Belépés
aranyag.blog.xfree.hu
A világ olyan körülötted, amilyenné magad alakítod. Klári mami
2010.11.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/167 oldal   Bejegyzések száma: 1667 
Vége
  2018-10-03 20:00:35, szerda
 
  Nagyon szerettem ezt a blogot.
Sajnálom hogy igy alakult. Reménykedek hogy talán mégis .......csak jóra fordul a kocka.

Mindenkinek sok szépet kívánok. 
 
1 komment , kategória:  Általános  
A kérdés...
  2018-09-02 17:47:39, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs Cím
  2018-09-02 12:35:57, vasárnap
 
  Tallóztam
EGY ERŐSZAKTEVŐ SZEMÉVEL

Úgy tűnik, hogy a támadók közül sokan használnak bizonyos taktikákat a megtámadottakkal szemben. Kevesen tudják, hogyan védhetik meg magukat, ha ilyen szituációval szembesülnek. Éppen ezért mindenkinek el kellene ezt olvasnia, különösen minden egyes lánynak, nőnek ezen a Földön.
Lássuk a dolgokat egy erőszakoskodó szemével! És tanuljunk belőle!
Egy csoport erőszaktevőt és elítéltet interjúvoltak meg egy börtönben arról, hogy ők mit keresnének egy potenciális áldozatban. Mi alapján szemelik ki az áldozataikat? Itt van néhány érdekes tény, amit nem árt észben tartani, vagy figyelni rá:
Az első dolog amit keresnek egy lehetséges áldozatnál, az a megfelelő hajviselet. Leginkább olyan nőket szemelnek ki, akiknek copfjuk, vagy kontyuk van! Vagy bármilyen olyan hajviselet amit könnyen meg lehet ragadni. Rövid hajú nők nem gyakori célpontok.
A második dolog amit néznek a férfiak, az a ruházkodás. Olyan nőket keresnek, akiknek a ruháját könnyen le tudják venni, sokuknál van olló a ruha levágásához.
Szintén jó célpontok az olyan nők, akik épp a mobiljukat használják, kutatnak a táskájukban, pénztárcájukban, vagy valami hasonló dolgot csinálnak, elfoglalják magukat valamivel miközben sétálnak, azért mert ilyenkor könnyebb őket meglepni és leteperni.
Az első helyen állnak a női emberrablások, illetve támadások helyszínei között az áruházi parkolók!! A második helyen az irodai parkolók, garázsok. A harmadik helyen pedig a nyilvános mosdók.
Ezek a férfiak el akarják kapni áldozatukat és gyorsan egy második helyre vinni őket, ahol már nem kell a lebukás miatt aggódniuk. Ha egy kicsi ellenállást is mutatsz és harcolni kezdesz, az már könnyen elveszi a kedvét a támadóknak, mert hamar rájönnek, hogy ha utánad kell menniük, az időigényes dolog lehet, és ezért már nem éri meg nekik a fáradtságot.
Ezek a férfiak azt mondták, hogy nem kezdenének olyan nővel, akinél esernyő van, vagy bármi olyan tárgy, amit nagyobb távolságból is használhatnak ellenük.
A kulcsok fegyverként való alkalmazása nem rettenti el a támadót, mert ahhoz, hogy használhasd őket, közel kell kerülnöd a támadódhoz. A lényeg, hogy meggyőzd a támadót, hogy nem éri meg veled kezdeni.
Ezeket jól jegyezd meg: Ha valaki követne az utcán, egy garázsban, akár egy lépcsőházban, vagy csak egy liftben vagytok, nézz a szemébe és kérdezz tőle valamit.
Például mennyi az idő, vagy kezdj el általános dolgokról beszélni, a rossz időjárásról, hidegről ilyesmi. Most, hogy már láttad az arcát és fel tudnád ismerni egy szembesítésen, kevésbé vagy vonzó célpont a számára.
