Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/7 oldal   Bejegyzések száma: 65 
Pongó Tibor - Rákóczi téri zsidók sorsának ismétlése
  2012-04-30 14:19:53, hétfő
 
  Pongó Tiborral a nyolcvanas években ismerkedtem meg furcsa körülmények között.

Én voltam akkor a családban és a munkahelyemen a törvény, amit kimondtam, az úgy is volt, bárki hozzám fordulhatott ügyével, egyből elintéztem neki. Nem tudtam hazudni soha, s ezt mindenki tudta rólam.



Pongó a vasalóteremben volt vasaló cigány kinézettel, én soha nem vettem észre, hogy ott dolgozik, átnéztem rajta, mint veszedelmes alakon.



Két szilveszteren voltam együtt a KTSZ dolgozóival. Az elsőre Sz. Valéria -aki megkapta Pestről lejővén egy kádár MIK lakását, nem tudni, hogyan, amikor a nekem húskloffolót készítő kádár meghalt - adott kölcsön nekem mohazöld bársony estélyiruhát.

Megnyertem a sorsolási tombolát, a fődíj egy óriási torta volt. Ezt felvágtam egy hatalmas késsel. Közben a volt helyettesítő tornatanár, K. Csaba, aki lehülyézte az osztályt egyik alkalommal zenélt Tristál nevű együttesével. Én nem szeretek táncolni, legfeljebb lassú táncra vagyok alkalmas, bár népi tánc kötelező volt az iskolánkban. Azt sem szerettük.



Pongó felkért táncolni. Volt férjem beosztottja volt ekkor, a férjem azt mondta, menjek el vele nyugodtan. Lassú tánc volt. Közel húzott magához és a fülembe súgta:

- Úgy érzem, hogy kívánsz engem!



Megdöbbentem ekkora szemtelenségtől. Szóltam J. Gyulának erről, mert nem akartam verekedést, de Gyula semmit sem tett.



Sz. Valéria, akivel összetévesztett engem bűnbocsánatot kapott, majd gyógyszertári asszisztenssé emelték, azután rákban meghalt, mint unokatestvére, Sz. Katalin, aki elmondása szerint férfiakat tett tönkre, az Elzett-ben dolgozott, mikor Pestről visszajött, s nem volt foga. Három gyermeke három apától volt. Azt mondták, ha odaköltözik az udvarba, rövidesen meghal a főbérlője, s így is történt. Megkapta Katalin a lakást, amit leánya, M. Katalin vásárolt meg, majd eladta, Pestre költözött zsidó nagynénjéhez. Anyámat eláraszotta az ócska zsidó ruhákkal, melyeket nekem hordott fel.



Bátyja, A. Gábor meghalt öcsémmel egyidős volt. 1986-ban, amikor többen mondták, költözzel el jó messzire szülővárosomból, mert tönkre akarnak tenni, Gabi azt mondta cinikusan:

- Ne menj azért nagyon messzire!



1975-ben bocsánatot kért anyjuk K.-tól, mert a bátyját tönkretette T. Mari barátnőjével Sz. Katalin - állítólagos volt "bugyi"-bálos, amelyet az iskolával szembeni bérházban rendeztek -, majd jött a férjjelölt, a fogait megcsináltatta, s tisztességet adott Katalinnak, elvette feleségül. Ezt követően Katalin magasra emelt fejjel járt, nem köszönt többé senkinek. Szintén gyógyszertári asszisztens lett, nem sokkal később rákban meghalt. M. Marianna már a férjétől volt, szintén Pestre költözött két éve.



Valériának kapcsolata volt az ózdi H. Tiborral, szexuális hármasban éltek a férjével a két gyermeke előtt. Mivel a hatóság saját Rákóczi terükből került ki, szociális búvópataknak nevezték azelőtt őket, így senki nem tett semmit ezek ellen az erkölcstelenek ellen, ha tudták, hogy Halál jár velük, rák és tisztulnak rossz vérükből.

Miután vérszegény lettem, állandóan elaludtam reggelente, vasat írtak fel nekem Folsavval, vasösszekötővel, amire szintén allergiás voltam, mint az összes méregre, amit az egészségügy eddig felírt nekem, amióta engem is sikerült bevonni saját hatáskörükbe. Sz. Valéria, amikor a bátyámhoz mentem lesápadva - aki lakásnélküli nincstelen lett szülővárosában, miután a Pályafenntartást is felszámolták ott - kiborította a táskámat, rácsapott a Folsavra, mutatta a sógornőmnek - akinek a családja csak bajt hozott ránk, mivel Keresztesiek -, hogy én kábítószert szedek. Később ezt megismételték a megyei kórházban 1996-ban, akkor a köhögéscsillapítóra csapott rá, a Radiponra az orvos,aki az azóta meghalt dr. K. Kálmán helyettese volt, állandóan a gyógyszerpatikában ült, a gyógyszereket tanulmányozta. Ekkor szétszakította az akkor vásárolt bőrtáskámán a nap és a holdzárat is. Dr. K. Kálmán osztálya valamilyen Mici mackós társulatot és a gyógyszereseket jelentette.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Sárkány nővér-1990-es öngyilkosság csokisok, cigányság helye
  2012-04-30 14:17:39, hétfő
 
  Sárkány nővér az Idegosztályon





1990-ben szabadságot vettem ki, bár bejártam a munkahelyemre prémium munkát végezni. A gyerekeim éppen a nagyanyjuknál voltak falun.

Hétvégén anyámhoz utaztam vonattal, aki megkérdezte tőlem:

- Miért jöttél ide?

Nagyon szomorúan tértem vissza a gyűlölt, értelmetlenségekkel teli városba, ahol albérlet utáni becsapással jutottam lakáshoz, teljes kisemmizés mellett, de ez más történet.

Anyám adott nekem egy receptet, váltsam ki, de azt nem mondta, hogy fogom majd visszajuttatni neki. 100 db Kemadrin volt felírva rajta. Kiváltottam.

Kergetett egy cigány férfi, amelyik egyszer meglátott, s utána állandóan megállított az utcán, menjek el vele vacsorázni, mire vágok fel, nekem semmim nincs, nekik saját vállalkozásuk, butikjuk van hatalmas házzal.

Kinn ültem a bérház előtt a földszintes Erzsike nénivel, amikor meglátta a cigány,hol lakom.

Két napig nem mertem kimenni az utcára miatta.

Egyszer csak csöngettek, kinyitottam, ott állt a cigány társaival az ajtóba tett lábbal. Ekkor jött le az első emeletről Jutka és taxis élettársa, kivette a lábát a cigány és gyorsan becsuktam az ajtót.

- Mire játszod meg magad, most vetetted el tőlem a gyereket! - kiabálta hangosan. Csak ennyit jegyeztem meg belőle.

