Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Szakértők válaszai életemről
  2009-06-01 15:59:57, hétfő
 
  1986. óta foglalkoztam horoszkóppal, gyermek horoszkópokkal is olyan behatóan, hogy első látásra meg tudtam állapítani a régi csillagjegyek szerint ki mikor született, hová sorolható be. A skorpiókat messziről megismertem magnetizáló erős tekintetükről, a bikákat külsejükről, focizó hajlamukról kis korukban, jó étvágyukról, erős nemi beállítottságukról, a halakat különféle külsővel - általában csúnyák, kivéve a mérleg-halakat, mely én voltam -, vannak alkoholisták, szenvedélybetegek a primitívek között jócskán, akarat gyengék, határozatlanok, félre beszélők.
A nyilasok jól felismerhetőek barna kis szemükről, magasságukról, törtetésvágyukról, akiket nem lehet utolérni, felvenni a versenyt velük, de az ikernek is több változatát ismertem meg a felfelé álló orrú hazudozóktól az intellektuális szemüvegesig. Az oroszlánokat szintén kívülről fel lehet ismerni, akár a kis zseni vízöntőket.
A régi halak urak - a magyarok - sötét szeműek, sötét hajúak és arcborűek voltak mindig.
Asztrológiai rovatom is volt egy gyermek magazinnál, mely arról szólt, melyik gyermekkel hogyan kell bánni.

Közbejött a rendszerváltozás, a különféle alulról jött néptömeg, csürhe asztrológiájával, mágikussal, misztikussal, okkultistával, melyet amennyien vannak, annyiféleképpen magyaráznak.

1992-ben művésznek írtak meg engem azzal a felkiáltással: nem tudok elmenni! Gyermekeimnek szükségük van rám, nekem is rájuk, akármit is gondolok. Erős pontjaim az érzékiség, a kommunikáció és az informatika. Csak kommunikációra ruházzak be, az hoz majd nekem sikereket. Ezt a Nők Lapja készítette számomra Vénusz-Halakként, akiknek fotómat is elküldtem.

Három éve a médiában azt mondták, annyira érzékeny vagyok, hogy még a frontokat is megérzem, s hogy dolgozni is fogok, de még nagyon gyenge vagyok. Akkor még alig tudtam beszélni, ez lett a kommunikációs sikereimből.

1995-ben a város már vállalkozóvá lett jósnője közölte, hogy a börtön karmájába löktek engem. A karmával rendelkezőek karmikus külsővel, sántasággal, betegséggel, sorssal születnek meg, adósággal mások felé, vagyis újjászületnek folyamatosan. A hármas TAROT kártyát rakta ki nekem, mesélt arról, miért remeg a kéz - a cigaretta az aurát legyengíti, ezt már a karmikusok tapasztalatból tudják, mint született cigisek -, beszélt arról, hogy három kíséretem van, két nő és egy férfi, mintha Egyiptom halotti hármas koporsóval rendelkező sírjának halottjairól beszélt volna, de inkább három maffiáról van szó, vagyis valóban karmikus sorsot rendeztek be boszorkányok, karmikus bűnösök, pszichopaták, alkoholisták, betegségek, erkölcstelenek emelése közben. Mondta, hogy a kisebbik gyerekemet egy primitív fiú kerülgeti Perecesről.

Az asztroweben egyik asztrológus őszinte részvétet kívánt az elszenvedett életért, míg a másik nagy önbizalommal a szemembe vágta, miután megállapították, hogy szűz-halak vagyok: mi a bajom az önbizalom hiányon kívül? Majd folytatta azzal, ne kapaszkodjak a művészekbe, én legfeljebb egy kórusénekes lettem volna, úgysem fognak befogadni. Akkor tudtam meg, hogy egyik szűz régi hecskei szomszédom unokája kórustag volt a volt gitár tanárommal, s azóta is felfelé ível a sorsa.
Én soha nem kapaszkodtam senkibe, sőt letiltottam az írásaimat, miután belejavítgattak.

Most kaptam egy szakértőtől kérdésemre ezt a választ, mely semmi jóval nem kecsegtet, de már nyilas-halak lettem:

Sajnos aki felállitotta önnek ezt a képletet az bizony tévedett kedves hölgyem. Ön a halak jegyében született, és az aszcendense a nyilas.

És igen csak sok megpróbáltatásokon kell majd még keresztül mennie.

