Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/42 oldal   Bejegyzések száma: 418 
Kézilabda V.B. középdöntők
  2021-01-20 11:10:33, szerda
 
  I-es és II-es csoport tabella
...... .........



I-es csoport mérkőzései
...... ..............



II-es csoport mérkőzései
...... ............



III.-as csoport tabella
...... ..........



IV.-es csoport tabella
...... ..........

 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Sok technikai hibák a kézilabda V.B. szervezésében
  2021-01-14 20:09:07, csütörtök
 
  Tilen Kodrin és Urh Kastelic is kihagyja a szlovén kézilabda-válogatott első mérkőzését az egyiptomi világbajnokságon, miután pozitív lett a korona vírustesztjük. Szlovénia csütörtökön, a B-válogatottjával érkező Dél-Korea ellen kezdi meg szereplését a tornán.
A világbajnokságon, miután pozitív lett a korona vírustesztjük. Szlovénia csütörtökön, a B-válogatottjával érkező Dél-Korea ellen kezdi meg szereplését a tornán.
A játékosok az Egyiptomba érkezésükkor adták a pozitív mintát, elkülönítették őket a csapattársaiktól. Korábban már voltak koronavírusosak, tíz napot karanténban töltöttek, majd amikor már tünetmentesek voltak, akkor visszatértek az edzőtáborba. Ezúttal nincsenek tüneteik, írja a handball-planet.com.

Aggasztó a koronavírushelyzet a világbajnokság kapcsán. Két csapat, a cseh és az amerikai a vb előtt visszalépett - Észak-Macedónia és Svájc ugrott be a helyükre -, míg a magyarok első ellenfele, a Zöld-foki Köztársaság karanténhotelbe került azt követően, hogy megérkezett Egyiptomba. Pénteken 20.30-tól játszanánk az afrikai csapattal.
A körülményekre egyre több csapat panaszkodik, már a norvégok és a németek is kritikát fogalmaztak meg azzal kapcsolatban, hogy közel sincs annyira bebiztosítva a helyszín, mint ahogy azt előzetesen ígérték, és Nagy László a Nemzeti Sportnak azt mondta: Nem állt a feje tetejére a rendezés, de közel vagyunk hozzá. A magyar férfi kézilabda-válogatott pénteken a Zöld-foki-szigetek ellen kezdi meg szereplését az egyiptomi világbajnokságon. A találkozó előtti napon az MKSZ alelnöke, Nagy László videohívás keretében válaszolt az újságírók kérdéseire. Elmesélte, hogy ők is tapasztalták a rendezésben azokat a hiányosságokat, melyekről más csapatok már beszámoltak. A nyolc válogatott által használ konditerem például mindössze 10 négyzetméteres. Gulyás István szövetségi kapitány hozzátette: fogalmuk sincs, ki fog pályára lépni a koronavírus sújtotta ellenfélnél. Győri Mátyás és Szita Zoltán senkit nem becsül le, nagyon várják már az első meccsünket.
- A magyar szövetség alelnöke, Nagy László kifejtette, milyen rendezési hiányosságokat tapasztaltak Egyiptomban.
,,A konditerem konkrétan akkora, mint egy tíz négyzetméteres szoba, alkalmatlan arra, hogy ott nyolc csapat bármilyen jellegű munkát végezzen. Előzetesen azt az információt kaptuk az edzéshelyszínek látogatására, hogy negyven perc buszút, ehhez képest a norvégok két és fél órát utaztak oda, ugyanennyit vissza, miközben mindössze egy és negyed óra áll rendelkezésünkre. Úgyhogy teljesen forgalomfüggő ezeknek a helyszíneknek a látogatása. Függetlenül attól, hogy buborékban vagyunk, a nyolc csapat konkrétan együtt ebédel, vacsorázik és reggelizik. Ezek nem problémák, hanem váratlan helyzetek, amelyekhez maximálisan alkalmazkodnunk kell." Hozzátette: a játékosoktól ettől függetlenül nem fogadnak el semmilyen kifogást, de szerinte nem is lesz probléma ezzel.
- Az első ellenféllel, vagyis a Zöld-foki-szigetekkel kapcsolatban videónkban Gulyás István szövetségi kapitány, valamint Győri Mátyás és Szita Zoltán is kifejti véleményét.

