Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
A Szeretet Egysége
  2015-09-23 22:30:38, szerda
 
  A Szeretet Egysége





Ez a mandala magába foglalja a szeretet egységének érzéseit, feltölti szívedet jósággal, kedvességgel és segít a bizalom fejlesztésében. Ezenkívül pedig a koronacsakrával áll kapcsolatban. Segít a megnyitásában. Segít abban, hogy ítélkezés nélkül döntsünk kérdésekben. Emeli a rezgést és tudatunk szintjét.

Készítette és írta: Bárány Tünde Nikoletta (Sandal) / www.angyalmandala.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
Béke meditáció (minden nap)
  2015-09-23 22:07:27, szerda
 
  Béke meditáció (minden nap)





Globális Béke meditáció a világ minden tájáról az európai helyzet megoldásáért, meggyógyításáért, a Földért, a Békéért, a Felemelkedésért. MINDENNAP 21:00-kor!
A meditációhoz csatlakozhat bárki hitrendszertől, nézőponttól függetlenül!
A lényeg az EGYség, és a Szeretet . Hogy kinyilvánítsuk ugyanazt EGYszerre. (Akinek a meditálás, és a vizualizálás nehéz, az imádkozva, mantrázva is kapcsolódhat, gondolati síkon, szívvel és lélekkel.)

Az itt leírt instrukciók csak segítségek a meditációhoz! /De mindenki a hitrendszere és nézőpontja szerint meditálhat!/
A meditációhoz FB-on ide is csatlakozhattok: https://www.facebook.com/events/550804825072775/

Instrukció 1./Sandal/
1. Csendesítsd le az elméd, figyelj a testedre és a lélegzetedre pár percig.
2. Fejezd ki a szándékodat gondolatilag vagy kimondva, hogy békét és gyógyulást hozz az európai helyzetre, a világra.
3. Képzelj el egy fénysugarat, ami a Lélekcsillag csakrádból árad (kb. 20 cm-el a fejed fölött) a Lélekcsillag csakrájába mindenkinek aki meditál.
4. Képzeld el, ahogy ez a közös fénysugár kiterjed a Föld energiahálójába és eléri Európát a világ összes tájáról, összekapcsolódva mindenki Lélekcsillag csakrájához, aki érintett az itteni helyzetben, összehangolva és inspirálva az embereket, hogy békés megoldást találjanak. Képzeld el, hogy Európa megőrzi a békét és stabilitást.
5. Terjeszd ki a fénysugarat az egész Földre (ne csak Európára). Vizualizáld, hogy mindenhol a Földön béke van.
6. Ezután pedig teremtsük meg és manifesztáljuk közös erővel, közös gondolataink által az emberiség felemelkedését.
Képzeljetek el egy gyönyörű nagy fehér Fényt (a Teremtő fényét), ami végigmegy a Földön, bevilágítja a szobátokat, körbeöleli lényeteket. Végtelen Szeretettel vesz körül titeket O:) ♥
(Ha fényvillanásokat láttok fizikailag, ne ijedjetek meg, csak felkészítenek titeket :) )
Itt az ideje,hogy végre gondolataink teremtő ereje által változást hozzunk erre a világra! Ti vagytok a Fény a sötétségben! O:) Ti hozzátok majd el a változást! :) Ti hozzátok majd el, amire annyira vártok/várunk O:) Gondolatainkkal megteremtjük a "jövőnket", a felemelkedésünket magát!
Áldott, Tiszta Fényem és Szeretetem öleljen titeket :) ♥
A Fény mindig bennetek és veletek van a szívetekben! ♥ A Teremtő fénye ragyogja be lelketeket ♥

Áldásom kísérjen titeket! ♥
Sandal






/Megjegyzés: Aki nem tud meditálni az adott időpontban, csak később, az csak a gondolataival jelentse ki, hogy szeretne EGYütt lenni, és összekapcsolódni velünk térben és "időben" egyaránt.
Mivel olyan, mint IDŐ nem létezik :) Csakis a MOST örök pillanata.
MINDEN egy azon időben történik és létezik. Nincs múlt, vagy jövő. Csakis a Jelen. És a MOST!
Bármit, bármikor csináltok, azt MOST csináljátok. A Jelen Örök pillanatában.
Bármi amit megtapasztaltok, és amit még tapasztalni fogtok, mind megtörtént már (a MOSTban). - Sandal /

Akinek jobban tetszik Cobra általi instrukciók, akkor az meditálhat aszerint:
Instrukciók 2. /Cobrától/:

1. Használd saját technikád a nyugalmas tudatállapot eléréséhez (összpontosíts a lélegzésedre pár percig).
2. Fejezd ki szándékodat, hogy békét és gyógyulást hozz az európai helyzetre.
3. Képzelj el egy fénysugarat, ami a Lélek Csillag csakrádból árad (kb. 20 cm-el a fejed fölött) a Lélek Csillag csakrájába mindenkinek aki meditál.
4. Képzeld el, ahogy ez a közös fénysugár kiterjed a Föld energiahálójába és eléri Európát a világ összes tájáról, összekapcsolódva mindenki Lélek Csillag csakrájához, aki érintett az itteni helyzetben, összehangolva és inspirálva az embereket, hogy békés megoldást találjanak.
Vizualizáld, hogy minden menekült ételt, vizet, szállást, orvosi segítséget kap és emberséges bánásmódban részesül. Képzeld el, hogy minden menekült és rendőr, aki erőszakossá válhat megnyugszik, és békés megoldásokat választ. Vizualizáld, hogy a sötétség erőinek minden tagját, akik magukat menekültnek álcázva próbálnak beszivárogni Európába, felismerik és őrizetbe veszik a rendfenntartó erők. Képzeld el, hogy Európa megőrzi a békét és stabilitást, amit az elmúlt 70 évben elért.

Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
Átalakulás a testen keresztül
  2015-09-23 21:59:54, szerda
 
  Átalakulás a testen keresztül





Miért kárhoztatja, illetve tagadja meg a legtöbb vallás a testet? Úgy tűnik, hogy a lelki emberek mindig akadálynak vagy éppenséggel bűnös valaminek tekintették a testet. Vajon miért csak kevés kereső mondhatja el magáról, hogy talált is? A test szintjén az emberek nagyon közel állnak az állatokhoz. Az alapvető testi funkciók - öröm, fájdalom, légzés, evés, ivás, széklet- és vizeletürítés, alvás, a párkeresésre és a szaporodásra késztető ösztön, valamint persze a születés és a halál-szempontjából ugyanolyanok vagyunk, mint az állatok. Hosszú idővel azután, hogy az ember a kegyelem és az egység állapotából az illúzió világába zuhant, hirtelen az állatihoz hasonlatos testben ébredt föl. és azt ugyancsak zavarónak találta. Ne szédítsd magad! Nem vagy több, csak egy állat!" Ez tűnt az igazságnak, s ezzel naponta szembe kellett néznie. Ez azonban elviselhetetlenül zavaró igazság volt! Ádám és Éva látta, hogy meztelenek, és félni kezdtek.
Állati természetük tudattalan letagadása már nagyon korán megkezdődött. A veszély, hogy a rendkívül erős ösztönkésztetések hatalmukba kerítik és a teljes tudatvesztés állapotába süllyesztik vissza őket, nagyon is valós volt. Egyes testrészekkel és testi funkciókkal - különösen a szexualitással - kapcsolatban megjelent a szégyen, megjelentek a tabuk. Az ő tudatosságuk fénye még nem volt elég erős ahhoz, hogy megbarátkozzanak állati természetükkel, hogy lényüknek ezt az aspektusit lenni, sőt maguknak azt élvezni hagyjak; s még kevésbé ahhoz, hogy abba mélyen belemenjenek, s megleljék az abban elrejtett istenit, az illúzióban lévő valóságot. Így hát azt tették. amit tenniük kellett. Kezdtek elszakadni a testüktől, elkezdtek attól elhatárolódni. Immár olyannak látták magukat, akik birtokolják a testüket, s nem azonosultak azzal.
Amikor aztán a vallások megjelentek, s ,,a te nem a tested vagy" hit erősödött, az említett elhatárolódás míg kifejezettebbé vált. A letűnt évszázadokban, Keleten és Nyugaton egyaránt, számtalan ember próbálta teste megtagadásán keresztül megtalálni Istent, a megváltást, a megvilágosodást. Ez az érzéki - különösképpen a szexuális - örömök megtagadásában, böjtölésben és egyéb aszketikus gyakorlatokban öltött formát. Még fájdalmat is okoztak a testnek, hogy így próbálják legyöngíteni vagy megbüntetni, mert azt bűnösnek tekintették. A kereszténységben ezt a hús sanyargatásának nevezték. Mások megpróbáltak megszökni testükből, oly módon, hogy transzállapotba juttatták magukat, vagy testen kívüli élményeket kerestek. Sokan most is ezt teszik. Még Buddháról is azt mondják, hogy 6 éven át böjttel és más, szélsőséges aszketikus praktikákkal próbálta elérni a megvilágosodást, ám azt csak akkor érte el, amikor ezekkel felhagyott.
A tény az, hogy soha, senki sem világosodott még meg a test megtagadásán, leküzdésén keresztül vagy testen kívüli élmény révén. Az ilyen megtapasztalás ugyan lenyűgöző lehet, és bepillantást nyújthat az anyagi formától való megszabadultság állapotába, ám végül mindig vissza kell térned a testbe, ahol az átalakulás lényeges része zajlik. Az átalakulás a testen keresztül történik meg, nem attól távol! Ezért nem javasolta egyetlen valódi mester sem, hogy küzdjünk a testünkkel vagy hogy hagyjuk el azt, jóllehet-az elméjükre építő, elme centrikus-követőik gyakran adtak ilyen tanácsot.
Az ősi tanítások testtel kapcsolatos részeiből csak töredékek maradtak fönn - mint pl, Jézus szavai: ,,egész tested Fénnyel telik majd meg" -, vagy olyan mítoszokként jelennek meg azok, mint a hit, miszerint Jézus sosem mondott le testéről, azzal egységben maradva emelkedett a ,,mennybe'. Eddig szinte senki sem értette meg ezeket a töredékeket, illetve bizonyos mítoszok rejtett jelentését. Így aztán a ,,te nem a tested vagy" gondolat világszerte elterjedt, és a test megtagadásához, illetve a testből történő megszökési kísérletekhez vezetett. Számtalan keresőt akadályozott ez meg abban, hogy a spiritualitás útján találóvá Is váljon!
Lehetséges-e a testjelentőségéről/ szóló tanításokat kideríteni vagy a meglevő töredékek alapján rekonstruálni?
Nincs rá szükség. Minden spirituális tanítás ugyanabból a Forrásból ered. Ennek értelmében csak egyetlen mester van, mindig is csak egyetlen volt, és ő manifesztálódott különböző formákban. Én vagyok az a mester, és ugyanúgy te is az a mester vagy, amint hozzá tudsz férni a belső Forráshoz. S ahhoz az út a belső testen keresztül vezet! Bár az összes spirituális tanítás ugyanabból a Forrásból ered, ám amint szavakba öntik és leírják őket, nyilvánvalóan már nem többek azok, mint szavak. Márpedig a szó, amint arról beszéltünk már, csupán útjelző tábla! Minden ilyen tanítás útjelző tábla, amely a Forráshoz vezető utat mutatja.
Már beszéltem a testedben rejlő igazságról, de újra összefoglalom számodra a mesterek elveszett tanításait. Kapsz egy újabb útjelző táblát... Kérlek, olvasás, illetve hallgatás közben igyekezz érezni a belső testedet)
Amit a test nevű, betegségnek, öregedésnek és halálnak kitett, sűrű fizikai struktúraként észlelsz, az végső soron nem valós. Az nem te vagy! Az valójában a születésen és a halálon túli, esszenciális realitásod félreérzékelése, az elme korlátoltságának a következménye. Annak az elmének, amely - elvesztvén kapcsolatát a Léttel megteremti a testet, hogy azzal igazolja az elkülönültség illuzórikus hitének és félelmi állapotának jogosságát. Ám ne fordulj el a testtől, mert a mulandóság, a korlátozottság és a halál eme szimbólumában - amit elméd illuzórikus teremtményeként érzékelsz -lényegi és halhatatlan valóságod csodája rejlik! Az igazságot keresve ne is kutakodj másutt, mert azt egyedül és kizárólag a testedben találhatod meg! Ne harcolj a testeddel, mert akkor saját valóságod ellen küzdesz! Te a tested vagy! Ám látható és tapintható tested csupán egy illuzórikus, vékony fátyol. Alatta találod a láthatatlan, belső testet, a Létbe, a megnyilvánulatlan életbe nyíló kaput. A belső testen keresztül elválaszthatatlanul kapcsolódsz ehhez a megnyilvánulatlan, születés és halál nélküli, örökké jelenvaló, Egységes Élethez. A belső test révén örökre egy vagy Istennel.

