Regisztráció  Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/307 oldal   Bejegyzések száma: 3060 
Tusnádfürdő.
  2017-07-23 15:31:57, vasárnap
 
  Tusnádfürdő.

Ami Tusnádfürdőn történ nem azon újságíró hibája aki hajánál fogva ránt a földre egy nőt, hanem elsősorban az édesanyáé aki nem nevelt embert belőle, mert az ilyen embernek látszó élőlény valójában egy agresszív állat.

Az aki egy földön fekvő nőbe belerúg azt az illetőt nem is tudom hova milyen élőlényhez sorolni, mert ilyet még az állat sem tesz.

Viszont ami a legfontosabb ezek a személyek sikeres agy mosáson mentek át amit a FIDESZ 2010 óta folytat.

Vagyis valójában nem azok a bűnösek akik elkövették ezt az embertelen tettet, hanem a hazaáruló, rabló Orbán Viktor aki a FIDESZ- ből egy szélsőséges rasszista agresszív pártot hozott létre.
Orbán Viktor a felelős akinek lét eleme a feszültség szitás, ami visszavezethető sanyarú gyermekkorára.

Folyamatos feszültség szítás folyik a nemzeten belül, a nyugdíjasokat összeugrasszák az aktívakkal, a betegeket az egészségügyben dolgozókkal, stb.

Ezt mind azért teszik a FIDESZ politikusok, mert még a társadalmon belül feszültség van addig senki sem figyel oda ara, hogy mennyit lopnak, mit csinálnak, hova , és mire szórják feleslegesen a pénzünket.

A FIDESZ - es nyugdíjas társadalom csak annyiba hibás, hogy pár száz forint nyugdíj emelésért már embert is ölnének.

És akkor mosat mi lesz körbe rajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hazaáruló, rabló Orbán szerint 2,1 - re.
  2017-07-23 05:58:43, vasárnap
 
  A hazaáruló, rabló Orbán szerint 2,1 gyerekre volna szükség családonként.

Szerintünk tisztességes bérekre amiből emberhez méltóan lehessen éni.
Szerintünk olyan egészségügyre kórházakra ahova meggyógyulni jár a beteg nem meghalni.
Szerintünk olyan oktatásra van szükség ahova azért járnak gyermekeink, hogy feltudják venni a versenyt a fejeltebb országok diákjaival, majdani munka vállalóival.
Szerintünk 2017 - ben nem ott kellene tartani a honi élet-színvonalnak ahol ma tart, ha az elmúlt évek miniszterelnökei, politikusai azzal foglalkoztak volna amire felhatalmazták a választok.

Szerintünk Magyarországnak ma nem stadionokra, a nemlétező "futball" támogatására, kisvasutak építésére volna szüksége, hanem a munka vállalók túladóztatásának csökkentésére. az egészségügy rendbetételére, az oktatásra.

Tudod Viktor a Hosszú Katinka Féléket is belehetne vonni az itthoni adóztatásba, meg a többit akik csak haszonra tesznek szert abból a pénzből amit az EU - tol kapunk felzárkóztatás céljából, mondom kapunk és nem te ti kaptok.

Szerintünk Magyarországnak olyan miniszterelnökre van szüksége aki nem csak a saját meggazdagodásával foglalkozik strómanjain keresztül hanem az ország jelenével, jövőjével is.

Majd ha a felsoroltak bekövetkeznek utána lehet beszélgetni a családonkénti 2,1 gyermekről, de addig hova a nyomorba, az éhezésbe, a szegénységbe?

Figyelj ide Viktor fogd már fel azzal a kis térfogatú agyaddal nem mindenki annyi bevétellel rendelkezik mind te, nem mindenki képes strómanjain keresztül milliókat lopni az EU- s támogatásból.

Ma tudod ki vállal 2 gyereket hazánkban?

Akik a te jóvoltodból képes munka nélkül milliókra szert tenni.

Vagy aki annyira buta, hogy nem tudja felfogni mennyibe kerül egy gyermek felnevelése egészséges körülmények között.

Gondolkodj már egy picit mielőtt hülyeségeket beszélsz.

A gyermek nevelés nem ott kezdődik normális családba, hogy megszületik a baba, hanem a gyermek nevelést megelőzi a házasság, majd a lakhatás.

