönhető a balesetem. Kíséretük mindenre képes, mint a Rákóczi téré, amelyik pusztító, vadállat és börtön férjektől vált ember gyalázással és tisztul nyolcvan éve.
A harcosok hadi árvákként is megkapják a közgyógyot, akkor is, ha apokalipszist hajtottak végre.

Még mindig kézzel mosok, igaz, még fürdőkádban, ezt a panel skatulyát a város nem vette el még, a lányom fizette a rezsijét hosszú éveken keresztül Nagy Anna helyett eltartva engem, míg szabályozta az egészségügyet és szociális hálózatot magának.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Márai Sándor: Férfikor
  2016-12-15 18:11:56, csütörtök
 
 

Ezek a férfikor évei. Néha észreveszem az időt, melyben élek, bólogatok és szemügyre veszem.
Milyen ez a férfikor? Meglepetéssel látom, hogy mindenestől mégis elviselhető. Az életet különös valóságérzés világítja át. Az üvegről tudom, hogy üvegből van, és ablakot lehet vágni belőle. Az emberről tudom, hogy vízből, mézből, foszforból és halhatatlan lélekből van, nem lehet eléggé megvetni, nem lehet eléggé megbecsülni. Az életről tudom, hogy véges. De akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. Vágyaim természetét, hajlamaimat ismerem. Mi kellene még? Új szerelem? Új gépkocsi? Utazás Afrikába? Már minden megvolt. De tudok örülni még eg fürt szőlőnek, egy új versnek, a nyári napnak, az értelem világosságának. A férfikor legnagyobb meglepetése, hogy a valóság sokkal érdekesebb, mint az ifjúság lázálmainak ködében képzeltük.
Ez a valóságérzés mindent pótol. Sugara ráesik egy emberre, egy tárgyra, s minden érdekes lesz. Minden valószerű és összetartozik. A mítosz felszáll, mint a köd. Tűrhető epika marad helyette.
Ez a kor, mikor barátaink és ellenségeink kezdenek kihalni. Magam is cihelődöm. Még nem sürgős; ülök a napban, s elszívok néhány cigarettát.
Tájak jutnak eszembe. Egy rét. Egy ember hangja. Ez az az idő, mikor mindennap eszünkbe jut a múltból valami.
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
Kohut Katalin: Az ünnep a szeretet (Vilma-Béla párbeszéd)
  2016-12-14 09:30:20, szerda
 
