Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/16 oldal   Bejegyzések száma: 150 
Október szülötte
  2022-09-11 07:52:25, vasárnap
 
  Októberi szülöttként nagyon fontos számodra az állandóság,
a harmónia. Általában pozitívan gondolkozol, a konfliktusokat
pedig messze elkerülöd.

Kedvező jellemvonásaid:

Remek a fellépésed, kiváló első benyomást teszel másokra.
Gyors a felfogóképességed, kiegyensúlyozottságoddal példa
képet állítasz.
Párkapcsolatodban önzetlen és becsületes vagy.
És amiben érdemes fejlődni:

Mindenkitől hasonlóan érett viselkedést, megfelelő döntéseket
vársz el, mint amit te mutatsz.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Energia
  2022-09-01 05:14:14, csütörtök
 
  Nem kávéra van szükséged, hanem alvásra.
Nem kell nikotin, hanem mozognod kell.
Nem kell berúgnod, hangosan kell nevetned.
Nem kell a féktelen szex, hanem a kapcsolat.
Nem sikoltoznod kell, hanem kifejezned magad.
Nem stimulánsokra van szükséged, hanem ölelésre.
Nem tévé kell, hanem költészet.
Nem vásárlás kell, hanem természet.
Nem ítélkezned kell, hanem empátia.
Nem vallás kell, hanem hit kell.
Nem társ kell, hanem önszeretet...
Mindenekelőtt olyan belső békére van szükségünk,
amely harmóniát hoz létre a belső és külső között.
Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit csinálsz.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Pénz kapszula
  2022-05-08 10:07:09, vasárnap
 
  Pozitív gondolataid és vágyaid eredményeként beköszöntött életedbe a
gazdagság. Ez a szerencse nem csupán a pénzre vonatkozik, hanem arra
is, hogy személyes és szakmai életedben több lehetőség jelenik meg.
A tündérek, akik rendkívül jól értenek a vágyak látható formában történő
megjelenítéséhez, azt tanácsolják, hogy szíved maradjon pozitív és örömteli,
miközben átéled ezt a csodálatos új állapotot.

Folyamatosan erősítsd meg: Máris szívesen fogadom a jó dolgokat életemben
és Megérdemlem a bőséget. Ha bármikor azt tapasztalod, hogy ez a pénzáradat
megszakad, kérd a tündéreket, hogy segítsenek átalakítani a gondolataidat és
az érzelmeidet, hogy szívesen és tudatosan fogadhasd mindazt az ajándékot,
amelyet nagyon is megérdemelsz.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Skorpió
  2022-02-28 06:29:59, hétfő
 
  Skorpió:

Ők a legkíváncsibbak. Mindig megérzik, hogy melyik üzlet lesz számukra a kedvező.
Az év hátralévő részében hűséges és védelmező gazdája segíteni fog abban, hogy
a Skorpió gazdaggá váljon, de előtte még jó párszor próbára teszi.


A Skorpió nőt nem könnyű kezelni

skorpió nő horoszkópLeginkább azért, mert a hangulata meglehetősen gyakran változik. A Skorpió nő ugyanakkor bámulatosan vonzó, titokzatos, és vonzerejével szinte megbabonáz. Azt már kevésbé szereti, amikor szembesítik a hibáival, hajlamos lehet az első probléma jelentkezésekor menekülőre fogni. Nagyra értékeli a párkapcsolatot és a párját is, de a függetlenség talán még fontosabb a számára. Ha nem kapja meg, csapdában érzi magát. Finoman szólva sem lehet rá mondani, hogy született társalkodónő lenne, még akkor sem képes kötetlenül csevegni, ha egyébként nagyon jól érzi magát a kapcsolatban. Nagyon mélyen érez, de inkább elrejti az érzelmeit, mert attól tart, gyengének és sebezhetőnek tűnhet mások szemében.

