Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/8 oldal   Bejegyzések száma: 70 
Kétszer is megerőszakolta a 6 éves kislányt, mégsem megy bör
  2013-09-26 10:51:39, csütörtök
 
 
A bíró nem akarja, hogy a javítóintézetben a nagyobb bűnözőktől kapjon tanácsokat a 12 éves erőszaktevő. lány
Nem mutatott megbánást a bírósági tárgyaláson az a 12 éves gyerek, aki kétszer is megerőszakolt egy 6 éves kislányt. A fiú annyira flegma volt, hogy arra a kérdésre, hogy érdekli-e, hogy mit érez az áldozata, csak annyit válaszolt, hogy teljesen hidegen hagyja.
A láthatón semmit sem megbánó gyerek, mégsem megy a tettéért börtönbe, mert a bíró nem küldheti köztörvényes bűnözök közé, akiknek a társasága csak rontana a gyerek viselkedésén, úgyhogy a nemi erőszak elkövetője kapott egy 300 fontos kártérítési bírságot, valamint egy évig nem mehet a kislány közelébe, s ugyanennyi ideig jelentkeznie kell egy felügyelőtisztnél, ami mellett segítenie kell a helyi fiatalokat segítő szociális központ munkájában.
A bíró az ítélethirdetés során felhívta a gyerek figyelmét arra, hogy nagyon rosszat tett, és a jövőben nem ússza meg ennyivel, ha még egyszer megerőszakol valakit.
A kisfiút egyébként a saját szülei vitték be a rendőrkapitányságra, amikor meghallották, ahogy a gyerek éppen a telefonban azzal dicsekszik az egyik barátjának, hogy erőszakoskodott, és szexre kényszerített egy kislányt.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek a világból  
Szájából eteti lebénult édesanyját a kisfiú
  2013-09-26 10:41:49, csütörtök
 
  A fiatal édesanya egy autóbaleset miatt bénult le. A nő sokáig kómában volt, azonban fia visszahozta az életbe.

Zhang Rongxiang 2010-ben esett kómába egy súlyos autóbaleset után. Amikor a kórházba szállították, akkor derült ki, hogy terhes. Fia 2011-ben jött a világra, aki azóta el sem mozdul édesanyja ágya mellől. Zhang fia hangjára ébredt fel májusban, akkor találkozhatott vele először. Zhang fia segítségével eszik, hiszen a kisfiú rágja meg számára az ételt, amit így képes lenyelni.

Zhang és kisfia esete mindenképpen megható történet a kötelékről anya és gyermeke között. Szinte csodának számít, hogy a kisfiú épségben megúszta a súlyos autóbalesetet és képes volt egészségesen a világra jönni.

Gao egész nap édesanyja mellett ül, sokszor megnevetteti és segít neki az étkezésben is. Születése óta édesanyja ágya mellett van. Zhang három év után ébredt fel a kómából Gao hangjára, akkor láthatta először. Az orvosok is csodának tartják az anya felépülését, azonban teljesen lebénult, még rágni is képtelen. Csak reménykedhetünk abban, hogy a továbbiakban javulni fog az állapota.

 
 
0 komment , kategória:  Hírek a világból  
Csodagyerek: magzatvíz nélkül fejlődött a kisbaba
  2013-09-20 19:15:44, péntek
 
  Nem hallgatott orvosaira, és nem egyezett bele az abortuszba az a kismama, akinek a negyedik hónapban elfolyt a magzatvize. Végül csodával határos módon egészséges fia született.

Az orvosok azt javasolták a húszéves Laurának, hogy szakítsa meg a terhességét, amikor a 16. héten elfolyt a magzatvíz. Azt mondták, a babának csupán egy százalék esélye maradhat a túlélésre,de még ha életben marad is, súlyos agykárosodást szenvedhet. Azzal riogatták a kismamát, hogy a saját egészségét is veszélybe sodorja. Laura azonban megérezte a baba első rúgásait, és úgy döntött, inkább az ösztöneire hallgat.

A következő hetekben gyakran járt ultrahangra és vérvételekre, miközben a legrosszabbra is fel kellett készülnie. Ehhez képest a terhesség 21. hetében megállapították, hogy újra ép a magzatburok, és három héttel később újra teljesen megtelt magzatvízzel is.

