Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/17 oldal   Bejegyzések száma: 161 
Itt a tavasz, halihó! - Böjte Csaba Nőnapi zarándok útja
  2020-02-21 07:27:50, péntek
 
  Március első hétvégéje a Nők Nemzetközi Ünnepe. Ezen a napon a lányokat, asszonyokat nagy szeretettel szoktuk köszönteni virággal, jókedvvel. Az ők tiszteletükre, a Szent Ferenc Alapítvány kedves önkéntese, Péter Dávid, "természetet jól ismerő szakember", Csobánka határában, a "hóvirágok erdejében" egy tavaszi túrát szervez. Ez alkalommal megcsodálhatjuk a vadon növő hóvirágot, lefényképezni le lehet, de leszakítani nem! Mindent a szemnek, semmit a kéznek!
...... .....

 
 
0 komment , kategória:  Nőnapra  
Antóni Sándor Nőnapi Köszöntő
  2019-03-09 00:14:36, szombat
 
  Nőnap alkalmából szeretettel köszöntünk titeket,
Kik az élet viharában is velünk vagytok szüntelen.
Talán nem is tudjuk mind ezt megköszönni,
De szívből tudunk mindezért szeretni,
Köszönet és hála nektek mindenért,
A jó Isten áldása szálljon rátok mindezért.

Életünkben göröngyös út is vezet,
Velünk vagytok akkor is és nyújtotok kezet.
Szeretettel és hálával tartozunk néktek,
Kik az életünket, szebbé és boldogabbá tettétek.
Mellettünk vagytok egy életen át,
Hűségünket, szeretetünket, nyújtjuk cserébe érte át.

Életünkben a leghűségesebb társunk,
Bár merre is jártok mindig hazavárunk.
Nélkületek az élet semmit sem érne,
Mint tenger vize, mi partot sose érne.
Szeretünk titeket egy életen át,
Kik szívet és életet adtatok cserébe át.

Mint napsugár az életünket ragyogja át,
Veletek vagyunk az élet viharán.
Köszöntünk hát titeket meleg szívvel,
Az életben soha el nem múló szeretettel.
Zsenge virágillat harmatozza lelketek,
Hogy a sors viharában is boldogok legyetek.

Kívánunk sok erőt, egészséget,
Minden évben szerencséket.
Szemetekben könny sose legyen,
Napjaitok vendége az öröm legyen.
Nőnap alkalmából minden jót kívánunk,
Mi férfiak szívünkbe örökre titeket zártunk.

2009. január 15.
 
 
0 komment , kategória:  Nőnapra  
Videón nőnapi köszöntő
  2019-03-09 00:10:32, szombat
 
  Mihályfalvi János
Közzététel: 2019. márc. 7. videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Nőnapra  
Ferenc pápa Twitter-üzenete március 8-án
  2019-03-08 23:44:59, péntek
 
  A nők széppé teszik a világot, védelmezik és életben tartják. Ezt adják: kegyelmet, ami új dolgokat teremt, ölelést, ami befogad, bátorságot, hogy odaajándékozzuk magunkat.  
 
0 komment , kategória:  Nőnapra  
Mága Zoltán hegedűművész nőnapi köszöntője
  2019-03-08 23:18:10, péntek
 
  Tisztelet a Nőknek!
A Nő életünk bástyája, amely véd, oltalmaz és erőt sugárzóan tartást és büszkeséget ad minden férfiember számára. A Nő a legnehezebb időkben is szeretettel teli gyengédséggel képes feltölteni a férfit, hogy újult erővel folytathassa dolgát. Úgy tartják, a férfi a teremtés koronája, de Nő nélkül a világ, az élet sem lehetett teljes. Mit sem érne a férfi, ha nem lenne társa, akivel megoszthatná örömét és aki megértené, meghallgatná érzelmeit, gondolatait, szívének és lelkének vágyait. A Nő az, aki harmóniát, egyensúlyt visz a világba, így megszépíti azt. A Nők számára születtek a legszebb dallamok, a legszínesebb versek, értük versengünk mi, férfiak évszázadok, évezredek óta. A Nőből lesz feleség, aki testünk és lelkünk másik fele, akivel egy egészet alkotunk: az Embert. A Nőből lesz anya, aki testéből táplálva neveli az élet legszebb és legnagyobb ajándékát, a gyermeket. A Nő nélkül nem lenne fejlődés, nem lenne utókor és Nő nélkül elképzelhetetlen lenne a világegyetem. Mindezekért tisztelet és köszönet jár a Nőknek, hogy vannak, hogy Isten megteremtette társunkat, hogy soha ne legyünk szomorúak és magányosak!

Facebook oldali videó Link

Boldog Nőnapot! - Mága Zoltán hegedűművész
 
 
0 komment , kategória:  Nőnapra  
Újbuda Nőnapi köszöntője
  2019-03-08 23:14:32, péntek
 
  ...... ...........


A nők egész életünk során végig kísérnek minket. Újszülöttként édesanyánk arca az első, segítségével tesszük az első lépéseket, tőle ta­nuljuk édes anyanyelvünket. Férfivá már mások edzenek minket. Némelyeket mi választunk, némelyek minket választanak. Igazi társat mégis csak egy formál belőlünk. A Nő, akivel egymást választottuk: kölcsönösen és felelősen. Élethossziglan és nem életfogytiglan.
A szabadság önként vállalt korlátai partnerré teszik a nőt és a férfit. Együtt többre mennek, mint külön-külön. Ebben a megfejthetetlen egyenletben a fél+fél mindig kevesebb az egésznél. Otthon és a mun­kahelyen is, amit férjként és polgármesterként is megtapasztaltam. Női fifika és rátermettség nélkül a legférfiasabb tervek is asztalfiókba zárt víziók maradnak.
Ezért minden férfitársamnak azt tanácsolom, hogy ne csak március 8-án becsülje meg a nőket, hanem az év többi napján is. Különben nagyra törő terveink olyanok lesznek, mint Columbo felesége. Sokat beszélnek róluk, de nem látta még őket senki.
Dr. Hoffmann Tamás
 
 
0 komment , kategória:  Nőnapra  
Boldog nőnapot - aranyos videó
  2019-03-08 22:57:56, péntek
 
  Szép nap ez a mai,
mert ma van nőnap,
szeretettel köszöntelek,
hiszen te is nő vagy.

