Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Az identitástudatról
  2011-07-02 23:58:24, szombat
 
  Az identitástudatról - Szent Gyöngy tanításai






Az identitástudatról - Szent Gyöngy tanításai


Szent Gyöngy vagyok, üdvözöllek benneteket. Gyermekek, mind, kik itt vagytok a Földön, fénylő, igaz lelkek, s hatalmas szellemek. Ezt kell tudatosítsátok, s identitásotokat magatokban megtaláljátok.

Minden út bennetek kezdődik, ezt meg kell értsétek. Egy Csillag vagytok - egy Gyöngy - a teremtésben. Ez az ékkő, miről Urunk, Jézus beszélt nektek: a Kincs, mit magatokban kell keresnetek.


Szent gyöngyötök, csillagotok, miről nevemet ÉN is kaptam, mert fényem, s tisztaságom ily isteni, ily töretlen, ily fényes és igaz. De ez az ERŐ mindannyiótokban ott van. Mind fénylő csillagok s gyöngyök vagytok a Teremtésben.

Értsétek meg, míg magatokban ezt meg nem találjátok, körülöttetek hogyan is láthatnátok.

A legfontosabb ebben az időben, hogy identitásotokat magatokban megleljétek.


Először azt, hogy kik is VAGYTOK, s kik nem. Nektek kell eldöntenetek. Ezért kaptátok a kettősség erejét, a viszonyítás lehetőségét.

Gyermekek, nektek könnyebb felismernetek, hogy kik nem vagytok, mint azt, hogy kik vagytok, mert ilyen emberi beállítottságotok. A nemet hamarabb észreveszitek, s az igent, bár ott van bennetek, s körülöttetek, elkerüli figyelmetek.


Ezért önmagatokra most fokozottan figyeljetek, mert identitásotok az, ami TI VAGYTOK, s nem az, ami ti nem.

Ezt keressétek, mi az, ami szívetek szavával EGYező, mi az, ami a szeretet fényében megMUTATkozó. Találjátok meg önmagatokban azt, akik VAGYtok. Nézzetek mélyen MAGatokba, s Kincseteket lássátok meg szikrázni szívetekben, szívetek szent közepében, mert az a Kapu MAGatokhoz, az igaz, isteni Fénybe.


Identitásotok: MAGa ISTEN! Isteni Valótok!


Érezzétek, több vagytok, mint amit magatokról gondoltok. Sokkal többek vagytok, mint amit elképzelni mertek! Hát szárnyaljatok, s ne féljetek, mert minden, mit magatokról elhinni nem mertek: igaz az!

Hatalmas teremtő lelkek, szellemek vagytok a Fényben! Minden, mi körülöttetek van, a ti teremtésetek, ezt ÉRTsétek! Atyátok ereje van BENNetek, s mindenben. Ő nyilvánul meg a Fényben - s ti FÉNY VAGYTOK! Magatokat a Fényben találjátok! Identitásotokat a Fényben keressétek, s lássátok meg, mi az, ami VAGYtok szívetek erejében!


Először ismerjétek fel isteni mivoltotokat, s ha azt megtaláltátok, akkor, csak akkor legyen, hogy emberségeteket is meglátjátok!

Figyeljetek testeteken belülre s érezzétek, kitölt BENNeteket egy FÉNY, mi túllép testetek határain: bennetek rezeg, de körülöttetek is ott VAN.


Testetek ebből a Fényből épül fel! Nem korlátozza igaz lényetek, mert az bárhol s bármiben lehet.

Ha így, identitásotokat meglátjátok, akkor megértitek és elfogadjátok, hogy miért vagytok ITT - MOST ebben az emberi testben. Így látjátok meg igaz Emberségetek - isteni voltotok - ekkor lehettek nők vagy férfiak, anyák vagy apák, gyermekek, barátok, vagy Nemzetetek tagjai, világotok lakói.

De addig, míg magatokat a Fényben fel nem ismeritek, s Kincseteket gyöngyként szívetekben nem melengetitek, addig hiába várjátok, hogy tartozzatok valahova, mert bár tartozni akartok, hontalanok vagytok, mert saját MAGatoktól elszakadtok!


Ha MAGatokhoz hozzácsatlakoztok a Fényben, s Önmagatokat elismeritek Isten Erejében, Istent BENNetek s mindenben meglátjátok: akkor lesz igaz Identitásotok.

MAGatokból indulva ki, fogadjátok el emberi létetek, s a Földön Szeretetet lesz: már ITT VAN, csak észre kell vennetek. Mert a Szeretet bennetek van, s csak ha kiENGEDitek, akkor öleli át a Földet - a Föld egy gyönyörű Gyöngy lesz, az egész szikrázóan FÉNYes, s így Isten magához emeli, szíve fölött magát ezzel ékesíti.


Drága gyermekek, identitásotokat keressétek! Minél többször érzékeljétek magatokban ezt az Energiát s Fényt, mi ti VAGYtok BENNetek s körülöttetek, mi túlmutat testi valótokon, környezeteteken.

Érzékeljétek BENNetek bizsergés, energia és szeretet formájában, s vetítsétek magatok köré, hogy határtalanul LÉTezhessetek és minden másban felismerjetek!


Szent Gyöngy szóltam, ki veletek s bennetek vagyok a Fényben. Hívjatok és segítek! Megmutatom nektek Gyöngyötöket szívetekben, ha elcsendesedtek és belülre figyeltek.


Ismerjétek meg MAGatokat - ISTENben!


Áldás veletek, Fény BENNetek!


ÁMEN

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya

Link
 
 
0 komment , kategória:  Atya, Jézus és Mária üzenetei  
Példabeszéd az Életről
  2011-06-22 23:27:25, szerda
 
  Példabeszéd az Életről







Tanítás az Életről


Egy meditációmban Jézus tanított az Életről, amolyan példabeszédben...

Egy hatalmas Fénykapu előtt várt, amin együtt léptünk át, egy csodálatos és hatalmas üvegházba.
Ez az üvegház olyan volt, mint egy pompázatos télikert, mindenfelé növényekkel. A fala körben üveglapokkal kirakva, melyen keresztül a nap ragyogott be.
Ahogyan körbesétáltunk ebben a kertben, Jézus az életről beszélt:


- Amit itt látsz, az a Teremtés Kertjének egy darabja. Nem szakadt ki belőle, csak meghatározott tere van, mely egyedileg minősíthető. Ez a tér lehet a te életed, a te kerted, a te teremtésed. Amit itt teszel, annak gyümölcsét te élvezed, vagy tetszés szerint megoszthatod másokkal, ha behívod őket a kertedbe, így akár illatos virágaidból is megajándékozhatod őket. Itt te vagy a gazda és bármit is teszel te számolsz el vele MAGADNAK.

- Ez a kert az élettered, itt te ápolsz és gondozol mindent. Ha öntözöd, táplálod, virulnak virágaid körülötted, boldogság ránézni. Ha elhanyagolod, gazos és elvadult lesz. Nem gyönyörködtet téged, és elveszel indáinak sűrűjében. Az utakat, ágyásokat te alakítod ki a lelkedben élő rend szerint, hiszen életed kertjének tervét ott őrzöd, és mint jó kertész a terv szerint haladsz. A színeket te rajzolod érzéseidnek, gondolataidnak megfelelően, s kerted téged tükröz vissza. Ha boldogan és szeretettel dolgozol, a kert ragyogó és fényes képet tükröz rólad. Ha szenvedésként éled meg, és a hátad közepére kívánod mindezt, a munka egyre fárasztóbb lesz számodra, melyet már csak a megszokás rutinszerű mozdulatai irányítanak. Ekkor, bár kerted növényeit életben tartod, de színük és formájuk nem a pompát, hanem a lelki sivárságot mutatja.

