Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/149 oldal   Bejegyzések száma: 1489 
Angyalkártyák 2021-re
  2021-01-03 14:09:53, vasárnap
 
  Az angyalok jelentik a kapcsolatot a menny és a föld között; hírnökök, segítők és az emberek őrzői ők.
Az elmúlt év példátlan megpróbáltatásokat és nehézségeket hozott. Ezekben a zavaros és bizonytalan időkben az Angyalok - hírnökeink, segítőink és őreink - itt vannak, hogy irányítsanak minket és segítsenek nekünk. Nem véletlen, hogy az angyalok szimbolikusan évezredek óta jelen vannak a kultúránkban. Pozitív töltésük megnyugtatja és reménnyel tölti el az emberi lelket.
Most egyszerűen és kényelmesen kapcsolatba léphetsz ezekkel a mennyei lényekkel, hogy ezekben a nehéz időkben megkapd finom útmutatásaik. Ha tanácsot szeretnél kapni az angyaloktól, és többet akarsz tudni végzetedről és sorsodról a 2021-es új évben, ezt most a különleges Angyalkártyák segítségével megteheted!
Választásainkkal és döntéseinkkel mindannyian saját magunk alakítjuk a sorsunk, nap mint nap. Vedd figyelembe ezeket a kártyákat és a kapott tippeket, úgy, ahogy a szívedre hallgatsz, és tekintsd ezeket a végzettől kapott jeleknek utad során. Az angyalok barátságos és jóindulatú támogatására mindig számíthatsz.

Itt megnézhető Link
Emelt díjas SMS után kapsz információt
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Baba Vanga, a vak bolgár jósnő
  2021-01-03 14:04:10, vasárnap
 
  A 85 éves korában elhunyt Baba Vanga döbbenetes látnoki képességeivel olyan eseményeket is megjósolt, mint a szeptember 11-i terrortámadás, vagy Putyin hatalomra kerülése.
...... ........


A világszerte ismert vak jósnő 2020-as jóslatai nem kecsegtetik sok jóval a Föld lakóit:
1. A bolgár látnok egy, a 2004-es thaiföldihez hasonló cunamit jövendölt Ázsiában. ,,A part eltűnik és minden víz alá kerül" - jósolta.
2. Baba Vanga szerint 2020-ban tényleg becsapódik egy meteor a Földbe, ami Oroszország területét rombolja le leginkább.
3. A jóslat szerint Európát idén tovább fenyegeti a bevándorlási veszély, ami minden eddiginél durvább lehet. Baba Vanga azt mondta, a kontinens egészét megrázza majd egy ehhez kapcsolódó támadás: egy biológiai fegyver kifejlesztése miatt óriási lesz az áldozatok száma.
4. Donald Trump, amerikai elnöknek és Vlagyimir Putyin, orosz elnöknek különösen rossz évet jósolt a látnok. Jövendölése szerint 2020 az Egyesült Államok és Oroszország elnöke is meghal. Előbbit egy ritka betegség gyűri le, utóbbi halála pedig egy áruláshoz fog kötődni.

Baba Vanga korábban megjósolta már a Brexitet, az Iszlám Állam térnyerését, a 2004-es cunamit, valamint a 2001. szeptember 11-i terrortámadást is - írja a 24.hu.
Baba Vangát a világ egyik legnagyobb misztikusának tartják. A bolgár jósnő 1996-ban hunyt el, halála előtt azonban egészen az 51. századig elmondta, mi történik a világgal. Azért csak addig, mert szerinte akkor jön el a világvége.
- Még kettő cikk olvasható Link

