Regisztráció  Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/307 oldal   Bejegyzések száma: 3067 
Ez a viselkedés méltatlan egy Miniszterelnökhöz.
  2017-09-18 16:45:26, hétfő
 
  Ez a viselkedés méltatlan egy Miniszterelnökhöz.

Szégyellheti magát Orbán Viktor, hogy idáig silányítja a törvény alkotás házát.

Az ilyen viselkedés ahogy ma viselkedett az Ország házba azt bizonyítja,hogy egy jellemtelen gonosztevő.

Ez az ember képtelen olyanokkal vitatkozni, elfogadható érveket felhozni akik egy kicsit is képesek gondolkodni.

És akkor jön a buzizással, mert semmit nem tud felhozni, képtelen érvelni az mellet a rengeteg baromság mellet amit 2010 óta művelnek Magyarországgal és a benne élő lakossággal.

Ez a szemöldök-csipesz duma pont azt mutatja, sajnos , hogy hazánk Miniszterelnökének pont annyi esze van mint egy porcelán kutyának.

Ezért fordulhat elő még 2017 - ben is, hogy hazánkban a munka vállalok éh bérért vannak foglalkoztatva, mert olyan politikusok vannak ma hatalmon akinek minden fontosabb, mint azok a választók akik hatalmat adtak ezeknek a hazaáruló, gyilkos rablóknak.

Orbán Viktor és a FIDESZ felől mindenki éhen dögölhet, csak ők éljenek jól, és lophassák szét azt a pénzt amit az EU - tol kapunk, illetve amit tőlünk munka vállalóktól adó, ÁFA formájába elrabolnak.

És mégis ezekre a hazaáruló rablókra fognak rengetegen szavazni ami azt mutatja rengeteg a buta ember hazánkba, akiknek még azt se számit ha éhezik, fagyoskodik, rabszolgaként dolgozik, mert csak a Viktor.

És akkor most mi lesz körberajzoltok?

Be is kaphatjátok!!!!!!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tisztelt nyugdíjas.
  2017-08-27 06:11:12, vasárnap
 
  Tisztelt nyugdíjas.

Te aki még hiszel a mesében, és csodálattal hallgatod ahogy a Fidesz megpróbál befolyásolni telefonon.

Ha azt gondolod, hogy tényleg érdekli Orbánt és a Fidesz a sorsod, akkor kérdeznék néhány dolgot tőled.

Miért a sportra, stadionokra, kisvasútra, költik azt a rengeteg pénzt amit tőlünk aktívaktól adó formájába
tőled nyugdíjastól ÁFA formájába elrabolnak, plusz amit az Eu - tol kapunk, és miért nem az egészségügyre, hogy te is nyugati színt emberhez méltó ellátásba részesülj kórházainkba?

Szerinted mint nyugdíjas ha érdekelné Orbánt a sorsod az életed, akkor miért csak a választások ellőt kedveskedik, hív fel, és miért nem hozta vissza a 13. havi nyugdíjat, ugyanis abból a pénzből amit ellopnak strómanjaikon keresztül, amit külföldön építkezésekre, támogatásokra költöttek, költenek már rég megtehették volna.

Már elnézésed kérem, de az nem normális állapot, hogy unokádat, gyermekedet kényszerítik, hogy külföldön dolgozzon, mert az itthoni bérekből csak vegetálni lehet, mert így melletted mint idős ember senki sem marad aki gondoskodhatna rolád, baj esetén.

Szerinted ha fontos volnál Orbánnak a Fidesznek ezt hagyná?

Te mind nyugdíjas ha szavazni mész elsősorban ne magad miatt szavaz, hanem gondolj gyermeked, Unokád jövőjére is, aki ma is szeretne melletted leni de nem teheti Orbán és a Fidesz miatt, mert lassan oda jutunk, hogy Romániába is magasabbak a bérek mint hazánkban.

