Regisztráció  Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/96 oldal   Bejegyzések száma: 951 
H.Kohut Katalin: Meghalni lenne jó, hogyan lehetséges?
  2018-01-14 16:41:19, vasárnap
 
  2016. januárjában, vagy 2015 szeptemberében jöttek meg állítólag az újhelyi ismerősök a másik világban. Azóta Attilával, volt szomszédommal folyamatosan írtam azokat, akik helyett megáldoztak engem, különösen januárjától, amióta megjöttek a gonosz kékek, mint népei, azok, akik folyamatosan áldoztak engem a bibliai apokaliptikus tagokkal Vénuszként.

Kegyetlenek voltak és lejárattak engem ismét az én nevemen írott bloggal, nem vállaltak fel nyíltan, hogy ők írják a főszereplőket, áldozóim névtárát. Éjjel-nappal kínoztak, nem hagytak pihenni egy pillanatig sem. Eljátszották először, hogy átvisznek az űrhajójukba, kimentve Miskolcról, de nem sikerült. Utána következett, hogy elkészítették az új testemet, csak össze kell vele csatolni a fejemet, s naponta reggel hatig minden éjjel rendbe teszik a számat. Ez hónapokig tartott.

Február 1-jén át akartak vinni a bérház felett álló láthatatlan világban lévő űrhajójuk matrixába, két teljes napon keresztül, addig a telefont sem engedték felvenni, hogy megszakad a kapcsolat. Folyamatosan csengett a telefon, majd be akarta valaki törni rám az ajtót egy órán keresztül. Mire kinyitottam, a nagyobbik lányom állott az ajtó előtt, azt mondta, ő akart bejönni. Hiába mondtam, hogy be akartál rúgni az ajtót erőszakkal. Utána felöltöztettek az újhelyiek, levittek a Berci boltig, illetve nem voltam hajlandó tovább menni azzal, hogy várjam annak a V. Pál rókaként Oszwald Marika Piroska helyett nálam jelentkezett egyik főszereplő, szabadköműves pszichiáternek az űrhajóját, amelyik 2004-ben engedte, hogy a megyei kórház kiviháncolja a fogaimat, kivégezzen engem mindenféle tekintetben, nevetve rajtam, hogy ne mutogassam magam, miközben piros autóval jutalmazták őket és egymást V. Pál szabadköműves piros autója miatt, mivel Pál a neve, a sorsát filmsorozatával együtt, melyben az operaénekesnő hangja elmegy végrehajtották rajtam, V. Pál felvételével, ugyanis ő vett fel az osztályukon azzal, hogy megismerem-e anyámat, amit nem értettem.

Kb. egy hónapig nem voltam magamnál, addig nem engedtek fogat mosni, szemöldököt szedni, körmöt vágni, de bevittek letusolni, arra homályosan emlékszem. Miután nem sikerült átvinni a matrixba, másnap már itt voltak, felfedezték azt, hogy a méhem ugyanaz, mint a szívem. A szívemet állandóan nyomogatva választottak el a feketemágusoktól. Állandóan fenn voltam - mint ahogyan most sem tudok aludni éjszaka, éhes vagyok mindig.

Egy hónap múlva hallottam egy hangot a fejem felett, azt mondta: Kohut Kati Újhelyből, térj magadhoz! Nem értettem semmit, azt sem tudtam,mi az hogy Újhely, ahol álomvilágban és bizonytalanul éltem fényevésen karácsony, névnap, születésnap, ruha nélkül 1967. óta közlekedési is boltfóbiával. A nevemet sem ismertem szinte, mert Lolobrigida voltam sokáig kezdetben, senki sem szólított a nevemen a magyar tanárt kivéve, én voltam a nyanya fog nélkül Brigitta Bardot, Máté Krisztina sorsaként, majd a genyó Nagy Feróék által, ugyanis ők a főnixes genyó feketemágusi népeit jelentik. Itt ismételtek Kata kocsmájukat berendezve,mielőtt kivégeztek végleg, 2004. körül, végig haladva az utcán vigyorogva az idetartozó áldozóimmal, elmondva a mondataikat. Nagyon lejáratták a nevünket, így még a világon semmit sem gyaláztak meg, mint a nevünket és engem.

Felvetették velem az állítólag közben megjött fiammal Attila nevét nyilvánosan, hogy ő a férjem, akihez,mint megváltómhoz hozzáadtak feleségül szertartás keretében. Közben szívtam a rengeteg dohányból sután sodort félcigit, mai napig fulladozom tőle,mert hosszú éveken keresztül Müllerék így szokatták le feketemágiával a népüket a cigarettáról, engem mérgezve. Nyittattak velem Magyar Tudományos Akadémiát, azt játszva, hogy a meghalt öcsém, Gyuszi lesz a vezetője, akit kimentettek űrhajóval Pestre, már eszik is, boldog, csak nem találkozhatunk,mert nem bírja ki a szívünk. Megnyitottam a Magyar Irodalom oldalt, rákattintottam egy százötven forintos hirdetésére az egyik versnek, amiből több ezer forintos adósság lett mára, mert a rendszer folyamatosan emelte a díjat nemteljesítés mellett. Úgyhogy jelenleg adós is vagyok, arra várva tavaly nyár óta, hogy Attiláék rendezik az adósságukat, amit velem végrehajtottak. Nyáron megdöbbentem, mert Attila profilját a facebookon egy fonalboltban fedeztem fel. Ennyit jelentettem a megváltóimnak. A fiamat játszó sem vállalt fel nyíltan, semmit sem tudok róla.

Eljátszották, hogy Görögországban fogunk élni, Illés lesz a férjem, lesznek gyerekeink, s Mohamed, a lányom fogja nevelni őket, akit szintén kimentettek a városból űrhajóval naponta. Feltámad minden egykori igaz Isten, akik egykor örökéletűek voltak. Mutogatták a tévében a filmeket, melyeket rendeztek, azt is, hogy itt játszották a méhem kínzását. Egykori régi idők történelmét is feldolgozták, valamint lezárták az utcai szereplők világ-könyvtárát. Megjöttek az orosz Vejnemöjnen népei is csilingelve a szomszédokhoz, űrhajóval együtt, melyeken oroszul beszéltek. Itt mászkáltak a házak felett. Kivetítették játékuk szerint a háztető feletti űrhajóból a filmet, hogy mi történt velem a romániai Ufóknak, amitől azok megszelídültek, megváltoztak.

Eljátszották, hogy Illés miket művelt velem, amit személyesen mesélt el, hogy ő játszotta a kommunista kor vörös úttörő mozgalmát, a Tatárdombon füttyszóval hívta terelgetve esténként a földönkívülieket, égette a nemi szervemet K. Katalin tüzelő szukaként létrehozott nemi kivégzője helyett a börtönnek napokon keresztül, s hogy mindent elárult az ózdi 666 központ feketemágusainak, innen tudott Cseh Károly is mindent az egykori időkről.

A szívemet nyomogatták, mely valamikor olyan volt, mint egy magnó, felvette a dalokat, melyeket hallottam, s levegőben visszhangoztak a régi hangomon az énekek.

Eljátszották, hogy megyünk Pestre március 7-én átvenni a médiát és a politikát, minden ismerősömmel közöltem ezt, azzal együtt, hogy a számat kell rendbe tenni.

Utána azt játszották, hogy megyünk Pestre a minisztériumba, rendeltem ruhákat azonnali kiszállítással - még jó, hogy nem jöttek meg, hogy megyünk bálba aznap este. Másnap azt játszották, hogy a kikészített fehér ékszergarnitúrát felvéve megyünk esküvőre, űrhajóval. Majd benyúlva a szekrénybe kivették az összekuporgatott pénzemet, amit ételre fordítottak, mert 1967. óta többször fényevésen voltam, ezért semmit sem ehetek, mert mindentől felmegy a cukrom. Ettem mindent ezután egészen addig, míg majdnem inzulinos lettem, a cukrom ráment a vesémre. A gyógyszerek szedését február elsejével Attiláék leállították, azzal, hogy én nem vagyok beteg. Naponta eljátszották, hogy Attila hoz nekem cigarettát, meg bevásárolnak a boltban, hogy ne cipekedjek.

Azóta történik folyamatosan a kínzásom, bár azt játszották, hogy Gyula Újhelyből kivette a nyakamból és fejemből a sátán kígyóját, a bal fülemből a hatalmas boát, a gerincemből, meg a torkomból, minden részemből a kígyókat, a jobb oldalamon beépítették a derekamat, melyet széttapostak, a lábammal együtt. Azóta valóban nem fáj a derekam, már le tudok ülni és feküdni, nem fáj a fülem sem, rá tudok feküdni, de a bal szemem most is oldalra megy.
A struma értékem nem jó, mert a sátán kígyójára a tik sem vagytok magyarok hálózatától az egészségügynek 1997-ben gennyes gócokat kaptam. Azt játszották, hogy az új-kígyósi termékenységi törzsek kígyó Istenét levették a mellem alól, mely körben szorított a sátán miatt 1998. óta egyre szorosabban. Állítólag kivették a méhemből Bodorné Ágnes lányának pókját, amiért náluk születnek meg a pusztító csemeték, már folyt a méhemből a váladék januárban, azóta ez is rendeződött, bár hatalmas még mindig a hasam, májam is tönkre van, mert Kovács Gabriella ideg főorvosnő sorsát kezdték el az összes alkoholistáéval 1998-ban, kivizsgálás kérésemkor.
Nemi szervemben még a Hunniai börtön tagjai állították le az állandó gyalázó ezer éves örökéletű cigányság legyét, ami éjjel-nappal gyalázott, míg a sátán népe levette rólam a testemen körbetekeredett cigányukat, mely 1995. óta volt rajtam.

Nem volt nekem elég, hogy Tina Turner miatt összetörték a bal arccsontomat, Lázár jeruzsálemi zsidói miatt az orromat, a bal fülemet a spanyol pusztítónő miatt, az összes cigánya a Rákóczi térnek 2003-ban Sátoraljaújhelyen ezt ismételte, a törötteket hirdette és fizette ki. Most Menyhért, Orbán Viktor népének cigány képviselete elköltözött, befejezte a szerepét, mely szerint minden leégett, odakozmált hosszú éveken keresztül.

Mikor azt játszották, hogy megyünk űrhajóval Pestre esküvőre, itt termett két darab kék fogkefe a fürdőszobában, ennyi jeladása volt annak, hogy itt voltak.

Február óta éjjel-nappal kínom van, a szívemen vannak körben a kíséreteim, vagyis most lettem skizopren, nem tudok szabadulni. Rossz álmokat adnak, minden éjjel, ahányszor elalszom idegen házakban járok, melyeket valahonnan ismerek, idegen emberekkel, akiket már láttam. Mindig én vagyok a főszereplő, mindig alárendeltként, semmihez sem értve. Így dolgozok a munkahelyeken,mindenki által lenézetten.
A börtönt és Rákóczi teret Medveczky Ilona határozatlan halak és Simon börtön karmikus kezdetével mindenkinek le kellett volna néznie.

Éjjel már két frontint veszek be, hogy tudjak aludni, addig ne érezzem a hatalmas nyomást és elektromosságot a szívemen, addig van egy kis nyugtom, amíg sikerül elaludnom rövid ideig.

Februártól játszották, hogy át kell mennem a vízen, nyomogatták a méhemet állandóan. Tehát folytatták a nemi gyalázását a bibliai apokalipszisüknek, mely miatt születésemkor támadtak meg azzal, hogy én vagyok a kurva a Hunnia börtön és a vasnép helyett.

