Regisztráció  Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/167 oldal   Bejegyzések száma: 1669 
Jó sok idő elment...
  2017-10-16 22:28:24, hétfő
 
  Rohannak a napok? Á! De alig van egy kis szabadidőm.
Az elmúlt héten és most is fantasztikus idő van. Ma például kiültem napozni, és úgy dolgoztam . A kertben kialakítottam egy kis helyet, egy pohár kóla, egy pohár fröccs :-) és a gépem! szuper másfél óra volt! Nem fogott úgy a nap, de a d vitamin töltődött! Tuti!
Ma egy hatalmas kacsát sütöttem, meg....egyszerűen mennyei volt!
A hétvégén messze jártunk, de nagyon jól éreztem magam! Vasárnap pedig végre lejutottunk a szüleimhez! Eljutottam orgonálni is, stúdióba is, és a szüleimre is volt idő! Györgyivel is találkoztam, és hazafelé még jutott idő egyet sétálni a Duna parton. Nem tehetek róla, elvarázsol a víz mindig! A látványa, az illata, a színe, a hangja....imádom a víz hangját! Vannak kedvenc helyeim is, például Vácon két szakasz, Verőcén....na az nagy kedvenc, és Gödön a halazónál <3
A mai nap nagyon rohanós és zaklatott volt. Rengeteget kellett pakolni, főzni, takarítani, de eljutottam Timihez, és csoda karmocskákat villantott nekem sitty sutty! Majd a páromat vittem masszőrhöz én meg intéztem a postát, a gyógyszertárat, bevásárlást, és a telefonokat, mire végeztem, végzett Robi is a masszőrnél.
Hamarosan készen lesz a legújabb zeném is, miről szólna, ha nem a vonatozásról :-D Most mit tegyek, valamiért ez a gyengém. Vagy 8 vonatos dalom van már :-)))))) de lehet több is csak meg kellene számolni!
Már mindenki alszik,de erőt vettem magamon, hogy megírjam a mai blogbejegyzést, hiszen olyan ritkán jutok ide. Rengeteg munkánk van, munkám van. Sikerült szétválasztani a lányok szobáját, a végére a drágám meghúzta a derekát, nagy volt az izgalom és a feszültség, de remélhetőleg nem lesz nagyobb baja! És rájön, hogy tornáztatni kell a gerincét!
A lányok be is költöztek és teljesen kicserélték őket! Csak úgy fecsegnek, csivitelnek, vihognak, nagyon cukik!
Ma Jankával is találkoztam, hát megzabálom azt a csajt. Nem tehetek róla, imádom <3
Érdekesen alakulnak a dolgok a barátnőimmel is, hol több, hogy egyre többen jelentkeznek, így lehet egy buli lassan esedékessé válik! És ha én bulit rendezek, az nagy buli lesz :-D
Holnap egy megbeszélés vár rám, és toppon kell lennem! Kellene aludni kicsit többet mint a szokásos 6 óra. Igyekeztem korán ágyba kerülni, és a gyerekekkel kicsit vidámkodtunk, de lassan el el tűntek, lefeküdtek, fáradtak nagyon, főleg a kisfiam! Olyan sokat nőtt! És olyan ügyes, hihetetlen mennyit tanul önállóan, és milyen jól teljesít minden téren. Nagyon büszke vagyok rá! Komolyan, nagyon büszke vagyok rá! Nagyon nehéz dolga van, rengeteg órája, sok leckéje, és sok tanulni valója, és a zeneórák, a tanfolyam, ésésés, nehéz a kis lelkének, és elfárad. Igyekszem erősíteni, lelkesíteni őt, és odafigyelek hogy azért ki tudja aludni magát. Csak 8 óra alvás jut neki , ami szerintem kevés, de hétvégeken bepótolják! <3 kis szíveim!
A gyerekek hatalmas csodák! A szívem határtalanná válik, oly nagyra duzzad, mikor rájuk gondolok , vagy velük vagyok!
