Belépés
kalmanpiroska.blog.xfree.hu
Minden kegyelem. Kovács Kálmán
1968.04.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/31 oldal   Bejegyzések száma: 304 
Imádság
  2024-03-08 12:51:55, péntek
 
  Atyám, nőknapja alkalmából hálát adok neked azért a kegyelemért amellyel megáldottad nőtestvéreimet, képessé téve őket arra, hogy az Úr Jézusba helyezzék egyedül bizodalmukat az üdvösségükre nézve. Köszönöm, hogy Lelked által kitöltötted szeretetedet a szívükbe, hogy a te szereteteddel győzedelmeskedjenek a gonosz felett, és hogy gyógyító szereteted rajtuk keresztül kiáradjon másokra is, hogy ezáltal életek gyógyuljanak meg. Hálát adok értük, és megemlékezem róluk imádságomban; és kérlek, Atyám, aki, a dicsőség Atyja vagy, hogy add meg nekik a bölcsesség és a kinyilatkoztatás Lelkét, hogy megismerjenek téged; és világosítsd meg lelki szemeiket, hogy meglássák, milyen reménységre hívtad el őket, milyen gazdag a te örökségednek dicsősége a szentek között, és milyen mérhetetlenül nagy a te hatalmad rajtunk, hívőkön. Atyám, kérlek, hogy add meg nekik dicsőségednek gazdagsága szerint, hogy hatalmasan megerősödjék bennük a belső ember a te Lelke által; hogy Krisztus lakjék szíveikben a hit által, a szeretetben meggyökerezve és megalapozva, hogy képesek legyenek felfogni minden szenttel együtt: mi a szélesség és hosszúság, magasság és mélység; és így megismerjék Krisztus minden ismeretet meghaladó szeretetét, hogy a te mindent átfogó teljességedre eljussanak. Atyám imádkozom azért, hogy a szeretet egyre inkább gazdagodjék bennük ismerettel és igazi megértéssel, hogy megítélhessék, mi a helyes, hogy tiszták és kifogástalanok legyenek Krisztus napjára, és gazdagon teremjék az igazság gyümölcsét Jézus Krisztus által a te dicsőségedre és magasztalásodra. Atyám, imádkozom és könyörgök értük, hogy tökéletesen megismerjék a te akaratodat minden lelki bölcsességgel és belátással, hogy élhessenek hozzád méltóan, teljes mértékben a te tetszésedre, és hogy teremjenek gyümölcsöt mindenfajta jó cselekedettel, és hogy növekedjenek a te ismeretedben. Segítsd őket, hogy megerősödjenek minden erővel a te dicsőségednek nagysága szerint a teljes állhatatosságra és az örömmel viselt hosszútűrésre. Hálát adok Atyám, hogy alkalmassá tetted őket arra, hogy a szentek örökségében, a világosságban részesüljenek. Dicsőítlek, hogy megszabadítottad őket a sötétség hatalmából, és átvitted őket szeretett Fiadnak országába, akiben van megváltásunk és bűneink bocsánata. Atyám imádkozom értük, hogy tedd őket méltóvá az elhívásra, és töltsd meg őket teljesen a jóban való gyönyörködéssel és a hit cselekedeteivel hatalmasan, hogy megdicsőüljön a mi Urunk Jézus Krisztus neve bennük, és ők is Krisztusban a te kegyelmedből. Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Ájulási rohamok
  2024-03-07 21:29:09, csütörtök
 
  Ájulási rohamok

Gyermekem tékozló időszakában feleségem, Katrina kínzó betegségével, a pénzügyi terhekkel, amelyeket a gyermekeink főiskolára küldésével vállaltunk, és a növekvő szolgálat követelményeivel is meg kellett küzdenem. Időnként azon tűnődtem, hogy vajon el tudom-e viselni mindezt. Egy nap utánanéztem az erőről szóló igeverseknek, és ekkor jöttem rá, hogy nem kell mindent elviselnem. Az Úr viseli a terheinket, és átadja az Ő erejét. Gondolkodjatok el az erről szóló igeverseken.

