Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/16 oldal   Bejegyzések száma: 152 
Szelén
  2015-08-24 08:49:15, hétfő
 
 



Ásványi anyagok és nyomelemek : Link

Zöldségek élettani hatásai : Link

ÖNPROGRAMOZÁS az Életenergia emelésére : Link

Villás Béla Angyalok : Link

Link

GRABOVOJ számsorok : Link

"Ó, Szellem, taníts meg bennünket meggyógyítani a testet a kozmikus energiáddal való feltöltéssel, az elmét összpontosítás és derű által, és a lélek tudatlanságát a Benned való elmélyedés isteni gyógyszerével."

P.Yogananda



Táplálóka: SCD: A Specifikus szénhidrát diéta - áttekintő : Link
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Gyógyító kövek: ametiszt
  2015-05-15 13:43:24, péntek
 
  A szellemed felébresztője vagyok!

Átlátszó, vöröses-lila színű, a legkülönbözőbb lila árnyalatban előforduló kvarcváltozat, kristályainak ibolya alapszínét a benne rejlő vas, titán és mangán adja, csiszolva féldrágakő, színét hevítéskor elveszti.

Lelőhelyei: Brazília, Srí Lanka, Madagaszkár, Mexikó, Nyugat-Ausztrália, Délnyugat-Afrika.
Amethüsztosz görög eredetű szó, neve annyit jelent: a részegség gyógyírja. Már Arisztotelész is beszámolt róla, hogy a nyelv alá helyezve az iszákosok nem lesznek részegek, ezért a korsók fülét ametisztből készítették.

Az egyiptomi varázslók esőcsináló kőként tisztelték, Hildegard pedig a bőr szépítőszereként használta, azután gyermekáldás és szerencse reményében fordultak hozzá.

Őseink kutyahajszállal és fecsketollal nyakba akasztott, a Hold és a Nap jelével ellátott ametiszt amulettel védték magukat a varázslatok és a démonok ellen. Álmunkban megmutatja, ki az igaz barát. Így lett a barátság jelképe, s ha a bal kéz harmadik ujján hordott ametisztgyűrű elvész, megszakad a barátság is.

A XVI. században a lovasok és a lovaik szerencseköve volt, szkarabeusz alakzatú ametiszt védte őket a sebesüléstől. A Szaturnusz bolygóhoz kapcsolják, következésképp a Halak jegyéhez. Indiában a Szaturnusz-mantrával tisztítják meg e követ ( AUM Sham Shanaishcharaye Namah AUM). Nem kedveli a napozást, inkább nagyobb ametisztcsomó vagy hegyikristály közelében töltsük fel éjszaka.

Az ametiszt általános erősítő, így pl. erősíti az idegrendszert, az immunrendszert, a szívműködést, fokozza a vitalitást, ajánlott a szervezet nagyfokú gyengesége esetén. Erősíti a vörösvértesteket, vércukorképző, ajánlott a cukorbetegségnél, vértisztító, közvetlent hatással van a véredényekre és az artériákra. Ibolyaszíne az étertesten és a legfelső két csakrán át nem csak tisztítólag hat a vérre, érrendszerre, idegrendszerre, hanem rezgésével minden olyan alacsony kisugárzást visszatart, ami negatív hatással van a vérre.

Éppen ezért nagy hasznát vehetjük trombózis vagy embólia veszélyénél. Erősíti a szívet és segít a szívödémánál. Akinek erős, fájdalmas havi vérzése van, pár nappal a periódus előtt kezdjen el ametiszt hasláncot hordani. Vérzéscsillapító hatását a belső vérzések esetén is kifejti.

Mivel a korona csakrán át hat, ezért ajánlott a fej betegségeinél, vagyis mindenféle agyi betegségnél: epilepszia, emlékezetkiesés, olvasási zavarok, hat a középagyra, az agyalapi mirigyre, az agyféltekékre, migrénnél, erős fejfájásnál is forduljunk hozzá bizalommal. Pozitívan hat a szemre, színvakság esetén vagy kötőhártya gyulladásnál is.

Az ideggyulladások elviselhetetlen fájdalmait csillapítja. A légcső, a mandula és a melléküregek fájdalmait megszünteti. Energiája segítségével feloldja a görcsöket pl. tarkómerevséget, menstruációs görcsöt, gyomorgörcsöt.

Görög neve nem ittast jelent, vagyis a szenvedélybetegségek legjobb ellenszere, legyen az alkoholizmus, drog, dohányzás, vagy helytelen táplálkozás. Ilyenkor tegyünk a nyelvünk alá kis ametiszt darabot.

Pozitívan hat a hormonháztartásra, nemi betegségek esetén, befolyásolja a termékenységet is. Továbbá hat a mirigyekre, így a csecsemőmirigyen keresztül fokozza a test védelmét. Hat a hasnyálmirigyre, fokozza az anyagcsere-tevékenységet, csökkenti a elsavasodást, hatással van a vakbélre és a zsírszövetre.

Kedvező mindenféle bőrbetegségnél, ízületi gyulladásnál, allergiáknál, kullancscsípésnél, ekcémánál, pikkelysömörnél, nagy segítségünkre lesz égési sérüléseknél és herpesznél is. A terhességi időszak alatt stabilizálja a testalkatot.

Az ametiszt az igazmondók és a barátok köve. Ha ajándékozod, csak tiszta, nemes érzésekkel tedd, hogy nyugalmat sugárzó, bizalmat adó maradjon. Feloldja a diszharmóniát, megfékezi a gonosz gondolatokat, szenvedélyeket, a lidérces álmot, szünteti beteges félelmeinket, honvágyunkat, fokozza önuralmunkat. A józanság, az értelem, a tiszta gondolkodás köve, szerencsét hoz, megvilágítja zavaros ügyeinket, segít a képességeink kibontakoztatásában, az élet fontos döntéseinek meghozatalában, jó útra vezet. Ez a kő magában foglalja az isteni szeretet, gyengédség és megértés rezgéseit, általa felfedezzük belső szabadságunkat, őszintévé és nyitottá tesz, átszellemültséget, világosságot hoz.

Csodálatos élmény a kettévágott ametisztrög között meditálni, mert érezzük, hogy az egyik oldal meleg, a másik hűvös, vagyis az ametiszt különböző kristályformáinak köszönhetően jin és jang kisugárzású.
Ismerd fel, ki vagy, mi a feladatod, s engedd, hogy a Mindenható vezesse a szellemedet!

Forrás: bálintcseppek





Kövek :

Link


Iskolaérettség : Link

A legjobb memóriaserkentő ételek : Link

Az energiaszint emelkedés tünetei. : Link

Villás Béla Angyalok 2007 : Link




Az agyunk cukor hatására a kokainnal megegyező tüneteket mutat, amint kiürûl a szervezetünkből, megtörjük a rögzült sémát, és újrakalibráljuk a szervezetünket, mert a cukor nem tud már befolyásolólag hatni. Elmúlik a fáradtság, az autoimmun betegségek, allergiák, emésztési zavarok, puffadás, marad a tiszta fej és az egészség.
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Borostyán
  2015-05-15 13:37:22, péntek
 
 
Megosztom veled az élet sikerének titkát!

Nem ásvány, hanem őskori, tűlevelű fák 40-50 millió évvel ezelőtti megkövesedett gyantája.
A víz felszínén lebeg, éghető, szilánkosan hasad, könnyen faragható. Színe sárga, narancs, sötétbarna, néha ibolya, zöld, fekete, az átlátszótól az átlátszatlanig terjed.

Lelőhelye: Lengyelország, Románia, Burma, San Domingo, Perzsia, Dominikai Köztársaság, Kanada, Németország, Oroszország.

Az egyiptomiak már Kr.e. 3200-ban amulettként használták. Majd az antik időkben hiúzkőnek nevezték, mivel a hiúz megkövült vizeleteként tartották számon. Mágneses és elektromos tulajdonságát már a görög-római időkben ismerték.