Eljött az este. Az amúgy is titokzatos lakásban voltam bezárva már majdnem egy hete, ahol az ablakok, ajtók maguktól kinyíltak, a magnó teljes hangerőre emelkedett, s furcsa álmosság volt rajtam mindig.

Elmentem a piacra nagybevásárlás végett reggel, ahogyan letettem a szatyrokat, úgy maradtak a földön. Valamiért nem pakoltam ki, csak ültem egy helyben, meredtem magam elé, s egyszer csak szedni kezdtem be a gyógyszereket, ötösével vízzel, időnként odamentem a tükörben megnézni a szememet, szomorú-e még.

Miután beszedtem a gyógyszereket, felmentem a negyedik emeletre Józsinak becsöngetni. Ő talált rám az asztal alá beesve.

Kimosták a gyomromat, mindent hallottam, amit beszéltek közben, s utána is, ahogyan feküdtem kómában az ágyon, magasra emelt lepedőn követtem az írásokat, mintha szöveg lett volna odaírva, amit idétlen hangon (a cső ledugás miatt) olvastam.

Két hét szépen eltelt, egy kislány vezetett tusolni, mert nem láttam a szememre. Szobatársaim válogatottak voltak, volt gépíró kiszedett méh miatt leszázalékolva, akinek egy Sity taxis megkérte a kezét, de volt buddhista udvarlója is, aki külföldre vitte nyaralni. Egy öreg zsidó néni adott egy verset Wass Alberttől Üzenet haza címmel, egy volt pszichiáternő magatehetetlenül jött utána a helyére, maga alá vizelve, járóképtelenként, beszélni sem tudott. Évikének hívták. Azt mondták, hogy nagyon rendes volt, gyógyítani akart. A férje az egyik gyár vezetőjeként elmondta, hogy aki kezeli fizikoterápián a feleségét pénzért megy el mindenkivel, egy szép szőke nő. Annak az anyja is bekerült öngyilkossággal.

Volt ott egy fiatal nő, aki évente többször volt öngyilkos, én fürösztöttem meg,mert semmije sem volt. Ez a nő és a sorsa később is visszalépett az életembe.



Előtte már volt kapcsolatom azzal az Idegosztállyal, melyről F. Csaba azt írta, hogy aki oda belép, hagyjon fel minden reménnyel, dr. B. Gizellát kerestem meg lelki segélyszolgálati ajánlásra határozatlanságommal. Közölte velem, ha nem tanulok meg rugdosni,mint az itteni lakosok, akkor depressziós leszek én is és a gyerekek is.

Amikor jobban éreztem magam, dr. B. Gizella és dr. S. Ilona inzulin kómát hajtott végre rajtam minden reggel. Előző este befektettek a haldoklók közé azzal, hogy ne egyek csokoládét előtte, még a zsebeimet is átkutatták. Soha nem ettem ilyeneket. Még a szempillám is tele lett tetű serkével, a cigányok, haldoklók között feküdtem majdnem a földön az intenzíven.

Dr. S. Ilonáról írtam egy cikket, Orvoshoz csak aranylón címmel. A TSZ ágazat Sz-ből származó K.-né lányát, állítólag nagyon züllött személyt meggyógyított depresszióból egy aranygyűrűért. De amúgy is hajlongtak az orvosok azok előtt, akik telepakolták magukat ékszerekkel. Sajnos, én allergiás vagyok még az aranyra is,nem nekem találták ki ezeket a drágaságokat. S. Ilona mondta, hogy gyorsabban pörög a gondolatom, mint ahogy tudnám követni. Feltételezés és a lementett vélemények szerint elektromos csapásokat kaptam a kórházban a fejembe. Azt írták rólam: csoda, hogy az elektródák nem gerjednek be egymásra.

Előtte odaadták az ágyamat hétvégén egy cigány asszonynak, aki ellopta mindenemet, egyedül a kést és a villát hagyta meg nekem.

Az inzulin beadása után bekómáztam, elvesztettem az eszméletemet. Az inzulin kómát megtaláltam Isekutz Béla Módszertani kézi útmutatójában, amit tisztességes orvosoknak írt nagyon régi szavakkal és eljárási módszerekkel, kiemelve volt a Nyírő Gyula kórház benne, ahol sokkolásokat hajtottak végre, s ezt átvitték más városokba is, nem elmebetegeken dr. Bohács végzett ilyen sokkolásokat hozzátartozók tudta és beleegyezése nélkül.

Amikor a szomszéd, aki megőszült egy pillanat alatt, mikor rám lelt a konyhában bejött megkérdezni a kórházba, mi bajom van - mert tőlem még ezt sem kérdezték meg soha -, azt felelte dr. B. Gizella:

- Csavargóknak nem nyilatkozom.

Mellettem a másik ágyon haldoklott egy férfi, aki sósavat ivott. Megnézték röntgenen, két milliméterre összezsugorodott a gégéje, s ezen hahotázott Sárkány nővér, akit mindenki így nevezett. Mindenki rettegett ettől a nővértől, s volt egy társa, akit mini nővérnek csúfoltak.



A pszichiátriáról átjött az orvos megnézni,nem tudták, hogyan került hozzám pszichiátriai gyógyszer, s közölte, hogy nem tartozom az elmebetegek közé, amit H. Zsuzsanna is megerősített, aki az ideggondozóban rendelt, s felkerestem határozatlanságommal.



Mire a gyerekek hazajöttek, a kórházban találtak meg, ahová az apjuk behozta, s ott is hagyta őket, rábízva az ismeretlen csavargó szomszédra.



Józsi befizette nekik az ebédet egy étteremben, reggelire, vacsorára adott pénzt nekik.



Miután hazamentem, lecsökkentettek hamis váddal munkakörömet illetően a munkahelyről, ahol egész nap kapkodni kellett. Behivatott egy vastag szájú ürge és az új igazgató - a régi odamenetelemkor infarktusban halt meg -, közölték, hogy másnaptól ne menjek be dolgozni.



Amikor odamentem, a nagyobbik lányom mondta:

- Anya, itt neked nem lesz jó, nézd már meg, milyen rosszindulatú arcuk van a nőknek, akik jönnek ebédelni!

Így kerültem utcára két kisgyerekekkel.



Következő év viszontagságairól a társoldalon számolok be a héten, ami egy szanatóriumban, s a munkahelyeken történt, amiket mondtak, s hogy hogyan bántak velem a kórházban minden esetben.

Furcsa öngyilkosság volt, nem készültem rá, vártam haza a gyerekeimet. Előző nap a bérházban lakó táncosnővel elmentem sétálni is. A táncosnő nem sokkal utána meghalt.

