Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/122 oldal   Bejegyzések száma: 1217 
Születésnapi ajándékok
  2024-03-06 21:41:21, szerda
 
  Megjártam a házi orvosi rendelést. Korán elindultam, már kettő előtt ott voltam. Az asszisztensnő elvégezte az EKG-t, megbeszéltük a tennivalókat, fél óra volt. Míg rajtam volt az EKG, hatalmas elektromosságot éreztem a számban, az asszisztensnő szerint nem kellett volna. Kiültem várni a doktornőre. Érdekesség, hogy meg megfogta nyugodtan a szívem alatt, hogy ez csak háj, holott körben van rajtam valami, ami kiáll. Nem tudta eldönteni, honnan a sipoló légzés, ha struma lenne, egyfolytában sípolna. Hiába mondtam, hogy tüdőről fulladok. Hát a szívemnél egyetlen eltérést talált, azt mondta, az hörghurut jele, a cigitől van. oxigénhiány. Mondtam neki, hogy fájdalmaim vannak, így nem tudom letenni a cigarettát. Mióta vannak fájdalmaim kérdésre feleltem, hogy 26 éve, de négy éve súlyosbodott fokozatosan.
Kaptam beutalót kardiológiára és tüdőgondozóba kell mennem. Ha olyan régen tart a betegségem, egyik sem halálos, felelte a doktornő. Hogy mondjam meg neki, hogy a világ tetteit és betegségeit hajtják végre szerepeikkel együtt? Nem tudtam pontosan, mióta romlott így le az állapotom, elfelejtettem, hogy a tavalyi tüdőrendelés kontrollon már nem volt légzésfunkcióm, azóta vált fokozatosan ilyenné. Megpróbálta, amit ilyen esetben orvos tenni tud, rajtam többet ők nem tudnak segíteni. Kaptam betétet.

Csernobilkor győzött le a Rákóczi tér a rózsakeresztes rendjével a Hunnia börtönnek, Főnix utcanépével együtt, amit berendeztek kisvonattal és Mészáros gázszerelővel.

Holnap kellene pár dolog a Pennyből, ami akciós, de nem merek elindulni, már a múlt héten ájultam el a nagy oxigénhiánytól a fele úton. A tüdőmbe kaptam tavaly csapásokat.

Holnap lesz a születésnapom, már 66 éve áldozása alatt világ-Magyarországnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tatárok is megtisztultak - újabb betegség
  2024-03-04 19:01:43, hétfő
 
  Megjártam ma az urulógiát. Ismét egy betegség, rengeteg műtét várna rám. Fel kell varrni a hüvelypántokat, vagy méhpántokat, de csak egy orvos végzi a városban. Ahogyan járok, úgy telítődik a hólyag. Mikor leszálltam a Semmelweis rendelőnél, egyből az illemhelyre mentem, majd megkérdeztem, merre van az urulógia. Felmentem lifttel a másodikra, már ismét félig volt a hólyagom. Hát így nem lehet utcán közlekedni. Ciszta, méhszalag, pajzsmirigy gyulladással, szív és tüdő, magas vérnyomás, s mindez a hatalmas szorítástól, meg attól, ami a tüdőmben van. Mit tegyek? És megy tovább a tervezés, mert augusztusra és októberre is van már időpontom. Még reumára nincsen egyedül.

Az urulógus is azt mondta, fogynom kell, mert akkor kevesebb teher hárul a húgyhólyagra. Tele van elektromossággal a felső testem, nem tehetek róla. A derekamat még 1995-ben egy éjszaka alatt dagasztották be két oldalt, mert Szulák Amdrea végét hajtották végre, aki halálnépként tágul-szűkül, meg a tetteit, nemi gyalázását ismételték.
Kaptam gyógyászati segédeszközként javaslatot betétre. Gondolom, ez sokak helyzetét kielégíti, mivel ez már az aggok betegsége.

Nem tudom, a nógyógyászaton miért nem vették észre, hogy lenn van a méh a hüvelyben.

Szerdán megyek a házi orvoshoz EKG vizsgálatra, kíváncsi leszek, el tudják-e így végezni. Senki nem tapintja ki, mik vannak rajtam, nem tudom kinek megmutatni és mindenkit támadnak betegségekkel.

Nem tudom, mit tegyek. Mindenesetre elviszem a házi orvosnak a pszichiátriai papírt a szomatikus fájdalomról, de így azt hiszi, hogy képzelem az egészet. Hát ez lett Istálló-Vénusz kezdetükből Jézus áldozással, az összes nemi csapás miatti nemi gyalázása pókhassal az Iker torony Ágneseinek, cigányság és Ázsia megváltási tervével, az egész világ vonultatásával globális világtestvériségként spiritiszta kivégző brigád síriusának népével, Főnix utcanépe mellett a Feketebárány, Deák Bill Gyula népének.

