Belépés
charlotteani.blog.xfree.hu
"Az orczának szomorúsága által jobbá lesz a szív" (Prédikátor 7:3) Nálam helye van az érzelmeknek, az állatok szeretetének, a Bibliának, az élet dol... Molnár Anikó
1976.03.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Eltűnt Angol szetter!S.O.S
  2009-01-14 11:53:18, szerda
 
 


Link

Kedves Ismerősök, kutyások, barátok!

Tudom, h kicsi rá az esély, h előkerüljön, de mint tudjuk, a remény hal meg utoljára..
Már egy éve, h eltűnt Benjamin az angol szetter. Orange belton színű szetter fiú, 3 éves, nagyon szép, kedves kutya. Szuháról tűnt el. Keresték a környéken, erdészeknek, vadászoknak szóltak, a környék állatorvosait is felkeresték, de semmi eredményre sem jutottak. Mivel szép kutya, úgy gondolják, valaki befoghatta, az is lehet, h tovább adták...
Ha valaki tud befogadott, vagy ajándékba kapott angol szetterről, kérem, szóljon!!!
Köszönöm a segítséget a magam és a gazdi nevében is!
Tudjuk, h egy év nagyon nagy idő, de reménykedünk, hogy megtaláljuk, megtudjuk, hol s kinél van..
Még1x köszönjük a segítséget!

Üdv. és szép napot!
A

E-mailben kaptam





Link

Ha valaki tudna a kutyusról, írhat nekem, továbbítom
az érintettnek. Köszönöm szépen!
 
 
0 komment , kategória:  Közérdekű  
Testtömeg index táblázat
  2008-12-10 13:22:02, szerda
 
 


Link

Kire mi vonatkozik, s mit kell tennie, hogy a megfelelő súlyban legyen.




Link
 
 
0 komment , kategória:  Közérdekű  
Üzenem Mindenkinek!
  2008-12-10 12:17:51, szerda
 
  Kedves Blog barátaim,
Blog társaim, Látogatóim!


A hét közepétől el kell utaznom, nem leszek Internet közelben.

Addig is mindenkinek NAGYON SZÉP, BÉKÉS, SZERETETBEN

TELJES hetet kívánok Sok-sok szeretettel:


Ch. Ani


2008-12-10




 
 
0 komment , kategória:  Közérdekű  
Nem tudom minek köszönhetem,
  2008-12-02 20:19:59, kedd
 
  hogy a mai napon több, mint 1000 látogatót írt ki

a blogom!

Mindenkinek nagyon Köszönöm!

Szeretettel: Ani




Link
 
 
0 komment , kategória:  Közérdekű  
S.O.S KutyusGazditKERES
  2008-09-15 21:07:34, hétfő
 
  FONTOS TOVÁBÍTOM ! /IWIWRŐL/
Segítséget kérnék egy kis állat nevében. Pénteken a szemünk előtt ütöttek el egy pici kutyát, a gázoló persze nem állt meg. Állatorvoshoz vittem, a doki szerint nincs baja, csak egy kis zúzódás, ami rendbe fog jönni. Mivel kóbor a kiskutya, ideiglenesen magamhoz vettem, de nem tudom tartani, egyrészt van egy féltékeny kiskutyám, másrészt ez a kutyus nagyra fog nőni, kertben a helye. Most kb. két hónaposka, nagyon okos, hallgat az alap vezényszavakra, szobatiszta és nagyon tudja, hogyan kell eladnia magát. Mivel "utcakölyök" a származása kétes, de erdélyi kopó nagyrészt (ha nem egészen), és talán egy kis roti is van benne. Menhelyre nem szeretném vinni, ha akarnám sem tudnám, mert az összes menhely "MEGTELT" táblával díszeleg. Ha valakinek megtetszik a kutyus, szóljon, vagy ha esetleg ismer egy állatszeretőt, aki maga mellé venné a kiskutyát hívjon a 06-20-433-2954-es számon, vagy írjon a capcarapp@gmail.com-ra, de ide az -re is lehet.
Minden segítségre szükségem van, mert ez a pici kutya szép életet érdemel.
Köszönöm szépen!

