Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/19 oldal   Bejegyzések száma: 181 
Katica-Szandi egyetemre megy
  2011-07-14 23:43:30, csütörtök
 
  A kommunista Kihúnyó augusztus részeként Szandi-katica, aki esernyővel védte magát értelmiség legyőzés közben, vagyis kommunistával embereket áldozta meg maga helyett szeptembertől több díja átvétele után egyetemre megy, gondolva a szép jövőjére. 1990- ben kellett volna sorsa szerint találkoznia a földönkívüliekkel.  
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Árja fajelmélet Nagy-Pánból
  2010-08-30 14:07:48, hétfő
 
  (Az árja fajelméletet pánizmusra vezetik vissza, melyek kezdetében a történelem ismétlésnek a Talmudista Zorobabel Babiloni könyv sánta Jézusos könyve szerint három királyköszöntők egyike volt a Hermésznek tulajdonított kakas és a szamár mellett, mely az Antológia Humana egykori halált látó szamarával van megírva Bálám és Bálák történetében, 1995-ben kezdték el ismételni Hamvas Béla sok országot érintő könyvét, a jógás könyv beavatottjainak emelésével, a hunok, alvilági Révészek emelésével, Avonnal, a holtak városával, a nagy költőnek megírt műveivel a zsidóknak, mint Erich Fried sorozatával, azokkal az irogatókkal, akik kábítószerrel, alkohollal, gyógyszerekkel írnak, hogy a halálvilág titkait napvilágra hozzák, nagyságot kapjanak forrásukból, a kiválasztott múzsával, akit fogságban tartanak az élet-halál urai, a szeretet csillagával, aki a Messiásukat jelenti, itt Katalin 17-es mágikus számaként lett megírva a szeretet-csillag 17-es jelentése, mely eredetileg nyolcágú csillag volt, temploma Szombathelyen található, s , 17 könyvanyag tartalmazta elméletüket, melyeket én összeállítottam 1995-re, de megsemmültek.
A hunok ál-feszültséget mímelnek, mert olyan Istennek áldoznak, aki hihetetlen hatalommal bír.
1995-ös Fatimei jóslat bibliai olvastatása idején értek ahhoz a részhez, hogy a fogságba vitt zsidókat kártalanítani kell, minden aranyukat, értéküket, pénzüket vissza kell adni nekik, ekkor a svájci bankok kártalanították is a zsidókat, mely ellen csak kevesen tiltakoztak. Itt a Rákóczi tér a legerősebb, mely az Időjelek börtön által létrehozva Rákóczira fertelmeskedő népként került egykor létrehozásra, folyamatosan ismétli a történelmét hetven éve renteteg vasrácsos feszületesével a vaskori babiloniaknak.

Igen pán - japán - jelentésből következik, hogy egykor magyar nyelven lettek összerakva egyes országok nevei, s hogy a Nagypán népe is református egyház keretében került a Talmudból létrehozásra termékenységi népnek, akár a denevér, egér, vipera és többi démonikus nép.
A Pán történelmet Szepes Mária adta ki a Pszichografológia könyvében halál ezoterikusok sorozatában, melyek között művészek is jócskán megtalálhatók, okkultisták írásmódjával, elmebajaival, karmikus kampóikkal, rögeszméik jeleivel. Ez alapján a könyv alapján törtek össze engem is, kaptam meg a csapásokat emberi testembe, hogy a pán népének betegségeit én viseljem, míg ők emelkednek. Érdekesség még, hogy a Pán-elméletét az árjáknak, mint magasabbrendűbbeknek olyan is alátámasztotta, aki a Fejezetek a szexualitás történetéből című könyv alapján került létrehozásra, Darwin volt a neve, elméleteivel kezdték az én időmben az iskolát, majom ősével az emberiségnek. Még feltűnőbb, hogy a Pszichografológiai szimbólumok között, mely teljes egésze egyiptom Íziszes kis és nagyszentéllyel rendelkező testbe szállt démon jelével, fején orvosi műszerrel ellátott szfinxével együtt a Dávid csillag,mint Babilon jele (népei Magyarországon kerültek berendezésre aranykor, ezüstkor, cserépkor és vaskornak megfelelően) a Káldeusi csillag is Egyiptom valamennyi népe mellett megtalálható, vagyis valamennyien egykor nagypán szexuális népéhez tartoztak. Itt jön a pán-germanizmus is, az, hogy Ausztria miért termelte ki ezeket a karmius nemi csapásokat.)