Közzétette: www.fenyorveny.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
Az egyensúly megtalálásról
  2015-09-23 21:57:35, szerda
 
  Az egyensúly megtalálásról





Kérdés: Hogyan találjuk meg az egyensúlyt, az egyéni akaratunk, s az élet természetes áramlása között?

Eckhart Tolle:
Azáltal, hogy a jelen pillanattal összhangba vagy, egyben a te akaratod, az egyetemes akarattal is összhangba lesz, amit nevezhetsz ,,Isten akaratának" is. Te nem egy elkülönült akarattal bírsz. Az elkülönült akarat, az egyén önérzetét akarja növelni vagy erősíteni. Az elkülönült akarat, a ,,nekem", az ,,Én", az egó miatt aggódik. Viszont van egy isteni Tudatosság, az egy Tudatosság, ami egy fejlődési impulzus. Amit mi, itt, ebben a pillanatban is csinálunk, az önmagunk, ezzel való összhangba hozása.

A nem-ellenállás azért életbevágó, mert addig, míg a jelen pillanat felé ellenállásban vagy, addig a kis egós akarat csapdájában leszel. Az egós akaratnak le kell ülepednie - ez a jelen pillanat felé való megadás, és megadás afelé, ami van. Mikor belsőleg összhangba hozod magad azzal, ami van, akkor ez először majdnem a gyengeség pozíciójának látszik, s ezt félre lehet értelmezni valami olyannak, mint ami megakadályoz téged abban, hogy hatékony lépéseket tegyél. Viszont, az elfogadása annak ami van, az teljesen összeegyeztethető bármi válasszal, amit a jelen pillanat igényel. Bármihez, amit ebben a pillanatban szeretnél, hogy megteremtődjön, hogy megnyilvánuljon, hogy elvégződjön - ahhoz először, el kell hogy fogadj bármi formát, amit ez a jelen pillanat felvesz, hogy az összhangba legyen avval.
Csak vegyük észre ezt a pillanatot. Például, mikor beteg vagy, nem azt mondod, hogy ,,Nekem el kell fogadnom ezt a betegséget, a tényt hogy beteg vagyok, azt, hogy ettől szenvedek", mivel ez egy egész fogalmi történet. Minden, amit neked el kell fogadnod az az, hogy ez a pillanat úgy van, ahogy van. Ténylegesen sosem egy betegség van ebben a pillanatban, csupán egy fizikai állapot. Lehet az, fájdalom, lehet az gyengeség, képtelenség, kényelmetlenség. Azok a dolgok ott lehetnek, s ez az egyetlen dolog amit elfogadsz: Ez a pillanat úgy van, ahogy most van.

Ha le vagy ragadva valahol a sárban, nem azt mondod, ,,Oké, sárban vagyok, el kell fogadnom ezt, és én itt vagyok - nem foglalkozom semmilyen akcióval, mivel el kell fogadnom azt, ami van." Ez a pillanat immáron, mindig úgy van, ahogy van, s ezzel kapcsolatban semmit se tehetsz. Ez az, amit elfogadsz. Ekkor viszont, olyan akció bukkan fel, aminek más energiája van erre. Az az akarat, ami abba áramlik bele, amit te teszel, az már nem egós. De mikor nem fogadod el ezt a pillanatot, akkor az akarat szembe megy az Univerzummal - ez az amit az egó tesz. Ez negatívitás, küzdelem valamivel szemben, aminek mondhatni, nem kéne ott lennie. Ha negatívitást használsz, akkor az egó csapdájába estél. A ,,kis akaratnak" le kell ülepednie azért, hogy a még erőteljesebb /hatalmasabb/ akarat áramoljon keresztül, s hogy a szituációval foglalkozzon. Ez teljességet teremt, s nem pedig elkülönít attól. Ez egy a teljességgel. Mikor ez működik, akkor egy másik szó van az egyetemes akaratra - intelligencia. Ez csak akkor van, mikor ránézel egy helyzetre, teljesen elfogadod ennek a pillanatnak a van-ságát, s persze ekkor, szükség lehet az akcióra.

Mihelyst ott a megnyílás - az elfogadáson keresztül - akkor a következő lépés, amivel foglalkozol, még sokkal erőteljesebb lesz. Van egy Buddhista kifejezés, a ,,helyes akció," ami csak a Tudatosság igaz állapotából bukkanhat fel. Neked először ki kell kerülnöd az egóból, mielőtt a helyes akcióval rendelkezhetnél. Buddha arról a tudatos felébredt állapotról beszélt, amiből ez kiáramlik. Lemondani a kis akaratról, az mondhatni az, hogy ,,igent" mondunk a jelen pillanatra. Ez nem nagy ügy, csupán annyi, hogy igent mondunk arra, ami van - mivel az már valahogyan van. Miért is panaszkodnánk valamivel kapcsolatban, ami van? Ez őrültség, azonban megszokott.

Feladva az egós akaratot, minden amit tenned kell az az, hogy nem panaszkodsz avval kapcsolatban ami van. Légy összhangban azzal a van-sággal ami van - emberek, szituációk, bármi - ez már úgy van, ahogy az van. Ez az elkerülhetetlensége ennek. Legyél barátságos avval, ami van, és az első alkalommal intelligens leszel. A megadás egyszerű akciójánál, ami a jelen pillanat elkerülhetetlensége felé van, egy másik energia jön elő. Hívhatnád ezt egyetemes akaratnak, hívhatnád ezt intelligenciának, hívhatnád ezt a kreatív megoldásnak bármi felé, ami úgynevezett ,,probléma." Hívhatnád ezt olyan bejövő erőnek, ami nagyobb, mint az elméd korlátozott ereje. Vagy lehet, hogy ez használja az elméd, s hirtelen a helyes dolgot mondod ki, már ha azt a szituáció igényli. Hirtelen szavak jönnek elő - honnan jönnek a szavak? Nem tudod, hogy mit fogsz mondani a következőkben. Ezek egy mélyebb szintről jönnek, mivel az intelligencia használja az elmét.

Te és az Univerzum eggyé váltok, s ez mint olyan, rajtad keresztül teremtődik meg, mint ezen formaként. Ez a szépsége ennek. Mikor a meg nem nyilvánult beáramlik ebbe a világba, akkor formát ölt fel. A legtöbb gondolatuk, ami az embereknek a fel nem ébredt állapotukban van, az ismétlődő, régi gondolat, kondicionált gondolkodás, a múlt által kondicionálva. Minden, amire ekkor te támaszkodhatsz, az az, ami neked a múltban felgyülemlett, a kondicionált gondolkodáson keresztüli kezelése a dolgoknak. Mikor a megadás egyszerű akciója megnyitja az elméd, ekkor lehet azt úgy használni, mint egy eszközt. Ekkor, lehet, hogy egy olyan gondolat jön elő, ami eredeti és friss és új. Ez a forma születése. A gondolat születése megteremti a forma születését. Az Univerzum úgy használ téged, mint egy közlekedési eszközt vagy egy csatornát, amin keresztül teremt. Ti egyek vagytok. Használhatja az elméd, és ez gondolattá, szavakká, fizikai dolgokká válhat. Ez az a mód, melyben az elméd ténylegesen egy hasznos eszköz lehet - összhangban a nagyobb Intelligenciával, az Egy Tudatossággal.

Ez mind a jelen pillanattal kezdődik, s a jelen pillanat felé való viszonyoddal. Barátságosság vagy ellenségesség? Megengeded azt, vagy küzdesz vele, ellenállsz neki? Ez az egó vége - mivel az egónak ellenállás kell. Az egó panaszkodáson keresztül él túl, tagadáson keresztül él túl, vagy valami mást akar.

A jelen pillanat a tanító. Dolgozz ezzel - ez minden, ami neked kell, igazából. Ez a ,,kis akarat" vége, ami nem is olyan nagy egyébként. Bármit is hoz létre, még több problémát teremt.

Ez annyira egyszerűnek látszik, és egyszerű is. És mégis, mivel több ezer éves szokás-minták vannak, az emberek gyakran mondják nekem,"Annyira nehéz a jelenbe lenni és megengedni azt, hogy az legyen." Persze, az ellenkezője az igaz. Az élet egyre nehezebb, ha nem ezt teszed. Amit te elfogadsz, az ennek a pillanatnak a formája. Nem több. Ekkor, látod mi az ami kell. Nem igazán vagy intelligens addig, míg ez meg nem történik.

Néha, megtartva a Jelenlét egyszerű terét, aktivizálódnak más tényezők is, amik ekkor jönnek be, látszólag, kívülről megváltoztatva a szituációt. Te a totális intelligenciát aktivizáltad. Az nem szükségszerűen ezen a formán keresztül jön be. Ez az, amiért az emberek egyidejűleg megtörténő dolgokról beszélnek, hirtelen egy hasznos tényező jön be, hirtelen a megfelelő személy tűnik fel, a megfelelő dolog történik. Majdnem hogy természet feletti, mikor nem is tudod, hogy ez természetes - ez természet felettinek látszik, mivel a legtöbb ember nem használja ezt.

Mikor megtartod a Jelenlétet, néha a változás nem az akciódon keresztül történik. Számos szituáció van, ahol az akció, ebben a pillanatban, nem lehetséges. Néha nincs semmi, amit tehetnél, mindamellett, folytatni tudod a jelenlétet. Ekkor, egy nagyobb intelligencia az, ami aktivizálódik. Nagyon gyakran úgy fogod találni, hogy a változás a szituációban történik meg.

