Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/5 oldal   Bejegyzések száma: 41 
Miért olyan misztikus a hetes szám ?
  2014-02-10 12:40:30, hétfő
 
 
Vajon miért pont hét napból áll egy hét? És miért hét szín alkotja a szivárványt? Véletlen-e, hogy hét feje van a sárkánynak, és hetedhét országot bejárva lehet csak legyőzni? Egyszerű véletlenek ezek, vagy valamiféle misztikum övezi a hetes számot?


Akik félelemmel tekintenek a hetes számra, azért teszik, mert szerintük minden nehézség, gond és baj hétévenként jelentkezik erőteljesebben. Például a hetedik év vízválasztó egy párkapcsolatban, amit ha túlélünk, együtt maradunk - mondják. Sőt, azt a megállapítást is sokszor hallhatjuk, hogy hétévente lecserélődnek a sejtjeink, így megváltozik az ízlésünk, és részben a gondolkodásunk, szemléletünk is. Ezzel az elmélettel pedig párhuzamba állítják azt is, hogy a nagy változás hatására szerencsétlen dolgok történnek velünk. Talán ezek a félelmek szülték azt a sok negatív mesehőst, kifejezést és szólást, amelyek mára már beépültek a köznyelvbe, és ezért el sem gondolkodunk az eredetükön? Ilyenek például a heten, mint a gonoszok, hét szűk esztendő, hétpróba kifejezések, vagy akár az a babona, hogy ha eltörünk egy tükröt, hét évig nem lesz szerencsénk.

A hetes szám a testünkben

Tény, hogy néhány változás valóban hetes ciklusokban zajlik le szervezetünkben. Például bőrünk elszarusodott felső rétege mintegy hét nap alatt, hajkoronánk pedig hét év alatt újul meg teljesen. Nagyjából hét hónapos korunkban nőnek ki az első tejfogaink, amelyeket aztán hétéves korunk környékén veszítünk el. A kislányok körülbelül tizennégy éves korukban válnak biológiai értelemben nővé, és negyvenkét éves (6x7) koruktól kezdve várható, hogy előbb-utóbb bekövetkezik a nem kívánt klimax. A sejtek aktivitása pedig a hetedik ,,X" után kezd hirtelen csökkenni. Végül még egy érdekesség: az ember memóriája hét különböző szót tud egymás után megjegyezni.

A sorsfordító hetes

Az asztrológia szerint az a bolygó, amely a hetes számmal leginkább összefüggésbe hozható, a Szaturnusz, amelyet ,,sorsbolygónak" vagy a ,,végzet bolygójának" is neveznek. Amikor megjelenik a horoszkópunkban, mindig valami nagy, jelentőségteljes változást hoz. A Szaturnusz körülbelül huszonnyolc év alatt tesz meg egy teljes kört pályáján, ekkor visszatér, és a többi bolygóval együtt ugyanolyan pozícióba rendeződik, mint amilyen felállásban a születésük pillanatában volt megfigyelhető. Megjelenése mindig valamilyen újdonságot, változást hoz, amellyel megbirkózni nagy kihívás és sorsfeladat. Olyan tulajdonságainkat formálja át, amelyek a megjelenéséig nem voltak az erősségeink, és amelyben fejlődnünk kell. Például ha valaki még nem élt együtt senkivel párkapcsolatban, és komolyra fordul a dolog, akkor az összeköltözés egy olyan új helyzet, amit meg kell tanulnia kezelni. Vagy fordítva, van aki szinte alig élt egyedül, és egyszer csak véget ér egy hosszú kapcsolata — ekkor meg kell tanulnia az egyedüllétében is megtalálnia a boldogságot. Tehát komoly akadályokat gördít ekkor elénk az élet, melyek leküzdése nehéz, de ezáltal erősebbek, határozottabbak, bölcsebbek és felnőttebbek leszünk.