Ha szeretnél még többet megtudni az előttetek álló eseményről, lehetőségekről, akkor keres fel minket az email címünkön.

Virág látnok, Női portál

Nyilas a költő volt ismerősöm, akire utaltam is levelemben, de van egy pár nyilas ascendes ismeretségi körömben nagyon szerencsés sorssal, bár misztikus szülöttek.
Hihetetlen a szélhámosság, honnan veszik ezeket! Egyikőjüknek a fotóimat elküldtem, azt felelte, nem jár volna ilyen élet nekem, a betegségek szerzettek.
 
 
0 komment , kategória:  Számmisztikai elemzések  
Születési dátumom elemzése
  2009-05-23 20:59:47, szombat
 
 

Ön arra született, hogy megtanuljon a szívére hallgatni!

Az Ön sorsszáma a 6-os
Katalin, az Ön feladata, hogy békés, harmonikus légkört teremtsen környezetében a hibás körülmények kijavításával. Filozófiája a szeretet és a kölcsönös megértés. Ezt saját példájával kell demonstrálnia a világban. Ha a szükség úgy hozza, még a békéltető szerepét is magára vállalja. Tevékenységei nevelő célzatúak, főleg a fiatalabb kollégái, barátai, családtagjai felé való segítségnyújtásban jelennek meg. Adott esetben még anyagi áldozatokat is hoz annak érdekében, hogy segíthessen.

Gyakran vállal el olyan felelősséget is, ami igazság szerint nem is Önre tartozna, de a lelkiismerete így diktálja. Sokat tesz a közösségért, a közjó megteremtése érdekében. Mindig helyén van a szíve, tudja hogyan simítsa el a konfliktusokat. Ügyelnie kell arra, hogy nehogy túlságosan konfliktuskerülővé váljon, mert így elveszíti döntésképességét.

Feladata, hogy mindig a szívére hallgatva hozza meg döntéseit. Az élet gyakran állítja válaszút elé, ilyenkor az adja meg a helyes döntés, amivel kapcsolatban a legjobb érzései vannak. Mindig hallgasson a szívére. Meleg otthonra és harmonikus környezetre vágyik. Szüksége van erre, hogy érvényesítse határtalan alkotóerejét.

Az Ön személyes számmisztikai elemzésének I. kötete a hét legfontosabb titokról szól. I. A születés hét titka

A születés hét legfontosabb törvénye, olyan egymásra épülő, de külön külön is meghatározó területei az emberi életnek, melyek a születésnél fogva adottak, és alapvetően meghatározzák az emberi sorsot. Ez a hét törvényt hét különálló terület határoz meg az Ön születési számmisztikai képletben.

Az Ön sorsát meghatározó hét legfontosabb törvény
A születés hét titka, hét egymásból következő szellemi törvény. A gondolkodás törvénye létrehozza az érzelmeket, ami bizonyos viselkedési törvényszerűségekben nyilvánul meg.

E három törvény meghatározza az Ön sorsának az útját, vagyis azt a lelki utat, amelyet bejár élete során. A sors útjának törvényéből következik a sors törvénye, ami megmutatja, hogy mi az a legalapvetőbb tényező ami az egész életét alapvetően befolyásolja. A hét törvény közül a sors törvénye a legerősebb és a leginkább meghatározó, az Ön életében.
Létezik még két törvény, ami segít megtartani az egyensúlyt az életében, az egyik a támogatás törvénye, ami megmutatja önnek, hogy melyek azok a kiemelt életterületek, ahol Ön a legtöbb lehetőséget, támogatást és erőt kapja. A másik meghatározó törvény a tanulás törvénye, ami megmutatja Önnek, hogy mely életterületeken kell a leginkább fejlesztenie saját magát, hol vannak, az Ön gyenge pontjai.


Így épül egymásra a hét törvény
Támogató erők
|
Gondolkodás -> Érzelmek -> Cselekedetek - > A Sors útja - > Sors
|
Tanító erők


Ezek a törvények a születési képlet számítása során kapott eredmények. A születési képlet számítását, az alábbiakban részletesen is bemutatom Önnek.
A Születési képlet számítása

Az Ön számmisztikai születési képlete úgy áll elő, hogy az Ön születési dátumában, minden egyes számban külön-külön (Évszázad, Évtized, Hónap, Nap) szereplő összes számjegyet összeadjuk egymással egészen addig, amíg egyjegyű számokat nem kapunk. Az így kapott egyjegyű számokat (Évszám, Hónapszám, Napszám) szintén összeadjuk egymással, így megkapjuk a sorsútszámot, ami az összeadásokból eredő kétjegyű szám, és a sorsszámot, ami az sorsútszám számjegyeinek összeadásából eredő egyjegyű szám.