Ma mire alapítson családot egy fiatal, hol lakjon?

A 90 - 120 ezer forint nettóra?

Egyre kevesebb az az ember akit ma már áttudsz verni, már egyre többen látják, hogy egy hazaáruló, rabló patkány vagy párt társaiddal együtt.

És akkor most mi lesz körbe rajzoltok?Majd én azt tudom.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor egy politikus nem válaszol az újságírói kérdésre.
  2017-07-15 07:36:01, szombat
 
  Amikor egy politikus nem válaszol az újságírói kérdésre.

Akkor tulajdonképpen nem az újságírót alázza meg, becsüli, nézi le hanem azon választókat akik rá szavaztak.

Az újságíró a munkáját végezné, a választók kérdéseit teszi fel amikor mer kérdezni például hazánk hazaáruló rabló miniszterelnökétől, és az úgy tesz mintha nem is kérdezték volna.

Egy valódi demokráciában, ha egy újságíró kérdez kutyakötelessége a politikusnak válaszolni, vagy ha mégsem teszi megszűnik létezni mint politikus, mert a választókat sérti meg azzal ha nem válaszol.

Egy olyan ember mint Orbán Viktor már rég nem lehetne politikus, mert megtagadja, sőt menekül az újságírói kérdések elől.

Mindig felmerül bennem a kérdés, kik is azok az emberek akik menekülnek valami elől?

Igen tisztelt honfitársaim lehetsz jobboldali, vagy baloldali szavazó, de azt azért ugye érzed te is csak az az ember menekül, nem mer az emberek szemébe nézni akinek van mitől félnie.

Most ha ez így van Orbán akkor mitől is fél?

Csak nem túl sokat lopott a talpnyaló strómanjain keresztül?
Csak nem érzi, hogy ameddig nyomorba tartja a lakosságot addig családja, érdek baráti köre milliomossá, milliárdossá vált köz pénzből?
Csak nem tudja, hogy már Romániában is magasabb az élet színvonal mint nálunk, igaz ott nem stadionok építésére költik a pénzt.
Csak nem tudja, hogy olyan, hogy egészségügy, oktatás már csak szavakban létezik Magyarországon?
Csak nem tudja, hogy ameddig ők milliós fizetésük mellet még lopnak is ma emberek 90 ezer Ft- ért dolgoznak egy hónapot ami csak vegetálásra elég?

Vagyis annyit, hogy ne haljon éhen, legyen akit túl lehet adóztatni, mert ha éhen hal nem lesz aki eltartsa Orbánt, meg a többi ingyenélő politikust.

Vagyis amit ma itthon lehet keresni az az éhenhaláshoz sok, viszont az élet bemaradáshoz kevés.És akkor most mi lesz körbe rajzoltok?Dögöljetek meg Áder Janival, Orbán Viktorral az élen, fulladjatok bele amit a választóktól, a jövő nemzedékétől elraboltatok.

Hazaáruló telhetetlen, rabló minden FIDESZ politikus.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor kiadta a parancsot.
  2017-07-06 17:19:45, csütörtök
 
  Orbán Viktor kiadta a parancsot.

Minden elvakult, buta, anyagi érdekek miatti Fideszes húzzon a faszára egy narancsot.

Na ennyit a vicces oldaláról amivel támogatom a két-farkú kutya pártot,

De gondoljunk csak az újabb idiotizmusra amit kitalált az ingyenélő, rabló, maffiózó Orbán.

Magyarország jelenleg a 15. legbiztonságosabb ország.
Ez vagy igaz vagy nem.

Orbánunk az elmebeteg diktátor, legújabb dili - hoppja, hogy ezt erősíteni kell, kerül amibe kerül, ugyanis nem ő fizeti, sőt ismét lesz egy kiadás amit majd szorgalmasan megcsapolnak az ingyenélő, rabló politikusaink.

A cél nem kevesebb mind hazánkat a 10. helyre emelni a biztonságos országok rang listáján.

Mi a kurva anyád van nem tetszik az írás te köcsög?
Neked is fáj az igazság?
LEFIZETETT PATKÁNY VAGY?LEGYEN VÉR A PUCÁDBA RAKD KI AMIT ÍRTAM !!!!!!!!!!!!!!!!!