A kismama kezelőorvosa azért nem számított a szerencsés végkifejletre, mert a magzatvíz hiánya megakadályozhatja, hogy a tüdő megfelelően fejlődjön. A születéskor azonban kiderült, hogy a baba légzésével semmi probléma. A fiatalasszony szinte teljesen normális időben adott életet a kisfiának, Charlie-nak.

A csodagyerek most öt hónapos és kiváló egészségnek örvend. Laurának, aki 22 éves párjával él együtt, Charlie már a második gyermeke.

 
 
0 komment , kategória:  Hírek a világból  
Megmentette ikertestvérét anyjuk méhében
  2013-09-20 19:12:06, péntek
 
  Lemondtak az orvosok egy ikerpárról, ők azonban nem adták fel. Csodának tartják, hogy egyikük tíz héten keresztül úgy helyezkedett anyjuk méhében, hogy védje testvérét.

Ikerterhessége 20. hetében az orvosok közölték egy angol kismamával, hogy a vetélés elkerülhetetlen. Az ultrahang-vizsgálat során kiderült, hogy az egyik kislány, Kiki szívproblémával küzd, és úgy látták, hogy a méhlepényből folyadék szivárog. Úgy tűnt, 20 hetesen nem lenne esélyük a túlélésre, ezért mindenki felkészült a legrosszabbra.

Csodálatos módon azonban a másik iker, Nico mintha csak megérezte volna, hogy baj van: úgy helyezkedett a méhben, hogy elzárta a szivárgás útját, ezzel megvédte magát és kishúgát. Az orvosok nem akartak hinni a szemüknek, mikor a legközelebbi ultrahang-vizsgálaton kiderült, hogy Nico egészséges. A felvételekkel egészen a babák születéséig követték, ahogy Nico nem is mozdult el az ,,őrségből".

,,Tudtuk, hogy minden egyes nappal, amelyet a méhben töltenek, nő az esélyük a túlélésre - mondta az édesanya. - Férjemmel együtt hiszünk abban, hogy a kislány a testvére védőangyala. Úgy érzem, a világ legszerencsésebb édesanyja vagyok, mert mindkét gyermekem velem van, egészségesen."

A 30. héten végül császármetszést hajtottak végre az orvosok. Nico született meg először, majd öt perccel később Kiki, mindketten másfél kilogramm körüli súllyal. Az orvosok szerint ez már szép súlynak számít, amelyet annak a tíz hétnek köszönhettek, amíg Nico benntartotta magát és testvérét a méhben.

Az ikerlányok születése után Nico hat hétig, Kikit pedig három hónapig kapott speciális kezelést. Ma már hét hónaposak, és otthonukban egészségesen fejlődnek. A vizsgálatok azóta kimutatták, hogy Kiki szívével sincs probléma.

A szülők szerint a hét hónapos, kétpetéjű ikrek különösen jól megértik egymást. ,,Ha nagyobbak lesznek, majd elmeséljük nekik, hogy nemcsak azért van köztük ilyen szoros kötelék, mert megosztoztak az anyaméhen, hanem azért is, mert Nico megmentette testvére életét, mielőtt még megszülettek volna" - nyilatkozták az ikrek szülei.

A házaspárnak az ikreken kívül egyébként már van két gyermeke: egy fiú és egy lány, mindketten négyévesek. A család az ikrek születése óta egy terhességi kutatásokkal foglalkozó jótékonysági szervezetet támogat.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek a világból  
Lyukas a Holt-tenger és haldoklik
  2013-09-20 19:09:36, péntek
 
  Haldoklik a Holt-tenger, mert egyre több lyuk van a fenekén: immár több ezer repedésen szivárog el vize, miközben bő húsz éve még csak 40 körüli volt a lyukak száma - adta hírül a The Daily Mail című brit lap.

A jelenség miatt a víz szintje évente 80-120 centit csökken. A Holt-tenger felszíne az 1960-as években 394 méterrel volt a tengerszint alatt, mostanra 423 méterre süllyedt. Vízfelülete egyharmaddal zsugorodott: 950 négyzetkilométerről 637-re.

A Holt-tenger az 1980-as években kezdett "kilyukadni", akkortájt fedezték fel fenekén az első víznyelő rést. Azóta szinte szitává vált medre, csupán izraeli területén háromezer lyuk csapolja vizét, amely tízszer sósabb, mint az Atlanti-óceán északi része.

