Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/16 oldal   Bejegyzések száma: 155 
Betegnek lenni mindenkinek joga van!
  2013-11-05 10:38:51, kedd
 
  1995-ös Éva népének havas húsvéti megváltásakor, jungista kiválasztott asszonyos biblia olvasásom idejétől a római egyházas Ufós elmeosztályokat emelték és váltották meg emberek megáldozásával, amiről még mindig csak páran beszélnek. 1995. után következett a trianoni biblia olvastatás és rima Jeruzsálem teljes begyűjtése, a házam szétzúzása mellett.

1998. óta tart a maja által masnira kötött esernyővel értelmiség legyőzés közben magát védő Idegenhangú Évás forgószeleket végrehajtók megmentése, köztük a boszorkányoké és Ciccioliáné már ismétlésben, erről is tudósított a Heti hetes, az én csapásaim az övéik lettek volna. Elment a hangom örökre, az egészségügy a kínzóimmal skizoprennek nyilvánított, miközben az írásaimat és az országban megjelent valamennyi könyvet ismételte. Meg természetesen én vagyok a rendetlen is, ezt is mellékelték elítélésük mellé. Hosszú évekig meg voltam teljesen bénítva, a bensőmet megszálló hatalmas erővel bíró elektromos média nagy fénykisugárzásával kezeimnek gépeltetett velem diszlexiásan, össze-vissza, miközben emelték a Sátán népeit, ami mai napig tart. Megkaptam az elmeosztály "harcosainak" összes csapását, ha velük történik valami, bármilyen betegség, vagy csapás éri őket, mindenért támadnak már születésem óta, miközben maguk nyilvános népünnepélyt rendeznek, mint a Halakat az ünnepi tortán, mivel az egykori Bibliai mennyországának atlantiszi mennyországával kezdtek születésemkor Halak szülöttek megváltásal a Vörös Oroszlán mellett. Az atlantiszi lopott dallamból született Latinovits és Gina Lolobrigida sorsát is ismételték, én voltam Lolobrigida egészen hat éves koromig, nem ismertem a saját nevemet, akkor emelték a boszorkányokat is.


Horváth Gyula Keletes cigányköltő szerint az orvosok jöttek baancsaikkal eltaposni őket, ezért az elmeosztály megtámadta az összes rendes orvost, nagyon csúnya betegségekben, rákban és prosztata rákban hunytak el iszonyatos fájdalmakkal. Ezek az élőviág ellenes csapások kezdték 1995-ben az egészségügy reformját, s már emelték az alkoholistákat, füveseket, sátánistákat, buzikat, perverzeket, meglettek a jogaik.

A számba kilenc éve kaptam meg a menhely dögjét, mely a bal fülemből húzódik végig a szájpadlásomon, sorvasztva azt, állandó szájmozgásra késztetve, mert ez is a gyógyszereik mellékhatása. A gyomromban elektromos csapás van, melytől hatalmasra duzzadt már 1999-re, s cukros lettem. Minden részemben rontás van. A Zoltán Erika helyetti puffasztó csapás a testemben van, szorítja szorosan a gerincemet, iszonyatos fájdalmat okozva. Már Frei Tamás helyett is bal oldalamba a hetvenes években kaptam valamit, amitől egyensúlyzavarom lett.

Mára megengedték, hogy a fejem kitisztuljon, gondolkozásom lassan visszatért, bár szívemet hatalmas csapások tartják fogságban. Kihirdették az ítéletemet azzal, hogy "betegnek lenni mindenkinek joga van!" Ha ilyen állapotban dolgozni küldenek, el sem bírom képzelni, mi lesz, mert a nyomorba döntés és koldultatás a médiánál már 1967-es Nyomorultak emelése óta tart, étel, ital nélkül tartottak már kilenc éves koromban, majd 1995. óta a lányommal tartattak el.

Nem tudok közlekedni, mert nincsen pénzem bérletre - még az egyensúlyzavar mellett, hiszen nekem nagy erő kell ahhoz, hogy elinduljak valamilyen orvosi vizsgálatra, állandóan cipelő hatalmas energiák mellett -.

Jelenleg havi húszezer forintot költök gyógyszerre annak ellenére, hogy azelőtt még egy vitamint sem vettem be sohasem. A rontásokra szedem a gyógyszereket, mint a strumára, amit a börtöntől kaptam 1986-ban. Most a kormány-ablakhoz kell beadni a közgyógyot, ahol mindenkit elutasítanak. Lyuggatással tönkretett lábaimra cipőt nem lehet kapni, iratni szoktam. Megcsonkított fogaimhoz is szükség van a közgyógyhoz. Nekem mivel csontsorvadást idéztek elő mégha pénzem lenne sem lenne kommunikációsan semmiféle megoldásom arra, hogy normális fogsorom legyen, mivel villámgyorsan sorvad a szájpadlásom, ebbe még implantátumot sem lehet ültetni.

