Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/6 oldal   Bejegyzések száma: 55 
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-05-14 23:36:39, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

A politika az a mód, ahogy a földi rendszerek próbálják szervezni és irányítani a változást. Ha tanácsot akarnék adni nektek, kedves emberek, arra vonatkozóan, hogy kit keressetek, kihez vonzódjatok, akkor csak egyet mondanék: Mindig az integritást, az őszinteséget keresd. Az integritás, őszinteség és összhang nélküli dolgok nem állhatnak meg az új energia fényében. Mindig óvakodjatok azoktól a rendszerektől, amelyek elvárják tőletek, hogy csatlakozzatok és aktívan cselekedjetek. Inkább olyan új gondolatokat keressetek, amelyek köré nem épült ki szervezet, vagy csak nagyon kis mértékben. Ezek az új energia képviselői - ezek valós, megfogható rendszer nélkül képesek biztosítani az egyéni fejlődést - és ezek rendelkeznek leginkább a falak, szabályok és tagság nélküli szervezet tulajdonságaival. A távoli jövőben az a fajta politizálás, ami most működik, véget fog érni. Amikor majd kezditek megérteni a bolygón működő új energiák jellemzőit, többé már nem igazán lesz megfelelő az ellenzéki pártok létezése. Ehelyett azokat fogjátok előnyben részesítni, akik párttól függetlenül, a saját üzenetüket fogják hirdetni. És amikor szavazni kell majd, az üzenetre szavaztok, nem pedig a politikai hovatartozásukra. Ahelyett, hogy hovatartozásukkal elhatárolódnának, egységesek lesznek célkitűzésükben. Egyedülálló és gyönyörű ötleteik lesznek, eltérően azoktól, akik bármelyik skatulyába tartoznak. Egy napon a kétpártrendszer olyan elavultnak tűnik majd számotokra, mint manapság a diktátorok a földön, ahogy ott páváskodnak saját személyzetük előtt. Lejár az idejük.Ne lepődjetek meg, ha az a rengeteg skatulya, amibe a spiritualitást szerveztétek, elkezd egységessé válni, mert sokkal erősebbek lesznek, ha ezt teszik. Sokkal több emberhez jutnak el a tanítások, ha ezt teszik. Végül majd azt fogjátok látni, hogy a személyes skatulyák eltűnnek.

A régi energia haldoklik, miközben rúgkapál és kiabál. Lesznek még mentsvárai sokáig. Lesznek még olyanok, akik meg vannak győződve arról, hogy csak úgy érhetik el, amit akarnak, ha drámát, háborút és félelmet teremtenek. Továbbra is fel akarnak majd bukkanni olyan helyeken, amelyekről te már úgy érezted biztonságos és megpróbálnak visszahúzni. Gyűlölik a tényt, hogy a Föld egyre szelídebb és továbbra is csörgetik a kardjukat, fenyegetőznek és híreket kreálnak, hogy ezt elérjék. Nem ők vannak többségben kedves emberi lény, de gyakran ők a leghangosabbak. Amikor teljesen egészséges vagy és nagy ritkán megfájdul a fogad, mire gondolsz ilyenkor? A fájó fogadra! És ilyenkor a médiában is csak a fájós fogakról hallasz állandóan, ez elkeserítő. Tudom, hogy érted a metaforát. A régi energia lassan távozik, de eljön az a nap, amikor már nyoma sem lesz. És ez lassan meghozza a változást ezen a bolygón, persze ez nem lesz lejegyezve. Mert a médiának világszerte, fogalma sincs róla, mit kezdjen ezzel az új energiával és egyáltalán nem is tűnik hírértékűnek számukra. Ők át vannak itatva a régi Emberi természettel, ahol az a hír, ami szétválaszt, és ami egyesít az nem. Mégis ez az egyik legnagyobb energia, amit ez a bolygó tapasztal manapság. Én azért vagyok itt, hogy elmondjam, hogy ez valós, de mindez csak úgy a fű alatt történik, mondhatjátok.

Van, aki elkeserítően egyedül érzi magát ebben a folyamatban és senki sem érti meg. Képzeld el, mit érezne a számítógép, ha lenne tudata, amikor kikapcsolod és újraindítod. Elveszítené az emlékeit mindannak, ami megtörtént. Hasonló a helyzet most az emberi tudatossággal, ahogy újraindul egy másik paradigmában, ahol a történelem már nem fogja diktálni, hogy mi történjen. És ez az, amit éreztek - az egyedüllétet az újraindítás lehetőségével, egy olyan paradigmában, ami egyáltalán nem hasonlít semmiben az Emberi természet történelmére. Az új tudatosság új találmányokat hoz létre - magasabb szintű tudományt, magasabb szintű gondolkodást és megoldásokat azokhoz a dolgokhoz, amelyeket ti alapvető emberi problémáknak hívtok. A népességrobbanás, élelmiszer, víz, energiatermelés - mindezek a dolgok változni fognak. Új gondolkodás lesz, új gondolatok és új felismerések a következő két generáció folyamán, de némelyik akár 18 éven belül is. Az észlelésben történő váltás, mestereket teremt a munkahelyeken, a családokban, a politikában, még a börtönökben is. Ez nem a vallásról szól. Ez az emberiségért való könyörületről szól és az előnyökről, amiket ez magával hoz. Az emberi lélek fejlődéséről szól a Földbolygón, ami többé már nem törődik a dogmákkal vagy szervezetekkel. Minden dolog, ami a bolygón történik, lassan történik. Ennek a folyamatnak a beteljesülése során a régi energia egyes területeken uralkodóvá válhat, és bizonyos helyek visszasüllyedhetnek a sötétségbe.


Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-05-14 23:32:17, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Dél Amerika ugyanezt a dolgot kezdte fontolgatni. Szeretném nektek lefesteni a történelemnek azt a részét, ami Dél Amerikára vonatkozik. Volt olyan időszak, amikor ott minden egyes országban diktátor uralkodott. Nincs 15 éve, hogy tönkretették a gazdaságot és értéktelenné a fizetőeszközt. A viselkedési normák a zavargások a viszályok és a gyilkosságok voltak. A portyázó drog-bárók a nyílt utcán gyilkoltak és korrupció volt minden felé. Még a politikusok is a félelmet táplálták és sokan tűntek el egyik napról a másikra, hogy soha többé ne kerüljenek elő. Ma már ez nem így van. Ma már folyamatos a stabilitás, ahogy egyik ország a másik után biztosít egy új, pozitív, stabil energiát a lakosságának. Hogy történhetett meg mindez, bármiféle nemzetközi vezetés vagy irányítás intenzív erőfeszítése nélkül, hogy tudott volna mindez megváltozni mindössze 15 év alatt? Az egész kontinensen egyetlen diktátor maradt. Még az egy diktátor eltűnik és kezdődhet az egyesítés. És ez működni fog, talán 50 év sem telik bele.

