Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/6 oldal   Bejegyzések száma: 52 
Majka a hétvégén elveszi Dundikát
  2021-08-26 20:30:45, csütörtök
 
 













MAJKA A HÉTVÉGÉN ELVESZI DUNDIKÁT . . . . . . . . . . . . .



HÁROM NAPOS LAGZIRA KÉSZÜL MAJKA ÉS DUNDIKA




Leleplezzük a titkos esküvőt: Háromnapos lagzira készül Majka és Dundika - itt vannak a részletek


A celebvilág színe-java teszi majd tiszteletét a hétvégi luxuslagzin, amit egy kíváncsi szemek elől gondosan elzárt borászatban tart a páros. A Bors megtudta, hogy olyan álomesküvőt tartanak, amilyenre mindig is vágyott Dundika.


Hétvégén tartják az idei év legnagyobb sztáresküvőjét: Majoros Péter és kedvese, Hajnalka tíz év után végre örök hűséget fogadnak egymásnak. A menyasszony és a vőlegény idén tavasszal ünnepelték szerelmük kerek évfordulóját. A Bors úgy tudja, Majkáék eredetileg az év első felében tartották volna a szerelmi köteléküket megerősítő szertartást, ám a pandémia keresztülhúzta a számításaikat.

Ekkor tűzték ki a most hétvégi esküvői időpontot, aminek megtartásában még a nyár elején sem voltak biztosak a vírushelyzet miatt.

A két közös gyermeket nevelő sztárpár, megtett mindent, hogy összejöjjön az esküvő, és úgy néz ki, hogy a kitartásukat végre siker koronázza. Már nincs visszaút: néhány napon belül Majka és Dundika kimondják a boldogító igent.

Most hétvégén lesz a nagy nap

A Bors információi szerint most hétvégén egy jónevű vidéki borászat lesz a helyszíne a ceremóniának. A nagy napot Majkáék a lehető legdiszkrétebben szeretnék megélni, ezért a meseszép helyszínt a pár próbálta az utolsó pillanatokig titokban tartani. A luxusesküvőiről híres pincészet szinte megközelíthetetlen a kíváncsiskodók számára, több mint 100 hektáros telken fekszik egy völgyben, ahová egyetlen út vezet be, így idegenek véletlenül sem pillanthatnak a kulisszák mögé. Ha már ott vannak, több étterem és bár gondoskodik a minőségi vendéglátásról, sőt, még éjszakára sem kell elhagyniuk a birtokot, ugyanis az összes vendéget helyben tudják elszállásolni.


Az ózdi rapper 2012-ben jegyezte el Dundikát, de az esküvőt csak most tartják - Bors-archív





Úgy tudjuk, hogy Majorosék háromnapos lagzit terveznek, a vendégek között pedig számos közéleti szereplő, tévés, zenész és színész is ott lesz majd a baráti körükből.

Az esküvő részletei, ahogy a pontos helyszín is, szupertitkosak.

Majka és Dundika nem szeretné, ha avatatlan szemek látnák, ahogy az oltár elé vonulnak, vagy ahogy felszabadultan mulatnak a barátaikkal. Korábban azonban részletesen beszéltek mindketten arról, hogy milyen esküvőt szeretnének. Talán mondani sem kell, hogy a két elképzelés alig találkozik egymással...


Tornacipőben és rövidgatyóban nősül?

Majka korábban azt nyilatkozta, hogy tornacipőben és rövidnadrágban szeretne nősülni, mert attól fél, hogy beleizzad a zakóba, amiben egyébként sem érzi jól magát. Dundika ehhez képest már hónapokkal az esküvő előtt komoly diétába kezdett, napokon át csak telefonált, hogy meglegyen a sminkes, a fodrász, a ceremóniamester, a dekoráció, mert grandiózus esküvőt akar, amin természetesen szeretne a lehető legszebb lenni.


Majkáék gyerekei is látni fogják, ahogy szüleik kimondják a boldogító igent - DFP





Az ő elképzelése szerint lesz egyébként feldíszítve a helyszín, ő álmodta meg a tortát, minden apró részlet az ő ízlését dicséri majd.

Úgy tudjuk, a páros mindkét tagja izgatottan várja a hétvégét annak ellenére is, hogy korábban azt nyilatkozták, sok mindenben nem fog változni az életük egy papír miatt. Majka és Dundika nyolc éve járnak jegyben, a hétköznapjaikban pontosan úgy élnek, mint egy átlagos család. A lázas készülődés azonban arról árulkodik, hogy mégiscsak fontos számukra, hogy hivatalossá tegyék a szövetségüket. Mert szeretik egymást.


Hirtelen jött szerelem

A páros tagjai még a TV2-n futó Ezek megőrültek! című műsor forgatásán ismerkedtek meg egymással, 2011-ben pedig már egy párt alkottak. Amilyen gyorsan összejöttek, olyan gyors volt a családalapítás is, hiszen novemberben már meg is született az első gyerekük, Marián. 2016-ban pedig a testvére, Olivér is.







Tízezrek előtt vallott szerelmet Majka

Link



Majka: bomba formában készül az esküvőre

Link



Újabb részletek az év lagzijáról: Ezen a pazar helyszínen esküsznek Majkáék

Link



Összeházasodik Majka és Dundika

Link


Ők mulattak a legjobban Majkáék esküvőjén: Ördög Nóri az igazi partihercegnő

Link


Végre jelentkezett az ifjú férj: Majka meglepő képet posztolt az esküvőjéről - Fotó

Link


















 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Valóra vált álom: gyönyörű lány lett az Anna-bál szépe
  2021-08-01 19:20:44, vasárnap
 
 





Valóra vált álom: gyönyörű lány lett az Anna-bál szépe


Horváth Eszter a Borsnak elárulta, régóta erről álmodott.