Már mint írtam, a Rákóczi téri vasnép, vasfüggönyös nép, ami Miskolcot jelenti, már ott 2004-ben, hogy én egy lyuk vagyok, mint ami Oláh Ibolyát, Csisztu Zsuzsát, Balla Beát és a cigány pináikat jelentette, ezeket vitték sztárnak gyalázatommal éjjel-nappal, fogaimat megcsonkítva Mária után Oláh Ibolya és a Rákóczi téri rokkantak helyett, hiszen valamennyi pszichiáter orvosi kartonján végig haladtak, valamennyiük betegségével együtt folyamatosan ismételve a neveiket sorsukkal.

Az 1956-osok születésem óta hagyták el az országot könyveiket, szerepeiket rajtam végrehajtva. A bibliai apokalipszis lírai karámjai születésem óta tartottak álomvilágban engem, mint vasfüggönyösök, amik 130 éve készültek erre a közös nagy áldozásukra. Valamennyien tudnak rólam, így állandó túlélőként, szaporodva újabb apokaliptikus taggal mártírként, ha időnként meghal valaki készülnek örök folytatására az emberek kihalatásának, amit ünnepelnek torünnepként kakas frizurával már 1995. óta.

A bibliájukba az egész világ be van avatva, jeruzsálemi központtal, melyet ide szabtak Luther idejében már, reformátusok valamennyien, mindig elölről kezdik az ébredő játszóterét a vallásoknak, melyeknek főszereplője állandóan G. Maczó Ágnes lett volna, de az Ágnesek főszerepeit rajtam végrehajtották.

Nagyon boldog voltam márciusban, hogy van segítségem, de annak már majdnem egy éve, s hiába küldöm a feljelentésemet, a szívemről a hatalmas súlyt, álomadóval együtt senki sem tudja levenni, senki sem tud segíteni. Magyarországnak kell szégyellnie magát,mondták 1991-ben, de senki sem árulta el, hogy az ország lezárt határokon belül minket megáldozott.
Nem értem, hogy Orsós Viktor helyett, miért tört kerékbe engem a Rákóczi tere, miért tékozolnak, gazdagulnak a narancsok, miért építenek aranypalotát maguknak a Kukó cigányok, hogy nekem nincsen segítségem, mert rasszizmus beszélni az áldozókról, mint az ortodox kislány áldozóimról, Heródes gazdag zsidóiról, amik a narancsokkal áldoztak meg Kék csillagként.

Nyáron eljátszották az esküvőnket Miskolcon, megszerveztük az ételeket, a ruhákat, a vendégsereget, köztük a sorozat színésznőkkel, akik belőlem vannak, mint a kancsal isaora, amelyik egy forintos idejében kezdődött a szappantisztító sorozat.Kék öltönybe öltöznek a kékek, a zeneszerzők, akik megérkeztek hajódudával hangosan, mint a Vízi táncsor fehérben Tomi herceggel. Tina Turner média vezetőjével együtt, aki 18 évig haldoklott velem, nem akart tovább élni.

Már mindenki a fiam volt, Tom Crouse is, Johannesekkel. Lin cseppekből áll az egész világ, mint Merlin Moonro, Merlin Street, Ceiline, Tina Turner, Chiccoiline, valamennyi Katalin könyvben szereplő áldozóm világsztár lett, a nyolcvanas években mentek hozzájuk a vasfüggönyös utcanépek végleges egyszerre történő legyőzésemkor.

Állandóan azzal áltattak, hogy Pesten vásároltak ingatlant, amit segítettem berendezni, a telekkel együtt, melyen kedvenc fűzfás kutam van, a kert végében kispatakkal. A férjem mindent megvett nekem gondolatban, leveleket kaptam, milyen autót választanék, vagy háztartási gépeket.

Elmebetegeznek engem az elmebetegek, holott elhangzott, hogy itt tízmillió elmebetege van a miskolci II-es elmeosztálynak, valamennyien könyvszereplők, amik utazgattak, szaporodtak, magyarnak tartják magukat. Ki vagyok mindenhonnan közösítve a hírem miatt, mert nem vállaltak fel a földönkívüliek, akik állítólag jöttek segíteni, mátrixba szállítva engem kezdetkor. Nem voltam magamnál egyáltalán, a fejem tele volt rontásokkal, két helyen el volt törve a koponyacsontom, ezért recsegett-ropogott állandóan. Kedvességem és szerénységem miatt mindenki leértékel, amin nem csodálkozom, hiszen sötét lelkűek valamennyien, árnyékok, ceruzarajzok, állatok, mint legyek, pókok, denevérek, egerek, patkányok, nyulak, viperák, démonok, a sátán dögjei. Azzal is kezdték az áldozásunkat, hogy nincsenek emberek.

Egyszer helyettesítette a pszichiáterét a harmadik kerületnek egy főorvosnő, akinek én azt mondtam, hogy soha nem voltam elmebeteg, meg jól vagyok, mert nem fejthettem ki neki, hogy ez nem az enyém, hanem a Hunnia börtön és vasfüggönyösök elmebetegsége, mindaz a kegyetlenség, amit rajtunk végrehajtottak gyalázatokkal, csonkításokkal együtt. Megállapította, hogy nem vagyok elmebeteg, amit le is írt. Azóta konzultáltak az orvossal, állandó fenyegetettségben élek ilyen élet után, hiába írtam meg a már feltett levelet, hogy mi történt születésem óta velem érthetően és adtam át az orvosnak, nem érdekelte. Nem tudom kiszámítani, mert folyamatosan támad valamiért az orvos. Átkérni magam máshoz nem lehet, mert Tűzkő Judit könyveket hajtott végre rajtam, kivégeztetett az osztályán Müllerékkel, be akart zárni a borsodivánkai elmeosztályra dr. Melion szavai miatt, hogy bezárva elpuszulna a nemlétező lelkem, Vaszily és Dávid Mónika megáldozott engem, közösen végeztek velem 2004-ben végleg, Újkígyósi öcsém áldozójaként már lassan nyugdíjas, Túri Ferenc azóta szakosodott főorvos rendezte be számomra, a fogadásomra az elmeosztályát 1995-ben. Baltás pszichiáter rendel még maszek alapon, de a Végh Antal könyv egyik főszereplőjeként áldozásomból lett orvos szintén. Orvosok együttessel állították be őket a Rákóczi téri lírai karám zenészeihez az Elmeosztállyal együtt, mint áldozóim képviselőit. Minek járok oda? - kérdezte szeptemberben? Hová menjek? Az, hogy folyamatosan idegösszeroppanásom volt az átéltek miatt, elmeosztályuk tetteiként nem közölhető az idegosztályukkal, különösen, ha ők is játékosok.

Nem akarok élni, nem bírom tovább! Nincs itt hová mennem feljelentést tenni, mert ezeket a dogokat legtöbbször titokban, lakásomban, kórházban követték el, a másik világban van a népük, azt meg én bizonyítom egyedül az egész világon.

Nem tudok kimenni az utcára a széjjelnyomott lábaimmal egyáltalán havas időben, a bokáimat az egészségügy arra hivatkozva, hogy nálam agyi eredetű a bokaficam, nem gipszelte be. Nem tudok kimenni néha egyáltalán, mert a csontsorvadás miatt, meg a rontás miatt az államban nem tudom feltenni a protézisüket. Már az Aranyhálót is,mely Zoltán Erika protézise lett volna, régen túlhaladták, lebomlott a szájpadlásom is. Azt mondta az egészségyügy, hogy ettől még ki lehet menni az utcára, nem kizáró ok munkába járásnál sem. .Nincs bíróságom, mert itt ezekkel, amik apokalipszist hajtottak végre rajtunk, nem lehet ítélkezni, nincsen ügyvédem,aki ezt elvállalná, nincsen országom, mint ahogyan születésemkor lezárták a határokat vasfüggöny néven a miskolciak.

2018. január 14.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Boldog Karácsonyt kívánok!
  2017-12-23 18:51:43, szombat
 
  Várakozunk! Jó ez a csend, ez a nyugalom, szívünket megdobogtató izgalommal, vajon szeretteink a Szeretet napján örülnek-e az ajándékainknak, sikerült-e kitalálni titkos gondolatukat. Vajon minden finoman és jól sikerül-e, mert igazán kitettünk magunkért, minden szeretetünket belaadtuk az ínyencségekbe. A legboldogabbak ilyenkor mégis a gyerekek, bár most hiányzik nekik a fehérség, nem tudnak holnap délelőtt hóembert építeni, hogy lefoglalják magukat addig, míg odabenn a gyermekszoba melegében készülődik maga a csoda, a régi rege a jóknak ajándékot hozó Jézuskáról. Mennyire furcsa, mert míg titkon remélik, hogy valóban ilyenkor egy földöntúi hatalom száll le a Földre az emberek közé, maga a menyország ereszkedik le a fenséges békességével, mégis napokig kutatnak a szekrényekben, vajon hol vannak elrejtve az ajándékok. Megváltoztak az ajándékozási szokások is, én örömmel látom, amikor egy kisleány még babát és babaszoba bútort igényel. Nálam ezek a gyerekek igazi kisanyák, akik már így születnek, odaadással és gondoskodással, felelősséggel gyermekeik iránt.

Még van egy kis munka, de a négy hetes adventi várakozás ideje alatt sokan feldíszítették a fenyőfájukat, így ez sem marad holnapra. Sokan megfogalmazták, hogy melyik angyal mit hoz magával és hogyan teszi ezt. Látjátok, mennyire szépségesek a regék és a mesék! Az embernek át kell mennie mesélőbe, hogy a jókat és szépségeket vigasztalja mindig a tudat, hogy nincsenek egyedül a világban.

Holnap este hat órakor összeül a család apraja-nagyja, a magányos egyedül ünneplőbe öltözik, elfogyasztják a vilia esti vacsorát egyre növekvő türelmetlenséggel, mert már annyira régen várnak erre az igazi, a világ legtökéletesebb szeretet ünnepére, amikor nesztelen békességben megnyugszik a Mindenség.

Ez az ünnep a szereteté, melynek szimbóluma mindig a környezetet, embereket védő, óvó örökzöld fenyője a jégcsappá dermedt világmindenségnek. Legyünk büszkék arra, hogy nekünk megadatott várni és szeretni a boldogságot!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

Szép ez a kívánság-kosár, ahogyan udvarolunk egymásnak, nekem, mint állandó világ-feszületesnek, várva rám, hogy majd kiemelkedek a torzságból, megjelenik valaki egyszer megváltójaként a világnak, annak ellenére, hogy születésem óta penitenciás véráldozásommal tisztulnak, emberré nemesednek a cigánysággal, egész kelettel, valamennyi bibliai néppel, melynek létezését is tagadja Magyarország, hogy valamennyien belőle erednek,mert már régen ide szabták Jeruzsálemet.

Szép a karácsonyi ünnep a Karácsony neveivel a régi és új karácsonyfának, rengeteg szimbólumtárával a bibliai eredetű népeknek. Kinek kell a régi karácsonyfa? - énekelte a medúza zeneszerzőjük a hetvenes években, mivel ő írta a dalait mindegyik érthető és élvezhető zeneműnek abban a tudatban, hogy majd visszaszámlálnak a lírai karámjával a Rákóczi térnek, vagyis vasnépnek.

A karácsony szónak, feldíszített cicomákkal így negatív a jelentése. A fenyő Íriszé volt, azé az Íriszé, akinek a sorsát a hatvanas években kezdték el az arcom beállításával az egyik filmben, ekkor megtámadta a médiát is a tik sem vagytok magyarok menhelyi és Müller Péter cigánytelepe és elmeosztálya, így lett az övék Írisz néven a romániai elmeosztály, amelyeket ingyen tartanak el Magyarország összes könyvszereplőjével együtt. Övék a felhajtás, a rengeteg pénz, amit tékozolnak, pazarolnak, azzal együtt, hogy a halálnépek helyett, mint cigányok, halál reformátusok fényevésen tartottak, koldultattak, saját sorsuk elhordoztatásával. Hogyan lehet a halál sorsát mással elhordatni, halottként cipelve magukkal kínozva éjjel-nappal sátán feleségeként 18 éven keresztül, egy egész országra való halotti tor és mulatós ünneplő seregével a Hunnia börtönnek? Ízisz-Jézus zöld szemmel, Istálló-Vénusz, valamennyi Jézusa a vallásoknak segítő angyalaival az elmeosztályoknak helyett engem áldoztak meg valamennyien, míg ők karácsonyt ünnepeltek, nekem semmi nem járt, annak ellenére,hogy a lelgfényesebb csillaga az égnek hajnali Vénusz volt.

