Belépés
eva6.blog.xfree.hu
Hogy boldog lehess három kincset keress Hit,Remény,Szeretet vezéreljen Tégedet Doros Ferencné
1957.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/184 oldal   Bejegyzések száma: 1831 
Mai harmónia kártyám
  2024-02-06 11:16:06, kedd
 
 


Harmóniakártya
HarmoNet Harmóniakártya (2024-02-06)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Kezdeményezés hatja át.
Tűz- Őselem: a meghajtó és a pusztító energia.

Légy óvatos, törekedj az önuralomra. Eredetiség és fellobbanó értelem, ötletek jellemzőek a tűz energiájára. Vigyázz, mert ami kiég, az megsemmisül. Csak ami lángol, az létezik energiája teljében. Ez a lap arra figyelmeztet, hogy a lángoknak táplálásra van szükségük. A tűz az életerő, a szenvedély a megtisztulás, a bűnhődés szimbóluma. Alkotóerőt, tettvágyat, esetleg meghasonlást is jelenthet. Egyike a négy őselemnek. Ellentétével, a vízzel együtt az univerzum poláris princípiumai. A tűz a maszkulin, az aktív, a jang - a víz a feminin, a passzív, a jin. Együtt alkotják minden élet forrását. Pusztító ereje képes mindent az ősállapot egységébe visszarendezni. Kapcsolatba hozható a fénnyel, a szellemi erők ébredésével is, ám a pokol oldaláról - a tisztítótűz purgálása arra utal, hogy nem egyszerű az utadnak ez a lépcsője.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek szerelem kezdete, a lángoló érzelmek ébredése. Párkapcsolatbn élőknek, a kapcsolat tüzének felszítására való figyelmeztetés. Szerelmi légyottra invitál, lángra lobbantja a szenvedélyeket, vagy az indulatokat.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy a láng meleget ad és egyben hatalmas pusztító erővel is rendelkezik, ezért óvatosan kell kezelni, nem szabad játszani vele. Idézd fel magadban azokat az eseményeket, mikor lángra lobbantál bármilyen okból, és azoknak a cselekedeteknek mi lett a következménye.
Fedezd fel, milyen területeken lenne szükséged egy kis tűzre, hogy tettre készségedet begyújtsa.
Üzeni, hogy a tüzet táplálni kell, különben kialszik.
Erre is gondolj: Olvasd Heine versét: ,,Kedv és tűz volt dalomban, sikerült sok szép lángot szítanom." Ha teheted, melegedj ma valódi tűznél, egyél olyan ételt ami parázson tűz erővel sült, vagy főtt. Menj szaunába.
 
 
0 komment , kategória:  Harmónia kártyáim  
Mai harmónia kártyám
  2024-02-01 13:25:42, csütörtök
 
 


Harmóniakártya
HarmoNet Harmóniakártya (2024-02-01)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Felemelkedés hatja át.
Tej - Anyatej, ősbiztonság, táplálás

Első táplálékunk a tej. Tökéletes összetételű táplálék egy kisbaba számára. Azt mutatja, hogy most nem érzed magad biztonságban, védelmet, támogatást keresel. A tej energiája segíthet megtalálni az elveszett biztonságot, így ha szereted a tejet, akkor ne habozz felhajtani egy pohárral! A jóléttel, a messiási boldogsággal analóg, gondoljunk a "tejjel - mézzel folyó kánaán" képére. A szépség a tisztaság, a fiatalság, a termékenység, és a női erő kifejezője is. Kleopátra híres szamártej fürdője jó példa erre, mellyel állítólag szépségét és ifjúságát megőrizte. Érdekes, hogy milyen sokan allergiásak a tejben található laktózra, vagyis a tejcukorra, mely a tej édességét adja. Az anyai szeretet ősi biztonságát nem teljesen megélt emberekre jellemző tünet ez.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élők számára figyelmeztetés arra, hogy fogadd el úgy párodat, ahogy azt szülőanyja tette - teljes ragaszkodással és feltétel nélkül. Párkeresők számára jelzés, hogy egy kényeztető tejes fürdőt venni jótékony hatású.

Ezt mondja neked:

Téged szoptatott édesanyád? Meddig? Könnyen, vagy nehezen ment? Magad hogyan vélekedsz a szoptatás kérdéséről?
Kérj segítséget a barátaidtól, ha szükséged van rá!
A gyöngédség nem a gyöngeség jele, azt jelenti, hogy ismered a határaidat. Te is biztonságot adhatsz a társadnak.
Erre is gondolj: Énekeld a magyar kesergőt: "Édes anyám édes teje, keserű a más kenyere, keserű és savanyú is, néha bizony panaszos is."