Na de, locsi fecsi, elég lesz mára ennyi! Elkezdtem egy másik blogot, de az praktikákról, érdekes dolgokról stb, fog szólni......hihetetlen, hogy mindig kitalálok valami újat,de lehet ez így jó! Na szaladok aludni! Jó éjt! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hupsz :-D
  2017-10-05 07:29:08, csütörtök
 
  A szerdákat mindig is imádtam. Hát a tegnapi is fantasztikusra sikeredett.
Leültem reggelről a géphez és mire a drágámért kellett menni, sok mindent el tudtam kezdeni és intézni. Majd indulás, és elkezdődött a laminált parketta vásárlás. Egy fantasztikus meleg barna színnél maradtunk. A kis drágáim kiválasztottak képek alapján mi tetszhet nekik, de mikor mellé tettem a képet a szoba faláról, maradtunk a meleg színeknél, és döntöttünk, egyforma lesz a padló, mert a kis romantikus előtérben is összekötjük majd. Elment vele egy kis idő, és a közeli auchan-ba szaladtunk be ebédelni. Semmi nem tetszett, és folyamatosan szemeztem a pizzákkal! Diéta ide, diéta oda, nekem pizza kell! És vettünk, majd rábeszéltük magunkat egy újabb szeletre, de amíg ott álltam, egyszer csak megjelent a pizzámmal egy nagyon kedves régi ismerősöm, a Pizza Pontból.Esküszöm, úgy meglepődtem, vagy meghatódtam....Nem akartam elengedni a pillanatot. És beszéltünk <3 És a fellegekben jártam, mert csak az instán látok róla egy-két képet, és valamiért mindig közel állt a szívemhez. Jó ember, és hatalmas szíve van, és nagyon jó főnököm volt régen. Tiszteltem őt!
Szóval madarat lehetett volna velem fogatni, olyan boldog lettem a találkozástól, de menni kellett. Hazafelé megbeszéltük ki mit csinál még. Zsanival is tudtam beszélni, és a drágám átküldött egy infót, gyorsan továbbítottam hát neki is, és Kittinek. Kittivel is elindult egy beszélgetés, aminek lehet már itt volt az ideje! Jó fej csajszi,még az úszós "korszakunkbóli" barátnő. Gondolkodom az úszáson megint, de valahogy máshogyan kellene megoldani , még ez rejtély számomra.
Sóval telt az idő, Gabikát hívtam hogy legyen, mert egy hatalmas libát adott nekünk,Én sütöm, és osztozkodunk....neki nincs ilyenre ideje, és ők ketten vannak, ez a liba pedig hatalmas! Tegnap megsütöttem a májat és a töpörtyűt, a zsírt, ketté osztottam, ma a húsi következik, igyekszem úgy készíteni, hogy mikor hazaérnek, addigra legyen kész és átugrom vele, még melegében <3 Toncsikának úgyis ígértem egy sütit, és már Robi is nagyon ki van éhezve valamilyen süteményre!
Majd nekiláttam rendet tenni, mert estére vendégeket vártam. Igen sűrű lett a napom, főleg, hogy közben igyekeztem haladni a videómmal. Megakadtam, mert az én kis búrám mindig variál, de szerintem ez így van jól :-)
Szóval összeraktam a konyhát, a lakást, és megérlezdtek Gabiék. Hűtött habzóborral indítottunk, és nekiláttam a laskáknak. Ez volt a meglepi vacsi. Mindenkinek csináltam egyet-egyet. Vikónak is ízlett :-) És a csajok is odáig voltak tőle. Robika kettőt is evett, de a drágám csak egyet kapott, hogy ne nőjön a pocakja. Kicsit kótyagos fejjel azt éreztem van idő még az estéből, ahogy elköszöntek vendégeink, és kimentünk a gyerekekkel egy körre a házkörül, futni :-) Na éreztem , ez nagyon fura, de vigyorogtak az anyukájukon :-DDDDD Csitítottam a kutyákat, mert ugye sötétben topognak az utcán.....de csak visszaértünk :-) Reggelre a combjaim megérezték az esti menetet!