A 196. Anna-bál szépe régóta várta, hogy résztvevője lehessen ennek az eseménynek. Most ő lett a legszebb: a 19 éves Horváth Eszter


Idén a jeles eseményre július 31-én került sor. Meghívást kaptak a tizennyolc éves balatonfüredi lányok, és azok a fiatalok is, akik tavaly, az elmaradt bál idején töltötték be tizennyolcadik életévüket.

A bál kezdetén mintegy 250 szívet osztottak ki. Az est folyamán a báli közönség szavazta meg a tizenöt legszebb lányt, akik közül a Schiffer Miklós stílusszakértő vezette szakmai zsűri választotta ki a bál szépét és udvarhölgyeit. A három szépséget éjfélkor mutatták be a báli közönségnek.

A 196. Anna-bál szépe címet Horváth Eszter érdemelte ki. A fiatal lány a balatonfüredi Lóczy gimnázium diákja, és már évek óta figyelemmel kísérte az Anna-bál minden mozzanatát. Minden évben követte a báli bevonulást, és számolt vissza, hogy mikor lehet már első bálozó. Egy szürkés-ezüstös mintával díszített fehér ruhát választott magának. Elmondta, hogy az est minden percét élvezte, a készülődést, a hangulatot.

- Nagy élmény volt, mert kiskorom óta minden bevonulást megnéztem és számoltam, hogy meddig kell várnom, hogy betöltve a tizennyolcat én is ott lehessek. A város ugyanis minden évben meghívja az akkor tizennyolc éves lányait - mesélte a Borsnak Eszter.

- Gyönyörű ajándékokat kaptam: egy herendi vázát, és a híres arany almát. Kaptam még egy különlegesen szép követ is, amit a kívánságom szerint foglalnak majd ékszerbe. Fél négy volt, mire hazaértem, mert az eredményhirdetés után még volt egy pezsgőzés mindenkivel. Reggel folytatódtak az izgalmak. Újra volt sminkelés, és felvehettem azt a gyönyörű ruhát, ami tegnap volt rajtam. Remélem, egyszer az esküvőmön is egy hasonlót viselhetek. Utána lementünk a partra, ahol bemutattak minket a füredieknek. Szerencsére addigra kisütött a nap. Aztán jött a legnagyobb élmény, a három első helyezett lány, külön-külön, gyönyörűen feldíszített hintóba szállt, és körbe vittek minket a városban. A polgármesteri hivatalnál pezsgős köszöntővel és csokrokkal vártak minket. Mellettem ült a nálam fél évvel idősebb párom, aki bálon is a kísérőm volt és együtt örülhettünk. A füredi Lóczy gimnázium, ahol tanulok, öt éves, úgyhogy szeptember 1-én ilyen élményekkel kezdhetem meg az érettségire készülő évemet - mondta Eszter.


Link



Füredi elsőbálozó lett az Anna-bál szépe

Link








Az első Anna-bált 1825. július 26-án rendezték Szentgyörgyi Horváth Fülöp János balatonfüredi fogadójában, a házigazda leánya tiszteletére. Az ifjú Anna Krisztina azon az estén ismerkedett meg későbbi férjével, Kiss Ernő huszárkapitánnyal, az 1848-49-es szabadságharc aradi tábornok vértanújával.

Az Anna-naphoz legközelebb eső szombaton rendezett balatonfüredi bálok, ahol a bálkirálynőt 1862 óta aranyalmával is jutalmazzák, hamar országos hírűvé lettek, a nemzeti öntudat zsinóros dolmányokban, gyöngyös pártákban is kifejezésre jutott.

Az egykoron neves személyiségeket Széchenyi Istvánt, Wesselényi Miklóst, Kossuth Lajost, Deák Ferencet, Vörösmarty Mihályt, Jókai Mórt, Blaha Lujzát

- vonzó mulatságok fénye a két világháború között kissé megkopott, reneszánszuk 1954-ben kezdődött. A színhely előbb a Balaton étterem volt, 1957-től pedig a felújított egykori Kúrszalon, a mai Anna Grand Hotel.








 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Biciklist gázolt el a Kossuth-díjas színész
  2021-07-21 21:30:13, szerda
 
 





BICIKLIST GÁZOLT EL A KOSSUTH DÍJAS SZÍNÉSZ

ÚGY TUDNI, NEM ADTA MEG AZ ELSŐBBSÉGET - MENTŐ VITTE KÓRHÁZBA A SÉRÜLTET


Hatalmas fékcsikorgatás, rendőrség és szírénázó mentőautó verte fel Hajdúböszörmény egyik csendes utcáját: Biciklist gázolt Bezerédi Zoltán Kossuth díjas színművész. A bajt az okozhatta, hogy a színész nem adta meg az elsőbbséget.


Napokkal a baleset után is még mindig arról beszéltek Hajdúböszörményben, hogy múlt csütörtökön a Kossuth.díjas színművész elütött egy biciklist az Újvárosi utcában. Bár a rendőri helyszínelés rajzait már az eső lemosta az aszfaltról, az ott élők még most is tisztán emlékeznek arra, hogy csütörtök délután szirénázva érkeztek a mentők és a rendőrök az egyébként csendes utcába.