 
 
0 komment , kategória:  Harmónia kártyáim  
Mai harmónia kártyám
  2024-01-31 12:16:17, szerda
 
 


Harmóniakártya
HarmoNet Harmóniakártya (2024-01-31)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Beteljesülés hatja át.
Templom - Isteni hajlék, testünk, irányjelzés

Isten megnyugvása benned. Isten hív. Ha nem vagy hívő, a lap akkor is elgondolkodtat az élet legmélyebb kérdéseiről. Jelentése védelem, menedék, szorult helyzetben érkező segítség. A templom az áldozat bemutatásának helye. Ha képes vagy lemondani valamilyen szükségletedről, áldozatot ajánlasz fel valamiért, visszahúzódhatsz lelked templomába. A templom az épület, melyben a Szent lélek lakozik, vagyis tested, mely körülöleli lelkedet. Ezért jelölhet testi tüneteket, esetleg betegséget. Minden testi tünetnek lelki háttere van, s fordítva: minden lelki változás testi tüneteket hoz létre. Üzeni, hogy meg kell erősíteni a hitedet, főleg önmagadban. A templomtorony iránymutatás, a helyes út kijelölése. Jelzi, hogy jó úton jársz: ,,Haladj tovább torony iránt."

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek, ha még nem házasok, jelölhet templomi házaságkötést. Házasoknak pecsétet kapcsolatukra, vagy szakítópróbát, melyben az egymásba vetett hit lehet a megtartó erő. Párkeresőknek azt üzeni, hogy olyan társat válassz, akinek hitrendszere azonos a tieddel.

Ezt mondja neked:

Mélyedj magadba, keresd a belső forrást - Hiszel valamiben? Ha igen, mi a te hited?
Menj gyülekezetbe, ezoterikus körbe, vagy filozofálj a fórumon olyan barátokkal, akik hasonló kérdésekkel foglalkoznak, mit te magad.
A templom közösségi ház, nem rekeszt ki senkit, de csak annak van helye, aki képes alázattal részt venni a szertartásban, vagy karizmatikusan tudja vezetni azt.
Erre is gondolj: A cigánykártya Pap lapja. Menj ma egy olyan templomba, vagy imahelyre, mely vallás tanításit nem ismered, vagy mellyel eddig nem értettél egyet. Csöndesedj el ott, esetleg beszélj egy pappal, vagy hívővel, ha találkoztok. Olvasd Petőfi Bolond Istók című versét: ,,Amidőn a templomból mint / Feleség s férj jöttenek, / E szavaknál egyebet / Nem mondhatott az öreg: / Gyermekeim, legyetek / Mindig ilyen boldogok ... / Már én is tudom, mi a / Boldogság, meghalhatok." Olvasd Túrmezei Erzsébet megható keresztény verseit.
 
 
0 komment , kategória:  Harmónia kártyáim  
Mai harmónia kártyám
  2024-01-24 08:59:51, szerda
 
 


Harmóniakártya
HarmoNet Harmóniakártya (2024-01-24)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Önazonosság hatja át.
Elefánt - Nyugodt erő, türelem, nőiesség, bölcsesség, felejtés

Az indiai mitológiában Ganésa. A tudomány, az erőteljesség, a szerencse és a bölcsesség istene. Van egy feng shui babona, mely szerint életünk során hét elefántot kell összegyűjtenünk, hogy jómódban és gazdagságban éljünk, szerencsések legyünk. Fontos azonban, hogy az elefánt ormány az égnek álljon! Azt tartják, az elefánt nehezen tanul és sohasem felejt. Igaz ez rád valahogyan? A harcokban és a nehéz feladatokban az ember társa. A legnagyobb szárazföldi emlős. Az elefánt nemcsak a hosszú élet, az erő, a szülői szilárdság, bőség és termékenység - tehát inden földi jó, hanem a tudás, bölcsesség és alázatosság egy jelképe is. A Srímad-Bhágavatam elbeszéli, hogy egy bölcs elefánt - hiába tartózkodott állat testben - rendkívül nagy lélek volt. Egyszer vándorlása során egy nagy folyón kellett átkelnie, ahol egy termetes krokodil támadta meg. Noha az elefántok hatalmas erővel rendelkeznek, a vízben egy ekkora hüllő ellen mégsem lett volna esélye. Ekkor féktelen erejét félretéve, bölcsességét használva az elefánt imádkozni kezdett. Alázatos imái meghallgatást nyertek, s az elefánt megmenekült a krokodilok közül. A keleti tanításokban a szép nő lépése oly kecses, akár az elefánté. Figyeld csak meg az elefántok járását! Az elefánt egyúttal hosszú életet, erőt, jó egészséet hoz neked.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a hosszú életű, bölcsességen alapuló, tartós kapcsolatot jelképezi. Párkeresőknek az életre szóló társ megtalálását adja hírül.

