Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/21 oldal   Bejegyzések száma: 208 
Ronaldo klubkarrierje legemlékezetesebb pillanatát az....
  2018-11-22 10:54:27, csütörtök
 
  A Real Madrid legendás brazil csatára, Ronaldo ugyan sosem nyert Bajnokok Ligáját, de klubkarrierje legemlékezetesebb pillanatát az elitsorozatban élte át.
Cr. Ronaldo a futball világának valaha volt egyik legjobb játékosaként megannyi gyönyörű pillanatot szerzett a labdarúgás szerelmeseinek, egy Sky Sportsnak adott interjújában viszont elárulta, neki melyik maradt klubkarrierje egyik, ha nem a legemlékezetesebb élménye.
Sikeres és trófeákban, valamint elismerésekben gazdag pályafutásából talán egyedül a Bajnokok Ligája-győzelem hiányzik, de sosem felejti azt a meccset, mikor a legrangosabb európai kupa 2002/03-as szezonjának negyeddöntőjében a Real Madrid játékosaként mesterhármast szerzett az Old Traffordon - az MU ugyan 4-3-ra nyert, de 6-5-ös összesítéssel a Real jutott az elődöntőbe.
,,Nyíltsisakos, támadófocit hozó mérkőzés volt, melyen tripláztam, majd amikor lecseréltek, az egész stadion állva tapsolt. Teljesen váratlanul ért, de végtelenül büszke voltam, hogy ilyen fantasztikus reakciót váltottam ki az ellenfél szurkolóiból. Varázslatos pillanat volt."
Nem sok labdarúgó volt, aki elmondhatta magáról felállva tapsolta meg az ellenfél drukkerei.
 
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
Ronaldo három gyerek társaságába.
  2018-10-13 21:19:26, szombat
 
  .....

 
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
Foci katalógus - Cristiano Ronaldo
  2018-09-26 21:16:46, szerda
 
  Minden, amit tudni lehet a kiváló játékosról Link  
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
Ronaldo duplájával nyert a Juventus csapata
  2018-09-16 19:12:26, vasárnap
 
  Az olasz bajnokság (Serie A) negyedik fordulójában a Juventus a Sassuolo együttesét fogadta. A meccset a torinóiak nyerték, mégpedig Cristiano Ronaldo duplájának köszönhetően. Az ötszörös aranylabdás portugál klasszisnak ezek voltak az első góljai tétmeccsen a torinóiaknál.
Juventus - Sassuolo 2-1
Videó Link
A Juventus tovább őrzi hibátlan mérlegét és vezeti a tabellát.
 
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
Cr. Ronaldo kisfia már a Juventus csapatánál edz.
  2018-08-29 10:42:05, szerda
 
  ...... ........... .........


Édesapja után nem sokkal Cristiano Ronaldo fia is csatlakozott a Juventushoz.
A 33 éves portugál sztárcsatár júliusban írt alá a torinóiakhoz, most pedig már a 8 esztendős Cristiano Ronaldo Junior is a Zebráknál edz, méghozzá a klub akadémiájának U9-es csapatában.
CR7 nemrég egy interjúban úgy fogalmazott fiával kapcsolatban, hogy igazi versenyző típus. ,,Én is ugyanilyen voltam gyerekként. Nem szeret veszíteni. Olyan lesz, mint én, ebben száz százalékig biztos vagyok.
 
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
Cr. Ronaldo a Juventus csapatánál
  2018-08-29 10:37:54, szerda
 
  ...... .........


A Lazio torinói vendégjátékán a brazil Wallace többször találkozott Cristiano Ronaldóval, aki többször is bosszankodott belépői miatt. A Juventus végül 2-0-ra nyerte a mérkőzést, de a portugál nem volt képes betalálni.
Az egyik legnagyobb felelős abban, hogy CR7 még mindig gólképtelen az olasz bajnokságban az Wallace, aki szerint a portugál sokszor mérgelődött a mérkőzés folyamán, de a lefújást követően megajándékozta a rómaiak belső védőjét a mezzel, amelyben játszott.
A meccs alatt kicsit zabos volt, mert párszor szabálytalankodtam vele szemben. Elégedetlennek tűnt és láthatóan mérges volt rám" - mesélte a GloboEsporte.com-nak Wallace, aki azt is elmondta, hogy a lefújás után megenyhült a Juve klasszisa.
A végén még ő jött hozzám elnézést kérni a viselkedéséért. Mivel mindketten portugálul beszélünk, kedélyesen elbeszélgettünk. Gratulált is nekem, azt mondta, jó voltam a meccsen, miközben odaadta nekem a mezét. Be fogom kereteztetni, és senkinek nem engedem, hogy hozzányúljon" -mondta elégedetten a brazil hátvéd.
 
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
Cr. Ronaldo 4 gyermek társaságában
  2018-08-24 11:35:29, péntek
 
  .....