A jelenség okának az édesvíz sóoldó hatását sejtik kutatók. A földfelszín alatti édesvízrétegek elemésztik a sós talajt, emiatt üreg keletkezik, amely idővel beszakad.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek a világból  
A kakas lenyelte a gyémánt fülbevalót – gazdái 8 évet
  2013-09-04 11:04:27, szerda
 
  A szerencsétlenül járt asszony, akinek kakasa lenyelte drága fülbevalóját, inkább megvárja, hogy kedvence végelgyengülésben haljon meg, de nem kockáztatja műtéttel az életét.

A Nagy-Britanniában, Berkshire-ben élő Claire Lennon elvesztette fülbevalóját, amikor Sarah nevű kakasa lecsípte a füléről miközben a vállán ült. A 300 £ értékű fülbevalót partnere, Adam ajándékozta neki és úgy néz ki nyolc évet kell várniuk, amire visszakaphatják. Az állatorvosok ugyanis azt mondták, hogy a hat hónapos Sarah gyomrában rekedt meg az értékes ékszer.

A 38 éves nő kiderítette, hogy csak úgy tudnák visszaszerezni a fülbevalót ha közben Sarah élete veszélybe kerülne. Viszont ha bármi baja esne a családi kedvencnek, azt kislánya Mia nem élné túl. Így meg kell várniuk, amíg Sarah megöregszik és végelgyengülésben hal meg. A kakast kiskorában lánynak nézték, azért viseli a Sarah nevet.

A család napokig kereste az ékszert a földön, próbálkoztak hashajtóval is, végül egy röntgenképet készített orvos ismerősük az állatról. Abból derült ki, hogy a fiatal kakas zúzájában rekedt meg a fülbevaló és nagy eséllyel végzetes lenne számára, ha megpróbálnák kiműteni. Az állatorvos szerint, a platina szétesik majd, de a gyémánt olyan kemény, hogy minden emésztésre irányuló folyamatot túlél és amikor a kakas majd meghal, akkor hozzájuthatnak a kőhöz is.

A torkos kakast mindenesetre szem előtt tartják, nehogy ellopják vagy megegye egy róka, mivel akkor a fülbevalónak is búcsút mondhatnak örökre. "Legalább tudjuk, hol a fülbevaló - és egy nap majd visszakapom, akkor is, ha várni kell rá pár évet! " - mondta el Claire.
Forrás:dailymail.co.uk
 
 
0 komment , kategória:  Hírek a világból  
Camilla DNS tesztet követel Katalin hercegnőtől
  2013-09-04 10:34:46, szerda
 
  Egész Nagy-Britannia megdöbbent, amikor kiderült, hogy Camilla azt követeli, hogy Katalin hercegnő apasági teszttel bizonyítsa be, hogy Vilmos a gyermeke apja.

Felháborítóan viselkedik Károly herceg felesége a leendő királynővel szemben! Korábban arra figyelmeztette Katalint, hogy Vilmos meg fogja csalni őt, most viszont a hercegnőt gyanúsítja hűtlenséggel, és DNS tesztet követel a menyétől, mert nem hiszi el, hogy az egy hónapos György herceg, a mostohafia gyermeke.
A döbbenetes gyanúsításról egy bennfentes nyilatkozott a ,,Showbizspy" című internetes oldalnak. Az informátor elmondta, hogy Camilla azért ragaszkodik a vizsgálathoz, mert nemes egyszerűséggel irigykedik Katalinra, akit a szülés óta még többen szeretnek az egész világon.
Féltékenykedésre lehet is oka Károly herceg feleségének, mert őt sose kedvelte Nagy-Britannia népe, hiszen a férje vele csalta Diana hercegnőt, akit viszont mindenki szeretet.

Camilla mostani követelése valószínűleg Harry herceget is megviseli, hiszen sokáig visszatérő kérdés volt, hogy valóban Károly herceg fia-e, vagy a vér szerinti apja igazából James Hewitt, akinek viszonya volt Diana hercegnővel, ám egy 2005-ben elvégzett teszt bebizonyította, hogy Károly az apja.
(Forrás: femcafe.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Hírek a világból  
Titokzatos pap jelent meg a baleset helyszínén
  2013-09-02 22:24:05, hétfő
 
  2013.08.10. 11:27, Katekéta
Megdöbbentő hírről számolt be az amerikai média. A történet valóban csodás, ezért egyre több szemtanú nyilatkozik, de a legnagyobb hitele mégis a mentést végző tűzoltóparancsnoknak van, aki egyszerűen őrangyalnak nevezte a szörnyű balesetnél fölbukkanó titokzatos papot.