A születési képlet kiszámítása után megvizsgáljuk, hogy a számítás végeredményei és részeredményei szempontjából mely számok azok amelyek egyáltalán nem fordulnak elő a születési képlet kiszámítása során, ezek a számok az úgynevezett hiányszámok. Illetve mely számok azok, melyek a képlet felállítása során visszatérően is megjelennek, akár többjegyű, akár egyjegyű számok részeként, ezek lesznek az úgynevezett többletszámok.
Az Ön személyes születési képlete Születési év Hónap Nap
19 58 03 07

10
13


1
4

Évszám Hónapszám Napszám Sorsútszám Sorsszám
5 3 7 --> 15 --> 6

Hiányszám(ok):2

Többletszám(ok):1,3,5,7

Fejtse meg a saját titkait! A számok jelentésének olvasásához kérem kattintson ide!
Ne csak olvasson alkalmazza is!
A születési képlet hét legfontosabb része Évszám meghatározza az alapkaraktert,a gondolkodásmódot, vagyis a gondolkodás törvényét.
Hónapszám
meghatározza a belső személyiséget,az érzelemvilágot, vagyis az érzelmek törvényét
Napszám meghatározza, hogy miképpen nyilvánul meg a belső személyiség a külvilág felé, milyen a viselkedése, vagyis a cselekedetek törvénye.
Sorsútszám azt mutatja meg, hogy mi az út, amin keresztül képes eljutni a földi céljának beteljesítéséhez, vagyis a sors útjának törvénye.
Sorsszám azt mutatja meg, hogy mi a feladat, amit élete során be kell töltenie, mi a sorsa, vagyis a sors törvénye
Többletszám(ok) azt mutatja meg, hogy melyek azok a képességek, illetve feladatok, amikre különösen oda kell figyelnie élete során, vagyis a támogatás törvénye.
Hiányszám(ok) azt mutatja meg, hogy mik azok területek az életben, amikkel kapcsolatos értékítélete nincs a helyén, mik azok a dolgok amiket a leginkább meg kell tanulnia, vagyis a tanulás törvénye.


A gondolkodás törvénye

Az Ön születési évéből számított egyjegyű szám megmutatja Önnek, hogy milyen hatások befolyásolják a tudatos és tudattalan gondolatait. A racionális gondolatok és a tudattalan intuíciók egyaránt alárendeltek ennek a hatásnak. Ezek olyan hatások, amik sokszor belül láthatatlanul zajlanak. A külvilág felé csupán áttételesen a szavak és cselekedetek által jelennek meg.
Az érzelmek törvénye

Az Ön születési hónapjából számított egy jegyű szám meghatározza az Ön érzelemvilágára gyakorolt hatásokat. Megmutatja, hogy milyen módon éli meg érzelmeit, hogyan reagál érzelmileg az Önt érő külső és belső hatásokra, gondolatokra. Ez a hatás már sokkal látványosabb, mint a gondolatokra, gyakorolt hatás, hiszen az érzelmi megnyilvánulások gyakran közvetlen testi reakciókat váltanak ki, melyek a testbeszédből is jól kiolvashatóak.
A cselekedetek törvénye

Az Ön születési napjából számított egyjegyű szám megmutatja Önnek, hogy miként nyílvánítja ki a gondolkodását és az érzelmeit a külvilág felé. Megmutatja viselkedését, ahogy a külvilág látja Önt. Ez az összes születési szám közül a leginkább látványos hatás, mivel cselekedeteiben és szavaiban közvetlenül és azonnal érezhető módon megjelenik, befolyásolja mindennapjait, jó és rossz szokásait, viselkedését és beszédstílusát.
A sors útja

Ez a szám, a születési képlet kiszámítása során a legvégső eredményként előálló két jegyű szám. Ennek a számnak a hatása, a második legfontosabb hatást gyakorolja az Ön életében. Ez a szám azt mutatja meg Önnek, hogy milyen úton, milyen módszerek segítségével nyilvánítja ki az életfeladatát. Általában ismételten más és más formában visszatérő élethelyzeteket jelent, melyeket újra és újra át fog élni élete során, és amik hozzásegítik ahhoz, hogy életfeladatát betölthesse.