Íriszként egyik főszerepemben Babits Jobb és bal bibliai szerepével vártak, bár Írisz nem volt vallásos, nem tartozott a Hunnia börtönhöz. Melyik égtáj mondja majd magáénak, labdázzatok, mindenkié vagyok.... Babítsy I-végű Élis áldozásra átírva, ami jelenleg Bodor űrpusztító Íziszének felel meg az összes I-végű névvel együtt. Megszokták az áldozást, hogy ilyen jólétben élnek, nem menve vissza oda, ahonnan jöttek. Titokban tartja Magyarország még mindig a borzalmat, amit elkövetett, hogy egyetlen nagy közös áldozó vértisztulással emberi formává nemesedtek.

Magamat nem ünneplem, mivel én vagyok a világ-feszületes jelenleg is, mégpedig orcám nem kívánatos, sem formám, sem alakom nincsen, mert a bűnüket és betegségeiket testemben hordtam el, pedig én voltam a törvény.

Ennyi, ahogyan üzenik nekem a skizoprenek, szép szeretet ünnepet rendezve már népes unokákkal rendelkező családjuknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rima Jeruzsálem, a bibliai apokalipszis fővárosa
  2017-12-07 09:11:27, csütörtök
 
  Rima Jeruzsálem többezer éve áldoz engem feszületre tevéssel. Születésem óta a szeretői miatt kezdte el rajtam a világ-könyvtárát a Hunnia börtönének, sátánjával az élen, melyből a Cserép néven berendezettek egykori égi Jeruzsálem cserépkora maradt meg, amit rajtam régi történelemként végrehajtottak a vasfüggönyösökkel.

1967-ben Nyomorultak együttes kezdetével a miskolciak hozzájuk adták a barakkosokat, akikkel együtt mészároltak 1945-ig, játszottak holocaustot a Varjú népével, mint hatágú csillagosokkal. Most ők is holocaustusosok, felveszik a rengeteg pénzt. Fényevés járt volna nekik, fogkiszedéssel, füstöl a kéménnyel, amit a szarkahegyi egykori nácik névtárával rendeztek be, köztük a náci cigánysággal.
Saját sorsukat hajtották rajtunk végre a Rákóczi terével Miskolcnak, mint vasfüggönyös vasnéppel.

1975-ben már ott jártak a zsidókkal, hogy a pesti kocsisorosok Vénusz áldozással nemesedtek, szakmát kaptak, férjhez adták őket, nekem kiabálták, hogy felmentem Pestre kurválkodni, már minden kurvájuk helyett támadott a Hunnia börtönük együtt a miskolci Rákóczi térrel, együtt a zsidókkal, melyek a két világapokaliptikus utcát berendezték végleges lemészárlásom végett Kutasi zsidójukkal.

1995-ben születésemet ismételték azzal, hogy én vagyok rima Jeruzsálem, akit meg kell fosztani mindenétől, szépségét elvenni, adja az ég seregének, akiket rám szállítottak, mint szeretőinek a cserép ajándékait. Ezt követően szétrombolták az Iker tornyos családi házát a Talmudos Braunnak, Rákóczi téri feleségének, majd felrobbantották. Mindenemet összezúzták, eláztatták, tönkre tettek, engem ismételten nyomorba küldtek, ekkor már a fiatal lányom tartott el, fizette a rezsimet, adott enni nekem, a pszichiáterek és TB közös ember áldozásában. Nagy Annájuk helyett szállították rám az ég seregét, az összes jeruzsálemi világ népének részvételével.

Ezt követően az egykori Lucifer maradvánnyal megmaradt égi tűzben járó Jeruzsálem általam megírt és megfestett írásait ismételték egész Kelettel, ezt jelentette a politikája a Hunnia börtönnek, amelyik Jeruzsálem templomára, mely a Misztikus titkok Annájának temploma volt eredetileg ráhelyezte a vatikáni bilijét, megkoronázva a sátán bibliájának apokaliptikus pöcegödörjét, ami jelenti jelenleg egész Keletet, amelyik a cigánysággal együtt tündérkirályfi élettel áldozásommal és tettük, sorsuk végrehajtásával nemesedett, emelkedett, tartotta ki magát politika néven folyamatosan.

Rima Jeruzsálem, mint vasközpontja a világ perverzeinek hatalmas gazdagságra jutott születésem óta az összes keleti néppel, mint Kínával. Rima Jeruzsálemnek azt írták a bibliájukban, hogy szétteszi a lábát minden mellette elmenőnek Izraellel együtt.

A nevünket Borsodivánka gyalázta folyamatosan, öcsém, mint afrikai egykori Isten nevét egy szál cigiért meggyaláztatva, engem ötszáz forintos jeruzsálemi és miskolci Rákóczi téri kurvák helyett egykori Földanyaként és Vénuszként, fertelmes állapotban cipelve élettelen bábként a feketemágiájukkal hipnózisban. Müller Péter döglégy kivégzett engem folyamatosan az ide berendezett árnyékok betegségei és sorsa miatt Bodorné Ágnes cigánytelepével.

Ünnepelnek a keleti népek hatalmas gazdagságot tékozolva, akár a Hunnia börtön perverzei, amelyek Ildikóik és Erikáik miatt meggyaláztak engem, megtámadva saját lakásomban a két gyerekem előtt.

1967. óta nem volt karácsonyunk, semmilyen ennivalónk, ruhánk, meleg házunk, míg ők tort ültek, amit mai napig űznek, testükkel emberi formában egyesülve perverz módon gyalázzák az egyetlen emberi családot. Ezért zárták le a határokat, Hunnia elme néven.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincsen semmi különös
  2017-11-28 20:28:14, kedd
 
 

Várok, a képzelt csoda..., mely az év elején ért egy pillanatra szinte, míg fel nem ébredtem arra, hogy térjek magamhoz, véget ért azt követően hamar. Egy hónapig nem voltam magamnál, azt hiszem, épp csak tisztálkodtam, de még fogat sem mostam talán, ráégett a feketemágia és a nikotin. Iszonyatosan néz ki, a Hunnia börtön fogorvosi áldozói elítélnek, olyan cikkeket közölnek, hogy a fogaim hiánya egyet jelent a tisztálkodás, korábbi fogmosás hiányával, hogy eltüntessék a nyomait is a pusztító árnyékok megszületésének a Rákóczi téri vasnépnél, azzal a kezdetével a támadásunknak, hogy elviszi a pusztító csemete a tériek fogait. Ez a Rákóczi tér kiteszi szerintem a népesség tíz százalékát, mármint a pusztító csemeték anyjai. A többi mutogatja a médiában szép fogsorát. 1997-ben a megyei kórházban patológiákat tettek végig a fogaimba, amiket Marofka Eszter engem leskizoprenező pszichiáterük akart kivizsgáltatni, csak nem értettem, mik vannak a fogaimba betokozódva. 1995-ben a Hunnia börtön média bemutatóval, felkiáltással egybekötve ismételten ínyevő baktériummal dobott meg engem, ismételve Gór Nagy Mária testet lebontó rémtettét, végig Benkő Lajos általuk utolsó finn-ugorként hozott sorsát hajtották végre, az anyámét és az ő anyjáét, annak ellenére, hogy a határokat a vasnép a Hunnia börtönnel apa családja miatt, likvidálásunk végett árjaként, utolsó németként zárta le, magyar nyelvi, zenei és mindenféle csapást felvonultatva ellenünk. Ebben a közös családi gyalázásban az összes felvett nevű Kakas jelentéssel bíró zsidó, Hunnia börtön leszbije, perverze, mint a legutóbbi amerikai magát apucinak hívató részt vett, a szlovákai Rákóczi téri már kiépített egykori trianoni halottak helyére vitt elmeosztályával a szlovákai magyaroknak, az összes Tóthtal együtt, amelyeket Müller Péter Tóth atyafiak néven fogott össze, támadott meg minket miattuk folyamatosan.

Az elmebetegek tettei nem kiszámíthatóak, nem félnek semmitől, így tisztították sátánkának nevezve az őskígyót is - iszonyatot és fertelmet hajtva végre - a pusztítókkal együtt, melyek meglétét okkal tagadja a Hunnia börtön nép, hiszen ezt már elmebetegségként hozták létre a saját pszichiátriájukon annak ellenére, hogy maguk minden szerepet végrehajtottak saját elmebetegeikkel, saját sorsukat, könyveiket, saját kíséretükkel, melyek minden kívánságukat teljesítik.
Amiket rajtunk végrehajtottak, gyalázásával együtt a perverzeknek mind elmebetegség, azzal együtt, hogy minket annyira tökéletesnek gondoltak, hogy minden fogyatékosságuk miatt engem megtámadtak folyamatosan, megállás nélkül a Rákóczi terükkel.

A tériek valamiért félnek az iszlámtól, főleg attól, hogy meggyalázzák a barbikat, mint szőkéket, melyek miatt az értelmiség legyőzést kitalálták, fejemet megtámadva azzal, hogy addig nézek ki valahogy, míg meg nem mukkanok. A tériek Gábor Zsazsával kezdték letakarva Európát lepedővel születésem előtt jóval, hogy meggyaláznak mindenkit, ezek a szőkéiket jelentették elméletben, akiket tisztességes életre kényszerítettek támadva folyamatosan gondolkozási nehézségük miatt.

A kakas frizurás, egykori reformátusi templommal kezdődő család csúfolást tor ünnepével a Hunnia börtön könyveket rajtam végrehajtó cigányságának nem értem, mivel el lehetett volna mondani, hogy romániai a kakasnév megfelelő elmeosztály családja, az is volt mindig.
Nem értem egész Kelet és a cigányság emberré nemesítését az utolsó árja család megáldozásával. Most jöttek meg a vasfüggönyös nemi csapások rokonságával politikai képviseletekkel, hatalmas a vasperverz népe Miskolcnak a világ minden füves kommunista országában.
Kína már régen bejött, lótuszláb kezdetével emelkedve a maffiájával, de a kínai tea a hatvanas évek elején volt divatban, akkor járt itt a Hunnia börtön.

Skizopren most lettem február óta, amióta megjöttek a kékek, meg a csillagrend tagjai, köztük az, aki a férjemnek adta ki magát. Én még álomvilágban voltam, elhittem, hogy vége van és boldog leszek, mára kijózanodtam annyira, hogy felfogjam, senki nem segít, nincsenek csodák a világban, visszaemlékezve arra,amit velem műveltek, hogy naponta reggel hatig visszakapom a fogamat, csak át kell mennem a vízen, a rengeteg hazugságra, egymás után történő leleplezésére minden történésnek.
Sokan vagyunk most egy szívben. Mindenki a szívemre volt kíváncsi februárban, mert a szívem egyedül, ami feltámadva megmaradt, s olyan, mint a törvény. Én cseppet sem változtam többmillió éven keresztül, csak alázatos és szolgáló lettem, torzult a személyiségem a meggyalázásommal. Én férfit nem ismertem soha, az volt a jóslatom a megmaradt írások szerint is, hogy akkor kell megszületnem, amikor egyetlen férfi sem marad a világon.