Mert Romániába nem csak a politikusok élnek jó mint nálunk, és nem lopnak milliárdokat mint ahogy Orbán teszi.

Te Orbánnak és a Fidesznek csak addig vagy fontos még hazugságokkal megszerzi a szavazatodat utána meg szarik rád ahogy ezt eddig is tette.
Amennyiben tényleg azt szeretnéd, hogy gyermekedet unokádat kötelezhessék ara, hogy eltartson téged, szavaz csak a Fideszre aki azért vezette be ezt törvény, hogy neki semmibe se kerülj, csak ennyire vagy fontos a hazaáruló, rabló Orbánnak, aki még azt a keveset is sajnálja tőled inkább azt is ellopná amit ma kapsz.

És akkor most mi lesz körberajzoltok, vagy levadásztok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Külügy, Szijjártó Péternek nagyon fáj az igazság.
  2017-08-26 12:23:39, szombat
 
  Külügy, Szijártó Péternek nagyon fáj az igazság.

Te kis mitugrász taknyos minden normálisan gondolkodó ember ugyanazt gondolja amit persze senki sem mer kimondani amit a holland nagykövet Gajus Scheltema kimondott.

A holland nagykövet csak bennünket magyar állampolgárokat próbált védelmébe venni amikor kimondta, hogy a magyar kormány pont úgy kreál ellenséget önmagának minthogy a szélsőséges iszlamisták teszik.

Végre valaki, persze akinek ártani nem tudtok kimerte mondani az igazságot ami persze a magyar kormánynak fájdalmas, mert az ilyen kijelentések még a végén felnyitják a honi lakosság szemét, hogy kikből micsoda maffiózó rabló bandából tevődik össze a magyar kormány.

A mai hatalomnak Orbán vezetésével semmi sem drága mindent elkövetnek a hatalomba maradásért, mert egyszerűen egyik sem tudna megélni a valódi életbe, csak abba amit önmaguknak kreáltak ahol tudják fosztogatni a honi lakosság által nehezen előállatott javakat. Miközben tudatosan eh bérért foglalkoztatják a munka vállalókat, nyomorba tartják nyugdíjasainkat, éheztetik gyermekeinket,kivéreztetik kórházainkat, mert minden pénzt vagy ellopnak, vagy felesleges dolgokra költenek.
/Stadion, kisvasút, bicikli, sport támogatás, stb. /

És akkor most mi lesz körberajzoltok?

Én nem vagyok akkora ágyú mind Hollandia nagykövete, csak én már szarok rátok.

Tehetek egy szívességet , de kérjetek sorszámot.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minden Fidesz politikus egy bűnöző maffiózó.
  2017-08-25 18:25:27, péntek
 
  Minden Fidesz politikus egy bűnöző maffiózó.

És persze még ők szólítanak fel mást a bocsánatkérésre.

A jó kurva édesanyátokkal együtt rohadjatok meg.

Ki a tetves kurva anyátok /Fidesz/ alakította úgy a munka törvénykönyvet, hogy minden munka vállaló kiszolgáltatott rabszolga hazánkban, mert a munka adók nem tartják be a törvényi előírásokat?
Melyik hazaáruló, rabló párt /Fidesz/ az amelyik fenntartja a világ legmagasabb ÁFA - ját illetve már 7 éve szívja a honi munka vállalók vérét a túladóztatással?

Ki az a személy, melyik az a párt /Fidesz/aki azt mondta 48 ezer fotonból meglehet élni miközben ő havi szinten milliókat keres?

Melyik az a párt aki bevezette a köz munkát éh bérért 48 - 50 ezer nettó, ami még a rezsire sem elég.

Melyik az a párt/ Fidesz/ akinek 7 éves hatalma alatt /Fidesz/ fiataljaink külföldre menekülnek dolgozni mert itthon nem lehet emberhez méltóan élni a bérekből?

