Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
Miskolci II-es elmeosztály bibliai szereplőivel a világnak
  2018-03-28 10:42:57, szerda
 
  A miskolci II-es elmeosztály berendezte az egész világon a bibliai névtár szereplőit, főszereplőit könyvei alapján Miskolc városának.

Simon, Barabás, Ábrahám, Jakab, Fülöp, Illés, János, valamennyi Ács, s valamennyi bibliai név világ-apokalipszisként az én áldozásommal születésem óta utazgat, nyaralgat, mint skizoprenjei az 1956-osoknak, szervezve világ-Magyarországot vasnépként az egész világba szétköltözve, utódokkal hosszabbítva.

László Zsuzsanna és Kriza Ákos a II-es elméjéről Miskolcnak pszichiáter és polgármester lett, szerepet játszanak torünnepeként a narancsoknak vallását ünnepelve a 666-nak narancs színében a Rákóczi térnek.

Valamennyi város, országnevű a Bertalan utcai Románia által berendezett világ-apokailpszis részeként áldozott meg engem a kettős keresztnevűekkel, az összes Tóthjával a világnak, kivive rendszerváltáskor őket jólétbe. Mohamed áldozásával emelkedte, Marsi Anikóék, Rékasi Károly, Spanyó Petra zsidó Ábrahám népe Szombathely teljes egészével, minden fogtechnikussal, minden orvossal, minden kereskedővel az egész világon, Tóth Attila három patológiás cseremisz pusztítójával a Bertalan utcának, valamennyi baráti körével a tompalátó Szabónak, ez ismétlésben, mint utódaival a születési áldozóimnak 1995. óta tart fertelemmel. A Gabriellái a II-es elmeosztály református nemi csapásainak ide tartoznak, férjhez lettek adva tisztességet kapva a többi reformátustól, utódokkal szaporodva, mint az összes Marianna, Ágnese Miskolcnak, mint könyfőszereplők, minden Veronikával, Katalinjával a világnak, minden Palikkal, Jánossal, Gáborjaival Romániának, Koncz Gábor kezdetével, ahogyan felvonultak Madarasékkal a médiában születésem óta, vizsgálva engem, hogy mit érzek, amikor meglátom a halál kinézettel bíró román halálnépet.
Minden Zsuzsanna Kovács Zsuzsa és Nyertes Zsuzsa néven áldozásommal van az egész világon, valamennyien véráldozók. Az Ildikók és Erikák a Bertalan utcai karmikus kurvái a Hunnia börtönnek, születésem óta hajtja végre a sorsukat, életüket rajtam a börtön népe Kiliián népével.

Minden könyve a reformátusoknak Romániát jelentette, vagyis a debreceni biblia teljes egészét Debreceni név Omegás kezdetével Varsányi vasfüggönyösökkel Vargákkal együtt, mint világ-Magyarország létrehozóival, amik áldoztak engem gyalázattal, csonkítással, véráldozással, az újhelyi fogtechnikus Vargával már hosszabbítást rendezve Balázsy feleséggel, végtelen tehetségkutató műsoraival a romániai boszorkánynak, amelyik berendezte a Bertalan utcát a Hunnia börtönnel Földanya fogadásra.

Minden orvosa a Hunnia Magyarországnak, mely lezárta a határokat áldozásom miatt kollektíven romániai bibliai csapásait jelenti a Hunnia börtön bibliai bűnözőinek. A jelenlegiek a Bertalan utcai névtárát jelentik a Kovácsoknak, mesterségnevűeknek, a rengeteg főző műsor szereplőivel a világnak, mint Gordonnak, kivétel nélkül mindegyiknek. Mind fontos szerepet töltött be világ-apokalipszis néven. Soha nem hagyják abba végtelen időhúzást. Ha nem születtem volna meg Németország áldozásában 81 éves hosszabbításaként a trianoniaknak, akkor már lemészárolták volna egymást az elmebetegei Magyarországnak.



Tehát az egész bibliája a világ-apokalipszisnek lírai karámjával Magyarországnak az összes zsidójával a világnak, minden cigányával, alkoholistájával miskolci II-es elmeosztály berendezéssel bírt, amelyik engem gyilkolt le az öcsémmel maga helyett tetteiket, sorsukat, szerepüket végrehajtva.

Minden politikusa a világnak, nagy fehér házával Miskolcnak a Bertalan utcai világ-apokalipszis része.

A II-es elmeosztály 1956-os skizoprenjei szabadságharcosnak kiáltották ki magukat, mentek az összes szereplőjével a bibliának politizálni, míg én itt feküdtem gyalázatukban, eszméletlenül, megcsonkítva Müllerék által.

A pszichiáterek és idegorvosok irányították Magyarországon a világ-apokalipszist a kivégzéseinkkel.

Dudás Sándor állantó költő az Olajfák hegyén sorsát az összes Dudáséval, köztük a karcsai rokonságba házasodott Dudás Icával, amelyik kukó cigánynak nevezett minket férjhez üldözésemkor a II-es elme Ardó elmebetegéhez Karcsának, együtt Pácin teljes lakosságával a II-es elmeosztályról, Mackókkal, Farkasokkal, Ádámokkal, Bertákkal mint állandó sátán bibliájának végrehajtóival a Bertalan utcáját jelentik Tuza rendőrjükkel együtt ismétlésében a világ gazdagulóinak. Dudás Sándornak a Bertalan utcai Dudásokkal agyi defectet kellett volna kapnia. Kádár Sára Hajnalka néven mentek vissza 1972-ben Sári babám berendezésével fényevésen tartva engem, már megtermékenyítve hosszabbítása végett a miskolci Rákóczi térnek az orosz szocialista korhoz, Kádár János II-es elmeosztály kommunista kort végrehajtó elmebetegeként ekkor már majdnem kiiktatták. Kádár Kata néven áldoztak meg előtte az országos népdalfesztiválon, ekkor vitték a Ki Mit Tud-ba a romániai boszorkányukkal az analfabétákat, megtámadva minden szívből énekelőt ismétlésében a Szomorú vasárnapjuknak szív küldi szívnek szívesen szív elleni mészárlásával a II-es elmeosztályának Miskolcnak.

A Medvék, Rókák, Sólymok, Farkasok, Nyúlak, Kondorék, Szajkók, mint kezdet három csapással megjelölve, így emelkedett és tisztult és minden állatnevűje a kommunista korokat végrehajtóknak a Bertalan utcai II-es elme berendezésében ment el Borsod megyéből gyalázásom, haldoklásom közben, mint hosszabbítások már 1995. óta.

A Ferenceket Jehova futballból Ferencváros néven politikai kiválasztottként kivégzéseimmel a vaskommunisták választották az egész világon, mint az Imréit a börtön világ-könyvtár tulajdonosainak. Egyesek végtelen szerepet játszanak, mint Kárpáthyja a facebooknak, mikor megismertem, felvette a két keresztnevét a Bertalan utcának Miklós Csaba néven, míg végig mentek az összes névtáron ismétlésben szerepeikkel és sorsukkal, majd felvette a Pénz-ár Csaba nevet, egy forintos időből ismételve ismét a szappantisztító sorozatát Kolcza Mária többmillió éves gyalázójának a világnak, most volt betéve először áldozatnak, illetve lett volna, táncoltatóként. Most nyugodtan felvették a Kárpáthy nevét Latinovitsék Jókai filmeket végrehajtó világ-történelmet létrehozott vasnépével világ-Magyarországnak.

Pálinkás Imre a börtönből, Időjelek állandó világvégi megadójaként Tiszai P.Imre néven játszotta a szerepét, a II-es elmeosztályáról Miskolcnak, rettegésben tartva mindenkit, együtt a teljes Bródy Időjelek sorozatával a világ végét megadóknak Mary Zsuzsa rendetlen főszereplő angyal kezdetével az összes rendetlenjüknek az egész világból minden Halak szülöttjével Miskolcnak, visszamenve időben a kilencven évesek születéséig.

Lénártnéék,mint kurvái sorsát Miskolc folyamatosan végrehajtotta rajtam, fél tüdeje miatt a Kiss Tábornok utcai Lénárt Lászlónak tüdőmet tönkretették Púder póknépével, mint a jószomszéd Ágnes csapásaival, együtt a méhemmel, mint állandó fasisztáéval földönkívüli népként. Lénártné Jucika ugyanazt jelentette a városban, mint Ómasztáné eperjelével, nyelvem mozgatójának csapásával minden egészségügyis tudtával, mégis meggyaláztak az állandó kurváik helyett könyörtelenül.
1998 óta ismételték a Lénárt családok sorsát, Jucikájukat zaklatta telefonon az amerikai tik sem vagyok magyarok romáival disszidáló Kovács Szeleppel együtt állítólag, hívogatták telefonon, erre az egyre emlékszem, folyamatosan ismételték a kurvájuk sorsát és szerepét.

Gundáék, mint világkönyvtár tulajdonosok a sötétkapusaként Szabó lyukas szívűnek 81 éve áldoznak maguk helyett, szaporodva utódokkal.

Amerika a II-es elmeosztály vasnépét befogadta Wass Albert nemeseivel együtt, amik onnan szerveztek világ-Magyarországot a romániai Rákóczi térrel.

A miskolci gégészet orvosai megaláztak engem mandula roncsolásomkor a cigije miatt a saját elmeosztályuknak, ugyanis áldozásommal szoktak le róla 1973-as kezdetükkel feketemágiájával Mülleréknek.

Kiss Ferencek és Kiss Jutkák, mint Müller Péter utcanépe minden Jutkájával kivéve az unokanővéremet, akit férjhez adtak Nagypán régi népéhez, Hangya berendezésével, mint fehérnemű boltjával a zsidóknak, hangyás fejjel ábrázolva az eltűnt cserepemen a japán népet kivétel nélkül mind Nagy Istvánjaival a világ-apokalipszisnek, ricsei központ felvirágoztatásával Rákóczi téri kíséret mellett irodalmi központnak, Sárközy Anita nevét felvéve minden Magas-hegyi Istentől való epörölésem ismétlőivel Porcelánszív irodalmi folyóiratok berendezésével, angliai központig jutottak hosszabbításaikkal, mint bemondók és média sztárok.

Pinókkió szereplője a miskolci Rákóczi térnek hozott engem ide hipnózisban, hogy folytassák rendszerváltás néven a világ-Magyarország építését Hunnia börtönnel és Rákóczi terével Miskolc-Romániának.
Valamennyien meggazdagultak,mint analfabéták és alkoholisták német és különböző országok ellátásában.

1986-os csernobili orosz Kohut Istennek üzenve az ózdi rózsakeresztes rendje által Angliának Soós névhez érve készen állt a tömeggyalázásra a II-es elmeosztálya Miskolcnak szabadköműves feketemágusaival, kék földönkívüli néppel. az Omega kíséretével, Benkő Lajos sorsának, mint Volga mellől hozott utolsó finn-ugor magyar kivégzését ismételni, anyám sorsával, Begala Julianna anyja sorsával Erdeiékkel, utcanépével Balázsnénak a Győri kapuból, mint II-es elmeosztály bibliai csapásának Tűzkő Judit arabjaival együtt, már a kiskoromban megjelentek a Balatonnál Ahmedekkel, nemi csapásaiként Romániának együtt a miskolci Rákóczi térrel. Lévai Bandi támadott meg először a Telefongyárból, ahol a II-es elme Erdős Jánosa dolgozott Kfrafcsenkó zsidókkal, mentve ekkor Asztalos doktornőjét Szabó Máténé néven a Kiss Tábornok utcának Debrecenbe, mint kommunista kort végrehajtót, Untener Elvira először közölte velem, hogy nyaki dudorja van a nyakán hátul, ekkor nekem is kijött, később mutatta Horváth szemész orvosa a Vasgyárnak, hogy neki is van hátul dudorja, Hollósi feleségeként, amelyik nemi csapása a Bertalan utcának az összes szülészorvosával Magyarországnak. A Máv rendelő kommunista orvosai megaláztak többször, a bőrgyógyászaton, gégészeten, a fogorvosnál, akár a vasgyári rendelőjében Tamási Zsuzsa három patológiájával megjelöltnek születésem óta, velem kurvaként bánt a nőgyógyásza a kommunistáknak kurvái helyett, melyeket ismernek, hogy állandó kurvák még a jeruzsálemi Lázár népe mellett. Nem lehet a tisztességes életüket visszavenni a Rákóczi térieknek, mert ezek tisztátalan lelkek a bibliából állandó feszületre tételével Vénusznak.

A neveiket a hosszabbításoknak végtelen apokalipszis végett 81 éve maguk adják következő szerepe szerint az utódoknak, amik tudják, hogy miért születnek, maguk is véráldozók, gyalázatból és fertelemból, akár a Pandorás Szinetár Dóra, II-es elme apával és jeruzsálemi anyával, pompázatos életet élve, méltóságosan, mint emberek az emberiség ellenes csapások.

Lévaiak 130 éve mészárolnak a cigányteleppel, Benkő Lajos kivégzői voltak Lévai forgószél néven, kommunista korok után hívó és vallási kor végrehajtóiként a narancs színe alatt Orsós Viktor Vénusz áldozó indiai cigánynak a börtönből kitett családjával. Majóné miatt iszonyatot művelt az utcanépe a Győri kapuból, hogy nem volt jó neki a kék férjével, amelyik után özvegyit is kap a kacsaszájú romániai nemi csapás, értelmiséggé téve tanárnőként ment nyugdíjba meggyalázásom óta. Szabó Máténé Erika bejött Ricséről öccsével, amelyikkel a munkahelye Csabaiék fehér Mercedeses születési időmet kezdték elölről, foci csapat neveivel, lírai karámmá lett miskolci Cselényeikkel, kezdték a folytatását a legyőzésemmel végtelen hosszabbítás miatt erdőbényével, két Erdőssel, józsefvárosi cigányteleppel, ernyővel magukat védőkkel, Szandi cigánytelepével, Fenyőkkel a születési kezdetet ismételve angyal Mary Zsuzsa sorsával, Esztergályos gyári munkásaival, azzal, hogy addig nézik ki valahogy, amíg meg nem mukkanok, bár én nem voltam beszédes, nem értettem, hogy a szőkék sorsát 130 évről kezdtél elölről együtt a két világ-apokaliptikus utcára tett patológiák, árnyékok időközbeni betegségeivel, ismételve a könyveiket, szerepeieket, támadva Simon Éva születési kezdetem mondatával elmondva nekem, hogy én ne engedjek be szerelőket, meg azt híresztelte Kiszely Ottó, hogy én kihasználtam a férjemet, Turcsányiné és Szabó Gáborné sorsaként, így emelkedtek, így építkeztek az apokaliptikus tagok, így mentek férjhez, tisztultak, nemesedtek emberré az elmebetegek, tisztátalan lelkeivel a románai Rákóczi térnek, ami Miskolcot jelenti.

1997-ben Balázsné közölte velem a II-es elmeosztályán az 1971-es hosszabbító Madonnának, rózsás sapkámmal, aminek a mondatát elmondta a tanárja, hogy én szexuális szimbólum vagyok, amit nem érthettem, de már Madonna hosszabbításban Miskolccal az Evitát játszotta, amit csodált az egész II-es elmeosztálya, mentek a mozikba a sztárjukat megnézni. Orosz cigányaival járt Madonna a Rákóczi terével a miskolci vasvárosnak.

Orsós biztatja a magyar felvett nevűeket további szaporulatra, mint ahogyan maga is tette ősmagyar táltos neveit felvéve a Bertalan utcai honfoglaló történelemnek Tas kezdetével a II-es elmeosztályuknak.

1971-es Rákóczi téri hosszabbítás, a kommunikációs és perverz miskolci Friderikusz Sándor 1995. óta ismételten hosszabbít a Rákóczi terével, bemutatva az összes gyilkosomat vidám műsoraiban Magyarország néven a felvett nevű világ-apokalipszis végrehajtóinak, mint elmebetegeknek és tisztátalan lelkeknek.

Valamire készül Orsós, mivel bejelentette a romániai elmeosztályának, mint Trianoniaknak, hogy értékes a magyar, üzent a lepedős Mohamed könyv szereplőinek, meg az araboknak az illatos kertből, hogy tiszteli a narancs Rákóczi tér a saját népét. Meg fognak békülni így, hogy tudják, melyik honnan származik. Csak a kis csoport terrorista tudja az igazságot, mik a franciák, mik vannak az Iker torony városában Miskolcról nagy fehér házzal együtt, mit tettek a németek, mit ünnepelnek az utcanépek koncertekkel.

Már egy választást végig írtam itt, akkor azt hittem, hogy a narancsok skizoprenek, nem tudtam, hogy Rákóczi tér tisztátalan lelkekként a Bibliából. A politikusok a Hunnia börtöméi a II-es elmeosztályáról Miskolcnak az egész világon, a szlovákiakkal együtt, egész Szlovákia a II-es elmeosztályt jelenti Szerbiával együtt, meg a trianoni népekkel, ugyanis visszaszámolták a régieket, biblia olvasást jelent a trianon, amikor felszámolják a bibliai tagokat.