Én már így maradok fenn, ahogyan a média utalgat rá: skizopren. Ilyen szégyennel kell befejeznem az életemet azért, mert semmi sem lehettem, mert a média értelmiség legyőzést hajtott végre és mindent irigyelt tőlem. A legnagyobb bűnöm az volt, hogy szívből énekeltem, mindenki meghalt, így kezdődött a médiában a szív küldi szívnek szívesen a születésem körüli időben még a néprádióban.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Pályaválasztás elme beiskolázásával 1986.
  2013-10-26 07:28:53, szombat
 
  Az elmeosztály születésem óta támadta meg az embereket, folytatásaként az elmúlt 90-100 esztendőnek. Peter Falk és Woody Allen sorsát hatalmas erővel hajtotta végre rajtam, akár a termékenységi népekét, miközben emelte őket itt cigányság beállításával.

1991-ben készítettek a Bársony János iskolájában Miskolcnak egy pszichológiai felmérést nyolcadikban, mely szerint a kisebbik gyereket tanári pályára javasolták. Ezt követően kaptam egy levelet a bulgárföldi pályaválasztási tanácsadóból (ezt falfirkát rajzolókkal ismételték pár esztendeje, teljesen leamortizálták az épületet is, ahol a házasságkötő is működött), hogy vigyem el a gyereket. Be akartam lépni az irodába, hatalmas energia vett körül, annyira nagy, hogy nem láttam a szemeimre, szögletesen mozogtam, kitörlődött az emlékezetem is, elveszítettem akaraterőmet, nem tudtam válaszolni sem a durva nő beszédjére. Közölte velem, hogy a lányom csak fizikai munkára alkalmas és elküldött a Szentpéteri kórházba, hogy nézzék meg a gerincét, a beutalóra ráírta, hogy fizikai munkára alkalmas-e? Az orvos nagyon meglepődött, ideges lett és visszaválaszolta, hogy ennek a kérdésnek az eldöntése nem aktuális.

A gyerek mindenben akadályoztatva volt a nagyobbikkal együtt már a nyolcvanas évek elejétől, mert az embernek itt nem jár szerető család, csak az elmeosztályoknak, sajnálták még a meséket, énekeket is, bár a nagyobbikat azért kaptam, hogy Nagy Anna sorsát végrehajtsák rajtam, hogy majd ő tartson el engem a világ csapásainak teljes begyűjtése után.

Az elmebetegek tovább tanulnak, az egészségügy engem tett tönkre és hurcolt meg az összes Borsodban fellelhető emberrel. A szembe küldött csapások könyvét az Új Bekezdés a Szemetekbe bújok című antológiában adta ki 1992-ben.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Erika asszisztensnő kitámadásai
  2013-09-28 07:31:14, szombat
 
  Erika, a körzeti orvos asszisztense három napja másodszor támadott ki engem, amikor felhívtam, hogy bedobtam a postaládájába a mai leletet, s hogy mit mondott az orvos.Először is az volt a gondja, hogy már húszévesek is szenvednek ilyen betegségben, majd kiabálni kezdte, hogy lelki beteg vagyok, ezért kapok el minden betegséget, s nemcsak én vagyok az, hanem a gyerekem is, akinek nem ad többet pár évnél. Mert félek mindentől - kiabálta -, ez lelki betegség, ennek köszönhető a sok betegség. Engem teljesen lebénított, mondtam neki, hogy hogy tud ilyet mondani? Nem tudok hová menni ebben a városban, melyik körzetbe. Hogyan is mondhatnám el neki, hogy a lelki betegek a Pszichografológiája szerint Szepes Mária okkultistáinak démonikus megszállottságban szenvednek, s az én tönkre tevőim mindenkit összezúztak eddig, a halál arat születésem óta, valamint itt vannak az élővilág ellenes csapások is.  
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Aggkori csontnövekedés megállás
  2013-09-25 14:18:53, szerda
 
  Most jöttem a reumatológiáról. Közölte az eredmények alapján az orvos, hogy időskori csontnövekedés megállás van, elkezdődött a visszafejlődés, amit a fiatal korom nem magyaráz meg.
Mivel felejtek, elfelejtettem mondani, hogy a szájpadlásom csontsorvadása már évekkel ezelőtt elkezdődött. Megkérdeztem tőle, ha esetleg még élnék 10, vagy 20 évet, mi várható? Nem tudja, felelte. Ha már most megindult a csontozat leépülése, nem akarok megöregedni. Hihetetlen eredmény volt a mai is!

 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Cukor minden szövődménye - Média elmebetegeitől
  2013-09-21 06:47:02, szombat
 
  A Mónika showban a Suttogó RTL klubjának hatalmas elektromos láthatatlan világban romboló és pusztító erejével az elmebetegek minden betegségét és torzulását végrehajtja születésem óta. Sátánisták ugyanúgy tartoznak hozzá, mint a cigányság. Minden kortól, istentől Én téged elpöröllek írása nyomán Rab Zsuzsának végig mentek, így lettem én a sátán felesége is a boszorkányok helyett.

Négy éve vették észre egy nem gyógyuló sebnél, hogy cukros lettem, de 1998-ban kaptam egy hatalmas dögöt a gyomromba, ami azóta hatalmasra van puffadva, így borult fel az immunrendszerem és ment tönkre a gyomrom is, insulin háztartásom.