*
- A bolgár, vak jósnő korábban megjövendölte, hogy egy francia kislány segítségével juttatja el jóslatait halála után.
Látomások, melyek valóra váltak
A ,,bulgáriai Nostradamus"-ként is emlegetik Baba Vangát, az idős, vak jövendőmondót. A tisztán látó asszony 1996-ban, 85 évesen elhunyt, de jóslatait tartalmazó füzetét azóta is bőszen tanulmányozza a világ. Akár hiszünk a jóslásban, akár nem: 50 éves pályafutása alatt számtalan olyan eseményt jövendölt meg, ami később tényleg bekövetkezett. Minden évre volt egy-egy megjegyzésre, egészen 7000-ig.
A bolgár jósnő halála előtt megjósolta, hogy születni fog egy kislány, akinek örökül adja látnoki képességeit. Baba Vanga azt is leszögezte, hogy a gyerek Franciaországban fog élni a családjával. A jóslata ezúttal is igaznak bizonyult.
- A képesség öröklődött
Húsz évvel Baba Vanga halála után egy moszkvai tévécsatorna adásában, egy hétéves kislány jelent meg az édesapjával, aki azt állította, hogy a jóslat valódi volt. Kaede Uber első látomását mindössze ötéves korában látta, ami egy közeli rokona balesetét vetítette előre. Nem sokkal később ez a baljós látomás be is következett, majd több másik, hasonló eset is történt, ami a szülőket aggodalommal töltötte el. A műsorban a kislány elmesélte, hogy a víziók éjszaka, álmában jelentkeznek, és egy öregasszony mondja el neki. A gyerek által leírt idős hölgy pedig tökéletesen illett a néhai vak jósasszonyra, Baba Vangára.
A hitetlenkedők miatt egy másik elképesztő összefüggéssel is szolgált a kislány.
Képen: A képesség öröklődött
Húsz évvel Baba Vanga halála után egy moszkvai tévécsatorna adásában, egy hétéves kislány jelent meg az édesapjával, aki azt állította, hogy a jóslat valódi volt. Kaede Uber első látomását mindössze ötéves korában látta, ami egy közeli rokona balesetét vetítette előre. Nem sokkal később ez a baljós látomás be is következett, majd több másik, hasonló eset is történt, ami a szülőket aggodalommal töltötte el. A műsorban a kislány elmesélte, hogy a víziók éjszaka, álmában jelentkeznek, és egy öregasszony mondja el neki. A gyerek által leírt idős hölgy pedig tökéletesen illett a néhai vak jósasszonyra, Baba Vangára.
A hitetlenkedők miatt egy másik elképesztő összefüggéssel is szolgált a kislány.
......


Mindketten vakok
A kislány nem csak gesztusaiban hasonlít az egykori jövendőmondóra, egy ritka genetika betegségben szenved, amelynek következtében ő is elveszítette a látását születése után. Kaede mégis szerencsésnek tartja magát, mert olyan dolgokat lát álmaiban, amelyeket mások soha.
Az ifjú parafenomén szerint a legnagyobb globális probléma éveken belül az ivóvíz hiánya lesz, hat év múlva már nem lesz elég természetes ívóvíz a Földön. Azt állítja továbbá, hogy Európa meg fog remegni, hatalmas ökológiai probléma fogja sújtani. A fenyegetés nem Törökországból, vagy Szíriából jön majd, hanem Algériából - írja a török Takvim hírportál.
Forrás: femcafe.hu

*
- Rejtélyek szigete oldalon Link

- A vak jósnő szerint a magyarok lesznek az elsők, akik kapcsolatba lépnek a földönkívüliekkel.
Cikk itt olvasható Link

- Ez vár ránk 2020-ban a híres vak jósnő szerint. A 85 éves korában elhunyt Baba Vanga döbbenetes látnoki képességeivel olyan eseményeket is megjósolt, mint a szeptember 11-i terrortámadás, vagy Putyin hatalomra kerülése. Lássuk, hogy a 2020-as évre milyen próféciát hagyott ránk.
Baba Vanga szerte a világon ismert jósnő, aki Nostradamushoz hasonlóan félelmetes pontossággal előre jelezte a világban bekövetkező legfőbb történéseket.
Cikk folytatása Link

- Megjósolta Putyin győzelmét a legendás vak látnok Link

- Blikk oldalon A kislány, aki megörökölte Baba Vanga látnoki képességét Link

- Elég rossz dolgokat jósolt jövőre Baba Vanga Index oldalon Link
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Aprószentek - néphagyományi
  2020-12-28 10:21:27, hétfő
 
  Aprószentek ünnepe vallásos tartalmához Európa-szerte néphagyományok fűződnek. A legismertebb a vesszőzés vagy korbácsolás. A szokás 20. századi formája szerint az aprószentek napját megelőző estén vagy az ünnepnapon a legények és fiúk vesszőköteggel vagy vesszőből font korbáccsal gyengén megcsapkodták a lányokat, asszonyokat bőség-, egészség- és szerencsekívánó mondókák kíséretében.
...... ..........


