Regisztráció  Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/98 oldal   Bejegyzések száma: 977 
Brazilia és olimpiák, szocialistái Miskolcnak, Visszhang
  2018-03-23 09:19:06, péntek
 
  2004-ben, mielőtt a megyei kórház véglegesen kivégzett és megcsonkított, itt lakott a Braziliát jelentő Branyiczky cigis házaspár, melyek kísérete Nagy Feró Mészáros Kata kocsmás mókus rendi brazil kommunista maffiája volt. Itt dobáltak az ágyon eszméletlenül, amit a világ végig nézett, hogy az első embergyilkos démon, Liptai Klaudia bemutatta a tévében. Isaora tévét most is berendezték, elölről kezdték Istenes János 1956-os osztályának rima jeruzsálemet jelentő névtárát a ratkósoknak Pál utcai fiúkkal együtt, mint elsüllyedt világ részeibe költöztetteket születésem előtt.

Utána az elmeosztálya a megyei kórháznak tépte a hajamat, nem tudtam, mi van velem, kiabáltam, énekeltem Káli Sándor árnyékoskerti kommunikációs kiemelt tort ülő polgármesterének és MSZP-s sábjának, mikor önnkormányzati gyűlést rendeztek, nem tudom miért kínoztak engem miatta már ismétlésben is, amikor feltételezés szerint egykori egri támadóimmal, melyeket Túri Ferenc rendezett be, mint Heves megye előtti teremtett világ meggyalázóit és lemészárlóit barokk korban, ami akkor is kommunista kort jelentett, de már egyházi kereten belül, akkor is játszották dr. Melion József aranysas jeles Mária búcsúit.

Amióta apa Spartacus természetjáró szövetsége könyveit összezúzták, tagdíját ellopták, apát megtámadták agyvérzéssel először Kovács Erzsiék miatti állandó gyalázatával Miskolcnak féltékenység és minden miatt, ami a Rákóczi terüket jelenti, szomszéd szőke beállításával folyamatosan ismételve rossz tulajdonságaikat, amelyik kihasználta genyó férjét, azóta tisztulnak, emberiesednek, a két utcai apokalipszis névtára folyamatosan költözött a Balatonra és környékére, ők mentek nyaralni, majd a parasztok, mint analfabétái sátánnak a falvakból, miközben a saját elmebetegeiket behozták a városokba, majd jöttek a gyári munkásai a szakmai nevekkel, a vasas szakszervezetek gyári munkásai, mint vasnép narancs színében a politikának. Ezért a városgondnokság ismételte az egri Varga László vasfüggönyös FAOSZ könyveit, melyekben a Balaton környéki írók is részt vettek, régi történelemként Visszhang néven. Molnárok már 81 éve nyaralnak Miskolcról, nyugdíjba mentek gyerekeik igazgatókként, hatalmas nyugdíjakkal, unokáik teli arannyal, bejárták az egész Földet utazgatásokkal, nyaralásokkal. De odament Bajor Imre a börtön könyvtulajdonos, amelyik helyett a pszichiátria nyomorban hagyva engem egyik orvosi felülvizsgálat alkalmával áldozott meg, annyit kérdezve tőlem, van-e jogosítványom, mert Bajornak, mint Bajorország kicserélésének képviselőjének nem volt. 1995-ben, mint írtam, a Rákóczi tér autókkal vonult fel mellettem vigyorogva, mikor mentem gitárral a Lórántffy Zsuzsa utcán , hogy a véráldozóknak van csak autójuk. A pszichiátria kivégzésem után skizoprennek nyilvánítva engem folytatásában a pszichiáterek elmebeteinek betegségét és tetteit rajtam, Szabó Edit és Alberle Lajos pszichiáterek epilepszia rendelésre hívtak be, ahová alig tudtam elmenni,mivel nem láttam a szemeimre, nem tudtam járni sem. Ott a lányom előtt elmebetegnek tüntettek fel a kivégzőim, Szabó Edit közölte velem, hogy őt az egészségügyük Pestre helyezi.
Most is költöznek a Balaton mellé gyerekeikhez a megöregedett Hunnia börtön és Rákóczi tér népei jólétben, pazarolva, dicsekedve, mert nem jár egy gyilkosnak emberi életforma.

Tehát meg kell vizsgálni a barokk kori kommunizmusát a narancsoknak, amikor az egyetlen földönkívüli népe Romániának Talan vezetővel elmenekült innen örökre. Akkor is Bodort, mint űrpusztítót vetették be az ország ellen, mint ellenem.

Káli Sándor szocialista színben tort ülő neve alapján, amikor Egert elpusztította a vasnép, a Balaton környékén is harc dúlt, itt lehetett India Káli neve alapján, mert fenn maradt azóta is a Káli medence neve. Káli Sándor miatt az elmeosztályuk 1987-ben támadott meg, vérszegénységgel, hajkihulással, kapualjakban való közlekedéssel gyengeségem miatt, mert ez lett volna a sorsa az összes szocialistájával Miskolcnak. A vérben ninózó csapásokat kaptam, Soós nevükhöz érve nemi gyalázattal. Most ismét Varga vasfüggönyös kort ismétel a narancs Fidesz Miskolccal.

A világ olimpiáit a narancsok rendezték, mint Braziliában egy forintos idő óta áldozva engem Kancsal Isaoraként, rabszolgafelszabadításával az indiai cigányságnak. Már tavaly Ausztrália is bevezette a né-ger szó tilalmát, amit a germánból hoztak létre egykor, feltehetően barokk korban, akkor is Babilon volt Világ-Romániaként, a címer gyűjtemény, amit a Rákóczi tér áldozásommal kitett szerte az országban 1998-as Szabó István világ-könyvtulajdonos címer gyűjteményét ismételve, Erdélyé volt.

Jelenleg a Farkasok készülnek világ-Magyarországra, lovag címet felvéve, világ-Magyarország himnuszát énekelve, minden nép ellen, amelyik állítólag megtámadta a narancsokat. Valóban világ-Magyarország az a halálvilága a sátánnak, amit hét halálfátyolként a Farkasok Müllerekkel, Mária vallásával a Hunnia börtönnek, sárga rózsájával Tóth Klárának Isten színjátékban létrehoztak égi Jeruzsálem néven.