A 19 éves Katie Lentz Missouriban nem is sejtette, hogy az élete pillanatokon belül egy hajszálon múlik majd: egy ittas vezető okozta balesetben súlyosan megsérült. Az életjelei gyöngülni kezdtek, a helyszínre érkező tűzoltók felszerelése pedig csütörtököt mondott.

Nem kis megdöbbenésre a helyszínen megjelent egy katolikus papnak tűnő férfi. Szinte a semmiből érkezett, ugyanis ekkorra már két-három mérföldes körben lezárták a környéket, és senkit nem engedtek a baleset helyszínére.

Először nem akarták a sérülthöz engedni, mivel olyan rossz állapotban volt a lány, hogy azt várták, mikor hal meg. Az atya azonban azt mondta, csak egy szentséget, a betegek kenetét adná neki. A nyilatkozó tűzoltó szerint azt hitték, maga a sérült hívta a papot valahogyan a baleset után, de kiderült, hogy nem is ismerte.

Végül a pap megnyugtatta a sérültet, rózsafüzért imádkozott érte, kenetet adott neki. A tűzoltók parancsnoka az ABC Newsnak elmondta, hogy valami elképzelhetetlen nyugalom áradt a papból, ami az ott lévőket is átjárta, majd jelezte a tűzoltóknak, hogy az eszközeik hamarosan működni fognak. Igaza volt: ekkor futott be egy másik csapat tűzoltó, akik segítettek kiemelni a lányt a roncsból.
A titokzatos férfi eltűnt, mielőtt köszönetet mondhattak volna neki.

A hírről beszámoló Fox News megemlíti, hogy bár a szemtanúk egybehangzóan állítják, hogy valósággal a semmiből megjelenő katolikus pap végig a helyszínen volt, az ott készült nyolcvan fotó egyikén sem fedezhető fel, pedig nem kis feltűnést keltett.

Bár a helyszínen úgy tűnt, a lány életét is vesztheti, a kórházban már csak törött lába és bordái miatt kezelik. Azt mondja, hogy úgy érzi, egy őrangyal segített neki átvészelni a nehéz perceket.

A helyi egyházmegye nem ismeri a papot, aki megjelent a balesetnél, és a püspökség nem kíván vizsgálatot sem indítani, de köszönetet mondott a férfinak és gyógyulást kívántak a sérültnek.

Padre Pio nyomdokain

Sokáig az egyház is gyanakodva figyelte Pio atyát, aki csodatételei időről időre zavarba hozták környezetét. Sok hasonló esetről számoltak be vele kapcsolatban, az egyik legjobban dokumentált és ezért legmeghökkentőbb, hogy a világháború alatt több katona beszámolt arról, hogy egy szerzetesi habitusba öltözött pap jelent meg a harctéren, mikor megsérültek. A katonák között többen egyáltalán nem is voltak hívők vagy nem a katolikus felekezetbe tartoztak.

Csak a háború után ismerték föl újságcikkek fotóiból a mosolygó szerzetest, akit ma Szent Pióként ismerünk, s aki egyetlen találkozás alatt is életre szóló nyomott hagyott egy fiatal lengyel pap emlékeiben, akit később II. János Pál pápaként ismertünk meg.

 
 
0 komment , kategória:  Hírek a világból  
Ez is Amerika: levágott pénisszel találtak rá – fogalm
  2013-08-29 10:59:52, csütörtök
 
 
A Washington állambeli Clarkston városban eszméletlen állapotban találtak rá egy férfira, akinek hiányzott a nemi szerve.
A 62 éves férfit július 26-án, a hajnali órákban, egész pontosan 4 óra 30 perckor fedezték fel, Clarkston város egyik kereszteződésében, az út közepén. Ami érdekes, hogy azóta, az eltelt egy hónap alatt, semmi hír nincs róla: mi lett és pontosan mi is történt vele. Akkor vértócsában feküdt, eszméletlenül, levágott pénisszel. A férfi közelében a rendőrök egy fűrészfogú kést is találtak.