A mágusok a termékenység, a siker és az életerő jelképének tekintették. A gyermekek köve, mert megoltalmaz a szemmel veréstől és a láztól, a fogzó kisbabák legnagyobb segítője. Általa a jövőbe véltek látni, a Naphoz kapcsolták. Európában szerelmi kőnek számított, úgy tartották, mágikus erejével visszatéríti a hűtlen szerelmest. Ha a borostyán vörös színűre, vagy átlátszatlanra változik, az a hűtlenség jele.

A rómaiaknál a forró nyári időben vették kézbe, mert az elekctrum lehűt. Arab neve: kahraba, és annyit jelent: szalmalopó, mert ha a szalmaszálat megdörzsölik vele, hozzátapad. A borostyán érzékeny mindenféle savra, erős nyomásra. Langyos vízben tisztítsuk, a reggeli órákban töltsük fel gyenge napsugárral, vagy tegyük feltöltött hegyikristályok közé. A Szűz és az Ikrek jegyéhez kapcsolható.

Nemcsak a gyomorcsakra elengedhetetlen köve, hanem az egész szervezet tisztítója, kimossa belőlünk a negatív energiákat. Már az antik időkben ismerték a gyógyító hatását: porrá törve és mézzel összekeverve ajánlották gyomor- és bélbetegségekre.

Valóban elősegíti az emésztést, minden , gyomorgörcsre, hasfájásra, gyomortájéki gyulladásra ajánlott. Erősítőleg hat a hólyagra, a májra, a vesére, az epére, harmonizálja együttműködésüket, fokozza az anyagcserét.

Az arabok hideg, száraz kőnek tartották, szerintük minden vérfolyást megszüntet, erősíti a szívet, gyógyítja az epebetegséget, a gyomorrontást, még a csonttörést, sőt az égési sérüléseket is. Indiában sárgaság és vetélés ellen védőkőként használják.

A kínaiak a hideg hatása miatt a párnájukba rejtették, hogy lehűtse őket. Plinius idejében a neve glaesum (üvegkő) volt, már ekkor mandulagyulladásra, toroktáji betegségekre használták, akárcsak manapság, hiszen több légúti betegségekre használták, akárcsak manapság, hiszen több légúti betegséget gyógyít: úgymint az asztma, hörghurut, mandulagyulladás, köhögés, torokfájás.

Erősíti a nyálkahártyát. Csillapítja a fülfájásokat, erősíti a belső fület, régen a süketséget orvosolták vele. Csillapító hatását kifejti az orrvérzésnél, a láznál, a szem- és fejfájásnál, migrénnél.

A bőrbetegségre szintén alkalmas: ekcéma, bőrgombásodás, pattanás, szemölcs, pikkelysömör, gyorsítja a seb gyógyulását, ilyenkor a beteg testrészre kell kötni. Indiában úgy tartják, a borostyán nem közvetít fertőző betegségeket, így a vírusos megbetegedések ellen, mint influenza, malária is jó. Ugyancsak enyhíti az allergiát, mint a virágporra való érzékenységet vagy a szénanáthát.

Lazítólag hat a nyak és a hát merevségénél, erősíti a csigolyákat, csökkenti a különböző csont-, izom- és ízületbetegségeket, reumára, köszvényre, ízületi gyulladásra, ínhüvelygyulladásra használják. Helyrehozza az idegrendszert.

Indiában a szent emberek a nyakukban jókora borostyándarabot hordanak, hogy biztosítsák vele a lelki egyensúlyukat. A borostyán erősíti a látóképességet, vagyis elősegíti, hogy bepillanthassunk önmagunkba, megtaláljuk az utat önmagunkhoz. Ez a megvilágosító erő nemcsak öntudatra ébreszt, hanem elűzi aggodalmunkat, félelmünket, szünteti a depressziót, az öngyilkosságra való hajlamot.

Erősíti tudásunkat, emlékezőképességünket, határozottabbá, erősebbé, öntudatosabbá, döntőképesebbé tesz.

Forrás: bálintcseppek


Fontos!!!! : Link



3%-os Hidrogén-peroxid - az eltitkolt gyógyszer!
: Link
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Magnetit
  2015-05-15 13:29:44, péntek
 
 

MAGNETIT


Függetlenné teszlek!
Átlátszatlan, oktaéderes kristály alakban felépülő mágnesvasérc, fémes fényű kristálylapokkal, a színe lehet fekete, szürke, piszkosfehér foltokkal. Vastartalma valamennyi vasérc között a legnagyobb.

Lelőhelye: Svédország, USA, Kína, Ausztria, Olaszország, Svájc, Urál.

Indián keresztül vált ismertté, ahol csumbaknak nevezik, és ősidők óta a férfiasság megtartásának szereként tisztelik, mivel a legendák szerint fokozza a nemi vonzerőt. Plinius szerint a viselője meghallja az istenek hangját, és a marokban tartva mindenféle betegséget meggyógyít.

Az ősi arab írások úgy mondják, könnyíti a szülést, mérgezésnél a porát a tejben feloldjuk, és megisszuk, hogy a mérget ki tudjuk hányni. A porrá tört magnetit anyatejben feloldva, eltávolítja a sebekből a vasszilánkokat. Hildegard szerint a túlságosan élénk csecsemők benyálazott homlokát magnetittel kell simogatni, de ajánlotta a lábszár görcseire is. A magnetit női és férfi oldalú, nevezik mágneskőnek is.

Mágnessel töltsük fel, miután füstölővel megtisztítottuk.

A Bak jegyéhez kapcsolható.

Ez az erős, mágneses kő a mai gyógyászatban általában tartásproblémáknál, hátgerinc-, csigolya-, csontváz-, ízületi panaszok, lumbágó, tarkó, nyakszirt, váll betegségei esetén ajánlott.

A törések gyógyulási folyamatát támogatja. A görcsöket rövid idő alatt feloldja, energiát ad, eloszlatja a fekete energiafelhőket.

Csökkenti a röntgensugárzás káros hatását. A negatív energiákat megszünteti, ezért fontos sokszor és alaposan megtisztítani, egy éjszakán át hematitok között töltsük fel.

Görcsoldó hatását ideggyulladásoknál, fejfájásnál, szédülésnél, izomgörcsöknél, rángógörcsnél fejti ki.

Fokozza életerőnket, általános erősítő, méregtelenítő, alkalmazzák a máj betegségeinél, reumánál, tisztító hatását tüdőgyulladásnál, epebajnál, vese és hólyagbetegségnél, eszményi vértisztító, megszépíti a bőrt.

Jó a hasnyálmirigy működésére, a cukorbajra. Mágneses hatásának köszönhetően, összehangolja az agyféltekék tevékenységét, a koponya tetejét masszírozva pozitívan hat az agyra és a hipotalamuszra.

Így az agyon át befolyásolva elősegíti a jó vérkeringést. Ha nyakláncként hordjuk, erősíti az emlékezetet. Nyugodtan felragasztható a beteg testrészre. Nemcsak energiát, de hőt is közvetít a beteg szervhez.

Szabályozza a szervezet vízháztartását, az izzadást.

Elősegíti a sejtek felépítését, ezért alkalmazzák a rákos megbetegedéseknél, mert fékezi a beteg sejtek burjánzását.

Már régen is védőkőnek számított, mert elkerget minden bajt. Ha a homlokunkra tesszük, felébresztjük a szellemünket. Ezzel felismerhetjük az ellentétes oldalainkat, a szélsőséges tulajdonságainkat.

A magnetit kiegyensúlyozz és összeköti a két oldalt, a pozitívat és negatívval, a jint a janggal. A magnetit önzetlenné tesz, a szabadság, a függetlenség érzését adja. Általa kifinomultabb lesz az érzékelésed, erősödik az önértékelésed, fejlődik a döntőképességed.
Felszabadultabban, kiegyensúlyozottabban élhetsz, hiszen nem engeded többé, hogy árki bármit előírjon neked.

Forrás: bálintcseppek

A MÁGNES GYÓGYHATÁSA

A mágnes ( magnetit ) oldja a blokádok minden formáját, így javítja minden terület energiaellátását. A mágnest használhatjuk ínszalag - és gerincproblémák, csúz, ízületi problémák és merevségek, reuma, nyakszirtmerevedés, csonttörések, teniszkönyök, hegesedési problémák esetében.

