Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Heti horoszkóp 2012. február 13-19.
  2012-02-14 10:27:11, kedd
 
  Heti horoszkóp 2012. február 13-19.






Kos III. 21. - IV. 19.
Konokul, céltudatosan halad az útján. A munka rengeteg idejét elrabolja, de talán egy kicsit jobb szervezéssel meg tudja oldani, hogy a párjával is együtt lehessen. Mondjuk egy-egy hosszú hétvégén elutazhatnak, vagy közös programokat tervezhetnek. Erre a hétre nem a vad lángolás lesz jellemző, olyan ember mellett érzi jól magát, aki türelmes, akire felnézhet, aki hűséges.







Bika IV. 20. - V. 20.
A jegyén átvonuló Vénusz új szerelmet, esetleg a régi kapcsolat teljes megújulását, a régi érzések felizzását jelzi. A Mars viszont egy titkos flört indulását is mutatja, párhuzamosan a Vénusz kínálta nagy szerelemmel. De ez a titkos kaland csak azért kell, mert legyezgeti a hiúságát, és néhány hét után már véget is fog érni. Ennek legjobban a főnöke örül majd, mert jobban oda tud figyelni a munkájára.






Ikrek V. 21. - VI. 21.
A Mars változásokat jelez. Talán nem is annyira a jobb lehetőség miatt, inkább azért vált munkahelyet, mert már ráunt arra, amit eddig csinált. A magánéletben is kiszámíthatatlan lesz a következő héten. Bár a függetlenség élharcosa, most féltékenységi jelenetekkel bombázza majd a partnerét, és talán az érzelmi zsarolástól sem riad vissza.






Rák VI. 22. - VII. 22.
A Mars kellő energiával, a Jupiter szerencsével, a Szaturnusz pedig kitartással ajándékozza meg. Ez olyan útravaló, amivel akár a világot is ki tudná forgatni a négy sarkából. Bátran változtasson, mert amit most elkezd, az hosszú távra biztosítani fogja az anyagi sikert is. A magánéletben kicsit pesszimistább. A lángoló nagy érzelmek valóban elmaradnak, de a jó barátságból még kerekedhet szerelem.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
Kedveli a kihívásokat, és a sors fel is kínál néhány lehetőséget, amikor megmutathatja, hogy mire képes. Azért a sok munka mellett (főleg a hónap végén) szánjon egy kis időt a pihenésre, ugyanis a Vénusz kedvező helyzetet teremt ahhoz, hogy hosszú távra megalapozza a boldogságát. Ami aztán a karrierjére is kedvezően hat majd.






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Szívesen vonulna el a világtól, hogy ábrándozzon, és olyannak képzelje az életet, amilyen sosem lesz a valóságban. A hét közepei bolygóállások a párjára is rossz hatással lesznek, próbálja megjegyzés nélkül átvészelni ezt az időszakot, akkor hamar túljutnak a krízisen, ha viszont veszekedésbe torkollnak az ellentétek, akkor hónapokig elhúzódhat az érzelmi válság, és a végén ön kerül ki vesztesen.






Mérleg IX. 23. - X. 22.
Ne veszítse el a lelkesedését, még akkor se, ha akadályokba ütközik a karrierépítés közben. Irigyei hamar ráunnak arra, hogy önnel foglalkozzanak, és amint békén hagyják, a maximumot tudja kihozni magából. A magánéletben - ha még nem kötelezte el a szívét -, a következő hetek inkább flörtöket, sok szórakozást, laza kapcsolatok alakulását ígérik. Tartós kapcsolatban az összeköltözés, a közös jövő kialakítása kerül napirendre.






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Bár ön a Zodiákus egyik legszívósabb jegye, most mégis leveheti lábáról egy fertőzés. És épp akkor, amikor már egy régóta húzódó komplikált ügy a célegyenesbe ért. A véletlen a segítségére lesz, és olyan megoldás születik, amit ki sem találhatott volna. Meglehetősen komplikált társas viszonyait bonyolítja, hogy valaki levelekkel, üzenetekkel bombázza, és folyamatosan kritizálja. (Ezzel azonban az ön iránti szerelmét próbálja leplezni.)






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Aktív, boldog időszak következik, amikor megtalálja végre a hangot a kollégáival, közvetlen környezetével, és jól együtt tud működni még azokkal is, akik néhány dologban másképp gondolkodnak, mint ön. A szerelemben ugyancsak érdekes fordulat várható. Talán épp egy olyan baráti találkozón lobban lángra a szíve, ahová eredetileg el sem akart menni.






Bak XII. 22. - I. 19.
A következő héten két dologra tevődik a hangsúly: az anyagiakra és a másokhoz való alkalmazkodásra. Ha ügyesen helyezkedik, ha nem visz semmit túlzásba, akkor idén tavasszal a maga hasznára fordíthatja a kialakuló helyzetet. Előbb a halak jegyen átvonuló nap, utána a Mars ad annyi lendületet, amennyi akár a magánélete teljes átalakításához is elegendő.






Vízöntő I. 20. - II. 18.
A hát eleje a lezáratlan ügyek befejezésével, a kiüresedett kapcsolatok megszüntetésével, egyfajta rendcsinálással és ,,romeltakarítással" kezdődik, később viszont felpörögnek az események. A munkahelyén egy érdekes feladat, a magánéletben néhány izgalmas találkozás várható. A régi félreértéseket ugyancsak most sikerül rendezni, és más szemmel lát majd embereket és dolgokat.






Halak II. 19. - III. 20.
Túl pörgős időszak ez, amikor a legnagyobb problémát az jelenti, hogy rosszul mérte fel az erejét, és minden most szakad a nyakába. Kapkodás helyett állítson fontossági sorrendet, és tartsa a határidőket, még annak az árán is, hogy az otthoni teendőkből szinte teljesen kivonja magát. Ha ez sikerül, a főnökei szemében nagyot nő, és a hét végén, a jövő hét elején a partnerét is kiengesztelheti a soron kívüli jutalomból vett ajándékkal.

(astronet.hu)
Forrás:www.szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Heti horoszkóp 2012. február 6-12.
  2012-02-06 21:45:29, hétfő
 
  Heti horoszkóp 2012. február 6-12.







Kos III. 21. - IV. 19.
Csupa tettvágy, de amikor nekikezd a feladatnak, hamar kimerül - főleg szellemileg. Teherbírása nincs összhangban a vágyaival. Jobban teszi, ha az ötleteit egyelőre inkább a fiókban tartja, és majd kora tavasszal, Kos újhold idején szedi elő. Lehet, hogy egy olyan kapcsolatba bonyolódik, amit nem tárhat fel a világ előtt. A pletyka most nem használ sem az induló kapcsolatának, sem a lelkiismeretének. Gondoljon régi partnerére






Bika IV. 20. - V. 20.
Ha sikerül elérnie a célját a munkában (és ez egyre inkább így látszik), engedjen meg magának egy kis lazítást, mert szüksége van egy kis feltöltődésre. Vitás helyzeteknél mindig számoljon magában tízig, mert sokszor vesztesként kerülhet ki a konfliktusokból. Ne csak hétvégén kényeztesse magát és kedvesét - a hétköznapoknak sem kell mindig szürkéknek lenniük. Sok baráti meghívást kapnak hétvégére, de talán a legjobb lenne most otthon maradni, kettesben.