A Hetedik irodalmi folyóirata a Rákóczi térnek, valamennyi irodalmi folyóiratával narancs Rákóczi térnek torünnepben gyalázatommal hosszabbít.

A székesfehérvári központ 1983-as kitermelése reformátusokból a móri központ vasfüggönyös Rákóczi terével világ-Magyarországot épít, felháborodva mindenen, hogy még mindig három kannibalistával hosszabbítva sem érte el célját a romániai vasnép.

1983-ban tették össze a világ-apokalipszis két utcáját, amik nálunk voltak születésemkor megáldozva kíséretükkel sorsukként, tetteikként, akkor kezdték el a nyelvi rongálást, engem téve meg magyar nyelv tökéletes képviselőjének, ami igaz,csak nem tudták, közösen legyőztek, meggyalázták az állandó Kex együttes által énekelt zöld-sárga magyar kislányaként Lehoczky Zsuzsa pléhkrisztusos zsidója helyett őskígyójával a világ urának, ami állandó végrehajtás lehetett többezer éve legalább.

Azóta mennek végig politikusok kitermelésével meg celebekével Miskolc névtárán a két utcával együtt folyamatosan támadva az árnyékok, állatok sorsát, tettét ismételve.

A kőkort jelentő rajzfilmhősök berendezve voltak állandóra, ők nem ártottak nekem, többekkel együtt, Kővári néven várakoztak rá minden összezúzása után világrészeken. Végvári a Neotonból Rákóczi téri történelmet ismételt Sasvárival, minden Várijával az ikreknek Bodor űrpusztítójukkal az élen. Bodor feszületes Ízisz néven ikerpárja már 85 éves Rózsa néven, szép életet éltek, valamennyi Rózsájával a világnak, sorsukat rajtam végrehajtották Rózsi befejezéssel mindig.

Valamennyi fuvarosa a világnak Kelet zsidóit jelenti állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként, minden zsidójával a világnak. Együtt égették el a világkönyvtárt összehordó hatágú csillagos varjú népét, amit rajtam ismételtek a bíróságukkal, kazincbarcikai bírósági vezetőnek téve Varjút 2001-ben ismét.

Konczok Romániát jelentik Koncz Zsuzsával együtt, világ-apokalipszist hajtott végre megáldozva engem minden ország helyett, történelmi korokban a Bródy JÁnos jeruzsálemi elmebetegeivel, Lázárékkal együtt, Kupai Janika libalábas, dadogó kezdetével végrehajtva saját tetteiket csonkítással, bénítással, semmi evéssel világtörténelem részeként. Halász Judit, mint ahogyan sokan halálhírét keltik születése óta áldoz a Halászokkal, szőkeként kiválasztott nemi csapásaként a miskolci II-es elmeosztálynak. Halásznadrággal is be volt rendezve.

Juhász Gyula jeruzsálemi apokalipszist írt, előre készültek a ratkós kor minden szülöttjének megírva a jeruzsálemi apokalipszisét, minden Juhász elmebetegét jelenti Romániának.

Arany nevekkel rendezték be Babilont együtt Kecskés János II-es elmeosztályával Újhelyből, valamennyi Kecskésével Miskolcnak, kivégzések sorozatával, maguk többkötetes babiloni szerzőkké váltak a miskolci elmeosztályról. Sasfészek, mint gyalázásuk helyszíne Újhelyben Fábiánékkal az élen francia központjukkal romániai elmeosztályt jelent a kockás pepita sorozattal együtt.

Szamosvölgyi Sátoraljaújhely polgármestereként áldozott engem Romániával, hiába szóltak neki, hogy hagyja abba, csak folytatta tovább. Most Deme Erika kacsaszájú romániai kollektív gyalázásom végrehajtója utcanépével nevét ismétli ismét Sátoraljaújhely, mint állandó világ-apokalipszisét jelentő egykori romániai világ-apokalipszis. Migléczi, Lantos, minden zsidójával a Hegyalja Ruházati szövetkezetnek világ apokalipszist hajtott végre minden műszerészével apa kollégáinak, együtt a Máv felszámolt pályafenntartásán dolgozó focista társakkal, mint Cselényiékkel, Csabaékkal, mint a Telefongyár nemi betegségeivel az orvosoknak Soós István és Katalin nevekkel képviselve a közös támadásukat I. emeletjével az angliai rózsakeresztes rendnek.

Pápai Faragó névvel kezdték el az ózdi feketemágusok a ceruzarajzok alapján létbe léptetni az árnyékokat, Árnyékorkertje néven Miskolcnak, végtelen apokalipszise miatt világ-Magyarországnak. Pápai Mari, apa megkísértője nevét a narancsok minisztériuma gondnokság alá helyezésem mellett ismételte miniszteri nevekkel, folyamatosan születésem óta megállás nélkül tetteiket, könyveiket, sorsukat, betegségeiket, mint ahogyan mai napig tart, nem tudnak leállni, mert vérből vannak, véráldozók az összes zsidóval és cigányával a világnak, rasszizmuson kívül. Beatet ismételte Pápai a hunnia vasfüggönyösökkel, így mulat egy beates magyar úr kezdetével, majd jöttek Mátray Zsuzsák Zsuzsa vonatként az összes Zsuzsájával Romániának. Protestánsok is gyalázatból vannak az ózdi központból, minden fertelmesével a világnak, valamennyi szektájával, kivéve a Hit szeikáját a Hunnia börtön, saját politikai Jehova focizó Ferencével a vatikánjának a II-es elmeosztályáról Miskolcnak, végtelenül játszik szerepet, most a bűnözők és börtön gyilkosok lábát mossa II. JÁnos Hunnia elme skizoprenje Katika néven folytatásában padlásos filmjükből, történelmi világokat hozva létre egykori népekből, mint látható Mohamed népénél, meg Rab Zsuzsa nevéből romániai történelemként Töreky néven megírva az arabokat lepedővel letakarva. Mindez azért, mert nem volt férfi a világon, amikor megszülettem, gondolta világ-Magyarország, hogy megismerteti a csapások semmilyeit, mint egész Keletét, japánokét, kínáiakét, hogy miért is vannak ezek férfi formában, senki sem tudta, hogy a lányok kiárulói nem rendelkeznek potenciával, mivel patológiai csapásai a miskolci Rákóczi térnek. Harcosok, csak nincs ellenségük. Románia vezette be, hogy az asszony alárendeltje legyen a férfinek legyőzésem utáni időben, ez van a bliliájában János levelelezéseinek dr. Melionnal aranysasként közösen állandóan ismételt bibliai világ-apokalipszisben.

Semmit sem hagytak, én voltam az utolsó Mohameddel és Csillagmedvével, után jött volna tavaly a miskolci Seres Ildikó narancs Rákóczi tér berendezésében ledarálása a kékeknek, Tomival, a média egykori vezetőjével, majd az összes többi, mert utolsó pillanatban érkeztek elégetésem előtt. Csakhogy a Föld kollektív gyalázásom óta Majóné Deme Erika miatt halálnépével Kacsa Zsókának kinn forgott az űrben, én jelentem az órát.

Össze kell írni világ-Magyarország névtárát, hozzájuk tenni az elméletet, tetteiket, jelentésüket valamennyi wikipédia szereplőjükkel.

Titokban van ez a blog, le is fogom törölni, ha napvilágra hozzák a világ-apokalipszis névtárát tetteikkel, fertelmeikkel együtt, az ország megmentett könyvszereplői közül ezren olvasssák naponta.







 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Többé nem mossa le az ózdi Isten kottajelét a hó - üzente
  2018-03-27 22:54:08, kedd
 
  Az ózdi 666 feketemágusai, kétszarvú hamis prófétája a világ vallásainak, fenevadja, amelyik beavatta Müller Péter döglegyet és a cigányságot feketemágiába, a halálnépe Szulák Andreának a szőrös reformátusainak a bibliából, melyeket kitermeltek a tetteik rajtam történő végrehajtásával a világ minden részén trianoni Nagy-Magyarország céljából, együtt a Hunnia börtön bibliai gyilkosaival, mint egykori orosz bűnözőkkel világ-könyvtárával Szabó István lyukas szívű egykori támadómnak, rima Jeruzsálem, mint Lendvai Ildikó és a miskolci Kis Tábornok utcai névtár együtt a sötétkapus dögjeikkel a halál reformátusoknak, Illés apokalipszise kezdetével együtt a Metro szerbiai elmeosztályával, együtt az Omegás Benkő emberek kiráulójával, meggyalájóval, megölőivel az egész világon szerte

azt üzenték a világmindenségnek, hogy olyat kottáznak az égre az Istenükkel, a sátánjukkal az élen, amit többé nem mos le a hó.

Innen is lehet tudni, hogy ezek a világmészárosok, bevetve az űrpusztítót kétszer a magyar emberek ellen az űr mellett elmebetegek, egyszerűen vérittas kéjgyilkosok, mert a medvének üzenték mindig, mikor együtt kezdték el a kommunista korokat, a medve meg hóval válaszot többezer éven keresztül a nemi gyalázatára a sátánjuknak, a rózsakeresztes feketemágus angol rendjüknek, az isteni színjáték égi Jeruzsálemének, mint amik minden részét szörnyek jelentik, állandó kíséretével a lírai karámnak, mint bibliai apokalipszis lovasainak Várkonyi mondatával utolsó motoros túlélőjükkel, mint most Delhusa Gjonnal közlik Atlantisz korának végrehajtása után, hogy embereket nem lehet teremteni. Ezt a világrészeken háromszor tudták végrehajtani, mint tudják a megmaradt álmokból, Amerikában földrengéssel, amiből kiemelkedett a Vénusz szobor, ami én voltam, engem ejtettek fogságba Atlantisznál a világ akkori ura, mint a csillagrend megalkotója által, ezzel járta Magyarország a világrészeket, megölve az emberiséget, minket születésem óta utolsó emberként áldoznak közösen, olyan emberként, aki egyetlen csúnya szótól megszakadt szívvel infarktust kap. Ezért mondták, mikor a cigányságot létrehozták örök életűként, hogy gyengék voltak az emberek.

Ózdnak a nemi gyalázás zenei kottázást jelent, felfoghatatlanul, ezért vette magához a genyó istenét a narancsoknak, megjelölt háromágú jelével Orbánnak, Búcs Ferencné Vénuszuknak többszáz éve tán, aki járta a világot, mindenki körbeudvarolta, hogy ő a legszebb a világon vasfüggönyösként.

Az ózdiak tudták, hogy ki vagyok, üzenték a csillagrend egykori teremtőjének, hogy nyitva hagyta az éden kapuját, vagyis a női méhemet, mint szentélyét Ízisznek, amelyben úszott Cseh károly, mnt a ló, vagy az eb. Elő kell szedni az összes könyvét a melleimnél fogva engem megáldozó tik sem vagytok magyarok hálózatának a romániniai Andy Vajna, Benkő Dániel, Müller Péter, Majka és menhelyi cigánytelepük, mint Oláh Ibolya temetőbrigádjának, mint amik velük jártak születésem óta engem Íziszként áldozva meg az összes művészével a világnak minden szerepében a világnak.

Üzent az utcanépével Mülleréknek az egész világon, amik meggyalázták a Földet Csepregi Éváékkal, zenei kottázás néven. Félregombolt halált jelentenek Vass Tibor saját szerepét és tettét végrehajtó pszichopatája a II-es elmeosztálynak Miskolcról az összes Vasával a Földnek. Világ-Magyarországot építenek a Vasak narancs színében a Rákóczi térnek az egész világból. Turulmadár, Babilon Kecskésekkel, melyek helyett öcsémet folyamatosan a II-es elmeosztályával a bibliás földnek kivégezték, Barabásokat és minden bibliai bűnözőt csodálatos életre juttatva Ábrahámokkal, Jakabokkal, Simonokkal, melyekkel kezdtek születésemkor, hogy engem nem szerethet és tisztelhet senki, le kell mindenkinek néznie.

Ugyanígy üzentek velem, hogy én felkiáltok majd minden Istennek, akiktől elpöröltek Illésékkel,miután rajtam megváltották a szerepeiket, amiket Cseh Károly feketemágusi II-es elme elmebetege idetéve a Bertalan utcához cseh népek szimbólumaként Cseh Tamás eszményi századfordítóval együtt, amelyik apokalipszist hajtott végre az utcanépével. 1989-es rendszerváltás óta az analfabétaként kitermelt reformátusok közül emelték Cseh Károlyt tanárrá, majd Kelet művészeti vezetőjévé, sőt Mezőkövesd művészeti vezetőjévé, végig apokalipszist írt, Horváth Gyula miskolci cigányköltővel végig kísérték a szerepekkel teli életemet maguk helyett, ezért Németország kitüntette díjjal. 1989-ben a csuvasokkal kezdte a könyveinek kiadását,amiért Vaszlej Mitta díjat kapott az orosz vasfüggönyösöktől, mert a csuvasok idetartoznak az ózdi feketemágusokhoz, akár mint a törökök, horvátok, melyekkel egy part voltak egykor, akár, mint a japán gésa népe, akár, mint az örmények, a tatárok, mint a svájci Silja Walter, melyek történelmét zöld fűvel és svájci sapkával kezdte el a II-es elmeosztálya Miskolcnak a kivégzésemmel.
A németek költőinek a nevére nem emlékszem, tény, hogy az ózdiak bibliás földje majdnem az utolsó könyve volt, ekkor már a feketemágusok vallásokat alapítottak az egész világon a Biblián kívül fekete kenyereként Borsodnak.
Dorothy Livesay feketemágusai Új Éva főszerepében Ádámnak és Évájuknak táncdalfesztiváljuk kezdetével meggyszín ruhát rám adva az angol teremtőjével az ózdi központnak, én voltam, ugyanúgy,mint Busta ezer éves azkéta ünnepi cirkuszának főszereplője azért, ahogyan írta Busta, mert nagynak látszottam, ezért legyőztek közösen 1986-ban, Szabó István azkéta ünnepi cirkuszos világ-könyvtár tulajdonos sorsát ismételve ismét szívem átszúrásával.

1989-es rendszerváltás a Kelet feketemágusainak, nyíregyházi központjjával Bodor űrpusztítónak hosszabbítást jelentett utódok létrehozásával világ-Magyarország létrehozása miatt, mint ahogyan mai napig az összes romániai elmebetege a miskolci II-es elmeosztálynak a romániai elmeosztályokkal, mint nemesekkel, magyar sújtásos ruhákba öltözökkel Babilont és Turulmadarasdit játszik végtelenül. Lehetett látni, amikor Románia Írisz filmig érve a világ-történelem végrehajtása koraiban megtámadott engem az Írisz elmeosztályával.

Elindították a pokol angyalait szintén feketemágiával, tegyenek, amit akarnak az utcanéppel, könyveket, verseket végrehajtva, akár Lőrincz Gabriella Mondd mit érlel versét, amire emlékszem már tanárnőként rajtam hajtotta végre Romániával, mint egyik szépasszonya a Hollóknak. Holló Márta nevével már ismételtek, Mohácsinét, Benedeknét, akik nevére emlékszem.

Nemi szervük gyalázás hangjával jelenti a kottázását Magyarországnak, valamennyi alkoholistájával Meni italdémon népének a bibliai elmeosztályból, valamennyi utcanépével Romániának a világon, mint csőcseléknek.

A zeneszerző német népet jelentett egykor, melyből mi voltunk az utolsó maradványok, ezért vehették fel kakas nevünket a reformátusok, mint állandó Illés apokalipszist végrehajtók Erdő biborossal, az összes halálnépével Romániának. A Szomszédok című film minden szereplője Gábor Gábor berendezés mellett, Kulka János Katika néven az elmeosztályáról minden Jánosával a világnak a miskolci II-es elme felszámolt népét jelenti. Romániát jelentette a Szomszédok a sziklai népekkel, Fehér Annával, amelyik szült 54 éves korában, ha jól emlékszem, ugyanis engem kihalattak a II-es elméjükön, hogy meg ne szüljön a tökéletes gyerekemet, aki olyan, mint én voltam. Én egyáltalán nem szültem volna, jeleket adtak, hogy a cigányok termékenyítettek meg 1971-ben a francia Napoleonos sakk-kártyájához érve a Bertalan utcának, melyet Románia rendezett be a fogadásomra Földanyaként, születési támadóimmal, Benkő Lajos sorsát végrehajtókkal.

Hangszer volt a hangom Katalinként, Vénusz életem utáni Földanyaként, amivel játszottam, akár a szavakkal nyelvi játékokat. Most nincs hangom, a hangszálaimat lebontották, füvet szivattak velem rengeteget hosszú éveken keresztül feketemágusi erővel, amit még egy év után sem tudtam legyőzni.