- Ez a törődés egyben próba is kitartásodra és elhivatottságodra. Gondozni valamit felelősséggel jár. Minden nap szeretettel körbejárni és mindent üdvözölni. Észrevenni azokat az apró dolgokat, melyekben változtatás szükséges. Megvizsgálni a földet, szükséges-e az öntözés, táplálás? Figyelni a növények fejlődését és örömmel rácsodálkozni minden kipattanó rügyre és nyíló virágra. Tudni és ismerni minden apró fűszálat és lombot. Nemesíteni őket és szeretettel megnyesni a vadhajtásokat, hogy ne vegyék el az életerőt, mely a gyümölcsöt érleli. Minden nappal szebbé, jobbá tenni mindezt, hogy jó legyen benne lenni. Büszkének lenni minderre, minden pillanatban.

- Ugyanakkor ügyelned kell magára az épületre is, hiszen ha az ablakokat nem tisztítod, az éltető napsugár nem tud beáradni, és növényeid fény híján elsorvadnak. Tisztítanod és ápolnod kell azt a teret is, mely helyet ad kertednek, melyben létezik, él és fejlődik. Óvnod kell állagát, karban kell tartanod az épületet, hiszen ez alapján mutatod már messziről birodalmadat.

- Mikor mindez elégedettséggel és hálával tölt el téged, felelősséged megérted és felvállalod, akkor büszkén tárod ki kerted kapuját a Világra, hogy mindezt megoszd és megmutasd.

- Mikor ez megtörténik, és kilépsz kapudon, furcsa felfedezést teszel. Nem azokon a körülötted lévő kerteken csodálkozol el, melyeket már eddig is láttál az ablakodon át, hanem a mindezt körülvevő tájon. Elámulsz azon az érzésen, ami eltölt téged a bizonyossággal:

Hiszen egy hatalmas határtalan kert van körülötted! Ugyan azokkal a fákkal, bokrokkal és virágokkal. Ugyanaz a fű zöldellik a réten, mint a te kerted ágyásaiban.

- Hogyan is nem vetted eddig észre?
- Mert először meg kellett tanulnod mindezt Önmagadban meglátni, hogy körülötted is észrevehesd! Míg fel nem ismerted sajátosságait a saját életedben a Teremtés törvényszerűségeinek, a felismerés nem juthatott el hozzád. Nem értetted volna meg a lényegét: Akkor vagy képes meglátni valamit körülötted, ha az benned is megvan és felismered. Mit számít addig egy darab kő, míg meg nem látod, igen, pont ez hiányzik az egyik virágágyásom szegélyébe...

- Lehet, hogy mindez most még nem igazán érthető, de figyeld meg az életed és lásd, te hogyan gazdálkodsz azzal, mit Atyádtól kaptál? Kiválasztottál magadnak egy kertet (életet), amelyikért felelőséget vállaltál, hogy gondozod, és olyanná teszed, amilyennek lelkedben megálmodtad. Kaptál hozzá egy területet (életút) és egy épületet (test), hogy végezhesd a dolgod. Minden nap felébredsz, és ott a lehetőség a törődésre, a gyönyörködésre, a gondoskodásra. Ott a lehetőség megélni azt, hogyan telepíted kertedbe például az öröm rózsáit. Minden emlékedet beülteted ide és ők azt ragyogják vissza rád, mi te magad vagy.

- Ezért a legjobb amit tehetsz, hogy végigjárod a kertedet, és mindent alaposan megnézel és felismersz. Ahol gyomot látsz, azt kiszeded, ne gátolja növényeid fejlődését. Minden nap szeretettel megöntözöd, táplálod és gondozod őket, hogy büszkén tekinthess végig műveden.

- Amikor már minden nap azzal a boldog és elégedett mosollyal kezdesz neki a magadról való gondoskodásnak, ami teljessé teszi életedet, még furcsább dolgot fogsz észrevenni:

Üvegházad falai leomlanak, és kerted már nem az egész részeként, hanem határtalanul nyilvánul meg körülötted és benned. Minden a tiéd, mert a Mindenben Egyként vagy jelen!

- Ekkor a Teremtés tudatos résztvevőjévé válsz, és Önnön Életeddel az isteni Akarat kinyilvánítójaként Létezel!

Ez az, amit mind kerestek! Ez a Teljesség!

Mosolyogva körbemutatott ezen a Teljességen, mely úgy pompázik mindannyiunkban, ahogyan azt Isten megteremtette, és csak rajtunk áll az, hogy észrevesszük-e, meglátjuk-e mindezt?


Köszönöm a tanítást.







Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya
Link
 
 
0 komment , kategória:  Atya, Jézus és Mária üzenetei  
11 Parancsolat
  2011-06-21 23:52:24, kedd
 
  11 Parancsolat







10+1 Parancsolat




Az emberi létezés a Teremtés óta nagy változások tanúja és résztvevője. Megélhette a teljes Egységet Istennel és saját döntése okán az elszakadást is.
Mikor Atyánk látta, hogy a szellemi kapcsolat nélkül botorkálunk a sötétben, segítséget nyújtott nekünk, hogy visszataláljunk Önmagunkhoz. Ezt azonban onnan kellett elkezdeni, ahol akkor voltunk: a fizikai ember szintjén.

A Bibliából ismert parancsolatokat az ember azért kapta, hogy értelmi és érzelmi fejlődése ezen iránymutatások mentén olyan rendbe vezesse, melyben már alkalmassá válik a szellemi fejlődésre és kinyithatja magában az Istenember-kódokat újra.

Ezek a parancsolatok ma is érvényes normák, de értelmük szellemi szinten, szívünk által nyer igaz iránymutatást.
Atyai segítséget kérve, égi sugallat útján próbálom nektek átadni mindazt, mi a Szív értelmezése szerint való.

Ki-ki fogadja hite, szeretete szerint.

Áldással
Orsi






Parancsolatok értelmezése az emberi életben:


I. tábla: Kötelességeink Istennel II. tábla: Kötelességek az emberekkel
1. parancsolat: Isten uralmának elismerése 6. parancsolat: Az emberi élet szentsége
2. parancsolat: Isten megismerése 7. parancsolat: A házasság szentsége
3. parancsolat: A hamis eskü ellen 8. parancsolat: A vagyon szentsége
4. parancsolat: Szenteld meg a pihenést is 9. parancsolat: A hamis tanúskodás ellen
5. parancsolat: A szülők tisztelete 10. parancsolat: A mohó kívánság ellen


Útmutatások a Szeretet Rendjében:


1. Első parancsolat - EGYSÉGTUDAT
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne legyenek más isteneid!

Isten így szól: ,,Ne hidd azt, hogy kívülálló vagyok. Ne helyezz ki magadból, hiszen Benned ÉLEK. Ha különállóként tekintesz rám a Fél-elem irányít!Nincs szükséged arra, hogy félelmek között élj! Csak az Egységben találod meg Önmagad, s Magadon át Engem! Ha meglátsz Magadban, EGY leszel Velem!"