A Nyilas nő a legfüggetlenebb

nyilas nő horoszkóp szabadságA Nyilasról úgy tartják, nagyon szeret utazni, és szinte küldetésének érzi, hogy egyedül járja be a világot. A Nyilas nő legtöbb problémáját az alkalmazkodás okozza, ezért sem könnyű neki gyökeret ereszteni és tartós párkapcsolatban élni. Hajlamos lehet megfeledkezni a másik ember érzéseiről, mert inkább magára figyel. Nem lehet azt mondani, hogy képtelen kapcsolatot kötni, vagy menekülne a házasságtól és a családalapítástól, de az biztos, az együttélés során is mindenképpen szeretné a függetlenségét megőrizni. Nem viseli a kötöttségeket, akkor pedig végképp rosszul érzi magát, szinte megfullad a kapcsolatban, ha érzelmileg vagy anyagilag függ a párjától. A szabadságra talán mindenki másnál jobban vágyik.

Mérleg: Valaki próbára teheti a nagylelkűségedet a hét első felében, ugyanis olyasmit kérhet, ami már számodra is túlzás. Még mielőtt döntesz, alaposan gondold át, hogy rád milyen hatást gyakorol ez a dolog, valamint figyelj oda arra, hogy ne vállalj túl nagy kockázatot és terhet! Ne feledd, hogy olykor jobb valaminek az elején nemet mondani, mint később sok időt elpazarolni egy probléma megoldására!

A hét további napjaiban feszültté tehet, hogy nem látod minden erőfeszítésed azonnali eredményét. Légy türelmes és kitartó, mert nem veszik el a befektetett munkád, hamarosan pedig megkapod, amire vágysz! Ha felújítást, átalakítást, vagy rendrakást tervezel, akkor erre tökéletes lesz a hét második fele, főleg akkor, ha ezáltal sok időt tölthetsz a szabadban.

Skorpió: Izgalmakra és fordulatokra számíthatsz a magánéletedben a hét első felében. Mindez elsősorban a személyes kapcsolataidat érinti. Mivel ez egy ponton hatással lesz egy olyan viszonyodra, amelytől a jóléted és a boldogságod függ, ezért muszáj odafigyelned a megnyilvánulásaidra, és jusson eszedbe, hogy neked sem kell megvívnod minden csatát! Majd később lesz alkalmad helyére tenni a dolgokat.

A hét folytatásában kiegyensúlyozottá és szeretetteljessé válhat a magánéleted, ezt pedig csak jobbá teheti az, hogy kicsit több minőségi időt tölthetsz a számodra fontos emberekkel. A hét második felében nemcsak feltöltődhetsz és kikapcsolódhatsz, hanem még remek ötleted is támadhat.

Nyilas: Új ismeretség, vagy barátság teheti izgalmassá, vagy frissítheti fel a mindennapjaidat a hét első felében, ez pedig különleges élménnyel vagy lehetőséggel tehet gazdagabbá. Olykor egy ilyen változás olyasmit is kihoz az emberből, amire nem lehet előre felkészülni, és ami miatt később teljesen más megvilágításba kerülnek bizonyos dolgok.

A hét második felében bebizonyíthatod egy hozzá közel álló személynek, hogy mennyire törődsz vele és számíthat rád. Ugyanakkor ez az időszak arra is remek alkalom, hogy rendezz egy korábbi félreértést, esetleg egy régi vitát, ami után tiszta lappal kezdhettek a másik féllel. Emellett egy új elkötelezettséget is hozhatnak számodra ezek a napok.

Mérleg: Az angyalok szerint a héten nagyon jól tudod, hogy mit és hogyan kell tenned annak érdekében, hogy sikerrel zárd a dolgaidat. Bár senki sem akar segíteni neked, mert nem szeretnének felelősséget vállalni, ez téged mégsem zavar, mivel megvan a tudásod és a tapasztalatod ahhoz, hogy könnyedén és tökéletesen megoldd minden feladatodat.

Ha van párod, akkor az angyalok azt tanácsolják, hogy otthonülés helyett inkább menjetek moziba, színházba, kiránduljatok, és élvezzétek ki a hétvége minden pillanatát!