A NAGY DEMOKRÁCIÁBAN A FOLYTATÁST TÖRÖLTE VALAMELYIK MEGVÁSÁROLT PATKÁNY.

A lényeg annyi, Orbán és a FIDESZ mivel maga a maffia és fél a néptől szigorításokra van szükség nehogy visszatudjuk szerezni a politikusoktól, strómanjaiktól a köz tulajdont amit elloptak a rendszer változás óta.

A DIKTATÚRA ÉPÍTÉSÉRE JELLEMZŐ EZEN LÉPÉSEK AMIT MAJD AZ ELLENZÉK IS MEGSZAVAZ MERT, HOGY AZ EGYIK KUTYA MÁSIK EB.

ÉS AKKOR MOST MI LESZ KÖRBE RAJZOLTOK?Majd én azt tudom.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Remélem 2018 - ba is ekkorát tévedsz Viktor.
  2017-06-12 22:01:52, hétfő
 
  Remélem 2018 - ba is ekkorát tévedsz Viktor.

Andorra -Magyarország 1 - 0

Előzmény Orbán Viktortól.

"A magyar futballban ma azért mennek jobban a dolgok, mert vannak akadémiák."
"A legnagyobb érték a magyar labdarúgásban ma az akadémiai rendszer. Ezt kell megőrizni és ezt kell erősíteni. Ezt kitanultuk az elmúlt tíz évben, ehhez értünk."

Ezért értünk el, hogy Andorra játékosai 1 - 0 - ra legyőzte a mi arany lábú ingyenélő játékosainkat akik érdemtelenül teljesítmény nélkül élnek jól az adó fizetők pénzéből.

Viktor itt valaki valamit nagyon elkúrt nem gondolod?

Te ingyenélő rabló, könnyen költöd a mi pénzünket stadionok építésére, akadémiák létrehozására mert sosem dolgoztál meg a pénzért és így nem is tudod mi is az a munka.

Te szerencsétlen elmebeteg idióta, az oktatásra, iskoláinkra az egészségügyre kórházainkra kellene azt a pénzt költeni amit ma a nemlétező focira költesz önkényesen.

Remélem megjön a honi állampolgárok esze 2018 - ra és elküldenek oda amit megérdemelnél vagyis a halál faszára.

Azért kíváncsi lenék, ha nem hoztátok volna létre az akadémiákat, nem építettétek volna az értelmetlen kihasználatlan stadionokat hány gólt kaptunk volna Andorrától?

Remélem felfogod a beteg agyaddal ha most ekkorát tévedtél te sem vagy tévedhetetlen, te is pofára esel néha ahogyan 2018 - ba is fogsz, te nagyképű idióta barom.

És akkor most mi is lesz körberajzoltok?

Te idióta bunkó lehallgathatjátok a telefonomat, de be is nyalhatok csontig, mert, hogy őszinte legyek te , ti már nekem nem léteztek senkik vagytok.

Hajrá Andorra !!!!!!!!!!!!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ismételten bebizonyítva van értelme a honi fociba fektetni.
  2017-06-10 04:18:52, szombat
 
  Ismét bebizonyítva van értelme a honi fociba fektetni az adó fizetők pénzét.

Elgondolkodhatna néhány hazaáruló ingyenélő patkány többek között Orbán Viktor, hogy ami mesterségesen van felpumpálva, és a teljesítményt figyelmen kívül hagyják az ilyen eredményeket szül.

Andorra - Magyarország 1- 0

Tisztelt elvakult Fidesz imádok, ez az eredmény is pontosan leköveti azt ami 2010 es Orbán-ni kormányzás óta folyik hazánkban.

Teljesen jól működik minden addig ameddig nincs ellenfél addig lehet nagyokat mondani, kábítani az embereket, de ha ellenféllel találjunk szembe magunkat egyből kimutatkozik mire is vagyunk képesek.

Én már csak nevetni tudok ezen az egészen ahol talicska szám öntjük a pénzünket egy olyan sportba ami mögött teljesítmény az zéró.
Persze ez jellemző az egész országra mert mára hazánk egy olyan országa vált köszönhető Orbánnak, hogy nem a teljesítmény számít, nem az érvényesül aki valójában tesz valamit hazánkért, hanem az aki korrupt, csaló, rabló, bűnöző.