Még azt is rajtam hajtották végre Müllerék a cigányaikkal, hogy Balog Edgár mártír költőjük leírása szerint száz éve szlovákiai területen talán a cigányai Miskolcnak egyedül a költőket hagyták életben, amik egy közös bográcsban főztek, s írása szerint cafatok lengtek a levegőben a cigányok körül, mivel a cigányság halálnépet jelent, ahogyan ki lettek adva a vicces könyvben, hogy egyedül a haláltól nem félnek. Ekkor szalvéta nélkül adták nekem a kutyáival Babos Gyulának a kenyeret a 130 éve mészároló Nyírő Gyula kórház elektromos zsidói között,megtámadva engem azért, hogy őket kicserélik.
Eutanáziáért mentem oda 2001-ben Buda Botond szombathelyi és kisvárdai pszichiáter tanácsára, aminek bizonyítéka egyedül a Halál angyala, aki jeleket adott. Már ekkor fel lett adva a kivégzőim emberjogi bizottságának a hatalmas anyaga a szerepelnek, orvosi papíroknak, melyek közül az egyik könyv Halál angyala rajzot jelentő ábra felemelkedett a levegőben, amit a zsidók vihettek el Müllerékkel, ott voltak végig.


Románia halálnépének, mint Szabó Gábor népének ezt nem lehet visszaadni, amelyik szülői áldoztak még meg születésemkor a Bertalan utcával, ugyanúgy a tatár Vicián Sándor halak szülött halálnépének. Ábel Anita, mint romániai elmeosztály szereplője torünnepet ült egész halálnépével Romániának.

Tehát többezer éve a narancsoknak üzenet volt ez a csillagrend egykori teremtőjének érthetetlenül, mert ő nem volt zeneszerző, a németek voltak, amit tudtak a romániai reformátusok,hogy olyat kottáztak nemi meggyalázával az embereknek, Isteneknek, angyaloknak, minden zeneszerzőnek, énekesnek nemi gyalázatuk hangján az égnek, amit a világ többé nem felejt el.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Iszlám és Mohamed, skótok, Görögország, pusztítók
  2018-03-27 15:46:16, kedd
 
  Nevük jelentése szerint a magyarok adták a nevet az általuk berendezett keleti helyszíneken lévő országoknak a Hunnia börtön bibliai állandó világ-könyvtár végrehajtóival, iszkol a láma jelentéssel az iszlámot, melyek már nincsenek meg, Európa lepedőjét vették fel a török legyek a miskolci Rákóczi térről, mivel ezek is világ-könyvtárat rendeztek be 130 éve folyamatosan kivégző patológiákkal egész Ázsiában, együtt az orosz kommunizmust képviselőkkel, miskolci Ázsia központ berendezéssel.

Moha medve jelentéssel bírt Mohamed népe, aiket a magyar nevű szőrös reformátusok Szulák Andrea nagyfolyású Szulamittal meggyaláztak, ezért volt kitermelve szőrös hangon, végrehajtva rajtunk a sorsuk az összes reformátusával Illéséknek Bodorné Ágneshez rendelve az összes Halak szülöttjével a világnak, minden Ágnesével a főszereplőiknek, a cigánytelepével a narancsoknak, amiktől válnak támadva engem gyalázva a pusztítók helyett is, csonkításuk mellett. Mohamed népét, mint írtam Karády Katalin Halál kacsa Penelopé Hunnia börtön gyalázó halál népével meggyalázta gyertyákkal, amit ismételt az RTL Klub kitéve az egyik kaspóm két ünnepi gyertyáját, az én gyalázásommal Németországgal, másodszor áldozva meg 1992-es kezdettel Szulák Andrea és a szőrös reformátusok helyett 1983-as kezdetükkel, amiket kitermeltek művészeknek, meg mindenfelé. Szulák a II-es elmeosztálya elmebetege a Hunnia börtönnek, az ózdi halál űrhajó népével van együtt, 666 néven, Xénia lázként lettek filmben bemutatva a fenevaddal, amelyik megpecsételte a cigányokat Müller Péterékkel. Ilyet még senki nem hallott, hogy Katalint meggyalázzák saját Istene népének gyilkosainak tetteit végrehajtva állandóan ismételve a Hunnia börtön rémtetteit. Szulák helyett a II-es elme kivégzett Linda Király sorsával együtt 1997-ben, mutogatva a népe hófehér fogsorát.

Mohamedet fogságban hozta a kommunista vasnép hozzám megszületni 1976. március 7-én, mint egykori saját népem Istenét, majd csillagmedvét, saját egykori teremtményemet Atlantisz idejében,amikor Jeruzsálem fogságba ejtett. Csillagmedve nem ismeri az embereket, soha nem élt a Földön, magányos csillaga volt a medvéknek.

Mohamed barátságos, jóságos, nyílt, őszinte, minden tökéletes tulajdonsággal felruházott Istene volt a népének a sivatag előtti világban, mint növénytermesztők. Ezt a rendőrség Teve utcájával, tevékkel az interneten az egész sivatagi történelemmel ismételték közösen a magyar politika részeként, Izrael, Palesztina, törökök, Mohamedek, Libia, Lidia, Irán, Pakisztán, tatárok, amik megtisztultak Erős Antónia szerint, egész Ázsia helyett ismét áldoztak a rendőrségre tett Pintér legyével a barakkosoknak.A Rákóczi terével Miskolcnak patológiákat rendeztek be Mohamed népeként, rájuk téve Európa lepedőjét, ahogyan elindították egykor a népeket megggyalázni, kihalatni minden népet, ahogyan az utolsó német családunkkal tették.
Mohamedet a Hunnia börtön férjhez adta a tompalátó Szabóhoz, mint a fejemhez, amit hagytak belőlem, a világ-könyvtárosa, egykori lyukas szívű támadóm és Lázár a fekete ruhás halálja Jeruzsálemnek családjához, meggyalázva megtetézve befejezéséül a világ fertelmeinek az egész Földet. Szelep néven szerepel állandó apokalipszisként Deák Bill Gyula, Mary Zsuzsa angyal és társaik, mint sumerek, indiai tehenesek,majmok, kutyák, számtalan állandó világvégi Időjeleket megadóiként Jeruzsálemnek. Szelep nevével kezdtek ember gyalázással minden családnál. Az elmeosztály közül sokan állandóan jeleket adtak, mint John Lennon és Kennedy támadásánál, hogy Hunnia börtönnel közösen mészárolnak, belekaroltatták az egyik elmebeteget a tompalátásásomba 1997-ben, hogy oda tartozik a Hunnia börtönhöz állandó világ-apokalipszisével családja teljes egészével, mint a halállal Romániából, amelyik sorsát rajtam végrehajtották az összes haláljával Gábor Áron rézágyúja néven Romániának, mint az összes Annájáét a mezőkövesdi Őrült Johanna főszereplőjük helyett sorsként kezdetével a Vörös Oroszlánjával együtt. Ezek az Annák zenét tanulnak a Bertalan utcai Argyán romániai zenei csapás berendezésével az összes Annájaként Fehér Anna kezdetével születésemkor, tehát tisztulnak és nemesednek Románia állandó apokalipszist végrehajtói, mint a romániai elmeosztálya Erdős Annának, jelenleg trianoni lovagnak öltözve a lovagjaival a Máltainak szerepet játszik Turulmadár címerével, már megöregedve a gyalázásommal maga helyett.

Görögország az Időjelek állandó megadójaként került megrajzolásra együtt a spanyol sárga halál néppel, a fekete sárkányéval, a vörös kígyójeles orosz néppel, kommunista úttörő nyakkendős kutyáival Hobonak, amik szerepüket, sorsukat, tettüket rajtam hajtották végre.

Görögország egykor az Istenek központjaként az első támadási színhelye volt a tompalátó Szabó Zoltánnak, amikor engem legyőztek, Atlantiszt hozták létre a világ akkori urával, amit egyetlen egy dal őriz, Koós János áldozámból élő születésem óta Romániából énekelte meg Katalin című dalban. A görög tigris Miskolcé, ezért volt ott háborúság, együtt a spanyol pusztító sárga országával, németek mellett, az olasz Rákóczi teréről Miskolcnak nem is beszélve, a kurvái megáldoztak engem saját tettük és sorsuk, szerepük végrehajtával Gina kezdetével születésemkor visszamenve időben hetven évet a Molnár Rózsa kezdetig. A vidám műsoraiban a szilveszteri kabaréknak a miskolci berendezésű Antal Imre nemi csapás Vitrayval fogadta atlantiszi Halaknak beöltözött Ginát a nyolcvanas években, még ekkor sem tett senki semmit a nemzetközi narancs Rákóczi tér ellen.

A dia országok, mint Hollandia már ismétlései a miskolci Rákóczi tér kígyó teremtőinek együtt a nemzetiségi kisebbségekkel, mint csonkító, némító csapásokkal. India szintén dia. Megírtam egykori történelmét Időfolyó véggel, ahová mentek, miután a földönkívüliek legyőzték őket.

Miskolc a tulajdonosa az összes migránsnak a világon. Pár öngyilkos merénylő adott jelet azokban az országokban, ahol tort ültek, s engem kéjgyilkosságban áldoztak, mint az Iker torony városa, űrpusztítókkal, Rákóczi tér nemi szövetségében, a franciák, a német trianoniak, Uniós központtal, nagy fehér házas elnökeivel, a szigeteknek Barack Obamának, jelenlegi Ttrumpnak a miskolci II-es elmeosztályról. A Rákóczi téri vasnép az összes politikusával, Liptai népeként, mint tisztátalan lelkek és árnyékok a világ meggyalázása után a Hunnia börtön gyilkosaival, ezer éves Simon, Jakab és minden bibliai névszereplő embergyilkosokkal, az összes kommunista népével Hobonak, amelyik ismételte a hippi kort is, fél a saját migráns népétől. Miskolc felelős vasnépként a világ összes nemi gyalázója miatt, születésem óta áldoz helyettük, mert nemi csapásnak hozta őket a Hunnia börtön létre.

Orbán Viktor szint vallott, nem tudni, hogy miért, utalva a Hunnia börtön vatikáni Ferencére a II-es ellmeosztálynak Miskolcról brazil fennhatósága alatt a narancsoknak a bibliai szereplőik közül, hogy tiszteli a saját narancs vasnépének világ-könyvtár berendezésű Mohamed népét, már csak azért is, hogy soha ne derüljön ki az igazság.

A világ összes pusztítója Miskolc nemi szövetségében szaporodott, amiért megtámadták az embereket,megölve őket a cigánytelepükkel, amiktől válnak a támadásommal ismét.

Wells hányszor volt felperzselve Arany János verse alapján? Egyszer, vagy többször cserélte át elmebetegekre Miskolc városa Skóciát, akár Bécst, vagy a többi szőrke szőnyegbombájával Demjén Rózsi betétekkel támadó népének megvakított városokat és országrészeket?

Miskolcnak tehát nem kell tartania a saját Mohamed jelmezbe öltözött népétől, hiszen maga jelenti Ázsiát, világ-könyvtárának kiszaladt lakosaival, hogy ne legyenek mártírok esetleg, mint Papp miniszterelnökük volt születésem előtt, mivel megölték, ezért sokat megtámadhatatott a vasváros...

Mohamed népének meggyalázása után a református magyar neveken szereplő szőröseivel az ózdi központnak Szulák Andrea népeként a Hunnia börtön Mohamed törvényeivel ellátott népet teremtett meg, állandó történelmi ismétlésben szemben állva a rózsakeresztes rendjével a római egyházban lévő angol pároztató szörnyetegnek, amelyik állandó apokalipszist hajtott végre, meggyalázva egy-egy kislány a sátánjukkal együtt zöld-sárga, hangyák lejárata kezdetével állandó japán darázs harcosok idejében.
Most Lehoczky Zsuzsa helyett engem áldoztak meg Cserhobilkor a sátánjukkal és a rózsakeresztes renddel, a rózsakeresztes rend áldozata Kolcza Mária többmillió éves gyalázattal táncoltató lett volna, akit elválasztottak Varhola férjétől, akit kihasznált, 1986-ban megtámadtak engem miatta, már folytatta velem az áldozását együtt a börtön karmikus Simon Évával születési kezdetként, azzal, hogy már nekem mindegy, meg ne engedjek be férfi szerelőket, még nagyobb fertelemre készülve a miskolci vasvárossal.

Választás jön, ismét folytatják, hiszen az egész világ innen van a világ-könyvtárból, már hatvan éve tart a sorsuk, szerepük, tettük, betegségük, torzulásuk végrehajtása rajtam Vénusz-Földanya áldozással, mert vélték, hogy megváltoztatják az Időt és a törvényt. Megállítottták az Időt kollektív gyalázásomkor 1986-ban. Állattá tettek, állati külsővel rendelkezem, állatként eszek, dohányzom, s ez így is marad az örökkévalóságig, mert a fűvel, a zöld fűvel kezdődött a Hunnia börtön gyilkolása egykor angol központban Romániával.

Köszönöm mindenkinek, hogy annak ellenére, hogy nem tudták, ki vagyok, csak annyit, hogy Magyarország felvett nevű lakosai, mint amik lemészárolták az egész világegyetemet a romániai Rákóczi terükkel, utolsó magyar emberként jöttek segíteni megakadályozni a világ-könyvtár minden főszereplője helyetti áldozásomat, jeleket adva a világ minden részén, ahol éppen jártak,mint Manhattanban, amik a kékekkel közösen áldoztak meg engem tudván, hogy ki vagyok a narancsokkal, mint vérittas kéjgyilkosokkal Manhattan együttes beállításakor.

Tombolnak a természeti erők, mint Vénuszt ismerő egykori népek, nem sokan maradtak, ezért kevés volt a pusztítása a narancsoknak, amik folyamatosan hosszabbítva utódokkal szaporodnak.

Ha feltenném a facebookra, vagy instagrammra, hogy a magyarok rendezték be egész Keletet, végig nézve a migránsaik vonulását, a magyar nevű világkönyvtárosokat és hosszabbításaikat meglincselnék az egész Földön, nem védem őket, csak hivatalos úton akarok eljárni ellenük, mert ez a földönkívüli torvonye az emberiségnek, amit a Hunnia börtön a vasnépekkel meggyalázott, megcsonkított, felsorolhatatlan fertelmével számolt le az emberiséggel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világ italai és dohányboltja Miskolcnak, India néger népe
  2018-03-27 15:23:19, kedd
 
  Miskolc, mint tudják, születésem óta mészárol, csonkít, gyaláz engem és a megmaradt szép kislányokat, férfiakat cigánytelepével a Feketevonatnak, narancs lírai karámjaival az egész földkerekségnek, színészeivel, zsidóival, pusztítók vallásaival, mint amelyik a sátoraljaújhelyi temetőt átvette, járva köröttem kiskoromban befont hajjal, kalapban, fekete Mercedessel, nem tudtam, hogy miért, láttam a rajzukat később Kun református könyvén, holt tengeri tekerccsel, amiből felvették a vallásukat, elfoglalva a Jehova focipályává alakított temetőt.

Miskolcnak volt ideje, hogy átvegye a világ minden országában, mely itt van berendezve a Bertalan utcai apokalipszisbe, minden várossal együtt - a világ italkészletét, amit méregdrágán árul mindenütt.

1995-ben ismételte már a születésemkor engem megtámadó Bertalan utcai nagypán Pszichografológiai könyvének távol-Kelet pusztítóival Radnótirék által berendezett utcájának tetteit, betegségeit, karmáját, sorsát, világ-apokalipszis történelmét. Ekkor Orbánék a narancs kormányával a vasnépnek aláírásukat biggyesztették egy plakátra, s már indult is ki tudja hanyadszor születésem óta az Uniót jelentő Pszichografológia, benne Kína nap és holdjeles pusztítója, Egyiptom, minden országa a világnak, amik jeleit használják a vastrágyákat képviselő apokalipszis végrehajtók. Innen vannak a sámánok is, születésem óta áldoznak maguk helyett együtt a világ hívő feketemágus hálózatával.

A Rákóczi téri cigányok a szőkéikkel közölték velem 1997-ben, hogy nekik fizesse meg az egészségügy a cigijüket és kávéjukat. Mülleréknek nem kellett több, egyből nyomorba küldtek a város helyett ismétlésben is fényevésen tartva, koldultam cigire pénzt, meg kávéra, mert napi tíz kávét ittam már a Hunnia börtön gyilkosaival, amik ezt rajtam végrehajtották. Ezek szállítottak be az elméjükre, a II-es elmeosztályukra Szenes Andrea, Cseh Károly feketemágus áldozóm minden szerepében az ózdiaknak és Szabó Zoltán tompalátásom helyett születési ismétlésükben.

Mikor befejezték a Pszichograológia országait,ami nagyon sok volt, nemzeti dohányboltokat nyitottak a Rákóczi térrel a Hunnia börtön bibliai gyilkosai. A média bemutatója szerint nemi gyalázással jutottak dohányboltokhoz, ezek fertelmes nemi csapások, amik helyek engem gyaláztak születésem óta.