Hat az agyalapi mirigyre és szabályozza a hormonháztartást.
Mágnessége révén élénkíti a sejtképződést.
A kötőszövetekre is előnyösen hat.
Görcsök ellen éppúgy használható, mint tüdőgyulladásnál, vagy ideggyulladások esetében.
A magnetit növeli tudatosságunkat és tetterőnket anélkül, hogy oldottságunk ennek kárát látná.

Szabályozza a pszichoszomatikus zavarokat is.

A mágnes tulajdonságai

A mágneshez hozzárendelhető :
Csakra :gyökércsakra
Elem : föld

Tulajdonsága:
Színe: fekete
opak ( nagymértékben fényelnyelő)

A mágnes használata nem ajánlott a várandósság ideje alatt és beültetett pacemaker esetén!

A mágnest bármelyik területen használjuk, a véráramon keresztül az egész testre jó hatással van.








Visszaadom a bátorságodat!

Meggypiros, alvadt vérre emlékeztető, kvarcszerű, átlátszatlan, de lehet : fekete, barnásvörös, olajzöld, sötétszürke, és általában fémes fényű. Vastartalma eléri a 70 %-ot, vérkőnek is hívják, mert a vizet vörösre festi.

Lelőhelye: India, Ausztrália, Brazília, Svédország, Románia, Kanada, USA, Új-Zéland, Norvégia, Spanyolország, Anglia, Németország.

A hematit nevét a haima görög szóból kapta, jelentése: vér. Az ősi egyiptomiak a múmiák feje alá tették, és belevéstek különböző jelmondatokat, hogy megkönnyítsék az elhunyt távozását a földi világból. Kr.e. 60-ból fennmaradt írásból megtudhatjuk, hogy aki hematittalizmánt visel, arra peres ügyeiben kedvező ítélet vár. Plinius szerint segítségével felfedezhetjük az idegenek hátsó szándékait. Az ókorban tükörként is használták.

Régi arab elbeszélésekből kiderül, hogy anyatejjel keverve szembetegség ellen alkalmazták. Már az antik orvosok ismerték vérzéscsillapító hatását, gránátalma lével együtt ajánlották gyomor-, tüdő- és méhvérzés esetén. Megkülönböztettek női jellegű hematitot vérömleny ellen, és férfi jellegűt a szembetegség ellen. Itáliában boszorkánykőnek is hívták, mert elriasztja a boszorkányokat, és megvéd a gonosz pillantásoktól.

Hegyikristályok közt tisztítsuk, majd ametiszttel töltsük fel.

A modern asztrológusok a Mars bolygóhoz, a keddi naphoz, a Kos és a Skorpió jegyéhez kötik.
Magas vastartalma miatt mindazoknak ajánlott, akik tartós vagy átmeneti vashiányban szenvednek vagy sok vért veszítenek: aranyér; mérgezés, menstruációs fájdalmak, erős vérzések esetén.

Segítségünkre lehet súlyos betegségek utáni lábadozásban, mivel segíti a vér oxigénellátását, sejtépítő, tisztítja a véredényeket, oldja a vérrögöket, gátolja a vérzést, javítja a vérkeringést, elősegíti a vörösvértestek képződését, így hasznos a vérszegénységnél, sőt a leukémiánál is. Segíti a sebgyógyulást, ajánlott az égési sérülésekre.

Méregteleníti az egész szervezetet, tisztítja az aurát, általános erősítő, mozgósítja az elraktározott energiákat, erősíti a szívet és a szemet, tisztítólag hat a vesére, a tüdőre, a lépre, a májra és a bőrre.

Segíti a nyakszirt- és a váll mellékcsakrán át a gerincfájdalmak, az izomgörcsök és a nyak merevségének oldását. A vádli görcseinél hordj hematit bokaláncot.

A hematit nemcsak a szervezetünket tisztítja, hanem a körülöttünk lévő energiamezőt javítja, mivel a káros sugárzásokat kiszűri, sőt ajánlott más kövek tisztítására is, mert a negatív energiákat magába szívja.
A babilóniai harcosok vérkővel dörzsölték be a testüket, hogy sebzetlenek maradjanak, s e kő bátorságot kölcsönzött nekik.

Ha hematittal álmodunk, képesek leszünk önmagunkat tisztán látni, ha hematit ékszer viselőjével álmodunk, eredményt fogunk elérni.
A gyökér-csakrát képviselő hematit bátorságot ad a földi bajainkhoz, az anyagi jólét megtestesítője. A Földdel köt össze, a jelennel. Ugyanakkor ráeszmélünk általa, hogy nem szabad önzőnek lennünk, kitartóvá, bátorrá, dinamikussá tesz, hogy földi küldetésünket sikerrel hajthassuk végre.

Segítségével megtanuljuk túlélni az élet csapásait, nehéz helyzetekben, amikor életünket veszélyeztetve érezzük, küzdelemre szólít fel.

Meditációnál feküdj hematitból kirakott ovális hely közepébe,ez védőpajzsként óv téged, hogy bátrabban nézz a feladatok elé, valamint egyszerűbben, céltudatosabban, értelmesebben élhess és fejlődhess. Ezzel tudatosul benned, mit szeretnél elérni, de ne feledd a mértékletességet!

Forrás: bálintcseppek
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Mágnesterápia
  2015-05-15 13:14:28, péntek
 
 
Mágnesterápia, a mágneses ékszerek hatásai a természetgyógyászok tapasztalatai alapján:

Stressz és migrénes fejfájás
Fájdalomcsillapítás
Érelmeszesedés
Bőrbetegségek
Reumatikus panaszok
Rézhiány


MÁGNESTERÁPIA

Sejtjeinket és szerveinket bio-mágneses burok veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető mágneses terek káros hatásaitól. Megbetegedések (gyulladások) esetén a sejtek ill. a szervezet mágneses tere megsérül, melynek következtében a szervezet öngyógyító mechanizmusa lelassul. A mágnes ékszerek mágnes hatásukat kifejtve a testünkben lévő ionokban csatornákat nyitnak meg és ezáltal a sejtek tápanyag ellátása javul, ellenállóbbá válunk a betegséggel szemben. Tehát a mágneses erőtér kiegyenlíti a szervezet átmeneti, vagy tartós energia hiányát, kóros mellékhatások nélkül. Ez azért fontos, mert a legtöbben nagyon keveset tartózkodunk a tiszta levegőn, iparilag előállított ételeket, élelmiszereket fogyasztunk, beton házakban lakunk, dolgozunk, ezért a gyógyító energia egyre kevésbé hat az életünkre. Ilyenkor jön az örökös fáradtság, ingerültség, rossz közérzet, valamint jelentkezhetnek különféle betegségek.
A mágnes javítja a hajszálerek mikrokeringését, ezáltal felgyorsul a salakanyagok kiürítése és a tápanyag felszívódás a szervezetből. Mivel az anyagcserét gyorsítja, a vérkeringést fokozza, ezáltal frissebbnek érezzük magunkat. A mágneses ékszerek hordásával megnő a folyadék iránti igényünk.
Az olyan termékek, mint az elektromágneses karkötő ezért jelentenek hatásos és mindenki által elérhető megoldást az ízületi és izom fájdalmakra. enyhítve a fáradtságot és javítva a vérkeringést. Több ezer év után nem csak királyok és királynők, sztárok és hírességek hordhatják hát a "csodatévő köveket", hanem mi is, hála a modern orvostudománynak!