Üdv.: Zimmermann Ancsa




szeptember 15., 20:03
 
 
0 komment , kategória:  Közérdekű  
IWiwről S.O.S kutyaólKellene
  2008-09-15 21:05:04, hétfő
 
  Továbbítom:
A Füzesabonyi Állatvédő Alapítványnak sürgősen KUTYAÓLAKRA van szüksége. Kérlek ha van otthon egy kutyaólad, ami nincs használatban, de a célnak megfelel jelentkezz, vagy küldd szét ismerőseidnek ezt az üzenetet.
Előre is köszönöm:



Molnár Izabell 06-70-374-9905, iza-bell@freemail.hu

szeptember 15., 19:37
 
 
0 komment , kategória:  Közérdekű  
AmitaHi5-rőlÉrdemesTudni!
  2008-09-04 09:16:40, csütörtök
 
  Hi5: spamközpont vagy közösségi háló?


/Ezt a cikket az origon találtam./

Szedlák Ádám2008. 09. 03., 12:28Utolsó módosítás: 2008. 09. 03., 20:51
eszközök:
Hármasával-négyesével jönnek az utóbbi hétben a meghívók a Hi5 közösségi oldalról. Megvizsgáltuk, milyen szolgáltatásokat kínál a feltámadni tűnő oldal, van-e félnivalója a Facebooknak és az iWiW-nek.
A 2003-ban alapított oldalnak március végén volt már egy kalandja a magyar netezőkkel. Számtalan figyelmetlen netező teljes e-mailes címlistájára küldtek meghívót a szolgáltatásba. Az akkori felháborodás mostanra elcsitulni látszott, de ismét érkeznek a fordítócsapat által barátkérőnek ferdített levelek.
<a href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=35748&nah=!ie" target="_blank" title="Hirdetés"><img border="0" width="250" height="250" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=35748&nah=!ie" alt="Kattintson a hirdetésre!" /></a>

Barátgyűjtés spammer-módszerekkel
Rögtön jelszót akar
Nem lett szerényebb március óta a Hi5, az oldal a regisztráció második lépésében elkéri az azonosítóul használt e-mail címhez tartozó jelszót. Ha a leendő felhasználó nem figyel, másodpercekkel később bánkódhat a teljes címlistájának kiküldött Hi5-meghívó felett. A szolgáltatás később is megpróbál bejutni a felhasználó levelesládájába, a barátok keresésénél és a profil oldalon is felajánlja az ismerősök gyors felkutatására alkalmasnak tartott módszert. Egész csinos listából válogathatnak az adataikról lemondani vágyók. A nagy és elterjedt külföldi szolgáltatókon túl a hazai Citromail, Vipmail, Freemail és a Live.hu címlistáját is képes importálni az oldal.
Az eljárás a legjobb indulattal is álságos. Az ismerősimportáló alapbeállítás szerint hozzáadja ismerősként a rendszerbe már regisztrált címeket, a többieknek pedig meghívót küld, azaz féktelen meghívóküldésre használja fel a táborához frissen csatlakozott felhasználót. Akik jobban odafigyelnek, azok kijelölhetik, melyik ismerőseiket próbálják meg becsábítani az új közösségi oldalra, azonban ez már kattintásokat igénylő extra lehetőség, amivel a felhasználók többsége valószínűleg nem fog élni - ha mégis, akkor sem biztos, hogy figyelembe veszi akaratukat a rendszer.