Az intenzíven mezítelenül fektettek, csak egy lepedővel voltam letakarva. Akkor voltam 32 esztendős kislányos alkattal és arccal. A lecsökkentő munkahelyen nagy volt az erkölcstelenség. Éváékkal és a néger mérnökkel mentek vacsorázni, s Éva másnap nekem mondta, mennyire büdös volt. Éva adott nekem egy elektromos dolgot, hogy próbáljam ki, de visszaadtam neki azzal, hogy nincsen rá szükségem. Azóta Évát elküldték, a vastag szájú pedig igazgató lett állítólag. Viselkedést is oktattak az ott dolgozóknak, melyet viselkedés terápia néven a kórház a betegek szerint pesti orvosokkal 1995-ben is berendezett.

B. Gizella mondta, le is írta a zárójelentésre, keressek magamnak másik munkahelyet jóval azelőtt, hogy munkanélkülire küldtek együtt a cigánysággal.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Halottak a családi házban - tisztulni jöttek 1995.
  2012-04-30 14:15:35, hétfő
 
  1995-ben elmentem a város jósnőjéhez, mondta, hogy egyik ismerősöm keres engem.

Meglátogatott engem egy fiatal reikis Szirmabesenyőről.

Közölte velem: a fotelben ül egy régi ismerősöm Ózdról, aki meghalt, s vele beszélgetett, a reikis nekem közvetitette, mit mond a halott. Majd a fotója alapján volt költő barátomnak elmondta, hogy nagyon nagy tudású, de az elmeosztályra fog kerülni. Ketten vannak ilyen hatalmasok az országban, a társa Győrben tartózkodott akkor. K. Katiról rossz véleménye volt. Kati előzőleg hozta el nekem anyja nyakláncát azzal, hogy allergiás rá - névnapi ajándékként. Nem sokkal később férjhez ment egy rendőrhöz, azóta nem ismeri meg a régi barátait. Kivirult, alig lehet ráismerni.

A reikis, amelyik felesége Sz. faluban az én névrokonomként Marianna néven dolgozott a postán, démon - halott tisztítást hajtott végre a házban, azt mondva: tisztulni jöttek. Terelgette kifelé a házból ezeket a lényeket. Majd tettek valamit a fejemre, azt mondták, hogy védősátor-féle.

Cs. K. költő ismerősöm fotóját megnézve azt mondta, hogy nagyon sokat tud és az elmeosztályra fog kerülni. Ezt követően hidegség tapadt az oldalamra, melyet a kutya is érzékelt, ijedten nézett rám, nem tudott közel jönni hozzám. Így mentem a halottal ambizió terápiára a Szentpéteri kórházba dr. M-hez, aki megkérdezte, hány férjem volt.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Fizessék meg a kávét, cigit az orvosok!
  2012-04-30 06:22:17, hétfő
 
  Ne igyon majd annyi kávét! - Szelep





1995-ben lejárt az 1992-ben megadott három éves szociális járadékos időszak, orvosi bizottáságra kellett mennem. Ezúttal Pestre küldtek. Nem volt kitől papirt kérnem, megkerestem dr. S. Ilonát az Idegosztályon, akinek nem volt ideje rám, egy fiatal doktornőhöz küldött, aki fóbiát diagnosztizált nálam, majd közölte, hogy van ambíció - viselkedés terápia a pszichiátrián, ahová át is kísért. Ott rendelt a szülővárosomból szármadó dr. D. M. férje, dr. M. József.

Adott papirt a bizottsághoz, ráírta, hogy terápiára fogok járni, majd közölte, hogy gondolkozzam rajta. Megígértem, hogy felhívom, a szavam még törvény volt ekkor.

A pesti doktornő megkérdezte tőlem: otthonülő, vagy kitárulkozó vagyok-e? Ennyiből állott a vizsgálat. Kaptam továbbra is a segélyt.



Dr. M. József a kartonomat V.-ék hármas számú családi házának címére állította ki.

Közölte velem, majd ne igyak annyi kávét, ha lehet, csak filtereset - többek között.



Az első kávét 1976-ban ittam tejszínnel, de szapora szívdobogást okozott, ezért, ha lehetett, mellőztem - egyszer dupla kávét ittam véletlenül, s alig tudtam hazamenni, annyira felment a vérnyomásom -. Ekkor már jelentkezett az Időjelek tompalátása, miatta kerültem be 1997-ben a kórházba, maga vitt be oda, a Talmudos apja csapásával a bal szememben, helyette lettem én tompalátó. Szelep beceneve a kávésokat jelentette, ezért közölhette dr. M, hogy majd ne igyak annyi kávét.



Kávéfőzők tucatja ment tönkre, volt, hogy naponta kiégett a szelep belőlük. Olyan is előfordult, hogy a leányom Dunántúlon vett kávéfőzőt, Sheherezádé néven, s szelep nélkül adták el neki. A leányom rokona mérgelődött, mit teszek, hogy kiég a szelep a kávéfőzőkből, amit én nem értettem...



1996-ban közölte egy nagy darab cigányasszony a kórházban az orvosokkal:

- Fizessék meg a kávéjukat és a cigarettájukat!





l995. Húsvét előtti péntek 13.

 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Fény a kamrában - ki emelte ki Cs. K--t művészeti vezetőnek?
  2012-04-30 06:14:45, hétfő
 
  Egyik költő ismerősöm mesélte ezt a történetet 1991-ben.



A kezdő költő, akkor még általános iskolai tanító volt. Kis szülőfalujában élt feleségével és leányával. Nem volt híres a hűságéről, s többen vallották, hogy mágiával foglalkozik.

A kis házban szénnel és fával fűtöttek, ezért fát kellett hasogatnia naponta.

Egyik nap a kamrában vágta a fát, amikor hatalmas nagy fény jelent meg neki. Kiszaladt onnan ijedtében - amúgy is olyan furcsa volt a viselkedése, mindig gyors volt, mintha félt volna valamitől -.

Tény, hogy azóta sikeres ember lett belőle, művészeti vezető, több kötetet kiadott, bár "elköltözésre készült innen" már a nyolcvanas években.

Lehet-e összefüggés a fény és karrierje között, csak maga tudná megmondani. Ismerősei szerint, ha valamit egyik városban mondanak, volt költő ismerősöm tud róla. Létezhet-e ilyen? Milyen hatalommal bír az ilyen ember és honnan veszi?

Egyfolytában a fejem körül hadonászott, amikor időnként behívott a városba az irodalmároknak megmutatni. Egyik tanárnő azt mondta rám, hogy sajnál engem. Nem tudom, mit láthatott a fejemen, de nekem címzett írásai árulkodnak az általam meg nem értett gonoszságról. Nemrég díjjal tűntették ki a városban, ahol élek, sőt Bibliát is szerkesztett.

