Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/12 oldal   Bejegyzések száma: 111 
Ismétlés a tudás édesanyja!
  2023-12-08 08:21:26, péntek
 
 




Ismétlés a tudás édesanyja!

Íme egy magyar mondóka, amely röviden, tömören tartalmazza a Teremtés történetét és mindenkori feladatunkat.
"EGY utat nyit a hegy,
KETTŐ nyerget küld a felhő,
HÁROM lendülsz fecskeszárnyon,
NÉGY SZELEK útján mégy.
ÖT, utat nyit a KÖD. (Ne felejtsük el a köd, ELEM a magyar hagyományban. Az élet elemének a megtestesülése, megnyilvánulása.)
HAT, bebocsát a NAP.
HÉT, Fényből sző mesét. (Amit a Nap műveleteiről szóltam befejeztem, mondja a 13. ponton a Tabula Smaragdina, csakhogy a magyar ezzel szemben folytatódik. A Tabula Smaragdina bőbeszédű a szilágysági gyermekszámolóhoz képest. Bőbeszédű, túl van magyarázva, mert már a 13.-nál tartunk és valójában még csak a 7.-nél tartunk.)
NYOLC, visszalovagolsz.
KILENC, ide sietsz.
TÍZ, viszel engem is.
Ezért vagyok itt. Ezért járom be 7-ig azt az utat, hogy visszajöjjek és mindenki mást magammal vigyek, különben teljesen felesleges volt itt lenni. Teljesen felesleges, mert nem kisajátítható tudásról van szó. S miért nem kisajátítható, mert a NAP a tudás forrása, a bölcsesség és a szeretet, nem elválasztható. S a NAP-ban mindig együtt van a Szeretet melege s a Tudás világossága. Ez a tudás mindig arra vonatkozik, hogy másokon segítsünk. Hogy másokon is segítsünk, hogy másokat is emeljünk, s csak ez adja az értékét.'
Born Gergely előadásából
S az átváltozás csodáját így kell végrehajatnunk:
TÉL=LÉT
TAVASZ=SZAVAT
NYÁR= (A)RÁNY/ (A)RANY
ŐSZ=SZŐ

Melindától
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Nehéz utat választottunk
  2023-11-06 10:42:35, hétfő
 
 




Kedvesek!

Nehéz utat választottunk, súlyos terheket cipeltük, megannyi vélt és valós démonnal küzdöttünk meg életeink során. Eltűrtünk megannyi bántást, megaláztatást és szidalmazást, megannyiszor eltapostak és elpusztítottak már, de Mi mindig újra és újra talpra álltunk.
Elpusztítani csak a fizikai testet lehet, de azt az isteni minőséget, aki a fizikai test által nyilvánul meg, nem lehet.
Megannyi korszakon átívelő végtelen csatát vívtunk meg, lelkünkben hordozunk minden tapasztalást. Dimenziókat átszövő SZABAD SZELLEMI LÉNYKÉNT zuhantunk alá. Letűnk korok, ősi civilizációk emléke él a szívünkben. Csillagokon átívelő bölcsesség él szellemünkben.
Most Csillagmagként és Fénytestvérként ismeritek fel és ölelitek át egymást. Kristálytiszta fényként ragyogtok e kaotikus, szennyezett Világban.
Léted gyógyír a megfáradt szívek számára, mosolyod, megértésed gyógyszer.
Isten karjaként ölelsz és Isten hangjaként szólalsz meg.
Legyél büszke arra, Aki vagy!
Legyél büszke a benned élő JÓSÁGRA!
Legyél büszke, a benned élő SZERETETRE!
Tudd, hogy a belőled áradó végtelen SZERETET örökre megmarad és ereje egyre csak nő és tágul a végtelenben.
CSODÁLATOS VAGY!
ERŐS VAGY!
VÉGTELEN VAGY!
SZERETET VAGY!
SOHA NE ADD FEL!
Stella
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Paracelsus azt tanította, ...
  2023-10-25 18:13:06, szerda
 
  TUDTÁTOK?