Kérdezte a lányom, talált-e valamit az urulógus. Mondtam, hogy hüvelyszalag felvarrást javasolt, meg fogyást. A lányom szerint csak a felső testem nagy. Mondtam, hogy mert ott van a probléma, már 26 éve, 1998 óta élek hatalmas fájdalmakkal. Ezt az egészségügy hajtotta végre , médiájukkal együtt,mivel így tisztítják a világot együtt az Ágnes asszony cigány nemi gyalázó kíséretével és Müllerék kivégzőivel. Az értelmiségtől és az emberektől, meg mindentől, ami valaha szent volt.
Erős Antónia már több, mint tíz éve közölte, hogy a tatár halálnép, mint az ország egykori ellensége is megtisztult. Mivel a Hunnia miskolci elmeosztálya Magyarország legyőzőit jelenti, soha nem hagyják abba. Mondtam a lányomnak, aki azt mondta, hogy mindent képzelek, hogy ezek valós betegségek mind, hatalmas fájdalmam van, négy éve különösen. A pszichiáter szomatikus fájdalomként írta le. Igencsak képzeltnek tűnik, mondta a lányom, mellette a hellenista atlantiszi kiválasztott tompalátásom oka, a férje, amelyik hallgat az összes elmebetegével az elmeosztálynak, mint amik Hamvasi elmélettel akarnak világ-birodalmat nyitni. Hát így jártam, a két gyerekem nem emberi lett, elvesztették az emberségüket, mivel engem tartanak elmebetegnek a valós elmebetegek helyett, amelyekkel barátkoznak is. Az ember tudja, mikor valakinek fájdalma van, vagy megváltozik a viselkedésében akár egy árnyalat is, olyankor felderíti, ha tudja, az okokat. Itt mindenki hallgat, gyalázkodik az egész utcájuk, költöznek laz Ágnesek külföldre, gazdagulnak, romák mentették ki őket.

Hát nagyon rossz érzés egyedül lenni a világban, utolsó stádiumban lenni úgy, hogy az embert a gyerekei elmebetegként kezelik 1997-től a szabadköművesek nap és holdjeles, rózsakeresztesek nap és holdjeles, törökök holdjeles, meg minden napjeles népe helyett Kínával együtt a világrészeknek, amik helyett Ízisz-Jézusként kivégzett a megyei kórház miskolci elmeosztálya, amit ünnepelnek azóta a világ teljes egészével, így ahogyan vannak.

Hát így készül atlantiszi feltámadásra Hamvas-Szepes művei nyomán mágiával a miskolci elmeosztály az összes bibliai népekkel, atlantiszi feszületemmel Istálló-Vénusz áldozásuk és jóslatuk Szenci szamaras zsidó istállójából készült gyerekszobájában kezdetével Krisztusaként a világnak a miskolci elmeosztály együtt a németekkel, amikkel nyitják a további csatornáikat 88 éves hosszabbítással anyámmal. Az egész világ az övék, saját elméletekből lett történelmekkel, melynek a szereplőivel fognak örök életre támadni, miután megtisztul a világ tetteitől, gyalázatától és bűneitől, atlantiszi földrengéssel a szájban és atlantiszi Halakkal az ünnepi tortán. A Halak szülöttek régi karmikus népeket jelentenek, kiválasztott az egész világmindenség összes jóslata alapján mindegyik. Fényben fogan és hal az igaz ember, s mind ki hal.- írtam az atlantiszi ember vagyok elégetett aranykori versemben. Még Ágnes asszonyt is kiválasztották atlantiszi feltámadásra, meg a hellenista, különféle korok képviselőit, Szörnyeteg koporsója engem kizáró gondnokság alá saját szerepe folytatásában tevő pszichiátert.

Az egykori történelembe beírták magukat a lovagrendek, római sas és különféle béke és spiritiszta egyesülést hozva létre lovagokként dícsérve magukat a miskolci elmeosztályról, büntetlenül, hiszen azt tesznek, amit akarnak, hatalmas erejével az Hit gyülekezetnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Narancsszínben Földanya Hamvas elméleteivel
  2024-03-02 21:31:13, szombat
 
  Háromszor végeztek ki Földanyaként, általam ismeretlen elméletei végett az elmeosztályoknak. 1995-ben, amikor Vivaldi Négy évszakával folytatták, kezdve elölről a szerepeiket az elmeosztályok, méhembe téve valamit, hogy a Földanya cigizik és pókhasa van, meg kurva, a Föld bűnei elhordoztatásával megállás nélkül első Istenek teremtése kezdetével. 1998-ban,mikor kikötötték a csípőcsontomat a vasfüggönyösök miatt, megtámadták a fejemet az értelmiség legyőzők és a szabadköművesek helyett másodszor, harmadszor hét éve, Tina Turner bal arccsonttörését ismételve külön egy nagy keresztet nyomva az arcomba, mintha csak vaj lenne. Majd 2004-ben, amikor utolsó hattyúdalt énekeltettek velem, feltételezés szerint Cseh Károly egyik levele miatt is, amelyben azt írta, hogy aki ilyen hattyúdal tisztaságúan énekel, az nem veszhet el örökké. Születésem óta vették el időnként a hangomat, így termelték ki a kommunikációs csapásokat, falvakból is. Országos népdal ünnep lett belőle azóta, meg a miskolci elmeosztály összes főszerepe, négyszer megállás nélkül. Freddy Mercury Mama dalát énekeltették hatalmas erővel nyomogatva a szívemet, genyózást ismételve, ahogyan nevezett a volt férjem 1976 óta. Hét éve ismételték a szabadköműves űrhajóra várakozást együtt a Földanya elméletükkel. Tehetetlen báb voltam a kezükben.