Árja fajelmélet
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából A cikk/szakasz nem tünteti fel a forrásokat, melyek segítségével készült.
Ez önmagában nem minősíti a tartalmát: az is lehet, hogy minden állítása igaz. Segíts megbízható forrásokat találni, hogy alátámaszthassuk, ami a lapon olvasható!


Az árja fajelmélet a 20. században kialakult fajelméleti teória. Az árják (indoeurópaiak) civilizációs szerepét hangsúlyozó történelmi elméletek, a német romantikus nacionalizmus pángermán mozgalma és egyes teozófikusok misztikus fajelméleti tanainak összekapcsolásából született. Gyakorlati alkalmazására a nemzetiszocialista III. Birodalom fennállása alatt került sor.Tartalomjegyzék
1 Kialakulása
1.1 Az indoeurópaiak (árják) civilizációs szerepének kutatása
1.2 Pángermán mozgalom
2 Főbb kutatók, alkalmazók

Kialakulása
Az indoeurópaiak (árják) civilizációs szerepének kutatása


Sir William Jones

A földrajzi felfedezések elterjedésével megingott a keresztény teremtéstörténet hitelessége, több európai gondolkodó felvetette azt az elképzelést, hogy az emberiség története előbbre nyúlik vissza Ádám és Éva teremtésénél, illetve kétségbe vonták, hogy az emberi civilizáció alapnyelve a héber nyelv volt.

A 18. század végén Sir William Jones másodbíróként szolgálta a brit koronát Indiában. Szabadidejében bejárta Ázsia nagy részét, és behatóan tanulmányozta a hindu mitológiát. Megtanulta a szanszkrit nyelvet, és kutatásai során kétségbe vonta a bibliai tanítások alapvető kitételeit. Hazatérése után megalapította az Ázsia Társaságot, ahol előadásokat tartott.

Kutatásai szerint a szanszkrit nyelv nagymértékben hasonlít a görög és latin nyelvekre, de szókincse kifinomultabb és gazdagabb azoknál. Állítása szerint a nagy földrajzi távolság ellenére, a nagyfokú hasonlóság abból ered, hogy e három nyelv egy közös ősi nyelvből fejlődött ki, mely nyelvet beszélő népcsoport már kihalt, és valaha India területén élt.

Friedrich von Schlegel

Wilhelm Schlegel német kutató Sir Jones tanításai alapján az 1800-as évek elején megpróbálta megcáfolni, vagy alátámasztani angol elődjei téziseit. Schlegel előbb jogászi, majd irodalmi tanulmányokat folytatott, és amatőr nyelvészként is kutakodott. 1808-ban kiadott, Az indiaiak nyelvéről és bölcsességéről című művében fejtette ki kutatásai eredményeit.

Véleménye szerint az első civilizáció India északi területein alakult ki, nyelve a szanszkrit volt. Ez a harcos faj meghódította az egész világot, és útjaik során megalakították az első történelmi civilizációkat. Ezek a civilizációk indogermán nyelvjáráson alapuló nyelveket beszéltek, és nordikus testi vonásaik voltak. Schlegel ezeket az ősöket a szanszkrit árja szóról nevezte el, mely nemest, vagy fenségest jelent.
Pángermán mozgalom


A pángermán mozgalom az ókori germánság árja (indoeurópai) származásának elméletét használta fel az egységes Németország megteremtésének tudományos alapjaként. 1871-ben megalakult az egységes Németország, melyben elfogadott volt a német népi hagyományok tisztelete, és a régi germán mitológia alapvető ismerete.

Ernst Heinrich Philipp August Haeckel

Ernst Haeckel német biológus, pszichológus, anatómia professzor a darwinista evolúciós elmélet alapjaira építette fel az árja fajelmélet alapjait.