Az erőm kiszáradt, mint egy cserépedény. Az erőm elhagyott. Nem marad bennem erő.
Mérhetetlenül, erőnkön felül vagyunk megterhelve.
Te, Isten, vagy a mi menedékünk és erőnk, a bajban való segítségünk. Ezért nem fogunk félni. . . . Te, Izrael Istene, adj erőt és hatalmat népednek.
Áldott legyen az Isten! . . . Erősség voltál a szegényeknek, erősség a rászorulóknak a nyomorúságban, menedék a vihar elől, árnyék a hőség elől.
[Te mondtad:] ""Ragadd meg az én erőmet. Én megerősítelek, igen, én segítek neked. . . . Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm a gyengeségben válik tökéletessé".
Uram, Te vagy az én erőm és pajzsom... az én erőm és énekem... az én erőm és váram... az én erőm és hatalmam. Te vagy az én világosságom és üdvösségem; kitől féljek? Te vagy életem ereje; kitől féljek?
Mindent megtehetek Krisztus által, aki megerősít engem.

(A Zsoltárok 22:15, 38:10; Dániel 10:8; 2Korinthus 1:8; Zsoltárok 46:1-2; 68:35; Ézsaiás 25:4, 27:5, 41:10; 2Korinthus 12:9; Zsoltárok 28:7; 118:14; Jeremiás 16:19; 2Sámuel 22:33; Zsoltárok 27:1; Filippi 4:13 alapján).

Robert J. Morgan
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Imádság erőért
  2024-03-05 20:02:44, kedd
 
  Imádság erőért

Ma koncentrálj arra a vágyadra, hogy tudd, Isten megérintette a gyermekedet:

Atyám, térdet hajtok előtted, Urunk Jézus Krisztus Atyja előtt, kérve, hogy add meg ____________________ dicsőséged gazdagsága szerint, hogy Szentlelked által hatalmas erővel megerősödjön és megszilárduljon belső lényében, hogy Krisztus otthon legyen szívében a hit által. Imádkozom, hogy fiam mélyen meggyökerezzék a szeretetben, és képes legyen felfogni minden szenttel együtt azt, ami a Te szereteted szélessége, hossza, mélysége és magassága. És hogy valóban megismerje - gyakorlatilag, önmagának megtapasztalva - Krisztus szeretetét, amely messze felülmúlja az ismeretet.
Drága Uram, add, hogy gyermekem a Te isteni jelenléted leggazdagabb mértékét élje meg az életében. Legyen az ő teste teljes mértékben eltelve és elárasztva Veled.
Most pedig Neked, aki képes vagy, a bennünk munkálkodó erő által, hogy messze mindent felülmúlj, amit kérni vagy gondolni merek - túl a legmagasabb imáimon, vágyaimon, gondolataimon, reményeimen, vagy... álmaimon - legyen dicsőség Neked minden nemzedéken át, örökkön örökké. Ámen.

(Az Efézus 3:14-21 alapján.)

Robert J. Morgan
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Egy egyszerű imádság
  2024-03-04 07:18:27, hétfő
 
  Egy egyszerű imádság

Ma egyszerűen imádkozz azért, hogy Isten ereje minden tekintetben megérintse gyermekedet:

Uram, ezt az egyszerű imádságot imádkozom ____________________ :

Húzd ki őt a bűneiből.
Borítsd be őt a Te véreddel.
Védd meg őt angyalaid által.
Vonzd magadhoz őt a Te kegyelmed által.
Puhítsd meg őt szereteteddel.
Formáld őt a Te képmásodra.
Töltsd be őt a Te Lelkeddel.
Használd őt a Te dicsőségedre.
Ámen.