Ha képes vagy isteni mivoltodat elfogadni, az Egységtudat vezetésében nem lesz szükséged másra, csak erre a Tudatosságra.


2. Második parancsolat - BÖLCSESSÉG
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne alkoss magadnak képet énrólam!

Isten így szól: ,,Ha Önmagadban érzel Engem, ismersz. Ha kívül keresel, érzékeid megtéveszthetnek. Nincs szükséged arra, hogy neked bárkik bármit bemeséljenek és az ő hitüket fogadd el saját igazságodként. Az IGAZ kép rólam TE Magad Vagy! Ez a Te Bölcsességed, ha felismered!"

A Bölcsesség nem más, mint Istenséged megnyílása Benned... mely már nem kép, hanem a VALÓ!


3. Harmadik parancsolat - BÉKE
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne élj vissza az én nevemmel!

Isten így szól: ,,Ha érzel Engem Magadban, benned isteni Békém lakik. Ez a Béke mindig tud magáról és nincs szüksége bizonyságra. Ha megnyilvánulsz szent Békém által, Bennem teszed, s Én általad Cselekszem. Ekkor Nevem én mondom ki a te száddal."

Ha nem érzed Istent Magadban, nevével csak külső megerősítéseket keresel, de Vele nincs szükséged arra, hogy az elismerést, a bizonyságot másokból kikényszerítsd.
A Békesség elismeri Isten létét mindenben, bizonyságok nélkül is.


4. Negyedik parancsolat - TISZTELET
Én az Úr vagyok, a te Istened: az ünnepnapot szenteld meg!

Isten így szól: ,,Tisztelettel adózz Teremtődnek és Önmagadnak azzal, hogy megszenteled a Teremtés csodáját!"

A tisztelet azt jelenti, teljes Lényeddel meghajolsz és elismered a Létezést, mit a szellemi Fény alkotott. A teremtés, csak az alkotás elmélyült szemléletében tud kiteljesedni. Ha nem állsz meg egy pillanatra, hogy figyelmeddel megszentesítsd mindazt mit létrehoztál, nem tudod magadba engedni annak szépségét. Az ünnep az Élet teljességének elismerése és csodájának magadba fogadása. Ehhez azonban tisztelettel engedned kell, hogy szentsége megérinthessen a nyugalomban, mikor figyelmeddel magadon át az ünneplésnek adózol.


5. Ötödik parancsolat - ELFOGADÁS
Én az Úr vagyok, a te Istened: tiszteld atyádat és anyádat.

Isten így szól: ,,Mikor utadra bocsátottalak és a Földre emberként érkeztél, Önmagad szellemi döntését valósítottad meg. Szüleidet te választottad, így ők döntésed segítői, sorsod tanítói. Az ellenkezés meggátol a felismerésben és eltávolít sorsodtól."

Ha lázongsz sorsod ellen, Önmagad ellen kelsz fel, s nem ismered fel a lehetőségeket, melyeket szüleid biztosítanak fejlődésedhez.
Az Elfogadás visszavezet az isteni Rend Útjára, az Akarat beteljesítő és segítő erőibe. Így leszel képes felismerni, hogy tested teremtői szüleid: Apád és Anyád, kik nélkül e Földre le sem születtél volna.
Az ÉLET - REND és az Elfogadás kegyelme által ismerheted fel, hogy ez a REND tesz csak szabaddá.


6. Hatodik parancsolat - MEGBOCSÁTÁS
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne ölj!

Isten így szól: ,,Az Élet - SZENT! Az ÉLET ÉN VAGYOK! Ha ezt elfelejtenéd, a Megbocsátás Fénye visszavezet az Emlékezetbe"

Minden élet Isteni adomány, szellemi ajándék. Isten feltétlen szeretetének bizonyítéka.
Ami ezt a tudást elhomályosítja az emberi félelem, mely önigazolásként indulatokat kelt, melyek az embert irányíthatóvá teszik és kibillentik a szabad akarat döntéséből. Ilyenkor az ember félelemből bezárja a tudatosság kapuit és enged az indulatok keltette erő irányításának. Úgy gondolja, mindenképpen meg kell védenie magát, és mindenkit akit ,,veszélyesnek" tart el akar távolítani, és a ,,potenciális veszélyforrást" meg akarja szüntetni.
A Megbocsátás erői azonban felszabadítják az indulatok keltette irányítás kényszereit és újra visszavezetnek az Élet szeretetébe és tiszteletébe! Aki pedig tiszteli az Életet, képes tenni érte, akárkiről is legyen szó.


7. Hetedik parancsolat - SZER-ELEM
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne paráználkodj!

Isten így szól: ,,A Boldogság az EGYség megélése Önmagadban. Bármerre jársz életedben, ezt az Egységet keresed. Léted a Földön a megélések beteljesülése, így az Egység is megtapasztalható a szerelem által, de csak akkor jut el az igaz beteljesülésig, ha Magadban vagy SZERELEMBEN."

A beteljesülés pillanata csak akkor vezet el a Boldogsághoz, ha az Benned történik, mint isteni EGYesülés. Ez a SZERELEM csak Önmagadon által megélhető és nem külső érzékekkel érezhető. Amikor te Szerelemben vagy Önmagaddal (Istennel) a testi szerelem ennek emberi kiteljesedése, a belső megélés megnyilvánulása. A külső vágy elterel téged a belső figyelemtől, és kiszakítja belőled a bizonyosság érzését. Ezért folyamatosan hiányérzeted van és keresed, mi is pótolhatná ezt benned.
Ha megtalálod a SZERELMET Istennel, nem lesz szükséged a beteljesülést kergető pillanatokra, mert képes leszel azt megélni azzal, akit a Földön társadként tisztelsz.


8. Nyolcadik parancsolat - BŐSÉG
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne lopj!

Isten így szól: ,,Az Univerzum Bőséggel áldott meg Téged, de ezt csak akkor érted meg, ha lelki kincseidet feltárod magadban. Nincs szükséged másra, csak mit Én adok neked, mert Utadat és feladataidat ez szolgálja."

Mikor a mohóság az irigység és a birtoklási vágy kezd el irányítani, már nem az isteni Úton jársz. Mikor elveszel mástól, Önmagadat károsítod meg, mert életenergiával fizetsz érte. Az Univerzumban az energiaáramlás törvénye szerint semmi sem marad üresen. Tehát ha te elveszel valamit, ott üresség keletkezik, és mivel ezt te tetted, neked is kell annak a hiányát betöltened. Önmagad energiájából teszel oda.
Amire szükséged van, az Univerzumtól megkapod, csak ki kell nyitnod magad a Bőség energiáinak és teret teremtened, ahová beáradhat a Kegyelem. De amíg te ezt a teret mindenféle dolgokkal, mohó vágyakkal és elképzelésekkel telíted meg, nem fog eljutni hozzád jogos ,,jussod".