Régi játékok, színes témák
Szolgáltatásaival nem emelkedik ki a versenytársai közül az új pályázó. A Facebookban megszokott és megszeretett millióféle alkalmazás helyett a Hi5-ban csupán egy-kétezer kütyü található, és ezek legalább fele kizárólag a sporttal kapcsolatos. A régi konzolokról ismert kultjátékok Flash-verzióival ugyan el lehet ütni egy délutánt, ám ezek a közösségi oldalra történő regisztráció nélkül is elérhetőek. A minialkalmazások mellett előre gyártott témákat is illeszthet profiloldalára a felhasználó, sőt az igazán kreatívok még saját témát is tervezhetnek anélkül, hogy akár egy sornyi kódot kellene írniuk.
A felület testre szabásával és a barátok bejelölgetésével lényegében túl is vagyunk az oldal főbb funkcióin. Aki eddig semmilyen formában nem vezetett naplót az interneten, az kap alapfunkciókkal rendelkező naplóalkalmazást, illetve az adatlap dísze még az állapotváltozásokat és rövidebb írásokat tartalmazó jegyzetfüzet is. Az írni nem annyira kedvelők fotókat tölthetnek fel különböző galériákba vagy beléphetnek volt iskolájuk, kedvenc együttesük vagy focicsapatuk nevével fémjelzett csoportba.
Nem könnyű szeretni
Nem könnyű szeretni a közösségi oldalak piacára igen későn érkező Hi5-ot. Indokolatlanul nehéz a levelezőfiókhoz tartozó jelszó kiadása nélkül meghívni az ismerősöket az oldalra. Ráadásul a már belépett ismerősök megtalálását biztosító kereső sincs a helyzet magaslatán: rovatunk három tagja egy rövid délután alatt nem tudta egymást megtalálni, pedig próbálkoztunk ékezettel és ékezettelenül, angolos és magyaros sorrendben írt névvel is.
Az sem garancia a kapcsolat megteremtésére, ha a kereső ad értelmezhető találatot. Számos olyan felhasználót találtunk, akinek annak ellenére van jelen a szolgáltatásban a képpel, adatokkal ellátott profiloldala, hogy már törölte magát. Ezeket az oldalakat lehet böngészni, a felhasználó által feltöltött képeket meg lehet nézegetni, ismerősként viszont nem lehet felvenni őket. Meglepően sok a duplikált felhasználó is, némelyiknél még az avatárként használt kép is azonos.

Ilyen hibák mellett eltörpülnek a felület fordításának szerencsétlen megoldásai. Már a fentebb említett barátkérő szó is suta, az "Adj neki egy Five-ot!" felszólítás pedig talán még rosszabb. Az eredetileg a tenyerek összecsapására, örömre, elégedettségre utaló High Five névben is megtalálható szó olyan ikonokat, amellyel barátainkat örvendeztethetjük meg. Jóképű, Sikkes, Csapattárs, Lánytestvér, ilyen kitűzőkkel aggathatják tele a felhasználók egymást, már ha rájönnek, hogy a fenti mondat ezt a lehetőséget rejti.
Kéretlen reklám
Egy napnak kellett eltelnie a regisztráció után, hogy az első spammelő felhasználó megtalálja a profilunkat. A regisztráció utáni nap reggelén előkerülő friss barátunk egy sminktanfolyammal próbált meglepni, ám sikerült leráznunk. A második ismeretlen délután talált ránk, feltehetően véletlenül. Azóta időnként érkeznek ismeretlennek tűnő állítólagos ismerősök, mintha csak az iWiW népszerűvé válásának napjait élnénk újra. A rendszer ráadásul arra is hajlamos, hogy a régebbi meghívókat újraküldje, így a jó szándékkal egyszer megadott e-mail-címekre napokkal később is érkezhetnek megkeresések.
Ilyenkor nem szükséges még egyszer megkérni barátainkat, hogy mellőzzék a meghívók küldözgetését, nem az ő vétkük. Egyszerűbb a Hi5 direkt ilyen célra létrehozott oldalán jelezni, nem kérünk több levelet a szolgáltatástól, majd a bizalom jeléül spamnek jelölni minden tőlük kapott levelet visszamenőleg.
Minden gyengesége ellenére, talán annak köszönhetően, hogy a nagy külföldi vetélytársnak számító Facebook magyarítása korántsem teljes, hazánkban a Hi5 a kilencedik leglátogatottabb külföldi honlap: agresszív, a spammerekéhez hasonló működési elve miatt azonban a nyugalomra vágyóknak érdemes távol tartaniuk magukat a szájttól - már ha egy kedves ismerősük meg nem hívja őket.
[origo]
 
 
1 komment , kategória:  Közérdekű  
A 8 Boldogság növelő
  2008-08-21 12:38:51, csütörtök
 
  A nyolc boldogságnövelő

Pozitív érzelmek listájaÍrd össze a nap végén, hogy ki vagy mi okozott örömöt neked aznap.
A legegyszerűbb dolgoktól kezdve - mint például finom volt a reggeli kávé, kedves volt az egyik kollégád, tetszett az esti film - a különleges eseményekig mindent vegyél sorra.