  Kohut Katalin: Az ünnep a szeretet

- Béééla! Hogyan érezted magad a bécsi adventi ünnepen?
- Egy élménynek elmegy, szépek voltak a kivilágított díszletek, mennyei a tiszta gyermekhangú kórus.
- Itthon is javában készülnek a karácsonyra a szülők és nagyszülők egymást túllicitálva. Persze, a szánalomra méltó gyermek azt sem tudja, mit követeljen ki magának. A szülők, hogy az utód ne valljon szégyent a barátai előtt, képesek magukat beleverni komoly adósságokba.
- Még hogy követelnek? Másképpen volt ez a mi időnkben!
- Igen, karácsony előtt hetekkel már annyira jók voltunk, de mi is azzal a titkos ígérettel, hogy ha jók leszünk, Jézuska megjutalmaz minket.
- Pedig az igazi jóság a szívből ered, kincstára ez a testnek, csak ilyen drágaságokkal lehet igazán a szeretet ünnepére várni.
- Valóban, ha az erények jutalmazásra, vagy büntetésre kerülnének, kevesen kapnának Jézuska-ajándékot.
- Nagy a sötétség népe, de ez az ország már csak könyvszereplőkből áll, akik dőzsöltek, utazgattak, szórakoztak, dicsekedtek, míg a magyarokat és az embereket eljárták saját sorsukat végrehajtva.
- Bezzeg nekik telik drága ajándékokra, luxus dolgokra, míg a nyomorgó, megbetegített embereknek a gyógyszereikre sem futja.
- Magdika mesélte, hogy 1967. óta, amióta a Nyomorultak együttest beállították és a Keresztöltés népét emelték Keleten, nem volt sem ünnepük, sem ennivalójuk, sem karácsonyuk. Nem is engedték a tovább tanulást, mert emberré válnak egyetlen közös ember áldozással.
- Hová forduljon a megterhelt ember, ki szánja meg a kihalásra ítélt német szélesarcsontúakat? Miért volt bűn a tiszta hang, a zöld szem, a tehetség és a szorgalom, hogy csúfolásra, gyalázatra adták őket Magyarországon?
- Mikor eljött a karácsony este, Magdika és testvérei korgó gyomorral, száműzve minden emberi érzéstől, a szeretettől, melyet a Sátán népe megtiltott nekik sírtak és senki sem könyörült rajtuk. Az egészségügy ezzel egyet értett, természetesnek gondolta, mint ember gyűlölők közössége, hogy az embereket Müllerék rontják és hajtják végre rajtuk a nővérek, orvosok sorsát is.
- Nevették, csúfolták a becsületességet, az őszinteséget, a szeretetet. Egész Kelet és a hozzájuk rendelt országok közösen vettek részt az emberek elleni apokalipszisben, míg végül Nagy Anna helyett jeruzsálemi begyűjtést hajtottak végre leszállítva emberre az ég seregét.
- Ha jól tudom, utána is folytatták a skizopren könyvszereplők helyetti áldozást, bábként cipelve gyalázattal az embereket.
- Közben az egész ország ünnepelt, ünnepelte a könyvszereplőket mártírként, megmentve őket az alárendelt szerepből. Ünnepeik véráldozások.
- Karácsonyi megváltást vezettek be a börtön gyilkosoknak is áldozatukkal, nyaraltatva őket elítéltként. A trianoni biblia olvastatás után annak ellenére, hogy a vasfüggönyösök határ lezárása után szinte senki sem maradt, hatalmas alkoholista, bűnöző népet kiáltottak ki Világ-Magyarország tagjainak. Összeállt a 666 bibliai népe, a világ ellenségeivel.
- A lírai karám földet ért, véget ért az ezer éves vándorlásuk, azt hiszem, befejezték a világon a tombolásukat. Családot alapítottak, tisztességes állampolgároknak számítanak, tanítják őket az iskolákban, elismeréseket, díjakat vesznek át.
- Magdika szívén meg hatalmas teher, mert a szerető emberi szív fogságba van téve a könyvszereplők skizoprenjei helyett. Huszonegy éve tart az ismétlése a kommunista és vallási történelmi korok kezdetének az elmeosztályokkal, akik nem vállalták a harcot úgy, mint az amerikaiak, az emberekkel hordoztatták el sorsukat.
- Pedig az ünnep csak szeretet jegyében történhet, a karácsonyt csak az összefogás ereje képviselheti a hit, szeretet és emberség nevében.
- Mindig azt mondtam, hogy addig, míg valaki ártatlanul szenved a világban, nem lehet igazi ünnep, mert a szeretet és emberség ellen elkövetett bűn merénylet a föld ellen.
- Csak annak van joga ünnepelni a szeretet ünnepét, aki tiszta kezű és szívű.
- Csak akkor lesz békesség a világon, ha az emberi faj képviseli szívében az emberiességi törvényekkel a harmóniát, egészséget, szépséget.

2016. december 14.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Hármasban
  2016-12-14 06:06:09, szerda
 
 



Hármasban éltünk mindig.
Gyászvirág nőtt szívemen,
mikor tombolt a féktelen szélvihar,
mely megvette a sötét lelkeket.

Acélos tengernyi vaskáosz
hosszabbít és ül tort
a magyarok fölött.
Az új áldozat a tiszta ember.

Szürke szőnyegfelhők
borítják a városokat,
ahol a téboly átcseréli
a lakókat csapásokra.