A MODERN NYUGATI TÍPUSÚ ORVOSTUDOMÁNY ÉS A MAGNETOTERÁPIA

Bár a magnetoterápiát már régóta használta az ember, pl. fájdalom csökkentésére, fáradtság ellen, vagy közérzet javítására, a modern orvostudomány csak nemrég fedezte fel újra magának ezt a módszert! Az aszpirin, az antibiotikumok felfedezése után egy időre háttérbe szorult a természetes alapú készítmények és módszerek használata, de a harmadik évezredben már nem csak alternatívaként merülnek fel a különböző gyógymódok, hanem mint egymás kiegészítői is! Az 1950-es években orosz és japán tudósok fedezték fel újra a mágneses terápiát az űrkutatás révén. Az tapasztalták ugyanis, hogy az ember, vagy más élőlény a Föld mágneses terét elhagyva, attól huzamosabb ideig távol maradva komoly depressziótól és csontritkulástól szenved. Ez a jelenség az úgynevezett mágneses tér hiány szindróma. A Föld mágneses tere - a mágneses erő ami befolyásol minden élőlényt - sokat csökkent az utóbbi 500 évben, napjainkban pedig csak 0.5 gauss. Dr. Nakagawa (Tokyo) 1976-ban írt cikkében ismertette először a "mágneses tér hiány szindróma" kondíciót. Tünetei: vállmerevedés, fájós hát, fejfájás, fibromyalgia, zavart alvás, emésztési problémák, keringési problémák, és általános fáradtság. Dr. Nakagawa állításait egy kiterjedt kísérletre alapozta, melyben megkérdezett több mint 11.600 embert, akik mágneses terápiát (mágneses tapaszt, nyakláncokat és öveket) használtak. A kísérlet résztvevőinek több mint 90%-a számolt be arról, hogy a mágneses terápia hatásos volt és csak 10% nem tapasztalt semmilyen változást! Mellékhatásról viszont senki nem számolt be! Ma már világos, hogy a mágneses tér hiány szindróma nem csak az ûrhajósokat érinti, hanem szinte mindannyiunkat! Életünk cement és vas épületekben, autókban, vonatokban, repülőkön zajlik, melyek csökkentik a Föld mágneses terét. Ehhez járul hozzá az un. elektromos szmog, melyet számítógépeink, rádióink, TV-ink, mobiltelefonjaink kreálnak. Így a föld mágneses terének ereje egyre inkább csökken, mely párosulva az időjárás szélsőséges változékonyságával, a stresszel, fájdalmas ízületi problémákat okoznak már fiatalon is! A mágneses terápia minderre új terápiás módszert kínál! A több ezer éves gyógymód ma már elérhető és javulást érhetünk el olyan problémákra, melyeket korábban csak gyógyszerekkel, vagy azzal sem sikerült kezelni! Ma már több mint 5 millió amerikai, köztük számtalan élsportoló, sztár - beleértve Bill Clintont és Sir Anthony Hopkinst - esküszik a mágneses terápiára! Állítják, hogy ennek a módszernek köszönhetik gyógyulásukat, - fájdalmakra, stresszre, fejfájásra, depresszióra, reumára, havi vérzéses görcsökre, kéz fájdalmakra, fáradtságra, lelki bánatra.

A MÁGNESES ÉKSZEREK HATÁSAI A TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK TAPASZTALATAI ALAPJÁN

Csökkenti a stresszt, és enyhíti a kellemetlen migrénes fejfájást
Fájdalomcsillapító hatása kiemelkedő!



Érelmeszesedés: Az orosz kutatók szerint a mágnesek jó hatással vannak az érelmeszesedésre! Egy 1989-ben végzett kísérletben a gerincsérüléses betegeket naponta 2-3 alkalommal 1-1 órán keresztül kezeltek 300-700 gauss erősségű statikus mágnessel. A kontrollcsoport tagjaival összevetve állapotukat, egyértelmű javulást tapasztaltak náluk.


Bőrbetegségek: A bőrbetegségek egy része is gyógyítható mágneses térerő alkalmazásával, mivel az oxigéndúsabb vér és a jobb véráramlás hozzájárul az anyagcsere-folyamatok normalizálódásához. Ez nem csak a kiütéseken segíthet, hanem hozzájárulhat a gyorsabb sebgyógyuláshoz is. Az ekcéma, a bőrviszketés szintén jól kezelhető a mágnes hatásával.



Reumatikus panaszok: A nyirkos, hideg idő beköszöntével felerősödnek a reumatikus fájdalmak. A reumát általában az idősebb korosztály betegségeként tartják számon, sokszor azonban a fiatalabbakat sem kíméli. A britek már 10 évvel ezelőtt végeztek egy tanulmányt, amelyben megállapították, hogy statikus mágneses mező alkalmazása nemcsak a betegek klinikai állapotán javított, hanem mérésekkel is bizonyították, hogy a mágnes hatására enyhülnek az ízületi fájdalmak!



Rézhiány: A rézhiány általánosan elterjedt állapot. Következményeként a legkülönfélébb egészségügyi problémák léphetnek fel, mivel nagy számú életműködés igényli réz jelenlétét. Ilyenek az RNS és a DNS, a különféle metalloenzimek, a melanin (haj- és bőrpigment) szintézise, valamint a rugalmas és magas szakítószilárdságú kötőszövetek létrehozása az erekben, a bőrben és a csigolyák porckorongjaiban. Vizsgálatok szerint a réz elősegíti az egészséges ízületek és idegek kialakulását, csökkenti a test savasságát, meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat és növeli az energiatermelést. A szervezet megfelelő rézszintjének fenntartása továbbá azért is alapvető fontosságú, mivel ez a nyomelem erős vírus- baktérium, gombaölő tulajdonságokkal bír és fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében, a csontok szilárdságának fenntartásában, a vörös vértestek és a fehér vérsejtek képzésében, a vérnyomás és a koleszterinszint beállításában, az oxidációs és a gyulladásos károsodások elleni védekezésben, az egészséges szívműködés fenntartásában, a vas felszívódásában és szállításában és nem utolsó sorban a csontritkulás megelőzésében. A réz nehezen szívódik fel az emésztőrendszerben, a bőrön keresztül azonban könnyen bejut a szervezetbe, mégpedig jól hasznosuló úgynevezett szerves, kelát formában. A réz karkötő viselése kitűnő módszer a réz pótlására valamint a reumatikus fájdalmak és ízületi gyulladás enyhítéséhez. Ehhez járulnak hozzá továbbá a karkötőben elhelyezett mágnesek, amelyek szintén fájdalomcsillapító hatásúak és fokozzák a keringést, miáltal több oxigén és tápanyag jut a szövetekhez. E mellékhatások nélküli gyógymód segítségével egyre többen szabadulnak meg ízületi fájdalmaiktól.



TestsúlycsökkentésTestsúlycsökkentés - fogyasztó mágneses gyűrűk: A Kinai természetgyógyászok szerint a mágneses gyűrűk viselése csökkenti a zsír lerakodásokt a külömböző testrészeken. Az akkupunktúrás pontok az ujjainkon kapcsolatban vannak a legikább hízásra hajlamos testrészeinkkel. Ezeknek a pontoknak a stimulálása felgyorsitja az emésztést és ezáltal szervezetünk gyorsabban és nagyobb hatékonysággal dolgozza fel a táplálékot. A zsirsavak ahelyett hogy lerakódnának könnyedén távoznak a szervezetből.

Hol viseljük a gyürüt a különböző testrészek fogyasztásához:

1) Hüvejk ujj, csökkenti az arcon lerakodott zsír mennyiségét.
2) Mutató ujj, csökkenti a karokon lerakodott zsír mennyiségét.
3) Középső ujj,csökkenti a gyomron lerakodott zsír mennyiségét.
4) Gyűrűs ujj, csökkenti a derék körül lerakodott zsír mennyiségét.
5) Kis ujj, csökkenti a combokon lerakodott zsír mennyiségét.


JOGI KÖZLEMÉNY
A természetgyógyászati módszerek nem a tényeken alapuló orvostudomány eredményein nyugszanak és nem feltétlenül azonosak a weboldal üzemeltetőinek álláspontjával.

Forrás: klugex
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Energetizáló és vitalizáló tea
  2015-05-15 12:01:24, péntek
 
 
A gyömbér szerencsére már nálunk is megtalálható, szinte minden nagyobb élelmiszerüzletben beszerezhető. Főzzünk belőle immunerősítő, emésztés elősegítő,
A gyömbér szerencsére már nálunk is megtalálható, szinte minden nagyobb élelmiszerüzletben beszerezhető. Főzzünk belőle immunerősítő, emésztés elősegítő, energetizáló és vitalizáló teát.