Megjegyzésem: Ezek a szervezési hiányosságok a V.B.-én lévő minden csapat érintett.és érzékeli. A játékosok intelligenciáján fog múlni, hogy ki milyen módon tud alkalmazkodni az adott körülményekhez.
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Karanténhotelben a magyar válogatott első vb-ellenfele
  2021-01-14 19:46:13, csütörtök
 
  Karanténhotelben szállásolták el az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságra érkezett Zöld-foki Köztársaság csapatát, amely pénteken a magyarokkal vívja első csoportmérkőzését.
Az afrikai válogatott egy másik csoportellenfél, a németek nyomására tartózkodik külön szállodában, ahol legalább egy éjszakát tölt el.
"A hírek szerint hét koronavírusos eset volt náluk, ezért szóltunk a nemzetközi szövetségnek, hogy nem lehet őket csak úgy idehozni a többi csapathoz" - jelentette ki Axel Kromer, a német szövetség sportigazgatója.
Az újonc zöld-fokiak - akik szerdán indultak el Egyiptomba a portugáliai edzőtáborból - csak további negatív tesztek után költözhetnek be a gízai piramisok mellett lévő, ötcsillagos hotelbe, ahol a magyarok és a németek mellett a szintén az A csoportba sorsolt uruguayiak is laknak.
A magyarok pénteken 20.30 órakor csapnak össze a Zöld-foki Köztársaság válogatottjában Gízában.
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
A brazil kézi válogatottnál is kitört a járvány a vb-rajtra
  2021-01-13 12:10:48, szerda
 
  Veszélybe került Brazília szereplése a szerdán kezdődő egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságon, miután hét koronavírusos esetet regisztráltak a válogatott portugáliai edzőtáborában.
A braziloknál két játékos - Thiagus Petrus, a Barcelona és a kapus Leonardo Terçariol, a Benidorm kézilabdázója - és öt stábtag fertőződött meg, mindannyiuknak enyhe tüneteik vannak.
A brazil együttes többi tagja elutazott Egyiptomba a vb-re, ahol a csapat Spanyolországgal, Lengyelországgal és Tunéziával szerepel egy négyesben. A középdöntőben ennek a csoportnak a három legjobbjával találkozik a magyar válogatott továbbjutása esetén.
Kedden derült ki, hogy koronavírusos megbetegedések miatt nem indul a vb-n Csehország és az Egyesült Államok. Előbbi helyére Észak-Macedónia, utóbbiéra Svájc ugrott be.

*
- Közvetlenül a férfi kézilabda-világbajnokság rajtja előtt tört ki a koronavírus-járvány az Egyesült Államok válogatottjánál. A Merkovszki Pált, a Gyöngyös kapusát is a soraiban tudó keretből tizennyolc játékos, valamint a szövetségi kapitány is megfertőződött, így mindössze 12 játékos tud elutazni a szerdán kezdődő egyiptomi tornára.
Tizenkét játékost küldünk el szerdán Egyiptomba, de nincs védelmünk" - érzékeltette a helyzetet Robert Hedin szövetségi kapitány.
A svéd szakember hozzátette, hogy a Skandináviában edzőtáborozó amerikai válogatott tagjait a felkészülés alatt folyamatosan tesztelték, még a hétfői gyorstesztek is negatívnak bizonyultak. A feltételezések szerint olyan játékos hozhatta be a fertőzést a keretbe, aki az Egyesült Államokból érkezett a csapathoz.
Egyelőre nem tudni, hogy az amerikai válogatott keretébe nem szokványos módon bekerült Merkovszki Pál megfertőződött-e. A PLER és a Ferencváros korábbi, a Gyöngyös jelenlegi kapusa az M4 Sport hétfői Sport híradójában még arról beszélt, hogy bízik a 19 nyelven beszélő csapat pontszerzésében.
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Nyolc közé várja a kézi válogatottat a vb-n
  2021-01-13 12:06:14, szerda
 
