Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/25 oldal   Bejegyzések száma: 241 
Lionel Messi kisfiával
  2019-05-05 19:43:31, vasárnap
 
  ...... ........

 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
Egyetlen videóban Messi 600 barcás gólja
  2019-05-04 22:15:43, szombat
 
  A Liverpool elleni BL-diadalon Lionel Messt meglőtte a 600.-at, fantasztikus szám ez egyetlen embertől egyetlen csapatban. Az igazság pedig az, hogy amilyen formában van, a következő 1-2 évben simán összejöhet még 100 gól a katalánoknál. Itt az első 600 egyetlen videóban, aztán majd jövünk a 700-assal:
...... ......



Videó Link Lejátszási idő 50 perc
 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
Ernesto Valverde sikere a Barca csapatával
  2019-05-04 13:41:00, szombat
 
  Itt olvasható a cikk Link  
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
Parádés meccsen, Messi-varázslattal ütötte ki a Barca ....
  2019-05-02 11:46:23, csütörtök
 
  Parádés meccsen, Messi-varázslattal ütötte ki a Barca a Liverpoolt
A Barcelona nagyot lépett a Bajnokok Ligája-döntő felé, miután hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Liverpoolt az elődöntő első mérkőzésén. A szédületes tempójú találkozón Luis Suárez szerzett vezetést az első félidőben, majd az utolsó negyedórában Lionel Messi döntötte el a meccset a duplájával. Az argentin már 600 gólnál jár a Barcában. A Pooltól, amely Mohamed Szalah révén kapufáig jutott, csoda kellene a visszavágón.
Barcelona - Liverpool 3:0
Góllövők: Luis Suáre 1; Lionel Messi duplázott.
...... ........


Amióta kiderült, hogy ez a két csapat találkozik egymással a négy között, azóta beszél mindenki előrehozott döntőről, és ez a kijelentés bizony meg is állja a helyét. Nem okozott csalódást a két együttes, amely nagy tempóban esett egymásnak, eleinte pedig úgy tűnt, hogy a Liverpool az, amely nagyobb erőket tud mozgósítani a vezetés megszerzéséért.
A Barca volt aztán, amely a 26. percben előnybe került, egy gyönyörű akció végén, Jordi Alba tökéletes passza után talált be Luis Suárez. Az uruguayinak ez volt az első gólja a BL-szezonban, jobbkor nem is szerezhette volna.

Yozube Videó Link
Videó youtube Link

Videók a gólokról 24.hu oldalon Link
*
- Rakitic hűségesküt tett a Barca-aranybuli közben.
A horvát vb-ezüstérmes kijelentette, sehol másutt nem szeretne futballozni.
Számos pletykát megírt a nemzetközi sajtó Ivan Rakitic kapcsán, az elmúlt időszakban összeboronálták a Juventusszal és több más topcsapattal. A 31 esztendős horvát középpályás a LaLiga bajnoki címét végérvényesen eldöntő Barcelona-Levante (1-0) bajnoki meccs utáni ünneplés közepette beszélt meglehetősen nyíltan a jövőjéről. Nem szeretnék sehol máshol játszani, csak itt. Remélem, hogy a klub, az elnök, az edző és a szurkolók hasonlóan gondolkodnak. Abban is bízom, hogy hamarosan eljön a pillanat, amikor az illetékesek azt mondják, maradjak Barcelonában további éveket.
*
- Szétszedik Suárezt a Liverpool szurkolói.
Nem a gólja a ,,bűne", hanem amit utána tett.
Luis Suárez fittyet hányt az általános érvényű gyakorlatra, mely szerint a futballisták nem nagyon, vagy legalábbis visszafogottan ünneplik a korábbi klubjuk ellen szerzett góljukat.
A Barcelona uruguayi csatára a szerda esti Bajnokok Ligája-elődöntő 26. percében juttatta előnyhöz az együttesét, majd térden csúszva örömködött. A 32 esztendős támadó 2010 és 2014 közt szerepelt Liverpoolban, a teljes idényeiben 11, 23 és 31 bajnoki gólig jutott.
A Metro című angol lap gyűjtésében az alábbi szurkolói reakciók szerepelnek. Abban biztos lehetünk, hogy jövő kedden, az Anfield Roadon nem ő nyeri majd a népszerűségi versenyt...
Mindig is nagy rajongója voltam Suáreznek, de most elvesztette minden tiszteletemet...
Suárez gólöröme mindent elmond arról, mennyire tiszteli a volt csapatát.
Megharapta a kezet, amely korábban táplálta. Áruló.
Kígyóvá vált.
 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
93 ezer néző előtt nyert derbit a Barcelona
  2019-03-30 21:48:05, szombat
 
  Barcelona - Espanyol 2-0
Góllövők: 71. percben és 89. percben Lionel Messi;
Az argentin sztárnak ez volt a 334. győztes fellépése a La Ligában, ezzel beérte az élen a Real Madrid legendás kapusát, a jelenleg a Porto kapuját őrző Iker Casillast.
...... ........... ......


 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
A Barcelona már keresi Suarez utódját
  2018-11-02 16:36:29, péntek
 
  ...... ..........


