Belépés
charlotteani.blog.xfree.hu
"Az orczának szomorúsága által jobbá lesz a szív" (Prédikátor 7:3) Nálam helye van az érzelmeknek, az állatok szeretetének, a Bibliának, az élet dol... Molnár Anikó
1976.03.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Karaj Egyben sütve
  2008-12-18 15:01:45, csütörtök
 
 


Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
Pezsgős-gyümölcsös szorbet
  2008-11-25 20:51:31, kedd
 
 


Link





Link
 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
Finomságok
  2008-11-25 20:49:30, kedd
 
 


Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
Füstölt lazacos maki
  2008-11-25 20:44:42, kedd
 
 


Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
Báránysült
  2008-11-25 20:41:49, kedd
 
 


Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
Hogyan építsd be
  2008-11-18 22:03:41, kedd
 
 



Link





Link





Link





Link





Link

Sok sikert!
S örömet benne!
 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
Nagymamám parféreceptje
  2008-11-18 21:24:32, kedd
 
 



Nagymamám parféreceptje

IDŐIGÉNYES, DE MEGÉRI!


Simára keverünk 2 dl tejszínt, 2 púpos evőkanál jó minőségű kakaóval és két evőkanál cukorral.
Kevergetve felforraltjuk, lehűtjük, majd másnapig a hűtőszekrénybe tesszük (nem a mélyhűtő részbe!).
Hasonlóképpen felforralunk 2 dl tejszínt két púpos evőkanál cukorral és 20 g vaníliás cukorral, ezt is
jól lehűtjük. Harmadjára ugyancsak felfőzünk még 2 dl tejszínt három evőkanál cukorral, ezt is jól lehűtjük. Másnap a háromféle ízesítésű tejszínből külön-külön habot verünk, egyórás időközön-
ként. Először a kakaóst verjük fel, egy fóliával kibélelt, kivizezett formába terítjük a 2/3-át, és a mélyhűtő-
be tesszük. Ezután verjük fel a vaníliást, a tetejére simítjuk ismét, ismét mélyhűtjük.
Harmadjára a cukros tejszínből verünk habot, a végén hozzákeverjük a leturmixolt körtét, ez kerül a
vaníliás rétegre. A maradék kakaós krémmel lefedjük. Most már tálalásig visszatesszük a mélyhű-
tőbe, és közvetlenül tálalás előtt a forma külsejére egy pillanatig meleg vizet csurgatunk, tálra
borítjuk belőle a parfét. A fóliát óvatosan lehúzzuk róla, 2 dl habbá vert édes tejszínnel díszítjük.




Link
 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7492 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 254
  • e Hét: 1774
  • e Hónap: 6152
  • e Év: 44642
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.