Aki szeretett eddig,
titkon sírba került.
Megolvadt a jég szívemen
egyetlen emberi szóra
pár esztendeje,
áradt a szó a rémségekről.

Menekül a jóság,
idegen világról álmodik.
Itt a förtelem arat,
nincs kegyelem,
a karmikus Sátán népe
diadalt ünnepel,
legyőzték az embereket
ezer éves apokalipszisükkel.

Édes nektár helyett
savanyú lehelet árad,
míg fogságban a test,
a romlás fekélyez.

Könnyem rég elapadt,
az emberi szenvedés
ötven éve túllépte
a tűréshatárt.

Hárman vagyunk most is,
áldozatok árnyékok helyett.
A csillagok földre hulltak,
a játszótér leszakadt hintája
hídja az elvetett sorsoknak.

2016. december 14.



 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Rettegek
  2016-12-08 11:10:06, csütörtök
 
  Nagyon hálás vagyok a pár embernek, aki ebből a sok zagyvaságból, ami számomra is felfoghatatlan, akár az állapotom a jeruzsálemi apokaliptikus csapások helyett, melyeken születésem óta körben járnak hosszabbítva folyamatosan, megbélyegezve engem maguk helyett, bezárva a kórházakba, többszörösen elvéve a hangomat, megcsonkítva, betegségeikkel, nyomorban születésem óta. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki legalább a nyilvánosságra hozatalban segített. Nekem nincsen bíróságom, senki, aki megérti és elmondja, hogy kik lettek volna az emberek, akik után következett Egyiptommal a teremtett világ - a szomszédba rendezve, helyette engem fosztottak meg minden ékességemtől, ruhámtól és kimondták rám a büntetés, rontás igéjét.

Be kell látnom, hogy pár emberi családon, azokon, akik jók voltak és németeken, magyarokon végrehajtott apokalipszis az ország holnapba lépett honfoglalalóit nem érdekli.

Tegnap megfenyegettek, hogy ez már becsületsértés, töröljek le mindent. Ha letörlöm, akkor megszüntetik az összes bizonyítékot, mivel írásaimat 1995-ben az addig végrehajtott két utcai apokalipszisről bezúzták. Már szinte csak a nekem elmondott mondataik maradtak, hogy mikor, kinek a sorsát hajtották rajtunk végre és ez nagyon kevés. A rendőrségre nem mehetek, mert sünök és innen emeltek, meg ez az apokalipszis érintette az egész világot, mivel Miskolc világ-könyvtárként került berendezésre. Valamennyi pszichiáter innen van, már a könyvszereplőik terápiás foglalkozásokon vesznek részt, a II-es elméje a megyének megreformálta a kórházakat 1995. óta, amióta az alkoholisták, romák és füvesek helyett támadott meg minket. Hatalmas erők vannak bennem és körben a lakásban, rajtam. Nem értem, miért áldozták meg maguk helyett az embereket, miért tisztulnak valamennyien emberek áldozásából és úgy veszik fel a neveiket. Nem bírom tovább, már huszonegy éve tart azoknak a skizopreneknek a sorsa ismétlésben, akiket születésem óta berendezve a városban és politikában, médiában rajtunk végrehajtott szerepekkel tartottak meg.

Valamennyi vallás idetartozik Buddhával együtt, megmentették őket az ellenségeiktől, ahogyan a szomszéd mondta nekem 1995-ben, s nem érthettem, hogy Kati néni hidegháborút vívott.

Azóta az összes könyvszereplőt elhelyezték idősek otthonában, szociális hálózatok tagjainak, betegségeik miatt engem támadtak meg. Az egész országot eljárták, Gyöngyösi névnél Gyöngyöst rendezték át, akkor kaptam a parkinson kóros lábremegéses csapást a II-es elmétől a lábaimba.

Most ismét születésemnél járnak a politikusok névtárával, Széplakinál, Kádár Katánál.