A balesetről a Böszörményben hallottam, a Facebook-csoporton több kép is feltűnt a szemtanuknak köszönhetően, melyből egyértelműen kiderül, hogy ismert személy okozta a balesetet. A vétkes sofőr Bezerédi Zoltán, akit számos kíváló színdarab mellett a televízióból, az elmúlt évek igen népszerű sorozataiból, a Doktor Balaton, a Válótársak, A mi kis falunkból is jól ismerhetnek.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapítányság közleménye alapján kiderült, július 15-én 16 óra körül az Újvárosi utcában közlekedett egy személygépkocsi a 35-ös főút irányába. A jelemleg rendelkezésre álló adatok alapjáj a jármű vezetője, amikor a kereszteződéshez ért, az "Állj! Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtábla ellenére, a kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki az ütközés következtében megsérült - írta a police.hu.

A színész nem kívánt az ügyben nyilatkozni, azt írták, vélhetően még most is a baleset hatása alatt áll. Vele ellentétben az utca lakói már több részletet is elárultak a gázolásról, hiszen amikor hallották a csattanást, azonnal az utcára siettek az ott élők. Kiderült, hogy egy igen balesetveszélyes kereszteződésről van szó, ahol nem először történik hasonló eset.

- A rendőrök által felfestett jelek sokáig látszódtak az aszfalton és emlékeztettek a történtekre, Nem akarok senki védelmére kelni, de a szóban forgó kereszteződés egyrészt nagyon forgalmas, másrészt az autósoknak különösen figyelniük kell a bicikliútra is. Itt szinte hetente történik kerékpáros baleset - mondta egy hajdúböszörményi férfi.

A fiatal biciklist mentő vitte el. Az Országos Mentőszolgálat a Borsot arról tájékoztatta, hogy az első helyszíni vizsgálatok alapján a fiatal férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, ellátása után stabil állapotban került kórházba.





 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Botrányos fotók: durván szétcsapta magát Fluor Tomi
  2021-07-20 22:30:53, kedd
 
 






BOTRÁNYOS FOTÓK: DURVÁN SZÉTCSAPTA MAGÁT FLOUS TOMI -
ÚJRA ELINDULT A LEJTŐN?!


A nyilvánosságra hozott képek alapján csak elképzelni lehet, hogy pontosan mi történt annak a belvárosi luxuslakásnak a tetőteraszán, ahol Fluor Tamás, Istenes Bence, Csobot Adél buliztak a barátaikkal. Annyi bizonyos, elszabadult a pokol.


Meghökkentő fotó kering vasárnap éjszaka óta az interneten. A főszereplő Fluor Tomi, aki a képek tanúsága szerint Istenes Bencéékkel rendezett vasárnap este egy vad bulit egy menő tetőteraszon, Budapest belvárosában.



Bencével csapott hatalmas bulit Fluor Tomi - Istenes Bence/Instagram





A társaság sütögetéssel és poharazgatással ütötte el az időt, és míg a grillezésben nem voltak túl profik - mert dőlt a sűrű füst a sütőből. A nyilvánosságra hozott fotókon azt látni, hogy Fluor Tomi durván elengedte a gyeplőt, egy piros selyemingben fetreng a földön csukott szemmel, beint a fotót készítőnek, közben vihog. Azt nem tudni, hogy szimplán csak jókedve volt, vagy italt is fogyasztott, mindenesetre tagadhatatlanul jól érezte magát.


A rapper talán picit túlzottan elengedte magát





Ezzel persze nem is lenne semmi baj, hiszen mindenkinek szüksége van arra, hogy időnként kiengedje a gőzt, azonban ha ivott, az már aggodalomra adhat okot, hiszen az énekes évekkel ezelőtt maga vallott arról, hogy gondjai voltak:

pánikbetegséggel és alkoholproblémákkal küzdött.

Erről akkoriban nem beszélt, mostanában azonban több fórumon is kitárulkozott.

- Minden buliban ittunk. A turnébuszban üvöltött a retro zene, stage diving-oltunk az üléssorokon át, meztelenül szálltunk ki a benzinkúton. Az egyikünk késsel vágta le magáról a nadrágot, a másik felgyújtotta a pólóját és kidobta az autópályán a telefonját, és miközben kiszálltunk felvenni, valaki közülünk már ott állt a hangtompító fal tetején. [...]

"Akkoriban úgy 170 napot ittam fixen. Ha 365 napból ennyit iszol, azért az úgy erős. Az lett számomra aggasztó, hogy konkrétan amikor nem aludtam, akkor ittam."

Volt mondjuk egy-egy bulink csütörtökön meg pénteken, szombaton pedig lementem a városba. Vasárnap rosszul voltam, azt le kellett vezetni valahogy és ráittam, aztán hétfőn szintén ezt tettem. Rendszeresen bűntudattal feküdtem le, lelkileg szarul voltam, mert tudtam, hogy amit csinálok, az nem oké - mesélte idén tavasszal Fluor Tomi a Betone Studio Egyszer lent nevű podcastjának vendégeként. Tamás ebben az időszakban rendszeresen küzdött légszomjjal, volt, hogy minden különösebb ok nélkül elsírta magát, illetve hányt is. A mélyponton végül elment egy pszichológushoz.

- A pszichológus mutatott rá, hogy mennyi mindent nyomtam el magamban, miközben azt hittem, hogy minden fasza, pedig közben már egy ideje menekültem - mondta a zenész az említett podcastban.

Csak remélni lehet, hogy Tamás sorsa nem kanyarodik vissza oda, ahonnan tíz éve elindult, hiszen nagy utat tett meg onnan. Legyőzte a pánikrohamokat, kerülte a féktelen tivornyákat. Az első lépés, amit megtehet annak érdekében, hogy ne aggódjanak érte a rajongói, hogy nem oszt meg magáról olyan fotókat, melyek azt sejtetik, hogy megint elengedte a gyeplőt.