Ne pazaroljuk az időnk és energiánk arra, hogy porlasztott, előre legyártott, tasakos gyömbérteával próbálkozunk, hiszen ennek az íze meg sem közelíti az eredetit. Vásároljunk egy nagyobb gyömbérgyökeret és reszeljük le aprólyukú reszelőn.

Ne főzzük nagyon töményre, mert túl csípős lehet, és esetlegesen gyomorégést okoz az arra érzékenyeknél. Akiknek vesekövük van, azoknak sem ajánlott a túlzott és tömény gyömbértea-fogyasztás. Készítsünk el előre egy nagyobb mennyiséget, így bármikor a nap folyamán kortyolhatjuk, pótolhatjuk vele a vizet is.

Tegyünk fel körülbelül 2, 5 liter a vizet főni, és amikor már forrni kezd, öntsünk bele egy kisebb csésze reszelt gyömbért, majd fedjük le a lábast. Tíz perc állás után, adagoljunk hozzá mézet, egy kevés fahéjat, majd csavarjunk hozzá egy kevés citromot. Kavarjuk jól össze, majd hagyjuk ismét állni tíz percet. Ezután szűrjük le, és töltsük át üvegekbe.
Forrás:twice.hu teát.

Ne pazaroljuk az időnk és energiánk arra, hogy porlasztott, előre legyártott, tasakos gyömbérteával próbálkozunk, hiszen ennek az íze meg sem közelíti az eredetit. Vásároljunk egy nagyobb gyömbérgyökeret és reszeljük le aprólyukú reszelőn.

Ne főzzük nagyon töményre, mert túl csípős lehet, és esetlegesen gyomorégést okoz az arra érzékenyeknél. Akiknek vesekövük van, azoknak sem ajánlott a túlzott és tömény gyömbértea-fogyasztás. Készítsünk el előre egy nagyobb mennyiséget, így bármikor a nap folyamán kortyolhatjuk, pótolhatjuk vele a vizet is.

Tegyünk fel körülbelül 2, 5 liter a vizet főni, és amikor már forrni kezd, öntsünk bele egy kisebb csésze reszelt gyömbért, majd fedjük le a lábast. Tíz perc állás után, adagoljunk hozzá mézet, egy kevés fahéjat, majd csavarjunk hozzá egy kevés citromot. Kavarjuk jól össze, majd hagyjuk ismét állni tíz percet. Ezután szűrjük le, és töltsük át üvegekbe.

Forrás:twice.hu






A valódi sátánizmus és az okkultizmus kapcsolata

Egyre többször találkozom az Internet is a sátánizmus megjelenési formáival. Mielőtt nem ismersz valamit, nem mondj róla véleményt. - Ez az én ars poeticám egy része. Sokáig berzenkedik az ember, de utána talán a kíváncsiság, talán a sokféle híresztelés, tévhit és pletyka után veszi a fáradtságot és megismeri a számára eleinte visszataszító dolgokat is az életben. Ezen a nyomon elindulva tettem fel magam számára a következő kérdéseket: ki a Sátán? Mi a sátánizmus? Miért ajánlatos előítéletektől mentesen megismerni ezt az eszmerendszert?

A modern teista sátánizmus. Ők nem ismerik el a Bibliában szereplő Sátán karakterét, mert a hitük a pogány és babilóni vallásokban gyökeredzik. Náluk a Sátán egészen emberszerű, aki természetfeletti erőkkel rendelkezik. Ezen belül mások ezt a Sátánt, az ősi Luciferrel, Melek Ta'us-sal vagy Enkivel hozzák összefüggésbe.
Az olyan vallásos sátánisták, akik Lucifert választották meg főistennek, az önmegismerést és meditációt hirdetik, és azt vallják, hogy semmi közük a kereszténységhez, sem a Bibliához, de főleg nem a keresztény értelemben vett sátánimádáshoz.

Nézeteik szerint a Sátán nem egy valós, létező entitásnak látják, hanem mint egyfajta életvitel, amit követni kell. Vagyis, ők abban hisznek, hogy az egyén erős, független és lázadó, aki önerőből boldogul, és boldogságát nem természetfölötti erőtől reméli. Vagyis nem egy személyt, hanem egy létformát követnek. A sátánista önmagát tekinti egyfajta istennek, mert ő maga az, aki felelős a sorsáért és képes befolyásolni az életét.

Akiknek útjában áll az igazság, azok semmitől nem riadnak vissza hogy elfedjék.

Ez pedig a Sátánisták 11 törvénye Anton Szandor LaVey szerint

1. Senkinek se adj tanácsot, csak ha megkérnek rá!

2. Ne beszélj másoknak a gondjaidról, hacsak nem vagy biztos abban, hogy igazán hallani akarják!

3. Ha másvalaki birtokán tartózkodsz, mutass tiszteletet, különben ne menj oda!

4. Ha a birtokodon egy vendég bosszant, bánj el vele kegyetlenül!

5. Ne közeledj senkihez szexuálisan, hacsak meg nem kapod tőle az erre felhatalmazó jelzést!

6. Ne vedd el, ami nem a tiéd, hacsak az nem terheli a másikat annyira, hogy megszabadításért kiált!

7. Ismerd el a mágia hatalmát, ha sikeresen alkalmaztad vágyaid eléréséhez. Ha tagadod a mágia létezését, miután sikerrel használtad, mindent elveszítesz, amit szereztél!

8. Ne panaszkodj olyasmik miatt, amikkel nem vagy kénytelen foglalkozni!

9. Ne árts kisgyerekeknek!

10. Ne ölj nem embert, állatot, kivéve, ha rád támadnak, vagy ha élelemre van szükséged!

11. Amikor közterületen jársz, ne háborgass senkit. Ha valaki téged háborgat, szólítsd fel, hogy hagyja abba. Ha tovább háborgat, pusztítsd el!



Link
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
A kínaiak szerint
  2015-04-24 15:30:08, péntek
 
 
A kínaiak felfogása szerint minden emberi egyéniség egy komplexum, és az elemek bizonyos kombinációjának felel meg. Az alkotóelemek sohasem kizárólag szellemiek vagy testiek. Minden egyes természet többé-kevésbé harmonikus kombináció terméke. Az ember fizikai alkatát a "yin" és a "yang" aránya jellemzi; a betegséget ezek egyensúlyának megbomlása okozza.
A kínai orvosok az emberi test egyes részeit a kozmosz elemeinek feleltetik meg:

a fej - az ég
a haj - a csillagok és azok állása
a szem és a fül - a nap és a hold
a tüdő - a szél
a vér - az eső
a test edényei és nedvei - a folyók és a vizek
a testnyílások és az erek - a völgyek és a partok
a test négy tengere (a gyomor a víz tengere; az aorta a vér tengere;
a mediastinum a tüdők tengere;
az agy a csontvelő tengere) - a négy kozmikus tenger
az emberi test - a földelem
a csontváz - a hegyek
a szív - a Nagy Medve
a szív hét nyílása - a Nagy Medve hét csillaga
az öt belső rész - az öt elem
a test nyolc része - a nyolc hárombetűs jel
a test kilenc nyílása - az ég kilenc kapuja
a négy végtag - a négy évszak
a tizenkét nagy ízület - a tizenkét hónap
a 360 kis ízület - az év 360 napja


A kínai orvostudomány öt belső részt és kilenc nyílást ismert el; a két szemet, a két fület, a két orrlyukat és a szájat "yang"-nak, a két alsó testnyílást "yin"-nek nevezte el.
Elegendő volt számukra a félig-meddig pontos megállapításhoz, ha a nyílások és az öt belső rész elméletét az öt elemmel való megfelelőséggel kombinálták; az alsó testnyílásokat a veséknek, az orrlyukakat a tüdőknek, a szemeket a májnak, a szájat a lépnek, a szívet a füleknek ítélték oda. Giranet a "Kínai gondolat" (Pensée chinoise) című írásában ezen elmélet alapján rajzolja meg Konfucius portréját:
"Konfucius a 'yin'-ekből jött le, amelyek a víz értelmében uralkodtak; koponyája tetején (családi neve üreget, személyneve üreges dombot jelent) olyan nyomást érzett, mint azok a dombok, amelyek csúcsukon sok vizet tartanak vissza; a víz megfelel a veséknek és a fekete színnek (a mélység jele), szellemét a bölcsesség jellemezte, mert a bölcsesség a veséktől függ..."