Melyik az a párt/ Fidesz/ amelyik államosította a magánnyugdíjunkat amivel milliók nyugdíjas korát nehezítette meg?

Melyik az a párt/Fidesz/ akik miatt unokáink, gyermekein külföldön dolgozik amivel azt érik el, hogy idős emberek egyedül kénytelenek élni napjaikat, és senki nincs akihez fordulhatnának baj esetén?

Melyik az a párt/Fidesz/ akinek fontosabb a stadionok építése, a kihasználatlan Felcsúti kisvasút, mint a kórházaink, nyugdíjasaink, gyermekein, unokáin?

Ezek után kinek, kiknek is kellene hazaárulásért, csalásért, lopásért, börtönbe ülnie?
Ezek után kinek, kiknek is kellene bocsánatot kérnie?

Nem Orbán Viktornak, nem a hazaáruló, rabló, gyilkos Fidesz politikusnak akik miatt több ember vesztette már életét?

Az aki nem látja mit művelt a Fidesz 7 év alatt, és még ezek után is támogatja őket, tényleg nem lehet nagy agy tröszt.

De az az ellenzéki politikus is egy hazaáruló akik miatt nem lesz legyőzhető a Fidesz 2018 - ba mert neki is az a fontos, hogy képviselő lehessen, minthogy eltakarodna a politikából, ugye Gyurcsány Feri, hogy rohadnál meg.

De ez minden mai ellenzéki politikusra vonatkozik aki miatt több jelentéktelen pártra oszlik a mai ellenzék.

Hiába vannak többségbe akik kormány váltást szeretnének, ha több felé oszlik a szavazat.

Ezt kéne felfogni Gyurcsánynak, Botkának, meg a többi ingyenélőnek.

ÉS AKKOR MOST MI A KURVA ANYÁTOK LESZ KÖRBERAJZOLTOK?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezek a mocskok 7 éves elbaszott kormányzás után még ma is...
  2017-08-16 20:08:53, szerda
 
  Ezek a mocskok 7 éves elbaszott kormányzás után még mindig visszafelé mutogatnak.

Fidesz: "A szocialisták szétlopták és tönkretették az egészségügyet"

A tetves kurva édesanyátokat volt 7 évetek változtatni, talán kevesebb stadion, rövidem kisvasút és több jutott volna az egészségügyre.

Ja persze értem az egészségügy az nem tartozik a mitugrász segg dugasz Orbán szív ügyei közé, úgy ahogy a nyugdíjasok sem, úgy ahogy a munka vállalok sem.

Ezért csökkentették a munkanélküli járadék idejét.
Ezért vezeték be a köz munkát éh bérért, amivel azok munka-lehetőségét veszik el, akik szívesen dolgoznának, de nincs szükség rájuk, mert a köz munkásokkal végeztetik el a munkát, persze olcsóban.

Valójában a Fidesz politikusok 7 éves regnálásuk alatt teljesen kivérezették az egészségügyet, elüldözték orvosainkat, egészségügyben dolgozókat, mivel Orbán szerint a selejt nyugdíjasoknak, jók a maradvány orvosok is.

A munka törvénykönyv változtatásával, teljesen kiszolgáltatottá tették a munka vállalókat, akiket tudatosan szándékosan tartanak alacsony béren, hogy fenntarthassák a kiszolgáltatottságot.

Orbán és a Fidesz politikusai azért utasítják el az EU -t nehogy ránk nézve is olyan kötelező törvények szülessenek ami segítené a munka vállalókat.
Azért kapaszkodik Oroszországba mert olyan rendszert szeretne ami ott van, ahol a munka vállaló neve kuss.
Amikor munka vállalóként szidod a munka adódat, akkor valójában nem a munka adó a hibás hanem a Fidesz politikusai, mert a munka adó csak azt teheti amit a törvények megengednek, amiket a Fidesz politikusok szavaztak meg fogadtak el.

Na ere varrjál gombot te aki még ezek után is a Fideszre szavaznál 2018 - ban.