Link



CSODA, HOGY MÉG ÉLÜNK

Link









 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Pártos Csilla megtámadta Pécsi Ildikó végrendeletét
  2021-07-18 19:15:35, vasárnap
 
 







MEGDÖBBENTŐ FORDULAT A HAGYATÉKI TÁRGYALÁSON:
PÁRTOS CSILLA MEGTÁMADTA PÉCSI ILDIKÓ VÉGRENDELETÉT
2021.07.17. 03:30 Bors


Váratlan fordulat történt Pécsi Il­­dikó hagyatéki tárgyalásán. A meghallgatáson megjelent Pártos Csilla ügyvédje, hogy közölje: a színésznő volt menye megtámadja a végrendeletet.


A koronavírus-járvány miatt hosszú hónapokig húzódott a tavaly december 5-én elhunyt Pécsi Ildikó hagyatéki tárgyalása, amelyre végül körülbelül egy héttel ezelőtt került sor. Éppen Szűcs Lajos halálának első évfordulóján, akivel Pécsi több mint fél évszázadon át élt regénybe illő szerelemben.

A színésznő halála után érdekes helyzet állt elő, ugyanis - ahogy arról korábban beszámoltunk - Ildikó két végrendeletet írt. Az egyiket az ügyvédjénél, dr. Magyar Györgynél hagyta, a másikat egy ismeretlen helyen, és mivel az a későbbi, azt kell figyelembe venni. Az sokáig rejtély volt, hogy mi áll a titkos tes­tamentumban.

A színésznő mesés örökséget hagyott maga után, s mivel hárman - Ildikó fia, Szűcs Csaba, az unoka, Csabika és a fogadott fiú, L. Péterfi Csaba - is a várományosai lehettek, megjósolható volt az újabb családi háborúskodás. A hadüzenet most meg is érkezett.

A Bors információi szerint a hagyatéki tárgyalás nem várt fordulatot tartogatott. Megjelent rajta ugyanis Pécsi Ildikó volt menyének, Pártos Csillának az ügyvédje, méghozzá azért, hogy megtámadja a végrendeletet! Ennek alapja az lehet, hogy az idős, gyászoló színésznő vélhetően nem volt olyan mentális állapotban, hogy teljes felelősséggel rendelkezhessen va­gyonáról.



A végrendelet megtámadásának alapja vélhetôen az, hogy a mûvésznô a férje halála után nem volt olyan mentális állapotban, hogy rendelkezzen vagyonáról - Ripost





A Bors megkereste Pártos Csillát, aki éveken ke­resztül pereskedett Pé­csivel a színésznő impozáns, Csepp­kő utcai in­gatlanáért. A jógaoktató meglehetősen rövidre zárta a beszélgetést: kedvesen, de roppant határozottan közölte, hogy nem szeretne ebben a témában megszólalni.


Újabb családi háborúskodást robbanthat ki Pártos Csilla bejelentése a hagyatéki tárgyaláson - Bors





De mi a helyzet az örökség többi várományosával?

L. Péterfi Csaba, a színésznő legfőbb bi­zalmasa lapunknak el­mondta, hogy meg­hívást sem kapott a meg­hallgatásra, ami azt jelenti, hogy nincs az örökösök kö­zött.

- Nem voltam jelen a tárgyaláson, nem is hívtak, de azt már többször hang­súlyoztam, hogy nekem Ildikó szellemi öröksége a fontos, azt viszem tovább. Ezért szerveztem a Pécsi Ildikó Keleti Éva szemével című fotókiállítást, és ezért hoztam létre a Pécsi Ildikó Színtársulatot is. Én annyi mindent kaptam Ildikótól az évek során, hogy azt anyagiakkal nem is lehet kifejezni - nyilatkozta a Borsnak L. Péterfi Csaba.



L. Péterfi Csaba Pécsi Ildikó szellemi örökségét gondozza. Képünkön Keleti Éva fotóművésszel





Hogy mi lesz így az örökség sorsa, az egyelőre rejtély, ám az biztos, hogy Pécsi Ildikó hagyatéki ügye még sok meglepetést tartogathat.

Bármelyik végrendelet megtámadható

Bármelyik végrendelet sikeresen megtámadható, amennyiben a Polgári Törvénykönyv által előírt valamely érvénytelenítő feltételnek megfelel. Egy végrendeletet négy feltétel alapján lehet megtámadni. Amennyiben bármelyik hiba fennáll, jogosan bízhatunk a sikerben. Érvénytelen a végrendelet, ha az örökhagyó végrendelkezési képessége hiányzik, nincs meg a végrendelkezés szándéka, végrendeleti akaratát nem a törvényes alakban teszi meg, a végrendelet tartalma nem felel meg a törvény feltételeinek.


Link



Komoly harc indulhat Pécsi Ildikó hagyatékáért

Link



Váratlan fordulat: Meglepő titok derült ki Pécsi Ildikó végrendeletével kapcsolatban

Link



Mesés örökséget hagyott maga után Pécsi Ildikó

Link



A szomszéd állítja: fia kiüríti Pécsi Ildikó gödöllői házát

Link



Szívszorító: halála után vált valóra Pécsi Ildikó álma

Link



Pécsi Ildikó előre eltervezte temetése minden apró részletét

Link









 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Elsírta magát a tárgyalás után VV Fanni édesanyja
  2021-06-18 19:30:47, péntek
 
 




HARAG, DÜH ÉS KÉTSÉGBEESÉS: ELSÍRTA MAGÁT A TÁRGYALÁS UTÁN VV FANNI ÉDESANYJA


A gyászoló asszonynak nem csak azzal a fájdalommal kell megküzdenie, de máig nem tudja, hol van a lánya holteste, miközben a gyanúsított, B. László védekezését kell hallgatnia.