Orbán és apja is Katalin kerék lett volna, helyettük anyámat, majd engem törtek kerékbe, Sass a skizopren utcából őket szidja, akik a romániai elmeosztályt jelentik Farkasékkal. Az a baja a városnak, hogy a világ-könyvtár neveit indiai cigányság vette fel, tőlük szabadulnak. Ilyen Farkas Flórián. A tompalátásom helyett az Időjeleket valamennyi szereplővel kezdték elölről 1995-ben, valamennyi országával. Babi miatt megtámadtak amiatt, hogy az orvosok kihalatták a méhét. Régen a pusztítók nem szaporodtak, nem az a funkciójuk, hogy ők népesítsék be a világot.

Orbánéké narancsban az egész apokalipszis, melyet magyarokon és embereken hajtottak végre 666, vagyis saját csapásként a II-es elmeosztályukkal, Müllerékkel, összes kommunizmussal, vallással, szappantisztító sorozatokkal, saját elme médiájukkal, minden könyvével a világnak.

Ha nem leszek, írják össze a világ-könyvtár szereplőinek könyveit, emberiség ellenes rémtettet hajtanak végre kilencven éve, a börtönnel együtt, mint egykori Sátán népével, amelyik megölt engem 1986-ban. Legyőzött. Azóta mennek végig a Révész és Bertalan utcaiak sorsán folyamatosan és valamennyi könyvszereplő elvitelével, gazdagságra juttatásával.

Azért is engem támadtak, hogy a gyufásskatulyákba, mint panel bérházakba szereplőkként árnyékokat és legyeket költöztettek. Keresztöltés valamennyi tagja emberek megáldozásából dőzsöl.

Rémségessé tesznek Lucifer Tírus fejedelme helyett és többé örökké nem leszek, ezt a Lucifer miatti gitáros világ-apokalipszist 1966-ban kezdték el, hogy bennem gyönyörködött. A vasfüggöny lezárt Őrház berendezésével Miskolcon, azóta a II-es elme táncdalfesztiválos tagjaival körben jártak a világ valamennyi történelmén. 1998-ban értek ismét a vasfüggönyösökhöz az én kínzásommal, ami nekik járt volna, azzal együtt, hogy semmik sem lehettek volna és az arcuk nem lesz ismerős.

Reménytelen a helyzetem és rettenetesen félek, mert senkim nincsen. Én soha senkit nem bántottam meg, nekik van törvényük, velem azt tettek mindig, amit akartak. Az is baj volt, hogy kedves voltam és szép, meg szorgalmas és tehetséges. A hangomat egyáltalán nem tudták elviselni. Angyalként győztek le 1983-ban, az Időjelek rajzai alapján, így néz ki a szám, a fejem és a testem a Mónika Show sátánista népével.

Nem tudok gondolkozni, elfelejtek mindent. Képtelen vagyok átolvasni, amit írtam, szükség lenne valaki segítségére, aki nem fél és világosan át tudja írni a történteket.

Köszönöm, hogy megsemmisítésem és gyalázatom a Rákóczi tér helyett napvilágra kerülhetett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Márai Sándor: Gide
  2016-12-07 21:30:45, szerda
 
 

Gide-nek elhiszem, hogy személyes ügye van az ördöggel; vitatkozik és verekedik vele, s mikor enged és elhull e párharcban, ég mindig lázad és tiltakozik ellene. Egy író erkölcsi értékét csak a szenvedélyen lehet mérni, mellel a bűn ellen fordul; akkor is, mikor a bukást és a bűnt szomjasan keresi, mint a vadász a zsákmányt. Az írónak nem az a dolga, hogy győzzön és ítéletet hirdessen; ez csak az erénycsősz dolga. Az író dolga, hogy holtáig viaskodjék azzal, ami esendő és romlandó lelkében, a győzelem reménye nélkül. Ez a viaskodás létének igazi értelme.
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
Márai Sándor: Dobogókő
  2016-12-07 21:29:36, szerda
 