Paracelsus azt tanította, hogy a betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.
A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
Az ember birtokában van az öngyógyítás képességének, amely a természet egyik ereje.
Mi az orvos szerepe a gyógyulási folyamatban?
Paracelsus úgy tartotta, hogy a külső orvos nem tud gyógyítani, csak felébreszteni a belső orvost, és a természettel harmóniában működve felgyorsíthatja a folyamatokat.
Az orvos feladata tehát nem elsősorban a test gyógyítása, hanem a beteg ember belső átalakulásának a segítése, lelkének megtisztítása, szellemi erejének megerősítése, hogy újra helyreállítsa a megbomlott harmóniát.
,,A látás ereje nem a szemből jön, a hallásé nem a fülből, az érzékelésé nem az idegekből.
Az ember szelleme az, ami a szemeken át lát, a fülekkel hall és az idegek segítségével érzékel."
Hasonlóképpen Paracelsus a gondolkodás forrásának sem az agyat tartotta:
"A bölcsesség, az értelem és a gondolatok nem az agyban vannak, hanem a láthatatlan szellemhez tartoznak, ami a szíven keresztül érez és az agy segítségével gondolkodik.
Mindezek az erők a fizikai szerveken keresztül nyilvánulnak meg.
A fizikai szervek határozzák meg a megnyilvánulás módját."
Paracelsus szerint az élet legfőbb célja megvalósítani saját isteni természetünket.
,,Csak amikor az 'én' illúziója eltűnt a szívemből és az elmémből, és a tudatom felemelkedett arra a szintre, ahol nincs 'én', akkor nem én leszek a cselekvő, hanem a bölcsesség szelleme fog csodákat tenni a közreműködésemmel."
Paracelsus a közönséges csillagjóslást, a horoszkópiát elvetette.
Nem értett egyet azzal, hogy a csillagok irányítják az ember sorsát.
Azt mondta, hogy a kozmikus befolyások az ember állati részére tudnak csak hatást kifejteni, az isteni részre nem.
Az ember tehát képes gondolatával és akaratával irányítani a sorsát.
Paracelsus igen magas erkölcsi szintet követelt az orvosoktól.
Azt mondta, hogy az első és legfontosabb követelmény egy orvos számára a tökéletes tisztaság és az őszinte, tiszta szándék, a mentesség a becsvágytól, a hiúságtól, az irigységtől, az erkölcstelenségtől, az önhittségtől.
Azt tanította, hogy a szeretet és a megértés a legfőbb gyógyító erő.
Azt mondta, hogy kétféle orvos létezik: olyan, aki szeretetből cselekszik, és olyan, aki haszonlesésből.
Amíg az ember csak magával törődik, a maga javát keresi, vét az egyik legfőbb természeti törvény, az egység törvénye ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
A komfortzóna elhagyása
  2023-10-25 17:56:22, szerda
 
 




A komfortzóna elhagyása mindig egy lépés önmagad felé. Kitörni vélt korlátaid biztonságos kényelméből, bátorságot igényel. Megélni önmagad határtalanságát, felfedezni a számodra kínálkozó lehetőségek végtelen tárházát akkor tudod igazán, ha mersz nagyot álmodni.
Amikor gondolati szinten megjelenik benned a változás iránti igény, az élet számtalan lehetőséget fog kínálni a számodra. A kérdés csupán az, hogy meg mered-e látni és mersz-e élni vele? Meg mered-e tenni a szükséges lépéseket? Hiszel-e magadban annyira, hogy megtedd? Vagy félelmeid árnyékában hagyod, hogy az elméd számtalan érvet sorakoztasson fel annak igazolására, miért ne tedd meg.
Korlátaid a tudatodban léteznek csupán. Amint le mered dönteni a falakat, s át mersz annak túloldalára tekinteni, az élet tálcán fogja kínálni a lehetőségeket és a megoldást.
Amikor meg mered haladni korlátaidat, akkor fogod megtapasztalni igazán, mekkora erő áll a rendelkezésedre és hogy az élet csupa, csupa lehetőség, mely csak arra vár, hogy szabadon megéld és felfedezd.
Az Aranykapu téged is vár, de rajta átkelni neked kell..
Stella
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
A Te feladatod most az, hogy meglásd a látszat mögött a való
  2023-10-25 17:40:11, szerda
 
 




IDEJE FELÉBREDNI A SPIRITUÁLIS ÁLOMBÓL!!!