A tanárnőről elmondta, hogyan viselkedik, aki állandóan részeg volt, táskájában ott lapult mindig a pálinka - egyszerre tiz fickóval is képes volt nemi aktust létesíteni az egyik vendéglőben. Majd az egyik város tulajdonát képező pályázati anyaggal pályázott igazgatónői állásra, amit meg is kapott.
















Szintén 1991-ben eljött meglátogatni volt költő ismerősöm, hozott magával egy üveg bort. A borosüvegből a dugó felemelkedett, mozgott az asztal, leesett a gitárom. Ekkor nagyon megijedt, szaladt a fürdőszobába letusolni a fejét, mint ahogyan a Reikis könyvekben leírták: a rontások, amiket akár közlekedési eszközökön is küldhetnek mit sem tudók felé, megtapadnak az aurán, s ha sérülés van rajta a fizikai testtel együtt, ott befúrják magukat, ezért nagy vízsugárral is lehet védekezni a napközben összeszedett csapásoktól.

Ezután folytatta a beszédjét arról, hogy egyik költő barátja most halt meg, ivott sok bort és gitározott.

Majd közölte velem, hogy a televízió felől fognak támadni az asztráltestek. El sem bírtam képzelni, mik ezek a lények.

1998-ban találtam meg a komódra rajzolt ismeretlen jelet, egy kört, benne egy kereszttel.

 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Győzike elmeosztálya tovább emelkedik
  2012-04-10 08:11:14, kedd
 
  Győzike brazil és mindenféle könyv ismétléséből lett sztár az elmeosztályok emelésével, ember áldozással. Arra figyeltem fel két éve, hogy éppen az egyik Mi világunk mini könyvet, a feleség cseréset ismételte, mely Varga Imre nevű börtön bűnöző utcába rendezett könyve volt eredetileg. Kohlinka nevet beütve a keresőbe rátaláltam egy szexuális oldalra, ahol éppen Bea asszony és a cigány p...k szerepeltek állatokkal fajtalankodók és különféle cigány aberáltak között és ez már a Mónika Showban bemutatottaknál születésem óta zajlik. Romantic nevét együttesének az egyik doktornő romantikus könyvei miatt vette fel, a romantika megcsúfolása miatt, de nagy a sikere Hunnia elmeosztály világ-magyarságánál, kik szerte vannak mindenfelé. Most éppen Angliába megy a börtön elme képviselője Bea asszonnyal együtt. Már kilencven éve tart a média szülöttek emelése embereket támadva hiányosságaik, fogyatékosságaik miatt, egészen pontosan Gábor Zsazsa óta. Anyám családja Borsodban az utolsó finn-ugor magyar, nevét a média már régen felvette, nekik tanya dukál lovakkal, hatalmas házzal, egyedül Benkő Dánielt emelte ki a média, akit születésem óta tartanak meg, már miatta engem aláztak meg és tettek tönkre. Magyarország felszámolta, megáldozta elmeosztályaival és börtönével az embereket, kinek közvetít az elmeosztályra fogatlanul vissza nem ment média fekete levest?

Anyám a magyar református pataki tulajdonos csapásoktól elhunyt apjával bajt hozott ránk, hiszen a börtön rontása alatt álltak,a média filmjei szerint a Benkők szlovákokkal a börtönnel kötöttek firigyet, akár mint Bodrogi Gyula a sánta Jézus Talmudjából, így került sor a karmikus sánta feszületesük helyetti láb megrántásomra születésem után, s így tettek Bodrogi autója alá téglákat, mikor ellopták a kerekeit. Már megöregedett, hiszen Nyomorultak seregével emelkedtek 1967 óta együtt Izraellel, aki 1995-ben kárpótolta önmagát teljes begyűjtéssel egykori történelem alapján, mikor fogságra vitte őket a Nagy Babilon, majd visszaadta nekik kincseiket, aranyaikat.
Anyám házát az új Világ-Magyarország nyomorult román-magyar képviselője fogja örökölni, ezzel le lesz zárva az ország múltja végérvényesen, hiszen az embereket megáldozták,megölték, a régi magyar családokat felszámolták, jöhet a merjünk nagyok lenni nyomorultakból és elmebetegekből álló Hunnia Magyarország a Duna tévével és menhellyel, karmikus betegekkel az élen, mulatós országként.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Forgószél hadművelet 1956-tól
  2011-08-09 09:29:06, kedd
 
  1956-ban hajtotta először végre Forgószél hadműveletét a Vass Tibor által kiadott kőkorszak felé vezető Idegenhangú Évás könyve szerint a vas-kommunista nép a Rákóczi térrel. Ugyanezt ismételte 1961-ben, amikor Kohut nagyapám is áldozata lett a forgószélnek a zsidó halálból született egyik tagja helyett a kommunistának, majd öt évenként legalább ismételté mostanáig folyamatosan a forgószelet, annak ellenére, hogy a forgószél virág csak egyetlenegy nekem megrajzolt cserepek szerint a Föld-anyás elme népeknek. Esernyővel ábrázolták istenüket, egy nagy fekete árnyként rajzolták meg, aki értelmiség legyőzésben vett és mai napig vesz részt. Hozzá tartozik a Képzelt riportban megírott fekete madarak jönnek, halálesőt permeteznek Chicciolina Rákóczi téri népére megírott csapásaival azknak a fekete árnyékvilág madaraknak, akik az embereket járták el a Rákóczi tér helyett, amiknek saját vasrácsos Krisztusuk embereket áldozta meg maga helyett. Nem véletlen, hogy a Rákóczi tér részt vett az 1956-os eseményekben, hiszen a Forgószél részeként kerültek megrajzolásra, megírásra. Lázárral kezdődik mindig a forgószél, az első ábra szerint, melyet 1995-ben és most is ismétel a média, amelyik úgy védekezik, hogy támad. Rengeteg vasrácsos Jézus szobrot állítottak fel a városban, ahol éltem, egyedül a római egyházban van vasrács nélküli, vagyis az egyházakat valóban a vas-kommunista hozta világra a jehovákkal együtt.