Ikrek V. 21. - VI. 21.
Pénzügyi manőverekhez nem állnak jól a bolygók. Ne kockáztasson, mert nem látja át a részleteket, vagy ha átlátja is, a véletlenek kedvezőtlen alakulása miatt veszíteni fog, és ezt nehezen tudja elfogadni, megemészteni. Idő kell, mire újra talpra áll anyagilag. Utazási terveit áthúzhatja egy váratlan esemény, de épp az okoz majd örömöt, hogy itthon maradt, mert találkozhat valakivel, akit ezer éve nem látott, és akitől szívügyekben megnyugtató híreket hallhat.






Rák VI. 22. - VII. 22.
A munkahelyi intrikák megújuló hullámai alááshatják a karrierjét. Persze, ahhoz, hogy az ellenlábasai sikerrel járjanak, ön is hozzájárul, mert rengeteg támadási felületet hagy számukra. Figyeljen jobban a határidőkre, és a magánügyeit ne céges telefonon intézze! Párja belefáradt az örökös bizonyításba, és az sem tetszik neki, hogy esténként szívesebben foglalkozik olyasmivel, ami nem tartozik önre, de tőle veszi el az értékes perceket. Billentse helyre a mérleg nyelvét!






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
Néha adódik olyan hét, amikor semmi említésre méltó nem történik - ilyen lesz az a mostani is. Valójában ilyenkor az eseménytelenséget kellene élveznie, ugyanis ez azt jelenti, hogy végre semmi rossz nem éri. Pénteken sok pozitív energiát kap kollégájától. Ne keveredjen hatalmi vitákba a családon belül, különösen ne akarjon párja fölébe kerekedni. Sokkal több segítségre és megértésre számíthat, ha bevallja neki a félelmeit, gondjait. Duzzogása olaj lehet a tűzre.






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Most van először alkalma arra, hogy ebben az évben egy kicsit megpihenjen, visszavehessen a munkahelyi tempón. Az elmúlt hetekben olyan akadályokba ütközött, amiket érdemes újra felidézni, elemezni. Ha ezt megteszi, érdekes felfedezésekre jut. Jó lenne, ha párkapcsolatát nem ,,üzleti társulásnak", hanem harmonikus kapcsolatnak tekintené. Néha jobb volna, ha hallgatna, mert bármit mond, azzal csak felingereli kedvesét, és a végén jól összevesztek.







Mérleg IX. 23. - X. 22.
Régebbi befektetései mostanra érnek be, de ne feltétlenül anyagi jellegű dologra gondoljon. Az értékrendszerében egyre fontosabb helyre kerülnek az emberi, így a munkahelyi kapcsolatok. A Szaturnusz most arra ,,ítéli", hogy szembe nézzen önmagával és a környezetével. A magánéletben több olyan élménye lesz, ami a hiúságát legyezgeti - egyik meghívást kapja a másik után -, párja viszont nem örül annyira ezeknek a lehetőségeknek. Ne adjon alkalmat a féltékenységre!






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Az elmúlt napok lazításának meglesz a böjtje. Ha nem szeretné elveszíteni felettese bizalmát, itt az ideje, hogy turbó sebességre kapcsoljon, és elvégezze határidős munkáit, és az elmúlt időszak lustaságát ellensúlyozandó újabbakat kérjen. Nem szégyen a munka. A héten a kelleténél határozottabb, arrogánsabb a családtagjaival. Talán azért ilyen, mert gyanakszik a párjára, és arra számít, hogy a provokált vita hevében majd csak kibújik a szög a zsákból.






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Már a hét első napján bonyodalmak adódnak a munkahelyén, de lesz ez még rosszabb is! Olyasmiért akarják felelősségre vonni, ami nem is az ön bűne, a kollégák azt vetik a szemére, amit eddig erénynek hitt. Most csak a csendes beletörődés segíthet. Otthonában is forr a hangulat, nem tud szót érteni a párjával. Ha még friss kapcsolatban élnek, elég egy kis félreértés, és a következő randira talán már el sem megy. A régi kapcsolatok még megmenthetők.






Bak XII. 22. - I. 19.
Jól kizsákmányolta magát az elmúlt hetekben, és most szembesül a ténnyel: jóval kevesebb pénzt kap a munkájáért, mint amennyire számított. Legyen nagyvonalú, ne veszekedjen a történtek miatt. Jó tanulság: legközelebb előre ki kell kötnie a feltételeket. A magánéletben sok lemondásra, fokozott alkalmazkodási készségre lesz szükséged a héten. A problémáit megpróbálja eltitkolni a párja elől, de ez hosszú távon sokkal rosszabb, mintha beszélne róla.






Vízöntő I. 20. - II. 18.
Szüksége van egy alapos lelki fröccsre! A legjobb időben érkezik a jogos dorgálás, most ha magába száll, és belátja tévedéseit, még mindent rendbe hozhat. Ha munkahely-váltáson töri a fejét, várjon még néhány hétig, kedvező ajánlatot kaphat! Egy le nem zárt kapcsolat nyomaszthatja most, még akkor is, ha már egy újban él. A hét közepén összefuthat valakivel, akivel alkalma lesz arra, hogy a régi félreértéseket tisztázzák, átbeszéljék.






Halak II. 19. - III. 20.
Öntől függ, hogyan alakul a hete, azaz milyen lábbal kel fel a hét elején. Ha rosszkedvű, senkivel nem tud zöldágra vergődni, és olyan lehetőségeket szalaszt el, amiket később már bánni fog. Ha viszont derűsen kezd a dolgokhoz, könnyen megoldhat minden feladatot. Egyre többet gondol régi kedvesére, akivel káprázatos napokat töltött együtt. Ez biztos jele annak, hogy mostani partnere nem tölti be az életed, és nem elégíti ki sem az ágyban, sem szellemi társként.

Forrás:www.szatmar.ro/
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Heti horoszkóp
  2012-01-30 11:11:32, hétfő
 
  Heti horoszkóp 2012. január 30-február 5.






Kos III. 21. - IV. 19.
Úgy érezheti, kedvese elpártolt öntől. Ez azonban csak az első benyomás. Ha nyitott és nem restell ezúttal maga kezdeményezni, akkor visszahódíthatja a szívét. Egy kis találékonyság sem árt. Ha a munkahelyén bizonytalan valamiben, hagyatkozzon a megérzéseire. Az értelemnél ma jobb vezetője lehet az érzés. A közös hang megtalálása a munkahelyén azért is fontos lenne, mert ezzel egy intrikától és egy irigyétől is megszabadulhat.






Bika IV. 20. - V. 20.
Amennyiben végső megoldásnak rákényszerül a társulásra, rövidesen nagy kő esik majd le a szívéről. Amennyire ódzkodott ettől a megoldástól, annyira szerencsésen alakulhat a közös vállalkozása. Februártól sok utazás várható, mert külföldi kapcsolatai is fellendülhetnek. A hét eleje szerelmes hangulatban éri, de lehet, hogy az érzelemnek nagyobb a füstje, mint a lángja. Ha elkötelezett, nagyobb bajt zúdíthat a fejére, mint amekkora öröme telik a kalandban. Óvatosan!