Hangos veszekedés közepette zajlott tegnap VV Fanni gyilkossági ügyének tárgyalásán, ahol B. László vádlott arról igyekezett meggyőzni a bíróságot, hogy nem volt egyedül, amikor elvitték a fiatal lány testét, hanem vele volt Fanni legjobb barátnője, B. Erika is.

A nőt tanúként hívta be kedd reggel a Fővárosi Törvényszék, ahol B. Lászlóval szembesítették. A két ember gyökeresen mást vallott. Míg a gyanúsított azt állította, hogy vele volt Erika azon az ominózus 2017-es estén, addig a nő azt mondta: semmi köze a barátnője, Novozánszki Fanni eltűnéséhez. A felek egy órát veszekedtek a bíróságon, ahol olyan elképesztő gondolatok születtek, hogy a hallgatóság körében ülőknek többször is kikerekedett a szemük.


B. László máig teljes mellszélességgel tagadja, hogy köze lenne Fanni halálához - Dombóvári Tamás





B. Lászlót az eltűnés éjszakáján és másnap hajnalban is számtalan kamera rögzítette, ahogyan Fannival a karjában elhagyja a budapesti lakást.


Kamera rögzítette, ahogy kiviszi a házból a lány testét Bors





De arról is van felvétel, ahogy leparkol Siófokon, majd átöltözik síruhába és többször elindul kocsival majd tíz vagy húsz perc után újra hazamegy. A férfi ezt azzal magyarázta, hogy nagyon feledékeny és mindig vissza kell mennie, ha elindult, hogy megnézze, bezárta-e az ajtót és kihúzta-e a vasalót...


Fanni négy éve tűnt el





Az ügy négy éve tart. A lány holtteste azonban a mai napig nincs meg. B. László viselkedése miatt a lány családja úgy érzi, ostobának nézik őket.

A család képviseletében dr. Lichy József ügyvéd a tárgyalás után beszélt Fanni édesanyjával, aki teljesen kikészült a tárgyalóteremben történtek miatt.

"Az imént tájékoztattam Fanni édesanyját, percekig szóhoz sem tudott jutni "- kezdte a Borsnak az ügyvéd, majd így folytatta:

- Bár négy éve tart az ügy, de a szegény asszony még most is elsírja magát minden tárgyalás után. Ezúttal is ez történt. Harag, düh és kétségbeesés van benne, amiért ilyen hosszú ideje nem derült ki az igazság. Minden tárgyalással feltépik a sebeit - mondta az ügyvéd.


Harag, düh és kétségbeesés: elsírta magát a tárgyalás után VV Fanni édesanyja





Belegondolni is nehéz, hogy milyen szörnyű érzés lehet Fanni édesanyjának, hogy a mai napig nem tudja hol a gyermeke, és még ha el is fogadta, hogy meghalt, a legnagyobb fájdalma, hogy nincs egy sír, ahova kijárhat emlékezni.

- Nincs esélye B. Lászlónak, az a védekezés, amibe ő kapaszkodik és ahogyan védekezik, önmagáért beszél - folytatta Lichy József. "Úgy érzem, hogy ez az ember azt hiszi, hogy körülötte mindenki más ostoba. Azt gondolja, hogy elfogadható, hogy ugyan bemérte őt az FBI a Dunaparton, de azt mondja, nem járt arra. Felveszi a kamera, hogy befordul a Dunapartra, de azt állítja a felvételeken látható Citroën nem az ő kocsija... "- tárta szét a karját az ügyvéd.


Dr. Lichy József ügyvéd - Sulyok László / Ripost





- Siófokon benne volt a mosógépben Fanni hajszála, de ragaszkodik ahhoz, hogy a lány nem volt ott. Fanni vérével van tele a kocsi csomagtartója, de azzal érvel, hogy marhahúsból származik."Jogos, hogy védi saját magát, de az, hogy mindig szembe megy a tényekkel csak azt mutatja, hogy ez az illető maga sem gondolja komolyan, amit mond." Megítélésem szerint mindez csak elmélyíti a vele szemben felmerült vádat. Meglepő, hogy azt hiszi, mindezt beveszi az igazságszolgáltatás - magyarázta az ügyvéd, aki szerint a felelősség hárítása sem lesz jó pont a bíróság előtt.

- B. László megpróbálja a barátnőre, Erikára tolni a büntetőjogi felelősséget. Olyan mértékben nyakatekert és kacifántos a védekezési felfogása, hogy már magam is kételkedem abban, hogy átlátja, hogy a védekezése mit képvisel.

Ha a vád alapos lesz és elítélik, biztos lehet benne, hogy sokáig rács mögött marad. Megdöbbentő, hogy még egy minimális enyhítő körülménnyel sem áll elő. Nem tanúsít megbánást, nem segít felderíteni a test hollétét. Ősszel fogja megtudni, hogy ezért mit érdemel. Remélem a döntés hoz majd valamelyest enyhülést a család fájdalmára.