Tanulmányaiban azt fejtegette, hogy a különböző fajok nem egyenrangúak, a rasszok génállományukban hordozzák őseik tanításait, az alsóbbrendű fajok pedig megpróbálnak keveredni az árják leszármazottaival, fertőzve ezzel a nemes vérvonalat. Politikai síkon harcolt a vegyes házasságok ellen, és meghirdette a szegregáció programját.

Richard Wagner német zeneszerző erősen antiszemita kirohanásokat tartott a zsidóság ellen[forrás?], és a romantikus germán mondakör tagjait dolgozta fel több drámai operájában (Lohengrin, A Rajna kincse, A valkűr, Siegfried, Az Istenek alkonya, Parsifal).
Főbb kutatók, alkalmazók
Helena Blavatsky, a Teozófiai Társulat alapítója,okkultista (az árja faj misztikus felsőbbrendűségét vallotta, de még egy békés világnézet keretében, és nem a germánságra értve);
Arthur de Gobineau
Reinhard Heydrich, SS-Obergruppenführer
Karl Ernst Haushofer, közgazdaságtan professzor, az árja fajelmélet kutatója
Rudolf Hess, Haushofer tanítványa
Karl Maria Wiligut, Weisthor néven Heinrich Himmler fajelméleti főtanácsadója
Bruno Beger, fajelméleti kutató
Hans Günther, árja szellemiségű író, a nemzetiszocialista irodalom több alapművének írója
Julius Friedrich Lehmann, szélsőjobboldali kiadó
Adolf Eichmann, orvos, fajelmélet kutató, a deportálások fő szervezője
Heinrich Himmler
Adolf Hitler

 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Kex: Zöld-sárga hangyák...
  2010-08-13 10:04:28, péntek
 
  Zöld-sárga, zöld-sárga
Hangyák lejárata
Tollasgyík szemében
áll egy kis leányka

Darazsak harcolnak
Fogaik csattognak
Halálos sebeket
Ejtenek eleget

Bogarak elmennek,
röptükben zenélnek,
tölgyfának törzsében,
hallgattam én őket.

A Holdra felnézek.
ott rovarok nyüzsögnek,
fény felé repültek,
ott csendesen zümmögnek.

Hej lányka,hej lányka!
Szépségben nincs párja.
Ha veled lehetnék,
mindent elfelednék.

Zöld -sárga,zöld -sárga,
tollasgyík szájába
került a lányka,
nincs még egy órája.

Arcának bájával
Hangja lágyságával
Engeszteli gyíkját
Hogy kerülje halálát

Halála közeleg
Országa megremeg
Magyar volt a lányka
Magyar a hazája.

Hej lányka,hej lányka!
Éhes a sárkányka.
Világnak harmada,
majdnem ő egymaga.

Katonák szájában
Ereim végei
Ugy szívják véremet
Csak ebbe ne halljak meg!

Csak ebbe ne haljak meg!
Csak ebbe ne haljak meg!

Szerzők: Baksa-SoósLink
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Ganxta
  2010-08-11 18:53:49, szerda
 
  Születésem óta történik minden rendetlen, piszkos kimosása a koszból, megváltása emberek megáldozásával, mindenük összezúzásával, rendetlennek elkiabálva őket, mint engem is.
Ganxta Zoltán a Sátán népeivel együtt került megváltásra, de sokkal hamarabb kezdődött emelésük, akkor, amikor volt férjem engem genyónak nevezett, ekkor (1983 körül) már a börtön Időjelek fekete sárkányként - kígyóként - ábrázolt népét is megmentették.