A bibliai történet a templomi prédikációk következtében elevenen élt egészen a 20. század elejéig is az aprószentek napi szokások mögött. Ahol fiúgyermekeket is megkorbácsoltak, ott ezt a betlehemi kisdedek szenvedéseire vetítették vissza, a lányok megvesszőzésének ceremóniáját pedig úgy magyarázták, hogy Betlehemben a fiúgyermekek pusztultak el, most a lányoknak kell értük szenvedniük. A korbácsolás azonban pogány termékenységvarázsló rítusokra vezethető vissza. Ezeket az egyház úgy erősítette meg, hogy a korbácsolásra használt vesszőt felvette szentelményei közé. Magyarországon 16. századi egyházi források említik a ,,vesszők megszentelését", világi források pedig már a 15. századból tudósítanak a korbácsolás népi formáiról. A megáldott vessző vagy a belőle font korbács elhárította a betegséget az emberektől.
Magyar kurír 2020.12.28
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
A guadalupei kegykép csodái
  2020-12-15 22:10:33, kedd
 
  Katolikus ma oldalon Link  
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Az ismertebb SZEKTÁKRÓL és VALLÁSOKRÓL
  2020-12-02 18:26:01, szerda
 
  Itt olvasható Link  
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Szombatista vallás
  2020-12-02 18:24:39, szerda
 
  Nevüket arról kapták, hogy sokat visszaállítottak a zsidó vallásnak az ókeresztény korszakban eltörölt vallásos törvényeiből. Ezek közül a keresztények számára saját vallási szabályaikkal szemben a legszembeötlőbb különbség az volt, hogy a heti ünnepnapként a szombatot tartották, nem a vasárnapot.
A szombatosok, sabbatariusok, zsidózók, keresztény-zsidók keresztény eredetű felekezetek, amelyeknek története a reformáció idejére nyúlik vissza.
Az unitáriusokhoz hasonlóan Jézust embernek tekintették, ám hittek benne mint egyetlen és igazi Messiásban, akit illendő tisztelni. Miként a zsidók, a Bibliából csak az Ószövetséget tekintették szent könyvnek.
Előfutáraiknak az 1. században élt ebioniták, szombat ünneplésük (és nem egyéb hagyományaik) folytatóinak a 19. századi eredetű adventisták tekinthetők. Az erdélyi adventistákat a nép szombatistáknak is nevezi, ami ugyan hasonlít a ,,szombatosok" megnevezésre, de nem ugyanazt a mozgalmat illetve vallási csoportosulást jelölik vele.
A magyar nyelvterületen elsősorban Erdélyben vert gyökeret a szombatos vallás, már a 16. század utolsó harmadában. Hagyományosan elsősorban Marosszéken és Udvarhelyszéken gyökeresedett meg. A városok közül jelentős számban voltak Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Tordán. Az udvarhelyszéki Székelyszenterzsébeten középiskolai szintű iskolájuk volt. Van adat róla, hogy magyar nyelvterületen Erdélyen kívül Makón is jelen voltak.
Erdélyi alapítóinak az aranyosgeresdi Gerendi Jánost, illetve a székelyszenterzsébeti Eőssi András dúsgazdag székely főnemest tartják.
Utóbbi eredetileg Dávid Ferenc unitárius (szentháromságtagadó) püspök híve volt. Fogadott fia, a héber nyelv ismerője, Péchi Simon Bethlen Gábor fejedelemsége alatt főkancellár lett és így még nagyobb befolyással terjeszthette tovább a szombatos hitelveket. Ez azért is lehetett hatásos, mert az új felekezet számára Péchi a reformáció jegyében magyar nyelvű irodalmat teremtett, egyházi énekekkel, teológia művekkel, vitairatokkal, zsidó vallásos könyvek fordításaival.
I. Rákóczi György fejedelemségétől, az 1638-as dési terminust követően az erdélyi szombatosokat üldözték. (Korábban, 1636-ban Rákóczi még szabad vallásgyakorlatot engedélyezett nekik az unitárius püspök ellenőrzése alatt és eltörölte a korábbi országgyűlések ellenük hozott határozatait.) Rákóczi döntése ellenük nem vallási indítékokból fakadt, hanem mert a szombatosokat politikai ellenzékként látta. Sokan közülük Törökországba menekültek, mások titokban gyakorolták hitüket és voltak, akik a zsidó vallásra tértek át. Zömük a második világháború idején a zsidótörvények miatt, Degré Alajos miniszteri biztos rábeszélésére, az unitárius egyházhoz csatlakoztak
Szombatosok ma
A szombatosok mint közösség kihaltak a 20. században, ám szombat ünneplő keresztény felekezet napjainkban is létezik. A szombat ünneplés bibliai (nem pedig szombatos) örökségét továbbvivő ún. hetednapi adventizmus (amely nem az erdélyi szombatos mozgalom származéka!) a történelmi Magyarország területén elsősorban Erdélyben és a Partiumban aktív.