Skorpió: Azt tanácsolják neked az angyalok, hogy próbálj kicsit pozitívabban hozzáállni bizonyos emberekhez és helyzetekhez a héten, ha úgy érzed, hogy senkiben sem tudsz igazán megbízni, mert attól félsz, hogy valaki azonnal hátba szúr, ha csak egy kicsit is lankad a figyelmed!

Ez azért fontos, mert ha nem hagyod, hogy ezek a kételyek eluralkodjanak rajta, akkor a világ is kinyílik előtted, ami azt jelenti, hogy új lehetőségek, élmények és tartós kapcsolatok várnak rád. Ne feledd, hogy a változtatás és a választás csak rajtad múlik! Ha igazi vágyat érzel ezekhez, akkor már csak rá kell lépned az ezekhez vezető útra.

Nyilas: Azt üzenik az angyalok, hogy többnyire helyesnek bizonyulnak a megérzéseid, amelyekre a héten is számíthatsz, ugyanis gyanút fogsz, amikor valaki túl sok szépet és jót ígérő ajánlattal áll eléd.

Emellett az angyalok azt tanácsolják, hogy a napokban gondold át, hogy mi jut eszedbe a szerelemről, a családról, a boldogságról, az érzelmi kiteljesedésről, valamint vizsgáld meg, hogy mit teszel ezek eléréséért! Ugyanígy foglalkozz azzal is, hogy hogyan érheted el a vágyott céljaidat, álmaidat! Mindennek azért jött el az ideje, mert ez a hét tökéletes alkalom arra, hogy új irányba fordítsd az életedet.

Mérleg

Ahhoz, hogy sikeres legyél, rendkívül fontos, hogy visszanyerd az önbizalmadat és az önbecsülésedet. Értékeld a képességeidet, fordulj befelé, vedd számba a pozitív tulajdonságaidat, ne foglalkozz mások kritikáival. Így újra kapcsolatba kerülsz a belső igazságoddal, friss, megújult erővel indulhatsz újra útnak. Ne kritizáld önmagad, add fel a harcot, az elérhetetlen mércék felállítását, és ami a legfontosabb, hogy ne hasonlítsd magad másokhoz. Járd a saját utadat.

Skorpió

Olyan híreket kapsz, amelyek segíteni fognak abban, hogy rendbe tedd a kavargó gondolataidat, és felállíts egy megfelelőbb stratégiát. Minden lépésed most a legfőbb célodat kell szolgálja, ne térj le a kijelölt útról. Megtörténhet, hogy egy számodra fontos információkat tartalmazó levelet, e-mailt vagy telefonhívást kapsz, ezért figyelj jobban a mostanában hozzád érkező üzenetekre. Másrészt figyelj a hozzád közel állókkal folytatott beszélgetésekre, és próbáld külső szemlélőként hallgatni, amit mondasz: sok választ találhatsz a kérdéseidre.

Nyilas

Ez a megfelelő időszak arra, hogy rendet tegyél a fejedben, és felállítsd a fontossági sorrendet. Lehet, hogy sok álmod már elavult, mások pedig időközben valóra váltak, és nem is vetted a változást figyelembe. Állj meg egy pillanatra, és nézd át az életedet, idézd fel a szenvedélyeidet, azokat a törekvéseket, amelyeket esetleg magad mögött hagytál, és kezdj el újra álmodozni. Haladj magabiztosan az úton, ne engedd, hogy a közben felmerülő konfliktusok lelombozzanak.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Szerencse 2023.
  2022-02-08 06:58:20, kedd
 
  Kos

(III. 21.-IV. 20.)