Cseh Károly azt mondta 1991-ben, hogy Magyarországnak kell szégyellnie magát azért, mert hiányos a fogsorom. Erre kiderül, hogy az orvosok voltak a mészárosok az elmebetegeikkel és a cigányságukkal.

1983-ban váltak kétfelé, már ismétléséhez anyám és a szülei sorsához készítette a miskolci elmeosztály Lévait Orbánnal. Azóta hajtják végre Busta verse nyomán az ezeréves aszkéta életcirkuszát a Szabóknak sötétkapus kíséretükkel, az összes református kitermelésével szerepeik, tettük, betegségeik alapján. Elhordozták a sátán karmikus népe sorsát és tetteit, ahogyan felszámolták a világot és a miskolci elmeosztállyal Magyarországot, hatalmas bibliai népével.

Szepes Mária könyveit is elégették Cseh Károly Kelet feketemágus főszereplő sorozataival, az én írásaimmal, álmosfüzeteimmel, megjelent írásaimmal együtt a cigányai a miskolci elmeosztálynak, amelyiké volt az összes Földanya elmlélete a világnak. Minden Halak szülöttjét kiválasztotta a világnak atlantiszi aranyhalként feltámadásra, deformálva és támadva tetteik ismétlésénél, mivel ők ismét megszülettek mindig, különféle szerepek végrehajtásához, amelyeket 1945 óta nem vállaltak Hunnia elme feletteseikkel. Szepes Mária új jóslatokat írt meg a Vörös Oroszlánjában, melynek főszereplője Medveczky Ilona, amelyik helyett megbélyegezték a homlokomat annak idején, nap és holdjeles rendekkel, zsidósággal együtt. Feketemágusok, akár Szepes Mária Pszichografológiai gyűjteménye, mely alapján a miskolci Bertalan utcát berendezték Uniós központjukkal együtt, véráldozókkal, diktátorokkal, nemi csapásaival a világnak, nemesekkel, cigijükkel, mint egyetlen elmebetegséggel Orbánjuk elmondása alapján. E könyv része Babilon, Egyiptom, régi népek alapján rendezték be Németországot nagypán népeként a Talmuddal. 88 éve hosszabbítottak angyal gyalázásuk óta olaszliszkai központban német család áldozásával. Hát ennyien voltak a család ellen, amik az utolsókat mészárolták le a világmindenségben.

Hamvas Béla miatt raktárosnak vettek fel dolgozni 1987-ben, amikor jöttek vissza időben a nemi csapásokkal, a szőkék és pusztító feleségek miatti kivégzésekkel, kurváik miatti támadásokkal. Ez Hamvas Béla népe? Amik minden szerepet kijártak többszáz éven keresztül és most szent szellemmel az élen akarnak feltámadni atlantiszi aranyföldbe? Új-Atlantisz központjuk a vörös iszap központ, ez a vér színe, ami Magyarország legyőzői, ennek torünnepe megrendezőié. Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bolt és közlekedés fóbia és a kurvázás
  2024-02-29 19:28:44, csütörtök
 
  Megjártam az SZTK-t. Hétfőre volt időpontom inkontencia rendelésre, de az orvos, akihez akartam menni, valamiért lemondta és áttették mára, délre az időpontot. Még rendel az orvos, de mondta az asszisztensnő, mikor kijött, hogy el fog menni innen.

Bementem, szólt az idősebb nógyógyász, hogy mondjam el a problémámat. Hozzá akartam kezdeni, erre elkezdett telefonálni. Megvártam a végét, elmondtam, kérdezte, most akkor megvizsgáljon? Mondtam, hogy azért jöttem. Miikor voltam utoljára rákszűrésen? - kérdezte. Mikor magzatpózban vizsgált az orvos, feleltem, meg el van deformálódva nagyon a vénusz dombom is. Felfeküdtem, erre kinyitotta az ajtót, úgy beszélt a pácienseivel, én ott feküdtem széttett lábakkal. Pontszerű méhszájat írt és megkérdezte, kivegyék-e a méhemet. Mondtam, hogy dehogyis! Talált egy minimáliscísto-rextokelét valahol, mert ez nem derül ki a vizsgálati összefoglalóból. Nem kell műteni, azt írta.

Átküldött ultrahangra a másik ajtóhoz, amit egyből el is végeztek, de a cisztán kívül nem találtak mást. Fallosz alakú eszközzel vizsgált az doktornő, amin nagyon meglepődtem. Én még ilyet nem éreztem, ugyanis egész életemben hipnózisban voltam. Elfelejtettem megkérdezni, felszívódik-e, vagy kell-e jönni ellenőrzésre, nem írta.

Testtömegindex számítást végzett, már neki nem is mondtam, mint a struma orvosnak, hogy összement a gerincem, fogyást, gáttornát javasolt.

Mikor megérkeztem, mentem az illemhelyre, éppen befejezte a takarítónő a takarítást, megkérdeztem, bemehetek-e. Elvégeztem a dolgomat, kezet mostam, megyek ki, hát ott állt a takarítónő, nézett rám hosszasan, majd bement ellenőrizni a fülkéket, minden rendben van-e. Hát még ilyennel nem találkoztam.