Míg a haszontalan dolgokat naponta többmillióan olvassák, az én segítségkérő és leplező írásaimra, bár kicsit összefüggéstelen volt, mert semmit sem értettem szinte, meg velem iszonyatok történtek a világ fejedelmei által a tizenöt millió magyar nevű Hunnia börtön nem volt kíváncsi egyáltalán, annak ellenére nem, hogy miattunk zárták le a határokat, mert itt lakom a vasfüggönyösök központjában.
Az övék az összes leszbije, buzija, fertelme, perverze a világnak, a II-es elmeosztályának a névtárát kell összeírni Miskolcnak, nemcsak azért, mert helyettük engem gyalázták éveken keresztül. Nincs penitenciája a Rákóczi térnek.

Azt kell felfogni, hogy a vasnép Miskolcot jelenti, minden lakója az elmentekkel együtt egy-egy könyvét a világ-könyvtárnak a falvakba vitt elmebetegekkel együtt.

1989-ben a Rákóczi tere a már háromgyerekes családból áldozásommal tanult Orsósnak felállt kormányra narancs színében a lírai karámoknak, én Földanya voltam náluk a megfestett bizonyíték szerint, együtt Heródes világ gazdag zsidóival, kék csillagos népével a sátánnak, genyó háromágú homlokjelével Ilikének, aki többszáz éve a legszebb a világon, így vártak engem.
A vasfüggönyös vas Rákóczi tér rendszerváltást hirdetett, kivitette saját orosz hadseregét, majd az Unióval folytatta a jövő építést, mely szintén sajátja, Pszichografológia alapján került berendezésre Weöres Sándorék távol-keleti szörnyeinek elméleteivel, köztük a cigányság és egész Kelet emberré nemesítésével egyetlen nagy közös áldozásommal, már koncerteket rendező Rákóczi téri zenészeivel, köztük Nagy Feróval együtt ünnepeltek, amelyiknek szíve van, mert kimondta, hogy Csepregi Éva gyalázata miatt támadtak meg engem. A többi főnixes feketemágus zenész, költő, avantgard, szűrrealista, futurista ... mélyen hallgat a megáldozásomról.

Megpróbálom elütni az időt, az egyik fórumos tag ígérte, hogy letöltöm az Avril programot, segít furulyához és gitárhoz zenét szerkeszteni, mivel én nem tanulhattam nyelveket, még a szabadköműves világtestvériség eszperantóját sem, mert a sorsukat rajtam hajtották végre Rókaként születésem óta, közös áldozásukban, azzal, hogy mindenkinek meg kell halnia, aki engem szeret, vagy tisztel. Boldogan újságoltam levélben a fórumtagnak, hogy megvan a program, várom a segítségét, de átnéz rajtam azóta, amióta leírtam, hogy mit jelent az élet játék. A másik fórum tag kiment röhögni azon állandó gazdagságával, utazgatásaival kapcsolatos dicsekvései közepette, hogy mindenki maga tehet a nyomoráról és nevetséges, ha valaki eszme, vagy nem megalázkodó becsületessége miatt került kiszolgáltatott helyzetbe.

Játszanak, hiszen ha írtam valahová, kisbetűvel írták le a nevemet is, katyvasznak nevezve, amit írok, annak ellenére, hogy egyedül nekem nem volt közöm a skizopren 1956-osok világ-könyvtárához, egyedül nekem nem volt kíséretem és segítségem. Tagadják, hogy a rózsakeresztesek, edomita és többi ószövetségi nép, szabadköművesek és a többi rend az ózdiak 666 népével, melynek fenevadja mindezt végrehajtotta kinn jár űrhajóval az égben. Mivel valamennyien itt illetékesek, el kell könyvelnünk, hogy az egykori eltűnt barokk kori Talan kommunista népével együtt nincs a világon másutt földönkívüli népcsoport. Még azon gyengék kedvéért is ezt állítom, amelyek földrészeket választottak széjjel, olvasztották az Északi sark jégvidékét, megtámadták az állatokat, köztük a háziállatokat is, hiszen a vatikáni Hunnia börtöné a világ összes többezer éve felhalmozott baktérium fegyvere.

Tehát nincsenek valóban földönkívüliek, valamennyien a Hunnia börtön bibliai népét jelentik. Büszkék lehetnek mindarra a nagyon fontos munkára, amivel eddig foglalkoztak. Fontos volt a kétszarvú hamis prófétájának a 666-nak a vallási ébredés G. Maczó Ágnes helyetti hintás kislányként történő megáldozásommal, valamennyi vallás Jézusa helyetti feszületemmel a Rózsák névtára alapján, Bibliás föld létrehozásával. Ez állandó koncentrálást igénylő munka lehetett neki és a többi világot eljáró apokaliptikus csapásnak, mikor melyik következik, állandóan figyelve, hogy betöltsék azt, amire létrehozták őket, hiszen ezt akarja a skizopren elmeosztály elmondani az áldozásommal könyveik szerepeiben, hogy ők lényegében, ahogyan be is rendezték a könyvek szerepjátékosainak elesettjeit, vétlen áldozatok voltak, nem tehetnek arról sem, hogy maguk skizoprenek, ezt kell egyedül kivizsgálni, hogyan lehet meggyógyulni belőle nekik és a többi karmikus csapásnak.

Nem történt semmi, csak átnéznek rajtam és várakozom, nem engedve engem kijózanodni teljesen, hogy ne lássam meg, hogyan vagyok eltorzulva. Már a hangomat visszahallgattam, feketemágiával vette el Müller Péter 2004-ben végleg, nem tudom, lehet-e rajta segíteni, ugyanúgy, mint a szétpüfölt lábaimon, kicsavart testrészeimen, meg az emésztésemen, mert felborult minden, amióta Müller és a megyei kórház Tűzkő Judit népével kiviháncolta a fogaimat.

Fontos politikával foglalkoznak a férfiak, mármint férfinak kinézőek, mert születési jóslatom szerint nincsenek férfiak a világban. Izmusokat tanultak meg, elméleteket képviselnek aszerint, milyen dolguk van, hová tartoznak, meg urizálnak zseniségeikkel, mint amik a skizopren könyvtulajdonosokként túlélték a meggyalázott családomat.

1966-ban adta rám anyám a kurvájuk használt eper jeles ruháját, amelyiktől kaptam a nyelven alá a nyelvem állandó mozgatóját, úgy haltam volna meg, annyira maradt volna belőlem ufók sorsát rajtam ismételve Tűzkő Judit elmeosztálya által, mint az Ufók az űrben, mindenem lebomlása után egy mozgó nyelv. Az illetőt már megműtötték a nyelvére, nyelvcsontját kivágták, a nyelvem mozgatója a nyakamban van végig, ettől dagadt ki a toka formám. Nem lehet kivenni,mert akkor alul kiesnek a végig csattant állapotban lévő megmaradt fogaim.

A nyelvi csapásom baráti körének egyik tagja a vízszerelő, akinek a telefonszámát Máriától titokban kaptam meg, elnézve hosszú évekig, hogy fizettem a többezer forintos kiszállási díjait a miskolci könyvtulajdonosoknak. Első alkalommal megsértett, a fregolin felszerelésekor, szexuális megjegyzést tett a lányomra. Aztán bejelöltük egymást ismerősnek, mostanáig türtőztette magát olvasva az írásaimat. Legutóbb utaztam vele megkérve, hogy a nyomtatót segítsen beszállítani a patronos boltba. Végig káromkodott alpári nyelven az én pénzemért, majd közölte visszafelé, hogy a nők között nincsen különbség, mindegyik egyforma, mindegyiket meg lehet kapni. Még megkíséreltem mondani, hogy én különbséget teszek a jó férfiak és nők között, de ok nélkül célozgatva csúfolódott. Nincs kedvem megkérni a konyhaajtó átcserélésére még egy úttal, kiválasztani az alapanyagot. Én ilyenkor régebben lezártam a további kapcsolatot, nem az én világom, de itt az egész ország ilyen.

Az első eper jeles ócska kurvájuk ruháját követte 1978-ban mostohaapám és anyám közös gyerekének áldozásakor egy ötszáz forintos fehér plisszéruha, majd egy csere szoknya 1985-ben, egy csodálatos szövetű keki hosszú szoknyát kunyerált el tőlem Szabó Pistike párttitkár három gyerekes Hornyák felesége, születésem óta engem áldozók Révész utcájába berendezve, azóta ismételték a sorsukat és könyveiket rajtam, gyerekeik értelmiségek lettek. Szabó István, az Elzett volt párttitkáraként szabadságot vett ki arra az időre, amikor engem munkanélkülire küldenek kicsinálásom ideje alatt a nemi perverzek üzemében.
1995-ben vettem egy szürke használt ruhát, majd egy sötétkék kötöttet, amit szégyelltem, mert olyan érzésem volt, mintha valamilyen halálos csapdába léptem volna. Nem tudtam, hogy ezek a ruhák a Holtak koporsóját jelentik valóságban, mert halottak neveit viselik a volt tulajdonosaik, mint az angol és a skót nők és férfiak.

A vadállatokról ejtenék még szót, mert egyszerre kell mindent lerendezni, hogy egymás ellen voltak létrehozva, ezért párat el kell helyezni minden országban több állatkertben, a jövőnek, de a többi vérengzőt fel kell majd számolni, mint a sátánisták kígyóit a dzsungelekben. Ugyanúgy likvidálni kell a Hunnia börtön vérengző kutyáit is, melyeket a Jehova kutyák ellen hoztak létre.

2017. november 28. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentések, kivizsgálás kérések hiábavalósága
  2017-11-16 07:39:57, csütörtök
 
  Emberség, emberiség ellenes bűn miatt tettem volna Magyarország ellen feljelentést. Ezt kaptam áprilisban a magyar képviselettől:

KÜLGAZDASÁGI ÉS KÜLÜGYMINISZTÉRIUM
INTEGRITÁS TANÁCSADÓTisztelt Asszonyom!

Levelét a Külgazdasági és Külügyminisztérium áttekintette, és megállapításra került hogy a bejelentés tartalmának kivizsgálására az államigazgatási szervek integritásirányítási rendszeréről és az érdekérvényesítők fogadásának rendjéről szóló 50/2013. (II. 25.) Korm. rendelet 6. §-ban felsorolt jogkörök keretében nincs mód.

Javaslom forduljon közvetlenül az Igazságügyi Minisztérium által irányított Igazságügyi Hivatal illetékes munkatársaihoz.

Nevetséges és szánalmas, hogy a narancs színű áldozóim minisztériumához irányítottak. A Nato-nak küldött levelem azzal jött vissza, hogy az illetékes éppen szabadságon van. Vártam mostanáig, nem jött válasz feljelentéssel kapcsolatos érdeklődésemre. Éjjel írtam még egyet, Feljelentés tárggyal, visszajött azzal, hogy nem továbbították. Ma reggel megismételtem, ezzel jött vissza:

transfer from HQ ACT 1 June.

If you need assistance please contact Catherine Giglio at catherine.giglio@act.nato.int or Kevin Mills at kevin.mills@act.nato.int

Kevin Mills-nek írtam levelet ma hajnalban, jelenleg nem vagyok hivatalban:

I am currently out of office.

Please direct any urgent enquiries to:
LCDR Mike Diprospero (Tel: 757-747-3612 Email: michael.diprospero@act.nato.int)
Your message has not been forwarded. Thank you.

Írtam Catherinének, ami fontos név lehet náluk, kíváncsian várom a válaszát.

Levelem szövege mindegyiküknek:

2017, április 3-án írtam Önöknek egy érdeklődő levelet, hogy a NATO-nál, mint amelyik szervezetben egyedül bízom meg, tehetek-e feljelentést az ügyemben, mely szerint egy hatalmas nagy közös játékban Magyarország Hunnia néven megáldozott minket, majd tor-ünnepként kakasfrizurás utcanéppel ünnepelte a lemészárlásunkat 1995. óta.