Ganxsta Zolee és a Kartel : Rossz Vér






---Ganxsta Zolee---
Mikor először mondtam hogy kibaszott G',
Nem volt senki aki értett haver, hogy mi a faszt akarok
És mi a faszt vakerok és volt olyan fasz akit sértett
Az hogy mondom az igazat és nem érdekel
Mi a fasz amit érek el ezzel a kibaszott rappel
Úgy játszom mint egy kibaszott nepper
Én eladom neked, jó ha megveszed
De azt is leszarom hogyha nem ezt teszed
Mert csak én, én vagyok az akinek játszom
Annak látszom ami vagyok,
Egy kibaszott G', és tudod mit tartok a cuccról
Hogy enyém a fű, nem a kibaszott tű
De a pina, meg a pénz, meg az élet
Ha szúrod magadat, kúrod az agyadat,
A heroin hazavág téged
Kibaszik veled a kox, ne tedd haver mert felkerülsz hamar
Az égbe, Ha mondhatok valamit G',
Ne csinálj semmit csak lépj le
Feláll a faszom, megbaszom az összes kibaszott kurvát
Azon jár az eszem haver, hogy a faszokat
Hogyan kúrjam át
Bill megmondta hogy ez a rossz vér
Mindent elvesz és sohasem kér
Akkor is forr amikor nincs miért
Elvisz az utca, a tér
Angyalföld ahonnan jövök haver
Ez a szöveg ami téged biztos lever
Döglégy Zolee mondta el ezt neked
Lóry B. jön egy másik fasza gyerek AAH

---Lóry B.--- a (klipben dopeman)
Ki a kibaszott gettóból, kiveszem a részem a jóból
Szívok a hóból, enyém az összes kibaszott kurva
Semmi sem elég, semmi sem durva
U.P. mi a faszt minket baszogatsz
Itt van egy nagy fasz amit szopogatsz
Faszom beléd, pakk, egy golyó feléd repül
Mikor elér haver a tested megfeszül
Figyeld magad mert összetöröd magad
Egy baseball ütő majd még neked szalad
Mikor a tested a földön hever
Lóry B. haver szájba ver

---Refrén--- *2

Rossz vér- megfojt az utca tér
Meghalnod sincs öcsi miért
Rossz vér- vered a fejed a falba
Hogy kerültél ekkora szarba

---Ganxsta Zolee---
GDZ meg a 13, újra itt van a kibaszott páston
A kurvák ugyanúgy megeszik a faszomat,
Az U.P. engem is durván baszogat
Minden az enyém, tudják ki vagyok
A haverok, a pina meg a pénz amit akarok
Egy buli az élet, a játék, a gyökerek mondják rám
Hogy én vagyok az árnyék, pedig a fény vagyok
Olyan fény ami fényesen ragyog
Tudod én egy seggfej maradok
Mindent elveszek és semmit sem hagyok
Angyalföld meg a televert gringo
A faszomon az összes kibaszott ringyó

---Lóry B. --- (a klipben dopeman)
Nem vagyok csak egy rapper,
A Dopeman szerint egy funky nepper
A véremben meg itt folyik a soul
Ha velem vagy haver neked is szól
Mert ez érdekel csak a pina meg a zene
Mindemet feltettem erre
Imádom az összes kibaszott bukszát
Azt szeretem hogy a faszomon buksz át bébi
Mert a szövegem a régi, régi

---Ganxsta Zolee---
Olyanok vagyunk mint az argentinok
A Kartel itt a világbajnok
Ugat a Thompson és kiürül a dobtár
Ha megúsztad ezt egy új golyó vár
A Kartel úgy jön mint a desperado
És Döglégy, mint Lucky Luciano

---Refrén--- *2
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Átjutunk a túlsó partra (Koral
  2010-08-11 18:18:26, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Itt maradt hányás-söpredék
  2010-07-07 18:59:00, szerda
 
  A Hulla,a Nulla Illyés könyvében található a puszta népénél, a hunoknál, amikor Franciaországban jártak. Én az egészségügy szerint kövér hun vagyok, ezt írta a Társadalombiztosítás pár esztendeje felülvizsgálaton a papíromra, miközben nem talált betegnek, továbbra is nyomorban maradtam, havi tízezer forint szociális segélyen.

A Magyar Nemzet Online Fórumán Hulla felhasználónévvel jelentkeztem be 2001-ben. Azt írták nekem többek között, hogy én itt maradt hányás-söpredék vagyok és hogy csettentsek nekik a másvilágból.
A hozzászólásokat letörölték, a Magyar Nemzet eltüntette a nyomait is.
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Tükör,fotó,viaszbábus mágia
  2010-06-07 15:22:22, hétfő
 
  1992-ben jöttek nekem mondani Kiliánba, hogy a Győri kapuban fekete mágusi szeánszokat tartanak, viaszbábukat készítenek, azokat szurkálják, fojtogatják, nyomogatják, s akinek a hasonmására elkészítik, az az ember ugyanazokat érzi, mint amiket a bábuval tesznek.