A Szaturnusz hétévente tesz meg negyed kört, ekkor is megjelenik asztrológiai képletünkben. Ezen hétéves periódusok nehézkesebb, problémásabb időszakkal kezdődnek, melynek során sikertelenebbnek érezhetjük magunkat, sok a megoldandó feladat, és túl nagy a megpróbáltatás. Ha végiggondoljuk, hogy fejlődésünk során melyek voltak életünk fő szakaszai, valóban azt láthatjuk, hogy körülbelül hétévente zárul le egy-egy ciklus, és indul egy kezdeti nehézségekkel teli új időszak. Az első hét év a boldog gyermekkor időszaka, majd meg kell birkóznunk az iskola adta kihívásokkal. Tizennégy éves korunk környékén a kamaszodás problémáit kell leküzdenünk, huszonegy évesen pedig a felnőtté válás gondjaival szembesülünk. Majd eljön a kritikus huszonnyolcadik év, a nagy feladatok és sorsfordító döntések ideje.


Független hetesek

Számmisztikai szempontból is érdemes megnézni, mit takar a hetes szám. Az ember sorsszáma az életfeladatunkat jelölő szám, amelyet úgy kapunk, hogy születésünk dátumának számjegyeit összeadjuk, és egyetlen alapszámmá képezzük. Például ha valaki 1973. október 4-én született, akkor sorsszáma 7, mert 1+9+7+3+10+4=34, és 3+4=7. Akinek a sorsszáma 7, az nagyon emelkedett utat jár be, amelyet a spiritualitás, a nagy és önzetlen sikerek, barátságok, jelentőségteljes találkozások, tudományok, de egyben az élettől és haláltól való félelem jellemez. Nevünket is leképezhetjük egyetlen számmá (ld. lejjebb!) Ha nevünk betűinek megfeleltetjük ezeket a számokat, és összeadjuk őket, majd hasonlóan mint a sorsszám esetében, egyetlen alapszámmá képezzük, akkor kapjuk meg nevünk számértékét, amely jellemez bennünket. Akinél a végeredmény hét, függetlennek, intuitívnak és elrugaszkodottnak nevezheti magát.


A vallásokban is fontos

Aki valamelyest ismeri a Bibliát, tudja, hogy a hetes szám nemegyszer előfordul benne. Attól függően, hogy ki melyik nézetet érzi igaznak: szerencseszámnak vagy éppen balszerencsésnek tartják. Ez a teremtés száma, de gyakran nevezik Isten számának is, mert hét nap alatt teremtette a világot. A hét pecsét feltörése hét angyal jelenlétében történt a Jelenések könyvében. Hét bő esztendőt pedig hét szűkös év követett József történetében, Mózes I. könyvében. Sőt, főbűnből is pontosan hét van a katolikus vallás tanításai szerint. A lámaizmust gyakorló tibetiek szerint is mágikus szám a hetes, mert pontosan negyvenkilenc (7x7) napból áll a lélek köztes állapota, vagyis az az átmeneti időszak, amely a haláltól a lélek új alakban való megjelenéséig tart. A héber vallásban a hetes a tökéletesség száma, amely a harmóniát és teljességet hordozza. A hetes szám utalhat a fáraók hét lelkére az egyiptomi vallásban, akik hasonlóan, mint a druidák, hét lélekben, illetve hét énben hittek. Végül érdemes megemlíteni a hetes szám központi jelentőségét az ősmagyaroknál is. Az ugorok a hetes számrendszert használták, erre utal a magyar, vogul és osztják nyelvekben az, hogy a hét nemcsak számot, hanem hét napból álló időtartamot is jelöl. És ki tudja? Talán innen származtatható a hétfejű sárkány, a hetedhét ország, és többek között a hét vezér kifejezés is.


A betűk számértéke
A=1, B=2, C=3, D=4, E=5, F=6, G=7, H=8, I=9, J=1, K=2, L=3, M=4, N=5, O=6, P=7, Q=8, R=9, S=1, T=2, U=3, V=4, W=5, X=6, Y=7, Z=8. (Az ékezetes betűk értéke ugyanannyi, mint az ékezet nélkülieké!)





Hányadikán születtél? Elárulja a karakteredet!

A numerológia kilenc csoportba sorolja a nőket születésük napja alapján. Ebből a hölgyek megtudhatják, melyik nőtípusba tartoznak, az urak pedig azt, hogy milyen nő illik hozzájuk. Ehhez csak azt kell tudni, hányadikán született az érintett nő. Nézzük, milyen típusok vannak!