Lábaim már öt éve deformálódtak el, ortopéd cipőt kell hordanom. Atlantiszi földrengés van a számban, vagyis mozogni kezdtek a fogaim, ez a cukor szövődmény a média inyevő baktériumával együtt majdnem húsz éves, az atlantiszi egykori földrengést ismételték így 1991. óta vezetett álmoskönyvemből, mely bezúzásra került.

A sebek a testemen hat éve jönnek ki, jelenleg a jobb mellemen van egy hatalmas. Tegnap egy másik kényes testrészemen furunkulust állapítottak meg, ez szintén lehet a cukor mellékhatása, annak ellenére, hogy 5,5 az átlagom, a doktornő szerint egyetlen mellékhatást sem magyaráz meg a cukor betegségem. Immunológiára akarnak küldeni, nem mondhatom el senkinek, hogy dögök vannak bennem és egy dög cipel engem, s kínoz éjjel-nappal, hogy ember-áldozás történik, ismétlik anyám sorsát is, akit a média tett tönkre annak idején.

5,5-ös cukorátlag mellett a legsúlyosabb insulinos cukorbetegek valamennyi szövődményét megkaptam.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
2013. péntek 13.
  2013-09-14 04:06:50, szombat
 
  A tegnapi napom mozgalmasan telt, elég szerencsétlenül alakult. Már hajnalban útnak indultam.

Naponta szembenézek új problémákkal. Vettem egy használt mosógépet végre a múlt héten, aznap letörött a mélyhűtő ajtaja. Nyolcezer forintba kerülne a javítása. Tegnapelőtt szemészeten voltam, új szemüveget írtak fel a tompalátó szememre is, ahol eddig üveg volt csak, a legolcsóbb árajánlat kész keretbe betételre 6.500,-Ft.

Kijött egy hatalmas seb ismét a testemen, a legérzékenyebb helyen. A mirigyek is körben megdagadtak, be van vörösödve. Ez ismét hónapokig fog gyógyulni. Először éjszaka háromtól nem aludtam, amióta észrevettem, azt hittem, sebészet lesz a vége, rámegy a jobb mellem.

Tegnap a Nyugdíjfolyósítónál jártam igazolást kérni. Besorakoztam a nyugdíjellátottak sorszámával. Közölte az előadó, hogy júniusban átsoroltak a rehabilitációsok közé, kérjek új sorszámot.
Új sorszámmal kivártam a soromat. Mondtam az ügyintézőnek, hogy nincs itt a határozatom, mert az önkormányzattól idejöttem egyből. Rám förmedt:
- Hogy indulhat el otthonról ügyeit intézni iratok nélkül?
Csodálkoztam, miért kellene itt lenni a határozatnak mindig magamnál. Erre szól:
- A betegkártyája sincsen itt?
Nem értettem először, majd leesett, hogy a TAJ kártyára gondol és az iratokról beszélt.

Megkérdeztem tőle, miért kerültem a rehabilitálhatók közé? Koromnál fogva - válaszolta -, túl fiatal vagyok, majd a bizottság eldönti, mi lesz a sorsom.

Már többször eldöntötte és határozott felőlem, kétszer kezdtem tízezer forintos szociális segéllyel az életem, legelőször ötezerrel.

Este tizenegy órakor beakadt a lábam a hűtőgép zsinórjába, mert olyan kicsi ez a lakás, a hűtőt csak az előszobában lehetett elhelyezni, onnan van átvezetve a zsinórja a fürdőszobába. Hatalmasat estem a két térdemre és a jobb kezem hüvelykujjára. Szükségem van a kezeimre, mosnom kell, mosogatnom naponta, nincs, aki segítsen. Ez most nem hiányzott. Nagyon fáj a hüvelyujjam a tövénél, hozzá sem lehet érni. Nincs időm elmenni az orvoshoz négy átszállással, naponta van időpontom féléves ellenőrzésekre, ezért szerencsére bérletet a hónapra vettem. Mi lesz az ujjammal?
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Eltűntek az orvosi zárójelentések is a komódból, a lakásból
  2013-04-28 20:13:50, vasárnap
 
  Már nagyon sok minden eltűnt eddig a lakásból, mint régebben a pénzem is a családi házban a szekrényből, meg nevek vannak beírva régebbi könyvekbe, át vannak számozva a történeteik.

Először a hátizsákok, régebbi gyerektáskák - Moncsicsis is - feltűnésére figyeltem fel, majd a dinnyés cvekkereké, a cipőimen lyukak lettek egy pillanat alatt, meg zokniimon, nem merek semmit sem kiinn hagyni még mindig.

Most kerestem a régi zárójelentéseket, hogy összerakjam őket abba a sorrendbe, ahogyan leestem a lábamról az egészségügyben, s valamennyi orvos tudta, mi történt velem, ezért tőlem soha semmit sem kérdeztek, csak állati módon bántak velem, mint 1995-ben, amikor öngyilkossággal szállítottak be a kiállításról hazamenve a Szentpéteri kórház toxikológiájára, ahol a katétert teljes erőből belém döfték.