Ikrek V. 21. - VI. 21.
Ma sokkal tisztábban látja a dolgokat, mint máskor. Használja e tisztánlátását ügyes-bajos dolgai intézésére. Másoknak is jó tanácsokat adhat, de csak akkor, ha erre külön felkérik. A kéretlenül adott tanács erőszaknak tűnhet. Főleg, ha a főnöke ellen szól most. Párkapcsolati problémáinak legalább annyira oka saját konok, zabolátlan természete, mint társának házsártossága. Jobban mondva, az egyik a másiknak velejárója. Egy utazás gyógyírt hozhat.






Rák VI. 22. - VII. 22.
Ha magányos, akkor a kedves hiánya miatti fájdalom csak azért bántja, hogy végre tegyen ellene valamit. Az első lépés talán az lehet, hogy próbálja meg elképzelni, kire is vágyik. Hamarosan belép az életébe. Nem várt fordulat következhet be a munkahelyén. Ne feledje, a családjához mindig fordulhat, ha kételyei támadnának. A döntést, ha nem muszáj, lehetőleg még ne hozza meg, egyelőre a mérlegelés ideje jött csak el. Gondolja át kire és miben számíthat a jövőben.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
Kellemesen hétre számíthat: valami meglepetés éri, ami feldobja, ezért egész héten vidám, és jószívű lesz, mintha a nap sütne a lelkéből. Mindenkihez lesz egy kedves szava, mindenkivel segítőkész. Kollégái ugyan nem értik a hirtelen változás okát, de kedvükre van. Az átlagosnál is szórakozottabb lehet a hét elején, ezért megfeledkezhet a kedvesével fontos találkozóról. A legjobb, ha kétszer is átnézi naplóját, és minden telefont felvesz, hogy elkerülje a bakit.






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Olyan lesz a hete, amilyent teremt magának. Ha valakinek a túlzott vonzalmát végképp nem viseli el, akkor itt az ideje, hogy elküldje a csudába. Különben ne csodálkozzon, ha ideges, feszült. A munkahelyi hajtásban az élre állhat: lelkesítő természetének hála, sokan állnak ön mögé. Így a vezetőséget sem kerüli el az ön lendületessége, újító szellemének frissessége. Egy szép új karrier küszöbén állhat, főleg, ha jó támogatókat választ maga mellé.






Mérleg IX. 23. - X. 22.
Hajlamos lehet a héten mindenből nagyobb ügyet csinálni, mint amilyen az valójában. Próbálja meg kicsit higgadtabban kezelni a dolgokat, kérje egy tisztábban látó barát véleményét. A hidegvér már fél siker az ellenlábasok legyőzésében. Kedden különös álomra ébredhet. Jó, ha fel tudja idézni magában, mert jósló erővel bír. Ha nem emlékszik is rá, tudattalanul, valami érzés szintjén áthatja lelkét, és súg a szerelmével kapcsolatban.






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Titkát a legszívesebben megosztaná mindenkivel, de még várjon vele. Egyelőre még érlelnie kellene az érzést. A ,,kincse" még nem érett meg arra, hogy közkinccsé tegye. Legyen türelmes!Ez a hét sok sikert tartogathat önnek, a hét közepétől különösen. Még azok is elismerhetik tehetségét, munkáját, akik amúgy nem nézik jó szívvel a működését. Ez ne ragadtassa el, de igenis legyen rá büszke. És arassa le az ezzel járó babérokat, és elismerést.






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Az élete (karrierje) változását várj egy fontos személlyel való találkozástól. Ha ez mégsem történne meg a héten, azért ne keseredjen el. Van úgy, hogy a változás csak évek múltán érik be. Az idő - ebben az esetben - nem annyira fontos. Szerencsésen megúszhat egy családi vihart, ezért lesz oka az örömre. Az élmény megkoronázásaként hétvégén egy nagy családi kirándulás, még fényesebbé teheti kedvüket. Szervezze meg!






Bak XII. 22. - I. 19.
Meg kellene tanulnia az alkalmazkodást. Elvégre nem várhatja el, hogy folyton a társa alakítsa a programját és ízlését önhöz. Ha végképp vaskalapossá válik, egyedül élvezheti majd a nagy szabadságát! Ha úgy érzi, hogy csak az unalmas rutin irányítja a napjait, akkor tegyen valamit a változás érdekében. Ha munkakapcsolat és munkája kiüresedett, akkor vigyen ön változatosságot bele. A kezdeményezése a héten nyitott fülekre talál. Nem szégyen kezdeményezni.






Vízöntő I. 20. - II. 18.
A szerencsével talán kicsit hadilábon áll most. Úgy érezheti, túl sok a kötelessége, és csak kevés az eredménye a tetteinek. Pedig bármilyen furcsa, Fortuna nem hagyta el. Talán épp ma bukkan fel egy kedves, jóravaló ember képében a másik nemből. Meg kellene edzenie a szívét. Ne hagyja, hogy minden apróság, pillanatnyi mellőzés, zavar, lehangolja a kedvét. A belső nyugalom megtalálásához segítheti a kedvesével együtt végzett meditációs technika.






Halak II. 19. - III. 20.
Eluralkodik önön a menekülési vágy. A küzdelmekből elege van, és úgy érzi, mindenből a rövidebbet húzta. Azért ha higgadtan mérlegel, ez koránt sincs így. Kedvese nagyon is ön mellett áll. Ezen a héten is, mint általában, jobb, ha nem bízik a kollégáiban, csak a saját erejében, tehetségében. A problémák megoldása - ahogy mások tennék - önnek valószínűleg nem is lenne megfelelő. A kedvese ön mellett áll, támaszkodjon a szeretetére, hogy még erősebb legyen.

Forrás:www.szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Heti horoszkóp
  2012-01-23 23:55:42, hétfő
 
  Heti horoszkóp 2012. január 23-29.






Kos III. 21. - IV. 19.
Sikervágya erősödésének sürgetésére, ne változtasson eredeti céljain, és főleg ne kezdje az évet veszekedéssel, mert türelmetlenségével, elgondolásai ellenkezőjét érheti el. Anyagi kilátásai ígéretesek. Ezzel a tudattal vértezze fel magát, ha borúlátó gondolatai támadnának. Az eget borító sötét felhők, csak átmenetiek, sokkal hosszabb ideig süt majd a nap. Hivatalos ügyei intézésekor, olyan hibákat követhet el, melyek hosszabb távon álmai realizálódását meghiúsíthatják.