9. Kilencedik parancsolat - IGAZSÁG
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne hazudj!

Isten így szól: ,,Az Igazság Te Magad Vagy! Az Igazságtól eltérni azt jelenti, Önmagadat tagadod meg! A hazugság görbe tükör, melyben nem látszik Örök valód, csak az árnyék, mely elillan, ha megérinti a Fény!"

Ha az Igazság ösvényén jársz, a legnehezebb próbatétel is a javadra fordul és a legkilátástalanabb helyzet is megoldódik, csak türelemmel és hittel ki kell tartanod az Egyetemes Igazság Törvénye mellett. Az igaztalan szó feljegyzésre kerül az Univerzumban és mint energetikai teher nehezedik létezésedre. A hazugság, ahogyan Atyánk is mondja, csak addig képes fenntartani magát, míg a Fény fel nem fedi az álarcot, melyet visel. A hazugság azt jelenti nem bízol se magadban se másokban, ezért nem vállalod fel Önmagad, mást mutatsz, elvárásoknak engedelmeskedsz. Csak akkor lehetsz Igaz, ha bátran kiállsz és vállalod az Életed és Istent, saját magad és mindenki előtt!
Ne feledd Atyád így szeret, amilyen Vagy!


10. Tizedik parancsolat - HARMÓNIA
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne kívánd, ami a másé!

Isten így szól: ,,Az egész Univerzum az otthonod, és benne minden ugyanúgy a Tiéd, ahogy mindenki másé! Az Egyetemesség nem tesz különbséget, mert Minden EGYként Létezik, ez a Harmónia Rendje."

A te életed most lehetőség, hogy ezt az univerzális Harmóniát megtaláld Magadban és érezd, a birtoklás nem visz közelebb a dolgok megértéséhez, csak a hála és az öröm mindazért mit Isten adott neked. Ha ebben a Harmóniában létezel, képes leszel örülni nemcsak annak amid van, hanem annak is ami a másé, mert benne az Univerzum egyetemes ajándékait látod.
Az irigység eltakarja szemed elől a magasabb rendű szándék megnyilvánulását, mely mindenkit a maga Útján vezet. A Harmónia visszaállítja benned a megértést: minden úgy jó, ahogy van!


11. Tizenegyedik parancsolat - JÉZUS- A SZERETET
Én az ÚT vagyok, az IGAZSÁG és az ÉLET! Ki hisz Bennem, örökké ÉL!

Mikor Jézus a Földön járt megmutatta nekünk a Szeretet Útját (a Szellemi Fény útját, Önmagunkat), és vele átadta a Szeretet törvényét, mely Vele és Általa vezet el minket újra az EGYségbe, MAGunkba. Ha magad felajánlod neki (krisztusi Énedet magadba hívod) kézen fog, és ha engeded, végigvezet téged a szellemi fejlődés Útján, a Fénybe, a Tudatosságba, haza.







Forrás:Ktristálycsakra - Pusztai Orsolya
Link
 
 
0 komment , kategória:  Atya, Jézus és Mária üzenetei  
Ünnepeljetek! - Jézus üzenete
  2011-06-06 12:42:28, hétfő
 
 





Ünnepeljetek! - Jézus üzenete


Ünnepeljetek! Minden pillanatban örvendjetek a Létnek! A Létezés Teljességének! Boldogságban, Szeretetben örvendjetek! Ünnepeljetek!

Lássátok, minden pillanat üdvözítő számotokra, mert megtalálhatjátok benne boldogságotok. Ez a Boldogság az, mi maga a Létezés - az Öröm! Mert a Fény, a befogadott Fény, mi igaz örömöt hoz nektek, s ez belülről táplál, éltet, növel titeket. Ez a belső öröm, mi mosolyt csal ajkatokra, az Öröklétben - ez az igaz pillanat, miben kiteljesedve éltek!

Ünnepeljetek! Minden szent pillanat tiértetek van, bennetek létezik - magában a Teljességben!
Hát lássátok meg! Lássátok meg, hogy minden pillanat azért VAN, hogy megünnepeljétek, hogy a Létezés boldogságát magatokban szétárasztva megértsétek: Öröm, Boldogság, Teljesség az Élet!

Ünnepeljetek, mert ez az ünnep elhozza nektek a megértést, hogy meglássátok mindenben a Fényt és elsősorban MAGatokat szeressétek! Ezzel az öröm-dicsőítő Fénnyel. Mert így tudjátok megérteni, Isten hogyan VAN BENNetek, mert ti vagytok az Ő dicsősége!
Minden pillanatban, mikor ünnepeltek, az Ő dicsőségét méltatjátok és éltetitek: saját Létetek örömében.

Lássátok meg, az atyai áldás Fénye ott van fejetek körül: Szent Glória! Az Örömnek Fénye, a Boldogság Sugara, mi örökké éltet.


Gyermekek, Jézus Krisztus vagyok, Uratok, ki kérlek benneteket, ezt a belső örömöt találjátok meg Velem s Bennem. Ha beengedtek MAGatokba, hogy átjárjon a LÉTem, a krisztusi Erő Örömöt hoz néktek!

Ünnepeljetek minden pillanatban, s legyen hála szívetekben mindazért, mit megÉLhettek itt - most, emberi testben. Mert ez a tapasztalat bármit is hoz nektek, a létet gazdagítja, s növeli a szeretetet benned. Lelked gazdagsága örömtől gyarapszik.

Ünnepeljetek, s adjatok hálát örömben, boldogságban!

Reggel, mikor felébredsz, s nyiladozik értelmed álmosan még: adj hálát, s engedd be az Öröm energiáit! Mielőtt a gondolat eléri testedet, járjon át az Öröm, örvendj a Létnek s ünnepelj! Hogy új nap kél új lehetőséggel.
Ünnepeljetek, hogy itt vagytok, részei vagytok a Létnek, a Megnyilvánulásnak, a Teremtésnek! Ünnepeljetek! Legyen boldogság és belső béke bennetek, hogy ez az Öröm átjárjon teljesen, s hogy megértsétek: minden pillanatban ünnepeljetek!

Ünnep az, ha levegőt veszel s éltetőn szétárad testedben. Ünnep az, mikor átöleled gyermeked. Ünnep az, mikor barátaidra mosolyoghatsz, s ők visszamosolyognak néked. Ünnep az, mikor meghallod a madárcsicsergést a réten. Ünnep az, mikor lágy szellő arcodat simítja, mikor a nap fénye rásüt homlokodra. Ünnep az, mikor érzed Léted, Egységben a Fénnyel. Ünnep az, hogy szemed lát, füled hall, s te érzed saját léted!

Figyeld meg belső örömödet benned, ahogy belül egy finom energia bizserget. Ez a belső öröm, mi nem kérdez, csak örül és ünnepel a Létnek! Engedd, hogy átjárjon és ünnepelj te is véle! Gondolat ne zavarjon, s csak ez az érzés legyen: ünnep a Létezés, köszönöm Istenem!


Drága gyermekek, mikor itt jártam veletek, Létemet szétküldtem a Földön, hogy mindenben megnyilvánuljon, és legyen boldogságotok, örömötök. Ha felismeritek, hogy a Létezés maga Ünnep! Isten örömben teremtett Mindent!
Ezt az Örömöt engedjétek magatokból kiáradni, s legyen Fényetek: hálával, szeretettel ünnepeljetek, gyermekek. Ünnepeljétek magatokat, hogy vállalkoztatok, itt, erre a létre. Ünnepeljétek minden döntéseteket, mert meghoztátok és vele teremtettetek, az akármi légyen. Ünnepeljetek, hogy Szeretet van bennetek, s képesek vagytok szeretni és befogadni, és az isteni Fénykörforgásban megnyilvánulni!