Ez a nagyobb intelligencia, nem olyan fogalmi intelligencia, amit IQ tesztekkel mérhetsz meg. Ez a nem-fogalmi intelligencia. A fogalmi intelligencia, az az a képesség, hogy megtartsuk az információt, analizáljunk, stb.stb. Ez egy piciny töredéke annak, ami az intelligencia maga. A nem-fogalmi intelligencia az roppant nagy. Ilyen mód sorsunk az, hogy életünk ennek a műalkotásává váljon. Ennek nem csupán arra a tudatossági állapotra kell korlátozódnia, mikor a kreatív munkádat végzed. Bármilyen dolognak van egy kreatív szikrája, egy elevensége, egy minősége, egy újdonsága, egy frissessége. Te, a nem-fogalmi intelligenciával vagy kapcsolatban, az éber Csenden belül. Mindenkinek meg van ez, mivel lényegük ez. Ez az igazi intelligencia. Hogy milyen mértékben vagy kapcsolatban ezzel, azt lehetetlen megmérni semmilyen IQ teszten keresztül. Legvégül is, nem tudod megmérni a kreativitást.

Nagyon gyakran, a jelen pillanati forma úgy tűnik, hogy korlátozza az életed, néha ez összeütközésbe kerül a szabadságoddal. A test beteggé válhat, nehéznek találhatod, hogy mozogj. Mikor valami drasztikus történik, ha képes vagy megtanulni elfogadni azt, egy ici-pici tágasság jön be az életedbe. Azt mondod, ,,ez az, ami van." Csak egy ici-pici tér nyílik meg, s te már nem pusztán egy ellenálló entitás vagy. Ekkor, ráébredsz arra, hogy te, lényegében, a formamentes tér vagy. Más szavakkal, megtaláltad a belső békét. Először ez nagyon finoman van a háttérben, bármely szituáció közepén. Ez a béke erőteljes /hatalmas/. Ez annyira erőteljessé válhat, hogy eltörölhet majd nem bármit. A béke az a formamentes, ami benned van. Azáltal, hogy elfogadod a formát, a benned lévő formamentes megnyílik. Ez az, ahogy valami valamennyire látszólag rossz - egy korlátozás - úgy válik egy réssé annak a ráébredésére, hogy ki is vagy te igazából.

Közzétette: www.fenyorveny.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
Eckhart Tolle: A jón és a rosszon túli, magasabb jó
  2015-09-23 21:55:03, szerda
 
  Eckhart Tolle: A jón és a rosszon túli, magasabb jó





Van-e különbség a boldogság és a lelki béke között?

Igen. A boldogság olyan feltételektől függ, amelyeket pozitívnak érzékelünk, a belső, lelki béke független ilyesmitől. Lehet-e kizárólag pozitív dolgokat magunkhoz vonzani az életünkben? Ha hozzáállásunk és gondolkodásunk mindig pozitív, akkor csak pozitív eseményeket és helyzeteket hozunk létre, nem igaz?

Valóban tudod, hogy mi a pozitív és mi a negatív? Rendelkezel a teljes képpel? Számtalan olyan ember található, akinek az életében a korlátok, a kudarc, a veszteség, a betegség vagy a bármilyen formában jelentkező fájdalom a legkitűnőbb tanáruknak bizonyult! Arra tanította meg őket, hogy dobják el hamis énképüket és felszínes, egójuk által diktált céljaikat és vágyaikat. Mélységet, alázatot és együttérzést adott nekik. Valódibbá tette őket.

Valahányszor valami negatív dolog történik veled, abban mindig jelentős tanulnivaló rejlik, még ha azt esetleg nem is veszed akkor észre! Még egy rövid ideig tartó betegség vagy egy baleset is megmutathatja neked, hogy mi a valódi, és mi a hamis az életedben, hogy végső soron mi számít, és mi nem. Magasabbról nézve a helyzetek mindig pozitívak. Pontosabban fogalmazva: se nem pozitívak, se nem negatívak. Olyanok, amilyenek.

És ha úgy élsz, hogy teljesen elfogadod azt, ami van - ami az egyetlen józan életforma -, akkor az életedben többé már nincs ,,jó" vagy ,,rossz". Csak egy magasabb jó van, ami a ,,rosszat" is magába foglalja. Az elme nézőpontjából azonban létezik jó és rossz, rokonszenv és ellenszenv, szeretet és gyűlölet. Ezért olvashatjuk A teremtés könyvében Ádámról és Éváról, hogy nem maradhattak tovább a ,,paradicsomban", miután ,,ettek a jó és rossz tudásának fájáról".

Számomra ez tagadásnak és önámításnak hangzik. Ha valami rettenetes történik velem vagy valamelyik hozzátartozómmal, pl. baleset, betegség, halál, akkor ugyan tettethetem, hogy az nem is rossz, holott valójában az igenis, rossz! Akkor meg minek tagadjam?

Nem tettetsz semmit. Mindössze hagyod, hogy úgy legyen, ahogy van. Ez minden. Ez a ,,lenni hagyás" emel át az elmén, ami ellenállási mintáival teremti meg a negatív-pozitív polaritást. A megbocsátás egyik kulcsfontosságú aspektusáról beszélek. A jelen megbocsátása még fontosabb, mint a múlt megbocsátása! Ha minden pillanatot megbocsátasz - hagyod, hogy úgy legyen, ahogy van -, akkor nem gyülemlik föl benned neheztelés, amit aztán majd valamikor később kell megbocsátanod.

Emlékeztetlek, hogy én nem boldogságról beszélek! Ha például egy szeretted épp most halt meg, vagy ha érzed saját halálod közeledtét, nem lehetsz boldog. Ez lehetetlen. De lehetsz békés! Lehet szomorúság, és folyhatnak könnyek, de ha lemondasz az ellenállásról, akkor a szomorúság mögött mély higgadtságot, nyugalmat, megszentelt jelenlétet fogsz érezni. Ez a Lét kisugárzása, ez a lelki béke, a jó, amelynek nincs ellentéte.

Mi a helyzet, ha az adott szituációval kapcsolatban nem vagyok tehetetlen? Hogyan tudom egyszerre hagyni, hogy legyen, s ugyanakkor meg is változtatni azt?

Tedd meg, amit meg kell tenned, és fogadd el, ami van! Mivel az elme és az ellenállás rokon értelmű fogalmak, az elfogadás azonnal megszabadít az elme uralmától, és újra összekapcsol a Léttel. Ennek eredményeképpen a ,,tettre" sarkalló, szokásos egoindítékok -a félelem, a kapzsiság, a hatalomvágy, a védekezés, a hamis éntudat táplálása - már nem jönnek számításba. Az elménél végtelenül hatalmasabb intelligencia veszi át az irányítást, és cselekvésedbe eltérő minőségű tudatosság fog beáramlani.

,,Fogadd el, bármi jön is feléd a sors mintázatába szőve, hisz mire is lehetne nagyobb szükséged!?" Ezt 2000 éve írta Marcus Aurelius, azon kevesek egyike, akik a világi hatalom mellett bölcsességgel is rendelkeztek.

A jelek szerint a legtöbb embernek rengeteget kell szenvednie, amíg végre lemond az ellenállásról, és elfogadja az adott helyzetet, más szóval: amíg megbocsát. Amint erre sor kerül, az egyik legnagyobb csoda történik meg: a látszólagos rosszon keresztül fölébred a Lét-tudat, a szenvedés átalakul lelki békévé! A világban létező minden rossz és szenvedés hatása végső soron az, hogy rákényszeríti az embert annak fölismerésé-re, ki is ő a néven és formán túl. így, amit beszűkült látóterünkkel rossznak vélünk, az valójában része a magasabb jónak, amelynek nincs ellentéte. Ez azonban kizárólag megbocsátás révén válik számodra is igazzá. Amíg ez nem történik meg, addig a rossz nem váltódik meg; továbbra is gonosz marad.

A megbocsátás révén - ami lényegében azt jelenti, hogy fölismerem a múlt jelentéktelenségét, és hagyom a jelen pillanatot olyannak lenni, amilyen - az átalakulás csodája nemcsak belül, hanem kívül is megtörténik. Az intenzív jelenlét csöndes tere kibontakozik benned és körülötted. Bárki vagy bármi lép is be a tudatosság eme terébe, arra az hatni fog. Néha nyilvánvalóan és azonnal, máskor mélyebb szinteken, amikor is lát-ható jelek csak később mutatkoznak. Megszűnik a viszály, elmúlik a fájdalom, eloszlik a tudattalanság - anélkül, hogy bármit is tennél -, egyszerűen attól, hogy vagy, és fenntartod az intenzív jelenlét frekvenciáját.

Közzétette: www.fenyorveny.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
12-es csakrarendszer +2 új leképzett csakra
  2015-09-23 21:49:47, szerda
 
  12-es csakrarendszer +2 új leképzett csakra





12-es csakrarendszer (+2 új leképzett csakra) összesítése

Térdcsakra (barna, gesztenyebarna): leereszkedő csatorna, földeléssel kapcsolatos irányítási feladatokat lát el, élni akarás itt a földön, tudatosan élem meg az itt létemet, égi lét emlékeit hordozva aspektusaim részeiként önmagamban, tengelyferdülés

Gyökércsakra (vörös): életerő, vitalitás, akarat, biztonság, létszükséglet, félelmek, fizikai valóságban való megnyilvánulása.

Szexcsakra (hátul szakrál, narancs): fogantatási energia tárhely, befogadás, keletkezés, létrehozás, nemzési energia, kreativitás, érzelmi egyensúly. Hátulsó része az Isten/Istennői megnyilvánulás székhelye, a teremtő impulzusok hordozó helye.

Napfonatcsakra (solar plexus, napsárga, hátul citrom vagy világosabb sárga): mérgező minták átalakító helye, akarati központ, érzelmek mentális megértése egy rend keretében.

Fizikai szívcsakra (zöld): emberszeretet hogy emberek vagyunk, kapcsolatteremtés, megérinthetőség, hogy tudok szeretni, egybekapcsolódás minden élettel.

Felsőbbrendű szívcsakra (rózsaszín, pinktől a világosig): isteni minőség van jelen, szeretete az isteni, változó, létező, érzelmek, mint hit,, magunkba vetett hit, kapcsolat, lélek, lélekcsaládok, az istenivel, isteni változások székhelye is, mint a bennünk változó.

Csecsemőmirigycsakra (türkiz): megbocsájtás, változás, behívás, nyitottság, lélekszem, DNS változás, telepátia, kinyilatkoztatás, átalakítás, gondolatok kifejezésének szakrális mintázata és annak minőségi befogadása, Felettes Én kapcsolat, behívás.

Torokcsakra (kék ás árnyalatai): földi élet érzelmi megélésének, szándékának kinyilatkoztatása, isteni inspiráció, médiumitás, kommunikáció,-befogadás, elülső része: személyes szükségletekért való felelősségvállalás, hátsó része: asszimiláció.

Homlokcsakra (lila, ibolya): földi életvitel ritmikája, lét tudatos érzékelése, kiegyenlítő balance, fizikai érzékszerveken keresztüli szellemi érzékelés, intuíció, intellektus, racionalitás, tisztánlátás, akarat, valóság fogalmai, nevetés.

Koronacsakra (fehértől a világoskékig): központi irányító, teremtő jelleg a fizikai testre irányulóan, földi gondoltat, döntéshozatal, spiritualitás.






Magasabb rendű koronacsakra (a gyökér és térdcsakra távolságának a felét mérni a koronától, ezüst szín árnyalatai): multidimenzionális üzenet, -látás (felsőbb intelligenciákkal történő kommunikáció, magasabb szintű, értelmű információk leolvasása, közlése), összetartozás, kontakt, magasabb minőségű energia lehozatala és fizikai síkon történő manifesztálása, energiatovábbítások, multidimenzionális társadalmi elvárások, önmagunk elkötelezettsége, irányítása.