Bika IV. 20. - V. 20.
Önbizalma, majd, ezekben a napokban, jelentősen erősödhet, és felhőtlenül kellemes viselkedésével, olyan barátokkal gazdagodhat, akik között rövidesen megtalálja új életének igazi párját is. Amennyiben a korábbi társával átvészelik a problémákat, akkor számíthat arra, hogy teljesen átalakul, megszépül, és sokkal harmonikusabb lesz kapcsolatuk a továbbiakban. A hivatásával kapcsolatos zseniális ötletei kivitelezéséhez, elsősorban nyugodt lelkiállapotra, tökéletes koncentrációra, és legalább átmenetileg, a biztonságos megélhetése érdekében, némi pénztartalékra lesz szüksége.






Ikrek V. 21. - VI. 21.
Anyagi helyzete csak akkor válik biztonságossá, ha túlköltekezési vágyait sikerül lehűtenie, és kizárólag arra koncentrál, hogy a tartalékai ne csorbuljanak. Viszont sikeresen lerendezheti korábbi tartozásait, és így megspórolhatja a kamatokat. Törekedjen arra, hogy nyugodtan alhasson, illetve valamennyi pénzügyi kötelezettségétől végre megszabadulhasson. Ha ezt sikerül rendeznie a következő hetekben, fellélegezhet.






Rák VI. 22. - VII. 22.
Kedvesével kevés időt tudnak eldönteni. Ezért ne érezze magát vétkesnek, hiszen nem tett semmit, és ne is bizonygassa ezt, mert ilyenkor a szavak jelentése, amíg eljut a másik füléig, torzulhat. Szakítson időt kikapcsolódásra, hívjon meg olyan embereket, akiknek a társaságában felszabadultan képesek viselkedni. Változtasson az otthonukon, rendezzék át a lakást. Szakítson időt kikapcsolódásra is, hívjon meg olyan embereket, akiknek a társaságában felszabadultan képesek viselkedni.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
Vénusz kegyeltjeként megnő a vonzereje az ellenkező neműek szemében, és ez azért bonyodalmakat okozhat önnek a héten. Ha nem is keveredik szívfájdító szituációkba, időnként mégis gondot okozhat, hogyan magyarázzon meg ezt, azt partnerének, amikor váratlanul piros rózsacsokrok érkeznek. Szerencsére, higgadt viselkedésével, és partnerét megnyugtató mosolyával, ilyenkor is csodát tehet.






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Munkájával kapcsolatban felkészülhet nagyobb és gyakori utazásokra, esetleg hosszabb külföldi tartózkodásra. Ügyeljen arra, hogy lázas tevékenysége, és folyamatos elfoglaltsága közben se feledkezzen meg azokról, akik sikerei eléréséhez hozzásegítették. Ha nem vezeti le az önben felgyülemlett feszültséget, influenzaszerű, lázzal járó betegségre, vagy kisebb balesetre számíthat. A nagy fordulatot, a következő hónaptól remélheti, talán éppen gyengélkedése hatására.






Mérleg IX. 23. - X. 22.
Sokat vásárol, intézkedik, lót, fut, és ennek a felpezsdültségének köszönhetően, szinte észrevétlenül, és kínlódó fogyókúra nélkül elérheti az áhított versenysúlyát. Könnyűnek és boldognak érzi magát, szellemileg felfrissül, és jut ideje mindenre, mert még az alvásigénye is lecsökken. Amilyen hatalmas változáson mehet mostantól keresztül, olyan meghökkentő viselkedéssel reagálhat személyére a külvilág.






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Az otthoni változásokkal (lakásvásárlással) szemben legyen türelmes, elméletben álljon készenlétben, és várjon. Gondolkodjon úgy, mintha már minden megvalósult volna, és soha ne gondoljon arra, hogy nincs elég pénze, mert akkor valóban nem lesz. Otthon készüljön a költözésre, és addig is, szabaduljon meg a lakásában felhalmozódott kacatoktól. Ezzel a tevékenységgel, meglepő módon felgyorsíthatja a kedvező eseményeket.







Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Önre nem jellemző, hogy terveit kifecsegi, most mégis előfordulhat, hogy éppen a legrosszabb helyen szólja el magát, hogy milyen komoly dolgokat tervez. Barátai nem kedvelik új szerelmét, és a régi partnere sem igazán örül boldogságának. Az akadályozó tényezők is egyre inkább közelednek. Bármilyen fennkölt elvek vezérlik is, egyelőre - mindkettőjük biztonsága érdekében - ne sürgesse a törvényesítést.






Bak XII. 22. - I. 19.
Jelenleg, szinte valamennyi szerelmi kalandja rövid életű. Mélységes csalódással, és minél gyorsabban, igyekszik visszaszerezni, a veszélybe került szabadságát. Érdeklődő természete, és rajongói bősége, végtelen sok érzelmi kalandba sodorhatja ezekben a hónapokban, viszont kapcsolatainak felszínességével fizeti meg ennek az árát. Február utolsó hetében, mindezek ellenére, megperzselődik kicsit, de ezt már senki sem fogja elhinni, vagy komolyan venni.






Vízöntő I. 20. - II. 18.
A magánéletében eddig szerencsésen induló időszak hasonlóan folytatódik, csak időnként zavarhatja meg kisebb féltékenységi jelenet. Lehet, hogy hiúságának ez hízeleg, de nem tanácsos túlzásba vinnie partnere nyugtalanítását, mert értékes, szép, közösen tölthető órákat veszíthetnek el a veszekedéssel. Előfordulhat viszont az is, hogy partnere, egy kis flörtölgetéstől sem riad vissza, azért, hogy önbizalmát visszaszerezze.







Halak II. 19. - III. 20.
Tanácsos lenne a jövőt illetően több vasat tartania a tűzben. Legalább pályázatok leadásával próbálkozzon, ugyanis az égen haladó, akadályozó tényező, rövidesen végleg felhagy hivatásának háborgatásával, és elképzelhető, hogy váratlanul sokkal kedvezőbb álláshoz jut, mint amilyen a korábbi volt. Az átrendeződések következtében rövid ideig szabadideje maradhat. Ekkor tanácsos lenne, szervezete regenerálódásával, felkészülnie a továbbiakra.

Forrás:szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Heti horoszkóp 2012. január 16-22.
  2012-01-20 11:18:29, péntek
 
  Heti horoszkóp






Kos III. 21. - IV. 19.
Őrült munkatempót diktál ezen a héten, ami főként annak köszönhető, hogy most nemcsak egy, hanem több területen is kipróbálhatja magát. Lelkes lesz és megbízható, főnöke örömmel veszi majd ötleteit. Ha eddig nem volt munkája, most valaki állást ajánl. Ezen a héten nem éppen a kezdeményezés a legjellemzőbb önre a párkapcsolat területén. És ez az, ami a legnagyobb problémát okozza önnek: kivárni, amíg kedvese kezdeményez, és arra válaszolhat.






Bika IV. 20. - V. 20.
Ebben az évben - így már ezen a héten is - erőteljesebben megy rá a pénzszerzésre, tudja, hogy mindent meg kell tennie munkahelyén, hogy kicsit duzzadhasson a pénztárcája. Talán erőn felül kell vállalnia, hogy megmaradjon az, ami tavaly volt. Ne nézze állandóan párja telefonját, és leginkább ne kutakodjon SMS-ek és telefonszámok után, mert még ha talál is valamit, ön jön ki rosszul a dologból. Türelem, és higgadtság legyen a jelszava!