Robert J. Morgan
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Isten hűsége
  2024-03-01 23:50:42, péntek
 
  Isten hűsége

Ma koncentrálj arra a vágyadra, hogy gyermeked megismerje és elismerje Isten hűségét:

Uram, hűséged a felhőkig ér.
Hűséged körülvesz Téged. ...és megmarad minden nemzedéknek. Minden parancsolatod hűséges. . . . A Te bizonyságaid igazak és nagyon hűségesek.
Sára maga is hit által kapott erőt, hogy magzatot foganjon, és gyermeket szült, amikor már túl volt a koron, mert hűségesnek ítélt Téged, és Te megígérted.
Te hívtál el minket, és Te hűséges vagy. Uram, Te hűséges vagy, aki megalapozol minket és megóvsz minket a gonosztól.
Ezért tudjuk, hogy Te vagy az Úr, a mi Istenünk, a hűséges Isten, aki ezer nemzedéken át megtartja a szövetséget és a kegyelmet azokkal, akik szeretnek Téged és megtartják parancsolataidat.
A hűség a Te derekad övét alkotja.
Júda még mindig Veled jár, ahogyan Te vagy a Szent, aki hűséges.
Ha fiai elhagyják törvényedet, és nem a Te ítéleteid szerint járnak... akkor vétküket vesszővel bünteted, és gonoszságukat csapásokkal. Mindazonáltal a Te szerető jóságodban nem vonod meg teljesen tőle hűségedet, és nem engeded, hogy hűséged meghiúsuljon.
Ha mi hűtlenek vagyunk, Te hűséges maradsz.
Te hűséges és igaz vagy, hogy megbocsásd bűneinket ... irgalmas és hűséges Főpap.... Jézus Krisztus, a hűséges tanú.
Irgalmasságod miatt, Uram, nem veszünk el, mert könyörületed nem fogyatkozik el. Minden reggel megújul; nagy a Te hűséged.
János pedig látta, hogy megnyílt az ég, és íme, egy fehér ló. Te pedig, aki rajta ültél, hűségesnek és igaznak neveztetél.
Segíts minket, hogy megingás nélkül tartsuk meg reménységünk megvallását, mert Te megígérted, és hűséges vagy.

(Zsoltárok 36:5, 89:8, 119:90, 86, 138; Zsidók 11:11; 1Thesszalonika 5:24; 2Thesszalonika 3:3; 5Mózes 7:9; Ézsaiás 11:5; Hóseás 11:12; Zsoltárok 89:30-33; 2Timóteus 2:13; 1János 1:9; Zsidók 2:17; Jelenések 1:5; Jeremiás Siralmai 3:22-23; Jelenések 19:11; Zsidók 10:23 alapján).

Robert Morgan


 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Parancsolj fényt, hogy ragyogjon
  2024-03-01 07:34:36, péntek
 
  Parancsolj fényt, hogy ragyogjon

Ma koncentrálj arra a vágyadra, hogy gyermeked lássa Istent:

Bízom benned, Uram. Te vagy minden vigasztalás Istene, aki megvigasztalsz minket minden nyomorúságunkban, hogy mi is megvigasztalhassunk másokat, akik bármilyen bajban vannak.
Tudod, hogy mélyen aggódom gyermekemért. Félek, hogy ahogy a kígyó ravaszságával megtévesztette Évát, úgy az én gyermekemet is megtévesztheti, és letérítheti az útról, megrontva elméjét, hogy ne lássa Krisztus egyszerűségét és nagyszerűségét.
Parancsold meg, hogy világosság ragyogjon be a ____________________ szívébe, hogy eljusson az Isten dicsőségének ismeretére. Tartsd vissza őt attól, hogy hitetlenekkel társuljon. Jöjjön ki közülük, és legyen különálló. Tisztítsa meg magát a test és a lélek minden szennyétől, és tökéletesítse a szentséget a Te szemedben.
Itt a Te trónod előtt, Uram, az én hadviselésem fegyverei hatalmasak Isten által, hogy leromboljam az erődítményeket. Őszinte imádságban lerombolom a sátáni erődítményeket, amelyek elbizonytalanítják gyermekemet.
Kérem a Te mindenre elégséges kegyelmedet, hogy győzelmet adj nekünk.