Csak gratulálni tudok azoknak akik ilyen teljesítmény mellet még képesek fizetni, kijárni foci meccsre.
Csak gratulálni tudok azoknak akik ilyen teljesítmény mellet még képesek Orbánra és a Fideszre szavazni.

Mindent lehet úgy beállítani, hogy jó és szép ez persze mindenre értendő de amikor megkapjuk a pofont és az álarc mögé nézzünk mindig rákel, hogy döbbenjünk ami ma hazánkba folyik az egy vicc ami előbb utóbb nagy pofára eséshez fog vezetni, és ez pont egy olyan embernek köszönhető aki annak idején ellenzékbe tisztán látott, de mára a hatalom a pénz elvette a józan eszét.

Csak így tovább Magyarország ha neked nem kell a jó itt a rossz Orbán Viktor személyében kapj utána két kézzel.
Egyáltalán nem csodálkozom mert ez nem először fordul elő a történelmünk folyamán hogy rabló, béna kacsák vezetik hazánkat gondolj csak Trianonra.

És most mi is, hogy is lesz körbe rajzoltok, el lehetetlenítetek, én már csak tudok rajtatok.Egyet sose feledjetek egy országnak mindig olyanok a vezetői amilyen maga az ország, és amit a lakosság megérdemel, már annyira hozzászoktunk az elnyomásunkhoz, kirablásunkhoz, hogy szinte könyörgünk érte.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Korrupció.
  2017-06-05 09:52:12, hétfő
 
  Korrupció.

Ezzel csak finoman röviden lehet foglalkozni ma hazánkban ha szeretnél megélni.

Amikor maga az állam, a politikus korrupt, akkor az egész ország előbb utóbb korrupttá válik.
A korrupció mára odáig fajult, hogy munka helyeket emberek , családok megélhetését veszélyezteti.
A Fidesz úgy alakította a törvényeket, hogy minden a korrupcióra épül, mert a korrumpált személy, személyek mindig kiszolgáltatott helyezettbe vannak az uralkodó hatalomnak.

A korrumpált személy, személyek azért szeretnék fenntartani a Fidesz hatalmát, mert félnek, ha más kerül hatalomra megszűnik az, hogy ők munka , teljesítmény nélkül jól éljenek.

Vagyis a jelenlegi hatalom érdeke a korrupció, amivel tisztában is van, hogy létezik és amit szándékosan tart fent amivel biztosítani tudja a 2018 - as választásokon a győzelmét, mert a korrupt személy rettegve a változástól, felelősségre vonástól rájuk fog ismételten szavazni, mert jól tudja a Fidesz legalizálta a korrupciót.

Jobb, ha nem részletezem ezt a témát tovább, mert nagyon könnyen megüthetem a bokám, de remélem egyszer hazánkban is eljön az az idő amikor a valódi munka lesz megbecsülve, megfizetve, és nem az ha kinyalom egy párt valagát, feladom a tisztességem, eladom a becsületem úgy ahogy ezt ma nagyon sokan teszik.

Elkeserítő, hogy hazánk egy idióta csökőt, bunkó, hazaáruló, rabló, miatt maffia állammá vált.És akkor most mi is lesz körbe rajzoltok?Valójában, ma hazánk olyan gazdasági helyezettbe van, hogy minden ember tisztességesen emberhez méltóan tudna élni, egy gyereknek sem kellene éhesen lefeküdni, ha nem úgy hívnák a miniszterelnököt, hogy Orbán Viktor.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szijjártó: Te mekkora egy bunkó vagy.
  2017-05-21 07:17:10, vasárnap
 
  Szíjjártó: Te mekkora egy bunkó vagy.

"Schulznak mindig mindenről Orbán jut eszébe"

Te elmebeteg ingyenélő bunkó, nektek neked meg mindenről Soros jut eszedbe, eszetekbe.

Hogy is van ez más szemébe a szálkát a sajátotokba a gerendát sem.

Te bunkó Orbán bérenc idióta inkább foglalkoznátok azzal amire felhatalmazást kaptatok a választóktól, például az egészségüggyel, oktatással, azzal, hogy fiataljaink külföldre menekülnek, mert élhetetlené változtattátok hazánkat, és ne azon járna az eszetek, hogy honnan és mennyit tudtok lopni az adó fizető választóiktól, gyermekeink szájából.