Most Putyin a Bertalan utcájáról Miskolcnak vaskommunistaként fog olimpiát rendezni, mert vélik közösen, hogy megváltoztatják az időt és a törvényt, amit tesznek Rákóczi tér néven bibliai vasnépként többszáz éve már, saját tetteiket, sorsukat, szerepüket csonkítással és gyalázattal áldozataikon történő végrehajtással.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elvis, Tina Turner és a narancs sztárjai a cigányságnak
  2018-03-22 19:31:54, csütörtök
 
  Születésemkor a boogi-woogi klubbal kezdődött a világzenei fesztivál mindenütt. Én nem tudtam, mert akkor születtem meg, egyből szembe nézve a földönkívüliek Hunnia börtön által teremtett űrpusztítójával, Bodorral. A medúza zeneszerzője Bródyéknak a diófa asztal alá bújt velem együtt félelmében, de megírta a legszebb dalaikat. Pogány Balázs szerint freudista időben teremtették meg Ferike-Medúzát az Időjelekhez.

A zeneszerzőket folyamatosan többezer éve a sötét a nap japán fekete kecske nép gyalázattal ölte meg, amit Magyarország feketemágusaival folyamatosan ismételt velük.

A tökéletes zene ellen jött létre a hippi, beat és a punk zene, melyek teljesen szétromboltak mindent műanyag kommunizmusukkal, nemcsak zenében, hanem látható világban is nemi szervükkel meggyalázva a Földet. Ez a miskolci Rákóczi tér Kata kocsmával berendezett Mészáros Kata kommunizmusával a narancsoknak, medve kommunizmus kezdetével ismételték a világ összes kommunista korát a főszereplésemmel.

Elvis a Józsefvároshoz tartozott, ezért jött ide, meg állott ki a magyarokért. Hunnia börtön tagja volt, miután felpuffasztották, botot tettek a nemiszerve mellé, hozták hozzám 1978-ban megszületni.
Ekkor már fel is állott Komár János Katikája a mohazöld Zirkuli könyvnek nagy hímvesszős külsővel, mint nemi csapása Miskolcnak, átvette Elvis józsefvárosi szerepét Dollyval, cigány értelmiség legyőzőkkel, Müllerékkel, mert Müllerék találták ki az Ének az esőben film alapján az esernyős önvédelmét a hevesieknek, az Idegen hangú Éva heti hetes népének, a forgószeleseknek, amik mindig azt játsszák, hogy meghalnak, értelmiség legyőzésüket visszament időben folytatták tovább, de magukat beállították ernyővel, mint Fenyő Miklóst Szandijával náciként. Inkább nem írok semmit a gyerekekről, elég az, hogy Szenes Andrea szenes légy helyett befulladtam 1997-ben, mert az egri ZIZI Magazin megrajzolta légy formáját horkolva.Így juttattak be befulladással a II-es elméjére a világnak, ahol olyan injekciót kaptam, amitől egyáltalán nem tudtam magamról, majd állapottartósítóját a cigányoknak, mely petefészek dugulást okoz. India cigányai helyett az idegosztályuk is lemészárolt engem.

Nem kell Miskolc nemi gyalázatán csodálkozni, Pinókkiót is állítottak be hatalmas nemi szervvel, ezek kimondottan nemi gyalázók narancs színében Magyarországnak.

Természetesen minden miatt támadtak, mint Cini macskájuk, mint utolsó magyarnak mondott miatt,mert megdugták hátulról a színpad mögött, vagy Katona Klári Babos Gyulája miatt a stricik a Rákóczi térről, Weiser Mari miatt, mert a Piroska férjével a libiai fuvaros lányának nem voltak megelégedve, Tátrai Mari és Szajkó Katalin miatt, mert a fuvaros asztalán táncoltak mezítelenül, amikor még kicsi voltam. MIndegyik megszentesült és megtisztult Jeruzsálemból Vénusz áldozással, tudtukkal.

Tina Turner az egyetlen túlélője rock-nagymamaként a születésemkor kezdődött világzenei fesztiválnak, mégpedig az áldozásommal, mert 1976-ban élettársa megütötte, ezért széttörték a bal arccsontomat, így folytatta tovább Miskolccal a sztárságát. A média egykori vezetője együtt jött 1998-ban a Hunnia börtönnel, itt maradt mellettem végleg megszűnni.

Ennek ellenére már ekkor születésem óta az atv által bemutatottan Magyarország 82 éve hosszabbító utcanépének, lyukainak sorsát kezdték el, amik beöltöztek rock-nagymamának, ha rock and rollert kaphatnék száma alapján a Kovácsoknak. 100 évesek is élnek még az áldozók közül.

A médiája a narancsoknak 130 éves, valamennyi politikusával, művészével a világnak. Mind szegény csapásként, nemi kivégzőként volt létrehozva, amiért engem meggyaláztak , égettek, kínoztak, hogy ők csapások lettek.

A külföldi sztárok mind narancs színben vannak a barakkosok Oscar díjával együtt a Bertalan utcai apokalipszisből. Merlin Monroe és Judy Garland egykori Annás világ képviselője miatt is megtámadtak engem, mindannyian a Lin cseppjeit jelentik az Annás és Katalinos világ-történelemnek.
Freddy Mercuri Vénusz áldozó lett, a Tavaszi szél Vénusz szoborral többszörösen került végrehajtásra.
Gyalázattal lett sztár Julia Roberts, már három utóddal megjelölve iker útvonalaként Bodornak, Elisabeth Taylor Szabó Erzsébettel Halak szülöttként, Richard Burton társa a Hunnia börtönből.

A Zuki cukor kezdetét a föld teremtett történelmének mindig ismételték, anyám Wagner német zsidó öccse kezdetével. Áldozói a Kiss Tábornok utcai tíz emeleteséből a perecesi útvonalnak nekem kiabáltak 15 éve le az ablakból Tibivel kapcsolatos dolgokat. Ismételtek folyamatosan. Wagneréket orosz jégbarlangba vitték megfagyni. De már minden áldozat, mint állandó világ-apokalipszis végrehajtója benyújtotta a kártérítését, mivel kivívták az örök szabadságukat, a lírai karám tagjai unokákkal szaporodva denevérekkel, mindenféle állattal együtt földet értek, véget ért a vándorlásuk.
A nemesek áldozatai voltak az állandó szocializmussal kezdődő koroknak képes történelmek alapján, 1848-as ismétlésekkor, mint Bertalan utcai állandó mérgező, cigánysággal tort ülő elmeosztálya a narancsoknak. Születésem előtt börtönökben voltak az apokalipszis tagjai, az orosz semmiről sem tudó csapatok bezárták őket, 1956-ban törtek ki, felakasztva, szívét kivájva ellenségeiknek, meg a rendőrségnek.