 

Egy lépés még, s a kerítésen túl a táj egyszerre színpadias lesz, súlyos és egyensúlytalan. Mintha az erdő lezuhant volna a mélybe.
A tragikus táj fölött összefont karokkal áll egy ember és hallgat. A táj felemelte a magasba, köznapja és végzete fölé. Komoran áll, mint aki gondolatban egy kiáltvány harsány mondatait szövegezi.
A Duna a mélyben, közönyösen; mintha nem is tudná, hogy nevéhez politikai tervek tapadnak.
Egy borjú szalad a kerítéshez, lenéz a mélybe, elbődül. Mint aki váratlanul megértette végzetét a világban.
Az erdőt belepi az őszesti köd. A rozsdás lomb parazsa csillogni kezd a ködön át; mintha a mélyben az őzek tüzet raktak volna.
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
Kohut Katalin: Élet (Vilma-Béla párbeszéd)
  2016-12-07 07:34:45, szerda
 
  Kohut Katalin: Élet

- Béééla! Mit jelent az élet?
- Attól függ, drága Magdika, ki melyik néphez tartozik, bár meg kell adni, alaposan felborították a világot 130 éve.
- Én magunkra gondoltam elsősorban és Magdikára, aki születése óta szenved a börtön népe helyett...
- A karmikus börtönnek az élet az előző élet tettei alapján elkövetett sorsot jelentette volna, ha meg nem váltják magukat ember áldozással....
- Nekünk és Magdikának, akiknek egyszeri élete lett volna, az élet a gyönyörűséget, tisztaságot, szépséget jelentette volna minden széppel és jóval, ami a természetet megilleti, ugye, Bélám?
- Igen, de a Magyarország ellenes csapások megtámadták az élővilágot, állatokat is és nincsen segítség.
- Mesélte Magdika, hogy ezer éve tart a vas karmikus apokalipszis Jeruzsálemből, s hogy valamennyiük embereken hajtotta végre karmáját, így a csapásokkal együtt emberré váltak, megtisztultak.
- Igen, Magdika került a csapások helyett megáldozásra egész Kelet új népének békessége végett. Hiszen rá szállították 1995-ben rima Jeruzsálem összes ellenségét, amit az apokaliptikus média őrjöngve közvetített.
- Hallottam, hogy a lírai karám, mint a festők, zenészek, költők, írók folyamatosan eljárták az egész világot, a világ-könyvtárukat Miskolcon rendezték be, az ezer éves börtön reformátusok Magdikán hajtották végre, a szereplők utazgattak, nyaraltak, meggazdagodtak.
- Sőt odavitték áldozatként maguk közé, hogy szétmenjenek szerte a világba és ne essen bántódásuk, mert ha valamelyik csapás beteg lesz, megtámadják az embereket.
- A világ kezdetével indultak, az utolsó emberek berendezésével, háztájival. Majd ismételték sorban a történelmi korokat, melyeket megteremtettek, a vasfüggönyösökkel, akik rokkantosítva lettek, rokkantkocsi jelzéssel ismételték a sorsukat Magdika áldozásával.
- Ehhez az egész országot berendezték könyveik alapján, Őrház patikájával Miskolcnak, mely szerint egyedül az emberek hagyhatták volna el az országot.
- Valamennyi bibliai apokaliptikus szereplőt megmentettek, ezek miskolci berendezés szerint egyházakat hoztak létre, miután Szaturnusz fekete ruhás kommunista kezdetével indulva az összes Kata kocsmás mészáros Istennel rendelkező alkoholista és utcanép két utcába történő rendezésével folyamatosan mentek végig az utcákon, neveik kitermelésével politikusnak, médikus tor szereplőnek.
- Hallottam, hogy megcsonkították Magdikát, mert az emberek ellenes csapások és belőlük létrehozott betegségek fog nélküliek.
- Ez a sorsuk, iszonyatot kottáztak az égre, olyat, amit többé nem felejt el a világ. Csakhogy emberi formában születnek meg, magyarnak és embernek tartják magukat, hiszen emberi életet éltek árnyék formájukban.
- Egész Izrael ismételte a médiával a két utcai apokalipszist, mint szarkahegyi fasiszta-áldozat játékként berendezett jeruzsálemi elme csapások. Létrehozta a sátán népe az Omegával Magdika apjának magyarok elleni apokaliptikus támadását német széles arccsontú emberek ellen Babilonként, István a királlyal, Révész utcai berendezésével a szappantisztító sorozatoknak, melyeknek áldozata szintén Magdika, áldozatával tisztulnak a népek a kancsal Isaora óta.
- Itt van tehát az összes támadója a Földnek...
- Igen, az embereket és magyarokat számolták fel, ezt ünneplik húsz éve már.
- De úgy tudom, ezek valamennyien a hamis próféta, 666 csapásai lettek volna...
- Így van, de a média kilencven éve a politikusaival az elmének a magyarokat, majd a nem teremtett eredetű természetes élővilágot, az embereket alázta, nyomorgatta, gyalázta, megfosztva minden szépségtől, ékességtől, megtámadva őket mindenért, ami bennük nem volt emberi, sorsuk elhordoztatásával.
- Kilencven éve járnak végig a két utcai ember gyilkosok tetteit ismételve, ez a média a romániai elmeosztályokkal Müller Péter Sziámi csapásaival, sátánistákkal, utcanéppel és cigányokkal.
- Teljesen értelmetlenül haltak meg és szenvedtek az emberek, s ezt az egész ország ünnepli. Magdikát éjjel-nappal kínozzák Sátán feleségeként, a boszorkányok Müller Rózsával emelkedett skizopren börtön elméje helyett, az összes Rózsa fekete kereszten rózsás vallás képviseletével kezdve Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhal kezdetével az egykori teremtett koroknak.
- Tehát Magyarországon ez az élet, a szenvedés, csonkítás, gyalázás, nyomor és betegségek a börtön karmikusok sorsa helyett. Még az értelmiség legyőzést is kitalálták masnira kötve az emberek csapásainak esernyőjét, amivel védték magukat szimbolikusan a fejbe küldött támadások ellen.
- Ilyen még nem volt, hogy a világot folyamatosan felszámolók megáldozzák a tiszta embereket az apokaliptikus csapások helyett.
- Nincs vigasz, nincs újrakezdés, nem lehet visszaadni az egyszeri életet a világnak.
- Látod, az élet ellenesek jelentik az egész világot, az élet haldoklik.
- Nincs ünnep soha többé, az emberség, tiszta hang, szépség, jóság, szeretet gyásza örök priusza Miskolc romániai megtisztult Rákóczi terének.