Megáldalak benneteket a Boldogság Lelkével, hogy megtaláljátok magatokban és megértsétek.
Legyen ünnep minden pillanat, hálában, szeretetben! Isten áldása rajtatok, ünnepeljetek, gyermekek!


Ámen





Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orosolya
Link
 
 
0 komment , kategória:  Atya, Jézus és Mária üzenetei  
Mária és Jézus üzenete
  2011-05-30 12:52:01, hétfő
 
  A szívekhez... Mária és Jézus üzenete







Mária és Jézus üzenete a szívekhez



Drágaságaink! Isteni lelkek! Egyek vagyunk a Szeretetben!
Szívünk kitárul, Urunk felé nyitva, Egyben lángol benne az Isteni Szikra!
Szívek! Szeretetek! Isteni lényegek! Szavunk száll hozzátok át az étereken.
Át dimenziókon, mert átfog titeket Isten leáramló, igaz Szeretete.


Bennetek éled újra a remény! Lássátok meg szívetekben utatokat. Egyesítsétek lelki erőiteket, hatalmatokat. Az Egyesítés ideje jött el!

Eggyé kell válnotok önmagatok Fényével, Isteni Valótokkal! A feladatok ezt állítják elétek. Fel kell ébresztenetek erőiteket a cél érdekében! Nyissátok meg tudatotokat, vetítsétek szívetekbe, hogy szívetek szerint cselekedjetek. Erőink, mint Szent Lángok összefonódva eggyéválnak Bennetek. Kiegyensúlyozzák életeteket, megmutatják a KÖZEPET!

Az inga lassan középre áll bennetek. Kilengése csitul, a szélsőségek közelednek, hogy Eggyéváljanak a központi rezgésben. Központotok rezgése állóhullámként járja át testetek-lelketek, s Isteni Körbe fog titeket, mely mindenhol harmonikus, kerek, egy, egész.

Lássatok körben! Ne csak jobbra - balra! Táruljon a horizont, hogy feltárulhassanak az összefüggések is. Lássátok át az Egészet - lássatok át az Egészen! Mert minden alapja ez az Egység, a Közép, az Egyensúly.

Egyensúlyban kell lennetek! Akkor kibillenthetetlenek lesztek Isteni Lényegetekből, s látásotok körben az Isteni Megnyilvánulást tárja fel.

Próbáljatok minél többször tudatosan a központban, egyensúlyban lenni. Helyezkedjetek minél többször a szívetekbe. Váljon ez napi tevékenységetekké, természetes állapototokká. Minél többször próbáljátok, annál jobban megy. Annál harmonikusabbak, kiegyensúlyozottabbak lesztek! Szívetekből látni a világot, egy új Életet tár elétek. Olyat, melyet Isten lát Bennetek, de ti csak a szívetekkel láthatjátok azt.


Lássatok szívetekből Isteni szemmel! Legyetek harmóniában életetekkel! Legyetek harmóniában Önmagatokkal, legyetek harmóniában Istennel!
Ha szívetekből kipillantva az Egy szemével láttok, jobbá tehetitek általa Világtok!
Tegyétek! Magatokért, Istenért, Világotokért!

A Harmónia angyalai szállnak felétek, hogy kezük lágy simogatása és hangjuk halk dallama segítsen megtalálni egyensúlyotokat, szívetek közepében.


Erőink most Egy-ként sugároznak reátok, hogy kiegyensúlyozzák utatokat. Fogjátok meg kezünket, mit nyújtunk felétek! Legyünk Egyensúlyban!


Áldottak vagytok, Gyermekeink

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya

Link
 
 
0 komment , kategória:  Atya, Jézus és Mária üzenetei  
Jézus és Mária az érzelmi és
  2011-05-25 19:42:32, szerda
 
  Jézus és Mária az érzelmi és gondolati megtisztulásról...






Az érzelmi és gondolati megtisztulásról... Jézus és Mária üzenete


Jézus vagyok és krisztusi erőmben szólok hozzátok!

Szeretetemben itt, most mindenkit megáldok, hogy a Szent Fény segítsen utatokban járnotok, és a szeretetben szíveteket megtalálnotok. Mert szívetek ereje mi visz előre bennetek - az a kapocs, mi összeköt titeket Istennel. Ott vagyok, szíveteknek szent fényerejében, s ha kerestek, belülről találtok meg, úgy láttok meg mindenben, ha szívetek erejében bíztok, s magatokon át hisztek Istenben.
Gyermekek! Gondolataitok sokszor tisztátalanok, mert megszennyezik olyan energiák, mik kívülről érkeznek (nem a tiszta szív érzései, hanem ego diktálta tanult reakciók), de létjogosultságuk van, mert itt a Földön, hol éltek a dualitás világában, a fény s az árnyék hazájában, tanulásotok végett megtalálható az Egynek mindkét képe. Ezért, amit magatokba beengedtek az lesz BENNetek, s az fog eltölteni s irányítani. Ezért, mikor gondolataitokon át beszennyeződik a tiszta szív érzése s negatív érzelmek keletkeznek bennetek, azt ne engedjétek ki, s ne engedjétek, hogy átjárjon bennetek!


Most segítek, hogy kitisztíthassátok még akkor, ott, mikor észreveszitek. Gyermekek, ez tanulásotok s nem hibáztok, ha érzelmeitek elragadnak benneteket s a gondolkodásotok tévútra visz titeket... csak vegyétek észre, ismerjétek fel, hogy mit csináltok! Akkor, ha felismeritek, szeretettel kijavíthatjátok. Ez a tanulás, ez visz titeket előre - a felismerések okán tanultok - haladtok utatokon, s fejlődtök vele.
Ezért figyeljetek, figyeljetek magatokban szeretettel. Alakítsatok ki egy olyan tudatos érzést bennetek, mely állandó szeretettel figyeli létetek. Mindig, mikor jelez szívetek, hogy valami kibillent a szeretetből, és a tisztátalanság ereje hozzáfért, akkor tudatosan figyeljetek, kapjátok el azt a gondolatotokat, érzéseteket. Ha elkaptátok magatokban, tartsátok szívetek erejében és világítsátok át a Szeretet Fényével.


Ez a negatív érzelem úgy jelentkezik bennetek, mint egy sötét felhő, mint mikor a füst száll, gomolyog, s eltakarja a fényt, elhomályosítja. Ez a negatív erő ekkor ott gomolyog bennetek, de ti Szívetek Fényével öleljétek át s ne engedjétek szétterjedni. Ismerjétek fel: ez az az érzés vagy gondolat mi most bennem éledt, ez nem a szív szava, nem az Ő erénye.

- Ez az enyém, de nem a tiszta szeretetben született, ezért nincs rá szükségem és most megszüntetem!