Kérem az iszonyatos sorsom kivizsgálását, világbíróság állításával együtt.
Vétettem saját benső törvényeim ellen, mert olyan segítségkérő blogot üzemeltettem, melyben névleg kénytelen voltam pár apokaliptikus szereplőt megnevezni, mert folyamatosan tart a névtáruk kitermelése születésem óta az én áldozásommal, melyet bűnbocsánatként emberré nemesédésük érdekében hajtottak végre állandó politikussá, celebbé, művésszé, értelmiséggé történő emelkedésük mellett. Emiatt a blog miatt állandóan szorongok, mert azelőtt senkisek sem ártottam. Kértem többször, kezdjék el a szereplők könyveit neveikkel napvilágra hozni, de ezidáig semmi sem történt, hogy a blogomat törölni tudjam.

Kérem feljelentésem szíves visszaigazolását, egészségi állapotom rendezésére történő felhívását az egészségügyüknek, melyek felfoghatatlant műveltek velünk.

Köszönettel és tisztelettel:

Kohut Katalin
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szegény embert az ág is húzza
  2017-11-11 22:23:36, szombat
 
  Festetem ki a három beázott helyiséget, hiába várván arra (de lefotóztam őket), hogy hivatalos szervek kijöjjenek lefotózni, hogy minden helyiség beázott, tavaly teljesen szétáztatták a cigánysággal az előszobát. Az előző festővel rengeteg gondom volt, naponta többször órákra elment inni, egy hétig tartott a munka, végül nem fejezte be, mert elküldtem. Egész éjjel nem tudtam aludni, hajnalban hat óra körül szundítottam el, pedig bevettem a Frontint, egy egész szemet. Megnyugodtam, mert nagyon jól kijövök a két festővel, annyi idősek, mint a gyerekeim, tegeződünk. Nagyon jól el lehet velük beszélgetni, tisztán dolgoznak, összetakarítanak maguk után.

Miután elmentek aláglettelés és egyszeri átkenés után, kitettem az egyik előszobai vaspolcot a főzőfülkébe. Hajat mostam, majd nyúlnék be a szekrénybe hajszárítóért, elfeledkezve róla, hogy a két előszobafal neki van támasztva a szekrénynek. Inkább nem reckíroztam, bekapcsoltam a fűtést. Mentem ki ezt követően a főzőfülkébe, beleakadt a jobb lábam a polc közé, hatalmas erővel lendítettem a lábamat előre, már éreztem, hogy zuhanok hanyatt, amikor megkapaszkodtam a konyhai mosogatóba, kirántva a munkaasztallal együtt a faltól, úgyhogy egy lyuk tátong jelenleg a munkaasztal mögött, mely eddig csak meg volt repedve mosogató bevágás miatt, most kettétört. Most akartam éppen konyhai mosogatót cseréltetni a maradék pénzből, egy olcsóbbat, mert Mofémesre nem telik, most a munkaasztal nem tudom, mennyibe fog kerülni, hogyan fogom kigazdálkodni a semmiből.


Megúsztam a balesetet, most csak ez a fontos, de meg kell állapítani az állandóan érvényben lévő igazságot, hogy szegény embert még az ág is húzza.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ózdi 666 apokalipszis lovasainak lírai karámja
  2017-11-07 18:34:45, kedd
 
  A miskolci 666 bibliai apokalipszisének lírai karám tagjai 130 éve járnak végig az egész világon. Köztük vannak a régi feketemágus pszichografológiai festők, zenészek, költők mellett a két személynevűek, helységnevűek, foglalkozás nevűek, állatnevűek, bárczi, bugyi, lator, hasonló felvett nevűek, bibliai nevűek, mint Simon, albán, orbán, Katona és más könyvek neveit felvettek a világ-könyvtárból.

Hofi az egyetlen tudósító volt 1971. óta, amióta hétszeresen hosszabbít a média Rákóczi tere a miskolci névtárja alapján. Már akkor járták javában a régi nyugatosok mintájára a kelet cigánytelepével az ózdiak a falvakat, városokat, felolvasva irományaikat, melyek valamennyije az űrpusztító helyetti megáldozásromról íródott. Illusztrációikat egy halott festő készítette el, tudtukkal. Ezekkel a feketemágusi rajzaival a rontásaimnak, azokkal, melyekkel megrajzolták a másik világot, feléjük biggyasztve a szív-jeleket, hogy szeretnek, díjakat nyertek a hozzájuk tartozó bibliai apokalipszist végrehajtó Barziliában, akik engem az ágyon dobáltak 2004-ben eszméletlen állapotban itt Liptai Klaudia ország mulatságára bemutatott műsora bizonyítékával. A Kelet Ízisz zöld szemű Jézusként engem születésem óta megáldozó iker tagja és a többi útvonala, névtára mutatja saját elmondásaik szerint, hogy végig gyalázták az országot. Kelet sorozatait az Új Bekezdés irodalmi egyesület és a Spanyolnátha folytatta tovább a sorsuk, szerepük, betegségeik végrehajtásával rajtunk gátlástalanul, egyetlen felkiáltása Vass Tibornak annyi volt, hogy hiába-tollal írnak, senki sem olvassa, különösen, hogy bezúzták az 1995-ig végrehajtott apokalipszist. A Kelet úgy döntött, hogy majd valamikor rájövök, miket írtak össze, halálom után fogom bizonyítani írásaikat, melyeket jól rejtegetnek, meg feketemágusi illusztrációikat, ezért mondta Cseh Károly, hoga majd megtudom, mit jelentenek a versei. Felfoghatatlan módon a nemi gyalázó lírai karám végtelen hosszabbítást rendezett be, minden jelecskéhez kitalálva egy-egy elméletet.
A cserépkor, melyet addig végrehajtva Kelet néven emeltek, senkit sem érdekel, bár közösen ismételték Izraellel és a palesztinokkal kétezer után. Vass Tiborék nem kegyelmeztek, szerelme, az argentin 1991-es történelem ismétlésének főhőse, Ravaszné Raffai Csilla, amelyik szerepét akkor kezdték rajtam ismétlésben, maga tanárnőből már igazgatónővé vált az egyik szocilális intézmény élén Cseh Károly ajánlásának köszönhetően - így mennek a dolgok most is, ezt jelenti a Rákóczi tér -, csupán annyit mondott rám nézve, hogy nem vagyok magamnál a feketemágiájuktól: sajnálom a Katit. K.István volt bíró verset írt a hangomról, emiatt olyan fertelem érte, amit leírni alig lehet,mert nem ő nem érdemli meg. Feleségét Cseh Károly magáévá tette, mondjuk ehhez két fő kell. Mikor K. István szintén keletes tag hazaért, meglátva őket együtt kifordult az ajtón. Ezt Cseh Károly gyávaságnak tulajdonította, hogy még meg sem védi a felesége becsületét. Mit mondjon egy férfi, amikor éppen levették a feleségét szép szavakkal a lábáról, mert udvarolni tudott csak Cseh Károly.

Cseh Károly áldozásommal, Illés-Pisti által elárult titkokból írt feketemágusi könyveivel hosszabbított hoszonhét évet, amikor kitermelték a többi analfabétával együtt, szándékosan, minden reformátusát a falvaknak az elmeosztályairól a Hunnia börtönnek, azt írta, hogy negyven felé a létezés neki útra kész bőröndjét jelentette volna, ha nem követ el csillaghullást velem, nemi gyalázatával, melyet közszemlére tett a helyi napilapban K-nak, nekem címezve egy hetes szerelmi érzésem mocskát. Bibliás földig vitte a sorozataival a feketemágusi hamis prófétájukkal a nemi gyalázattal tisztuló sorsát, majd mikor szentté vált, visszaadta magát a pornak, melyből vétetett. Cseh Károly egyszemélyben szinte a rengeteg cigányával a Rákóczi térnek kivívta a nemi perverzekből Ébredő játszótér címen áldozásommal indult vallások korát, hogy valamennyien megmaradjanak, mint perverzek és fertelmesek, úgy ezt látni, hogy a gyilkosok is a börtönben Furhman Imre szent miskolci áldozásának köszönhetően szentté válnak gyalázattal, véráldozással, minden tiszta, emberi bemocskolásának árával. A Hunnia börtön a nevünket köpködte végig szabályszerűen, csupán azért, mert becsületesek voltunk és tisztességesek, mindenki szeretett minket.

Cseh Károly megjelent egy szál szegfűvel, a szívemet megdobogtatta, mert én soha nem kaptam virágot senkitől, bár a virág lett volna egyik gyönyörűségem apára emlékezve. Szerelmes lettem. Egy éjszakát töltöttünk együtt, pár nap múlva K-nak üzenve megjelentette az 1991. augusztus 26-i csillaghullását, szabályszerűen le voltam bénulva. Olyan levelet írt nekem, amit akkor elküldtem a Kiskegyednek, bár rossz érzésem volt, hogy olyan vagyok, mint Veronika keszkenőjén a szőttes arcképe. Tusnádi László sárospataki Keletes költő társával kidolgozták és végre is hajtották Ízisz áldozásukat rajtam, 1995-ben értek el ide ismét a Kelettel, hogy felkiáltok: Istenek, miért hagytatok el engemet.


Mikor idehoztak az űrpusztítójuk hálójában eszméletlen állapotban két gyerekemmel megtartani Miskolcot, amelyik haldoklott a feketemágiájuktól, vér ömlött a csapból is, Polgár és a többi város, falu lakossága eszméletlen züllésben élt. Olyan tanárok voltak, amelyek más házaspárokkal szexeltek, vagy más nőkkel, férfiakkal, fertelem volt Miskolc és vonzáskörzete neve. Vissza kell nézni a régi újságokat.

Cseh, mint Látnok végig tudta,mi történik velem 1995. óta is, amióta az Ízisz áldozásuk, a megye megmentése érdekében halálomat, végleges lemészárlásomat befefejezték a Hunnia börtönnel. Tudta, hogy a falvakat Kátyi összefoglaló néven valamennyi reformátussal kitermelik születésem óta az áldozásommal, párttitkároknak,Kisz titkároknak, tagoknak folyamatosan, megállás nélkül, szerepeik, könyveik végrehajtása mellett. Születésem előtt mártíroknak kikiáltva őket végzetük elérésekor rajtuk hajtották végre folyamatosan a világ-könyvtárát a börtönnek, ez volt Trianon is.
A Bertalan utcájához a világ apokalipszisnek csatolták a tíz emeletesekbe a főbb neveket, melyek állandóan változnak, elköltöznek, miután rajtam ismétlik megállás nélkül a könyveiket, tettüket, sorsukat.

Cseh Károly egyik könyvében űrapokalipszisnek nevezte el a falvakban létesített kommunikációs és informatikai robbanást, ami lemészárlásomkor bekövetkezett az ózdi feketemágus földönkívüliek ajándékaiként a Rákóczi tér, vatikániak, mint Hunnia börtön és tömeg, mint utcanép, füvesek, kábítószeresek, bűnözők, rettegett új maffiáknak való juttatása képpen a Hunnia börtönnek. Még ilyen nem volt, hogy a földönkívüliek átadják a hatalmas technikai vívmányokat ingyen a világnak. Tehát valóban szándékos volt, elbutulás végett történt, valamint azért, hogy még nagyobb fertelmet hajtsanak végre a médiájukkal, melyek születésemkor kezdtek a Kékes televízióval.

A lírai karám többi lovasa, mint zenészek szintén fertelmet hajtottak végre, akár az Illés együttes Bródyékkal ismételve G. Maczó Ágnes hintás magyar kislány állandó ébredő vallási korát, ismételve Benkő Lajos angyal mészárlásának sorsát a Bertalan utcai három lépcsőházával Bíró néven berendezve Simon után a kíséretüknek. Bródy Jánosékkal az Illésék új népeket hoztak létre nyomorult bábok néven, szépek, de csak bábjaik a halálreformátusoknak, ilyen az amikor én még kissrác voltam szám alapján létbeléptetettek sora.Balázs Fecó, mint Korall egy csak a zsidók közül, amelyik legendája már a bibliás apokalipszisnek, mint Ferenc Katalinként áldozóm egyike politikaként a többi névvel, mint Palikkal, az általam már többször felsoroltakkal. Odáig jutottak, hogy perverzekkel, füvesekkel kezdtek a skizoprenek, nemi kivégzők helyett gyaláztak éjjel-nappal, mint Oláh Ibolya helyett, Kati néven Kern András légy által kiválasztva az elmeosztályáról, cigány pinák, Balla Bea pina, állatokkal fajtalankodók hatalmas tömege szentült, lett kiválasztva a világ összes médiája által így, miközben születésem óta szentté váltak a kurvák, férjhez adva őket, már dédunokáik vannak.