Link








 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Pokoli hónap van mögöttük: A férje tartja a lelket Ördög Nór
  2021-06-14 21:00:31, hétfő
 
 









POKOLI HÓNAP VAN MÖGÖTTÜK: A FÉRJE TARTJA A LELKET ÖRDÖG NÓRÁBAN


Az új kisbolt nyitása körüli bonyodalmak megviselték a műsorvezetőt.

Már csak pár nap és megnyit Ördög Nóráék második kisboltja is Balatonakarattyán, ahol az első boltocska alaposan felborzolta a helyiek kedélyeit. A zajos és zsúfolt bolt miatt támadások, durva kritikák és epés megjegyzések zápora hullott az utóbbi időben a házaspárra, a helyiek még petíciót is írtak, hogy bezárják a boltot.

Nem minden alakult a tervek szerint

Nóri és Nánási Pál ennek ellenére pozitívan szemléli az életet, vágyják a kihívásokat, ám még ez a kettő sem elég sokszor ahhoz, hogy minden a tervek szerint alakuljon. Nóri erről a Hot magazinnak mesélt.

- Most nagyon sűrű minden, nem unatkozunk! - mondta Nóri, aki a TV2 új műsorát, a Totemet is forgatja, miközben az új bolt nyitásában is segédkeznie kell.

- Miközben felkértek a produkcióra, hamar kiderült az is, hogy a kisboltunkat át kell költöztetnünk egy olyan helyre, ahol kevésbé zavarjuk a szomszédokat. Hónapok óta keményen dolgozunk, gyakorlatilag minden egyszerre történik. Ahhoz, hogy meglegyen a család és munka egyensúlya, a logisztikában fekete öves szintre kellett lépnünk - mondta Nóri, aki Diósd és Akarattya, valamint a forgatási helyszínek között ingázik folyamatosan.

Már látják az alagút végét

- Megesik, hogy elfogy egyikünk energiája. Az a szerencsénk, hogy ez általában nem egyszerre történik, néhány nap csúszással fáradunk el, így tudunk egymás támaszai lenni. "Van, hogy teljesen leeresztek, de akkor jön Pali és lelket önt belém. Ez fordítva is igaz. Az elmúlt egy hónap, ami mögöttünk van, pokoli kemény volt, minden szempontból. De már látjuk az alagút végét!" - fogalmazott a műsorvezető, aki a magazinban arról is mesélt, hogy hogyan tervezik a nyár további részét.







A családi egység, amit otthonról vitt az Ördög Nórával való házasságába Nánási Pál. Ezért - ahogy ő fogalmaz - mint ,,az ország p.ncifotósa", nehezen tudják elképzelni róla, de nem ment el minden nővel, akit fotózott.

Őszintén beszélt édesapjával való kapcsolatáról Nánási Pál, aki a családi egységet vitte otthonról a házasságába. Pedig szerinte egyesek nehezen tudják elképzelni, hogy nem ment haza minden modellel, aki fotózott. Erről D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában mesélt.







Elviszlek magammal - Nánási Pál

Link



Nehéz időszak

A fotós elmondta, hamarosan megnyílik új boltjuk, emellett pedig számos más projekten dolgoznak, felesége, Ördög Nóra új tévéműsort forgat, mellette pedig vlogolnak is.

"Valahogy bele kell férni a 24 órába, és ez iszonyú nehéz. Nóri az energiáját valahonnan az univerzumból kapja, vagy nem tudom. De én hamar elfáradok" - fogalmazott Nánási Pál.

Családi egység

A fotós elmondta, apukája ugyan nem lett covidos, de az elmúlt egy évbe belelassult. Pedig belső építészként eddig mindig hatalmas segítséget nyújtott nekik. Majd szoros kapcsolatukról mesélt, amely édesanyja elvesztése óta még erősebbé vált. Ezután pedig arra a kérdésre is válaszolt, mit vitt a házasságába otthonról.

"Én azt tanultam meg, amit a legkevésbé gondoltak rólam, hogy én, mint az ország p.ncifotósa, nem mentem el minden nővel, akit lefotóztam" - fogalmazott.

Hozzátette, nem attól jó az élet, ha minden héten másik nővel jön, megy az ember.

"Talán a családi egység, amit hozok otthonról" - mondta Nánási.


Nánási Pál vallomása

Link












 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Már másfél évtizede tervezte „szabadulását” Harr
  2021-05-16 20:45:52, vasárnap
 
 





MÁR MÁSFÉL ÉVTIZEDE TERVEZTE ,,SZABADULÁSÁT" HARRY HERCEG


Ismét áll a bál a királyi családban, miután Harry herceg egy interjúban újra belerúgott a brit monarchiába.


A 36 éves sussexi herceg Dax Shepard amerikai színész internetes műsorának vendége volt, ahol másfél órát beszélgettek gyerekkorról, mentális problémákról, családról, és természetesen arról is szó esett, hogy miért költöztek ki feleségével, Meghan Markle-lel az Államokba.

"Vigyorogni és tűrni, ez volt a dolgom. A húszas éveim elején jöttem rá, hogy nem akarom ezt a munkát." Nem akarok itt lenni, nem akarom ezt csinálni. Nézd meg, hogy édesanyámmal is mi történt! Hogy állapodhatnék meg feleséggel és gyerekekkel, ha tudom, hogy a történelem megismétli majd önmagát? Láttam, mi folyik a háttérben, ismerem az üzleti modellt, és nem akarok ennek a része lenni - fakadt ki a műsorban a herceg, aki a királyi családban töltött életét egy állatkerthez és Jim Carrey Truman Show című filmjéhez hasonlította, melyben a főhős a tudta nélkül egy valóságshow főszereplője.