Jöttem haza, a nagyfánál dorbézoltak a cigányok, mulattak hangosan, nő és férfiak. Oda értem hozzájuk, azt mondja az egyikük, mikor haladtam el előttük, ez egy nagy büdös kurva.

1995-ben támadott Ágnes asszony népe, a mentőben tettek valamit a méhembe, nem tudom, mi lehetett, de pókhassal járok most is. Ez judott az eszembe, mikor felajánlotta, hogy kiveszik a méhemet. Mentem a vállalkozási osztályra Tarcsai Csabához visszaadni cserépfestésből a kisipart, mivel meghiúsult ismét a jövőm, hogy lehet belőlem valami. Nézte hosszan a méhemet, akartam is kérdezni, mi van ott, de én csak arra emlékeztem, hogy belém döfték a katétert a megyei kórházban. Mondta első alkalommal, hogy szóltak neki, hogy valamilyen fontos személy fog hozzá menni. Azóta sem történt semmi az űrpusztító népe támadása végett, pedig végig gyaláztak árjaként egy életen, angyali sorsával az olaszliszkai Benkő Lajosnak, szájlebontásuk melleltt a Győri kapui Balázsné Hunnia börtönével, amelyik mindezt a szőkék és kurvák helyett a Rákóczi térrel végrehajtotta. Amikor megjöttek Újhelyben a lakásomba, Dudásnénak a fia kiült az ablakba és kiabálta, hogy az ő anyja egy kurva. Hát cipeltek, mint egy bábot földönkívüli kíséretével a náciknak, ugyanis ez a bolt és közlekedési fóbiájuk lett volna.

Hiába is mondanám, hogy tele van a felső testem elektromosságokkal, a szívem és tüdőm nyomogatásával hatalmas erővel megdagad mindenem, mint a karjaim, nem tudok fogni rendesen a kezeimmel sem.

Már 2004-es kivégzésemkor Tűzkő Judit osztályán Müllerékkel közösen kiabálták a cigányok,hogy ők nem kurvák, egy Kati nevű cigánylányt követelve vissza kórusban az ablak alatt, mert már a cigányok is is Katiként voltak kiválasztva.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szomatikus fájdalmak - gyilkosság helyett
  2024-02-27 19:01:00, kedd
 
  Leírhatatlan lelkiismeretfurdalásom van a blog miatt, állandó félelemben éltem miatta hosszú évekig, mert én még soha semmivel nem éltem vissza, senkinek sem ártottam, meg soha senkivel nem beszéltem magamról. Nem tudom pontosan, mi történt, azt hittem, segítséget kaptam. Még wikimédia oldalt is nyitottak az én másfél éves fotómmal, az aljára írták, hogy a férjem Sz. Attila Sátoraljaújhelyből. Már hét éve, majdnem tíz, szoktam gondolni, hogy egyre rosszabb lett az állapotom, pedig azt hittem, sikerül innen legalább elvinni minket, nem a város fog kivonulni, meg nem hozzák létre ispánsággal a világ-Magyarországot a Feketevonat cigányságával. Még mindig nem tudok merre elindulni Magyarország mészárosai ellen, hogy a világ összes szerepét tetteikkel, betegségeikkel, deformációikkal, támadásukkal erkölcstelenségeik miatt végrehajtották és mai napig tart. Honnan kérjek menedékjogot, ki fogalmazza meg,hogy ez gyilkosságot jelent, emberiség ellenes vérfürdőt.

Tegnap tettem be pótnadrágot és elindultam a Pszichiátriára, ahová járok az áldozóimhoz, amik áldoznak maguk helyett születésem óta. 2001-ig Inmovane altatót szedtem a fájdalmaim ellen. Közben az egészségügy reformálta magát, miközben temetői tort ültek és folytatták a kivégző sorozatukat az elmeosztályokkal. Paranoid skizoprennek nyilvánítottak úgy, hogy mentek végig a világkönyvtárán a világ-Monarchiájuknak és nem tudtam semmiről, nem tudtam védekezni, megvédeni öcsémet és a gyerekeimet. Tavaly mondtam el először, hogy nagy fájdalmaim vannak, de mivel az ő elmeosztályuk mészárol, nem tesznek semmit. Szomatikus fájdalomnak írta le a pszichiáter a kivégzésemet, ami tart már 1997 óta, sőt Csernobilkor győztek le hidegháborúja után a kommunistáknak, mivel minden szereplő én voltam egyedül. Ismeretlen eredetű szorongás van írva, s aki leírta, az ment végigi Müllerékkel az elmebetegek kartonjain, a súlyosakén már.

A pszichiáter megkérdezte, egyedül élek-e, mondtam,hogy igen. Megkérdezte, miért, válaszoltam, hogy mert beteg vagyok. Kérdezte, hogy régebben? Feleltem, hogy akkor sem voltam jól. Hipnózisban voltam Csernobil óta, úgy cipeltek, mint egy bábot becsinált fejjel. Nem értem, mire célzott, nem mentem bele, hogy nálam az érzelmek nagybetűsek voltak, mert ezt úgysem értik, bár azzal kezdtek Novákékkal, hogy mire vágok fel. Meggyaláztattak Novákékkal a bátyám felesége miatt, mert szerelmes volt egiyikükbe, aztán Keresztesi pusztító népe helyett. Nem tudtam segítséget kérni. Mondtam a pszichiáternek, hogy a bátyámmal elhidegültünk egymástól, nekem csak egy öcsém volt, ő meghalt. A papírjukra azt írják 2001 óta, amióta végeztek ki Müllerékkel, hogy nincs betegségtudatom, bár soha nem beszélgettek velem, mielőtt kizáró gondnokság alá helyeztek és a lányommal tartattak el Nagy Anna halálreformátusai emelése és kivitele közben, meg a börtön, alvilági népek helyett.