Magyarországon médiába és politikába még nem került ártatlan, csak Hunnia elmebeteg, szerepjátékos, 61 éve a családom áldozóiként kivétel nélkül valamennyien. Páran kiáltottak, nekik örök hálával tartozom, de miért ilyen későn? Miért nem mondják ki a meggyalázott nevemet, miért engedik, hogy még mindig tapodjanak rajta? Miért csak Kokast állítanak be, holott mi nem voltunk kakasai a szlovák Tótoknak, itt vannak berendezve névleg és külsőleg a gátlástalanok. Még a fehér lovas egykori amerikai elnöküket is megölték, nehogy eljöjjön a hatvanas években, pedig lehetett pár fehér lovasa a Jelenések könyvének.

Húsz év düh kísért íCseh Károly Pszichografológiai Látnok (sajátja volt főszerkesztként az Észak-Magyarország Látóköre, ahol megrajzolták születésem óta a feketemágikus kíséretemet, fejlevágásomat, áldozásaimat, a Feketevonatját is Poór Péternek, melyet a cigánytelepe ismételt Borsodnak az összes megjelent írással, rajzzal, régi történelmekkel, melyekkel folyamatosan újrakezdik a születésem óta végrehajtottakat) állandó kapkodásával jelentkező védelmem összetörése feketemágikus kezével és praktikái, hajszálam és más holmim elvételével, írásai és állandó nőiségemben történő utalásai, gyalázatai miatt. Odáig jutott, hogy tagadja az egykori görög istenek meglétét, Vénuszt különösen, akiről megírta az összes könyvét egyetlen főszereplőként téve engem, magát feltüntetve a Bibliás földjében igaznak, jónak, szépség tudójának, látójának, képviselőjének. Ennek a hazugságnak, mint Kelet lírai apokalipszis egyik végrehajtójának helyet adnak minden komolynak gondolt irodalmi fórumon, sőt maguk a díjazottak, kitüntetettek, mint akik jó munkát végeztek, túléltek engem, hiszen ezért hoztak ide Miskolcra, hogy a Kelet és Új Bekezdés már a Hunniai börtön orvosaival végtelen kínzásra, gyalázatra ítélve engem likdiváljon, ami sikerült is. Szépen fogalmazott Cseh Károly, de kérdem én, aki megdönthető templomnak látja a nők fenekét, nem kellett volna-e elmeosztályra szállítani, mielőtt nagyobb kárt tesz a világban, mint látható, mindenütt a vallásaik vannak a Keletesek 666 ózdi cigánytelepének, a Hit kivételével, az a Hunnia börtöné, együtt kezdtek, együtt végzik ki, legalábbis remélem, hogy most, üzenve az ég seregének olyat követtek el, amit többé nem mos le a hó?

A bibliai apokalipszisben részt vett az egész világ, majdnem minden nép benne van a világ-könyvtárban, maffiák, a sziszegő kígyók, mint hóesések télen, a dzsungel nép kígyókkal, mint sátánisták, János jelenései jungista aranysassal, melyből most is prédikálnak, bár a Mária vallást lelepleztem 1995-ben már. A Hunnia börtön ufói az újszövetség részei, mint a vörösek, spiritisztákkal együtt. Megtámadtak engem a Hunnia börtön földönkívüli népei, nemcsak a Bolha-hegyiek.

1961-ben kezdték el a sétapálcámmal, mellyel nagyapának énekeltem, nagyapa megölésével tüdőbetegségben (mellyel előzőleg gyilkolt a Rákóczi tér szerte az országban) a háromágú kézfejjel megjelölt ózdi Fenevad és hamis próféta nevében, vagy vele együtt az áldozásomat az egyik cserepem tanúbizonysága szerint, én még akkor Vénuszként voltam megrajzolva egy kérdőjellel a fejem fölött, hogy mit akarnak tőlem.

Az Újszövetség Jelenések könyvében található meg a 666 hamis próféta és fenevad népe, ezeket még senki sem élte túl Illéséktől, mert velük kezdődik az Ébredő játszótér mindig G. Maczó Ágnessel, mint állandó hintás kislányukkal. Utána jön az állandóan ismételt pokol népe, Ördög néven is be voltak rendezve, a hetvenes években kezdte a 666 népe a Kex együttessel az Ördög álarcosbálját. Utána jön a sátán, ezeket együtt egykor az Égő Jeruzsálem kénköves medencéjébe kellett volna tenni a bibliai apokalipszis lovasainak teljes egészével. A Zöld-sárga hangyák lejárata című dal szerint áldoztak meg engem az őskígyójuknak a hatvanas években már, nem tudni, mire várt Csernobilig. 18 éves kínzást köszönhetek a sátánnak, mivel az Új-kígyósi Istene a termékenységi törzseknek melleimnél fogva kínozva éjjel-nappal fertelmet követett el a Rákóczi téri cigányságával Borsodnak sátán feleségeként áldozva engem, amiért kértem segítséget tíz éve már talán, de nem tudtam, mint jelent a sátán szó, mint ahogyan sokan mások sem tudják mai napig, nem lehet róla beszélni sem, mert elmeosztályért kiáltanak, A 666-ot is sátánnak mondják, a fenevad pedig a Csillagok háborúja eszményét jelenti fekete álarcban hörögve. Ebből gazdagodnak meg az amerikai színészek és rendezők, ez ruházta fel Mülleréket a cigánysággal ózdi feketemágikus hatalommal, 81 éves értelmiség legyőzés és saját csonkításuk, betegségük, tettük végrehajtásával.
Harmadik ózdi csoda, a halál, melyet még senki nem látott, nekem a tüdőmben volt 1992. óta, Nagy Anna elmeosztályát jelenti. Éjjel-nappal leállította a tüdőmet, nem kaptam levegőt. Általában reformátusok ezek a halálnépek, mint Illésék, amikkel kezdte a halál az áldozását Ébredő játszótér vallásainak újraélesztésével. Most kimaradt az én egyedüli megáldozásommal, hogy újságpapírokat fúj a szél, meg a biblia darabokra hullik Trianoni bibliai olvasás néven, hiába várva Krisztusra, most valamennyien megmaradtak, vallásokat hoztak létre, sőt a halál reformátusok felvásároltak mindent, mint állandó túlélői és szervezői az újra indított világ-könyvtáruknak.

Ember Illés néven lett berendezve Pisti, egykori Illés, akinek mindez köszönhető, rólam elmesélt minden az ózdi feketemágusoknak, köztük az állandó szeretőjének, a kulcsot is, ami azt jelentette, hogy valaki megcsókolt engem és ezért kértem segítséget a csillagrendtől és a kékeket hoztam létre saját megmentésem érdekében. Illés ember formában él, aki egyetlen férjem lett volna mindig, iszonyatot követett el ellenem, megszegve minden törvényt állandó tik sem vagytok magyarok temetőbrigádjával, köztük a nevünk igazi Kakas jelentéssel bíró főszereplőjével a románoknak.

Mivel a Rákóczi tér gátlástalanul hozza létre a vallásokat, új üzletágként, prédikálva már szentességet a hippiknek, mint skizoprenjeinek Miskolcnak Amerikában, itt minden elmebetegnek, nyilván megfogják a lehetőséget, hiszen ennyi elmebeteget elmére, vagy börtönte zárni lehetetlen, különösen, hogy azt látják, hogy ugyanúgy nézek ki és semmi sem történik, a világbíróságok nem léptek fel határozottan a Hunnia elmeosztály és Rákóczi tere ellen.

Kossuth, József Attila, Pro Urbe díjakat vettek át, s még ki tudja milyeneket az engem megáldozók, az országot és világot végig gyalázó lírai karámjával az ózdiaknak, melyek hirdették a füvet, a cigit,a kábítószert a vasfüggönyös Hunnia börtön Ki Mit Tud-os és Táncfalfesztiválos elmeosztályával együtt.

Cseh Károly lett helyettem az igaz, a szép és a jóság képviselője a Bibliás Földje végére az ózdi feketemágusi lírai karám nemi hacosaként.


2007-ben, tíz éve írtam a Furcsa történetek közt az egyik blogomban róla:

"Egyik költő ismerősöm mesélte ezt a történetet 1991-ben.A kezdő költő, akkor még általános iskolai tanító volt. Kis szülőfalujában élt feleségével és leányával. Nem volt híres a hűságéről, s többen vallották, hogy mágiával foglalkozik.A kis házban szénnel és fával fűtöttek, ezért fát kellett hasogatnia naponta.

Egyik nap a kamrában vágta a fát, amikor hatalmas nagy fény jelent meg neki. Kiszaladt onnan ijedtében - amúgy is olyan furcsa volt a viselkedése, mindig gyors volt, mintha félt volna valamitől -.Tény, hogy azóta sikeres ember lett belőle, művészeti vezető, több kötetet kiadott, bár "elköltözésre készült innen" már a nyolcvanas években.Lehet-e összefüggés a fény és karrierje között, csak maga tudná megmondani. Ismerősei szerint, ha valamit egyik városban mondanak, volt költő ismerősöm tud róla. Létezhet-e ilyen? Milyen hatalommal bír az ilyen ember és honnan veszi?

Egyfolytában a fejem körül hadonászott, amikor időnként behívott a városba az irodalmároknak megmutatni. Egyik tanárnő azt mondta rám, hogy sajnál engem. Nem tudom, mit láthatott a fejemen, de nekem címzett írásai árulkodnak az általam meg nem értett gonoszságról. Nemrég díjjal tűntették ki a városban, ahol élek, sőt Bibliát is szerkesztett."

"Szintén 1991-ben eljött meglátogatni volt költő ismerősöm, hozott magával egy üveg bort. A borosüvegből a dugó felemelkedett, mozgott az asztal, leesett a gitárom. Ekkor nagyon megijedt, szaladt a fürdőszobába letusolni a fejét, mint ahogyan a Reikis könyvekben leírták: a rontások, amiket akár közlekedési eszközökön is küldhetnek mit sem tudók felé, megtapadnak az aurán, s ha sérülés van rajta a fizikai testtel együtt, ott befúrják magukat, ezért nagy vízsugárral is lehet védekezni a napközben összeszedett csapásoktól.

Ezután folytatta a beszédjét arról, hogy egyik költő barátja most halt meg, ivott sok bort és gitározott.

Majd közölte velem, hogy a televízió felől fognak támadni az asztráltestek. El sem bírtam képzelni, mik ezek a lények.

1998-ban találtam meg a komódra rajzolt ismeretlen jelet, egy kört, benne egy kereszttel." 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Farkas Flórián indiai cigányai - Lumgo és Hopsz te Zsiga
  2017-10-29 17:29:36, vasárnap
 
  Megjelent az egyik sajtóban egy cikk arról, hogy a Lungosok Szolnokon taranak tisztújítást, amin meglepődtem, mivel Farkas Flróiánja az indiai cigányságnak a Hegyközből akkor ment érettségizni már, amikor Elek András házi bácsit 1983-ban a hegyközi cigányok kivitték magukkal, addig itatták, míg meg nem halt, majd elvették a sátoraljaújhelyi Árpád utcai családi házát, ahol addig albérletben laktunk. Már Hofi hirdette, hogy Farkas Bertalan idetartozó Bertalan utcai Müller kommunista népének a nevével állt fel a parlamentbe Farkas Flórián. A vicces könyvek szerint azelőtt nem voltak Vas és Farkas nevűek annak ellenére, hogy épült Farkas név nélkül is a halál hét fátyla Müllerékkkel, a vasfüggönyösökkel együtt vasnép itt volt 130 éve már. A Vas nevűeknek fejre támadó kíséreteik vannak, szögujakkal, szögkezekkel írták meg őket.