Ha valaki ártó szándékkal közeledik feléd, tartsd ki a kezed és kiáltsd azt, hogy: Állj! vagy azt, hogy Vissza! A legtöbb erőszaktevő azt mondta az interjú során, hogy inkább békén hagynának egy olyan nőt, aki rájuk kiált, vagy látszik rajta, hogy ellenállna. Ismétlem, KÖNNYŰ célpontot keresnek.
Ha valaki megragad, akkor azt valószínűleg nem tudod ,,megverni" erővel, de túljárhatsz az eszén. Ha a derekad körül ragadnak meg hátulról, csípj bele a támadó karjának alsó részébe, a könyök és a hónalj között, vagy a comb belső-felső részébe. Egy nő mesélte, akinek tanították ezt a trükköt, hogy egyszer rátámadt egy férfi és annyira felzaklatta magát, hogy amikor belecsípett a férfi karjába olyan erővel tette, hogy bőrt és izmot is kiszakított a támadóból, akit ezután több öltéssel kellett összevarrni. Próbáld ki ezeket saját magadon és meg fogod látni mennyire fájnak.
Az első sokk után, mindig célozd meg a heréket! Az adrenalin dolgozik majd benned, reméljük ez a sokk abban a pillanatban nem tart sokáig és gyorsan tudsz reagálni. Ha megütöd egy férfi heréjét, az különösen fájdalmas tud lenni. Még jobb, ha úgy bele tudsz markolni a heréibe, hogy össze tudd szorítani azokat, akkor olyan erővel tedd ezt, mintha egy szivacslabdát szorítanál és valószínűleg elmegy a kedve még attól is, hogy éljen. Engem kicsit se zavarna, hogy nem lesz többé gyereke. (Magazine Donna) Talán azt gondolod, hogy ez csak felbőszíti a támadódat és még jobban bántani akar majd, de valójában az interjún is kiderült, hogy ezek a férfiak olyan nőket keresnek, akik nem okoznak bajt. Okozz bajt és megúszhatod!
Ha a támadó rád akarja tenni a kezét, ragadd meg az első két ujját és hajlítsd vissza őket amennyire csak lehet, annyi erőt beleadva, amekkorát csak tudsz. Egy oktató megmutatta rajtam egyszer, alig használt erőt, mégis hamar térdelésben kötöttem ki, és mindkét ujjpercem jó hangosat roppant utána.
Persze azok a dolgok, amiket mindig hallunk szintén megállják a helyüket. Mindig figyelj a környezetedre, ha teheted, mindig vigyél magaddal valakit ha mész valahova, és ha valakin furcsa viselkedés jeleit észleled, ne hessegesd el magadtól a gondolatot, hogy rossz fiú is lehet - hallgass az ösztöneidre! Talán hülyén fogod érezni magad emiatt, de sokkal rosszabbul is járhatsz, ha tényleg veszélyes lenne az illető. Soha nem lehet tudni, inkább érezd magadat hülyén, mint később vagy nagyon rosszul, vagy már sehogy! (Magazine Donna)
Ha már nagyon közel került a támadó és van rá lehetőséged, akkor a két szemét is megcélozhatod. Ha bele tudsz vájni, az se lesz jó móka a számára, lehet még a műkörömnek is jó szolgálatait veheted ilyenkor!! (Magazine Donna)
Ezeket is jól jegyezd meg... Egy jó tipp: a könyök és a térd a legkeményebb része a testünknek, ha elég közel vagy, használd!
Ezt egy idegenvezetőtől tanultam New Orleansban: ha a rabló a táskádat vagy pénztárcádat kéri, NE ADD A KEZÉBE. Dobd inkább a földre, ha jobban érdekli a tárca vagy a táska mint te, akkor utána el fogja venni. Ha utánalép, na EKKOR KELL ELROHANNI A MÁSIK IRÁNYBA! Ha nem érdekli a táskád, akkor védekezz ahogy tudsz és ordíts ha lehetőséged van rá!