Az alábbi zárók, orvosi papírok tűntek el:
Bodnár gégeorvos papírjai orrtörésem utáni állandó arcüreggyulladássról, orrfelszúrásokról. A volt férjem azt kiabálta, most olyan lettél, mint mi, az orrsövényferdülésem is lett.

1986-os dr. Karnis Zsuzsanna Idegosztályi papírja a bal oldali szemem körüli feszüléssel, remegésemmel melyre azt írta, hogy félelmeim vannak, melyet nem mondtam neki.

1987-es zárója dr. Szabó Máténak remegés, hajkihullás, teljes legyengülés diagnózissal, valamint strummával a bőrgondozóban.

1990-es dr. Balogh Gizella, dr. Sági Ilona, dr. Polgárdi József főorvosok zárója depresszió diagnózissal. Bent létem alatt insulin kómáztak, befektettek a halottak közé éjszakára, előtte megmotozták a zsebeimet, nincs-e bennük csokoládé elrejtve - életemben nem ettem csokoládét -.
Dr. Balogh ráírta a papírra, hogy keressek munkahelyet, előre tudta, hogy nem lesz, közben nagy fehér házat kőporozott magának. Meggyanúsított azzal is, hogy azért nem mentem kontrollra délelőtt, mert biztosan szerelmeskedtem.

1991. nyári beutalalója a vasgyári belgyógyász doktornő dr. Padur Ildikó által megtagadott mátrai beutaló helyett a Csanyikba. A beutaló orvosi házaspár férfi tagja azt kiabálta nekem, hogy én pszichopata vagyok, ekkor már a pszichopatákat emelték.
Eltűnt a csanyiki zárójelentés is, akkor újságírókat is ki kellett hívni, olyan furcsa események történtek, s megfenyegettek, hogy ezután majd megnézhetem magam. Az ápoló Árpi pataki élettársa bejárt oda aludni, mert otthon félt a furcsa láthatatlan világbeli jelenségektől, ami ezeket kísérte.

Az I-es idegé, ahová önként mentem be egy festőművész ismerősömmel, s másnap már nem tudtam beszélni és járni, kezeim ütemesen jártak fel-le. Dr. Sági Ilona azt mondta, a gondolkozásom felgyorsul, ne erőltessem a beszédett és szólt nekem, hogy kezdjem el vezetni az álmoskönyveimet, amire később nem tartott igényt. Cseh Károly szerint az álmok naponta álom apokalipszist jelentettek, álmaimban jártak el, ehhez én nem értek. Beszélni nem tudtam egyáltalán, kommunikációs képtelenség állott be. Ekkor jelent meg az Észak-Magyarországban a Tovább című versem átjavított véggel, hogy a végzetem krisztusi fény lesz a fotómmal együtt.
A lakást az I-es Idegen történő tönkre menésem után többé egyáltalán nem tudtam elhagyni, sem beengedni senkit, ekkor voltam 33 éves.

1995-ös zárójelentés az elmeosztály láthatatlan világbeli felvonulása utáni befekvésemről, mely idő alatt iszonyatos állapotba kerültem, dr M-et odahelyezték a Bródy sorozatból, akivel találkozni kellett. Ekkor már az álmoskönyveken és az ívársaimon haladt végig az elmeosztály.

1997-es zárójelentés a bibliai trianoni keletes olvastatás idejéből, amikor fulladással szállítottak be, leinjekcióztak, majd többé nem tudtam magamról. Klimaxoltattak, állapot tartósító címen, gondolkozásom a szőke nők miatt alakilag ekkor meglassult, a rendetlenek emeléséhez kezdtek ekkor.

1998-es ambuláns lapja dr. M. feleségének, dr. D. Mónikának, melyben leírta bizarr szervérzékelésként, hogy úgy érzi, valami ölelgeti, s már akkor a gyomromba kaptam valamit, egy hete tartott a mellem alatt, szívemet fojtogató cipelésem, ami azóta is folyamatos. Természetesen ezt már súlyos képzelgésnek fogják fel, bár azóta a gerincemet is elferdítette a kínzóm, s ennek soha nem lesz vége, betegségeim száma napról napra nő.

Mivel soha nem azt írták le, ami az igazság, így is nehezen tudtam volna bizonyatani, hogy az egészségügynek köszönhetem az életem nyomorba döntését és valamennyi betegségemet.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Egy lélekgyógyász többet segítene
  2013-02-21 07:50:33, csütörtök
 
  A Félelem című írásomra adtak válaszokat a nem karmikus emberek életével megváltott nyomorultak, akik átléptek a Holnapba.
Egyikük azt írta, hogy ő két lábbal a földön áll és a lelki betegségek okozhatnak testieket is, forduljak lélekgyógyászhoz. Az elmeosztályok megáldozták az embereket, erről írok már évek óta, a média kezdetével már lassan kilencven esztendeje, a média elmeosztálya tombol, vissza kellett volna menniük az elmeosztályokra legkésőbb 1995-ben, azóta reformálják a többi elmebeteget, a súlyosabbakat, folyamatosan haladva végig kapott sorsuk betegségeink, emberekre vetve valamennyit, természetesen rontással.