Ikrek V. 21. - VI. 21.
Nem vágyik arra, hogy még a mostaninál is több munkája legyen, pedig hosszú távon ez lenne a célravezető. Főleg, ha főnökváltás volt-lesz a cégnél, kell beleadnia apait, anyait, hogy bebiztosíthassa a helyét. Kerülje a jogilag tisztázatlan ügyeket. Hét elején még minden rendben, de hétvégén egy ártalmatlannak látszó flört kavarja fel szerelmi állóvizét. És egy kaland nem is elég, újabb és újabb hódítások után néz, ami partnere fülébe jut.






Rák VI. 22. - VII. 22.
Hét elején, úgy viselkedik, mint a téli álmából ébresztett medve. Nem úgy lát a feladatokhoz, ahogy szokott, és túlzott lelkesedést sem mutat. Pedig nem ártana jobban odafigyelnie, mert valaki titkon az ön helyére pályázik, és a hibákra vár. Önbizalmát szeretné erősíteni az önnél egyáltalán nem megszokott kalandokkal, és ha nem vigyáz, könnyen lépre is mehet. Még ha párkapcsolatban él is, úgy érzi, meg kell találnia az igazit, bármi áron.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
Kicsit talán kétségbe van esve, mert nem úgy kezdődött az év, ahogyan arra számított, talán átszervezések és feladatvesztés is érte a munkahelyén. Ennek ellenére ne tegyen semmi olyat a munka- vagy pénzszerzés érdekében, amit később megbánhat! Nem elég, ha csak ,,válaszol" partnere kezdeményezésére, fontos, mindent megtennie azért, hogy ez a szerelem és ez a vágy meg is maradjon, ellenkező esetben párja kalandokra kényszerülhet.






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Munkatársai áskálódása ellen vegye elő a nagyvonalúságát, hiszen semmire sem megy a sértettséggel. Megteheti, hogy megpróbálja tisztázni a helyzetet, és megkérdezi az illető(ke)t, hogy tulajdonképpen mi a problémája önnel, de az igazat megvallva nem megy sokra vele. Vad szenvedélyre vágyik, de álmait nem meri bevinni a hétköznapokba, kedvese pedig nem gondolatolvasó. Ábrándozás helyett lépjen a tettek mezejére, partnere nem ijed meg semmilyen újdonságtól.






Mérleg IX. 23. - X. 22.
A héten úgy érzi, csak akkor megy jól a munka, ha jó a hangulat a munkahelyén, és kellemes légkörben dolgozhat. Épp ezért mindent meg is tesz, hogy kedves és vicces legyen a kollégáival, ám ők kimondottan barátságtalan hangulatban vannak, és nem díjazzák az erőfeszítéseit. Sikeres hétre számíthatsz a szerelemben: ez a legjobb időszak arra, hogy mindent egy lapra tegyen fel, és belevágjon valami olyasmibe, amitől eddig nagyon tartott. Legyen optimista!






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Mindent megtesz, hogy végre a kezébe vehesse az irányítást a munkahelyén, még a főnökével szemben is ,,felveszi a kesztyűt", ha kicsit erélyesebben szól hozzá, máris azon munkálkodik, miként vágjon neki vissza. És szerencséjére meg is találja a legcélszerűbb módját. Ne gondolja, hogy élete végéig ,,hálásnak" kell lennie annak, aki ön mellett állt a bajban. Megköszönte ezt már azóta mindenféle módon, és ha úgy érzi, más mellett szívesebben élne, hát váltson.






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Mielőtt vad lázadásba kezdene a munkahelyén, érdemes lenne tudatosítania magában a tényt, hogy főnökének sincs könnyű dolga, nem személyeskedés miatt mondja vagy teszi azt, amit. Jobb volna inkább együttműködni vele, főleg egy közös jövő reményében. Szeret kiöltözni, a környezetében csillogni, villogni, és most erre különösen vevő a környezete. Párja érthető, hogy féltékeny, és még a széltől is óvja, nemhogy a kíváncsi tekintetek elől.






Bak XII. 22. - I. 19.
Ha munkahelyén éppen változások vannak folyamatban, akkor előnyösen tud lavírozni, előnyösen tudja majd kihasználni mindezt a saját boldogulása érdekében. Ehhez csak az ösztöneire kell hallgatnia, azok megsúgják, melyik a legjobb pillanat az egyezkedésre. Nem tudja, mit akar, percről-percre változik a célja az elképzelése a szerelmi életét illetően. Talán az volna a legjobb, ha egy kis időre félrevonulna, és megpróbálna rendet rakni a fejében-szívében.






Vízöntő I. 20. - II. 18.
Most nagyon fontos az őszinte kommunikáció a kollégáiddal, de leginkább a főnökével, attól viszont óvakodjon, hogy érzelmileg zsarolja felettesét. He bepróbálkozik nála, akkor a mostani jó viszony ellenségesre válthat, és nem támogatja majd a későbbiekben. Jó alkalmat kínál arra ez a hét, hogy párjával tisztázzák nézeteltéréseiket, és megbékéljenek egymással. Ebben ne vegye tekintetbe sem a családja, sem az ismerősei véleményét, ez az ön sorsa.






Halak II. 19. - III. 20.
Nagy elánnal veti bele magát a munkába, de úgy érzi, folyton akadályokba ütközik. Ha kevés az információja arról, mit vár el öntől a főnöke, egyeztessen vele részletesen. Találgatások helyett most sokkal többre mehet nyílt kérdésekkel és válaszokkal. Rendezheti párkapcsolatát, örömteli napok következnek most a hosszú távú kapcsolatokban élő Halaknál. A friss kapcsolatokban élők most annyira szerelmesek, hogy még a világot is szebbnek látják.

Forrás:szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Heti horoszkóp 2012. január 9-15.
  2012-01-09 12:02:37, hétfő
 
  Heti horoszkóp






Kos III. 21. - IV. 19.
Vagy a munkahelyével, esetleg a társával vagy üzlettársával folytatott csatározások keseríthetik meg a héten az életét, vagy a konkurencia fejt ki túlzott erőket önnel szemben. Akár így, akár úgy, a küzdelem most elkerülhetetlen. Szerelmi téren nagyobb sikerrel járhat: diplomáciai érzéke kitűnő, fellépése imponáló, nem csoda, ha lehengerli az ellenkező nemet. Egy dologban kell változtatnia, mégpedig érzelmeit könnyebben, nyíltabban kell kifejeznie.







Bika IV. 20. - V. 20.
Érzelmei mélyek, nem szívesen tárja fel azokat még kollégái előtt sem. Ne aggódjon! Higgye el, hogy valóban kiüti a nyeregből riválisát, hiszen az ön kedves, természetes lényével igen nehezen tud bárki is versenyezni. Arról nem is szólva, mennyire tud szeretni. A hét első munkanapján azonnal nekilát a teendőinek. Mindent azonnal akar megoldani, hiszen óriási elmaradásban van - annak ellenére, hogy ünnepek alatt sem lógatta a lábát.