De szuper volt! A gyerekek nagyon élvezték, mondták máskor is menjünk....meglátjuk nemmikor nem leszek fáradt. Ma ráadásul balett is van! De ma itthon van a kedvesem is, és ha Dudus szobájában az utolsó fal is elkészül, megkapja a csíkokat, jöhet a parkettázás, és a takarítás, majd a visszabútorozás :-)
Szép őszi napjaink vannak, élvezem kicsit mindig a kinti levegőt, de már kiülni dolgozni hideg van, viszont egy csajos csalamádékészítésre még igazán alkalmas az időjárás! És szerveződik a halloween buli is! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Energikus kedd!
  2017-10-03 08:10:54, kedd
 
  Tegnap akkorát dolgoztam a kertben.....előkerült a lombszívó, az egész kertet felporszívóztam vele, bár a drágám ellenkezett, hogy ugyanúgy néz ki egy óra múlva majd, de nem lett igaza ;-) Fantasztikusan néz ki újra! Eltűntek az össze vissza nőtt és száradt növények, a paradicsomokat is leszedtem, kihúzgáltam, még maradt egy, az még javában élvezi a kellemes őszi időjárást. Összeszedtem a lehullott diókat, a kutyagumik is eltűntek :-D
A ház körül minden rendezett lett. DE estére annyira elfáradtam, hogy szinte mozdulni sem bírtam. mindenem elfáradt. Időben kerültem ágyba, és alvás!
Reggel olyan fitten ébredtem 6-kor, és már a kutyusok is rendben vannak, megetetve, a cicák, Bubus....befűtöttem, ki tudja milyen lesz az idő, de a festéshez kelleni fog, hogy gyorsabban száradjanak a falak, és hát én sem vetem meg a meleg radiátorokat a kora reggeli órákban. A reggelin is túl vagyok, édesburgonyából ismét laskát csináltam, töltve természetesen. A kedvesemnek is elkészítettem, ha majd felébred, és éhes lesz, elég lesz akkor átmelegíteni neki. Remélem neki is fog így ízleni,
Mosógép, mint mindig, most is tudja a dolgát. Így végre leülhetek ma egy kicsit a géphez. Vár rám némi munka, nyomtatni, intézni, szaladgálni való. Remélem nem hagyok ki semmit. MA balett is lesz Moncsikának, így a munkámat tudom folytatni a kedvenc kávézómban :-) igen, mégis úgy döntött, hogy jár, és ma itthon is leszek, hogy tudjam vinni. Nekem egy jó habos kávé, a gépem és egy óra nyugodt munka <3
Kell ennél több?
hihetetlen, de annyira bevált nekem ez így. Mindig egy kicsit itt, meg ott, ha csönd van körülöttem akkor nagyon keratívá válok. És a csönd úgy működi, hogy a fülest felteszem a fejemre :-D
Imádom, amit csinálok, és most még nagyobb és több feladatot kepatam....csak élni tudjak vele. Robi támogat, de mondtam neki, nem engedek az eddigi céljainkból sem ám! Hiszen olyan jól haladtunk idén is, és majdnem minden belefért az időnkbe és a kereteinkbe. Azért csak majdnem minden, mert nem jutottunk el külföldre, és még a wellness is várat magára, de minden hétvégém totál foglalt, hétköznap pedig a többi dolog. Viszont, nagyon jól telt a nyár, és most is igyekszem olyan programokat összehozni, ami kikapcsolja a kis családom <3
Akkor munkára fel! Csodálatos, energikus, kreatív napot kívánok!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Laska , de nem gomba
  2017-10-02 18:13:31, hétfő
 
  Nem bírtam magammal, ki kellett próbálnom, Tegnap annyira finom volt, amit Robi evett, csak megkóstoltam. Hát nosza, itthon nekiláttam. De paleolit módra. Édesburgonyát főztem , hozzá Szafifree pizzaliszt, kis só, víz és hagytam állni néhány percig. Majd a nyújtás kissé nehézkesen ment, de a serpenyőbe bekerült, mentek rá a finomságok, lila hagyma, savanyú ubi, sonka, sajt, és összehajtottam, megfordítottam.....Hát ez egyszerűen leírhatatlan volt! De komolyan. Ha finomat akarsz enni, próbáld ki! Megéri. És csak néhány perc az egész. Persze sima lisztből vagy GM lisztből is tutit lehet csinálni. Sima főtt tört krumplival. Kinek mi tetszik. Ja igen, fokhagymás tejföllel kell megkenni, nos én ezt is helyettesítettem, de így is nagyon finom volt!