A sors törvénye

Ez szám, ami a születési képlet kiszámítása során a legvégső eredményként előálló egy jegyű szám, gyakorolja a legnagyobb és legintenzívebb hatást az Ön egész életében. Ennek a hatásnak az alárendeltje minden más a képlet számításakor előálló szám hatása. Minden egyéb Önben meglévő személyiségjegy, ezen a hatáson keresztül nyilvánul meg. Minden, amit Ön gondol, érez, mond, vagy tesz élete során, azt ennek a számnak a hatása alatt teszi. Az erre a számra jellemző kulcsszavak meghatározzák az egész életét, jellemét és sorsát.
A támogatás törvénye

Ezek a számok azokat az életterületeket jelzik Önnek, ahol kiemelkedő lehetőségei és képességei vannak. Ezek azok a területek, ahol Ön könnyedén képes előrejutni az életben. Olyan eszközöket kap segítségül, melyeket felismerve és kihasználva könnyebbé és teljesebbé válik az élete. Itt is tapasztalhat a többletekből eredő nehézségeket, de csak abban az esetben, ha ellenáll azoknak a lehetőségeknek, amiket ezek az életterületek nyújtanak Önnek.
A tanulás törvénye

Ezek a számok azokat az életterületeket jelzik Önnek, ahol az értékítélete nem megfelelő. Gyakran egyik végletből a másikba csap át éppen csak az egyensúlyt nem találja meg. Ezek az Ön életében a legfontosabb leckék, azok a tanulnivalók, amiket mindenképpen el kell sajátítania. Ezeken a területeken találkozik a legtöbb nehézséggel, gyakran úgy érezheti, hogy kerülnie kell az olyan helyzeteket, ahol ezekkel a témákkal szembesülne. Ennek azonban éppen az ellenkezője igaz, csak az ilyen nehéz helyzetek által válik elsajátíthatóvá a megfelelő lecke.

Az Ön személyes számmisztikai elemzésének II. kötete az Ön lehetőségeiről szól. II. A mátrix kilenc titka

A mátrix kilenc titka, a születési képletben szereplő számokból összeálló energetikai térkép, melynek lényege, hogy ezek a számmisztikai törvények nem csak önmagukban, hanem egymással összefüggésben is értelmezhetőek. Az egymással összefüggő számok úgynevezett energetikai síkokat alkotnak.




A számmisztikai mátrix 9 titka
3 6 9
2 5 8
1 4 7


A számmisztikai mátrix valójában egy energetikai térkép, mely megmutatja Önnek, hogy a születési képletében szereplő számok nem csak külön-külön, hanem összefüggésében is értelmezhetőek. Ezeket az összefüggéseket, az úgynevezett számsíkok mutatják meg.

Egy számsíkot három összefüggő szám kapcsolata alkotja, ezek a számok a mátrixban valamilyen formában, függőlegesen, vízszintesen, vagy átlósan érintkeznek egymással. A születési mátrixban megkülönböztetünk teljes és üres számsíkokat.

Teljes síknak azokat a számkapcsolatokat nevezzük, melyekben mindhárom az összefüggésben szereplő szám megtalálható. A teljes sík annál nagyobb energiát képvisel, minél több szám található benne.
Példa a teljes mátrix síkokra
33
2
11 7



A tervezés síkja
3 99
5
11



Az elszántság síkja
33

11 4 7



A gyakorlatiasság síkja



Üres síknak azokat a számkapcsolatokat nevezzük melyekben a három összefüggő szám közül egyik sem található meg. Ezek az üres síkok átlagon felüli érzékenységet és különleges képességeket jelölnek.
Példa az üres mátrix síkokra
3
2
11 7



A szaturnusz síkja

99

8
11



A vízió síkja
33

11 4 7



A túlérzékenység síkja


A születési mátrix
A születési mátrix azokat a számokat tartalmazza, amelyek az Ön születési dátumában közvetlenül megjelennek. Ezek a számok, illetve az ezek által képzett számsíkok olyan tulajdonságokat és képességeket jelölnek az Ön életében, melyen veleszületett módon adottak, azokért nem kell megküzdenie, illetve nem egy hosszú tanulási folyamat eredményeképpen kapja meg őket, hanem elve rendelkezésére állnak és általában már gyerekkorban éreztetik hatásukat.
Az Ön személyes születési mátrixa

3

9


5

8


1

7



A lehetőségek mátrixa
A lehetőségek mátrixa tartalmaz minden olyan számot, mely a születési számmisztikai képletében közvetlen, vagy közvetett módon megjelenik.születési dátum számait, közvetett módon pedig azokat a számokat melyek a képlet számítása során részeredményként, vagy konkrét életterületet jelző számként megjelennek.