Ikrek V. 21. - VI. 21.
Végre kezd olvadni a jég: úgy tűnik, ismét sikerül szót értenie párjával. De a siker nem jön könnyen. Még egy kis engesztelés ráfér, nem felejti el könnyen a kimondott csúnya szavakat. Tovább nyújtózkodott, mint ameddig a takarója ért, ezért most új munkák után kell kapkodnia. A hét közepén azonban rájön, nem olyan egyszerű munkát szerezni, még akkor sem, ha főnökei tisztában vannak az ön erényeivel. Ne cselekedjen elhamarkodottan.






Rák VI. 22. - VII. 22.
Változatlanul a munkahelyi pletykákból él - információt kap és ad, keveri a kártyát, miközben igyekszik a saját malmára hajtani a vizet. Főnökénél is megpróbál bevágódni, a legszívesebben ezzel ,,betonozná be" az állását, annyira fél a változásoktól. A héten találkozik egy kedves, megnyerő modorú emberrel, aki nyugalmával lecsillapítja ugyan háborgó idegeit, de megdobogtatja már foglalt szívét. Jól érzi, nem halogathatja tovább a döntést.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
A tavalyi vontatott kapcsolata még folytatódik, Önt most mégis egy új ismeretség keríti hét közepén a hatalmába. Az új kapcsolatban mindketten azonnal megtalálják a közös hangot. Sokféle társadalmi eseményre invitálják ezen a héten munkája kapcsán, és ezeken az összejöveteleken felhasználja természetes vonzerejét és azt a képességét, hogy jól tud bánni az emberekkel. Kell is ez ahhoz, hogy megalapozhassa jövőbeli jó hírnevét.






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Az új esztendőben tele van tettvággyal és lelkesedéssel a munkájával kapcsolatban, ám annak is szükségét érzi, hogy visszajelzést, elismerést kapjon jó teljesítményével kapcsolatban a külvilágtól. A jó kapcsolat érdekében fontos a tolerancia. Jóllehet még csak most kezdődött az év, mégis iszonyatosan fáradtnak érzi magát. Kösse össze a kellemeset a hasznossal és pihenjen pár napot a kedvesével, mindkettőjükre ráfér egy kis intimitás!






Mérleg IX. 23. - X. 22.
Most újra gondolhatja azokat a hosszú távra szóló terveit, amelyeket az elmúlt évben már nem tudott realizálni. A Vénusz most segítséget ad arra, hogy befejezze, amit annyira akart. Ezen a héten különösen fontosnak érzi, hogy többet foglalkozzon saját személyiségével, és ez a munkájában is meglátszódjon. Jó gondolat, hogy a munkáját most maximális odafigyeléssel szeretné elvégeznie, de az érzéseire is jobban kellene figyeljen!






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Álmai könnyen valóra válhatnak, ha nem másoktól, vagy a külső körülményektől várja a megoldást, hanem saját maga cselekszik. Bolygója izgalmas munkahetet jelez, melyben egyaránt lesz siker, intrika, megalkuvás, előre mutató tervek és siker. Könnyen egy titkos kalandba bonyolódhat, amit ugyan jobb lenne elkerülni, de a vágyai felülkerekednek a józan eszén. Hiába tudja, hogy nem jó úton jár, mégsem akar lemaradni semmi jóról.






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Ön is tudja (érzi), hogy az az érzelmi kapcsolata, amely tél elején kezdődött, tartósnak és komolynak ígérkezik. Ellenben nem túl izgató. Egy rövid románc azonban sokkal vérpezsdítőbb, ezért vág bele. Mindent bevet, hogy munkahelyén előbbre juthasson. Most még az égiek is segítik: könnyen elsajátíthat olyan szaktudást, amelyek révén nemcsak elismertebb lehet, hanem többet is kereshet. Talán a nyelvtanulás vagy a programozás kerül most napirendre.






Bak XII. 22. - I. 19.
Kitartó szorgalma és a munkájával kapcsolatos bevételei biztonságot jelentenek. Új perspektívák nyílnak meg Ön előtt, ami nem is baj, hiszen kell is most a pénz. Az sem kizárt, hogy olyan másodállást kell vállalnia, amit szégyell ismerősei előtt. Nem tudja miért, de fásult és kedélytelen. Szerezzen magának örömet, ha ellustul, bújjon ki az odújából, menjen emberek közé. Nemcsak testi, lelki kielégülést találhat a most a szerelemben.






Vízöntő I. 20. - II. 18.
Az ön munkahelyét is elérte a változás szele: idegen eszmék hirdetőivel találkozik a héten. Közeledjen hozzájuk barátságosan, semmiképpen ne legyen elutasító. Még, ha nem is fogadja el a szokatlan eszméket, ismeretei mindenképpen bővülhetnek. Valami elérhetetlenre vágyik, vagy elérhetőt akar, de nem tesz meg mindent érte. Talán egy belső hang józan figyelmeztetése vagy csak régi kudarcélmények akadályozzák. Tegyen ellene!






Halak II. 19. - III. 20.
Jól indul ez a hét: egyből beleveti magát a munkába, szinte megszállottan dolgozik. Akkor érzi jól magát, ha alkothat, ha halad a feladatával. A munkahelyi kapcsolatteremtés terén viszont elvárja, hogy a másik fél kezdeményezzen, és kényeztesse. Élvezi a téli napfény sugarait, szívesen sétál a friss levegőn. A teendőket vagy a vizsgákra való készülést szívesen elodázza. A szerelemben viszont nagyon is aktív régi-új kedvesével.

Forrás:szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Horoszkóp 2012 - a 12 csillagjegy szülötteinek
  2012-01-08 23:18:02, vasárnap
 
  2012 -es horoszkóp.
A 12 csillagjegy asztrológiai előrejelzése: karrier, szerelem és egészség.

Horoszkóp 2012-re: Mit tartogat számunkra a 2012-es év? Pénzt? Karriert? Egészséget? Szerelmet? Az alábbi horoszkópból kiderül, hogy a csillagjegyekre milyen esztendő vár.


Horoszkóp 2012 - a 12 csillagjegy szülötteinek:







Bak XII. 22. - I. 19.

Minden döntésed, minden lépésed alapja az az elhatározás lesz, hogy az év elején tett fogadalmaid valóra váljanak. Ez önmagában véve nagy erény, és nagy lendületet adhat az év első felében, olyan sikereket hozhat meg nagyon gyorsan, amelyeket csak az év végére vártál. Ugyanakkor elvonhatja a figyelmedet arról, hogy a sikerek akkor szépek ha megosztod másokkal.

Az év során felszínre kerülő érzelmi hullámzásaidat is befolyásolja majd, hogy megpróbálsz maximumra törekedni. Nem lehet minden téren a legjobbat nyújtani, nem lehet teljes emberként helyt állni mindenhol, előbb utóbb fontos lesz egy értékrendet felállítanod. A jó közérzet és munkahelyi aktivitás ellenére, egészségügyi szinten nem leszel a legjobb passzban.

Szerencsére csak felszínes problémákról van szó, tehát aggodalomra semmi ok. Pénzügyeid is magas szintre hágnak, de jobbnak látod, hogy befektetéseidet lakásodra, vagy a szeretteid megajándékozására fordítsd.