Sokan nem értik, hogy a teljes tudás miért nem jut el hozzájuk, miért van elzárva előlük. Valójában nincs elzárva, viszont bizonyos feltételekhez van kötve, mégpedig ahhoz, hogy a szeretet frekvenciáján rezegj. Minden az alatt történő teremtés és tudás komoly károkat tud okozni. A tudás nem szeretetből történő felhasználása veszélyes tud lenni mind önmagad, mind mások számára.
Az ego által vezérelt elme most hevesen tiltakozhat, de aki már lelkében él, érzi és érti, hogy miért van minderre szükség.
A tudásnak egy tiszta szűrőn át kell lecsorogni, hogy az ne kerülhessen avatatlan kezekbe, hogy aki megkapja, már ne önös céljaira akarja felhasználni és ne fordítsa mások kárára. A tudás most is fellelhető, de el van rejtve szimbólumokba, építészetbe, népművészetbe, valamint lelkedbe kódolva. Tudni kell olvasni a sorok között, meg kell látni a látható mögötti láthatatlant. Senki nem fogja egy könyvben, egy tanfolyamon, vagy egy Facebook posztban átadni neked. Csak azok kaphatják meg, akik már kellőképpen tiszták, és készen állnak annak bölcs befogadására és használatára. Hatalmas erő rejlik benne, mellyel óriási károkat lehet okozni mind az egyének, mind a világ számára, és ez nem engedhető meg.
A közösségi platformokból folyamatosan ömlő csatornázásoknak, üzeneteknek ne dőljetek be. A rengeteg hurrá optimista közlés, melyekben az áll, majd megmentenek benneteket, hogy nektek nem kell tenni semmit csak várni a csodát, mind- mind arra szolgál, hogy elvegyék az erőtöket, elvonják a figyelmeteket önmagatokról és elhitessék veletek, ti nem vagytok képesek tenni önmagatokért.
Igen, van segítség, vannak támogató erők, létezik a Galaktikus Föderáció is és egyéb más szervezetek is, de ugyanúgy létezik ezek hamisított változata is, amik folyamatosan ömlenek a közösségi platformokból.
Ez azonban nem így működik. Nekik sokkal fontosabb feladataik vannak annál, mintsem széles tömegeknek napi rendszerességgel akár többször is, végeláthatatlan üzeneteket küldözgessenek. Ők egyéni szinten kapcsolódnak veletek, azokkal akik készen állnak rá, akik készek meghallani őket, akik képesek kapcsolódni velük, és akkor is mindig röviden - kerülve a mellébeszélést, a bájolgást- lényegretörően kommunikálnak. Ez nem gyerekjáték, nem olyan, hogy csak csettintesz nekik és küldik az üzeneteket ész nélkül. Sokkal komolyabb dolgokról van szó.
ÉBREDJETEK FEL VÉGRE A SPIRITUÁLIS ÁLOMBÓL!!!!!