Ezt mondja neked:

Szeresd a humort, de ne engedj meg gonosz tréfát.
Mutasd ki bölcsen az erődet, ezzel helyére kerülnek a dolgok körülötted.
Ha az ember nagyon erős, nem kell vérszomjasnak lennie.
Erre is gondolj: Az indai mitológia Ganésa figurája gyakran táncol. Nézegess képeket, szobrokat, melyen ganésa látható. Olvasd Weöres Sándor versét az elefántokról: ,,Iszapban fürdik az elefánt-csorda, / sziklás bőrüket rönkön reszelik, / hegyként süllyednek a lágy gomolyba, / fönn hajladoznak gyűrűs kürtjeik."
 
 
0 komment , kategória:  Harmónia kártyáim  
Mai harmónia kártyám
  2024-01-22 11:47:15, hétfő
 
 


/ Harmóniakártya
HarmoNet Harmóniakártya (2024-01-22)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Hozzáértés hatja át.
Lila - Misztika

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A lila a misztikus dolgokra való fogékonyság, az ösztönösség, de az elfojtások, a prüdéria színe is. A déli országokban a fiatal özvegyek színe volt, így a szexuálisan kielégítetlen nők viseletének tartják - ott nem is hord senki lila holmikat. Erős hit jellemzi a lila szín által áthatott időszakot, ugyanakkor ha valakire leszáll a ,,lila köd", az illető elveszti éleslátását, lila gőze sem lesz a dolgokról. A haradik szem csakrájának színe is az ibolyalila.

Szerelmi üzenete: Lehet, hogy párod nem mindig megfelelően tolerálja a spiritualitás iránti igényedet? Esetleg éppen az ezoterikus érdeklődésed miatt néznek néha kicsit lilának? Nem baj, ha ma kicsit elszálltabb vagy az átlagosnál. Látogass el egy ezoterikus előadásra, ahol a szerelemről beszélnek! Jól fogsz szórakozni.

Ezt mondja neked:

Figyelj a megérzéseidre, hallgass az ösztöneidre!
Az elfojtott szexualitásra vagy a szexuális kielégületlenségre is figyelmeztethet, tedd tisztába a szexualitáshoz való viszonyodat!
Látogass el a Harmónia Színjósdába!
Erre is gondolj: A lila ruhás nő - Szinyei Merse Pál festménye. A homlok vagy más néven a harmadik szem csakra mandalája. A Halak csilagjegy.
 
 
0 komment , kategória:  Harmónia kártyáim  
Mai harmónia kártyám
  2024-01-21 10:46:46, vasárnap
 
 


Harmóniakártya
HarmoNet Harmóniakártya (2024-01-21)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Felszabadultság hatja át.
Márvány - Szilárdság, keménység

Nyugodt, tiszta hűvös felülete azt jelzi, hogy hajthatatlan, szilárd, ugyanakkor teherbíró vagy. Figyelj, mert a márvány könnyen törik! Ha nem jól osztod el a terheket, könnyen összeroppanhatsz alattuk. A márvány erezete a problémák egyediségét és megismételhetetlenségét is mutatja. Egyedül a te dolgod, hogy megoldd! A márvány nemes, drága, ahogy a mostni aktuális feladatod is nemes. A márványt az ókori görögök és rómaiak épületek és szobrok készítésénél használták, ezért a hagyományok megőrzésének és kifinomult ízlésnek a szimbóluma. A természetben rengeteg variációban és színben fordul elő. Mivel nagyon drága, utánzataival gyakran találkozhatunk a körülöttünk lévő dekorációkat illetően. A tiszta fehér márvány a halhatatlanságot jelenti.