Szívetek szeretetével világítsátok át, s lássátok, ahogy fellobban, először csak egy piciny láng, de ahogy elfogadjátok és szeretettel körbeölelitek, ez a láng megnő. Nézzétek meg, milyen a színe! Minden érzelemnek s gondolatnak, mit eléget, más-más színnel változtatja át a szeretet erejével. Ismerjétek fel a lángnak színét, s a gondolatnak, érzésnek milyenségét. Akkor majd tudjátok, hogy milyen színű lángot hívjatok, ha bennetek az a gondolat vagy érzés feltámad. Figyeljétek és szereteteteket sugározzátok a gondolatba vagy érzésbe! Szeressétek! Csak EGYszerűen, milyenség, ítélkezés nélkül a gondolatot, vagy érzést, és a Szeretet Lángját növeljétek addig, míg elégeti ezt a gomolygó, sötét füstöt, árnyékot - kitisztul teljesen. Akkor ezt a tiszta Fényt ajánljátok fel Istennek, küldjétek Szíveteknek Lángjában, Szívetek Fényével fel, az atyai Szeretet erejével, hogy ott, az Ő isteni Akaratában legyen EGYségben - változzon Fénnyé minden az EGY erejében.
Ezért szívvel figyeljétek magatokat, s ha szátokon kicsúszik olyan mondat, szívetekben feltűnik olyan érzés, vagy fejetekben észrevesztek olyan gondolatot, mi negatív erővel rezeg: figyeljétek meg és fogjátok körbe a Szeretettel. Világítsátok át, égessétek el a Szeretet Tüzével - Szívlángotok igaz erejével! Figyeljétek a Fényt, ami átváltoztatja, hogy színét megismerjétek és tudjátok, mi az, mi egységbe hozza.
Gyermekek, magatokra figyeljetek, mert saját mestereitek s tanítóitok vagytok. Úgy tudatosodtok, ha megismeritek MAGatokat, minden LÉTező részetek, legyen az testetek vagy lelketek. Legyen az gondolatotok, érzésetek, szavatok vagy bármilyen cselekedetetek. Magatok vagytok - Magatok tesztek - Magatok vezettek!



Mária vagyok.

Kérlek benneteket, mikor Szívlángotokkal átváltoztattátok negatív érzelmeiteket, egy imát mondjatok, hogy megtisztuljatok vele, és kérjetek bocsánatot Atyátoktól, szívetek szeretetével. Ez a bocsánatkérés mi felszáll, lehívja belétek az áldást, mi kitölti azt a teret, mit átváltoztattatok Szívetek Fényével. A sötétségnek helye sem lesz bennetek, szívetek erejével a Fény tölt el, kitisztul minden gondolatotok és érzelmetek.
Fogadjátok el, mi bennetek feltűnik, mert tiétek. Változtassátok át, ha negatív, szívetek szent erejével. Szívlángotok, ha elégeti - Fény lesz belőle - a bocsánatkéréssel küldjétek fel az isteni Fénybe.


- Bocsáss meg Atyám! Bocsáss meg, hogy így tettem. Szeretet és Fény legyen most itt Bennem! Minden sötétség helyét váltsa fel a Fény és a Szeretet! Istenem, segíts, hogy Fény és Szeretet ragyogjon bennem! Köszönöm!


Ha így tesztek, veletek vagyok s imádkozom értetek. Imám erejével megtisztítom energiarendszeretek. Csak gondoljatok Rám, s Én ott vagyok. Szent fiammal, Krisztusotokkal EGYütt a Fényben!
El-, s megváltoztatom, mi sötét volt bennetek, igaz, tiszta Fénnyel.


Jézus és Mária szóltunk hozzátok! Isteni gyermekek, magatokban szeretettel tanuljatok, figyeljetek! Legyetek önmagatok mesterei, mert Isten lakik Bennetek - Szívetek Szeretetén át - Ő vezet Utatokon titeket,


Krisztusi erőtök BENNetek - Női méltóságotok veletek, így EGYként Jézus és Mária - bennetek vagyunk, csak hívjatok elő és világítsatok!


Ámen

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya

Link
 
 
0 komment , kategória:  Atya, Jézus és Mária üzenetei  
Az önzetlen szeretet
  2011-05-25 19:29:42, szerda
 
  AZ ÖNZETLEN SZERETET


Én Vagyok itt, az Úr Jézus Krisztus.

Most Én tanítalak. A mai lecke lényege:

AZ ÖNZETLEN SZERETET


Ezt kell megvalósítanotok magatokban mindannyiótoknak. Ez a Hozzám vezető út első lépcsője.

SZERETNI azt jelenti, hogy ELFOGADOM a másik embert, és minden hibájával együtt, azokat ISMERVE VÁLLALOM FEL A MEGSEGÍTÉSÉT.


A Szeretet tehát ELFOGADÁS és MEGSEGÍTÉS. Ebben több a puszta elfogadásnál.


Elfogadhatsz valakit úgy is, hogy elhatárolod tőle magad, de az nem Szeretet. A Szeretet mindig jelent valami PLUSZ TÁMOGATÁST, akkor is, ha háttérben maradsz. Segítheted úgy a másikat, hogy TÁVOL MARADSZ tőle, és úgy is, hogy MELLETTE ÁLLVA SEGÍTED ÚTJÁN. Mindkét mód feltételez TUDATOS ISMERETEKET és TUDATOS TERVEKET.


Megsegíteni pusztán valakit ismeretek nélkül - az nem Szeretet. Segítő szándék és tett - de nem Szeretet. A Szeretet TUDATOS ÉRZÉS és TETT. Nem mindegy, hogy a segítő szándék mögött mi van: elfogadás, vagy elutasítás. Nem kell feltétlenül elfogadás ahhoz, hogy valakit megsegíts, de az ilyen megsegítés nem minősül Szeretetnek. Lehet ösztön, lehet számítás, de nem Szeretet.


A Szeretet nem azonos pusztán azzal az ,,érzéssel", amit ti annak hívtok. Az érzés egy fajtáját hívjátok annak, így az csak egy jelölés szétvált érzelmeitek egyikére. A Szeretet nem szétvált érzelem, hanem a TELJESSÉG, az EGYSÉG MEGTEREMTÉSE TUDATOS ISMERETEK ÁLTAL. Nem érzés, nem megnyilvánulás, hanem a

TETT és AKARAT EGYSÉGE, mely a Mindenséget áthatja és összetartja.

FORRÁSA jónak és rossznak, egységnek és elkülönültségnek.

FORRÁSA A MINDENSÉGNEK, ÉS VÉGSŐ CÉLJA.

Az az ERŐ, mely SZÉTÁRAD, és VISSZAVÁRJA RÉSZEIT.

Az a HATALOM, mely a Megváltást hordozza.

Az a TUDÁS, mely az Univerzum Teljessége.

Az a SZÉPSÉG, mely Teremtő Erő.

Az a JÓSÁG, mely átitat mindent.

Forrás:www.lekekmod.hu - írta:Ákos
 
 
0 komment , kategória:  Atya, Jézus és Mária üzenetei  
Terjeszd a Fényt! - Atya üzene
  2011-05-21 23:56:26, szombat
 
  Terjeszd a Fényt! - Atya üzenete







A Fény terjedésének segítése.... Atya üzenete


Gyermekeim, kik Belőlem vagytok! Fény a Fényemből, Út az Utamból. Hosszú ösvényt jártok, sokszor eltévedtek, vezetnek bennetek angyalok, s mesterek.