Ha valaha is bezárnak egy kocsi csomagtartójába: rúgd ki a hátsó lámpát, dugd ki a kezed rajta és kezdj el veszettül integetni! Az autóból nem fognak észrevenni, de mindenki más megláthat. Ez már mentett életeket.
A nők hajlamosak rá, hogy miután vásárlás, munka után beülnek a kocsijukba, csak ülnek ahelyett, hogy elindulnának. (mobiloznak, írogatnak a noteszukba, fésülködnek, sminkelnek, és lehetne sorolni a továbbiakat) NE TEDD EZT! A ,,ragadozó" valószínűleg már figyel téged (de ha alkalomszerűen is választott volna ki, akkor se adj neki esélyt), és ez egy tökéletes lehetőség számára, hogy beüljön melléd a kocsiba, a fejednek szegezzen egy fegyvert és megmondja hova menj. AMINT BECSUKTAD A KOCSI AJTAJÁT, INDULJ EL.
Néhány megjegyzés arról, hogyan szálljunk be kocsinkba és hogyan parkoljunk: Légy figyelmes, nézz körül a kocsidnál, nem bújt-e el valaki az anyós ülésnél, vagy a hátsó ülésen. (TEDD EZT azelőtt is, MIELŐTT TAXIBA SZÁLLNÁL). Egy pillantással tudod ellenőrizni! Ha egy nagyobb furgon mellett parkolsz, az anyósülés felőli oldalról szállj be. A legtöbb sorozatgyilkos akkor próbálja megragadni az áldozatát és betuszkolni a kocsijába, miközben az próbál beszállni.
Nézd meg a melletted parkoló kocsikat. Ha a vezető ülés melletti kocsiban egyedül üldögél egy férfi, talán jobban tennéd, ha visszasétálnál a plázába vagy munkahelyedre és odakísértetnéd magad egy rendőrtiszttel/biztonsági őrrel, akár egy kollégával. MINDIG JOBB FÉLNI, MINT MEGIJEDNI. (És jobb paranoiásnak, mint halottnak lenni.).
Ha teheted, mindig liftet használj a lépcsők helyett. A lépcsőház alkalmas hely az egyedüllétre és tökéletes helyszíne a bűncselekményeknek. Viszont a liftnél is ha idegen várakozik és egyszerre kellene, hogy beszálljatok, akkor találj ki valami kifogást és menj később. Ezt megtaníthatják a gyerekeknek is! (Magazine Donna)
Ha fegyver van a ,,ragadozónál" de nem tart téged kontroll alatt, MINDIG FUSS EL! Ilyenkor is maximum 4% az esélye hogy eltaláljon (gyorsan mozgó célpont), de ha sikerül is neki, valószínűleg NEM FOG létfontosságú szervet érni a lövés. (Az se biztos, hogy rád lőne) FUSS!
A nők, mindig próbálnak kedvesek és megértőek lenni: NE TEDD! Emiatt megerőszakolhatnak vagy akár meg is ölhetnek. Ne jótékonykodj idegenekkel, ne vidd el a kocsiddal még akkor sem, ha mozgássérültnek adná ki magát.
NE feledd a legfontosabbakat! Mindig legyen nálad gázspray, vagy valami más fegyver, akár több is, és tanuld meg őket használni! Mindig figyelj a környezetedre, soha ne csak a földet bámuld, és kihalt helyeken futás, vagy sétálás közben ne dugd be a füledet és ne hallgass zenét, mert esélyed sincs érzékelni a támadót!
Az írást rendkívül hasznosnak találtam, továbbadom! Legyen hasznára mindenkinek! A biztonságunk a tét és a fontos!!!! Ahol én fűztem hozzá a gondolataimat, ott utána írtam, hogy Magazine Donna.
Kérem, juttassák el a lehető legtöbb nőhöz, lányhoz, ismerőshöz egy megosztással ezt a cikket, hogy a lehető legtöbb ember olvashassa és tanulhasson belőle, hátha fel tudja használni a jövőben! Soha nem kérek ilyet, de most kifejezetten igen! Köszönöm szépen! Ördögfióka Magazine Donna
Köszönjük szépen az írónak ezt a tanulságos összeállítást!!!