Ön igazán a mázlistákhoz tartozik. Lehet, hogy eddig csupa sírás és panasz volt az élete, s talán még magával is sikerült elhitetnie, hogy mindenki más szerencsésebb önnél, ám a beköszönő új évvel az ön hite és ezzel együtt a szerencséje is visszatér. Fortuna ugyanis önnel tart, és még talán soha nem volt olyan közel ahhoz, hogy megfogja az isten, azaz istennő lábát, mint most. Persze a csillagok csak a lehetőséget teremtik meg, önnek kell tennie is azért, hogy ez így legyen. Leginkább az év első négy hónapjában kaphat esélyt arra, hogy jobban érvényesüljön, hogy valamiben előrelépést érjen el. Legyen bátorsága megmutatni a tehetségét, keresse a kapcsolatokat, járjon utána a pénzes munkáknak! Ha állást keres, különösen január folyamán lehet nagyon szerencsés és sikeres! Az önbizalmát is erősítenie kell, és nem szabad félnie attól, hogy kudarcot vallhat. Tegye próbára magát! Még az is lehet, hogy a végén válogathat az ajánlatokban, annyian kapkodnak ön után. Az év második felére fog beérni a lendületességének és munkálkodásának a gyümölcse. Ha milliomossá nem is válik (egyébként még az sem kizárt), de jelentősen növelheti a bevételeit. Csak kesergés helyett inkább vegye végre a kezébe a sorsát!

Mérleg

(IX. 23.-X. 22.)

Eddig nagyon sokat dolgozott, és tett is bele a közösbe bőven. Mostantól azonban a társa szerencséjéből profitálhat ön is. A kedvese népszerűségében is sütkérezhet bőven, sőt, az elkövetkező esztendő elején Ön is egyfajta ismertségre, hírnévre tehet szert. A pénzügyekben majd a tavasz hozza el a nagy áttörést: akár jelentősebben is meggazdagodhat, például örökség, hagyaték, vagy társulás házasság révén gyarapodhat az anyagiak terén. A javakat nem feltétlenül pénzben kaphatja meg, viszont nagy értéket képviselnek, és könnyen pénzzé tehetőek. Ez esetben azért gondolja meg, hogy mitől és mi módon válik meg. Mert kiderülhet egy limlomnak tartott holmiról, amit a nagybácsi padlásán talál meg, hogy valójában kincseket ér. De kalandos módon, akár a földben, vagy barlangban is találhat kincseket: ezeket viszont semmiképpen ne próbálja meg a hatóságok megkerülésével értékesíteni! Könnyen pórul járhat, és nem csak a pénzügyeket illetően! A földben persze más módon is találhat értéket: például úgy, hogy ön teszi bele. Remek gazdálkodó lehet, s ha eddig még nem foglalkozott földdel, most van rá esélye, hogy azzá váljon. Önnek a vérében van az élővilág szeretete, és a teremtő erejével csodákra lehet képes. Tegyen egy próbát!

Skorpió

(X. 23.-XI. 21.)

Az év kezdetén keményen meg kell küzdenie a pénzéért. Nem is annyira munkával, hanem inkább valamiféle bürokratikus rendszerekkel. Például adóvisszatérítésért vagy másféle, önnek már megítélt, de ki nem fizetett juttatásokért, esetleg jogos örökségért. Szerencsére talál e küzdelmekben támogatókat, de azért a szokott kitartására és lelkierejére is szüksége lesz. Közben a teendőit sem szabad azonban elhanyagolnia, mert ön azon szerencsések közé fog tartozni, akinek lesz is munkája bőven. Ráadásul olyasmivel foglalkozhat, amiben örömét is leli, noha tényleg nagyon sok energiáját megköveteli a hivatása. Azt is belátja lassanként, hogy a jó ,,működéséhez" a jó kapcsolatok is hozzátartoznak. Eddig hajlamos volt inkább elriasztani magától az embereket, ám tavasztól már képes lesz sokkal jobb kapcsolatokat kötni. A tehetős, jól szituált, bölcs és önnél magasabb egzisztenciájú vagy tudású emberek társaságát keresse! Ne a riválist lássa bennük, hanem a támogatót! Akkor hosszú távú jó kapcsolatokkal valósággal bebetonozhatja azt a jó helyzetet, amit most lesz alkalma megteremteni. Csak ne ijedezzen! Ha kiküldik az ajtón, menjen vissza az ablakon - ahogy a mondás tartja. Persze a jó modora és a kedvessége megőrzése mellett.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Jó reggelt
  2022-01-02 06:28:56, vasárnap
 
  Kos-Reinkarnáció

Egy állandóan harcoló hős vagy, aki a belső démonokkal, és a külső kísértésekkel küzd. Minden életednek az a célja, hogy fejleszd a képességeidet, és jobb emberré válj.