A sussexi herceg úgy érzi, a szigorú neveltetés miatt szenvedett, de nem tért ki a részletekre az interjúban - AFP





Nevelésben a hiba

Harry szerint a probléma a királyi családban megszokott szigorú neveltetésre vezethető vissza, ami miatt ,,öröklődik a családban a fájdalom".

- Nem hibáztatok senkit. Nem akarok ujjal mutogatni senkire, de ami a neveltetést illeti, sok fájdalmat kellett megtapasztalnom amiatt, hogy apám is hasonlóan szenvedett. "Meg kellett törnöm ezt a kört, hogy ne adjam tovább a fájdalmat a gyerekeimnek" - mondta Harry, aki nem az apját, Károly herceget hibáztatja, hiszen ő is ugyanilyen neveltetést kapott. - Sokáig nem láttam az összefüggést, aztán összeraktam. Úgy bánt velem, ahogy vele bántak.

Terápiára járt

A gyerekkori traumákat Harry a húszas évei elején bulizásba fojtotta, csak azután jött rá, hogy szakember segítségére van szüksége, miután 2016-ban megismerkedett Meghannal. Az ő javaslatára ment el terápiára, ami rádöbbentette, hogy ha változtatni akar az életén, kezébe kell vennie az irányítást.

- A terápia felnyitotta a szemem. Kihúztam a fejem a homokból, és rájöttem, hogy abba kell hagynom a panaszkodást, és nem csak gondolkodni azon, hogy min változtatnék, hanem cselekedni, mert másképp nem szabadulok - mondta Harry, hozzátéve, hogy sokkal felszabadultabbnak érzi magát kaliforniai otthonukban, ahol már második gyermekük születésére készülnek.

"Mióta itt élünk, fellélegezhetek, akárcsak a feleségem, sokkal szabadabban járhatunk-kelhetünk." A kisfiamat, Archie-t is belerakhatom az ülésbe és elvihetem biciklizni, korábban erre nem lett volna lehetőségem.



Harry állítása szerint eddig a monarchia rabja volt, a rossz nyelvek szerint most pedig Meghané - AFP





Felháborodott a palota

A királyi család hivatalosan egyelőre nem reagált Harry interjújára, de a Daily Mail megszólaltatott udvari forrásokat, akik nincsenek elragadtatva a herceg szavaitól.

"Abból csinálnak karriert, hogy a régi munkáikról beszélnek. Ez nem segít sokat. Ráadásul soha, semmi sem az ő hibájukból történik" - vélekedett egy bennfentes.


Link



Harry herceg egyre jobban eltávolodik a családjától - már apjával is megromlott a kapcsolata

Link











 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Az esküvő nem házibuli
  2021-05-16 20:00:03, vasárnap
 
 











AZ ESKÜVŐ NEM HÁZIBULI


Sztárok, akik idén talán egybekelnek - Dobos Attila szerint az esküvő nem házibuli

A koronavírus a jegyeseknek sem kedvezett, a járvány miatt a tavalyra tervezett esküvők sorra elmaradtak. Dobó Ági és Dobos Attila most elárulták, tervezik-e, hogy idén végre egybekelnek a kedvesükkel.



Dobó Ági és Kis Csaba ragaszkodnak a decemberi esküvőhöz - Bors





Ragaszkodnak a decemberhez

Dobó Ági kezét tavaly júliusban kérte meg a kedvese. Az eredeti terveik szerint téli esküvőt álmodtak meg, de a koronavírus keresztülhúzta a számításaikat.

"Szerintem a hosszú jegyesség nagyon romantikus. Igaz, azt azért nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig jegyben járunk majd"

- mondta a Borsnak a csinos édesanya, akinek határozott elképzelése van arról, milyen esküvőt szeretne.

- Mindenképpen decemberben szerettük volna kimondani a boldogító igent. A lánykéréstől az esküvőig öt hónapunk volt, úgy gondoltuk, ennyi idő bőven elég arra, hogy minden részletet megszervezzünk. Akkor szóba került a fesztiválhangulatú esküvő is, de a nyári időzítést hamar elvettük, részben azért, mert Csabinak a munkája miatt több szabadideje van télen. Maradtunk az eredeti tervnél, decemberben szeretnénk összeházasodni - árulta el.
A nászút nem maradt el

Bár elhalasztották az esküvőt, a nászútról akartak lemondani, ezért három hónappal ezelőtt a gyermekeikkel együtt elutaztak a Maldív-szigetekre.

"Az igazi nászutunkon is szeretnénk napsütötte országba menni, és bár sokak szerint nem túl romantikus dolog, de a két kisfiunk ismét velünk tart majd."



Dobos Attila: Az esküvő nem házibuli! © Bors





Dobos Attilának nem elég a két tanú

Dobos Attila és kedvese, Erzsó két évvel ezelőtt találkozott, miután egy közösségi oldalon felfigyelt egymásra. Az első találkozásra 2019 májusában került sor. Hamar kialakult közöttük a szerelem, s a kapcsolatuk fordulóponthoz érkezett, miután az énekes lábon kihordott egy szívinfarktust. Tavaly szilveszter éjjelén Attilában megfogalmazódott, hogy nem akar Erzsó nélkül élni, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve megkérte a kezét.

"Az időpontot még nem tűztük ki, felesleges is lenne, hiszen nem tudjuk, hogy mikor tarthatjuk meg az esküvőt"

- mondta Attila, aki hozzátette, hogy a részleteket illetően még nem állapodtak meg.