2016. december 7.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Szégyenük hála
  2016-12-04 21:35:19, vasárnap
 
  Kohut Katalin: Szégyenük hála


Bájos vagy, nekem a legszebb, legszeretteljesebb. Még mindig, de a butaságot nem szívelem, bánt. Itt élünk, két ember, akiknek össze kellene tartania. Én áldozataként a magyarok apokalipszisének, segítség nélkül és hatalmas kínok között a világ könyvtár skizopren szerelői helyett. Busta írta meg, hogy ez az aszkéta ünnepi cirkusz, melyre tódult a tömeg jegyeket venni, mert azt írták 1986-ban, hogy hatalmasnak látszottam. Karmikus börtön sorsát viseltem, míg ők szeretetben, védelemben éltek. Átléptek a holnapba jeruzsálemi apokalipszisként, új honfoglalókkal, felvéve a neveinket. Elzárkóztál, hogy viselkedésemmel nem értesz egyet, mert eszméltem, mi történik, hogy a győztes média és politika legyőzte a magyarságot, új történelmet írva maguknak.
Ez választott el minket, meg a hivatásod. Homokba dugott fejjel nem lehet várni arra, hogy más rendezgesse át a világot, visszaszámlálásra kerüljön az iszonyat, amit végrehajtottak emberré vált apokaliptikus csapásokkal egyetlen nagy közös áldozásban.