Most Áder JÁnos indiai cigány Tóth világ-magyar Rákóczi téri szövetség náci képviselőiként együtt a józsefvárosi cigány Szandi nácijaival, együtt a szarkahegyi barakkos és cigány nácikkal, együtt Heves megye nácijaival, együtt a valdens zsidókkal, együtt a Bertalan utcai cigánytelepével a narancs lírai karámnak, együtt a Hunnia börtön szőke Turcsányiné képviselőjével, mint egyensúlyzavarommal születésem óta,mert hipnózisban cipeltek engem, ezért a TB leszázalékolta fiatalon, annak ellenére, hogy 1983-ban ismét megtámadtak egyensúlyzavara miatt, azóta nem tudok kerékpározni. A genyó Isten megjelölt homlokú népével, G. Maczó Ágnessel, az amerikai Noé bárkás sötétkapus dögökkel, az Idegenhangú Éva Hernádi Judittal és Heti hetessel berendezett világ mészárosaival értelmiség legyőzést hajtottak végre együtt a tik sem vagytok magyarok hálózatával a magyar neveket felvetteknek magyar kormány néven - jutalmazza Hernádi Judit újhelyi nevet, háromgyerekkel megjelölt családból felvett nevével patológiáaként Miskolcnak szereplő sztárját a Rákóczi térnek a Hermann Ottó Múzeum saját csapásaival együtt.

India születésem óta áldoz, eszménye a nálunk kerítést összerágott Dalai Lámája népével Hitler, meg mindenféle légy, ami a Dalai Lámáját is jelenti, országokat elfoglaló népével állandóan, amelyik nácikkal játszotta Európa mészárlását, átvéve a hatalmat Törökországban, Braziliában, Olaszországban, meg sok országában a világnak négerként megtiltva a nevét, részt véve motoros bemutatója alapján Várkonyi véggel a világ történelem állandó végrehajtásában a miskolci Rákóczi térrel azzal, hogy embereket nem lehet teremteni. Erről szólt Orbán Viktor amerikai motoros bemutatója pár évvel ezelőtt.

Egy forintos idejéből Isaorának bal szemem állandó vakításával kezdték el a barzil patológiák emelését indiai néger néven, mint rabszolga felszabadítását az új jeruzsálemi központtal bíróknak a bibliájából a Hunnia börtönnek, amiért a Heti hetese Miskolcnak a Hunniai börtönnek egy forintosokat gyűjtött, Sárossy Katalinért szintén, mint kiliáni szőke megmentettért, azóta áldoztak helyette, nemi csapásként.

Hát ilyen tiltások vannak a világban, megelőzik, hogy ki ne derüljenek a fertelmes igazságok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Borterlemői a Hunnia börtönnek
  2018-03-27 13:29:31, kedd
 
  A Hunnia börtön apának mindenét bezúzta, a világkönyvtárát a régieknek végrehajtotta rajta, kidobálta a szemétbe, Bodnár-Budai bŰnözőivel kifosztotta, meggyalázta, miután filmeket hajtottak rajta végre születésem előtt,apa baltás támadásával együtt, utolsó németként.

A Hunnia börtön nemcsak Szenci szódás, szamaras zsidó istálló-Vénuszos házát adta át Romániának, hanem a szőlőt is elvette apától, majd kezdtek a Hunnia börtön bűnözözői szőlőt művelni, emberré nemesedve minden birtokán a világnak. Ugyanez vonatkozik az olaszokra és minden nemi és bibliai szövetségre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új-Atlantisz Ajka és a vörös iszap Hunnia börtön
  2018-03-27 13:25:59, kedd
 
  Új-Atlantisz néven hozott Ajka német neveivel berendezve a világ-Magyarország trianoni népének atlantiszi Vénusz áldozással létre világ-várost a vas Rákóczi tér és Hunnia börtön szövetségben már 1971-es hétszeres hosszabbításakor készülve a végleges összeállítására a bibliájuknak kiiktatásommal egyszerűen földanya-Vénuszként, átadva a Feketevonat cigánytelepének kivégzésre valamennyi szerepük, mint fertelem és iszonyat végrehajtásával Miskolc világ-könyvtárával, az összes föld gyilkosát a családra uszítva.

Az ajkamból semmi sem maradt, a tik sem vagytok magyarok és a Hunnia börtön csonkításában, börtönből kiengedett Gór Nagy Mária és Andy Vajna TV2-je által ismétlésben 1995-ben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világ-Magyarország néven az emberiség ellenesek
  2018-03-26 21:11:05, hétfő
 
  Áder János Katika áldozással magyar érdemrend lovag fokozatát adogatja, mint náci a Tótokkal szövetségben, szövetségben Szlovákiával, mivel Áder János az elmeosztályával azt tesz, amit akar, mivel Miskolc narancs vasszínében a Bertalan utcának tette oda véráldozással, ahol van az összes többivel együtt születésem óta.

Áder János olyannak adta a lovagkeresztjét Magyarországnak, ami jövőre készül magyarok és emberek nélkül, mint Rákóczi tér és Hunnia börtön bibliai szereplőivel, lezárva a határokat minket áldoztak meg utolsó emberként közösen, amelyik 1989-et a magyarok nagy eseményének, rendszerváltásnak könyveli el, amikor közösen ünnepelt a Rákóczi tér Orbán Viktorral, mint indiai cigányával a három gyerekes Orsós szülőknek, melyek országokat foglalnak el ezer éve már. Orbán Viktor már gyerekeként az engem születésemkor megáldozó indiai cigányságnak helyett a Hunnia börtön elmeosztálya kerékbetört Lázár nevéhez érve Alexandriai Katalinként, mely a református templomában az állandó Illés apokalipszisnek Katalin kerékként szerepel, megépítették istápolyát Telkibányán együtt a református áldozatokkal, mint kopjafásokkal. Uniós központja el a Bertalan utcának, mint Nagypán okkultista népének.

A torünnepén 1989-es rendszerváltásnak Nagy Feróéknak az egész narancs lírai karám részt vett, költők, írók, minden énekese a vasfüggönynek, zenészei a Rákóczi térnek stricijeivel a Főnix fedőneves feketemágusoknak, minden csőcseléke Magyarországnak, mint kurvák és történelmet maguknak román ezer éves István koronával írtak. Ménesi cigánytelepének rendszerváltását, mely itt van vasvárosban narancs színében a mészárosaimnak berendezve, új népnek nevezném, inkább Indiának. Nem csoda, hogy Yosé megjött a népéhez, az Új-Magyarországhoz, melynek tagjai nagy közös áldozásban egész Kelettel és távol-Kelettel, az összes cigányával a világnak, melyek kitörtek, hogy ne tudja meg a világ, hogy engem áldoznak emberré válásuk érdekében.

1989 fontos dátum a trianoni Németország életében, hiszen felszabadult a vasváros nyomása alól, Miskolc az orosz nemi csapásokkal kivonult. Németország megáldozta az utolsó német családot, milyen németek élnek ott?

1956-járól a Hunnia börtön skizopren könyvtulajdonosainak Göncz Árpád egyetlen könyvíró meghagyásával a gönczi bibliájához a lyukas szívű Szabónak sötétkapus dögjeivel, mint világkönyvtárosnak ne mondjuk, hogy szabadságharcosok a BI Aranyketrec bolondjaival, mint Kisgazdapárttal, mint a barakkos legyeivel a Bertalan utcának, mint szarkahegyi barakkos nácikkal, mint szívkivájó miskolci ballonkabátos féllábú vezetésével bevonult felfoghatatlan mészárosoknak, a kék buszosoknak, mint sofőrök nemi gyalázóinak, a halálreformátusoknak állandó apokalipszist végrehajtó keresztényeivel, a Talmud állataival, valamennyi résztvevőjével a szabadságharcosoknak magukat nevezőknek, amik egyetlen nagy áldozással könyveiket, szerepeiket rajtam végrehajtották a Köztársaság tér könyvben lett kiadva, köztük az is szerepelt egy régi, titkos könyvben, hogy kitörtek a börtön bűnözők lincselve, a többit kiengedték, mint Gór Nagy Mária ínypusztítómat, a többi latorral és kurvával, amik ezt végrehajtották az embereken saját tettükként és történelmükként a Hunnia börtön gyilkosaival együtt. A nemeseiről a Bertalan utcai Nemes név berendezésével a mérgezőknek, Nagy Karola vallásos nemi csapásaiként ne is beszéljünk a kommunistáknak.

Világ-Magyarország új történelmekkel, melyekbe beavatta a hosszabbításokat, mint rima Jeruzsálem és vasváros Miskolca díjakat ad azoknak, amik megírják a történelmét a Kurucz utcának, a Köztársaság térnek, a Marx téri Ázsia Centrumnak, a Hajdúknak, valamennyi vallásának a Vörös Oroszlánban megírtaknak, Johanna főszereplőjükkel, mely én lettem halál református karmikusként születésem óta, Nagy Anna halott véggel fejezve be a vaskommunizmust a bibliából 1995-ben együtt G. Maczó Ágnes Ébredő játszóterével a világ összes vallásának, leszállításával az ég seregének.

Mert rima Jeruzsálemet, amelyik széttette a lábát minden mellette elmenőnek, sőt nagyfolyású Szulamithként megtámadta és meggyalázta Moha medve népét az egész világnak egyszerre kell megbüntetni, háztetejét levonszani, magát elégetni minden ruhájával együtt, ahogyan velem tette ezt Magyarország néven a jövőbe lépett, megtisztult vallások hadával, mint perverzekkel és a börtön gyilkosokkal Hungária és a Rákóczi tér.

Rima Jeruzsálem, mint egykor tisztátalan lelkei a Jézusi idejének és Rákóczi korának vérből szépülve és emberi formává nemesedve világ-Magyarország néven új régi felvett magyar nevekkel, melyeken egyesével végig mentek hatvan éven keresztül, megváltva a szereplőket és szegény karmikus torzakat, sántákat, minden csapást szerepétől összeállt, bármikor átveszi a világ felett az irányítást a világ urával, a Sátánnal, az ózdi 666 feketemágusi központjával a narancs lírai karám apokalipszis lovasaival, amik számomra végtelen hosszú jelercskékből megírott titkos apokalipszist rendeztek be Ízisz néven, aki felkált, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet? Csak én materialista szocialista legmagasabb emberi értelmet mutató szimpatizáns voltam, mint egyetlen ember és nem fogadtam el, hogy van Isten, tehát nem tudtam segítséget kérni, mert azt mondtam, hogyha mégis lenne, bocsásson meg nekem, mert nem tudtam róla.

Világ-Magyarország része az áldozásommal megtisztult Kelet összes népe minden kommunista országgal, minden vallással, minden halál néppel, spiritiszta és okkultista zászlaján pszichografológiai Nagypán kecske népének jelét a Bertalan utcából kitevő vas narancs nép, mint harcosok, amik nem harcoltak, valamint a rengeteg könyvszereplője a három bibliának az egész világból szerepük és karmikus tetteik végrehajtásával rajtam, mert maguk állandó emberiség ellenes bűnözők voltak, amiért világ-Magyarország felvett magyar nevekkel megtámadott engem születésemkor egyből, hogy a pusztítók, amiket idehoztak Távol-Keletről a narancs lírai karámjával Weöreséknek Müllerékkel együtt megszületnek náluk és elviszi a fogaikat a Rákóczi téri árnyékoknak, kurváknak.

Futásukat megharcolták, végig utazták a világot, ettek, ittak, bort termeltek a Vargákkal együtt, híresek, nevesek lettek az egész Földön, mint rendezők, feltalálók, költők, zenészek, festők, politikusok, tele velük a wikipédia, hogy milyen szép életet éltek a sakk-kártyát állandóan végrehajtó színésznőikkel, mint Sophia Loren zöldasszonyukkal, Marlen Ditrich kék asszonnyal, Franciaországgal, ami ide a Bertalan utcába Woode Allen Benkő angyalok egykori támadójával együtt Napoleonos házzal van betéve. Ismételtek, amikor bevonult a francia Auchanjuk. Bródy János egész Lantos zöld kártyás sorozattal megjelölt sárga könyvsorozata a Benkő angyalok sorsáról szólt, akiket felkontyoltak, kiráultak, meggyaláztak, kőszívük lett, akkor sem hagytak nekik békét, ezt tették közösen a világ minden részén az Ázsia előtti világ emberei kezdetével.


Világ-Magyarország lovagjai, mint hősök együtt a Máltai szeretetrend Lázár népének lovajaival megváltották a világot az emberiségtől az összes díjazottjával a világnak. Minden gyalázatért és gyilkosságért világ-Magyarország kitüntetéseket ad át a cigánytelepével a vasnépnek. Úgy ünnepelnek, mint a japán nők a halált nemi párzással, felfoghatatlanul és érthetetlenül.

De mivel egyedül voltam, fenn állt a veszélye, hogy egyszer is kiderül az elmúlásom után, hogy megölték az embereket az utolsó német családdal együtt, bevezették a cigányságnak és a börtön bűnözőknek hippik kezdetével az emberjogi bizottságokat, jogokat maguknak, a büntetést a cigány szó kimondásáért, a buzi és leszbi szavakért, nehogy kiderüljön, hogy ezek helyett engem meggyaláztak, s mind vas-Magyarországot jelent együtt a Rákóczi teret a Hunnia börtönnel.

Törökország az ózdi 666 központból miért vonult be narancs lírai karám színében költőinek két Törökvész utcai nagykövetség berendezésével, hogyha a könyveit rajtunk hajtotta végre Egri csillagokkal együtt többszörösen, amikor ismerték az egri csillag igaz történelmét, berendezte Túri Ferenc 1995-ben aranysas jungista Mária vallással együtt, Bodorral, az Űrpusztítóval, a pókjaival, amikkel megtámadtak engem közösen, akkor is a református László Zsuzsa nevű Bertalan utcai pszichiátere a vasúti egészségügyben rendelőnek engem skizoprenezett, amikor segítséget kértem. A pesti orvosok ennyire ismerik a valós történelmet, akkor miért kell hazugságot tanítani, amit megírtak a lírai karám narancs színében? Rajtam a valóságos világ történelmet kezdték el születésemkor, igaz, együtt a sajátjukkal, ami fertelmes és iszonyatos valamennyi szereplőjükkel, amik gyilkos vérből vannak, valamennyi filmjükkel, mint sivárság utálatossága, ahogyan magukról megírták a bibliájukban.

Nem tudtam, hogy a skizoprenia az, hogy valakit legyőznek a világ urával, valamennyi urával a világnak egyszerre, cipelik hipnózisban, tehetetlenül hosszú éveken keresztül, végig nyomorban tartva a városnak, amelyik ezt tette halál népeivel és földönkívülijeivel a hatalmas feketemágusi erőnek.


Megszülettem tisztán, tökéletesen, hiba nélkül, csodálatos hanggal, amit nem bírtak elviselni soha, a férfiakból nemi támadást, a nőkből irigységet váltott ki. Ez a kinézet a végeredményük, amit hagytak belőlem, bár felfoghatatlan volt egy éve, minden részemben feketemágiával, kígyókkal, sátánnal, patológiával, törésekkel, szétlapításokkal, öregségi foltokkal, melyeket még akkor is kaptam, amikor a kékek felvették a harcot a Rákóczi téri feketemágusi rendjével a lírai karámnak narancs színben.
A bal szemem alá akkor kaptam egy öregségi foltot, meg a bal arcomra végig, a hajam befeketedett, kóccá vált, nem lehetett kibontani a feketmágiájától Románia boszokányának, amelyik így várt Földanyára nagyon régóta, mindenre felkészült, ha valaki jelentkezik megmenteni, iszonyatos külsővel talál rám, bűzmirigyeket tett a számba, meg minden részembe, a gyomrom telis tele volt fekélyekkel.

Ez világ-Magyarország történelme, hogy a döglégy kivégezte Vénuszt, meggyalázta az amerikai teremtője Malek Andrea rendetlen Halak szülöttnek, megáldozva minden halott helyett, felfoghatatlan ez a születési kezdete világ-Magyarországnak, amelyik felszámolta a Földön az életet, jövő világ-Magyarország céljából, mely égi Jeruzsálemként halottakból fog állani sárga rózsájával a Tótoknak, melyek már nyugdíjba mennek lassan, kiviháncolták magukat körzeti orvosként, valamennyi küszöb őrével, meg pusztítójával, melyeket megváltott az áldozásommal tettük és szerepük végrehajtásával.