Kért igazolást a pszichiáter az injekció beadásáról. Mondtam, hogy a másik pszichiáter nem kérte a kiskönyvet, azt mondta, nem vagyok gondozott. De neki kell, mert kevés az én szavam. Magamtól vezettettem a fluanxol injekciójukról könyveket, reménykedtem abban, hogy egyszer lesz valamilyen emberjogi bíróság, ahol bemutathatom, hogyan gyógyszereztek, injekcióztak maguk helyett. De ezzel lehet, hogy úgy járok, mint a plakátok, egy éves cigis dobozok, telefonkönyvek, kisokosok összegyűjtésével iszonyatos állapotban, miközben végeztek ki naponta a feketemágus menhelyi népével a Mónika Shownak, amik születésem óta mészároltak romániai elmeosztályként. Miközben gyaláztak az Iker torony népei Ágnes főszereplőik kíséreteként. Már eleve valamennyien áldoztak saját szerepeikben, s magukat nemi csapásként kommunistának és szocialistának mondják, hosszabbítva végtelenül büntetlenül, vallásaival együtt a feketemágusoknak.

Csütörtökön megyek inkontencia rendelésre, nem tudom, tudnak-e majd segíteni. Mivel folyamatosan járás és lépcsőzés közben telik a hólyag, s az ajtóban egyszerre zúdul ki az összes, lehet, hogy a mészárosom műveli, akkor meg senki sem tud segíteni.

Holnapra házhoz rendeltem pár tejet, ásványvizet, gyümölcsleveket, mosógélt,lisztet, olajat,meg apróságokat. Egy darabig elég lesz minden. Ismét próbálkoztam 1 kg csirkemell filével, amit frissnek írtak le, remélem, hogy minden rendben lesz.

Féltem a gyerekeimet változatlanul, ha a Mülleri menyországgal rendelkező spiritiszta dögök népe támad betegségekkel, elájultatva mindenkit az utcákon, vérvizsgálatot végezve, hogy mennyire tisztulnak véráldozásból. Még a miskolci elmeosztály mellett, nem beszélve az Iker torony kíséretéről.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Emberáldozó egészségügy saját tettei alapján
  2024-02-24 15:19:55, szombat
 
  A Hunnia egészségügy 1945 óta hajtja végre saját betegségeit, deformációit, tetteit és szerepeit hatalmas médiájával és összes politikusukkal, világ-Magyarország létrehozása céljából. 1997-ben bevittek fulladással a miskolci megyei kórházba, ott szétszaggatta dr. Somlyai pszichiáter a nap és holdjeles retikülömet, rácsapva a radipon köhögéscsillapítóra, beadott egy injekciót és többé nem jöttem magamhoz, Azt írta a zárójelentésbe, hogy gondolkozásom alakilag meglassult, Medveczky Ilonáék szerepeit ismételték skizoprenként helyettük. Beadták a cigányok injekcióját, állapot tartósító címen, mely a petefészket elzárja, megakadályozza a peteérést és mesterséges Klimaxot állítottak elő. Ott támadtak meg feketemágiájukkal a cigányságukkal, amelyekkel közösen mészárolnak többszáz éve már, akár a strumámat is, meg a fogaimat, lábkörmeimet.

Nem volt kinek elmondani, milyen állapotban vagyok, milyen kínzáson megyek keresztül, de tudtak róla az orvosok, hogy Király Lindáék sorsát hajtják végre, teljesen természetes, hogy minden miatt embert gyilkoljanak, tudták, hogy 1998 óta a melleimnél fogva cipel az rtl klub, a helyi sajtónak velük volt szerződése, nekem nem segítettek, pedig látták, mikor elmentem segítségért, mi van rajtam. Közben Müllerék kivégeztek folyamatosan a Bertalan utcai apokalipszis tagjai betegségei miatt, temetői tort ünnepelve az egész világ összes politikusával és médiájával.

Most ment el az asszisztensnő, beadta az elmebetegek fluanxol injekcióját, amellyel emelkedett a világ-Monarchia elmeosztálya, közölve velem, hogy oxigén készülékes leszek és meg kell műteni a strumát, mert befelé nő, valamint gyűrűt kell tenni a méhszájra. Szoktam kérni röntgenre beutalót, ellenőrzöm, nem nő-e befelé a struma. Tudják, hogy áldoznak kínzással és betegségei végrehajtásával a világkönyvtár csapásainak, így szokva káros szenvedélyeikről is, de nincs könyörület. Nemrég tisztították meg az LKM kommunistáit, Kolumbán Rita Grafomán nevével szemészorvosként ismételte Grafomán Kohász végét, aki Íme az emberként megtisztult a várossal. A szemészorvos nem volt a hivatása magaslatán, majd közölte a tompalátó szememre, hogy kimegy oldalra, hogy látnám másoknak milyen szemeik vannak! Eztán kitették a kohászat jelét a volt Marx terükre. Erika asszisztensnőre szúrósan néztem, talán csodálkozva is, hogy mondhat ilyeneket, mikor tudja a férjével együtt, hogy mi van velem, de ez semmit sem jelent neki, mert szerinte aki kitágítja a szemeit, az elmebeteg. Már régóta tart az elmebetegek elmebetegségeinek végrehajtása kínzással és én tehetetlen vagyok ellene.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi lesz veled, Eszterke?
  2024-02-23 18:27:41, péntek
 