1. Mindenki, aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született. Az irányító nő, a kapcsolatban ő hordja a nadrágot. Egészséges önbizalom, meleg kisugárzás jellemzi. Tudtával, tudtán kívül mindig az érdeklődés középpontjában van. Határozott fellépésével mindkét nem képviselőit elbűvöli. Nehezen barátkozik, a nők legtöbbször riválisként tekintenek rá.

2. Mindenki, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született. A segítő nő, kapcsolatban párja biztos támasza. Nem kezdeményező típus, gondot okoz számára az önálló véleményalkotás. Szívesen és jól alkalmazkodik. Tökéletes háttérmunkás. Soha nem tolja magát az előtérbe, de mindig ott van, ha valakinek segítségre, támogatásra van szüksége.

3. Mindenki, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született. A szórakoztató nő, könnyed, vidám, optimista. Vele vidám az élet. Mindenben megleli a jót. Aktív társasági ember. Szívesen hívják, és szívesen is megy társaságba. Eredendően színpadra termett. Mindig a tudásra, az új ismeretek megszerzésére törekszik, de hajlamos a felszínességre.

4. Mindenki, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született. Az erős nő, mind fizikai, mind szellemi, mind lelki szempontból. Mindenért meg akar dolgozni. Mindent nehézzé tesz. Nem létezik számára királyi út. Gyakorlatias, éles eszű. Fáradhatatlan, de nem fogadja el saját korlátait, ezért gyakran túlvállalja magát. Nehezen kezd párkapcsolatba, és nem érzi jól magát benne.

5. Mindenki, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született. A szerencsés nő, aki, ha nehéz, kilátástalan helyzetbe kerül, akkor mindig előkerül valaki, aki megmenti. Nagy kanállal eszi az életet. Hajlamos a túlzásokra. Mindenből sokat akar. Az élete soha nem unalmas. Körötte mindig történik valami. Nagy a szabadságigénye, nem lehet korlátok közé szorítani.

6. Mindenki, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született. A végzet asszonya! Az a típusú nő, akit minden férfi szeretne meghódítani, de csak keveseknek sikerül. Nemcsak szeretőnek, de feleségnek is kiváló. Kedveli a luxust, az eleganciát. Törekszik a harmonikus kapcsolatokra, de nem törekszik a monogámiára. Vonzza az új, a különleges, a más. Felhőtlenül tud örülni a szépnek, a jónak.

7. Mindenki, aki 7-én, 16-én vagy 25-én született. A megbízható nő, jellemzője a stabilitás, a szilárdság, a következetesség. Elvállalja a legnehezebb feladatokat is. Lelkiismeretes, türelmes. Szabályok szerint éli az életét. Kiegyensúlyozottsága jó hatással van a környezetére. Kritikus helyzetben is megőrzi lélekjelenlétét, ezért mindig tud segíteni másoknak.

8. Mindenki, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született. A ,,tűzrőlpattant" nő! Energikus, életerős, határozott, céltudatos, lendületes. Mind magánéletében, mind munkájában folyamatosan keresi a konfliktusokat. Rendkívül vonzó, izgalmas, szexis! Állandóan teszteli a határait. Célokra van szüksége, különben önpusztítóvá válik.

9. Mindenki, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született. Az együtt érző nő! Idealista, kifinomult. Mindig javítani akar a világon. Érzékeny, gyengéd, segítőkész. Magas mércét állít önmaga és környezete elé. Kevés igazi barátja van, de azok tűzbe mennek érte. Hűséges társ, aki párjától is maximális elkötelezettséget vár el. Az életében minden fekete vagy fehér. A szürke neki nem elég.

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
Numeroszkóp kifejtésének rendszere
  2014-01-28 08:07:17, kedd
 
 
,,Ki vagyok én? Mi vagyok én?" ,,Mi az én életfeladatom?"