Krisztustudatcsakra vagy spirituáliscsakra (a térd és gyökércsakra távolsága a koronától, arany szinű): kontakt, önazonosulás, önmagunk létezésének legfelsőbb szintje, kapcsolódási szintek, teremtési-teremtői minőség, tér-dimenzió-funkció, -kapcsolat, dimenziók feltérképezése, univerzális energiaminőségek lehozása.

+ Még kettő további csakra, amely a fejlődésünknek megfelelően jönnek elő. Csak azoknál, akik már aktívan dolgoznak ezeken a területeken. Addig holografikus energiaként vannak jelen, ami leképződésre vár, azaz fizikai síkon is láthatóvá váljék, mint megnyilvánulás.

4.Dimenziós csakra: benned lévő negatívumok, energia minőségek, energia potenciálok komplexuma, kivetülése, belső individuum, multidimenzionális szintek társadalmi, morális elvárásai, személyiség, szemléletmód átalakítás.

Isteni Én "Istenember" csakra: Isten/Istennő minőség, Isteni Én, ,,tudat kiteljesedési" kontakt, a Bennem lévő Isten kezdeti megnyilvánulása.

Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
12+1 DNS szál és a Kristályok kapcsolata
  2015-09-23 20:47:00, szerda
 
  12+1 DNS szál és a Kristályok kapcsolata





A 12 kristály van ami a 12 DNS szállal függ össze. Más frekvencián és számmal együtt rezegnek és adnak ki egy szent hangot, amely idomul a DNS frekvenciájához. Az alábbiakban leírtak segítenek felfedni, hogy éppen az adott helyzetben melyik szállal dolgozunk.
Néhány sor, amit a Kristályok üzennek a témához.
A szálakkal folytatott munka, folyamatosságot eredményez. Senki ne higgye, hogy ha valamelyik szállal dolgozik már nincs több dolga “ott". Sőt akkor kezdődik csak! A DNS szálak aktiválása régebben korlátozott volt. Munka, majd zárás. Jelenleg folyamatos aktiválás alatt van, és ezáltal segíti fejlődésünk gyorsaságát.

A DNS szálakkal két módon tudunk könnyen dolgozni.
1: tudatosan választunk területet intuíciónkra hagyatkozva, hogy mely dolog van most porondon ill. mivel dolgozzunk
2: megfigyeljük a tüneteket, hogy most melyikkel dolgozunk és ráteszünk egy lapáttal
Van a 3. módszer is mikor simán bekérjük a munkát és várjuk a sült galambot a szánkba, de mint tudjuk, úgy semmire sem jutunk.
DNS szál tartalmaz minden információt Rólunk, így sokkal gyorsabban tudunk haladni a fejlődésben és túllépni Önmagunkon.
A szálak csak személyes információkat mutatnak. Nincs általános, csakis a saját dolgainkra vonatkozó - "akashánk" van jelen.
A kristályok amíg nem beszélsz velük, éppen úgy fognak segíteni, mint bármely Égi segítő. Azt azért tudjad, hogy a bennük kinyílt kódrendszer alapján segítenek és nem mindig saját tapasztalataik alapján.
Általuk felerősödött csatornaként belép a Felettes Én és inspirációkkal lát el, ugyanis a kristályok adóvevőként is működnek. Ugyanakkor bármely magasabb intelligencia is felerősítheti általuk az adását, hogy jobban fogjad a tanácsot ill. a tanítást.
A lényeg, akár hangosan, akár gondolatban de beszélj hozzájuk. Tudják meg, hogy mit akarsz Tőlük és így könnyebben tudtok együtt dolgozni.

1. szálat az AMETISZT tartja






Hozzákapcsol az isteni tervhez, erős szállal alapot épít ki, ezáltal segít és ösztönöz a manifesztálására.
Felemel a mélyebb rendű jó eléréséhez, ezáltal jó létet biztosít. Természetesen összekapcsol az egyetemes tudás megismerésével, amint becsatlakoztunk az isteni terv rendjébe.

“Útravalót adok annak ki eltévedt vagy ellenállt az isteni tervnek. Segítek, hogy a legalaposabb életciklus éld meg az isteni terv beteljesítésében. Ha szükséges biológiai úton rendezünk le és DNS aktiválást, kódolást kezdeményezünk. Érdeklődéseteket keltem a terv iránt. Részletezem, a dolgokat, azonban előbb azt kell megértenetek, miképpen tudtok és mért fontos bele csatlakozni az isteni tervbe - rendbe"
Az első szál mindig igyekszik aktív lenni, hiszen az egyik legfontosabb dologhoz irányít. Ha az isteni terv felől érdeklődünk, biztosak lehettünk, hogy az első szállal dolgozunk.

2. szálat a KVARC tartja






Egyensúly megszerzésével és megtartásával kapcsolatos. Ez szükséges ahhoz, hogy az univerzum könyveiben minden egyensúlyban legyen. “Életkönyv" egyensúly. Magában foglalja az ehhez tartozó rendet és szabályokat is.

“Egyensúly: mikor már nem oda tartunk, amerre tervezett utunk vinne. (lefelé forgó spirál felé vesszük utunkat) Tényezők, mik életeteket befolyásolják, magatok mögött kell hagynotok és elindulni egy magasabb tudatszint felé, amely az egyensúlyt létre hozza. Azon is el kell gondolkodni, milyen törvényeket kívántok beiktatni életetekbe. Folyamatot igénylő munka. “
A kvarc kihat a lelkiismeretre is, hogy érezzük, valami nem stimmel, eltévedtünk. Elénk rakott igazolást ad a kérdések felnagyításával. Félelmekre is uralkodó hatással bír. Ezzel a szállal szinte folyamatosan dolgozunk, hiszen életünk minden területén egyensúlyt, harmóniát kívánunk megteremteni.

3. szálat a TIGRISSZEM tartja






Az emberre legnagyobb hatással van, a legtöbb munkát igénylő terület. Kényszerített viselkedési minták, társadalmi, vallási elvárások felismerése, megszüntetése.
Aktiválása közben előtérbe kerülnek, különböző kérdések: ki vagyok? miért jöttem? biztos, hogy nem csak ezért vagyok itt? mit keresek itt? mi a dolgom? stb. Tigrisszem, ugyancsak alapot épít ki e kérdések megválaszolásához. A bennünk rejlő félelmeket bár felszínre hozza, ugyanakkor harmonizálja, egyensúlyba teszi. A félelmeket le kell győzni, addig nincs tovább!
Nagyon erős társra lelünk általa a félelmek legyőzéséhez.
Továbbá megvilágítja az illúziók sorozatát, amelyek amint mondja “a magasabb valóságok illúziói". Vagyis rengeteg tévhittel vagyunk tele, ami a magasabb szintekről, valóságokról, stb. szóló információ, és ezáltal elképzelünk egy saját valóságot, hogy milyen lehet, Pl. 5. Dimenzió, az élet benne, stb.
“Lélegezd be energiáimat, és az elvárásokat felszabadítom! A magunk mögött hagyott dolgok eredménye, a felemelkedés további lehetősége.(itt érezd a rezgésszinted változását) Kíméletesen felengedi azokat a rezgéseket, amik már benned voltak - elfogulatlanul. A magasabb valóságok illúziói, a létezést áthatják. Eme illúziók felszínre hozatalában és megértésében támogatlak. Engedélyezett minőségek ezek, és megoldások. Rá kell jönni és felszabadítani." Mond ki többször: felemelkedés."

4. szálat a RÓZSAKVARC tartja






Minden emberi kapcsolat. Családi, baráti, munkatársi, stb., bármely bensőséges téma, kihívások a kapcsolaton belül.
“A szív az isteni létező legmagasabbika, a szeretett isten minőségét és a fényt tartalmazza - a lehető legteljesebbet. Ha előjönnek a problémák, akkor felerősítem a szeretetet. Ha félelem fogja közre a cselekedetet, felszínre hozom azt a rezgés tartományt, amely a legfőbb istenit tartalmazza és felerősítem használatra.
Az okok, amelyek előidézik a felvetülő nézeteltéréseket, azokat kell keresni, azokat kell előidézni."
A szív elzárását hozza magával a belénk nevelt viselkedési minták, neveltetési formák, példák, amiket magunk előtt láttunk. Mind magunkban, mind a másik félben meg kell keresni. Meg kell érteni, fel kell dolgozni, el kell fogadni, és le kell tudni, kezelni. Ehhez van szükségünk a “szív" megismerésére. Rózsakvarc a lehető legmagasabb szinten igyekszik elénk tárni a megoldásokat a feltételen szeretet által.
“Nem kell egyedül lenned ebben a helyzetben."(Itt mosolyt küld.:))
S tedd fel a kérdést: hogyan tudnék segíteni? (Itt nagyon figyelj a kérdésre!)
Méltányold az őszinteséget, hagyd el a haragot, ismerd fel azokat a dolgokat, amelyek elborítják elméteket. Megidézem a legfelsőbb jót, mely lehetőséget ad, kínál a segítségnyújtásra"

5. szálat a SZODALIT tartja






Torokcsakra, kommunikáció. Tanítok, úgy aktiválják, mintha nem létezne más. Tanácsadók szintén. Erős száll, ekkor már a korlátozottságot magunk mögött hagytuk: szegénységi tudat, feltételes szeretet, illúzióval teli tudatosság régi korszakát. Torok egyre aktívabbá válik. Elérkezik, hogy amit gondolnak az emberek, azt mondják is ki. Példamutatás szavakkal, tettekkel, gondolatokkal.
Ekkor elkezdjük megtanulni, hogy az igazunkat mondjuk ki és a valós gondolatunkat. Ekkor már elég volt a hazugságból és képmutatásból.

“Cselekvő képessé teszem azokat, kik már előrébb jutottak. Ismerté teszem azokat a “fejlett" szintű tudásokat, amelyek szükségesek, ezen tulajdonságok megéléshez. Tanaim által lerövidített utat jár be az igazság felszínre hozatala. Megvilágosítom előttetek az utat. Felidézem bennetek azt az érzést, amely felfedi előttetek a szándék tisztaságát, az igazmondás és hamisság által létrejött gondolatokat. Törekedjetek egységbe lenni Önmagatokkal és másokkal."
Vagyis empatikus képességek is erősödnek. Oka, hogy a másikban meglássuk a valódi gondolatokat. Aki ügyes ki is fejlesztheti ezt a képességet gyorsan és erősen.
A félelmeink kerülnek előtérben, amely szerint nem mondhatjuk ki az igazságot. Ez csupán illúzió, ez csupán tévhit! “Vajon mért nem mondhatjuk ki?" Mikor ezzel a szállal dolgozunk, érdemes kerülni minden konfliktust hozó helyzetet, amíg nem tudjuk lekezelni a dolgokat.

6. szálat a CITRIN tartja






Napcsakra, Felsőbb Én energiája és lelkünk energiája kapcsolódik ide. Felfedi, hol kapcsolódtunk le lélekszinten. Hol adtuk át hatalmunkat az alsóbb egónak. Kihangsúlyozza, majd Önmagunk összes aspektusának újraegyesítését segíti elő. Harmóniát, egyensúlyt teremt.