Te állat nem csak azoktól loptok akik nem rátok szavaztak, hanem azoktól is akik bíztak bennetek és betudtátok csapni 2014 - ben.

Szó szerint halált érdemelnétek az Orbánnal az élen azokért a bűnökért amit elkövetettek hazánk lakossága és a gyermekeink a jövő nemzedéke ellen.

Mennyit kellene ahhoz lopnotok, hogy végre azt mondjátok, ennyi már elég adjunk valamit a birka bégető, éhező, nélkülöző népnek, az éhező nyomorban nevelkedő gyerekeknek is.

Szóljál már a hazaáruló Orbánnak az ország nem csak a bűnöző FIDESZ politikusoké és nem csak
a Mészáros ingyenélő, rabló, gerinctelen buta talpnyalóiké.És most mi lesz hazaáruló, rabló csürhe körberajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valójában az élet egy nagy kalap szar.
  2017-05-19 05:07:30, péntek
 
  Az élet egy nagy kalap szar.

És ez az olyan hazaáruló rablóknak köszönhető mint a harácsoló hazug ingyenélő Orbán Viktor és bűnöző társai.
A valóság az az, hogy megszületsz azért, hogy fen tarts egy olyan társadalmat, rendszert ami egész életedben kizsákmányol, kirabol, kioktat, diktátumokat szab vagyis minden formába gátolja a szabadságodat.

Eltartasz olyan embereket mint Mészáros Lőrinc akit azért fogadott Orbán Viktor strómanjának, mert olyan buta mint a sár.
Szókincse, értelmi szintje a nullához közelit, és úgy tudja irányítani a rabló, hazaáruló, áttételesen gyilkos Orbán, hogy a Felcsúti paraszt gyerek fel sem fogja, mire is használják.
Még az sem jut el Mészáros Lőrinc tudatához, hogy amit csinál az kimeríti a bűnözés, rablás, fogalmát amiért börtön büntetéssel sújtható, teljes vagyon elkobzás után.

Tulajdonképpen olyan, hogy FIDESZ mint párt mára megszűnt létezni ez már szekta ami
bégető,begyöpösödött pénz koncentrál, agy mosott csürhévé vált, hasonlítható.

Beteg emberek gyülekezete ahol Orbán a legbetegebb egy kisebbség érzésben szenvedő ember amit a politikával akar kompenzálni.

Most itt vagy a magasságával, vagy a nemi szervének méretével, vagy a gyermekkori neveltetésével lehet a probléma.

De visszatérve rád átlag ember, mire is szeretne használni téged ez a FIDESZ szekta, dolgoz éh bérért, hogy ők jól élhessenek, szaporodj, hogy legyen aki fenntartsa ezt a kizsákmányoló rabló rendszert ahol te csak addig vagy jó amíg adót fizetsz, még eh bérért dolgozol mint egy állat, és ahol bégetsz a FIDESZ szektának, mert már az agyadat teljesen kimosták.

Én megértem a mai FIDESZ támogatókat, nehéz gondolkodni, jobb ha ezt megteszik helyetted az olyanok mint Orbán, aki nagyon jól tudja, hogy buta vagy és ezt használja ki.

Béges mint egy birka ahogy azok teszik akik még ma is ezt a bűnöző, maffiózó, beteg emberek gyülekezetét támogatja.
Teljes torokból hangoztasd, hogy te márpedig csak is Orbánt, mert ha nem teszed nem fogsz tudni megélni, mert ellehetetlenítenek.
De azért felteszem a kérdést annak aki még ma is ezekre szavazna, tényleg, egy olyan jövőt szánsz gyermekeden unokádnak ahol csak rabszolga lehet saját hazájába?
Tényleg jó az nektek, hogy gyermeked , unokád külföldön dolgozik azért, hogy megtudjon élni?
Tényleg egy olyan országot hagysz gyermekedre ahol beteg emberek uralkodnak, válnak milliomossá, milliárdosa?

Ezt a jövőt szánod gyermekeidnek?

Mert ha ezek maradnak ez vár gyermekedre , unokádra.