A Numerológia a számok tudománya. A ma ismert és alkalmazott módszerét Pythagorasnak köszönhetjük. Az ókori gondolkodóknál nem váltak külön a természettudományos ismeretek az embertől, így a természettudományos megfigyelések éppen úgy érvényesek az ember személyiségére is. A születési dátumunk alapján meghatározhatjuk a személyiségünk hozott minőségeit, illetve azt a fontos kérdést, hogy mi is az életfeladatunk!
Sokan egész életükön átkeresik a választ erre a kérdésre,hiszen ha megtaláltuk önmagunk és a hivatásunk jól működik az életünk. Ott kapunk folyamatos frusztrációt,ahol nem tanultuk meg életleckéinket. A meglévő számok azok a tulajdonságaink,aminek birtokában éljük az életünk.
Ezeket hoztuk magunkkal,mert ezért már megdolgoztunk. Míg a hiányzó számok a felépítendő tulajdonságainkat jelölik. Gyakran ezekhez az életleckékhez mások segítségére van szükségünk (szülők,társak,gyermekek,barátok). Így tanulunk általuk,hiszen minden találkozás rávilágít mit kell még tanulnom magamról másoktól. A Numerológia rendszere lehetőséget jelent önmagunk és kapcsolataink titkainak feltárására,valamint arra a fontos feladatra világít rá,miért is vagyunk itt.


Forrás : Link...
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
Születési képlet
  2014-01-28 07:54:21, kedd
 
  A születési képlet a születés pillanatában, az első lélegzetvétellel magunkba szívott qi tulajdonságait ábrázolja az öt változási állapot tükrében. Az alábbi kisalkalmazás segítségével itt helyben, önállóan is kiszámolható a születési képlet (vagy bármely időpont minősége). A helyi időt fontos figyelembe venni, hogy pontosan a Nap járásához igazodjon a születési kettősóra - ehhez segítséget nyújthatnak az összetettebb programok, amelyek települések adatbázisát is tartalmazzák vagy koordináták alapján kiválasztható a születési hely.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
A születési szám energiája
  2014-01-28 07:28:40, kedd
 
  Füzesi Viki

Amikor megszületünk, szüleinktől egy nevet, a Világegyetemtől pedig egy számot kapunk. A születési szám által feltárt információk és az adott számhoz tartozó spirituális törvények alkalmazásának segítségével bárki képes jelentősen megváltoztatni az életét.

Születési számunk megmutat számunkra bizonyos feladatokat és lehetőségeket. Mielőtt lehetőségeinkkel élnénk, bizonyos feladatokat meg kell oldanunk. Miután felismertük életutunkat, és elszántuk magunkat a hegy megmászására, rá fogunk lelni a bennünket a csúcs felé ösztönző erőkre és inspirációkra. Miután elhárítottuk utunkból az akadályokat, tapasztalat nehezen megszerzett bölcsességével felfegyverkezve nekiláthatunk életfeladatunk megvalósításának.

Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
Misztikus filozófia.
  2014-01-04 20:41:18, szombat
 
  Születésünkkor nevet, neveket kapunk. Magyar szokás szerint mindenkinek van legalább egy családneve, és egy vagy több keresztneve.
A nevek betűkből állnak. Minden betű egy isteni fénysugár ru-hája, háza. Minden betű egy atom, a Teremtés Energiája, egyedi energiákkal rezonál.
Minden betűnek van rezgése, ami számmal kifejezhető, megjeleníthető.
Az apától kapott családnév az apai energia örökséget mutatja.
A keresztnevünk megmutatja a családban, amibe beleszülettünk, egyénileg mit vállaltunk.
A születési dátumban a születésnap mutatja a szellem számát, a gondolatokat.
A születési hónap mutatja meg az anyai örökséget, és az asztrál kapcsolatokat.
A születési év fontos visszahivatkozás az apai örökségre.
Ha az Életfa utakban a yin erők vannak többségben, ebben az életben a nőies oldalt akarod hangsúlyozni.

Ha az Életfa utakban a yang erők vannak többségben, ebben az életben a férfias oldalt akarod hangsúlyozni.

A Kabbala sorselemzés, születési analízis, a név misztikája, és a számok filozófiája. Vagyis, a Misztikus filozófia.



Névmisztika kalkulátor : Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
Félelmetes számok
  2014-01-03 07:49:50, péntek
 
  A számok nem csupán hasznosak, de mágikusak is. Egyének és egész kultúrák hisznek jó és rossz feletti hatalmukban. Általában a 13-as minden szám között a legszerencsétlenebb - hiába alkotja két szerencsés számjegy.
Misztikus hetes


Az ominózus hetes számhoz rengeteg esemény, rejtély és történés kapcsolódik. A szivárvány hét színből áll, Hófehérke hét törpével találkozott a mesében, a sárkánynak is hét feje volt, hetedhét országot kellett bejárnia a mesékben szereplő királyfiknak és szegénylegényeknek. És nem utolsó sorban hét napból áll egy hét. Állítólag ízlésünk is hét évente változik, és a párkapcsolatokban is mérföldkőnek számít a 7. év.