- Menjetek, arcotok enyám! - mondja az utolsó kép szerint a Forgószél embertorzító, deformáló kétfejű szörnyetege, akár, mint egy vadállat, amelynek a bibliában kénköves tüzes tó volt megírva, mint Isten megjelölt kézfejű gyermekeinek, akit Borsodban a cigányok képiselnek, hozzájuk a börtön 1995-ben ért el ismétlésben. Mivel a zsidók a Vörös Oroszlános zsidók, kommunisták, meseszereplők és a Vagyok, aki vagyok isten és az összes kommunista szín sorsát velem és az emberekkel elhordoztatták, börtönnel kötve frigyet, nem véletlen az 1956-os eseményeknél sem a börtön jelenléte, s az sem, hogy a Hunnia börtön 1956 után filmeket feldolgozva folytatta titkos ember deformálását és áldozását a zenészekkel, költőkkel, festőkkel, s ebből létrejöttek a jobboldali "Ébredő játszótér" egyházai is, bár az egyházakat 130 évvel ezelőtt felszámolták. A Vörös Oroszlán 1946-os kezdetével az újjászületőknek hatalmas tömeg hajtotta végre a meséskönyveket, melynek szereplői is megszülettek, mint a Főnixes vagyok Isten Annájának Mici mackós börtöne melyekkel gyakran ma is viccelődnek. Már megöregedtek a nyomorult névtelenek ki vagyok én? kérdést feltevő bábjainak emelkedése közben az Új-Főnixeseknek, akik 1995 óta mentek a médiába és külföldre már ismétlésben 1967-es kezdetük óta. Közülük való Nagy Feró is.
Az sem véletlen, hogy a Hunnia börtönnel könyveket író angol gumiszobát és más ördögi elméleteket ide áthozó valdens Göncz Árpád is a forgószél egyik befejezése után lett felelős vezető. Megválasztásakor mondott szilveszteri ünnepi beszéde idején egy karcolás-szerű hangot hallottam a plafonon, majd egy hatalmas nagy darab fal éjszaka a fejemre hulltott, majd a new yorki valdens központ beázott. Az 1956-osok börtönzésekor a börtönökben ugráltak rajtuk a sötétkapusok dögjei, azokkal éltek együtt, vagyis a cigányság végig kísérte a megáldozott emberek életét a jobboldal mellett, hiszen a paraszti baloldalnak kiabálja, hogy parasztok. Nem véletlen "Magyarország" védelme mellett a cigányság kitűntetése sem, hiszen óriási munkát végeztek a börtönnek, ahová valók, s ahonnan erednek, mint halál népek. A Pszichografológia okkultisták elmebetegségeivel foglalkozó könyv taglalja részletesen a távol-keleti népek felemelésével együtt a cigányság felemelését az okkultista karmikusok részéről, amelyek 1945 óta elemükben érzik magukat, tombolnak, bár ellenségük nem lehet, mert titokban vannak cselekedeteik.

"Kati néni hidegháborút vívott" - szólt a szomszéd halak kiválasztott V. Sándor 1995-ben, amikor a vas-forgószeles kommunisták, bűnözők, Rákóczi tér és zsidó nép felemelését, sorsuk elhordoztatását befejezték. Ekkor győzött a Forgószeles csapat ismét, melynek tagjai között megtalálható a Kisgazdapárt mellett az egyházak hatalmas serege is, mint a börtön vaskommunistái által létrehozott csapásai a földnek. Ellenségük mindig az értelmiség, az emberség, a becsületesség, a tisztesség, a tiszta énekhang, a szépség, a harmónia, a tisztaság volt, közös ügyüknek tekintették az emberek megáldozását száz esztendeje.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Rövid az élet...(komm.sakk)
  2011-07-04 20:04:44, hétfő
 
  Rövid az élet, emberhez méltó sors az övék?


A kommunista sakk-kártya, melyet a börtön 1995 óta ismétel az Időjelek gonosz zsidóinak betegségét emberekre vetve ismétlésben valamennyi cserépkorával az elmeosztályoknak

1967-ben kezdték a nyomorultakat emelni a szívhez szóló slágerek börtön előadásai után, együtt szinte a Ki Mit Tud-on kitermelt különféle karmikus néppel. A kommunista korszakok között csak egy volt a nyolcvanas években érintett angol munkásosztály kommunista elmélete, melyet itt elmeosztály szülöttek beiskolázásával, paraszti párttitkárokkal, Rákóczi tériekkel hajtattak végre.Anglia megmenekült a II-es világháborús kommunista ismétlő időszak alól ez által, de a zöldasszony Sophia Loren is sakk-kártyás végzetétől. Marlene Ditrich volt a kék asszony, a táncdalfesztivál elkezdésekor talán már nem élt. Azt hiszem, Lengyelországot képviselte.
Még a Kertész leszek, fát nevelek kártyakort is érintették a meggyfürtös Új angol Új Évája mellett, akinek kiléte ismeretlen, engem pöröltek el koroktól, éjszakáktól, minden kardvillanástól Rab Zsuzsa fordítása szerint. Az angol meggyfürtös Isten Új Évája és Új Ádámja Dorothy Livesay írásában jelent meg, az én nevem alatt fordításban az Észak-Magyarországban, melyet már a börtön ismételt 1995-ben a rendőrséggel együtt, köztük a forgószelet a két utca névtárán való végighaladásával, a menhelyiek ismételt emelésével. Az Új Éva arról szólt, hogy világ vége lesz, s Éva csak álldogál fényes szállodakulcsát himbálva a kezében, Ádám pedig az ablakból kinézve hajhássza tekintetével.
Vad gyümölcsök is születtek a kommunista kezdet, kökény és társai mellett, vadmeggy,som... különféle erdei neveken, ezek lettek a vadangyalok.
A Braun Talmudos szétment házának kertjében emberi ürülékbe ültették a zöldségeket, ezekből is létrejött Kapor és különféle trágyanép, mint mindenből, amit csak el lehet képzelni. Ezek nem elhunynak, hanem átmennek a másik világba, mint a sötétkapusok, az Árnyékoskertiek, Időjelek testenyészetei különféle fekete angyalok népeivel együtt.

Mikor a nyitott kapuk városa az Északban és Délszigetben megjelent Kék csillagjához ért Nyika Turbinának, a korláti cigányság vette fel a Kék csillag nevet, mint Isten 666 megjelölt kézfejjel rendelkező gyermekei. Azóta a cigányság ismételte az összes fontos szerepet, tárgyat, mint a bonbont a gitárban, megcsúfolta a Romantikát, ismételte Poór Péter Feketevonatát..., sőt egykor a zsidók kezdték a járványtemető melletti zsidó temetőbe fekete mercedessel érkezve újra a játékot, míg Csabaiék a Ferihegyről fehér mercedessel jöttek Amerikából, sőt az utolsó Mikulás is fehér autóval hozta az ajándékokat a mese szimbólumok alapján. Itt fehér mercedesben esküdtek a cigányok a parasztok lakodalmát utánozva és motoros rendőrök kísérték a nászmenetet.

A sakk-kártya minden lépése egy-egy régi történelmi idejét rejti az egykor élteknek, visszamentek a világ kezdetéig, mint a régi almás zsidó néphez, majd az új Ádámhoz is adventista irodalom szerint, amelyik Gina Lolobrigida ararnyhalak Új Évával, megváltja a régi zsidó népet, bevezeti őket az égi mennyországba.a

A kommunista táncdalfesztivál időhúzás volt, soha véget nem érőként jött létre, s nem véletlen, hogy az Ószövetségi Illés együttes neve alapján már bekerült közéjük. A média időnként bemutatta egy-egy kockáját a sakknak, például ilyen lépés volt a kommunista bevonulás is Csehszlovákiába.