Reggelire! Azt hiszem egy darabig ez lesz a nyerő nálunk!
Ebédre gorgonzolás tejszínes csirkemell, tésztával , nyuszi leves...... Azt hiszem nem ez a fogyós napunk :-D
Napközben igyekeztem rendbe tenni a lakást, és mostam, meg teregettem, majd megint mostam és teregettem.....megfürdettem az öreg kutyákat. Na már maga az kifárasztott, hiszen birkóznom kellett Ebyvel. Utálja a hajszárítót. Pupu a zuhanyt. Hanyatt fekve, Ebyt a hasamra vettem és masszíroztam a nyakát az egyik kezemmel, a másikkal szárítottam :-DDDDD
Ezután mindig porszívózás és fürdő takarítás ! És ha ez nem lett volna elég, kiszabadultam a kertbe. Kiakadtam a sok levéltől, hát elővettem a lombszívót. Majd a gereblyét, ahol sok levél volt. A kutyagumik is eltűntek és a paradicsomokat is kiszedtem, meg a virágos kertet rendbe tettem.Szuper lett minden :-)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Október kezdete
  2017-10-01 22:42:08, vasárnap
 
  Hát ez is eljött,az az csak úgy bepottyant. Hogy lehet ez?
Ma könnyen indult a reggel,egy film, egy kis főzőcskézés,majd összekaptam magam, és indulás Esztergomba, a szüreti fesztiválra. A műsor után csapoltak nekem egy hatalmas korsó sört,és elbeszélgettem az ott ücsörgő gyerekekkel, a mentős lánnyal is, olyan szimpatikus volt, és tiszta szív ember! Majd sétáltunk egyet, a kedvesem evett egy lepényt, én csak megkóstoltam, de a kürtős kalácsnak nem tudtam ellenállni!
Majd a meggyes kézműves sörből is vettünk egy üveggel,és indultuk is haza.
Csodálatos őszi idő volt az elmúlt héten. Fantasztikus! Az elvetett fűmagok kikeltek, az almák megérettek, és a medencének is búcsút intettünk. fájó szívvel, de leengedtük a vizét, hiszen már nem fogjuk idén használni.
Érdekes dolgok történnek velem, és csak pislogok, hogy mit is csináljak. Olyan feladatok és lehetőségek tárultak elém, amik komolyan elgondolkodtatnak. Mi tévő legyek? Olyan sok feladatom van, és holnap is az elmaradt dolgaim után fogok kapkodni, azt hiszem rendszerezni kell jobban az életem minden percét és másodpercét.
A sok munkának , a kitartásnak meg van az eredménye. És a szívem hangjának. Ma annyi kedves és elismerő szavakat kaptam, és hogy csak azért jöttek el, mert tudták, hogy ott leszek....ezek olyan dolgok, amik felfoghatatlan energiát, és szeretetet árasztanak . És igen, a szívemet adom a dalokba, a műsoraimba,és ha ez megérinti az embereket, ha kellemes időtöltést ad, ha mosolyt csal az arcukra, ha jól érzik magukat és egy kicsit el tudják engedni magukat, akkor megérte és megéri tovább csinálni és tovább menni.
Sok utazással telt ez a hétvége is,de szeretem! Tegnap egy hatalmas csomag vattacukorral tértem haza a lányoknak.