Ez a mátrix tartalmazza a születési mátrix számait is egyesítve azokat a számítás során kapott számokkal. Az egyesítés során olyan számsíkok is teljessé válnak, amelyek a születési mátrixban hiányos síkként jelentek meg. Ezáltal lehetőséget adnak olyan területek kiteljesítésére is, melyek veleszületett képességekként ugyan nem jelentek meg, de egy tanulási folyamat eredményeképpen megkaphatjuk őket.

Ezeknek a síkoknak a hatása általában inkább az érett felnőtt korra jellemző, amikor a tapasztalások folyamán lehetőség volt az adott terület kimunkálására. Valójában ezek is veleszületett képességek, de nem értelemszerűen jelennek meg az Ön életében, kizárólag akkor, ha hajlandó keményen megdolgozni azért, hogy kiteljesítse azokat.
Az Ön személyes lehetőségeinek mátrixa

3

3 3

6
9


5

5 5
8


1

1 1 1 1

4
7

7




Az Ön személyes számmisztikai elemzésének III. kötete az Ön életének 12 legfontosabb területéről szól. III. Az élet tizenkét titka

Az élet tizenkét titka az életre vonatkozó tizenkét legfontosabb törvényt tartalmazzam, amelyek meghatározóak az adott életterületen. Ez a rész már gyakorlati szempontból vizsgálja az élet területeit, és megadja Önnek azokat az lehetőségeket, amelyek segítségével tökéletesítheti az adott terület működését.




A tizenkét mágikus titok

Az élet tizenkét titka egy olyan mágikus négyzet, mely a születési képletből kiindulva 3 x 4, azaz a tizenkét legfontosabb életterület törvényeire nézve ad Önnek útmutatást.

Az egyes törvények az Ön egész életére nézve hatással vannak az adott területre, megmutatják, hogy miként éli meg azt a területet, illetve hogyan viselkedik adott szituációba kerülve. Ha jobban megvizsgálja életében az adott területet szembesülhet vele, hogy mi az amit eddig figyelmen kívül hagyott, illetve melyek azok a területek, ahol mindig is tudatában volt ennek a tulajdonságnak.
Az Ön életének tizenkét mágikus titka

A négyzet valójában tizenhat számot tartalmaz, ebből a felső sor négy száma a születési dátum számai, valamit az abból kapott sorsszám, amit már a születési képlet kiszámítása során láthattunk. A felső sor négy száma az, ami alapján a tizenkét mágikus titok számai kiszámításra kerülnek.



A mágikus négyzet különlegessége, és kiszámításának lényege, hogy akár függőlegesen az oszlopokat, akár vízszintesen a sorokat, akár átlósan adjuk össze a négy számot, és a kapott kétjegyű számot egyetlen számjegyre redukáljuk, mindig ugyanazt a számot kapjuk.

Hó Nap Év Sors
03 07 58 6
Energia és lelkesedés Család Nagylelküség Emberszeretet
2 8 1 9
Intuició Életöröm Karma Szerelem
7 5 6 2
Pénz Önfejlesztés Lehetőségek Filozófia
8 0 9 3


Az energia és lelkesedés törvénye

Ez az az életterület, ahol Ön a legnagyobb energiát képes befektetni. Ezen a területen a legnagyobb az Ön lelkesedése is. Ez azt jelenti, hogy ezen a területek képes leginkább mozgósítani az Önben lévő energiákat, és az itt végzett bárminemű tevékenység egyben a legnagyobb lelkesedéssel tölti el.
A család és a barátok törvénye

Ez a törvény megmutatja Önnek milyen viszonyt ápol az Önhöz közelálló barátokkal és a szeretteivel. Megtudhatja belőle, hogy milyen típusú kapcsolatot épít szeretteivel, milyen területen képes segíteni, támogatni Őket. Általában véve milyen a hozzáállása családi és baráti kapcsolatokhoz.
A nagylelkűség törvénye


Ez a szám megmutatja Önnek, hogy mely életterületeken tanúsít nagylelkűséget. Mik azok az élethelyzetek, ahol képes "áldozatokat" hozni anélkül, hogy azokat valódi "áldozatként" fogná fel. Mik azok a dolgok, amiket képes bőkezűen osztani, anélkül, hogy Önnek kevesebb jutna belőle. Mi az amire nem sajnálja az idejét, és energiáját, akkor sem ha másért teszi, amit tesz.