A kommunista táncdalfesztivál számainak felkutatása, elemzése a történelmi időknek, melyet a lépések rejtenek kutatást igényel, nem szeretnék végig haladni a személyeken, mert annyira nem vagyok a régi történelemben okos, hogy hiba nélkül le tudjam vezetni. Koós János vörös bástyás Napóleon bástyás háza ebben az utcában épült meg, ekkor ismétlésben, mikor álom-apokalipszisben megjelent Napóleon ruhában szereplője, s én véreztem, másnap megtámadta a perecesi A. Marianna kiválasztott neve alapján a gyerekemet a Zsarnai piacon, összerugdosta karate rúgásokkal ártatlanul.

A zenészek, együttesek nevei alapján állították be az apokalipszist, melyből az egyházak is létrejöttek az Ébredő játszótér kezdete óta Bródy János dalszövegei alapján, ezért nevezik dalait politikainak Koncz Zsuzsáéval együtt. Még Franciaországot is innen emelték, illetve mentették meg, az itt megírt és végrehajtott franciákról szóló dalokkal, de általában a sakk-kártyának sok francia idejű játékosa van. Lépegetés időben oda-vissza, ez volt az egész életem, míg a népeket megmentették.

A ratkósok ismétléséhez 1992-ben értek az Időjelek alapján, abból eredő testenyészetek a hegedűs cigánysággal együtt. Érthetetlen, hogy Kohut Magda mi alapján kapott ratkó díjat, s miért nem szerepeltették azóta, amióta apa csapásaik közepette elhunyt. Már ekkor a keleti nyomorultak időjelek szereplőihez csatlakozott a Rákóczi tér is, a kezdeti zenei karmikus szülöttek megváltása és emberek eltorzítása után bűneik miatt.

Különös politika ez a játék, amelyet már nem lehetett a hetvenes években félbehagyni, különös ez a celeb kitermelése a névtelenek seregének, akik utalnak a naggyá váltak bűneire, így senki semmit tenni nem tud és nem is tehet.

Ágnesekkel indított a börtön, minden Ágnessel, mint lepedőmosóval, ment végig az irodalmi könyveken, a csajokkal együtt szétosztották egymás között a Petőfi verseket is. Jöttek a karmikus erkölcstelen életet azelőtt élt Ildikók és Erikák, ezek felemelése végig emberek támadásával, összezúzásával.

Pokol angyalai Harangozó Teréz dala után, valamint Országszky előre megírt Ördög álarcosbálja szerint kezdtek feltámadni, eljárni az embereket, mindenkit, aki egykor tisztességes volt bestiával, amelyet az adventista béka formában ábrázolnak, parafényben veszi körül az áldozatokat, mint a parabrutális.

Végig kell menni a dalokon. Express együttes megénekelte, hogy minden ember életét, az ősök emlékét egy sóhajtással elfújja a szél, csak egy röpke dallam az élet nem vitás. Sárosi Katalin Miskolc-Kilián telep által megmentett szerepjátékos mellett Toldy Mária már arról énekelt, hogy emberhez méltó sors az övék, s ha mégis akadna ellen, le tudják győzni.

Metro ortodox avantgard kezdetével kezdődött a szerbek emelése, szintén a szentháromság tagjaként egyházakat hozott létre Omega harmadik társukkal együtt, amit a Rock-évkönyvben külön ki is hangsúlyoztak.

Én megírtam az egykori világ történelmét, melyet Müller Péter Sziámi miatt a Farkas börtön kísérete bezúzott, s ez alapján kerültek felemelésre a név nélküliek, azok, akik felvették régi történelmi személyek, családok neveit, akár a miénket. A mi kihalatásunkkal ők maradnak meg egyedül, megszűnik az ország létezni, mert az ő kötődésük bibliai eredettel bír, aszerint születtek meg.

,,A színhely mindig változik, a történet sohasem."

hétfő, 2011. július 4.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Elmeosztályok, zsidók áldozása
  2011-06-15 07:33:57, szerda
 
  A Talmúd és Pszichografológiai okkultista elmeosztályi zsidók, akik a keletet és cigányságot emelik, rendetlen Halak szülöttjük má harmadik gyermekét szülve jógázik, M. Andrea eladták az embereket a börtönnek, a téglaházi téglásokkal kötöttek frigyet, míg az elmeosztályok hatalmas serege a pusztítóval, ahogyan írta a pszichopata V Tibor versében, aki már a cigiről is leszokott, eladták lelküket, 1967 óta emelkednek, tanulnak egyre gyengítve a felvételik színvonalát. A cserépsorozatokat Főnix bárányos Annás református egyházzal, mint fekete várossal ismétlő bolondok, pusztai honfoglalók megváltották maja kezdetükkel a négereket bapfista misszióval, majd folytatták a sort a jungistákkal, freudistákkal, amiért tüntetnek is az ember áldozással megmentett homokosok, mint Sátán zsidó csapásai, úgyhogy a börtön és elme közvetítő fekete levesnek a kommunista részéről soha nem lesz vége. 1995-ben a Bolhahegyi Vörös Oroszlános csapások teljes begyűjtést szerveztek emberre, embert mutattak be a földönkívüli népcsoportoknak, dr. Turi Ferenc egyetemi docenssé emelkedett kiválasztott pszichiáter rendezte be osztályát azokkal az elme szülöttekkel, akik helyett addig is megalázták az embert, hazugnak nevezték, elvették a gyerekeit, nem engedték boltba járni, mint bolt fóbiások....Az elmeosztály ezután ismét ismételt, felvonult a bolhahegyi házban iszonyatos erővel kíséretével, az egészségügyi pszichiáterek beleegyezésével és tudtával. Az újbudhista egyetemet nyitó Sátán Soros Györgye is okkultistaként kezdte a zsidók kitermelését, az értéktelenek politikussá tételét, emelését. A menhelyiek Radnótis zsidókkal vannak együtt, olyan zsidókkal, akiknek űrhajós kíséretük van, onnan segítik a nyomorultakat. Mondd, hogy ki vagyok én? - kérdésre már elment hangon javítottam át 1995-ben a jungista orvoshoz érkezve az ismétlésében a könyveknek azt az Anna felébredése főnixes bárányos részt, hogy kereszten rózsa vagyok én. Ez minden jelenlegi fekete egyház jele: a kereszten a rózsa, köztük a 666 isten gyermekeinek magukat nevező cigányságnak, miközben egykori korral indultak Illésék Omegával és a Metró ortodox egyházával, az orosz ortodox zsidó vezető Ízisz főpap tarot kártya alapján ember áldozással. Miután 130 éve kihaltak az egyházak szerepjátékosai, a mostani bábkirályokat a kormány jutalmazása szerinti KFT táncdalfesztiválos dala óta mentik meg, viszik el őket, még a festményüket is kimentették, melyen keresztre feszítve volt egyikük Amerikába. Rima Jeruzsálem a Bolhahegyen egyedül állt Szandi és Nagy Anna szerepjátékos begyűjtésre szántak helyett a zsidók minden ellenségével szemben, míg az elmeosztályok a médiában ünnepeltek, mint ahogyan teszik mai napig főcimekben a Volt, Woltam fogyis klub, Halak az ünnepi tortán, Százból egy, Villa, Éden és általában a a börtön és elme médiájának szervezői, szinte versenyeznek egymással. Az ország jövője a fekete város kezében, akinek semmilyen vesztesége nem volt, mert a Johannás Vörös Oroszlánnal kezdte ember áldozását születésemkor, népei közül van, aki 53 évesen még gyereket szül, világsztár, mint Madonna, farizeus zsidói, mint Eperjes a menhelyi 666 népével közvetítenek, filmeket rendeznek. A kétszarvú hamis próféta a 666, mint Isten gyermekei kézfejükön megjelölve vannak, ők lennének a cigánysággal az Armageddoni harcosok, melyről Reegen prédikált választási beszédében a Debrecenben kiadott biblia szerint? Eladták az embereket a zsidók maguk helyett a börtönnel, iszonyatot hajtottak végre, majd 1995-ben kártalanították magukat a biblia trianoni sárga lapokká hullásakor, olvasásakor titkon a svájci bankokkal. Cserepeiket én adtam a zsidók szeretőinek ajándékba, ahogyan nekik meg volt írva az Ezékiel könyvében. Iszonyat ez, iszonyatos sors, amely alatt az emberek meghaltak, mint ahogyan én is vagyok súly alatti pálmaként, három margarétával maja négerként megrajzolva gyerekkorom óta, akkor emelték ezt az új törzsi népet a termékenységi könyvek alapján.