 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Gyógyító számsorok
  2015-02-28 04:35:35, szombat
 
  Gyógyító számsorok 1. Lukács Évi





Grigorij Petrovics Grabovoj tisztánlátó, a matematika, fizika, alkalmazott mechanika és az orvostudomány doktora, akadémikus. Nevéhez többféle alternatív gyógymód fűződik, többek között a gyógyító számsorok használata is. Tisztánlátása már kora gyermekkorában kiderült, például a csernobili katasztrófát is előre jelezte.

Grabovoj szerint a betegség nem más, mint amikor a sejtek, és a szervezet működése eltér a szabályostól. Minden sejtnek, minden szervi egységnek megvan a maga rezgése, ritmusa, összhangja, sőt az egyes szervek közötti kapcsolatoknak is. Az összhangnak minden esetben meg kell lennie, mert a betegség akkor kezdődik, ha valamelyik szerv, vagy a szervek közti valamely kapcsolat eltér a szabályostól. Mikor a szervezet visszanyeri a harmóniát, és újra szabályosan működik, csak akkor lesz a gyógyítás is eredményes. Ebben segítenek az alábbi számsorok. Minden szám, számsor mögött megfelelő belső szellemi, energetikai rezgésforma található. A helyesen kiválasztott számsor visszaállítja a szervezet normális állapotát, harmonikus működését. A betegséghez tartozó számsorra való összpontosításkor a szervezet ráhangolódik a számok szabályos rezgésére, vagyis az egészséges állapotra.

A számsorok használata:

- Koncentrálj a megfelelő számsorra, lásd fehér fényben világítani, és ezt a fényes számsort gondolatban vetítsd, tedd a homlokod belső részébe, így elindul a gyógyulási folyamat.
- Képzelj magad elé egy aranyszínű gömböt, majd azt a számsort, amit használni szeretnél, helyezd bele a gömbbe. A számokat lásd fehér fényben világítani, majd ezt a gömböt a számokkal együtt kicsinyítsd le, helyezd a gyógyítandó testrészedre, vagy vidd be egyenesen a beteg szervbe.
- Bármikor, bárhol, koncentrálj a gyógyító számokra, majd magadban, vagy hangosan többször mondd ki, vagy olvasd fel. Lehet egyenként, vagy csoportosítva is mondani.
- Írd fel egy papírra és hord magadnál, vagy a beteg testrésznél.
- Írd a testedre, ruhádra.
- Írd fel a tükörre, számítógépedre, asztalodra, falra, bárhova, és nézegesd sokszor.
- Aludj a gyógyító számsoron.
- Másnak is segíthetsz vele, ha a beteg engedélyt adott rá. Gondolj a gyógyítandó személyre, és a homlokára összpontosítva mondd el az őt gyógyító számsort.
- Állatokat is gyógyíthatsz vele.
- A gyógyító számokkal feltölthetsz tárgyakat is. Ha például egy házat szeretnél eladni, keress harmonizáló számsorokat és a fenti mód valamelyikével, töltsd be a házba a számsor rezgéseit. Például az arany gömbbe képzeled bele a 1888948 számot, ami az átváltozás negatívból pozitívvá rezgést jelenti, vagy a 1231115025 számot, ami a Teremtő jelenléte mindenben, és mindenki jól-létéért végzett munka rezgése, esetleg a védelem számát, a 71931-et, vagy a minden sikerül, minden lehetséges 5197148 számsort. A számokat felírhatod a falra, vagy lásd, ahogy a falakon vibrál fehér fényben, vagy vizualizáld az arany gömböt, amint a számsorral a házban óriásira nő és betölti az egész helységet. Bízz a kreativitásodban. Ha feltöltöd pozitív rezgéssel a helyet, azt a vevők is érezni fogják, és vonzóbbnak érzik majd a házat. Egy próbát megér.
Mindezt megerősítheted azzal, hogy felmész thétába, vagy lemész alfába, és úgy képzeled el a gömböt, vagy alkalmazod a homlok technikát.

Alkalmazhatod a GyorsEFT technikát is. Minden pozícióban mond ki hangosan a számokat és közben kopogtass. Először a két szemöldök között, a szem mellett, a szem alatt, a kulcscsont és mellkas területén, majd szorítsd meg a csuklódat és mondd ki, hogy béke. Ezzel zárod a kört. Nekem szinte azonnal hatott, amire dolgoztam vele. Persze lehet véletlen egybeesés is, de én hiszem, hogy használ. De ugye tudjátok, hogy a gyökér okot, amiért lett a betegség, vagy a negatív állapot, azt mindig meg kell keresni, úgy lesz igazán hatásos. A számok könnyítenek és talán jobban rálátsz a problémára is.

A teljesség igénye nélkül néhány fontosabb szám:

Kapcsolat a Teremtővel: 12370744
Teremtőhöz fordulás: 11981
Átváltozás negatívból pozitívvá: 1888948
Örök fiatalság, minden betegségre is jó: 1489999
Teremtő jelenléte mindenben, és mindenki jól-létéért végzett munka: 1231115025
Összehangolt kapcsolatok építése a család minden tagjával és barátokkal: 814418719
Minden lehetséges! Nincs semmi, ami lehetetlen ebben a világban: 5197148
Mindig elérheti másoknak vagy saját magának kitűzött célokat: 8947197848
Védelem mindenre: 71931
A kisvállalkozás fejlesztése közép- és nagyvállalkozássá az örök élet és fejlődés módszerének alkalmazásával: 41981971981
Jó hírnév a közvéleményben az örök élet és fejlődés irányában végzett munkájára nézvést: 419818719914481
Makró megmentés az egész világra vonatkozik: 319817318

Betegségekre:
Agydaganat: 5451214 - Alkoholizmus: 48543292 - Alvászavar: 514248538 - Aranyér: 58143219 - Daganatok: 4541548 - Ekcéma: 548132151 - Elhízás: 4812412 - Emésztési zavar: 1112223 - Emlőbántalom: 84854321 - Emlőmirigy-daganat: 4854312 - Epehólyag-gyulladás, heveny: 4154382 - Epekő: 0148012 - Epilepszia: 484855 - Fejfájás: 4818543 - Fogfájás, heveny: 5182544 - Fogbél-gyulladás: 1468550 - Fogérzékenység: 484312 - Fogszuvasodás: 5148584 - Frigiditás: 5148222 - Hasmenés: 5843218 - Hólyaggyulladás: 48543211 - Hörghurut: 4812567 - Hüvelyfolyás: 5481489 - Hüvelygyulladás: 5148533 - Impotencia: 8851464 - Influenza: 4814212 - Ízületi gyulladás: 8914201 - Klimax: 4851548 - Kopaszság, kopaszodás: 5484121 - Meddőség: 9918755 - Méhmióma: 51843216 - Migrén: 4831421 - Pattanás: 514832185 - Petefészek ciszta: 5148538 - Petefészek-gyulladás: 5143548 - Pikkelysömör: 999899181 - Székrekedés: 5484548 - Szemölcs: 5148521 - Szívmegállás: 8915678 - Tüdőgyulladás: 4814489

Vitaminhiány:
A vitamin: 4154812, B1 vitamin: 1234578, B2 vitamin: 1485421, B3 vitamin: 1842157, B6 vitamin: 9785621, B12 hiány: 5481254, C vitamin: 4141255, D vitamin: 5421432, K vitamin: 4845414.