(A 2. korinthusi levélből átvéve)

Robert Morgan
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Imádkozás az ő teljes életéért
  2024-02-26 07:39:07, hétfő
 
  Imádkozás az ő teljes életéért

Ma koncentrálj arra a vágyadra, hogy gyermeked élete egyedül Istené legyen:

Könyörgök Hozzád, Uram, tekintettel a Te kegyelmedre, meghajolva és könyörögve és leplezetlenül, hogy munkálkodj gyermekemben, tedd őt egésszé, és tedd őt egészen a Tieddé.
Kérem, hogy az ő teste teljesen a Tiéd legyen, a Te otthonod, kedves Uram, a Te királyi trónod, szent és boldog és megszentelt számodra, egy olyan élet, amely teljesen a Tied.
Imádkozom, hogy a világ veszítsen vonzerejéből, csábító vonzerejéből. Hogy ne igazodjon az élvezetekhez, a mintákhoz, a bulikhoz és az izgalmakhoz.
Hanem felülről átalakítva, kegyelem által megalapozva, és a Te szent akaratodat teljesítve.

(A Róma 12:1-2 alapján)

Robert Morgan
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Imádság
  2024-02-24 21:45:43, szombat
 
  Egy imádság a Példabeszédek könyvéből

Ma koncentrálj arra a vágyadra, hogy gyermeked istenfélő életet éljen:

Uram, kérlek, adj ____________________
Józan észt, hogy gondosan válassza meg a barátait.
Bölcsességet, hogy megfontoltan cselekedjék.
Istenfélelmet.
Szelíd nyelvet.
Türelmet.
Szorgalmat és munkabírást.
Őszintességet.
Irányítást járásához.
Óvatosságot az alkohollal szemben.
Tiszta szívet.
Érzékeny lelkiismeretet.
Másoktól származó bölcs tanácsadást.
Kiváló élettársat.

(A Példabeszédek 12:26; 13:16; 14:26; 15:4, 18; 10:4-5; 11:1; 16:9; 20:1; 22:11; 20:27; 24:6; 12:4 alapján.)

Robert Morgan

 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Imádság
  2024-02-21 23:37:45, szerda
 
  A Biblia legerőteljesebb imádságai a tékozlókért

Gondoljunk ezekre a versekre, amelyek általában a tékozló gyermekeik miatt megterhelt szülők számára bírnak jelentőséggel:

Uram,
Kérlek, munkálkodj ____________________, hogy ő is akarja és tegye a Te jóakaratodat. . . . Munkáld benne azt, ami Neked tetszik. . . . Add meg neki a vágyat, hogy a Te akaratodat cselekedje.
Hajlítsd____________________ szívét magadhoz, hogy mindenben a Te utaidon járjon.
Térítsd őt észhez. Szabadítsd meg őt a gonosztól. Vond magadhoz. Szabadítsd meg őt minden gonosz cselekedettől, és őrizd meg őt mennyei országod számára.
Hozd ki őt a sáros fertőből, helyezd lábát sziklára, és erősítsd meg lépteit.
Adj új éneket a szájába, mégpedig a Téged dicsőítő éneket.
Nem azt kérem, hogy vedd ki ____________________ a világból, hanem azt, hogy őrizd meg őt a gonosztól. Szenteld meg őt a Te igazságod által.
Teremts benne tiszta szívet, Istenem, és újítsd meg benne az állhatatos lelket.
Magasságos, erősítsd meg őt. Te elkezdted benne a jó munkát; most folytasd azt befejezésig. Vidd véghez azt, ami rá vonatkozik. Hadd álljon meg szilárdan mindabban, ami a Te akaratod, tökéletesen és teljes bizonyossággal.
Ámen.

(A Filippi 2:13; Zsidók 13:21; 1Királyok 8:58; Lukács 15:17; Máté 6:13; János 6:44; 2 Timóteus 4:10; Zsoltárok 40:2-4; János 17:15, 17; Zsoltárok 51:10, 87:5; Filippi 1:6; Zsoltárok 138:8; Kolossé 4:12 alapján).

Robert Morgan
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Hajlamos vagyok
  2023-12-18 07:47:06, hétfő
 
  "Hajlamos vagyok a vándorlásra, Uram, érzem, hogy hajlamos vagyok elhagyni az Istent, akit szeretek Itt van a szívem, ó, vedd el és pecsételd le, pecsételd le a Te udvarodnak odafent"  
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
     2/31 oldal   Bejegyzések száma: 304 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 346 db bejegyzés
e év: 7303 db bejegyzés
Összes: 35816 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 629
  • e Hét: 5135
  • e Hónap: 66804
  • e Év: 185896
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.