Vízöntő I. 20. - II. 18.

Habár, az év első hónapjai nagy feszültségben fognak eltelni, a 2012-es év a sikeres közreműködések, szakmai kapcsolatok és miért ne, a szerelem éve lesz. Alkalmad lesz különböző tevékenységekben részt venni, amelyek nagy örömöt szereznek majd neked, főleg a januári, augusztusi és szeptemberi hónapokban. Sikerre számíthatsz bizonyos intellektuális tevékenységek befejezésével (pl. tanulmányok). Ahogy már említettem, az év eleje feszültségekről árulkodik, de meg kel tanulnod türelmesnek és kitartónak lenned.

Egyes kellemetlenségek felbukkanhatnak az év utolsó heteiben, mikor a környezettel való kommunikáció nem fog éppen úgy alakulni, ahogy szeretnéd. Ebben a periódusban nem ajánlatos semmilyen dokumentumokat aláírni. S hogy ne maradjon el az anyagi jólét sem, jelentős nyereségre számíthatsz ebben az időszakban.







Halak II. 19. - III. 20.

A mostani évben számos problémával kell megküzdened, amelyekből egyesek még a múlt évből megoldásra várnak. Erőfeszítésekre lesz szükséged, ám egyúttal sikeres megoldásokat találsz majd, amelyek orvosolják problémáid nagy részét. Közkedveltségnek fogsz örvendeni, bárhová mész az emberek szimpatizálni fognak és értékelik tehetségedet. Baráti köröd egyre nagyobb lesz, és olyan barátokra bukkansz majd, akik minden tevékenységben támogatnak majd.

Fontos fordulat várható az életedben, az év második felében: legyen szó házasságról, eljegyzésről, keresztelőről vagy gyermekáldásról, biztos, hogy jelentősen befolyásolja majd az életedet. Ugyanakkor megoldásra várnak olyan nézeteltérések, frusztrációk, amelyek megmérgezhetik a hétköznapok hangulatát. Fontos, hogy ne riadj meg attól, hogy kezdeményezd az ilyen helyzetek megoldását, utólag nagyobb lesz a bölcsességed, mint a makacsságod. Igen nehéz periódusnak mondható az októberi, novemberi időszak, amikor újabb megpróbáltatások elé nézel.







Kos III. 21. - IV. 19.

A 2012-es évben a Kos számára egy felelősségteles döntésekkel teli időszak következik, amikor a pénzügyek az eddigieknél is nagyobb szerepet játszanak. Nagyon figyelmesnek kell lenned, ha nem szeretnéd, hogy a befektetéseid negatív eredménnyel záruljanak.

A pénzügyi terület lesz az, amelybe a mostani évben a legtöbb energiát fekteted. Többfajta problémák adódnak majd ezen a területen és néha úgy érzed majd, hogy nem boldogulsz, máskor pedig a vártnál nagyobb teljesítményt érsz el. Érdemes mindig mérlegelned, mielőtt döntéseket hozol. A szeptemberi és októberi hónapokban jobb elővigyázatosnak lenni és odafigyelni a meggondolatlan lépésekre.







Bika IV. 20. - V. 20.

A 2012-es évben váratlan fordulatok elébe nézel. Legyen szó egy előléptetésről, vagy kapcsolatodról, ebben az évben biztosan érnek majd meglepetések. A nyugodt évkezdés ellenére, az év második fele szokatlanabbnál, szokatlanabb eseményeket tartogat. A partnerrel való kapcsolat nem éppenséggel olyan, amilyennek szeretnéd, habár te mindent megteszel a konfliktusok enyhítésére, úgy tűnik, semmi sem segít. Az érzelmi téren való várakozás az tehát, amelyik egészen az év végéig kísér, de akkor végre enyhülést és örömöt hoz.

A karrier kapcsán eleinte nyugodtan telnek a hónapok, de néha nem tudod eldönteni, hogy nyugalomra, vagy nagyobb kihívásokra vágysz. Az ilyen várakozásokkal teli pillanatokban elemezheted eddigi életedet, megpróbálhatsz változásokat eszközölni, mert ez a dolog minden bizonnyal közelebb visz majd kitűzött céljaid eléréséhez.







Ikrek V. 21. - VI. 21.

A 2012-es hatalmas lendülettel kezdődik, nem hagy időt számodra a tétova mélázásra. Már az első hónapban új megbízások elé nézhetsz, annak jeleként, hogy elismerik eddigi munkádat és értékelik fáradalmaidat. Jó irányba fejlődnek a munkahelyi kapcsolatok, sok esetben érzed majd, hogy a toleráns és segítőkész magatartásod most végre viszonzásra talál. Az év második felére sűrűsödhetnek a teendők, ami miatt a magánéletedre is kevesebb időd marad. Ebben az évben érdemes a befektetések előtt alaposan körültekinteni, esetleg szakértő véleményét kérni.

A magánéletben arra kell odafigyelned, hogy pároddal fordítsatok elegendő időt egymásra, ellentkező esetben ugyanis komoly vitákba csöppenhetsz. Nem kizárt az sem, hogy párod nehézségekkel fog küszködni, amely nagy hatást gyakorolnak majd saját közérzetedre is. Az egészség sok problémát okoz majd ebben az évben, ezért komoly módon kell kezelned még egy egyszerű meghűlést is. Kissé kellemetlen közérzetre számíthatsz főleg a novemberi és decemberi hónapokban.







Rák VI. 22. - VII. 22.

Az év majdnem teljes részében elégedtlen leszel, holott legtöbbször semmi okod sem lesz rá. Ugyanakkor több nehéz helyzettel kell majd szembenézned, és csak nagy erőfeszítések árán fogod tudni helyreállítani a dolgokat. Próbáld meg a dolgok pozitív oldalát nézni, akkor könnyebben túljutsz a nehézségeken is, és a megpróbáltatások is inkább csak kihívásnak fognak tűnni.

A lakás is fontos szerepet játszhat az életedben a következő év során. Ha felújítást tervezel, számítanod kell arra, hogy nem fog könnyen menni, és akár több időt is tarthat, mint azt reméled. Ha nagyobb építkezési munkákba vágsz, válassz körültekintően kivitelezőt.

Augusztus végétől olyan lehetőségek adódnak, amelyek anyagilag jelentős előrelépést jelenthetnek számodra. A szakmai kapcsolatok alapos kihasználását itt is érdemes kihasználni, ugyanis mindennek megvan az ára.







Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az Oroszlán karrierje 2012-ben hullámzónak ígérkezik. Lesznek elégedetlenségek és sikerek egyaránt, és ezt egy igazi Oroszlán nem mindig viseli jól. Gyaroriak lehetnek a munkahelyi feszültségek, máskor meg mindenki a tehetségedet méltatja. Ahhoz, hogy átvészeld ezt az időszakot is, mindenképp felelősségteljesnek és precíznek kell lenned.