Karmikus üzenet: élj a mának, meditálj, találd meg az életben a legszebb pillanatokat, még akkor is, ha kezdetben nem tűnik túl rózsaszínnek a világ.

Ikrek-Szellemi fejlődés

Egy kettős személyiség vagy, aki a földi tudás, és a lelki fejlődés összetettségében éli az életét. Barátságos, kellemes megjelenésű, kedves, figyelmes, intelligens, de néha nagyon szeszélyes, és szétszórt vagy.

Karmikus üzenet: ahhoz, hogy elérd céljaidat realizmusra van szükséged. Próbálj meg kevésbé ellentmondásosan élni. Próbálj meg meditálni, és így választ kaphatsz az életed nagy kérdéseire.

Mérleg-terjeszkedés

Próbáld megteremteni az egyensúlyt a szellemi, és az anyagi világ között. Fektess nagyobb hangsúlyt a kreativitásra, a járj kellemes emberek társaságába, olvass jó könyveket.

Karmikus üzenet: ha kiegyensúlyozottabb, stabilabb szeretnél lenni, próbáld kialakítani a belső erőd, ne légy annyira érzékeny.

Skorpió-örök élet

Az anyagi, és a lelki élet állandó harcában élsz. Leginkább a földi élet örömeinek hódolnál, de mégis a lelki éned is egy kis odafigyelésre vágyik.

Karmikus üzenet: ne pazarold el fölöslegesen az energiáidat, rá kell gyere arra, hogy az élet nem csak az élvezetek halmozásából áll.

Nyilas-érettség

Azt szeretnéd, ha a boldogság, és az igazságosság egyszerre győzedelemeskedne a világon. Próbálod az isteni igazságosság alapelvei szerint élni az életed, de ez nem mindig sikerül, hiszen sokszor túl nagy hangsúlyt fektetsz az anyagi javak birtoklására.

Karmikus üzenet: nem kell mindig, mindenben a legjobb lenned. Töreked arra, hogy megtaláld a békéd.

Bak-magasabb tudás

Áldozatokat kell hoznod a sikereidért. Csendesen dolgozol, magányosan élsz, és szépen haladsz a céljaid felé.

Karmikus üzenet: energiáidat arra használd, hogy lelkileg fejlődni tudj.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Skorpió
  2021-10-22 15:07:40, péntek
 
  Megvan az oka annak, hogy miért hívják Skorpiónak.

Az egyik legerősebb jegy, amely már a nevével is képes félelmet kelteni.
A jegy, amelynek sokan a közelébe sem mennek. A leglojálisabb barát,
és a leghalálosabb ellenség. Vagy imádod, vagy gyűlölöd.

A Skorpió amely sikerre született soha nem téveszti szem elől a célt. Arra
figyel, ami kell neki, és addig nem áll meg, amíg el nem éri. A szerelemeben
is így van. Ha veled akar lenni, akkor egész életében szeretni fog, még akkor
is, ha már nem vagytok együtt. Szerelme égig emel a kapcsolat tüzében, és
a mélybe taszít, ha megbántod.

Nem esik könnyen szerelembe, de ha egyszer mégis, akkor nagyon. Minden
érzékével szeret, szenvedélyesen, és nem szegi meg az ígéretét.

Ha egy Skorpió szeret nem rejti el az érzéseit, nem játszmázik, nem vezet félre.
Nem ismer akadályokat és határokat ha a szerelméről van szó, azonnal akarja
és örökre.

Ha egy Skorpió környékez meg, előbb vagy utóbb úgyis beleszeretsz.

Ebben a világban, ahol a modern randizás dívik, a Skorpiók az utolsó lovagok,
akikre tényleg lehet számítani. Ha nem is tud mindent megadni, amire vágysz
egyben biztos lehetsz: megad mindent, amilye van.