Elmegy, azon lélekrészekig is, ahol egyensúlytalanság lépett fel a férfi és női energiákban. Egységbe rendezi az energiákat.
“A Fölöttes Énnel történő kapcsolat megerősítést hozom felszínre. Ezáltal előrébb kerültök a magasabb tudatszintek eléréséhez. Kiszélesítem tárházát, mindannak ami máskülönben Énetek felsőbb akarata által nyilvánul meg. Kérdéseket teszek elétek, amelyek a Fölöttes Én tendenciáját mutatja. Ezen, fejlettségi szinten már képesnek kell lennetek elérni.
Lélekszintem meglátom és megmutatom, hogy melyik aspektusotok az, amit még nem vettetek fel és egyesítem - lélekegyesítés. Magatokhoz tudjátok venni lélekrészeiteket.
Megmutatom az ego hol csatlakozott le alacsonyabb minőségbe, és, hogyan tudunk dolgozni azon, hogy tudatosan kezeljük le. Ego csupán félelmeitek rezgése. Mindenkiben jelen van, csak tudatosan kell élni vele.
Tisztelet járna a férfi és női energiák aspektusainak. Magasabb szinteken androgünitást tartotok fent, mégsem tudjátok elérni azokat. Ahogy egyre fejlettebb tudatossági szinten jártok, egyesíteni kell a férfi és női energiákat, hiszen mindkettő jelen van bennetek, isteni minőségben. Hatalmatokat erősítitek meg, azáltal, ha egyesítitek őket. A hatalom nem csak azt jelenti, hogy hatalmad van mások felett, hanem azt, hogy képes vagy megteremteni mindent, ami célod eléréshez szükséges. Hatalommal nem egyszerű együtt élni."
Itt megint képbe lép az egyensúly megteremtése. Ebből láthatjuk, hogy egyszerre több szállal is tudunk együtt dolgozni.

7. szálat a Labradorit tartja






Ide tartozik a telepátia, manifesztálása a “csodáknak", az imagináció (képzelet) kibővítése, amely által magasabb tudatosság szintjeihez is kapcsolódni lesztek képesek. Olyan dolgok összessége, amely mindvégig jelen volt/van bennünk, azonban beszűkült tudattal, belénk rögződött gondolati formák által, nem mindig tudjuk “megfogni" a lényegét.

“Előidézek gondolatokat annak a mintájára, hogy hogyan tudjátok megfontoltan kezelni a rátok váró feladatok összességét. Elsősorban, azoknál érvényesítem a telepátiát kiknek, fontosabb dolga van vele. Telepátia azon részeit kinagyítom, amely Önmagatok megsegítésére lesz."
Vagyis, elsősorban Önmagunk hasznára fog válik, ami segíti a fejlődésünk és a lényeg megértését.
“Kikapcsolom bennetek azokat az előítéleteket, amelyek akár vallási, akár belétek rögződött gondolati minta, bármiből kifolyólag, - a csodákat illetően. Mikor nehéz helyzet elébe kerültök, rögtön kéritek és várjátok a csodát, pedig mindvégig bennetek van."
És ezután lép közben az imagináció, mikor már kilépünk szűk, látó körünkből és felmerjük vállalni a képzeletet, amely kiszélesíti a lehetőségeink tárházát. A képzelet “szárnyai" indítják utjára a csodákban való hitet. Ha hinni kezdünk a létező csodákban, és hogy magunkban van, akkor már manifesztálni kezdtük/kezdjük.

8. szálat a Pirit tartja






Érzelmek, Önmagad átvizsgálása, saját magad által felállított határvonalak.

“Értelmezhetővé teszem azokat az indokokat, amelyek valójában bennetek vannak. Határvonalakat húztok és a határvonalak felett meghúzódó, indokokat kell feltárni ahhoz, hogy elvonatkoztassátok a lényegtelen dolgokat a fontostól. Határvonal általi hibák kiküszöbölésére nyújtok segítséget.
Alapos kivizsgálás után, feltárjuk az okokat, amelyek visszatartanak
Felszabadított gondolatminták során, lecsapódott érzelmi okokra derítünk fényt, Önmagatokkal szemben. Önmagatok átvizsgálásával kell felderíteni az okokat - Önmagatoknak kell harcolni az Önmagatok ellen irányuló támadásokra.*
Elfogadod mindazt, ami vagy? Aki vagy?"
A kérdés a végén feltárja azon érzelmek összességét, amiket felül kell vizsgálnunk. Pl. tiszteled, becsülöd Önmagad? Elfogadod magad? Mik azok az okok, amik gátolnak, ezen kérdések pozitív megválaszolásában.
*Amit még kihangsúlyoz, hogy sokszor információk felülvizsgálata által/miatt, szükséges az önvizsgálat. Miért? Mert mások szavára annyit adunk, hogy újabb határokat állítunk fel.
“Becsapottnak érzed magad, holott ez máshonnan való információ. Határozottabbnak kellene lennetek, így kacskaringós utat jártok be."
Tehát nagyon figyeljünk oda, hogy milyen információt raktározunk el, ami megbolygatja Önmagunkról alkotott véleményünket.

9. szálat a Szugilit tartja






Igen és nem kihívása, döntések sorozata. Itt minden szóba kerül mi “nehéz". Homokba dugom a fejem vagy nem? felvállalom magam vagy nem? tudatlan leszek vagy nem? bölcs leszek vagy “ostoba"? és még számtalan kérdés.
Itt már dönteni, muszáj! Nincsenek félmegoldások, itt már nem tehetjük meg!

“Felismeréseteket adom azoknak a szavaknak, amik ki nem mondott szavak által léteznek. Önmagatokat érintő kérdések megválaszolásában segítek. Szeretet vagy félelem, elfogadás vagy nem, halogatás vagy nem? 6. érzéken túli felfogásotokat, kell növelni. Önmegsemmisítő kritikák nélkülözése mellett kellene döntenetek. Elfogadjátok, hogy léteztek? Vagy nem? Én keresztezem az utat ott, ahol a félelem állja el. Valóságot fedezem fel aközött, hogy milyenek az előítéletek. Kimozgatom belőletek azt, ami bennetek van."
Összefoglalva: döntések, amelyek életünk útjaira vezetnek. Választások, amelyek megalapozzák a jövőt. Itt már csak fekete és fehér létezik, nincs középút. El kell tudnunk dönteni, hogy félelemben, tudatlanságban éljük életünket, vagy tudatosan, bölcsen, szeretetteljesen. A problémákat itt újra a félelmek hozzák elő. Félsz a döntésedtől, hogy jól döntesz e az élet nagy kérdéseiben? Hagyod, hogy mások befolyásoljanak? Vagy előveszel mindent, mi benned van?
Nagyon “szigorú" szál, humorérzék nélkül.

10. szálat a Rodokrozit tartja






Kérek itt minden apát, hogy ne értse félre!
Apai “hitrendszer" és átvizsgálása.

“Megvizsgálni apai “hit rendszereteket". Kimenőben vannak azok a kódrendszereket, amelyek az apai hiedelem világgal tartanak össze. Mindent mi Tőle gyűjtögettetek be, feloldás alá kerül. Feltétel nélküli szereteten keresztül tudjuk ezt felszabadítani. Funkciója szerint ez szál összehozza bennetek a hiányosságok felderítését - hitvilág, amelyeket már nem tudunk használni. Ez a DNS szál még fejletlen, sok információt tartalmaz és minden hitrendszerbeli témát, elő kell venni. Átvizsgálni, hogy hol vettétek át Tőlük a “hibákat", mik azok, amelyeket ugyanúgy tesztek meg, hol vannak azok, amelyeket fel kell ismerni és felszabadítani, mert nem válik hasznunkra. Ekkor kisimulnak azok a ráncok, amelyek ott voltak, leszűkíthetitek azokat a köröket, amiket már futottatok. Még születésetek előtt felvettétek ezeket és kihatnak életetekre. A 10. szál már szabályozható, nyitottság van benne. Már széttörhető azon kódok, mik felmenőben vannak. Belülről, aktiváljuk ezeket a kódokat."
Fontos megjegyezni, hogy nem csak konkrétan a biológiai apáról van szó. Minden apafigurával kapcsolatos hitrendszert át kell vizsgálni. A biológiaitól, még ha nincs is velünk, nem is ismerjük, genetikai úton is hordozzuk ezeket a hit rendszereket. Egész életünket át kell nézni, vizsgálni, hogy mit vettünk/hoztunk át tőle. Sok félelmet is áthoztunk általa/általuk. Ezek mind akadályoztatnak bennünket fejlődésünkben, tovább lépésünkben. Ezt a lépést nekünk kell megtenni, annak érdekében, hogy átíródjanak DNS kódjaink. Ahogy megyünk feljebb a szálakon, már miénk az elsődleges szerep és nem kapunk mindent szájba rágósan. A mankókat előbb vagy utóbb, de el kell dobnunk a fejlődésünk érdekében.
Ezzel a szállal dolgozzatok tudatosan!

11. szálat a Chaorit tartja






Isteni célunk keresése, Önmagunk mesterévé válása.

“Ez a szál a céleszmék keresése. Célok - tervek - isteni minőség széleihez vezetnek. Isteni minőségünket, céljainknak megfelelően hasznosítsuk.
(figyelitek ezt a mondatot?milyen névmást takar?)
Célirányt, amelyet el kell indítani - illúziók tartanak. Itt már életetek egy újabb szakaszához értetek. El kell távolítani belőletek mindent, mi nem az isteni célt követi. Először is Önmagatok nyitottságát kell felszínre hozni. Majd felébredni, és kezdeni, elszórni a magokat.
Kíváncsiságot biztosítok, az isteni cél iránt. Benneteket érintő kétségeiteket megválaszolom. Ez egy átmeneti helyzet, amelyben inspirállak. Félelmeket, kétségeket belülről kell feloldani. Önmagatokkal egyeztetni, Önmagatok mesterévé válni. Itt már egyetemisták vagytok. Önmagatoknak kell feltérképezni az utat.
Felszínre hozok olyan gondolat mintákat, amelyek előtte még nem voltak jelen bennetek. A kilencedik szál összessége is ide tartozik: döntés. E szál aktiválása “következményekkel" jár: kapcsolatok kiépítésével, információs csatornák létre hozásával.
A felkészülés aspektusai nagyon fontosak hogy a “földi rendű jót" hozd le. Itt már manifesztálod az isteni igazságot."

Vagyis itt minden vizsgálat alá kerül. Mért vagyunk itt, mi a dolgunk, milyen irányba haladjunk tovább? Itt már legyőztünk sok mindent, de még sok kétség, illúzió van bennünk. Itt már Önmagunk mestere minőségére tanítanak. Itt már megtudjuk, kik vagyunk. Tapasztalatok sorozata indul el, átmeneti változások - chaorit kiválóan tud ebben áthidalást biztosítani. Kihívások jellemzik e szálat és határozott döntések sorozata.

12. szálat a Tiszta fehér Szelenit tartja






“Hazautazás"

“Minőségek sorozata révén, elkerülhetetlen a hazaút. 6. érzéken túli valóságok itt már felfedőben vannak. Először is Önmagunkkal kell tisztázni a hazaút lehetőségét, elkötelezettséget vállalni. Sorsfordulatokkal teli útszakasz. Elengedőben vannak azok a dolgok, amik már nem annyira érdekelnek a fizikai világban."