Az ötvenes évektől hozták be a Hunnia börtönnel az indiai országokat temető halálcigányságot, egyetlen nagy közös áldozásukhoz, melynek főszereplőjévé engem tettek meg az Ágnesek helyett, egész Kelet és valamennyi cigány köpködésünkkel, fényevésünkkel, állati körülményeinkkel élt és tékozol mostanáig eltartva magát hatalmas halál szaporulattal, akár az új-kígyósi rend termékenységinek mondott halál népei. A Rákóczi téri cigányok külön vannak állandó kíséreteként Lévainak, Ágnes Bodornénak, állandó angyal gyalázókként,a Hunnia börtöné szintén külön van, melyek születésem előtt már Hunnia filmeket hajtottak végre apán is, ez Gáspár Győző népét jelentik kakas frizurásokkal punkácisókkal együtt. A punk műanyag irányzata a narancs Rákóczi térnek, előzőleg a hippikkel Amerikában volt, de ott nem változtatták át értéktelenre a tárgyakat, nem építettek műanyag gyárakat, nem hirdették az értéktelenségüket, mely magukat, mint zenei vonalak teljes összezúzóit jelenti. Ez a punk fogalma irodalomban is.

Magyarországnak az egyetlen baja az volt, hogy az országokat állandóan temető cigányság felvette a világ-könyvtárnyi névtárát a lakosságnak, amik éppen saját könyveiket, szerepeiket, sorsukat, betegségeiket hajtották végre rajtunk.

A mai cikkhez hozzászóltam, mert szidják az indiai depressziós diagnózissal nem élő cigányságot (Rozmanné Depresszió című könyve) , melynek ott, mielőtt elindították őket 130 éve nem volt értelme az életének, ezt jelenti a diagnózis, melyet rajtam hajtottak végre többedmagaddal Müllerék, mint amik megáldoztak minket még az árnyékok, legyek, patológiák, sünök helyett is.

Ezt írtam:

Nem értem azt sem, miért hívta ide az indiai cigányságot a Hunnia börtön az ötvenes évektől folyamatosan egyetlen nagy közös áldozáshoz, amikor tudták, hogy egy ország felszámolása után ők jelentik a következő népet mindig. Idáig elment, 59 éve éheztetéssel, köpködésével az áldozatoknak, gyalázással, mocskolással, torünnepéllyel kakasfrizurásaikkal ünnepelték az ország halálát az utolsó emberek lemészárlásásakor, de a Hunnia ország tartja magát, megnemesedett lakosaival, így nem lehet temetni, de az áldozatok és becsület, tisztesség, élet visszaadását sem.
Felvették a névtárát folyamatosan a világ-könyvtár szereplőinek, felvették a szappantisztító sorozatokban tisztuló országok névtárát, közben válnak tőlük támadásával az áldozatoknak, felfoghatatlan minden, amit tettek.

Eddig öt választ kaptam a Hunnia börtöntől:

Andrea M. · Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem
ebből a jó anyagból adsz el, vagy csak saját használatra van?

Gyula B. · Az Élet Iskolája
Andrea Matos
kohutnál, nem kicsi a baj!!!!

Ági P.
Mi a fenét hablatyol itt össze vissza?!

istvánné K. · Nyugdíjas vagyok, Nyugdíjas
Ági P. Kár erre H Kohutra betüt pocsékolni,mert szerintem ő maga sem érti,hogy mit is akar mondani.Mondanám neki,hogy magyarázza el az álltala leírtakat,de képes megtenni,és még nagyobb katyvaszt zúdit ránk.

Tetszik · Válasz · 1 · 12 órája

László B. · Az élet nagy iskolájába!
"Kedves" kohut!Szerintem magát találták a "mezőn"!Valami tulok ott felejtette!Nem véletlenül!

A kakasként megáldozott nevemet egykori református kakas kezdet óta kisbetűvel írva meg mert szólítani, mikor írom, hogy én vagyok az áldozata az országnak azzal, hogy én füvet szedek és nem kicsi a baj nálam maga helyett. Megjött a pogányok Ágnese is, születésem óta engem áldozva sorsaként, elmebetegezve engem. Mint a Média mutatta, legtöbben Katalin néven vannak átkeresztelve, mint Kurucz Linda a kurucok összefoglaló neveként, Kelemen Katalin....Annák helyett.
Katyvasz az övéké, nem az én sorsom lett volna, amit megpróbáltam megfogalmazni összezúzott fejjel maguk sorsaként, mivel a trianoni biblián történő végig haladás után senki sem maradt volna szinte a lírai karámjuk narancs legendáival együtt. Miért nekem kellett elmondanom, 59 éve játszottak, versenyeztek, jól éltek a Hunniai elmebetegek.
Így még emberiséget senki nem alázott, gyalázott, csonkított, mészárolt,ahogyan tette Hunnia lírai karámja a kurváival, latraival, születésem óta emelkedve.


A Hopsz te Zsiga Rákóczi téri cigánysága Miskolcnak felfoghatatlan rafkós vezetővel nem az én dolgom lenne, hogy a gyalázóim népét jelentik, hanem a hatóságoké.

Miskolc önvédelme megtörtént, hogy itt gyalázzák a dögöket, árnyékokat, kurvákat, azért hoztak, vezettek ide engem, hatalmas hatalommal, erővel, legyenek olyan szívesen összeterelni Miskolc névtárát Borsod megyében, engem elvitetve innen Benkő Lajos angyal gyalázóinak, csonkítóinak utcájából, ahol kezdték elölről koldultatásommal a fényevést a vasnép helyett, ami nekik járt volna.

Én a továbbiakban Hunniáról, amik magyar neveken szerepelnek, 61 óta tartó utolsó emberek, Istenek gyalázóiként, csonkítóiként, szerepeik, sorsuk, betegségük végrehajtóiként lemondtam végleg, itt nemhogy szolidarítása nincsen a sötét lelkű lakosságnak, de nem ismerik az emberséget, a benső törvényeket, semmit, amit egykor népnek neveztek magyar néven. Lehet tovább nézni a szappantisztító sorozatait a sátán országainak, tisztulni, nemesedni, főzőcskézni, celebeket termelni ki az aljanépből, a vasfüggönyösök után 61 évvel, utazgatni, szaporodni, gazdagulni,hiszen büntetlenül tették eddig is.

Miért nem mondták ki születésemkor, hogy a világ-könyvtárát kezdték el az 56-osoknak, a Hunnia elmének, meg megtámadott a Rákóczi tér? Nem Hofit kellett bámulni az 1971-es hosszabbítása óta a narancs életműdíjas lírai karámnak, a mindenkori politikába tett elmeosztály háborúit közvetíteni Keletről, egy nap áldozásom után nyíltan kellett volna beszélni arról, mi történik. 59 év felfoghatatlan egy egyszeri életű ember életében, aki nem karmikus volt, soha többé nem lesznek emberek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kriza Ákos szerint megküzdött a szabadságért Miskolc
  2017-10-29 12:45:39, vasárnap
 
  Kriza Ákos elmondta, hogy legyenek hűek önmagukhoz a magyarok, mert válságos európai népek között, megküzdve a szabadságukértt maguk értek el mindent - hasonló szavakkal egy pillanatig látva, hányingerrel küszködve kapcsoltam be azt a miskolci televíziót, amelyik ismételte pár éve apa kifosztását is neveik beállításával.

Nem kell biztatni a város tagjait, hiszen húen magukhoz tovább folytatták egyetlen közös áldozásukat saját könyvtáruk végrehajtásával, politikusok, celebek, Rákóczi terük folyamatosan történő itermelésével, történelmi korszakokkal, háborúk elmaradásával azért, mert engem áldoztak meg valamennyi idetartozó országa helyett a világmindenségnek, ugyanis minden bibliai országban érintett a város, maga emelte fel áldozásommal őket, maga vívta ki a szabadságát az egyre gyalázattal emelkedő Hunnia országnak magyarok megáldozásának megünneplése mellett.

A vasváros virágzik, gyarapszik, szürke bérházait eltüntette, áron vett mindent, Isten áldozással, gyalázással 59 éve már. Krizát innen emelték a Bertalan utcai elmeosztály reformátusai közül Káli Sándor engem megáldozó kommunikációs zseni árnyéka után az Árnyékoskertjüknek, amelyik kezdetével óriási tort kezdtek el a nyugdíjas 81 éves hosszabbítóival a Lévai forgószélnek, hartalmas nyugdíjakat, sérültségi díjakat osztogatva nekik, közben tartva folyamatosan a reformátusok fekete kenyér ünnepét, Nagy Anna halálnépének, melyeknek ismét koldulniuk kellett volna, amint rajtam végrehajtották maguk helyett, mint elmeosztály tagjainak. Mivel engem mészároltak egyedül maguk helyett születésemkor kimondva rám, hogy kurva vagyok a vasváros Rákóczi terével, támadva egyből az embereket kiszedve a fogaikat, mert náluk megszülettek a pusztító gyerekek, folyamatosan ismételve rajtam a könyveiket a szabadságharcosaiknak, amik kivívták a jövőt a Hunniának, mint békességüket az egész Földön, nincs szükség többé magyarokra, emberekre egyáltalán nem is volt. Most, hogy engem utolsóként maguk helyett elmére zárva gyilkosaikkal folyamatosan kínozva éjjel-nappal, gyalázva a nemi szervemet emelkedtek, tisztultak, nemesedtek emberré válva az agg korú megtisztultakkal, amik egyetlen dolga a tor-ünnep kakasfrizurásaival a Rákóczii téri reformátusoknak. A tudás a cél városa rengeteg értelmiség legyőzőjével 81 éve megállás nélkül járva a világban mészárolva mindenkit, aki emberileg kimagasló volt emelkedése és emberi külseje a jövő embereiet jelenti már magyar neveken berendezve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyetlen nőgyógyász, aki nem ártott Borsodban
  2017-10-28 23:43:05, szombat
 
  1977-ben, október 7-én szültem meg olyan érzéssel, hogy meghalok a hatalmas fejű csillagmedvét, akit egy Benkő Isten hozott hozzám állítólag megszületni. Már ekkor Benkő Lajos angyal sorsát ismételték rajtam. Benkő azt hitte, hogy nálam jó helyen lesz, de a politika tudta ezt,mert nyakába medveként úttörő nyakkendőt tettek névadóján, majd a görög templomban keresztelték meg. Ez a valódi történelem. .Mohamed már másfél éves volt csillagmedve születésekor, akit hoztak a kommunisták hosszabbításként a Vörös Oroszlános kommunista koraikhoz azzal, hogy vezessem engem. Furcsa volt ez, hiszen születésekor műanyag punkcációs genyó ózdi három ágú homlokjeles kommunista kort kezdtek el együtt a többivel, gyalázatból emberré váló és tisztuló vaskoriakkal.

Szétrepedtem, érthetően, mai napig csodálkozom, hogyan tudtam szülni. A szülészorvosok megérnek egy regét. Dr. P. István lekvárnak nevezett és azt mondta, hogy úgy fekszem, mint egy kérdőjel, mikor jöttek az egyetemi hallgatókkal vizitelni. Elöl jött a fej, a főorvos, a végén a tanulók, együtt vették körbe az ágyat, felemelve rajtam a lepedőt,megmutatva, megnézve a nemi szervemet. Vágtázó halottkémekkel állították be ezeket a viziteket. Azt játszották, hogy hullákat vizsgálnak, így is foglalkoztak velem, egyedül az egész megyében, mint kiderült mások helyett.