Az emberszeretet törvénye

Ez a törvény megmutatja Önnek, hogy milyen módon képes kifejezni embertársai felé a szeretetét. Itt nem feltétlenül a közeli hozzátartozókról van szó, hanem általában véve az emberekről, akik körülveszik mindennapjaiban, akár a közelében vannak, akár globális értelemben egy egész országról, vagy a világról van szó. Általában olyan képességet fejez ki ez a szám melynek segítségével képes hozzájárulni az emberek mindennapjaihoz, amivel meg tudja könnyíteni, vagy segíteni tudja életüket.
Az intuíció törvénye

Ez az az életterület, ahol leginkább a belső ösztöneire, vagyis az intuíciójára hallgat. Ez azt jelenti, hogy itt nem a józan esze vezérel, nem kezd okoskodni, hanem ösztönösen azt teszi, amit érez. Ez nagyfokú spontaneitást ad Önnek ezen a területen. Sokszor úgy tűnhet, hogy nem is tudja miképp, de megoldja a feladatot, vagy a feladat oldja meg saját magát.
Az életöröm törvénye

Ezen az életterületen érzi a legnagyobb örömet élete során. Soha nem érez kényszert, hanem nagyfokú felszabadultságot, amikor ezzel töltheti az idejét. Keresi a módját annak, hogy minél több időt tölthessen el, mert ez az a terület ami mindig erővel tölti fel, hogy képes legyen helytállni a kevésbé örömteli dolgok közepette.
A karma törvénye

Ez az a terület az életében, ami bizonyos fokú kényszerítő erővel találja meg és szembesíti Önt az ezzel kapcsolatos problémákkal. Ezt a területet, amit semmiképpen nem kerülheti ki élete során, ezért jobb ha önként kezdi el megtanulni a megfelelő leckéket, ne várja meg, míg az élet kényszeríti rá, hogy tanuljon a hibáiból.
A szerelem törvénye

Ez a törvény azt mutatja meg Önnek, hogy milyen módon viszonyul a szerelemhez. Mit jelent önnek a szerelem. Hogyan éli meg a párkapcsolatot, és általában a szereteten alapuló kapcsolatokat. Megismerheti, hogy miként választ partnert és milyen típusú viszonyt alakít ki vele, illetve mit vár el partnerétől és hogyan bánik vele a kapcsolatban.
A pénz és az anyagiak törvénye

Ez a szám megmutatja Önnek, hogy milyen a viszonya a pénzhez és az üzlethez. Megmutatja Önnek hogyan szerzi a pénzt, és, hogy van e üzleti érzéke. Mit jelent az életében a pénz és az anyagiak. Ideális esetben milyen jellegű munkával keresi a kenyerét, és milyen módon jön a pénz az életébe.
A tanulás és önfejlesztés törvénye

Ez a szám megmutatja Önnek, hogy életének mely területén szükséges folyamatosan tanulnia és fejlődnie. Egy fontos és kiemelt szegmense ez az Ön életének, mert álladó motivációt érez arra nézve, hogy folyamatosan meghaladja korábbi önmagát. Tudatosság és kíváncsiság jellemző Önre ebben az irányban, mely mindig az új ismeretek felé viszi.
A lehetőségek törvénye

Ez a szám azt mutatja meg Önnek, hogy élete mely területén találkozik a legtöbb lehetőséggel. Ez egy olyan életterület, ami kiemelten fontos lehet az Ön életében, ezért úgy érezheti, hogy ez az a dolog, ami felé folyamatosan sodorja az élet. Hatalmas belső késztetést érez, hogy kiteljesedjen azon a területen amit ez a szám képvisel. Ha nyitott szemmel jár észre fogja venni, hogy az élet mindent a lábai elé helyez, ami ebbe az irányba viszi.
A filozófia törvénye

Ez a szám azt mutatja meg Önnek, hogy mi az Ön életfilozófiája. Ez egy olyan belső meggyőződés, ami motivációt ad Önnek ahhoz, hogy feladatait a lehető legjobban ellássa. Egy olyan szemléletmód, ami kihatással van a mindennapjaira, emberi kapcsolataira és a döntéseire is.