Sokszor nem láttok, mert elfordultok Tőlem, eltakarjátok szemetek, mert azt hiszitek Én vagyok a ,,büntető Isten".

De Atyátok vagyok, hogyan is büntetnélek titeket, hisz szeretetem átjár s felemel mindőtöket Egyben. Hiszen szívem lángjából áradtatok ki, részeim vagytok, Fényem, Szeretetem, tudásom a Tudásomból, tudatom a Tudatból.


Gyermekeim! Mind az úton jártok, s ha saját erőtökben a Fényt meglátjátok, akkor ráléptek az igaz ösvényre, s hazajuttok mesteri, angyali segítséggel. De ehhez Önmagatok ereje kell! Az, hogy felismerjétek kik vagytok, s kik nem. Az, hogy lássátok, a Fény van bennetek, s az árnyék csak oda vetül, hol ezt nem ismeritek fel. Ha oda is Fénnyel világítotok, s elárasztjátok magatokat isteni igazságommal, mi bennetek van, akkor a Tiszta Igazság szent fényében láthatjátok: Kik vagytok valójában, s milyen isteni nagyságotok!
Szent szellemek az Égben, emberi lelkek a Földön, ide mind tanulni jöttök. Drága gyermekeim, szeretlek bennetek! Óvó gondoskodásommal terellek, s útra vezetlek. De a szabad akarat a ti részetek, s ha nem hagyjátok, szomorú szívvel, de megállok. Nem kényszerítelek semmire bennetek, mert szabad a ti szívetek és döntésetek. Ti döntötök, követitek-e a szívetek lágy szavát s a Fényt bennetek, vagy megismeritek, mi sötét félelmetek. Így is kell tennetek, mert különben honnan tudnátok, hogy a Fény, mi bennetek van, átvilágítja az árnyékot s a szeretet mi részetek, átváltja a félelmet. S a Nagyság magába olvasztja a kicsinységet, s a Teljesség a sehol-t mindenhol-lá teszi.


Ezért gyermekek, úgy segíthettek, ha a Fényt magatokból árasztjátok, s isteni valótokat ekképp mutatjátok. Tudjátok! Mindenki a maga útját járja, s a jó példa az, mi mutatja az utat.
Ha előljártok szívvel, szeretettel, s fényetek világlik az úton, meglássátok, sokan követnek. Ha hangotok lágy hangját hallják, s megértik benne Istennek Szent Szavát, megnyílik gondolatuk a Fény Igazságának, s követnek bennetek. Így hát hívjátok le a Teljesség Fényét, s árasszátok magatokból, hogy kijavítson mindent a szeretet szívével ekképp.


Mondjátok:

Atyám! Küldd le most Fényed a Teljességből!
Áradjon el bennünk, hadd legyünk Világod,

Hadd legyünk kik szórjuk a Fényt, itt és most!


S érezzétek, ahogy elönt benneteket Teljességem Fénye! Ahogy átjárja testeteket lelketeken át és szellemetek teljes fényessége árad körülöttetek, s mit elér átváltoztat, fénnyel járja át.

Mondjátok:

Szent Fény! Isteni hatalom bennem!
Sugározz most körülöttem, s érd el, mit el kell érned, s változtasd Fénnyé!
Nyisd fel a csatornát, hogy mindent elérjen e Szent Fény!
A kapuk mik zárva vannak nyíljanak meg előtted, s legyen Fényesség általad, mindenben!


S ha így fohászkodtok, imáitokat meghallják, fülük, szemük megnyílik a Fényre, s akkor már befogadják.

Gyermekek! Először magatokat fényesítsétek fel, s ha ti fényből álltok s Fény van bennetek, akkor sugározhatjátok körülöttetek.
E Szent Fény egyre terjed és összekapaszkodik, s a sok fényességből egy hatalmas Fénygömb lesz a Földön, maga a Föld is a fényét ontja rátok, s az isteni Teljesség meglásd, akkor mindenkit elér.

Drága gyermekek! Szent Fényem áraszt el mindig titeket. Fogadjátok magatokba, sugározzátok, hogy a fénysugárral mind összekapcsolódhassatok.

Áldottak legyetek a Fényben, gyermekeim! Szeretlek titeket és vezetlek utatokon. Mindig fogom a kezetek. Mindig küldök segítséget, s minden imátok meghallgattatik. Csak legyetek szívvel nyitottak, befogadóak, hogy elérjelek benneteket és segíthessek szent Szeretetem fényével.

Atyátok szólt bennetek.

Forrás: Kristálycsakra - Pusztai Orsolya

Link
 
 
0 komment , kategória:  Atya, Jézus és Mária üzenetei  
Mária üzenete a szeretetről
  2011-05-16 13:21:13, hétfő
 
  Mária üzenete a szeretetről







Mária üzenete


Drága gyermekek, Mária szólok hozzátok. A Fény nevében jöttem, most így nyilvánulok meg, ebben az üzenetben.

Ezáltal a szeretet által, mi szívetekben megnyilvánul, ahogy ezt az üzenetet megkapjátok.

Drága gyermekek, szívem fáj értetek mikor látom, hogy tudatotokat az isteni Fény előtt bezárjátok.


Gyermekek, az isteni Tudat megnyilvánulásai vagytok itt, emberi testben, de lelketek és szellemetek maga a Fény. Érezzétek magatokban ezt az Egységet. A látható és láthatatlan nem különváló, hanem együttálló. Ez az EGYség örök mozgásban és fejlődésben van. Mi áll, csak látszatra mozdulatlan, mert az örök Teremtés és Fejlődés az, ami áthatja.

Minden megnyilvánulás a megnyilvánulatlanból születik - így lesz tapasztalat bennetek. Így gazdagítja a Teljességet, így sugározza a Fényt!


Gyermekek, ezt értsétek meg! Missziótok maga a Szeretet, hogy megtaláljátok mindenben, de legfőképpen önmagatokban: szeretettel tekintsetek, szeretettel szóljatok, tegyetek.

Mária vagyok, anyátok a Fényben. Fiam, Jézus Krisztus megváltótok és vezetőtök. Ha nem tudjátok elfogadni, akkor is értsétek: a Megváltás nem azon múlik, hogy hiszitek-e vagy nem.

Ha hittel éltek összekapcsolódtok ezzel az Energiával, és megértitek, mit jelent Krisztus Fénye BENNetek.

A Teljességet! Hogy magatokhoz vehetitek Atyátok szent erejét - az Univerzum teljességét.

Ha hit nincs bennetek, bezárjátok a kaput, s hiába van körülöttetek, a Teljességet be nem engeditek. Elzárjátok magatokat és csak egy kis részként érzékelitek létetek, pedig bennetek az egész Teljesség! Éreznetek így kell!


Mikor a földön jártam én sem értettem, mi az, ami történik velem. De mikor fiamat karomban tartottam és szemébe néztem, megértettem, mert belőle reám Isten nézett.

Ahogy összekapcsolódtam szemében a Teremtés Fényével, rádöbbentem, hogy BENNEM VAN ISTEN! Ha engedem neki, hogy általam megnyilvánuljon, és minden gát így leomoljon, akkor létem a Teljesség szerves részeként kiteljesedik, a szeretet áthatja minden apró részemet, minden gondolatomat és tettemet.