Hatalmas hiányosság van azon személyek agyába aki elfogadja, hogy az a párt tette tönkre az egészségügyet akit már 7 évvel ezelőtt megbüntetek a választok, és csak asszisztálnak az országháziban, hogy ők is jól megtudjanak élni munka nélkül.

Mert azért az remélem minden munka vállaló tudja minden politikust mi tartunk el, mi keressük meg nekik a közel milliós fizetésüket, útiköltség támogatásukat, a lak-hatási támogatásukat, vagyis mind ingyenélő.

És akkor most mi lesz körberajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb 13 milliárd stadionokra
  2017-08-13 07:23:28, vasárnap
 
  Újabb 13 milliárd stadionokra.

Tisztelt nyugdíjas honfitársaim, aki egy földön fekvő nőbe belerúgsz mert nem érdekli a hazaáruló, rabló Orbán hazugsága és fütyülni mert amikor a hazaáruló rabló ép az agyadat mossa.
Vagy amikor kórházi ellátásra szorulsz és nem kapsz megfelelő ellátást,/ ételt, WC papírt, stb,/ amikor 40 fokba bent fekszel a 45 fokos kórterembe ,mindig gondolj arra mire is költi a rabló Orbán a pénzünket /stadionok 13 milliárdért./

Pont ennyit érsz a rabló FIDESZ politikusoknak, Orbánnak aki miatt képes vagy egy nőbe belerúgni.

Tisztelt nyugdíjas az nem normális állapot, hogy stadionokra költik a pénzt, amikor te vegetálsz, nélkülözöl, nincs egészségügy, oktatás, éh bérért vagyunk foglalkoztatva, túl vagyunk adóztatva, mi fizetjük a világ legmagasabb ÁFA - ját.
Tisztelt nyugdíjas az nem normális állapot amikor gyermeked, unokád, kényszerből külföldön kénytelen dolgozni, hogy emberhez méltóan tudjon élni.

Gondolkodj egy picit te a FIDESZ - nek Orbánnak addig leszel jó, addig kellesz, még megszerzi szavazatodat, utána felőlük nyugodtan éhen pusztulhatsz, vagy meghalhatsz az egészségügy hiányosságai miatt.

Amikor majd szavazol neked a gyermekedre, unokádra is gondolnod kell, mert ugyanis az ő jövőjükről is döntesz.

Amennyiben és ha jó ha a család széthullik mert fele kényszerből külföldön dolgozik, amennyibe jó ha a fiatalok itthon éh bérért kénytelenek dolgozni, amennyibe jó a mai egészségügy, amennyibe jó ha Orbán és a FIDESZ kirabolja az országot, szavaz ezekre a hazaáruló, rabló, patkányokra.

És akkor most mi lesz körberajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rétvári te is egy hazaáruló, hazug rabló patkány vagy !!!!
  2017-08-12 17:02:19, szombat
 
  Rétvári te is egy hazaáruló, rabló patkány vagy !!!!!!

Ahogy minden FIDESZ politikus a fő rabló Orbánnal az élen.

"Egyre kevesebb a nem tanuló, nem dolgozó fiatal."

Persze bunkócska egy ilyen országban ahol éh bérért vagyunk foglalkoztatva, túl vagyunk adóztatva, rablók, bűnözök a politikusok, egyre kevesebb fiatal vállal gyereket.

Persze, hogy egyre kevesebb a nem dolgozó fiatal, mert a normálisabb-ja már rég kint dolgozik külföldön 3 - 5 szőr több bérért, mint amit itthon lehet keresni.

Ere ne legyetek olyan büszkék, mert ha egészséges lakossága volna hazánknak, ti már rég köz munkásként dolgoznátok éh bérért, és nem lopnátok a lakosság állttal előállatott javakat.

Fidesz politikus patkányok, a börtönbe fogtok megrohadni a bűnöző strómanokkal együtt, akiken keresztül raboljátok adóinkat, az EU - tol kapott pénzünket.