ÉS olyan elismerő szavakkal illettek bennünket,ami támogat a további munkában. ki ne szeretné a gyerekeket? Bennük a jövő, az élet és a remény! Félteni, óvni és tanítani kell őket! ÉS amikor látom a kis talpacskákat,igyekeznek utánozni, jól csinálni, és ha sikerül a mosoly máris feltűnik a szemükben, az arcukon. Minden mosolyuk egy kis csoda!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
interjú
  2017-09-28 16:36:19, csütörtök
 
  Van az úgy az ember életében, hogy olykor interjúra hívják.
Na nem állásinterjúról van ám szó, hanem egy rádió interjúról. Érdekes volt, mert most tényleg kiveséző volt a téma, viszont nagyon kellemes volt a hangulat. Az is fura, hogy ismerős volt a környezet, nem tudom hogyan és mikor, de én már jártam itt. Mindenesetre régi ismerősökkel találkoztam, és nagyon jó hangulatban telt az ott töltött idő, és sok információt kaptam bizonyos lehetőségekről, amivel nagy-valószínűleg élni is szeretnék. Feltuningolt a gondolat, hogy van emögött még valami , amit érdemes kipróbálni. Nos, valaki lehetőséget lát ebben, én pedig kihívást,ami nem rossz ! Maradjon egyenlőre ez titok, mint oly sok minden, pedig tényleg igyekszem összehozni a videókat is, de folyton valaki nem ér rá, vagy a helyszín lesz hirtelen foglalt. Nehéz a videóst, és a helyszíneket egyeztetni. Ezért most ismét egy saját videón dolgozom, és holnap már talán minden anyag meg lesz hozzá, akkor jöhet a végleges munka a vágás, szerkesztés.
Szeretem, de rengeteg óra munka mire elkészül a végleges kis verzió.
De az új lehetőségek, új löketet, kihívást kínálnak most, ami új erőt ad mindenhez. Közben gondolkodtam azon van e hobbim. hiszen ez is kérdés volt. Persze, hogy van, rájöttem, a zenén kívül is. A kutyuskáim. Róluk most nem is esett szó, pedig a szívem kis csücskei ők is. De a rádiózásról, a gyermekműsorokról, a zenéről, a hegedülésről, származásról is szó esett. Most küldöm a dalaimat,hiszen azok is bekerülnek a rádiótárába.
Lassan utolérem magam az adminisztratív dolgokban is, és végre végre nincs farkas étvágyam sem :-) Tegnap edzésen egyedül voltam, és nagyon meg lettem dolgoztatva, de összeszorított foggal is , de végig küzdöttem. Nagyon tetszett, hiszen most mindent átmozgattunk. Több mozgásra lenne szükségem, de úgy érzem lassan megtalálom a köztes utat, és mindenre mindig jut egy kis időm.
Például magamra is :-)
Néha kell néhány óra szépítkezés, és ha az ember lánya eljut a körmöséhez, fodrász, akár kozmetikus, vagy csak otthoni pakolás, arcápolásra is van több ideje, máris kicsattanó formába lendülhet. Hát nekem tegnapi nap és este volt erre egy kis időm. Imádtam!
Jaj gyorsan beteszem a meggyes sört a hűtőbe, kézműves, de mennyei! Szóval lehűtöm, mert jönnek a szüleim hozzánk. Összedobok egy almás sütit,mert az mindig kellemes vendégváró. Gyorsan neki is álok, és a holnapi ebédet is össze kell rakjam, mert holnap már útra kelek és újfent énekelünk, és dolgozunk, mert azt is kell néha! Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megint pihenni???