A Magas-hegyi Isten segített születésem óta, mert nem bírta nézni a narancsok vérengzéseit, meg Európa átcserélését folyamatosan elmebetegekre. Lengyelország nagy része még ilyen eredettel bír, nincsen temploma. Isteneiktől elpöröltek egri központjának ideje óta a Magyarok csillagának, 17-es számommal, H betűjével a csillag jelentésének. Rajtam ismételték az egri csillagot. Miskolc beronanásával, a világ-könyvtár jelentésének elégetésével varjú népeként hatágú csillagosokként már előkészítették a Magas-hegyi Isten Lengyelországának is teljes megsemmisítését, átcserélését. Éppen a Lengyel Lászlójánál jártak Kodálynak, ha jól sejtem, vagy a kacsájánál a kommunista erdőnek, amiből Penelopé Zsóka nevekkel berendezett halál nemi gyalázó népe lett két ünnepi gyertyával, ahogyan a médiájuk ismételte.

Szombathely névtárát Váciék idejében ismételte Miskolc városa, kiadták Kisokosban a szombathelyi vállalkozókat, orvosokat, s mentek végig Szombathely névtárán. De ugyanígy történt Vácott, Székesfehérvárott, ahol Kati néni huzigálta a kocsit előttük, jelezvén, hogy Katalin áldozás történik, Fehérvár a világfeszületes központja Alba Reginának, meg a Győri kapu névtáránál, Győrben, meg mindenfelé, amely városok neveit a Bertalan utca berendezte a világban. Egyből a pincérekből, utcanépből sztár lett magyar neveken, tort ülésük közben Magyarország végleges felszámolása végett.

A Rákóczi tér 18 évig gyalázott éjjel-nappal nemi szervemben ismételve születésem idejét azzal, hogy a kurváik lyukak, dobálva ki a pestiek ágyait az ablakon, hogy tisztulnak, miközben az Új-Kígyósi pszichiáterként mai napig rendelő termékenységi népeinek kígyó istene egyre nagyobb erővel cipelt és szorított a melleimnél fogva Király Linda sorsaként. Minden cigánya helyett megáldoztak a bejötteknek, így kaptak fürdőszobás házakat, ellátásokat, mindent ingyen egyetlen nagy közös áldozásában Miskolcnak egész Kelet népével együtt. Ezek a sztárjai Magyarországnak Főnix feketemágusi zenészeivel,Csepregi Évával az élen, mint amelyik olyat tett, amire létrehozták.

Az utcanépe Müller Péternek az egész világon tombol a patkányaival Shuszter Lóránt egykori anyám áldozójának, amelyik ide van téve a Bertalan utcába, itt vonult fel köztük az önmagát sokszorozó feketemágus.

Az engem születésemkor Jehova sárga focizó kutyával és Csoki ellenségével az ördögöknek, mint nagyapa kutyájával megáldozó pokol angyalaival kezdtek politikát, mégpedig szétosztott szerepeivel az utcanépnek, amelyek nem vállalták el a verseket, könyvszerepeket, hanem az elmeosztályokkal közösen hajtották végre sorsukat, tettüket és betegségüket. Ekkor temették Csoki néven az egyik patkányukat New Yorkban kábítószerrel, piával. Kiadtak mindent eseményt könyvben, ha lesz ki elolvasni őket. A fű a pokol angyalai által hozva az utcanépé volt mindig, majd a hippik találták fel az emberiség ellen a miskolci Rákóczi térről, ahová a Beatles és a punkok is műanyag kommunizmussal tartoznak. A metál robbanása a két utcai összetétel idejének Hunnia börtöné volt, mindenkit megtámadott a börtön népe a cigánysággal. Engem a baszógépe helyett a börtönnek, mert Ferikének hívták, a Ferencváros focicsapat játékuk alapján minden Ferenc politikailag áldozásommal kiválasztott születésem óta, akár a Pál Palikból, János, Gábor, Gabriella, Ildikó, Erika, Imre a börtönből, Marianna, Veronika Tenkes kapitánya idejétől,vallásokat jelentő Rózsák, Annái Romániának, Zsókái a haláláldozóknak, Ágnesek, meg az eddig felsorolt nevek valamennyi Katalinnal a világból, annak ellenére, hogy a mohazöld Zirkuli könyvben az én régebbi feszületeim voltak kiadva, megszülettetve régi áldozóimat is, akik tetteit rajtam hajtották végre.

Végtelen idúhúzással koncerteznek trianoni Magyarországnak a lírai karám zenészei, míg tombolnak a narancs tériek a cigányokkal, utcanéppel, tort ülnek, hogy kihalatták Magyarországot velünk.

Magyarországé a világ összes utcanépe és alkoholistája a börtönökből. Ezekkel és gyogyósok, elmebetegek, bolondok kitermelésével kezdtek politikát az öcsém megtámadásával. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feketevonatja a vasfüggönyös narancsoknak Hunnia börtönnel
  2018-03-22 17:59:14, csütörtök
 
  Mikor Poór Péter elénekelte a Feketevonatot, a narancs vaskommunista kort éppen játszó, vallásokat perverzekkel előkészítő vaskormány állandóan váltakozó tagjai a Hunnia börtön elmével behozták a jelenleg Putyin által képviselt orosz narancsokat, lezárták az ország határait a miskolci Őrház patikájukkal a bibliai apokalipszis szerint, melyet felszámoltak Varga-Varsányi pár elköltözésekor két éve sorsuk és betegségük végrehajtása után rajtam, mint állandó áldozatukon csípőcsonton kikötésével 1998-ban a vasfüggönyösök rémtette miatt.

Urbán Tibor és Cseh Károly a miskolci Észak-Magyarországban megjelent verseim mellett megrajzolta ezeket a fő szerepeket, fekete lírai narancsok áldozását 130 éves költőivel, illusztrátoraival, zeneszerzőivel Miskolcnak, ezt ismételték villámgyorsan a médiájukkal az összes könyvükkel együtt 1998-tól is.

Megkérdeztem Urbán Tibort, miért megy bal oldalra a feketevonat, azt felelte, hogy megy vissza a másik világba, ahonnan életbe hozták (a Rákóczi téri cigányságot(. A feketevonat felett a templomok vannak feketemágiával bekötve, én egyetlen fejként ábrázolva kiskoromban fenyő és angyali szárnyakkal. Ez csak egyetlen illusztráció, a többi nincsen meg. Mindnyájuknak vissza kellett volna menniük a másik világba, de amióta a Neoton énekese elénekelte a Kell, hogy várj dalát, hogy neki el kell mennie, azóta engem támadtak meg valamennyi helyett, itt maradtak a lírai apokalipszis tagjai, már unokáik vannak, sőt életműdíjasok egyesek, meg különféle díjakat kaptak, mint teremtői a világ-apokalipszisnek.