Abba ugyanúgy bele lehet aludni, mint az anyagi világba. Az is ugyanúgy korlátok közé szorít és manipulálnak benneteket általa.
A történések adottak, az események zajlanak, a Földi színpad, a szinészek teszik a dolgukat. A te feladatod az, hogy tapasztalj és ha már úgy érzed kellőképpen belefáradtál e világ játszmáiba, akkor kiemelkedj belőle. Ezt pedig tudatosságod emelésével tudod megtenni. Felülemelkedni saját és a közösség drámáin úgy tudsz, ha megtalálod belső magod fényét és azt önmagadban táplálva és önmagadból kiáramoltatva éled a mindennapjaidat, eképpen megteremtve a saját valóságodat.
Azokat a spirituális embereket, akikben még erőteljesen jelen van az ego, előszeretettel használnak bizonyos asztrálsíkon működő lények, akár démonikus lények, olyan feladatok elvégzésére, amik ártalmasak mind az emberiség, mind önmaguk számára. Ők az egójuk által még könnyedén megvezethetők, mert szívesen tetszelegnek annak fényében, hogy már milyen megvilágosodottak. Lehet, hogy alapvetően jó szándékúak és sokan valóban jót akarnak, mégis rossz irányba haladnak, mert hamis forrásból táplálkoznak és ezáltal hamis információkat adnak át és félrevezetik az embereket.
A valódi tudók, látók, médiumok nem fognak kérkedni a tudásukkal. Azok az emberek, akik a felsőbb világokba, dimenziókba kapnak bejárást, betekintést már pontosan tudják, hogy a tudás, amit megkapnak nem arra szolgál, hogy saját egójukat fényezzék vele, hogy saját jólétüket gyarapítsák, és egyre gazdagabbá és gazdagabbá váljanak általa. Egy magasabb célt szolgálnak, mely messze túlmutat az önös és az anyagi érdekeken.
Ezek az emberek nem ingyen kapták a tudást, de nem is pénzért vásárolták meg, mert ez a tudás anyagi értelemben nem mérhető, nem értelmezhető, hisz sokkal több annál.
Mind- mind keményen megdolgoztak érte, komoly belső munkát végeztek, hogy aztán megtisztulva, lelkükkel karöltve tudjanak munkálkodni.
Ők az alázatosak, de nem megalázkodók. Ők a gyengédek, de nem gyengék. Ők a szeretetteliek, de nem ostobák. Ők már nem manipulálhatók, már nem megvezethetők.
Pontosan tudják mi a feladatuk és már nem dőlnek be a világ játszmáinak.
Te táplálod figyelmeddel, gondolataiddal, érzéseiddel, tetteiddel a külvilágot. Légy rá tudatos, minek adsz energiát!
A Te feladatod most az, hogy meglásd a látszat mögött a valóságot és emelkedj felül rajta.
Stella
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Amilyen fát ültetsz, olyan lesz a gyümölcse is ...
  2023-10-21 10:07:04, szombat
 