  2017-09-26 12:39:32, kedd
 
  Úgy éreztem csak kapkodok jobbra balra, és a torkom is vacakolni kezdett. Ide oda kapkodtam, rohangálok egyik fellépésről a másikra és megint szétcsúszott minden. Rájöttem ismét kell egy kis nyugalom, egy kis agylazító,ami kikapcsol. Hát egy sorozat az pont jól jött. Naponta egy-két rész semmit tevés, és kezdem megint látni a rendszert. Lehet ez segít? Egy kis pihenés??? Igen. Rendszeresen kell egy aktív és egy passzív pihenésre szükség. Nekem legalábbis, d ha nekem kell, akkor mindenkinek jót tesz. Tegnap kiültettem azt a rengeteg virágot, amiket az elmúlt napokban vettünk. A bejáratnál megint csodás kép tárul elénk. Persze a beton lépcső nem valami felvillanyozó látvány, de egyszerűen nem .Remélem egyszer csak kitaláljuk mi illik oda a legjobban.
A hétvége is utazós volt. Rengeteg helyen jártunk, és sok minden történt. Találkoztam a Zsiványokkal is, Csabika mindig mosolyt csal az arcomra. Ferivel pedig koccintottunk a szülinapja alkalmából. Jól néztek ki mind a hárman. Én meg megint megfáztam egy kicsit az esős idő miatt.
A csajok szoba átalakítása folyamatos, már megvettük a led bevilágítókat. Nagy dilemma volt ez is, mekkorák legyenek, mennyi lumennel....stb.... Robi fantasztikus, mindent olyan ügyesen megold. Imádom azt a kis gondolkodó kobakját! Ő is mindig a megoldásra törekszik. <3
Szóval lassan kirajzolódik milyen lesz a lányok szobája. Új színek, szőnyegek, világítás, ajtó..... alakul, alakul, ők pedig a vendégszoba szívélyes hangulatát élvezik :-)
Dolgozunk ezerrel, tegnap is lementünk Dorothyval a tóra, ma szüretre megyünk egy oviba. De már pénteken is úton leszünk, és szombaton.....vasárnap pedig ismét Esztergomban múlatom az időt, amíg a felvonulással visszaérnek. Kell egy lepény :-) Nesze neked paleo?!
Dalok tönkelege toporzékol a fejemben, ki akarnak születni a nagyvilágra. De a hegedű szava csábít folyamatosan, és Toncsi mutatott egy gitárt, hogy azon kellene játszanom.....nagy kihívások, és vívódások vannak bennem mire szánjam az időm. A családom mindig előtérben! A fiamnak kezdődik
lassan a tanfolyam, szombaton délelőtt volt a szintmérője, volt ami nehézséget okozott neki, de mondtam ne idegeskedjen, hiszen pont ez az mit jó, hiszen mindenkivel szinte egyénileg fognak foglalkozni, ki hol tart ezen tudásában.
Remélem tetszeni fog neki, mert most nagyon hajt,minden téren. Azt látom élvezi azokat a dolgokat amit csinál, és ez a lényeg, hogy ne miattam, és nekem, hanem magának tanuljon és fejlessze tudását és tehetségét. A lányoknak is szükségük van most rám nagyon, hiszen a 8. .....Egy kemény év! Felvételire való felkészülés, gyakorlás, külön órák, felvételi a pontok miatt izgulás, felveszik? Sikerül? Biztosan jó lesz? Majd a kisértettségi, a százalékok, az év vége....ballagás...... mindezt úgy, hogy sikerüljön jó felé vezetni , egyengetni őket. Az utukra. A lehetőségeket meglátva és élve velük.
Jó érzés,mikor az ember azt látja, hogy a gyermekei megtalálják azt az utat,ami boldogsággal tölti el őket még akkor is, ha ezért ,meg kell dolgozniuk. És a szebb világ, a boldog élet nem egy ábránd! Az én példám és tapasztalataim is bebizonyították ezt! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
kicsit összekaptam magam...