I. + II. + III. = Használati útmutató
az Ön Sikeres életéhez
Ez egy olyan exkluzív három részes írás, mely kizárólag Önről, Önnek szól. Amiről eddig olvasott, az csupán azoknak a lehetőségeknek a széles tárháza, melyek az ott vannak az Ön születési dátumában kódolva.



A kódot már felnyitottuk Önnek, most már csak olvasnia kell a sorok között!
Ne ijedjen meg ebben is segítek Önnek!

Már ebben a pillanatban is készen áll az a három részből álló részletes számmisztikai elemzés, ami az Ön személyes használati útmutatója az élethez. Ez az írás nem más, mint annak az elképesztő mennyiségű információnak a személyes és részletes kifejtése, amiről már bőségesen olvashatott ezen az oldalon.



Ebben az a fantasztikus, hogy Önnek erre az egyedülálló lehetőségre
mindössze 1 percet kell várnia.



Tehát nem kérek Öntől 1-2 hét haladékot, amíg összeállítom Önnek ezt a személyre szóló exkluzív anyagot, hanem az Ön kérésétől számított

1 percen belül rendelkezésére bocsátom.
Nem, én sem vagyok varázsló!
Ennek ellenére, az előbbi néhány állításom színtiszta igazság!
A címoldalon beszéltem Önnek egy évekig tartó folyamatos fejlesztésről, amit kizárólag azért végeztem, hogy ezeket a fontos információkat minél több emberhez minél gyorsabban el tudjam juttatni. Tudom, hogy a mai világban mennyire fontos az idő, és ha Önnek segítségre és támpontra van szüksége az életben, az soha nem jöhet elég gyorsan.
Az imént említett fejlesztésnek az eredménye egy olyan, a világon egyedülálló internetes rendszer, mely képes kiolvasni ezt a hihetetlen mennyiségű információt, kizárólag az Ön születési dátumából.
A rendszer nélkül egy ilyen részletes és személyre szabott írásra Önnek nagy valószínűséggel hosszú heteket, sőt egy idő után a felhalmozódó kérések miatt hónapokat kellene várnia.
A rendszer segítségével ez a várakozási idő mindössze egyetlen perc.
Egy rendszer nem helyettesíti az embert!
Minden egyedülállóságot, exkluzivitást és gyorsaságot együttvéve sem tökéletes ez a rendszer úgy ahogy egyetlen rendszer sem az.

Ez a három részes számmisztikai elemzés, ami személyre szólóan már ebben a pillanatban is rendelkezésére áll, a több éves kutatás ellenére sem képes tudatos döntéseket hozni Ön helyett.



Az ebben az írásban szereplő lehetőségek csak akkor válnak értékké az Ön életében, ha elhatározza, hogy lépéseket tesz annak érdekében, hogy változtasson. Ez az írás képtelen Ön helyett lépéseket tenni és képtelen Ön helyett változtatni az életén.


Amennyiben Ön azt várja ettől az írástól, hogy döntéseket hoz Ön helyett és leveszi a válláról a felelősséget, kérem, hogy semmi esetre se kérje ezt a személyre szóló elemzést, mert csalódni fog benne.

Ez az írás képes Önt támogatni a döntéseiben, képes segítséget és viszonyítási pontot adni, annak érdekében, hogy már a mai napon teljesebb életet élhessen, de ehhez az Ön személyes felelősségvállalása és döntési képessége szükséges.


Ez egy lehetőség, Ön dönti el, hogy él vele, vagy elmegy mellette!