A 13 fős vacsora


A legkorábbi és valószínűleg legismertebb 13-as babona, hogy nem szerencsés tizenhárom embernek körülülnie a vacsoraasztalt. Ha megteszik, egyikük egy éven belül meghal. Hívni kell még egy vendéget, vagy végső megoldásként egy plüssjátékot kell ültetni a 14. helyre. Senki sem tudja, honnan ered ez a hiedelem. A szokványos magyarázat arra utal, hogy tizenhárman voltak az utolsó vacsorán, amely után Júdás elárulta Jézust azoknak, akik keresztre feszítették. De Jézus és a 12 tanítványa sok más alkalommal is találkozott, azonkívül a babona csupán a 19. században keletkezett, csaknem kétezer évvel később.

Leonardo da Vinci - Utolsó vacsora

Péntek 13.


A péntek volt a kivégzések napja az ősi Rómában - aznap feszítették keresztre a Názáreti Jézust. Ez volt a hóhérok napja a középkori Angliában is. Talán ezért számít a péntek 13. különösen rossz napnak. A pénteki nap egyébként sok más egyébhez is fűződik. A germán nyelvekben például a péntek a skandináv mitológiai Freya termékenység istennőjének nevére vezethető vissza, akinek fogatát többnyire fekete macskák húzták. A kereszténység boszorkánynak titulálta őt, ezért ez is nagyban hozzájárulhatott ahhoz, hogy a pénteket félelmetes napnak vélik. Sokak számára azonban ez a nap szent napnak számít. A muzulmánok pénteken mennek a mecsetbe, és ekkor kezdődik a zsidók sabbatja is.

Apolló-13


A 13-as szám akkor is igen fontos szerepet játszott, amikor a NASA harmadszor kísérelte meg az ember holdra szállását, és nem csupán a név tekintetében. Az Apolló-13 1970. április 11-én, 13 óra 13 perckor indult útnak. Az űrhajó oxigéntartályának felrobbanása, amely véget vetett a küldetésének, április 13-án következett be. Ennek ellenére az Apolló-13 biztonságosan visszatért a Földre háromtagú legénységével.

A rejtélyes négyes


Kínában, Japánban, Koreában és Tajvanon a 4 szám tabunak számít, aminek igen egyszerű oka van: a 4-et jelentő szónak hasonló hangzása van, mint a ,,halál" szónak. Akármilyen hihetetlenül is hangzik, de ezekben az országokban többnyire nem használják a 4-t, a 3 után azonnal az 5 következik. Az autók rendszámtáblájára nem nyomtatnak négyest, a házak, lakások számozásából is hiányzik ez a számjegy. Minden országban, ahol nagyszámú kínai népesség van jelen, ugyanez a helyzet.

A tökéletes 12


Ezt a számot teljes egészében tökéletesnek tartják: 12 hónapból áll egy év, 12 állatövi jegy található a zodiákusban, 12 órából áll a nappal, és 12 órából áll az éjszaka, 12 tanítványa volt Jézusnak a Bibliában, 12 törzs alkotta Izraelt, 12 isten található a görögök Olümposz hegyén. Ezért van az, hogy ami túllép a 12-n, az már ismeretlennek és veszélyesnek számít - lehet, hogy ezért lett a 13 is szerencsétlen számnak bélyegezve.