  2017-09-20 19:32:35, szerda
 
  Ez a kis betegség egy kisebb depibe akart taszítani. Jó volt esténként pihenni , aludni, de ma elkezdtem tevékenynek lenni. Máris rákattantak a telefonomra :-) Csak csörgött, és elindultak a szerveződések. Na meg a tevékeny délután.- Sikerült elindítanom a szolfézs alapvizsgához szükséges dolgokat a fiamnak, sikerült a drágámnak megvenni amik szükségesek voltak a villanyszereléshez és egyebek, sikerült eljutnom a gyógyszertárba a gyereknek a torkukra mindenféle, nekem köptető :-P A kis kincsemet, Ebyt állatorvoshoz vinnem, és még a géphez is sikerült leülnöm és újabb dolgokat rátölteni a kedvenc programomra :-) És két hatalmas ötlet született a fejemben újonnan, ami már csak a mielőbbi megvalósításra vár! Az egyik a mostani műsorunkhoz, a másik....meg hamarosan kiderül :-)
A kisfiam még tanul, a lányok készen, mindenki zuhizik már, vagy bepakol..... A eltűnik. Imádomkaját ügyesen felfalták, így holnap főzhetek két napra nekik. Holnap meglepi is lesz....már úgy várom! Szóval holnap főzés, a leveshez a lencse már beáztatva, még a másodikon gondolkodom, és valami sütit is szeretnék sütni, mert a két desszertecske lassan eltűnik, tetszett nekik!
Nos a mai délután már elég aktív volt, így látom jobban vagyok, azért a forró tea, és a hot acc még estére bejátszik még!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kicsit belassultam....
  2017-09-20 12:53:51, szerda
 
  Fantasztikus volt apukámmal a szülinapi este! Hatalmas meglepetést sikerült neki okozni, és a tortának is nagyon örült.
A múlthétnek azután gyorsan vége lett. A csütörtöki megbeszélésünk nagyon jól sikerült. Mindig örülök, ha az ismerőseinkkel, közelebbi kapcsolatba tudunk kerülni, ittunk egy fantasztius kávét, és rájöttem, ha már a paleo kávézást nem is tudom magtejjel megoldani, a rizstej is tökéletesen megfelel, a tejmentes kávéhoz. Imádtam! Szépülni mentem a kozmetikushoz, megtudtam, hogy októbertől már otthon marad, más helyettesíti, utána Moncsikával indultunk Tatabányára. Elbúcsúztunk Foltitól, és hazafelé Pestnek jöttünk. Mekiztünk egyet, és néztük a csodás fényeket. Mivel Robika otthon maradt a szüleimnél, Dudus várt bennünket haza. Fürdés, fekvés...ja és még egy kis tévénézés is belefért.
Pénteken reggel a Cöliákián kezdtük az éves vizsgálatokat. Persze érkezési sorrend volt, és mire szóba jött, hogy mi voltunk a harmadikok, már egy csomó mindent megbeszéltünk Erikával,és kiderült, hogy az ő párja is vasutas, és mindenhová vonattal mennek kirándulni, utazni. Csak erősített a terveimben, hogy ezentúl nekünk is be kell ezeket az utakat vállalni!
Rohanás haza, mert indultunk a gesztenyefesztiválra, onnan szintén rohantunk, hazaérve előkaptam még a hegedűmet, és öltözés, közös zuhany a kedvesemmel és indulás Szlovákiába egy buliba. Nagyon jól éreztük magunkat. Hűvös volt, de a Republik dalai és a tequila nem engedte, hogy fázzunk! új ismerősöket szereztünk, és táncoltunk Tercsivel.... Éjjel értünk haza. Szerelmes éjszaka volt!
Szombaton már munka volt ezerrel, és vasárnap sierült eljutnom templomba is, orgonálni. Mennem kellett volna stúdióba, de nagyon vacakul voltam, és nem akartam megfertőzni Petit, így csak a fellépésemre mentem el a kedvesemmel! Megkóstoltunk ezt azt, vettünk a gyerekeknek vásárfiát.... majd végre hazaértünk. Nagyon készen voltam már estére. Hétfő takarítással kezdődött, neki estem, úgy rendesen, de nagyon. Csodálatos időnk volt, így a mosógépet sem kíméltem. Dél után már éreztem, hogy valami nem jó. Estére teljesen kidőltem. Ledöntött a betegség. Megfáztam, vagy vírus? A tüdőm is fájt. TV! Forró fürdő, tea....