Némelyik volt kommunista utód családi házában vér folyt a csapból, vért láttak a tükörben is. Nagyon sokan foglalkoztak Miskolcon fekete mágiával, megbetegítve bárkit, akinek csak a fotóját megpillantották, tárgyait, hajszálait megkaparintották.

1995-ben a gyerek fotója alapján mondta a város jósnője, hogy primitív udvarlója van. A fotóra pillantva látják a múltat, jövőt, a környezetet, embereket, akik ártanak, vagy szeretik az illetőt.

Ugyanígy, ha a fekete mágus tükörbe pillant, vagy odaállít valakit, látja annak összes ártóját, amennyien csak bántották életében, lepereg a tükörben a múltja, jövője is.
Nagyon veszélyes nyilvánosan feltenni fotókat magunkról akár internetre is, mert sokkal többen tudnak ártani képeken keresztül, mint gondolnánk.
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Daszkalosz, a Ciprusi mágus
  2010-06-04 00:11:35, péntek
 
  1992 után misztikus börtön jelentkezésekor Miskolc-Kilián telep Benedek utcáján esténként sokat imádkoztam, volt, amikor a Miatyánkot százszor is elmondam az Üdvözléggyel együtt, közben fény terjengett a kezeim között. A kezeimmel próbáltam megcsonkított fogaimat gyógyítani, ahogyan olvastam az ezoterikus kiadó könyvében, a Ciprusi máguséban, aki levágott lábat, fogakat materializált sejtbenövesztéssel.

Hasonló elven működik a börtön médiával kiabált 1995-ös inyevő baktériuma, ami pusztítja az innyet, a szöveteket emberi testben is, nemcsak teremtményeknél. Mivel minden könyvnek megfelelően az ellenkezőjét hajtják végre a börtönnel, építés helyett pusztítanak, így következett be a testem leépítése, melynek már sokkal korábban voltak jelei dudorokban, gerinc sérülésekben, csapásokban a testbe.

A zsidók cserepein haladtak végig születésemtől, így emelték őket, így termelték ki az Annás egyház fekete kenyér ünnepét ünneplő Időjelek szereplőit, akik ismerik ezeket a sejtbeépítéseket, torzításokat.
Új Krisztusok születtek. Minek ide a tudomány?

1995-ben is a Ciprusi mágusra gondoltam, amikor az úgynevezett farkassal találkoztam, aki szerelőnek öltözött be, amikor Nyíregyházára vitt autójával, végig lökdösve engem az ülésen, kapkodva felém.

Ott egy szállodába vitt el, miután ott hagyott a főutcán órákra télen, azt hittem, segíteni akar, mert előzőleg azt mondta telefonon: - Meg kell tisztítani a lelkét.

Nem azt akarta. A szobában rám akart feküdni más szándékkal, majd iszonyodva ugrott fel, amikor hozzáért mindahhoz az iszonyathoz, melyekkel körbe van véve a testem, melyek rajtam vannak, emelkednek rajtam és bennem.

Azóta még több csapás vesz körül, négy éve a tüdőmön hullaszag van, mely mozog rajta, az engem cipelő iszonyattal együtt, melynek olyan, mintha csápjai lennének. Ez az elmeosztályé.

Daszkalosz fénymanókról írt, akik faőrzést végeztek régen, keresztről, mely szerint átvállalhatja más bűnét, még a lábait is kinövesztheti gondolatának energiájával bárkinek. Írt az eredeti jézus köszöntő három misztikus egykori királyokról könyvében. Californiában is járt, könyve hatására a magyar felvett nevűek ellepték Californiát is, mint minden történelem végett most is embereket torzítottak arra gondolva, majd a Ciprusi mágus jöjjön megmenteni, segíteni, aki valamikor Jézus halála után élt, bort áldozók rendjéhez tartozott.