A Rákóczi téri cigányságnak megáldoztak engem minden lelkiismeret furdalás nélkül közösen, míg ők utaztak a hatvanas évek elejétől külföldre, odaköltöztek a könyvek főszereplői, nem lehet elvenni tőlük a csodálatos életüket, sem a gyerekeiket, sem az unokáikat, akikkel szeretetben dőzsölnek.
Ha meghalt egy narancs világ-könyvtár szereplő, hatalmas özvegyivel támogatta a népük a lyukakat, amikkel összeadták magukat, támadva engem születésem óta azért, mert a Rákóczi tér fogait elviszik a pusztító csemeték szüléskor. Apává tették a pusztítókat, kígyókat, pókokat, legyeket, sünöket, amik miatt szabályszerűen kivégeztek engem, miután felrobbant a tatárdombi ikerházuk, sőt annyira világ-testvériség készült, hogy gyűlöletbeszédnek mondják, ha valaki beszél is arról, hogy ők hatvan éve nyaraló könyvszereplők és csapásai a világegyetemnek.

Itt állok születésem óta ugyanannál a szomszédnál, akinek a népe a Rákóczi téri feketevonat, melyek kivágták az asszonyok húgyhólyagjait szüléskor, kiszedték az emberek fogait, az egész világon állítólag, vonat alá dobáltak azt, akit akartak, nem engedve senkinek sem, hogy engem szeressen, megölve mindenkit, aki tisztelt. MInden tettüket rajtam ismétlésben folyamatosan végrehajtottak gyalázva éjjel-nappal a kivégző nemi csapások miatt, mert azokat a vasnép perverznek hozta létre.


Minden emberi formára teremtett betegség és fajtalankodó, csúnya, büdös, torz miatt engem megtámadtak, azért is, hogy nem tudnak enni, lepecsételik a ruháikat, meg szőrösek, meg a fogaik sérülnek, meg nem tudnak pénzt beosztani, viselkedni, gondolkozni, felsorolhatatlan, mert Magyarország teljes egésze elmebeteg karmikus eredettel bír pár meghagyott embert kivéve. Így épült a Farkas-Mülleri hét halálfátyol világa a sátán népének spiritista szeretet-vallással, a másik világból születő karmikus népekkel. Mindig Farkas az első az országokban a spiritisztákkal, amik miatt az öcsémet folyamatosan kivégezték. Ez Szlovákia története is, amióta a vasnép megjött Miskolcra, feltételezés szerint 130 éve.

Üvegiskolát rendeztek be ismétlésére a szlovákai történelemnek,ahová osztálytársam ment Farkas néven, tehát az első lakója Szlovákiának Farkas volt, őt kellett kísérnie a Tótoknak, Kovácsoknak, mesterségnevűeknek, kettős keresztnevűeknek, valamint Miskolc névtárának.

Nem lehet visszaadni a Bertalan és Révész utcai világ-apokalipszis képviselőinek még a szappantisztító kancsal Isaorával, bal szemem megtámadával kezdődő áldozó sorozataikat sem, az örmények is tisztultak az ózdi feketemágusi központjukkal a törökökkel, tatár halottakkal, horvátokkal, japánokkal...., felsorolhatatlan népekkel együtt, melyek könyveit Cseh Károly bibliás föld véggel adott ki, mint megtérteknek és megisztultaknak Ízisz áldozásommal minden szereplőjük helyett.

Fenyő Miklós és a többi Fenyő be volt rendezve, hogy nem én vagyok fenyőlszárnyakkal, vannak szereplői, melyekről a rendőrségnek és a világnak Fenyő gyilkosság néven jelet is adtak.

Az angyal Mary Zsuzsa volt, akit a saját férje bemutatott a világnak, hogy övé volt a rendetlenség is, hogy nálunk mindent összezúztak születésem óta. A világ felé feszítettek helyette feketemágiával, így voltam egyetlen rajzával Urbánnak megrajzolva.

A többi ábrát és rajzot, mint a porcelánszívű Sárközy Anita sorsát, melyet Szívdobbanások címen összesített nekem Cseh Károly, hogy kiadjam könyvekben, mely szerint minden Istentől pereltek el Sárközy helyett, melyek Magas-hegyi Istenétő eredtekl a régebbi római egyháznak. Az összes dalát a Krisztusoknak megírtam valamennyi történelmével a diafilmek alapján létrehozott országok népeinek.

Az Észak-Magyarország és a többi megjelent média, mint a Hírnök valamennyi számát ismételte áldozásommal a miskolci Feketevonat Rákóczi téri cigánysága 1995. óta.

A Feketevonat egyetlen szomszédhoz tartozik az összes Ágnessel, valamennyiük szerepével, minden Halak szülöttel a világon, minden reformátusával az országnak, a pusztító pókjaival, a narancs lírai karámjával a cigánytelepnek Ménesi berendezésével végtelen hosszabbításra és szaporodásra.

A Szabók történelmét egy névként rendezték be. A karcsai volt férjem nagyapja római egyházas Szabó volt egykor sátán népéből, együtt a Bertalan utcai kis fehér kutyással jelentették ketten az Örményország-beli Noé özönvizét, ezt sem hajtották végre, sem a földrengését Amerikának, sem a mexikói esőisten üldözését, sem a Tarot halálkártyáját 13-as keresztrefeszítésemmel 1995. Húsvét előtt 13 napon keresztül, amikor leesett a hó is, együtt az egykori afrikai Johanna farkaskutya Jehova történelemmel. Nem fogják elhinni, én voltam Johanna, a farkaskutyává varázsolt lány is, aki addig lesz kutya, míg egy ember rá nem potyogtatja a szeretet könnyeit. De hol voltak itt az emberek, akár, mint régen Afrikában? Minden lakó világ-apokalipszisét fel kell kutatni, hiszen itt vannak berendezve a város és országnevek képviselői is, az országok és városok történelmével. Így is kezdtek közvetlenül a bermudások támadása után 1998-ban, az orosz történelmet cirill betűvel kezdték, hogy Oroszország elpusztítja saját magát, mert nem emberek, s mintha űrhajón lennénk, bot kormányra tették a számítógépet Both név berendezése mellett, majd jött Ausztrália a zöldekkel. Nem tudták viszont a világ-könyvtár végrehajtói a valós történelmet - amit rajtam hajtottak végre születésem óta -, hogy Ausztráliában Lucifer ergykori Égő Jeruzsálemének sáskái vannak, akik észleltek engem a Tatárdombon, amikor kéményseprőként felvonultak, de nem tettek semmit az érdekemben. A karcsai Szabó István vőfélygyűjteményét ki akartam adni, az írószövetség bezúzta, majd elvették a cigányok maguknak hatalmas Mercedeses lagzikat rendezve. Benne vannak a köszöntőkben az utalások egykori Noé idejére, ahonnan eredtek, majd a római egyház egykori vezetője falvakba vitte őket, hogy a földet túrják analfabétaként. Mert egy gonosz, ha megtanul írni, sokkal nagyobb kárt tesz a világban, mint egy tudatlan fizikai munkás, mert hatalmas erejük van. Ez vonatkozik a sportolókra is, különösen a feketemágusokra, mint Papp Lacira, amelyik kiütéssel győzött a Pszichografológiájából. A fizikai munkásokat felvonultatták a testnevelés tantárgya ellen az ezer éves állandóan berendezett szocialista iskolának a tökéletes magyar nyelvvel. Csak Darwin majma nem illett élővilágban bele, mert a majmokat külön világ-történelemként ismételték mindig,egyszer amikor a volt férjem azt mondta nekem, hogy mi van majom, látod az angyalkádat, a hetvenes évek végén. A szürkék pedig Romániát jelentik, állandó válást a szerettetektől. Mivel nincsen meg az álmosfüzetem, melyben végig vezették velem a két utcai világ-apokalipszist, csak párra emlékszem. A szereplők mind nálunk voltak születésemkor, 1983. óta ismételtek 130 évre visszamenőleg folyamatosan kitermelve a névtárukat az egész világon.