Tehát még egyszer, az elmeosztályok a pusztítónak, amelyik népe rendetlen, genyózva beszél, a zsidók a börtönnel szövetkeztek, közösen áldozták meg az embereket a Rákóczi téri karmikus iszonyatai helyett, akik díjakat, életmű díjakat kapnak a kormánytól.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Gyerekek, munka, gyógyulás
  2011-04-11 08:26:04, hétfő
 
  E három kívánságom volt 1992-ben. Akkor már Miskolc városa születésem óta folyamatosan vitte el árnyékvilág szülöttjeit emberek lemészárlásával, deformálásukkal a három maffia kezdet után a börtönnel és valamennyi elmeosztályával, beleértve a simontornyi szlovák-magyar elmeosztályt és a Nyírő Gyula börtön régi harcosokból álló elmeosztályát, Rákóczi terét.

A Rákóczi tér tegnap volt 39 éve, hogy hosszabbítást rendezett, a főleg Időjelek testenyészeti börtönből születettek azóta patológikus ember gyalázásból diplomát szereztek, csapásaikat emberek kapták meg helyettük, mert 1963-ban ezt a Mákostésztás hintás magyar kislánnyal kezdte a Rákóczi tér zsidó Kiskati szülöttje helyett, de már előzetesen 1961-es forgószél rendezésekor nagyapa halt meg tüdőrákban patológikus csapásai folytán a Rákóczi térnek L. S. tört orrú református szülött helyett. A 39 éve tartó hosszabbítás vége láthatatlan diplomás árnyékszülöttet adott az egész világnak, míg az embereket megölték láthatatlan világbeli csapásaikkal.

A reformátusok kezdték születésemkor a Vörös Oroszlánnal, Johannás szülöttjük jóval később született meg református halakként Matyóföldön. A reformátusok az Alexandriai Katalinos kerékbetörést is a börtönnel az élen 1972 óta Holló Katalin néven hajtják végre. A labirintusukat szintén egy református szereplőjük helyetti minden régi címeren végig haladó börtönnel hajtották végre bal bokám kukoricásban Hajdúszoiboszlón való kibicsaklása óta, amit a média be is mutatott, mikor labirintusokat épített a kukoricásban.
A reformátusok megvívták a harcukat, mint főleg börtön szülöttek, alkoholisták, bolondok. Minden reformátust ember áldozásból emeltek, s tették sikeressé, híressé szerte a világon, így került a patkós kormány is az ország élére a kommunista időszak - Vörös Oroszlán egy részének eljátszása után minden korral és régi idővel, melynek történelmébe beírták magukat, mint a négerek az egykori maya és különféle törzsi nép sorsába, ezen a cigányság is végig haladt, a Fejezetek a szexualitás történetéből könyvet ismétli folyamatosan, abba írták bele magukat.

A gyerekek, munka, gyógyulás volt három kívánságom. Gyerekek születtek az egész megyében,az árnyékvilág tovább szaporodik elmeosztályokkal az élen, akik embert csonkítanak és mennek végig az összes harcosuk kapott csapásain, torzulásain embereket támadva.
A munkát úgy ismételték 1992 óta, hogy mennek dolgozni Miskolc város csapásai, tanulni, már diplomássá is váltak, mióta fogságba hoztak pár embert a városukba, s ismétlik a világ történelmét a médiával az élen. Anyámnak azt mondták, mikor megszülettem, hogy barna leányt szült, ez én voltam, hófehér bőrrel, akkor kezdték a termékenységi népek emelését. Mivel a börtön kiszedte a fogait anyámnak arra hivatkozva, hogy a gyerekek elviszik az emberek fogait, berendezték a Bertalan utcára B-nét a Rákóczi térről, aki barna leányt szült, aki elvitte a fogait. Ezt a börtön 1995 óta ismétli, vagyis anyám és Begala nagyanyám sorsát hajtják végre, aki súlyos inzulinos cukorbetegként, vakon élte le életét. Anyám sorsát ismétlő és berendezett utcák népei autót tartanak fenn, lakásokat újítanak. öt éve költözött ide M. cigány börön tagjaként, akinek lopásból kellett volna élnie. Munkahelyet kapott, felemelték, mint a többit, akinek lopnia kellett volna.

Gyógyulás az ezoterikusoknak van. 1997-ben jártak a Tarottal foglalkozóknál, azóta hatalmas nagy jóssereget emeltek a médiába a börtönnel az élen mint Sátán népeit.

A számítógépszerelő ezelőtt kilenc évvel azt írta a gépemre a nevem helyett, hogy dolgozik. Nekem az a munkám, hogy leplezzem mindazt, ami történt, melyet megérteni csak a szerepjátékosok tudnak. Urbán Tibor az Időjelek egyik testenyészeti szülött helyett nekem mondta, hogy figyeljem meg a részleteket.