Édesanyák, ha gyermeketek szemébe néztek, lássátok meg benne ezt a Teljességet! Édesapák, tegyetek ti is így, s tekintsetek úgy szeretteitekre, mint az isteni megnyilvánulásra, mely öröm veletek történhetett.

Ha belenéztek bárkinek a szemébe, benne az isteni szikrát lássátok, mert a lélek tükre, ha szeretettel nézitek, megmutatja nektek, hogy ott van, ott VAN ISTEN!

Mert mindenkiből fiam tekint rátok, ezt értsétek. A teljesség nem válogat, nem aggat cédulákat, nem ruház fel semmilyen minőséggel, csak elfogadja: minden formát a Létezésben.

Mert a forma a megnyilvánult megnyilvánulatlan, s ítélkezni a rész alapján nem szabad.


Drága gyermekek, Mária vagyok, s teljességemmel átölellek titeket, ölelő karomba fogom minden gyermekem, s Földanyával együtt segítelek titeket. Minőségünk Isteni Fényünkből árad, csak érezzétek és tudjátok: senki nem különb a másiknál, mert mind EGYenlők vagyunk, ha ezt megértitek, akkor átengeditek az isteni hatalomnak - Fénynek az irányítást, és szabadok ekkor lesztek - ha kiteljesedhettek.

Adjatok szeretetet és tárulkozzatok ki, hogy befogadhassatok. Én is átadtam, mi legkedvesebb nekem, de boldogsággal töltött el, hogy ez a Megváltás felemeli a Földet és az Emberiséget. A fájdalmat, mit éreztem, mikor fiamat szenvedni láttam: felajánlottam Atyámnak.

Ez a felajánlás, mi felemelt engem az Égig, s azért vagyok itt, mert megértettem: az isteni Akarat maga a SZERETET!

Drága gyermekek, óvlak bennetek, s kérlek, magatokra Isten gyermekeiként tekintsetek, és mindenki másban lássátok meg, mi bennetek van: Krisztus - Isten Fénye!

Gyermekek, szeressétek egymást, s önmagatokat.

Isten szent nevében, Mária vagyok. Megáldalak benneteket szent Fényemmel.

Áldottak vagytok, járjatok áldásban és szeretetben.


Ámen

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai orsolya

Link
 
 
0 komment , kategória:  Atya, Jézus és Mária üzenetei  
A JÓság - Jézus tanítása
  2011-05-15 22:18:26, vasárnap
 
  A JÓság





Édes gyermekek, kik teremtő Atyátok szeretetéből születtetek! Itt a Földön tanúságot tesztek, szeretetről, hitről, bölcsességről, önmagatokról, melyben mind Isten nyilvánul meg Bennetek.

Gyermekek, erőtök növekszik bennetek, s ezt az erőt meg kell tanulnotok jóra fordítani, s nem csapongani benne.

Gyermekek! Minden oldalról olyan energiák áradnak felétek, melyeket befogadva, nektek azt összpontosítanotok kell! Legyen az erőtök központja szívetek, melyben benne van az igaz Szeretet! Hisz Atyátokhoz csatlakoztok ott, s az Én szívem Lángja bennetek lobog.

Hát erőtöket e Szent Lángba összpontosítsátok, s növeljétek akkorára, hogy e Szent Láng átfogja szíveteket, elterjedjen testetekben. Lángoljon bennetek, s nőjön akkorára, mi körülvesz egy Szent Lángoszlopban, hogy abban fényeskedjetek, isteni akaratban!



De ehhez az kell, hogy felismerjétek magatokban az Erőt és a Fényt. Tudjátok, az erő arra való, hogy jót tegyetek vele a szeretetben. Mert az ember lelke eredendően Jó, hisz Istentől való. Ha a cselekedet, mit tesz, nincs összhangban szíve jóságával, az feszültséget okoz, s ez a feszültség elakasztja az energiát s nem áramlik bennetek, s körülöttetek.

Ezért gyermekek, figyeljetek arra, hogy mit gondoltok, mondtok és tesztek, hogy abban a szívbéli jóság, s a szeretet érzése benne legyen.
Nem baj, ha hibáztok, ha bevillan egy gondolat, kicsúszik a szátokon egy szó, vagy egy tett, mit hirtelen nem szívbéli jóság vezérel. Hanem az, mit megtanultatok itt a Földön, s mit felvettetek magatokra, neveltetésetek során. Nem baj, hisz emberként jártok a Földön, s a hibáitokból mind tanultok.
Bocsássatok meg magatoknak! Próbáljátok meg azt, hogy felismeritek, miben s hol hibáztatok. Ezt a hibát kijavítjátok, s legközelebb odafigyeltek, mit mondtok, cselekedtek. Ezért, az odafigyelés nagyon fontos. Ez olyan, mint egy önfejlesztés.

Földeteken, nagyon sok ilyen felhívást lehet látni, hogy önismeretre tanítanak. De az igazi önismeret az, mikor meglátod magadban az Isteni Jót, s felfedezed igaz Valódat, mely a szeretetben gyökeredzik.
Hát tartsatok magatoknak saját önismereti tanfolyamot! Ismerjétek meg magatokat gondolataitok, cselekedeteitek és szavaitok által! Lássátok mindenben a jót! Keressétek minden kimondott szavatokban a jóság és a szeretet erejét! Lássátok gondolatotokban az isteni szabadságot! S gondolkodjatok a szeretet gondolataival.

Mikor valamit tesztek, kérjétek magatokat: Szívbéli jóságból cselekedjem azt! A szeretet irányítsa minden tettemet, Isten akaratában! Ámen - így fohászkodjatok magatokban, s hangosan, ha úgy akarjátok.

Akkor a szeretet elárad bennetek, s nem marad meg csak szívetekben, hanem elönti testeteket is, s lelketek felszabadulhat és irányíthat benneteket.
Ha magatokban ezt a ,,szeretetreakciót" kiépítitek, bármikor elő tudjátok hívni. Egy olyan szeretet-pajzsotok lesz, mely véd benneteket, a világ olyan zajától, mi nem szeretetben gyökeredzik.
Gyermekek! Meg kell különböztetnetek! Fel kell ismerjétek mindenben a szeretetet, a jót, s azt kell meglátnotok, azt kell értékelnetek, s azt kell fejlesztenetek. Magatokban is!
Mindenben ott a Jó! Miben talán nem is látod szemmel, szívvel megérzed azt.

Ezért gyermekek, áldásom mindig bennetek, mert szívem lángja ég lelketek szívében, s ha felfedezitek, s kiárasztjátok magatokba, Én vezetlek benneteket az Úton.
Drága gyermekek! A Szeretet, a Jóság s az isteni Áldás vegyen körbe bennetek!
Angyalaimat küldöm el hozzátok, hogy segítsenek, s a jót megláttassák veletek.

Hát árasszátok ki szívetek szeretetét, és éljetek e szeretetben, Isten akaratában, MOST.

Jézus voltam itt köztetek, s Vagyok mindig Bennetek!





Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya

Link
 
 
0 komment , kategória:  Atya, Jézus és Mária üzenetei  
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 654
  • e Hét: 1429
  • e Hónap: 6467
  • e Év: 136174
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.