Forrás: ninjutsubudapest.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Emberes hónapok első napja
  2018-09-01 19:05:48, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Köszöntöm az Ilonákat
  2018-08-18 19:34:01, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vonzza be a csodát életébe
  2018-08-14 19:33:36, kedd
 
  Vonzza be a csodát életébe

Használja ezeket angyali megerősítéseket minden nap, és töltse meg életét az angyalok és az univerzum gyógyító fényével.

1.Az angyalok körülvesznek.

2.Az angyalok Isten szeretetében fürdetnek, ami átjárja minden sejtemet.

3.Elfogadom a mindenható és az angyalok szeretetét.

4.Megérdemlem, hogy szeressenek.

5.Megérdemlem a boldogságot.

6.Megérdemlem az egészséget.

7.Megérdemlem a mennyei segítséget, és el is fogadom.

8.Kérem Istent és az angyalokat, hogy segítsenek, és mutassák meg a helyes utat.

9.Hallgatok a belső hangra.

10.Belső hangom Isten és az angyalok iránymutatásai.

11.Csak erre az iránymutatásra van szükségem.

12.Kételkedés nélkül követem az iránymutatást.

13.Tudom, hogy Isten és az angyalok szeretnek, és most is mutatják számomra a helyes irányt.

14.Elfogadom az angyalok szeretetét.

15.Elfogadom a szeretetet.

16.Szeretek.

17.Én vagyok a szeretet.

18.Képes vagyok szeretetet adni.

19.Sok szeretetet kapok.

20.Mindenki szeret engem.

21.Mindenkit szeretek.

22.Mindenkinek megbocsátok.

23.Megbocsátok magamnak.

24.Minden embernek akivel csak találkozom Isten szeretetét küldöm.

25.Csak pozitív és szeretetteljes gondolatokat engedélyezek magamnak.

26.A világban rengeteg szeretet van.

27.Mindenkinek jut elég.

28.A világban határtalan a bőség.

29.Bőségben élek.

30.Csodálatos, szeretetteljes embereket vonzok az életembe.

31,Angyalaimmal karöltve újabb és újabb lehetőségeket fedezünk fel, hogy szolgálhassunk.

32.Mindig megkapom a jutalmamat.

33.Békében és harmóniában élek.

forrás : Netújság
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kavicsok
  2018-07-07 17:11:18, szombat
 
 


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Ugye nem haragszol...
  2018-06-21 20:49:32, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A gyertyák csonkig égnek..
  2018-06-10 16:24:07, vasárnap
 
  Link  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Utolsó levél
  2018-05-31 08:43:52, csütörtök
 
  Utolsó levél

Mondhatnám, hogy nem érdekel. Mondhatnám hogy nem gondolok már rád, hogy elfelejtettelek. Mondhatnám, de bármit is tettél, én akkor sem hazudok neked. Minek?
Mondhatnám, hogy nem fájt, hogy nem szúrt minden egyes semmit mondó szavad tőrként a szívembe. Mondhatnám, ha mindez igaz lenne.
Hogy nem vártam többé az emailjeidet, hogy nem dobbant meg a szívem minden egyes alkalommal, amikor a telefonom értesítője új email üzenetet jelzett. S mondhatnám, hogy nem várom titokban még ma is. Bár igaz lenne!
Sajnos az igazság az, hogy piszkosul szenvedek. Fáj amit tettél és fáj, ahogyan tetted. Nagyon fáj, hogy bántottál. De legjobban mégis a hiányod fáj. Rettentően hiányzol és ötletem sincs, mivel tölthetném ki az űrt, amit hagytál. Talán majd egyszer eltűnik, vagy betölti valaki más, de nem hiszem. Túlságosan magasra tetted azt a bizonyos mércét. Mostantól nem érem be kevesebbel. De még ha soha többé nem is élem át azt, amit veled, akkor sem bánom, ami történt.
Akarva vagy akaratlan, de tényleg nyújtottál nekem valami pluszt, amire épp a legnagyobb szükségem volt. Habár a történtek után valószínűbb, hogy inkább akaratlan. Ennek ellenére és dacára annak, ahogy a végén (el)bántál velem, hálás vagyok neked. Hálás vagyok az idődért, amit rám szántál az életedből, a szebbnél szebb versekért, akkor is, ha eredetileg valaki másnak íródtak. Köszönöm a nekem szóló, érzelmekkel teli leveleket, melyek bearanyozták a napjaim, és simogatták a lelkemet. És köszönöm szépen azt a figyelmet, amit rám fordítottál és a gyengédséget, amit az irányomban tanúsítottál. Nem baj, ha nem volt mindig őszinte. Hálás vagyok, hogy megpóbáltad.
Lehet, hogy ez hihetetlenül hangzik, de egy ajándék voltál nekem az élettől, ha nem is kaptam belőled sokat, és kincsként őrzöm meg szívemben az együtt töltött rövidke idő emlékét még akkor is, amikor te már másnak küldöd a verseket, és azt is elfelejted, hogy valaha is voltam.
KÖSZÖNÖM!
2018.05.29.
Connie

/ facéról - próbabörze oldalról /
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/167 oldal   Bejegyzések száma: 1667 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 877 db bejegyzés
Összes: 10568 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 28
  • e Hét: 1549
  • e Hónap: 4467
  • e Év: 395594
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.