A református egyház börtön híve, M. Gabriella miatt szétlyuggatta a fogaimat, majd Máté Krisztina elmondása szerint 18 éves koromban nyanya lettem református patológia volt férjem kiabálása szerint, megcsonkították csodálatos fogsoromat. Ezeket ismételték 1994-ben járva a Máték emelésénél, éoítkezésüknél.

Gór Nagy Máriának inysorvadásának kellett volna lennie a börtönből. 1986-ban közölte dr. I. velem, hogy én szerinte összeverekedtem egy asszonykával és hogy inysorvadásom lesz. Jakubcsek Gabriellánál a Jobba Gabisoknál 1989-ben jártak, akkor dr. B. Éva orvos nővére közölte, hogy nekem mindig férfira van szükségem, elmondta Jakubcsek mondatát, azóta emelte az elmeosztály médiája. Valamennyi Gabriellát az elmeosztályok emelték fel, mentették meg.

Miskolc árnyékvilága Demjén Rózsit a bátyám Demjén képére való deformálásával vitte el Pestre a hetvenes évek elején, de az egész város így vonult ki innen, majd külföldre 1992 óta történő világ történelem ismétléssel, írásaim újra játszásával, mint ahogyan tette ezt 1995-ös megválasztása után Orbán Viktor.

Minden részemben az Időjelek gonosz zsidóinak, mint a bagoly hadműveleteseknek, a szemdagadással született látleletekkel rendelkező zsidóknak a csapásai vannak, mint a szemhéjaim alatt, a bal szememben eleven élő patológiája az Időjelek Rákóczi téri szülöttjének, az arcüregemben, fejemben, orromban, fülemben, méhemben, gyomromban, szívemen, torkomban, nyakamban strumaként Chiccolina helyetti csapása a forgószeleseknek, mint Bestia népének, a testemben egy fekete árnyékvilág, amelyik tágít folyamatosan, Zoltán Erika és Szulák Andrea Időjelek bermudása helyetti ember deformáló börtöncsapás. Tüdőmön, szívemen a média suttogó szörnyetege, nem kapok levegőt, ének miatti bénítók kísérnek születésem óta. Az áriák helyetti lakatos emelését a kék szeműeknek a hetvenes években kezdték el átvinni Németországba, a bátyám megáldozásával kezdték a hidegkék szeműek emelését, amiért berendezték ide M. Cs-t, aki Németországba jár dolgozni is.

Az egészségügy elmeosztályi szülöttjeivel, élükön egészségügyet képviselő orvosokkal hajtotta mindezt végre, leírva, mikor melyik népcsoport helyett áldoztak embert a társadalombiztosítással és a bírósággal az élen. A bíróság nem tudok elmenni innen jóslatomat a miskolciak és újhelyiek elvitelével hajtotta végre a börtön egészségügyben dolgozó pszichiátereivel smétlésben, akik helyettem kommunikációra is ruháznak be, mint a wyskis rabló. A bíróságok szerint ezelőtt öt évvel a kiválasztott asszonynál jártak az elmeosztályok Cseh Károly Kelet felemelő sorozatában, aki a Fatimei jóslattal, Trianonnal függ össze. Senki az ügyemet nem vizsgálja ki, haldoklom a rengeteg patológikus rontástól, fulladozom, iszonyatos fájdalmat okoz az elmeosztály hátamon lévő fekete árnyékvilágával 1998 óta, mióta a Sátán népeit emeli ismétlésben, összes fajtalankodóval, perverzzel, buzikkal az élen. Mivel anyámat a Rákóczi térrel kezdték, meg boszorkányok helyett áldozták meg, mindezt a média ismételte az elmúlt években, miközben a börtön dicsekedett a médiában azzal is, hogy kiszedte a boszik helyett az emberek fogait, valamint inyevő baktériumokat vetett be ellenem.

1976-ban a Vörös Oroszlános Nagy Anna helyett kaptam egy gyereket, hogy eltartson majd engem Nagy Anna helyetti csapások, teljes begyűjtés, ég seregét rám akarták leszállítani Szandi esernyővel magát védő értelmiség legyőző helyett. Ezt a média be is mutatta, bár nem mondta, hogy a médiája a reformátusokkal embereket áldozott meg. Azóta a gyerekek sorsa is kisiklott, mert már a nyolcvanas években a simontornyi elme szülötteken haladtak végig, már ekkor az elmeosztályok lakásokban voltak az embereket deformálva a menhelyiekkel az élen, amiért ide berendezték Farkast sziámi macskájával az árnyévilágból, amellyel az menhelyiek járnak, valamint a halotti világgal, füvesekkel, amelyek segítségével írt Müller Péter Sziámi, akit jelképez a sziámi macska. Az apokaliptikus írásaim elégtek, pedig mindet rajtam emelték fel születésem óta, mint ahogyan bal oldalamba én kaptam meg Freii Tamás csapását is még a hetvenes évek elején. Freii a kommuniseta Törőcsikkel kezdődő margarétások erdőjének tagja, a Dörmögő Dömötörben jelent meg rajza.

Minden Katalint születésem óta mentenek meg sorsuktól, holott ez is a refomátusok egyik tagjának a sorsa lett volna, mint ahogyan a Halak is Gina Lolobrigida volt, illetve lett volna a Tabula Smaragdina alapján. A hatalmas cserépkori sorozathoz a Föld-anya tartozik, ezt a kort az elme 1995-ös kiállítás óta hajtja végre és ünnepelnek közösen.

A fejemet 1991-ben bombázták le a Szentpéteri kórházban, akkor még hang sem jött ki a torkomból, dr S.I. a II-es idegosztály vezetője, csak annyit mondott, ne erőltessem a beszédet, mert gyorsabban pörög a gondolatom, minthogy tudnám követni. Neki természetes volt a már orvostan hallgató viháncoló orvosi karral az ember gyilkosság. A II-es Ideghez és Idegosztályhoz veszedelmes szabadlábon élő csapások tartoznak születésem előtti időkből a BI Aranyketrecesek könyvében leírtak szerint. A karjaimba is elektromos csapásokat kaptam, melynek következtében a karjaim ütemesen jártak fel-le. Ez az elme cigányság csapása lett volna.

1998-ban az értelmiség legyőzőket ismételve a fejemet a börtön lebombázta ismét itt a lakásban, így mentve meg az értelmiség legyőzőket. A fejem zakatol szinte a rengeteg csapástól. A sebészet erre hivatkozva nem gipszelte be még a bokámat sem, nekik természetes, hogy nekem mindegy, mert úgyis meghalok, mint a többi ember áldozat.

 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
     2/7 oldal   Bejegyzések száma: 65 
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 76 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 157
  • e Hét: 315
  • e Hónap: 2674
  • e Év: 54940
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.