  Nyolc közé várja a kézi válogatottat a vb-n a hazai szövetség 2021 évben.
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) a negyeddöntőbe jutást várja el a férfiválogatottól a szerdán kezdődő egyiptomi világbajnokságon.
A szerdán kezdődő és január 31-ig tartó világbajnokság mérkőzéseit az M4 Sport és az m4sport.hu is közvetíti.
Az MKSZ keddi online sajtótájékoztatóján Nagy László alelnök, a szakmai stáb tagja úgy fogalmazott, hogy a csapatnak is ez az elképzelése, vagyis az ambíciók összecsengenek az elnökség elvárásával.
,,Szeretnénk minél több ponttal a középdöntőbe jutni. A németeket is szeretnénk legyőzni, és bár nem feltétlenül mi vagyunk az esélyesek, de van bennünk akarat és bizonyítási vágy, hogy maradandót alkossunk" - nyilatkozta a korábbi világklasszis jobbátlövő.
A magyarok a gízai A csoportban pénteken a Zöld-foki Köztársaság, vasárnap Uruguay, kedden pedig Németország ellen lépnek pályára. A középdöntőbe az első három helyezett jut.
A magyar küldöttség szerdán, a bal átlövő Bodó Richárd viszont csak szombaton utazik Egyiptomba. Gulyás István szövetségi kapitány elmondta, hogy a MOL-Pick Szeged játékosának gyermeke születik, ezért indul három nappal később az észak-afrikai országba.
A szakvezető hozzátette, Ligetvári Patrik hiánya miatt védekezésben némileg változott a felállás, és beállósok látják el a két belső védő feladatát. A Telekom Veszprém koronavírus-fertőzésen átesett átlövője azért nem tagja a keretnek, mert a vizsgálati eredményei alapján nem kapta meg a visszatéréshez szükséges orvosi engedélyt.
,,Az edzéseink kiválóan, jó hangulatban teltek, a játékosok fegyelmezettek voltak. Igyekeztünk a legjobban kihasználni a rendelkezésünkre álló időt" - vélekedett a kapitány.
Hozzátette, a szlovákok ellen - az ellenfél koronavírusos megbetegedései miatt - elmaradt két edzőmérkőzés némi deficitet okozott a felkészülésben, mert nem látják pontosan, hol tart a csapat. Reményei szerint az első két csoportmeccsen utolérik magukat, és megfelelő állapotba kerülnek a csoportdöntőnek ígérkező, németek elleni összecsapásra.
Gulyás az esélyek kapcsán megjegyezte, vakon tapogatóznak, hiszen napról napra jönnek az újabb hírek arról, éppen melyik csapatnál hány fertőzöttet találtak, és ez nagyban befolyásolja majd az egész világbajnokság kimenetelét. Hétfőn és kedden Csehország, Brazília, az Egyesült Államok és a Zöld-foki Köztársaság válogatottjáról derült ki, hogy nem tudja a lehető legerősebb kerettel megkezdeni a tornát.
,,A játékosok nagyon optimistán nyilatkoznak, és bár mi is derűlátók vagyunk, lépésről lépésre haladunk" - szögezte le a szövetségi kapitány. Hangsúlyozta, semmi okuk nem volt módosítani azon a kereten, amellyel a tavalyi Európa-bajnokságon sikeresen szerepeltek. Ahol mégis változtattak, ott szakmai okok állnak a háttérben. ,,Bízunk benne, hogy rutinos játékosokkal kiegészülve sokkal ütőképesebbek leszünk. Nagyobb variációs lehetőséggel, és némileg más kézilabdával fogunk tudni előrukkolni"..
Gulyás hangsúlyozta, a szakmai stáb mind a 20 játékosra számít a tornán, ezért úgy kell készülniük, hogy bármikor bevethetők legyenek. Egy mérkőzésre 16 játékos nevezhető, de a csapatok ezúttal korlátlan cserelehetőséggel rendelkeznek.

- Mikler Roland közölte, kötelességük, hogy ugyanazt a mentalitást és hozzáállást mutassák, mint egy évvel ezelőtt Malmőben. ,,Sok olyan tényező van, ami zavarhatja a fejeket, ezért a legnagyobb kérésem a csapat felé az volt, hogy csak és kizárólag saját magunkkal foglalkozzunk, ne a körülményekkel."
Nagy László a szervezés kapcsán példaként elmondta: öt nappal ezelőtt kiderült, hogy egy másik szállodában kell lakniuk, nem abban, amelyet eredetileg kijelöltek számukra, de a változtatás okát nem közölték. ,,Ki tudja, milyen meglepetésekre kell még felkészülnünk" - jegyezte meg.
Mikler Roland úgy fogalmazott, az első két csoportmeccs jó lesz arra, hogy a németek ellen felkészüljenek, hiszen jövő kedden ,,minden erőnkre és tudásunkra szükség lesz, mert nem titkolt célunk, hogy elcsípjük a csoport első helyét".
...... .....