Nem értem a választási politikai játékait Magyarország felvett nevű tort ülő népének, akik az összes Ferencet és Jánost, meg a többi általam felsorolt nevet áldozásommal emelték, tették meg minden területen vezetőnek, gazdagnak, hogy egyáltalán milyen választásról van itt szó?

Kiket tennének oda? Vonát a ricsei elmeosztályról a bolt és közlekedési fóbiát rajtam végrehajtó nácijaival személyiség nélkül, mint Heródes gazdag Ádám és Éva népét arc nélkül, amik a narancsokkal áldoztak meg minket közösen, vagy a reformátusait az Illéséknek, állandó világ-apokalipszis végrehajtóiként, mint halálreformátusok a világ-könyvtárukkal és sötétkapus dögjeikkel, mint állandó túlélők, vagy a szegfűs párt elmeosztályát a Bertalan utcából, vagy a Talmudját Hitlernek kereszténydemokratákkal? De elfelejtettek az adventi Tóth néven berendezett sorozatukból republikánus pártot alapítani, megtette ezt Amerika, itt csak Republic volt a cipőmmel. Meg Csákó az udvarunkból, meg a buziknak vazelin, amióta nem engedtek engem fürdeni a cigányok miatt születésem utántól, meg minden perverzió lett együtt az amerikai zenész világ játékaival.

Most, hogy így megtisztultak a magyarok, hogy külföldön élnek minden országban jólétben a narancsok a Hunnia börtön elmével, valóban kevesebb lett a magyar nevűek közössége, a nevüket felvevő José indiai népe kivonul, mint állandó ország elfoglalók cigány népe dalai láma népeként, amelyik négyéves koromban jött meg hozzánk összerágva a kerítésünket.

Az állatok és patológiák csak harcra voltak létrehozva a pusztítókkal, kígyókkal együtt, hihetetlen, hogy minket valamennyien megtámadtak a földönkívüli kíséretével együtt Miskolcnak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sólyom László Ombudsman Vénusz áldozása
  2018-03-21 15:53:15, szerda
 
  1998-ban találtam meg Vass Tibor és Urbán Tibor Kelet lírai narancs karám tagjainak a verseit és írásait. Felismertem az Időjelek angyali és tompalátás rajzok szerint az addigi állapotomat, valamint itt voltak a tatárdombi ikerház trianoni biblia végrehajtáskor nemesítésével a romániai elmeosztálynak, cigányságnak turulmadár, mint békesség madaras áldozásommak, békesség-virágként, melynek ruháiba a felvett nevű magyarok öltöztek be lovagjaival a Hunnia elmének - a bibliák aláhúzva vörös-kék földönkívüliek színével szerepük és idejük szerint, valamint minden főszereplő mondata, melyet rajtam ismételtek folyamatosan. Képes történelmeit is végrehajtották a világ-apokaliptikus könyveknek, mindent együtt lefénymásoltattam rengeteg pénzből és elküldtem az Ombuscmannak, azzal, hogy ezek összefüggnek a sorsommal, de nem tudok még szinte semmit. Lefénymásoltam az összes orvosi papíromat, melyek azóta a lakásból eltűntek, volt olyan köztük, hogy megkérdőjelezte az újhelyi körzeti orvos magának írva a betegség diagnózist, hogy ő beteg-e, amit nem értettem. Volt olyan, hogy más aláírás szerepelt ugyanannál az orvosnál, meg a kommunikációs bénításaim, agyi támadásaim is meg voltak fogalmazva. Nem tudtam, hogy a megyei kórház ideg és elmeorvosai apokalipsziseket hajtanak végre.

Ellenben tudnia kellett Sólyomnak, mint állandó egyiptomi kor végrehajtójának a világ-apokalipszis utcájából, tudnia kellett róla minden emberjogi bizottságnak, amivel dicsekedtek a cigányok szerte az országban, hogy mindegyikhez közük van együtt a börtön bűnözőkkel. Tehát minden emberjogi bizottság vasnépé az egész világon ezek szerint.

Képviselik kisebbségként azt a cigányságot, amelyik országokat foglal el ezer éve, miután egy-egy világ-apokalipszise után a Hunnia börtönnek a narancs miskolci Rákóczi térrel többszáz éve szövetkezve meggyalázták és felszámolták az országok lakosait. A magyar nevűek harca gyalázattal már régi keletű, egykori Oroszország előtti világban az embereket így ölték meg kommunikációsan is megcsonkítva, bénítva őket, amit a liba jelent a Kupai családnál, melyek tetteit rajtunk végrehajtották.

Képviselik az emberjogi bizottságok a vasnép perverzeit, vallásainak pulyaszeplősítőit, börtön gyilkosait az egész Földnek, valamint a kurvák jogait, mert nekik egyedül joguk van mindenhez, megszentültek 82 éve tartó értelmiség legyőzésben és gyalázatukban. Ők hajtották végre saját sorsukat, mely szerint lyukaknak kell tekinteni ezeket, nemi kivégző csapásként lettek egykor létrehozva tisztátalan lelkekként.

Az Ombudasman 1998-ban nem akadályozta meg az orvosok további áldozását kínzásukkal végtelenségig, eszméletlen állapotban hagyásomat, koldulásomat a nyugdíjfolyósítójuk által Miskolc narancs városa főszervezésében, míg a város, mint második legnagyobb az átcserélt országban tagjai szétmentek a világba saját könyveiket, tetteiket, betegségeiket rajtunk végrehajtva. Nem mentették meg az öcsémet Malek óriás amerikai teremtő szellemvilágától, sem Müller Péterék elmeosztályának csapásaitól.