Szerelmi üzenete: Régi viszonyban szilárd alapokon állónak látszó, nemes, de könnyen eltörhető, érzékeny, rossz teher-elosztású kapcsolat. Párkeresőknek hajthatatlanság.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy nem minden olyan erős, mint amilyennek látszik.
Gondolkodj el gyenge pontjaidon, és végezz rajtuk erősítést. Minden ilyen jellegű problémának van megoldása.
Üzeni, hogy érdemes a nemes, örök dolgok felé venni az irányt, és azokért áldozatot hozni.
Erre is gondolj: A Szaturnusszal analóg, Michelangelo Dávid szobra fejezi ki jól üzenetét. Simíts meg ma márványból készült, vagy ezzel burkolt falat, vagy tárgyat.
 
 
0 komment , kategória:  Harmónia kártyáim  
Mai harmónia kártyám
  2024-01-20 07:23:10, szombat
 
 


Harmóniakártya
HarmoNet Harmóniakártya (2024-01-20)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Meghatottság hatja át.
Citromsárga - Intuíció, belső erő

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A sárga az intuitív, nyugtalan, feszült, beszédes periódus színe. Az erő, vagyis a harmadik, a köldöknél található csakra színe. Arra utal, hogy kapcsolatokat teremtesz, közlékeny vagy, de nem mindig figyelsz kellőképpen másokra. Fogalmazz ma tömörebben, mint máskor, irányítsd erődet a fontos dolgokra, légy koncentrált és elszánt. Az irigység színe is - vajon az irigységedben a másik emberét irigyled el, vagy csak magadnak is azt a célt akarod kitűzni, amit ő már elért? Sok különleges hangú énekesmadár, mint a sármány, a kanári vagy a sárgarigó színe is sárga. Ha szereted a madarakat, nézz meg néhány sárga színűt!

Szerelmi üzenete: Erőd teljében vagy, s a párkapcsolatodban lehet, hogy átvetted az irányítást, ami nem biztos, hogy nagyon tetszik a párodnak. Szingliknek jel arra, hogy viselkedjenek szerényen.

Ezt mondja neked:

Tanácsaid ugyan sokat segítenek másoknak, de néha túl sokat beszélsz. Hallgatni arany, és mint tudjuk, az arany szín a sárga legnemesebb árnyalata.
Látogass el a Harmónia Színjósdába!
Belső erőd forrásához ez a szín vezet el - hordj néha sárga holmikat!
Erre is gondolj: Az erőcsakra mandalája. Az epe színe, tehát tisztítsd ma epédet salaktalanító teával.
 
 
0 komment , kategória:  Harmónia kártyáim  
Mai harmónia kártyám
  2024-01-19 10:20:04, péntek
 
 


Harmóniakártya
HarmoNet Harmóniakártya (2024-01-19)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Dicsőség hatja át.
10 - Tíz - Magasabb összefüggések

A mindent magába foglaló, felölelő, beolvasztó összefüggések száma. Jelzi egy ciklus végét, a befejezést, a megérkezést. Az Isteni Harmónia és a tejút száma is ez. Azt jelzi, hogy új útra lépsz, mely út kitágítja korábbi kereteidet, szétfeszíti a határokat. A vonzás és taszítás, a siker és a bukás egyaránt benne rejtőzik. Arkangyali erejű szám. Ha tizedikén kapod, akkor hatása felerősödik. A számmisztika nem ismeri a 10-es számot - az egy és a nulla együtt újra egyet ad.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Ha plátói szerelmed van, ma esélyed van arra, hogy az valóságos legyen. Párkapcsolatban megértés egymás iránt. Ha nincs kapcsolatod, akkor vonzerőd erősebb, mint valaha.

Ezt mondja neked:

Ha új munkahelyet keresel, akkor ma légy igen aktív. Építsd erőteljesen karrieredet.
Olvass romantikus regényeket, nézz filmeket, vagy meditálj párkapcsolatodra.
Játssz ma fejtörőket, kreatív játékokat - ezek segítenek, hogy jobban átlásd a magasabb összefüggéseket.
Erre is gondolj: Tarot lapja a Sorskerék. Menj a Vidámparkba, ülj fel az óriáskerékre. Éld át, milyen egyszer lenn, egyszer fenn lenni!