Másnap a drágám kérte menjünk vegyünk egy ajtót, hiszen elkezdődtek a munkálatok nálunk. Valahogy ez az év erről szól, sok a teendő.
A lányok szobáját kettéválasztjuk. A bútorok és a szőnyegek Hétfő este kiköltöztek. A lányok is beköltöztek a hatalmas vendégszobába, ahol most káosz van a sok bútor miatt. Viszont csodásan elférnek, és az íróasztalukon még tanulni is tudnak.
Szóval Lett új ajtó és hazaértek a gipszkartonok, meg szigetelés és ami kell. Ma már megy a fúrás, faragás, és lassan kirajzolódik a két külön kis szobácska. Nagy átalakítás. Nagylányok lettek, itt van az ideje, és most már nem kislányos közös szoba kell, hanem mindenkinek külön szoba dukál. Olyan csajos. Ha ez meg lesz, jöhet a Robi szobájának új design-ja :-) Amit a szőnyegcserével kezdünk majd. most ilyen kérések érkeznek szülinapra, karácsonyra, igyekszünk teljesíteni. Így sajnos a közös wellness tolódik, újfent. DE hát, a gyerekek mindig nagyon fontosak voltak az életünkben, és a mi hétvégénk, most /is/ tökéletes volt <3
MA igyekeztem összeszedni magamat, így volt energiám Dorothyt meghívni egy kávéra, és megbeszélni a következendő dolgokat. Mivel tegnapról maradt rakott makaróni a gyerekeknek és a kedvesemnek is, így nem főztem , de sütöttem egy finom GM kuglófot most mézzel, és zabtejjel, és hogy én is egyek valami kényeztetőt, egy almás fahéjas csodát. Szuper íze van ... nyami.....


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szülinapi meglepi?!
  2017-09-13 14:11:58, szerda
 
  Ma van az apukám 70. születésnapja! Mit vehetnék neki? Egy jó bor mindig jár, egy különleges....de ami megmarad, amire emlékezik , ami szeretettel tölti el, ha rá gondol......Hát meglepjük őt! Ma egész nap főzök, sütök, hogy egy délutáni meglepetést összehozzunk neki a születésnapján. Nem hiszem, hogy tudja, lehet, hogy sejti...de nem meri remélni sem szerintem :-) <3 Nagyon szeretem a szüleimet! Örülök, hogy jó a kapcsolatom velük. Szeretném, ha örömöt tudnék hozni nyugdíjas napjaikban. Olyan furcsa ezt így leírni, hiszen nem látom őket öregnek. Tudom tartják magukat előtte, de én nagyon szeretném, és remélem, hogy még hosszú hosszú ideig együtt tudunk lenni! <3
Így a mai meglepetés mi leszünk, és a vacsi, na meg a torta :-) Fondanttal, és krémmel, ahogy kell....na meg tűzijátékkal!
Ma egész nap csak rohanok, közben kiderült, hogy pénteken egy kis meglepetést szervez Tercsi, így én fogok hegedülni amíg feláll a republic :-) izgi, de gyakorolnom is kellene...remélem jut erre is időm , hiszen már csak két nap és buliiiii....meg hétvége......
A péntek egyébként is sűrű lesz, a lányokkal megyek vérvételre, sietnem kell egy fellépésre, és este a rendezvényen ....yeeeee! Nagyon vár minket Tercsi, és én is, hogy újra találkozzunk!
De ma szerda! Holnap csütörtök, egy fontos megbeszéléssel indul majd a nap....és olya sok csodát rejt minden nap, egy egy pillanata! Megszületett a következő dalom ötlete is, csak el kell kezdeni megcsinálni. És a gyerekdalok is jól haladnak. Micsoda pörgés! És a program is jó hatással van rám, amiket megtanultam. Imádom! Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/167 oldal   Bejegyzések száma: 1669 
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 141 db bejegyzés
Összes: 1705 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 166
  • e Hét: 1681
  • e Hónap: 5945
  • e Év: 88294
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.