Soha többé nem írok a nagybetűs emberségről, nincs kiért, nincs miért, azt hiszem, örökre elveszett. A közmondás szerint, mielőtt lenézel valakit, vagy leértékeled, vedd fel a cipőjét, járt végig az útjait, s utána foglalj állást ügyében. Igazságérzeted átlagemberé. Megérted az elesetteket, de nem ismered az okokat. Együtt érzel a betegségekkel, de nem tudod, honnan vannak. Ahhoz, hogy véleményt formáljon valaki egy másik emberről, ismernie kell a világ titkait. Itt a legnagyobb baj az emberség volt, minden tökéletlenség és karmikus betegség miatt a magyarokat bántották. Az igazság nem rasszizmus.

Kihűlt a fogságban lévő szívem. Könyörögtem egy jó éjszakát levélért, hogy erőt adj a további haldoklásomhoz. Itt megbicsaklott az emberséged, másodszor csalódtam. Elmúlott a csodálatom, az emberség számomra eltűnt a világból. Vége a dicső világ kezdete pár emberi családjának, kihaltak, családjuk nevét honfoglalók viszik tovább. Ünnepelnek, győzelmi tort ülnek a magyarok felett az egész országban.

Ketten összetartoztunk, azt hittem, örökre, szívemben a neved, de már csak űrnyi fájdalommal. Leértékelésed elviselhetetlen. Nem tudtam boldogságot, nyílt barátságot adni, mert mással kell foglalkoznom, leplezni azt, mit tettek velünk. Marcangol minden leírt szó, mert én voltam a szeretet és a megértés.

A politika apokalipszis a mindenkori lírai karámmal együtt, ennek realista ábrázolásával minden művésznek kötelessége foglalkozni, az igazságot és jövő értelmiségét kell képviselnie. A hazug apokaliptikus jeruzsálemi honfoglalók hatalmas szellemvilággal, kísérettel, utcanéppel, ördögökkel írásait én nem képviselném. Ez jelentené az emberséget, itt kezdődne a világosság. A világ láthatatlan seregével alkotók nem tartoznak az emberek közösségébe. A jók minden országból és a megmaradt pár ember jelentik, a Föld megmaradt realizmusát.

A jóság, a szeretet, a szorgalom, kedvesség, figyelmesség, tisztelet és szív-szerelem nem áradhat olyanok ellen, akik ezért büntetnek és leértékelnek.
Veled tanultam a beszédet, a leplezését a történteknek, a szerelmet. Mérges vagyok, mert fontosabb a magyarok áldozóinak végtelen hosszabbítása és önmaga futtatása. Ők jelentik az új országot már.

Rád találtam, szerettelek emberként. Engem nem tartasz annak. Örülök, hogy különb minden szereplő nálam, emberré váltak egész kelettel együtt egyetlen közös áldozásban.
Én folytatom az Új Bekezdés verseit felkiáltva, hogy hiába-írok, hiába, a szereplők szégyene hála.

2016. december 4.



 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Márai Sándor: Készletek
  2016-12-04 19:13:46, vasárnap
 
 

Ezek a tárgyak, ruhák, könyvek, melyekre semmi szükségem e világon, ez a készültség, melyet örökké ápolni és gyarapítani kell, ez a rengeteg vacak, melyet örökké ápolni és gyarapítani kell, ez a rengeteg vacak, mely lassan beborít és eltemet... s közben tudni, hogy egy fogkefe, két rend angol ruha, hat váltás fehérnemű s a Hamlet, a Faust második része, a Biblia és a Háború és béke teljesen elég az élethez.
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2016.11 2016. December 2017.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 832 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 82
  • e Hét: 3014
  • e Hónap: 5373
  • e Év: 57639
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.