Ha mi voltunk egyetlen emberi családként megáldozva, kit képviselnek a világ emberjogi szervezetei, valamint a magyar nevet felvett Ombusman Sólyom Lászlója a miskolci Bertalan utcájáról a Vénusz áldozóknak?

Az áldozásommal odáig mentek Furhman Imre börtön bűnözői kezdetével, hogy sírtak megtisztultan Dávid Mónika és Vaszily Mária pszichiáterek áldozásában kivégzéseim közben a börtön buzik, cigányok, mindenféle fertelmes embergyilkos.

18 év kínzást, kivégzést, csonkítást, gyalázást, betegségek és elmebetegségek sorozatát köszönhetem a magyar utcanép jogait képviselő emberjogi bizottságoknak.

A 10-es postán nevettek rajtam, amikor a hatalmas csomagot adtam fel a kormány emberjogi bizottságának, nem tudtam, hogy a határokat vasfüggönyként világ-történelem végrehajtása miatt minden főszerepben engem áldozott meg Magyarország néven a narancs Miskolc együtt a Hunnia börtön gyilkosaival.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Putyin újraválasztatta a narancs kommunizmusát
  2018-03-20 23:22:05, kedd
 
  Putyin - Katyerina lánnyal berendezve hosszabbításként Katalin mohazöld könyve alapján áldozásomból élve 1998. óta került élre. A Bertalan utcai Pszichografológia részeként nemi gyalázókat képvisel egész balkán népével együtt.

Putyin egyszerűen politizál, börtönbe zárja azokat, akik ellent mondanak neki. Mivel atombomba van a kezében, amit Korea is képvisel, meg több kommunista ország, visszaélve a butasággal, amit egész Ázsia képvisel, hippi kommunizmusával, amit jelent a kommuna szó, olyan hatalmat szerzett meg magának, amivel a világ élére is állhat. Likvidálni, eltüntetni, ez kimondottan a miskolci vaskommunistákra jellemző, nem ismeri a szocialista elméletet, sem ő, sem a magyar általam rajzolt virág nevét felvevő szegfűs MSZP, állandó világkorszakokat végrehajtó betegségekkel, Gyurcsány Ferencékkel. Zsidó szövetséget kötöttek már három gyerekesként a narancsokkal.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kossuth- díjai a narancs Rákóczi térnek Áder Jánossal
  2018-03-20 19:05:45, kedd
 
  Áder János Katika néven a cigánytelepről került a kormányba náciként, bolt és közlekedés fóbiámmal. Magyar elmélete szerint az indiai cigánynak a Benkő nem volt magyar finn-ugor eredetű 81 éve, amikor olaszliszkai központtal együtt megtámadták teljes Miskolc városával, amit Lévai néven folyamatosan ismételtek, Lévai forgószélként. Születésem óta Omega és Benkő Dániel tik sem vagytok magyarok beállításával ismételték Benkő Lajos sorsát mindent lebontó csapásával Gór Nagy Máriának és TV-II-nek 1995-ös ismételt csapásával. Míg a német trianoni zsidók Kolosi Katalin néven állottak fel viháncolva közvetítve születésem óta az összes csapásukat 1998-as észrevételezésem szerint, Kállai Révész utcai világ apokalipszis nevével a börtön. Most is miskolci narancsok a vezérigazgatók, de ezen nem kell csodálkozni, hiszen Kósa Erika az ország leggazdabbja lett többekkel együtt az apokaliptikus utcai névtár alapján gyalázásukból a többi Kósával, fiúk, lányok évkönyve állandó ismétlésével az elmeosztályaival a falvaknak, amik beöltöztek egykori régi Románia népviseleteibe diafilm kezdetével a hatvanas évek elejétől. Táncikálnak, zabálnak, fesztiválokat rendeznek az elmebetegek, amiket a Rákóczi tér telepített be születésem előtt.

Áder Jánor cigányai komaságban vannak a miskolci Tóthokkal is, vagyis ismerik egymást valamennyien a kiválasztottak, saját magyarság elméletük van.

Kossuth Lajos forogna a sírjában, hogy Magyarország teljes elpusztítását a politikusok médiája 1995. óta ünnepli torünnnepként, a mi áldozásunkkal, akik német árják voltunk.

Van még két magyar család, akiről nem tudott, csak Románia.

Áder János a miskolci narancs líai karám tagjainak ózdi feketemágusi központból, mint áldozóimnak, a színészeknek, amik világ apokalipszist hajtottak végre Kossuth-díjat osztogat jutalmul, s ez már tart a Rákóczi terüknél, amióta rendszerváltásnak nevezték el, mint a vasfüggöny felemelés óta Németországban a trianoni zsidók között. Esztergályos Cecília születése óta áldoz a narancs színészeivel, fonónőivel, ovónőivel, minden Cilikével kezdett gondolkozásra képtelen színész múzeumával a világ apokalipszisnek. Áder János emberiség ellenes rémtett ismétlésében vett részt.

Leírtam többször, hogy a magyar kultúra lovagjai valamennyien a Hunnia börtönt jelentik, világ-Magyarországot készítettek elő új történelmi korok megírásával annak ellenére, hogy az igazi történelmet születésem óta rajtam ismételték a főszereplésemmel.

István korona Romániáé volt, egyetlen királyként került megrajzolásra a cserépkora alapján annak az időnek, amikor Babilon cserépkori ideje volt a földön. A Hogyha egyszer szám idején ismételték az Illésék Táncdalfesztivál keretén belül, vasfüggönyként ezt az időt. Egyetlen bizonyítékom 1 db cserépkaspó, amit viháncolva ismételt a korokkal együtt a média távol-kelet népével, köztük a palesztinokkal, felöltöztek Ízisz asztalterítőjének fejfedőjébe, míg az arabok Európa lepedőjét tették a fejükre a megyei kórházából Miskolcnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Izraelt a miskolciak hozták létre barakkosok kezdetével
  2018-03-20 18:56:10, kedd
 
  Izraelt a vasfüggönyös kommunista korok végrehajtása közben vasfüggöny lezárásakor fényevésen tartva minket embergyalázás, csonkítás, agyvérzés, szívinfarktus, fajtalanság és minden egyéb vas néven futó perverz emelésével, ezek fővárosának Miskolc hozta létre barakkosai kivitelének kezdetével, 1967-es saját zenei lírai karámja narancs színben történő felállításakor együtt a vasfüggönyös táncdalfesztiválos Hunnia börtön elmeosztályának tagjainak világ történelmet Vénusz áldozással végrehajtóival, mely tavalyig tartott.

Izrael Jákób fővárosa volt egykor, Lucifer égi Jeruzsálemének utáni időből - melyről a cserép sorozatom árulkodik még, István romániai király meglétével együtt, melyet közösen ismételt a médiájuk Kelet teljes egészével, mely a saját patológiáikat jelenti.