A Magas-hegyi Isten 1989-től nem tudott segíteni rajtam, de továbbra is megjelölte beázással az értelmiség legyőző áldozóimat, három gyerekessé segítve az utolsó ember áldozókat, mert Lengyelország és Dánia utolsó két országaként a Magas-hegyi Sátoraljaújhely hegyéből megteremtett népeknek, egykori római egyházként megmentette az egész Földet velem együtt, amiért nem vagyok hálás még, nem tudok az lenni, mert nem tudok kimenni az utcára fog és íny nélkül, meg a deformációim miatt, a hangom miatt, mert elájulnék, ha így látnám meg magamat. Nagyon késő. De nem volt olyan pillanat az életemben, amikor segíteni lehetett volna, mert az űrpusztítóval kezdtek, amelyik a földönkívülieket is legyőzte, a feketemágusaival Ménesi Rákóczi terének az ózdi narancsoktól, amik jelmezekbe öltöztettek, köztük a romániai népviseletbe, melyet elneveztek magyar kislánynak Bródyék G. Maczó Ágnes szerepeként, a világ összes vallásának ébredésével, ez csak egyetlen szerep, a másik kezdete, istálló Vénusz-Jézus zöld szememmel, Íziszként, aki nem kiáltott soha, mert nem tudott panaszkodni, egész életére megkukult. Mert az erő a szívből jön, a hang szintén, ha valami éri az embert, elmegy a hangja. Nekem végleg elvette Müller Péter a megyei kórházával Miskolcnak, hiába kértem segítséget a pesti orvosoktól időben még 1995-ben, hogy megtámadtak dr. Melion miatt, megfenyegettek a kazincbarcikai feketemágus betegeikkel együtt, nem tudtam, hogy minden nap és hold jeles pusztítója helyett a Pszichografológiájuknak engem és Meliont közösen megáldoztak. Meg hogy Dávid Mónika, a távol-keleti Szörnyeteg koporsója, melyet az újhelyi Koporsóhegyből hoztak életre féltékenység miatt ki fog végezni Vaszily Máriával, a genyó isten skizopren pszichiáterével, a többiek mellett.

Hálás vagyok mindenkinek a segítségért, különösen Mohamed népének, akiknek a kilétéről és helyéről senki sem tud. Mohamed népe ültette az esőerdőket, meg valamennyi erdőt annak helyére, ahol vérengzések történtek. Szulákék nemcsak meggyalázták őket a szőröseivel Magyarországnak, hanem meg is vakították. Zsóka kacsa Penelopé halálnépe gyertyával gyalázta meg a nemi szervüket, így feküdtek hipnózisban, akár a zeneszerzők nagypán népe fogságában. Ez a Hunnia börtön történelmének részét képezi.

Minden jeladásért hálás vagyok, még annak a terrornak nevezett csoportnak is, amelyik jelet adott az Iker torony miskolci vasvárosában, hogy Miskolc az amerikai központjával a nagy fehér házas világ-apokalipszis két utcáját berendezve születésem óta áldoz az egész világgal együtt. Nem volt könnyű űrpusztítóval, feketemágusokkal szembe szállni, amik mindenkit megöltek a kommunista róka helyett áldozva engem, aki szeretett és tisztelt összetörve teljesen, megalázva a sárga földig.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Rákóczi tér vas könyvszereplői elmebetegeznek
  2018-03-26 18:52:47, hétfő
 
  Ma Várkonyi Gábor néven elmebetegezett le magyar könyv főszereplője az emberiség elleneseknek, amikor Balla Beát ünneplő cikkhez hozzászóltam, mert sajnos nekem ilyenekkel kell foglalkoznom, hogy az elmebetegek tetteit napvilágra hozzam, mit tettek egyetlen nagy közös áldozásukban velem maguk helyett, saját tettük, sorsuk, betegségeik, deformációk, karmáik végrehajtásában.

Várkonyi már többszörösen be van rendezve, ahányszor mentek végig a könyveken, születésem óta belőlem élnek annak ellenére, hogy a határokat utolsó magyar család megáldozása miatt zárták le a németek miatt, mert a németek anyámat hozták apámhoz végtelen hosszabbítása végett világ-nagy Magyarország Trianonjának.

Apát a miskolci Rákóczi tér, ami ezt művelte velem, (cigány pinák, Balla pinák, Csisztu pinák, állatokkal fajtalankodók, nemi szőke csapások miatt éveken keresztül gyaláztak nemi szervemben, tudták, hogy ki vagyok, ennek ellenére tették ezt, csonkításommal, deformálásommal együtt utolsó pillanatig) születésem előtt megtámadták nagyapával együtt. Tehetetlenek voltak, nekem mondták el szégyenlősen a dolgokat, meg kifaggattam a szomszédokat, titokban tartották a szégyent, amit a narancs politikusok műveltek velük.

Engem elmebetegeznek a könyvtulajdonosai a narancs pollitikusoknak, mint kiválasztott Gáborjuk egyike születésem óta már megöregedve, gondolom, hatalmas nyugdíjjal rendelkezik, mint emberiség ellenes csapás állandó mondatával Várkonyinak, hogy embereket nem lehet teremteni.

Én tehettem arról, hogy Oláh Ibolya jelen Magyarország képviselője és Balla Bea nemi csapásként voltak létrehozva, mint a deformációikról a kurváknak, Rákóczi térnek, mint egykor gyilkosságból létrejött gyalázatból emberként megszületett vasnép.

Nézik a média tor-ünnepét 1995. óta, hogy ünneplik az utolsó német család lemészárlását kakasfrizurájával a Rákóczi téri szlovákoknak és senki semmit sem tesz az érdekünkben. Viktóriánus korára figyelmtem a könyvek ismétlőinek a szlovákoknál, tűzugrálással hajtották végre mezítelenkedés korát, ami a Hunnia börtönt jelentette. Fertelmes és felfoghatatlan Magyarország néven lévők eddigi történelme, amit végrehajtottak az egész világon.

A miskolci rendőrsége a városnak 1998 óta haladt végig Hunnia börtönként a világ-könyvtáros Szabó lyukas szívű sorsát ismételve ismét rajtam, majd odavitte a halálként újhelyi temetőben kiskoromban megjelent Attila zöldségest, amikor mentem feljelentést tenni egy alkalommal, akarták hívni telefonon a tompalátásomat, hogy én elmebeteg vagyok, kitaláltam, hogy Andó Marianna kiválasztottja a náciknak megtámadta a gyereket, rettegésben tartva hosszú éveken keresztül engem nemi társával, Kositczky Istvánnal, akinek a sorsát rajtam végrehajtották, mert az anyjával gondja volt. Beállítottak minket a Megveszem ezt a nőt sorozatba, az arcomat tették oda Marianna helyett, mivel minden Marianna, mint Sátán népe helyett engem lemészároltak. Én voltam Eszmeralda is az arcommal, nem Erős Antónia, az igazi képviselője.

A városi rendőrség iszonyata olyan emberiség ellenes bűn, amit nem lehet visszaadni a Hitel táblát Hunnia elmeként kitevőknek, mivel skizoprenek. Az elmebeteg nem tudja, mit lehet és mit nem.

Én nem tudok hosszabbítani még négy évet, hogy megvárjam a választását az emberiség ellenes bűnözőknek, mindegy, hogy Magyarország néven melyik izmus, vagy vallás képviselője áll fel, mindannyian az én gyilkosaimat jelentik.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rákóczi tér végzett az emberiséggel
  2018-03-24 08:47:45, szombat
 
  A narancs színben világ-apokalipszisét az egész Földnek - benne az összes bibliai sátán népével, Hunnia börtön gyilkosaival szerepük, tetteik, könyveik alapján - a miskolci Rákóczi tér kivégezte a családomat utolsó németként Kelet és cigányság, utcanép felfogadásával ellenünk.

Európa tette olyan, amit üzentek közösen Cseh Károlyék lírai karámjával, minden művészét érintve a világnak, amit többé nem mos a hó le, sem semmiféle jóvátétel a nemi gyalázása, csonkítása, betegségei és tor-ünnepe miatt. Az orosz Kohut Isten nem tud csak hóval és faggyal válaszolni, mint az orosz jegesmedve, amelyiket a festők hozták létre egykor lírai karámjával a Hunnia börtönnek, amit a Rákóczi tér a médiával rajtam ismételt művészeti sorozatokként, minden korukkal.

Áldozásomban az összes zsidó nép részt vett, beleértve a szerb elmeosztálya Ortodoxait Miskolcnak, melyek sorsát egyesével hajtották végre rajtunk, beleértve az összes jeruzsálemi központú népét a világnak, mint barzilokat Amerikával együtt.

A Hunnia börtön, mint régebben írtam, mint egykori orosz bűnözők létrehozták a Sátánt kígyó és hatalmas szörnyeteg formájában világ urának Jehova elvarázsolása után kutya formává, akik mutatták a debreceni író házát egyszer, együtt fociztam az utcán velük. Már régen feladták, hiszen Kína megnyúzza őket, az arabok meggyalázzák őket, mindezt azért, mert lélekkel rendelkező törvényeket jelentenek. Állandó világ-apokalipszist hajtanak végre a Hunnia börtönnel futballal Jehova világtörténelem kezdetével, kutyák berendezésével együtt az ausztráliai egykori nép papagájaival, a Talmud macskái mellett. Egyiptomban a koldussá tételük idejében a zsidóknak, akik éppen ott játszották a bibliájukat, a Talmud egerei és macskái szerepeltek. Egerszegi Krisztina egér, Darnyi Tamás társával állandó világ-apokalipszis végrehajtóiként tartoznak a két utcához.Darnyi a bal szememet megvakította.

A Sátán létrehozta a Jehova legyőzése után az állandó bibliai apokalipszist mindig gyarapodó tettük, mint világ könyvtár, állandóan berendezett történelem végrehajtóival, ezek jelentik a világ irányítóit jelenleg, nem tudják, hogy már nincsen Sátánjuk. A Talmud később létrehozta az örökéletű ezer éves cigányságot, a Hunnia börtön az ezer éves ortodoxokat, mint állandó apokalipszis szentháromságaként Illés, Omega, Metro beállításával atya, fiú, szentlélekként. A sivatagban ők játszották az állandó feszületre tételét a jobbaknak, a többi vasrácsos megjelölés Miskolcé.

Jeruzsálem engem kerékbetört Alexandriai Katalinként Lázárékkal, Jeruzsálemmel, így csak egy fej maradt belőlem, most már az is széttörve és megcsonkítva az angyalok sorsaként.


A vicces könyvei szerint Ember Máriának, mint hatalmas igazság bajnokáinak, aki ki merte adni ezeket, megszülettek Magyarországon a kannibalisták is, értelmiségek, szaporodnak, undorító szájjal rendelkeznek.

Megszületett a tompalátásom görög isten kezdetével az első gyalázásuknak zöld szememmel fejként, fekete árnyéktesttel, melynek bal ága a szemet tartja. Állandó kalóz félszemű támadóját jelentette régebben a történelemnek a Szabó családtól, amelyik összeházasodott a családommal Lázár, a fekete ruhás halál anyával és Szabó István világ-könyvtáros halálreformátus apával. Lázár fekete ruháját rám adták 1998-ban, nevét Lázár János az összes perverz helyetti feszületemellel Rózsákon végighaladva, mint Posta Gusztávét a börtön tizes posta Rózsájával, a pulyaszeplősítő bányászok feszületét az ózdiak Rózsájával, a vasfüggönyösök feszületét, amely a legnagyobb volt Varga Rózsa világsztárjával a narancsoknak, a boszorkányokét Müller Rózsával fogcsonkításom kezdetével végrehajtott áldozásommal, hogy ők nyanyák voltak az Ádámokkal együtt Pácinból kezdve az Ádám neveket kivégzésünkkel előző életük tettei alapján végrehajtották Lázár vázáival együtt, melyeket a gyerekek hordtak neki össze, mint nemi gyalázása szimbólumait, köztük az ikervázával, csíkos vázájával az engem gázszerelővel megtámadónak legyőzésem után Csernobilkor, mint a miskolci Zsíros legyekét.Ekkor áldoztak meg Zoltán Erika japán gésa narancs Rákóczi téri szerepében a Ménesi szomszédban szaporodó cigánytelepével, meg Csepregi Éva Főnixes Anna felébredése Időfolyós három démonnal játszódó főszerepében születésem óta. Csepregi Éva világsztárja lett Miskolcnak, semmiféle gondolat nem született meg a gondolkozásra képtelen szőke fejében, ami arra utalt volna, hogy bánta a véráldozását, vagy abba hagyatta volna a Rákóczi tér gyalázását. Sőt, mivel olyat tett, amire létrehozták, hogy férfi ondótól támad fel, szépül meggyalázták az egész világot. Optimista, egész életében királykisasszonyi emberi életet élt a gyalázatra létrehozott csapása Miskolcnak. Csepregi Éva Vénuszt áldozott, akár Presser Gábor légyként. Én voltam az ondótól változó felfoghatatlan nemi kivégzője Miskolcnak kurvázásommal, fényevéssel, gyalázatával. Már az is érthetetlen volt, hogy Cserháti Zsuzsa denevér helyett varrónőnek vittek fényevésen, majd folyamatosan ismételtek, ahányszor valami érte, mint amikor a fia magára hagyta.

Visszatérve a vázákra, ezeket a Talmud hordatta össze a gyerekekkel, minden alkalommal másikat kapott, hogy ott legyen a lakásban a jeruzsálemi halál aratása. Kiss Tábornok utca, mint Lázár jeruzsálemi apokalipszise járta az izmusok, vallások képviselőit gyalázattal.
Lázárt elvitték innen, mkor az ikertornyos Hitler házába juttattak, mely nemi szövetségben volt a Rákóczi térrel, erről árulkodik a vázájuk is, kezdte Lázár János Katikaként elölről a világ-apokalipszist.
Szabó nem ismert fel, hogy én vagyok az, aki miatt lyukas a szíve, pedig születésemkor áldozott meg a világ-könyvtáros sötétkapus dögjeivel. A japán Yoko Ono állandó világ-apokalipszist végrehajtó nemi csapásuk miatt megtámadtak engem egy napon, abban a pillanatban kiiktatták Szabót engem meggyalázva a Rákóczi tér által azzal, hogy belétették a méhembe a Jehova napot, s halál esetén a japán nők gyalázkodnak. Japán ekkor megjött Miskolcra, hogy idetartozik. Már az is túlzás volt, hogy a narancs berendezéssel világsztárként ünnepelt Beatles John Lennonja miatt engem megáldoztak, mert idetartozó Jánosként Katika néven áldozott meg Miskolc helyette, amiről jelet is adtak támadásával. Sok év telt el azóta, meg a Kennedy gyilkosság óta is, eltüntetve az amerikai levéltár bizonyítékait, hogy kik szerepeltek a magyar világ-apokalipszisben, mint a fehér lovas elnökük, hiszen már Amerika az elmebetegekkel, mint világ-könyvtár tulajdonosokkal készült a miskolci Rákóczi tér jövőjére. Furcsa jövő ez, cigány, arab, néger, fajtalankodó, perverz egy nemi szövetségben fertelmeskedik az egész világon az űrpusztítókkal, földönkívüliekkel, legyekkel, állatokkal, egyszerűen felfoghatatlan a Hunnia börtön terve a miskolciakkal, bár ezek válnak születésem óta a cigányságtól, mint saját kivégzőiktől az emberek házában. Jelenleg New Yorkban van az ikerházas központja Miskolcnak, iker toronnyal megjelölve, nagy fehér házas elnöki rezidenciájával a Rákóczi térnek állandóan. A mindenkori elnökök ide lettek téve fehér házzal a világ-apokalipszis utcájába. Én jártam ott az egyik barakkos helyett a másik világban egyik éjjel, abban az időben, amikor ott már senki sem élt, találkoztam Malek amerikai elmeosztály teremtőjével, amelyik érthetetlenül beszélt, mikor kérdeztem, melyik úton induljak el. Máskor szintén barakkosok szerepében akkor jártam ott, amikor az első földönkívüli nép megérkezett, félelmetesen egy hatalmas panel házba. Máskor már voltak faházak, ott feküdtem lenn a hallban és minden éjjel a padlásajtót feltörve ellopták a szenet. Nem tudtam megfejteni ezeket az álmokat, az első lakos lehetett, mint ahogyan Miskolc első lakosai is mi hárman voltunk az álmoskönyvek szerint Kiliában, a hegyen keresztül érkeztünk ide. Hatalmas földrengés volt, amiből kiemelkedett a Vénusz szobor. Atlantiszig érhettek a történelem ismétlésében.

A Szabók hatalmas gazdagságot tékozoltak abban a kommunista tanácsi berendezésű korban, mint világ-apokalipszis tagjai és végrehajtói, amikor tőlünk mindent elvettek, maguk dőzsöltek, körbe utazták végig a világot az egész Rákóczi terével Miskolcnak.