Forrás: M4 sport hírek
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
2021-es férfi kézilabda-világbajnokságot Egyiptom
  2021-01-11 23:24:09, hétfő
 
  2021-es férfi kézilabda-világbajnokságot Egyiptomban rendezik január 13. és 31. között. A vb-n először szerepel 32 csapat.
Magyarország "A" csoportban van.
Mérkőzések dátum szerint Link

- Origó oldalon Link
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Kézilabda 2020/19 évad bajnoka Kiel csapata
  2020-12-30 19:22:05, szerda
 
  A négyes döntő előtt a Veszprémet és a Barcát tartották esélyesnek a végső győzelemre, de a némt együttes mindkét csapatot legyőzve diadalmaskodott.
A német THW Kiel nyerte a férfi kézilabda Bajnokok Ligáját, mivel 33-28-ra legyőzte a Barcelona csapatát az előző idényből elhalasztott kölni négyes döntő keddi fináléjában. A spanyol csapatnak ez volt a 14. BL-döntője és az ötödik veresége, a Kiel a nyolcadik fináléjában a negyedik sikerét aratta.
A katalánok legutóbb tavaly szeptember közepén Szegeden kaptak ki, azóta mind a 62 mérkőzésüket megnyerték, a BL-ben 22 meccsből állt a sikersorozatuk.

Eredmény, döntő:
THW Kiel (német)-Barcelona (spanyol) 33-28 (19-16)
Köln, zárt kapuk mögött, v.: Gubica, Milosevic (horvátok)
lövések/gólok: 52/33, illetve 47/28
gólok hétméteresből: 6/6, illetve 7/5
kiállítások: 10, illetve 8 perc

A spanyol csapatból Casper Mortensen és Domen Makuc, a németektől pedig Nikola Bilyk, Magnus Landin, Pavel Horak és Mattias Andersson hiányzott.

Remekül kezdett a Kiel, egyáltalán nem látszott, hogy hétfőn késő este hosszabbításos elődöntőt játszott a Veszprém ellen, és az sem, hogy norvég irányítóját, Sander Sagosent 11 perc alatt kétszer is kiállították. A katalánok időt kértek, 9-13 után sorozatban három gólt dobtak, de ezzel sem tudták megtörni ellenfelük lendületét. A Barcelonának sikerült egyenlítenie, de a várakozásoknál sokkal jobban, pontosabban játszó Kiel egy 4-1-es sorozattal zárta az első félidőt.
A második félidőben Niklas Landin védéseire alapozva őrizte előnyét a német csapat, sőt a 44. percben - a meccs során először - már öt találattal jobban állt. Változatlanul nagy volt az iram, és amikor a Kiel elkezdett hibázni támadásban, hat percig nem szerzett gólt, a Barcelona viszont ezt sem tudta kihasználni.
Négy perccel a vége előtt, háromgólos német előnynél Aleix Gómez büntetőt rontott, a túloldalon Niclas Ekberg nem hibázott, ezzel óriási meglepetésre, de két kölni mérkőzése alapján teljesen megérdemelten a THW Kiel nyerte a BL négyes döntőjét. A katalánok csupán egyszer, 3-2-nél vezettek a fináléban.

A mezőny legeredményesebb játékosa Aleix Gómez volt tíz találattal, német részről Niclas Ekberg nyolc, Sander Sagosen hét gólt lőtt.
A két csapat 28. egymás elleni tétmérkőzésén 14 Barca-siker és két döntetlen mellett 12. alkalommal győzött a Kiel.

korábban, a 3. helyért:
Paris Saint-Germain (francia) - Telekom Veszprém 31-26 (14-11)

1. THW Kiel
2. Barcelona
3. PSG
4. Veszprém
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Kézilabda B.L. Hosszabbítás után bukta el a döntőbe jutást
  2020-12-29 15:49:16, kedd
 
  Hosszabbítás után bukta el a BL-döntőbe jutást a Veszprém
THW Kiel - Veszprém 36:35
Nagyon heroikus mérkőzés volt. A csapatok felváltva voltak hátrányba és előnybe..