Nem értem, ha a média azt írta a Bertalan utcájáról a narancsoknak, mint Pszichografológiáról a távol-keleti szörnyeivel Weöréknek Müller Péter állandó szövetséges végrehajtó hatalommal, mint dögléggyel, amelyik kivégzett folyamatosan minket, hogy a hatágú csillag hiányzik, mert megölték őket, hogy tehette ki a jelét Izrael? Diadém? Előttem a cseremisz pusztító lakott, amelyik genyózta a szomszédot, mint Orbánnal 1989-ben felállított narancs utcanépét Magyarországnak megjelölt homlokkal, utána egy barakkos légy, hogyan hiányozhat akkor a hatágú csillag?

A vasrácsos feszületek szerte a világban Miskolcot jelentik.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország rasszizmusa: ember, Isten gyűlölet
  2018-03-14 20:45:06, szerda
 
  Magyarország, mint barbár elmeosztályok közössége, állandó világ-apokalipszis végrehajtója világ-könyvtárával az egész földnek, minden történelmi korral, véráldozással, saját bűnei, tettei, sorsa, szerepe végrehajtásával, trianoni rima Jeruzsálem országa, narancs Rákóczi tere Miskolcnak szövetségben valamennyi zsidó néppel, cigánysággal, keleti népekkel, kommunista országokkal ellensége a tökéletes ember volt Várkonyi állandó mondatával fejezve be a vérfürdőjét: embereket nem lehet teremteni.

Minden miatt az embereket támadták meg, ami rajtuk tökéletlen volt előző életük tettének következményeként. A halál okkultisták töréseit, idegösszeroppanásait, betegségeit, elmebetegségeit hajtották rajtam végre. Az árnyékok, állatokkal, kígyó isteneikkel együtt megáldozták az embereket.

Magyarország, mint minden bűnben leledzett összetett népek csoportja gyűlölete az emberek iránt azzal együtt, hogy a tökéletes lényeket meggyalázta folyamatosan és kacagva vihorászó tort ülnek a médiájukban az elmebetegeik, felfoghatatlan az egész világegyetem számára. Magyarország megszüntette a természetes, tiszta életet a világban. Magyarország büntetése az örök temetőföldjük lesz, emlékhelyeivel a mészárlásaiknak, ha egyszer bekövetkezik az igazság pillanata.

Fel sem fogták, hogy mit jelent a Vénusz, Földanya áldozás árnyékfejjel, csak írták a verseket, megírták a dalokat, koncerteztek, majd tort ültek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elmeosztály dőzsölve, én semmiből és tízezer forintból
  2018-03-13 22:50:44, kedd
 
 

Születésemkor kezdődött valamennyi Rákóczi téri szereplőjük helyetti áldozásom a narancsoknak, együtt a Hunnia világkönyvtárával a reformátusoknak, míg maguk ettek, ittak, járták a világot, értelmiségnek, fő állásokba helyezték őket.

1967-ben végleg elvették a komfort nélküli körülményekben is az ennivalót, mert apa disznót vágott, állatokat tartott, csak vitaminos gyümölcsökkel és zöldségekkel látott minket el. Fényevésem voltam férjhez zavarásomig. 1976. március 7-ét, a 18. születésnapomat szabták meg Mohamed születésének azért, hogy vezessen engem a főszerepek végrehajtása alatt.
Semmim sem volt, kilenc éves korom óta láttam magamat el, legtöbbször forrásvizet ittam az utcai kútból, azzal telítettem a gyomromat. Később ugyanígy szoktam rá a cigire is, kajaszünetekben kimentem a bagósok közé, akik megkínáltak cigivel. Szívtam a gyomromba a füstöt, hogy valamivel megteljen. Varrónőnek zavartak el gyerekfejjel, ahol egész nap énekeltem, a zsidók kívánság műsorokat rendeztek velem. Amikor egy napra odatettek egy bolond lányt, a szalag tagjai gyűjtést rendezve kabátot varrtak neki. Nekem 1971. óta nem volt kabátom, sem csizmám, vastag ruhám.

1976. óta havi hatszáz forint szülésiből éltem, hatszáz volt az albérlet is Elekéknél. Meg kellett igényelnem a családi pótlékot, hogy tudjak ennivalót is venni, a legolcsóbbakat és legegyszerűbbeket. A túrót, tojást, tejfölt egy néni hozta nekünk hetente. 1983-tól havi 3.500,-Ft legkevesebb fizetésem mellett (hat ember munkájáért) a pataki piacra jártam árulni kisruhákat, abból vásároltam be főznivalót. Volt férjem végig azt ette, amit én főztem. A Zalatnay Sarolta helyetti kommunista kor végrehajtásakor földhöz vágta a gyerekek elöl a rakott krumplit. Én tartottam tíz és fél évig, mai napig kolonc a gyerekek nyakán, mivel az adósságait, gyerektartását örökölték, mely azon a házon van, melyből Bertát az én pénzemből fizették ki, az én pénzemen komfortosítottak először fürdőszobát a Rákóczi térről vett második feleségével. A saját apja azt mondta neki, hogy őt már ütheted. De születésem óta helyettük gyaláztak, mészároktak tiszta embereket, férfiakat.

Miskolcra 1988-ban kerültem, már ekkor a narancsok majdnem a Parlamentbe kerültek a kommunista korokat végrehajtó áldozóim után. Már a Hunnia elme római egyháza II. Jánossal emelkedett régebben, régi filmek alapján, a vallások éledtek Miskolcról az egész világon. A Kőporos utcai albérlet havi 6.000,-Ft-ba került, 4.500,- volt a fizetésem. A bizományiba és a Győri kapui Patyolat gyerekruha átvevő helyére hordtam szombat reggelenként a ruhákat, majd mentem a piacra egy hétre bevásárolni. Szervezőképességem mindig jól működött, mindig elterveztem előre étlapot összeállítva a következő hetet. Gyerektartást 1.200-at ítéltek meg gyerekenként. Szakcsoportozott a volt férjem, hogy ne is kapjak többet egy fillérrel sem. Egyszer bíztam rá, megelőlegezve neki a bizalmat, hogy emberként fog viselkedni a boltot, elitta a tej, kenyér árát is.

1990-ben ismét Jeruzsálemhez értek, a kurvákhoz. Ekkor fertelmes dolgot követett el a Rákóczi tér, míg T. Asztalos Ildikót polgármesterré tették, Halász Rózsa alkoholistát a helyettesévé. Munkanélkülire küldtek a cigánysággal, de már nem is bírtam munkát végezni, nem volt erőm. 1991-ben ismét a karcsai Kis Ferenc vörös kommunista sorsát hajtották végre a két televízióval, amin meccset nézett. Anyám eljött meglátogatni, míg hónapokig nem volt kenyér sem, adott nekem kölcsön száz forintot, amelyet az első munkanélküli segélyből vissza kellett küldenem. Nevettek rajtam a 10-es postájukon, amikor a pénzt adtam fel.