 




Amilyen fát ültetsz, olyan lesz a gyümölcse is .......

Sziasztok! Felvillant megint valami, fontos mondandó. Élvezzétek hát....

Úgy gondolom (én is), hogy aki a napnak nagy részében önpusztító energiákban leledzik (mint pl. elégedetlenség, csalódottság, harag, bosszúság, düh, undor, méreg, irigység, gyűlölet, megvetés, valamiféle félelem stb), annak könnyen sebezhető szintre süllyed a test és immunrendszer védelme. A lélek így üzen, mindig! Sokkal fogékonyabbá válik a hasonló energiák befogadására, mint pl. a betegségek okozói, a kórokozók elszaporodása, tovább süppedve bele az ingoványos talajba.
A mindennapi gondolataink teremtik a jövőképünket, s elindítjuk velük az általunk predesztinált "jó/rossz" kép materializálódását is. Mindaddig, míg ezek a víziók el nem törlődnek bennünk, a teremtés folyamatában van, lesz, és csak idő kérdése, mikor készül el. Eltelhet közben a percektől számítva akár sok év is. Mindez eltörölhető, megváltoztatható, akár mostantól számítva is! Csak rajtad áll! Meg kell tanulnunk főképp arról beszélnünk, amit szeretnénk elérni, megkapni, átélni, nem pedig a kudarcainkról! Ne sokat hallgass mások panaszaiból, mert akaratlanul is azonosulsz velük, s lehúznak a szintedről. Próbáld meg a témát pozitív irányba terelni/vinni, kellemesebb szemszögből megvilágítani a dolgokat, s erre rávezetni a "tévelygőt" is. Ha nem sikerülne, akkor keress magadhoz mért, megfelelően emelt kedélyű társalkodó partnereket. Minél kevesebb "sokk" ér, annál jobb lesz neked. Tovább emeli teljességed az is, ha elkezdesz többet adni ismerőseidnek, szeretteidnek. Adni mindig meleg érzéseket csal hűvös mindennapjainkba, még a kérges szívünkbe is. Mindenkivel úgy bánj, beszélj, ahogy te is szeretnéd, hogy bánjanak/beszéljenek veled! Amit adsz, azt kapsz vissza is. Ha nem is attól az egyéntől, majd másoktól, többszörösen! Minél jobban bánsz majd az emberekkel, annál jobb emberek csöppenek a TE életedbe is, s lassacskán kiszorítják a kellemetlen egyéneket körüled! Én is ezt tapasztaltam! A tévénézés is óhatatlanul elsodor magával, a maga fájdalmas történeteivel, a szinte elérhetetlen gazdagságképeivel, bálványaival, a szegénység ábrázolásainak módjaival, s a tudatalattid lassan hozzászokik ezekhez a negatív képekhez, melyeket te magad is mágnesként vonzhatod majd be életedbe. Tanuljunk meg elég tudatosan gondolkodni ahhoz, hogy bármikor megváltoztassuk hangulatunkat, mert minél jobban érezzük magunkat, annál érdekesebb, boldogabb élet bontakozik ki előttünk, s megteremtjük a saját világunkat, amibe TE illesztesz be barátokat, társakat, tárgyakat, egészséget, kellemes érzéseket.
Nem olyan nehéz feladat ez, csak folyamatos figyelmet (mely egyszer csak természetessé válik bennünk), és kitartást igényel tőlünk. A gyümölcsét pedig már aznap elkezdhetjük élvezni! Lassan, de élvezetesen éljük ki, csavarjuk ki az életet, a végtelen, és határtalan teremtés lehetőségeit, s vegyük el mindazt tőle, amit megérdemlünk, amit szeretnénk! Sok szeretettel: L.L.
"A gyümölcs csak úgy ... terem a fán, melyet bármikor leszakajthatunk!"

Levente Leho
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
A felébredt férfi már nem akar harcolni
  2023-10-20 12:52:48, péntek
 
 




A felébredt férfi már nem akar harcolni. Tudja, hogy önmagával harcolt, s már megvívott minden csatát. Tudja, hogy minden küzdelemben önmagának okozott kárt.
Egy felébredt férfi már járt a pokolban, már tudja milyen a kín.
Ő az, ki alászállt önmaga legmélyebb bugyraiba, és szembenézett minden ott található démonnal, mely uralta összes árnyoldalát.
Nem akar többé árnyakat kergetni, már nem akarja uralni a világot.
Tudja, hogy szívében ott él a fény, mely átír minden hamisságot.
Ő az ki túl lát az anyagi élet fátylán, már nem téveszti meg a káprázat.
A káprázat, mely lelkén oly sok sebet ejtett, s mely elfedte az igazságot.
Minden egyes seb, melyet oly sokáig cipelt, beárnyékolta tökéletes fényét, elfedte lényének valódi erejét, elrejtette valódi kilétét.
Ő az, kinek szívében ott él a kegyelem, ki meghallja lelkének hívó szavát. Aki pontosan tudja, hogy az igaz út az, amelyen Istennel együtt jár.
Egy felébredt férfi nem akar minden nőt meghódítani.
Ő már tudja milyen az igaz szerelem. Szívének minden dobbanásában ott él a Nő, kivel tôkéletes a jelen.
Csak szeretni akar és szeretve lenni, a szerelem által békét teremteni. Isten birodalmát anyagba önteni, a mennyei szférát a Földön is megélni.
Stella
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
A tapasztalatok alapján rendkívül megosztóan hat az alábbi..
  2023-10-20 12:43:40, péntek
 