Mint látjuk, a hazaúthoz érünk a végén. Életünk felet ilyenkor már a Szellem veszi át az irányítást, és lehet nevezni sorsnak is. Tapasztalatok, keresztutak, ott vagy, ahol lenned kell. Itt már nem igazán tudod irányítani a dolgokat. El is fáradunk, ha nem hagyjuk, hogy a szellem vezessen. És ha haza akarunk menni, mért ne hagynánk?
Ne ellenkezzünk, és előbb az út végére érünk.
Ne felejtsük el, hogy először a hazautazás lehetőségét vegyük számba. Mert, ezzel a szállal dolgozunk, nem azt jelenti, hogy utolsó inkarnációnk végén vagyunk.
Akik viszont tudják, hogy utolsó inkarnációjuk, igénybe vehetnek, e szállal történő munka során más kvarc kristályokat is. Mindenki maga tudja eldönteni, hogy mire van szüksége Érzelmi? Talán egyensúly? Stb.

13. szálat a Kvarc tartja de magasabb minőségben






Itt csak rövid információt adok ki, mert itt, sokkal komolyabb, mélyebb szintű történések vannak.

“ A 13. Szál lefedettséget biztosít abban, hogy emberként jelen vagytok a földön. Aktiváljuk, ha eljött a hazaút ideje. Hogy fogalmaznám meg? Isteni minőség által lehozott, energia, csatolás. Inkarnációs hullámok sorozata épül fel erre a szálra. Hozzátok hasonló inkarnálódott lényeknek is van ilyen szála.
Ezt úgy mondanám, hogy más bolygón is van a Fölöttes Én által összekapcsolt lények/lényeitek. A lehozott információk a Fölöttes Én által kerülnek manifesztációra. Mi ennek a szálnak segítségével nyomon követhetjük eddigi életeteket. Ez az általános információ segíthet azoknak, kik azt hiszik az élet után nincs semmi. Pedig a köztes lét állapotba, jól látható miként működik ez a szál."
(Itt a Szelenit is tett egy kijelentést: “A 13.szál megmutatja, milyen kapcsolat alakult ki ,mikor földi létbe burkolóztatok. /lent - fent/ )

Jó és tudatos munkát kívánok mindenkinek!

Közzétette: www.fenyorveny.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
Adama: Hogyan emelhető egyesek tudatossága
  2015-08-12 23:20:40, szerda
 
  Adama: Hogyan emelhető egyesek tudatossága





Mielőtt fel szeretnétek emelni tudatosságotok szintjét, az alábbiakhoz hasonló kérdéseket tehetnétek fel magatoknak:

• Mit jelent felemelni a tudatosságom szintjét?
• Miért tenném ezt?
• Mi történik azzal, aki úgy dönt, hogy megemeli a tudatosságának szintjét?
• Milyen hatással van ez a jelenlegi életemre?
• Mit eredményezne egy olyan spirituális utazás, mely szó szerint sosem ér véget?

Adama vagyok Telosból. Az, hogy miképpen lehet valakinek emelni a tudatosságát, egy igen tág fogalom, mellyel egy komplett enciklopédiát lehetne megtölteni abban az esetben, ha könyvírásra adnánk fejünket.

Azt válaszolhatnánk a kérdésre, hogy a csiszolt gyémánt alakjához, mely sok ezer lapból áll, hasonlítható a válasz - a gyémánt minden fazettája a tudatosság emelésének egy-egy lehetséges útját szimbolizálja aképpen, hogyan emelhető ez, az életről alkotott jelenlegi megértésetek fölé és azon túl a bolygón.
Ahogyan elkezdtek töprengeni a szívetek mélyén az efféle kérdéseken, már benne is vagytok a folyamatban. A saját Isten-Énetek megjelenik, oly mértékben, amennyire azt megengeditek számára. Részesíteni fog benneteket figyelmeztetéseiben és kalauzolni is fog mindvégig, utatok során. Mert ez bizony folyamat a javából, kedveseim. Fokról fokra tárul fel előttetek saját személyes ösvényetek, cselekedeteitek és azok intenzitásának függvényében.
Amint egyre jobban megértitek a fenti kérdések lehetséges válaszait, a tudatosságotok megemelése sokkal könnyebbé válhat. Majdhogynem egy örömteli játékot készíthettek a vele járó számtalan megtapasztalásból.
Hadd adjam meg nektek - amennyiben elfogadjátok - a kérdések rövid magyarázatát. A koncepciók több ezerszeresre duzzasztásának viszont már a ti házi feladatotok lesz; nem is az elmétekben, hanem a szívetekben végrehajtva mindezt. A szívetek, kedveseim, lelketek legvégső, legfenségesebb intelligenciája.

Mit jelent kiterjeszteni, avagy megemelni a tudatosságotokat?

Azt jelenti, hogy jóval éberebbé váltok életetek minden szintjére, aspektusára. Többé nem robotpilóta-üzemmódban éltek.
Ez azt jelenti, hogy megszüntetitek életetekben az őrületet, legalább néhány rövidebb időszakra naponta, hogy meditáltok, elmélkedtek a "Valódi Énetek" felfedezésén. Kezdetek kinyílni az összes lehetségességre. Fedezzétek fel a körülöttetek lévő dolgok csodálatosságát a természetben, szerte a bolygón és az egész Univerzumban. Fedezzétek fel a Föld többi birodalmainak bonyolultságát, amelyekre ezidáig semmilyen figyelmet nem szenteltetek. Fedezzétek fel a szíveteket és azt az arany angyalt, aki ott él bennetek, valamint azt, hogy Isten-Énetek akik valójában vagytok, egy másik aspektusa örökkévaló identitásotoknak
Kezdjétek el felfedezni annak a lénynek mérhetetlen nagyságát, Szeretetének és Türelmének csodáit, akit Föld Anyának hívunk. Ő ad életet, energiát és intelligenciát nyújt az összes látható és nem látható birodalom élő részecskéinek. A ti Föld Anyátok volt az, aki évmilliók evolúciós folyamata során, testével megfelelő platformot biztosított nektek saját fejlődésetekhez. Ahogy tisztelitek Őt és az Ő Testét, ő lesz az, ki rendkívül sokat segíthet a rezgésetek és tudatosságotok felemelésében. Kezdjétek most önfelfedezésetek legcsodálatosabb utazását azért, hogy megtudjátok, kik is vagytok valójában, hogy ti egy határtalan isteni lény vagytok, aki időlegesen most emberi tapasztalások közepette létezik.

Miért akarnám megemelni a tudatosságomat?

Az emberi lét megtapasztalása nagyon nehéz volt, tele kihívásokkal a Földön az elmúlt pár ezer év során, főleg az itteni lakosság tudatosságszintjének zuhanása miatt. Fokozatosan megengedtétek magatoknak, hogy az első három aranykor dicsőségének magasságaiból leereszkedjetek a jelenlegi életminőségeitekbe, ahol nem tudtok már - mert a fátyol miatt nem látszik -, arról az Isteni lényről, akik valójában vagytok. Az emberek nagy mértékben, vagy teljesen elvesztették kapcsolatukat saját Isteni Énjükkel és sokan, roppant sokféle módon egy rajtuk kívül található Istent imádnak.
Amint ismét a saját Isteni Énetek szintjére emelitek a tudatosságotokat, teljes valójában magatokhoz ölelve az isteniségeteket, az összes korábbi ajándék, amit isteni előjogotok által kaptatok, ismét használhatóvá válik a számotokra. Újra, ismét képesek lesztek megmutatni a mindennapi életetekben azt a könnyed, varázslatos, bájos és korlátoktól mentes Isteni lényt, akik a fátylon túl, valójában vagytok.
Örökre felemelkedtek a fájdalmak és szenvedések fölé, melyekben eddig éltetek.

Mi történik azokkal, akik megemelik a tudatossági szintjüket?

Hasznos lehet a számotokra, hogy időt szakítotok arra, hogy felismerjétek, mennyire korlátok közé szorítottak vagytok. Legközelebb pedig gondolkozzatok el azon, hogy mi az igazi jelentése a szabadságnak és mit jelent nektek, személy szerint a szabadság. Döntsétek el, mit akartok az életetekben. Mit szeretnétek kibontani, megteremteni ebből? Mik az álmaitok? Mit szeretnétek kinyilvánítani az életetekben vagy milyenné szeretnétek válni jelenlegi inkarnációtok során? Melyek a céljaitok? Felismeritek-e, hogy mindezek a tieitek lehetnek, amint a korlátozott észlelésetek fölé emelitek tudatosságotokat? Mi is így teremtettük meg a paradicsomot és a tökéletes életet Telosban. Kitártuk a szívünket és az elménket, hogy érzékeljük azt a tökélyt és határtalanságot, amilyennek az életnek lennie kell ezen a bolygón.
Így volt ez három hosszú aranykor évmillióin át, mielőtt a tudatosság a mélybe zuhant. Az emberiség bukása nem azért történt meg, mert Éva megevett egy almát, ahogyan közületek még jópáran hiszik. Ez egy allegória vagy metafora. Annak idején az ottani magas szintű tudatosság beleegyezett, hogy a mélybe szálljon. Ezt a dualitás megtapasztalásának a vágya hozta létre, hogy felfedezhetővé váljon, milyen elszeparáltnak lenni Istentől. Ez hozta létre akkor azt a rést az ott uralkodó tökéletességben és a magas tudatosság varázslatában, amin keresztül fokozatosan le lehetett ereszkedni abba a dualitásba, amiben jelenleg léteztek, amit most tapasztaltok. Korábbi tudásotok elveszett a külső éberségetek érdekében, mondjuk azt, hogy néhány évmilliócskára.
Ez azt jelenti, szeretteim, hogy ez a tudás még mindig ott van mélyen elrejtve a lelketekben, a tudatalattitokban, amit újra ébreszthettek, újjáéleszthettek. Amint eleresztitek a hibás és eltorzult hitrendszereiteket, hogy korlátok közé szorítottak vagytok, képessé váltok ismét emlékezni a korábbi állapototokra és teljes mértékben képesek lesztek manifesztálni azt a jelenlegi fizikai életetekben.

Milyen hatása lesz ennek a mostani életemre?

Amint emelni kezditek a tudatosságotokat, a vágyaitok, az érdeklődési körötök és a prioritásaitok meg fognak változni. Elkezditek felismerni, hogy ti, és csak ti vagytok saját életetek teremtői, és sorsotok hajójának a kapitányai minden külső látszat ellenére. Az új éberségeteket és a növekvő tudást - amit a tudatosságotok emelésével értek el - arra fogjátok felhasználni, hogy új valóságot teremtsetek magatok és szeretteitek számára, olyan korlátoktól mentes valóságot, melyre mindig is vágytatok.
Olyan életet kezdtek teremteni magatoknak, melyben több szépség, több öröm, több könnyedség, áramlás, szeretet és boldogság lesz, mint amit valaha is el tudtatok volna képzelni. Így fog az emelkedő tudatosságtok hatni a jelenlegi életetekre. Fokozatosan, ahogyan elkezditek kitárni a szíveiteket az új realitás lehetségességeire, amint elkezditek megtisztítani az érzelmi és mentális testeteket a régi hitrendszerektől, amelyek nem szolgálnak benneteket többé, valamint a jelenlegi korlátaitok között tartanak fogva benneteket, az összes vágyatok és álmotok manifesztálódni kezd a valóságotokban. Szabadon fogtok élni egy olyan életet, amit mindig is akartatok és nem számít miféle is az a vágy.

Mi lesz az eredménye a tudatosságom emelésének?