Mivel mindkét szülő el lett tüntetve, a tompalátásom, amelyik miatt a bal szememet tönkre tették, születésem óta támadva miatta, hogy előző életében hisztis volt, a II-es elmeosztályhoz tették, mint világapokalipszis jelentését, támadva Csillagmedvét a hisztije miatt, engem a gimnáziumban, ahol felfigyeltem arra, hogy valami ismeretlen történik, nem tudtam szembe nézni a matek tanárral, mert a tompalátás, mint Mohamed férje nem tud szembe nézni senkivel sem. Azt hittem, hogy segíteni jött nekem 1995-ben, de a lányom megerőszakolása gennyes nemi szervével nem segítség volt, ugyanis a testenyészet, mint állandó világvégi idők megadója és résztvevője a másik világban lévő testével halál nemi csapást jelent. Ezt nem lehetett leírni, mert elmondott engem mindenféle kurvának, akinek a nevét kisbetűvel kell írni, beszállítva engem a II-es elméjére befulladásomkor, a Nyírő Gyula kórházába az elektromos zsidó apokalipszist végrehajtóknak, ahol nevettek azon, ki vitt be engem, letöröltetve innen a családi dolgokat pár éve. Gabriella sógornője telefonon felhívott, hogy további jó puffadást kívánjon nekem, mint Rákóczi téri nemi csapás áldozásommal nemesítve, elvive a megyéből. Mikor Somlyai, leinjekciózóm meglátta Mohamedet terhesen, öklendezni kezdett, Amír kutya pedig folyamatosan támadta a lányomnak a szagát. Könyörögtem Truppolainak, hogy ne ejtse teherbe összeférhetetlenség ellenére a lányomat, mert az utolsó emberi család vagyunk Újhelyből, akkor már ennyit tudtam. Csúfolódott a lányom szülésének levezetésekor, hogy ő is ember, a barakkos patológia. Szabó összekötött cipőfűzőjével hosszabbította a világ-apokalipszist Somló Tamás a Bertalan utcájával 1972. óta. A narancs kormány azért ellehetetlenítette csupán a család anyagi helyzetét játékgépek bevonásával, Andy Vajna behozatalával a tik sem vagytok magyarok temetőbrigádjától az oroszoknak, hogy még nagyobb legyen a családban az ellentét, hiszen egy tojáson már összevesztem Csillagmedvével, Nagy Anna halottjuk halálkommunistái helyetti fényevésen tartásom alatt. Azelőtt azt hittem, hogy Andy Vajna a romániai parabrutális vasbéka népe Horn szarvval, de már tudom, hogy ugyanaz, mint Majka, Benkő Dániel, a tik sem vagytok magyarok Mónika Showban bemutatott temetőbrigádja Illés-Pistinek Müller Péterrel együtt.

Szelep tompalátásom sorsát születésem óta valamennyi történelmével rajtam végrehajtották, minden hisztije és őt ért sérelem miatt engem folyamatosan támadva, királykisasszony életet élt, értelmiséggé tett családjával a Hunnia börtönnek kommunista korok rajtam történő végrehajtóiként Vénusz áldozással. A Szabó család minden képviselője állandó apokalipszisben a Bertalan utcai narancsokat jelenti. Románia címerét rakták össze, a Duna tévés Herman Ottó Múzeum csapásai, elmebetegekkel ezeket tették ki az egész országba Románia mulatságára, mert az övé voltak - az áldozásommal az egész ország minden helységén végig haladva, jégtáblákat összetörő földönkívüli népével a Herman Ottó Múzeumnak, ahonnan a patkányok egyszer kijöttek, Derláné Éva gyümölcstartóját el akarták vinni, engem megaláztak, hogy ez a kurvák perecesi útvonala, hozva hozzám egy írógép felvásárlót, amelyik a fürdőszobában önkielégítést végzett, amikor a családról beszéltem neki. De a szarkahegyi legyek is már elköltöztek, mint értelmiség legyőzők, amióta engem tettek meg egyedül beázottnak a Bertalan utcával maguk helyett, fontos szerepeket betöltve kutatják, ki tette a legyeket panelbe, melyik orosz mérnök volt az, amikor a legelső világ-apokalipszisben is a legyek voltak gyufásskatulyába zárva kommunizmus végrehajtóiként.

Régen volt a születésem, amióta Borsod narancs színű kivégzőimmel hagyta el a megyét, meg értelmiségnek tanultak, szaporodtak dédunokákkal, ennek ellenére nem nyughattak, idehoztak engem hipnózisban 1988-ban a Kőporos utcai albérletbe, ami a két utcával együtt jelenti a vatikáni országok baktérium fegyvereit, majd a kezdeti bérházba, a Benedek u. 17. egri csillag központ egykori támadói közé, ahol ezer éves embergyilkos Jakab családja élt a megyei egészségügynek, támadva engem az angol területen élő Gábor fia betegsége miatt folyamatosan, meg hogy párezer forinttal többet kapok tőle. Kótai Zsigmond rokkantautós volt Psota Irénnel a kacsás, vasfüggönyként Újhely és Patak támadása idejében. Befejezték a sárga Lantos sakk-kártyás kezdettel kezdett Benkő angyalok sorsát Bródy János Katika sorozataként megcsonkításommal, gyalázásommal ismétlésben Lévai forgószél mellett, állandó hívő Lévaiakkal feketemágusokként együtt a Jehova állandó világapokalipszis feketemágusaival, amik idetartoznak Soltészné Katalin főszereplésével, amelyik sorsát és nemi gyalázását Vass csanyiki pszichiáter kezdetével végrehajtották áldozásommal, mutogatva hófehér fogsorát.

1989-ben jutattak csalással a Benedek utca 17. szám alá, ekkor álltak fel kormányra narancs színben a kommunista korokat végrehajtók Miskolcról. Nem lehetett ellenségük, szemben velük nem állt,csak a római egyhán Vatikán nélkül, ez a miskolciaké az összes baktériumos országgal és patológiákkal.
A két utca tagjai házasodtak, szaporodtak, táncikáltak, utazgattak, akár a Szabók, amik bejárták az egész világot, sőt ők lettek az irodalmi vezetők minden fontos központban.

A kígyók, mint maffiák helyett megáldoztak minket a Hunnia börtönnel, azzal, hogy a spagettiket, makarónikat nem szabad vízzel lehűteni, nem értettem a támadását volt férjemnek. Azt sem értettem, mikor összetörte az orromat a tompalátásom Lázár anyja miatt, miért kiabálta, hogy most már olyan lettél, mint mi. Megtört orrú zsidó.

Kína, mint orosz vasnép kommunista Rákóczi tere narancs színében Magyarországnak, megeszi a Jehova szívvel és sok érzemellel rendelkező kutyákat is, együtt mészárolnak állandóan világ végi Időjeleket megadó Olaszországgal narancs színében Miskolcnak, a spanyolnátha népével, az angol Vörös Oroszlán és királyi család patológiájával, valamennyi nemesével a Földnek , Müller Péter és cigánytelepe emelésével ismétlésben 1986. óta. Miskolci Rákóczi tér hozta létre könyvei alapján az arabokat, letakarva Európa lepedőjével őket nemi kivégzőivel Tűzkő Judit pszichiátereinek, amik rajtam hajtották végre a börtön könyveit engem csúfoló elmeosztályával, saját sorsával és tetteivel együtt 1997. óta megállás nélkül. Én tehettem arról, hogy az arab fajtalankodókat létrehozták és Tűzkő Judit nemi csapásként lett létbe léptetve a Rákóczi teréről.

Vadas Pál narancs színű szabadköműves rendje, mely űrhajóval jár, olyat tett, hangom elvételével, megölésével mindenkinek, aki szeret és tisztel születésem óta, amit nem lehet felfogni a róka népétől. Minden Róka nevű Moldován Nóra vörös rókájukkal, mint világapokalipszis állandó végrehajtójával be volt rendezve.

A rózsakeresztes rend űrhajóval járó szörnyeteg pároztató Istennel rendelkező földönkívüli népe a Miskolc narancs kíséreteknek olyat tett legyőzésemkor, amit nem lehet felfogni Anglia részéről, az egyetlen Merion kivételével, aki azóta biztosan nem él. Anglia rózsakeresztes fekete mágusi rendje az I. emelet együttes beállításakor győzött le együtt a világ urával, a Sátánjukkal, valamennyi Isteni színjátékhoz tartozó küszöb őrével a Hunnia börtönnek. Ezek az űrhajós csapatokkal rendelkező rendek állandó világ-apokalipszis végrehajtóként tartoznak a miskolci Rákóczi térhez.

Az ózdi 666 központ D betűs Rákóczi téri narancs színben mészárló és gyalázó Fenevadja, kétszarvú hamis prófétája, halálnépe, genyó Istene együtt a Hunnia börtön űrhajósaival olyat tett, amit nem lehet felfogni állandó utcanép és cigányság beavatásával feketemágiába az egész narancs néppel könyvtárosok, népművelők segítségével az egész országban kezdve az apokalipszist az állandó házmesterekkel, hivatalsegédekkel, gondnokkkal lírai karámnak mondott apokalipszist állandóan végrehajtó értelmiségével, művészeivel az egész világnak.

Még mindig tagadják, hogy űrhajókkal járnak a Rákóczi téri kíséretek elmebetegezve azt, aki erről ír, annak ellenére, hogy a két utcai kíséret állandóan földönkívüli volt, mint a kék kisdobost játszók a vörös úttörőkkel. Az amerikai római egyházas földönkívüli népe a Tatárdombjának Miskolcnak, narancs színében a Rákóczi térnek a vatikáni őrző-védő munkájában olyat tett, amit nem lehet felfogni, megtámadva a fejemet, összegerjerdt elektródákkal csúfoltak engem miattuk a mindenről tudók.

Barack Obamáról már régen leírtam, hogy légy, a miskolci Rákóczi tér tagja narancs színében az egyik szigetnek, óvatosan felröppent a hír, hogy ufó kísérete van, hihetetlen, de azok vigyáztak rá a miskolci Rákóczi térről, Nevetséges és szánalmas minden időben a bábok, patológiák, elmebetegek világ irányítóként való felállítása, akár a francia népé a Bertalan utcai Napolonos sakk-kártyás házuk berendezésével, mely állandó világ-apokalipszise Woode Allen kivégzői mellett a francia legyeknek, ezek nem nyughatnak, nem tudnék belenyugodni, hogy valamikor is ezekkel az emberiség ellenes vérengzőkkel egy világban éljek.

A patológiák, csapások, mint sáskák, minden állatistenével a zsidóknak, maguknak, mint arc nélküli nemi csapásoknak állandó harcra voltak létrehozva az emberiség ellen kígyó istenekkel együtt. A karma a börtöné, amivel kezdtek, hogy ezek előző életükben mit követtek el, meg erkölcstelenek voltak,hogyan deformálódtak, támadva minden miatt minket. Esztergályos Cecilia gyári munkásai, fonónői, narancs Rákóczi tere 81 éve megtisztult, erkölcsösek lettek, mint egész Miskolc, már csak a felügyelő bizottság kell feléjük pincésekből, buzikból, árnyékoskertiekből, elmebetegekből. Itt kezdtek, hogy a narancsoknál megszületnek a pusztítók, itt járunk még mindig...Szegény Horváth Charli, meg Grillusék, Pandorás Dórájuk a legszebb az országban meggyalázásom óta.

A börtön vadállatoktól való elválasztásukat az utcanépe által Miskolcnak, nem értem a támadásunkkal, a Hunnia börtön kiliáni gyalázatával együtt a szüleimet Kovács Erzsi, Törőcsik Mari 4. legjelentősebbnek kikiáltott narancs Rákóczi téri kommunistája miatt Magyarországnak, amikor olyat tettek. Bencsikhez tartozik, állandó világ-apokalipszis kommunista végrehajtóiként Hunnia börtöntől.

A Villa negrát a viperával, Pá-ger Antallal Villa Európa elmélete ellen kezdték az egykori távcsöves csillagásznak, amit az osztrákok verses könyvben kiadtak Erich Fried Annás eredeti Katalin nélküli világ-apokalipszisében. Nem ismerem a Villa Európa elméletét, annyit tudok, hogy gondot jelentett,hogy villásreggeliztem nagyapámmal, kitették a Svájcba a villát, meg hogy odavitték a német nevünkkel a keresztesi pókját családban megszülettetve őket, rokonságba hozva a narancs Rákóczi teret kihalatásunk végett az egész családdal. A Villájából a világnak, melyben ott találhatóak a nagybetűs emberek és Istenek, mint távcsöves csillagász horoszkópos elméletéből lett gyalázva engem éjjel-nappal az RTL Klub wiskys férjhez adásom kezdetével folytatásban a születési időmet, német hosszabbításban, az összes többi médiája mellett a miskolciaknak, Villa lakóival a fajtalankodóknak ellenség nélkül, mert én tehetetlen voltam.

Nem beszélve az amerikai nevünk gyalázójáról, a zsidókról, akik a náci miatt állítólag felvették a nevünket,ahogyan kiskoromban mondták nekem, nem tudván arról, hogy egész Szlovákia Rákóczi tere minket készül 130 éve torünnep keretében meggyalázni, megcsonkítani és felszámolni az emberiséget Miskolccal, rengeteg Kohutjával Erikákkal együtt Magyarországnak. Gyuri bátyám, mint egykori Ikarusz kori angyal, Heilig Gábor sorsával születése óta a Rákóczi tér áldozatában került lemészárlásra, megszülettették nála a Gabriella lányát a nevünkkel, amelyik helyett engem áldoznak születése óta, mint minden Gabriella helyett.

Ellenséget, mint embert, vagy Istent le lehet győzni, mivel mindig a gonoszabb az erősebb és kiszámíthatatlanabb, nem lehet érvekkel megbeszélni a fertelmessel semmit, de nem csonkítjuk és gyalázzuk meg, ahogyan harcol Románia a boszorkányával és Magyarország többmillió éve.


Gyarmathy Andreát vizsgálom több, mint tíz éve, hogy gátlástalan-e, vagy elmebeteg, élet és halál uraként az összes Gyarmathyval, köztük tik sem vagytok magyarok debreceni környék temetőbrigádjával,szirmabesenyői központ mellett, nem látszik rajtuk semmi, nem tartanak semmitől, mint állandó világ-apokalipszis végrehajtói a Gyöngyösiekkel, Nagy Istvánokkal, Gulyásokkal, Buraiakkal, mind felemelkedtek az utcából, hatalmas gazdagságot tékozolva szaporodnak.

Hámori Ildikót meg kellett volna nézni ezelőtt hatvan évvel a Sajtos baráti körével Pesten, mire készülnek, azóta átcserélték az angol nőket sajtszagú narancs Rákóczi térre és patológiákra.
Pécsi Ildikó előző életében kurvaként szereplő Pécs városában szellemtorony építésével kezdett, nagyon szép Miskolcról, mert állandó véráldozó.

Jezsuitái, máltaija, adventistái, valdensei, mormonjai, valamennyi vallása a világnak idetartozik a Pszichografológiai narancs világ-apokalipszis állandó végrehajtóihoz perverzekként.

Trianoni nagy-Magyarország őskígyóval, mint sátánnal az élen, Illés együttes állandó világ-apokalipszisével a reformátusoknak, mint halálnép és a sötétkapus dögjeik, melyek világ-könyvtárakat hajtanak végre többezer éve egyfolytában első villamos kezdetével, majd a vég, amikor újságpapírokat hord a szél, felfoghatatlan tetteit a világ összes reformátusával együtt narancs színében a miskolci Rákóczi térnek nem lehet felfogni, azt sem, hogy minden egykori Istentől és kortól elpöröltek. Idetartozik Németország teljes egésze egykori doj-doj papagájjal ismételt korban létrehozva őket Dojcslandolóként semleges nemében a Talmudnak, mint állatainak.

Tatárok, örmények, hunok állandó világ apokalipszis végrehajtóiként áldoztak meg engem cseremisz pusztítójukkal, távol-kelet összes pusztítójával, mellyel kezdtek születésemkor Pszichografológiát Nagypán kecske egykori népéből megalkotva őket Ízisz néven, a világ összes szerepének végrehajtásával saját sorsukként és tetteikként.

Svábok, mint hangelvevők és valamennyi népviseletbe öltözött kisebbség állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként a matyó amerikai földönkívüli nép kivégzőivel, amivel kezdtek vasfüggönyt a táncdalfesztiváljukkal, torünnepet rendezve a szlovákiai tótokkal narancs színében a Rákóczi térnek nevünk csúfolásával kakasként, tudtukkal, hogy német eredettel bír, felfoghatatlan.

Az utcanép és cigány nácik értelmiség legyőzése a valdens zsidókkal, szarkahegyi nácijaival Vonának felfoghatatlan, amit 81 éve hajtanak végre az egész világon, emelve a kurvákat és latrokat értelmiséggé valamennyi fertelmével a vasnépnek.

Az állandó könyvismétlés folytán megtámadták folyamatosan az iszlámot, mely legyeket jelent, ezért vágják le a fejüket is, Mohamed népeként a Hunnia börtön világ-könyvtárhoz rendezte be őket, mint ahogyan minden országot, népet az egész Földön. Egyetlen védett faj volt, az ember, akiket közösen aláztak meg, mert szerintük gyenge volt a szívük, mert jóságosak voltak és törvénnyel rendelkeztek Várkonyi állandó mondatával felszámolva a földrészeket, hogy embereket nem lehet teremteni.