1991-ben ismét használt ruhákat árultam festett virágkaspókkal együtt a Zsarnai piacon, egyik alkalommal, amikor legtöbbet adtam el, körbevettek a cigányok, ellopták a táskámat az összes pénzemmel, értékemmel. A bérletes mondta, hogy egy kertbe szokták hajigálni, ami nem kell nekik, megtaláltam a személyi irataimat, bérletemet havi bérlet nélkül,mert akkor a közlekedési vállalat még visszaadta az árát, ha beadták. Természetesen ez egy hálózat volt szakosodva a nyomorba döntésemre. Jött a buszon az ellenőr, hiába hivatkoztam a történtekre, megbüntetett a miskolci közlekedési vállalat. Elmentem, kértem őket, hogy keressék meg a bérletszámom alapján a beadott bérletemet, de nem voltak hajlandóak. Ellenben az egyik ügyintéző követett engem a buszmegállóig, ott félrehúzott és undorító, vigyorgó arccal közölte, hogy ezt másképpen is meg lehet beszélni.

1998-tól ismételték a trianoni biblia olvastatás után fatimei jóslatával az országnak a világ-könyvtárat. Tízezer forint szociális járadékot adtak a politikusok és Miskolc városa arra az időre, míg saját tetteiket, betegségeiket, elmebetegségeiket rajtam végrehajtották. Nem tudtam hozzájutni feketén sem az Immovan altatóhoz, hogy legalább enyhítsek valamennyit a fájdalmaimon. Kósa és társaik, Lázárral együtt és Győzike kakasfrizurás médiájával tort ültek, temettek engem. Legyőztek, a perverzek helyetti gyalázatukkal, karmikus némák és süketek, 81 éve hosszabbító nyugdíjasok helyetti kommunikációs mészárlással.

Amikor Zsiga Marcell bejelentette, hogy 47 ezer forintból meg lehet élni, én éppen annyit kaptam.

A lányom különféle munkákat vállalt, hogy fizesse a rezsimet, meg adjon nekem a legolcsóbb vajra, kenyérre pénzt, az ebédet ő biztosította. Közgyógyot és közlekedési támogatást, rokkantságit a fekvő,tehetetlen állapotom ellenére a város elvette, szociális segély esetén egyébként sem járt még lakásfenntartási sem.

Csillagmedve gyűlölt engem, mert elküldtem Szombathelyre, nem ismerve a vas népet, hogy ne maradjon itt kínzásom, nyomorom közben a feketemágiájukkal, ki akartam innen menteni. Csakhogy addig én láttam el őket, nem volt soha egyedül.

A város elmebetegezett, nevetett, gúnyolt engem, míg mentek végig a névtárukon, utcákon, könyvszerepeiken, emelve, elvive őket külföldre és mindenfelé az országban. Én közben még mindig nem tudtam semmiről, mi történt és történik.

Mivel a KDNP Talmud zsidó állataiként áldozott a vörös botos Braun Frigyes népeként feszületre téve engem maguk helyett bolt és közlekedési fóbiájukat rajtam végrehajtó nácikkal, a kommunisták kivétel nélkül valamennyien, mint elme főszereplők, a vasnép minden tagja világ-könyvtárával, egymás után emelt vallásaival a könyveknek,, valamennyien az egész világban áldozásommal emelketek, lettek gazdagok. Heródes pálmajeles Vénusz áldozói Jeruzsálemként pártot alapított a narancsokkal. Az elmeosztálya az MSZP-nek, Vonáéknak személyiség megszüntetésével az öcsém megáldozásával kerültek a politikába, állandóan ismételve a névtárát a városnak annak ellenére, hogy Szepes Mária megírta, hogy a Vörös Oroszlán főszereplőinek fele médiában van, másik fele Miskolcon névleg berendezve. Így lett Puskás Ferenc sztár, Puskás Kiliában Fifi kutyájával ismétlésben is és hosszabbításban berendezve.

Hihetetlen, hogy Gáspár Bea nemi kivégző lyuk nemiszerve miatt itt gyaláztak éveken keresztül, meg Oláh Ibolya, az ország sztárja helyett, mert nemi szervében élvez, s hasonló perverzek helyetti gyalázása a szomszédnak a kíséretével.

Miskolcnak fényevésen kellett volna élnie mindig mindenkori politikába és méidába vitt celebjeivel, elmeosztályával. Nem adják fel, ezt énekelték az orvosi áldozóimmal együtt a pszichiátriai betegségek. A betegségek belőlem születtek meg, velük jótékonykodnak, mint mindegyikkel születésem óta, amelyik sorsát és elmebetegségét hozták magukkal.

Én lettem Nani, a szegény nagymama, akinek nem telik semmire, akit mindenki lenéz koldussága miatt, míg a megmentett véráldozóim lakásaiban halomban állt a pénz, hatalmas gazdagságra jutottak. Sajnálni lehet valóban egy olyan testenyészetet, amelyiket tompalátóként teremtették meg, meg nem tudott szembe nézni senkivel, a tanárjával az iskolában, hisztis volt, hogy ezt folyamatosan rajtunk ismételténk a genyózásommal együtt a szomszéd miatt. Szánalomra méltó volt Staller Ilona, mert nemi csapásként teremtették meg az összes szőkével együtt.

Magyarország Hungaricumot rendezett be azokon a helyszíneken, melyek főszerepében engem ismétlésben is megáldoztak. Én még soha nem fogyasztottam Hungaricumot, mondjuk pick szalámit, melyet a dőzsölő skizopren könyvszereplők csomagokban küldenek utódaiknak külföldre havonta.


Nem is hiányzik, a szám hiányzik, meg az, hogy elmenjek innen és kimondják az igazat, hogy Magyarország tömeggyalázattal egybekötött egyetlen nagy közös áldozásban hatvan éve tisztul és nemesedik egész Kelettel és a cigánysággal emberré. Magyarország kivégző sorozata, ember áldozása olyan tett volt, ami a börtön karmikus gyilkosoknak járt volna, hogy semmik sem lehetnek, amit az egész világnak kell tudnia, mielőtt elítélik.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Semmi sem történik egy év elmúltával sem, Lázár János
  2018-03-08 18:06:21, csütörtök
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/98 oldal   Bejegyzések száma: 977 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 30 db bejegyzés
Összes: 6478 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1361
  • e Hét: 8078
  • e Hónap: 30614
  • e Év: 113559
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.