Magyarország a karmikus elmebetegekkel kezdte az emelést születésemkor, folytatta a pulyaszeplősítőkkel, börtönnel, gyenge tanulókkal, honfoglaló bolondokkal, boszorkányokkal, majd berendezte 1983-ban az addig anyám életét tönkretevő Révész és Bertalan utcákat, kezdte előlről a simontornyi elme, az Ágnesek, a Halak szülöttek, a Katalinok,Mariannék, Tóthok, a Ferencek, az börtön Imrék,Jánosok, Jobb a Gabik, Ildikók és Erikák karmikus sorsának ismétlését a régebbi Gyarmatik, Horvátok és felsorolhatatlan Időjelek és árnyékvilágbeli szülött sorsának ismétlésével, ismételt megváltásukkal. Egész Borsod megye emberi tússzal vonult ki innen, de már Demjén Rózsi miatt a bátyámat deformálták el annak idején, a Gyulák apa túlélői lettek, ez az emberi áldozás már nagyon régi a Pszichografológiai karmikus népeknél és Időjelek testenyészeteinél. Hidegháborút vívott az elmeosztály az emberek ellen, ők voltak a kommunisták is, ezért mentek végig a könyveken és hajtották végre az összes kommunista kort, jelenleg vallásosságba csaptak át, mert az 1956-os eseményeket ismételték.

Csupán pár ember volt, aki leplezett, mint Máté Krisztina, aki miatt a fogaimat megcsonkították és nyanyának nevezett 18 éves koromban a volt férjem, Krisztina így maradt tökéletes, így vitték továbbtanulni és a médiba, megváltották. Nagy Anna helyett kaptam gyereket, azzal a tervvel, hogy a jeruzsálemi teljes begyűjtéskor, 1995 után majd ő fog engem eltartani. Minden szerepjátékost megmentettek a bábkirályokkal együtt.

Én voltam magyar kislánynak beöltöztetve, kikiáltva óvodás koromban Bródy sorozata szerint, melyet az Időjelekbe helyeztek. Én is ellenkezem a másik világban is létező csapásokkal, de mivel az apokalipszist Cseh Károly írásai alapján rajtam hajtották végre és iszonyatos fájdalmakkal vegetálok, haldokklok szinte 1998. óta, el kell ismernem az elmeosztályok mindenhatóságát és hatalmas erejét. A borsodi elmeosztályok vezetői is részt vettek az ember áldozásban, az orvosokat így tartották meg. Kihalatták a méhemet, klimaxoltattak, majd megcsúfoltak úgy, ahogyan embert még soha, mióta a Rákóczi tériek karmikus terheit ismételték rajtam.

Nemrég Erika, az asszisztensnő túlérzékenységemre azt kiabálta, hogy én lelki beteg vagyok, a saját megváltott sorsát lehelte rám, ugyanis az Erikák és Ildikók előző életükben a gyerekkoromban elmondottak szerint erkölcstelenek voltak. Nem értem miért ismételték, miért jó ez a Pszichografológia és Időjelek szülöttjeinek, miért volt ez jó a zsidóknak, hogy Keller Dezső kezdettel már három maffiával áldoztak közösen, Lendvai ildikót az Avantgard Bizottság állította be az ortodox szakállas zsidókkal. Megölték az öcsémet cigányok és zsidók, a római egyház elmebeteg fanatikus híveinek emelkedésekor, Deák Bill Feketebárányt kitüntették ugyanakkor, akit így tartottak meg feszületesként. A török nagykövetséget meghívta a média, amikor a Kelet sorozatában a törökök megváltásához értek. A lányomat forrázták le az óvodában, amikor a törököket emelte az ország Hegyi Barbara szerint, sőt maga elmondta, hogy így lett szőkeként színésznő, egy másik szőke sportoló feleség azt közölte, hogy ő nem barna és egy mázsa. Sajnálták még a gondolkozást is, lehetetlen feltérképezni tetteiket, mert az Ének az esőben filmhez érstelmiség legyőzést találtak ki fejbe támadó csapásokkal, melyet 1998-ban itt a lakásban ismételtek. Én nem akarok ehhez a gyalázatos országhoz tartozni, ahol az elmebetegek gyilkolták le az embereket, nem tudom látni a zenészeket, nem akarom olvasni a helyesírás nélküli Holnap költőinek írásait. Kelet és a cigányság megváltása történik, de dél népét sem hagyták ki a megváltásból, sem a horvátokat, akikkel egy part voltak egykor, írták a keletesek, akik eladták az Új Bekezdéssel együtt a lelküket, ismételték 1991. óta az emberi családok áldozását, itt rajtam jártak végig az egészségüggyel.

Tavaly nyáron egy sebésszé lett orvos azt mondta, hogy ha lehet, ne menjek hozzá. Akartam mondani, hogy én sem szívesen jövök magához, de ráhagytam, hogy még ők gyűlölködnek, megvetnek, akik emberek áldozásából lettek értelmiségek.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Seb vizsgálat - kivizsgálás nélkül
  2013-01-17 12:06:15, csütörtök
 
  2007. óta jönnek ki a testemen sebek. Néha hatalmas tíz fillér nagyságú barna sebként kezdődnek, néha olyanok, mint a szúrásnyomok, lehet, hogy mindegyik szúrással kezdődik, de késő fedezem fel. Nagyra megnő a seb, barna varr képződik rajta, ami ha lejön, bakteriális gennyezés kezdődik el heteken keresztül vörös színű gyulladás kerettel, azt követően kezdődik el egy hónap múlva körülbelül a seb behámosodása. A sebek a gyógyulás után ott maradnak vörös foltként a testfelületen, nem múlnak el a foltok.