A fentiek nem helyettesítik az orvosi kezelést, vagy bármilyen más gyógyítást. Mindenki használja a saját felelőssége szerint. Forrás: Grabovoj Grigorij Petrovics: Gyógyító számok könyve, vegtelenforras.hu

http://lelekhangolo.blogger.hu






Forrás : Link


Előzzük meg a cukorbetegséget és hosszabbítsuk meg életünket szezámmagga : Link

Hétfő a Hold napja

Víz nap, családlátogatás, babanéző, anya nap. Erre a napra érdemes ütemezni a nagymosást, a ruhák tisztábbak fehérebbek lesznek. Egészségünk, szépségünk, testünk karbantartására fogyasszunk több folyadékot, főleg vizet. Ezen a napon érdemes úszni, szaunázni, gőzfürdőzni. Színe a fehér, kiegyenlíti a lelki bizonytalanságot.
Kedd a Mars napja

Ez a hét energianapja, ekkor érdemes javításokat végezni a lakásban és a házkörül. Ilyenkor hatékonyabbak az erősítő, önvédelmi edzések. Fogyaszthatunk fűszeres, csípős ételeket. Színe a vörös, erőt és magabiztosságot ad, fokozza a testi vágyat.
Szerda a Merkúr napja

Ez az intellektus napja, a nagy beszélgetések, hatékony tárgyalások, jobb tanulási kapacitás napja, olvasásra és tervezésre is alkalmas. Fogyasszunk sok gyümölcsöt, ez a nap a legalkalmasabb a futósportokra. Színe a tarka és a tengerkék, jó koncentrációt ad.
Csütörtök a Jupiter napja

Szerződések, üzletkötések, hivatali ügyek intézésére alkalmas nap. A hitünket, optimizmusunkat erősíthetjük. Sportban a csapatjátékok napja. Nehezebb, kiadósabb ételeket is fogyaszthatunk. Színe a bíbor, ibolya, vidámságot hoz.
Péntek a Vénusz napja

Ez a nap alkalmas a pénzügyek intézésére, szépítkezésre, randizásra, szórakozásra. Büntetlenül fogyaszthatunk édességet. Sportként a test szépségét növelő dolgok, pl. aerobik. Színe a rózsaszín és a világoskék, boldogságot hoz.
Szombat a Szaturnusz napja

Kimért nap, pihenjünk, elmélkedjünk, meditáljunk. Ekkor érdemes kirándulni a természetbe. A gondolkodás napja. Sportja a jóga. Színe a fekete, barna, szürke. Belső rendeződést ad.
Vasárnap a Nap napja

A családi és baráti összejövetelek, az apa napja, Sportokban a versenyre és a győzelemre kiélezett nap. Színe a narancs és a sárga, erősíti az önértékelést.
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Kéztartás a szép arcbőrért
  2015-02-27 06:59:47, péntek
 
  (Bhrajaka-mudra)

Mudra: A bal gyűrűsujj hegyének összeérintése a jobb középső- és hüvelykujjal.

A mudrát 3 percig a köldök, 3 percig a csecsemőmirigy, majd 3 percig a 3. szem magasságában tartsa!

Javallat: Gyulladásos bőrbetegségek, kiütések, lepra, orbánc, kelések, tályogok, anyajegyek, pikkelysömör, pattanás, papulák, gyulladások, mitesszer, hólyagos bőrbetegség, lichen, heg, bőrviszketés, bőr Kaposi szarkómája, bőrpír, ekcéma, verejtékmirigy-tályog és lelki-bakteriális bőrirritáció meglétekor kiváló gyógyír. Fokozza az emocionális tápanyagok, érzések, vágyak, lelki benyomások keringését.

Mantra: lam aum. A mantrát mély belégzés után rezegtesse: llaamm aauumm.

Légzéstípusa: A jobb orrlyukon be- és kilégzés a szív- és tüdő tájékára (mellkasi légzés).








A nagy jelentőségű medulla oblongata

A medulla oblongata pontja hátul a tarkónál a koponya alatti mélyedésben van. Masszírozzuk meg , majd mérjük be karhosszteszttel , hogy a reflexpont ingerlése elégséges volt , illetve feltöltött -e bennünket a szükséges energiával -répaati-
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Színek
  2015-01-04 07:18:54, vasárnap
 
  Hétfő

Hétfő a Hold uralma alatt áll.
Égtája: Északnyugat

Száma: 2

Színek: ezüst, fehér, és a Hold aranyló udvarának tompa színe
Szférák: a Föld vizei, folyadékok, nedvek
Fém: ezüst
Drágakő: kvarc, holdkő, berill, opál, cseppkő
Növény: rozmaring, mogyoró, hagyma, vízinövények
Állat: kutya, macska, bagoly, béka, rák, teknősbéka
Emberi szférák: lélek, ösztönvilág, álmok, meditáció, pap és papnő
Zodiákus: Rák
Ezen a napon egyszerű megoldást találhatunk az esetleges félreértésekre, illetve lezárhatjuk a régóta tartó vitákat.

Kedd

Ura elsősorban a Mars, ezért igazán szenvedélyesen nap.
Égtája: Dél
Száma: 9

Színek: Piros és vörös a főszínei.
Szférák: tűz, akarat, dinamizmus, erő, agresszivitás, harc
Fém: vas
Drágakő: vörös rubin, kova, hematit vaskő
Növény: csípős, erős szagú fűszernövények (pl: torma), égető, szúrós növények (pl: csalán)
Állat: farkas, ragadozó állatok, méreggel ölő állatok
Emberi szférák: háború, párviadal, verekedés, vita, bűnüldözés, kard, páncél
Zodiákus: Skorpió, Kos
Az újrakezdésekre, a testi megmérettetésekre megfelelő nap.

Ugyanakkor a kedden a Plútó hatása is érvényesül.
Színek: ultraviola, infravörös
Száma: 9, 0
Szférák: összekötő híd élet és halál között, válságok radikális megoldása
Fém: rádium, uránium
Drágakő: mesterséges drágakövek
Növény: húsevő trópusi növények
Állat: kentaur, sárkány, egyszarvú
Emberi szférák: gyökeres átalakulások
Zodiákus: Skorpió

Szerda

A nap energiái főleg a Merkúrhoz tartoznak.
Égtája: Észak
Száma: 5

Színek: Drapp, homok, esetleg sárga és narancs, tégla, réz és bronz. De a sáfrány színe is ide tartozik.
Szférák: kevert jellegű dolgok, tarka tárgyak és élőlények
Fém: higany, ón, nemes acél
Drágakő: achát, topáz, smaragd
Növény: petrezselyem, menta, dohány, levendula
Állat: róka, sakál, kaméleon, gepárd, kígyó, delfin, egér, papagáj
Emberi szférák: értelem, gondolkodás, kommunikáció, írás, bűvészkedés, vicc, cinizmus, csalás
Zodiákus: Ikrek, Szűz
Könnyebben átlátjuk a felmerülő problémákat, így nagyszerű alkalom megbeszélések, vizsgák és üzleti tárgyalások megtartására. A közös baráti programokra is ideális.

Másrészt az Uránuszhoz is köthető.
Színek: sötétkék, lila, indigó
Száma: 4
Szférák: régi, idejemúlt dolgok, váratlan események, forradalmak
Fém: alumínium
Drágakő: akvamarin, topáz, borostyán
Növény: nyárfa, retek
Állat: rája, kakukk, fecske, egzotikus madarak
Emberi szférák: önzőség, mértéktelenség
Zodiákus: Vízöntő

Csütörtök

A Jupiter uralma alatt áll
Égtája: Északkelet
Száma: 3

Színek: Elsősorban kék, a lila, világoskék illetve néha az azúr vagy a zöldbe nyúló színek, de ide tartozhat a bíborvörös is..
Szférák: levegő, óceán, égbolt, növekedés, szaporulat, mélység, tér
Fém: sárgaréz, bronz, cink
Drágakő: ametiszt, zafír, lapis lazuli
Növény: nárcisz, lóhere, bazsalikom, jázmin, kalászos növények
Állat: elefánt, víziló, bálna, medve, tehén
Emberi szférák: nyugalom, bölcsesség, derű, harmónia, nyelvtudás, gazdagság, jólét, erkölcs, hit, vallás, képmutatás
Zodiákus: Nyilas, Halak
Ez a nap alkalmas arra, hogy utazzunk, üzletet, vállalkozást nyissunk, illetve hogy karitatívak legyünk. Kényeztessük kicsit
ma érzékeinket.