L. R. Conradi amerikai adventista misszióvezető Európában 1890-ben még találkozott Bözödújfalun annak az öt szombatos családnak a képviselőivel, akik társaiktól eltérően nem tértek át a zsidó vallásra.

* * *
- Hetednapi Adventista Egyház.
A Hetednapi Adventista Egyház a nemzetközi Seventh-day Adventist Church magyarországi szervezete. Leginkább a ,,szombat - tanításról" ismert, amely szerint a hét hetedik napja a szombat. A felekezet a millerita mozgalomból indult ki, 1863-ban jegyezték be hivatalosan. Küldetésének tartja, hogy ,,Isten szeretetének és kegyelmének fényét magasra emelje és így mutasson utat az embereknek Jézus Krisztushoz, hogy így az Ő tanítványai legyenek és üdvösséget nyerjenek
Európában Romániában van a legnagyobb taglétszámuk, 2017-ben mintegy 65 ezer fő.Magyarországon 2015-ben 5-6 ezer fő.
Az adventisták a harmadik világ egyik leggyorsabban növekvő vallási felekezete. Híveinek száma világszerte: Az adventisták péntek este és (a többi keresztény egyháztól eltérően) szombati napokon jönnek össze közös Biblia-tanulmányozásra és istentiszteletre.
Az úrvacsora szertartását kovásztalan kenyérrel és szőlőlével mutatják be, és úgy tekintik, mint Krisztus haláláról és feltámadásáról való megemlékezést, bűneik bocsánatára. Az úrvacsorához - az utolsó vacsorához híven - szertartásszerűen lábmosás is kapcsolódik. A lábmosást sok keresztény nem érti és nem ismeri. Mindenesetre a Bibliában Jézus Krisztus egyértelműen beszél ennek megtartásáról és mikéntjéről, illetve, hogy miért is rendelte el mindezt.[13] A bornak fordított szó pedig a Bibliában véleményük szerint egyértelműen alkoholmentes mustot jelent ebben az esetben.

Bővebben Link

* * *
- A Hetednapi Adventista Egyház 28 hitelve Link

- A szombatisták végül is milyen vallást követnek vagy hogy van ez az egész?
Tudod sokféle szombatista vallás van, amiben megegyezik mindegyik az az, hogy a tízparancsolatnak megfelelően a szombat napot tartja meg pihenőnapnak, mint a Teremtés emlékünnepét.
A zsidók kivételével mindegyik protestáns keresztény vallás. Ha részletesebben érdekel a téma, ajánlom figyelmedbe John N. Andrews: A szombet története című könyvét, mely nyersfordításban pdf formátumban elérhető a gödöllői Bibliaház honlapján a  
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Urai Annamari gondolatai a járvány idején
  2020-11-25 11:24:20, szerda
 