  A tapasztalatok alapján rendkívül megosztóan hat az alábbi gondolat az emberekre:
,,Ami Téged bennem zavar,
azt gyógyítsd meg magadban."
Tudomásom van róla, hogy jelentős része embereknek ezt a kijelentést a hamis, rózsaszín ködös kategóriához tulajdonítja.
Talán azért, mert merőben mást gondolnak a sorok mögé, mint amit valóban üzenni akar?
Nem azt állítom, hogy az én interpretációm helyes, csupán azt szeretném írásba foglalni, hogy melyik az a lehetséges megközelítés, ahonnan még a fenti idézetet nézni és újraértelmezni lehet.
,,Ami Téged bennem zavar,
azt gyógyítsd meg magadban."
Ezt különféle feldúlt reakciók követik általában. Hasonló példák:
,,Miért én nekem kéne meggyógyulnom, ha ő az, aki átveri és bántja az embertársait?!"
,,Tehát ha ENGEM zavar az, hogy ő egy gonosz és hazug ember, velem van a baj?! Bennem nincs gonoszság és hazugságra való hajlam! Ezeket nem nekem kell gyógyítani! Hülyeség ez a gondolat!"
,,Velem nincsen baj, csak azért, mert megvetem a bűnözőket! Sőt ez így nagyon is helyes. A hiba nem bennem van!"
...
Tudom, hogy sokan azonosulni tudnak ezekkel az érvekkel.
Ilyenkor rögvest eszembe villan a tény, hogy persze, hiszen természetüknél fogva édesek azok az illúziók, amelyek azt próbálják erősíteni bennünk, hogy JOGOSAN mutogatunk a másikra, mert a hiba kizárólag benne van, nem bennünk. Ezt ijesztő mód szeretjük mi emberek!
,,Ő az, aki folyamatosan bántja az embereket és keresztbe akar nekik tenni, és ez engem pedig szörnyen bosszant! Miért is nekem kéne változnom, ha Ő A ROSSZ?!"

Azt hiszem, valahogy így nyilvánul meg az erősen helytelen értelmezése ennek a rövid sornak.
Az idézet NEM azt mondja ki, hogy egy az egyben AZT a tulajdonságot kell magunkban korrigálni, ami a másikban felbosszantott minket! Hanem azt kell magunkban korrigálnunk, vagy legalábbis megvizsgálnunk, hogy: miért is zavar ez engem? Miért nem engedem meg a másiknak , hogy a szabad akaratával éljen és tapasztalja azt, amit úgyis meg kell tapasztalnia? Miért is húzom fel magam, ha ÚGYIS TUDOM, hogy ő ilyen és ennél többre nem képes? Miért bosszankodom ahelyett, hogy búcsút intenék neki? Miért is engedem, hogy az ő saját mérgező tettei az én belső világomban hassanak?
Stb stb, természetesen helyzettől függően. !!!
Evidencia, hogy ami másokban zavar minket, hozzásegít önmagunk mélyebb megértéséhez. Ebben még talán a túlnyomó többség is egyetért.
Ha minket az zavar, hogy a másik hazudozó, értelemszerű, hogy nem (feltétlen) azért, mert mi is hazudozónk vagyunk, hanem mert (...). S innen individuális! Teljesen egyénfüggő!
Talán azért zavar minket, mert abszurd elvárások élnek bennünk az összes emberrel szemben?
Miért BENNEM kelt haragot, ha A MÁSIK az, aki hazudozó?
Nekem nincs ezzel feladatom, megértem, elfogadom, és ha nem tudok az adott kontextusban segíteni, TOVÁBBÁLLOK, de semmiképp nem én törekszem arra, hogy a másik megjavuljon! Nem!
Én nekem kell odáig eljutnom, hogy a másik békétlensége ne borítsa fel az én békémet!!!
S ez se nem passzivitás, se nem közömbösség! Épp ellenkezőleg.
Egy mélyen bölcs és jószívű ember azt tanította egyszer: ,,Mindannyian ismerjük a mondást, hogy a kutyából nem lesz szalonna. Na most, kérdezzük már meg magunktól, hogyan is lehetne haragudni a kutyára, csak azért, mert nem lett belőle szalonna?"
Ha mi valakiről ténylegesen tudjuk, hogy 'ilyen és ilyen', MIÉRT VÁRJUK EL, hogy 'OLYAN' legyen? Hiszen, természeténél fogva, talán nem tud olyan lenni, csak ilyen.
És ha ez bennünk kelt zavart, akkor bizony EZZEL nem a másiknak van dolga, hanem nekünk kell ezzel dolgoznunk.
Nekünk kell eljutnunk oda, hogy : ,,Rendben van. Ez itt az ő útja, ő ilyen, én pedig messzemenően más úton járok, én olyan vagyok. És ha ez a tényállás engem zavar, akkor még nem tanultam meg az elfogadást!"
Namaste
Ui:. Elfogadni nem azt jelenti, hogy egyetértek a másik cselekedeteivel és helyeslem azokat vagy egyszerűen szemet hunyok felettük.
Az elfogadás azt jelenti , hogy felismerem és megértem, hogy a másik éppen még ott tart a lelki fejlődésében, hogy képességeinél fogva ez a legtöbb, amit meg tud tenni. Bármilyen méltatlan is az a mi szemünkben.
Namaste
Szívből köszönöm, hogy ezt megoszthattam!