*
THW Kiel (német)-Telekom Veszprém 36-35 (18-13, 29-29, 32-34), hosszabbítás után.
Köln, zárt kapuk mögött, v.: Marin, Serradilla (spanyolok)
lövések/gólok: 58/36, illetve 49/35
gólok hétméteresből: 4/4, illetve 3/3
kiállítások: 16, illetve 10 perc

A Veszprém keretéből Rasmus Lauge Schmidt, Manuel Strlek, Ligetvári Patrik és Székely Márton, a német csapatból Nikola Bilyk, Magnus Landin, Pavel Horak és Mattias Andersson hiányzott.

Támadásban, védekezésben és visszarendeződésben sem volt kellően összeszedett a Veszprém, amely több mint öt perc után szerezte első gólját. Az irányító Petar Nenadic több hibával kezdte a meccset, ami rányomta bélyegét csapata teljesítményére. A szerb játékost a 14. percben Lékai Máté váltotta, és bár David Davis vezetőedző időt kért, ezt követően a Kiel 10-6-ra alakította az állást.
Magabiztos játékuk és vezetésük ellenére a németek védekezést váltottak, de erre jól reagáltak a veszprémiek, így a Kiel hamarosan visszaállt az eredeti védelmi rendszerre. Davis a 21. percben kikérte a második idejét is, ám mivel Lékai sem remekelt, elsősorban támadásépítésben gyengélkedett a magyar együttes, amely több mint tíz percig nem talált be. Ebben az időszakban a sokkal pontosabban kézilabdázó ellenfél 5-0-s sorozatot produkált, és a szünetben 18-13-ra vezetett.
Az első félidőben veszprémi oldalon egyetlen lövési kísérlet sem volt a jobbátlövő posztról, ez a második felvonásban változott, és Omar Jahja, illetve Lékai Máté vezérletével egy négyes gólsorozattal sikerült felzárkózni 22-20-ra. A németek fáradni látszottak, a magyar csapat játékosainak lendülete viszont kitartott, sikerült egyenlíteniük, sőt a 47. percben - a meccs során először - a vezetést is átvették.
Egy 7-0-s széria végén már 28-24-ra vezetett a Veszprém, ám a harmadik kieli időkérés után feltámadt az ellenfél, és egy ötös gólsorozattal ismét vezetést szerzett. A magyar együttes négygólos előnyben is levitte a kapusát, amikor kiállítás miatt emberhátrányba került, ezt remekül kihasználta a Kiel, amely a létszámfölényes támadójátékot ezt követően is kamatoztatta. A Veszprémnek sikerült egyenlítenie, ám az utolsó fél percben a győzelemért támadhatott a Kiel, de nem járt sikerrel, ahogyan időntúli szabaddobásból sem, így a 29-29-es rendes játékidő után hosszabbítás következett.
A ráadás első öt perce után 34-32-re vezettek a veszprémiek, ráadásul a Kiel azonnali piros lap miatt elveszítette egyik alapemberét, Patrick Wienceket. A folytatásban a németek ismét fordítottak, ráadásul a magyar csapat emberhátrányba került. A Veszprémnek az utolsó fél percben az egyenlítésért kellett támadnia, és mivel nem járt sikerrel, kedden csupán a bronzéremért küzdhet.
A THW Kiel legeredményesebb játékosa Hendrik Pekeler volt nyolc góllal, Niclas Ekberg hétszer talált be. A veszprémiek közül Gasper Marguc és Vuko Borozan is hétszer volt eredményes.
A két csapat 23. egymás elleni tétmérkőzésén 11 veszprémi siker és egy döntetlen mellett ez volt a 11. kieli győzelem. A Veszprémnek ez volt a kilencedik BL-elődöntője, és az ötödik veresége. A Kiel 15. alkalommal játszott elődöntőt, és a nyolcadik fináléjára készülhet.