És most mi lesz körberajzoltok?

Te bunkó hiába nyaltok a nyugdíjasoknak akinek gyermeke, unokája, külföldön kénytelen dolgozni miattatok / a munka törvénykönyv módosítása, illetve a bérek, a túladóztatás. miatt / az nem fog rátok szavazni, ha képes gondolkodni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tusnádfürdő.
  2017-07-23 15:31:57, vasárnap
 
  Tusnádfürdő.

Ami Tusnádfürdőn történ nem azon újságíró hibája aki hajánál fogva ránt a földre egy nőt, hanem elsősorban az édesanyáé aki nem nevelt embert belőle, mert az ilyen embernek látszó élőlény valójában egy agresszív állat.

Az aki egy földön fekvő nőbe belerúg azt az illetőt nem is tudom hova milyen élőlényhez sorolni, mert ilyet még az állat sem tesz.

Viszont ami a legfontosabb ezek a személyek sikeres agy mosáson mentek át amit a FIDESZ 2010 óta folytat.

Vagyis valójában nem azok a bűnösek akik elkövették ezt az embertelen tettet, hanem a hazaáruló, rabló Orbán Viktor aki a FIDESZ- ből egy szélsőséges rasszista agresszív pártot hozott létre.
Orbán Viktor a felelős akinek lét eleme a feszültség szitás, ami visszavezethető sanyarú gyermekkorára.

Folyamatos feszültség szítás folyik a nemzeten belül, a nyugdíjasokat összeugrasszák az aktívakkal, a betegeket az egészségügyben dolgozókkal, stb.

Ezt mind azért teszik a FIDESZ politikusok, mert még a társadalmon belül feszültség van addig senki sem figyel oda ara, hogy mennyit lopnak, mit csinálnak, hova , és mire szórják feleslegesen a pénzünket.

A FIDESZ - es nyugdíjas társadalom csak annyiba hibás, hogy pár száz forint nyugdíj emelésért már embert is ölnének.

És akkor mosat mi lesz körbe rajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hazaáruló, rabló Orbán szerint 2,1 - re.
  2017-07-23 05:58:43, vasárnap
 
  A hazaáruló, rabló Orbán szerint 2,1 gyerekre volna szükség családonként.

Szerintünk tisztességes bérekre amiből emberhez méltóan lehessen éni.
Szerintünk olyan egészségügyre kórházakra ahova meggyógyulni jár a beteg nem meghalni.
Szerintünk olyan oktatásra van szükség ahova azért járnak gyermekeink, hogy feltudják venni a versenyt a fejeltebb országok diákjaival, majdani munka vállalóival.
Szerintünk 2017 - ben nem ott kellene tartani a honi élet-színvonalnak ahol ma tart, ha az elmúlt évek miniszterelnökei, politikusai azzal foglalkoztak volna amire felhatalmazták a választok.

Szerintünk Magyarországnak ma nem stadionokra, a nemlétező "futball" támogatására, kisvasutak építésére volna szüksége, hanem a munka vállalók túladóztatásának csökkentésére. az egészségügy rendbetételére, az oktatásra.

Tudod Viktor a Hosszú Katinka Féléket is belehetne vonni az itthoni adóztatásba, meg a többit akik csak haszonra tesznek szert abból a pénzből amit az EU - tol kapunk felzárkóztatás céljából, mondom kapunk és nem te ti kaptok.

Szerintünk Magyarországnak olyan miniszterelnökre van szüksége aki nem csak a saját meggazdagodásával foglalkozik strómanjain keresztül hanem az ország jelenével, jövőjével is.

Majd ha a felsoroltak bekövetkeznek utána lehet beszélgetni a családonkénti 2,1 gyermekről, de addig hova a nyomorba, az éhezésbe, a szegénységbe?