Tavaly nyáron a sebészet elvállalta a lábfejemen kijött seb kezelését, odajártam két naponta kötözésre, amit most a nyugdíjas bérlet kedvezmény elvétele miatt nem tudok megtenni. Azt is csak olyankor vettem meg, amikor orvoshoz kellett mennem, mert nem telik bérletre, s erre az orvosnál hivatkozni nem lehet. Tavaly fekélyre kezeltek, hiába mentem el diabétesz és angiológiai rendelésre, hogy minden rendben van.

Tegnap ismételten elmentem, mert a december 7-én combomon kijött seb egyike helyén egy hatalmas lyuk tátongott, de tegnapra több napi bekötözés után összehúzódott, így hátul maradt egy varas sebem, amiből még szövettant lehetett volna venni, mi okozza, milyen bakterális fertőzést kapok állandóan.

Ez a doktornő többet tett előadeinél, ugyanis leszedte a tetejét a sebnek és bekötözte. Az eddigi orvosok hozzá sem nyúltak, csak messziről nézték meg és nagyon durvák voltak. Kértem a seb eredetének kivizsgálását- - Hát ki lehetne vizsgálni...- volt a válasz, mondtam, hogy azért jöttem ide. Az volt a felelet, hogy késő mentem, mert ez nem most jött ki, az elején kell menni, megakadályozni, hogy megnőjön. Nincs pénzem négy vonaljegyre kétnaponta, hogy bőrgyógyászhoz járjak ismeretlen eredetű sebeimmel. Most rászántam a buszjegyre, azt hittem, elküld szövettanra, ami az egyetlen megoldás lenne. Megkérdezte, mennyi időnként jönnek a sebek. Válaszoltam, körülbelül fél évente, de akkor több is egyszerre. Most is három van, egy kicsi a combon tövén, az nem nőtt meg. - Akkor a három megvan! - felelte, amit nem értettem.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Dr. M. és a megmentett megyei kórház elmeosztálya
  2013-01-09 08:09:23, szerda
 
  Születésem óta a családi házban tartózkodott a média és többi elmeosztályt, börtön bűnözőket emelők Mónika Showban bemutatott tartamú népe a láthatatlan világban. Vannak közöttük cigányok, melyek ismételték a romániai és magyar területen végrehajtott egykori trianoni széthullást, a menhelyiek bibliai olvastatásával egyidőben, vannak közöttük sátánisták hatalmas erővel, buzik, fajtalankodók, fertelmesek. Nemcsak a börtön által megteremtett testenyészeti Időjelek antológiájában az Új Bekezdésnek bemutatottakat emelték fel már születésem előttől jóval, mentették őket meg, ismételték másodszor is sorsukat rám és családomra vetve, hanem a börtön bűnözők Szent Annás fekete kenyeres ünnepét is ismételték a vasrácsos Krisztus feszületesek helyetti keresztre feszítéssel szirmabesenyői központtal.

1983-ban a nyomorultak főnixes serege, melyeket még Soros György kezdett el emelni, mint Friderikusz Sándort 13 éves korában - velem együtt ment dolgozni, akkor is elment a hangom -, hanem a hatalmas nagy Rákóczi téri Mónika Shov 1956-tól itt fertelmeskedő és gyilkoló, forgószeleket rendező Rákóczi teret is, melyet szintén elmeosztály hozott létre az egykori olasz Rákóczi térrel együtt, ők a lakásból eltűnt sárga cédulás Időjelek szülöttjei voltak.
Valamennyi együttest név szerint a politikának megfelelően elmeosztály állított be és emelt fel aszerint, éppen melyik ember áldozó vallásnál, kornál járnak.

Dr. M-et Pestről helyezték ide a Szentpéteri kórházba, előre tudván, hogy én Koncz Zsuzsa megmentett tűzkutya- Halak helyett a Bródy elmeosztályi történelméből ide fogok jönni majd, hiszen 1986-tól a borsodi falvakon haladnak végig, azok kitermelésénél, akik a megyei kórház I-es Pszichiátriájához tartoztak, már nagyon sokan jogosítvánnyal rendelkeztek. Koncz Zsuzsa a politikai pályafutásáért az ország elmeosztályaitól Kossuth díjat kapott, a megmentett francia nép is kitűntette, akár Anglia a magyar elmeosztályokat, melyek itt hajtották végre az angol kommunizmust rajtam, az én Annás főszereplésemmel, mely novellákat a börtön elme bezúzott, bár novellákban megírni a Vörös Oroszlán karmikus kommunizmusát értelmetlennek tűnik utólag is, mint a Ki az úr a házban történetet, melyet meg is filmesítettek, természetesen egészen másképpen. Németország vasfüggönyét mai napig ismétlik Szombathely berendezésével, Vas megyei neveken, utcákon való végighaladással egykori trianonént a fatimei jóslatával együtt Cs.K. keletes sárga cédulásként önmagát kiadó halmaji költőnek.