Az eredményei végtelenek és korlátlanok. Kozmikus evolúciótok során, a tudatosság emelését örökké folytatni fogjátok, az örökkévalóságban. Fel fogjátok ismerni a valós identitásotokat mint Isten / Istennő, mint a Szeretet gyermekét, akit a Szerelem teremtett meg. Tudni fogjátok, hogy a Szeretetből jöttetek, és egyre növekvő Szeretetbe fogtok tovább terjeszkedni. A legdicsőségesebb, legmindentudóbb Isten gyermekei vagytok, aki ugyanilyen jellemzőkkel lett megteremtve, erre a képre duplikálva, semmivel sem kevesebbre. Elveszett emlékeitek visszatérnek, amennyiben ezt akarjátok.
Még ha sziklákat, kőtömböket is kell elmozdítani az útból; ha vannak tövisek is még, melyek szétszaggatják az egyenletességet, ha néha nagyon meredek emelkedőket kell meghódítani az utazásotok kezdetén, akadályozva benneteket a kis skatulyátokból való kilépésben, amiben eddig éltetek, s próbáljátok felfedezni mi az, ami még hozzáférhető számotokra ezen a bolygón. Az Igazságnak ez a keresése nyithat meg számotokra egy olyan életet, amelyben az öröm és a csodák eddigi legmerészebb álmaitokat is messze felülmúlják.
Kérdezzétek meg saját magatoktól: egyedüli civilizációban élünk-e, vagy mindnyájan testvérek és nővérek vagyunk, akik ugyanazon Teremtő Szeretetének szülöttei? Egyedül vagy-e, vagy pedig egy olyan teremtés része vagy, mely végtelenül nagy, korlátlan számú változatossággal bír? Amint kibújtok a skatulyából, amiben eddig éltetek, bizonyára felismeritek a "valódi világot," és rájöttök, hogy a skatulyáitok merő illúziók voltak, mivel nem vagytok elszeparálva semmitől és senkitől és nem vagytok egyedül. Része vagytok Mindannak, Ami Van, a végtelen Szeretetnek.

Mit jelent a Mennybeemelkedés hullámának a meglovaglása?

Végső fokon a végzetetek az, hogy emeljétek a tudatosságotokat a dicsőségből a még nagyobb dicsőség felé, az örökkévalóságig. A legtöbb ember a felszínen arról álmodik, hogy a mennybe kerül, amikor meghal. Most azzal az új ciklussal, ami most bontakozik ki a bolygón, nem kell többé meghaljatok azért, hogy a mennybe kerülhessetek. A menny nagyon hamar itt fog manifesztálódni a Földön mindazok számára, akik úgy döntenek, hogy meglovagolják a Mennybemenetel hullámát. Hát nem a legkáprázatosabb utazásotok kezdődik most el? Vagy úgy döntesz, hogy megmaradsz az emberi tudat béklyóiban? Ahogy felmerülnek bennetek ezek a kérdések, elkezdődik a megszentelt utazás - amiben esetleg már benne is vagytok a fejetek búbjáig.
Tárjátok ki a szíveteket és tudatosságotok a Föld egyéb más birodalmai felé is. Fel fogjátok fedezni, mind mennyire harmonikusak és varázslatosak. Próbáljátok megérteni, mi az állatok által betöltött szerep ezen a bolygón, és azt, hogy ők szintén hogyan tudnak nektek segíteni. Azonkívül, hogy az emberek kategóriákba rendezték az állatokat fajok, kinézetük, méretük és ivaruk szerint, vajmi keveset tudnak az állatok szerepéről. Nyissátok ki a szíveteket és az elméteket a felettetek, alattatok és körülöttetek lévő látható és láthatatlan felé, amit sosem figyeltetek meg. Amint így tesztek, kezditek megnyitni magatokat a feltétel nélküli szeretet és olyan csodák előtt, amelyek megemelik a tudatosságot a bolygót most elárasztó energia hullámaival.
Mennybemeneteletek a Szabadságba, a bolygón eltöltött életeitek ezreinek a megkoronázása, ennek megszületése és kifejlődése történik éppen. A Föld történetében sosem volt még ilyen alkalom, hogy ennyire egyszerű lett volna a mennybemenetel mint mostanság, amit a Föld Anya kínál most nektek. Meglovagoljátok-e ezt a mennybe vezető hullámot Vele? A mennybemeneteletek a spirituális szabadságba volt az idők kezdete óta tartó összes inkarnációtok végső célja. Ez a cél nagyon-nagyon sokáig elsiklott előletek, a legtöbben közületek teljesen el is feledtétek, hogy ez lett volna mindegyik inkarnációtok végső célja, hogy részesítsétek magatokat a szükséges spirituális beavatásokban, melyek végül is eljuttatnak benneteket ehhez a célhoz.
Eddig a Föld egész történelme során nem volt precedens arra, hogy a mennybemenetel a Szabadságba és az Isteni Kecsességbe csupán pár év leforgása alatt elérhető lett volna. Éltek most ezzel, vagy vártok rá megint 25.000 évet a következő körig egy másik bolygón, ugyanazokat a nehézségeket megtapasztalva, mint amelyekkel oly hosszú ideje már folyamatosan küszködtök? A döntés a tiétek, kedveseim. Szeretettel és Együttérzéssel küldöm nektek ezt az ébresztő hívást.
Adama vagyok, barátotok és testvéretek.
Közvetítette: Aurelia Louise Jones (2002.)
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
Adama és Ahnahmar: A Szövetség Temploma
  2015-08-12 23:12:44, szerda
 
  Adama és Ahnahmar: A Szövetség Temploma





Üdvözlet és áldás, Adama vagyok Telosból. Itt vagyok ma Ahnahmarral, az időseink egyikével Telosból, aki itt él már a föld alatti életünk kezdete óta több mint 12.000 éve. Ahnahmar a kontinensünk elvesztését megelőzően több, mint 2.000 évig élt a felszínen és 14.000 éven át fenntartotta fiatal testét. Ő nagyon magas, energikus és jóképű, kb. 35-38 éves életerős férfinek néz ki.
Lemúria ideje alatt Ahnahmar, felépített az ikerlángjával egy "A Szövetség Templomának" elnevezett csodálatosan szép templomot. Ez a templom az ikerlángok Szeretetének és Egységének tiszteletére épült. Azóta Ahnahmar és ikerlángja az őrzői a bolygón a Halhatatlan Szeretet lángjának. Most pedig Ahnahmarnak adom át a szót a folytatáshoz.