És akkor most mi lesz körbe rajzoltok Viktor?
Te kis elmebeteg csökőt, köcsög tudod én már csak azt mondom szarok rátok.

Engem ti nem fogtok megvásárolni, a birkák közé terelni, esetleg körbe rajzolhatok.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szokták volt mondani. A jó munkához idő kell.
  2017-04-22 07:39:19, szombat
 
  Szokták volt mondani. A jó munkához idő kell.

Felhívnám tisztelt jobboldali honfitársaim figyelmét.

Magyarországon 2010 óta vagyis Orbán-ni rezsim győzelmétől eltelt időben tudatos diktatúra épülése folyik, és ha ez a jobboldali szavazóknak ma elfogadható azt valahol értem, de mit fognak gondolni ezen személyek, szülők, gyermekei, unokái azokról aki ma ezt a hazaáruló rabló, kizsákmányoló Orbán rezsimet támogatják?

Aki 2018 . ba ere a hazaáruló, rabló, kizsákmányoló bandára szavaz, az a gyermekei elöl veszi el a lehetőséget, hogy egy demokratikusan működő országban szabadságban emberhez méltóan éljen.

Amennyiben és ha ez a hazaáruló rabló társaság 2018 - ba győzni tudd oly mértékbe , korlátoz mindenkit, hogy után képtelenség lesz visszafordítani azt, hogy hazánk a demokrácia helyet ne a diktatórikusan működő országok között találja magát.

Ezen törekvéseknek a jelei, már ma láthatóak, amit ma még csak azok éreznek akik nyíltan szembeszállnak elnyomásukkal, kirablásukkal, kizsákmányolásukkal, persze amikor ezeket már elhallgattatta a hatalom utána azok következnek aki ma még Istenítik a jelenlegi Orbán által vezetett hatalmat.

Vagyis jól gondold meg kire szavazol 2018 - ba mert amikor a jelenlegi ellenállókat kifosztották, kirabolták, elhallgatták te fogsz következni és akkor már késő lesz.

Még megállatható az a hazaáruló rabló rezsim, és visszaszerezhető az általuk elrabolt közös vagyonunk ami a Mészáros féléknél landolt, de 4 év múlva ezek olyan diktatúrát hoznak létre amikor már tényleg rabszolgák lesznek gyermekeink , unokáin saját országukban.

Amennyiben megkérdőjelezed amit írtam jogodban áll, de gondold csak végig mi is történt 2010 - es Orbán rezsim győzelme óta.

A te szabadságon, jogod, anyagi biztonságod, megélhetésed, minden szinten korlátozva lett,

Munka helyeden, munka nélküli hivatalban, kórházainkban, iskoláinkban, stb.

Az igazságszolgáltatás Orbán által irányított.
A népszavazás intézménye el lehetetlenítve.
Kiszolgáltatott vagy a munka helyeden, mert a munka törvénykönyvet úgy alakították, hogy a munka adó azt csinál amit akar.
Amennyiben elveszted munka helyed 3 hónap után éhen halhatsz mert csökkentették a munkanélküli járandóság idejét.
Belekényszerítenek köz munkába éh bérért. /rabszolgaság/
Folyamatosan megfigyelnek félelmükbe az utakon, városokban, mert abból indulnak ki, hogy ők bűnözők akkor te is az vagy.

Ezek mind annak a jelei, hogy diktatúrát szeretne építeni a jelenlegi hatalom, ahol te csak dolgoz annyi pénzért ami ara elég, hogy ne halj éhen, hogy ők munka nélkül jól éljenek a tőled elrabolt pénzből.

Aki ezt ma nem látja az gyermeke, unokája, saját kárából fog tanulni, csak az a baj, hogy akik előre látták, mire is készül az Orbán rabló banda azokat is magával rántja az aki ezekre a bűnözőkre szavaz.

Ami az EU bűne, hogy a diktatúra kiépítését ők támogatják EU - s pénzből.
Pedig láthatná az EU hazánk csak addig lesz EU tag, ha az Orbán rezsim marad ameddig a pénzükre szükségünk van.És akkor most mi lesz körbe rajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/307 oldal   Bejegyzések száma: 3060 
2017.06 2017. Július 2017.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 3089 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 228
  • e Hét: 1593
  • e Hónap: 8766
  • e Év: 51969
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.