Párizst, fele Franciaországot ufóik kivételével, melyek Földanya idejéből származnak, megjelölte Miskolc városa vastoronnyal, akár mint magát az avasi tornyával, de gondolom, szerte a világon megvannak a jelölései a panelekkel együtt, melyekbe patológikus apokalipszist végrehajtókat szoktak vinni lakni. A sivatagban sziklai csapásokat hoztak létre, ahogyan az X aktákban bemutatták, az mind valós, akár mint a Fókusz által bemutatott másvilági csapások megléte, ezek mind itt voltak rajtam és a lakásban. Iker épületek mindenütt az űrpusztítót jelentik, Bécsben és Pesten is, mert a bécsi Sissi kastélyos királynő miskolci narancs volt, még a csillagrendjét sem ismerték Petőfiéknek.
A magyarok ellen egykor jött nyelvi csapások, mint a németek Kohut Istennel nem bántottak senkit, kimondottan nyelvileg élcelődtek egymással. A háromnemű német nyelv már értelmetlen és felfoghatatlan, akár az orosz, latin, francia és többi, egyet tudok,hogy első volt a magyar nyelv ellen zenei csapásként a dobpergés Románia néven. Többmillió éve tartott a tökéletes zene és nyelv miatti harc. Az angol zagyva nyelv, régi gyerekjátékból jött létre, akár minden nyelv a világon egykor Babilonból bábeli nyelvzavarként.

Embereket támadtak meg, mert szívük volt és tökéletes benső törvénnyel rendelkeztek a Hunnia börtön és a miskolci narancs Rákóczi térrel, senki sem maradt szinte, minket áldoztak utoljára hatvan éven át tor-ünneppel egybekötve, hogy felszámolták Magyarországot.

Tort ülnek, lopnak, csalnak, mint ahogyan teszi ezt a Hunnia orosz bűnöző nép, mint föld mészárosai, likvidálói együtt a bibliai zsidó népekkel ezer év óta. Jézus egyetlenként Hunnia börtön által került feszületre tételre, ez van a Bibliában, de rengeteg Jézusa van a vallásoknak, mint a Csemete, Isai törzsökéből, ez én is én voltam, néztünk reá, de orcája nem volt kívánatos szavakkal. Mindegyik szereplőnek megvan a saját ideje, amikor lépniük kell és végre kell hajtani akármit, amivel a Rákóczi tér megbízza.

Amerika megmenekült a háborúktól, nem hajtották végre ismétlésben a világ történelmét rajtuk a szabadságharcos Hunnia elme 56-osainak kimenetele óta, tudtukkal és beleegyezésükkel, mint miskolci berendezésű egyveleg népe a világ nemi szövetségének.

A világ készülve Vénusz-Földanya fogadásomra azzal kezdett a szülészeten,hogy rám uszította a két utcai világ-apokalipszis kíséretét, űrpusztítójával együtt az iker útvonalnak, kurvának nevezve engem, aki férfit sem látott soha. Cigányokkal gyaláztatott engem Magyarország, indiai cigányság sorsát, betegségét végrehajtva emberré nemesítésük érdekében egész Kelet népével.

A pöcegödör felszámolta a jóságos, értékes Isteneket, angyalokat, embereket olyat téve velük, amit nem ismerhettek Magyarország összes elmebetegével, pszichiátereivel, melyek védték az apokaliptikus tagokat, idegorvosaival, belőlem diplomázott orvosi karával Miskolcnak.

Írnék biztatót, hogy a választásáig a miskolci Rákóczi tér politikusainak Amerikában, Oroszországban és itt, meg a kommunista országokban eljönnek a segítségek, de én is csalódtam a kezdeti boldogság után több, mint egy éve, mert nem történt semmi. Nem lehet rajtam segíteni szerintem, annyira szét vagyok püfölve, megcsonkítva és elvéve a hangom is a némák sorsaként. Nem szabad föndönkívülinek megszületnie a fertelmes világ embergyilkosai közé. Aki tiszta és jóságos, meg szép és tiszta hangja van, az a Földön születésekor halálra volt ítélve minden korban és időben. Elmeosztályra vinni a Földanyát Vénusz áldozásban, ilyet még senki sem hallott, sem olyat, hogy a cigányok gyalázzák éjjel-nappal, Gór Nagy Mária és a boszorkányok sorsaként megcsonkítják, meg az állandó Mária római egyházas kiválasztottjuk fogromlása miatt feketemágiával szétberhelik a fogaimat. Felsorolhatatlan minden tökéletesség megszüntetésével, amit nem bírtak elviselni.

Nem tudom, a Nato lép-e az ügyemben, választ nem kaptam, a többi emberjogi bizottság a narancsoké az egész világon, utcanépet és perverzeket, börtön gyilkosokat képviselnek, amikkel kezdtek születésemkor egyből, hogy ők deformáltak.

Tehát visszatérve születésemre, nem volt férfi, amikor világra jöttem már, ez volt a jóslatomban. Állandóan járnak még körülöttem Pisti-Illés titkaim elárulója miatt a csókolódzó, nyalakodó szerelmespárjai a tik sem vagytok magyarok hálózatnak, mint ahogyan Katalin hercegné a Bertalan utcából már Vénusz áldozással három utódot hoz a világra, figyelemmel kíséri a hírességét a Bertalan utcának az egész világ, az összes menyassszonyával együtt Miskolcnak, melyek fotóit az Észak újságjuk is folyamatosan megjelentette, hogy mennyire boldog mindenki Vénusz áldozásommal Pisti-Illés miatt, amelyik tőrbe ejtett egykor és tönkre tett engem a földönkívüli hálózatával. Az fontos volt, hogy a férfiak kihaljanak, tehát jöhetett volna ismét velem a lányok által képviselt világ, ahol mindenki szép és tehetséges, szorgalmas és tökéletes.

Születésem a szódás, szamaras Szenci zsidó apokaliptikust végrehajtó csapás istállóból kialakított gyerekszobájában már meghatározta a jövőmet,hogy végig rabságban, börtönben fogok élni Földanya-Vénuszként.

1972-ig fényevés, ruha, fűtés, ceruza, radír, minden nélkül még levegőn lehettem pár évig, utána anyám férjhez ment a Rákóczi térhez, odaköltözött az újhelyi Rákóczi térre, ahol az anyja és unokatestvére, az engem megalázó és engem megcsókolni akaró rendőr Kondás János, unokatestvére élt. Meg akart csókolt Erdei János, az öccse, amelyik nevét idetették a Bertalan utcába ismétlésben, főmérnökké tették Katikaként az áldozásommal, a legnagyobb házat építette Sátoraljaújhelyen. Nyúlkált felém a cipész, hiába panaszkodtam, anyámat nem érdekelte. Senki sem faggatott ki, unokabátyám megnyomorítva a nyíregyházi Rákóczi tér által létredobással a hátára Zorán perverzítása miatt mit tett, senkit sem érdekelt, hogy mi van velünk, egyedül nagymamát és a nagynénémet, az utolsó embert a világon.

Szaszák, mint kiderült utolsó magyar nagymamának szégyelltem volna mondani, hogy nincs mit ennünk, én mostam magamra és öcsémre kilenc éves korom óta. Egy fehérneműm volt, amit minden este kimostam. Amikor megengedtek néha valamilyen ruhát, mind jelmez volt Ménesi lírai karám Rákóczi tere által berendezve.

Végig nyomorban, pénz nélkül éltem, elölről kezdve Illés-Pisti általi egykori legyőzésemet, amikor minden nélkül voltam többmillió éven keresztül.

1983-as két utcai világ-apokalipszis összeállításakor a kommunista zsidója által Kutasinak, előre berendezett névtárával a Bertalan utca mellé a Révész utcai nálunk születésem óta engem áldozókat, még megengedték az erkélyt, amit kastélynak láttam, szépen berendeztem, ültettem mindenféle virágot, zöldséget, készítettem szerszámos szekrényt. Minden este végig néztem a naplementét, boldog voltam olyankor a körülmények ellenére. Mindez pár hónapig tartott, a szívtámadásomig, kezdték a tompalátásom apjának, Szabó István lyukas szíve miatti világ-könyvtárát rajtam sötétkapus dögjeivel, a szívem átszúrásával, mert megtámadott engem egykor.
Szabó főtanácsnoka volt a narancs városnak, járva a falvakat, megpakolva érkezett haza minden nap kocsival, azt sem tudták, mit tegyenek a sok jóléttel, amivel a kommunisták elhalmozták őket az áldozásommal, tudtukkal, velem kezdtek születésemkor, amiről egy szó sem hangzott el a környezetükben.

1988-ban Jakubcsek Gabriella elmeosztályához érkeztek meg a Vándor Sándor utcai bekecsi MGTSZ-hez, márt várt engem a Halak szülött Benedek Éva a testvérével, hogy közölje Jakubcsek mondatát, hogy nekem mindig férfira van szükségem, amit nem értettem, sem Molnár Ibolya torz skizopren állandó kötekedését Juhász Piroska impotensével a nemeseknek, amit berendeztek, sem a halak Salankó alkoholista, Kalinák, mint szirmabesesenyői megmentettek kurvaság miatti támadását, amivel megkeresett az egyik avasi, tudta, hogy helyettük engem gyilkolnak, csak én nem értettem.
Itt négy munkakörben dolgoztam, késő este jártam haza gyalog, mert a villamoson mindenki engem nézett és nem értettem. Egyszer megállt egy férfi felettem, bámult, majd megszólalt, hogy két domb között lát egy völgyecskét, ne vigyem már el a látványt, amikor fel akartam állni. Nem tudtam, hogy Gina Lolobrogida Halak szülött születésem óta engem mészároló Rákóczi téri kurtizán sorsát ismétlik atlantiszi Halakként folyamatosan együtt Sophia Lorenével

1989-ben a város emelni kezdte Furhman Imre börtön bűnözőit a Rákóczi téri cigánysággal, elvive őket a városból, emberjogi bizottságokat létrehozva számukra a jövő miatt, hogy ők, mint feketevonat cigányai Magyarország által üldözöttek, ezzel mentek szét a világba.

Azóta nem láttam a Napot, holdat, csillagokat, négy év kivételével a Tatárdombon a komfort nélküli ikerházban, ahol szintén nyomorban voltam, de megtermeltem a zöldségeket, akkor emelte a város a külső területeken élő cigányokat és utcanépet ellátva tüzelővel, a helyi polgármesteri hivatallá lettek pedig fűtéshozzájárulással az apokalipszis végrehajtóit. Az elmére zárásomkor Túri Ferenc berendezésében egri csillagok és születésem kezdete óta engem áldozók berendezésével a tatárdombi pusztító a cigánysággal kiszaladt az országból azzal, hogy a tatárdombi rózsakeresztes rend cigányai üldözöttek. Már itt folytatta a Rákóczi tér a telkek vásárlását nyaralókkal, amerikai konyhás családi házakkal, tóval ellátott kertes házakba költözést, pompás életre juttatva őket gyalázatommal, ami történt Szulák Andrea nagyfolyású Szulamith sorsaként az RTL Klub médiájával, ami kivetítette a homlokom elé dr. Melion József férfi szervét, gyalázva éjjel-nappal, nem tudtam, hogy mi történik, miért, mikor én csak a hangját ismertem fel, egykori egyetlen hangként miattam idehozva Pestről, megházasítva a Rákóczi téri Szörnyeteg koporsójával, Dávid Mónikával, mert sántaként kiválasztott lett az én születésem utáni támadásom óta az összes sántájával a világnak.
De a turulmadár miatt is gyaláztak állandóan, utána kezdték el a szerepét velem, olvastatva rima Jeruzsálemként velem a bibliájukat éveken keresztül, megmentve minden szereplőt ismétlésben is, amivel kezdtek születésemkor,hogy ők karmikusok, adatva velem az ajándékokat Jeruzsálem szeretőinek, mint cserepeit egykori égő Jeruzsálemnek, majd összerombolták a házat, amit később fel is robbantottak, de akkor már idejöttem telekáron a paneljébe az árnyékoknak, legyeknek, a születési kezdet világ-apokalipszis utcájába. Lesz Nektek rima Jeruzsálem, sugallták mellettem, vagy bennem, nem tudom, csak éreztem a fenyegetést, hogy engem hibáztatnak azért, meg ez áll róluk a bibliájukban. Megkérdezte Nemes pszichiátere a Semmelweis kórháznak, mert villámgyorsan felszámolták az I-es és II-es elmeosztályukat a megyei kórházban, hogyan írok, honnan veszem a sugallatot. Nem akartam mondani, meg nem is voltam benne biztos, hogy kik vannak velem, hogy régebben a világ történelmet, amit rajtam végrehajtottak születésem óta az álmosfüzetekkel együtt ismeretlen, azóta eltűnt népekkel írtam, amin én is meglepődtem, s hogy most, mióta ismét megtanultam kivégzésem óta írni még zenei akusztika nélkül játszottam a szavakkal, úgy, mint régen, hiszen nyelvi tehetség voltam. Egyszerűen, cifrázás, udvarlás, jelzők és mindenféle költői eszköz nélkül írok, ezeket nem értettem soha, innen tudom, hogy lelkük van a költőknek, amiben benne van mindaz, amit átéltek,vagy végrehajtottak. Csak színészkedni lehet lélekkel, vagy szerepet játszani, ahogyan teszik ezt a költők az egész világon. Itt volt Zee, malacka, Müller sátánista hőse a kivégzésem óta, Tomi, a világfesztivál egykori média vezetője, majd Ré váltotta fel Zeet, hogy mosson, főzzön, takarítson, bevásároljon, mint Egyiptom napistene, mert Zee három éve elment segítségért, mert rájött, hogy én nem ember vagyok az írásaimból, meg a viselkedésemből. Ők nem írtak, csak tartották a szívemet, amit Müllerék folyamatosan szurkáltak, égettek. Meg kaptam a sebeket a szomszédtól, a kinövéseket, öregségi foltokat, minden öreg formájára eldeformáltak. A patológiáját a szomszéd cigánytelepének a fogaimból Zee szedte ki, így vannak meg mai napig, ahogyan annak idején felismerve a Benkő sors ismétlését Kohárik megtámasztotta az alsó fogakat, mint utolsó bolgár lakos. Mivel egyáltalán nem tudtam gondolkozni, minden részem feketemágiával becsinálva volt, kígyók voltak a fejemben a Sátánnal együtt, füleimben minden részemben óriáskígyói Mülleréknek, nem tudtam megfogalmazni, mi történt velem, meg mivel valóságban éltem, ha megfogalmaztam volna, sem tudtam volna elmondani a világnak, mert ez meghaladja az értelmi képességet.

Ezt követően a II-es elmeosztálya a megyei kórháznak berendezte fogadásomra utcák szerint a város névtárát, áldozva mindenki helyett a városban könyveik végrehajtásával, elmebetegségeikkel, torzulásukkal, tetteikkel. A sötétkapus dögök helyett kezdték az áldozásomat, mint állandó református kíséret helyett, amik csak húst hússal esznek,amivel egyfolytában dicsekszenek hangosan az utcákon, kiabálták Tűzkő Juditnak felvételkor, hogy ők nem kurvák, meg követelték a Kati hősüket, hogy adja ki az elmeosztály. Ekkor tudtam meg, hogy Tátrai Gábor illetékes a sorsomban az egyik miattam bejött asszonytól. Ezek már a Rákóczi tér stricijeiet jelentették a kurvák mellett, ismétlésben is, ezek sorsával és tetteivel járnak születésem óta Vénusz-Földanya áldozással Magyarország néven.

Tudom, hogy majdnem hatvan év után azt várták, hogy megszűnjek örökre, neveiket leírtam, nem ismernek fel a Hunnia börtön Mária és többi főszereplője, nekem lelkiismeret furdalásom van miattuk, de világ-apokalipszist hajtattak végre elmeosztályukkal rajtam, csonkítással, állandó betegségével Gyurcsánynak Máriával együtt és a többiekkel, akiket nem ismerek, állandó izmusokat hajtva végre, jelenleg római egyházas vallását a székesfehéri központ világ-feszületének.

A szomszédot vizsgálom 1998. óta, amióta először lementem az utcára Amír kutyával, feldagadt hassal, pókjukkal a méhemben, feldagadt gyomorral, mellemen a kígyójával a termékenységi népeknek, mind oda álltak az ablakba, onnan figyeltek engem. Nem értettem, végig kedvesek és állandóan boldogok, újítják a lakásukat, autóval járnak, mint a többi kommunistája a Hunnia börtönnek, már nyolcvan éven felüliekként is, meg egymás után haltak meg, hiszen 130 évet állítottak be velük, Balla színésznője kezdetével Amerikának Horvátokkal. Ha kínoztak, sebeket ejtettek, leütöttek, hogyan tudtak rám mosolyogni, elhitetni mosollyal a gyerekeimmel, hogy minden rendben van, ők a jó szomszédok coop mondatával.