Azonnal a Lewiston-i kórházba szállították, ahol az öntudatára ébredt úriember közölte, hogy az égegyadta világon semmire nem emlékszik. Rendőrségi információk szerint a férfi nem volt életveszélyes állapotban, mentális állapota is viszonylag kielégítőnek volt mondható - leszámítva, hogy fogalma sincs arról, mi történhetett vele.

A földön fekvő férfitől olyan 100 méterre megtalálták a péniszét és a nemiszervének egyéb maradványait - ezeket elküldték a St. Joseph Kórházba, hátha vissza lehet még illeszteni. Azóta sem ismert, hogy sikerült-e a helyreállító műtét. Az Asotin megyei rendőrség szerint nem baleset történt, viszont annak megállapítása, hogy a férfi saját kezűleg követte-e el a csonkítást vagy idegenkezűség esete áll-e fenn, további vizsgálat tárgyát képezi.

Legutóbbi információk szerint még az sem világos, állt-e a férfi alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt. Az esetről további híradás sem ismeretes.
Forrás: khq.com
 
 
0 komment , kategória:  Hírek a világból  
5 évesen lett anya
  2013-08-29 10:53:29, csütörtök
 
 

Az eset 1939 tavaszán történt. Lina Medina ekkor mindössze az ötödik életévét töltötte be. Édesanyja indián ősöktől származott, mikor látta, hogy kislánya hasa egyre inkább dagad, felkereste Dr. Gerardo Lazodát, ő kezelte a kislányt egészen a szülése pillanatáig.

5 évesen lett anya
Az eset 1939 tavaszán történt. Lina Medina ekkor mindössze az ötödik életévét töltötte be. Édesanyja indián ősöktől származott, mikor látta, hogy kislánya hasa egyre inkább dagad, felkereste Dr. Gerardo Lazodát, ő kezelte a kislányt egészen a szülése pillanatáig.

Az édesanya kezdetben azt gondolta, hogy kislányát a gonosz szállta meg, és könyörgött az orvosnak, hogy űzze ki belőle. Dr. Gerardo Lazoda eleinte tumorra gyanakodott, de a sorozatos vizsgálatok után megdöbbenten kellett tapasztalnia, hogy az 5 éves Lina Medina bizony terhes, így a kislányt azonnal átszállították egy perui kórházba. Ekkor a kislány csupán 5 éves volt, és mikor kiderült, hogy terhes, már a nyolcadik hónapban járt.
Mivel a babát elvetetni ebben a stádiumban már nem lehetett, Lina Medina 1939.május 14.-én életet adott kisfiának, akit az orvosa után Gerardonak keresztelt. A kisfiú teljesen egészségben született meg, 2,7 kilogrammal. Anyja elmondása szerint a kis Lina már hároméves kora óta menstruált, de arra, hogy vajon ki ejthette teherbe, nem találtak megoldást. Elsőként Lina apját gyanúsították, így őt be is börtönözték nemi erőszak, valamint vérfertőzés vádjával, de kis idő elteltével sem tudtak megfelelő bizonyítékot előkeríteni, így az édesapa kilétére soha nem derült fény.
Lina Medinát pszichológus kezelte. A kérdésre, hogy folytatott-e valaha bárkivel is szexuális aktust, soha nem tudott ésszerűen válaszolni. A pszichológus szerint az ötéves kislány semmivel sem volt fejlettebb sem testileg sem szellemileg más ötéves gyerekeknél, sokkal inkább játszott a játékbabáival, mint saját gyermekével.
Lina a családjával együtt nevelte fel kisfiát. Gerardo, a kisfiú csak tíz éves korában tudta meg, hogy az az ember, akit eddig a nővéreként kezelt, valójában az édesanyja. Lina története azonban itt még nem ért véget, hiszen 1972- ben férjhez ment, és született egy másik kisfia is a férfitől. Lina 1979-ben hunyt ek leukémiában. Ezen kívül soha nem volt semmilyen betegsége, illetve egyéb egészségügyi problémája.

A családjából fennmaradtak napjainkban is Lima egyik nyomornegyedében, Kis Chicagóban élnek. Egy neves folyóirat kérte a családtagokat, hogy adjanak nekik interjút, cserébe busás összeget kaptak volna, ám a család elkergette őket, így ennél több információ nagy valószínűséggel soha nem lesz birtokunkban.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek a világból  
     2/8 oldal   Bejegyzések száma: 70 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 802 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 259
  • e Hét: 2475
  • e Hónap: 4370
  • e Év: 55161
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.