 
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
Real Madrid - Atlético Madrid 2:4
  2018-08-16 13:19:26, csütörtök
 
  Több dolog miatt is emlékezetes marad a Real Madrid - Atlético Madrid UEFA Szuperkupa-döntő, ezek közé tartozik, hogy 70 éve nem debütált olyan rosszul Real-edző, mint Julen Lopetegui, míg a Blancók csapatkapitánya, Sergio Ramos valóságos Atléti- és kupadöntő-specialista.
Nem sikerült jól Julen Lopetegui vezetőedző bemutatkozása a Real Madrid élén, mert a Bajnokok Ligája-győztes együttes 4-2-re kikapott az Atlético Madridtól a szerdai UEFA Szuperkupa-döntőben.
Michael Keeping 1948-as 4-1-es vesztes debütálása óta (a Real a Celta Vigotól kapott ki) Julen Lopetegui a Real Madrid első vezetőedzője, aki legalább négy gólt kapott első tétmeccsén a Real élén.
A Blancók utoljára még Rafael Benítez irányítása alatt, 2015 novemberében a Barcelonától kaptak négyet egy meccsen, ami viszont Zinédine Zidane edzősége alatt sosem fordult elő.
De nemcsak ezért marad emlékezetes a finálé, hanem azért is, mert az Atléti csatára, Diego Costa már az első percben vezetéshez juttatta az Európa Liga-győztest, az a gól.
Érdekes, hogy a 2007-es, 2008-as és 2016-os UEFA Szuperkupa után most sem múlhatott el a döntő Ramos-gól nékül.

- Diego Godín jó 60 méteres indítását Diego Costa saját magának csúsztatta meg, Sergio Ramos és a világbajnok Raphael Varane is nagyon határozatlan volt, nem úgy a spanyol csatár, aki éles szögből vágta Keylor Navas kapujába a labdát, megszerezve ezzel az európai Szuperkupa történetének leggyorsabb gólját. Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
Ronaldo saját magának adott gólpasszt a Juve edzésén
  2018-08-01 18:38:11, szerda
 
  Cristiano Ronaldo hétfőn egy felméréses programmal megkezdte a munkát a Juventus edzésközpontjában, kedden pedig már labdával is tréningezett.
A portugál zseni ahogy labda közelébe került, gondolhatta, villant valamit új csapattársainak. A felső lécre löbbölt, majd a érkezett a kipattanóra és lazán ,,bevállalta"

- A Juventusnál egyelőre csak azok a labdarúgók álltak munkába, akik a világbajnokság miatt nem vesznek részt az együttes amerikai túráján, így viszonylag kis létszámban zajlanak a tréningek.
Ronaldo Paulo Dybala edzésmunkájába is besegített.
 
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
Real Madrid házon belül oldják meg Ronaldo pótlását
  2018-07-28 18:17:49, szombat
 
  A Bajnokok Ligája-címvédő nem akar feltétlenül százmilliókat költeni új játékosra, így könnyen elképzelhető, hogy házon belül oldják meg a Juventushoz szerződő Cristiano Ronaldo pótlását
A napokban a két madridi sportlap, a Marca és az As is arról írt, egyre valószínűbb, hogy nem lesz galaktikus Real Madrid-igazolás a nyáron.
A Marca szerint Zinedine Zidane és CR7 távozásával eljött Gareth Bale nagy lehetősége. A walesi támadó nem volt a francia vezetőedző kedvence és sérülések is gyakran hátráltatták, de egészségesen is inkább csere volt, mint kezdő. Így volt ez a Bajnokok Ligája májusi döntőjében is, amely után távozása lehetőségét is megszellőztette, de a jelek szerint Julen Loptegui és a Real Madrid vezetősége is meg van győződve arról, hogy a Liverpool elleni fináléban a padról beállva duplázó támadó lehet a klub új nagy sztárja, azaz a ,,franchise player".
A kihívás persze nem könnyű, ebben az évszázadban először fordul elő, hogy nincs aranylabdás futballista a királyiak keretében.
Az elmúlt hetekben több nagy sztár nevét is szóba hozták a Real Madriddal, de vagy megszerezhetetlen célpontokról van szó (Neymar, Mbappé) vagy annyit kérnek érte, amennyit a Real Madrid nem hajlandó kifizetni. Ez a helyzet Eden Hazard-ral, aki szívesen látnának a Santiago Bernabéuban, de a Chelsea 200 millió euró alatt nem engedné el, ráadásul az idő is szűk: a Premier League-ben augusztus 9-én ér véget az átigazolási szezon, az angol klubok utána csak eladhatnak, de már nem igazolhatnak.
Loptegui tervei szerint tehát Karim Benzema és Gareth Bale felehetnek majd a gólokért az előttünk álló idényben, persze az nem kizárt, hogy egy klasszikus kilencest még célba vesznek a nyáron, Edinson Cavani megszerzéséről egyre többet cikkeznek a francia és spanyol lapok.

- A spanyol vezetőedző a jelenlegi keret két másik tagjának is az eddiginél jelentősebb szerepet szánna. Az egyikük Isco, aki a spanyol válogatottban a madridi meccseihez képest más dimenzióban volt képes játszani, elmondása szerint azért, mert címeres mezben - Lopetegui kezei alatt - érezte azt a maximális bizalmat, amit klubjában nem feltétlenül kapott meg.
Mellette Marco Asensio is állandó tagja lehet a kezdőcsapatnak, és amennyiben él a lehetőséggel, beléphet abba a sztárstátuszba, aminek az elmúlt években már ott volt a küszöbén, csak az utolsó lépést nem sikerült megtenni. Úgy tűnik, a 2018/2019-es szezon mindhárom játékos karrierjében döntő fontosságú lehet, a Real Madrid életében pedig egy új korszakot hozhat.

Forrás: M4 psort
 
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
     2/21 oldal   Bejegyzések száma: 208 
2017.03 2017. Március 2017.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 261 db bejegyzés
e év: 3932 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 267
  • e Hét: 5958
  • e Hónap: 26641
  • e Év: 229554
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.