Luis Suarez egy interjúban elmondta, teljesen természetesnek tartja, hogy a Barcelona már most az utódját keresi. A januárban már 32 esztendős uruguayi támadó 2014-ben szerződött a katalánokhoz és Camp Nou-ba érkezése óta 218 hivatalos mérkőzésen 158 gólt ért el. a legutóbbi hármat vasárnap, a Real Madrid elleni El Classicón.
Ugyanakkor játékát nem csak a gólok minősítik, hiszen Helyezkedésével rengeteg teret biztosít a második hullámban érkezőknek, ráadásul az idei szezonban hét gólja mellett hat gólpasszt is kiosztott.
 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
Real Madrid csapata súlyos vereséget szenvedett
  2018-10-29 19:03:55, hétfő
 
  Helyszín: Camp Nou (Barcelona), 93.300 néző.
Barcelona - Real Madrid 5:1
A Barcelona Luis Suárez triplájának is köszönhetően hazai pályán 5-1-re verte a Real Madridot a spanyol élvonal 10. fordulójában.
Góllövők: Luis Suarez 30. perc, 75 perc, 83 perc; Philippe Coutinho 11 perc; Arturo Vidal illetve Marcelo 50 perc.

Úgy tűnik, a Barcelonától elszenvedett méretes zakó megpecsételte Julen Lopetegui sorsát a Real Madridnál, amely jelen pillanatban a szakadék szélén táncol és csak remélheti, hogy az edzőváltás visszarántja jól megszokott helyére.
Vasárnap a csapat elutazott Barcelonába, ahonnan olyan méretes zakóval távozott, ami már betette a kulcsot a klubvezetésnél és sajtóhírek szerint Perez elnök útilaput kötött Lopetegui lábára.

Cikk és videók Link

Yotube videó Link

 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
Messi alapítványa tizenötezer gyerek számára biztosít ....
  2018-10-26 22:39:14, péntek
 
  Messi alapítványa tizenötezer gyerek számára biztosít reggelit
Az argentin Lionel Messi alapítványának kezdeményezésére tizenötezer gyerek számára biztosít reggelit egy iskolában, a mozambiki Mangundze városában.
...... ..........


Az alapítvány célja az, hogy csökkentse az afrikai országban tapasztalt krónikussá vált rossz étkezési szokásokat. A régióban tanulók életkörülményei nagyon rosszak, az iskolában sem teljesítenek megfelelően. Étkezési szokásaik javításával abban bíznak az labdarúgó alapítványánál, hogy a gyerekek a gyerekek erősebbek lesznek, így életrevalóbbakká válnak.
A reggeli szerves részét képezi a hétköznapi étkezésnek, de Mozambikban kevés az olyan iskola, amelyben a diákok reggelit kapnak, gyakorlatilag nem része az helyi kultúrának. A már működő projekt eddig pozitív hatásokkal bír, a környék iskoláskorú fiataljainak a felét érinti. Már kimutatható, hogy jobban teljesítenek az iskolában és a közérzetükben is tapasztalhatóak pozitív változások, állítja egy helyi pap, Juan Gabriel.

Forrás: M4 sport oldal
 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
2018.10.23. Barcelona - Sevilla 4:2
  2018-10-25 13:04:45, csütörtök
 
  A meccs egyébként Messi-gálával indult.
..


Góllövők: Coutinho 2 perc, Messi 12 perc, (25. gólját szerezte a Sevilla ellen) Suárez 63 perc (11-es), Rakitic 88 perc
Messi a 12. percben még boldogan ünnepli a gólját, aztán néhány perccel később sérülés miatt le kellett cserélni.
.........


A Barcelona nélküle is megőrizte a kétgólos előnyt és 4-2-re nyert a Sevilla ellen. A Barcelona ezzel a spanyol bajnokság élére áll
Az argentin klasszis a 16. percben csúnyán megsérült, le is kellett cserélni. Messi könnyöke megsérült a B.L. játékon nem tudott részt venni.

Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
2018.10.03 Barcelona - Tottenham 4:2
  2018-10-04 11:28:53, csütörtök
 
  Góllövö: L.Messi 2; Rakitic 1; Cutinho 1
Videós összefoglaló Link

- Az eredmény miatt csalódott, játékosai teljesítményével azonban elégedett Mauricio Pochettino vezetőedző, akinek csapata, a Tottenham Hotspur 4-2-re kikapott otthon a Barcelonától a labdarúgó Bajnokok Ligája második fordulójának szerdai rangadóján.
A szakember a vereség után elmondta: minden előzetes tervüket megváltoztatta, amikor ellenfelük kevesebb mint két perc elteltével gólt szerzett.
,,Figyelembe véve a realitásokat, hogy milyen hátrányba kerültünk, valamint azt, hogy a második félidőben milyen teljesítményt nyújtottunk, a játékosaim hősök voltak" - nyilatkozta Pochettino. Hozzátette: tudták, hogy nehéz feladat vár rájuk, amikor a Lionel Messi, Luis Suárez és Philippe Coutinho vezette Barcelonával kell megmérkőzniük, de miután csapata az utolsó percig hajtott, nem adta fel a küzdelmet, még a kétgólos hazai vereség ellenére is büszkeséget érez.
,,Az eredmény miatt persze csalódott vagyok, de óriásit harcoltunk" - értékelt az argentin tréner, aki kiemelte honfitársát, Messit. A Barcelona támadója a második félidőben két kapufája után kétszer volt eredményes. Videó Link
A katalán együttes három nyeretlen bajnoki fordulót követően játszott a Wembley Stadionban, a szerdai, kétgólos siker lélegzethez juttatta a csapatot, valamint edzőjét, Ernesto Valverdét.
,,Tisztában vagyunk azzal, hogy nehéz a csoportunk, valamint azzal is, hogy a Tottenham elleni idegenbeli mérkőzés kulcsfontosságú. Remélem, szurkolóink elégedettek a játékosokkal" - nyilatkozta a tréner.


 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
     2/25 oldal   Bejegyzések száma: 241 
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 476 db bejegyzés
e év: 4978 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 464
  • e Hét: 11526
  • e Hónap: 24202
  • e Év: 257949
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.