Mai napon:
3. helyért:
Telekom Veszprém - Paris Saint-Germain 18.00
döntő:
Barcelona-THW Kiel 20.30

Forrás: M4 sport hírek
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Két győri játékos bekerült a kézi-Eb álomcsapatába
  2020-12-20 21:33:35, vasárnap
 
  A Győri Audi ETO KC játékosai közül a norvég Stine Oftedal és a francia Estelle Nze Minko is bekerült a dániai női kézilabda Európa-bajnokság álomcsapatába.
A torna honlapjának vasárnapi beszámolója kiemeli, hogy Stine Oftedalt a két évvel ezelőtti Eb-n is a legjobb irányítónak választották. Csapata eddigi hét mérkőzésén 36 gólpasszt adott - ami a legtöbb a mezőnyben - és 28 gólt dobott.
A torna legértékesebb játékosának választott bal átlövő, Estelle Nze Minko támadásában és védekezésében is kiválóan teljesített, 250 percet töltött a pályán és 25 alkalommal volt eredményes.
Két nap alatt több mint 30 ezer szurkolói szavazat érkezett a jelöltekre. Ezek a vokson a végeredmény negyven százalékát tették ki, a maradék hatvan százalékot a szakértői testület véleménye jelentette.
A viadal utolsó játéknapján a bronzéremért Dánia-Horvátország mérkőzést rendeznek 15.30-tól, a döntőben pedig a címvédő Franciaország és a hétszeres Európa-bajnok Norvégia találkozik 18 órától.

Az álomcsapat:
kapus: Sandra Toft (dán)
balszélső: Camilla Herrem (norvég)
balátlövő: Vladlena Bobrovnyikova (orosz)
irányító: Stine Oftedal (norvég)
beálló: Ana Debelic (horvát)
jobbátlövő: Nora Mörk (norvég)
jobbszélső: Jovanka Radicevic (montenegrói)
védőjátékos: Line Haugsted (dán)
a legértékesebb játékos (MVP): Estelle Nze Minko (francia)

Végeredmény.
1. Norvégia - 2020 éve Európa bajnok
2. Francia ország
3.Horváth ország
4. Dánia
.
.
10. Magyarország

 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Bánhidi Bence 11-ig jutott, magabiztosan győzött a Szeged
  2020-12-10 16:30:40, csütörtök
 
  Bánhidi Bence 11-ig jutott, magabiztosan győzött a Szeged a kézi-BL-ben
A MOL-Pick Szeged házigazdaként 30-27-re legyőzte a fehérorosz Meskov Breszt csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének tizedik fordulójában, szerdán.
Pontosabb, mozgékonyabb támadójátékkal és valamivel hatékonyabb védekezéssel kezdte a találkozót a házigazda, amely az ötödik perc után ellépett ellenfelétől, és Bánhidi Bence, illetve Bodó Richárd vezérletével magabiztosan őrizte előnyét. A vendégek eleinte csak Ivan Pesic védéseivel tartották magukat, ám az első félidő második felében már a horvát kapus is tehetetlen volt a pontos lövésekkel szemben.
A szünetben 18-13-ra vezetett a Szeged, majd a folytatásban a bosnyák Marko Panic találataival felzárkózott a Meskov Breszt, ám Bánhidi és Bogdán Radivojevic góljaival visszaállította a korábbi különbséget a házigazda. A hajrában újra csökkentette hátrányát a fehérorosz együttes, a végeredményt pedig Bánhidi állította be, a válogatott beálló az utolsó másodpercben dobta a 11. gólját, amivel a mezőny legeredményesebb játékosa lett. A vendégeknél Panic hét találatig jutott.
A szegedieknek ez volt sorozatban a huszadik veretlen mérkőzésük hazai pályán a Bajnokok Ligájában.
A két csapat nyolcadik egymás elleni tétmérkőzésén két vereség mellett hatodszor nyert a Szeged.
A két győzelemmel és négy vereséggel álló szegediek jövő csütörtökön a Telekom Veszprémet fogadják az NB I rangadóján, majd december 22-én az északmacedón Vardar Szkopjét látják vendégül a BL csoportkörének idei utolsó meccsén.

Eredmény, csoportkör, 10. forduló, A csoport:
MOL-Pick Szeged - Meskov Breszt (fehérorosz) 30-27 (18-13)
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
     2/42 oldal   Bejegyzések száma: 418 
2017.05 2017. Június 2017.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 249 db bejegyzés
e év: 3932 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2049
  • e Hét: 7740
  • e Hónap: 28423
  • e Év: 231336
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.