Végül ez az egységesedési hullám átterjed Afrikára is, ami egy gyógyult földrészt fog jelenteni, ahol már soha többé nem lesz jelen az AIDS. Egy egészséges és gyógyult ország lesz, ahol nem pusztítanak betegségek, nem tűri meg majd a diktátorokat, akik a beteg népességet kihasználták. Afrika szó szerint ,,Új Világ" lesz 75 éven belül. Ez a gyógyult kontinens lesz az egyik legerősebb gazdaság a bolygón, még Kínát is meg fogja verni a gazdasági versenyben. Hogy miért? Mert Afrikának nincs egységes gazdasági illetve doktrinákon alapuló történelme. Tiszta lappal indulnak az új energiában. Miközben Kína még mindig küzd a régi rendszer képviselőivel és nem tud leszokni az ezeréves korlátozó szabályzatokról. Nem lesz képes felvenni a versenyt egy olyan társadalommal, ahol nincs miről leszokni, vagy mit elfelejteni.

Egy váltás történik ezen a bolygón. Az emberi tudatosság változik és a különbségek többé már nem választanak szét benneteket. Az Emberi Lények tudnak együtt élni, akár azok az országok, amelyek határok nélkül léteznek egymás mellett. Kultúrájuk attól még egyedi és még mindig megvan az integritásuk. De most már együtt élnek, egy nagyobb elgondolás részeként, ahol már soha többé nem fognak háborúzni egymás ellen. Egyszerűen nem tudnak. A megélhetésük köti őket egymáshoz. Az egyesítés teszi ezt. Anélkül, hogy észrevennétek, szép lassan szelídebb lesz a bolygó, az energiák a férfi jelleg irányából egyre inkább a női jellegű energiák felé mozdulnak. Hogy úgy mondjam, egyensúlyba kerül, ami nem volt egyensúlyban.

A nagy pénzek terén is változások lesznek a bolygón. Már elkezdtétek egy olyan tisztességen alapuló rendszernek a kiépítését, melyben a világ együtt tud működni pénzügyileg. Mivel a kontinensek úgy döntenek, hogy egyesítik országaikat, nem pedig szétválasztják eljön majd az idő, amikor csak ötfajta valuta létezik majd a bolygón. Ennek az új, versenyképes gondolkodásnak a mozgatórugója vagy katalizátora a tisztesség. Szerinted a nagy üzlet és a tisztesség nem férnek össze egymással? Úgy szokott lenni! De figyeld, a Földön történő változást. Elérkezhet a nap, amikor a nyereséget a vállalat szerkezetének tisztességtényezője alapján osztják szét a részvényesek között. Ez annyira új, hogy legtöbben még nem is hallottatok ilyen dologról. Higgyétek el, ez mind ott található a "most" buborékjában, mint a lehetséges szerkezetek egyike.

A nagy gyógyszeriparnak (Amerika gyógyszeripari cégeinek) nagyon sürgősen változtatniuk kell, vagy összeomlanak. Ha egy olyan ipart működtetsz, amelyik pénzért betegen tartja az embereket, az nem maradhat életben az új tudatosságban. A nagy pénz, ami részt vett ebben a zárt körben az a roppant mennyiség és a tisztesség hiánya lassan napvilágra kerül. Számítani fognak a ,,profitért elveszett" életek és lesznek majd kényelmetlen helyzetek. Ha elképzelsz egy olyan ipart, amitől azt várod, hogy gyógyítsa az embereket, közben szándékosan betegen tarja őket, az csak egy métely abban a szerkezetben, hogy mi a helyes és mi van az emberiség javára. Tehát elbuknak és tudni fogjátok a nevét mindnek, s küzdeniük kell majd, hogy felzárkózhassanak a világ többi részéhez, azokhoz, akik esetleg nem annyira hajlamosak a kapzsiságra.

Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-05-14 23:29:15, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Most pedig a bolygó potenciáljairól. Soha nem kaptok olyan információt, ami már ne volna jelen potenciálként az emberi tudatosságban. Nagyon gyakran a jövendölés elhangzik, majd be is következik. Amikor ez megtörténik, jövendőmondásnak tekinted. Nem az. Ez egy energia, azon a
véletlenszerű, kaotikus helyen, amit ti kvantumnak hívtok és mérlegeli annak a lehetőségeit, hogy mi történhet meg, a ti életetekkel és a Földdel kapcsolatban. Tehát a jövőt azok a potenciálok határozzák meg, amelyeket ti hoztok létre saját tudatosságotokkal, mint civilizáció ezen a bolygón, - nem a jövendőmondás, hanem annak a mérlegelése, amit ti létrehoztok.

Talán két generációra is szükség lesz, mielőtt valóban meglátjátok, hogy miről beszélünk a Közel-keleti problémák megoldásával kapcsolatban, mert ez tisztítja meg az utat egy tartós békéhez a bolygón. Manapság sokakat, akik Izraelben születtek, születésüktől fogva arra tanítottak, hogy utálják a körülöttük lévőket és ne bízzanak senkiben. A történelemnek ezen a pontján, ezen a bolygón, azokat körülöttük születésüktől fogva arra tanították, hogy gyűlöljék a zsidókat. Gondosan tanították őket. Bármilyen furcsa is, ők büszkék erre az elszigetelődésre, mert az elődeik vérvonala forog kockán és ők követni akarják a történelmi protokollt. Ők szétválasztva akarnak maradni. Mégis ez változik. Változik olyan helyeken, ahol nem is feltételezed. Változik Jeruzsálemben. Változik Iránban. A gyermekek felébrednek, és azt kérdezik: "Mondd csak el, miért kell őket gyűlölnöm? Mit tettek és mikor? Azok nem ők voltak. Az elődeik voltak. Azok, akik most itt vannak, ők nem vettek részt a történelemben. " A szülők csak rázzák a fejüket és azt mondják:
"Tedd azt, amit mondunk, mert a tradíció és a történelem világosan azt mondja, hogy ők az ellenségeink és mindig is azok lesznek." És a gyerekek majd azt válaszolják: "Nem. Nem fogom azt tenni és ők sem fogják, a másik táborban." És ez lassan meghozza a változást ezen a bolygón. A számotokra elefántméretűnek tűnő probléma, amit ti terrorizmusnak hívtok, ami akadályozza, hogy bekövetkezzen a béke, és ami a legnagyobb probléma a Közel-Keleten, egy olyan fordulatot vesz, amit senki, de senki nem láthat előre. Vajon elcsodálkoztatok, amikor a Szovjetunió összeomlott? Hát nem őmiattuk volt felhalmozva az a komoly mennyiségű fegyver? Vajon nem emiatt olyan hatalmas a Pentagon? És mindez összeomlott, egyik napról a másikra. Vajon számított erre valaki? Ilyen döbbenetes lesz ez is. Egy olyan probléma előtt álltok, amire ma még nincs megoldás, holnap történelem lesz és elkezdődhet az összhang.