Pihenj és érezd magad jól,
mert ez a nap csak rólad szól.
Ez az videó legyen egy szál virág,
melyet neked én ma így adok át.

Nem hervad el és ha akarod,
örökre meg is tarthatod!

Facebook oldali Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Nőnapra  
Kedves ismerősöm -t ől kaptam a virágot.
  2019-03-08 10:40:56, péntek
 
  ...... ........... ..........

 
 
0 komment , kategória:  Nőnapra  
Nőnapi köszöntő a szent pápától
  2019-03-08 09:50:26, péntek
 
  2019. március 8. péntek, 08:01
Nőnap alkalmából Szent II. János Pál pápa gondolataival szeretnénk köszönteni minden nőt, és hálát adni értük az Úrnak most és az év minden napján. Imádkozzunk értük, és kérjük Isten gazdag áldását életükre!.
-,,A hála, melyet az Úrnak a nők világban betöltött hivatására és küldetésére vonatkozó tervéért fejezünk ki, egyúttal konkrét és közvetlen hála a nők felé is, minden nő felé azért, amit az emberiség életében képviselnek.
- Hála neked, nő, aki édesanya vagy, aki egyedülállóan örömteli és fájdalmas tapasztalattal anyaöllé leszel az ember számára; aki a világra jövő gyermek számára Isten mosolyává leszel, aki első lépéseit irányítod, gondját viseled, míg felnő, és olyan pontot jelentesz további életútján, ahová mindig visszatérhet.
- Hála neked, nő, aki feleség vagy, aki sorsodat visszavonhatatlanul egy férfiéhoz kapcsolod, önmagatok kölcsönös elajándékozásában szolgálva a közösséget és az életet.
Hála neked, nő, aki leány és nővér vagy, aki érzékenységeddel, intuitív adottságoddal, önzetlenségeddel, állhatatosságoddal gazdagítod a szűkebb családot, s általa a társadalom egész életét.
- Hála neked, dolgozó nő, aki a szociális, gazdasági, kulturális, művészeti és politikai élet minden területén jelen vagy - azért, hogy nélkülözhetetlen módon hozzájárulsz az értelmet és az érzelmet összekapcsoló kultúra fölépítéséhez, az életnek a »misztériumra« mindig fogékony értelmezéséhez, az emberibb gazdasági és politikai struktúrák létrehozásához.
- Hála neked, nő, aki szerzetesnő vagy, aki Krisztus, a megtestesült Ige édesanyjának, minden nők között a legnagyobbnak példája szerint engedékenyen és hűséggel nyílsz meg az isteni szeretet számára, így segítvén az Egyházat és az egész emberiséget, hogy élete Istennek adott jegyesi válasz legyen, mely csodálatos módon fejezi ki azt a közösséget, melyet ő teremtményeivel meg akar valósítani.
- Hála neked, nő, azért, hogy nő vagy! Női mivoltodban gyökerező érzékenységeddel gazdagítod a világ megértését és hozzájárulsz az emberi kapcsolatok teljes igazságához."

Forrás: Katolikus.hu - II. János Pál: Levél a nőknek és Magyar kurír
 
 
0 komment , kategória:  Nőnapra  
Nő nélkül a világ, az élet sem lehetett teljes
  2018-03-09 15:17:31, péntek
 
  Nő nélkül a világ, az élet sem lehetett teljes."
A Nő életünk bástyája, amely véd, oltalmaz, és erőt sugárzóan tartást és büszkeséget ad minden férfiember számára. A Nő a legnehezebb időkben is, szeretettel teli gyengédséggel képes feltölteni a férfit, hogy újult erővel folytathassa dolgát. Úgy tartják, a férfi a teremtés koronája, de Nő nélkül a világ, az élet sem lehetett teljes. Mit sem érne a férfi, ha nem lenne társa, akivel megoszthatná örömét, és aki megértené, meghallgatná érzelmeit, gondolatait, szívének és lelkének vágyait. A Nő az, aki harmóniát, egyensúlyt visz a világba, így megszépíti azt. A Nők számára születtek a legszebb dallamok, a legszínesebb versek, értük versengünk mi, férfiak évszázadok, évezredek óta. A Nőből lesz feleség, aki testünk és lelkünk másik fele, akivel egy egészet alkotunk: az Embert. A Nőből lesz anya, aki testéből táplálva neveli az élet legszebb és legnagyobb ajándékát, a gyermeket. A Nő nélkül nem lenne fejlődés, nem lenne utókor, és Nő nélkül elképzelhetetlen lenne a világegyetem. Mindezekért tisztelet és köszönet jár a Nőknek, hogy vannak, hogy Isten megteremtette társunkat, hogy soha ne legyünk szomorúak és magányosak!

Boldog Nőnapot!
Mága Zoltán hegedűművész
Videó a facebook oldalon Link
 
 
0 komment , kategória:  Nőnapra  
     2/17 oldal   Bejegyzések száma: 161 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 339 db bejegyzés
e év: 4978 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 375
  • e Hét: 2145
  • e Hónap: 14821
  • e Év: 248568
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.