  Tegnap szerencsésen megjártam a pedikűrt és a szemöldökszedést. Tini korom óta nem jártam fodrászhoz, kozmetikába, de amióta nem látok a szemeimre össze-vissza csipkedtem a szemöldökömet és egy helyen nem sikerült kinyomni a miteszert, betokozódott. Úgyhogy van egy düncsöm, bár a lebomlott szájbensős arcom mellett már ez nem tűnik el, ugyanis vastagon árkolt a szám körül, az arcom már valóban nem ismerős. Vettem káposztát, jó lesz a jövő hétre paradicsomos káposztafőzeléknek hétvégére. Már ismét utolsó pillanatban estem be az ajtón.

Ma reggel hét előtt elindultam pár apró akciós dologért a Pennybe. Hát félútig jutottam el, úgy éreztem, elájulok, nem kaptam levegőt, sipított a tüdőm és ismét ment a vizelet a húgyhólyagomba. Szerencsére a lányom otthon volt, ő hozott haza autóval, délután pedig bevásárolt a listám szerint. Hallgatnom kell előtte a családjáról, amelyik 1995 óta hosszabbít. Hét éve várom, hogy valaki elmondja neki, de úgy látszik, a gyilkosom erősebb mindegyiknél.
Nem tudom, mi lesz velem, ha felhívom a tüdőgondozót, befektetnek ilyen hatalmas, sípoló fulladással a kórházba. Már nagyon régóta kérek segítséget az áldozóim ellen, de még szavakkal sem támogatott senki.

Ma egész nap feküdtem körben magamon a hatalmas súllyal, nem kapva levegőt. Most beáztattam a ruháimat, nemsokára megyek, átöblítem őket, kicentrifugázok, aztán végig imádkozom, hogy a fregolin ne szakadjon le.

Régen néha azt kérdeztem magamtól: mi lesz veled, Eszterke? Nem tudom, honnan vettem a nevet és a kérdést, valahol valamikor hallottam. Minden, ami az életemben történt, megoldhatatlan, kiúttalan, örök szenvedés az emberiség ellenes szereplők helyett.

Ha a lányom valamikor megtudja,hogy kibeszéltem, biztosan szakítani fog velem, mint két éve, amikor valaki azt mondta neki, hogy én náci vagyok. Hát ilyenekkel van körülvéve, még a barátnője, a főorvos Kati is közölte több,mint húsz éve a lányommal,hogy látszik rajtam, hogy beteg vagyok. Hogy tudja-e, hogy a Hunnia börtöne mit művelt, nem tudom, de valamennyien áldoznak, csak lehet,hogy nem tudják,hogy én vagyok. Mert hallgatnak valamennyien, nincsen segítségem, aki elmeséli, mi történt és mi történik velem. Lopás és betegségek, támadása mindenkinek - ez jellemzi a gyilkosomat. Hol vannak a hét éve jött állítólagos segítőim?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A feketemágusok győzelme
  2024-02-21 20:03:35, szerda
 
  Már régen voltam itt, nincs erőm írni. Fekszem szinte egész nap összegörnyedve, védve a melleimet, ahogyan feküdtem 1998 óta 25 esztendeig. Hatalmas erő van a tüdőmben, tüdőmön kívülről és a szívemen. Délután lementem a postaládához felhozni a villanyszámlát, alig tudtam visszajönni, majdnem ismét baj lett.

Bosszant, hogy rendeltem egy tarkedli sütőt és fánktöltőt, kidobtam négyezer forintot semmiért. Vacak a cseh fánk sütő minősége, egyet sem tudtam szombaton kisütni benne, a fánktöltőt kínaiként nagy, majdnem egymillió forintos fánktöltő tartozékaként árulják, de másutt is. Hát még ilyen nem volt, soha többé nem rendelek semmit internetről. Negyven éve sütöm a cseh fánkot és annyira vágytam egy sütőre, hát használhatatlan, gyenge minőség. Hogy is tudják egyáltalán legyártani és árat kalkulálni hozzá, úgy, hogy mindenkit becsapnak vele?
Ez még hozzámegy a tízezer forint veszteségemhez, amit elloptak tőlem.

Elkészült a citológiai lelet, de majd hétfőn megyek az aláírt példányért a kórházba. Értékelhetetlen, véres váladék, de cisztikus gyulladás van benne. Hogy mondjam el a kezelőorvosnak, hogy engem a világ ura győzött le Csernobilkor, csak Müllerék a cigánysággal megtámadták a nyakamat 1997-ben? Akkor pár nap benntartásom alatt az elfekvőben a megyei kórházban, ahová diagnosztizálás nélkül leinjekciózva bezártak a mentősök fulladással való beszállítás után Szenes Andrea sorsaként, egyből mintát vettek a strumából, úgy emlékszem, akkor jobb oldalon. Hát most kiderült, hogy a mintavételhez is az engedélyem kellett volna.