Figyelj ide Viktor fogd már fel azzal a kis térfogatú agyaddal nem mindenki annyi bevétellel rendelkezik mind te, nem mindenki képes strómanjain keresztül milliókat lopni az EU- s támogatásból.

Ma tudod ki vállal 2 gyereket hazánkban?

Akik a te jóvoltodból képes munka nélkül milliókra szert tenni.

Vagy aki annyira buta, hogy nem tudja felfogni mennyibe kerül egy gyermek felnevelése egészséges körülmények között.

Gondolkodj már egy picit mielőtt hülyeségeket beszélsz.

A gyermek nevelés nem ott kezdődik normális családba, hogy megszületik a baba, hanem a gyermek nevelést megelőzi a házasság, majd a lakhatás.

Ma mire alapítson családot egy fiatal, hol lakjon?

A 90 - 120 ezer forint nettóra?

Egyre kevesebb az az ember akit ma már áttudsz verni, már egyre többen látják, hogy egy hazaáruló, rabló patkány vagy párt társaiddal együtt.

És akkor most mi lesz körbe rajzoltok?Majd én azt tudom.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor egy politikus nem válaszol az újságírói kérdésre.
  2017-07-15 07:36:01, szombat
 
  Amikor egy politikus nem válaszol az újságírói kérdésre.

Akkor tulajdonképpen nem az újságírót alázza meg, becsüli, nézi le hanem azon választókat akik rá szavaztak.

Az újságíró a munkáját végezné, a választók kérdéseit teszi fel amikor mer kérdezni például hazánk hazaáruló rabló miniszterelnökétől, és az úgy tesz mintha nem is kérdezték volna.

Egy valódi demokráciában, ha egy újságíró kérdez kutyakötelessége a politikusnak válaszolni, vagy ha mégsem teszi megszűnik létezni mint politikus, mert a választókat sérti meg azzal ha nem válaszol.

Egy olyan ember mint Orbán Viktor már rég nem lehetne politikus, mert megtagadja, sőt menekül az újságírói kérdések elől.

Mindig felmerül bennem a kérdés, kik is azok az emberek akik menekülnek valami elől?

Igen tisztelt honfitársaim lehetsz jobboldali, vagy baloldali szavazó, de azt azért ugye érzed te is csak az az ember menekül, nem mer az emberek szemébe nézni akinek van mitől félnie.

Most ha ez így van Orbán akkor mitől is fél?

Csak nem túl sokat lopott a talpnyaló strómanjain keresztül?
Csak nem érzi, hogy ameddig nyomorba tartja a lakosságot addig családja, érdek baráti köre milliomossá, milliárdossá vált köz pénzből?
Csak nem tudja, hogy már Romániában is magasabb az élet színvonal mint nálunk, igaz ott nem stadionok építésére költik a pénzt.
Csak nem tudja, hogy olyan, hogy egészségügy, oktatás már csak szavakban létezik Magyarországon?
Csak nem tudja, hogy ameddig ők milliós fizetésük mellet még lopnak is ma emberek 90 ezer Ft- ért dolgoznak egy hónapot ami csak vegetálásra elég?

Vagyis annyit, hogy ne haljon éhen, legyen akit túl lehet adóztatni, mert ha éhen hal nem lesz aki eltartsa Orbánt, meg a többi ingyenélő politikust.

Vagyis amit ma itthon lehet keresni az az éhenhaláshoz sok, viszont az élet bemaradáshoz kevés.És akkor most mi lesz körbe rajzoltok?Dögöljetek meg Áder Janival, Orbán Viktorral az élen, fulladjatok bele amit a választóktól, a jövő nemzedékétől elraboltatok.

Hazaáruló telhetetlen, rabló minden FIDESZ politikus.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/307 oldal   Bejegyzések száma: 3067 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 55 db bejegyzés
Összes: 3096 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 187
  • e Hét: 1241
  • e Hónap: 4678
  • e Év: 66753
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.