A tiszaújvárosi hazugságot, mint Fábryt, az irigységet már ismételten emelték ekkor a mesekönyvben szereplő férjével együtt, melyen az elme haladt végig, Noé bárkáját építettek az állatokként megnevezettek az elméről.
Dr. Tass küldte be az 1972-től engem maga helyett eltemető dr. D. Mónika sánta karmikus elme szülött kommunista pszichiáterének a kezét virággal megkérni. Dr. D. Mónika semmihez sem értett, hangzott el 1995-ben is, amikor már 1972 óta én lettem eltemetve Dávidként helyette, s ekkor igazságügyi szakértővé emelte az elmeosztály. Mivel biztonságban érezték magukat, senkitől és semmitől többé nem tartottak, mint Orbán Viktor és Lévai Anikó, a forgószél hadművelet és a Pszichografológia képviselője, vagy Lendvai Ildikó, akinek a sorsát öcsémen hajtották végre Kőszegen, személyiségét is összezúzták. Így került hatalomra Vona Gábor is.

Dr. M-hez 1995-ben kerültem ambíció terápiára. A fényképeimet születésem óta folyamatosan lopkodták és zúzták össze. Pár megmaradt fotót vittem be dr. M-nek, amikor az Időjelek tompalátásának ismételt sorsához értek, amelyik szintén 1972-ben született meg a Rákóczi tértől. Mai napig tart a helyette és a szomszéd Halak szülött Ági helyetti áldozás, aki barna gyereket kapott a börtöntől annak idején, mint termékenységi Pók népének képviselője, kiszedte a fogait is a gyerek, ahogyan dr. Balogh börtön orvos annak idején mondta anyámnak, hogy a gyerek kiszedi az anyja fogait.

Éppen Malek Andrea Pszichografológiájához értek a könyvek ismétlésében, azóta is, mint születésem óta tart a benne lévő lelki betegek, karmikus betegek megváltása, sorsának jobbítása ember áldozással, kelet és a cigányság emelésével, ahogyan ezt Szepes Mária megírta. Dr. M. a 13 napig tartó Ufó és börtön láthatatlan világbeli felvonulás után, melynek idején már az írásaimon haladtak végig, mint az egri ZIZI Magazin Szandi sorsát mentő földönkívüli találkozásán, s ekkor Szenes Andrea légy horkoló rajzához érve megtámadta a népe a tüdőmet. Dr. M. a szomszéd V-né címére állította ki a kartonomat, aki gyerekkorában ufókat látott.
A borsodi szociális hálózat kiiktatott az emberek közül hosszú évekre azzal az indokkal először, hogy fanatikus vagyok, ekkor emelték a börtön egyházait és az 1956-osokat, másodszor, hogy félrebeszélek, mert olyanokat mondok, hogy Miskolc utcái be vannak rendezve apokalipszis szerint, s hogy én rendetlen vagyok. Ekkor emelte az elmeosztály Amerikában is az összes rendetlent.

Dr. M. közölte velem, hogy ráncoljam a homlokomat. Nem tudtam ráncolni, tehát a homlokráncolók ugyanúgy, mint az ádámcsutkások a borsodi I-es Pszichiátriához tartoztak. Az Idegosztály betegein születésem óta haladtak végig, ezek megmentésén, sorsán, ezek nagyon veszélyes betegek.B-né Anikó homlok ráncolással azután lépett a család sorsába, azóta az ember áldozó Avon segítségével hatalmas nagy házat épített, lányát királynőként tartja, jó szakmát kapott testvérével együtt a kezébe, megtisztelt és népszerű személlyé tették, míg én cipelem mai napig a sorsát.
A Horvátok közül a Bertalan utcai Forgószélből emeltek már majdnem száz éves ember áldozóknak számítanak, mint a Margitok, Piroskák, apát túlélő Gyulák, a Tótok hatalmas serege. Horvátokat olyan hatalmas erő emeli, adja a családi házukat, tulajdonukat, mely álomvilágba tesz akárkit, a Szemetekbe bújok Új Bekezdés népének számító teremtő, így kerültek a rendszerváltás után további szép és csodás életre, adott nekik az állásuk, az egészségük, hiszen valamennyiük karmikus sorsát embereken hajtották végre.

Dr. M. búcsúzáskor közölte velem, hogy ne igyak majd annyi kávét. Azóta internetes kávé portálokat nyitottak a börtönnel, amelyik Zoltán Erika helyett tett tönkre engem 1986-ban a csernobili atomreaktor robbantáskor, a Kígyó vagy Begyó? gyerekvers vall a kígyó nevű strumájukról, mely felmegy egészen az agyamba, ezért is kellett az írásokat bezúzni, ezért kiáltott fel dr. M, hogy a mesékkel baj van, nemcsak koroktól, Istenektől való elpörölés zajlik itt a Szívdobbanásokban megírott versek, írások, fordítások alapján.
Az infantilis fékezetlenségben szenvedő rendőrséget, amelyiknek több hivatást kellett volna végeznie 1986-tól mentik, emelik szintén, maguk is részt vettek az ember mészárlásban, ahogyan az egyik rendőr fia elmondta 1986-ban, el kell költöznöm Újhelyből jó messzire, mert tönkre akarnak tenni, ez a rendőrség tudtával történt.