  AZ EMBERI ÉRTÉKEKET ÉS A SZERETETET SEMMI NEM GYŐZI LE
NEM SZABAD: kezet fogni, nem szabad ölelni,
nem szabad este kijárni, nem szabad maszk nélkül járni, nem szabad előadásokat és baráti összejöveteleket szervezni, nem szabad színházba, moziba menni, nem szabad osztálytársakkal szünetben önfeledten játszani, nem szabad óvodában elesett síró kisgyereket megvigasztalva magunkhoz szorítani. Rádióban, újságban, az internetes portálokon akarva akaratlanul ezzel a két ijesztő szóval szembesülünk nap mint nap: NEM SZABAD! Belénk gyömöszölték a félelmet a rettegést, a bizalmatlanságot.
*
De! MÉG MINDIG SZABAD: őszintén tiszta szívből szeretni, szabad bízni ás hinni, szabad szeretnünk, gyermekünk kezét megfogva kisétálni a természetbe, szabad megcsodálni az ősz millió árnyalatban pompázó színeit, szabad leülni meghallgatni csemeténk vidám csacsogását, szabad megölelni kedvesünket, szabad felhívni idős szüleinket, és szabad türelemmel meg is hallgatni napi beszámolójukat, szabad az egyedül élő szomszéd és beteg öreg néninek bevásárolni, szabad cipőt húzni és kocogni egyet egy őszi délután, biciklire pattanni családunkkal ,szabad leülni kedvenc könyvünkkel a kezünkben egy csésze gőzölgő teát kortyolgatva, szabad mosolyogni, szabad önfeledten nevetni ,szabad megcsodálni a lemenő nap sugarát, szabad felnézni az égre hálát adni mindezekért.
Tény: forr a világ, nagy a baj. Ezen változtatni nem tudunk, a már belénk sulykolt óvintézkedéseket kivéve.
Viszont van két lehetőségünk: vagy engedjük, hogy megbénítson a félelem és a pánik átitassa lelkünket is, legyengítve testünket, teret adva a virus romboló erejének, vagy megpróbálunk az adott körülmények közt még mindig a jó dolgokra fókuszálva és azokért hálát adva testünk, lelkünk és ezáltal szeretteink immunrendszerét erősítve tenni AMIT SZABAD.
......



Forrás: Facebook oldal
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
34. évközi hét kedd 11.24
  2020-11-24 18:14:55, kedd
 
  SZENTLECKE a Jelenések könyvéből
A történelmet lezáró isteni ítélet képe az aratás és a szüretelés látomásában jelenik meg.
Én, János, látomásomban fehér felhőt láttam. A felhőn ült valaki, aki az Emberfiához hasonlított. Fején aranykoronát viselt, kezében éles sarló volt.
Egy angyal jött ki a templomból, és harsány hangon odakiáltott a felhőn ülőnek: ,,Lendítsd meg sarlódat, és arass! Itt az aratás ideje. Már érett a vetés a földön." A felhőn ülő a földre vetette sarlóját, és learatta a földet.
Ekkor egy másik angyal lépett ki a mennyei templomból, akinek éles metszőkése volt. Egy harmadik angyal az oltártól lépett elő. Ennek hatalma volt a tűz felett. Harsány hangon kiáltott annak, akinél az éles metszőkés volt: ,,Lendítsd meg éles késedet, és szüreteld le a föld szőlőfürtjeit, mert beértek már a szemek!" Az angyal lehajította éles metszőkését a földre. Leszüretelte a föld szőlőjét, és Isten haragjának nagy sajtójába vetette.
Ez az Isten igéje. Jel 14,14-19

EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Semmi sem maradandó ezen a földön. Nem marad kő kövön a jeruzsálemi templomból sem.
Abban az időben amikor némelyek megjegyezték, hogy milyen szép kövekkel és díszes fogadalmi ajándékokkal van díszítve a (jeruzsálemi) templom, Jézus ezt mondta: ,,Jönnek majd napok, amikor abból, amit most itt láttok, kő kövön nem marad, mindent lerombolnak."
Erre megkérdezték tőle: ,,Mester, mikor történik mindez? És milyen jelek előzik meg?"
Ő így válaszolt: ,,Vigyázzatok, nehogy félrevezessenek titeket! Sokan jönnek az én nevemben s mondják: »Én vagyok!« És: »Elérkezett az idő!« Ne kövessétek őket! Amikor háborúkról és lázadásokról hallotok, ne rémüldözzetek. Mindennek előbb meg kell történnie, de ezzel még nincs itt a vég!" Aztán így folytatta: ,,Nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad. Nagy földrengés lesz itt is, ott is, éhínség és dögvész. Félelmetes tünemények és rendkívüli jelek tűnnek fel az égen."
Ezek az evangélium igéi. Lk 21,5-11
...... .............



Imádság
Istenünk, te szabadnak teremtettél bennünket, hogy mindig a magasba vonzzon minket a vágy és állandóan felfelé, az ég, a mennyország felé törekedjünk. A gonosz lélek, a sátán, foglyul ejt bennünket, bezár bűneink ketrecébe. A bűnök annyira megnyomorítják életünket és olyannyira földhözragadttá tesznek minket, hogy már szinte el is felejtjük, hogy hol van a mi igazi otthonunk. Ekkor küldöd el nekünk a megváltó Jézust, aki kihoz bennünket bűneink ketrecéből, felemel minket, újra megmutatja számunkra a magasságot, a fényt, Isten gyermekeinek szabad életterét. Belőle merítünk erőt, hogy visszatérjünk eredeti életünkbe, amit te készítesz nekünk, és újra az ég, a mennyország legyen a mi otthonunk.

Elmélkedés
A végső időkről beszél Jézus a mai evangéliumban. A zsidók nagy megdöbbenésére a jeruzsálemi templom megsemmisüléséről jövendöl. Jézus ezt mondja a templom várható sorsáról: ,,Jönnek majd napok, amikor abból, amit most itt láttok, kő kövön nem marad, mindent lerombolnak" (Lk 21,6). Nem szabad elfelejtenünk, hogy Lukács evangélista bátran leírhatta e szavakat, hiszen evangéliumának megírása idején már túl vagyunk Jeruzsálem pusztulásán és a templom lerombolásán, amely 70-ben következett be, tehát az evangélista már megélte azt, hogy Jézus szavai beteljesedtek, valóra váltak. Minden zsidó ember büszke volt a jeruzsálemi templomra, mint Isten lakóhelyére. Ez volt az ő egyetlen templomuk, a többi településen zsinagógák szolgáltak az istentisztelet céljára. Templom csak egy van, amely Jeruzsálemben áll. Ez a vallási élet központja, az istentisztelet számára a legméltóbb hely. Elképzelhetetlen, hogy ez a templom elpusztuljon és ne létezzen többé.
Az evangélista a város pusztulására vonatkozó állításokat elkülöníti a végső időkről szóló tanítástól. A végső időkben hamis próféták fognak fellépni, akik megtévesztik az embereket. A keresztény közösség tagjának fel kell ismernie a hamis tanítókat, nem szabad kétségbe esnie a katasztrófák láttán, hanem ki kell tartania hitében, hűségesen ragaszkodnia kell a krisztusi tanításhoz és meg kell őriznie az Egyházzal való egységét.
C.Horváth István Sándor
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Péntek 13 angyala
  2020-11-13 21:15:01, péntek
 
  ...... ........... .......


Szerencsét és oltalmat hozó angyal szobra
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Laczkó Zsolt atya különleges kérése születésnapjára
  2020-11-01 15:24:20, vasárnap
 
  Különleges gondolatokkal szólította meg paptársait és a püspököket október 23-i születésnapján Laczkó Zsolt Debrecenben szolgáló görög katolikus kórházlelkész, családterapeuta, aki két éve a betegek oldaláról is szembesül az egészség(ügy) világával.

Bővebben Link
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
     2/149 oldal   Bejegyzések száma: 1489 
2020.04 2020. Május 2020.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 598 db bejegyzés
e év: 6233 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1659
  • e Hét: 18051
  • e Hónap: 30727
  • e Év: 264474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.