 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Alacsony és magas rezgésszámok
  2023-10-14 10:57:28, szombat
 
 




~A betegségnek 5.5 hz rezgése van, 25.5 hz felett nem létezik komolyabban.
A magasabb rezgésű emberek számára semmi sem több, mint egy enyhe influenza.
Az alacsony rezgés okai lehetnek;
Fáradtság.
Félelem.
Idegesség, feszültség.
Düh.
Aggodalom.
Ezért kell magasan rezegni, és nem szabad folyamatosan nézni a rossz híreket, hogy ne csökkentsék a frekvenciánkat.
A Föld frekvencia ma 27,4 Hz, de vannak helyek, amelyek nagyon alacsonyan rezegnek, mint például:
Kórházak.
Jóléti központok.
Néhány bár.
Börtönök.
Földalatti, stb.
Itt esik vissza a rezgés 20 hz-re, vagy kevesebbre.
Fájdalom 0,1 és 2 Hz között
0,2-től 2,2 Hz-ig a félelem
0,9-től 6,8 Hz-ig az irritáció
0,6 és 2,2 Hz a zavaró környezet
Büszkeség 0,8 Hz
Elhagyás 1,5 Hz
Felsőbbrendűség érzés 1,9 Hz
Helyette:
Nagylelkűség 95 Hz
Hála 150 Hz
Könyörület 150 Hz vagy több.
Szeretet mások és minden élőlény iránt 150 Hz és még több.
Feltétel nélküli és univerzális szerelem 205 Hz-től vagy magasabb.
Naaaa akkor!?
Vibrálj magasan!!!
Szeretni. Mosolyogni. Hálát adni.
Játszani, festeni, énekelni, táncolni, élvezni az életet, sétálni a napon, tornázni, élvezni a természetet.
Az ima rezgése 120-től 350 Hz-ig terjed
Énekelni, nevetni, szeretni, élni kell...!
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
A tudatunk önálló erő
  2023-10-06 10:59:00, péntek
 
 




A tudatunk önálló erő



A tudatunk önálló erő. A segítségével befolyásolhatjuk a dolgokat bizonyos mértékig, és ez a mérték folyamatos gyakorlás során állandóan nő. Ha nem tudnánk befolyásolni dolgokat, értelmetlen lenne minden erőfeszítés. Csak tanúk lennénk a Világ című nagy színdarabban.

Kurt Tepperwein







Az életben semmi sem történik véletlenül.



Az életben semmi sem történik véletlenül. Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben. Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez. Minden azért történik, mert erő hat rá. Ez az erő mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és hogyan viselkedünk. Ha megértjük ezt az erőt, és tudatosan alkalmazzuk, pontosan azokat az embereket és eseményeket vonzzuk be az életünkbe, akikre és amelyekre mindig is vágytunk.

Ruediger Schache





 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
     2/12 oldal   Bejegyzések száma: 111 
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 9 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 438 db bejegyzés
Összes: 12990 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 807
  • e Hét: 1830
  • e Hónap: 9303
  • e Év: 126549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.