Ahogyan néha közlekedem, van, aki látja, mi van rajtam körben, mint ahogyan a Hírnök újságírói látták 1998-as segítségkérésemkor, egyesek kétségbeesetten néznek, nagy ívben kikerülve engem, a cigányok a szemembe nevetnek. Nem értem, miért nem tud senki segíteni több évtized óta, inkább a nemi szervek szintén beszélő, magukat értelmiségnek gondolók skizoprenezéseivel lezárják az ügyemet, meg azzal, hogy megöregítettek. Biztosan fájt a világ urának, hogy kínoztak miatta ennyi időn keresztül, tisztították és nemesítették emberré.

Holnap mennem kell pedikűröshöz, de nem tudom kitisztíttatni a miteszereimet, mert nem tudok a fulladásos szorítás miatt feküdni hanyatt, meg a feketemágiával tönkretett lábaim begörcsölnek hamar. Jövő héten meg hétfőn pszichiátriára, csütörtökön inkotencia rendelés. Már nagyon szégyenlem magam és szorongok, mert a fenekemről és combomról az izmokat és a húst szabályszerűen leégették az aggok miatt, a Vénusz dombomból egy csüngő bőr maradt. Ezek a reformátusok, így deformálnak, mint kiválasztottjai a Bertalan utcának.

Nem tudtam december vége óta intézni labor leletet diabétesz rendelésre kontroll végett. Soha többé nem tudok már cipekedni, mert az elmleosztály betegségeit hajtja végre, hogy mi ez, senki nem mondja ki, mik támadnak, támadtak 66 éven keresztül az apokalipszis főszereplői miatt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Józsefvárosi mosónő és jövő mérnökei
  2024-02-15 22:26:47, csütörtök
 
  Egészen megszoktam a szám lebomlása óta Mary Zsuzsa Hunnia angyala sorsaként (ami felfoghatatlan a népeknek), hogy nem járok sehová, még sétálni sem tudok menni, nemcsak a széttaposott lábaim miatt. Írni hét éve nem tudok, igaz volt pár kivétel, az utóbbi évek fertelme miatt képtelen vagyok bármiféle munkára. Főleg porszívózáshoz kell erőt gyűjtenem, mert kicsi a lakás, a porszívó kapcsolója nem működik, úgy üzemeltetem, hogy egyből a konnektorba kell dugni.

Ma kimostam az ágyneműmet. Nagyon örülök a két szép, értékes ágyneműmnek, a lányomtól kaptam őket névnapomra és karácsonyra talán két éve. A többit ki kellene dobálni, mind 40 évesnél régebbiek. Hajdú keverőtárcsás mosógéppel mosok. Nem tudom, fiatal koromban hogy bírtam albérletben, mikor nem volt víz cipelni és melegíteni a rengeteg vizet. És ez a tatárdombi komfortnélküli Braun házban megismétlődött. Én vagyok az egészségügynél a sátoraljaújhelyi Hornyák Ildikó helyett a józsefvárosi mosónő szereplő, mert ő egészségügyi kiválasztott lett és szőke volt. Meg egyébként is minden Ildikó és Erika kiválasztottja a Hunnia elmének. Általában kézzel mosok, egy héten egyszer, általában pénteken. Nem tudom megmagyarázni, honnan van ez a pontos eltervezése a napoknak, de nálam ez mindig is így volt. Míg a gyerekek kicsik voltak, naponta kétszer mostam, majd mikor már dolgoztam, egyszer, esténként, főzés után, mikor már aludtak. . Nem volt soha sok ruhánk, volt, amit naponta ki kellett mosni, kivasalni. Egyszer azt mondta a munkatársam,hogy a mosónők korán halnak. Nem sejtettem,hogy ez is egy főszerepe az országnak.

Inkább nem írok semmit, mert semmi jó nem történik, nem látok még mindig kiutat a betegségekből sem, mert így akar meggyógyulni a Babylon, amiért megáldoztak minket betegségeik és erkölcstelenségeik miatt.

De egyik sem árulja el, hogy mik támadnak, mivel én nem látom őket, s ráadásul az értelmiségi rétege a hamvasi követőknek, mint spiritiszta szent szellem feltámadni várói, kálvinista reformátusokkal együtt azt kiabálják, hogy ha valaki érez valamit, az a skizoprenia. Mert az egészségügynél saját tettei, mint gyilkosságok jelentik az elmebetegségét az áldozatoknak, amiről tudnak valamennyien, de véget ért a vándorlásuk.

Régen adták ki a rock évkönyvet, még talán 1981-ben arról, hogy a jövő mérnökei már készültek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tompalátásom, egészség támadás folytatása
  2024-02-15 04:46:14, csütörtök
 
  Hétfőn elindultam a Pennybe pár apróságért. Tejet, lisztet, meg gyümölcslevet nem is mernék venni. Épphogy leértem a bérházból, éreztem, hogy ezt nem tudom megjárni, annyira erősen fulladt a tönkretett tüdőm, amit nyomogatnak már 26 éve sátán népe emelésével, nem tudom, hogy miért, mint ahogyan azt sem, milyen elgondolás volt a betegségek, tettek, szerepek végrehajtása a világ egyetlenként áldozott emberével. Épphogy meg tudtam járni, beestem az ajtón.