- Még nem tudjuk, hogy pontosan hány fős lakodalom lesz, de bármi is történjék idén, biztosan nem fogunk két tanúval besétálni az anyakönyvvezetőhöz. Ez nem egy házibuli, meg kell adni a módját, hiszen ez egy életre szól.



Kétszer mondták le az esküvő dátumát, jöhet a C terv - Bors





Perry és Bloom kétszer is lemondta

Külföldi hírességek között is akadt, aki a korlátozások miatt nem állhatott oltár elé. Ilyen volt Katy Perry is, aki már nem először kényszerült arra, hogy elhalassza az Orlando Bloommal kitűzött dátumot. A várandós énekesnő és színész kedvese eredetileg tavaly télen szeretett volna egybekelni még azelőtt, hogy gyermekük világra jött volna. A B terv szerint idén nyáron Japánban álltak volna oltár elé, azonban az egyre terjedő vírus miatt ismét meghiúsul ez az elképzelésük. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikorra tűzték ki az újabb dátumot, érthető, hogy ezek után nem szeretnének elhamarkodottan dönteni.


Link













 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Pataky Attila: Magányosan akarok meghalni
  2021-05-10 22:00:57, hétfő
 
 







Pataky Attila: MAGÁNYOSAN AKAROK MEGHALNI


Nehéz éve volt Pataky Attilának. Átesett a koronavíruson, ami testileg-lelkileg megviselte, olyannyira, hogy végrendeletet írt. Máig vannak enyhébb poszt-covid tünetei, de úgy érzi, hamarosan újra a régi lesz.


Miután elkapta a koronavírust, voltak napok, amikor nem látta a fényt az alagút végén, és az egyik ilyen sötét, kilátástalan pillanatban Pataky Attila úgy döntött, megírja a végrendeletét. Annak ellenére, hogy korábban egy ismerősétől megtudta, hány éves koráig fog élni.

"Egy látó barátom mondta el, hogy nyolcvanéves koromig leszek itt a földön. Azt azért hozzá kell tennem, hogy ezek képlékeny dolgok. Azt is tudom, hogy 75 és 80 között lesz még egy ,,kapu", ahol kiléphetek"


Pataky Attila egyedül szeretne meghalni - Máté Krisztián





Tudja, hogyan szeretne távozni

Az énekes az elmúlt években többször is szembenézett a halállal. Ma már pontos elképzelése van arról, hogyan szeretne búcsúzni.

- Egy biztos, ha lejár az időm, akkor azt akarom, hogy méltósággal legyen vége. Nem szeretnék a családom terhére lenni. Nagyon szomorú, amikor valaki hosszas betegség és küzdelem után merül örök álomba, a szerettei pedig végignézik, végig asszisztálják a szenvedését. Ezért legszívesebben úgy mennék el, ahogyan az ausztrál őslakosok idős tagjai teszik: magányosan és félrevonultan szeretném örökre lehunyni a szemem. Emellett azt is én döntöm el, hogy meddig maradok. Bízom benne, hogy mielőtt ez bekövetkezne, vár még rám jó néhány tartalmas és boldog év. Addig is szeretnék a jelenben, a mának élni. Nem akarom az időmet elherdálni azzal, hogy a múlton rágódom, vagy a távoli jövőn merengek


Még mindig szerelmes

Az elmúlt egy év alaposan próbára tette a párkapcsolatokat, Attila szerint ez az időszak minden szerelmes számára vízválasztó volt.

- Azt mondhatom, hogy Orsi és köztem erőteljesen él még a kezdeti szikra. Ha valamit megtanultam a covidból, az az, hogy meg kell becsülnünk és vágyakoznunk kell arra, akink és amink van. Emellett mindig a boldogságra kell törekednünk. Nem lehet azt mondani, hogy majd teljes lesz az életem, ha ezt vagy azt elérem, megszerzem. Vagy ma is boldog vagy egy kicsit, vagy holnapután se leszel az.

Az EDDA frontembere egy zenei stúdióban nyilatkozott, ahol dübörgött a zene, jelezve, hogy másfél éves ,,koncertmegvonás" után a zenekar készül valamire. Az énekes a Bors olvasóinak elárulta a titkot: május 22-én online koncertet adnak. Egyelőre csak ezzel szerezhetnek örömet a közönségüknek, de erre is a legszigorúbb profizmussal próbálnak.

"Hiszem és tudom, hogy ez a nyár bevezetése. El sem tudom mondani, mennyire hiányzik az a fajta pezsgés, amit az élő közönség ad. Nagyon erős elvonási tüneteim vannak."



Az EDDA frontembere elárulta, online koncertre készülnek - Máté Krisztián





Ontja magából a dalokat

Pataky Attila az elmúlt év megpróbáltatásai ellenére is elképesztően termékeny időszakot tudhat maga mögött.

- Nagy kutyaság ez, a vírusnak még mindig vannak utóhatásai, de lassan újra a régi önmagam leszek. Írtam 22 dalt, ebből 13-14 kerül fel az ősszel megjelenő új, 36. albumunkra, amelynek a Hírvivő címet adtuk. Nyáron jelenik meg a tavalyi Aréna bulink DVD-je, utána december 28-án az Arénában muzsikálunk egy nagyot. A hetvenedik szülinapomra pedig az lenne a legszebb ajándék a Jóistentől, ha mindenki felszabadulna.


Edda: Lelkünkből

Link

Link



Edda: A kör kozepén

Link



Edda Művek Legjobb Dalai

Link









 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
     2/6 oldal   Bejegyzések száma: 52 
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 320 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 212
  • e Hét: 14537
  • e Hónap: 37025
  • e Év: 214900
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.