Látszólag csendes minden, néha adtak jeleket végig az elmúlt 19 év alatt, mint a zsákba kitett könyveiket, idejövetelem után a meghalt szarba ültetett növényből létrehozott Kapor mártírjuk nevét írták ki, támadva miatta az utcán, lakásban. Úgy jártam, hogy amikor szembe jött velem egy cigány, lehúzták rólam a fehérneműt hosszú éveken keresztül, nem tudtam, mi történik velem. Jöttek a megtisztított három gyerekes kurvái a térieknek, figyelték az ablakukat, tudtam, hogy velem függ össze. Mikor rászoktak a cigire, Müllerék tiketteket dobtak a postaládájukba, hogy nekik telik cigarettára, azt is megfizetik, nekem nem, én kolduljak, akitől tudok. Visnyei volt a pinceszomszédom a Gondolat egy könyvtárban végrehajtójaként születésem óta a város egyetemi tanárjaként lenyugdíjazott, telepakolta a pincét könyvekkel. Neki kellett zsákban is kitenni az utcabelijekét. Folyamatosan meghaltak, miután ismételték a szerepeiket, egyeseket felakasztottak, ahogyan engem akartak ahelyett, amelyik felakasztotta a többieket, engem büntettek meg a Rákóczi tériek a kutya miatt egyedül, a kis fehér kutyásat nem merték, mert vissza tudják neki adni, beteg is lett a Bertalan utcai közterület felügyelő. Állandóak voltak a vadkutyák berendezve, minden séta alkalmával, megtámadták a Jehova Amírt, darabokra tépték minden részét, miközben a kutya sírt mindig, könnyben volt a szeme a tatárdombi halál támadásom óta, amikor felállt minden szőre, nem mert megközelíteni, elbújt a fürdőszobaként stukatorozott helyiségben. A kutyát velem együtt gyalázták a nemi szervébe tett patológiájával a cigánytelepnek haláláig.

A kutyatenyésztők által kikisérlezett kistermetű szobakutyák nem a Jehova kutyákat jelentik. Jehova népének a szeme tiszta és félelemmel van teli a végtelen szenvedés miatt. Utolsó lehetükig hűségesek és szeretik szívből a családot. Ők a lélekkel rendelkező bibliai népek maradványai. A Jézus idejében élő ördögökből is születnek kutyák, ők gonoszok, nem kellett hozzájuk tenyészteni kutyatámadókat. Jézus idejében ördögök éltek Jeruzsálemben, tisztátalan lelkek szellemvilág mellett. Nekik prédikálta, hogy Ti az ördög atyától vagytok, a többi része a Bibliának a Hunnia börtöné, a két bűnöző, amelyikkel felakasztották, Barabás és társai karmikus állandó apokalipszis végrehajtóit jelentik. Jézus mint Hunnia börtön által teremtett élőlény életét holt tengeri tekercsek őrzik. Mária, akinél Jézus megszületett, akit megárnyékolt az Isten a Talmudé, Mária Magdalénával együtt. Saját misztériumuk van, amit folyamatosan játszanak Hermész, Kecske, Kakas nevekkel. Hermész, amit eltulajdonítottak egykori egyiptomi háromszor hatalmas fehér mágus volt tökéletes törvényekkel, amit úgy tettek a bibliába, hogy jaj nektek zsidók, mert belülről meszelitek a sírt, amik ti vagytok magatok. A kecske a japán Nagypán szimbóluma, a kakas, mint alvilág képviselője, amelyik kukorékolt, hogy Krisztus megszületett, számomra ismeretlen. Egy biztos, hogy Magyarország a nevünket torünnepe között kakasviadalokkal, a Jehova istent kutyaviadalokkal rendezte be, mely kínzások tartottak többtíz éven keresztül büntetés nélkül. A Mária vallása aranysas jeles Melionnak többmillió éve ismételve a Hunnia börtönnel a biblia Jánosa elméleteivel, amiért engem megtámadtak hozzá érve a Tatárdombon olvastatva velem János evangélumát, körbe véve a halottakkal, felfoghatatlan volt. Ha nem olvastam a bibliájukat, ütögették a Hunnia börtön spanyol pusztítónő miatt összetört bal fülembe tett óriáskígyóját. Nagyon értékes a spanyolnátha pusztítónője, mert szőke rövid haja van, hogy összetörtek, mert megütötte a spanyol zöld-kék szemű Katikája Bródynak, hogy végrehajtotta a sorsát és tetteit is.
Minden pusztító megtisztult, az összes démon - akikről Amerika nem hallott, a démonokról azt állítja, hogy a rossz természetet jelentik, valószínűleg azért, mert elmebetegekként voltak létrehozva az amerikai teremtő által, mióta a földrengés megtörtént. A démonok embereket nem szállnak meg. A démonok még soha nem láttak embergyalázást, végig születésem óta mellettem voltak, jeleket adtak mindenről, csak össze kell szedni őket.
Minden Krisztus Miskolcon van a Hunnia börtönből, akik a vallásokat jelentették volna, mint állandó feszületesek. Itt vannak az orosz földönkívüliek egy éve, jól észlelték a jeget, csak mivel itt vagyok, széttaposták a lábaimat, közlekednem kell, addig még fenntartják az állapotot. Müllerék két gennyes injekciós tűvel mindkét bokámat 2011-ben felnyársalták, amitől bedagadt a két lábam térdig, elefántláb alakult ki, teljesen lesüllyedt, eldeformálódott az egész testem, mert mindenem így szétlapították később fekvésem közben.
Itt van a csillagrendje a földönkívülieknek, Gyula vezetésével az összes földönkívüli a világegyetemből, csak én semmit sem tudok, mert állandóan azt játszották Attiláék tavaly, hogy minden nap kinőnek a fogaim és elmegyünk innen. Itt vannak a bibliai apokalipszis pusztítói is. A fekete sárkány a bermudásoktól soha nem bántott embert, Kabdebon János megírója szerint a történelmének az új bekezdés tagjai között szerint fénycseppeket üldözött. Ő tette ártalmatlanná a Bodor néven egykor emberi formában is megjelent, majd visszament a láthatatlanba, mint a szenes cigányok, a Hunnia börtön, maffiák, sátánisták, rengeteg nép a földönkívüliek mellett megrendezi a halálát, mivel örök életűek. Bodor a tévé környékén volt mindig, egyfolytában nagyfeszültségben volt a tévé, senki nem mert megközelíteni a népén kívül, mert egykor a földönkívüliek ellen volt létrehozva. Malek amerikai elmeosztály teremtőjét, amelyik megölte az öcsémet Müllerékkel együtt a sátánisták pusztították el, Müller Péter egykori népeként.

Én nem tudom, mi fog történni, ezért nem tudok írni, mert nem tudok biztatót, jövőt, csak az állapotomat ismerem, meg azt, hogy cipekedek, takarítok,ahogyan tudok, deformált vagyok és iszonyatos hang jön ki a torkomon, meg nincsenek fogaim, meg fogcsontozatom a számban. Meg megöregedtem, amióta nemi gyalázással együtt legyőztek 1986-ban, a kékeknél akkor megállt az idő, fiatalok maradtak, akik helyett megáldoztak, megszépült, megnemesedett, meg akivel találkoztam életemben. A lányom minden barátnője ide van berendezve, nagy házakat vásárolnak áldozásomból a II-es elmeosztályukról, szaporodnak, gyalázatommal gazdagulnak 1997-es bevitelük óta, illetve születésüktől. Senki sem meri megmondani a lányomnak, hogy ki vagyok én. Még emlékszik arra, milyen voltam, amikor kicsi volt, meg milyen volt a hangom. Itt vannak a kisdobos mozgalmat eljátszó kékek, mint narancsok nemi társai, a vörösek, egykori Illés földönkívüli népeként, űttörő mozgalom színében, a Kohut Isten amerikai földönkívüli népe, romániai Ufóival együtt kémiából. De mégsem tudok semmit, csak félek állandóan, hogy mikor milyen idézést, vagy más hivatalos levelet fogok kapni, mikor támad ki a két lányom, ha megtudják, hogy leírtam mindent.

Visszatérve a tisztátalan lelkekre, amik Jézus idejében éltek, ezek a zsidói Magyarországnak, ennyire régiek. A Rákóczi téri tisztátalan lelkek,amivel dicsekszenek, hogy milyen szép lelkük van a megtisztult gyalázóknak, amik komoly művészeket jelentenek már születésem óta folyamatosan, Románia egykori népét jelentik, amik Liptaival jöttek létre embergyilkosságokból. Minden gyilkosságból megteremtődnek apró démonok, amik a gyalázattól nőnek meg, majd a Rákóczi tér létbe lépteti őket. Ennyinek van lelke a világon, démonokból.

A reikise a szirmabesenyőieknek, mint egyik legnagyobb reikis az országban terelgette az ikerházából Amerikának a halottakat, démonokat kifelé, elmondása szerint tisztulni jöttek hozzám Anna felébredése egykori Főnix kék Időfolyós elméletének bejezésekor, mert azt is rajtam hajtották végre Csepregi Éva helyett, mert ők jelentik a gyilkosokat. Úgy volt berendezve eredetileg, hogy mind áldozata lesz saját bűneinek.
A reikis nem nyúlt a nagy használt fotelben lévő valamihez, amitől undorodott. A gyűrűk ura féregállata volt ott. Én mellette feküdtem pufajkában az ágyon a hidegben, mert a tűz mindig kialudt, a turulmadár a szívemen, így folytatták folyamatosan a kivégző sorozatomat. De Vonáék magyar sújtásos ruhákba öltözött turulmadár néppel mentek politizálni együtt Illésék állandó Ébredő játszóterének G. Maczó Ágnesével, a kisgazdapárti BI Aranyketrec elmebetegeivel, a mártírjaival a világ-könytárnak Hunnia börtön néven, szabadságharcosnak kikiáltva magukat, míg én itt feküdtem eszméletlenül, gyalázatában Zsóka kacsa halálnépnek már másodszor Mohamed népének legyőzését ismételve rajtam saját tettükként Szulák Andreával együtt a miskolci II-es elmeosztályról. Az egész bibliai apokalipszist ők jelentik,az egész Bertalan utcájukkal együtt.

A hívei a narancs egyházaknak tovább tisztulnak elmetegezve engem, hogy nagy káosz van bennem, végtelenségig játszva a térítéseiket.



A Fókusz láthatatlan világbeli Rákóczi téri támadásait végig kell nézni, az mind velem történt meg.

Mindig költözik új a Bertalan utcába eljátszani a sorsát és tetteit világ-apokalipszis ismétlésével, így kerültek a politikusok is folyamatosan kormányra születésem óta.

Mi nem vagyunk nemiek, én egyáltalán nem ismertem férfit annak ellenére, hogy titok Ízisz a méhem, a csókom maga a szentség lett volna, amiért szétberhelték teljesen a számat. Mohamednek soha nem kellett volna szülnie, Csillagmedvével együtt nem ismerték a nemiséget.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brazilia és olimpiák, szocialistái Miskolcnak, Visszhang
  2018-03-23 09:19:06, péntek
 
  2004-ben, mielőtt a megyei kórház véglegesen kivégzett és megcsonkított, itt lakott a Braziliát jelentő Branyiczky cigis házaspár, melyek kísérete Nagy Feró Mészáros Kata kocsmás mókus rendi brazil kommunista maffiája volt. Itt dobáltak az ágyon eszméletlenül, amit a világ végig nézett, hogy az első embergyilkos démon, Liptai Klaudia bemutatta a tévében. Isaora tévét most is berendezték, elölről kezdték Istenes János 1956-os osztályának rima jeruzsálemet jelentő névtárát a ratkósoknak Pál utcai fiúkkal együtt, mint elsüllyedt világ részeibe költöztetteket születésem előtt.

Utána az elmeosztálya a megyei kórháznak tépte a hajamat, nem tudtam, mi van velem, kiabáltam, énekeltem Káli Sándor árnyékoskerti kommunikációs kiemelt tort ülő polgármesterének és MSZP-s sábjának, mikor önnkormányzati gyűlést rendeztek, nem tudom miért kínoztak engem miatta már ismétlésben is, amikor feltételezés szerint egykori egri támadóimmal, melyeket Túri Ferenc rendezett be, mint Heves megye előtti teremtett világ meggyalázóit és lemészárlóit barokk korban, ami akkor is kommunista kort jelentett, de már egyházi kereten belül, akkor is játszották dr. Melion József aranysas jeles Mária búcsúit.

Amióta apa Spartacus természetjáró szövetsége könyveit összezúzták, tagdíját ellopták, apát megtámadták agyvérzéssel először Kovács Erzsiék miatti állandó gyalázatával Miskolcnak féltékenység és minden miatt, ami a Rákóczi terüket jelenti, szomszéd szőke beállításával folyamatosan ismételve rossz tulajdonságaikat, amelyik kihasználta genyó férjét, azóta tisztulnak, emberiesednek, a két utcai apokalipszis névtára folyamatosan költözött a Balatonra és környékére, ők mentek nyaralni, majd a parasztok, mint analfabétái sátánnak a falvakból, miközben a saját elmebetegeiket behozták a városokba, majd jöttek a gyári munkásai a szakmai nevekkel, a vasas szakszervezetek gyári munkásai, mint vasnép narancs színében a politikának. Ezért a városgondnokság ismételte az egri Varga László vasfüggönyös FAOSZ könyveit, melyekben a Balaton környéki írók is részt vettek, régi történelemként Visszhang néven. Molnárok már 81 éve nyaralnak Miskolcról, nyugdíjba mentek gyerekeik igazgatókként, hatalmas nyugdíjakkal, unokáik teli arannyal, bejárták az egész Földet utazgatásokkal, nyaralásokkal. De odament Bajor Imre a börtön könyvtulajdonos, amelyik helyett a pszichiátria nyomorban hagyva engem egyik orvosi felülvizsgálat alkalmával áldozott meg, annyit kérdezve tőlem, van-e jogosítványom, mert Bajornak, mint Bajorország kicserélésének képviselőjének nem volt. 1995-ben, mint írtam, a Rákóczi tér autókkal vonult fel mellettem vigyorogva, mikor mentem gitárral a Lórántffy Zsuzsa utcán , hogy a véráldozóknak van csak autójuk. A pszichiátria kivégzésem után skizoprennek nyilvánítva engem folytatásában a pszichiáterek elmebeteinek betegségét és tetteit rajtam, Szabó Edit és Alberle Lajos pszichiáterek epilepszia rendelésre hívtak be, ahová alig tudtam elmenni,mivel nem láttam a szemeimre, nem tudtam járni sem. Ott a lányom előtt elmebetegnek tüntettek fel a kivégzőim, Szabó Edit közölte velem, hogy őt az egészségügyük Pestre helyezi.
Most is költöznek a Balaton mellé gyerekeikhez a megöregedett Hunnia börtön és Rákóczi tér népei jólétben, pazarolva, dicsekedve, mert nem jár egy gyilkosnak emberi életforma.

Tehát meg kell vizsgálni a barokk kori kommunizmusát a narancsoknak, amikor az egyetlen földönkívüli népe Romániának Talan vezetővel elmenekült innen örökre. Akkor is Bodort, mint űrpusztítót vetették be az ország ellen, mint ellenem.

Káli Sándor szocialista színben tort ülő neve alapján, amikor Egert elpusztította a vasnép, a Balaton környékén is harc dúlt, itt lehetett India Káli neve alapján, mert fenn maradt azóta is a Káli medence neve. Káli Sándor miatt az elmeosztályuk 1987-ben támadott meg, vérszegénységgel, hajkihulással, kapualjakban való közlekedéssel gyengeségem miatt, mert ez lett volna a sorsa az összes szocialistájával Miskolcnak. A vérben ninózó csapásokat kaptam, Soós nevükhöz érve nemi gyalázattal. Most ismét Varga vasfüggönyös kort ismétel a narancs Fidesz Miskolccal.

A világ olimpiáit a narancsok rendezték, mint Braziliában egy forintos idő óta áldozva engem Kancsal Isaoraként, rabszolgafelszabadításával az indiai cigányságnak. Már tavaly Ausztrália is bevezette a né-ger szó tilalmát, amit a germánból hoztak létre egykor, feltehetően barokk korban, akkor is Babilon volt Világ-Romániaként, a címer gyűjtemény, amit a Rákóczi tér áldozásommal kitett szerte az országban 1998-as Szabó István világ-könyvtulajdonos címer gyűjteményét ismételve, Erdélyé volt.

Jelenleg a Farkasok készülnek világ-Magyarországra, lovag címet felvéve, világ-Magyarország himnuszát énekelve, minden nép ellen, amelyik állítólag megtámadta a narancsokat. Valóban világ-Magyarország az a halálvilága a sátánnak, amit hét halálfátyolként a Farkasok Müllerekkel, Mária vallásával a Hunnia börtönnek, sárga rózsájával Tóth Klárának Isten színjátékban létrehoztak égi Jeruzsálem néven.

Most Putyin a Bertalan utcájáról Miskolcnak vaskommunistaként fog olimpiát rendezni, mert vélik közösen, hogy megváltoztatják az időt és a törvényt, amit tesznek Rákóczi tér néven bibliai vasnépként többszáz éve már, saját tetteiket, sorsukat, szerepüket csonkítással és gyalázattal áldozataikon történő végrehajtással.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 571
  • e Hét: 939
  • e Hónap: 7180
  • e Év: 59446
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.