Nem tudok belenyugodni a tízezer forintom ellopásába, mint a többi tárgyéba sem. Ők lopnak, amiké az összes szerencsejáték a világon, saját spiritiszta mennyországgal lopott atlantiszi mágiából, amik mindent megadnak nekik, elhalmazva őket gazdagsággal.A világ összes reformátusát véráldozással, szerepeik, tetteik végrehajtásával kiválasztották, mint ébredő vallási játszótér Illés apokaipszisének állandó újra várunk rád Jézus elméletek végrehajtóit, Bródy János angyal áldozóiként, mint világ ura, a sátán népeit Erdélyi László adventista könyve, a Jézus élete alapján, melyben a régi, általuk már felszámolt kálvinista reformátusok voltak. Ők a sátoraljaújhelyi mülleri Farkas református pappal indultak. A Talmud reformátusai meg a denevér köpenyesek cigánysággal, állatokkal, tisztátalan lelkekkel, démonokkal, zsidókkal. Ezek a németek is, amelyek lemészároltak a skizopren elmeosztályával Magyarországnak, a világ összes szerepe végrehajtásával, anyám 88 éves kezdete óta utolsó emberként, anyám miatti tömeggyalázással 1983 óta.

Kedden voltam citológia vételen a pajzsmirigy bal oldali göbjéből.Éjszaka arra ébredtem,hogy nagy melegséget érzek különös illattal a számban, valami megérintette a strumámat és a húgynyílásomat. Már volt ilyen hét éve, én a buta fejemmel azt hittem, gyógyít valaki. Elgondolni is szörnyű,hogy az egészségügy elmeosztálya ott van, ahol lenni akar, azt tesz, amit akar, s hogy saját szerepeiket hajtották végre születésem óta deformációikkal együtt. Ezek,amik hatalmas erővel bírnak.
Az orvos nem találta a megadott paraméterekkel a göböt, megváltozott a nagysága, de azért hozzájárultam, hogy mintát vegyen belőle. Egy hét múlva lesz kész az eredmény, remélem, nem rosszindulatú. Mindenáron meg akarnak műteni,holott a saját országuk nemzeti himnusza a Zöld-sárga, a sátánjuk győzelmével a nyakamban Csernobil óta, csak ezt Müllerék 1997-ben a cigányságukkal megtámadták feketemágiával, akkor vettek mintát belőle. Nem tudom,mit tegyek majd, a mirigyeket sem lehet eltávolítani, mert én ember vagyok, örökre megcsonkítanának, mint ahogyan tették a méhszájjal, meg a fogaimmal, szájszerkezetemmel.

Mindkét lányom szeme elromlott, a nagyobbik lányom csak a felét látja a táblán a betűknek. A miskolciak még a kilencvenes évek elején adták ki a Szemetekbe bújok könyvüket, mely szerint a Rákóczi tere a pszichopaták kíséreteinek szemeket támad. És még ezek a liberális kommunista szerepet játszók akarnak egészséges társadalmat a világ lemészárlása után, spanyol náthájukkal is, mészárolva azok miatt a Hunnia főszereplők miatt, akik testenyészetként voltak megteremtve, támadva folyamatosan miattuk, mint a bal szememre születésem óta megállás nélkül a lányom férje hellenista főszereplő tettei, szerepei, formája végrehajtásával, Mary Zsuzsa helyetti szám lebontásával, erkölcstelensége miatti nemi gyalázásával Magyarország felszámolóinak. Hunnia teremtményei, angyai főszereplőjükkel együtt.

Szeretnék átmenni a Pennybe, bár elég messze van akciós wc papírért és pár akciós dologért. Nem tudom, hogyan fogom megjárni. Kínzás megy évek óta a tisztátalan lelkeivel együtt a Talmudnak.
Sikeresen megjártam, szerencsére nem történt semmi baj, nem nyomogatta a hatalmas szörny a tüdőmet. Alig bírtam cipekedni, így is csak egy rántanivaló sajtot, egy fertőtlenítőt vettem, meg zöldlbabot hétvégére, tarhonyát. Ez mind akciós volt. Elfelejtetttem a füstölt szalonnát és a mogyorót. Magam is meglepődtem, hogy meg volt engedélyezve, hogy bevásároljak.

A tompalátóként megteremtett miskolci elmeosztály szereplője, a lányom férje, aki helyett 66 éve áldoznak, még meg sem született, s már támadtak,így lettem én kancsal Isaóra, Babylonhoz a brazilok kitermeléséhez és tisztításához Románia missziójaként. Külön volt a támadóm 2004-ben, a brazil mókus rendi kommunista maffia, ami a Branyiczky házaspár kísérete volt, amik dobáltak az ágyon Liptai Klaudia démon bemutatója szerint.





Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/122 oldal   Bejegyzések száma: 1217 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 64
  • e Hét: 472
  • e Hónap: 12177
  • e Év: 51178
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.