Vele nem kell azon tanakodnod, hogy az érzései valódiak-e. Ha kimondja, hogy
szeret, akkor az így is van. De egyébként nincs is rá szükséged, mert úgyis tudod.

Csak akkor megy bele egy kapcsolatba, amikor készen áll. Soha nem unalomból,
vagy azért, hogy helyettest keressen. Ő azért van veled, mert így akarja, nem azért,
mert kell mellé valaki, akivel elüti az idejét.

Nem könnyű őt szeretni. Szükség van jó adag türelemre, és ki kell lépned a komfort
zónádból, mert hihetetlen kalandokra visz. Érzelmileg és fizikailag is. Amíg nem éri
el azokat a mélységeket és magasságokat, amelyek a lételemei, úgysem hagy békén.

Gyenge szívvel nem lehet őt szeretni. Mágnesként vonzz magához és a benne lévő
misztikumot is el kell fogadnod. Míg ő teljes őszinteséget és nyíltságot vár el, mindig
lesz egy hely, ahová neked soha nem lesz bejárásod.

A szerelme időtlen és nem ismer határokat.

Ha el is kell válnotok egymástól, soha nem felejted el.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Pénz hullám
  2021-10-19 15:41:30, kedd
 
 




 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Nyilas
  2021-09-02 07:33:02, csütörtök
 
  Nyilas

A Nyilast mindenki kalandvágyáról, kockázatvállalásáról ismeri. Kiborul,
ha sokáig egy helyben kell lennie, mindig tevékeny kedvében van.
Legnagyobb félelme pontosan az, hogy program és teendő nélkül csak
úgy, otthon legyen. Ilyenkor ugyanis olyan gondolatok kerítik hatalmába,
amivel egyáltalán nem szeretne foglalkozni.
Így inkább menekül a valóságtól és elfoglalja magát, mintsem szembe
nézzen azokkal.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Skorpió
  2021-09-02 07:00:42, csütörtök
 
  Egy kis használati útmutató a Skorpió nőkhöz:

Mélység és akarat jellemzi. Van egy kis birtoklási vágya, büszke, de
mindenképp hűség jellemzi.
A párkapcsolatban nem elég számára a felszínesség, őszinteségre
vágyik. Rendkívüli beleérző képességgel bír, megértő és elfogadó.
Nem szereti a képmutatást, átlát a szerepjátszáson. Ha átverik,
kegyetlen tud lenni. Csak azoknak a kritikája okoz neki sebet, akiket
igazán szeret. A Skorpió nő nehezen tud könnyed és gondtalan lenni,
ehhez megértésre és gyengédségre van szüksége.

A Skorpiónak mágneses vonzereje van, és csak úgy sugárzik róla, hogy
nehezen tudja elkötelezni magát. Olyan aura veszi körül, ami azt mondja:
"Gyere és tégy próbára, ha mersz!" A Skorpió pontosan ezt akarja; olyas
valakit, aki nem fél semmitől, akivel létre tudja hozni a lehető legnagyobb
romantikát, és aki nagyobb magasságokba tudja őt repíteni, mint előtte
bárki. Ha ez megtörténik, akkor a Skorpió szenvedélye orkán erejű
viharként szabadul el. Ha azonban zegzugos utakon halad a románc,
akkor annak nemkívánatos féltékenységi rohamok lehetnek a
következményei. A Skorpiót a Mars és a Plútó uralja, és emiatt úgy
gondolhatja, hogy egy kapcsolat nem más, mint akaraterők harca,
de az okos szerető tudja, hogyan mutassa meg ennek a harcosnak,
hogy a szívet átkaroló hadmozdulat a legédesebb valamennyi között.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
     2/16 oldal   Bejegyzések száma: 150 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 567 db bejegyzés
e év: 5306 db bejegyzés
Összes: 34577 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3366
  • e Hét: 10242
  • e Hónap: 19626
  • e Év: 152180
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.