Ahnahmar folytatja:
Áldás és Szeretet mindazoknak, akik olvasni fogják ezt az üzenetet. Lemúria idejében sok férfi és nő osztotta meg életét az ő választott ikerlángjával. Ez a fenséges templom biztosított helyet ezeknek a házassági szertartásoknak. A párok szépen és elegánsan feldíszítették magukat "Szövetségük", a Halhatatlan Szeretet Lángjának energiájával történő megszentelésére. Bár ez a Szeretet Láng a 3. dimenzióban kialudt, mikor Lemuria elmerült, egy negyedik dimenziós rezgésre emelve megőrizték azt a bolygón a Szövetség Templomában, a kontinens pusztulásakor.
Ez a templom még mindig, a mai napig is létezik a Shasta-Hegy közelében, ugyan azon a helyen, és most ötödik dimenziós frekvencián rezeg. Bár a fizikai szerkezete már nem létezik a harmadik dimenzióban, nem látnád a valóságodban, de biztosítalak, hogy számunkra nagyon is valóságos és tapintható. A templom, a mai napig nagyon is aktív és továbbra is minden funkciót ellát. Ez a templom a Fény Kristályvárosában, a Shasta-hegy éterikus környezetében található, közel 40 mérföldes átmérőjű kiterjedésben. Azt ígérted, hogy ez a csodálatos lemúriai város alászáll majd számos fizikai kifejezésbe, és sokan közületek képesek lesztek meglátni és belépni oda. Azt kérdezed, hogy ez mikor történik? A pontos időpontja ismeretlen számunkra. Úgy számoljuk, hogy ennek az évtizednek (2000-2010-ig) a vége felé. Amikor ez megtörténik, a templom, a kristályváros és más csodák, elérhetők lesznek azok számára, akik a spirituális fejlődésük kapcsán össze kívánják illeszteni velünk vibrációjukat.
Aurelia, tudod Louise Jones, aki Lemuria idejében már volt a templomban, és pár évvel ezelőtt egy néhány mérföldes rövid séta alatt nem messze az otthonától, a hegyen újra fölfedezte a templom helyét a Shasta körzetben. Ráhangolódott erre az igazán nagyon különleges helyre. Ismeretlen okokból, gyakori vonzást érzett, hogy a környéken sétáljon és meditáljon. Többször egy héten néztük, ahogy felsétál a dombra. Ez mindig örömteli és gyönyörködtető látvány volt, különösen első alkalommal, ahogy láttuk eljövetelét. Vártuk a napot, hogy közvetlenebbül kommunikálhassunk vele. Minden alkalommal, mikor eljött, a belső síkon befogadta a meleg fogadtatást, a sok figyelmet és szeretetünket.
Több ezer év elteltével ismét lehetőségünk volt tudatosan kommunikálni felszíni személlyel ezen a helyen. Voltak, akik ezen a területen éltek és néha-néha alkalmanként felsétáltak a dombra, de egyikük sem tudta, hogy ez a hely mit is képvisel. Több felvilágosítást kívántunk adni barátunknak, Aureliának kedvenc természeti helyéről, ahonnan olyan mindig erős vonzást érzett. Figyelembe véve a hely szentsége iránt érzett nagy tiszteletét és szeretetét, megengedtük neki, hogy nyíltabban feltárulhasson számára a Szövetség Templomában korábban végzett nagy mértékű részvétele.
Van egy végső tervünk a hely leleplezésére és reméljük, hogy a közeljövőben ez a szent hely publikussá válik. Úgy látjuk, hogy az elkövetkezendő 2 - 3 évben egy kis templomot fognak ide építeni, ahol majd a támogatásunkkal házasságkötési ceremóniákat és spirituális oktatásokat fognak tartani. Azt is tudjuk, hogy hamarosan sok pár lesz idevezérelve, hogy eljöjjenek megszentelni a házasságukat a Templom energiái által.
Aurelia, nemrégiben (2001. november 1.) tartott ezen a helyen egy esküvői szertartást a Fény birodalmának részvételével és a mi teljes jelenlétünkkel. Ez volt az első alkalom Lemúria elsüllyedése óta, hogy esküvői szertartás történt a fizikai síkon közvetlenül azon a helyen, ahol az ötödik dimenziós Szövetség Temploma elhelyezkedik. A legörömtelibb pillanat volt, melyet megéltünk és felajánlottuk teljes támogatásunkat. Én Ahnahmar, teljesen összeolvadtam Aurelia-val a szertartás ideje alatt.
Felemelkedett az ismeretlenbe a csodálatos élményért. Követte a belső vezettetést és javasolta ezt a csodálatos helyet egy ikerláng párnak, akik megkérték őt, hogy vezesse le a házassági szertartásukat. A Telosiak a Lemúriai Tanács tagjai és a Fény Birodalmának lényei nagyon boldogok voltak ezen az eseményen. A szó szoros értelmében milliók érkeztek hozzánk az éterikus testeinkbe a láthatatlan birodalmakból, hogy megtekinthessék ezt a házasságot. Bizonyos módon szerencsés volt, hogy ők nem láttak minket, mert esetleg félelmetes lehetett volna számukra a látvány, tekintettel a hatalmas tömegre, melyet a helyszínen, mint látogatók képviseltünk. Ott volt mindenki Telosból és a Fény Birodalmából és együtt tapsoltuk a Szeretet Lángjának felélesztését a fizikai síkon a templomunkban az Ikerlángok által. Az esküvő után lelepleztünk sok információt a templom igaz természetéről és a bolygó jövőjéért tartott csodálatos aktiválási ceremóniáról. Aurelia, szívének és a belső vezettetésének követése által megtudta, hogy milyen módon szolgálhat minket a teremtésben ezen a csodálatosan megnyíló fizikai síkon. A tökéletes folytatás forgatókönyvére már régóta vártunk, mely valóban folytatódott a házasságkötési ceremónia által. Ez mindannyiunknak nagy örömet szerzett.
Sokan közületek felfedezték, hogy a házassági kapcsolatok gyakran tönkre mennek, több nyomást és csalódást okoznak, mint örömöt és boldogságot. Ennek az az oka, hogy a dualitásban stresszel vannak teli a kapcsolataitok az Isteni Szeretet érzése helyett. Ez által a szív soha nem tud kiteljesedni, hogy igazán mélyen érezhess.
Most lehetőséget kaptam egy kis előadásra. Mint őrzője a Szeretet Lángjának, már régóta figyeltem a kapcsolataitokat a felszínen. Azok, akik szívük választottját valahol magukon kívül keresgélik azt mondják, hogy sehogy sem találják, nem akar jönni. A szíved választottja már a te részed. Lehet neki teste a külső világban, de a találkozás az Eggyel, amikor még nincs az teljesen előkészítve, meglehetősen bonyolult. A legnagyobb érdeklődésed ellenére sem mindig biztosít a harmadik dimenzió tökéletes összeférhetőséget a személyiség és a szellem részére, hacsak a párok el nem érték fejlődésüknek ugyan azt a szintjét. Hallgassatok jól rám kedveseim. Az Egyet először magatokon belül keressétek, a szívetek és lelketek minden egyes sejtjében és atomjában kezdjétek kialakítani a kapcsolatot azzal az Eggyel. Az az Egy, Te magad vagy, a saját Isteni másolatod. Ő benned él. Az összefüggés azzal, hogy keresgélsz, semmi több annál, hogy rátalálj saját tükörképedre, a csodálatos Isteni Énedre. Amikor megtanulod szeretni önmagad, lényed minden tekintetében Istenséged, valamint emberi tapasztalataid minden aspektusát, szíved és életed tökéletes uralkodójává válsz és nem akarsz majd tovább keresgélni. Tudni fogod, hogy rátaláltál. Nem igazán fognak számítani a formaságok, a szíved teljes és megelégedett lesz.
Spirituális életed fejlődésének ezen szakaszánál, önmagad tökéletes szeretetének a tükre, vagy tükörképe nem tesz mást, mint manifesztálja magát az életedben. Ez az Isteni törvény és nem vallasz vele kudarcot. Ha ezt még nem érted el, akkor ez azt jelenti, hogy még nem tartasz ott. A Felsőbb Éned az Isteni időzítésben meg fogja mutatni neked, és csak várakozz, ha ez egy várakozó periódusod, nem lesz semmi gond, mert tudod, hogy már egyesültél a szívedben a keresésed tárgyával. Tudni fogod, hogy az Isteni párod, vagy ikerlángod majd úgyis megtalálod, mivel az Isteni tökéletes egység fogja manifesztálni egyszer. A magasabb dimenziókban már elérték az Isteni szeretetnek ezen szintjét. Amikor te is eléred ezt a szintet, felemelkedsz a magasabb birodalmakba és abba a tökéletes egységbe kerülsz azzal az eggyel, aki már hosszú ideje megmenekült a pusztulástól. Ez történik a harmadik dimenziós valóságodban. Ha egyszer rátaláltál az Isteni szeretetre a szívedben, soha nem tudod megtagadni azt magadtól még akkor sem, ha az esetleg az ikerlángod.
Az Isteni szeretet nevében, javasolnám, hogy indítsd el most a keresést önmagadban Önazonosságod iránt. Ez a leggyorsabb út, hogy egyesülj ikerlángoddal. Nem kell hozzá apróhirdetést feladni, vagy klubokba járni. A szó szoros értelmében nyalogatja majd a fülcimpádat és nem leszel képes rá, hogy elkerüld.
Találkozhatsz az Isteni szeretet ölelésével. Örömömre szolgál, hogy átadhatom meghívásomat ma éjjelre a templomomba, ahol a besorolást adom az ikerlángjukkal újraegyesülni kívánóknak. Én nem házasságkötést ajánlok, ahogy a ti nyelveteken mondjátok. Mi csak támogatást nyújtunk a sok idővel ezelőtt elhagyott csodálatos Önmagaddal történő újraegyesülésedhez; az igazi rész, ami felmágnesezi szíve választottját és még minden mást, amire vágysz az életedben. Nem mi fogjuk felmágnesezni a szíved választottját, mi megmutatjuk neked, hogyan tedd meg ezt te magad. Meg fogunk tanítani a "szövetség" szó igazi jelentésére.
Mielőtt elmész aludni az éjjel, kérd a vezetőidet, hogy hozzanak el téged hozzánk látogatóba a Szövetség Templomába. A földalatti legénységem és én ott leszünk fogadni téged. Megígérem, hogy igazán remek időtöltés lesz együtt. Ha majd esetleg reggel nem emlékszel rá, ne légy szomorú. Ahogy vékonyodik a fátyol, hamarosan egyre több mindenre kezdesz majd emlékezni az elragadó éjszakai kalandokból.
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
A spirituális kapcsolat 5 jele
  2015-08-12 23:10:37, szerda
 
  A spirituális kapcsolat 5 jele





A spirituális szerelem különleges és ritka dolog. Kevesen tapasztalják meg, pedig mindenkinek létezik valahol a lelki társa, akire rá kellene találnia.

A tökéletes kapcsolat

A spiritualitás életünk legfontosabb része, vagy annak kéne lennie, hiszen nemcsak test, de lélek is vagyunk. Sokan a szerelemben tapasztalják meg először azt az élményt, amely túlmutat az evilági lét határain. Nem a szárnyalásra, a testet-lelket elborító forró érzésre gondolunk itt - hanem arra a tökéletes, transzcendens egyesülésre, amelyet, ha szerencsénk van, életünkben egyszer megtapasztalunk. Ez a tapasztalás többféle szinten létrejöhet, és egyértelmű jelei vannak. Íme, a kapcsolat spiritualitásának öt kritériuma:

1. Mi már találkoztunk






A ,,déja vu" érzésénél jóval többről van szó, amikor spirituális társunkkal először találkozunk, és belénk hasít a gondolat: mi valahol, valamikor már találkoztunk, nekünk közünk volt egymáshoz. Mintha már évezredek óta ismernénk egymást, s ,,előző életeinkben" is szoros kötelék fűzött volna bennünket egymáshoz. A másik minden gesztusa, megnyilvánulása édesen ismerős, úgy érezzük, nem megtaláltuk egymást, hanem újra rátaláltunk társunkra. Úgy tűnik, mintha mindent, ami most történik kettőnk közt és ami majd történni fog, már réges rég tudnánk, és most csak fellebben a fátyol szemünk előtt. Mintha az első találkozásnál már többéves együttéléssel a hátunk mögött néznénk egymás szemébe.

2. Közös szemléletmód

A kapcsolat nem az ,,ellentétek vonzzák egymást" szabálya szerint jön létre - a spirituális szerelemben általában inkább a hasonló személyiségek találkozása jellemző. Akár azért, mert az előző életek során egymáshoz csiszolódtunk, akár azért, mert eleve egy lélekcsoport jellemzőivel születtünk, de a világ legtöbb dolgáról hasonlóan gondolkodunk. Sokszor történik meg, hogy egy adott társaságban csak mi ketten gondoljuk másképp a dolgokat - ilyenkor egymásra villan a szemünk, és tudjuk, közös a vélemény, közös a hozzáállás, amit rajtunk kívül senki nem ért.

3. A hűség nem kérdéses

Ne szépítsük a dolgot, a hűség bizony önfegyelem kérdése: meg kell nyirbálnunk eredendő vágyainkat annak érdekében, hogy társunknak ne okozzunk fájdalmat. A hűség nem ösztönből és természetesen létrejövő viselkedésmód, hanem civilizációs, tudatos törekvés, amelyért bizony meg kell dolgoznunk. Kivéve a spirituális kapcsolatot - ott ugyanis egyszerűen azért vagyunk hűségesek, mert eredendően nem is tudnánk mások lenni. A nő számára az összes többi férfi nemtelen, úgy tekint rájuk, akár bátyjaira. A monogámiára kevésbé hajlamos férfinek sem kell megtartóztatnia önmagát - egész egyszerűen nem vágyik másik nőre, kedvesén kívül az összes többi nő: ember, és nem is tudja őket másként nézni.

4. Meredek ívű lelki fejlődés

A spirituális kapcsolatokra jellemző a másik mellett lehetővé váló lelki fejlődés. Közös élmény az egymáshoz való transzcendens kapcsolódás, amely egészen új utakat nyit meg előttünk. Mivel mindketten tudjuk, hogy valami magasabb erő köt össze bennünket és közös múltunk nem csupán a jelenlegi földi létre korlátozódik, a transzcendens világba vetett hitünk erősödik és magától értetődővé válik. Kedvesünkkel való beszélgetéseinkben témáink túlmutatnak a hétköznapi szinten, szó esik Istenről, öröklétről, az élet céljáról és értelméről. És mindegyik témában olyan dolgokkal gazdagodunk a másik által, amelyek a legjobban elősegítik fejlődésünket. Társunk mellett jobb emberré, érettebbé és bölcsebbé válunk.

5. A lélek orgazmusa

Van a szerelem nélküli szex, a szerelmes szex és a spirituális szex. A sorrend pedig emelkedő sorrend: amekkora különbség van egy egy éjszakás kaland és a legelső szerelmes szeretkezés között, akkora különbség van a szerelmezés és a spirituális együttlét között. A spiritualitással átitatott szexuális együttlét a lélek orgazmusát is hozza. Elmondani igazából nem lehet, mit él át ilyenkor a szeretkező pár: egész lelkük kapcsolódik össze, olyan erővel és olyan tökéletes fedéssel, amelynek egyetlen testi orgazmus se ér a nyomába. A keletiek egész vallást szentelnek ennek a fajta együttlétnek: a tantra technikájával még teljesebbé, még könnyebben és okosabban járható úttá teszik a spirituális együttlétet. Nem véletlen, hogy a tantrikus szexben a férfinél nem következik be magömlés: a szexualitás célja itt nem a testi kielégülés - és hogy a férfiak minden további nélkül le tudnak mondani a testi orgazmusról, mutatja, hogy valamit mégiscsak tud az a tantra...

Ha ezt az öt jellemzőt megleled saját kapcsolatodban, biztos lehetsz benne, hogy spirituális kötődésről van szó - és abban is, hogy végleg megtaláltad a boldogságodat, hiszen azt a két embert, akiket magasabb erők kötnek össze, semmi nem választhatja el egymástól életük végéig, és még azon is túl.
Közzétette: www.fenyorveny.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
     2/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
2019.03 2019. április 2019.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 60 db bejegyzés
e év: 309 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 108
  • e Hét: 2980
  • e Hónap: 8018
  • e Év: 137725
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.