 
 
0 komment , kategória:  Harmónia kártyáim  
Mai harmónia kártyám
  2024-01-17 09:20:21, szerda
 
 


Harmóniakártya
HarmoNet Harmóniakártya (2024-01-17)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Biztonság hatja át.
Kígyó - Férfi nemi szerv, szexuális erő, kísértés, gyógyítás

Kundalini energiájának felébresztésére hív ez a kártya - a hindu jelképvilág szerint. Megajándékoz a legteljesebb isteni gyönyörrel. A szeretkezés a tantra szövevényében nem bűn. A kígyó kísértésbe visz, ha hagyod, miként megkísértette Évát. A felébredt kígyó azonban már nem kísértő, hanem óvó erő, mely a szolgálatodra áll. A kígyó az egyik legősibb szimbólum. A kígyó kultúráktól függően a legnagyobb tisztelet övezte totemisztikus imádat vagy a legteljesebb gyűlölet jelképe is lehet. A keresztény kultúrában a bibliai kísértés, a görög-római örökségben, a freudi pszichológiában a férfiasság, a szexualitás jelképe. A hazai gyógyszertárakon is a kehelyre csavarodott kígyót látjuk - ez a gyógyítás jelképe is. Olvasd a HarmoNet Te+Én+Szex rovatát! Férfi nemi szerv - teremtés, szexualitás, kísértés, gyógyítás

Szerelmi üzenete: Szex, erotika. Elcsábítanak, vagy te lehetsz csábító. Párkapcsolatban a megcsalás esélyét, a hűtlenséget is hozza. Párkeresőknek szexi kalandot jelöl.

Ezt mondja neked:

Tedd tisztába nemiségeddel, szexualitásoddal kapcsolatos gátlásaidat, hitrendszeredet!
Hogy viszonyulsz a kísértésekhez? Mit teszel, ha csábítanak, vagy hogy te csábító legyél? Milyen a viszonyod a szexualitáshoz? Ezeket a kérdéseket kell tisztáznod, akár egy forró randevú keretében.
Ha egészséged nem kielégítő, a mai nap alkalmas arra is, hogy új gyógyszert, gyógymódot keress!
Erre is gondolj: Kundalini - hindu kígyó isten. Hermész botja. Iszonyodsz a kígyótól? Mi van emögött?
 
 
0 komment , kategória:  Harmónia kártyáim  
Mai harmónia kártyám
  2024-01-16 10:47:48, kedd
 
 


Harmóniakártya
HarmoNet Harmóniakártya (2024-01-16)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Ajánlkozás hatja át.
Fal - akadály, nehézség, védelem

Az üvegfal azt jelképezi, hogy nem akarod meglátni az igazságot, bár az üveg az mutatja, hogy megtehetnéd, ha mögé pillantanál. A téglafal a tudat és tudattalan közötti különbséget szimbolizálja. A kőfal a megingathatatlanságodat mutatja, abban, amit éppen teszel. A vert fal az anyagok örök körforgását, az alázatot, a természet harmóniáját jelenti. Ha falat emelünk, védelemre vágyunk, a fal adja meg lakásunk határait, ahol úrnak érezhetjük magunkat. Szeretjük a falainkat, ez teszi számunkra otthonossá a Földet. Ámde jelentheti a szellemi és testi agressziót és védekezést, tilalmakat, korlátozásokat. A lelkünk falai a belső korlátaink. Falakat vonunk magunk köré akkor is, ha kategóriába kényszerítjük a másikat. Miből vannak a Te házad falai?

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a falak lebontásáról, a közeledésről, az egymás jobb megértéséről szólhat. Párkeresők számára elszigetelődést jelent.

Ezt mondja neked:

Engedj be másokat a falaid közé, anélkül, hogy elveszítenéd a határaidat. Engedd, hogy a falaid mögött más is otthon érezze magát.
Ha képes vagy lebontani a falaidat, a félelmet felszabadulás, szabadság válthatja fel.
Amikor a földön megtestesülünk, házfallal vesszük körbe magunkat. Ezek a falak változhatnak, gondold át a tudatod határait és szükség esetén változtass rajtuk.
Erre is gondolj: Siratófal a zsidóknál. A Pink Flojd együttes nagy sikerű filmje. Asztrológiai jegye a Bak. Olvasd újra Kőmíves Kelemenné balladáját.
 
 
0 komment , kategória:  Harmónia kártyáim  
     2/184 oldal   Bejegyzések száma: 1831 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1790 db bejegyzés
e év: 23753 db bejegyzés
Összes: 127884 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1961
  • e Hét: 5629
  • e Hónap: 27732
  • e Év: 305957
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.