A legelőnyösebb terület még mindig az érzelmi marad. Személyes varázsod mindent elmondd, és bárhová is mész majd, a környezeted elismerésének örvendesz. Nem fognak hiányozni a listából a szórakozás és a barátok, illetve partnered körében töltött különleges alkalmak sem. Ugyanakkor, komoly gondolatok fogannak meg fejedben kapcsolatod irányában, és talán sor kerül ennek hivatalos útra való terelésére is..







Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az újév kitűnő évnek ígérkezik számodra. Optimista és magabiztos beállítottságod jó útra tereli az életedben folyó eseményeket is. Minden, amibe belevágsz, könnyedén sikerül és siker koronázza tetteidet. Az intellektust tekintve sem panaszkodhatsz, hiszen ebben az évben értelmi szinted tetőfokát éred el, teljes mértékben felhasználod ismereteidet és kellőképpen megfelelsz minden elvárásnak. Ha külföldi utazást tervezel, ez az év megfelelő időszak arra, hogy megtedd, hiszen függetlenül az utazás céljától,(tanulmányok, kikapcsolódás, üzleti dolgok), az események szerencsés fordulatot vesznek és minden sikerül majd, amit célnak kitűzöl.

Ha eddig léteztek életedben valamilyen szintű érzelmi elégedetlenségek, ezek enyhülni fognak január és az augusztus-szeptember hónapok folyamán. Nem kizárt a különböző nyereségek elérése sem az intellektuális tevékenységek folytán. Mindent egybevetve a 2012-es év virágzást ígér minden területen.







Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Mérleg csillagjegyüeknek nem kell attól tartaniuk, hogy a 2012-es év kizökkenti őket kiegyensúlyozott életmenetükből. Különösebb problémáktól mentesnek ígérkezik az év, amelyben ha nem is lesz mindig virágzó az anyagi helyzeted, akkor sem lesz mitől félned, ura maradsz a sorsodnak.

A várt bevételek késni fognak, mégis sikerül majd elég jól boldogulnod. Januárban, augusztusban és szeptemberben különösen nagy szerencsével jársz, akármihez is kezdesz. Ezzel szemben az október-november intervallum eléggé nehéznek bizonyul. Ebben az időszakban ajánlatos elővigyázatosnak lenni, ha kölcsönt akarunk felvenni, vagy esetleg adni.

A munkahelyen új kihívásokkal kell szembenézned, de szerencsére mindig szükség van a csapatban egy olyan személyre, aki érzelmileg és értelmileg is megfelelően mérlegel. Habár sokat kell majd dolgoznod, a munkahelyi hangulat igen kellemes lesz, és sok örömöt okoz majd.







Skorpió X. 23. - XI. 21.

Türelem, türelem, türelem. Erre ugyanis nagy szükséged lesz a 2012-es évben. A dolgok jól alakulhatnak, de nem mindig akkor, amikor szeretnéd, tehát az idő nem lesz mindig segítségedre. Ennek ellenére, ebben az évben megtanulod, hogy elérheted vágyaidat nem olyan nagy erőfeszítések árán, viszont igen nagy türelemmel. Tele vagy élettel, reménnyel, főleg azért mert nagyon vágysz bizonyos dolgokra és készen vagy küzdeni értük.

Az év második felében egy üzleti lehetőség adódik, amelyben egy régi barátod lehet segítségedre. Jól fontold meg, mielőtt döntenél, nem szabad fejest ugranod, hiszen nem csak az évedet, de az életedet is befolyásolhatja ez a döntés.







Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Az év a jelek szerint, nem lesz mentes az olyan helyzetektől, amelyeket minden erőddel elkerülnél. Számodra nagyon sértő, ha a szavahihetőségedet kérdőjelezik meg, ilyenkor arra sem vagy tekintettel, ha a vitapartneredhez hosszú évek barátsága köt. A közeledben lévő egyének és munkatársak hazugságai és intrikái csalódást okoznak. Ezekben a szituációkban a legfontosabb tanulság, hogy nem az az erősebb, aki hangosabb. Ha az igazadról akarsz valakit meggyőzni, elég, ha természetes maradsz: aki ismer, tudja, mennyit ér a te becsületed.

A pénz központi szerepet fog játszani az életedben. Az anyagi nyereség annyira előtérbe kerül, hogy sokszor a magánéleted csak másodlagos lesz az életedben. Ilyenkor jusson eszedbe, hogy nem az anyagiak felhalmozása tesz boldogabbá, hanem a magánéletbeli kiegyensúlyozottság. Amikor arra törekszel, hogy bebizonyítsd, mindent elérsz az életben, amit csak szeretnél, előbb döntsd el, valójában mire is érdemes törekedned.

A szeptemberi és októberi hónapok a legelőnyösebbek az eladás, vásárlás, vagy lakásbérlés szempontjából.


Forrás:Link
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Éves horoszkóp 2011-Vizöntő
  2011-02-05 19:20:04, szombat
 
  Éves horoszkóp 2011


VÍZÖNTŐ
(január 21. - február 19.)





A Vízöntők eleinte kétkedve fogadják majd a viharos fordulatokat és tőlük szokatlan módon visszahúzódnak. Április elején különösen érzi majd, hogy bizonytalanná válik a helyzet, és - bár számtalan ötlete támad, egészen új nézőpontból kezdi látni az életet - egészen augusztusig kell várnia, míg végre beindulnak a dolgok. Akkor azonban hatalmas erővel törnek be lehetőségek, és szinte szárnyakat kap! Ha sikerül ebben az időszakban megalapoznia terveit, az hosszú ideig kihat majd életére.

Forrás:EZO.TV - SZA

 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Éves horoszkóp 2011
  2011-02-05 19:15:49, szombat
 
  Éves horoszkóp 2011


A 2011-es esztendő a tettek éve lesz. Már az évkezdet izgalmas változásokat hoz, hiszen a Jupiter január végén belép a Kosba, ami felpörgeti az eseményeket. Az igazi robbanás azonban tavasszal lesz érezhető, amikor az Uránusz is átlép ebbe a jegybe, és a Marssal, majd a Nappal szinte versenyt futnak egymással a teremtésért és a megújulásért. Ez persze heves, és néha nem erőszakmentes történésekhez vezet, de aki képes élni a lehetőségekkel, és a szíve is a helyén van, az jövőre megtalálhatja a számításait. Lépjünk tehát a tettek mezejére!


BAK
(december 22. - január 20.)





A Bakokra küzdelmes esztendő köszönt 2011-ben, az év rosszul kezdődik, a nehézségek és a terhek egyre csak nőnek, de a március hirtelen fordulatot hoz, és ettől kezdve, ha lassan is, de rendeződnek a dolgok. Olyannyira, hogy őszre több, régóta húzódó probléma megoldást nyer, és év végére az élete szinte minden területén olyan ,,rend" lesz, amire mindig is vágyott. Ehhez azonban többet kell kockáztatnia, mint amit szeretne, de ha mer egy kicsit bátrabban lépni, ha teret enged az új helyzeteknek, szívós küzdelme elnyeri jutalmát.

Forrás:EZO.TV - SZA

 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 31 db bejegyzés
e év: 309 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 851
  • e Hét: 1626
  • e Hónap: 6664
  • e Év: 136371
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.