Péntek

A szerelem és szépség istennője után Vénusz napja, ez a bolygóhatás érvényesül elsősorban e napon.
Égtája: Délkelet
Száma: 6

Színek: A rózsaszín, a smaragdzöld.
Szférák: vonzódás, szexualitás, minden esztétikus látvány
Fém: réz
Drágakő: smaragd, zafír, türkiz, korall, jáde
Növény: rózsa, árvalányhaj, koriander, édes gyümölcsöt termő fák
Állat: nyúl, kecske, galamb, gazella
Emberi szférák: szerelem, erotika, bujaság, művészet, kényelem, tisztaság, luxus, divat, ékszer, kozmetika,
Zodiákus: Bika, Mérleg
Ez a nap tökéletes lehetőséget nyújt, hogy romantikus randevút vagy egy gyertyafényes vacsorát szervezzünk. Egy ilyen program pedig megkívánja, hogy időt szakítsunk a szépítkezésre. Menjünk el fodrászhoz vagy kozmetikushoz, masszíroztassunk! Csodás nap egy kiállítást meglátogatni, vagy egy filmet megnézni!

Ugyanakkor ez a nap a Neptunuszhoz is tartozik
Színek: csillogó színek
Szám: 7
Szférák: káosz, lelki megtisztulás, varázslat
Fém: alumínium
Drágakő: topáz, kalcedon
Növény: mocsári növények, sáfrány, hasis, szomorúfűz
Állat: polip, szivacs, tengeri csillag
Emberi szférák: Rejtélyek, illúzió, mámor, kábítószer
Zodiákus: Halak

Szombat

Szombat Szaturnusz uralma alatt áll.
Égtája: Nyugat
Száma: 8

Színek:Színeiben a fekete egyértelműen uralkodik,de sötétbarna, acélszürke, grafit, sötétszürke is jelentős.
Szférák: Föld mélye, alvilág, barlangok, bányák, törpék, manók, korlátozás
Fém: ólom
Drágakő: turmalin, jáspis, malachit
Növény: gombák, zuzmók, mohák, páfrányok, kökény, dió
Állat: varjú, krokodil és a mély tengerek lakói, denevér, holló, vakond
Emberi szférák: egyszerűség, igénytelenség, kicsinyesség, aszkézis, remete, hűség, kitartás, depresszió
Zodiákus: Bak, Vízöntő

Szánjunk időt magunkra a kimerítő hét után! Remek időpont meg rokon- és ismerőslátogatásra. Ez a nap alkalmas a

nagytakarításra, kirándulásra, hegyi túra szervezésére vagy kertészkedésre! Fő, hogy kikapcsolódás legyen!

Vasárnap

A Nap, az életet és erőt adó napja. Ezért a fényesség és ragyogás ideje.
Égtája: Kelet
Száma: 1

Színek: A Nap árnyalatai, a bronz, az arany, beige, a sötét sárga, illetve a topázos árnyalatok.
Színe: aranysárga, fehér
Nap: vasárnap
Szférák: királyi élőlények, ragyogó eszmék, gondolatok, apai teremtői attitűd, a tudatosság ősprincípiuma
Fém: arany, platina
Drágakő: gyémánt, rubin, topáz
Növény: a nap járását követők (pl: napraforgó), napkeltétől napnyugtáig virágzók (pl: rekettye, mandula, kamilla)
Állat: oroszlán, sas, jegesmedve, kakas
Emberi szférák: bátorság, becsület, önérzet, uralkodás, szabadság, dicsőség, büszkeség, vezetés, tanítás, gyógyítás, gőg, hatalomvágy
Zodiákus: Oroszlán
Ezen a napon bármit megtehetünk, amihez csak kedvünk támad. Tökéletes alkalom a relaxálásra, az ünnepi ebédek
szervezésére, családi kirándulásokra.
Ha egy napot több bolygó is ural, akkor elsősorban az erőteljesebb hatása érvényesül, de ilyenkor, ha magunk elé képzeljük
az adott nap színeit, az van ránk nagyobb energetikai hatással, mely akkor kellemesebb, kívánatosabb nekünk.
Ezen a napon segíti energiáink harmonizálását, ha viseljük az adott naphoz tartozó színt.
Lehet ez egy sál, vagy egy öv is, de rezgésében akkor is képviseli az adott nap energetikáját és segít, hogy
magabiztosabban érezzük magunkat.
Színezzük ki napjainkat!
Kellemes harmonizálást nektek...

Csillagjegyek és a Bolygók

Kos
Mars
Bika
Vénusz
Ikrek Merkúr
Rák Hold
Oroszlán
Nap
Szűz
Merkúr
Mérleg Vénusz
Skorpió Mars
Nyilas
Jupiter
Bak Szaturnusz
Vízöntő Uránusz és Szat.
Halak Neptunusz

www.kristalycsakra.eoldal.hu


Napok - bolygók - színek - Balázs Rozália : Link



Link

Link






Rozmaring
: Link













Kristályforrás - Magnetit : Link





Egyiptomból származó kép a tobozmirigyről. Az ábra 6 percen át való nézése által minden tobozmirigy megnyílik.

Szeretteid miatt nyomtasd ki és tedd egy jól látható helyre, had találkozzon mindenki az élet nagy csodájával.


Tetterő -, akaratmudra





Így tankolj energiát a kezeddel!

Összekulcsoljuk a két kezünk mutató-, gyűrűs- és kisujját. A hüvelykujjakat és a középső ujjakat összeillesztjük, és kezünket a gyomor magasságában tartjuk. Ez a mudra minden szervnek jót tesz, aktiválja a keringést, erősíti az érzelmi és a mentális szintet. A régi mondás erre a mudrára tényleg igaz: ahol az akarat, ott az út és a cél. Ez a három fogalom azt az erőt szimbolizálja, amellyel bármit elérhetünk az életben.


A Kakaó FIATALÍT

Csak különleges minőségű 70%-nál magasabb kakaótartalmú csokoládé rendszeres fogyasztásától lehet elvárni jó eredményt.

A kakaópor egyébként számos tápanyag értékes forrása, valamint tartalmaz több mint 300 féle különböző, értékes vegyületet. Így például megtalálható benne a magnézium, a foszfor, a réz és a kálium, valamint az A, B1, B2, B6, B12, D- és E-vitamin, rostok, alkaloidok, polifenolok.

Erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, a benne lévő flavonoidoknak és polifenoloknakköszönhetően. Ezért hatásos alapanyag a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek megelőzésében is. A kakaó is tartalmaz koffeint, bár a kávénál sokkal kisebb koncentrációban. 150 ml kakaóban 5-20 mg koffeinnek megfelelő teobromin van, amely a kakaószemek legfontosabb alkaloidja. Ennek szerkezete a koffeinhez hasonló, de annál mintegy tízszer gyengébb élettani hatása van, és nem befolyásolja lényegesen a központi idegrendszer működését. Gyenge vízhajtó hatással azonban rendelkezik.


Fiatalitó mudra - A jó emésztés mudrája



Előkészités: Tenyérrel többször simitsuk végig finoman és ütemesen az alkarok belső oldalát.

Mudra: fogjuk át mindkét alkarunkat és bármiféle nyomás nélkül hagyjuk ott pihenni őket.

Légzés: A mudra gyakorlása közben lélegezzünk mélyeket, lassan, ritmusosan és finoman.

Hatása: Az alkor belső oldalán olyan akupresszúrás pontok találhatóak, melyek serkentik az emésztést, fiatalitó hatásúak, megakadélyozzák a felfúvódást.

Megerősités: Jól érzem magam, frissnek érzem magm, erősnek érzem magam.

Jó gyakorlást!


: Link


Meridiánok,"Kínai Gyógyászat"- az 5 Elem tana : Link
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
     2/16 oldal   Bejegyzések száma: 152 
2022.11 2022. December 2023.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 668
  • e Hét: 3056
  • e Hónap: 7462
  • e Év: 63395
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.