A számok hatalma


A számok tanulmányozása felfedheti a jövőt, vagy egy ember személyiségének rejtett tulajdonságait? A numerológusok szerint a válasz: igen. A numerológia olyan módszer, amellyel neveket, dátumokat, sőt eseményeket is ki lehet fejezni 1-9 terjedő számokkal. Mindegyik számnak egyedi jelentősége van. A nevekből a számokat a numerológusok által ,,héber rendszernek" táblázat szerint lehet meghatározni, amelyben az egyes betűk számértéke található. Ha valaki ezt a módszert alkalmazza a születéskor kapott nevére, akkor megkapja a veleszületett tulajdonságokat, amelyek meghatározzák az ember személyiségét. De más érdekesség is kiderül a nevekből. Ha ugyanis olyan név esetében alkalmazod a számítást, amelyet viselni szeretnél, akkor megtudhatod, hogy az életed során szerzett tapasztalatok hogyan befolyásolják személyiségedet. A becenév alapján azt tudod meg, hogy barátaid mit gondolnak rólad, férjes asszonyok pedig a leánykori és férjezett nevük összehasonlításával megtudhatják, hogy házasságuk hogyan változtatta meg a személyiségüket.
Felvetődhet a kérdés, miért működik ez a módszer? A numerológusok ilyenkor olyan példákat hoznak, amelyek megmutatni látszanak a számok fontosságát, és hivatkoznak arra, hogy véletlenek pedig nincsenek. Úgy tartják, hogy a világegyetem egy hatalmas hárfa, végtelen számú húrral, amelyek mindegyike egy-egy bizonyos ütemre peng, amelyet egy-egy szám jellemez. Szerintük a számok igenis ott találhatók minden dolog gyökerénél.

Igen ám, de mi a helyzet azzal a szokással, hogy az újszülött neve nagyban függ a szülők ízlésétől? Erre is van kész magyarázat: a lélek sok utazást tett a múltban, ezért ismeri a jelenbeli szükségeit. A lélek felfelé akar haladni a Nagy Spirálon, és megtestesítőjének azokat a magánhangzókat választja ki, amelyek összege révén elérheti ezt a célját. A numerológus tehát hisz abban, hogy az egyén nem véletlenül kapja azt a nevet, amelyet visel, és a név valami fontosat elárul viselőjéről egy olyan rejtjel útján, amelynek kulcsát a számmisztikusok ismerik.







Már azt is tudjuk, hogy a számoknak van energiája, amit szimbolizálni is tudunk.
1= a nap.
2= a hold.
3= a mars.
4= a merkúr.
5= a jupiter.
6= a vénusz.
7= a szaturnusz.
8= a pluto.
9= a neptunusz.
0= az uránusz energiáival.
____________
Vagy
Fa + 1954= 1 a nap
Víz - 1963= 1 a merkúr.
Víz + 1972= 1 a szaturnusz.
Fém - 1981=1 a mars.
Fém +1990=1 a vénusz.
Föld - 1999=1 a hold
Föld + 2008=1 a jupiter
Tűz - 2017= 1 a nap.
Tűz + 2026= 1 a merkúr.
Fa - 2035= 1 a szaturnusz.

Ezekben az években olyan emberek születnek, születtek, akik tisztában vannak a felfoghatatlan...az ész feletti velük született képességeikkel,
lényegi tulajdonságaikkal, rejtett energiáikkal. A környezeti szinteknek megfelelően.
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
Kalkulátorok
  2013-12-03 16:07:44, kedd
 
  Névmisztika kalkulátor : Link
Számmisztika kalkulátor : Link
Még több kalkulátor : Link









Testsúlyindex Kalkulátor

Kalóriaszámláló

Terhességi kalkulátor

Alapanyagcsere kalkulátor :
Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
Atlantiszi számisztika
  2013-11-26 12:58:01, kedd
 
 





Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
Számmisztika
  2013-11-24 04:06:46, vasárnap
 
 
Küldetésünk, életfeladatunk benne rejlik a születési adatainkban. A számok segítségével rátalálhatunk életcélunkra. Küldetésszámunk és az aktuális év rezgésszáma ismeretében gördülékenyebben haladhatunk utunkon, és ezek ismeretében segíthetünk családunknak, barátainknak, embertársainknak


Link...
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
Számmisztika.
  2013-11-21 05:42:28, csütörtök
 
  Link...

szammisztika.lap.huTartalom:...Link...

Számmisztika - Wikipédia...Link

Nevek és rezgésszámok...Link...
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
     2/5 oldal   Bejegyzések száma: 41 
2021.09 2021. Október 2021.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 16 db bejegyzés
e év: 24 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 324
  • e Hét: 867
  • e Hónap: 5273
  • e Év: 61206
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.