Ötven évvel ezelőtt kezdett érkezni ez az új energia. A behangolódás lassan megy, de az energia itt volt. Elindult, elkezdődött. Ötven évvel ezelőtt valami történt Európában és ti nemigen hallottatok akkor róla. Néhány nagyon tisztán-gondolkodó összejött a II Világháború után és azt mondta: "Ha nem teszünk valami egészen mást és nem lépünk ki a mai gondolkodás skatulyájából, minden meg fog történni újra, mert mi ezt tesszük. Az emberek háborúznak." Nyilvánvaló volt ezeknek a bölcs férfiaknak, hogy meg kell próbálniuk valamit, valamit, ami esetleg működhet - egyesíteni, felosztás helyett. És így, kialakítottak egy eszmét. Hadd mondjam el, mi volt az. Azt mondták maguknak: "Mi volna, ha meg tudnánk szerezni minél több ország beleegyezését, hogy legyenek egy 'állam-szövetség' tagjai? Ha most elkezdjük és folyamatosan dolgozunk rajta, végül lehet egy olyan közös kereskedelmi rendszerünk, ahol egy ponton eltűnnének a határok, nem lenne ellenőrzés, nem lenne útlevél. Mindezek a kultúrák, még a régen ellenséges országok is, mindannyian egyenlően kereskednének egymással, és hogy ez megtörténhessen, talán még közös pénznemünk is lehetne. Nézzétek csak meg az Egyesült Államokat, ott a minta, ahogy ez működne. Európa soha többé nem háborúzna egymással. Lehetetlen lenne, mert pénzügyi szövetségben lennének egymással." Természetesen, mindenki csak nevetett rajta! Aki csak hallotta, az volt a véleménye, hogy ezt nem lehet megvalósítani, mert túl sok megoldani való probléma van.
Ez két generációval ezelőtt volt, 50 éve. Ma létezik az Európai Államok Uniója. És egyre többen vannak, már rég meghaladták az eredeti létszámot. Vannak olyanok, amelyek "sorban állnak", hogy felvételt nyerjenek! A határok eltűntek, az ellenőrzés megszűnt, a pénznemet Eurónak hívják és a legerősebb pénznem a Földön. Hadd mondjam el, mi tette ezt. Egy tudatváltás, ami már 50 éve kifejlődött. Két generáció alatt, a szabad-gondolkodóknak lassan lehetővé tette, hogy egyesítsék azokat a dolgokat, amelyek azelőtt soha nem voltak egyesítve. És az eredmény? Ezek az országok soha nem fogják megint leigázni egymást, mert a "történelem" abban a pillanatban véget ért. Egy új világszemléletet indítottak el Európa számára, egy olyat, amire nincs ember-emlékezet óta ismert történelmi példa. Ennek a területnek a régi történelme eltűnt és soha nem fog újra megismétlődni.


Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-05-14 23:25:32, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Ezen a bolygón nem lehet többé ilyen fokú összeesküvés, ennek az oka pedig a következő: Olyan világítótornyok léteznek mindenfelé a világon, mint te is, akik elkötelezték magukat, hogy kiállnak és hagyják kiáradni a fényt.
Az összeesküvéshez titkolózásra és szétválasztásra van szükség. A történelem arról számol be, hogy az emberek megosztanak, szétválasztanak. Ha valamelyik Embercsoport nem kedveli a másikat, rögtön elkerítik magukat egymástól és száz meg száz éveken keresztül egyedi nyelvet fejlesztenek ki és soha nem akarnak egységessé válni a többiekkel. Háborúznak egymással, leigázzák egymást. Ezt teszik az Emberek. Elkülönül és hódít. Inkább szétválasztja a dolgokat, minthogy egyesítené őket. Még az emberiség számára legszentebb dolgokból is kategorizált és szervezett spiritualitás lett.

Az Istenről való felfogás nagyon különbözik világszerte. Istennel kapcsolatban komoly félreértések vannak. Ezek pedig mind az embereknek és kulturális tapasztalataiknak köszönhetően alakultak ki. Néhány közülük tisztességes körülmények közt, míg néhány nem. Némelyik egyszerűen a multidimenziós Isten 4D-s félreértelmezése, némelyek viszont a hatalom által, rosszindulatúan létrehozott magyarázatok, hogy félelmet keltsenek és még több hatalmat szerezzenek maguknak. Istent beskatulyáztátok, és ha valakinek újabb ötlete támad, létrehoztok egy újabb skatulyát. Mint spirituális hitrendszer, több mint 700 verzió található ezen a bolygón, sok-sok szerkezeti formában és a szabályok sok variációjával. Ti választottátok el magatokat Istentől. Ebben a folyamatban, ujjal mutogattatok a többi skatulyára, ,,gonosznak" nevezve azokat. Sőt, ezután még leigázni is elkezditek őket. Az egyház történelme nem volt mindig csodálatos. Voltak olyan idők, amikor a korai keresztények felégették és kifosztották azokat a falvakat, amelyek nem akartak hinni a megmentőben. Főleg a spanyol inkvizíció ideje alatt. A zsidók is tették és a muzulmánok is egy korai időszakban. Ábrahám radikális fundamentalista gyermekei évszázadokon keresztül háborúztak egymással. Hát ezt teszik az Emberek. Az emberiség ezt teszi. Szétválaszt. Háborúzik Isten miatt.
Még saját magát is szétválasztja, különböző skatulyákba, miközben a teremtő energia egyetlen energia! Az emberiség minden része hibáztatható azért, függetlenül attól milyen a spirituális hitrendszere, hogy beleesett a történelemnek abba a csapdájába, hogy szétválasztotta a dolgokat, ahelyett, hogy egyesítette volna.
Képzelj el egy entitásokkal teli termet, akiket emberiségnek hívnak, és akik sötétségben élik az életüket. A metafora itt spirituális sötétség. Az Emberek nem tudják, hogy kik ők, vagy miért vannak. Fogalmuk sincs róla, hogy ők részei Isten teremtő energiájának. Bármi is legyen az, azt követik, amit még fiatal korukban kaptak, bármilyen dogmát is tanítottak meg velük. Abban a sarokban találják meg Istent, amelyikben tudják. Néhányan megtalálják mélyrehatóan, mások nem. Sokakban támadnak indulatok és soha nem fognak megérteni semmi többet, csak magát az indulatot. Látszólag sötétségben, gyakran egymásba ütköznek. Van, aki az ütközések miatt mérges lesz, háború kezdődik. Hát, ez történik a sötétségben, amikor nem igazán látod, mi történik, eltekintve attól, amit magadról tudsz. Ezért, ami folytonosan történik, rajtad kívül van és állandóan rejtély. Ezért születnek a drámák. Ezért léteznek az összeesküvések és a bizalmatlanság. Ha sötétben vagy, az háborút teremt. Ha sötétben vagy, az elkülönülést és gyűlöletet teremt. Ha sötétben vagy, az félelmet és szorongást teremt. Azért vagyok itt, hogy elmondjam, a történelemnek ez a fajta kommunikációja a végéhez közeledik, mert az Emberi természetnek ez a paramétere kezd váltani. Az emberek kezdik látni ezeket a dolgokat és kezdik összerakni a képet. Ezen a bolygón egy váltás történik, ami véget vet a történelemnek. Véget vet majd a régi Emberi természetnek, mert ez a fejlődés tárgya. ,,A történelem vége" metafora nem a pusztulásról szól, hanem azt jelenti, hogy vége a dolgok megszokott működési módjának. Ha kvantum formában értelmezed, azt mondjuk, hogy ez a történelmi energiák vége.

Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-04-02 22:13:45, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

A spirituális erő, a választás, a megváltozás képessége érdekelte őket - mindaz, amivel ők nem rendelkeznek. Még az emberi szaporodásba is megpróbáltak bekapcsolódni, hogy rájöjjenek ezek nyitjára. Szurkapiszkálódásaik célja az volt, hogy felfedjék az Ember ,,Belső Angyalának" lényegét. Az Emberiség rejtett hatalma azonban megakadályozta, hogy nagy tömegben leszállhassanak a Földre. Léteznek a világegyetemben olyanok, akik olyan ösvényen járnak, ami egészen más, mint a tiétek. Készségeik a fizikai univerzum megértése terén fejlettek, értik annak működését, de ők nem képesek, mint bolygó, spirituálisan fejlődni. Még nem találkoztatok azokkal, akikre vártok. Amikor bolygótok eléri azt a rezgésszintben megnyilvánuló szándékot, amely illeszkedik az övékéhez, az olyan lesz számukra, mint egy jelzőtűz, mutatva, hogy jöhetnek. Nagyszerű híreket és csodálatos segítséget hoznak majd nektek. De a jelzőtüzet még nem rakták meg. Akikkel mostanában találkoztok, nem a későbbiek előfutárai. Kívülálló, perifériális entitások ők, akik egyáltalán nem képviselik azok rezgésszintjét, akikre vártok. Ezúton figyelmeztetjük a bolygó kormányait, mielőtt még túl késő lenne, hogy hozzátok nyilvánosságra, amit tudtok! Osszátok meg a híreket az emberekkel, ne félelemkeltően, hanem a valóságnak megfelelően. Adjátok közre a kapott információkat, hogy az emberiség tudomást szerezzen róluk. Elérkezett az ideje!

Ezen a bolygón az emberek a hatalmon alapuló hierarchikus rendet igyekeznek felállítani, tekintet nélkül az egyes kultúrákra vagy civilizációkra-nem számít, hogy mennyire demokratikus, s mindegy, hogy az embereknek mennyi beleszólásuk van az irányításba a társadalom szerkezet mindig a piramis csúcsán álló legmagasabbtól a nincstelen tömegekig vezet. Ilyenné formálja az ember a társadalmi rendet a Földön. Ti választottátok, ti alakítottátok ki ezt a rendet, s korlátozó lenyomataitok birtokában nincs is semmi csodálkozni való azon, amikor így cselekedtek. Az emberi társadalmi rendszerben a piramis csúcsán álló ember rendszerint gazdagságban, jólétben részesül, az ő kezében összpontosul az irányítás és a hatalom, a legalsó rétegek pedig ennek épp az ellenkezőjét képviselik. A Földön létrehozott rendszer azonban a legkevésbé sem mondható az egyetemes rend leképzésének, minthogy a világegyetemben a hatalomra épülő rendszer egyáltalán nem kap szerepet. Az univerzum egészen másképpen működik, beleértve az egész világegyetemet, annak látható és számotokra láthatatlan részét.

Amikor egy nagyon sötét helyen vagytok, bármi megtörténhet. Minden sötétben van. Senkit nem láthatsz, bármit is csinál. Az energia, amely a sötétben virágzik, természetesen a korrupció, a dráma és a mohóság. Valami rejtőzködik a sötétben, amiről csak néhányan tudnak. Itt vagytok ti, akik a ,,felemelkedés" nevű folyamaton mentek át, de itt van a bolygón azok energiája is, akik szeretnének visszatartani titeket. A félelemkeltés az eszközük. A saját hatalmuk és fontosságuk növelése érdekében keltenek bennetek félelmet. Mindig lesznek visszahúzók és bajkeverők. Nagyon hosszú ideig, és itt az egész civilizált világról beszélünk, sok titok létezett arról, hogy is működnek a dolgok. Ami a Föld közönséges polgárai számára hozzáférhető információkat illeti, nagyon sok el volt rejtve, rejtett zugokban, résekben, repedésekben. Az ellenség ott lehetett egy szikla mögött, az utadon, amerre jártál, és soha nem láthattad. Összegyűlhetett a sötétben és konspirálhatott, akár az életed ellen is. Az összeesküvés állhatott abból, hogy a gazdaság hogy működjön, milyen legyen a választások kimenetele, és ez mellett még te fizess mindenért. Az összeesküvés része lehetett, hogy a föld bizonyos módon működjön. Nagy hatalommal rendelkeznek, és befolyásosak. Emberek ők is, csakhogy az irányító, mohó tudatosságot képviselik. A fő tulajdonságuk, hogy ők mindig a sötétségben vannak. Létezésükről annyi rémhír szivárgott ki, hogy még nevük is van. Ők az Illuminátusok. Ők egy titkos csoport. Ők a kód készítők, és azok, akik a szociális helyzetedért felelősek. Ők "csinálják meg" a választásokat. Megszerzik a pénzpiacot, és ellenőrzik azt. Ők ellenőrzik a dolgok többségét. Mint egy nagy hajó, amelyik ritkán változtatja az irányt, ők kormányozzák a puszta létedet a saját zsebükre. A bolygó tudatosságának vibráció növekedése, amelyet az elmozdult rács rendszer okozott, kinyitotta a tisztesség "dobozát", és ez már túlságosan is sokkoló volt számukra. Aztán kifejlesztettétek a technológiát, amely lehetővé teszi mindenkinek, hogy beszéljen mindenkivel, majdhogynem ingyen (Az Internet)! Nem rejtőzködhetnek tovább a sötétben, és elkezdődött az összeomlásuk.

Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-04-02 22:10:10, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Ennek a folyamatnak az élvonalában az öreg lelkek vannak és az Emberi fajnak kevesebb, mint fél százaléka kell, hogy megtegye azt, amit ti megtettetek, ahhoz, hogy egy állandó változást eredményezzen ezen a bolygón, egy tudatváltást, ami 2012-re lett jövendölve. Még 18 évetek van arra, hogy megváltoztassátok a bolygót, a megnyilvánulásnak ebben a különleges energiájában, hogy elpalántáljátok a magokat. A terv már majdnem befejeződött. A tervezett menetrend a végéhez közeledik, és ami jelenleg történik, az olyan csoda, amelyet ti vittetek végbe. Ezért jöttetek vissza újra meg újra, és ezért vagytok itt ismét. Az emberi tudatosság és a világ eseményei nem olyanok, mint amire számítottatok. Azok a jóslatok, amelyek az eónok óta állandó energiapotenciálra alapozva születtek, már nem teljesülnek be, és ez annak köszönhető, amit 1962-től máig elvégeztetek. A régi jóslatok és régi spirituális történetek energiája a realitás egy ma már nem használatos pályáján található, egy emberektől elhagyatott sivár pusztaságban. A vonat, mely a ma élő emberiséget szállítja, már soha nem fut újra ezen a pályán, bár a rajta ülők közül sokan még mindig várják a jóslatok beteljesedését. Ám azok, akiknek tudatossága még mindig a régi próféciákkal teli korábbi pályán mozog, hiába látják a bolygó történéseit, elképzelni se tudják mi is történik valójában. Ugyanazt látják ők is, amit ti, de ők a tényeket arra használják, hogy félelemmel tölthessék meg kelyheiket. Nem hisznek az emberi valóság megváltoztathatóságában. Ez már egy új Föld, új gondviseléssel, új adományokkal és egy új Emberiséggel. De van egy ellentétes erő, mely nem akarja ezt. Azt szeretné, ha ősrégi szövegeket tanulmányoznátok és elfogadnátok érvényességüket. Nos, akkor, ki tart szolgasorban kit? Azok, akik azt állítják, hogy a jövő nem megváltoztatható, nem hagyják meg nektek a lehetőséget, hogy szétnézve magatok körül ti dönthessetek. Nem biztatnak saját ítélőképességetek használatára, sőt még csak nem is feltételezik, hogy rendelkeznétek vele. Ősi szövegeikre hivatkoznak majd és megpróbálnak meggyőzni arról, hogy azok ,,valóban azok, aminek látjátok őket". Vegyétek észre a különbséget. Mi teret adunk nektek és azt mondjuk: ,,Csináljátok magatok." Mások félelemre biztatnak, és azt mondják, nem tehettek mást, mint hogy rájuk hallgattok. Sok spirituális rendszer világvégét kiáltott. Sok rendszer szerette volna elérni, hogy higgyetek ebben vagy abban, hogy fel kell készülnötök erre vagy arra és ezek közül semmi nem történt meg. Az emberiség történelmi múltjában néhány, az ilyen nehéz részek közül valóban az emberiség megszűnéséhez vezetett. Néhány az emberiség újrakezdését eredményezte. Az energia, amelyben most vagytok, potenciálisan egy kettősséggel bír. Azzal, hogy újrakezdhetitek, vagy elkezdhettek valamit, amit a bolygó soha nem látott ezelőtt. Megmondtuk nektek, hogy eljön majd a nap, amikor választanotok kell. Már eljött. Ezt teremtette a tudatosságotok! Átkapcsoltatok egy új valóságra. Ez tanításaink sarkalatos eleme, hogy bolygótokon nem következnek be a korábbi jóslatok és nektek mindössze annyit kell tennetek, hogy szétnéztek a világban és magatok győződtök meg róla.

A kialakított energia, amely a teremtés alatt álló új Világegyetembe való áthelyezés lehetőségét hordozza, nagyon magas szintű szeretetforma - nagyon magas szintű. A család, amelyhez tartoztok, a fátyolnak a felém eső oldalán a szeretet felé ,,részrehajló". Ezért a családotok ünnepel benneteket. A 2012-es év egy régi világszemléleti periódus végét jelenti - egy új emberi tudatosság kezdetét, ami hatalmas változásokat hoz. A változás abban rejlik, hogy mostanra a Föld népességének jelentős hányada olyan tudatszintre lépett, ami az egész bolygó vibrációjának megemelkedését eredményezte. A tudatváltozás révén az emberiség előtt egy Új korszak kapuja tárul fel, s önnön erőtök birtoklásának lehetősége, ami ezután már pusztán rajtatok áll vagy bukik. Jelenleg szerte ezen a bolygón egy ébredés történik. Nem jár nagy zajjal, mert nincsenek reklám-hadjáratok vagy tv-műsorok, amelyek beharangoznák. Lassan történik. 1987 óta növekszik és ti érzitek. Az emberiség most jobban tudatában van ennek a váltásnak, mint bármikor ezelőtt.

Bár jól el lett rejtve a Föld, az esetleg mégis ideérkező másféle entitások nem avatkozhattak be a kísérletbe. Észlelték az Ember spirituális jellemzőinek hatalmas erejét, amire az Emberek különös módon (a dualitás eredményeként) nem voltak képesek. A látogatók csak ,,megközelíteni" tudták valamennyire az egyes Embert, rajta keresztül tanulmányozva az Emberiséget - ám ez soha nem következhetett be az egyes Ember engedélye nélkül. A félelmet használták fel az emberi hozzájárulás megszerzéséhez, ezáltal csalva ki tudatalatti szinten a beleegyezést. A félelem nélküli Ember egyszerűen nemet mondott, és az entitásoknak távozniuk kellett.

Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-04-02 22:06:01, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Nem lineáris fejlődése ez a tudatosságnak, hanem egy olyan, ahol nagymértékű, szabálytalan felemelkedések történnek. Ezért a meglepetések, amikor a dolgok esetleg nem követik a mérlegelések vagy az elvárások lineáris mintáját. Azonban, létezik a potenciáloknak egy mindent átfogó időkerete. Bolygótok napéjegyenlőségének 26.000 éves együttállása egy grandiózus együttállás, a csillagászok között úgy ismert, mint a Galaktikus Együttállás. Azért nevezik így, mert a Földetek tengely-imbolygásának kezdő és végpontja együttállásban van a napotokon keresztül a galaxis középpontjával. Ez az együttállás csak egyszer történik meg minden 26.000 évben. Annak érdekében, hogy a napéjegyenlőség tovább folytatódjon a galaxisotok egyenlítői síkján keresztül (a Tejútrendszer csíkja az égen) és, hogy elérjen ennek a ciklusnak a végére és a következő elejére, ahhoz újabb 36 évnek kell eltelnie. Ez a végső állapot körülbelül 18 éve kezdődött és 2012 pont a közepe vagy másképp, az utolsó ciklus utolsó felének kezdete. Ebből az energetikai eseményből 18 évetek maradt, mely igazából valaminek a végét jelenti és a kezdetét valami másnak. Ez a 36 évet magába foglaló időszak a kundalini teljes letekeredésére irányuló potenciálok időkerete. Talán érdekesnek találjátok, hogy három és félszer tekeredik a lingam köré. A három közül minden egyes tekeredés egy évtizedet jelent ennek a metaforikus kódnak az idejéből. A három és fél, az 35 lenne, nagyon közel ahhoz a 36 évhez, ameddig ez a csillagászati esemény tart, amiben most vagytok. Ez a kundalini prófécia tehát, mindig is a Föld ígéretének a metaforája volt, és ami igazából 18 éve kezdődött és most tartotok a közepén (2012). Hadd egyszerűsítem egy kicsit. Már az ősök is, akik figyelték a csillagokat, tudtak erről az együttállásról. Ez megfelel a tudatváltás lehetőségének, miközben egy döntési pontot is jelent, vagyis, az időnek egy töredékét a lehetőségek mintázatában, ami az ősi csillagászati próféciák lényegét jelentette hosszú időn keresztül. Úgyhogy, mindezt feltételeztük és nem volt meglepetés. De ez mélyreható változásokat hordoz magával és ezt láttuk mi mindannyian, több mint 20 évvel ezelőtt, amikor megérkeztem, hogy átadjam az üzeneteim. Az emberiség megkapta ezt a lehetőséget minden 26.000 éves együttállási ciklus felénél. A legutóbbi 13.000 évvel ezelőtt volt és az emberiség nem állt készen. Most készen álltok. A kundalini majd lassan letekeredik és a középpontja majd lassan a Dél-Amerikai kontinensre mozdul. Még nem történt meg és nem is fog teljesen még néhány évig. De a letekeredés folyamata elkezdődött. A letekeredés nem lineáris folyamat, mint ahogy az emberi tudatosság sem, de a potenciál az, hogy letekeredik és helyére kerül a következő 18 évben. Ez azt jelenti, hogy a Föld a Dél-Amerikai kontinensen többet fog mozogni és talán olyan helyeken is, ahol ezelőtt soha nem mozgott.

Tudnotok kell a következőt: A Dél-Amerikai kontinenshez közel van az amit Antarktisznak hívtok, ami nem egy jégpólus, hanem Földpólus. Az Antarktisz majd fontos szerepet játszik az élet megújulásában a Földön. Az élet változatossága, ami ezekről a részekről érkezik, nagy hatással lesz a bolygóra az elkövetkező 18 évben. Segíteni fog az óceánok megújulásában. Folyamatban van néhány jelentős felfedezés, ami majd napvilágra hozza, hogy az Antarktisz új fajok bölcsője a Föld táplálékláncában. Nem véletlen egybeesés, hogy az élet megújulási folyamata is innen lentről érkezik. Most majd, mindezek tükrében, megújul az érdeklődés az Antarktisz iránt és előkerül majd néhány érdekes dolog a jég alatt lévő földről. A jég alatt lévő föld domborzata nem egyezik a rajta lévő jég domborzatával. Néhány meglepő kontúr kerül napvilágra, amikor majd feltérképezitek a tényleges földet a jég alatt. Hegycsúcsokat fedeztek majd fel, egészen más értelmet adva annak, hogy mi is lehet az Antarktisz és mi a rendeltetése valójában. A kontinens, ami lakhatatlan az emberi lények számára, nagyon könnyen az élet motorja lehet számukra.

Ti többek vagytok, mint Emberek, akik azért vannak a földön, hogy bizonyos leckéket tanuljanak meg. Ti az energia katalizátorai vagytok. Akárhol érintitek is meg a földet egy megvilágosodott állapotban, az megváltozik, és úgy marad. Egy kvantum folyamat történik még a molekuláid szintjén is a DNS-ed mezejében. És ez kölcsönös kapcsolatban van a bolygó Kristályrácsával. Amint ez az energia eljut a rácsra és a Gaiának nevezett élő földbe, megváltoztatja a szerkezetét annak, hogy mi lehetséges annak, amit az Ember "valóságnak" hívhat és kollektíven meg tud valósítani. A te jelenléted ebben az életben átalakítja Gaiát.

Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-04-02 22:01:49, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Még a bennszülöttek írásaiban is, mint a jövő lehetősége. És akkor minden valószínűség ellenére történt valami. Valami olyan, ami a logikád és értelmed szintjén nem történhetett meg, mégis megtörtént. Máról holnapra a Föld politikai rendszerének egyik óriása összeomlott. A Szovjetunió megszűnt létezni. Ha megkérdeztétek volna a szüleiteket, azt mondták volna, ,,lehetetlen". Ha abban az időben megkérdezted volna a Pentagont ennek a lehetőségéről, azt mondták volna: ,,lehetetlen". És ha a Kreml-ben kérdezted volna, azt mondták volna: ,,nevetséges." És mégis, minden valószínűség ellenére megtörtént. Ez a váltás része. Része az új energiának, amiben most vagytok. Az egyik szuperhatalom eltörlése megvalósult. Egyetlen bomba sem lett ledobva. Nem volt egyetlen ütközet. A tudatosság tette mindezt.
Tehát 1987 elhozta nektek a Harmonikus Konvergenciát, 2002 a mágneses rács teljességét és a kristály-élmény kezdetét. 2004 a szökőárat és a Vénusz Átvonulást, 2012 egy újabb Vénusz Átvonulást. Ezen események által érkezett ebbe a világba a női könyörületesség energiája, hogy lassan magatokévá tehessétek, hogy ezáltal kiegyensúlyozottan juthassatok át a következő energiába. Ez harmóniát hoz a bolygóra, a bolygóra, amely évezredek óta nem volt egyensúlyban. A kísérlet vége körülbelül 2012-re lett beütemezve, s ez egyes ősi népek naptárának utolsó évszáma is, mert intuitív értékelésükkel hozzájutottak ehhez az ismerethez. Az utolsó mérésre és a kísérlet befejeződésére ekkor fog sor kerülni. Minderről megállapodás született. Egy 36 éves ablak, amiben vagytok, ami a napéjegyenlőség precesszióját (billegését) ábrázolja. Ennek az időablaknak a középpontja pedig 2012. Elmondtuk, hogy ez a 36 éves esemény az, amit ti a 2012-es Galaktikus Együttállás energiájának neveztetek, de ugyanakkor ezt neveztétek a Nagy Váltásnak is, ami végül is az Emberi tudatosság váltása. Ebben a 36 éves együttállási ablakban létrejött egy energia, ami teljesen egyedülálló és 26.000 éven belül nem fog újra megtörténni.
Többször beszéltünk már a Tollas Kígyó mozgásáról. Ez az a metafora, amiben úgy írtuk le ezt az energiát, mint a bolygó kundalinije. Most leírjuk miként mutatták meg nektek az ősök a kundalinit grafikus formában. Ők ezt a fogalmat grafikus módon ábrázolták, de még így is energia. A kundalini a női és a férfi jelleg egyensúlyát ábrázolja. Az ősök még az emberi testben is úgy rajzolták, mint a társ-teremtés és az új energia megjelenésének képviselőjét (ez az elmélet). Valójában, azt ábrázolja, hogy a női és a férfi jelleg együtt kiegyensúlyozott, hatalmas energiával találkoznak, hogy tökéletességet és egyensúlyt teremtsenek. Most ugyanezt az elvet alkalmazzuk a bolygóra. A Földön túlsúlyban van a férfi jelleg, mert az északi félteke népességét leginkább ez jellemzi. A háborúk a bolygótokon legtöbbször az északi féltekéről indultak. Mondhatnád, hogy az északi félteke energiája generációkon keresztül terjedt szét délen, nagyban befolyásolva azt. Ami most van változóban a bolygón, annak egy része az észak és a dél szerepének visszafordítása. Kezditek majd látni a déli félteke energiáját, ami kedves és szelíd és befolyásolja az északot! Ezért, a kundalini egy ideig dél felé mozdul. Vessünk egy pillantást az ősi tudásra és aztán nézzük meg a benne lévő metaforákat. A kundalini össze van tekeredve a gerinc legalsó pontjánál. Csak akkor tekeredik le, ha a férfi és a női jelleg egyensúlyban van. A testnek három energiáját tekeri körül, három és félszer és rátekeredik arra, amit lingamnak hívunk. Három réteg az energiának könnyen lehámozható részét jelenti, de az utolsó fél csavarodás a legnehezebb rész, az egyensúly mennyei megvilágosodása. Amikor a kundalini letekeredik, és úgy marad, egy kiegyensúlyozott emberi lényről beszélünk, még ha nem is megvilágosodott. Ez a bolygó metaforája és már kezd megtörténni. Elmondtuk, hogy a letekeredés folyamata előidézi majd a bolygó fizikai elmozdulását is. Említettük azt is, hogy ez megközelítőleg hol következik majd be és ott történt, ahol mondtuk (a 2010-es chilei földrengés). Ezek azok a dolgok, amit fizikai szemmel is látni fogtok, amint a bolygó mozgása reagál annak az energetikai metaforának megfelelően, amiről most beszélek. Ismert dolog, hogy a Kundalini letekeredését jelző képlet mindig is a három és fél fordulat. A kibontakozás időzítése azonban mindig is ismeretlen volt, mivel az kapcsolatban van az emberi tudatosság potenciáljával. Ezért, minden egyes év, ami eltelik, meglepetést hoz, mert az emberi tudatosság tempója és az energiája még a Szellem számára is ismeretlenek. Ez pedig az ember szabad akaratának köszönhető. Az emberi tudatosságnak vannak olyan tényezői, amelyek exponenciális szerepet játszanak.

Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-04-02 21:55:17, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Már 1993-ban az első közvetítésen elmondtam, hogy a föld mágneses rácsa nagymértékben meg fog változni. 10 év alatt többet mozdult, mint az elmúlt 100-ban. Mérhető, akár egy iránytű segítségével. A Nap helioszférája is nagymértékben megváltozott. Lecsökkent. Aztán érkezik egy mágneses készlet a Naprendszeretekbe, ami része a Galaktikus Együttállásnak, amit éppen most éltek meg. Mindez a megfelelő időben, terv szerint történik. A hálón végzett módosításaim meglehetősen összetettek. Az első tennivaló a mágneses rács elmozdítása volt. Milyen okok miatt kellett a rácsot elmozdítani? Az emberi DNS úgy lett tervezve, mint egy információs kútfő, hogy befogadja a környezetéből az emberi tudatosság által létrehozott energiát. Aztán olyan pozícióba helyezkedik, ami megfelel annak az energiának, ami benne van. Más szóval, ha a bolygó energiája alacsony rezgésű, akkor a DNS-é is alacsony lesz. A DNS egy kvantum motor és ha az emberi tudat által termelt kvantumenergia rezgése alacsony, akkor az ő működése is gyenge lesz. A mágneses rács elmozdítása azért történt, hogy a DNS-esetekben felépítse a változás mátrixát. Ez az, ami ténylegesen történt, mert a rács mágneses mezője nagymértékben mozgott ezalatt az idő alatt és metszette a DNS elemeitek mágneses mezőjét. Ez az átfedés információt, energiát közvetített a DNS-etek felé és elindult egy új folyamat a kvantumizálás felé. A DNS kvantumosan mindig is készen állt erre a változásra. A háló erővonalai lehetővé teszik majd a ,,tizenkettedik sugár" kiformálódását. Ez azt jelenti, hogy a csakráitoknak megfelelő színsugarak összefonódnak, miáltal együttesen létrehozzák a tizenkettedik sugarat. Mindebből következik, ha korrekcióim ösztönzőleg hatnak erre az erőre, akkor az ember is radikálisan átalakul, minthogy tevékenységem kihatással van csakráitokra, s a csakrákhoz társítható színekre. Tehát ekként segítik elő a hálón végzett módosításaim biológiai rendszeretek megfelelő működését. Isten háromsága a Földet, a biológiai rendszert és a szellemet fogalja magába. Tevékenységem mindhárom alkotóelemre kihatással van. Ez Kryon feladata. Ez az, amiért 1989-ben ide jöttem.
Rendelkezésemre állt egy tevékenységemet támogató csoport, amely a Föld közelében, a Jupiter bolygó pályáján tartózkodott. Legfőbb feladatuk a munkámat elősegítő energia és erőforrások biztosítása volt. A mágneses háló átállítása a 2002. év végén befejeződött. A következő háló, amelyet a föld érdekében át kell állítani, magával a földdel kapcsolatos: ez a Kristályháló. Ezt a hálót többféle néven is ismeri a hagyomány: például a fény hálójaként is. A harmadik háló, az emberi tudat hálója - ez egy külön erő, amely több ponton össze van kötve a fenti kettővel, így mozgás közben egyszerre változnak. Ahogy az emberi tudat változik, úgy változnak a Föld rácsrendszerei - és az egyik befolyásolja a másikat. A három háló együttesen hálópiramist alkot, ha formailag is szeretnétek magatok elé képzelni. Bár lineáris értelemben véve 2002-ben a háló csoport távozott, de valójában új megbízatást kapott. A csoport itt van jelenleg is és mindig itt is marad, de már nem háló csoportként. Más feladatokhoz lát. Szétszóródik, de részévé válik magának a Földnek. A háló-csoportnak egy része folytatni fogja munkáját Gaián. Ez a csapat mindig itt volt és mindig is itt lesz. A bolygó életerejével foglalkoznak. Feladatuk az itt lévő emberi lények támogatása.
A mágneses rács elmozdítása után, a második lépés Armageddon energiájának kioltása volt. Nos, azok számára, akik azt gondolják, hogy semmi sem történt, elmondom, hogy egy nagyon nagy dolog ment végbe: ez a bolygó abban az időben egy másik energiába lépett át. A régi próféciák mind az armageddoni forgatókönyvre, megközelítőleg az ezredváltás idejére voltak behangolva. Az energiák összetorkollása azt eredményezte volna, hogy a föld két szuper nagyhatalma atombombát dob egymásra. Azután kellett volna bekövetkezni annak, amit ti világvégének hívtok. Sok próféta hagyott ilyet rátok. Ott találjátok leírva a saját vallásaitokban. Ott van Nostradamus négysorosaiban.

Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-04-02 21:54:27, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Mint már említettük a bolygó energiája és rezgésszintje 25 évenként mérésre kerül. Az Emberiség terv szerinti menetrendjében az utolsó három mérés (1962, 1987, 2012) volt hivatva valójában meghatározni a kísérlet kimenetelét. 1987-et megelőzően 1962-ben került sor mérésre. 1962 numerológiailag ,,9-es" év volt, és a 9 a ,,befejezés, beteljesülés" energiáját hordozza. Az 1962-es mérés jelezte, hogy milyen lehet az Emberiség kísérletének befejeződése. 1987-ben közületek a legtöbben éltek már, és megtapasztalhattátok a harmonikus konvergenciát, azaz a közös cél felé haladásról számot adó mérést, mely mindenki számára váratlan eredményt hozott. A Föld rezgésszintje megnőtt. Az emberi tudatosság sokkal nagyobb mértékben megváltozott, mint amekkorára 25 év alatt bárki is számított. Az 1987-es magas mérési eredménynek köszönhetően egy eseménysorozat lett megteremtve és átadva nektek azért, hogy felkészülhessetek egy addig ismeretlen lehetőségre! Ez az utolsó előtti mérés numerológiailag ,,7-es" évben, a szentség jegyében zajlott, célja spirituális energiátok kimutatása volt. Az ,,engedélyező szavazás" és a ,,fáklya átadása" eseményei 1962-ben még nem voltak betervezve, ám 1987-ben és azt követően nagyon is indokolttá váltak. Az ,,engedélyező szavazást" úgy neveztük el, hogy ,,az engedély megadásának 11:11-es ablaka" [1992. január 11.]. Soha nem kerülhetett volna rá sor, ha a harmonikus konvergencia nem azt mutatta volna, hogy a Föld felgyorsult szintre jutott el. Tehát először a mérésre került sor (1987:harmonikus konvergencia), azután jött az engedély megadása (a 11:11 1992-ben), majd következett a cselekvés (a 12:12 1994. december 12.). A 12:12-es esemény sokkal nagyobb horderejű volt, mint amilyennek gondoljátok. Ismét a dátum numerológiájával kezdve a mélyebb megértést: 23 + 12 + 12 = 11. A 11 szintén mesterszám, amint Kryon energiájának is a jellemzője. Nincsenek véletlenek a számok világában. Úgy hívjuk a 12:12-es eseményt, hogy a ,,fáklya átadása".
Egészen addig entitások segítettek nektek az energia-egyensúlyt fenntartani a bolygón rezgésszintetekkel és energiapotenciálotokkal összhangban. Az Emberiség kezdete óta itt voltak veletek, és minden mérés azt a lehetőséget vetítette előre, hogy továbbra is maradnak. A bolygó spirituális energia-egyensúlyának állandónak kell maradnia. Ahogy az Emberiség növekszik, az energiát hordozó entitások egy része távozik. De a mérések kilátásai szerint még nyolc- vagy kilencmilliárd ember esetében is sok ,,kiegyensúlyozó lénynek" kellett volna a bolygón maradnia a spirituális egyensúly érdekében. A 12:12 időpontjában azonban távoztak. Mindnyájan elmentek. Volt közöttetek, aki érezte is ezt. Elhagyták az erdők rejtett részeit, eltávoztak azok is, akik a vörös sziklás kanyon őrei voltak. Nincsenek itt többé. Ha ma ezekre a helyekre látogattok, érzitek, hogy megszokott energiájuk megváltozott. Talán úgy véltétek, hogy ez rossz dolog? Valóban megváltoztak egyes területek a természetben, és már nem érzitek ,,szent helyeknek" őket. Ami történt, időben és terv szerint történt, mert a harmonikus konvergencia méréséből és a 11:11 engedélyéből következően adták át ezek az entitások a fáklyát az Emberiségnek. Fontos megértenetek, hogy miért kaptak engedélyt a bolygó elhagyására ezek az egyensúlyt biztosító entitások. A 11:11 keretében hozzájárulásotokat adtátok ahhoz, hogy átvegyétek azt a spirituális erőt, amelyet ők tartottak itt a számotokra. Ahogy már korábban elmondtuk, a fáklya átadása nem csupán metafora, mert 144 000 Ember spirituális tudatossága ténylegesen megnövekedett a kapott erőtől. 12:12 csodálatos eseménye ismert az egész spirituális Világegyetem közössége előtt (nem a látható fizikai Világegyetemről, hanem a spirituális Világegyetemről beszélek). Ünnepeltünk, mert tudtuk, mi lett volna az egyébként bekövetkező lépés, ismertük az e nélkül rátok váró lehetőségeket.
Kedveseim, aminek történnie kellett volna a bolygón, nem történt meg. A régóta ismert jövendölések, amelyek a korábbi időrend menetére alapozva vetítették előre a végső cél megvalósulását, túlhaladottá váltak amiatt, amit elvégeztetek. 1987 után 25 évvel, 2012-ben lesz az utolsó mérés, akkor fejeződik be a kísérlet - s valóban, egyes emberi naptárak is ezzel az évvel érnek véget. 2012 numerológiailag ,,5-ös" év, amely a ,,változás" energiájával telített. Ez a három esemény, 1962, 1987 és 2012 az energia és a lehetőségek olyan hármasságát alkotják, amely végtelenül fontos mind a Világegyetem, mind az Emberiség számára. Ha összeadjuk a ,,9-es" évet (1962) meg a ,,7-es" évet (1987) meg az ,,5-ös" évet (2012) megkapjuk a 3-at, a ,,cselekvést". Ez a hármasság, a cselekvés hármassága jelenti a kísérlet végét, mindannak a befejezését, amiért idejöttetek. Mi mindannyian tudtunk erről a fátyol túloldalán, és nektek szintén tudomásotok volt róla, emiatt akartatok annyira visszatérni. Voltak olyanok, akik korán meghaltak előző életükben, hogy aztán itt lehessenek ebben az időszakban - mindannyian a befejezésre készültetek. A legtöbben eónokon át éltétek egyik életet a másik után, és oly sok mindenen mentetek keresztül! Mégis alig vártátok, hogy most újra visszatérhessetek, mert ez jelenti munkátok kiteljesedését. A menetrend előre meg lett tervezve, azaz mindnyájan ismertétek a kísérlet tartamát és a lehetőségeket.

Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
     2/6 oldal   Bejegyzések száma: 55 
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 281 db bejegyzés
e év: 4386 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 427
  • e Hét: 3232
  • e Hónap: 11498
  • e Év: 128151
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.