 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Ezüsthajó KFT-s miniszterelnök
  2010-05-30 08:01:08, vasárnap
 
  O.V. neje a Hunnia börtönből került ki, pár éve felvásárolt több házat állítólag Olaszliszkán, ahol Viktor népe cigányháborút folytatott.



O.V. pár éve Ezüsthajó KFT-t üzemeltetett az Anna felébredése című daljáték alapján, majd bemutatta egy színes bőrű nőben Magyarország királynőjét, míg maga éppen a Dörmögő Dömötör egyik varázsló jelmezét öltötte magára. Nagyon meglepődtem, de senkinek sem tűnt fel szinte, senki sem ítélte el.

O.V. három gyermekesként került kifigurázásra, így is indultak annak idején.

Az Anna felébredése főnixes történetet O. ismételte híveivel. Papokkal, a karma tévés Talmudos zsidókkal kötött frigyet, holott olyan római papok vannak, akik fülbevalós buzikkal újíttatják parókiájukat, a görög egyházak élén is újak vannak, s bár a pokol zenészei szerint 130 éve felszámolták a vallást, azóta az embereket számolják fel titkon, most is végtelen a csapások áradata, mely a bibliát jelentette egykor, mint apokalipszist. Értékes minden csapás, külön jogaik vannak, vigyázni kell rájuk a fogvatartóknak is. Nem volt könnyű megszülettetni őket, beléptetni a látható világba. O. nemcsak minden sátáni eredetű egyházat képvisel, így is került rá a Talmudos denevér jele.

O. jele itt van a lakásban: narancs háttérben pálmajeles kislány - az én vagyok a hatvanas évekbeli kék jersey ruhámban -, kék csillaggal, három margarétájával az egyik szexuális Fejezetek a szexualitás történetéből törzsnek gitárjával a zenészeknek, ecsetével egy szőrös nagylelkű vadon árnyékszülöttnek és írótollával a költőknek. Medici Katalin utcája ez, narancs jelével az egykori luciferinek mondott Katalinos könyvből. O. V. homlokán megjelent egy madár-szárny féle ránc, inkább denevérnek mondanám.

Hogy is adhatnak gyermekeket emberi családnak, hogyan tudnak szerelmet mímelni embereknél, milyen erővel hatnak és hatottak rájuk?
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Bikinis kéményseprő 1980 körül
  2010-05-17 17:54:26, hétfő
 
  Kaptak a gyerekeim valakitől Mikulásra a nyolcvanas években egy kéményseprő fekete ruhás babát. Sok baba volt, csurkás is, mindegyiknek saját neve volt, mint Jutkának, Marikának, az orosz járóbabának, Vicusnak, Zsanettnek, Sárinak, a kutyáknak is, egyedül a medvéknek nem volt nevük.
Nem lennék meglepve, ha a Piroska, Mazsola, pingvin, kék nadrágos nyúl kaucsuk figuráknak, akár a mini néger és szőke lófarkos babáknak is megvan a saját történelmük.

Levették a gyerekek a fekete ruhát a kéményseprő babáról és a műanyag babát bikinisen formálták meg, a bikini rá volt égetve.

Miskolc-Tatárdombon 1995 körül kéményseprő felvonulás történt. Kiderült, hogy B. F. vörösbotos Talmudos felesége becsináltatta a kéménylyukat - mint ahogyan rokonságával a széthulló ház minden hibáját eltüntették -, megfulladtam volna, ha két magas kék szemű, alkohol illatú kéményseprő nem veszi észre. A padláson nem volt kéményajtó, azt is nekem kellett vásárolnom.
Aztán jöttek más kéményseprők, akik már papírt is adtak arról, hogy munkát végeztek a házban.

Ki is gyulladhatott volna a ház, meg is fulladhattunk volna a szén-monoxidtól.

A bikini-nek valóságos régi történelme lehet, melyet a Bikini együttessel be is állított a rock-szekere.
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
     2/19 oldal   Bejegyzések száma: 181 
2017.06 2017. Július 2017.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 15
  • e Hét: 1902
  • e Hónap: 4261
  • e Év: 56527
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.