Tegyél valamit másokért Az önzetlen jó cselekedetek által szintén örömöt élhetsz át.
Lehetnek ezek spontán akciók, például magad elé engedsz valakit a dugóban, vagy egy kis meglepetés a párodnak, egy apró ajándék a kis testvérednek.
Ezt lehet fokozni egészen a karitatív szolgálatig.

Az élet csodájaVedd észre és értékeld a természet csodáit.
Az eper ízét, a napsugár melegét, a hópelyhek egyediségét.
Érezd néha át, hogy milyen gyönyörű bolygón élhetünk.
Legyél hálás.

Ha képes vagy időt szentelni arra, hogy egyszer végiggondold,
kinek mit köszönhetsz, azzal jelentős pozitív változást érhetsz el érzelmileg.
Ha van olyan ember az életedben, aki bizonytalan időszakodban irányt mutatott neked, vagy útbaigazítást kaptál tőle, vagy egy jó tanácsot, keresd fel, és fejezd ki a háládat.

Megbocsátás.
Szedd össze a sérelmeidet, és írj egy megbocsátó levelet mindazoknak, akik megbántottak, vagy fájdalmat okoztak neked.
Amíg nem engedsz fel, addig csak rágódni fogsz, vagy eljátszadozol a bosszú gondolatával.

Ha megszabadulsz a negatív gondolatoktól, lelki békére lelsz, ami az egyik feltétele a boldogságnak.

Együtt

Szánj időt a barátokra, mert Lyubomirsky is egyetért Dienerrel abban,
hogy a legfontosabb tényező mind közül az emberi kapcsolatokban rejlik.

Tartsd életben az emberi kapcsolataidat.

Törődj a testeddel
A jó közérzet is szükséges a boldogsághoz, ami elegendő alvással és
rendszeres testmozgással fenntartható.

Stresszoldás
Stresszoldó technikákra mindenkinek szüksége van, mert a nehéz időket senki nem kerülheti el. Mondogass önmegerősítő mondatokat, vagy menj el szaunázni, bármi jó, ami feltölt.


 
 
1 komment , kategória:  Közérdekű  
Fontos! Közérdekű!Iwiw-ről1.
  2008-08-19 21:29:24, kedd
 
 


Link

FONTOS KÖZÉRDEKŰ!!! TERJESSZÉTEK KÉRLEK!! 1.rész
Miközben a gazdik önfeledten szórakoznak augusztus 20-án, kutyák százai mennek világgá az durrogás miatt. Nem elég az állami ünnepség, mára hagyománnyá vált a maszek tűzijáték is, így a Dunától távol lakók sincsenek biztonságban.

Senki ne vigyen ki a tűzijátékra kutyát! A legnyugodtabb kutya is pánikba eshet a zajtól, tömegtől, világgá mehet, balesetet okozhat, és balesetet szenvedhet.
A kutyákat este 9 óra előtt sétáltassuk meg - szigorúan pórázon - és a tűzijáték idején legyenek biztonságos, zárt helyen.
Minden kutyán legyen otthon a kertben, lakásban is nyakörv vízhatlan bilétával.
Ne hagyjuk otthon egyedül a kutyákat, ezen a napon nekünk kell rájuk vigyázni!
Félős kutyáknak szerezzünk be nyugtatót, és adjuk be időben! A tabletták általában 1-1,5 óra alatt fejtik ki a hatásukat, cseppek, paszták 20-30 perc alatt.


Vigyázzunk kutyáinkra! Mielőtt baj történne



Link
 
 
0 komment , kategória:  Közérdekű  
Hiba van valamiben
  2008-07-14 17:59:02, hétfő
 
  NEM JELENNEK MEG, AMIT BE SZERETNÉK TÖLTENI!

KÖSZÖNÖM SACINAK, ERZSI NÉNINEK A KÉPEKET!

ÉS A TÖBBIEKNEK MIND-MIND!


MILLIÓ PUSZI, SZERETETTELJES ÖLELÉS NEKIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Közérdekű  
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2018.09 2018. Október 2018.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 81 db bejegyzés
e év: 774 db bejegyzés
Összes: 7492 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 560
  • e Hét: 1974
  • e Hónap: 3587
  • e Év: 42077
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.