Szóval a kávé ivás az elmebetegségei közé tartozik dr. Túri Ferenc politikailag Időjelek Medúzájának nevéből emelt Ferenc kiadott könyvei szerint, éppen a kávéivás szokásairól írt szakdolgozatot megmentése, 1991 utáni időkben, nemrég ismételt emelkedést hajtott végre, így az orvosok is beléptek az ember áldozók körébe.

Koncz Zsuzsa Bródy sorozat alapján a Vörös Oroszlán alapján lett sztár, megmentetté vált születésemtől, hiszen egy napon születtünk, azóta én játszom a sorsát tudtomon kívül.

Medveczky Ilona régi Mici mackós II-es elmeosztályához a börtön 1997-ben ért, akkor már a parkinson kórosak és epilepsziások helyett is legyilkolásra kerültem, lábaimba hatalmas energiákat kaptam, hátamra az Időjelek árnyékvilágát, mely folyamatos gyalázást hajt végre, kezdve a zsidók egykori sorsával a Tatárdombon, hiszen ott Izrael helyetti begyűjtést hajtottak végre, mint Rima Jeruzsálemen a bibliában leírtak alapján haladva végig minden elméről született bibliai szereplőn és népén, országán a többi könyvben megírt országok népének emelésével együtt, így lépett be a cserepeimen nőként megfestett Palesztina elnöke a nőn lévő kendővel a magyar politikába, melyet a börtön irányít már több, mint hetven esztendeje.

A média folyamatosan állította be azokat, akik belőlünk lettek létrehozva. Azt mondták a régiek, a ház, ahol éltünk, a Szenci Molnár szamaras zsidó háza fehér házi kígyó védelemmel ellátott volt, az járt ki-be a falakon. Így került fehér sál Komár és pár társa nyakába, talán még Michael Jacksonéba is. A vörös sálasok Ady által megírt vörös sárkány népeit jelentik, míg a fekete a fekete turbános időben divattá vált - volt fehér turbános is - araboké, a régebbieké. Dévényi 1992-ben, amikor a Nők lapja Mária Duval jóslatával egy talizmánt küldött és ráírtam három kívánságomat - mint a munka, gyerekek, gyógyulás -, Dévényi fehér sálassal állította be a Három kívánságot, a zsidókkal, mint Keller Dezsővel már három maffiával áldoztak meg kislány gitáros korom óta.

A kisolló repült a szemembe pár éves koromban, majdnem kiszúrva a bal szememet, éppen a sarkában állt meg, melyet öcsém dobott Peter Falk nyomoz a direktor Elos könyvben megjelent ballonkabátos apokalipszis szereplő szeme miatt, majd darabokra törték a könyökömet, térdeimet hatalmas erővel fellökve a kerékpárral a saját nevelt lányával élő francia színész sorsát rám terhelve, neki volt, Woody Allennek ez a sors megrajzolva.
A termékenységi népeket is barna bőrűnek kikiáltott termékenységi Innin elmélet alapján emelték a Pszichografológiai börtön karmikusok, így löktek rá a férfi kerékpár vázára, hogy ketté csattant a nemi szervem, mert ilyen vessző jelet viselnek a termékenységi törzsek. Minden természeti népet a magyar börtön politika emelt, így kerültek hozzájuk az elmeosztály által született pártbizottsági feladatukat abbahagyó egykori felelős vezetők. Minden történelmi könyvnek létrehozták a saját népét, mint a lenini egykori szocializmusnak is, mint Egyiptomnak, de a Nyírő Gyula és a borsodi elmeosztályok, a honfoglaló bolondok voltak a legerősebbek, mint ahogyan azok a mai napig, hiszen az elmebetegek minden elméletet kijártak, minden hatalmas erőt képviselővel kikezdtek, így kellett volna a média elmebetegeinek is fogatlanul visszamennie 1995-ben az elmeosztályokra, mint Bajor Imrének és a Heti hetest közvetítőknek, köztük a Rákóczi téri Staller Ilonának.

Szóval dr. M-mel nem nekem kellett volna találkoznom, hanem Koncz Zsuzsa Halak megmentettnek Bródy sorozatai alapján, amelyik első elmeosztály által végrehajtott száma volt a Sajnálom szegényt, a következőt, ezért énekelte a börtön ezt a számot a médiában.

1972-ben az elmék Pogány Judit és Koltay páros kezdetével már az elmék menhelyi részlegének emelésénél tartottak, így lettem én az akkor politika által létrehozott Unió együttes neve alapján képviselt Pán-Európai Unió Bíborszárnyú alkonyatának főszereplője egy menhelyi kislány helyett.

 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
     2/16 oldal   Bejegyzések száma: 155 
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 76 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 303
  • e Hét: 711
  • e Hónap: 12416
  • e Év: 51417
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.