Dr. P. Istvánhoz mentem vissza hat hét múlva kontrollra, mert nem lehetett választani, egyetlenként lett az Egészségházba téve. Egyszer electrocardiával égetett, engem letolt azzal, hogy szétrepedtem szüléslevezetése közben, még a vágás mellett, az a másik oldalra ment, lejáratott a rendelőben, különösen amiatt, hogy begyulladt bal mellem, amit összenyomogatott hatalmas kezével a kórházban még. Nem engedte szoptatni a gyereket azzal, hogy szülés után még nem jön meg a tej. Másnap felment a lázam, leráztam a lázmérőt, hogy a hentesektől haza menjek, jött osztálytársam apja sebészként, hozta a karcsai orvos hozzám, kaptam naponta vénásan injekciót. Emellett kinn mostam télen Karcsán az udvaron, húztam a kutat a vízből, s amikor kértem volt anyósomat, hogy segítsen, azt felelte, hogy ne játszd meg magad, fiam.

Egyszer dr. P. István, mikor már másfél órája ültem a rendelőben egyedül, s jött egy hegyközi parasztasszony, akinek mondam, hogy nem jött ki senki, az asszony bekopogott, bement, elmondta, hogy mit mondtam én, nagyhanggal kiabálva kijött a szülészorvos, hogy én hazug vagyok, mert az előbb nézett ki, nem volt ott senki.

Nem írom le a műtétjeiket, mert borzalmas volt, fájdalomcsillapító nélkül, a Titok nekem fenn van a köldököm alatt, onnan fordították az egész benső részemet altató nélkül először. Többször végrehajtották a küretet hipnózisban történő kommunista korok vezetése közben, végül már nem mentem el a kórházba, amikor a jó szomszéd szurkálta a hüvelyemet folyamatosan, hogy pecsételjek. Már ekkor csontritkulással jelentkezett a petefészek dugulással kezdődő klimaxx.

Januárban, mint írtam, már folyt a méhem, elméletben azóta már az sem lenne, s levágták volna a szomszéd és a cukrosok miatt a lábaimat, amiért tönkre is tették őket Müllerékkel, meg fel akarták dugni a csövet is, itt kiabálták a tíz emeletesből, hogy nekik fel volt, a nőgyógyászuk akarta javasolni,mivel azt mondtam, hogy nekem fáj a rákszűrös vizsgálat, annyira hatalmas feszítővel dolgoznak.

13 évig jártam méhszájfekéllyel dr. P. István nem megfelelő ellátása miatt, nem öltötte össze, tudta, hogy repedek is. Reggel és este tejsavval irritáltam, amihez vásároltam egy készüléket gumicsővel ellátva.

1990-ben ismerkedtem meg dr. H. Lászlóval, akitől tartottam, mert féltem mindenkitől, túl mogorvának láttam. Elvállalta az 1986-os támadásom óta tartó súlyos vérszegénység lerendezése után a plasztikai műtétet. Javaslatára vasbort ittam, ettől pár hónap alatt rendbejött a vérképem, műthetővé váltam. A műtét előtt számomra érthetetlenül elcsúfításuk végett leborotváltak engem, eltűnt a kislányos szemérmem egyik külső intim jele.
H. László megműtött, sikeres volt, kivágta a sérült méhszájat, melynek még a zárójelentése is eltűnt a lakásból,meg a szövettanja. A kórházakat ismétlésekor a tetteiknek felszámolták folyamatosan, nem tudni, mi történt a régi orvosi papírokkal, kartonokkal, mivel a Hunnia börtön rendezte be születésem előtt az orvosokat saját börtön orvosokkal, skizoprenekkel, készülve a jövőre, szabad Magyarországra, miután engem megöltek, mint utolsó magyarként megáldozottat. Kíséretem szörnyű volt már ekkor, a világ ura, szabadköműves, rózsakeresztes, ózdi feketemágusok cigánytelepe, amik megírták a Kelet könyveket Ízisz áldozóimként az űrpusztító helyett, csatlakozott hozzájuk az amerikai teremtő, Bermudások népe, spiritiszták Müllerékkel, Bestia, amelyik Moldován Nóra szabadköműves helyett támadott meg 1986-ban, melyet együttesben is beállítottak, ő volt száz éve talán a spriritiszta béka-pápa, aki állítólag a Nyugat sorozat apokalipszisét jelentő Adyt kínozta Eötvöst olvastatva vele.

H. László, amikor először meglátott, felkiáltott, hogy mit keresek ebben a városban. Néma voltam, 1986. óta nem tudtam beszélni, hiszen sokan vittek, így kellett volna Mohamednek vezetni engem kurvák és szőkék, valamennyi miskolci névtár folyamatosan történő ismétlése közben, támadva betegségük miatt már.

Miután az orvos megműtött, kiszedték a szépen készített fogak miatt az egyik fogamat ötszáz forintos árukon, ami az ózdiak D betűjét jelentette berendezésük kezdete óta. Meglátott az orvos úgy, felkiáltott ismét, hogy Kati magának hiányzik foga? Ismét csak néztem rá hipnózisos, hatalmas zöld szemekkel, amit nyilván nem tudott mire vélni, nem tudtam megmagyarázni, mi történt a fogaimmal.

Ilyen előzménye volt az egyik nekem nem ártó orvos rémtettekkel állandóan ismételt gyógyításának.

1995-ben már Dr. Melion József miatt támadtak meg, egyetlen tiszta hang volt nekem berendezve, amit tudhattak, mert idehozták Pestről az utolsó bibliai apokalipszishez, Mária jungista vallásával. Utolsó,mert senki nem élte túl a bibliai csapásokon kívül a világ folyamatosan történő pusztítását, születésem óta az utolsó emberek és jóemberek sem, mert a róka szereplőjük sorsaként mindenkit megöltek, aki tisztelt és szeretett engem.
Melionnal az egyik cserép szerint a Misztikus titkok Annás történelmet kezdték el, együtt a pusztítók nap és holdjeles áldozásával, mely szerint ő volt a pusztítók helyett beállítva, én Íziszként, így gyilkolt tovább a pszichiátria a pestiekkel együtt, amik berendezték számomra Túri Ferenc osztályát.
Melion szavai miatt kaptam a nyakamba a világ ura kígyójára a rengeteg gennyes gócot, meg miatta akart Tűzkő Judit szőke nemi csapásként saját sorsát végrehajtva, meg a Hunnia könyveket az elmebetegeivel a borsodivánkai elmeotthonba zárni, hogy elpusztuljak a kommunista kivégzők között.
Meliont is megtámadták, úgy jöttem haza onnan, hogy ülni sem tudott a széken, szeméből egy könnycsepp indult el, éppen a Johanna a farkaskutya jehova mesét játszották el, hogy egyetlen emberi könny a zálogom, hogy kutyából emberré váljak. Utána kezdték a Száműzött Nap daljátékomat, talákozva a rókákkal, farkasokkal, turulmadárral, Varjú nevekkel, mivel a varjú népét elégették, mint világ-könyvtár megíróit. Én lettem a kislány, születési kezdet ismét, Melion mesélte, hogy a kislány megy az erdőbe, találkozik a rókával, farkassal, turulmadárral, mindhárman megszeretik, ekkor jön a kígyó, ő is megszereti, a kislány elárulja, hol vannak a többiek, a kígyó mindhármat megöli. Erdős névvel kezdték ezt születésemkor Oszwald Marika Piroska helyett rajtam végrehajtva.
A farkas egyikének jelentkezésekor már a cigányok Rákóczi tere körbe tekeredve rajtam fertelmet hajtott végre, míg Pavlyás meg nem jött, meg nem ölte, gyalázott 1995. óta állandóan. A farkas nem tudni, mikor érezte, amikor ki akart kezdeni velem segítség helyett, miért nem vette le?

Melion közölte, hogy írassak fogamzásgátlót, amin meglepődtem, hiszen senkim nem volt. Mivel hipnózisban voltam, mindent teljesítve, amit mondtak, felírattam, de tetettem be a Szent László tüdőgondozóban, amit gyorsan felszámoltak spirált, amit az orvos beledöfött dr. H. László által megműtött méhszájba.

Már ekkor Túri Ferenc azt mondhatta, hogy én skizopren vagyok, mivel maga rendezte be feketemágusokkal az osztályt a fogadásomra, vagy azt, hogy kurva vagyok, mert mentem H. Lászlóhoz levetetni a spirált, különös találkozás folytán.

Sokáig vártam a vasgyári szülészeten, míg megjött a nővér, aki nem tudott magáról. Megjött dr. H. László, még talán elmondtam, hogy spirált kell levenni, aminek a kivételénél csóválta a fejét és mérges volt, majd mutatta a nővért, hogy nincs magánál, nem volt képes megírni a papírokat, csak ült és nézett maga elé. Így jártam orvosokhoz Miskolcon.
Vittem egy cserepet H. Lászlónak, mert én voltam rima Jeruzsálem már Lázár és T. Asztalos Ildikó helyett és népük helyett ismétlésben, lesz nektek rima Jeruzsálem későbbi kiabálása szerint Mülleréknek, engem áldoztak meg az egész bibliai stáb helyett, vagyis adtam a cserepeimet a szeretőimnek ajándékba, majd szétberhelték a házat, később felrobbantották az Ikertornyos náci-Rákóczi téri nemi koalacíciós Iker tornyos ház felét. Másik fele az Időjelek világvégét megadó stábját jelentette összekötött lábú ikerpárral, vagyis Bodor űrpusztító útvonalát együtt a római egyházas ufósokkal.

dr. H. Lászlónak azzal adtam át a cserepet, hogy nem tudom, mivel festettem meg, misztika, mágia, vagy ezoterika. Nézett rám, néztem a szemeimet, majd közölte, hogy igaza van Túri Ferenc hatalmas gazdagsággal mai napig terápiásan rendelő börtön pszichiáternek.

Később sem nyugodtak bele abba, hogy dr. H. László megműtött engem, azt mondta, mit keresek ebben a városban, itt tönkre fogok menni, meg meglepődött azon, hogy hiányzik fogam, mert Miskolc közölte egyszerűen koldulásom idején, hogy nem vagyok különb, mint a többi lakó, nem jár nekem más bánásmód.

A Tatárdombi ikerházban még szétdarabolhatták a gumicsövét ripityára az öblítő tartálynak, amivel kezeltem tejsavas irritálással 13 évig a méhszájfekélyt. Müller sátánistája Vass Tibor könyveit hajtotta végre, amelyik az Új Bekezdéssel folytatta a Keletes elmeosztály Vénusz áldozását az ózdi cigánytelepével. Hasfalamba hasogató sövénysöpredéknek írta le Vass az egyik idegenhagú Évás könyvben - 2001-ben jártak itt - kommunista vezért, ekkor egyszerűen beletaposott a méhembe.
Másnap mentem dr. H. Lászlóhoz vérzéssel, már erre egyáltalán nem emlékszem, mi játszódott le köztünk.

Minden orvost megöltek, aki nem bántott, ismételték folyamatosan gyalázattal, hatalmas hipnózisban a történteket. Dr.. Sz. Lászlót azért ölték meg tíz évig tartó haldoklással, mert megadta a tiszteletet két évig, ő írta fel mindig nekem a tejsavat, majd meghurcoltak előtte. Eltüntették bizonyítékként, mert elvittem hozzá Mohamedet, mint pszichológushoz, így is rendelt, aki ellenkezett már velem, már nem tisztelt és szeretett sziklai Isten népe helyett, közölte velem, hogy legyünk olyanok, mint a barátnők. A szomszéd Bodorék sorsát hajtották végre rajtam és a szülészorvoson is. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/96 oldal   Bejegyzések száma: 951 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 4 db bejegyzés
Összes: 6452 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1264
  • e Hét: 3758
  • e Hónap: 22937
  • e Év: 22937
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.