Mit kapok pontosan, ettől egyedi számmisztikai elemzéstől?
Röviden fussuk át a legfontosabb kérdéseket!
I. Születésének 7 csodálatos titka


Ez a kötet az Ön személyes születési képletének részletes elemzését tartalmazza, annak a hét számmisztikai törvényszerűségnek a részletes kifejtésével, melyek az Ön képletében megjelennek.
Hét szám, hét törvény
A születési év száma - A Gondolkodás törvénye
A születési hónap száma - Az érzelmek törvénye
A születési nap száma - A cselekedetek törvénye
A sorsút száma - A sors útjának törvénye
A sorsszám - A sors törvénye
Többletszámok - A támogatás törvénye
Hiányszámok - A tanítás törvénye
A kötet elkészítésének különlegességét tovább növeli, hogy a gondolkodás, az érzelmek és a cselekedetek törvényei esetében azt is figyelembe veszi a rendszer, hogy Ön az asztrológiai értelemben tűz, víz, föld, vagy levegő jegyében született, ezáltal teszi még egyedibbé az elemzést. Ez a módszer egyedülálló a világon, más írásban nem találkozhat vele.
Előfordulhat, hogy az Ön születési képletében valamelyik szám a hét közül ismétlődik, például abban az esetben, ha Ön február 2-án született. Ilyenkor az érzelmek és a cselekedetek számát összevonva értelmezi a kötet, természetesen ez semmit nem von le az elemzés értékéből.




II. A mátrix 9 soha nem látott titka
Ez a kötet, az Ön személyes születési képletében szereplő számok magasabb összefüggéseit tárja fel Ön előtt. Részletesen elemzi, az egymással összefüggésben álló számok alkotta energetikai síkokat, melyek olyan lehetőségeket mutatnak meg Önnek, amikről eddig talán soha nem tudott, és e nélkül az elemzés nélkül soha nem szerezne tudomást róluk.


A születési mátrix és a lehetőségek mátrixa, melyekről már részletesen is olvashatott korábban ezen az oldalon, olyan képességekre és rejtett tulajdonságokra világítanak rá, melyek fordulatot jelenthetnek az Ön életében.
Képességek melyek talán csak arra várnak, hogy kiaknázza őket.
A tervezés
A kitartás
Az energia
A gyakorlatiasság
A szenvedély
Az emberbarátság és intellektus
Az elszántság
A megértés
A vízió
A túlérzékenység
Az élet leckéi

Ez a kötet megmutatja önnek, hogy a fenti lehetőségek és képességek közül melyek azok, amelyek az Ön életében is ott vannak talán rejtve, talán nyilvánvalóan. Önnek tudnia kell ezekről, mert lehetséges, hogy az egyik kihasználatlan képességének köszönhetően megváltozik az élete.



Előfordulhat, hogy a születési képlet számítása során a születési mátrixhoz képest a lehetőségek mátrixában már nem jön létre újabb teljes energetikai sík, legfejebb a meglévő teljes síkok erősödnek meg. Ilyenkor az Ön teljes energetikai síkjainak ismertetésére a születési mátrixnál kerül sor. Természetesen ez semmit nem von le az elemzés értékéből.

III. Életének 12 fantasztikus titka
Ez a kötet, az Ön személyes mágikus négyzetében kiszámított tizenkét legfontosabb életterület törvényeit fejti ki és elemezi Önnek részletesen. Megmutatja, hogy az adott életterületeken milyen lehetőségekkel találkozik és azokat miképpen tudja a legjobban kiaknázni.
Az élet tizenkét legfontosabb kérdése
Mi az amiért igazán lelkesedem?
Milyen a viszonyom a családommal és a barátaimmal
Hol vagyok igazán nagylelkű?
Hogyan fejezem ki az emberszeretetemet?
Hogyan működik az intuícióm?
Mi az amiben megtalálom az életörömet?
Mire kényszerít az élet?
Milyen a szerelmi életem?
Hogyan áramlik hozzám a pénz?
Milyen területen kell fejlesztenem magam?
Hol kapom a legtöbb lehetőséget az élettől?
Mi az életfilozófiám?
Ez a harmadik kötet, a fenti kérdésekre konkrét kézzelfogható válaszokat ad Önnek, melyek segítségével Ön fel tudja mérni, hogy melyik életterületen nem működnek megfelelően a dolgok és képessé válhat arra, hogy a megfelelő döntéseket meghozva jó irányba fordítsa a vitorlát, hogy be tudja fogni a lehetőségek adta szelet és változtasson az életén.


















 
 
0 komment , kategória:  Számmisztikai elemzések  
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2023.02 2023. Március 2023.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 95 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 457
  • e Hét: 825
  • e Hónap: 7066
  • e Év: 59332
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.